Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Focus: «Διώξτε την Ελλάδα από την Ε.Ε και βάλτε την Τουρκία...»

Posted: 21 Sep 2011 08:58 PM PDT




Ως ριζική λύση προτείνει την αντικατάσταση της Ελλάδας από την Τουρκία στη ζώνη του ευρώ, στο editorial (www.focus.de/finanzen/doenchkolumne/euro-krise-griechen-raus-tuerken-rein_aid_667081.html) του γερμανικού περιοδικού Focus, ο Uli Dönch.



«Μια προβληματική κατάσταση αφήνει τη ζώνη του ευρώ και αντικαθίσταται από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη χώρα» γράφει ο διευθυντής του περιοδικού για να αναρωτηθεί κατά πόσο είναι ρεαλιστικό κάτι τέτοιο.



Στη συνέχεια αφού αναφέρεται στην αφερεγγυότητα της Ελλάδας και στην Τρόικα που «χτενίζει» τα δημοσιονομικά της «άσωτης» χώρας αυτή την εβδομάδα, απειλώντας να μην δώσει τη δόση, αντιπαραβάλει αυτή την εικόνα με την εικόνα της Τουρκίας, με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Γκιούλ στη Γερμανία (επίσκεψη κατά την οποία μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την πολιτική ενσωμάτωσης των μεταναστών στη Γερμανία, δημιουργώντας αντιδράσεις). Γράφει ο Dönch ότι η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε είναι όνειρο πολλών δεκαετιών και συμπεραίνει ότι αυτή η επιθυμία είναι σήμερα πιο σημαντική από ποτέ.



«Για τους περισσότερους, λέει ο εκδότης του Focus, η ιδέα μπορεί να είναι ένα σοκ. Ένα μουσουλμανικό κράτος στην χριστιανική Ευρωπαϊκή Ένωση». Με καθαρά οικονομικούς όρους όμως –συνεχίζει- η ένταξη της Τουρκίας θα ήταν η απάντηση στην ερώτηση: «Αν όχι η Τουρκία, ποιος άλλος;».



Η Τουρκία για τον Γερμανό δημοσιογράφο είναι η λύση για την οικονομική και δημογραφική γήρανση της Ευρώπης. «Οι οικονομικοί και δημογραφικοί δείκτες είναι σαφείς: Η τουρκική οικονομία αναπτύχθηκε κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2011 κατά 11,6 τοις εκατό, ψηλότερα από την Κίνα… Στην ευρωπαϊκή ακτή της η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα είναι αυτή των 20 έως 25 ετών, νέοι γεμάτοι φιλοδοξίες και αυτοπεποίθηση».



Για τον Dönch ακόμα και η λέξη «Δημοκρατία» και η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, δεν έχει σημασία μπροστά στο οικονομικό της «θαύμα». «Φαντάζεστε ότι όλα αυτά «ζυγίζουν όσο παλιότερα;» αναρωτιέται.



Και απαντά ο ίδιος, ότι λόγω των οικονομικών προκλήσεων οι ευρωπαίοι πρέπει να σκεφτούν πιο «φρέσκα». «Με ποιο τρόπο να επιτρέψει η Ε.Ε στην Τουρκία να γίνει ένας πολύ στενός συνεργάτης της Ευρώπης και να την εντάξει στο σταθερό πυρήνα των εταίρων».



Το επιχείρημα του Dönch είναι σαφές. «Διώξτε τα κράτη-παρίες και φωνάξτε την Τουρκία. Θα χάσουμε την ευκαιρία και θα καθορίζουν την τύχη της Ευρώπης τα PIGS( Portugal, Italy, Grrece, Spain), όπως η Ελλάδα.»




Πηγή:
newpost

kinitro news


Ερχεται δραματικό διάγγελμα Παπανδρέου;

Posted: 21 Sep 2011 08:50 PM PDT

Φαίνεται πως στο Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζονται να... υποδεχτούν τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες, οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα θα καθυστερήσουν (θα ανακοινωθούν εκτός απροόπτου κατά την επιστροφή του Ευ. Βενιζέλου από τις ΗΠΑ).
Ωστόσο, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός, θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και θα μιλήσει με δραματικούς τόνους για την κατάσταση στην Ελληνική Οικονομία, απευθύνοντας νέα κάλεσμα προς τα κόμματα να συμφωνήσουν από κοινού για τα επόμενα βήματα.

Πηγή: http://enimerosigreece.blogspot.com/2011/09/blog-post_1139.html#ixzz1YeLdqD3o

kinitro news


ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΨΟΥΡΑ» ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Posted: 21 Sep 2011 11:41 AM PDT

ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΨΟΥΡΑ» ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του Εργοτέλη εμφανίζει συμπτώματα, σαν να μην καταλαβαίνει που βρίσκεται και κυρίως τι εποχές διανύουμε!

Διαφορετικά δεν εξηγείται η απόφαση να εκδώσει εισιτήρια με τιμή 25 ευρώ (!!!) για το πέταλο των φιλοξενούμενων, την ώρα που κάθε Έλληνας υπολογίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ του για να τα βγάλει πέρα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει συνηθίσει καθώς έχει πληρώσει παλιότερα κάτι 50άρια για το… μαγευτικό γήπεδο της Ξάνθης όπως και σε άλλες περιπτώσεις, όμως οι εποχές έχουν αλλάξει.

Ο κύριος λόγος που ο κόσμος φεύγει από τα γήπεδα είναι αυτές οι τακτικές. Όταν κάποιος πρέπει να δώσει ένα τέτοιο ποσό (και οι εκδρομείς πολύ περισσότερα λόγων ναύλων κτλ) πως να πάρει την απόφαση να πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα;

Ορισμένοι παράγοντες εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται την «τρέλα» των οπαδών για την ομάδα και κυρίως των οπαδών του Θρύλου, αφού γνωρίζουν ότι οι «γαύροι» ακολουθούν την ομάδα παντού και πάντα, αλλά αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει…


Πηγή:

kinitro news


"ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ": ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ!

Posted: 21 Sep 2011 11:38 AM PDT

"Η Τουρκία θα μας επιτεθεί, γιατί στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει Κυβέρνηση"!



Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα επερχόμενα γεγονότα με ανατριχιαστική ακρίβεια: Συγκεκριμένα, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα "ερεθίσουν" τους Τούρκους, με αποτέλεσμα εκείνοι να επιτεθούν σ'εκείνους και στην Ελλάδα!

Η χώρα μας, όπως τονίζει ο διορατικός μοναχός, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.

Σε όσους ακούγονται περίεργα τα όσα λέει ο Γέροντας, κάνουμε την εξής ερώτηση: Θα φανταζόταν κανείς μέχρι πρόσφατα, πως οι άλλοτε στενότατοι σύμμαχοι Τουρκία και Ισραήλ θα βρίσκονταν σε (σχεδόν) εμπόλεμη κατάσταση; Προφανώς όχι!

Κι όμως, ο π. Ιωσήφ τα προέβλεψε χρόνια πριν!


Πηγή:hellas-orthodoxy.blogspot.com

kinitro news


Βαρεθήκαμε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που “διαφωνούν” και μετά ψηφίζουν

Posted: 21 Sep 2011 11:23 AM PDT

Νέους τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει οι αποφάσεις για την λήψη νέων μέτρων, με βουλευτές αλλά ακόμη και υπουργούς να εκδηλώνουν τον έντονο προβληματισμό τους για τις συνέπειες που θα προκαλέσει η εφαρμογή τους.Την ίδια ώρα, και υπουργοί θέτουν θέμα πρόωρων εκλογών όπως ο Κ. Σκανδαλίδης , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε σχετική αναφορά στην προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής.
Αίσθηση επίσης προκαλεί σημερινό άρθρο του Μίμη Ανδρουλάκη στο προσωπικό του ιστολόγιο στο οποίο θέτει ζήτημα δημοκρατικής νομιμοποίησης των αποφάσεων της κυβέρνησης.


Παράλληλα ζητάει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και ευρύτερης βάσης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής καθώς και άμεση προκήρυξη εκλογών.
Στο μεταξύ, επανέρχονται στο προσκήνιο οι απειλές για παραιτήσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή αυτή την φορά τις απολύσεις στο δημόσιο και την εργασιακή εφεδρεία.
Το Μαξίμου έχει εξαπολύσει εκστρατεία πειθούς των βουλευτών και στο πλευρό του τάσσονται αρκετοί από εκείνους που εξελέγησαν για πρώτη φορά το 2009 και ξέρουν ότι δύσκολα θα επανεκλεγούν.
Οι βουλευτές της ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν να κάνουν δημόσιες δηλώσεις, όμως στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους διατυπώνουν ευθέως τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του προγράμματος εξόδου από την κρίση.
Ήδη πάντως πέντε βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, απειλούν να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για την εξυγίανση της ΕΡΤ και ο βουλευτής Τρικάλων Χρ.Μαγκούφης πιθανό νομοσχέδιο για την κατάργηση του ΙΓΜΕ.
Ενδεικτικές του κλίματος είναι και οι τοποθετήσεις του Σ. Ξυνίδη και της Μ. Αποστολάκη.
«Ήρθε η ώρα του λογαριασμού για όλους. Δεχόμαστε, μέχρι και το γιαούρτωμα, καθώς είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί», δήλωσε ο κ. Ξυνίδης.
«Όταν μπήκαμε στο μνημόνιο μας κατηγορούσαν για αναλγησία τώρα μας χρεώνουν και ανικανότητα. Αυτό το μήνυμα δεν αντέχεται!», είπε η κ.Αποστολάκη.
Κατόπιν τούτου εμείς τι πρέπει να πούμε;
Μάλλον ότι βαρεθήκαμε να ακούμε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να "διαφωνούν" και μετά να πηγαίνουν να ψηφίζουν.


Πηγή:antinews

kinitro news


Live stream Ξάνθη - ΑΕΚ

Posted: 21 Sep 2011 07:14 AM PDT

Live stream Ξάνθη - ΑΕΚ:
Σήμερα στις 18:30 το απόγευμα η Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΚ στα Πηγάδια, για το εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση είχε αναβληθεί μετά από αίτημα της Αστυνομίας, η οποία ήθελε όλες τις δυνάμεις της συγκεντρωμένες στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ.


Θα υπάρχει Live Streaming από τα links:
Live εδώ

Μισή ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, θα αναρτηθούν και links εδώ

* Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα live stream αν κολλάνε ή αν δεν παίζουν.
** Τα Streams ξεκινάνε 5 λεπτά πριν τον αγώνα μέχρι 5 λεπτά μετά

Αυτό το ματς είναι το δεύτερο της Ενωσης στο πρωτάθλημα και πρώτο εκτός, με την πρεμιέρα της να γίνεται προχθές στο ΟΑΚΑ (νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη). Από την μεριά της η Ξάνθη κάνει ποδαρικό στο σπίτι της, έχοντας ως τώρα δύο ήττες εκτός, 1-0 στην Τούμπα και 2-1 στο Καραϊσκάκης.

Μάλιστα η ακριτική ομάδα είναι η μοναδική ως τώρα που δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό στη λίγκα.

Η αποστολή της Ξάνθης

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Εντιμάρ, καθώς αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Φλίσκας.

Ζοντί Βιβιανί, Στάσιακ Μίκαελ, Μάουρο Πόι, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μπογκντάν Μάρα, Μαρσελίνιο, Εμίλ Ντίκα, Ντάνι, Βάλλας Σπύρος, Βασιλακάκης Θεόδωρος, Βλαχοδήμος Παναγιώτης, Γκατσολάρι Ενέα, Καζάκης Βλάσης, Κομεσίδης Δημήτρης, Λυμπερόπουλος Σωτήριος, Μάνταλος Πέτρος, Μπαξεβανίδης Δήμος, Μπέρτος Μανώλης, Σουάνης Δημήτριος, Σταθάκης Σταύρος

Η αποστολή της ΑΕΚ


Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Νίκο Γεωργέα και Δημήτρη Σιαλμά. Αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο Ελφαρ Χέλγκασον.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Κάλα, Κοντοές, Μανωλάς, Χέλγκασον, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λαγός και Γκερέιρο.


Πηγή:

kinitro news


Αλλαγές στο φοιτητικό πάσο 2011-2012

Posted: 21 Sep 2011 06:51 AM PDT


Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά στο http://paso.minedu.gov.gr



Παραλαβή από συγκεκριμένο σημείο παράδοσης (προκαθορισμένα εμπορικά καταστήματα), που θα έχει επιλέξει ο φοιτητής κατά την υποβολή της αίτησης



Ο φοιτητής επιβαρύνεται με το συνολικό ποσό των 2,46 ευρώ(με Φ.Π.Α.) για τη παραλαβή του πάσου, δε χρεώνεται όμως για την έκδοση φωτογραφιών και την αγορά της παλιάς κάρτας.



Το νέο πάσο (τύπου πιστωτικής κάρτας) θα συμπεριλαμβάνει:

Ενσωματομένη φωτογραφία

Ειδικό ολόγραμμα ασφαλείας

Τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες για χρήση στο εξωτερικό



Η είσοδος στο πληροφοριακό σύστημα γίνεται με χρήση των στοιχείων πιστοποίησης που χρησιμοποιούνται και για το σύστημα "Εύδοξος" (όνομα χρήστη, κωδικός)



Δικαιούνται το νέο πάσο:

Οι φοιτητές πρώτου κύκλου σπουδών που δεν έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη φοίτησης

Οι φοιτητές δεύτερου κύκλου σπουδών για όσα έτη διαρκεί η φοίτησή τους, σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών

Οι φοιτητές του τρίτου κύκλου σπουδών, για 4 έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους.



Δε δικαιούνται το νέο πάσο:

Οι φοιτητές που έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα υποβολής της αίτησης

Οι φοιτητές που έχουν εισαχθεί στην Ανώτατη Εκπαίδευση με κατατακτήριες εξετάσεις

Διακοπή φοιτητικής ιδιότητες συνεπάγεται παύση του δικαιώματος κατοχής πάσου, το οποίο θα πρέπει να επιστρέφεται στη Γραμματεί του οικείου Τμήματος





Παρατείνεται μέχρι το τέλος του μηνός η ισχύς των Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο) του Ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, τα οποία έχουν στην κατοχή τους οι φοιτητές των Ανώτατων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.



Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ, οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, να κάνουν χρήση μειωμένου κομίστρου στα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής τους στο τμήμα στο οποίο ανήκουν και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Πηγή: dirtybit.1talk.net

kinitro news


ΚΙΝΑ, χθές: Πλωτό εστιατόριο σε πλοιάριο ανατρέπεται και βυθίζεται on camera με τους πελατες του - Δείτε το βίντεο!

Posted: 21 Sep 2011 06:41 AM PDT


Η στιγμή που ένα πλωτό εστιατόριο σε πλοιάριο ανατρέπεται μέσα σε ποταμό και βυθίζεται εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής συλλαμβάνεται απο το φακό κάμερας, μολονότι όλοι οι επιβαίνοντες ευτυχώς διέφυγαν σώοι και αβλαβείς.





Πηγή:http://enaigeira.blogspot.com

kinitro news


Ποια είναι η μητρική γλώσσα του Πάγκαλου;

Posted: 21 Sep 2011 06:25 AM PDT


ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ!!!


Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων Τεούτα Αρίφι….





Το ακούσαμε και αυτό. Κατά την επικείμενη επίσκεψή της στην Αθήνα, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων, Τεούτα Αρίφι, που είναι αλβανικής καταγωγής, θα συνομιλήσει με τον ομόλογο της Θεόδωρο Πάγκαλο, στα … αλβανικά.
Σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα Lajm των Σκοπίων : «τα αλβανικά είναι η μητρική γλώσσα του κ.Πάγκαλου και της κυρίας Αρίφι, οι δύο αξιωματούχοι θα μπορέσουν άνετα να συνομιλήσουν στην κατ' ιδίαν συνάντηση που θα έχουν» τον Δεκέμβριο στην Αθήνα.
Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, πως με δηλώσεις της στην Lajm η Σκοπιανή αξιωματούχος, υποστηρίζει το «προβοκατόρικο» δημοσίευμα υποστηρίζοντας πως : «Θα μιλήσουμε σε όποια γλώσσα συμφωνήσουμε. Τη γλώσσα της καλής θέλησης. Αν αυτή είναι τα Αλβανικά, τότε σε αυτή!».
Αλβανικά ΜΜΕ στην Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια, επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν προκλητικά τους Αρβανίτες της Ελλάδας ως μέρος της αλβανικής … διασποράς, χαρακτηρίζοντας ως «Αλβανούς» μεταξύ άλλων και ήρωες της επανάστασης του 1821 όπως ο Μάρκος Μπότσαρης και η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από το Πολιτικό Γραφείο του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης κ.Θεόδωρου Πάγκαλου.


Πηγή: protothema.gr

guesswork-world


Τα νέα μέτρα θα «ρίξουν» την κυβέρνηση

Posted: 21 Sep 2011 01:09 AM PDT


Αμφίβολη θεωρούν την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία, μετά τα νέα σφαγιαστικά μέτρα, πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Το κλίμα είναι εκρηκτικό στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος και θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις από πολλούς βουλευτές, ενώ μερικοί δηλώνουν ανοιχτά πως δεν μπορούν να...
ψηφίσουν νέα μέτρα.Το Μαξίμου ψάχνει τους «ύποπτους» να μην ψηφίσουν τα μέτρα και όπως μαθαίνουμε έχει δώσει οδηγίες στον Καρχιμάκη να τους προσεγγίσει για να τους «συνετίσει».

Στην περίπτωση που δεν «συμμορφωθούν» τότε θα τους ζητηθεί η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα, για να μην πέσει η κυβέρνηση.

Είναι προφανές πως αυτό που ενδιαφέρει τους ενοίκους του Μαξίμου είναι η παραμονή στην εξουσία.

Αδιαφορώντας για την τραγωδία που ζει η κοινωνία, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.


Πηγή:

kentrinews.gr

kinitro news


Πότε θα γίνω κι εγώ Πακιστανός;

Posted: 21 Sep 2011 01:03 AM PDT


Διάβασα ότι ξέμπλεξε το Πακιστάν από το ΔΝΤ:

"Διαθέτει αρκετά αποθέματα σε ξένο συνάλλαγμα το Πακιστάν και έτσι δεν πρόκειται να ζητήσει νέο δάνειο από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το Πακιστάν, ούτε θα επιδιώξει την παράταση του τρέχοντος προγράμματος το οποίο λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου επειδή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα πληρωμών και διαθέτει αρκετά αποθέματα σε ξένο συνάλλαγμα."

Είναι τραγικό, αλλά έτσι όπως τα κατάφεραν, σε λίγο θα λέμε πότε θα γίνει η Ελλάδα Πακιστάν!!!




Πηγή:

kinitro news


«Βούλιαξε» το Google από την αναζήτηση της φράσης … «Ελλάδα + χρεοκοπία»

Posted: 21 Sep 2011 12:54 AM PDT



Κάθε προηγούμενο ξεπερνά η ένταση
αναζήτησης αλλά και τροφοδότησης του Google με άρθρα που περιέχουν τις λέξεις
Greece και default.






Όπως φαίνεται στη διακύμανση του
γραφήματος η αναζήτηση των σχετικών λέξεων -που είναι απόλυτα συνδεδεμένη και
με τον όγκο των σχετικών δημοσιευμάτων- έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τον
τελευταίο μήνα.




Πηγή:

kinitro news


Το Ισραήλ ζητά 'αεροπορικές διευκολύνσεις' στην Ελλάδα

Posted: 20 Sep 2011 11:49 PM PDT

Ενώ η διεθνής κοινότητα απευθύνει έκκληση για ηρεμία, οι εντάσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας μεγεθύνονται καθώς οι σχέσεις των δύο χωρών εισέρχονται σε μια νέα διάσταση. Το εβραϊκό κράτος ζήτησε από την Ελλάδα να επιτρέψει τη στάθμευση ισραηλινών μαχητικών αεροπλάνων σε αρκετές στρατιωτικές βάσεις, φοβούμενοι ότι η Τουρκία ενδέχεται να επιτεθεί στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα 'Καθημερινή', το Ισραήλ προκειμένου να αναπτύξει τα αεροπλάνα του ζήτησε το νησί Μεγίστη (Καστελόριζο), το οποίο βρίσκεται κοντά στην τουρκική ακτή και μια περιοχή στην νότια Κύπρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η πρόταση του Ισραήλ δημιούργησε διαφωνίες μέσα στην κυβέρνηση Παπανδρέου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελική απάντηση.Πηγή: Канал 5

kinitro news


Συγκέντρωση ΠΑΜΕ και συνδικάτων στο Σύνταγμα

Posted: 20 Sep 2011 11:13 PM PDT






Καζάνι που βράζει θυμίζει ο εργατικός κόσμος μετά και τις κυβερνητικές προθέσεις για «εγκαθίδρυση» του θεσμού της εργασιακής εφεδρείας αλλά και των επιβαλλόμενων επιπρόσθετων φόρων.



Οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας συνεχίζονται και σήμερα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πλατεία Συντάγματος που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 19:00 το απόγευμα.

Αναρτήθηκε από atithaso


Πηγή:

kinitro news


Μην τρέχετε να κόψετε την παροχή ρεύματος!!!

Posted: 20 Sep 2011 11:09 PM PDT


Διάβαζα ότι μόνο την περασμένη Δευτέρα υπήρξαν περισσότερες από 2.000 αιτήσεις για διακοπή ρεύματος σε εξοχικά, ξενοίκιαστα σπίτια και καταστήματα από πανικόβλητους ιδιοκτήτες ακινήτων, που αδυνατούν να πληρώσουν το νέο χαράτσι...
Όμως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.
Ο αναπληρωτής γραμματέας της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Γιώργος Γκαραβέλας δήλωσε: "οι καταναλωτές σε μια κρίση πανικού προσέρχονται κατά χιλιάδες στα υποκαταστήματα για να καταθέσουν αίτηση ηλεκτροδότησης των ακινήτων τους. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές είναι πως στην ουσία δε θα γλυτώσουν με αυτό τον τρόπο το χαράτσι καθώς...

...η ΔΕΗ θα βρει ποια είναι τα κλειστά ακίνητα (δίχως ρεύμα) και θα ενημερώσει τις κατά τόπους εφορίες και άρα ο κόσμος θα πληρώσει το χαράτσι κανονικά".
Όπως καταλαβαίνετε φίλοι, η λύση δεν είναι αυτή, δεν είναι λύση να βρούμε μια τρύπα να κρυφτούμε...
Η λύση δεν μπορεί να είναι καμιά άλλη, παρά μόνο η ενεργή αντίδραση στα μέτρα που πέφτουν σαν βροχή στα κεφάλια μας.
Μας απειλούνε με διακοπή του ρεύματος, μας απειλούνε ότι δεν θα έχουμε ρεύμα να μαγειρέψουμε για τα παιδιά μας και παραμένουμε ακόμη αδρανείς. Εάν υπάρξει μαζική αντίδραση από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, τί θα κάνουν; Θα ρίξουν στο σκοτάδι εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά;
Αν θεωρείτε ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αν πιστεύετε ότι δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια συντονισμένη, μαζική κίνηση, έχω να σας πω ότι η εξέγερση στην Τυνησία χρειάστηκε μόνο 3 φοιτητές, Facebook και μπόλικη οργή...



Πηγή:

kinitro news


Αποκλειστικό: Η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Posted: 20 Sep 2011 10:37 PM PDT

Έρχεται ο Πρίγκιπας!
Έ-έ-έρχεται!





Και φυσικά έρχονται άμεσα αλλαγές.
Στα πάντα!
Και στην εμφάνιση φυσικά.
Με τον Καραγκούνη να την δοκιμάζει πρώτος.




- Με στενεύει λίγο εδώ, πώς θα κάνω βουτιές;


- Χι, χι, χι! Με γαργαλάς καλέ!


- Αχ, νομίζω ότι τώρα είναι πιο άνετα!


- Έτοιμος να βουτήξωωωω …στα πετροδολάρια!

* Η τελευταία φώτο διατίθεται και σε μεγάλες διαστάσεις. Πατήστε πάνω της. Είναι κειμήλιο.
Πηγή:Red Duckling

kinitro news


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές