Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


www.tsekouratoi.gr

Posted: 17 Aug 2011 03:12 PM PDT

www.tsekouratoi.gr


ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ 2012...........

Posted: 17 Aug 2011 03:10 PM PDT

"Ο βορράς έχει ραγδαία επιτάχυνση με ρυθμό μετατόπισης περίπου 40 μίλια ανά έτος.


Ανεξήγητες αλλαγές συμβαίνουν σε ρευστό εξωτερικό πυρήνα της γης.

Τεράστιες αλλαγές συμβαίνουν στο μαγνητικό πεδίο της Γης....




Ο κλυδωνισμός της...


Γης έχει σταματήσει τελείως.

Οι φυσικές καταστροφές είναι πιο συχνές.

Περνώντας το διαστρικό νέφος.

Αναστροφή πόλων της Γης.


Κύκλος Ηλίου 24.2012 Ο βορράς έχει ραγδαία επιτάχυνση με ρυθμό μετατόπισης περίπου 40 μίλια ανά έτος.

Γαίες μαγνητικός πόλος Βόρεια κατά τα πέντε τελευταία εκατό χρόνια έχει μετακινηθεί οπουδήποτε 1 έως 18 χλμ το χρόνο, και συνήθως σε μια κάπως κυκλική κίνηση. Κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια τώρα κινείται οπουδήποτε 50 με 70 χλμ το χρόνο σε μια κατεύθυνση. Εδώ είναι τα δεδομένα των αισθήσεων NOAA του 1590. Θα παρατηρήσετε ότι η μεγαλύτερη αύξηση της ταχύτητας έχει συμβεί τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτό είναι πραγματικό, και είναι η αιτία πολλών από τους μεγάλους σεισμούς, ηφαίστεια, και περίεργα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν τόσο συχνά.Ο Μαγνητικός Βορράς έχει κινηθεί αρκετά μακριά για να έχουν τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο να αναδιαμορφώνουν coordinance τους.

Ένα απόσπασμα του επιστήμονα στη NASA:

«Ο πόλος συνεχίζαμε κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, βόρεια με μέση ταχύτητα 10 km ετησίως, πρόσφατα έχει επιτάχυνση' σε 40 χλμ. ανά έτος, 'λέει ο Newitt. Με το ρυθμό αυτό, θα βγείτε από τη Βόρεια Αμερική και να φτάσει στη Σιβηρία σε λίγες δεκαετίες. '
Ανεξήγητες αλλαγές συμβαίνουν σε ρευστό εξωτερικό πυρήνα της γης.

National Geographic γράφει:


«Οι ραγδαίες αλλαγές στην ανάδευση κυκλοφορίας των ρευστών του εξωτερικού πυρήνα της Γης είναι η εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου σε ορισμένες περιοχές της επιφάνειας του πλανήτη, μια νέα μελέτη λέει.

'Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η ταχεία, σχεδόν αιφνίδιες, αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο μαγνητικό πεδίο της Γης», δήλωσε ο ομο-συντάκτης μελέτης Nils Olsen, ένας γεωφυσικός στο Δανικό Εθνικό Διαστημικό Κέντρο της Κοπεγχάγης.

National Geographic

Τεράστιες αλλαγές συμβαίνουν στο γαίες μαγνητικό πεδίο.


Από το ίδιο άρθρο στο National Geographic:

«Οι διακυμάνσεις στο μαγνητικό πεδίο έχουν εμφανιστεί σε αρκετές απομακρυσμένες περιοχές της Γης, διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Το 2003, οι επιστήμονες βρήκαν έντονες αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Australasian περιοχής. Το 2004, όμως, οι αλλαγές επικεντρώνονται στην Νότια Αφρική.

Οι αλλαγές 'μπορεί να υποδηλώνουν την πιθανότητα μιας επερχόμενης αντιστροφής του γεωμαγνητικού πεδίου', δήλωσε ο ομο-συντάκτης μελέτης Mioara Mandea, ένας επιστήμονας στο γερμανικό Κέντρο Ερευνών για Γεωεπιστήμες στο Πότσδαμ. '


Ο κλυδωνισμός της Γης έχει σταματήσει τελείως.


Όπως εξηγείται στην γεωλογία και το χώρο earthchangesmedia.com ιστοσελίδα της επιστήμης

'Η ταλάντευση Chandler ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά πίσω στο 1891 από τον Seth Carlo Chandler έναν Αμερικανό αστρονόμο. Το αποτέλεσμα που προκαλεί είναι οι πόλοι της Γης να κινηθούν σε ένα ακανόνιστο κύκλο 3 έως 15 μέτρα σε διάμετρο σε μια ταλάντωση. Η Ταλάντευση της Γης έχει έναν κύκλο επτά ετών η οποία παράγει στα δύο άκρα, μια μικρή ταλάντευση σε σπειροειδή κύκλο και μία μεγάλη σπειροειδή ταλάντευση κύκλου, περίπου με 3,5 χρόνια διαφορά.

Η Γη ήταν τον Οκτώβριο του 2005 κινείται μέσα στο μικρό σπειροειδώς κύκλο (φάση MIN της ταλάντευσης), η οποία θα πρέπει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια του 2006 και τους πρώτους μήνες του 2007. (Κάθε σπειροειδής κύκλος διαρκεί περίπου 14 μήνες). Αλλά ξαφνικά στις αρχές του Νοεμβρίου 2005, το κομμάτι της θέσης της περιστροφής άξονα στράφηκε σε μια πολύ απότομη δεξιά γωνία για να περιβάλει την κίνησή του.

Το κομμάτι του άξονα περιστροφής άρχισε να επιβραδύνεται και κατά περίπου 8 Ιανουαρίου του 2006, έπαψε σχεδόν όλα της σχετικής κίνησης των x και y συντεταγμένες καθορίσουν την ημερήσια θέσης αλλαγής του άξονα περιστροφής. '
Οι φυσικές καταστροφές είναι πιο συχνές.

Η ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει αυξηθεί 500 τοις εκατό από το 1975, η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί κατά 400 τοις εκατό μόλις από το 1973 και οι φυσικές καταστροφές αυξήθηκαν 410 τοις εκατό μεταξύ 1963 και 1993. Ο τυφώνας δραστηριότητα έχει αυξηθεί 300 τοις εκατό από το 1950. Ανεμοστρόβιλοι δραστηριότητα έχει αυξηθεί 200 τοις εκατό από το 1970.

Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες πηγαίνει πέρα από ανθρωπογενείς παράγοντες υπερθέρμανσης του πλανήτη. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κατευθύνει τον τρόπο που ο ήλιος χτυπά τη γη που δημιουργεί διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που μπορεί να κατευθύνει τις καιρικές συνθήκες. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο έχει άμεση επιρροή στις καιρικές συνθήκες. Δεν με πιστεύετε; Δείτε τι οι εμπειρογνώμονες από το Χάρβαρντ, το Smithsonian και η NASA είχε να πει. Εδώ είναι να τους επί του θέματος.


Περνώντας το διαστρικό νέφος.


Το ηλιακό μας σύστημα σήμερα διέρχεται από ένα μαγνητικό μεσοαστρικό νέφος που οι αστρονόμοι ανακάλυψαν μόλις πριν από λίγα χρόνια. Οι αστρονόμοι αποκαλούν Interstellar Cloud, «Τοπικό χνούδι'για συντομία. Είναι ακόμα ένα μυστήριο για το τι επίδραση τυχόν θα έχει εδώ στη γη, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένα υπέρ μαγνητικό σύννεφο που είναι 30 έτη φωτός ευρεία δεν θα έχει καμία επίπτωση για τον ήλιο και τους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Μπορεί να δώσει εξηγήσεις το γιατί τόσες πολλές αλλαγές είναι επί του παρόντος συμβαίνουν σε όλο το ηλιακό σύστημα. Όπως το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αυξάνεται κατά 230 τοις εκατό από το 1901, το λαμπερό πλάσμα που βρίσκετε στην αιχμή του Ηλιακού μας συστήματος αυξήθηκε πρόσφατα σε ένα τοις εκατό 1000, το μαγνητικό πεδίο του Δία έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία 50 χρόνια, το μαγνητικό πεδίο Ουρανός αλλάζει , μαγνητικό πεδίο του Ποσειδώνα αυξάνεται. Αυτοί οι πλανήτες είναι όλο και πιο φωτεινή, τα μαγνητικά πεδία αυξάνουν και τη συνολική ατμόσφαιρα οι ιδιότητές τους αλλάζουν. Το Φεγγάρι της Γης αυξάνεται με μια ατμόσφαιρα.

«Είναι περίπου 30 έτη φωτός ευρύ και περιέχει ένα (wispy) μείγμα υδρογόνου και ηλίου άτομα σε θερμοκρασία 6000 C.' Στοιχεία του Voyager δείχνουν ότι το χνούδι είναι πολύ περισσότερο από τον καθένα μαγνητισμένο και είχε προηγουμένως υποψία-μεταξύ 4 και 5 microgauss *, '

Εδώ είναι να τους επί του θέματος.
Αναστροφή πόλων της Γης.Οι ειδικοί συμφωνούν ότι στους μαγνητικούς πόλους αντιστροφή συμβαίνει οπουδήποτε μεταξύ 50.000 και 800.000 χρόνων και την τελευταία φορά που συνέβη ήταν περίπου 780.000 χρόνια πριν. Οι περισσότεροι επιστήμονες θα συμφωνήσω ότι η διαδικασία αυτή διαρκεί οπουδήποτε 1000 - 4000 χρόνια, και περαιτέρω μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί κυριολεκτικά να συμβεί σε λίγες μόνο ώρες. Τι επίδραση θα έχει αυτό για την επιφάνεια της Γης ;Το αποτέλεσμα θα είναι αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας και των σεισμών σε παγκόσμια δραστηριότητα κλίμακα. Έχοντας μια ακίδα της ηφαιστειακής δραστηριότητας θα επηρεάσει το παγκόσμιο κλίμα, δημιουργώντας μια επίδραση ψύξης, λόγω του ποσού από την ηφαιστειακή σκόνη που περνά στην ατμόσφαιρα και που αντανακλά στον Ήλιο. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να οδηγήσει τη γη σε μια εποχή παγετώνων. Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, του Ποσειδώνα και του Ουρανού μόλις πρόσφατα είχαμε αντιστροφή πόλων σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν από το Voyager 2.

Κύκλος Ηλίου 24.


Για λόγους που δεν είναι πλήρως κατανοητοί, κάθε 11 χρόνια οι μαγνητικοί πόλοι του ήλιου δημιουργούν ένα τεράστιο ποσό της ηλιακής δραστηριότητας. Όταν ο ήλιος είναι ενεργός δημιουργεί ηλιακές εκλάμψεις και μαζικά στεμματικές εκτοξεύσεις ,έκρηξη τεράστιας ποσότητας ηλιακής (partials) γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, ορισμένες από αυτά ίσως ακόμα και τα αποκαλούν (όταν είναι αρκετά μεγάλα) ηλιακά τσουνάμι. Το μαγνητικό πεδίο μας είναι αυτό που μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Είναι επίσης αυτό που μας προστατεύει από ισχυρούς ηλιακούς ανέμους που μεταφέρουν ακτινοβολία. Έχουμε ήδη εισέλθει κύκλο 24 και είναι προγραμματισμένο να φτάσει το ηλιακό μέγιστο κοντά στο τέλος του 2012. Αυτό είναι όταν ο ήλιος θα είναι το πιο ενεργός και έχει προβλεφθεί από πολλούς ειδικούς ότι ηλιακό μέγιστο ηλιακός κύκλος 24 θα μπορούσε να είναι ο πιο ισχυρός που έχει καταγραφεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.
2012

2012, 2012, μπλα, μπλα. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το 2012 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο χρόνο. Όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν τώρα, και πολλοί ειδικοί συμφωνούν τα χειρότερα που πρόκειται να συμβούν κάποια στιγμή κοντά στο τέλος του 2012. Προφητεία ή όχι, αυτά είναι τα γεγονότα. Θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά.




ΠΗΓΗ
SociaLMagazinE

http://goonssip.blogspot.com/



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο άνθρωπος που ήρθε απ’ το μέλλον!!!!

Posted: 17 Aug 2011 03:09 PM PDT

"«Χαίρετε. Είμαι ένας ταξιδιώτης του χρόνου. Έρχομαι από το έτος 2036. Επιστρέφω στο σπίτι μου,
αφού πήρα έναν υπολογιστή IBM 5100 από το έτος 1975». Υπογραφή: Timetravel_0. Αυτό το λακωνικό μήνυμα εμφανίστηκε στις 2 Νοεμβρίου 2000 στο φόρουμ της ιστοσελίδας www.timetravelinstitute.com. Όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν έδωσε σημασία στο...

μήνυμα ώσπου ο ταξιδιώτης συστήθηκε με το πραγματικό του όνομα, Τζον Τάιτορ, και παρείχε λεπτομέρειες για την ιστορία του. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις, αρχικά ειρωνικές και αργότερα όλο και πιο επίμονες, για το μέλλον που μας περιμένει. Οι απαντήσεις του έπεισαν πολλούς για την αληθοφάνεια του χωροχρονικού ταξιδιού του...





Αλλά ποιος είναι –ή έλεγε ότι είναι– ο Τάιτορ; Γεννήθηκε στην Τάμπα της Φλόριντα το 1998 και είναι ένας στρατιώτης που το 2036, σε ηλικία 38 ετών, θα σταλεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πίσω στο χρόνο, στο έτος 1975. Σκοπός του, να βρει και να πάρει μαζί του έναν παλιό φορητό υπολογιστή, τον IBM 5100, ο οποίος διέθετε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: μπορούσε να μεταφράζει μεταξύ τους
τις γλώσσες προγραμματισμού Unix, Apl και Basic. Πρόκειται για μια κρίσιμη ιδιότητα, γιατί το 2038 προβλέπεται ότι ένας ιός θα πλήξει τους υπολογιστές που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Unix (είναι αλήθεια· αν δεν διορθωθούν, οι υπολογιστές αυτοί θα φέρουν ως ημερομηνία το 1901). Γιατί τότε ο Τάιτορ εμφανίστηκε ξανά το 2000; Αφού είχε πάρει τον υπολογιστή, γιατί δεν επέστρεψε στο 2036, αλλά έκανε μια στάση και στην εποχή μας;





Επίσκεψη στον... εαυτό του



Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήθελε να παρευρεθεί στην αλλαγή του 2000 για να βιώσει από κοντά τις επιπτώσεις από τον Ιό της Χιλιετίας (το θυμάστε από τον οποίο περιμέναμε τεράστιες καταστροφές. Μάλιστα κάποιοι οπαδοί του εικάζουν ότι ο Τάιτορ ήταν αυτός που αποσόβησε την κατάρρευση των υπολογιστών. Για να είναι παρών σε αυτό το ιστορικό γεγονός, ο Τάιτορ επέλεξε να διαμείνει στη Φλόριντα, όπου ζούσαν οι γονείς του και... ο ίδιος, σε ηλικία 2 ετών. Όμως σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να έχει κάποιος άμεσες επαφές με τον εαυτό του ή με τους δικούς του στο παρελθόν· η «ποινή» είναι το ξήλωμα του χωροχρονικού ιστού με ασύλληπτες συνέπειες για το μέλλον. Γιατί, λοιπόν, ο Τάιτορ διέτρεξε αυτόν τον κίνδυνο;







Σύμφωνα με τον ίδιο, μπόρεσε να αποφύγει τα προβλήματα που σχετίζονται με τα παράδοξα των ταξιδιών στο χρόνο χάρη στις αρχές που προβλέπει μια άλλη θεωρία, εκείνη των παράλληλων συμπάντων. Η επιστημονική αξιοπιστία της αμφισβητείται ακόμα, αλλά με βάση αυτήν πρέπει να υπάρχουν αμέτρητα σύμπαντα όπου συμβαίνουν ταυτόχρονα όλες οι πιθανές καταστάσεις. Γιατί λοιπόν να μην υπάρχουν και ένας και δύο και τρεις Τζον Τάιτορ ταυτόχρονα;







Πυρηνικός πόλεμος



Ο Τάιτορ υποστηρίζει ότι ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο δεν διατρέχουμε αντίστροφα τη χρονική γραμμή μας, σαν να ήταν οι ράγες ενός τρένου, αλλά περνάμε από τα διακριτά όρια μιας άλλης πραγματικότητας και, συνεπώς, ενός άλλου σύμπαντος. Αυτό το σύμπαν μοιάζει όλο και λιγότερο με το δικό μας όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό εύρος του ταξιδιού. Με βάση αυτή τη λογική, ο Τάιτορ θα έφτασε σε ένα σύμπαν στο οποίο θα μπορούσε θεωρητικά να κάνει ό,τι θέλει, ακόμη και να σκοτώσει τον άλλο του εαυτό, χωρίς συνέπειες για το μέλλον του.







Αλλά ας επιστρέψουμε στην ιστορία του. Προτού γυρίσει στο 2000, η ζωή του Τάιτορ δεν υπήρξε εύκολη: ο Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος, που ξέσπασε στις 12 Μαρτίου 2015, σκότωσε 3 δις ανθρώπους και ισοπέδωσε πολλές μητροπόλεις. Οι διηγήσεις του Τάιτορ για το μέλλον που μας περιμένει είναι εφιαλτικές. Τα κατάλοιπα από τις πυρηνικές εκρήξεις θα καλύψουν τον Ήλιο και η Γη θα ζήσει έναν «πυρηνικό χειμώνα» με την παγκόσμια θερμοκρασία να πέφτει κατακόρυφα. Το νερό θα μολυνθεί και οι επιζήσαντες θα μετακινηθούν προς την ύπαιθρο. Η κοινωνία του καταναλωτισμού θα καταρρεύσει· οι απόγονοί μας θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν. Μεγάλο μέρος της τροφής θα παράγεται από κάθε μικρή κοινότητα στα εδάφη που δεν θα έχουν μολυνθεί από την ακτινοβολία. Το προσδόκιμο όριο ζωής θα πέσει στα 60 χρόνια. Η υγειονομική περίθαλψη θα θυμίζει Φαρ Ουέστ, καθώς οι γιατροί θα περιθάλπουν κυρίως τους ελαφρά τραυματισμένους και θα βοηθούν τις ετοιμόγεννες γυναίκες· όποιος αρρωσταίνει βαριά θα είναι καταδικασμένος.





Τρένα και ποδήλατα



Κι όμως, σε αυτό το αποκαρδιωτικό τοπίο, η τεχνολογική πρόοδος δεν θα ανασταλεί. Παρόλο που θα εξαφανιστούν οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, το διαδίκτυο θα συνεχίζει να υπάρχει και θα εξελιχτεί στο μοναδικό μέσο επικοινωνίας και διασκέδασης, καθώς δεν θα υπάρχουν πια κινηματογράφοι, και τα τηλεοπτικά προγράμματα δεν θα μεταδίδονται πια με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Για τις τοπικές συγκοινωνίες θα χρησιμοποιούνται άλογα και ποδήλατα, αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν δρόμοι και αυτοκίνητα. Τέλος, ένα εκτεταμένο δίκτυο ταχύτατων τρένων θα συνδέει τις μεγάλες πόλεις. Αλλά τι θα πυροδοτήσει την τρίτη παγκόσμια σύρραξη; Ένας εμφύλιος πόλεμος που θα ξεσπάσει στις ΗΠΑ γύρω στο 2004-2005. Και εδώ αρχίζει το σημείο της προφητείας του Τάιτορ που δεν επιβεβαιώνεται από την πορεία των γεγονότων.







Η αρχή του κακού



Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στις ΗΠΑ θα αυξηθεί ο κρατικός έλεγχος σε βάρος των αστικών δικαιωμάτων των πολιτών. Για να ξεφύγουν από αυτή την καταπιεστική αστυνόμευση, πολλοί Αμερικανοί θα μετοικήσουν στην ύπαιθρο, δημιουργώντας έναν εθελοντικό αντάρτικο στρατό πολιτών αντίθετο προς στην κυβέρνηση, και θα ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ των πόλεων. Σύμφωνα με τον Τάιτορ, το 2008 θα είναι το έτος που θα καταλυθεί ο πολιτισμός με την έννοια που τον γνωρίζουμε σήμερα. Το Μάρτιο του 2015, η Ρωσική Ομοσπονδία, εκμεταλλευόμενη τη γενική σύγχυση, θα εξαπολύσει πυρηνική επίθεση στις κυριότερες αμερικανικές μητροπόλεις. Οι ΗΠΑ θα αντιδράσουν, ενώ δεν θα μείνει αμέτοχη ούτε η Ευρώπη, για την οποία ο Τάιτορ δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, αλλά περιορίζεται να χαρακτηρίσει την κατάσταση «καταστροφική». Εν τω μεταξύ, η Κίνα θα επεκταθεί προσαρτώντας την Ταϊβάν, την Κορέα και την Ιαπωνία· θα τη σταματήσει μόνο η Αυστραλία.







Ευτυχώς, ο εμφύλιος πόλεμος που φοβόταν ο Τάιτορ δεν ξέσπασε. Δύο χρόνια μετά την υποτιθέμενη έναρξη των ταραχών, η Αμερική δεν μοιάζει να οδηγείται σε εσωτερική σύγκρουση, παρόλο που πολλοί είδαν τον «Πατριωτικό νόμο» (Patriot Act) του 2003, ο οποίος περιορίζει τις αστικές ελευθερίες των Αμερικανών στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ως την αρχή όσων προέβλεψε ο Τάιτορ.







Επιτυχείς «προβλέψεις»



Όμως κάποιες προβλέψεις του Τάιτορ επαληθεύτηκαν. Για παράδειγμα, προέβλεψε τον πόλεμο στο Ιράκ και την ανεπιτυχή εύρεση των όπλων μαζικής καταστροφής. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι μέχρι το 2002 το CERN θα είχε θέσει τις βάσεις για ταξίδια στο χρόνο. Πράγματι, στα τέλη του 2001, το φημισμένο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας ανακοίνωσε ότι στο μέλλον θα είναι δυνατή η δημιουργία μικροσκοπικών μελανών οπών, που αποτελούν μία από τις απαραίτητες συνθήκες για τη λειτουργία μιας υποθετικής μηχανής του χρόνου. Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ: ο Τάιτορ εφιστά την προσοχή στη νόσο των τρελών αγελάδων, καθώς στο μέλλον θα θερίσει χιλιάδες θύματα, και αφήνει να εννοηθεί ότι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι γυναίκα.







Ωστόσο όλες οι παραπάνω προβλέψεις ήταν δυνατό να γίνουν από οποιονδήποτε ενημερωμένο πολίτη χωρίς να είναι απαραίτητο ένα ταξίδι στο μέλλον. Οι γεωπολιτικές μελέτες έβριθαν από αναφορές για το «κακό» Ιράκ πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Οι αναφορές όλων των διεθνών οργανισμών διέψευδαν την ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής στο ιρακινό οπλοστάσιο. H κατασκευή ολοένα και ισχυρότερων επιταχυντών σωματιδίων –όπως ο LHC του CERN– θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στη δημιουργία μικροσκοπικών μελανών οπών. Η εκτροφή των αγελάδων με απαγορευμένα ζωάλευρα, τα οποία ευθύνονται για τη νόσο των τρελών αγελάδων, πιθανόν να συνεχίζεται, άσχετα αν κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Τέλος, όσον αφορά την πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ, μήπως το όνομα Χίλαρι Κλίντον σας λέει κάτι;







Ο Τζον Τάιτορ «επέστρεψε» στο 2036 στις 24 Μαρτίου του 2001, χωρίς να αφήσει ίχνη. Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ξετρυπώσει τον «Τζον Τάιτορ» που ζει στη Φλόριντα και σήμερα θα είναι 9 ετών. Και η συζήτηση για την πειστικότητα της ιστορίας του συνεχίζεται. Τι μπορεί να πει κανείς; Οι φωτογραφίες της μηχανής του χρόνου που χρησιμοποίησε δεν είναι αρκετά καθαρές για να μελετηθούν. Οι τεχνικές εικονογραφήσεις του οχήματος εκτίθενται με ασαφή τρόπο, παρόλο που αναφέρονται σε παγιωμένες θεωρίες για τις μαύρες τρύπες. Όλα αυτά μας επιτρέπουν να υποθέσουμε με σιγουριά ένα μόνο πράγμα: στο μέλλον, όποιο και αν είναι αυτό, όλο και περισσότεροι απίθανοι τύποι θα μας φλομώνουν με όλο και πιο απίθανες ιστορίες για ολοένα και πιο απίθανα πράγματα.

http://mystery-gr.blogspot.com/







"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το μαθηματικό μυαλό που πλούτισε από το ξυστό

Posted: 17 Aug 2011 03:09 PM PDT

"Η 63χρονη - πολυκεκατομυριούχος πλέον - Joan R. Ginther...
από το Τέξας είναι είτε ο πιο τυχερός άνθρωπος στη γη ή απλά ξέρει κάτι παραπάνω από όλους όσους τζογάρουν, περιμένοντας το άγγιγμα της θεάς τύχης.

Το γεγονός ότι η γυναίκα, συνταξιούχος καθηγήτρια μαθηματικών με διδακτορικό στη Στατιστική, κέρδισε τέσσερις φορές τζογάροντας, κάνει πολλούς να θεωρούν πως δεν πρόκειται για απλές συμπτώσεις αλλά πως έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να...

σπάσει τον 'κώδικα' που ορίζει πως διανέμονται τα τυχερά ξυστό.

Σύμφωνα και με τον κ. Rich, καθηγητή του τμήματος Study of Gambling and Commercial Gaming στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, μάλλον είχε ανακαλύψει κάποιον αλγόριθμο που ορίζει κάθε πότε τοποθετείται ένα 'τυχερό' δελτίο.

Αρχικά κέρδισε 5.4 εκατ δολάρια και μετά από δέκα χρόνια, η τύχη (;) της χαμογέλασε ξανά κερδίζοντας άλλα δύο εκατ. δολάρια. Μάλιστα μετά από δύο χρόνια κέρδισε άλλα τρία εκατ δολάρια ενώ το καλοκαίρι του 2010 χτύπησε τζακποτ με 10 εκατ. δολάρια.

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο λένε οι ειδικοί είναι μια στα 18 επτακισεκατομμύρια! Ενώ αντίστοιχα μια τέτοιου είδους τύχη συμβαίνει μια φορά ανά τετράκις εκατομμύρια χρόνια!

Συνεπώς μάλλον το μυαλό της 63χρονης τα έκανε όλα...

'Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει σε ένα καζίνο συνήθως σε συλλαμβάνουν και μετά σου κάνουν τις ερωτήσεις', λέει χαρακτηριστικά ο κ. Rich.

Αν και η κ. Ginther ζει σήμερα στο Λας Βέγκας (κάτι ξέρει...), τα χρήματα τα κέρδισε στο Τέξας.

Μάλιστα τα κέρδη, τις τρεις φορές ήταν από το ξυστό το οποίο είχε αγοράσει από συγκεκριμένο κατάστημα της πόλης.

Τέλος, η Επιτροπή Λαχείων του Τέξας πιστεύει πως η γυναίκα απλά έχει γεννηθεί με τυχερό άστρο και δεν πιστεύει πως παρενέβη με κάποιο τρόπο.



http://pamepreveza.gr





"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

C-130 διαλύεται στον αέρα! Δείτε το βίντεο.

Posted: 17 Aug 2011 03:08 PM PDT

Πρόκειται για ένα τραγικό αλλά και τελείως παράδοξο δυστύχημα.C-130 που είχε διαμορφωθεί για να συμμετέχει σε επιχειρήσεις πυρόσβεσης,κυριολεκτικά διαλύεται στον...




αέρα,την ώρα που επιχειρεί να σβήσει ένα μέτωπο φωτιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.onalert.gr/















"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11χρονος κάλεσε την αστυνομία γιατί η μαμά του τον έβαλε να κάνει δουλειές!

Posted: 17 Aug 2011 03:07 PM PDT

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στο Άαχεν της Γερμανίας...


και ο πιτσιρικάς – πρωταγωνιστής της ιστορίας αποφάσισε να σχηματίσει το "100″ στο τηλέφωνο και να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.



Όπως είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του τον έβαζε να κάνει συνέχεια δουλειές του σπιτιού το οποίο όπως είπε είναι...

καταναγκαστική εργασία.

"Πρέπει να κάνω δουλειές όλη μέρα. Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο", είπε ο πιτσιρικάς στον αστυνομικό.

Η μητέρα του είπε οτι την απειλούσε εδώ και καιρό οτι θα έπαιρνε την αστυνομία αλλά δεν τον είχε πάρει στα σοβαρά.

Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε αν γνωρίζει τι είναι καταναγκαστική εργασία, ο πιτσιρικάς απάντησε με αφέλεια: "Ξέρω! Είναι να σκουπίζω το σπίτι και την βεράντα."

Καθόλη την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, η μητέρα ήταν δίπλα στο παιδί και όταν ζήτησε να της μιλήσει ο αξιωματικός του εξήγησε οτι το τηλεφώνημα έγινε όταν του ζήτησε να σηκώσει ένα χαρτάκι από το πάτωμα!

http://www.newsit.gr









"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νεαρή πέφτει για ύπνο και… ξυπνάει ένα μήνα μετά

Posted: 17 Aug 2011 03:07 PM PDT

"Η 21χρονη Lily Clarke έχει χάσει τα γενέθλιά της, τις εξετάσεις στη σχολή της και πολλές άλλες...


σημαντικές ημερομηνίες στη ζωή της… επειδή κοιμόταν.



Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το νεαρό κορίτσι υποφέρει από ένα σπανιότατο σύνδρομο, το Kleine-Levin το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλες περιόδους ύπνου, που...

μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και έναν μήνα.



Η Lily ξυπνάει μόνο για να φάει και να πιει νερό και ξανά βυθίζεται σε ύπνο.



Αρρώστησε απότομα όταν ήταν 17 ετών και είδε τουλάχιστον 7 γιατρούς και υποβλήθηκε σε πάμπολλα τεστ αλλά κανείς δεν έβρισκε από τι πάσχει. Λίγο αργότερα όμως η μαμά της διάβασε για μία παρόμοια περίπτωση σε μία εφημερίδα και κατάλαβε τι συμβαίνει στην κόρη της. Η οικογένεια ανακουφίστηκε πολύ που επιτέλους μάθαινε τους λόγους που η νεαρή κοπέλα βυθιζόταν για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ύπνο. Μάλιστα η Lily όταν ξυπνούσε πια από το επεισόδιο δεν θυμόταν τίποτε, λες και κάποιος είχε κατεβάσει για εκείνο το διάστημα έναν διακόπτη.



Όταν συνέρχεται είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι που βγαίνει, εκφράζεται και μιλάει συνεχώς. Ωστόσο επειδή οριστική θεραπεία για το σύνδρομο δεν υπάρχει η Lily πρέπει απλώς να μάθει να ζει με αυτό και να χαίρεται τη ζωή της, αυτήν που παρεμβάλλεται στα μακρά επεισόδια ύπνου…



www.protothema.gr









"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο οργασμός σας κάνει ατρόμητες!!

Posted: 17 Aug 2011 03:06 PM PDT

"Ανάμεσα σε άλλα, ένας οργασμός έχει και αυτήν την παρενέργεια...


Η τελευταία παράξενη πληροφορία που μάθαμε λοιπόν, είναι ότι όταν η γυναίκα είναι σε οργασμό, τα σημεία του εγκεφάλου που συνδέονται με τον φόβο, κλείνουν.

Αυτό σημαίνει ότι εκείνη την ώρα που η γυναίκα βρίσκεται στο απόλυτο σημείο σεξουαλικής ικανοποίησης, τίποτε απολύτως δεν....

μπορεί να την τρομάξει. Μολονότι κάτι από το περιβάλλον της μπορεί να την ενοχλήσει, να την αιφνιδιάσει, να τη διακόψει, να την ξενερώσει, τίποτε δεν μπορεί να την τρομάξει.

Ο οργασμός λοιπόν, εκτός από ικανοποίηση, προσφέρει και διέξοδο σε έναν άλλο κόσμο όπου ο φόβος δεν υπάρχει. Προσέξτε όμως: αν συνδυαστεί με σεισμό, τότε μπορεί να καταστεί επικίνδυνος, αφού αν δεν φοβηθείτε, δεν θα κινητοποιηθείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και άρα ενδεχομένως να σας πέσει ο ουρανός (=ταβάνι) στο κεφάλι.



Πηγή: queen.gr





"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποια είναι η πιο σπάταλη σταρ του Χόλυγουντ?

Posted: 17 Aug 2011 03:06 PM PDT

Ποια είναι η πιο σπάταλη σταρ του Χόλυγουντ?Το όνομά της φιγουράρει πρώτο στη λίστα που δημοσίευσε...
το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ με τις πιο σπάταλες σταρ του Χόλιγουντ.



Ο λόγος για τη διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ που όπως φαίνεται δεν κάνει περικοπές στην καλοπέραση, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πιο σπάταλης σταρ του Χόλιγουντ.



Η 29χρονη τραγουδίστρια δαπάνησε τη χρονιά που πέρασε πάνω από 32.000 δολάρια σε μια ώρα και ενώ ταξίδευε στο Λονδίνο ενώ δεν δίστασε να κάνει δώρο στον εαυτό της ένα πανάκριβο δαχτυλίδι για το δαχτυλάκι του ποδιού της, αξίας άνω των 36.000 δολαρίων.



Η μεγαλύτερη σπατάλη της πάντως έγινε για τα μάτια του συζύγου της ράπερ Jay-Z, αφού για να τον ικανοποιήσει του χάρισε ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο για τα 41α γενέθλιά του, η αξία του οποίου έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.



Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά βρίσκεται η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ που ξόδεψε 42 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά προσωπικού τζετ και 20.000 δολάρια για την φιλοτέχνηση των πορτρέτων των σκύλων της!



Στους πιο σπάταλους σταρ συγκαταλέγεται και ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ! Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι λάτρης της τέχνης για την οποία δεν δίστασε να δαπανήσει 3 εκατομμύρια δολάρια για έναν πίνακα.



Στη λίστα ακολουθούν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ που ξόδεψαν 150.000 δολάρια σε ένα μήνα για να νοικιάσουν την βίλα του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Μαλιμπού, παρόλο που διαθέτουν τη δική τους κατοικία λίγα μόλις μίλια μακρυά.



Τελευταίος και καταϊδρωμένος έρχεται ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ που έχει αγοράσει ένα ολόκληρο νησί στην Καραϊβική αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων!







"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ρυθμίστε το στρες στον εργασιακό χώρο

Posted: 17 Aug 2011 03:05 PM PDT

Το στρες που συνδέεται με τον εργασιακό χώρο επηρεάζει την απόδοση...
στη δουλειά και μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην προσωπική ζωή.

Επομένως, το να μάθει κάποιος να ελέγχει το στρες στον εργασιακό του χώρο μπορεί να τον βοηθήσει στο σπίτι και στην εργασία.



Η κλινική Cleveland υποδεικνύει πώς να ρυθμίσουμε το στρες στην εργασία:



1) Διατηρήστε μια τρέχουσα λίστα προτεραιοτήτων.

2) Μην βάζετε τα προβλήματα εκτός διαστάσεων.

3) Αφήστε στο γραφείο τα προβλήματα της δουλειάς και μην τα μεταφέρετε στο σπίτι.

4) Σχεδιάστε μικρά διαλείμματα, ιδιαίτερα όταν αρχίζετε να αγχώνεστε πολύ.

5) Διατηρήστε το γραφείο σας τακτικό και καθαρό.

6) Να ασκείστε τακτικά και να κοιμάστε επαρκώς.

7) Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για μια δουλειά που κάνατε καλά.

8) Να αναγνωρίσετε πότε είναι καιρός να αναζητήσετε νέα δουλειά.



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φάντασμα σε γαμήλιο γλέντι;

Posted: 17 Aug 2011 03:05 PM PDT

Φάντασμα σε γαμήλιο γλέντι;Οι καλεσμένοι σε μία γαμήλια δεξίωση στο Σεντ Τζον του Καναδά...
πιστεύουν ότι ανάμεσά τους υπήρξε ένας απρόσκλητος και απόκοσμος επισκέπτης.


Οι νεόνυμφοι Matt White and Danielle Hann, παντρεύτηκαν στις 18 Ιουνίου και η αποκάλυψη του παράξενου επισκέπτη έγινε από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας εμφανίζεται η φιγούρα ενός άνδρα, με λευκή μπλούζα να αιωρείται.

Η κοινότητα διχάστηκε με του μισούς να υποστηρίζουν πως είτε πρόκειται για αντανάκλαση του φωτός, είτε για παιχνίδι της κάμερας, κι οι άλλοι που υποστηρίζουν πως το μέρος όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι είναι στοιχειωμένο και η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη.



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το sex κάνει... καλό

Posted: 17 Aug 2011 03:03 PM PDT

Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές..
.το σεξ χαλαρώνει τους μυς και ανακουφίζει το λαιμό και τους ώμους, σύμφωνα με τον Dr Arun Ghosh, που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ.

«Έχω ασθενείς παραπονιούνται για κακή όραση μετά το σεξ. Αυτό που συνέβη είναι ότι, όπως όλοι οι άλλοι μυς του...σώματος, οι μύες των ματιών τους έχουν χαλαρώσει. Αλλά αυτό είναι κάτι απολύτως φυσικό». Το σεξ προστατεύει και την καρδιά. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Queen στο Μπέλφαστ,διαπίστωσε ότι κάνοντας έρωτα τρεις φορές την εβδομάδα, μειώνεται περίπου 50% ο κίνδυνος για καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η επιστημονική εξήγηση είναι πως οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ, εξουδετερώνουν επίσης τις ορμόνες του στρες στο σώμα, οι οποίες συνδέονται με τις καρδιακές παθήσεις. Ο κίνδυνος να προκληθεί καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ελάχιστος έως μηδαμινός. Όμως, ο κίνδυνος αυξάνεται με τις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Τέλος, αποδείχθηκε πως με το σεξ ωφελούνται και τα οστά. Ειδικά οι εμμηνοπαυσιακές γυναίκες που είχαν σεξουαλική επαφή κάθε εβδομάδα είχαν διπλάσια επίπεδα οιστρογόνων. Η ορμόνη αυτή έχει μια προστατευτική επίδραση στην υγεία των οστών και η έλλειψη της μετά την εμμηνόπαυση έχει συνδεθεί με την οστεοπόρωση.

Άρα όσοι κάνουν συχνά σεξ, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα απολύτως. Οι ειδικοί, οι γιατροί και οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως το σεξ κάνει καλό στην υγεία!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς να γίνετε ευτυχισμένοι

Posted: 17 Aug 2011 03:02 PM PDT

http://i.mtbw.gr/t/DDE4BA2C9AD33547A7B0989CC980B271.jpgΑν κάποιος σας σταματούσε στο δρόμο αύριο και σας ρωτούσε τι θα σας έκανε πιο ευτυχισμένους,

τι θα του απαντούσατε;


Περισσότερες διακοπές ίσως ή το να κερδίσετε το τζόκερ; Μπορεί να νομίζετε ότι ένα μεγαλύτερο σπίτι ή 10 κιλά λιγότερα θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Μάλλον, όμως, κάνετε λάθος.

Παρότι ονειρευόμαστε τα υλικά πράγματα που θα έκαναν τη ζωή μας ευκολότερη, περνάμε λιγότερο χρόνο σκεπτόμενοι τους καθημερινούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε την ευημερία μας. Κι αυτοί είναι, όπως δείχνουν οι μελέτες, που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην ευτυχία μας. Η ευτυχία μας μετρά για το 50% περίπου του πώς νιώθουμε.

Οι περιστάσεις – όπως το πού ζούμε ή πόσα χρήματα έχουμε – μετρούν χονδρικά για το 10%. Το υπόλοιπο 40% επηρεάζεται από τις δραστηριότητες τις οποίες κάνουμε κι αυτές πραγματικά μπορούμε να αλλάξουμε για να νιώσουμε καλύτερα. Γι αυτό δείτε τι μπορείτε να κάνετε:


Καλές πράξεις

Οι τυχαίες πράξεις καλοσύνης (οι αλτρουιστικές ή ευγενείς πράξεις δηλαδή) είναι από τους πιο καθιερωμένους και δημοφιλής τρόπους ενίσχυσης της ευτυχίας. Η εκπλήρωση καλών πράξεων ενισχύει τη γενναιόδωρη στάση σας απέναντι στον κόσμο και σας προσφέρει μεγαλύτερη εκτίμηση από μέρους των άλλων ανθρώπων – και σας κάνει να νιώθετε ικανοί και δυνατοί.


Μη συγκρίνεστε με τους άλλους

Το επίπεδο ευχαρίστησης μας σχετίζεται με την αυτο-σύγκρισή μας. Πολλοί από μας έχουμε την τάση να συγκρινόμαστε – μετρώντας αυτόματα τα κατορθώματα, το μισθό ή το βάρος μας σε σχέση με αυτούς που έχουν επιτύχει περισσότερα, που είναι είναι πλουσιότεροι ή πιο αδύνατοι από εμάς.

Όταν γίνεται εποικοδομητικά, η σύγκριση μπορεί να μας δώσει ένα έναυσμα, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε τους ρεαλιστικούς στόχους από αυτούς που μας θέτουν σε μια διαρκή κατάσταση δυσαρέσκειας;.


Μάθετε να απολαμβάνετε

Η διαδικασία της απόλαυσης σας επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε τη μέγιστη ποσότητα ευχαρίστησης από ένα συμβάν, εστιάζοντας στα θετικά ερεθίσματα που σχετίζονται με ένα συμβάν – είτε προσμένετε, είτε βιώνετε είτε αναπολείτε τη στιγμή εκ των υστέρων.

Έχει να κάνει με το να δίνετε προσοχή και να αντιλαμβάνεστε την πηγή των εμπειριών, επιβραδύνοντας και εκτείνοντάς τες.


Δημιουργήστε τον ιδανικό εαυτό σας

Το να φαντάζεστε την ιδανική εκδοχή του εαυτού σας δεν είναι απλώς μια άσκηση ευσεβών πόθων – είναι μια αποδεδειγμένη στρατηγική που αυξάνει την ευημερία και βοηθά στην εξάλειψη της απογοήτευσης.

Μην ξεχνάτε τα θετικά στη ζωή σας

Αν και έχουν γίνει πολλές έρευνες σχετικά με το ότι το να γράφετε για τα τραυματικά περιστατικά έχει θετική επίδραση στην υγεία, ενώ ακόμα έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, ερευνητές διαπίστωσαν ότι το να γράφετε τα θετικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή σας έχει εξίσου αποτελεσματική και λιγότερο αγχωτική δράση. Γι΄αυτό μην υποτιμάτε τα θετικά πράγματα που σας συμβαίνουν και μην βλέπετε τη ζωή ως άσπρο μαύρο.


Το μυστικό

Οι περισσότεροι ψυχολόγοι συμφωνούν ότι από όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αυξήσουμε την ευτυχία μας οι καλές σχέσεις με τους άλλους είναι που θα μας δώσουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Όργια καθηγήτριας με 15χρονη μαθήτρια!

Posted: 17 Aug 2011 03:02 PM PDT

Με 15χρονη μαθήτριά της διατηρούσε σχέση...
μια δασκάλα στη Βρετανία και όταν έγινε γνωστό τέθηκε σε διαθεσιμότητα..



Σύμφωνα με την Daily Mail, η 38χρονη Σούζαν Χάρισον είχε ερωτικές επαφές με τη μαθήτρια η οποία πήγαινε σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο κόσμος που γνώριζε τη Σούζαν ήξερε πως δεν είχε κάποιο σύντροφο ωστόσο εκείνη είχε σχέση με την 15χρονη.

Η Χάρισον εμφανίστηκε στο δικαστήριο South East Suffolk Magistrates' Court κατηγορούμενη για κατάχρηση εξουσίας και σεξουαλική σχέση με ανήλικη.

Δικαστικά έγγραφα επισημαίνουν πως η Σούζαν είχε ερωτικές επαφές με την κοπέλα από το 2005 μέχρι το 2006 και συνελήφθη στις 8 Ιουλίου.

'Θα στείλω αυτήν την υπόθεση στο Ipswich Crown Court και η ακρόαση θα γίνει στις 28 του μήνα', είπε ο δικαστής Ντέιβιντ Κούπερ.

Η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το συγγενικό της περιβάλλον αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η Σούζαν.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκες..

Posted: 17 Aug 2011 03:01 PM PDT

10 επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκεςΑπό πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από..
.
γυναίκες. Μήπως ν' αλλάξετε καριέρα;



Ο Νο1 παράγοντας για να γίνεις ακαταμάχητος, είναι να βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες. Που θα πάει, κάποια θα σου κάτσει. Κι όταν αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου, ακόμα καλύτερα. Να λοιπόν η ιδανική καριέρα και για σένα. Να σημειώσω ότι οι δικηγόροι που ασχολούνται με τα διαζύγια, όπως και οι σύμβουλοι γάμου έχουν εξαιρεθεί από την λίστα μου για ευνόητους λόγους.

Personal Trainer

Γνωστός και ως προσωπικός γυμναστής. Και για να είσαι γυμναστής σημαίνει ότι έχεις και ωραίο κορμί, άρα σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος στις γυναίκες. Βάλε επίσης ότι θα περνάς τον περισσότερο χρόνο εργασίας σου με γυναίκες που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν το τέλειο κορμί. Σαν καθοδηγητής τους, θα πρέπει επίσης να τις αγγίζεις συχνά, θέλεις κι άλλα; Αν καταφέρεις και βάλεις τα περισσότερα ραντεβού σου όσο πιο αργά γίνεται, σύντομα θα βρεθείς σε πολλά κρεβάτια.


Πιλότος

Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω. Καταρχήν, φοράς στολή, και μάλιστα πολύ σέξι στολή. Επίσης είσαι άνθρωπος με δύναμη και prestige, αν σκεφτείς ότι κρατάς στα χέρια σου τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν πιλοτάρεις. Θέλεις κι άλλα; Ταξιδεύεις σ' όλο το κόσμο, εκεί που πολλές γυναίκες κάνουν ελεύθερες τις διακοπές τους. Αλλά ακόμα και αν δεν σου κάτσει κάποια από αυτές, υπάρχουν αρκετές γοητευτικές αεροσυνοδούς, που πάνε ακριβώς εκεί που πας κι εσύ και μένουν στα ίδια ξενοδοχεία μ' εσένα.


Σχεδιαστής Μόδας

Αν έχεις μια κλίση προς το σχέδιο, έφυγες τρέχοντας για σχολή σχεδιαστών μόδας. Πιθανότατα θα είσαι ο μόνος στρειτ που θα παρακολουθείς τα μαθήματα, αλλά αξίζει. Θα περνάς τον περισσότερο καιρό σου με νέα και όμορφα μοντέλα που ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά. Βλέπεις όταν ξέρεις πως να κάνεις τις γυναίκες όμορφες, σε λατρεύουν όλες.


Ναυαγοσώστης

Θυμάσαι επιτυχίες που είχαν τ' αγόρια του Μπέιγουοτς; Έτσι σε βλέπω κι εσένα. Άσε που πέρα από τις γυναίκες, έχει κι άλλα θετικά το επαγγέλματα. Είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινή δουλειά αν είσαι φοιτητής, θα έχεις τέλειο μαύρισμα και θα μένεις σε φόρμα ενώ δουλεύεις. Άσε που ο χώρος εργασίας σου είναι γεμάτος γυναίκες που χαλαρώνουν με μπικίνι ή χωρίς.


Ηθοποιός

Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με τον Brad Pitt για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες. Ο χώρος είναι γεμάτος από καυτά θηλυκά που όλο και κάποιο θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί σου. Και πέρα από τις συναδέλφους, αν τα καταφέρεις και γίνεις διάσημος, υπάρχουν χιλιάδες θαυμάστριες που θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για μια νύχτα μαζί σου. Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα έχεις.


Δάσκαλος χορού

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες λατρεύουν τον χορό, άρα και έναν άντρα που θα μπορεί να την καθοδηγήσει και να σαρώσουν την πίστα μαζί. Ότι κι αν διδάσκεις, το τμήμα σου θα είναι γεμάτο από γυναίκες που στην κυριολεξία θα κρέμονται από τα χείλη σου. Άσε που ο χορός από μόνος του αποπνέει ερωτισμό και έχει και σωματική επαφή. So you think you can dance;


Κυνηγός ταλέντων-Μάνατζερ

Λεφτά δεν ξέρω αν θα βγάλεις, γκομενάκια σίγουρα. Μοντέλα, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Όλες θα ψάχνουν για δουλειά και καριέρα και εσύ θα είσαι αυτός που θα τις βοηθάς με τις γνώσεις και τα κονέ σου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο.


Γιατρός

Όλες οι μαμάδες λένε στα κορίτσια τους από μικρές να βρουν ένα καλό παιδί και γιατρό φυσικά να παντρευτούν. Θέλει πολύ διάβασμα, πολλά χρόνια σπουδές, αλλά αξίζει. Όποια γυναίκα γνωρίζεις και σε ρωτά με τι ασχολείσαι, έχεις αμέσως την απάντηση που θέλει ν' ακούσει. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσει, σκέψου κι όλες τις νοσοκόμες που θα δουλεύεις μαζί τους και θα περιμένουν να παίξετε το γιατρό.


Barman

Θες και να στο αναλύσω; Νύχτα, γυναίκες, πολλά ποτά. Ακόμα δεν το έπιασες; Ελεύθερες γυναίκες ξενυχτάνε και φλερτάρουν ακατάπαυστα, κι εσύ είσαι σίγουρα το Νο1 στις επιλογές τους. Έχεις στυλ, έχεις κέφι, συνήθως είσαι κι εμφανίσιμος και φυσικά είσαι στις υπηρεσίες τους όλο το βράδυ με τα κοκτέιλ σου. Νομίζεις ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι παραπάνω;


Τουριστικά επαγγέλματα

Ιδανικά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς με πολλές ελεύθερες γυναίκες. Είτε είσαι γυμναστής, είτε pool boy, είτε barman,ακόμα και ρεσεψιονίστ, έχεις πέραση. Ειδικά αν φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες είναι πρώτες στη λίστα των γυναικείων φαντασιώσεων.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 τρόποι για να πιστέψουν οι γύρω σας ότι δεν είστε καλά!

Posted: 17 Aug 2011 03:01 PM PDT

"10 τρόποι για να πιστέψουν οι γύρω σας ότι δεν είστε καλά!Απλά πραγματάκια...


1)Μουγκρίστε σαν αγελάδες όταν λένε το όνομα σας
2)Σηκώστε το χέρι σας κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια ερώτηση, όπως όταν ήσασταν στο σχολείο και λέγατε μάθημα


3)Όταν λένε μια λέξη από ένα τραγούδι που ξέρετε,αρχίστε ξαφνικά να το τραγουδάτε ασταμάτητα
4)Κάθε φορά που χτυπάει το σταθερό σας τρέξτε να το σηκώσετε εσείς και προσποιηθείτε ότι είστε αυτόματος τηλεφωνητής
5)Όταν είστε στην μπανιέρα φωνάξτε 'Πνίγομαι!!'
6)Σε ό,τι λένε φωνάξτε : ' Ψεύτη !!!'
7)Προσποιηθείτε ότι έχετε αμνησία
8)Φωνάξτε σε δημόσιο χώρο : 'Όχι μαμά/μπαμπά δεν θα φιληθώ μαζί σου !!! '
9)Αποκτήστε 10 φανταστικούς φίλους με τους οποίους θα συνομιλείτε όλη μερα
10)Σταθείτε πάνω από το κρεβάτι των γονιών σας στις 4 τα ξημερώματα με ένα μοχθηρό γέλιο στο προσωπό σας και πείτε τους: ' Καλημέρα Ηλιαχτίδες μου ! '




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η υπερβολική τεχνολογία μάς τρελαίνει!

Posted: 17 Aug 2011 03:01 PM PDT

Η υπερβολική τεχνολογία μάς τρελαίνειΗ εκτεταμένη χρήση έξυπνων συσκευών και κοινωνικής
δικτύωσης μας καταβάλλει ψυχολογικά!

Ο διαρκής τεχνολογικός βομβαρδισμός στην επικοινωνία μάς κουράζει ενώ παράλληλα μειώνει την ικανοποίηση που αντλούμε από τη ζώη, υποστηρίζουν βρετανοί... ερευνητές

Ένας στους τρεις Βρετανούς νιώθει κουρασμένος από την υπερβολική επικοινωνία που προκύπτει από τη συχνή χρήση έξυπνων κινητών και ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, εκτιμά νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
Πνιγόμαστε στη θάλασσα των επικοινωνιακών εξελίξεων
Στη δημοσκόπηση που διεξήγαγαν οι βρετανοί επιστήμονες συμμετείχαν σχεδόν 1.300 άτομα. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ειδικοί, φάνηκε ότι η πλειοψηφία όσων χρησιμοποιούσαν συχνά διάφορες μορφές σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνίας έτειναν να δηλώνουν λιγότερο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους.
Αντίθετα, όσοι αισθάνονταν πως κρατούσαν τη χρήση των παραπάνω τεχνολογιών υπό έλεγχο εμφανίζονταν σαφώς πιο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους.
Ιδιαίτερα σημαντικό κρίνεται το γεγονός ότι η αίσθηση του «ανικανοποίητου» ήταν ιδιαίτερα έντονη στις νεαρές ηλικίες, που θεωρούνται περισσότερο «εξαρτημένες» από τις σύγχρονες τεχνολογίες.
Τεχνολογική «κούραση»
Συγκεκριμένα οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι περίπου 38% των συμμετεχόντων ηλικίας 10-18 ετών αισθάνονταν καταβεβλημένοι από τον διαρκή βομβαρδισμό της τεχνολογίας. Αμέσως μετά ακολουθούσε η ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών με ποσοστό τεχνολογικής «κούρασης» που άγγιζε το 34%.
Από τη μελέτη δεν έλειψαν και εκείνοι που δήλωναν ότι έκαναν «νηστεία» στις νέες τεχνολογίες, με το 36% να ανήκει στους ενήλικες και το 43% σε νέους 10-18 ετών.
Επιπλέον, το 36% των γονιών που έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση, υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος επικοινωνίας έκλεβε πολύτιμο χρόνο από τον οικογενειακό βίο, ενώ το 58% τόνισε ότι η οικογένειά τους θα ωφελούνταν από ένα χρονικό διάστημα αποχής από τις τεχνολογίες αυτές.
Υπερφόρτωση SOS
Ένα μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων ισχυρίστηκε ότι η χρήση των συγκεκριμένων τεχνολογιών αναμένεται να αυξηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια ενώ το 37% υποστήριξε ότι η τεχνολογική υπερφόρτωση από εδώ και πέρα θα αποτελεί όλο και συχνότερο φαινόμενο της σύγχρονης κοινωνίας.
«Γίνονται πολλές συζητήσεις για το αν οι σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας τελικά μας βοηθούν ή μας δυσκολεύουν» αναφέρει ο κύριος συγγραφέας της μελέτης και καθηγητήςδρ Τζον Κλάρκσον.
«Η μελέτη μας έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι ο κόσμος βλέπει τις τεχνολογίες αυτές θετικά στο σύνολό τους, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που δείχνουν ότι ένα μεγάλο μέρος των χρηστών έχει τελικά πρόβλημα ως προς τη διαχείρισή τους» εξηγεί ο ειδικός.

www.tovima.gr

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ατάκες γάμου που έγραψαν ιστορία

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

"Γνωριμία

Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια.

Μετά γνωριστήκαμε…




Χαραγμένο στο μνημείο του αγνώστου Συζύγου.

Απιστία

Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει


Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι

η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο.


Ταχύτητα

Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος

Ανώνυμος τραπεζίτης, αποκαλύπτει το υπέρτατο μυστικό που απειλεί τον τομέα εργασίας του.


Θέμα Τύχης

Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνει φιλόσοφος

Φράση που αποδίδεται στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη. Μήπως τελικά το κώνειο προήλθε… εκ των έσω;


Ατυχία

Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι

Πάτρικ Μάρεϊ, πρωταγωνιστής στη δημοφιλή κωμική σειρά «Only Fools and Horses» που παιζόταν στην Αγγλία μέχρι και το 2003.


Μυστικά

Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό

Ανώνυμος σύζυγος που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος ώστε να παραμείνει και σύζυγος. Το σκασμό πάντως δεν τον έβγαλε.


Συγχώρεση

Μια καλή σύζυγος συγχωρεί πάντα τον άντρα της, όταν αυτή κάνει λάθος

Μίλτον Μπερλ, αμερικανός ηθοποιός, παρουσιαστής και stand-up κωμικός. Του αποδίδεται η εξής ιστορία: Όταν είχε πάει να κάνει αίτηση για μια δουλειά, απάντησε όλα τα ερωτήματα μέχρι που έφτασε στο τελευταίο: «Ποιόν να ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ατυχήματος;». Απάντησε: «Όλους όσους μπορείτε να δείτε γύρω σας!»


Γενέθλια

Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά

Ανώνυμος σύζυγος που από τότε θυμάται μέχρι και την επέτειο για την πρώτη φορά που πήγαν μαζί σινεμά.


Ευτυχία

Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου… παραμένει μυστικό

Χένρι Γιάνγκμαν, αγγλοτραφής Αμερικανός κωμικός, φημισμένος για τις θανατηφόρες ατάκες του γύρω από το γάμο.



Ευημερία

Μερικοί άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς για το μυστικό ευημερίας τόσων ετών του γάμου μου. Κάνουμε χρόνο για εμάς και πάμε για φαγητό δυο φορές την εβδομάδα. Χαμηλή μουσική, κεριά, όμορφο δείπνο, χορός. Η σύζυγός μου πάει τις Τρίτες, εγώ πάω τις Παρασκευές

Χένι Γιάνγκμαν, σας τά 'παμε πιο πάνω και δικαιωνόμαστε εδώ.



Πριν…

Ξέρετε τί έκανα πριν παντρευτώ; Ότι γούσταρα!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ετοιμάζεται η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του πλανήτη!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT



Πρόκειται για την μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα...


παγκοσμίως. Προβλέπεται να ανοίξει τις πύλες του το ερχόμενο έτος και να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Θα ονομάζεται «Mammoth» και αναμένεται να κοστίσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια. Θα διαθέτει μία πενταόροφη τσουλήθρα. Η τσουλήθρα θα χτιστεί στην Ιντιάνα και αναμένεται να προσελκύει πάρα πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο.





Οι ιδιοκτήτες του πάρκου περιπέτειας «Holiday World and Safari Splashin» ανακοίνωσαν ότι για να γιορτάσουν την 65η επέτειο από το άνοιγμα του θερέτρου, θα οικοδομήσουν την γιγάντια τσουλήθρα.





Η διαδρομή θα καλύψει 3 στρέμματα, αυξάνοντας το μέγεθος του πάρκου νερού σε 30 στρέμματα. Όταν ετοιμαστεί θα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ κατέχει η «Wildebeest» (που βρίσκεται στο ίδιο πάρκο), με τους ετήσιους επισκέπτες να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.





«Υπολογίζουμε να κάνουν το γύρο του πάρκου 1.080 άτομα ανά ώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του πάρκου.





«Θέλουμε κάτι μεγαλύτερο, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε το κοινό μας και να του προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή», συμπληρώνει ο ίδιος.




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο εντυπωσιακές … πτώσεις μοντέλων πάνω στην πασαρέλα!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

Λίγο το άγχος, λίγο τα ψηλοτάκουνα, το κακό δεν αργεί να γίνει…




Και δυστυχώς γι' αυτές ο φωτογραφικός φακός καραδοκεί!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκα 25 ετών από τη Βρετανία έχει πάει με... 5.000 άνδρες!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

'Obsessed': Nikki admits to having casual sex in nightclubs, alleyways and cinemasΜηχανή του σεξ ισχυρίζεται ότι
είναι μια
25χρονη από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα… επιτεύγματά της.

Η 25χρονη υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κτλ.


Μάλιστα, κρατά και ημερολόγιο, στο οποίο έχει σημειώσει κάθε λεπτομέρεια από τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τους 5.000 άνδρες.



Όπως δήλωσε η ίδια «Βάζω έναν αστερίσκο σε αυτούς που ήταν οι καλύτεροι μέχρι τώρα», προσθέτοντας ότι στα 18 της είχε ήδη μετακομίσει από το σπίτι της και είχε ήδη κοιμηθεί με 800 άνδρες, ενώ όταν πάτησε τα 21 ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 2.289 εραστές. Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα, αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.



Παράλληλα, όπως διηγείται μια φορά που πήγε διακοπές στη Ίμπιζα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ.



«Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις», είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται.



«Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ. Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δεν με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!», λέει χαρακτηριστικά.


Πηγή:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1302744/Ive-sex-5-000-men-years-boasts-beauty-therapist-25.html

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η μυστική συνταγή για αυθεντικό Mojito!

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT

Η μυστική συνταγή για αυθεντικό Mojito!

Το αγαπημένο ποτό του Χέμινγουεϊ, όταν αυτός ζούσε στην Κούβα.
Συνήθιζε πάντα μετά την αστακομακαρονάδα του να ζητάει από τον μπάρμαν του περίφημου La Perla της Αβάνα ένα δροσερό και χωνευτικό Mojito.
Το όνομα του προέρχεται από την Αφρικάνικη λέξη Mojo που σημαίνει μαγεία. Ακουλουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή και απολαύστε το αυθεντικό Μοjito. ΥΛΙΚΑ:

1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη

2 μεζούρες φρέσκο χυμό λάιμ

Μερικά φύλλα και ένα κλαδάκι μέντας (κάποιοι προτιμούν το δυόσμο αλλά η αυθεντική συνταγή είναι με μέντα)

2 μεζούρες λευκό ρούμι

2 μεζούρες σόδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε τα φύλλα της μέντας σε ένα ψηλό ποτήρι και προσθέτουμε φρέσκο χυμό λάιμ.

Στη συνέχεια συνθλίβουμε τη μέντα με ένα γουδοχέρι ή κουτάλι μαζί με τη ζάχαρη.

Βάζουμε τριμμένο πάγο και ρούμι, συμπληρώνουμε με σόδα και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντα.

Στην υγειά σας!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο!

Posted: 17 Aug 2011 02:59 PM PDT

Τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο!Σου κόβουν την ανάσα!



Τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο βρίσκονται κατά κύριο λόγο στην Ασία. Ας τα δούμε λίγο καλύτερα...





Το Burj Dubai, στο Ντουμπάι, 2.716 πόδια





Το Taipei 101 στην Ταιβάν 1.671 πόδια





Το Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο στη Σαγκάη, 1.614 πόδια





Το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο στο Χονγκ Κονγκ 1.588 πόδια





Οι δίδυμοι πύργοι Petronas στην Κουάλα Λουμπούρ 1.483 πόδια





Nanjing Greenland Center στην Κίνα 1.476 πόδια





Ο πύργος Willis στο Σικάγο, 1.451 πόδια





West Tower στην Κίνα, 1.435 πόδια





Ο πύργος Jinmao στη Σαγκάη με 1.380 πόδια





Το Διεθνές Οικονομικό Κέντρο στο Χονγκ Κονγκ, 1.362 πόδια





Το Trump International Hotel στο Σικάγο 1.326 πόδια


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κανκούν: Η μεξικανική... Καραϊβική!

Posted: 17 Aug 2011 02:59 PM PDT

Κανκουν: Η μεξικανικη... Καραϊβικη!Το Κανκούν αποτελεί έναν από αυτούς τους προορισμούς που θα χαρίσει τροπική...
ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, μόνο που αυτή τη φορά η φωτογραφία θα είναι τραβηγμένη από εσάς, από το ταξίδι σας σε έναν επίγειο παράδεισο.


Αν το όνειρό σας είναι ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βουτιά στο διαφορετικό και να γεμίσετε με ζωηρές εικόνες, το Κανκούν στο Μεξικό μπορεί να μοιάζει μακρινό, αλλά θα αποτελέσει σίγουρα εμπειρία ζωής και θα δώσει άλλο χρώμα στο άλμπουμ των φωτογραφικών σας αναμνήσεων.

Βρίσκεται βορειανατολικά της Πολιτείας Κουϊντάνα Ρου στο Νότιο Μεξικό ( http://bit.ly/qHkp0k ), στη χερσόνησο Γιουκατάν, κοντά στο Πουέρτο Χουάρεζ, ανάμεσα στη λιμνοθάλασσα Nichupte και την Καραϊβική και πρόκειται για μια στενή λωρίδα γης, όπου κάποτε κυρίαρχοι ήταν οι Μάγια. Πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως ο Κήπος της Εδέμ, ο οποίος, όμως, πήρε τη μορφή που έχει σήμερα τις τελευταίες δεκαετίες.

Η μεταμόρφωση της πόλης των... ερπετών

Πριν μετατραπεί στο πιο διάσημο θέρετρο στο Μεξικό του σήμερα, το Κανκούν πριν από 20-30 χρόνια ήταν μια ερημική, ανεκμετάλλευτη περιοχή, η οποία αν και αποτελούσε φυσικό τροπικό τοπίο, δεν θύμιζε σε τίποτα τη χλιδή και την πολυτέλεια του σήμερα. Ο τουρισμός της περιοχής γνώρισε άνθηση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70, κυρίως λόγω ξένων επενδυτών που έδειξαν ενθουσιασμό για το μέρος κι έτσι τα μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία δεν άργησαν να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, δίνοντας μια σύγχρονη και... πολυτελή νότα στο Κανκούν.

Πέρα από τα ξενοδοχεία, διαθέτει εμπορικά κέντρα και πολλές διάσημες μπουτίκ, κοσμηματοπωλεία και εστιατόρια, τα οποία όσο αυξάνονταν, τόσο ανέβαινε και το στάτους της περιοχής.

Σήμερα το Κανκούν έχει 630 χιλιάδες κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2010 και η γλώσσα που επικρατεί είναι τα ισπανικά, λόγω της πολύχρονης ισπανικής αποικιοκρατίας.


Οι φυσικές ομορφιές του και ο πολιτιστικός του πλούτος

Δεν είναι λίγοι, βέβαια, αυτοί που το προτιμούν για το χρώμα στα νερά του, τα τροπικά ψάρια και τη χρυσή άμμο στις παραλίες του και μην σας φανεί παράξενο αν συναντήσετε εκεί κυρίως νεόνυμφους - ίσως και Έλληνες μεταξύ τους - καθώς αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για γαμήλιο ταξίδι.

Πέρα, όμως, από την ξεκούραση και τη... βασιλική ζωή που προσφέρει σε όσους μπορούν να ανταπεξέλθουν, το Κανκούν μπορεί να αποτελέσει προορισμό και για όσους διαθέτουν μικρότερο budget, αλλά θέλουν να ζήσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές του. Εκεί θα μπορέσουν να δουν από κοντά τα περίπου 5 εκατοντάδες είδη πουλιών που φιλοξενεί στη ζούγκλα του, όπως και την ξεχωριστή χλωρίδα της περιοχής, αλλά και να θαυμάσουν μνημεία διαφορετικά από τα συνηθισμένα, όπως τις πυραμίδες των Μάγια, κρυμμένους ναούς, το οικολογικό αρχαιολογικό πάρκο Xcaret, στο οποίο βρίσκεται ο βοτανικός κήπος, σπάνια πουλιά, πολύχρωμες πεταλούδες, υπόγεια ποτάμια και δεκάδες άλλα ερεθίσματα που θα γεμίσουν το άλμπουμ του μυαλού τους.

Ακόμη, αξέχαστη εμπειρία εφόσον αποφασίσετε να επισκεφτείτε τον τροπικό αυτό παράδεισο, θα είναι η κατάδυση η οποία σχεδόν επιβάλλεται, αφού τα νερά και ο βυθός προσφέρει τέτοιο πλούτο και χρώμα, που θα αφήνει έκπληκτους λάτρεις των καταδύσεων και μη. Στα ειδικά θαλάσσια πάρκα μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί με τα δελφίνια, ενώ όσοι θέλουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, μπορούν να ταΐσουν τους... καρχαρίες πετώντας τους κρέας, προστατευμένοι φυσικά μέσα σε ένα κλουβί, στο Interactive Aquarium.

Αν κινηθείτε προς τα νότια θα βρεθείτε στο Xel-Ha, όπου θα μπορέσετε να θαυμάσετε και πάλι τεράστιο φυσικό πλούτο με λίμνες, σπηλιές και μαγκρόβια δάση, κάνοντας τη βόλτα σας μέσα σε τρενάκι και γνωρίζοντας τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.


Σε μικρή απόσταση από το Κανκούν αξίζει τον κόπο να επισκεφτείτε μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αρχαιολογικές περιοχές στο Μεξικό, το Τσίτσεν Ίτζα, το οποίο χτίστηκε από τους Μάγια. Εκεί θα δείτε από κοντά διάφορες αρχιτεκτονικές μορφές , θα γνωρίσετε τον πολιτισμό των Μάγια και των Τολτέκων μέσα από διάφορα αξιοθέατα, όπως την πυραμίδα Κουκουλκάν, το Ναό των Πολεμιστών κ.ά.

Βόλτα στις περιοχές του Κανκούν

Το Κανκούν χωρίζεται σε 3 βασικές περιοχές: τη ζώνη των ξενοδοχείων, την κυρίως πόλη και τη ζώνη φυσικού πλούτου.

-Η ζώνη των ξενοδοχείων

Όπως είναι φυσικό, η περιοχή αυτή είναι αφιερωμένη στους τουρίστες, γεμάτη με τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, ντισκοτέκ, πολυτελή εστιατόρια, γήπεδα γκολφ, αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνες και ό,τι βάλει ο νους σας για τη διασκέδασή σας, αλλά και για μια βασιλική ζωή. Στη ζώνη αυτή βρίσκεται και η βασική λεωφόρος Kuculkán και αναπόφευκτα θεωρείται η πιο trendy περιοχή.

-Η πόλη του Κανκούν

Εδώ το σκηνικό αλλάζει λίγο, αφού το μέρος είναι πιο γραφικό, φολκλορικό και η απλότητα μερικών μαγαζιών δημιουργεί μεγάλη αντίθεση με τα υπερπολυτελή καταστήματα και μαγαζιά της ζώνης των ξενοδοχείων. Τα εστιατόρια της περιοχής σερβίρουν τοπικά φαγητά, δίνοντας την ευκαιρία στους τουρίστες να πάρουν μια πραγματική γεύση από τον τόπο που επισκέπτονται, ενώ εκεί βρίσκονται και διάφορα εμπορικά μαγαζιά για να κάνετε τα ψώνια σας, κινηματογράφοι, θέατρα κ.λπ.


-Βιόσφαιρα Σιάν Καάν

Στην τρίτη περιοχή, η οποία εκτείνεται σε αρκετά χιλιόμετρα, κυριαρχεί η φύση και αποτελεί ουσιαστικά το πιο γνήσιο οικοσύστημα στο Μεξικό, το οποίο φιλοξενεί διάφορα είδη φυτών και ζώων. Λόγω του ότι πολλά είδη του ζωικού βασιλείου, όμως, απειλούνται με εξαφάνιση, η κυβέρνηση και πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να προστατέψουν την περιοχή και να διατηρήσουν αυτόν τον φυσικό πλούτο αλώβητο. Φυσικά, σε κοντινές αποστάσεις θα βρείτε και διάφορα αρχαιολογικά μνημεία, τα οποία αποτελούν άλλον έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο σήμερα και την ιστορία των Μάγια.

Η μεξικανική κουζίνα

Ήδη γνωρίζετε πως το μεξικάνικο είναι πικάντικο φαγητό, γι' αυτό ξεχάστε τις χλιαρές γεύσεις και τα άνοστα πιάτα και ετοιμαστείτε για έντονες γεύσεις με πολλές πιπεριές, καλαμπόκι και μαύρα φασόλια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα θαλασσινά τους και κυρίως αστακό, τα φρέσκα ψάρια τους, αλλά να δοκιμάσετε και διάφορες τοπικές συνταγές όπως την κοτόσουπά τους και τις τορτίγιες. Οι επιλογές του Κανκούν όσον αφορά τις γαστρονομικές απολαύσεις είναι πάρα πολλές και τα εστιατόριά του εκατοντάδες και πολλά υποσχόμενα.


Πώς θα φτάσετε

Διαθέτει αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται 20 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο από τη ζώνη των ξενοδοχείων. Οι αεροπορικές εταιρίες που μπορούν να σας μεταφέρουν στο Κανκούν είναι πολλές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστείτε 2 μετεπιβιβάσεις. Ψάξτε τις πτήσεις της Iberia, της British Airways, της Air France και της Delta και επιλέξτε αυτή που σας βολεύει, ενώ καλό είναι να έχετε υπόψη ότι το καλύτερο διάστημα για να απολαύσετε το ταξίδι σας είναι από τον χειμώνα και την Άνοιξη, ( Δεκέμβριο μέχρι Απρίλιο), προκειμένου να αποφύγετε την πολλή ζέστη, αλλά και τους τυφώνες.


clickatlife


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Απολαύστε το φαγητό σας κάτω από το νερό

Posted: 17 Aug 2011 02:58 PM PDT

Απολαύστε το φαγητό σας κάτω από το νερόΤο πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο




Το Ithaa...που σημαίνει μαργαριτάρι στα
Dhivehi, είναι ένα εστιατόριο 4,5 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και μπορείτε
να το βρείτε στο Hilton στις Μαλδίβες. Χωράει 14 πελάτες και είναι
απόλυτα προστατευμένο από τυχόν διαρροή νερού από τη θάλασσα που το
περιβάλλει.




































"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την άφησαν να τον προσέχει και αυτή τον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί του

Posted: 17 Aug 2011 02:58 PM PDT

Την άφησαν να τον προσέχει και αυτή τον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί τουΟ λόγος για μια 20χρονη νεαρή κοπέλα που για το χαρτζιλίκι της είχε...
προσληφθεί από μια οικογένεια στο Κλίντον του Κονέκτικατ για να προσέχει τον 14χρονο γιο τους.



Η νεαρή συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τους γονείς του μικρού ενώ ερωτοτροπούσαν σε κάθε πιθανό μέρος του σπιτιού της οικογένειας.

Άμεσα έκαναν μήνυση στην Λόνι Μουσαρντ όχι μόνο γιατί τον βίασε όπως κατέθεσαν αλλά και γιατί τον είχε μεθύσει.

Κάτι τέτοιο που θα ήταν μια ιστορία που κάθε ανήλικος θα ήθελε να διηγείται, στην Αμερική αντιμετωπίζεται σαν σεξουαλική επίθεση. Έτσι η νεαρή επιστρέφοντας σπίτι της για να ξεκουραστεί από τα ιδιαίτερα που παρέδιδε στο νεαρό αγόρι συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Λόνι αντιμετωπίζει κατηγορίες δεύτερου βαθμού σεξουαλική επίθεση καθώς και παράνομη αγορά και κατανάλωση αλκοόλ με ανήλικο.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

To Ποντίκι -

Posted: 17 Aug 2011 02:14 PM PDT

To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Πέμπτη 18 Αυγούστου

Posted: 18 Aug 2011 09:33 AM PDT

18/8, Άλσος Βείκου, Γαλάτσι

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια μεγάλη συναυλία, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου, μαζί με τη νεαρή τραγουδίστρια Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Ειλικρινής, άμεσος, γίνεται ένα με το κοινό του και καταφέρνει να συγκινεί με τα γνωστά του κομμάτια καθώς και με τις διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών.

18/8, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης

Δεκαπενθήμερο αφιέρωμα στη μεγάλη ηθοποιό Μελίνα...

Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ art που κυκλοφορεί μαζί με το «Π»

Posted: 17 Aug 2011 10:06 AM PDT

Συνέντευξη: Κωστής Μαραβέγιας, ο τραγουδοποιός που έχει κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας μέσα από την επαφή του με τον κόσμο και χωρίς συστηματικό promotion από τα ΜΜΕ, μιλάει στο Ποντίκι art για τους ταξιδιάρικους και διακριτικά καταγγελτικούς στίχους των τραγουδιών του, για τη ζωή των νέων μέσα στην οικονομική κρίση, για την world music και για τους ρεμπέτες που έχει αγαπήσει.

Ο γρίφος της Επιδαύρου: Παραστάσεις που σημάδεψαν το αρχαίο θέατρο διχάζοντας το κοινό και αποσβολώνοντας τους κρ...

Στην αναμονή η ΕΡΤ

Posted: 17 Aug 2011 09:56 AM PDT

γράφει ο Τυπικός

Στη αυριανή συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για τα δημόσια ΜΜΕ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, αφού και με τη... βούλα πλέον πέρασαν στα χέρια του οι σχετικές αρμοδιότητες, ενώ στο τέλος του μήνα αναμένεται να καταθέσει και το πλάνο για τα ιδιωτικά ΜΜΕ.

Το ζήτημα τώρα είναι τι ακριβώς προβλέπει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης - την ίδια στιγμή που ξέ...

Ένας μήνας παράταση

Posted: 17 Aug 2011 09:55 AM PDT

Έναν μήνα παράταση έδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Ειδικό Καθεστώς της Επιχειρηματικότητας των Νέων του Επενδυτικού Νόμου. Αντί για τις 31 Αύγου­στου 2011, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2011. Η ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας μέσω του επενδυτικού νόμου, για το 2011, έχει προϋπολογι­σμό 150 εκατ. ευρώ. Α.Χ.

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου

Posted: 17 Aug 2011 09:36 AM PDT

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Θα τα βρουν μπαστούνια» και υπέρτιτλο «Με "καυτά" όλα τα μέτωπα μπαίνει η κυβέρνηση στο φθινόπωρο». Η τρόικα έρχεται και η κυβέρνηση, εν όψει του ελέγχου και λόγω των δεσμεύσεων μνημονίου και μεσοπρόθεσμου, θα προχωρήσει σε νέα εξοντωτικά μέτρα που θα γονατίσουν κι άλλο την κοινωνία. Η κυβερνητική ατζέντα περιλαμβάνει, από την αρχή του φθινοπώρου, σκληρές συγκρούσεις σε Δημόσιο, Παιδεία ακριβώς την ώρα που η έκρηξη φτώχεια...

Αναστολή «πόθεν έσχες» για τα ακίνητα ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ

Posted: 17 Aug 2011 09:23 AM PDT

Την αναστολή του «πόθεν έσχες» για την αγορά ή ανέγερση οποιουδήποτε ακινήτου ως την 31 Δεκεμβρίου του 2013 ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Η αναστολή του «πόθεν έσχες» αφορά και τη χρονομεριστική ή χρηματοδοτική μίσθωση ακινήτων ή κατασκευή πισίνας με το ίδιο χρονικό περιθώριο.

Επίσης παρατείνεται μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2011 η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες, μετά από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Π.Οικονόμου.

Η παρά...

Γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα...

Posted: 17 Aug 2011 08:36 AM PDT

Μου έλεγε πολύ καλός γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, ότι είναι «άγρια» η κόντρα που υπάρχει μεταξύ των διαφόρων ξένων κυρίως «μαφιών» του κέντρου της Αθήνας... Ιδιαίτερα έχει αυξηθεί επικίνδυνα ο αριθμός των απαγωγών για λόγους εκδίκησης και τιμωρίας των αντιπάλων, με τραγικά αποτελέ­σματα σε πολλές περιπτώσεις... Οι απαχθέντες είτε βρίσκο­νται νεκροί είτε επιστρέφουν με κομμένα χέρια ή δάκτυλα... με την Ελληνική Αστυνομία να μη βρίσκει άκρη στις περισσό­τερες των ...

Επιτέλους λεφτά...

Posted: 17 Aug 2011 06:57 AM PDT

Αυξημένο κατά 3 εκατ. ευρώ είναι το πο­σό της επιστροφής του ειδικού φόρου κα­τανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, σε σχέση με πέρυσι. Το ύψος της συνολι­κής επιστροφής έτους 2011 φτάνει στα 163 εκατ. ευρώ. Α.Χ.

Σήκωσαν «παντιέρα» στην Ισπανία

Posted: 17 Aug 2011 06:34 AM PDT

Με τον Ίκερ Κασίγιας σε ρόλο… Τσε Γκεβάρα και τον Κάρλες Πουγιόλ σε ρόλο… «Κόκκινου Ντάνι», ξεκίνησε το «σίριαλ» της απεργίας των ποδοσφαιριστών στην Ισπανία. Στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στην Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών και την Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα , δεν υπήρξε αίσιο αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις και η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο πρώτη αγωνιστική της Primera και της Segunda Division αναβάλλεται επ' αόριστον.

 

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο ...

ΝΔ: Απογοητευτική και ανησυχητική η συμφωνία με τη Φινλανδία για τις εγγυήσεις

Posted: 17 Aug 2011 06:11 AM PDT

Την έντονη απογοήτευση και ανησυχία της εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τη συμφωνία που κλείστηκε με την Φιλανδία για τους όρους δανεισμού της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Νότης Μηταράκης τονίζει ότι:

« H 'συμφωνία'με τη Φινλανδία είναι εξέλιξη απογοητευτική και ανησυχητική.

Είναι απογοητευτική, γιατί όταν ζητούνται εγγυήσεις για να δοθεί δάνειο σε χώρα μέλος που έχει ανάγκη και προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση της, αυτό σημαίνει ότι η...

«Πόρτα» από το CAS

Posted: 17 Aug 2011 05:51 AM PDT

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στο CAS ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να «μπλοκάρει» τη διεξαγωγή του αγώνα της Ντιφερντάνζ με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Europa League, κατέληξε στον… κάλαθο των αχρήστων.

 

Το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης απέρριψε το αίτημα της θεσσαλικής ομάδας και κατά συνέπεια η ομάδα από το Λουξεμβούργο θα αντιμετωπίσει κανονικά τους Γάλλους.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του συλλόγου της Μαγνησίας θα εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να ανατρέψουν...

Στον Ρομπέι η επιστολή Σαρκοζί- Μέρκελ

Posted: 17 Aug 2011 05:45 AM PDT

Στα χέρια του Χέρμαν βαν Ρομπέι, πρόεδρου της ΕΕ βρίσκεται η επιστολή Σαρκοζί- Μέρκελ με την οποία του ζητούν να αναλάβει την προεδρία για τη ζώνη του ευρώ. 

«Εκφράσαμε την επιθυμία μας να αναλάβετε αυτή την ευθύνη», αναφέρουν οι δύο ηγέτες στην επιστολή τους, αντίγραφο της οποία έχει στην κατοχή του το Γαλλικό Πρακτορείο. 

Ο πρόεδρος και η καγκελάριος γράφουν επίσης, πάντα βάσει των αποφάσεών που πήραν κατά την τελευταία τους συνάντηση,ότι: «η Γαλλία και η Γερμανία προτείνουν να ενισχυθεί ...

Έβαλε «φωτιά» στην Τούμπα

Posted: 17 Aug 2011 05:02 AM PDT

Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ βρήκε τρόπο να «ζεστάνει» την Τούμπα και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Καρπάτι Λιβ, καθώς ο Σκοπιανός γκολκίπερ φρόντισε να χρησιμοποιήσει σε συνέντευξή του τη λέξη «Μακεδονία», για την οποία οι οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι.

Ο Μπογκαντίνοφ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ουκρανικού συλλόγου:

-Μάρτιν, είσαι πολίτης της «Μακεδονίας». Τώρα πηγαίνεις στην Ελλάδα, σε μία περιοχή που επίσης οι Έλληνες αποκαλούν...

Υποχώρησε κατά 1% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο

Posted: 17 Aug 2011 04:46 AM PDT

Μείωση κατά 1% κατέγραψε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο φτάνοντας το 2,1%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Στην ευρωζώνη, ο πληθωρισμός μειώθηκε από 2,7% σε 2,5%, ενώ στην ΕΕ ο πληθωρισμός μειώθηκε από 3,1% σε 2,9%.

Τον Ιούλιο, τα χαμηλότερα ποσοστά πληθωρισμού σημειώθηκαν στην Ιρλανδία , τη Σλοβενία και τη Σουηδία και τα υψηλότερα στην Εσθονία , τη Ρουμανία και τη Λιθουανία .

Σε σχέση με τον Ιούνιο, ο πληθωρισμός αυξήθηκε τον Ιούλιο σε ε...

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τη συνάντηση Μέρκελ - Σαρκοζί

Posted: 17 Aug 2011 04:37 AM PDT

Την δυσαρέσκειά της απέναντι στις αποφάσεις που έλαβαν οι καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, εξέφρασε η αντιπολίτευση.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Μιχελάκης ανέφερε ότι «δεν υπήρξε η απαραίτητη αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της κρίσης, που έχει πλέον ευρωπαϊκές διαστάσεις. Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστηρίξει εξ αρχής, ότι η κρίση χρέους της ευρωζώνης απαιτεί άμεση έκδοση ευρωομολόγου» και πρόσθεσε ότι «το ευρωομόλογο μετατέ...

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…

Posted: 17 Aug 2011 03:53 AM PDT

Η αγαπημένη και θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να πάει… Σιγκαπούρη. Ένα μέρος της δηλαδή, καθώς η αμερικανική οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «Κόκκινων Διαβόλων», εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει ένα ποσοστό τους, σε ασιατικές εταιρίες μέσω του χρηματιστηρίου της Σιγκαπούρης, σύμφωνα με το ΒΒC.

Υπολογίζεται ότι το ποσοστό δεν θα ξεπερνά το 25% και με τον τρόπο αυτό οι Γκλέιζερ θα εξασφαλίσουν με συνοπτικές διαδικασίες ένα χρηματικό ποσό της...

Φαρμάκι...

Posted: 17 Aug 2011 03:18 AM PDT

Άλλες εποχές με το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου προ  των πυλών θα είχαμε πήξει στα  αφιερώματα για τους υπεραθλητές της Ελλάδας που είναι γνωστή χώρα παραγωγής πρωταθλητών

Τώρα όμως ξηρασία. Σα να μη γίνεται η διοργάνωση, σα να μην συμμετέχουν κάποιοι  'Έλληνες αθλητές. Τόσο "φαρκαμωμένοι" είμαστε από την απουσία μεγάλων ονομάτων που ούτε ασχολούμαστε πια...

G.B.P.

«Ζητούν» το… κεφάλι του Μπιτσαξή

Posted: 17 Aug 2011 03:10 AM PDT

Η πλήρης αντιδιαστολή της τοποθέτησης του Πάνου Μπιτσαξή, με την αντίστοιχη του Παύλου Γερουλάνου και άλλων κυβερνητικών στελεχών, αναφορικά με την παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Super League, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει «αγανακτισμένους» στο κυβερνητικό «στρατόπεδο». Αρκετά στελέχη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας έχουν ζητήσει την… κεφαλή του γενικού Γραμματέα Αθλητισμού «επί πίνακι» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, όσον αφορά την παραμονή του κ. Μπ...

Ο Βενιζέλος ως Βασιλάκης Καΐλας

Posted: 17 Aug 2011 02:46 AM PDT

«Φέρτε πίσω τα λεφτά» λέει ο Βενιζέλος σχεδόν κάθε εβδομάδα μιλώντας τη μια... στο Mega και την άλλη στο «Βήμα»! Σε ποιους όμως απευθύνεται;

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες πολιτών που έβγαλαν τα λεφτά τους από τις τράπεζες, εξαιτίας της κρίσης, φοβούμενοι μην τα χάσουν, αφού τα σενάρια για επιστροφή στη δραχμή έδιναν κι έπαιρναν, με τη στήριξη και ενθάρρυνση συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων και ΜΜΕ.

● Είναι αυτοί που τα έβαλαν στα σεντούκια και δεν πρόκειται να τα «ξεθάψουν» αν δεν δουν να αλλά...

ΓΣΕΕ: Στο 18% η ανεργία μετά το καλοκαίρι

Posted: 17 Aug 2011 01:10 AM PDT

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, μετά το καλοκαίρι και με τη λήξη της τουριστικής περιόδου, η ανεργία θα εκτοξευθεί στο 18%.

Βάσει των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής το ποσοστό ανεργίας, το Μάιο του 2011, ανήλθε σε 16,6%, έναντι 12% το Μάιο του 2010 και 15,8% τον Απρίλιο του 2011.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει την εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται καταρτίζει σχέδιο ενίσχυσης της απασχόλησης.

Τις προσεχείς ημέρ...

Αναξιοποίητο θαύμα

Posted: 17 Aug 2011 12:47 AM PDT

Της Φωτεινής Μπάρκα

Η αθηναϊκή «Αυλή των θαυμάτων», ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Αδριανού, Άρεως, Κλάδου και Βρυσσακίου, στέκει εγκαταλελειμμένη και χορταριασμένη περιμένοντας για χρόνια την αξιοποίησή της. Ας όψεται η γραφειοκρατία...

Η Αθήνα του Παπαδιαμάντη αλλά και του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τα στενά ακανόνιστα δρομάκια και τα τόσο συχνά τους αδιέξοδα, τα μικρόσπιτα και «τας χαμωγείους τρώγλας», αλλά και τα παλιά αρχοντικά με τα πηγάδια στις αυλές, τα συ...

Παίζουμε Οικολογικά

Posted: 17 Aug 2011 12:39 AM PDT

Της Σίσσυς Παπαδάκη

Εβδομηνταεπτά καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι Μανόλης Ρασούλης ,  Ψαραντώνης, Γιάννης Κότσιρας, Μελίνα Κανά, Μάρθα Φριτζήλα, Μανόλης Λιδάκης, Παντελής Θαλασσινός, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιάννης Χαρούλης, Μάνος Πυροβολάκης, Tyxedo moon, Λιζέτα Καλημέρη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Διονύσης Τσακνής. Σαράντα σημεία της Αττικής, τα οποία αναδεικνύονται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, όπως η Ακρόπολη, το Άλσος Βεϊκου, το Σούνιο, τα Καμίνια, μια πράσινη ταράτσα στο Ρουφ, το σινεμά «Χλόη» στην Κη...

Τόλμη και γοητεία

Posted: 17 Aug 2011 12:28 AM PDT

Της Δώρας Αμαραντίδου

Η Εθνική Λυρική Σκηνή φέτος τολμά. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει με δοκιμασμένες συνταγές επιτυχίας αλλά και με συνεργασίες διεθνών προδιαγραφών. Οι δύο μεγάλοι πολιτιστικοί οργανισμοί με παράλληλες αλλά και κοινές δράσεις, επιδιώκουν την επόμενη σεζόν 2011- 2012 να κερδίσουν ένα δύσκολο στοίχημα.

Το σκεπτικό «πολιτισμός, αντίδοτο στην οικονομική κρίση» αποκτά νόημα, όταν το παραγόμενο έργο πολιτισμού σέβεται την αισθητική και… την τσέπη του θεατή. Αυτό το σκεπτικό ...

Παρανομίες αλά ΓΕΝΟΠ στα ΕΛΤΑ

Posted: 17 Aug 2011 12:23 AM PDT

Πόρισμα παρόμοιο με εκείνο για τις επιχορηγήσεις στη ΓΕΝΟΠ συνέταξε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζής, αυτή τη φορά για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων ΕΛΤΑ.

Στο πόρισμά του ο κ. Ρακιντζής αναφέρει πως οι επιχορηγήσεις ύψους 3,7 εκατ. ευρώ στην Ομοσπονδία ήταν παράνομες και αντίθετες με τη νομοθεσία, η οποία απαγορεύει την ενίσχυση των δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων από τις διοικήσεις.

Επίσης, μέσω των συλλογικών συμβάσεων παρακρατούνταν εισφορές από του...

Ελλάδα- Φινλανδία...ασυμμετρία...

Posted: 17 Aug 2011 12:10 AM PDT

Της Τζένης Κ.

Η σημαία της Φινλανδίας είναι λευκή κι έχει έναν μπλε σταυρό στη μέση. Η σημαία της Ελλάδας είναι μπλε κι έχει έναν λευκό σταυρό στη μέση. Η Φινλανδία έχει συνολικό πληθυσμό 5.325.115 κατοίκους. Η Ελλάδα έχει συγκεντρωμένο περίπου τον ίδιο πληθυσμό μονάχα στη δόλια την πρωτεύουσά της.  Η Φινλανδία επλήγη βάναυσα από την ύφεση του 2008 αλλά έδειξε σημεία ανάνηψης, όπως μαρτυρούν οι σχετικές εκθέσεις του ΔΝΤ, σχετικά γρήγορα. Βασίστηκε στην ξυλεία της, στην αλιεία της, στη γεωργική...

Ένα πεφταστέρι μέσα από τα μάτια ενός αστροναύτη

Posted: 17 Aug 2011 01:22 PM PDT

Κάθε χρόνο, τον Αύγουστο, οι παρατηρητές ουράνιων σωμάτων έχουν την τιμητική τους. Είναι η εποχή που δίνουν «ραντεβού» με...
τη βροχή μετεωριτών τύπου Perseid. …Η βροχή αυτή αποτελεί αντικείμενο ουράνιας μελέτης εδώ και τουλάχιστον 2000 χρόνια, σύμφωνα με υπολογισμούς της NASA. Αυτή τη χρονιά όμως, όλος ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τη θαυμάσει και από μια άλλη, πιο κοντινή σκοπιά.Ο αστροναύτης Ron Garan έτυχε να βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Το μέρος δεν ήταν άλλο από το παράθυρο του διαστημικού σταθμού International Space Station και η στιγμή ήταν αυτή όπου ένας μετεωρίτης πραγματοποιούσε τη φλεγόμενη πτήση του μπροστά στα μάτια του. Κατάφερε να τραβήξει μια μαγευτική φωτογραφία του μετεωρίτη Perseid και να την ανεβάσει στο twitter του με το σχόλιο: «Πώς φαίνεται από το διάστημα ένα πεφταστέρι».

Έως και 14% μειώνεται ο κίνδυνος θανάτου με μόλις 15 λεπτά σωματικής άσκησης την ημέρα

Posted: 17 Aug 2011 01:21 PM PDT

Δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα τέταρτο της ώρας σωματική άσκηση μέτριας έντασης κάθε μέρα, για να...
κερδίσει ένας άνθρωπος κατά μέσο όρο τρία ακόμα χρόνια ζωής και να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου κατά 14%, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη επιστημονική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊβάν.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Τζι Πανγκ Γουέν του Εθνικού Ινστιτούτου Ερευνών Υγείας της Ταϊβάν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο έγκριτο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Reuters, τονίζουν ότι μια απλή άσκηση, όπως το γρήγορο βάδισμα, μπορεί να ωφελήσει τον καθένα σημαντικά, άνδρες και γυναίκες, νέους και γέρους, υγιείς και αρρώστους. «Είναι μια συμβουλή που ταιριάζει στους πάντες» δήλωσε ο Γουέν.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν πάνω από 416.000 άτομα επί 13 χρόνια, αναλύοντας στην πορεία την κατάσταση της υγείας τους σε σχέση με το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας. Λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος, το φύλο και το ιατρικό ιστορικό, κατέληξαν τελικά στο συμπέρασμα ότι αρκούν 15 λεπτά καθημερινής σωματικής άσκησης (δηλαδή συνολικά περίπου μιάμιση ώρα την εβδομάδα) για να «κάνουν τη διαφορά» και να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής κατά τρία χρόνια, σε σχέση με όσους δεν…λένε να σηκωθούν από τον καναπέ.

«Στα πρώτα 15 λεπτά, τα οφέλη είναι τεράστια» σύμφωνα με τον Ταϊβανέζο επιστήμονα. Όσο μάλιστα αυξάνει ο χρόνος άσκησης, τόσο μεγαλώνουν και τα οφέλη. Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι για κάθε 15 πρόσθετα λεπτά άσκησης καθημερινά, μειώνεται κατά ένα πρόσθετο 4% ο κίνδυνος θανάτου από οποιαδήποτε αιτία.

Η καθημερινή φυσική άσκηση συνδέεται με μείωση του κινδύνου για καρκίνο, καρδιά και άλλα χρόνια προβλήματα υγείας. «Αργά ή γρήγορα όλοι θα πεθάνουν. Όμως, συγκριτικά με την ομάδα των σωματικά αδρανών, όσοι ασκούνται έστω και λίγο, μειώνουν κατά 10% τη θνησιμότητα από καρκίνο» όπως είπε ο Γουέν, ο οποίος επισήμανε ότι για πρώτη φορά διεθνώς μια επιστημονική έρευνα κατάφερε αξιόπιστα να φθάσει στο συμπέρασμα ότι 15 λεπτά άσκησης (ούτε καν μισή ώρα) είναι όντως πολύ σημαντικά για την υγεία.

Αντίθετα, μια άλλη βρετανική έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό αθλητικής ιατρικής British Journal of Sports Medicine, κατέληξε στη διαπίστωση ότι όσοι κάθονται μπροστά στην τηλεόραση για
έξι ώρες την μέρα, «κόβουν» κατά μέσο όρο πέντε χρόνια από τη ζωή τους.

Ε. Μενεγάκη: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με το Ματέο!

Posted: 17 Aug 2011 01:19 PM PDT

Αποστομωτική απάντηση σε όσους πρόσφατα αμφισβήτησαν το σώμα της Ελένης Μενεγάκη είναι οι νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως από το "HELLO!". Ειδικά η μία με το πορτοκαλί μαγιό είναι η πιο σέξι του φετινού καλοκαιριού. Η παρουσιάστρια μαζί με το Ματέο Παντζόπουλο επέλεξαν να περάσουν λίγες μέρες στο Ιόνιο. Εκεί, φρόντιζαν να μένουν από ένα βράδυ στο κάθε νησί, προκειμένου να επισκεφθούν όσα πιο πολλά μέρη μπορούσαν. Πρώτος τους προορισμός ήταν η Λευκάδα, όπου απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά του νησιού και έμειναν ενθουσιασμένοι από το Νυδρί και τη Βασιλική.

Απο εκεί αναχώρησαν με σκάφος για το "μικρό καταπράσινο παράδεισο" του Ιονίου, τους Παξούς. Ένα νησί που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, καθώς συνδυάζει τη γραφικότητα και την αρχοντιά, ενώ όλοι όσοι το επισκέπτονται μένουν γοητευμένοι από το Γάιο και τις παραλίες του.

Επόμενος σταθμός ήταν η πατρίδα του Οδυσσέα, η Ιθάκη, και φυσικά η Κεφαλλονιά, ένα νησί το οποίο η παρουσιάστρια αγαπά πολύ κι έχει περάσει εκεί, στο παρελθόν, μερικές από τις πιο ευτυχισμένες καλοκαιρινές της διακοπές. Μόνο στο Φισκάρδο παρέτεινε για μία επιπλέον ημέρα την παραμονή της, αφού είχαν πιάσει ισχυροί άνεμοι στο νησί και ήταν αδύνατο να ταξιδέψει.

Η Αθήνα, 38η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο

Posted: 17 Aug 2011 01:18 PM PDT

Η Αθήνα είναι η 38η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο. Αυτό είναι το συμπέρασμα της τελευταίας αναθεώρησης της μελέτης που διεξάγει κάθε τρία χρόνια η...
ελβετική τράπεζα UBS για τις τιμές, τους μισθούς και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Για να καταλήξει στην κατάταξη αυτή η UBS υπολογίζει ένα «καλάθι νοικοκυράς» που περιλαμβάνει 122 αγαθά και υπηρεσίες (χωρίς τα ενοίκια) σε 73 πόλεις.

Οι ακριβότερες πόλεις του κόσμου είναι το Όσλο, η Ζυρίχη και η Γενεύη. Στο άλλο άκρο, οι φθηνότερες πόλεις του κόσμου είναι το Μουμπάι, η Μανίλα και το Νέο Δελχί.

Η ακρίβεια μετράται με βάση τις τιμές στην πόλη της Νέας Υόρκης που στη συγκεκριμένη μελέτη της αποδίδεται η τιμή "100" και είναι 14η στη λίστα.

Όσον αφορά τους μισθούς, καμία πόλη δεν ξεπερνά τη Ζυρίχη. Λίγο χαμηλότερους μισθούς δίνει η Γενεύη και ακολουθεί η Κοπεγχάγη. Το Παρίσι βρίσκεται στην 24η θέση και η Αθήνα στην 38η ενώ τελευταίες κατατάσσονται το Ναϊρόμπι, η Μανίλα και το Μουμπάι

«Να παίξουμε όπως ξέρουμε»

Posted: 17 Aug 2011 01:06 PM PDT

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ανέφερε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν όπως ξέρουν για να τα καταφέρουν.
Αναλυτικά ο Γάλλος επισήμανε: «Η Μακάμπι παίζει στην έδρα της, άρα πρέπει να παίξουμε καλά. Έχει παίκτες τεχνίτες και πρέπει να κερδίσει. Η ρεβάνς θα είναι δική μας. Αύριο (18/8) πρέπει να δώσουμε τον αγώνα όπως ξέρουμε να τον δίνουμε».

Ο σχοινοβάτης των Άλπεων

Posted: 17 Aug 2011 01:06 PM PDT

Σε υψόμετρο 3.770, με τους ανέμους να λυσσομανούν, το χιόνι να πέφτει και τη θερμοκρασία να αγγίζει το μηδέν, έστησε το σκοινί του ο σχοινοβάτης Μίκαελ Κέμετερ για να νικήσει το ύψος, τον Αίολο και το κρύο.

Ο 22χρονος Αυστριακός περπάτησε πάνω από την χαράδρα Παλαβιτσίνι στις αυστριακές Αλπεις σε ένα σκοινί με διάμετρο μόλις 2,5 εκατοστά. Για να επιχειρήσει τον άθλο του δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει κοντάρι που θα τον βοηθούσε να διατηρήσει την ισορροπία του. Και προτίμησε να αντιμετωπίσει τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ημίγυμνος - πιθανότατα ο βαρύς ρουχισμός να δυσκόλευε τις κινήσεις του.

Ο Μίκαελ Κέμετερ διήνυσε απόσταση 45 μέτρων γνωρίζοντας συναισθήματα που είναι απίθανο να βιώσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί. Το περίεργο είναι ότι θεώρησε περιττά ακόμη και τα παπούτσια. Η πρόκληση της αναμέτρησης με τη Φύση φαίνεται στις λεπτομέρειες.

Το παιχνίδι που έγινε μανία

Posted: 17 Aug 2011 01:04 PM PDT

Δεν είναι λίγοι αυτοί που συγκρίνουν τη φήμη τους με αυτήν ενός Σνούπι, ενός Pac Man ή ενός Σούπερ Μάριο.
Αλλά το «Angry Birds» («Αγρια Πουλιά») δεν είναι μόνο το πιο δημοφιλές παιχνίδι και το πρώτο μπλογκμπάστερ στον κόσμο του mobile gaming.

Είναι κι ένας πραγματικός θησαυρός αφού η αξία του αποτιμάται πλέον στα 1,2 δισ. δολάρια. Τα «Αγρια Πουλιά» γεννήθηκαν πριν από 18 μήνες στη Φινλανδία και από τότε έχουν εκτοξευθεί δισεκατομμύρια φορές από τη σφεντόνα τους για να καταλήξουν σε κάτι πράσινα κεφάλια χοίρων που είναι οι αντίπαλοί τους. Εχουν γίνει στάμπες σε μπλούζες, έγιναν λούτρινες κούκλες και τώρα ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους για να πετάξουν στο Χόλιγουντ.

Στους δηλωμένους φαν του παιχνιδιού ανήκουν διασημότητες από την πολιτική, όπως ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, τα γράμματα και τις τέχνες, όπως ο ινδικής καταγωγής συγγραφέας Σαλμάν Ρουσντί. Ασφαλώς πρόκειται για το πιο κερδοφόρο εξαγώγιμο προϊόν της Φινλανδίας από την εποχή των «Μούμιν». Καθόλου τυχαία, επομένως, οι δημιουργοί του δέχονται το έντονο φλερτ των αμερικανικών κολοσσών της ψυχαγωγίας, μεταξύ των οποίων είναι η Disney και η Electronic Arts, για να αλλάξουν τα «Αγρια Πουλιά» πατρίδα.

Αν συμφωνήσουν, τα δυο ξαδέλφια που ίδρυσαν την εταιρεία Rovio πριν από μερικά χρόνια στη Φινλανδία θα μπουν στη λίστα των νεαρών δισεκατομμυριούχων. Η Rovio ιδρύθηκε το 2004, όταν ο Νίκλας Χεντ κέρδισε έναν διαγωνισμό της Nokia και ζήτησε από τον εξάδελφό του Μίκαελ να τον βοηθήσει να στήσει μια εταιρεία παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα στο Εσποο, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Φινλανδίας. Προτού φτάσουν στα «Αγρια Πουλιά» τα δύο ξαδέλφια είχαν δημιουργήσει δεκάδες παιχνίδια αλλά με πενιχρά αποτελέσματα. Το 2009 ο Νίκλας και ο Μίκαελ σκέπτονταν σοβαρά να κλείσουν την εταιρεία τους καθώς είχαν φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Και εκείνη τη στιγμή της απελπισίας ήρθε η έμπνευση.

Τα «Αγρια Πουλιά» έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες στην πλατφόρμα της Google, γεγονός που αναμφίβολα θα αυξήσει τους θαυμαστές τους. Στις σκέψεις των δημιουργών τους είναι μια ταινία, στην οποία τα «Αγρια Πουλιά» θα είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτό που μένει να αποδειχθεί για τους μεγαλύτερους σταρ στην ιστορία του mobile gaming είναι οι διάρκεια. Το κοινό αυτών των παιχνιδιών έχει αποδειχθεί αρκετά ασταθές, εάν ληφθεί υπόψη ότι ένας παλαιότερος σταρ, ο Crazy Frog, έχει περιπέσει σήμερα στην αφάνεια, σκεπασμένος από τη λήθη.

Αρώματα, κλιματισμός και ούλα φταίνε για τις ρινίτιδες

Posted: 17 Aug 2011 01:03 PM PDT

Για τις ρινίτιδες που είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν ευθύνεται μόνο το κολύμπι στην πισίνα.

Μπορεί τα βακτήρια που υπάρχουν στο νερό και το χλώριο που χρησιμοποιείται για την απολύμανσή του να αποτελούν κύριες αιτίες εμφάνισης ρινίτιδας αυτή την εποχή, όμως οι επιστήμονες εφιστούν την προσοχή και σε άλλες πιθανές αιτίες.

Σε πολλές περιπτώσεις, λοιπόν, μπορεί να ευθύνεται το άρωμά μας, αφού κάποια χημική ουσία του ενδέχεται να ερεθίζει τον ρινικό βλεννογόνο προκαλώντας οίδημα στην περιοχή.

Διαταραχή στις ρινικές κοιλότητες όμως μπορεί να επιφέρει και το σύστημα κεντρικής θέρμανσης και κλιματισμού, αφού ξηραίνει τον αέρα μειώνοντας την ποσότητα βλέννας που παράγεται από το ρινικό σύστημα. Eτσι, τα βακτήρια βρίσκουν χώρο για να διεισδύσουν στη μύτη και να αρχίσουν την αναπαραγωγή τους.

Για τη ρινίτιδα, όμως, μπορεί να ευθύνεται ακόμα και κάποια μόλυνση των ούλων. Oπως εξηγούν οι ειδικοί, όταν ένα δόντι της άνω γνάθου μολύνεται, τα βακτήρια μπορεί να εισχωρήσουν μέσω των οστών και να προχωρήσουν προς τις ρινικές κοιλότητες προσβάλλοντάς τις.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η οξεία ρινίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον σχηματισμό πολύποδων μέσα στα ρουθούνια ή τις ρινικές κοιλότητες, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες για μια βακτηριακή μόλυνση.

Αύξηση-ρεκόρ 25% στο εξάμηνο στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Posted: 17 Aug 2011 01:03 PM PDT

Μια σημαντική ανάσα –εν μέσω βαθιάς κρίσης- δίνουν στην ελληνική οικονομία οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων. Ελληνικά φρούτα και λαχανικά έχουν...
κατακτήσει τις αγορές της Γερμανίας, της Ρωσίας και των Βαλκανικών χωρών.
Οι ελληνικές εξαγωγές σε φρούτα και κηπευτικά προσεγγίζουν τα 1,7 δις Ευρώ ετησίως, ενώ το 2010 οι εξαγωγές του αγροτικού τομέα αυξήθηκαν κατά 10%. Πρώτος σε εξαγωγές είναι ο κλάδος των φρούτων και λαχανικών, με εξαγωγές που ανέρχονται στα 616 εκατ. ευρώ. Ακολουθούν τα λάδια και λίπη με 300 εκατ. ευρώ, ενώ τρίτος σε εξαγωγική δραστηριότητα είναι ο κλάδος των γαλακτοκομικών, με αξία εξαγωγών που αγγίζει τα 280 εκατ. ευρώ.
Το α' εξάμηνο του 2011 οι εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων παρουσίασαν αύξηση-ρεκόρ κατά 25% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Ρυθμίστε το στρες στον εργασιακό χώρο

Posted: 17 Aug 2011 01:01 PM PDT

Το στρες που συνδέεται με τον εργασιακό χώρο επηρεάζει την απόδοση στη δουλειά και μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην προσωπική ζωή.
Επομένως, το να μάθει κάποιος να ελέγχει το στρες στον εργασιακό του χώρο μπορεί να τον βοηθήσει στο σπίτι και στην εργασία.

Η κλινική Cleveland υποδεικνύει πώς να ρυθμίσουμε το στρες στην εργασία:

1) Διατηρήστε μια τρέχουσα λίστα προτεραιοτήτων.
2) Μην βάζετε τα προβλήματα εκτός διαστάσεων.
3) Αφήστε στο γραφείο τα προβλήματα της δουλειάς και μην τα μεταφέρετε στο σπίτι.
4) Σχεδιάστε μικρά διαλείμματα, ιδιαίτερα όταν αρχίζετε να αγχώνεστε πολύ.
5) Διατηρήστε το γραφείο σας τακτικό και καθαρό.
6) Να ασκείστε τακτικά και να κοιμάστε επαρκώς.
7) Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για μια δουλειά που κάνατε καλά.
8) Να αναγνωρίσετε πότε είναι καιρός να αναζητήσετε νέα δουλειά.

Σοκ! Θα ξεπεράσει το 20% η ανεργία το 2012

Posted: 17 Aug 2011 12:59 PM PDT

Μεγάλη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι εκτιμήσεις οι εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για νέα...
άνοδο της ανεργίας στην Ελλάδα με τη λήξη της θερινής περιόδου.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποσοστό ανεργίας 18% που θα ασκήσει έντονες πιέσεις στην αγορά εργασίας με τους Έλληνες να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Η μελέτη του ινστιτούτου, η οποία θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης, τονίζουν ότι μαζί με την «κρυφή» ανεργία το ποσοστό ενδεχομένως να αγγίξει το 23-24% που σημαίνει πολύ πάνω από 1 εκ. άνεργους! Επισημαίνει μάλιστα ότι το ποσοστό αυτό φέρνει στο νου μνήμες του '60 όπου οι Έλληνες έφευγαν μαζικά για μετανάστες.

Παράλληλα, το ινστιτούτο εκτιμά ότι η (στατιστική) ανεργία θα ξεπεράσει το 20% μέσα στο 2012, δημιουργώντας μία ωρολογιακή βόμβα στην ελληνική κοινωνία με το ενδεχόμενο επικράτησης εργασιακής ζούγκλας μπροστά στον εφιάλτη της ανεργίας.

Η κυβέρνηση προβληματίζεται έντονα με την άνοδο της ανεργίας και έχει έτοιμο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση της απασχόλησης και τον επανασχεδιασμό της επαγγελματικής κατάρτισης με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς.

Ήδη το σχέδιο έχει συζητηθεί στην Κυβερνητική Επιτροπή και εντός των επομένων ημερών ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης αναμένεται να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

Καρδίτσα: Τρένο χτύπησε πρόβατο... και το πρόβατο, βοσκό!

Posted: 17 Aug 2011 12:57 PM PDT

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη σήμερα, όταν εμπορική αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν από τα Παλαιοφάρσαλα προς την...
Καρδίτσα, παρέσυρε δύο πρόβατα, ένα εκ των οποίων εκτινάχθηκε και χτύπησε τον 65χρονο βοσκό στο πόδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο τραυματισμένος βοσκός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το τρένο συνέχισε κανονικά την πορεία του ύστερα από μισή ώρα περίπου, ενώ προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων

Ντεμπούτο για το επίσημο blog των Windows 8

Posted: 17 Aug 2011 12:55 PM PDT

Μπορεί να απέχουμε ακόμη αρκετά από την κυκλοφορία των Windows 8, η Microsoft όμως δε θέλει να τα αφήσει όλα για την τελευταία στιγμή.
Το επίσημο blog της εταιρείας για τα επόμενα Windows είναι γεγονός.

Το blog απευθύνεται σε developers κι έχει ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8. Στη σχετική ανακοίνωση, ο επικεφαλής του τμήματος Windows, Steven Sinofsky, είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει πόσο επικίνδυνο είναι να μιλάς για νέα χαρακτηριστικά χωρίς να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να τα υλοποιήσεις».

Η συγκεκριμένη αναφορά είναι μια έμμεση αλλά σαφής παραδοχή των λαθών που έγιναν στα Windows Vista. Πριν κυκλοφορήσει η έκδοση αυτή, η Microsoft άφηνε συχνά να διαρρεύσουν πληροφορίες για νέα χαρακτηριστικά, όπως το νέο file system, τα οποία όμως είτε καθυστέρησαν σημαντικά είτε δεν έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους.

Στα 83 της έβαλε σιλικόνη για να αποκτήσει... σφριγηλό στήθος

Posted: 17 Aug 2011 12:54 PM PDT

Όπως είπε η ίδια, έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.Όλα τα άλλα της προβλήματα τα είχε λύσει στα 83 η Μαίρη Κόλσταντ από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών...Έτσι, είπε να δώσει τέλος και σε αυτό που την απασχολούσε από τα νιάτα της. Την ανόρθωση του στήθους της.

Θα είπε φαίνεται «νέα είμαι, χρόνια μπροστά μου έχω άπειρα, γιατί να μην το κάνω;» Κι έτσι του έδωσε και κατάλαβε. Έβαλε σιλικόνη στα 83.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS που δημοσίευσε την είδηση ανέφερε ότι η σούπερ γιαγιά φοβήθηκε την αντίδραση των τεσσάρων παιδιών, των 12 εγγονιών και των 12 (!!!) δισέγγονών της και για τον λόγο αυτό δεν τους είπε τίποτα, μέχρι την ημέρα που μπήκε για την επέμβαση, η οποία στοίχισε 8.000 δολάρια και κράτησε τρεις ώρες.

Η ίδια δηλώνει ότι έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Τώρα, μην ρωτήσετε ποιος θα το χαρεί. Όπως φαίνεται, κανείς. Ο άντρας της είναι μακαρίτης εδώ και χρόνια.

«Έρχεται ο καιρός που το στήθος σου πάει προς μία κατεύθυνση και το μυαλό σου σε μία άλλη» και επεσήμανε ότι ήθελε τα παιδιά της να είναι περήφανα και για την εμφάνιση της μητέρας τους.

Τα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι το 2010 στις ΗΠΑ 84.685 άτομα άνω των 65 ετών υπεβλήθησαν σε πλαστικές επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα έγιναν, μεταξύ άλλων, 26.635 λίφτινγκ προσώπου, 6.469 λιποαναρροφήσεις και 2.414 αυξητικές στήθους.

Hi Word, play every day and you may get flash bonused

Posted: 17 Aug 2011 08:47 AM PDT

Add news@yazino.info to your address book to make sure our emails reach you.
Having trouble viewing this message? No problem, just click here.

Yazino.com   Invite friends    Log in

Hi Word,

LOOK OUT - FLASH BONUSES ARE APPEARING THROUGHOUT AUGUST!

GO PLAY

GO PLAY

There's another flash bonus coming this week! We'll be surprising you with special 24-hour bonuses throughout the month. Be sure to play your favourite Yazino games every day to make sure you get your extra chips. Login now to see if today's a "flashy" kind of day!.

*24-hour Flash bonuses will appear between August 11-31.

Play our games:
Wheel Deal Blackjack Texas Hold'em
Roulette Hissteria Extreme Bingo
Facebook share on Facebook  |  connect with us on facebook.com/yazino Twitter share on Twitter Blog see our blog
This is an automated message from Yazino; please do not reply to this email. If you have questions, drop us a line at contact@yazino.com.
You received this message because you registered to Yazino. If you no longer wish to receive news and updates from Yazino, click here to unsubscribe, or see our privacy policy and terms of service.
© 2011 Yazino, Century House 12, Victoria Street, Alderney GY9 3UF

Greek Alert

Posted: 17 Aug 2011 07:31 AM PDT

Greek Alert


Ελληνική σαλάτα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας γΑΠ, σήμερα για την…

Posted: 17 Aug 2011 03:53 AM PDT


…κεντροαριστερή ελβετική εφημερίδα «laliberte». Άραγε η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί εναντίον και της ελβετικής εφημερίδας, ή θα περιοριστεί μόνον στα ελληνικά blogs;
Κύριε πρωθυπουργέ, ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!
 

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας κατά του ψευδοκράτους

Posted: 17 Aug 2011 03:07 AM PDT

Όπου οι εθνομηδενιστικές ηγεσίες Αθηνών και Λευκωσίας είναι απούσες, σπεύδουν να καλύψουν με επιτυχία το κενό, οι Έλληνες του εξωτερικού. Μήνυση κατά του παράνομου καθεστώτος του ψευδοκράτους, του «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα αλλά και κατά των εταιρειών Voyager Κibris (διαχειρίστριας του ξενοδοχείου Μerit Crystal Ηotel and Casino στην κατεχόμενη Κερύνεια- είναι ελληνική ιδιοκτησία και πριν την εισβολή λεγόταν Ζέφυρος) και ΝetΗoldings, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, υπέβαλε η εταιρεία Ιnternational Creative Τalent Αgency, που αντιπροσωπεύει τον παγκοσμίου κλάσης καλλιτέχνη Χούλιο Ιγκλέσιας.
Ο καλλιτέχνης, κατηγορεί τους παραπάνω ότι τον προσκάλεσαν να τραγουδήσει στο ψευδοκράτος, χωρίς προηγουμένως να του εξηγήσουν, μέσω της επίσημης επικοινωνίας, το παράνομο της υπόθεσης και ότι το ξενοδοχείο εκλάπη από τον Ελληνοκύπριο ιδιοκτήτη του μετά την εισβολή της Τουρκίας. Η μήνυση κατατέθηκε σε Δικαστήριο της Ουάσιγκτον από τον ελληνικής καταγωγής δικηγόρο Αθανάσιο Τσιμπίδη, που εκπροσωπεί την εταιρεία Ιnternational Creative Τalent Αgency.
image_0.91938500_1249571506Οι τουρκικές απόπειρες να τραγουδήσουν στα κατεχόμενα διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, αποτυγχάνουν, κάτι που επισημαίνεται και στη μήνυση που κατέθεσε ο Χούλιο Ιγκλέσιας.....

συνέχεια εδώ

Η κεντροδεξιά της Ευρώπης παραδίνει τα όπλα (μετά την κεντροαριστερά)

Posted: 17 Aug 2011 03:06 AM PDT

Η κατάρρευση των ευρωπαϊκών αγορών τη τελευταία εβδομάδα, δεν έσβησε μόνο τις επενδύσεις των μετόχων, αλλά βοηθά και στο σβήσιμο των τελευταίων απομειναριών των κεντροαριστερών κομμάτων της ηπείρου. Και μπορεί οι συντηρητικοί να χαίρονται τη στιγμή τους, αλλά οι μπερδεμένες προσεγγίσεις τους απέναντι στα οικονομικά δεινά της Ευρώπης, οδηγούν και στον δικό τους θάνατο.

Η ΕΕ έχει σκεπαστεί με μια κεντροδεξιά κουβέρτα, που κυβερνά τις 22 από τις 27 χώρες μέλη. Σε ολόκληρη την ήπειρο, υπάρχει μια κεντροδεξιά κυριαρχία. Οι τρεις μεγαλύτερες οικονομίες της ευρωζώνης, Γερμανία, Γαλλία, και Ιταλία, μαζί με τις Βρετανία και Πολωνία, κυβερνώνται από δεξιούς.

Το τελευταίο επεισόδιο στην οδό προς τη λήθη της κεντροαριστεράς συνέβη όταν ο Ισπανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε εκλογές για τον Νοέμβριο. Το εκλογικό αποτέλεσμα θα σημάνει το τέλος της πιο μακροχρόνιας σοσιαλιστικής εξουσίας στην Ευρώπη. Αν και υπάρχουν ελπίδες για τους σοσιαλιστές, το συντηρητικό κόμμα του Mariano Rajoy αναμένεται να κερδίσει με διαφορά. Με μια ανεργία στο 21%, μια αναιμική ετήσια ανάπτυξη στο 1.3%, και τα επιτόκια των δεκαετών κρατικών ομολόγων στο 6% (με συνεχή αύξηση), η Ισπανία δείχνει έτοιμη για μια πολιτική αλλαγή.

Έτσι, μάλλον θα εξαφανιστεί η μεγαλύτερη κεντροαριστερή κυβέρνηση της ΕΕ. Αν κερδίσουν οι συντηρητικοί της Ισπανίας, τότε η κεντροδεξιά θα κυβερνά το 96% των πολιτών της Ένωσης.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Posted: 17 Aug 2011 03:03 AM PDT


Ανεξάρτητοι εθνικιστές συγκεντρωθήκαμε χτες μπροστά στο μνημείο για τους πεσόντες στην Κύπρο το 1974, στην οδό Μιχαλακοπούλου, απέναντι από το Χίλτον, σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης αυτών που πολέμησαν και έπεσαν για την ελευθερία της Κύπρου.Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την επέτειο του Αττίλα 2 και πέρα από την απότιση φόρου τιμής στους πεσόντες έγινε αναφορά στο καραμανλικό καθεστώς που υπήρχε στη χώρα μας τότε και στις ευθύνες αυτού του καθεστώτος για την τραγωδία της Κύπρου και την κατάληψη του βορείου κομματιού της από τους τούρκους.





Στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολύ νέοι συναγωνιστές αλλά και παλαιότεροι. Ήταν πολύ ευχάριστο να βλέπεις δεκαπεντάχρονα παιδιά δίπλα σε παλαιούς συναγωνιστές , όχι απλώς να συνυπάρχουν αλλά, κρατώντας την γαλανόλευκη και την σημαία του Ιερού Λόχου, να αναμιγνύονται θετικά, δυναμικά, συντροφικά σε ένα ενιαίο και ανεξάρτητο Κίνημα Αντίστασης.
Παρόντες και οι συναγωνιστές από την Εθνική Δράση Ηλείας.





Ομιλητής ο πραγματικά συγκλονιστικός Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε όχι μόνο στους πεσόντες αλλά και στο καραμανλικό καθεστώς υπεύθυνο, τουλάχιστον για τον Αττίλα 2, αλλά και στο ότι η τραγωδία και το ξεπούλημα της Κύπρου ήταν προμελετημένο…





Με αφορμή όχι μόνο την συμπλήρωση 37 χρόνων από τον Αττίλα 2 αλλά και 15 από την δολοφονία των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, τα λόγια του ομιλητή στην χθεσινή εκδήλωση ακούγονται σαν ιερή προσταγή και μυστικός όρκος: «..Να πολεμήσουμε για την ελευθερία της Κύπρου και την Ένωση, αλλά πάνω απ' όλα για ΕΚΔΙΚΗΣΗ!»

πηγη

Εντυπωσιακό χτύπημα hackers σε Ελληνικά & Ξένα Πανεπιστήμια!!!

Posted: 17 Aug 2011 01:53 AM PDT

Ισχυρό πλήγμα δέχτηκαν τα πληροφοριακά συστήματα Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων από ομάδα Ελλήνων hackers που δεν δίστασαν να αποκαλύψουν ονόματα χρηστών & κωδικούς. Σύμφωνα με ανώνυμη πληροφορία που κοινοποιήθηκε στο SecNews, οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών, e-mail διευθύνσεις, προσωπικά δεδομένα χρηστών, κωδικούς και αρχεία.  Το μήνυμα ανέφερε:

«Several Greek Universities & more Under Attack: We are anonymous, we do not forget, we do not forgive. Cu next .Expect us in your system  …»


Περισσότερα θα βρείτε εδώ: http://www.secnews.gr/archives/19418

ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Posted: 16 Aug 2011 05:02 PM PDT

ΑΘΗΝΑ 17-8-2011 .


Ο Έλληνας Πολίτης έχει μια χωριστή και βαρύνουσα θέση στα πλαίσια της Ελληνικής Πολιτείας από το λυκαυγές της ιστορίας της φυλής μας. Η σχέση του πολίτη με την πολιτεία είναι αμφίσημη και χαρακτηρίζεται ως σχέση εξάρτησης και συμπόρευσης. Διαπνέεται από μια κατάσταση ιεροτελεστίας στην οποία κεντρική μυσταγωγική θέση κατέχουν ο Όρκος και η Πίστη στην εθνική φυλετική κοινότητα, τα Ιερά της Πατρίδος και τον Αγώνα που οφείλεται να καταβληθεί για να κρατηθούν αμόλυντες οι εστίες και τα πάτρια εδάφη από βαρβάρου παρουσία. Ο Όρκος προς το Ελληνικό Έθνος άλλωστε υπό οιαδήποτε μορφή, είτε στα πλαίσια της πόλης – κράτους είτε στην ενέργεια του ενωμένου ελληνισμού προ παντός κινδύνου είτε στην ύπαρξη των ελληνικών κοσμοκρατοριών στους χρόνους της κορύφωσης δόξας και κυριαρχίας, αποτελεί την ύψιστη μορφή του ελληνικού χρέους σε μια πατρίδα που πρέπει να γίνεται μεγαλύτερη και καλύτερη κι όχι μικρότερη και υποταγμένη. Η δε Πίστη στο κοινό εθνικό συμφέρον ερχόταν μέσα από τον Αγώνα στα Πεδία της Τιμής.

Το Αίμα βέβαια ζύγιζε πιο πολύ από το χρυσό και οι αποφάσεις της πολιτείας ήταν κοινή υπόθεση όλων των πολιτών. Η Τιμή ανταποκρινόταν στην επιθυμία για κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και ελευθερία. Δεν ετίθετο στη διάθεση μυστικών διαβουλεύσεων και την παραχώρηση δικαιωμάτων σε ξένα συμφέροντα. Αλλά και η εξουσία δεν κρινόταν από συμφεροντολόγους και διανοητικά ανίκανους να κρίνουν το μέλλον του τόπου. Ούτε η εξουσία ήταν προσιτή σε πολίτες διεφθαρμένους και απάτριδες, βαλτούς να διχάζουν τους πολίτες, να ρημάζουν την πολιτεία και να την παραδίδουν ανοχύρωτη σε μισερές ορδές μισελλήνων. Στην ελληνική βιοθεωρία και κοσμοθεωρία κυριαρχεί η θεώρηση του πολίτη – οπλίτη, ικανού να προάγει το κοινό συμφέρον και να αποτελεί κάστρο αποτρεπτικό για κάθε εισβολέα. Ένας πολίτης που δημιουργεί πολιτισμό και πλάθει με τα χέρια του τη γη του και ταυτόχρονα στηρίζεται στη ευφυΐα και την αγιοσύνη επιλέγοντας ομοίως τους πλέον Άριστους Πολίτες – Οπλίτες στην άσκηση της εξουσίας.

Η Ελληνική Πολιτεία είναι μια ομοιόμορφη κοινωνία πολιτεία σε ήθος, αρχές, αξίες και προσδοκίες. Στηρίζεται στην Ιδέα της Πατρίδος που υποτάσσει την ύλη στο Έθνος και τον Πολίτη της Φυλετικής Κοινότητας. Η ύλη δηλαδή υπηρετεί την Ιδέα του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού Λαού. Ο Όρκος και η Πίστη σε Πατρίδα και Θεό δεν είναι διαδικασία που επιβάλλεται από κάποιους συγκυριακούς νόμους, αλλά μια φυσική νομοτέλεια που ενσαρκώνεται ως μυσταγωγία που καθιερώνει νόμους και εθιμικό δίκαιο. Διαμορφώνουν το υψηλότερο και ομορφότερο δίκαιο που μόνον ο ελληνικός κόσμος θα μπορούσε ποτέ να πλάσσει. Και έτσι ως όχημα και ιερό βήμα κραταίωσης της Ελληνικής Φυλής παραδίδεται ως ιερή παρακαταθήκη από τη μια γενιά ως την άλλη και τις μέλλουσες γενιές Ελλήνων.

Σήμερα λοιπόν που η Ελλάς διάγει την κρισιμότερη φάση της μακραίωνης ιστορίας της, είναι καιρός να επαναφέρουμε και να ανανεώσουμε τον Όρκο για την Αναγέννηση του Έθνους μας και την Πίστη στον Αγώνα για Ελληνική Νίκη. Σήμερα που μαθαίνουμε για τον σκοπό της πώλησης της Ελλάδος στις τράπεζες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τον καιρό του Σημίτη κιόλας είχε συμφωνήσει να αρνηθεί τα δώδεκα μίλια εκχωρώντας ουσιαστικά το μισό Αιγαίο δια τουρκικών διπλωματικών χειλών, σήμερα που έχουν γεμίσει με λαθροεισβολλείς την Ελλάδα, πρέπει να αναστρέψουμε την κατάσταση με ακόμη μεγαλύτερη ορμή. Σήμερα πρέπει να καθαρίσουμε το πολιτικό τοπίο από κουρασμένους, προδότες και βάρβαρους. Σήμερα ο Όρκος του Ελληνικού Έθνους και η Πίστη στον Αγώνα για μια καλύτερη και μεγαλύτερη Ελλάδα που έχει ευλογήσει ο ίδιος ο Θεός, πρέπει να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία. Με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στην Εξουσία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ GEORGE SOROS;

Posted: 16 Aug 2011 01:16 PM PDT

Ο Έλληνας μεγιστάνας και πλουσιότερος στον τότε κόσμο Αριστοτέλης Ωνάσης, πότέ δεν προσπάθησε να διαμορφώσει την ιστορία κανενός λαού…!!!
Σε αντίθεση με του GEORGE SOROS, που επεμβαίνει στα εσωτερικά των κρατών με συνεχείς παρεμβάσεις προσπαθώντας να διαμορφώσει πολιτικές και να ελέγξει τις κυβερνήσεις, ακόμα και μικρών κρατιδίων όπως των Σκοπίων …!!!
Το μόνο που ενδιέφερε τον ΩΝΑΣΗ, ήταν τα εμπορικά και παιγνίδια εξουσίας με τις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ…!!!

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Κράξιμο στον Πρωτόπαπα, επίθεση στον Καρχιμάκη, γιούχα στον Λοβέρδο… Και πού να μπει κι Σεπτέμβρης!!

Posted: 16 Aug 2011 01:14 PM PDT

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Μου επιτέθηκαν ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά δεν με χαστούκισαν…

Άγριο κράξιμο έφαγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας Κυριακή βράδυ παραμονές 15αυγούστου, όταν περπατούσε με την κουστωδία του και την οικογένεια του στο πλακόστρωτο της Αερόπολης στη Μάνη.


Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ο χρήστης Jeni Cross δημοσίευσε στον Τοίχος της σελίδας παντρεμενες που αναζητουν εχεμιθο sex στη θε...

Posted: 17 Aug 2011 06:22 AM PDT

facebook
Ο χρήστης Jeni Cross δημοσίευσε στον Τοίχος της σελίδας παντρεμενες που αναζητουν εχεμιθο sex στη θεσσαλονικη.
"για κατι <<διαφορετικο>> οποια κυρια θελει..."
Εμφάνιση αυτής της δημοσίευσης τοίχου
Reply to this email to comment on this Wall post.
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Βασιλης Σωτηροπουλος likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 17 Aug 2011 05:50 AM PDT

facebook
Βασιλης Σωτηροπουλος likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 17 Aug 2011 03:37 AM PDT

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Τρακαρίσματα αυτοκινήτων 2011 (Δείτε το βίντεο)

Posted: 16 Aug 2011 11:02 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εξωγηινοι οι θεοι των Αρχαιων Ελληνων; (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Posted: 16 Aug 2011 10:47 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Είναι δυνατόν ευφυείς μορφές ζωής να επισκέφθηκαν τη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια, φέρνοντας μαζί τους την τεχνολογία που επηρέασε δραστικά την πορεία της ιστορίας και της ίδιας της εξέλιξης του ανθρώπου;


Είναι δυνατόν οι άνθρωποι να τους θεωρούσαν θεούς;








ΠΗΓΗ



Μία ΔΟΥ με έδρα το Αγρίνιο στην Αιτωλοακαρνανία;

Posted: 16 Aug 2011 10:39 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Προς κλείσιμο οδεύουν οι εφορίες Αμφιλοχίας, Αστακού, Βόνιτσας και Θέρμου, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι καταργείται και η εφορία Ναυπάκτου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για υποβάθμιση της ΔΟΥ
Μεσολογγίου από Α΄ σε Β΄ τάξης, ενώ η ΔΟΥ Αγρινίου είναι η μόνη που διατηρείται ως έχει. Οι πρώτες αντιδράσεις ήδη προκαλούνται από την πλευρά του Μεσολογγίου καθώς μέχρι πρότινος το... υπουργείο σχεδίαζε να διατηρήσει μια εφορία σε κάθε πρωτεύουσα νομού. Με αφορμή αυτή την αλλαγή πλεύσης γίνεται λόγος για πολιτικές παρεμβάσεις. Ταυτόχρονα υπάρχουν αντιδράσεις και από την πλευρά της Ναυπακτίας, που οι τοπικοί φορείς ισχυρίζονται ότι η μετακίνησή τους στο Αγρίνιο είναι ιδιαίτερα δύσκολη και διεκδικούν όχι μόνο τη διατήρηση της ΔΟΥ Μεσολογγίου, αλλά ακόμα και την μη κατάργηση της τοπικής ΔΟΥ, έστω και αν αυτή υποβαθμιστεί από Α΄ τάξης που είναι σήμερα σε Β΄.

Στην προκειμένη περίπτωση και αν τελικά προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, δεν επιτυγχάνεται η περιστολή των δαπανών που βάζει στόχο η κυβέρνηση, αφού το κτίριο της ΔΟΥ Αγρινίου κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ ετησίως στο δημόσιο, σε αντίθεση με εκείνο του Μεσολογγίου που είναι ιδιόκτητο.

10ευρώ ΕΙΣΟΔΟ = 6ευρώ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !

Posted: 16 Aug 2011 10:38 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...KINKY Club Λήμνος. Συναυλία My Excuse (Συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη)


Δείτε πως η φοροδιαφυγή γίνεται πράξη καθημερινά...



1)Είσοδος στο Club: Πληρώνεις 10 ευρώ και παίρνεις μια απόδειξη ταμειακής μηχανής των 6 ευρώ (4ευρώ αφορολόγητα για κάθε πελάτη)!

2)Ποτό: Για να πάρεις ποτό δίνεις την απόδειξη της ταμειακής μηχανής (των 6ευρώ...) η οποία δεν επιστρέφεται ποτέ, ανεξάρτητα αν εσύ θέλεις να την κρατήσεις για την εφορία.

3)Μπουκάλι: Το μπουκάλι κοστίζει 60€ και αντιστοιχεί υποχρεωτικά σε 5 άτομα. Από την αξία του μπουκαλιού αφαιρούνται μόνο τα χρήματα που αναγράφει η απόδειξη της εισόδου (6 ευρώ) και όχι τα 10 ευρώ που πληρώνεις στην είσοδο. Άρα 60ευρώ-(5 άτομα επί 6ευρώ)=30ευρώ που χρειάζονται επιπλέον για το μπουκάλι (φυσικά χωρίς απόδειξη!) Τελικά το μπουκάλι φτάνει να σου κοστίζει 80ευρώ, αν υπολογίσεις τα 10 ευρώ της εισόδου...5 άτομα επί 10 ευρώ +30ευρώ τα επιπλέων για το μπουκάλι= 80 ευρώ!



Νομίζεται ότι η ιστορία σταματάει εδώ;;;



Θυμάστε τις αποδείξεις εισόδου των 6 ευρώ (ενώ πλήρωνες 10ευρώ) για να πάρεις ποτό (χωρίς να σου επιστρέφονται);;;

Αυτές λοιπόν οι αποδείξεις των 6 ευρώ ως δια μαγείας ξαναπηγαίνουν στην είσοδο και δίνονται σε νέους πελάτες, οι οποίοι φυσικά πληρώνουν 10 ευρώ...! Με λίγα λόγια με 100-200 αποδείξεις "εξυπηρετούνται" 500 ίσως και παραπάνω άτομα.



Έχει και η κλεψιά τα όρια της...



Στις 17 Αυγούστου, στο ίδιο μαγαζί, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους ONIRAMA.

Εύχομαι το ΣΔΟΕ να είναι εκεί...



Ένας επισκέπτης (για πρώτη φορά) του πανέμορφου νησιού της Λήμνου



Αναγνώστης

Απαράδεκτες ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ

Posted: 16 Aug 2011 10:29 PM PDT

Θα ηθελα μεσω του μπλογκ σας να ενημερωσω ολους τους αναγνωστες σας για τις κακιστες υπηρεσιες που παρεχουν οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ.


Δυο φορες μεσα στους 2 τελευταιους μηνες, και σε συνολο 3 παραγγελιων δεν μου εχουν παραδοθει!

Μεσω του συστηματος τους
ηλεκτρονικης αναζητησης, βλεπω οτι...ηρθαν τις ωρες που ειχε γραψει ο αποστολεας αφησαν ειδοποιηση διοτι δεν με βρηκαν και ξαναεφυγαν.Φυσικα τηλεφωνο δεν πηραν παρολο που το ειχαν.

Αυτο φυσικα δεν υφισταται και οταν τους ζητησα να μου πουν ποιος ταχυμεταφορεας ηρθε και δεν με βρηκε ή εστω ενα αντιγραφο της υποτιθεμενης ειδοποιησης ισχυριστηκαν οτι δεν κρατανε αντιγραφα και οτι αν θελω να κανω αναζητηση πρεπει να γινει μεσω ...της χωρας αποστολης (Σιγκαπουρη την μια φορα)!

Αυτη την φορα που ηταν αποστολη εσωτερικου εμεινα ολη μερα σπιτι (μενω σε πεζοδρομο) και περιμενα το κουριερ, κοινως σπαταλησα ολο μου το ρεπο.Φυσικα δεν ηρθε κανεις και κατα τις 18.00 που μπηκα στο σαιτ τους μαντεψτε...ναι ειχαν ερθει και δεν με ειχαν βρει! Φυσικα στα τηλεφωνα βγαινουν διαφοροι ανευθυνουπευθυνοι, που σε παραπεμπουν σε αλλους οι οποιοι αν σηκωσουν το τηλεφωνο σου λενε οτι δεν ξερουν και πρεπει να παρεις ωρες γραφειου στο ταδε κλπ. Τελικα δεν μπορει κανεις να βρει το δικιο του σ αυτο το κρατος? Να βρει εστω εναν υπαιτιο? Ποτε θα πεσει καμια καμπανα?

Ας απολυσουν τους αχρηστους και τους τεμπεληδες, υπαρχει κοσμος που πειναει. Για να μη νομιζει κανεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους οριστε ο αρ. αποστολης PP385985***** και φυσικα ειναι διαθεσιμη ολη η ηλ.αλληλογραφια απο την οποια δεν βγηκε φυσικα ακρη. Απλα. εγω στην πρωτη περιπτωση ξαναπληρωσα εξοδα αποστολης στην Σιγκαπουρη και την δευτερη πρεπει να παω στον Ν.Κοσμο να παραλαβω.



Αναγνώστης Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μας "στρίμωξαν" για ΄χάρη της...

Posted: 16 Aug 2011 10:26 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Χτες και προχτες έγινα μάρτυρας γεγονότων και καταστάσεων που με εξόργισαν σε μεγάλο βαθμό.


Πήγα για το τριήμερο της Παναγίας στο χωριό μου...

την Φτέρη Αιγίου λοιπόν. Παραμονή της Παναγίας, κατέβηκα στην πλατεία του χωριού, για το καθιερωμένο πανηγύρι που διοργανώνει ταβέρνα της περιοχής.

Εκεί λοιπόν, καθώς διασκεδάζαμε ωραία και καλά, κατέφτασε στην πλατεία η οικογένεια του μεγαλοασφαλιστή Ανδριακόπουλου στον χώρο. Μέχρι εδώ όλα ωραία και καλά. Εκεί λοιπόν στην παρέα ήταν και η κόρη του, Εύα στο όνομα καθώς μάθαμε, αρκετά καλοσυνάτη και ευειδής χωρίς όμως όρεξη για πολλές κουβέντες, μαζί με τους φίλους της, γόνοι εφοπλιστών και συγγενείς παρουσιαστών της τηλεόρασης, μαζί με την συνοδεία ασφάλειας και πληθώρα Cayenne λες και πήγαιναν στο Μόντε Κάρλο. Εκεί παίρνω το πρώτο σοκ, γιατί λέω "γιατί εκείνοι και όχι εγώ" αλλά το καταπνίγω μαζί με την κατά τ' άλλα συμπαθέστατη δεσποινίδα Ανδριακοπούλου και την παρέα της, που ήταν ευγενέστατοι και έγιναν ένα με τους υπόλοιπους. Το επόμενο βράδυ λοιπόν, πήγα για ποτό στο Ανώνυμο και τσουπ μετά απο λίγο τα Cayenne, οι φουσκωτοί και οι ωραίοι της παρέας. Η ιδιοκτήτρια λοιπόν του καταστήματος, λες και ήμασταν σκουπίδια, μας μετακινεί όλους και μας στριμώχνει σε έναν χώρο (γύρω στα 25 άτομα μετακίνησαν) για να βάλει την 5 μελή παρέα να καθίσει in cognito και την ασφάλειά τους μπροστά μας μπλοκάροντας και δυσκολεύοντας κάθε έξοδο. Και εκεί εξίσταμαι. Η ίδια η λεφτού σου λέει να μην κάνεις τίποτα και ότι θα βολευτούν ζητώντας μόνο να μην πλησιάσουν οι φωτογράφοι της Eyo και κάτι άκυροι από κάτι περιοδικά, κι εδύ κυρά μου, μετακινείς τους θαμώννες σου, που σου αφήνουν τα λεφτάκια τους όλο το καλοκαίρι, χωρίς να υπολογίζεις κανέναν για να πάρεις από τους φραγκάτους το 500άρικο και την γκλαμουριά που δεν έχεις. Έλεος. Και πάλι δεν μου φταίει η Ανδριακοπούλου και οι υπόλοιποι. Αυτοί έτσι έχουν μάθει στην Εκάλη, την Κηφισιά και τα Μελίσσια που μένουν. Εσύ όμως που είσαι από το Αιγιάκι, το μικρό Αιγιάκι, γιατί μας ποδοπατάς και μας συμπεριφέρεσαι σαν σκουπίδια; Έλεος και πάλι έλεος. Αλλά δεν σας φταίει η οικονομική κρίση που δεν πάει τίποτα καλά. Η δική σας κρίση φταίει.



Αναγνώστρια

Δραματική η κατάσταση στο Μεσολόγγι

Posted: 16 Aug 2011 10:23 PM PDT

Παρά τις βαρύγδουπες προεκλογικές δηλώσεις για μια καθαρή πόλη και παρά την τοποθέτηση Αντιδημάρχου «Ποιότητας Ζωής», το Μεσολόγγι συνεχίζει... και με τη νέα Δημοτική αρχή να παρουσιάζει εικόνα ακατάστατης πόλης και τον Δήμαρχό μας να ρίχνει τις ευθύνες στους ….
δημότες επειδή αφήνουν τα σκουπίδια τους έξω από τον κάδο.


Και μπορεί αυτό μεν να έχει μικρή δόση αλήθειας, όμως όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Δήμος που θέλει να μας καλυτερεύσει την ποιότητα ζωής αλλά με άσχετους και αποτυχημένους συνεργάτες που βρίσκονται κλεισμένοι στα πολυτελή τους γραφεία και δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην πόλη.

Στην εικόνα λοιπόν που βλέπετε ( Νο1) τοποθέτησαν κάδο Ανακύκλωσης μπροστά από τη βιτρίνα πολυτελούς εμπορικού καταστήματος και στον πλέον εμπορικό δρόμο της πόλης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για …..πέμπτη ημέρα τα ανάμικτα σκουπίδια παραμένουν εκεί παρά τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν. Που λοιπόν θα αποθέσουν τα ανακυκλούμενα υλικά ( και όχι μόνον ) οι περίοικοι; Ασφαλώς εκτός δοχείου!
Πρέπει δε να πούμε ότι στο λιμάνι της πόλης μας λειτουργεί πλέον μια θαυμάσια μαρίνα την οποία επισκέπτονται εκατοντάδες σκάφη αναψυχής και πολλοί ιδιοκτήτες τους παραμένουν για αρκετό καιρό πάνω σ' αυτά αφού έχουν πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Οι άνθρωποι αυτοί βγαίνουν καθημερινά στην πόλη για αγορές και περιήγηση.




Όμως λίγα μόνον μέτρα από την είσοδο της μαρίνας, λειτουργεί ένας μόνιμος ……ΧΥΤΑ ( Εικόνα Νο 2) χωρίς ούτε ο Δήμος, ούτε το Λ. Ταμείο ούτε άλλοι παράγοντες να …..δείχνουν ευαισθησία. Ο χώρος δε από την απόθεση αυτών των σκουπιδιών και των διαφόρων αντικειμένων έχει δημιουργήσει πλάι στη μαρίνα ένα βουνό με υλικά κατεδαφίσεων και άλλων εκσκαφών όπου φυτρώνουν αγριόχορτα, άλλα δέντρα και ευδοκιμούν επικίνδυνα ερπετά και έντομα.



Επιτέλους δεν θα βρεθεί Δημοτική αρχή να αγαπήσει αυτή την πόλη;

Αναγνώστης




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής

Posted: 16 Aug 2011 10:19 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη είναι τα προϊόντα, Slimforte Slimming caps, Slimforte Slimming Coffee και Meizitang Botanical Slimming Softgel...
 τα οποία διακινούνται ως συμπληρώματα διατροφής που προορίζονται για απώλεια βάρους, αναφέρει ανακοίνωση του ΕΟΦ. Η δραστική ουσία σιβουτραμίνη αποσύρθηκε πρόσφατα από τις ευρωπαϊκές χώρες λόγω αρνητικού προφίλ ασφάλειας.


Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή, επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ EVEREST ΣΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

Posted: 16 Aug 2011 08:42 PM PDT

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες στις 03.04 τα ξημερώματα, στο νέο κατάστημα της «EVEREST», που βρίσκεται στην Δουκίσσης Πλακεντίας 68.


Τρεις δράστες, με την απειλή όπλων,
εισήλθαν στο ταχυφαγείο και αφαίρεσαν από το ταμείο τις εισπράξεις της ημέρας και απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητο σε άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σαν Σήμερα

Posted: 16 Aug 2011 08:40 PM PDT

17Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αυγούστου

Γιορτάζουν: Μύρων

Γεγονoτα

1807: Το «Κλέρμον», το πρώτο πλοίο που κινείται με ατμό και κατασκευάστηκε από τον Ρόμπερτ
Φούλτον, κάνει το παρθενικό του ταξίδι στον ποταμό Χάτσον.



1896: Η Μπρίτζετ Ντρίσκολ είναι το πρώτο θύμα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Χτυπήθηκε στο Κρύσταλ Πάλας του Λονδίνου από αυτοκίνητο που έτρεχε με ταχύτητα 6,4 χιλιομέτρων.



1972: Η Ολυμπιακή Επιτροπή αποφασίζει τον αποκλεισμό της Ροδεσίας από τους 20ούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου, μετά την πίεση των κρατών που απειλούν με μποϊκοτάζ.



1999: Σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ισοπεδώνει τη Νικομήδεια, ανατολικά της Κωνσταντινούπολης. 14.000 άτομα σκοτώνονται, 40.000 τραυματίζονται και 600.000 μένουν άστεγοι.



2004: Ο Ηλίας Ηλιάδης κατακτά χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 81 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.



Γεννησεις

1932: Βι Ες Νάιπολ, ινδικής καταγωγής συγγραφέας από το Τρίνιδαδ. Τιμήθηκε με βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2001.



1943: Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, αμερικανός ηθοποιός.



1960: Σον Πεν, αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης.



Θανατοι

1987: Ρούντολφ Ες, ηγετικό στέλεχος των Ναζί. Είχε καταδικαστεί από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης και παρέμεινε για 46 χρόνια στη φυλακή «Σπάνταου» του Βερολίνου, όπου και απεβίωσε σε ηλικία 93ων ετών.



2001: Νίκος Γκούμας. Διετέλεσε πρόεδρος της ΑΕΚ στο διάστημα 1956-63, περίοδος που συνδέθηκε με την επέκταση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας που φέρει τ' όνομά του. Επίσης, το 1963, επί προεδρίας του, η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο μεταπολεμικό πρωτάθλημα.



i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 17 Aug 2011 02:03 AM PDT

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Παναθηναϊκός : Στην Χιχόν κατέληξε ο Κάστρο

Posted:

Eιδήσεις Αθλητικά : Η Σπόρτινγκ Χιχόν ανακοίνωσε χθες μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο, ο οποίος έτσι θα αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Amy Winehouse : Στη μεγάλη οθόνη η ζωή της

Posted:

Eιδήσεις Cinema : Πριν από περίπου ένα μήνα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έφυγε από τη ζωή. Η Amy Winehouse μπορεί να μην είναι πια ανάμεσά μας αλλά παραγωγοί ταινιών...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Mαρία Μενούνος : Οι δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα!

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle : Η Maria Menounos είναι το εξώφυλλο του ελληνικού Shape για τον μήνα Αύγουστο. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μίλησε στο γνωστό περιοδικό για το πώς κατάφερε να χάσει 20...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Απετράπη επίθεση στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Λονδίνου

Posted:

Eιδήσεις Διεθνή : Στόχος επίθεσης θα γινόταν εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου του 2012, όμως αποτράπηκαν αφού η Σκότλαντ Γιαρντ εντόπισε μηνύματα μέσω του Twitter και της υπηρεσίας...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μετρό : Συνεχίζονται τα αραιά δρομολόγια μέχρι 21 Αυγούστο

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα : Συνεχίζονται και σήμερα οι αλλαγές στα δρομολόγια του μετρότα οποία ακολουθούν εορταστικό πρόγραμμα από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου. Μέχρι την Κυριακή 21 Αυγούστου οι συρμοί του...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Motorola Defy+, νέο ανθεκτικό smartphone

Posted:

Eιδήσεις Τεχνολογία: Το Defy+ αποκάλυψε η Motorola, ένα ανθεκτικό smartphone που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Defy. Εφοδιάζεται με οθόνη 3.7 ιντσών, ανάλυσης 854 x 480, για επεξεργαστή θα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ο Σχορτσιανίτης γαμπρός και πατέρας

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ετοιμάζεται ντυθεί γαμπρός, επισημοποιώντας τη σχέση του με την αγαπημένη του Ειρήνη Σκορδίλη. Σύμφωνα με την Espresso, o μπασκετμπολίστας τον τελευταίο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


O Κάμερον επισκέπτεται το Τότεναμ μετά τις ταραχές

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον μετέβη σήμερα για πρώτη φορά στο Τότεναμ, βορείως του Λονδίνου, από όπου ξεκίνησαν οι ταραχές, για να συναντηθεί με θύματα των βιαιοτήτων...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Oλυμπιακός : Πιο κοντά σε «Λάζο»

Posted:

Eιδήσεις Αθλητικά : Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος σέντερ αποφάσισε να μειώσει τις απαιτήσεις του και πλέον είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Λεμόνια με ζελέ

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle : Λεμόνια γεμάτα με ζελέ λεμονιού κατάλληλο επιδόρπιο μετά από ψαροφαγία! Υλικά: 3 λεμόνια 1 φακελάκι ζελέ με άρωμα λεμονιού 1 κούπα νερό καυτό για να αραιώσουμε το ζελέ Εκτέλεση:...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ο πρίγκιπας Harry χώρισε…

Posted:

Ειδήσεις Gossip : Μόλις δύο μήνες άντεξε ο πρίγκιπας Harry μαζί με την τελευταία του αγαπημένη και μοντέλο εσωρούχων, Florence Brudenell-Bruce. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Harry δεν θέλει σοβαρή...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι

Posted:

Eιδήσεις Ελλάδα : Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους δημοσίους υπαλλήλους με τρόπο σκληρό, επιπόλαιο και ανεύθυνο, τόνισε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Βρεττάκος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Παναθηναϊκός : «Κλείνει» Κάστρο ανεξαρτήτως πώλησης του Πλεσί

Posted:

Ειδήσεις Αθλητικά : Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να προχωρήσει την μεταγραφή του Κάστρο ανεξάρτητα με το αν θα αποχωρήσει ο Πλεσί από την ομάδα. Η Σπόρτινγκ Χιχόν πίεσε...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μεθυσμένα κεκάκια!

Posted:

Eιδήσεις Lifestyle : Μία πολύ νόστιμη συνταγή με βασικά συστατικά τη σοκολάτα, σταφίδες και ρούμι. Υλικά: 1 φλυτζάνι μαύρη σταφίδα ψιλοκομμένη 1/4 φλυτζανιού μαύρο ρούμι 2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι που...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Mαύρισμα : Αναγνωρίστε τα είδη εγκαυμάτων

Posted:

Ειδήσεις Υγεία : Ο καθένας μαυρίζει διαφορετικά, λόγω του ρυθμού παραγωγής μελανίνης στο δέρμα τους. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι κάποια μέρη του σώματός σας μαυρίζουν πιο γρήγορα από άλλα. Τι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Καντάφι : «Μετρημένες οι ημέρες» του, εκτιμά ο Λευκός Οίκος

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή : Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι «οι ημέρες» του συνταγματάρχη Καντάφι είναι «μετρημένες» και δηλώνουν ότι είναι ενθαρρυντική η προέλαση των αντικαθεστωτικών προς την Τρίπολη, το προπύργιο των...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γάμος γκέι με τρανσέξουαλ στην Κούβα

Posted: 16 Aug 2011 11:18 PM PDT


Ένας γκέι αντιφρονών και μια τρανσέξουαλ παντρεύτηκαν στην Κούβα το Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων του πρώην προέδρου της χώρας Φιντέλ Κάστρο. Μετά την τελετή τύλιξαν πάνω τους τη σημαία με το ουράνιο τόξο, σύμβολο των ομοφυλοφίλων και διέσχισαν με ένα αυτοκίνητο κάμπριο τους δρόμους της Αβάνας.

Σε μια απλή τελετή, ο 31χρονος Ινιάσιο Εστράντα, ακτιβιστιστής και υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και η 30χρονη τρανσέξουαλ Γουέντι Ιριέπα, υπέγραψαν το πιστοποιητικό του γάμου, αντάλλαξαν δαχτυλίδια και φιλήθηκαν ενώπιον κρατικού αξιωματούχου, ο οποίος τους ευχήθηκε κάθε ευτυχία.

Παρά το γεγονός ότι οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου δεν επιτρέπεται στη Κούβα, οι αρχές δεν παρενέβησαν, επειδή νομικά δεν πρόκειται για γάμο ανάμεσα σε δυο ανθρώπους του ιδίου φύλου, καθώς η Ιριέπα θεωρείται γυναίκα μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου στην οποία υπεβλήθη το 2007, την πρώτη που επέτρεψε το κράτος.

Όμως, ο γάμος που τελέσθηκε την ημέρα των 85ης επετείου των γενεθλίων του Κάστρο - το ζευγάρι είπε ότι ο γάμος αυτός ήταν «το δώρο» του προς τον πρώην ηγέτη της Κούβας - σκοπό έχει την προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στην Κούβα. Δείχνει επίσης μια αλλαγή στάσης στην Κούβα όπου τη δεκαετία του 1960 οι ομοφυλόφιλοι κλείνονταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ως «αντεπαναστάτες», ένα κομμάτι της ιστορίας για το οποίο ο Κάστρο παραδέχθηκε την ευθύνη του πέρυσι σε συνέντευξή του.

Χειροκροτώντας το ζευγάρι, δημοσιογράφοι και δεκάδες περίεργοι Κουβανοί, το υποδέχθηκαν καθώς έφθασε σε κυβερνητικό γραφείο τέλεσης γάμων σε προάστιο της Αβάνας. «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ νευρική. Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου», δήλωσε η νύφη, που φορούσε ένα στράπλες νυφικό όταν κατέβηκε από ένα κάμπριο αυτοκίνητο Ford της δεκαετίας του 1950.

Ο Εστράντα, ντυμένος με ένα λευκό κοστούμι και κόκκινη γραβάτα, έφθασε στο γραφείο τέλεσης γάμων με μια Mercedes, χωριστά από τη νύφη. Δήλωσε χαρούμενος, αλλά νευρικός και τόνισε ότι ο γάμος αυτός είναι «ένα βήμα προόδου για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων στην Κούβα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρεις μήνες, όπως δήλωσε ο ίδιος Εστράντα, ο οποίος είναι φορέας του AIDS. Μια ημέρα πριν από το γάμο, η Μαριέλα Κάστρο, κόρη του Κουβανού προέδρου Ραούλ Κάστρο και ένθερμη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, «συνεχάρη» τη Γουέντι. «Είμαι χαρούμενη που θα μπορέσει να παντρευτεί, όχι ακριβώς με έναν ετεροφυλόφιλο, όπως επιθυμούσε, αλλά φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της και θα μπορέσει να το γιορτάσει και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα», δήλωσε η ανεψιά του Φιντέλ Κάστρο.

Η Μαριέλα διευθύνει εδώ και 11 χρόνια τό Εθνικό Κέντρο Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης (Cenesex), όπου εργαζόταν η Γουέντι Ιριέπα ως προσωπική βοηθός της. Η Μαριέλα λέγεται ότι απέλυσε την Ιριέπα όταν πληροφορήθηκε ότι ο Εστράντα είναι μέλος οργάνωσης αντιφρονούντων.

Βάφτισαν την κόρη τους... Ελούντα!

Posted: 16 Aug 2011 11:17 PM PDT


Ένα ζευγάρι Ολλανδών, μετά από την επίσκεψή τους στην Κρήτη, αποφάσισε να δώσει στο πρώτο του παιδί το όνομα Ελούντα!

Το ζεύγος Bakker επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Κρήτη πριν από 20 χρόνια. Έμεινε στη Χερσόνησο και χρειάστηκε μόνο μία ημερήσια εκδρομή στην Ελούντα και τη Σπιναλόγκα για να αγαπήσουν τόσο πολύ τον τόπο. Και το απέδειξαν... Πέντε χρόνια αργότερα, το 1996, όταν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα... "Ελούντα".

"Διστακτικά πήγαμε στο αρμόδιο γραφείο για να δηλώσουμε το όνομα έχοντας έτοιμο άλλο ένα, το Rosalie, σε περίπτωση που μας έφερναν αντιρρήσεις. Η ληξίαρχος μόλις άκουσε το "Ελούντα", χαμογέλασε με ικανοποίηση και μας είπε τί ωραίο μέρος είναι αυτό, αλλά και τί ωραίο όνομα επιλέξαμε να δώσουμε στην κόρη μας", δηλώνει το ζευγάρι στο Anatolh.com

Ένα γατόψαρο , βάρους 88 κιλών!

Posted: 16 Aug 2011 11:16 PM PDT


Δεν πίστευε στα μάτια του ο τουρίστας όταν ενώ ψάρευε στον ποταμό Έβρο της Ισπανίας κοντά στην Ταραγκόνα συνειδητοποίησε ότι όχι απλά είχε πιάσει ένα γατόψαρο αλμπίνο, αλλά ότι το ψάρι ήταν πάνω από... 2 μέτρα μήκος και "ασήκωτο".

Επί μισή ώρα παιδευόταν λέει ο Κρις Γκρίμερ που για να έχει την κλασική ... απόδειξη ότι το έπιασε, τη σχετική φωτογραφία δηλαδή, χρειάστηκε και δυο φίλους του για να το σηκώσουν.

Η ψαριά πάει για ρεκόρ γκίνες αφού το ψάρι έχει μήκος 2,44 μέτρα και βάρος 88 κιλά.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές