Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Οι δέκα πιο περίεργες εξαφανίσεις ανθρώπων

Posted: 09 Aug 2011 03:06 PM PDT

Οι δέκα πιο περίεργες εξαφανίσειςΚαλύπτονται από πέπλο μυστηρίου εδώ και δεκαετίες...








Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς τούς συνέβη.



Ακολουθούν οι πιο μυστήριες εξαφανίσεις, οι οποίες για πολλές δεκαετίες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου.



1. Joseph Crater







Ο Joseph Crater εξαφανίστηκε το 1930, όταν ήταν σε διακοπές στο Μέιν. Πήρε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο και είπε στη σύζυγό του ότι έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη της Νέας Υόρκης αμέσως.



Φεύγοντας από ένα εστιατόριο που γευμάτιζε με τους φίλους του και την ερωμένη του, μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε.



Ένα μήνα αργότερα εξαφανίστηκε και η ερωμένη του.





2. Richard John Bingham







Η Λαίδη Lucan καλυμένη με το αίμα της, μπήκε τρέχοντας σε μια παμπ ουρλιάζοντας για το πώς ο σύζυγός της είχε προσπαθήσει να την δολοφονήσει. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι των Lucan και βρήκε την νταντά να κείτεται νεκρή κατά μήκος ενός αιματοβαμμένου σωλήνα.



Ο Λόρδος Lucan είπε ότι ήταν στο σπίτι, όταν η γυναίκα του δέχτηκε επίθεση. Εξαφανίστηκε μερικές μέρες αργότερα και ένας παρόμοιος σωλήνας, σαν αυτόν που είχε βρεθεί η νταντά, βρέθηκε στο αιματοβαμμένο του αυτοκίνητο.





3. Dorothy Arnold







Η Dorothy Arnold, μια πλούσια γυναίκα, ψώνιζε ένα φόρεμα όταν εξαφανίστηκε στην Νέα Υόρκη το 1910. Η οικογένεια της θεώρησε ότι κλέφτηκε μαζί με τον φίλο της, ο οποίος όμως δεν ήξερε τίποτα γι αυτό το γεγονός.





4. Benjamin Briggs







Aυτός ο άνθρωπος ήταν ο καπετάνιος του πλοίου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το Mary Celeste είχε εγκαταλειφθεί μαζί με τα μέλη του πληρώματός του, ο Briggs, τα παιδιά του και η σύζυγός του επίσης έλειπαν. Αυτή η εξαφάνιση είναι από τα πιο διάσημα ιστορικά μυστήρια.





5. Etta Place







Η Etta Place ήταν η φίλη του Harry Longabaugh του περιβόητου άνδρα που ήταν επίσης γνωστός και ως The Sundance Kid. Όσοι την γνώριζαν δεν ήταν σίγουροι για το πραγματικό της όνομα, μιας που άλλαζε το όνομα της συχνά.



Ήταν μια πόρνη και η πρώτη γυναίκα γαιοκτήμονας της Αργεντινής. Η Etta Place, εξαφανίστηκε μετά την έκδοση του πιστοποιητικού θανάτου του φίλου της. Λένε ότι εξαφανίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων που υπήρχαν σχετικά με ακίνητα που είχε στην κατοχή του.





6. Oscar Zeta Acosta







Ο Oscar Zeta Acosta τιμήθηκε από τον Hunter S. Thompson για το βιβλίο του «Φόβος και απέχθεια στο Λας Βέγκας» - ένα διάσημο μυθιστόρημα.



Ήταν ένας Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής, δικηγόρος και συγγραφέας.



Το 1974, ο Acosta εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε για το Μεξικό. Ο γιος του, Marco Acosta, πιστεύει ότι ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είχε μιλήσει ο πατέρα του. Τον Μάιο του 1974, ο Acosta τηλεφώνησε στον γιος του, λέγοντάς του ότι ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε ένα πλοίο γεμάτο με «λευκό χιόνι».



Ο γιός του αναφέρει αργότερα ότι «το σώμα του πατέρα μου, ποτέ δεν βρέθηκε, αλλά εμείς υποθέτουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα, γνωρίζοντας τους ανθρώπους που ασχολιόταν, για να τον φιμώσουν τον σκότωσαν».





7. Jim Thompson







Ο Jim Thompson ήταν ένας σεβαστός Αμερικανός επιχειρηματίας που έφερε την επανάσταση στην Ταιλανδέζικη βιομηχανία του μεταξιού. Έφυγε από το σπίτι του, το 1967 λέγοντας ότι πάει μια βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ.





8. James William Tate







Ο James William Tate εξαφανίστηκε το 1888 παίρνοντας μαζί του τα χρήματα του κράτους, τα οποία ήταν περίπου 250.000 δολάρια. Έφυγε από το γραφείο του, λέγοντας ότι πάει για να ετοιμάσει τους λογαριασμούς, αλλά αντί για αυτό, επιβιβάστηκε σε ένα τραίνο και εξαφανίστηκε.





9. Jean Spangler







Αυτή η όμορφή αλλά υποτιμημένη ηθοποιός του Hollywood, εξαφανίστηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1949, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Λος Άντζελες κατά τις 17:00μμ, αφήνοντας την 7χρονη κόρη της μαζί με την νύφη της και λέγοντας ότι επρόκειτο να συναντήσει τον πρώην σύζυγο της, για να συζητήσουν για την διατροφή της κόρης της.

Το τελευταίο άτομο που την είδε, ήταν ενας υπάλληλος καταστήματος κοντά στο σπίτι της, ο οποίος ανέφερε ότι φαινόταν να περιμένει κάποιον.



Η τσάντα της βρέθηκε δύο μέρες αργότερα και περιείχε ένα περίεργο σημείωμα που έγραφε στον «Kirk» ότι πήγαινε να επισκεφτεί τον «Dr Scott».



Κανείς από την οικογένεια δεν γνώριζε αυτά τα δύο πρόσωπα.





10. Everett Ruess







Ο Everett Ruess disappered όταν ήταν 20 ετών κατά την διάρκεια του ταξιδιού του μέσα από την έρημο της Γιούτα. Ήταν ένας συγγραφέας και καλλιτέχνης που προτιμούσε να μένει μόνος του.







"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Τζάμπα...μάγκες

Posted: 09 Aug 2011 03:03 PM PDT

Τζάμπα...μάγκες

Gagstas της κακιάς ώρας...





































"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Τι κάνεις αν δεν θες να πληρώσεις πάρκινγκ;

Posted: 09 Aug 2011 03:02 PM PDT

Με τίποτα δεν ήθελε να πληρώσει για πάρκινγκ ένας άντρας από το Πόρτσμουθ της Αγγλίας...








ο οποίος ... τελικά παράτησε το αμάξι του στην ακτή και έφυγε χωρίς δεύτερη σκέψη.



Βέβαια, ο άντρας μπορεί να γλύτωσε τις δύο λίρες που θα πλήρωνε στο ιδιωτικό πάρκινγκ, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να το χε σκεφτεί καλύτερα καθώς ο κινητήρας του οχήματός του πλημμύρισε με νερό. Αυτό μάλλον θα του στοίχισε περισσότερο!









"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μην βγάζεις το κινητό απ’ την τσέπη!

Posted: 09 Aug 2011 03:02 PM PDT

Πλέον το κινητό μας τηλέφωνο έχει γίνει το απόλυτο εργαλείο της καθημερινότητάς μας.
Το χρησιμοποιούμε όχι μόνο για να μιλάμε με τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένειά μας, αλλά και για να βλέπουμε τι ώρα είναι, να τσεκάρουμε τα e-mails μας όταν δεν βρισκόμαστε μπροστά σε υπολογιστή, να μπαίνουμε στα social media. Όσο περισσότερες εφαρμογές μπορούν να χωρέσουν στην τσέπη μας, τόσο πιο συχνά τραβάμε το τηλέφωνό μας από αυτήν, για να τις ανοίξουμε και να παίξουμε μαζί τους. Σε βαθμό που γινόμαστε εκνευριστικοί ή -έστω- αντικοινωνικοί. Το «Glance» είναι ένα concept τηλέφωνο που σχεδίασε ο industrial designer Alan Gerardo Farias με τη βασική ιδέα ότι η συσκευή πρέπει να βγαίνει από την τσέπη μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται. Γι' αυτό και εγκατέστησε μια 2ιντση οθόνη OLED στην πιο παχιά του πλευρά, ώστε να μπορούμε με μια ματιά (at a glance) να βλέπουμε την ώρα, αν έχουμε λάβει κάποιο μήνυμα ή την κατάσταση της μπαταρίας. Είναι σίγουρα μια ιδέα που θα ενδιαφέρει αρκετές από τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες κινητών και λογικά σύντομα θα την δούμε και σε κάποιο μοντέλο παραγωγής.
coolspotting.gr
Sourta-ferta
"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς πρέπει να τρώτε στις καλοκαιρινές διακοπές για να διατηρήσετε το βάρος σας

Posted: 09 Aug 2011 03:02 PM PDT

Η περίοδος των διακοπών αισίως έφτασε και μαζί με τις στιγμές... ξεκούρασης στην παραλία και βόλτας στην εξοχή θα ακολουθήσουν και στιγμές διατροφικής χαλάρωσης...

Η δυνατότητα για μαγείρεμα στις καλοκαιρινές διακοπές πολλές φορές δεν υπάρχει και για αυτό βασιζόμαστε σε γεύματα και σνακ εκτός σπιτιού. Πώς όμως μπορούμε να χαρούμε τις αγαπημένες μας γεύσεις εκτός σπιτιού, χωρίς να πάρει την 'ανηφορική΄ πορεία το βάρος μας; Σας παρουσιάζουμε ορισμένες ιδέες για γεύματα εκτός σπιτιού στις διακοπές, έτσι ώστε να απολαύσετε τις τροφές που αγαπάτε χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με περιττές θερμίδες.



Επιλογές για πρωινό στις διακοπές



Ένα ποτήρι ημίπαχο γάλα και κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Ένα ποτήρι χυμός χωρίς ζάχαρη και ένα τόστ με γαλοπούλα και τυρί.

Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και μια τυρόπιτα ή μια σπανακόπιτα (ως μια φορά στην εβδομάδα).

Ένα ποτήρι χυμός και 3 κριτσίνια πολύσπορα.

Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και μια μπαγκέτα σικάλεως με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα.

Επιλογές για σνάκ στην παραλία



2 κριτσίνια

2 κριμ κράκερ

Μια μπάρα δημητριακών

Ένα μπολ φρουτοσαλάτα

Ένας φυσικός χυμός ανάμικτος

Επιλογές για μεσημεριανό στην ταβέρνα



Μια μερίδα μπιφτέκια με ρύζι και ένα πιάτο χόρτα.

Μια μερίδα μακαρόνια με σάλτσα και ένα μπολ σαλάτα.

2 καλαμάκια κοτόπουλο ή άπαχο χοιρινό, μια πίτα αλάδωτη, τζατζίκι και ένα μπολ σαλάτα.

Μια μερίδα ψάρι ψητό με χόρτα, μια φέτα ψωμί και μικρή ποσότητα από τα ορεκτικά.

Μια μερίδα καλαμάρι ψητό με χόρτα ή σαλάτα και μια φέτα ψωμί.

Μια μοσχαρίσια ή χοιρινή μπριζόλα με ρύζι και ένα μπολ σαλάτα.



Επιλογές για απογευματινό



Ένα μπολ φρουτοσαλάτα.

Ένα ατομικό παγωτό 0% λιπαρά.

Ένα ποτήρι φυσικός χυμός ανάμικτός.

Μια γλυκιά κρέπα ή ½ βάφλα (ως μια φορά στην εβδομάδα).



Επιλογές για βραδινό στις διακοπές



Μια κρέπα με γαλοπούλα - τυρί και ντομάτα.

Ένα σουβλάκι με αλάδωτη πίτα και κοτόπουλο.

Μια αραβική πίτα με κοτόπουλο και ντομάτα.

Μια μερίδα μπιφτέκια ή μπριζόλα ψητή με ρύζι και ένα μπολ σαλάτα ή χόρτα.

2-3 κομμάτια πίτσα και ένα μπολ σαλάτα (ως μια φορά στην εβδομάδα).

Μην ξεχνάτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό ημερισίως για να αποφύγετε τον κίνδυνο αφυδάτωσης και μην καταναλώνετε περισσότερα από 4 έως 6 ποτά την εβδομάδα.



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Έτσι κατασκευάζεται ένας κινητήρας της Ferrari!

Posted: 09 Aug 2011 03:02 PM PDT

Ένα εκπληκτικό βιντεάκι που δείχνει όλη την ιεροτελεστία...







της κατασκευής του κινητήρα μιας Ferrari

Η Ferrari κυκλοφόρησε ένα εκπληκτικό βίντεο που δείχνει μέσα σε λίγα λεπτά όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για να κατασκευαστεί ο κινητήρας της 458 Italia.





Φυσικά στο βίντεο θα δείτε τους μηχανικούς της Ferrari να δουλεύουν κάθε κομμάτι του κινητήρα με ιδιαίτερη προσοχή και σίγουρα το όλο σκηνικό κάθε άλλο παρά εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων θυμίζει...







"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στα 98 της πήρε το δέκατο Dan στο Judo

Posted: 09 Aug 2011 03:01 PM PDT

Σε δύο χρόνια η Sensei Keiko Fukuda θα γιορτάζει τα εκατοστά της.. . γενέθλια και πριν από λίγες ημέρες έγινε η πρώτη γυναίκα που έφθασε το επίπεδο των 10 Dan (μαύρη ζώνη).

Μόνο 16 άτομα έχουν καταφέρει να τιμηθούν με αυτόν τον τίτλο, καθώς είναι το υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να φτάσει ένας Judoka.

Η Fukuda ξεκίνησε τη μελέτη του Judo το 1935 με δάσκαλο τον ιδρυτή της πολεμικής τέχνης, Kano Jigoro.

Ο Jigoro, την παρότρυνε να μάθει αγγλικά για να μπορέσει να διαδώσει το Judo σ' όλον τον κόσμο.

Η Sensei επέλεξε να αφιερώσει τη ζωή της στο Judo όταν ο ρόλος της γυναίκας, εκείνη την εποχή, ήταν να κάνει οικογένεια.

Με δάκρυα εξομολογήθηκε πως «Το μόνο που έκανα ήταν το Judo... αυτός ήταν ο γάμος μου, τότε χαράχτηκε σε πέτρα το πεπρωμένο μου. Απλώς ποτέ δεν φαντάστηκα πόσο μακρύς θα ήταν αυτός ο δρόμος».

Η Fukuda αποκάλυψε πως η σχολή του δασκάλου της δεν επέτρεπε σε γυναίκες να κατέχουν περισσότερα από 5 Dan, κάτι που την υποχρέωσε να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο για 30 χρόνια.



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νανούρισμα!

Posted: 09 Aug 2011 03:01 PM PDT

Πώς σε νανουρίζει η τηλεόραση!




















"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ξανθιές Ανεκδοτο

Posted: 09 Aug 2011 03:01 PM PDT

Είναι που λέτε μία ξανθία μέσα στο τζιπ της και πάει βόλτα μέσα στην
έρημο και ξαφνικά βλέπει μια άλλη ξανθιά με μία βάρκα μέσα στην έρημο
να τραβάει κουπί.

Σταματάει και της λέει:...









....
-Μωρή ηλίθια εσένα βλέπουνε και μας έχουνε βγάλει το όνομα!
Έχε χάρη μωρή που δεν έχω το μαγιό μου μαζί αλλιώς θα κατέβαινα να σε πλάκωνα...!!!!

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 πράγματα πιο θανατηφόρα και από τους καρχαρίες!!!

Posted: 09 Aug 2011 02:53 PM PDT



Όσοι
είδατε τη γνωστή ταινία του Steven Spielberg...


Jaws, σίγουρα θα κάνατε
πολύ καιρό να μπείτε στη θάλασσα και ίσως να σας στοίχειωναν εφιάλτες
με πρωταγωνιστές απειλητικούς καρχαρίες...


με
κοφτερά σαγόνια! Όμως, όσο απίστευτο και αν φαίνεται αυτό, υπάρχουν
αρκετά πράγματα πιο θανατηφόρα και επικίνδυνα από έναν πεινασμένο
καρχαρία.







Από την παχυσαρκία για παράδειγμα, χάνουν τη ζωή τους 30.000 άτομα ετησίως.

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (7)

Οι κεραυνοί από την άλλη σκοτώνουν κατά μέσο όρο 10.000 άτομα ετησίως,
ενώ το να στέλνεις γραπτά μηνύματα την ώρα που οδηγείς είναι εξίσου
θανατηφόρο καθώς από τα ατυχήματα που προκαλούνται, σκοτώνονται 6.000
άτομα το χρόνο.


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (2)

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (3)

Παράλληλα, εξαιρετικά επικίνδυνοι είναι και οι…ιπποπόταμοι, αφού σκοτώνουν 2.900 ανθρώπους ετησίως.

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (9)

Όσοι πάντως φοβάστε τα αεροπλάνα, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσετε.

Από αεροπορικά δυστυχήματα πεθαίνουν μεν άνθρωποι, αλλά ανέρχονται στο μικρό σχετικά ποσοστό των 1.200 ατόμων το χρόνο.

Ακόμα και από τους ιπποπόταμους σκοτώνονται περισσότεροι!

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (6)

Από εκρήξεις ηφαιστείων, σκοτώνονται 845 άνθρωποι ετησίως.

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (19)

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κατά μέσο όρο ετησίως,
σκοτώνονται 600 άτομα από ασφυξία που προκαλούν στον εαυτό τους, την ώρα
της σεξουαλικής πράξης!


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (17)

Στις ΗΠΑ, η ημέρα μετά το Thanksgiving ονομάζεται Black Friday και σηματοδοτεί την αρχή των χριστουγεννιάτικων αγορών.

Από το 2005 σημειώνεται την ημέρα αυτή, η μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά
και έτσι από τον πανικό που προκαλούν οι χιλιάδες αγοραστές στα
μαγαζιά, σκοτώνονται ετησίως 550 άτομα.


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (14)

Περαιτέρω, πάλι στις ΗΠΑ, 450 άτομα πεθαίνουν το χρόνο επειδή πέφτουν από το κρεβάτι τους.

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (15)

Όμως ατυχήματα προκαλούνται όχι μόνο στις κρεβατοκάμαρες αλλά και στο
μπάνιο, καθώς 340 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ετησίως, επειδή γλιστρούν
στις μπανιέρες τους.


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (16)

Τα ελάφια τώρα, είναι και αυτά αρκετά θανατηφόρα καθώς προκαλούν
αυτοκινητιστικά ατυχήματα, στα οποία σκοτώνονται κάθε χρόνο 130
άνθρωποι.


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (13)

Από τους παγοκρυστάλλους και μόνο στη Ρωσία χάνουν τη ζωή τους, 100 άτομα κάθε χρόνο.

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (1)

Ακόμα και το αγαπημένο μας hot dog είναι επικίνδυνο καθώς, "σκοτώνει" 70 παιδιά ετησίως.

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (8)

Από ανεμοστρόβιλους χάνουν τη ζωή τους 60 άτομα κάθε χρόνο, ενώ από τσίμπημα μέδουσας 40.

Μόνο στις ΗΠΑ, 30 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ετησίως από επιθέσεις
σκύλων, ενώ 30 άτομα σκοτώνονται παγκοσμίως κάθε χρόνο και
από…μυρμήγκια!


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (12)

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (18)

Το αμερικανικό football, ειδικά όταν παίζεται στο σχολείο, είναι ένα
εξαιρετικά επικίνδυνο άθλημα, αφού 20 παίκτες σκοτώνονται κάθε χρόνο.


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (10)

Αν είναι γραφτό σου, μπορείς να πάθεις κακό ακόμα και από αυτόματα μηχανήματα αναψυκτικών, τα οποία σκοτώνουν 13 άτομα ετησίως!

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (11)

Παρά το γεγονός δε, πως τα roller coasters, τα γνωστά "τρενάκια" στα
λούνα παρκ, θεωρούνται ριψοκίνδυνα, τα συγκεκριμένα μηχανήματα σκοτώνουν
μόνο 6 άτομα το χρόνο.


20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (5)

Τέλος, οι διαβόητοι καρχαρίες, ο φόβος και ο τρόμος των ωκεανών, σκοτώνουν μόνο 5 ανθρώπους κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο!

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν…πλατσουρίστε άφοβα!




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πεντάχρονο κοριτσάκι ζωγραφίζει UFO που είδε στον ουρανό!

Posted: 09 Aug 2011 02:48 PM PDT

Πεντάχρονο κοριτσάκι ζωγραφίζει UFO που είδε στον ουρανό!Η παροιμία λέει: Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις... την αλήθεια'. Πολλοί έχουν αναρωτηθεί το γιατί; Ίσως γιατί τα αθώα ματάκια ενός μικρού παιδιού μπορούν να παρατηρήσουν καλύτερα το χώρο που μας περιβάλλει.

Ενα τέτοιο κοριτσάκι μόλις 5 ετών, υποστηρίζει πως έγινε πριν από μήνες αυτόπτης μάρτυρας φαινομένου UFO. Με την αθωότητα και τον αυθορμητισμό που διακρίνει ένα παιδί 5 ετών γύρισε και είπε στον πατέρα της: 'Μπαμπά κοίτα στον ουρανό ένα αεροπλάνο με βίδες'!

Τι λέει ο πατέρας του κοριτσιού!

Ο πατέρας της 5χρονης φαίνεται πως δεν έχει ταμπού. Όταν η κόρη του, του είπε ότι είδε κάτι περίεργο στον ουρανό δεν βιάστηκε να πει ότι 'κάνουν πουλάκια τα μάτια της'.

'Επιστρέφαμε από το σχολείο. Ήταν μία συνηθισμένη μέρα. Έτσι φαινόταν τουλάχιστον. Μέχρι τη στιγμή που η κόρη μου, μου φωνάζει: 'Μπαμπά, μπαμπά κοίτα ένα αεροπλάνο με βίδες'! Με το δαχτυλάκι της έδειχνε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση όμως καθώς οδηγούσα και δεν μπορούσα να κοιτάξω στο σημείο που τόσο επίμονα μου έδειχνε. Όταν φτάσαμε σπίτι της ζήτησα να μου περιγράψει τι ήταν αυτό που είδε και με τι έμοιαζε'.

Μου είπε ότι έμοιαζε με ένα δίσκο φωτεινό, γεμάτο βίδες γύρω-γύρω. Πλησίαζε προς την σκεπή ενός σπιτιού και όταν άρχιζε η μικρή να κοιτάει επίμονα προς αυτό, με μία πολύ γρήγορη κίνηση κατευθύνθηκε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη και χάθηκε.

Το περίεργο είναι ότι και ο πατέρας στην ηλικία των 5 ετών είχε μία ίδια εμπειρία. Είχε δει και εκείνος το πρώτο του UFO όμως ποτέ δεν άνοιξε συζήτηση για αυτό το θέμα. 'Επιπλέον ήταν η πρώτη φορά που το μικρό μου κοριτσάκι μιλούσε για κάτι τέτοιο. Δεν είχε προηγουμένως τέτοιες ανησυχίες και άλλωστε ήταν πολλή μικρή για να της μιλήσω για τους κοντινούς μας επισκέπτες' αφηγείται ο πατέρας.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς είδε το μικρό κορίτσι και του τράβηξε τόσο την προσοχή. Στην ιστοσελίδα MUFONαναρτήθηκαν δύο χαρακτηριστικές ζωγραφιές του μικρού κοριτσιού στις οποίες απεικονίζεται τι ακριβώς είδε:




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Σκότωσαν την ομάδα που δολοφόνησε τον Λάντεν

Posted: 09 Aug 2011 02:41 PM PDT

http://static.madata.gr/files/STRATIOTES_NATO_780774507.jpgΜπορεί η παγκόσμια κοινή γνώμη να συγκλονίζεται...








από την καθίζηση των αγορών, ωστόσο η αμερικανική δεν έχει συνέλθει από την κατάρριψη ελικοπτέρου που οδήγησε στον θάνατο 31 στρατιώτες, στην αιματηρότερη επίθεση που δέχτηκαν οι αμερικανικές δυνάμεις κατά την διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν. Όπως σημείωσε το star.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου και ουσιαστικά στα αμερικανικά ΜΜΕ επισκίασε ακόμα και αυτήν την υποβάθμιση της οικονομίας των ΗΠΑ από την Standard and Poor's.



Αυτό όμως που έρχεται να επισκιάσει τα πάντα είναι η συγκλονιστική αποκάλυψη ότι από τους 31 νεκρούς στο δυστύχημα με το ελικόπτερο, οι 20 δεν ήταν κάποιοι τυχαίοι αμερικανοί στρατιώτες. Πρόκειται για την περίφημη «Team 6» των αμερικανών «Navy Seals», την ομάδα δηλαδή που είχε καταφέρει την Πρωτομαγιά να εντοπίσει σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ και να εξοντώσει τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν. Με άλλα λόγια, οι «ήρωες» που (τουλάχιστον με όσα μας ανακοινώθηκαν τότε) κατάφεραν να σκοτώσουν τον υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενο στον κόσμο και εχθρό της Αμερικής δεν βρίσκονται πια στην ζωή.....



Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά την είδηση ότι οι κομάντος της ειδικής μονάδας των 'Navy Seals' που εισέβαλαν στο κρησφύγετο του Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν είχαν σαφείς διαταγές να τον δολοφονήσουν και όχι να τον συλλάβουν, σύμφωνα με αξιωματικό που συμμετείχε στην επιχείρηση. Η πιο λεπτομερής, ως σήμερα, περιγραφή της αποστολής στο Αμποταμπάντ από έναν αξιωματικό των ειδικών επιχειρήσεων στο περιοδικό «New Yorker» προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα έντονα ερωτηματικά, καθώς ο Λευκός Οίκος είχε ισχυριστεί ότι ο Λάντεν θα είχε συλληφθεί αν ήταν δυνατόν. «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα αιχμαλώτισής του - δεν ήταν μια απόφαση που πήραμε εμείς μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου. Κανείς δεν ήθελε συλληφθέντες», δήλωσε στο περιοδικό ο αξιωματικός που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του.



Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, έχουμε αυτό το περιστατικό που ουσιαστικά «φιμώνει» μια για πάντα όλες τις φωνές που θα μπορούσαν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη εκείνη την κρίσιμη ημέρα. Όπως επισημαίνουν μάλιστα εξειδικευμένα στρατιωτικού περιεχομένου sites όπως το defencenet, η υπόθεση θυμίζει έντονα την αντίστοιχη τύχη που είχαν οι τούρκοι καταδρομείς στα Ίμια το 1996, που ως γνωστόν βρήκαν όλοι τον θάνατο σε πτώση ελικοπτέρου λίγους μήνες μετά με εξαίρεση έναν που γλίτωσε γιατί δεν συμμετείχε σε εκείνη την αποστολή και σκοτώθηκε λίγο καιρό αργότερα σε «τροχαίο». Όπως λοιπόν και σε εκείνη την περίπτωση, έτσι και τώρα, με τους άνδρες των «Seals» που είχαν πάρει μέρος στην επιδρομή κατά του Λάντεν νεκρούς, όλα τα σενάρια είναι ξανά ανοιχτά για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη νύχτα. Και κανένας δεν μπορεί να μας πει με βεβαιότητα τι συνέβη - και κυρίως να διαψεύσει τις επίσημες ανακοινώσεις.



Το ελικόπτερο CH-47 Chinook με τους 31 επιβαίνοντες εκ των οποίων 20 ήταν μέλη της ομάδας που είχε εκτελέσει τον ηγέτη της Αλ Κάιντα συνετρίβη τα ξημερώματα του Σαββάτου από εκτόξευση... αντιαρματικής ρουκέτας κατά τη διάρκεια αμερικανικής επιδρομής σε σπίτι όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι ήταν συγκεντρωμένοι αντάρτες Ταλιμπάν. Αποτέλεσμα της πτώσης του ήταν ο θάνατος όλων επιβαινόντων, δηλαδή των αμερικανών κομάντος, των αφγανών στρατιωτών που επίσης μετέφερε αλλά και τους πληρώματος. Αυτό ήταν το ισχυρότερο πλήγμα μέσα σε μια ημέρα από το 2001, από τότε δηλαδή που οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν ως απάντηση για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Και είναι ασφαλώς και το πιο περίεργο, καθώς έχει κάνει το διαδίκτυο να βουίξει από τις θεωρίες συνωμοσίας...

apolitistosteki







"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Γη μαγνητίζει την αντιύλη

Posted: 09 Aug 2011 02:36 PM PDT

Μια ζώνη αντιπρωτονίων, που αγκαλιάζει τη Γη, ανακάλυψαν για πρώτη φορά οι επιστήμονες. Η ανακάλυψη όχι μόνο επιβεβαιώνει τις θεωρίες που προέβλεπαν ότι το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας μπορεί να παγιδεύσει αντιύλη, αλλά υπόσχεται να αλλάξει ριζικά τα διαστημικά ταξίδια προσφέροντας ένα πιθανό νέο καύσιμο.


Η επιστημονική ομάδα, με επικεφαλής τον Πιερτζόρτζο Πικότσα του Πανεπιστημίου της Ρώμης Tor Vergata, κατάφερε με τη βοήθεια του δορυφόρου - ανιχνευτή κοσμικής ακτινοβολίας PAMELA να εντοπίσουν αντιπρωτόνια στην εσωτερική ζώνη ακτινοβολίας της Γης πάνω από τον Νότιο Ατλαντικό.

Οταν τα σωματίδια της κοσμικής ακτινοβολίας συγκρούονται με σωματίδια της ατμόσφαιρας, δημιουργούν μια βροχή νέων σωματιδίων (και των αντισωματιδίων τους), πολλά από τα οποία εγκλωβίζονται στις ζώνες ακτινοβολίας Van Allen γύρω από τη Γη. Ποζιτρόνια (η αντιύλη των ηλεκτρονίων) είχαν ήδη ανακαλυφθεί από τους επιστήμονες σε ζώνες ακτινοβολίας, αλλά είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται αντιπρωτόνια.

Μάλιστα η μελέτη δείχνει ότι όταν ο PAMELA διέρχεται από την περιοχή που αποκαλείται 'Νότια Ατλαντική Ανωμαλία' συναντά χιλιάδες φορές περισσότερα αντιπρωτόνια από όσα ανέμεναν οι επιστήμονες.

'Αυτή είναι η μεγαλύτερη πηγή αντιπρωτονίων κοντά στη Γη', δήλωσε ο Αλεσάντρο Μπρούνο, μέλος της επιστημονικής ομάδας, και τόνισε ότι η αντιύλη σε ζώνες ακτινοβολίας της Γης μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία διαστημικών σκαφών.

Η NASA έχει υποστηρίξει ότι οι μελλοντικοί πύραυλοι θα μπορούσαν να τροφοδοτούνται από την αντίδραση μεταξύ ύλης και αντιύλης, που παράγει ενέργεια αποτελεσματικότερη και από την πυρηνική σύντηξη στον πυρήνα του Ηλιου.

'Ποιος ξέρει, μια μέρα ένα διαστημικό σκάφος θα μπορούσε να ξεκινήσει το ταξίδι του, να κάνει έναν ανεφοδιασμό στην εσωτερική ζώνη ακτινοβολίας και να συνεχίσει το ταξίδι του', δήλωσε ο Μπρούνο.

ΣΤΟ CERN

'Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης λειτουργεί λίγο σαν τις μαγνητικές παγίδες που χρησιμοποιούμε στο εργαστήριο', δήλωσε ο Ρολφ Λάντουα του Εργαστηρίου Στοιχειωδών Σωματιδίων του CERN στη Γενεύη, όπου οι ερευνητές κατάφεραν για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες να παγιδεύσουν αντιύλη για 15 ολόκληρα λεπτά, ρίχνοντας φως στα μυστήριά της και ανοίγοντας τον δρόμο για την κατανόηση της δημιουργίας του Σύμπαντος.
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
Sourta-ferta
"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Ορισμένα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Αμερική

Posted: 09 Aug 2011 02:28 PM PDT

Ορισμένα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην ΑμερικήΈχουν και αυτοί τους δικούς τους τρελούς τους χωριού...






































"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θεωρία και πραγματικότητα!Ανεκδοτο

Posted: 09 Aug 2011 02:23 PM PDT


Ήταν ένα παιδί και ρώτησε τον πατέρα του για τη διαφορά μεταξύ θεωρίας και πραγματικότητας. Αυτός του απάντησε:
'Ρώτα τη μάνα σου αν της δίναμε ένα εκατομμύριο ευρώ θα πήγαινε να πηδηχθεί με άλλον;'.
Ο μικρός πήγε και τη ρώτησε κι αυτή απάντησε:
'Ένα εκατομμύριο είναι πολλά λεφτά και φυσικά θα το έκανα'.
Ο μικρός είπε στον πατέρα του για την απάντηση της...




...μάνας του και αυτός του είπε:'
Πήγαινε ρώτα την αδερφή σου που αρραβωνιάζεται σύντομα αν κι αυτή θα πήγαινε να πηδηχθεί με άλλον για ένα εκατομμύριο ευρώ. Κι αυτή απάντησε:
'Φυσικά και θα πήγαινα για τόσα πολλά λέφτα'.
Έτσι γύρισε το παιδί γεμάτο απορία και ρώτησε τον πατέρα του:
'Τώρα μπαμπά ποιο είναι το συμπέρασμα που βγάζουμε;'
Και ο πατέρας του απαντά:
'Το συμπέρασμα είναι ότι θεωρητικά έχουμε δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά στην πραγματικότητα έχουμε δύο πουτάνες στο σπίτι!'

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ!

Posted: 09 Aug 2011 02:20 PM PDT

Ένα σκύλο που φωσφορίζει στο σκοτάδι κατάφεραν να «φτιάξουν» με τη μέθοδο της... γενετική μηχανικής επιστήμονες από τη Σεούλ. Ο σκοπός τους ήταν ο σκύλος να βοηθήσει στην ανεύρεση νέων φαρμάκων για την αντιμετώπιση ή και θεραπεία νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος του Πάρκινσον και το Αλστχάιμερ. Η Τεγκόν, όπως ονομάζεται, είναι μία σκυλίτσα δύο ετών, η οποία γεννήθηκε και...

μεγάλωσε σε επιστημονικό εργαστήριο του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ. Οι ειδικοί αξιοποιώντας τη μέθοδο που ονομάζεται Μεταφορά Πυρήνα Σωματικού Κυττάρου, κλωνοποίησαν το έμβρυο με συνδυασμένο DNA από ένα σκύλο ράτσας μπιγκλ με πράσινα φωσφορούχα γονίδια από θαλάσσια ανεμώνη. Ακολούθως το έμβρυο εμφυτεύτηκε σε ένα θηλυκό σκυλί μπιγκλ. Βοηθά στην κατανόηση εξέλιξης των ασθενειών Υπάρχουν 268 κοινές ασθένειες σε ανθρώπους και σκυλιά. Δημιουργώντας ζώα που φανερώνουν τα συμπτώματα των ασθενειών, μπορούν να βοηθήσουν τους επιστήμονες να κατανοήσουν τον μηχανισμό εξέλιξης της νόσου. Και η γνώση που θα προκύψει θα μπορούσε δυνητικά να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων μεθόδων θεραπείας. «Η δημιουργία της Τεγκόν ανοίγει νέους ορίζοντες, καθώς το γονίδιο που εμφυτεύτηκε στο σκύλο για να φωσφορίζει, μπορεί να αντικατασταθεί με γονίδιο που προκαλεί θανατηφόρες ανθρώπινες ασθένειες», εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας Lee Byeong-chun. Η Τεγκόν δεν είναι το πρώτο σκυλί που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Το 2009 επιστήμονες από την Κορέα δημιούργησαν τα πρώτα διαγονιδιακά σκυλιά, τέσσερα κουτάβια, τα οποία φωσφόριζαν κόκκινο χρώμα κάτω από υπεριώδες φως.



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συσκευή ανιχνεύει τα "ναρκωτικά βιασμού"

Posted: 09 Aug 2011 02:14 PM PDT

Δύο Ισραηλινοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι έχουν σχεδόν καταφέρει να δημιουργήσουν μία συσκευή που μπορεί να ανιχνεύσει τα 'ναρκωτικά βιασμού', τις ουσίες που ρίχνουν βιαστές σε ποτά προκειμένου να εξουδετερώσουν τα θύματά τους.


Ο καθηγητής Φερνάντο Πατόλσκι και ο γιατρός Μάικλ Ιόφε, του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου, εξήγησαν ότι ο ανιχνευτής θα μπορούσε να δείξει σε πραγματικό χρόνο αν κάποιος έχει ρίξει στο ποτό γ-υδροξυβουτυρικό οξύ (GHB) ή κεταμίνη.

'Το τοποθετείτε απλά στο ποτό σας. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αναδευτήρας ποτού' δήλωσε ο κ. Ιόφε. Μία ελάχιστη ποσότητα ποτού εισέρχεται στον ανιχνευτή και έπειτα έρχεται σε επαφή με μία χημική φόρμουλα η οποία δείχνει αν το ρόφημα περιέχει επικίνδυνες ουσίες.

Στην περίπτωση αυτή ο ανιχνευτής μπορεί να ειδοποιήσει για την ύπαρξη κινδύνου.

'Μπορεί να ανάψει κάποιο φως, ή κάποιο μέρος του να περιστραφεί ή ακόμη να στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο (της ιδιοκτήτριας), αν επιθυμεί να είναι πιο διακριτική' πρόσθεσε ο επιστήμονας.

Αν ο ανιχνευτής δεν εντοπίσει GHB ή κεταμίνη, μπορεί να ανιχνεύσει την ύπαρξη Rohypnol (Ροχίπνολ), το οποίο επίσης χρησιμοποιείται για τη νάρκωση των θυμάτων με σκοπό τον βιασμό τους.

'Έχουμε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα τα οποία είναι πολύ ελπιδοφόρα. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι χρήματα' σημείωσε ο κ. Ιόφε.
Πηγή: ert.gr
Sourta-ferta
"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το καροτσάκι του φοιτητή

Posted: 09 Aug 2011 02:06 PM PDT

Πολλά λέγονται για την φοιτητική ζωή. Εννοώ για την ασχολία του φοιτητή με τη σχολή του σε συνδυσμό με την καλοπέραση σε συνδυασμό με την τρέλα αυτής την ηλικίας. Αν ισχύουν όλα αυτά τότε αυτό που θα δείτε είναι σίγουρα πατέντα κάποιου φοιτητή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H φλέβα της αγάπης

Posted: 09 Aug 2011 02:00 PM PDT

Από τον παράμεσο περνά η φλέβα της αγάπης που παραδοσιακά πιστεύεται πως ξεκινά από την καρδιά και φτάνει στον παράμεσο του αριστερού χεριού.


«Vein amoris» ή αν προτιμάται η φλέβα της αγάπης είναι ο λόγος που οι δεσμευμένοι φορούν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους στον παράμεσο του αριστερού χεριού. Η παράδοση αυτή μας έρχεται από την αρχαία Αίγυπτο, όπου πίστευαν πως υπάρχει μια φλέβα που ξεκινά κατευθείαν από την καρδιά και καταλήγει σε εκείνο συγκεκριμένα το δάχτυλο. Όταν ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε την Αίγυπτο το 332 π.Χ. η παράδοση αυτή πέρασε και στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα στην υπόλοιπη Ευρώπη οι συνήθειες ποίκιλαν στο παρελθόν ανάλογα με την κουλτούρα του κάθε έθνους και τη βέρα πολλοί λαοί τη φορούσαν μέχρι και στον αντίχειρα.
newsbomb.gr
Sourta-ferta
"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν ήθελε τα πατατάκια, Άλλο ήθελε!

Posted: 09 Aug 2011 01:54 PM PDT

Αστεία διαφημίση για πατατάκια.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Placebook: Δημιουργία φίλων μέσω τεχνολογίας γεωγραφικού προσδιορισμού

Posted: 09 Aug 2011 01:49 PM PDT

Μέθοδο, η οποία επιτρέπει να προβλέπουμε ποια άτομα θα γίνουν φίλοι μας σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ανάλογα με τα σημεία που έχουν επισκεφθεί στον αληθινό κόσμο, ανέπτυξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ στη Βρετανία.


Το Placebook, αποτελεί μια νέα προσέγγιση στη δημιουργία φίλων, που εξετάζει πού συχνάζουν άτομα συνδεδεμένα στο Internet, για να διαπιστώσει ποια από τα άτομα αυτά έχουν σχέσεις μεταξύ τους ή μπορούν να γνωριστούν. Το σύστημα αυτό, σε συνδυασμό με την υπηρεσία «φίλοι των φίλων» του Facebook και του LinkedIn, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των προβλέψεων αυτών.

«Θέλαμε να ερευνήσουμε τις ιδιότητες των γεωγραφικών σημείων, τα οποία ενθαρρύνουν τις διαδικτυακές σχέσεις μεταξύ επισκεπτών και πώς αυτό θα μπορούσε να ενταχθεί σε σύστημα πρόβλεψης κοινωνικών επαφών. Η ομάδα μας ανέλυσε τη δημιουργία κοινωνικών επαφών στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Gowalla.

Παρατηρήσαμε τη συμπεριφορά ανθρώπων που επισκέπτονταν συγκεκριμένα μέρη και τις ηλεκτρονικές επαφές που είχαν εκεί. Διαπιστώσαμε έτσι ότι πολλοί άνθρωποι που επισκέπτονται τα ίδια μέρη, καταλήγουν να κάνουν ο ένας τον άλλο φίλο, ενώ το ποσοστό αυτών των σχέσεων αποτελεί το 30% των συνολικών φίλων στις ιστοσελίδες αυτές», λέει ο δρ. Σαλβατόρε Σελάτο, επικεφαλής της πρωτότυπης έρευνας.

«Λάβαμε υπόψη μας ότι ορισμένα μέρη (γραφείο ή γυμναστήριο) είναι πιο ευνοϊκά στη σύναψη γνωριμιών, σε αντίθεση με άλλα (σταθμοί τρένων ή μουσεία). Η έρευνά μας δείχνει ότι ο καλύτερος τρόπος πρόβλεψης φιλίας δύο χρηστών τέτοιας ιστοσελίδας βασίζεται στη συχνότητα επισκέψεων των ατόμων αυτών σε κοινά σημεία», λέει ο δρ. Σελάτο
Πηγή: kathimerini.gr
Sourta-ferta
"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανεξήγητο φαινόμενο αντικατοπτρισμού στην ανατ. Κίνα -VIDEO!

Posted: 09 Aug 2011 01:45 PM PDT





Ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο έγινε
αντιληπτό στην πόλη Huangshan της ανατολικής Κίνας στην επαρχία Anhui..
Πιο συγκεκριμένα το φαινόμενο παρατηρήθηκε την περασμένη Πέμπτη το
απόγευμα στις 17:00 μετά από βροχή όταν μέσα από την ομίχλη αναδύθηκε ως
αντικατοπτρισμός μια ολόκληρη πόλη!


Η πόλη φαίνεται να
στέκεται ακριβώς πάνω από τη χαμηλή ομίχλη και η εμφάνιση της ξεγελά το
ανθρώπινο μάτι αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται περί ψευδαίσθησης
καθώς κάτω από το ομιχλώδες αυτό στρώμα βρίσκεται ο ..ποταμός Xin'an που
διατρέχει την πόλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους
αντικατοπτρισμοί εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες της Κίνας καθώς
ανάλογα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί το 2006 και 2010 σε άλλες περιοχές
και παρά το γεγονός ότι ή είδηση έγινε γνωστή από την κρατική κινεζική
τηλεόραση CCTV εντούτοις δεν έχει δοθεί κάποια πειστική εξήγηση για το
φαινόμενο.


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Ψήστης με... πέταλα

Posted: 09 Aug 2011 01:42 PM PDT

Ψήστης με... πέταλαΗ απάντηση στον Ρατατούη...








"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Πιο ενοχλητικό κι από... κουνούπι!

Posted: 09 Aug 2011 01:38 PM PDT

Η κακή εκδοχή του Spiderman...




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αστεία μηνύματα στο κινητό(μέρος 2ο)

Posted: 09 Aug 2011 01:32 PM PDT

Η Durex σας πληροφορεί ότι η γέννηση σας
οφείλετε σε κατασκευαστικό λάθος.
Παρακαλώ προσέλθετε στο πλησιέστερο νοσοκομίο
για ευθανασία. Ευχαριστώ

Όταν ο ο θεός έπλασε τα αγγελάκια,
γλίστρησε από τα χέρια του το πιο ξεχωριστό,
το πιο όμορφο, το πιο γλυκό και έπεσε στην γη...
Μιλάμε σακατεύτηκα. Ακόμα πονάω!

Ο μόνος τρόπος αυτοκτονίας,
αποδεκτός από την κοινωνία,
είναι να κάνεις έρωτα μέχρι θανάτου!
Αν βαρέθηκες τη ζωή, στείλε μήνυμα,
να έρθω να σε πεθάνω!!!


Θέλω να σε αγκαλιάσω...
Μα η αγκαλιά οδηγεί στο φιλί,
το φιλί σε σαλιάρισμα,
το σαλιάρισμα σε γλείψιμο
και το γλείψιμο σε σεξ!
Σε ρωτάω λοιπόν:
Θέλεις να σε αγκαλιάσω;

Αν πέφτεις για ύπνο
σου στέλνω έναν άγγελο να σε φυλάει!
Αν κοιμάσαι
σου στέλνω δύο αγγέλους να σε φυλάνε!
Αν δεν κοιμάσαι
να έρθω να γίνει η νύχτα κόλαση;

Το sex είναι σαν τα μαθηματικά.
Προσθέτεις το κρεβάτι,
αφαιρείς τα ρούχα,
διαιρείς τα πόδια
και πολλαπλασιάζεις.
Είσαι να λύσουμε καμιά άσκηση;

Όταν σε πρωτογνώρισα νόμιζα οτι ήσουν αστέρι.
Από τότε κοιτάζω τον ουρανό για να σε βρω
όμως δεν σε βρίσκω πουθενά.
Μήπως τελικά είσαι ούφο;

Κάθε βράδυ βλέπω στο όνειρό
απέραντα λιβάδια με πανέμορφα λουλούδια
και φυσικά εσένα,
γιατί λιβάδια χωρίς βόδια δεν υπάρχουν

Η COSMOTE σας προσφέρει δωρεάν ανίχνευση εγκεφάλου:
Start searching........ Still searching............
No brain found.
http://spamplaka.blogspot.com/2011/05/2.html
"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές