Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Τι γνωρίζει η NASA και προειδοποιεί τον κόσμο; (video)

Posted: 19 Jun 2011 04:19 PM PDT



Από τις 9 Ιουνίου 2011 υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα video, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης...

Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε - προφανώς - να γίνει ευρέως γνωστό.
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάτι περιμένουν να συμβεί. Κάτι πολύ ισχυρό και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Δεν εξηγείται αλλιώς, τόση ανησυχία, που μέρα με τη μέρα παίρνει όλο και πιο επίσημους τόνους.

Δείτε το βίντεο και μετά αναλογιστείτε γιατί εδώ και λίγο καιρό, συνεχώς και με κάθε τρόπο, προετοιμάζουν τον κόσμο (επισήμως, πλέον) για εξωγήινες "απειλές" ή φυσικές καταστροφές, μέσα από το διαδίκτυο, τις εφημερίδες, τις κινηματογραφικές ταινίες κλπ.  Μήπως άρχισε κάποιο είδος αντίστροφης μέτρησης και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που υποφέρει κάτω από τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης και εξεγείρεται;

Το link url με την είδηση από το site της Nasa είναι το:  http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html



(πατήστε το CC στο βίντεο για Ελληνικούς υπότιτλους)



 http://hellas-now.blogspot.com/2011/06/nasa-video.html

Διάλογος αγανακτισμένου Έλληνα με βουλευτή

Posted: 19 Jun 2011 04:04 PM PDT


Το βίντεο τα λέει όλα...
δείτε το

Τεστ Παρατηρητικότητας : Εντοπίστε την σαύρα

Posted: 19 Jun 2011 01:28 PM PDT




Τεστ Παρατηρητικότητας #4: Εντοπίστε την σαύρα (1)
Μπορείτε να διακρίνετε την σαύρα που υπάρχει πάνω στο δέντρο; Παρατηρήστε προσεκτικά και στη συνέχεια κάντε κλικ για να αποκαλυφθεί ο άρχοντας του καμουφλάζ!





Τεστ Παρατηρητικότητας #4: Εντοπίστε την σαύρα (2)

Τεστ Παρατηρητικότητας #4: Εντοπίστε την σαύρα (3)


http://fotisbazakas.blogspot.com

Γιούχαραν την μεθυσμένη Winehouse στο Βελιγράδι! (vid)

Posted: 19 Jun 2011 01:20 PM PDT


Η γιούχα έδωσε και πήρε στη συναυλία της Amy Winehouse το βράδυ του Σαββάτου στο Βελιγράδι. 'Ηταν τόσο μεθυσμένη που δεν μπορούσε να πει ούτε ένα τραγούδι ολόκληρο!
Με τη συναυλία αυτή θα ξεκινούσε η 12ημερη περιοδεία της στην Ευρώπη και μάλιστα την Τετάρτη έρχεται να τραγουδήσει και στην Αθήνα!
20.000 θεατές δεν πίστευαν για ακόμα μια φορά στα μάτια τους. Για 90 λεπτά η Amy Winehouse έχανε τα λόγια της ήταν παράφωνη παραπατούσε στην σκηνή και της έπεφτε το μικρόφωνο από τα χέρια.
Πολλές ήταν οι φορές που έφυγε εντελώς από την σκηνή και η ορχήστρα της αναγκαζόταν να καλύψει τα κενά.
Το πλήθος εξαγριώθηκε και γιούχαρε την τραγουδίστρια και "έκλαιγε" τα 45 ευρώ εισιτήριο.






http://relaxgr.blogspot.com

Αστέρι εκτοξεύει σφαίρες νερού!

Posted: 19 Jun 2011 01:07 PM PDT


Επτακόσια πενήντα έτη φωτός από τη Γη, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα αστέρι το οποίο με πίδακες μπορεί να εκτοξεύει τεράστιες ποσότητες νερού στο διάστημα. Τα σταγονίδια που αφήνει κινούνται πιο γρήγορα και από μία σφαίρα.
Η ανακάλυψη αυτή μπορεί να αποκαλύψει τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ των πρώτων αστεριών και του νερού που υπάρχει στο σύμπαν. Πρόκειται στην ουσία για αστρικά έμβρυα, τα οποία εκτοξεύουν υλικό από το βόρειο και νότιο πόλο τους και μέσω αυτής της διαδικασίας ανατροφοδοτούνται.
Ο Lars Kristensen, μεταδιδακτορικός αστρονόμος στο Πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας, δηλώνει ότι οι ταχύτητες είναι εξωπραγματικές.
''Τα σταγονίδια εκτοξεύονται με ταχύτητα 200.000 χιλιομέτρων την ώρα, η οποία είναι περίπου 80 φορές πιο γρήγορη από την εκτόξευση της  σφαίρας ενός πυροβόλου.
Το συγκεκριμένο πρωτόαστρο βρίσκεται στον αστερισμό του Περσέα και δεν έχει ζωή περισσότερη από 100.000 χρόνια.
Εντοπίστηκε μέσα σε ένα τεράστιο νέφος αερίου και σκόνης, με τη βοήθεια υπέρυθρων μέσων. Τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν ήταν αποκαλυπτικά, καθώς εκτός από το φωτεινό αστέρι βρέθηκαν άτομα υδρογόνου και οξυγόνου, δομικά στοιχεία του νερού, που κινούνταν γύρω και πάνω από το άστρο.
Το νερό εμφανίζεται για να εξαφανιστεί, τονίζουν οι επιστήμονες. Τα θερμά αέρια όταν έρχονται σε επαφή με το δροσερό υλικό που περιβάλει το άστρο, δημιουργούν ένα μέτωπο, στο οποίο τα αέρια παγώνουν άμεσα, συμπυκνώνονται και δημιουργούνται τα σταγονίδια του νερού.
Το συναρπαστικό της όλης διαδικασίας είναι η αστρική ιεροτελεστία που πραγματοποιείται, η οποία σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να ρίξει φως στα πρώτα στάδια της ζωής του σύμπαντος και της εμφάνισης του νερού σε αυτό.
Η εκτόξευση του νερού, φαινομένου που παρατηρείται στον Περσέα είναι ''πιθανώς μια βραχύβια φάση που περνούν όλα τα πρωτόαστρα", δηλώνει ο Kristensen.





http://relaxgr.blogspot.com

Aπίστευτη αθλήτρια στίβου

Posted: 19 Jun 2011 12:57 PM PDT


Η κοπέλα είναι απίστευτη. Τρέχει μαζί με την φίλη της στον στίβο σπρίντ όπου συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πηδήξει το εμπόδιο το οποίο όμως...
δεν υπήρξε ποτέ !




http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές