Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Tα κλειστά επαγγέλματα που (δεν) άνοιξαν..:-)



Tα κλειστά επαγγέλματα που (δεν) άνοιξαν..:-)

zititai_pseftis.jpg
     Ξέρεις...καμιά φορά κατηγορούμε το λαό που διαμαρτύρεται στους δρόμους και λέμε πολλά και διάφορα, ανάλογα με τα συμφέροντά μας. Αν ο τόπος τούτος πάει για φούντο και πρέπει να κάνουμε όλοι κάτι για να τον επαναφέρουμε, την κατεύθυνση θεωρώ ότι πρέπει να την ορίσει εκείνος που σχεδιάζει τη ρότα του σκάφους και δεν είναι άλλος από αυτόν κυβερνά.
     Τι έκανε λοιπόν εκείνος που κυβερνά? Οριζόντιες περικοπές και κεφαλικούς φόρους, κάτι που δεν προβλέπεται πουθενά στο μνημόνιο.
     Τι δεν έκανε, που προβλέπεται σχεδόν καθολικά σ' αυτό? Δεν άνοιξε τα επαγγέλματα εκείνα, στα οποία ανήκουν και πολλοί από όσους συμμετέχουν στη βουλή κατ΄επάγγελμα. Δηλαδή, την ώρα που προσπαθούν να μας πείσουν για διάφορα, οι ίδιοι, διατηρούν τις δικές τους προσβάσεις και τη βολή τους σχεδόν ανέγγιχτες.
     Δεν άνοιξαν λοιπόν τα επαγγέλματα του δικηγόρου, του συμβολαιογράφου,  του Μηχανικού, του φαρμακοποιού κ.λ.π. Αναγνωρίζετε μεταξύ άλλων και ποιοί ασκούν τα παραπάνω επαγγέλματα?
     Άνοιξαν όμως άλλα. Όπως του διασώστη ασθενοφόρουExclamation mark(αν..κρυώσει κανένα ασθενοφόρο να το κάνει καλά!Tongue), του...κλειδαρά (!!!), του σκηνοθέτη(!!!), του τεχνίτη...σκηνικών (από το σημερινό σκηνικό να δω ποιος θα μας σώσει!), του φύλακα...κατασχεμένου πλοίου (!!!)
     Πάμε καλά? Υπάρχουν δλδ κλειστά επαγγέλματα που ή δεν τα γνωρίζαμε καν, ή κανείς δεν ήξερε για ποιο λόγο ήταν κλειστά!! Που τα ανακαλύψατε ρε παιδιά? Το δούλεμα σε όλη του την έκταση ε? Και μετά σας φταίει ο λαός....βρεγμένες σανίδες που σας χρειάζονται...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές