Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ 2012...........

Posted: 17 Aug 2011 03:10 PM PDT

"Ο βορράς έχει ραγδαία επιτάχυνση με ρυθμό μετατόπισης περίπου 40 μίλια ανά έτος.


Ανεξήγητες αλλαγές συμβαίνουν σε ρευστό εξωτερικό πυρήνα της γης.

Τεράστιες αλλαγές συμβαίνουν στο μαγνητικό πεδίο της Γης....




Ο κλυδωνισμός της...


Γης έχει σταματήσει τελείως.

Οι φυσικές καταστροφές είναι πιο συχνές.

Περνώντας το διαστρικό νέφος.

Αναστροφή πόλων της Γης.


Κύκλος Ηλίου 24.2012 Ο βορράς έχει ραγδαία επιτάχυνση με ρυθμό μετατόπισης περίπου 40 μίλια ανά έτος.

Γαίες μαγνητικός πόλος Βόρεια κατά τα πέντε τελευταία εκατό χρόνια έχει μετακινηθεί οπουδήποτε 1 έως 18 χλμ το χρόνο, και συνήθως σε μια κάπως κυκλική κίνηση. Κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια τώρα κινείται οπουδήποτε 50 με 70 χλμ το χρόνο σε μια κατεύθυνση. Εδώ είναι τα δεδομένα των αισθήσεων NOAA του 1590. Θα παρατηρήσετε ότι η μεγαλύτερη αύξηση της ταχύτητας έχει συμβεί τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτό είναι πραγματικό, και είναι η αιτία πολλών από τους μεγάλους σεισμούς, ηφαίστεια, και περίεργα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν τόσο συχνά.Ο Μαγνητικός Βορράς έχει κινηθεί αρκετά μακριά για να έχουν τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο να αναδιαμορφώνουν coordinance τους.

Ένα απόσπασμα του επιστήμονα στη NASA:

«Ο πόλος συνεχίζαμε κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, βόρεια με μέση ταχύτητα 10 km ετησίως, πρόσφατα έχει επιτάχυνση' σε 40 χλμ. ανά έτος, 'λέει ο Newitt. Με το ρυθμό αυτό, θα βγείτε από τη Βόρεια Αμερική και να φτάσει στη Σιβηρία σε λίγες δεκαετίες. '
Ανεξήγητες αλλαγές συμβαίνουν σε ρευστό εξωτερικό πυρήνα της γης.

National Geographic γράφει:


«Οι ραγδαίες αλλαγές στην ανάδευση κυκλοφορίας των ρευστών του εξωτερικού πυρήνα της Γης είναι η εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου σε ορισμένες περιοχές της επιφάνειας του πλανήτη, μια νέα μελέτη λέει.

'Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η ταχεία, σχεδόν αιφνίδιες, αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο μαγνητικό πεδίο της Γης», δήλωσε ο ομο-συντάκτης μελέτης Nils Olsen, ένας γεωφυσικός στο Δανικό Εθνικό Διαστημικό Κέντρο της Κοπεγχάγης.

National Geographic

Τεράστιες αλλαγές συμβαίνουν στο γαίες μαγνητικό πεδίο.


Από το ίδιο άρθρο στο National Geographic:

«Οι διακυμάνσεις στο μαγνητικό πεδίο έχουν εμφανιστεί σε αρκετές απομακρυσμένες περιοχές της Γης, διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Το 2003, οι επιστήμονες βρήκαν έντονες αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Australasian περιοχής. Το 2004, όμως, οι αλλαγές επικεντρώνονται στην Νότια Αφρική.

Οι αλλαγές 'μπορεί να υποδηλώνουν την πιθανότητα μιας επερχόμενης αντιστροφής του γεωμαγνητικού πεδίου', δήλωσε ο ομο-συντάκτης μελέτης Mioara Mandea, ένας επιστήμονας στο γερμανικό Κέντρο Ερευνών για Γεωεπιστήμες στο Πότσδαμ. '


Ο κλυδωνισμός της Γης έχει σταματήσει τελείως.


Όπως εξηγείται στην γεωλογία και το χώρο earthchangesmedia.com ιστοσελίδα της επιστήμης

'Η ταλάντευση Chandler ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά πίσω στο 1891 από τον Seth Carlo Chandler έναν Αμερικανό αστρονόμο. Το αποτέλεσμα που προκαλεί είναι οι πόλοι της Γης να κινηθούν σε ένα ακανόνιστο κύκλο 3 έως 15 μέτρα σε διάμετρο σε μια ταλάντωση. Η Ταλάντευση της Γης έχει έναν κύκλο επτά ετών η οποία παράγει στα δύο άκρα, μια μικρή ταλάντευση σε σπειροειδή κύκλο και μία μεγάλη σπειροειδή ταλάντευση κύκλου, περίπου με 3,5 χρόνια διαφορά.

Η Γη ήταν τον Οκτώβριο του 2005 κινείται μέσα στο μικρό σπειροειδώς κύκλο (φάση MIN της ταλάντευσης), η οποία θα πρέπει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια του 2006 και τους πρώτους μήνες του 2007. (Κάθε σπειροειδής κύκλος διαρκεί περίπου 14 μήνες). Αλλά ξαφνικά στις αρχές του Νοεμβρίου 2005, το κομμάτι της θέσης της περιστροφής άξονα στράφηκε σε μια πολύ απότομη δεξιά γωνία για να περιβάλει την κίνησή του.

Το κομμάτι του άξονα περιστροφής άρχισε να επιβραδύνεται και κατά περίπου 8 Ιανουαρίου του 2006, έπαψε σχεδόν όλα της σχετικής κίνησης των x και y συντεταγμένες καθορίσουν την ημερήσια θέσης αλλαγής του άξονα περιστροφής. '
Οι φυσικές καταστροφές είναι πιο συχνές.

Η ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει αυξηθεί 500 τοις εκατό από το 1975, η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί κατά 400 τοις εκατό μόλις από το 1973 και οι φυσικές καταστροφές αυξήθηκαν 410 τοις εκατό μεταξύ 1963 και 1993. Ο τυφώνας δραστηριότητα έχει αυξηθεί 300 τοις εκατό από το 1950. Ανεμοστρόβιλοι δραστηριότητα έχει αυξηθεί 200 τοις εκατό από το 1970.

Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες πηγαίνει πέρα από ανθρωπογενείς παράγοντες υπερθέρμανσης του πλανήτη. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κατευθύνει τον τρόπο που ο ήλιος χτυπά τη γη που δημιουργεί διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που μπορεί να κατευθύνει τις καιρικές συνθήκες. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο έχει άμεση επιρροή στις καιρικές συνθήκες. Δεν με πιστεύετε; Δείτε τι οι εμπειρογνώμονες από το Χάρβαρντ, το Smithsonian και η NASA είχε να πει. Εδώ είναι να τους επί του θέματος.


Περνώντας το διαστρικό νέφος.


Το ηλιακό μας σύστημα σήμερα διέρχεται από ένα μαγνητικό μεσοαστρικό νέφος που οι αστρονόμοι ανακάλυψαν μόλις πριν από λίγα χρόνια. Οι αστρονόμοι αποκαλούν Interstellar Cloud, «Τοπικό χνούδι'για συντομία. Είναι ακόμα ένα μυστήριο για το τι επίδραση τυχόν θα έχει εδώ στη γη, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένα υπέρ μαγνητικό σύννεφο που είναι 30 έτη φωτός ευρεία δεν θα έχει καμία επίπτωση για τον ήλιο και τους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Μπορεί να δώσει εξηγήσεις το γιατί τόσες πολλές αλλαγές είναι επί του παρόντος συμβαίνουν σε όλο το ηλιακό σύστημα. Όπως το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αυξάνεται κατά 230 τοις εκατό από το 1901, το λαμπερό πλάσμα που βρίσκετε στην αιχμή του Ηλιακού μας συστήματος αυξήθηκε πρόσφατα σε ένα τοις εκατό 1000, το μαγνητικό πεδίο του Δία έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία 50 χρόνια, το μαγνητικό πεδίο Ουρανός αλλάζει , μαγνητικό πεδίο του Ποσειδώνα αυξάνεται. Αυτοί οι πλανήτες είναι όλο και πιο φωτεινή, τα μαγνητικά πεδία αυξάνουν και τη συνολική ατμόσφαιρα οι ιδιότητές τους αλλάζουν. Το Φεγγάρι της Γης αυξάνεται με μια ατμόσφαιρα.

«Είναι περίπου 30 έτη φωτός ευρύ και περιέχει ένα (wispy) μείγμα υδρογόνου και ηλίου άτομα σε θερμοκρασία 6000 C.' Στοιχεία του Voyager δείχνουν ότι το χνούδι είναι πολύ περισσότερο από τον καθένα μαγνητισμένο και είχε προηγουμένως υποψία-μεταξύ 4 και 5 microgauss *, '

Εδώ είναι να τους επί του θέματος.
Αναστροφή πόλων της Γης.Οι ειδικοί συμφωνούν ότι στους μαγνητικούς πόλους αντιστροφή συμβαίνει οπουδήποτε μεταξύ 50.000 και 800.000 χρόνων και την τελευταία φορά που συνέβη ήταν περίπου 780.000 χρόνια πριν. Οι περισσότεροι επιστήμονες θα συμφωνήσω ότι η διαδικασία αυτή διαρκεί οπουδήποτε 1000 - 4000 χρόνια, και περαιτέρω μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί κυριολεκτικά να συμβεί σε λίγες μόνο ώρες. Τι επίδραση θα έχει αυτό για την επιφάνεια της Γης ;Το αποτέλεσμα θα είναι αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας και των σεισμών σε παγκόσμια δραστηριότητα κλίμακα. Έχοντας μια ακίδα της ηφαιστειακής δραστηριότητας θα επηρεάσει το παγκόσμιο κλίμα, δημιουργώντας μια επίδραση ψύξης, λόγω του ποσού από την ηφαιστειακή σκόνη που περνά στην ατμόσφαιρα και που αντανακλά στον Ήλιο. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να οδηγήσει τη γη σε μια εποχή παγετώνων. Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, του Ποσειδώνα και του Ουρανού μόλις πρόσφατα είχαμε αντιστροφή πόλων σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν από το Voyager 2.

Κύκλος Ηλίου 24.


Για λόγους που δεν είναι πλήρως κατανοητοί, κάθε 11 χρόνια οι μαγνητικοί πόλοι του ήλιου δημιουργούν ένα τεράστιο ποσό της ηλιακής δραστηριότητας. Όταν ο ήλιος είναι ενεργός δημιουργεί ηλιακές εκλάμψεις και μαζικά στεμματικές εκτοξεύσεις ,έκρηξη τεράστιας ποσότητας ηλιακής (partials) γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, ορισμένες από αυτά ίσως ακόμα και τα αποκαλούν (όταν είναι αρκετά μεγάλα) ηλιακά τσουνάμι. Το μαγνητικό πεδίο μας είναι αυτό που μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Είναι επίσης αυτό που μας προστατεύει από ισχυρούς ηλιακούς ανέμους που μεταφέρουν ακτινοβολία. Έχουμε ήδη εισέλθει κύκλο 24 και είναι προγραμματισμένο να φτάσει το ηλιακό μέγιστο κοντά στο τέλος του 2012. Αυτό είναι όταν ο ήλιος θα είναι το πιο ενεργός και έχει προβλεφθεί από πολλούς ειδικούς ότι ηλιακό μέγιστο ηλιακός κύκλος 24 θα μπορούσε να είναι ο πιο ισχυρός που έχει καταγραφεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.
2012

2012, 2012, μπλα, μπλα. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το 2012 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο χρόνο. Όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν τώρα, και πολλοί ειδικοί συμφωνούν τα χειρότερα που πρόκειται να συμβούν κάποια στιγμή κοντά στο τέλος του 2012. Προφητεία ή όχι, αυτά είναι τα γεγονότα. Θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά.




ΠΗΓΗ
SociaLMagazinE

http://goonssip.blogspot.com/



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο άνθρωπος που ήρθε απ’ το μέλλον!!!!

Posted: 17 Aug 2011 03:09 PM PDT

"«Χαίρετε. Είμαι ένας ταξιδιώτης του χρόνου. Έρχομαι από το έτος 2036. Επιστρέφω στο σπίτι μου,
αφού πήρα έναν υπολογιστή IBM 5100 από το έτος 1975». Υπογραφή: Timetravel_0. Αυτό το λακωνικό μήνυμα εμφανίστηκε στις 2 Νοεμβρίου 2000 στο φόρουμ της ιστοσελίδας www.timetravelinstitute.com. Όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν έδωσε σημασία στο...

μήνυμα ώσπου ο ταξιδιώτης συστήθηκε με το πραγματικό του όνομα, Τζον Τάιτορ, και παρείχε λεπτομέρειες για την ιστορία του. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις, αρχικά ειρωνικές και αργότερα όλο και πιο επίμονες, για το μέλλον που μας περιμένει. Οι απαντήσεις του έπεισαν πολλούς για την αληθοφάνεια του χωροχρονικού ταξιδιού του...





Αλλά ποιος είναι –ή έλεγε ότι είναι– ο Τάιτορ; Γεννήθηκε στην Τάμπα της Φλόριντα το 1998 και είναι ένας στρατιώτης που το 2036, σε ηλικία 38 ετών, θα σταλεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πίσω στο χρόνο, στο έτος 1975. Σκοπός του, να βρει και να πάρει μαζί του έναν παλιό φορητό υπολογιστή, τον IBM 5100, ο οποίος διέθετε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: μπορούσε να μεταφράζει μεταξύ τους
τις γλώσσες προγραμματισμού Unix, Apl και Basic. Πρόκειται για μια κρίσιμη ιδιότητα, γιατί το 2038 προβλέπεται ότι ένας ιός θα πλήξει τους υπολογιστές που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Unix (είναι αλήθεια· αν δεν διορθωθούν, οι υπολογιστές αυτοί θα φέρουν ως ημερομηνία το 1901). Γιατί τότε ο Τάιτορ εμφανίστηκε ξανά το 2000; Αφού είχε πάρει τον υπολογιστή, γιατί δεν επέστρεψε στο 2036, αλλά έκανε μια στάση και στην εποχή μας;





Επίσκεψη στον... εαυτό του



Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήθελε να παρευρεθεί στην αλλαγή του 2000 για να βιώσει από κοντά τις επιπτώσεις από τον Ιό της Χιλιετίας (το θυμάστε από τον οποίο περιμέναμε τεράστιες καταστροφές. Μάλιστα κάποιοι οπαδοί του εικάζουν ότι ο Τάιτορ ήταν αυτός που αποσόβησε την κατάρρευση των υπολογιστών. Για να είναι παρών σε αυτό το ιστορικό γεγονός, ο Τάιτορ επέλεξε να διαμείνει στη Φλόριντα, όπου ζούσαν οι γονείς του και... ο ίδιος, σε ηλικία 2 ετών. Όμως σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να έχει κάποιος άμεσες επαφές με τον εαυτό του ή με τους δικούς του στο παρελθόν· η «ποινή» είναι το ξήλωμα του χωροχρονικού ιστού με ασύλληπτες συνέπειες για το μέλλον. Γιατί, λοιπόν, ο Τάιτορ διέτρεξε αυτόν τον κίνδυνο;







Σύμφωνα με τον ίδιο, μπόρεσε να αποφύγει τα προβλήματα που σχετίζονται με τα παράδοξα των ταξιδιών στο χρόνο χάρη στις αρχές που προβλέπει μια άλλη θεωρία, εκείνη των παράλληλων συμπάντων. Η επιστημονική αξιοπιστία της αμφισβητείται ακόμα, αλλά με βάση αυτήν πρέπει να υπάρχουν αμέτρητα σύμπαντα όπου συμβαίνουν ταυτόχρονα όλες οι πιθανές καταστάσεις. Γιατί λοιπόν να μην υπάρχουν και ένας και δύο και τρεις Τζον Τάιτορ ταυτόχρονα;







Πυρηνικός πόλεμος



Ο Τάιτορ υποστηρίζει ότι ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο δεν διατρέχουμε αντίστροφα τη χρονική γραμμή μας, σαν να ήταν οι ράγες ενός τρένου, αλλά περνάμε από τα διακριτά όρια μιας άλλης πραγματικότητας και, συνεπώς, ενός άλλου σύμπαντος. Αυτό το σύμπαν μοιάζει όλο και λιγότερο με το δικό μας όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό εύρος του ταξιδιού. Με βάση αυτή τη λογική, ο Τάιτορ θα έφτασε σε ένα σύμπαν στο οποίο θα μπορούσε θεωρητικά να κάνει ό,τι θέλει, ακόμη και να σκοτώσει τον άλλο του εαυτό, χωρίς συνέπειες για το μέλλον του.







Αλλά ας επιστρέψουμε στην ιστορία του. Προτού γυρίσει στο 2000, η ζωή του Τάιτορ δεν υπήρξε εύκολη: ο Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος, που ξέσπασε στις 12 Μαρτίου 2015, σκότωσε 3 δις ανθρώπους και ισοπέδωσε πολλές μητροπόλεις. Οι διηγήσεις του Τάιτορ για το μέλλον που μας περιμένει είναι εφιαλτικές. Τα κατάλοιπα από τις πυρηνικές εκρήξεις θα καλύψουν τον Ήλιο και η Γη θα ζήσει έναν «πυρηνικό χειμώνα» με την παγκόσμια θερμοκρασία να πέφτει κατακόρυφα. Το νερό θα μολυνθεί και οι επιζήσαντες θα μετακινηθούν προς την ύπαιθρο. Η κοινωνία του καταναλωτισμού θα καταρρεύσει· οι απόγονοί μας θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν. Μεγάλο μέρος της τροφής θα παράγεται από κάθε μικρή κοινότητα στα εδάφη που δεν θα έχουν μολυνθεί από την ακτινοβολία. Το προσδόκιμο όριο ζωής θα πέσει στα 60 χρόνια. Η υγειονομική περίθαλψη θα θυμίζει Φαρ Ουέστ, καθώς οι γιατροί θα περιθάλπουν κυρίως τους ελαφρά τραυματισμένους και θα βοηθούν τις ετοιμόγεννες γυναίκες· όποιος αρρωσταίνει βαριά θα είναι καταδικασμένος.





Τρένα και ποδήλατα



Κι όμως, σε αυτό το αποκαρδιωτικό τοπίο, η τεχνολογική πρόοδος δεν θα ανασταλεί. Παρόλο που θα εξαφανιστούν οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, το διαδίκτυο θα συνεχίζει να υπάρχει και θα εξελιχτεί στο μοναδικό μέσο επικοινωνίας και διασκέδασης, καθώς δεν θα υπάρχουν πια κινηματογράφοι, και τα τηλεοπτικά προγράμματα δεν θα μεταδίδονται πια με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Για τις τοπικές συγκοινωνίες θα χρησιμοποιούνται άλογα και ποδήλατα, αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν δρόμοι και αυτοκίνητα. Τέλος, ένα εκτεταμένο δίκτυο ταχύτατων τρένων θα συνδέει τις μεγάλες πόλεις. Αλλά τι θα πυροδοτήσει την τρίτη παγκόσμια σύρραξη; Ένας εμφύλιος πόλεμος που θα ξεσπάσει στις ΗΠΑ γύρω στο 2004-2005. Και εδώ αρχίζει το σημείο της προφητείας του Τάιτορ που δεν επιβεβαιώνεται από την πορεία των γεγονότων.







Η αρχή του κακού



Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στις ΗΠΑ θα αυξηθεί ο κρατικός έλεγχος σε βάρος των αστικών δικαιωμάτων των πολιτών. Για να ξεφύγουν από αυτή την καταπιεστική αστυνόμευση, πολλοί Αμερικανοί θα μετοικήσουν στην ύπαιθρο, δημιουργώντας έναν εθελοντικό αντάρτικο στρατό πολιτών αντίθετο προς στην κυβέρνηση, και θα ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ των πόλεων. Σύμφωνα με τον Τάιτορ, το 2008 θα είναι το έτος που θα καταλυθεί ο πολιτισμός με την έννοια που τον γνωρίζουμε σήμερα. Το Μάρτιο του 2015, η Ρωσική Ομοσπονδία, εκμεταλλευόμενη τη γενική σύγχυση, θα εξαπολύσει πυρηνική επίθεση στις κυριότερες αμερικανικές μητροπόλεις. Οι ΗΠΑ θα αντιδράσουν, ενώ δεν θα μείνει αμέτοχη ούτε η Ευρώπη, για την οποία ο Τάιτορ δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, αλλά περιορίζεται να χαρακτηρίσει την κατάσταση «καταστροφική». Εν τω μεταξύ, η Κίνα θα επεκταθεί προσαρτώντας την Ταϊβάν, την Κορέα και την Ιαπωνία· θα τη σταματήσει μόνο η Αυστραλία.







Ευτυχώς, ο εμφύλιος πόλεμος που φοβόταν ο Τάιτορ δεν ξέσπασε. Δύο χρόνια μετά την υποτιθέμενη έναρξη των ταραχών, η Αμερική δεν μοιάζει να οδηγείται σε εσωτερική σύγκρουση, παρόλο που πολλοί είδαν τον «Πατριωτικό νόμο» (Patriot Act) του 2003, ο οποίος περιορίζει τις αστικές ελευθερίες των Αμερικανών στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ως την αρχή όσων προέβλεψε ο Τάιτορ.







Επιτυχείς «προβλέψεις»



Όμως κάποιες προβλέψεις του Τάιτορ επαληθεύτηκαν. Για παράδειγμα, προέβλεψε τον πόλεμο στο Ιράκ και την ανεπιτυχή εύρεση των όπλων μαζικής καταστροφής. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι μέχρι το 2002 το CERN θα είχε θέσει τις βάσεις για ταξίδια στο χρόνο. Πράγματι, στα τέλη του 2001, το φημισμένο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας ανακοίνωσε ότι στο μέλλον θα είναι δυνατή η δημιουργία μικροσκοπικών μελανών οπών, που αποτελούν μία από τις απαραίτητες συνθήκες για τη λειτουργία μιας υποθετικής μηχανής του χρόνου. Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ: ο Τάιτορ εφιστά την προσοχή στη νόσο των τρελών αγελάδων, καθώς στο μέλλον θα θερίσει χιλιάδες θύματα, και αφήνει να εννοηθεί ότι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι γυναίκα.







Ωστόσο όλες οι παραπάνω προβλέψεις ήταν δυνατό να γίνουν από οποιονδήποτε ενημερωμένο πολίτη χωρίς να είναι απαραίτητο ένα ταξίδι στο μέλλον. Οι γεωπολιτικές μελέτες έβριθαν από αναφορές για το «κακό» Ιράκ πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Οι αναφορές όλων των διεθνών οργανισμών διέψευδαν την ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής στο ιρακινό οπλοστάσιο. H κατασκευή ολοένα και ισχυρότερων επιταχυντών σωματιδίων –όπως ο LHC του CERN– θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στη δημιουργία μικροσκοπικών μελανών οπών. Η εκτροφή των αγελάδων με απαγορευμένα ζωάλευρα, τα οποία ευθύνονται για τη νόσο των τρελών αγελάδων, πιθανόν να συνεχίζεται, άσχετα αν κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Τέλος, όσον αφορά την πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ, μήπως το όνομα Χίλαρι Κλίντον σας λέει κάτι;







Ο Τζον Τάιτορ «επέστρεψε» στο 2036 στις 24 Μαρτίου του 2001, χωρίς να αφήσει ίχνη. Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ξετρυπώσει τον «Τζον Τάιτορ» που ζει στη Φλόριντα και σήμερα θα είναι 9 ετών. Και η συζήτηση για την πειστικότητα της ιστορίας του συνεχίζεται. Τι μπορεί να πει κανείς; Οι φωτογραφίες της μηχανής του χρόνου που χρησιμοποίησε δεν είναι αρκετά καθαρές για να μελετηθούν. Οι τεχνικές εικονογραφήσεις του οχήματος εκτίθενται με ασαφή τρόπο, παρόλο που αναφέρονται σε παγιωμένες θεωρίες για τις μαύρες τρύπες. Όλα αυτά μας επιτρέπουν να υποθέσουμε με σιγουριά ένα μόνο πράγμα: στο μέλλον, όποιο και αν είναι αυτό, όλο και περισσότεροι απίθανοι τύποι θα μας φλομώνουν με όλο και πιο απίθανες ιστορίες για ολοένα και πιο απίθανα πράγματα.

http://mystery-gr.blogspot.com/







"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το μαθηματικό μυαλό που πλούτισε από το ξυστό

Posted: 17 Aug 2011 03:09 PM PDT

"Η 63χρονη - πολυκεκατομυριούχος πλέον - Joan R. Ginther...
από το Τέξας είναι είτε ο πιο τυχερός άνθρωπος στη γη ή απλά ξέρει κάτι παραπάνω από όλους όσους τζογάρουν, περιμένοντας το άγγιγμα της θεάς τύχης.

Το γεγονός ότι η γυναίκα, συνταξιούχος καθηγήτρια μαθηματικών με διδακτορικό στη Στατιστική, κέρδισε τέσσερις φορές τζογάροντας, κάνει πολλούς να θεωρούν πως δεν πρόκειται για απλές συμπτώσεις αλλά πως έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να...

σπάσει τον 'κώδικα' που ορίζει πως διανέμονται τα τυχερά ξυστό.

Σύμφωνα και με τον κ. Rich, καθηγητή του τμήματος Study of Gambling and Commercial Gaming στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, μάλλον είχε ανακαλύψει κάποιον αλγόριθμο που ορίζει κάθε πότε τοποθετείται ένα 'τυχερό' δελτίο.

Αρχικά κέρδισε 5.4 εκατ δολάρια και μετά από δέκα χρόνια, η τύχη (;) της χαμογέλασε ξανά κερδίζοντας άλλα δύο εκατ. δολάρια. Μάλιστα μετά από δύο χρόνια κέρδισε άλλα τρία εκατ δολάρια ενώ το καλοκαίρι του 2010 χτύπησε τζακποτ με 10 εκατ. δολάρια.

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο λένε οι ειδικοί είναι μια στα 18 επτακισεκατομμύρια! Ενώ αντίστοιχα μια τέτοιου είδους τύχη συμβαίνει μια φορά ανά τετράκις εκατομμύρια χρόνια!

Συνεπώς μάλλον το μυαλό της 63χρονης τα έκανε όλα...

'Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει σε ένα καζίνο συνήθως σε συλλαμβάνουν και μετά σου κάνουν τις ερωτήσεις', λέει χαρακτηριστικά ο κ. Rich.

Αν και η κ. Ginther ζει σήμερα στο Λας Βέγκας (κάτι ξέρει...), τα χρήματα τα κέρδισε στο Τέξας.

Μάλιστα τα κέρδη, τις τρεις φορές ήταν από το ξυστό το οποίο είχε αγοράσει από συγκεκριμένο κατάστημα της πόλης.

Τέλος, η Επιτροπή Λαχείων του Τέξας πιστεύει πως η γυναίκα απλά έχει γεννηθεί με τυχερό άστρο και δεν πιστεύει πως παρενέβη με κάποιο τρόπο.



http://pamepreveza.gr





"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

C-130 διαλύεται στον αέρα! Δείτε το βίντεο.

Posted: 17 Aug 2011 03:08 PM PDT

Πρόκειται για ένα τραγικό αλλά και τελείως παράδοξο δυστύχημα.C-130 που είχε διαμορφωθεί για να συμμετέχει σε επιχειρήσεις πυρόσβεσης,κυριολεκτικά διαλύεται στον...




αέρα,την ώρα που επιχειρεί να σβήσει ένα μέτωπο φωτιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.onalert.gr/















"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11χρονος κάλεσε την αστυνομία γιατί η μαμά του τον έβαλε να κάνει δουλειές!

Posted: 17 Aug 2011 03:07 PM PDT

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στο Άαχεν της Γερμανίας...


και ο πιτσιρικάς – πρωταγωνιστής της ιστορίας αποφάσισε να σχηματίσει το "100″ στο τηλέφωνο και να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.



Όπως είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του τον έβαζε να κάνει συνέχεια δουλειές του σπιτιού το οποίο όπως είπε είναι...

καταναγκαστική εργασία.

"Πρέπει να κάνω δουλειές όλη μέρα. Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο", είπε ο πιτσιρικάς στον αστυνομικό.

Η μητέρα του είπε οτι την απειλούσε εδώ και καιρό οτι θα έπαιρνε την αστυνομία αλλά δεν τον είχε πάρει στα σοβαρά.

Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε αν γνωρίζει τι είναι καταναγκαστική εργασία, ο πιτσιρικάς απάντησε με αφέλεια: "Ξέρω! Είναι να σκουπίζω το σπίτι και την βεράντα."

Καθόλη την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, η μητέρα ήταν δίπλα στο παιδί και όταν ζήτησε να της μιλήσει ο αξιωματικός του εξήγησε οτι το τηλεφώνημα έγινε όταν του ζήτησε να σηκώσει ένα χαρτάκι από το πάτωμα!

http://www.newsit.gr









"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νεαρή πέφτει για ύπνο και… ξυπνάει ένα μήνα μετά

Posted: 17 Aug 2011 03:07 PM PDT

"Η 21χρονη Lily Clarke έχει χάσει τα γενέθλιά της, τις εξετάσεις στη σχολή της και πολλές άλλες...


σημαντικές ημερομηνίες στη ζωή της… επειδή κοιμόταν.



Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το νεαρό κορίτσι υποφέρει από ένα σπανιότατο σύνδρομο, το Kleine-Levin το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλες περιόδους ύπνου, που...

μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και έναν μήνα.



Η Lily ξυπνάει μόνο για να φάει και να πιει νερό και ξανά βυθίζεται σε ύπνο.



Αρρώστησε απότομα όταν ήταν 17 ετών και είδε τουλάχιστον 7 γιατρούς και υποβλήθηκε σε πάμπολλα τεστ αλλά κανείς δεν έβρισκε από τι πάσχει. Λίγο αργότερα όμως η μαμά της διάβασε για μία παρόμοια περίπτωση σε μία εφημερίδα και κατάλαβε τι συμβαίνει στην κόρη της. Η οικογένεια ανακουφίστηκε πολύ που επιτέλους μάθαινε τους λόγους που η νεαρή κοπέλα βυθιζόταν για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ύπνο. Μάλιστα η Lily όταν ξυπνούσε πια από το επεισόδιο δεν θυμόταν τίποτε, λες και κάποιος είχε κατεβάσει για εκείνο το διάστημα έναν διακόπτη.



Όταν συνέρχεται είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι που βγαίνει, εκφράζεται και μιλάει συνεχώς. Ωστόσο επειδή οριστική θεραπεία για το σύνδρομο δεν υπάρχει η Lily πρέπει απλώς να μάθει να ζει με αυτό και να χαίρεται τη ζωή της, αυτήν που παρεμβάλλεται στα μακρά επεισόδια ύπνου…



www.protothema.gr









"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο οργασμός σας κάνει ατρόμητες!!

Posted: 17 Aug 2011 03:06 PM PDT

"Ανάμεσα σε άλλα, ένας οργασμός έχει και αυτήν την παρενέργεια...


Η τελευταία παράξενη πληροφορία που μάθαμε λοιπόν, είναι ότι όταν η γυναίκα είναι σε οργασμό, τα σημεία του εγκεφάλου που συνδέονται με τον φόβο, κλείνουν.

Αυτό σημαίνει ότι εκείνη την ώρα που η γυναίκα βρίσκεται στο απόλυτο σημείο σεξουαλικής ικανοποίησης, τίποτε απολύτως δεν....

μπορεί να την τρομάξει. Μολονότι κάτι από το περιβάλλον της μπορεί να την ενοχλήσει, να την αιφνιδιάσει, να τη διακόψει, να την ξενερώσει, τίποτε δεν μπορεί να την τρομάξει.

Ο οργασμός λοιπόν, εκτός από ικανοποίηση, προσφέρει και διέξοδο σε έναν άλλο κόσμο όπου ο φόβος δεν υπάρχει. Προσέξτε όμως: αν συνδυαστεί με σεισμό, τότε μπορεί να καταστεί επικίνδυνος, αφού αν δεν φοβηθείτε, δεν θα κινητοποιηθείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και άρα ενδεχομένως να σας πέσει ο ουρανός (=ταβάνι) στο κεφάλι.



Πηγή: queen.gr





"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποια είναι η πιο σπάταλη σταρ του Χόλυγουντ?

Posted: 17 Aug 2011 03:06 PM PDT

Ποια είναι η πιο σπάταλη σταρ του Χόλυγουντ?Το όνομά της φιγουράρει πρώτο στη λίστα που δημοσίευσε...
το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ με τις πιο σπάταλες σταρ του Χόλιγουντ.



Ο λόγος για τη διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ που όπως φαίνεται δεν κάνει περικοπές στην καλοπέραση, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πιο σπάταλης σταρ του Χόλιγουντ.



Η 29χρονη τραγουδίστρια δαπάνησε τη χρονιά που πέρασε πάνω από 32.000 δολάρια σε μια ώρα και ενώ ταξίδευε στο Λονδίνο ενώ δεν δίστασε να κάνει δώρο στον εαυτό της ένα πανάκριβο δαχτυλίδι για το δαχτυλάκι του ποδιού της, αξίας άνω των 36.000 δολαρίων.



Η μεγαλύτερη σπατάλη της πάντως έγινε για τα μάτια του συζύγου της ράπερ Jay-Z, αφού για να τον ικανοποιήσει του χάρισε ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο για τα 41α γενέθλιά του, η αξία του οποίου έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.



Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά βρίσκεται η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ που ξόδεψε 42 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά προσωπικού τζετ και 20.000 δολάρια για την φιλοτέχνηση των πορτρέτων των σκύλων της!



Στους πιο σπάταλους σταρ συγκαταλέγεται και ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ! Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι λάτρης της τέχνης για την οποία δεν δίστασε να δαπανήσει 3 εκατομμύρια δολάρια για έναν πίνακα.



Στη λίστα ακολουθούν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ που ξόδεψαν 150.000 δολάρια σε ένα μήνα για να νοικιάσουν την βίλα του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Μαλιμπού, παρόλο που διαθέτουν τη δική τους κατοικία λίγα μόλις μίλια μακρυά.



Τελευταίος και καταϊδρωμένος έρχεται ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ που έχει αγοράσει ένα ολόκληρο νησί στην Καραϊβική αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων!







"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ρυθμίστε το στρες στον εργασιακό χώρο

Posted: 17 Aug 2011 03:05 PM PDT

Το στρες που συνδέεται με τον εργασιακό χώρο επηρεάζει την απόδοση...
στη δουλειά και μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην προσωπική ζωή.

Επομένως, το να μάθει κάποιος να ελέγχει το στρες στον εργασιακό του χώρο μπορεί να τον βοηθήσει στο σπίτι και στην εργασία.



Η κλινική Cleveland υποδεικνύει πώς να ρυθμίσουμε το στρες στην εργασία:



1) Διατηρήστε μια τρέχουσα λίστα προτεραιοτήτων.

2) Μην βάζετε τα προβλήματα εκτός διαστάσεων.

3) Αφήστε στο γραφείο τα προβλήματα της δουλειάς και μην τα μεταφέρετε στο σπίτι.

4) Σχεδιάστε μικρά διαλείμματα, ιδιαίτερα όταν αρχίζετε να αγχώνεστε πολύ.

5) Διατηρήστε το γραφείο σας τακτικό και καθαρό.

6) Να ασκείστε τακτικά και να κοιμάστε επαρκώς.

7) Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για μια δουλειά που κάνατε καλά.

8) Να αναγνωρίσετε πότε είναι καιρός να αναζητήσετε νέα δουλειά.



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φάντασμα σε γαμήλιο γλέντι;

Posted: 17 Aug 2011 03:05 PM PDT

Φάντασμα σε γαμήλιο γλέντι;Οι καλεσμένοι σε μία γαμήλια δεξίωση στο Σεντ Τζον του Καναδά...
πιστεύουν ότι ανάμεσά τους υπήρξε ένας απρόσκλητος και απόκοσμος επισκέπτης.


Οι νεόνυμφοι Matt White and Danielle Hann, παντρεύτηκαν στις 18 Ιουνίου και η αποκάλυψη του παράξενου επισκέπτη έγινε από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας εμφανίζεται η φιγούρα ενός άνδρα, με λευκή μπλούζα να αιωρείται.

Η κοινότητα διχάστηκε με του μισούς να υποστηρίζουν πως είτε πρόκειται για αντανάκλαση του φωτός, είτε για παιχνίδι της κάμερας, κι οι άλλοι που υποστηρίζουν πως το μέρος όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι είναι στοιχειωμένο και η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη.



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το sex κάνει... καλό

Posted: 17 Aug 2011 03:03 PM PDT

Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές..
.το σεξ χαλαρώνει τους μυς και ανακουφίζει το λαιμό και τους ώμους, σύμφωνα με τον Dr Arun Ghosh, που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ.

«Έχω ασθενείς παραπονιούνται για κακή όραση μετά το σεξ. Αυτό που συνέβη είναι ότι, όπως όλοι οι άλλοι μυς του...σώματος, οι μύες των ματιών τους έχουν χαλαρώσει. Αλλά αυτό είναι κάτι απολύτως φυσικό». Το σεξ προστατεύει και την καρδιά. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Queen στο Μπέλφαστ,διαπίστωσε ότι κάνοντας έρωτα τρεις φορές την εβδομάδα, μειώνεται περίπου 50% ο κίνδυνος για καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η επιστημονική εξήγηση είναι πως οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ, εξουδετερώνουν επίσης τις ορμόνες του στρες στο σώμα, οι οποίες συνδέονται με τις καρδιακές παθήσεις. Ο κίνδυνος να προκληθεί καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ελάχιστος έως μηδαμινός. Όμως, ο κίνδυνος αυξάνεται με τις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Τέλος, αποδείχθηκε πως με το σεξ ωφελούνται και τα οστά. Ειδικά οι εμμηνοπαυσιακές γυναίκες που είχαν σεξουαλική επαφή κάθε εβδομάδα είχαν διπλάσια επίπεδα οιστρογόνων. Η ορμόνη αυτή έχει μια προστατευτική επίδραση στην υγεία των οστών και η έλλειψη της μετά την εμμηνόπαυση έχει συνδεθεί με την οστεοπόρωση.

Άρα όσοι κάνουν συχνά σεξ, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα απολύτως. Οι ειδικοί, οι γιατροί και οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως το σεξ κάνει καλό στην υγεία!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς να γίνετε ευτυχισμένοι

Posted: 17 Aug 2011 03:02 PM PDT

http://i.mtbw.gr/t/DDE4BA2C9AD33547A7B0989CC980B271.jpgΑν κάποιος σας σταματούσε στο δρόμο αύριο και σας ρωτούσε τι θα σας έκανε πιο ευτυχισμένους,

τι θα του απαντούσατε;


Περισσότερες διακοπές ίσως ή το να κερδίσετε το τζόκερ; Μπορεί να νομίζετε ότι ένα μεγαλύτερο σπίτι ή 10 κιλά λιγότερα θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Μάλλον, όμως, κάνετε λάθος.

Παρότι ονειρευόμαστε τα υλικά πράγματα που θα έκαναν τη ζωή μας ευκολότερη, περνάμε λιγότερο χρόνο σκεπτόμενοι τους καθημερινούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε την ευημερία μας. Κι αυτοί είναι, όπως δείχνουν οι μελέτες, που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην ευτυχία μας. Η ευτυχία μας μετρά για το 50% περίπου του πώς νιώθουμε.

Οι περιστάσεις – όπως το πού ζούμε ή πόσα χρήματα έχουμε – μετρούν χονδρικά για το 10%. Το υπόλοιπο 40% επηρεάζεται από τις δραστηριότητες τις οποίες κάνουμε κι αυτές πραγματικά μπορούμε να αλλάξουμε για να νιώσουμε καλύτερα. Γι αυτό δείτε τι μπορείτε να κάνετε:


Καλές πράξεις

Οι τυχαίες πράξεις καλοσύνης (οι αλτρουιστικές ή ευγενείς πράξεις δηλαδή) είναι από τους πιο καθιερωμένους και δημοφιλής τρόπους ενίσχυσης της ευτυχίας. Η εκπλήρωση καλών πράξεων ενισχύει τη γενναιόδωρη στάση σας απέναντι στον κόσμο και σας προσφέρει μεγαλύτερη εκτίμηση από μέρους των άλλων ανθρώπων – και σας κάνει να νιώθετε ικανοί και δυνατοί.


Μη συγκρίνεστε με τους άλλους

Το επίπεδο ευχαρίστησης μας σχετίζεται με την αυτο-σύγκρισή μας. Πολλοί από μας έχουμε την τάση να συγκρινόμαστε – μετρώντας αυτόματα τα κατορθώματα, το μισθό ή το βάρος μας σε σχέση με αυτούς που έχουν επιτύχει περισσότερα, που είναι είναι πλουσιότεροι ή πιο αδύνατοι από εμάς.

Όταν γίνεται εποικοδομητικά, η σύγκριση μπορεί να μας δώσει ένα έναυσμα, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε τους ρεαλιστικούς στόχους από αυτούς που μας θέτουν σε μια διαρκή κατάσταση δυσαρέσκειας;.


Μάθετε να απολαμβάνετε

Η διαδικασία της απόλαυσης σας επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε τη μέγιστη ποσότητα ευχαρίστησης από ένα συμβάν, εστιάζοντας στα θετικά ερεθίσματα που σχετίζονται με ένα συμβάν – είτε προσμένετε, είτε βιώνετε είτε αναπολείτε τη στιγμή εκ των υστέρων.

Έχει να κάνει με το να δίνετε προσοχή και να αντιλαμβάνεστε την πηγή των εμπειριών, επιβραδύνοντας και εκτείνοντάς τες.


Δημιουργήστε τον ιδανικό εαυτό σας

Το να φαντάζεστε την ιδανική εκδοχή του εαυτού σας δεν είναι απλώς μια άσκηση ευσεβών πόθων – είναι μια αποδεδειγμένη στρατηγική που αυξάνει την ευημερία και βοηθά στην εξάλειψη της απογοήτευσης.

Μην ξεχνάτε τα θετικά στη ζωή σας

Αν και έχουν γίνει πολλές έρευνες σχετικά με το ότι το να γράφετε για τα τραυματικά περιστατικά έχει θετική επίδραση στην υγεία, ενώ ακόμα έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, ερευνητές διαπίστωσαν ότι το να γράφετε τα θετικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή σας έχει εξίσου αποτελεσματική και λιγότερο αγχωτική δράση. Γι΄αυτό μην υποτιμάτε τα θετικά πράγματα που σας συμβαίνουν και μην βλέπετε τη ζωή ως άσπρο μαύρο.


Το μυστικό

Οι περισσότεροι ψυχολόγοι συμφωνούν ότι από όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αυξήσουμε την ευτυχία μας οι καλές σχέσεις με τους άλλους είναι που θα μας δώσουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Όργια καθηγήτριας με 15χρονη μαθήτρια!

Posted: 17 Aug 2011 03:02 PM PDT

Με 15χρονη μαθήτριά της διατηρούσε σχέση...
μια δασκάλα στη Βρετανία και όταν έγινε γνωστό τέθηκε σε διαθεσιμότητα..



Σύμφωνα με την Daily Mail, η 38χρονη Σούζαν Χάρισον είχε ερωτικές επαφές με τη μαθήτρια η οποία πήγαινε σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο κόσμος που γνώριζε τη Σούζαν ήξερε πως δεν είχε κάποιο σύντροφο ωστόσο εκείνη είχε σχέση με την 15χρονη.

Η Χάρισον εμφανίστηκε στο δικαστήριο South East Suffolk Magistrates' Court κατηγορούμενη για κατάχρηση εξουσίας και σεξουαλική σχέση με ανήλικη.

Δικαστικά έγγραφα επισημαίνουν πως η Σούζαν είχε ερωτικές επαφές με την κοπέλα από το 2005 μέχρι το 2006 και συνελήφθη στις 8 Ιουλίου.

'Θα στείλω αυτήν την υπόθεση στο Ipswich Crown Court και η ακρόαση θα γίνει στις 28 του μήνα', είπε ο δικαστής Ντέιβιντ Κούπερ.

Η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το συγγενικό της περιβάλλον αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η Σούζαν.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκες..

Posted: 17 Aug 2011 03:01 PM PDT

10 επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκεςΑπό πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από..
.
γυναίκες. Μήπως ν' αλλάξετε καριέρα;



Ο Νο1 παράγοντας για να γίνεις ακαταμάχητος, είναι να βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες. Που θα πάει, κάποια θα σου κάτσει. Κι όταν αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου, ακόμα καλύτερα. Να λοιπόν η ιδανική καριέρα και για σένα. Να σημειώσω ότι οι δικηγόροι που ασχολούνται με τα διαζύγια, όπως και οι σύμβουλοι γάμου έχουν εξαιρεθεί από την λίστα μου για ευνόητους λόγους.

Personal Trainer

Γνωστός και ως προσωπικός γυμναστής. Και για να είσαι γυμναστής σημαίνει ότι έχεις και ωραίο κορμί, άρα σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος στις γυναίκες. Βάλε επίσης ότι θα περνάς τον περισσότερο χρόνο εργασίας σου με γυναίκες που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν το τέλειο κορμί. Σαν καθοδηγητής τους, θα πρέπει επίσης να τις αγγίζεις συχνά, θέλεις κι άλλα; Αν καταφέρεις και βάλεις τα περισσότερα ραντεβού σου όσο πιο αργά γίνεται, σύντομα θα βρεθείς σε πολλά κρεβάτια.


Πιλότος

Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω. Καταρχήν, φοράς στολή, και μάλιστα πολύ σέξι στολή. Επίσης είσαι άνθρωπος με δύναμη και prestige, αν σκεφτείς ότι κρατάς στα χέρια σου τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν πιλοτάρεις. Θέλεις κι άλλα; Ταξιδεύεις σ' όλο το κόσμο, εκεί που πολλές γυναίκες κάνουν ελεύθερες τις διακοπές τους. Αλλά ακόμα και αν δεν σου κάτσει κάποια από αυτές, υπάρχουν αρκετές γοητευτικές αεροσυνοδούς, που πάνε ακριβώς εκεί που πας κι εσύ και μένουν στα ίδια ξενοδοχεία μ' εσένα.


Σχεδιαστής Μόδας

Αν έχεις μια κλίση προς το σχέδιο, έφυγες τρέχοντας για σχολή σχεδιαστών μόδας. Πιθανότατα θα είσαι ο μόνος στρειτ που θα παρακολουθείς τα μαθήματα, αλλά αξίζει. Θα περνάς τον περισσότερο καιρό σου με νέα και όμορφα μοντέλα που ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά. Βλέπεις όταν ξέρεις πως να κάνεις τις γυναίκες όμορφες, σε λατρεύουν όλες.


Ναυαγοσώστης

Θυμάσαι επιτυχίες που είχαν τ' αγόρια του Μπέιγουοτς; Έτσι σε βλέπω κι εσένα. Άσε που πέρα από τις γυναίκες, έχει κι άλλα θετικά το επαγγέλματα. Είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινή δουλειά αν είσαι φοιτητής, θα έχεις τέλειο μαύρισμα και θα μένεις σε φόρμα ενώ δουλεύεις. Άσε που ο χώρος εργασίας σου είναι γεμάτος γυναίκες που χαλαρώνουν με μπικίνι ή χωρίς.


Ηθοποιός

Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με τον Brad Pitt για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες. Ο χώρος είναι γεμάτος από καυτά θηλυκά που όλο και κάποιο θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί σου. Και πέρα από τις συναδέλφους, αν τα καταφέρεις και γίνεις διάσημος, υπάρχουν χιλιάδες θαυμάστριες που θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για μια νύχτα μαζί σου. Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα έχεις.


Δάσκαλος χορού

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες λατρεύουν τον χορό, άρα και έναν άντρα που θα μπορεί να την καθοδηγήσει και να σαρώσουν την πίστα μαζί. Ότι κι αν διδάσκεις, το τμήμα σου θα είναι γεμάτο από γυναίκες που στην κυριολεξία θα κρέμονται από τα χείλη σου. Άσε που ο χορός από μόνος του αποπνέει ερωτισμό και έχει και σωματική επαφή. So you think you can dance;


Κυνηγός ταλέντων-Μάνατζερ

Λεφτά δεν ξέρω αν θα βγάλεις, γκομενάκια σίγουρα. Μοντέλα, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Όλες θα ψάχνουν για δουλειά και καριέρα και εσύ θα είσαι αυτός που θα τις βοηθάς με τις γνώσεις και τα κονέ σου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο.


Γιατρός

Όλες οι μαμάδες λένε στα κορίτσια τους από μικρές να βρουν ένα καλό παιδί και γιατρό φυσικά να παντρευτούν. Θέλει πολύ διάβασμα, πολλά χρόνια σπουδές, αλλά αξίζει. Όποια γυναίκα γνωρίζεις και σε ρωτά με τι ασχολείσαι, έχεις αμέσως την απάντηση που θέλει ν' ακούσει. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσει, σκέψου κι όλες τις νοσοκόμες που θα δουλεύεις μαζί τους και θα περιμένουν να παίξετε το γιατρό.


Barman

Θες και να στο αναλύσω; Νύχτα, γυναίκες, πολλά ποτά. Ακόμα δεν το έπιασες; Ελεύθερες γυναίκες ξενυχτάνε και φλερτάρουν ακατάπαυστα, κι εσύ είσαι σίγουρα το Νο1 στις επιλογές τους. Έχεις στυλ, έχεις κέφι, συνήθως είσαι κι εμφανίσιμος και φυσικά είσαι στις υπηρεσίες τους όλο το βράδυ με τα κοκτέιλ σου. Νομίζεις ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι παραπάνω;


Τουριστικά επαγγέλματα

Ιδανικά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς με πολλές ελεύθερες γυναίκες. Είτε είσαι γυμναστής, είτε pool boy, είτε barman,ακόμα και ρεσεψιονίστ, έχεις πέραση. Ειδικά αν φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες είναι πρώτες στη λίστα των γυναικείων φαντασιώσεων.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 τρόποι για να πιστέψουν οι γύρω σας ότι δεν είστε καλά!

Posted: 17 Aug 2011 03:01 PM PDT

"10 τρόποι για να πιστέψουν οι γύρω σας ότι δεν είστε καλά!Απλά πραγματάκια...


1)Μουγκρίστε σαν αγελάδες όταν λένε το όνομα σας
2)Σηκώστε το χέρι σας κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια ερώτηση, όπως όταν ήσασταν στο σχολείο και λέγατε μάθημα


3)Όταν λένε μια λέξη από ένα τραγούδι που ξέρετε,αρχίστε ξαφνικά να το τραγουδάτε ασταμάτητα
4)Κάθε φορά που χτυπάει το σταθερό σας τρέξτε να το σηκώσετε εσείς και προσποιηθείτε ότι είστε αυτόματος τηλεφωνητής
5)Όταν είστε στην μπανιέρα φωνάξτε 'Πνίγομαι!!'
6)Σε ό,τι λένε φωνάξτε : ' Ψεύτη !!!'
7)Προσποιηθείτε ότι έχετε αμνησία
8)Φωνάξτε σε δημόσιο χώρο : 'Όχι μαμά/μπαμπά δεν θα φιληθώ μαζί σου !!! '
9)Αποκτήστε 10 φανταστικούς φίλους με τους οποίους θα συνομιλείτε όλη μερα
10)Σταθείτε πάνω από το κρεβάτι των γονιών σας στις 4 τα ξημερώματα με ένα μοχθηρό γέλιο στο προσωπό σας και πείτε τους: ' Καλημέρα Ηλιαχτίδες μου ! '




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η υπερβολική τεχνολογία μάς τρελαίνει!

Posted: 17 Aug 2011 03:01 PM PDT

Η υπερβολική τεχνολογία μάς τρελαίνειΗ εκτεταμένη χρήση έξυπνων συσκευών και κοινωνικής
δικτύωσης μας καταβάλλει ψυχολογικά!

Ο διαρκής τεχνολογικός βομβαρδισμός στην επικοινωνία μάς κουράζει ενώ παράλληλα μειώνει την ικανοποίηση που αντλούμε από τη ζώη, υποστηρίζουν βρετανοί... ερευνητές

Ένας στους τρεις Βρετανούς νιώθει κουρασμένος από την υπερβολική επικοινωνία που προκύπτει από τη συχνή χρήση έξυπνων κινητών και ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, εκτιμά νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
Πνιγόμαστε στη θάλασσα των επικοινωνιακών εξελίξεων
Στη δημοσκόπηση που διεξήγαγαν οι βρετανοί επιστήμονες συμμετείχαν σχεδόν 1.300 άτομα. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ειδικοί, φάνηκε ότι η πλειοψηφία όσων χρησιμοποιούσαν συχνά διάφορες μορφές σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνίας έτειναν να δηλώνουν λιγότερο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους.
Αντίθετα, όσοι αισθάνονταν πως κρατούσαν τη χρήση των παραπάνω τεχνολογιών υπό έλεγχο εμφανίζονταν σαφώς πιο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους.
Ιδιαίτερα σημαντικό κρίνεται το γεγονός ότι η αίσθηση του «ανικανοποίητου» ήταν ιδιαίτερα έντονη στις νεαρές ηλικίες, που θεωρούνται περισσότερο «εξαρτημένες» από τις σύγχρονες τεχνολογίες.
Τεχνολογική «κούραση»
Συγκεκριμένα οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι περίπου 38% των συμμετεχόντων ηλικίας 10-18 ετών αισθάνονταν καταβεβλημένοι από τον διαρκή βομβαρδισμό της τεχνολογίας. Αμέσως μετά ακολουθούσε η ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών με ποσοστό τεχνολογικής «κούρασης» που άγγιζε το 34%.
Από τη μελέτη δεν έλειψαν και εκείνοι που δήλωναν ότι έκαναν «νηστεία» στις νέες τεχνολογίες, με το 36% να ανήκει στους ενήλικες και το 43% σε νέους 10-18 ετών.
Επιπλέον, το 36% των γονιών που έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση, υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος επικοινωνίας έκλεβε πολύτιμο χρόνο από τον οικογενειακό βίο, ενώ το 58% τόνισε ότι η οικογένειά τους θα ωφελούνταν από ένα χρονικό διάστημα αποχής από τις τεχνολογίες αυτές.
Υπερφόρτωση SOS
Ένα μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων ισχυρίστηκε ότι η χρήση των συγκεκριμένων τεχνολογιών αναμένεται να αυξηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια ενώ το 37% υποστήριξε ότι η τεχνολογική υπερφόρτωση από εδώ και πέρα θα αποτελεί όλο και συχνότερο φαινόμενο της σύγχρονης κοινωνίας.
«Γίνονται πολλές συζητήσεις για το αν οι σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας τελικά μας βοηθούν ή μας δυσκολεύουν» αναφέρει ο κύριος συγγραφέας της μελέτης και καθηγητήςδρ Τζον Κλάρκσον.
«Η μελέτη μας έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι ο κόσμος βλέπει τις τεχνολογίες αυτές θετικά στο σύνολό τους, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που δείχνουν ότι ένα μεγάλο μέρος των χρηστών έχει τελικά πρόβλημα ως προς τη διαχείρισή τους» εξηγεί ο ειδικός.

www.tovima.gr

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ατάκες γάμου που έγραψαν ιστορία

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

"Γνωριμία

Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια.

Μετά γνωριστήκαμε…




Χαραγμένο στο μνημείο του αγνώστου Συζύγου.

Απιστία

Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει


Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι

η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο.


Ταχύτητα

Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος

Ανώνυμος τραπεζίτης, αποκαλύπτει το υπέρτατο μυστικό που απειλεί τον τομέα εργασίας του.


Θέμα Τύχης

Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνει φιλόσοφος

Φράση που αποδίδεται στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη. Μήπως τελικά το κώνειο προήλθε… εκ των έσω;


Ατυχία

Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι

Πάτρικ Μάρεϊ, πρωταγωνιστής στη δημοφιλή κωμική σειρά «Only Fools and Horses» που παιζόταν στην Αγγλία μέχρι και το 2003.


Μυστικά

Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό

Ανώνυμος σύζυγος που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος ώστε να παραμείνει και σύζυγος. Το σκασμό πάντως δεν τον έβγαλε.


Συγχώρεση

Μια καλή σύζυγος συγχωρεί πάντα τον άντρα της, όταν αυτή κάνει λάθος

Μίλτον Μπερλ, αμερικανός ηθοποιός, παρουσιαστής και stand-up κωμικός. Του αποδίδεται η εξής ιστορία: Όταν είχε πάει να κάνει αίτηση για μια δουλειά, απάντησε όλα τα ερωτήματα μέχρι που έφτασε στο τελευταίο: «Ποιόν να ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ατυχήματος;». Απάντησε: «Όλους όσους μπορείτε να δείτε γύρω σας!»


Γενέθλια

Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά

Ανώνυμος σύζυγος που από τότε θυμάται μέχρι και την επέτειο για την πρώτη φορά που πήγαν μαζί σινεμά.


Ευτυχία

Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου… παραμένει μυστικό

Χένρι Γιάνγκμαν, αγγλοτραφής Αμερικανός κωμικός, φημισμένος για τις θανατηφόρες ατάκες του γύρω από το γάμο.



Ευημερία

Μερικοί άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς για το μυστικό ευημερίας τόσων ετών του γάμου μου. Κάνουμε χρόνο για εμάς και πάμε για φαγητό δυο φορές την εβδομάδα. Χαμηλή μουσική, κεριά, όμορφο δείπνο, χορός. Η σύζυγός μου πάει τις Τρίτες, εγώ πάω τις Παρασκευές

Χένι Γιάνγκμαν, σας τά 'παμε πιο πάνω και δικαιωνόμαστε εδώ.



Πριν…

Ξέρετε τί έκανα πριν παντρευτώ; Ότι γούσταρα!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ετοιμάζεται η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του πλανήτη!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT



Πρόκειται για την μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα...


παγκοσμίως. Προβλέπεται να ανοίξει τις πύλες του το ερχόμενο έτος και να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Θα ονομάζεται «Mammoth» και αναμένεται να κοστίσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια. Θα διαθέτει μία πενταόροφη τσουλήθρα. Η τσουλήθρα θα χτιστεί στην Ιντιάνα και αναμένεται να προσελκύει πάρα πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο.





Οι ιδιοκτήτες του πάρκου περιπέτειας «Holiday World and Safari Splashin» ανακοίνωσαν ότι για να γιορτάσουν την 65η επέτειο από το άνοιγμα του θερέτρου, θα οικοδομήσουν την γιγάντια τσουλήθρα.





Η διαδρομή θα καλύψει 3 στρέμματα, αυξάνοντας το μέγεθος του πάρκου νερού σε 30 στρέμματα. Όταν ετοιμαστεί θα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ κατέχει η «Wildebeest» (που βρίσκεται στο ίδιο πάρκο), με τους ετήσιους επισκέπτες να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.





«Υπολογίζουμε να κάνουν το γύρο του πάρκου 1.080 άτομα ανά ώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του πάρκου.





«Θέλουμε κάτι μεγαλύτερο, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε το κοινό μας και να του προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή», συμπληρώνει ο ίδιος.




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο εντυπωσιακές … πτώσεις μοντέλων πάνω στην πασαρέλα!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

Λίγο το άγχος, λίγο τα ψηλοτάκουνα, το κακό δεν αργεί να γίνει…




Και δυστυχώς γι' αυτές ο φωτογραφικός φακός καραδοκεί!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκα 25 ετών από τη Βρετανία έχει πάει με... 5.000 άνδρες!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

'Obsessed': Nikki admits to having casual sex in nightclubs, alleyways and cinemasΜηχανή του σεξ ισχυρίζεται ότι
είναι μια
25χρονη από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα… επιτεύγματά της.

Η 25χρονη υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κτλ.


Μάλιστα, κρατά και ημερολόγιο, στο οποίο έχει σημειώσει κάθε λεπτομέρεια από τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τους 5.000 άνδρες.



Όπως δήλωσε η ίδια «Βάζω έναν αστερίσκο σε αυτούς που ήταν οι καλύτεροι μέχρι τώρα», προσθέτοντας ότι στα 18 της είχε ήδη μετακομίσει από το σπίτι της και είχε ήδη κοιμηθεί με 800 άνδρες, ενώ όταν πάτησε τα 21 ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 2.289 εραστές. Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα, αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.



Παράλληλα, όπως διηγείται μια φορά που πήγε διακοπές στη Ίμπιζα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ.



«Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις», είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται.



«Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ. Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δεν με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!», λέει χαρακτηριστικά.


Πηγή:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1302744/Ive-sex-5-000-men-years-boasts-beauty-therapist-25.html

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η μυστική συνταγή για αυθεντικό Mojito!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

Η μυστική συνταγή για αυθεντικό Mojito!

Το αγαπημένο ποτό του Χέμινγουεϊ, όταν αυτός ζούσε στην Κούβα.
Συνήθιζε πάντα μετά την αστακομακαρονάδα του να ζητάει από τον μπάρμαν του περίφημου La Perla της Αβάνα ένα δροσερό και χωνευτικό Mojito.
Το όνομα του προέρχεται από την Αφρικάνικη λέξη Mojo που σημαίνει μαγεία. Ακουλουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή και απολαύστε το αυθεντικό Μοjito. ΥΛΙΚΑ:

1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη

2 μεζούρες φρέσκο χυμό λάιμ

Μερικά φύλλα και ένα κλαδάκι μέντας (κάποιοι προτιμούν το δυόσμο αλλά η αυθεντική συνταγή είναι με μέντα)

2 μεζούρες λευκό ρούμι

2 μεζούρες σόδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε τα φύλλα της μέντας σε ένα ψηλό ποτήρι και προσθέτουμε φρέσκο χυμό λάιμ.

Στη συνέχεια συνθλίβουμε τη μέντα με ένα γουδοχέρι ή κουτάλι μαζί με τη ζάχαρη.

Βάζουμε τριμμένο πάγο και ρούμι, συμπληρώνουμε με σόδα και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντα.

Στην υγειά σας!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο!

Posted: 17 Aug 2011 02:59 PM PDT

Τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο!Σου κόβουν την ανάσα!



Τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο βρίσκονται κατά κύριο λόγο στην Ασία. Ας τα δούμε λίγο καλύτερα...





Το Burj Dubai, στο Ντουμπάι, 2.716 πόδια





Το Taipei 101 στην Ταιβάν 1.671 πόδια





Το Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο στη Σαγκάη, 1.614 πόδια





Το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο στο Χονγκ Κονγκ 1.588 πόδια





Οι δίδυμοι πύργοι Petronas στην Κουάλα Λουμπούρ 1.483 πόδια





Nanjing Greenland Center στην Κίνα 1.476 πόδια





Ο πύργος Willis στο Σικάγο, 1.451 πόδια





West Tower στην Κίνα, 1.435 πόδια





Ο πύργος Jinmao στη Σαγκάη με 1.380 πόδια





Το Διεθνές Οικονομικό Κέντρο στο Χονγκ Κονγκ, 1.362 πόδια





Το Trump International Hotel στο Σικάγο 1.326 πόδια


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κανκούν: Η μεξικανική... Καραϊβική!

Posted: 17 Aug 2011 02:59 PM PDT

Κανκουν: Η μεξικανικη... Καραϊβικη!Το Κανκούν αποτελεί έναν από αυτούς τους προορισμούς που θα χαρίσει τροπική...
ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, μόνο που αυτή τη φορά η φωτογραφία θα είναι τραβηγμένη από εσάς, από το ταξίδι σας σε έναν επίγειο παράδεισο.


Αν το όνειρό σας είναι ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βουτιά στο διαφορετικό και να γεμίσετε με ζωηρές εικόνες, το Κανκούν στο Μεξικό μπορεί να μοιάζει μακρινό, αλλά θα αποτελέσει σίγουρα εμπειρία ζωής και θα δώσει άλλο χρώμα στο άλμπουμ των φωτογραφικών σας αναμνήσεων.

Βρίσκεται βορειανατολικά της Πολιτείας Κουϊντάνα Ρου στο Νότιο Μεξικό ( http://bit.ly/qHkp0k ), στη χερσόνησο Γιουκατάν, κοντά στο Πουέρτο Χουάρεζ, ανάμεσα στη λιμνοθάλασσα Nichupte και την Καραϊβική και πρόκειται για μια στενή λωρίδα γης, όπου κάποτε κυρίαρχοι ήταν οι Μάγια. Πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως ο Κήπος της Εδέμ, ο οποίος, όμως, πήρε τη μορφή που έχει σήμερα τις τελευταίες δεκαετίες.

Η μεταμόρφωση της πόλης των... ερπετών

Πριν μετατραπεί στο πιο διάσημο θέρετρο στο Μεξικό του σήμερα, το Κανκούν πριν από 20-30 χρόνια ήταν μια ερημική, ανεκμετάλλευτη περιοχή, η οποία αν και αποτελούσε φυσικό τροπικό τοπίο, δεν θύμιζε σε τίποτα τη χλιδή και την πολυτέλεια του σήμερα. Ο τουρισμός της περιοχής γνώρισε άνθηση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70, κυρίως λόγω ξένων επενδυτών που έδειξαν ενθουσιασμό για το μέρος κι έτσι τα μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία δεν άργησαν να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, δίνοντας μια σύγχρονη και... πολυτελή νότα στο Κανκούν.

Πέρα από τα ξενοδοχεία, διαθέτει εμπορικά κέντρα και πολλές διάσημες μπουτίκ, κοσμηματοπωλεία και εστιατόρια, τα οποία όσο αυξάνονταν, τόσο ανέβαινε και το στάτους της περιοχής.

Σήμερα το Κανκούν έχει 630 χιλιάδες κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2010 και η γλώσσα που επικρατεί είναι τα ισπανικά, λόγω της πολύχρονης ισπανικής αποικιοκρατίας.


Οι φυσικές ομορφιές του και ο πολιτιστικός του πλούτος

Δεν είναι λίγοι, βέβαια, αυτοί που το προτιμούν για το χρώμα στα νερά του, τα τροπικά ψάρια και τη χρυσή άμμο στις παραλίες του και μην σας φανεί παράξενο αν συναντήσετε εκεί κυρίως νεόνυμφους - ίσως και Έλληνες μεταξύ τους - καθώς αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για γαμήλιο ταξίδι.

Πέρα, όμως, από την ξεκούραση και τη... βασιλική ζωή που προσφέρει σε όσους μπορούν να ανταπεξέλθουν, το Κανκούν μπορεί να αποτελέσει προορισμό και για όσους διαθέτουν μικρότερο budget, αλλά θέλουν να ζήσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές του. Εκεί θα μπορέσουν να δουν από κοντά τα περίπου 5 εκατοντάδες είδη πουλιών που φιλοξενεί στη ζούγκλα του, όπως και την ξεχωριστή χλωρίδα της περιοχής, αλλά και να θαυμάσουν μνημεία διαφορετικά από τα συνηθισμένα, όπως τις πυραμίδες των Μάγια, κρυμμένους ναούς, το οικολογικό αρχαιολογικό πάρκο Xcaret, στο οποίο βρίσκεται ο βοτανικός κήπος, σπάνια πουλιά, πολύχρωμες πεταλούδες, υπόγεια ποτάμια και δεκάδες άλλα ερεθίσματα που θα γεμίσουν το άλμπουμ του μυαλού τους.

Ακόμη, αξέχαστη εμπειρία εφόσον αποφασίσετε να επισκεφτείτε τον τροπικό αυτό παράδεισο, θα είναι η κατάδυση η οποία σχεδόν επιβάλλεται, αφού τα νερά και ο βυθός προσφέρει τέτοιο πλούτο και χρώμα, που θα αφήνει έκπληκτους λάτρεις των καταδύσεων και μη. Στα ειδικά θαλάσσια πάρκα μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί με τα δελφίνια, ενώ όσοι θέλουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, μπορούν να ταΐσουν τους... καρχαρίες πετώντας τους κρέας, προστατευμένοι φυσικά μέσα σε ένα κλουβί, στο Interactive Aquarium.

Αν κινηθείτε προς τα νότια θα βρεθείτε στο Xel-Ha, όπου θα μπορέσετε να θαυμάσετε και πάλι τεράστιο φυσικό πλούτο με λίμνες, σπηλιές και μαγκρόβια δάση, κάνοντας τη βόλτα σας μέσα σε τρενάκι και γνωρίζοντας τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.


Σε μικρή απόσταση από το Κανκούν αξίζει τον κόπο να επισκεφτείτε μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αρχαιολογικές περιοχές στο Μεξικό, το Τσίτσεν Ίτζα, το οποίο χτίστηκε από τους Μάγια. Εκεί θα δείτε από κοντά διάφορες αρχιτεκτονικές μορφές , θα γνωρίσετε τον πολιτισμό των Μάγια και των Τολτέκων μέσα από διάφορα αξιοθέατα, όπως την πυραμίδα Κουκουλκάν, το Ναό των Πολεμιστών κ.ά.

Βόλτα στις περιοχές του Κανκούν

Το Κανκούν χωρίζεται σε 3 βασικές περιοχές: τη ζώνη των ξενοδοχείων, την κυρίως πόλη και τη ζώνη φυσικού πλούτου.

-Η ζώνη των ξενοδοχείων

Όπως είναι φυσικό, η περιοχή αυτή είναι αφιερωμένη στους τουρίστες, γεμάτη με τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, ντισκοτέκ, πολυτελή εστιατόρια, γήπεδα γκολφ, αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνες και ό,τι βάλει ο νους σας για τη διασκέδασή σας, αλλά και για μια βασιλική ζωή. Στη ζώνη αυτή βρίσκεται και η βασική λεωφόρος Kuculkán και αναπόφευκτα θεωρείται η πιο trendy περιοχή.

-Η πόλη του Κανκούν

Εδώ το σκηνικό αλλάζει λίγο, αφού το μέρος είναι πιο γραφικό, φολκλορικό και η απλότητα μερικών μαγαζιών δημιουργεί μεγάλη αντίθεση με τα υπερπολυτελή καταστήματα και μαγαζιά της ζώνης των ξενοδοχείων. Τα εστιατόρια της περιοχής σερβίρουν τοπικά φαγητά, δίνοντας την ευκαιρία στους τουρίστες να πάρουν μια πραγματική γεύση από τον τόπο που επισκέπτονται, ενώ εκεί βρίσκονται και διάφορα εμπορικά μαγαζιά για να κάνετε τα ψώνια σας, κινηματογράφοι, θέατρα κ.λπ.


-Βιόσφαιρα Σιάν Καάν

Στην τρίτη περιοχή, η οποία εκτείνεται σε αρκετά χιλιόμετρα, κυριαρχεί η φύση και αποτελεί ουσιαστικά το πιο γνήσιο οικοσύστημα στο Μεξικό, το οποίο φιλοξενεί διάφορα είδη φυτών και ζώων. Λόγω του ότι πολλά είδη του ζωικού βασιλείου, όμως, απειλούνται με εξαφάνιση, η κυβέρνηση και πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να προστατέψουν την περιοχή και να διατηρήσουν αυτόν τον φυσικό πλούτο αλώβητο. Φυσικά, σε κοντινές αποστάσεις θα βρείτε και διάφορα αρχαιολογικά μνημεία, τα οποία αποτελούν άλλον έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο σήμερα και την ιστορία των Μάγια.

Η μεξικανική κουζίνα

Ήδη γνωρίζετε πως το μεξικάνικο είναι πικάντικο φαγητό, γι' αυτό ξεχάστε τις χλιαρές γεύσεις και τα άνοστα πιάτα και ετοιμαστείτε για έντονες γεύσεις με πολλές πιπεριές, καλαμπόκι και μαύρα φασόλια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα θαλασσινά τους και κυρίως αστακό, τα φρέσκα ψάρια τους, αλλά να δοκιμάσετε και διάφορες τοπικές συνταγές όπως την κοτόσουπά τους και τις τορτίγιες. Οι επιλογές του Κανκούν όσον αφορά τις γαστρονομικές απολαύσεις είναι πάρα πολλές και τα εστιατόριά του εκατοντάδες και πολλά υποσχόμενα.


Πώς θα φτάσετε

Διαθέτει αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται 20 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο από τη ζώνη των ξενοδοχείων. Οι αεροπορικές εταιρίες που μπορούν να σας μεταφέρουν στο Κανκούν είναι πολλές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστείτε 2 μετεπιβιβάσεις. Ψάξτε τις πτήσεις της Iberia, της British Airways, της Air France και της Delta και επιλέξτε αυτή που σας βολεύει, ενώ καλό είναι να έχετε υπόψη ότι το καλύτερο διάστημα για να απολαύσετε το ταξίδι σας είναι από τον χειμώνα και την Άνοιξη, ( Δεκέμβριο μέχρι Απρίλιο), προκειμένου να αποφύγετε την πολλή ζέστη, αλλά και τους τυφώνες.


clickatlife


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Απολαύστε το φαγητό σας κάτω από το νερό

Posted: 17 Aug 2011 02:58 PM PDT

Απολαύστε το φαγητό σας κάτω από το νερόΤο πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο




Το Ithaa...που σημαίνει μαργαριτάρι στα
Dhivehi, είναι ένα εστιατόριο 4,5 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και μπορείτε
να το βρείτε στο Hilton στις Μαλδίβες. Χωράει 14 πελάτες και είναι
απόλυτα προστατευμένο από τυχόν διαρροή νερού από τη θάλασσα που το
περιβάλλει.




































"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την άφησαν να τον προσέχει και αυτή τον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί του

Posted: 17 Aug 2011 02:58 PM PDT

Την άφησαν να τον προσέχει και αυτή τον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί τουΟ λόγος για μια 20χρονη νεαρή κοπέλα που για το χαρτζιλίκι της είχε...
προσληφθεί από μια οικογένεια στο Κλίντον του Κονέκτικατ για να προσέχει τον 14χρονο γιο τους.



Η νεαρή συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τους γονείς του μικρού ενώ ερωτοτροπούσαν σε κάθε πιθανό μέρος του σπιτιού της οικογένειας.

Άμεσα έκαναν μήνυση στην Λόνι Μουσαρντ όχι μόνο γιατί τον βίασε όπως κατέθεσαν αλλά και γιατί τον είχε μεθύσει.

Κάτι τέτοιο που θα ήταν μια ιστορία που κάθε ανήλικος θα ήθελε να διηγείται, στην Αμερική αντιμετωπίζεται σαν σεξουαλική επίθεση. Έτσι η νεαρή επιστρέφοντας σπίτι της για να ξεκουραστεί από τα ιδιαίτερα που παρέδιδε στο νεαρό αγόρι συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Λόνι αντιμετωπίζει κατηγορίες δεύτερου βαθμού σεξουαλική επίθεση καθώς και παράνομη αγορά και κατανάλωση αλκοόλ με ανήλικο.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές