Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Νεκρή Ιταλίδα τουρίστρια στη Σητεία

Posted: 19 Aug 2011 02:48 PM PDT

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα περιστατικά πνιγμών στις παραλίες της Κρήτης. Άλλη μια τουρίστρια που έκανε διακοπές στη Κρήτη... ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την περιοχή της «Κάτω Ζάκρου».

Πρόκειται για μια 81χρονη γυναίκα από το Παρίσι, η οποία δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στο μέρος που ήρθε για να περάσει ξέγνοιαστες διακοπές.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σητείας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Η σορός της 81χρονης πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Ηρακλείου για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πνιγμοί αναφέρονται σαν δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου πανελλαδικά, μετά τα τροχαία ατυχήματα, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και σε μερικά από τα σχετικά άρθρα, στη Κρήτη τα περιστατικά πνιγμών, ηλικιωμένων όπως η άτυχη Γαλλίδα, αλλά και ανήλικων, είναι πολύ συχνά, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στις αρχές ώστε να λάβουν μέτρα.

Πάμελα Άντερσον: Σέξι απόβαση στην Κέρκυρα!

Posted: 19 Aug 2011 02:47 PM PDT

Η Πάμελα Άντερσον «ψήφισε» Ιόνιο για να περάσει φέτος τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Παρόλο που στο πλευρό της ήταν ο σύντροφο της... και διάσημος σέρφερ, Τζείμι Πάτζετ, η Πάμελα κατάφερε για ακόμη μια φορά να τρελάνει τον εγχώριο ανδρικό πληθυσμό. Ο φακός της reallife απαθανάτισε το ζευγάρι την ώρα που αποβιβαζόταν από το σκάφος τους στο λιμάνι της Κέρκυρας, μαζί με μερικούς φίλους τους.
Την ημέρα η ηθοποιός και ο αγαπημένος της επιδίδονταν σε κολύμπι ενώ το μεσημέρι απολάμβαναν παραδοσιακούς μεζέδες σε ταβερνάκια. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να πάρουν και μια γεύση από την νυχτερινή ζωή της Κέρκυρας, όπου προτιμούσαν να κάνουν clubbing μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θερμική κάμερα για τους ΑΤΜ κωδικούς σας

Posted: 19 Aug 2011 02:46 PM PDT

Αμάν πιά ρε κλέφτες επιστήμονες γίνατε... Εάν είστε άτομο που κρύβει το ΑΤΜ πληκτρολόγιο με το ένα χέρι στην τράπεζα για να μην... σας κλέψουν το PIN σας, μπράβο! Αλλά δε φτάνει πια.
Κάποιοι λοιπόν σκαρφιστήκανε μια σχετικά απλή τεχνική αλλά πολύ έξυπνη βγαλμένη από τον Predator. Μια κάμερα θερμικής απεικόνισης πάνω στο πληκτρολόγιο φυσικά.
Και όμως είναι φοβερή ιδέα διότι όταν πατάτε τα κουμπιά αφήνετε θερμότητα πάνω στο κουμπί η οποία ξεθωριάζει και φεύγει σιγά σιγά (το 80% μετά από 10'' και 60% μετά από 45''). Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι με πρόχειρους υπολογισμούς είναι εύκολο να μαντέψουν και τη σειρά των κουμπιών που πατήσατε.
Τέλοσπάντων να φοράτε γάντια από δω και πέρα.

«Όποιος δεν μπορεί θα φύγει»

Posted: 19 Aug 2011 02:44 PM PDT

Έξαλλος ήταν μετά το τέλος του ματς με την Μακάμπι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του πως όποιος δεν μπορεί φεύγει.


Τα έχωσε στους ποδοσφαιριστές του μετά το ματς με την Μακάμπι και την ντροπιαστική ήττα με 3-0 ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ήταν έξαλλος στα αποδυτήρια και φώναζε σε έντονο ύφος στους παίκτες του.


«Ως εδώ ήταν. Όποιος δεν μπορεί να έρθει να μου το πει για να φύγει από την ομάδα, για να μην τον υπολογίζω. Τι εικόνα ήταν αυτή; Τελευταία φορά συμβαίνει αυτό. Δεν πρόκειται να ανεχτώ ξανά τέτοια αδιαφορία» είπε αρχικά φωνάζοντας και συνέχισε: «Υπάρχει ένα ματς στην Αθήνα που έχουμε υποχρέωση να το γυρίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τελείωσε τίποτα».


Ο 65χρονος τεχνικός, φαίνεται πως δεν αστειεύεται πλέον και θα περιμένει να δει την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Αν δει την ίδια τραγική εικόνα, τότε σίγουρα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του...

Στα σκαριά το νέο «Blade Runner» διά χειρός Ρίντλεϊ Σκοτ

Posted: 19 Aug 2011 02:42 PM PDT

Το νέο Blade Runner, μία από τις ταινίες-σταθμούς στην ιστορία του σινεμά, σκηνοθετημένη από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, ετοιμάζεται σύμφωνα με τους... παραγωγούς του Χόλιγουντ, Άντριου Κόσοβ και Μπρόντερικ Τζόνσον.

Τριάντα χρόνια μετά το πρώτο Blade Runner, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Χάρισον Φορντ, Ρούτγκερ Χάουερ και Σον Γιανγκ, ο 73χρονος Βρετανός σκηνοθέτης ετοιμάζεται να μπει πίσω από την κάμερα.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά ούτε και εάν θα δημιουργήσει τη συνέχεια του ιστορικού φιλμ, ή το prequel όπως ονομάζεται, μία ιστορία δηλαδή που προηγήθηκε της αυθεντικής ταινίας.

Το Blade Runner, παρότι δεν σημείωσε ιδιαίτερες εισπράξεις στα ταμεία, θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες παραγωγές επιστημονικής φαντασίας.

Νexus Prime – το πρώτο με λειτουργικό Ice Cream Sandwich;

Posted: 19 Aug 2011 02:41 PM PDT

Θα βγει δε στην αγορά τον Οκτώβριο όπως λέει νέα αναφορά των κορεατικών Korean-language Electronic Times.

Τελικά φαίνεται πως η αναζήτηση για το επόμενο Nexus κινητό – γνωστό και ως Nexus Prime, κάπου αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Επιτέλους δε μαθαίνουμε πως το πολύ σημαντικό λειτουργικό της κοινότητας Android, αυτό που θα είναι 'ενιαίο' για κινητά και tablet, το Ice Cream Sandwich θα έχει βγει πριν το αμερικανικό Halloween.

Οι Κορεατικοί Electronic Times, μιλούν για ένα κινητό από τη Samsung με οθόνη στις 4.5» HD AMOLED και επεξεργαστή στα 1.5GHz διπύρηνο. Για την ώρα φαίνεται να συγκλίνουν οι πληροφορίες ενώ αυτό το κινητό μάλλον θα είναι και το Hercules για την κορεατική εταιρία όταν βγει στην αγορά…

Εξαφάνιση ανθρώπου

Posted: 19 Aug 2011 02:40 PM PDT

Χαθηκε στις 17/8/2011 στις 12.00 πμ νεαρος αντρας 43 ετων , ευσωμος υψως 1,70 , ωοειδες πρoσωπο μελαχρινος με κοντα μαυρα μαλλια.
Την μερα που εξαφανιστηκε φορουσε ασπρο μπλουζακι , λαδι βερμουδα και παντοφλες. Το ονομα του ειναι Κυριακιδης Γρηγορης ειναι αρρωστος και εχει αναγκη απο τα φαρμακα του. Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να επικοινωνησει με το 6977667400 ή 2310603671

Πρωτότυπα σχέδια κεριών

Posted: 19 Aug 2011 01:46 PM PDT

Δημιουργίες που λυπάσαι να «κάψεις»




















Μια πολύ ιδιαίτερη παραλία στο Ισραήλ

Posted: 19 Aug 2011 01:44 PM PDT

Παρατηρήσατε κάτι;













Στη παραλία Kosher, στο Ισραήλ, δεν θα βρείτε γυναίκες με μπικίνι, αλλά ούτε και άντρες να κολυμπούν μαζί με τις γυναίκες τους.

Επίσημα το ηλεκτροκίνητο Morgan!

Posted: 19 Aug 2011 01:42 PM PDT

Η εταιρία ακολουθεί τις εξελίξεις αν και ακόμη κατασκευάζει οχήματα με βάση το ξύλο

Μπορεί να είναι μια από τις πιο παλιές εταιρείες στον κόσμο, και μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να έχει ασχοληθεί μόνο με δύο τύπους αμαξωμάτων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει πίσω από τις εξελίξεις! Ο λόγος για τη βρετανική Morgan και την απόφαση της να παρουσιάσει ηλεκτροκίνητο μοντέλο!

Εκπλήσσει με την απόφαση της να παρουσιάσει ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο η εταιρεία Morgan που ως γνωστόν, ακόμη κατασκευάσει οχήματα με κύριο υλικό στο αμάξωμα, το ξύλο! Μάλιστα η Morgan ανακοίνωσε ότι εξελίσσει δύο ηλεκτρικά concepts τα οποία θα μας παρουσιάσει στις αρχές του 2012, σε συνεργασία με πληθώρα εταιρειών (όπως η Zytek που κατασκευάζει το σύστημα KERS στη Formula 1).

Και στις δύο περιπτώσεις θα χρησιμοποιηθεί ως βάση το Aero Supersport το οποίο πλέον θα φέρει το χαρακτηρισμό +E. Έτσι, το πρώτο εξ' αυτών δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τον V8 των 4,8 λίτρων της BMW, αλλά ένα δυνατό ηλεκτροκινητήρα 94 ίππων και 300 Nm ροπής, που θα συνεχίσει να δίνει την κίνηση στον πίσω άξονα. Ο ηλεκτροκινητήρας θα είναι τοποθετημένος στο κεντρικό τούνελ μετάδοσης και οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου στο εμπρός μέρος του αλουμινένιου σασί, ενώ η εταιρεία αναφέρει ότι το σύστημα θα συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, τόσο για την καλύτερη κλιμάκωση (και ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αυτονομία), αλλά και προς όφελος της οδηγικής απόλαυσης.

Τέλος, η πρωτότυπη μορφή του αυτοκινήτου δεν θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, αλλά νωρίτερα, σε μια έκθεση οικολογικών οχημάτων που ονομάζεται «Low Carbon Vehicle» και θα γίνει στο Rockingham της Μεγάλης Βρετανίας.


To αλουμινένιο σασί του Aero Supersport θα φιλοξενήσει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 94 ίππων και 300 Nm ροπής.


O ηλεκτροκινητήρας που θα τοποθετηθεί στο κεντρικό τούνελ της μετάδοσης.


Το Aero Supersport θα αποτελέσει τη βάση για το ηλεκτρικό μοντέλο που θα μας παρουσιάσει η Morgan.


Πνίγηκε 59χρονη στο Βόλο

Posted: 19 Aug 2011 01:41 PM PDT

Η σορός της θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Πλαζ Αλυκών Βόλου, 59χρονη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ο «Άμβωνας του ιερέα»

Posted: 19 Aug 2011 01:40 PM PDT

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη κορυφή ενός βράχου στη Νορβηγία

Ο «Άμβωνας του ιερέα» είναι το όνομα μιας επίπεδης επιφάνειας στην κορυφή ενός βράχου, που «κρέμεται» σε ύψος 600 μέτρων πάνω από ένα φιόρδ στη νοτιοδυτική Νορβηγία. Πρόκειται για μια επιφάνεια διαστάσεων περίπου 625 τετραγωνικών μέτρων που εξέχει από το υπόλοιπο βουνό θυμίζοντας έτσι «άμβωνα» από όπου οι τουρίστες «κηρύττουν» στο… μοναδικό τοπίο που ξεδιπλώνεται κάτω από τα πόδια τους!

Το αυθεντικό όνομα που έχει στα νορβηγικά είναι «Preikestolen», ενώ μόνο το καλοκαίρι του 2009, 130.000 άνθρωποι ανέβηκαν το μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή του βράχου. Η ανάβαση δεν είναι εύκολη υπόθεση μιας και διαρκεί 6 ώρες! Ωστόσο, η θέα που ο τυχερός επισκέπτης θα απολαύσει στο τέλος της διαδρομής, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, αποζημιώνει πλήρως.




















Η περιοχή που βρίσκεται το «Preikestolen» στη Νορβηγία:


To Ποντίκι -

Posted: 19 Aug 2011 01:39 PM PDT

To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για το Σάββατο 20 Αυγούστου

Posted: 20 Aug 2011 01:18 AM PDT

Terra Vibe Park

Οι PULP, ένα από τα πιο ιστορικά βρετανικά συγκροτήματα, αποφάσισαν να ενωθούν ξανά για να πραγματοποιήσουν μια live περιοδεία αυτό το καλοκαίρι. Στην περιοδεία τους παίρνουν μέρος όλα τα παλιά μέλη του γκρουπ, από τον τραγουδιστή-θρύλο Jarvis Cocker μέχρι τους Nick Banks, Steve Mackey, Candida Doyle, Russel Senior, Mark Webber. Το διάσημο γκρουπ ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τραγούδια από όλες τις περιόδους της καριέρας του γκρουπ, πράγμα που σημαίνει ότι θα πουν τα αγαπημένα...

Σοβαρότητα

Posted: 19 Aug 2011 10:56 AM PDT

Το θέμα με την αδειοδότηση από την ΕΕΑ είναι πολύ σοβαρό. Φυσικά επειδή μιλάμε για την Ελλάδα και επειδή εμπλέκονται ομάδες με πολύ κόσμο κάποια φόρμουλα θα βρεθεί ώστε ως δια μαγείας να εμφανιστούν οι φάκελοι μια χαρά. Και φυσικά η κάθαρση συνεχίζεται...

G.B.P.

Βαρύ κλίμα στο ΠΑΣΟΚ

Posted: 19 Aug 2011 07:47 AM PDT

Απόλυτη απροθυμία εκφράζουν οι  περισσότεροι υπουργοί και το σύνολο σχεδόν των κυβερνητικών βουλευτών να συμ­μετάσχουν στις συνδιασκέψεις που οργανώ­νει το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια. Το κλίμα είναι βαρύ για το κυβερνών κόμμα και οι ίδιοι δεν επι­θυμούν να χρεωθούν αποφάσεις με τις οποίες εί­χαν διαφωνήσει, αλλά και να απολογηθούν για λανθασμέ­νες τακτικές και κυβερνητικές παλινωδίες. Όπως λένε χαρα­κτηριστικά: «Ας πάνε οι παλαιοί και νέοι κηπουροί του Γιώρ­γου να παρουσιάσουν τα επιτεύγματα της κ...

Πυρά κατά Βενιζέλου από την αντιπολίτευση

Posted: 19 Aug 2011 07:41 AM PDT

Για προσωπικό Βατερλό του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία, ενώ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική, μετά από την εκτίμηση του κ. Βενιζέλου ότι η ύφεση μπορεί να ξεπεράσει το 4,5%.

«O κ. Βενιζέλος που πίστευε ότι έβαλε 'πάτο στο βαρέλι του χρέους', ομολογεί σήμερα το Βατερλό του. Καλό θα ήταν ο κ. Βενιζέλος πρώτα από όλα να έβαζε πάτο στο βαρέλι της δικής του αμετροέπειας και λαθών» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκ...

H E.E συζητά το θέμα των εγγυήσεων, τονίζει ο Αμαντέου Αλταφάζ

Posted: 19 Aug 2011 07:03 AM PDT

«H συμφωνία Ελλάδας - Φινλανδίας στο θέμα των εγγυήσεων που προβλέπονται από την απόφαση της Συνόδου Κορυφής του Eurogroup της 21ης Ιουλίου εξετάζεται από τις χώρες - μέλη της ευρωζώνης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αμαντέου Αλταφάζ, την Παρασκευή, υπογραμμίζοντας ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει σε επίπεδο Συμβουλίου.

Ο κ. Αλταφάζ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων υπογράμμισε ότι υπάρχει ανάγκη πλήρους και ταχείας εφαρμογής της συμφωνίας προσθέτοντας ότι θα πρέπει να αποφευχθεί η ε...

Βασάρας: «Ψυχολογικά είναι ράκος οι διαιτητές»

Posted: 19 Aug 2011 07:03 AM PDT

Στο κομμάτι «διαιτησία» αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον «Sentra 103,3», το μέλος της ΚΕΔ Κύρος Βασάρας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε την κακή ψυχολογική κατάσταση των διαιτητών, έπειτα από τις αποκαλύψεις για τα «στημένα» παιχνίδια.

 

Διαβάστε μέρος των δηλώσεών του:

Για τον τρόπο με τον οποίο θα ορίζονται οι διαιτητές: «Εδώ και δύο χρόνια τηρείται ένα αρχείο δεδομένων και μια βάση με την απόδοση από την Α' Εθνική μέχρι το τοπικό, αυτά έρχονται σε ένα κεντρικό υπολογιστή. Εκεί υπάρχουν τα πάντα, η...

Σε περικοπή 3.500 θέσεων εργασίας θα προχωρήσει η Bank of America

Posted: 19 Aug 2011 06:46 AM PDT

Την απόλυση 3.500 εργαζομένων μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η Bank of America προκειμένου να περιοριστούν οι ζημίες της, αναφέρουν οι Financial Times.

Η κεφαλαιακή επάρκεια της Bank of America είναι από τις χαμηλότερες ανάμεσα στις μεγάλες τράπεζες της Αμερικής, ενώ συνολικά οι αμερικανικές τράπεζες προσπαθούν να προσαρμόσουν τους ισολογισμούς τους στον νέο κανονισμό που έχει επιβληθεί σχετικά με τις κεφαλαιακές επενδύσεις τους και την μείωση της έκθεσής τους σε επικίνδυνα προϊόντα.

Υπεν...

ΚΚΕ: «Κατάργηση των ΜΚΟ που εκμεταλλεύονται τους ανέργους»

Posted: 19 Aug 2011 06:21 AM PDT

Την κατάργηση των ΜΚΟ που εκμεταλλεύονται τους ανέργους ζήτησε το ΚΚΕ τονίζοντας ότι «οι διάφορες ΜΚΟ που συγκροτούν επιτήδειοι, ανάμεσά τους στελέχη του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, οι οποίες εμπορεύονται την ανεργία και εκμεταλλεύονται τους ανέργους δεν χρειάζονται κανόνες και διαφάνεια, αλλά κατάργηση εδώ και τώρα».

Παράλληλα τονίζει ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να κάνουν πίσω από το δικαίωμά τους στη σταθερή δουλειά και από την ουσιαστική προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.

Υπενθ...

Στοιχεία για προσλήψεις και αποχωρήσεις ζήτησε ο Ρόβλιας

Posted: 19 Aug 2011 05:30 AM PDT

Προθεσμία μέχρι της 24 Αυγούστου έδωσε σε όλους τους τομείς του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα με σχετικό έγγραφό του, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας, προκειμένου να αποστείλουν στοιχεία για προσλήψεις και αποχωρήσεις προσωπικού κατά την χρονική περίοδο 2005 – 2011.

Ο κ. Ρόβλιας ζήτησε τα στοιχεία προσλήψεων και αποχωρήσεων καθώς σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση θα πρέπει «από την 1η Ιανουαρίου 2011 και μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015, ο ...

Εδώ που είσαι ήμουνα...

Posted: 19 Aug 2011 04:00 AM PDT

Πιο πολύ από ποτέ χαίρονται οι Ολυμπιακοί μετά τον... θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ. Δεν είναι μόνο η ήττα του μισητού αντιπάλου είναι και το γεγονός ότι πέρυσι τους είχαν τρελάνει στην πλάκα οι Παναθηναϊκοί μετά τον δικό τους αποκλεισμό από τη Μακάμπι. Και τώρα οι "κόκκινοι" παίρνουν ρεβάνς.

G.B.P.

Προσαγωγές υπόπτων για την πυρκαγιά στον Κουβαρά

Posted: 19 Aug 2011 03:53 AM PDT

Σε προσαγωγές υπόπτων και μαρτύρων για την πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη στον Κουβαρά Αττικής πραγματοποίησαν η Δίωξη Εγκλημάτων Εμπρησμού και το Ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Οι προσαγωγές έγιναν προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για εμπρησμό.

Η φωτιά τέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης υπό έλεγχο και πλέον δεν έχει ενεργό μέτωπο κατάφερε όμως να κάψει μεγάλη πευκόφυτη δασική έκταση.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα  επίγειες και εναέριες δυ...

Αντίθετος στην έκδοση ευρωομολόγου ο Σταρκ

Posted: 19 Aug 2011 03:40 AM PDT

Αρνητικός στην έκδοση κοινών ευρωπαϊκών ομολόγων είναι ο Γιούργκεν Σταρκ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο Σταρκ υποστήριξε ότι τα ευρωομόλογα θα αναστείλουν την μεταρρυθμιστική προσπάθεια των αδύναμων κρατών.

«Τα ευρωομόλογα αντιμετωπίζονται ως το αντίδοτο για την κρίση. Όμως στην πραγματικότητα, θα θεραπεύσουν μόνο τα συμπτώματα και όχι την ασθένεια», τόνισε και επισήμανε πως «τα κράτη-μέλη της ευρωζώνη...

Στον ΛΑΟΣ προσχώρησε ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης

Posted: 19 Aug 2011 03:37 AM PDT

Την προσχώρηση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ του ανεξάρτητου βουλευτή Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης με σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο.

Καλωσορίζοντας τον κ. Κιλτίδη στον ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε:

«H χώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο ο οποίος πολλαπλασιάζετε. Τα αστικά κόμματα έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν. Η απάντηση στην σωτηρία της πατρίδας είναι ο πατριωτικός χώρος ο οποίος ...

Βενιζέλος: Δεν αμφισβητούνται οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου

Posted: 19 Aug 2011 02:31 AM PDT

Κανένα ζήτημα αμφισβήτησης των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου δεν υφίσταται σχετικά με τις αξιώσεις που ήγειραν για την παροχή εγγυήσεων από την Ελλάδα κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, όπως διευκρίνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στη συμφωνία με τη Φινλανδία, τόνισε πως είναι μια διμερής συμφωνία που τέθηκε από τη Σκανδιναβική χώρα ως προϋπόθεση για την έγκριση των αποφάσεων της Συνόδου.

«Οι Φινλανδοί είχαν περάσε...

Ριζικές αλλαγές στην ΕΡΤ – κλείνει ΕΤ1 και Ραδιοτηλεόραση

Posted: 19 Aug 2011 02:04 AM PDT

Κλείσιμο της ΕΤ1 και του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση», συγχωνεύσεις στο ραδιόφωνο, έμφαση στα πολυμέσα και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση που παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.

Σύμφωνα με τον Η.Μόσιαλο τα πολυμέσα θα αποτελέσουν τον νέο πυλώνα της ΕΡΤ.

Ειδικότερα για την τηλεόραση προβλέπεται ότι μετά την κατάργηση της ΕΤ1, οι πυλώνες της δημόσιας τηλεόρασης θα είναι πλέον η ΝΕΤ και η ΕΤ3, η οποία...

Ρένια Τσιτσιμπίκου

Posted: 19 Aug 2011 01:35 AM PDT

Αχ αυτή η ΕΡΤ! Δεν μας φτάνει το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουμε κάθε μήνα, έχουμε και τα ξεφτέρια της να παίζουν με το νευρικό μας σύστημα καλοκαιριάτικα. Την κυρία Τσιτσιμπίκου την είχαμε αφήσει στην ταξιδιωτική, τουριστική εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο «Μένουμε Ελλάδα», στην οποία παρουσιάζει ταξιδιωτικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα μαζί με τον Γιώργο Αμυρά. Και ξαφνικά, λίγες μέρες πριν, την πετύχαμε να παρουσιάζει την εκπομπή «Μονά Ζυγά δικά σας» , με καλεσμένη τη θεατρική ομάδα Ab Ovo. Εκε...

Γάμοι αλά ...ουκρανικά!

Posted: 19 Aug 2011 01:31 AM PDT

Από την εποχή της Γεωργίας Βασιλειάδου ο ρόλος της «προξενήτρας» ήταν πολύ σημαντικός στην εξεύρεση του ιδανικού ζευγαριού.. Στη σημερινή εποχή και με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας το ρόλο αυτό επωμίζονται πλέον και εταιρίες που δραστηριοποιούνται διεθνώς και δρουν μέσω ίντερνετ.

Έτσι, προκειμένου να βρουν το έτερον τους ήμισυ, μοναχικοί Αμερικάνοι έφτασαν μέχρι την …Ουκρανία όπου πρόθυμες κοπέλες τους περιμένουν σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού!

Όπως μαρτυρά και το ακόλουθο βίντεο μπορε...

Μην πείτε στη μητέρα μου ότι είμαι λογογράφος του πρωθυπουργού...Νομίζει ότι είμαι πιανίστας σε μπουρδέλο....

Posted: 19 Aug 2011 01:09 AM PDT

Της Τζένης Κ.

Εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ αλλά και ενόψει της ετήσιας εμφάνισης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, συμπάσχουμε, συναισθανόμαστε…, θρηνούμε ξεμαρλούκωτες και ξεμαρλούκωτοι, την απώλεια της ψυχικής ισορροπίας, της εργασιακής επάρκειας και της συνήθους ιδεόρροιας του μέσου, ανώνυμου, πρωθυπουργικού λογογράφου… Μόλις εχθές το βράδυ, ενεθυμήθημεν  ότι ο Αύγουστος τελειώνει κι έρχεται ο Σεπτέμβρης… ο μήνας ο σκληρός. Τότε ήταν… που αναδύθηκε από το πανταχού παρόν υποσυνείδητό μ...

Φουκουσίμα: Νέος σεισμός 6,8 Ρίχτερ

Posted: 19 Aug 2011 12:13 AM PDT

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε ανοικτά της πολύπαθης Φουκουσίμα, όπως ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία, εκδίδοντας παράλληλα προειδοποίηση για κίνδυνο εμφάνισης τσουνάμι ύψους 50 εκατοστών.

Ο Εγκέλαδος «χτύπησε» στις 14.36 τοπική ώρα , κοντά στην περιοχή η οποία επλήγη από τον σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου, που προκάλεσαν το πυρηνικό δυστύχημα στον σταθμό της Φουκουσίμα.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό, σε απόσταση 80 χι...

Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Posted: 19 Aug 2011 12:08 AM PDT

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Κάθε χρόνο η πανσέληνος τον Αύγουστο έχει την τιμητική της στις παραλίες, στους αρχαιολογικούς χώρους και όπου καθένας κρίνει ρομαντικότερα και ειδυλλιακότερα, στις πόλεις και τα χωριά. Όπου κι αν βρίσκεται, το φεγγάρι τον ακολουθεί, σαν η υπέρτατη εκείνη υπενθύμιση που τον καλεί να υπερβεί την καθημερινότητά του. Το φεγγάρι μια φορά τον χρόνο γίνεται αφορμή για να εκφράσουν οι άνθρωποι μια υπερ-πολιτική αλήθεια: την ανάγκη τους για ομορφιά, την κλίση τους στην αυθεντι...

Βενιζέλος: Η συμφωνία με τη Φινλανδία τελεί υπό την έγκριση της ευρωζώνης

Posted: 18 Aug 2011 11:55 PM PDT

Η συμφωνία της Ελλάδας με την Φινλανδία για την παροχή χρηματικών εγγυήσεων «τελεί υπό την έγκριση των υπολοίπων κρατών-μελών της Ευρωζώνης» τονίζει σε ανακοίνωση του ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παράλληλα, προσθέτει πως την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι τεχνικές συζητήσεις στο Eurogroup.

Την ίδια ώρα, ασκεί έντονη κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντας «επιπόλαιο και ανεύθυνο δυνάμεις της Αντιπολίτευσης να προτρέχουν, να κινδυνολογούν ή να επιχαίρουν γιατί υ...

Λύτρωση στο παρά 3'

Posted: 18 Aug 2011 11:42 PM PDT

Μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί χρυσή πήρε η ΑΕΚ απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας έστω και με την ψυχή στο στόμα. Το γκολ του Κάρλος στο 87' με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ελληνική ομάδα που χρειάζεται οπωσδήποτε την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ ήταν άχρωμη, άοσμη και άγευστη απέναντι σε έναν αντίπαλο επιεικώς μέτριο. Με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και με πολύ αργό ρυθμό πέρασε όλο το πρώτο μέρος χωρίς φάση.

Όχι ότι στο δεύτερο ήταν καταιγιστική αλλά είχε μια ...

Ο ΠΑΟΚ είναι ευρωπαίος

Posted: 18 Aug 2011 11:39 PM PDT

Συνέχεια στην εξαιρετική περσινή του πορεία θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ. Μετά τη Βαλερένγκα ο "δικέφαλος" έκανε το πρώτο βήμα για να αποκλείσει και την Καρπάτι Λβιβ και να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το 2-0 που πέτυχε στην Τούμπα του δίνει σημαντικό προβάδισμα για να πετύχει το στόχο του.

Το σκορ άνοιξε ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στο 15' και το δεύτερο γκολ πέτυχε με ωραίο σουτ ο Λίνο στο 56'. Το έργο του ΠΑΟΚ πάντως δεν ήταν εύκολο αφού οι Ουκρανοί έδειξαν καλή ομάδα και είχαν τις ευκαιρ...

NBC: Έτοιμος να εγκαταλείψει τη Λιβύη ο Καντάφι

Posted: 18 Aug 2011 11:37 PM PDT

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC που επικαλείται τις μαρτυρίες αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, ο Μουαμάρ Καντάφι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη Λιβύη.

«Ο Καντάφι μπορεί να φύγει με την οικογένεια του για την Τυνησία τις προσεχείς ημέρες» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα, οι αντικαθεστωτικοί προσεγγίζουν την Τρίπολη. Ο επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Μουτσταφά Αμπντούλ Τζαλίλ, δήλωσε από την πλευρά του ότι η τελική νίκη εναντίον του Καντάφι «είναι ο...

Οι celebrities σε ξεκαρδιστικές στιγμές

Posted: 19 Aug 2011 01:39 PM PDT

Φάτσες για πολλά γέλια!

Μπορεί οι σταρ του Hollywood να έχουν στρατιές από επαγγελματίες, όπως,στιλίστες, makeup artist, προσωπικούς βοηθούς, που φροντίζουν να έχουν μια αψεγάδιαστη εικόνα. Όμως, μερικές φορές παρά την προσπάθεια για να είναι τέλειοι στις κάμερες, δυστυχώς για αυτούς, ο φωτογραφικός φακός παραμονεύει και κάθε κίνηση τους απαθανατίζεται.

Ευτυχώς για μας, γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τους δούμε στις πιο ξεκαρδιστικές τους στιγμές και να γελάσουμε αρκετά. Μερικοί από τους σταρ σίγουρα θα βλέπουν αυτές τις φωτογραφίες και θα κλαίνε από τα γέλια

Μάλιστα έχει ακουστεί ότι ορισμένοι γιατροί στις ΗΠΑ, για να δουν σε τι βαθμό πονάει ο ασθενής τους, δείχνουν τις φωτογραφίες της Christina Aguilera.

Δείτε τους άλλοτε τέλειους celebritiies στις πιο αστείες στιγμές τους….


Christina Aguilera


Katie Perry


Emma Watson


Brooke Shields


Chris Rock


Reese Witherspoon


Katie Perry


Kristin Chenoweth


Jenny McCarthy


Ben Affleck


Jennifer Aniston


Iggy Pop


Sofia Vergara


David Hasselhoff


Janice Dickinson


Robert Pattinson


Stephen Moyer


Paul McCartney


Hugh Jackman


Tom Hanks


Beyonce


Ann Curry



Tori Spelling

Κάλεσαν ασθενοφόρο για να σώσουν το «μωρό» τους

Posted: 19 Aug 2011 01:37 PM PDT

Έκθαμβοι έμεινα οι νοσηλευτές

Όταν ομάδα ασθενοφόρου κλήθηκε να σώσει ένα πεντάχρονο μωρό που έπαθε καρδιακή προσβολή με τίποτα δε μπορούσε να φανταστεί ότι το ζευγάρι αναφερόταν... στο τετράποδο κατοικίδιό του.

Η κλήση, η οποία πραγματοποιήθηκε από ένα ζευγάρι αλλοδαπών που μένει στην ανατολική Αγγλία κινητοποίησε άμεσα την ομάδα διάσωσης. Ωστόσο, το εάν το ζευγάρι αποκάλεσε εσκεμμένα το κατοικίδιό του «μωρό» ή από μη σωστή χρήση της γλώσσας παραμένει ακόμα ένα ερώτημα.

Μέλος της ομάδας του ασθενοφόρου είπε απογοητευμένος: «Ήταν μια σουρεαλιστική κατάσταση. Έχουμε δεχθεί κι άλλες ανόητες κλήσεις, όμως, αυτή ξεπέρασε κάθε προηγούμενη».

Διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των υποκλοπών

Posted: 19 Aug 2011 01:36 PM PDT

Βρετανικό δικαστήριο διέταξε φυλακισμένο να αποκαλύψει ονόματα

Ο ιδιωτικός ερευνητής που εκτίει ποινή φυλάκισης επειδή υπέκλεπτε τηλεφωνικά μηνύματα για λογαριασμό ενός δημοσιογράφου της εφημερίδας ταμπλόιντ News of the World του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοκ διατάχθηκε να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που του ζήτησε να κάνει τις υποκλοπές.

Το αίτημα του δικαστηρίου του Λονδίνου θα ρίξει περισσότερο φως στην έκταση του σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών στην εφημερίδα και θα αυξήσει την πίεση στην εταιρεία News International του Ρούπερτ Μέρντοκ στη Βρετανία.

Ο Γκλεν Μάλκερ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης το 2007 μαζί με τον πρώην ανακτορικό συντάκτη της εφημερίδας Κλάιβ Γκούντμαν για την υποκλοπή τηλεφωνικών μηνυμάτων εργαζόμενων στο παλάτι και άλλων πέντε προσωπικοτήτων.

Οι δικηγόροι του βρετανού ηθοποιού Στιβ Κούγκαν, που πιστεύει ότι ήταν θύμα των υποκλοπών και έχει μηνύσει τη News of the World, δήλωσαν σήμερα ότι το δικαστήριο δεν επέτρεψε στον Μάλκερ να ασκήσει έφεση εναντίον μίας απόφασης σύμφωνα με την οποία πρέπει να αποκαλύψει ποιος του έδωσε την εντολή να προχωρήσει στις υποκλοπές.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Τζον Κέλι ο Μάλκερ θα πρέπει να απαντήσει εγγράφως στο δικαστήριο μέχρι το τέλος Αυγούστου. Το έγγραφο αυτό θα δημοσιοποιηθεί.

Μετά την καταδίκη του Μάλκερ και του Γκούντμαν το 2007 η εταιρεία News International επέμενε ότι η υποκλοπή τηλεφωνικών μηνυμάτων περιοριζόταν σε έναν μόνο δημοσιογράφο.

Όμως αργότερα η εταιρεία παραδέχθηκε ότι είχε ενδείξεις ότι η πρακτική αυτή ήταν πιο διαδεδομένη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέα έρευνα για την υπόθεση.

Η Ζαουίγια στα χέρια των λίβυων εξεγερμένων

Posted: 19 Aug 2011 01:35 PM PDT

Μία βδομάδα διαρκούν οι μάχες στην πόλη

Οι λίβυοι εξεγερμένοι ανακοίνωσαν σήμερα ότι πήραν τον έλεγχο της Ζαουίγια, 40 χιλιόμετρα δυτικά της Τρίπολης, την ώρα που ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου μετέδωσε ότι οι αντικαθεστωτικοί έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το νοσοκομείο της πόλης, το τελευταίο κτίριο που ήταν κατειλημμένο από τις πιστές στον Μουάμαρ Καντάφι δυνάμεις.

«Η Ζαουίγια απελευθερώθηκε», φώναζαν οι εξεγερμένοι όταν κατέλαβαν το νοσοκομείο, ένα τεράστιο κτίριο διακοσμημένο με πορτέτα του συνταγματάρχη Καντάφι και πράσινες σημαίες, το χρώμα του καθεστώτος.

Το απόγευμα εκατοντάδες εξεγερμένοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της κεντρικής πλατείας της Ζαουίγια, το θύλακα αντίστασης των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων.

Κρατώντας αυτόματα όπλα επιτέθηκαν και κατάφεραν να εκδιώξουν τους οπαδούς του καθεστώτος του Καντάφι.

Αν και κάποιοι μαχητές προέρχονταν από τα βουνά της Νεφούσα, η πλειονότητα ήταν νεαροί κάτοικοι της πόλης, ενώ κάποιοι έτρεχαν ακόμα και ξυπόλυτοι.

Οι μάχες στη Ζαουίγια είχαν ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου.

Η πόλη είχε εξεγερθεί χωρίς αποτέλεσμα εναντίον του Καντάφι και στις αρχές της σύρραξης με τις κυβερνητικές δυνάμεις, ενώ οι εξεγερμένοι ανακοίνωσαν χθες ότι έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το διυλιστήριο της πόλης.

Καθησυχαστική είναι η Shell για την πετρελαιοκηλίδα

Posted: 19 Aug 2011 01:34 PM PDT

Πλέον διαρρέεται ένα βαρέλι ημερησίως

Η πετρελαϊκή εταιρεία Royal Dutch Shell ανακοίνωσε σήμερα ότι κοντεύει να περιορίσει τη μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα που έχει δημιουργηθεί στη Βόρεια Θάλασσα εδώ και μία δεκαετία, κλείνοντας μια βαλβίδα ασφαλείας από την οποία διαρρέει αργό πετρέλαιο επί τουλάχιστον 8 ημέρες.

Δύτες που κατέβηκαν για να επιθεωρήσουν το ρήγμα στην εξέδρα εξόρυξης Gannet Alpha, 180 χιλιόμετρα από τις ακτές της Σκοτίας, έκλεισαν νωρίτερα σήμερα την ελαττωματική βαλβίδα ασφαλείας.

Η διαρροή έχει περιοριστεί σε λιγότερο από ένα βαρέλι ημερησίως και από τις 10 Αυγούστου, οπότε εντοπίστηκε το πρόβλημα, έχουν χυθεί στη θάλασσα περίπου 218 τόνοι πετρελαίου, σύμφωνα πάντα με τη Shell.

Κοντεύουν τα 7 δισ. οι κάτοικοι του πλανήτη

Posted: 19 Aug 2011 01:33 PM PDT

Ποιες είναι πολυπληθέστερες χώρες

Ο πληθυσμός του πλανήτη θα ξεπεράσει τα 7 δισ. ανθρώπους έως τα τέλη του χρόνου και αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι το τέλος του αιώνα.

Σύμφωνα με μελέτη του Γαλλικού Ινστιτούτου Δημογραφικών μελετών ο πληθυσμός της Γης θα αγγίξει ακόμη και τα 10 δισ. ανθρώπους.



Με πτώση έκλεισε η εβδομάδα για τη Wall Street

Posted: 19 Aug 2011 01:32 PM PDT

Κυριαρχεί η ανησυχία για την παγκόσμια οικονομία

Με πτώση έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστήριου της Νέας Υόρκη έπειτα από μία συνεδρίαση όπου κυριάρχησαν οι ανησυχίες για την οικονομία και για την πιθανή επιστροφή στην ύφεση, αυξάνοντας τις χθεσινές απώλειες.

Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε πτώση -1,57% και έκλεισε στις 10.817,95 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε απώλειες -1,62% κλείνοντας στις 2.341,84 μονάδες.

Ο δείκτης Standard & Poor's 500 σημείωσε πτώση -1,5% και διαμορφώθηκε στις 1.123,53 μονάδες.

Έκρυθμη η κατάσταση στο Νότιο Σουδάν

Posted: 19 Aug 2011 01:31 PM PDT

Συγκρούσεις φυλών είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 38 ανθρώπων

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι, άνδρες γυναίκες, αλλά και παιδιά, έχασαν την ζωή τους σε συγκρούσεις μεταξύ φυλών στο Νότιο Σουδάν, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης του Τζόνγκλεϊ, Κιόλ Μανγιάνγκ Τζούουκ.

«Μία επίθεση ξεκίνησε χθες και συνεχίστηκε όλη την ημέρα στην υποκομητεία του Μπιερ», δήλωσε ο κυβερνήτης, προσθέτοντας ότι σήμερα βρέθηκαν 38 σοροί, ενώ ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, υπάρχουν ακόμη δεκάδες τραυματίες.

Μέλη της φυλής Μούρλε είναι ύποπτα ότι επιτέθηκαν σε πέντε χωριά της φυλής Λου Νουέρ, ότι απήγαγαν παιδιά και γυναίκες και έκαψαν αρκετά σπίτια.

Τρίτη νύχτα τουρκικών επιθέσεων στις βάσεις των Κούρδων

Posted: 19 Aug 2011 01:30 PM PDT

Καταρρέουν οι προσπάθειες για επίλυση του κουρδικού

Δέκα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη απογειώθηκαν σήμερα από αεροπορική βάση στη νοτιοανατολική Τουρκία για να πραγματοποιήσουν, κατά τα φαινόμενα, νυχτερινές επιθέσεις εναντίον θέσεων των κούρδων ανταρτών στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με το «Reuters».

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τον τουρκικό στρατό των εξόδων των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών, αλλά ούτε και των στόχων τους.

Οι επιδρομές, οι πρώτες εναντίον των ανταρτών που κρύβονται στα βουνά του βόρειου Ιράκ εδώ και πάνω από ένα χρόνο, σηματοδοτούν μια σοβαρή κλιμάκωση της 27ετούς σύγκρουσης μετά την κατάρρευση των προσπαθειών να υπάρξει επίλυση του κουρδικού μέσω διαπραγματεύσεων.

Πώς θα ήταν οι σούπερ ήρωες αν έπαιρναν… σύνταξη (pics)

Posted: 19 Aug 2011 01:03 PM PDT


Έχετε φανταστεί ποτέ τους πιο διάσημους σούπερ ήρωες στην πιο... ώριμη μορφή τους; Πώς θα ήταν όλοι τους αν έβγαιναν στη σύνταξη και γίνονταν στην ουσία άχρηστοι; Πώς θα ήταν ο Batman με αναπηρικό καροτσάκι και ο Spider-Man με πάνες ακράτειας;
Ευτυχώς για όλους μας οι σούπερ-ήρωες δεν γερνάνε. Δείτε όμως τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.
aged heroes02 Mature Childhood Heroes
aged heroes03 Mature Childhood Heroes
aged heroes05 Mature Childhood Heroes
aged heroes06 Mature Childhood Heroes
aged heroes07 Mature Childhood Heroes
aged heroes10 Mature Childhood Heroes
aged heroes11 Mature Childhood Heroes

VIDEO:Πώς θα μάθετε αν ο σύντροφός σας, σας απατά στο Facebook;

Posted: 19 Aug 2011 12:58 PM PDT



Αναρωτιέστε αν οι φίλοι του συντρόφου σας στο Facebook είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι ; Δεν χρειάζεται να τρέξετε σε ντετέκτιβ ή να αρχίσετε να ρωτάτε δεξιά-αριστερά.

  πώς μπορείτε να ανακαλύψετε μόνοι τι τρέχει με τους φίλους του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας στο Facebook, ώστε να είστε σίγουροι για το αν τα πράγματα μεταξύ τους είναι ή όχι ''περίπλοκα''..












How to Find Out if Your Partner's Facebook Friends Are Really Just Friends on Howcast










This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σήμερα εορτάζουν:

Posted: 19 Aug 2011 12:42 PM PDT

Εικονοστάσι








Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές