Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Χαβάη: κόβουν κλήσεις στους σκύλους που γαυγίζουν

Posted: 26 Nov 2012 03:19 PM PST


Κλήσεις για γαύγισμα θα μοιράζει η αστυνομία της Χαβάης στους σκύλους που «σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι».Το γαύγισμα των σκύλων «καταστρέφει» το ειδυλλιακό σκηνικό στο πανέμορφο νησί, γεγονός που ώθησε τις Αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα για τα ανυπάκουα τετράποδα.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις στους «θορυβώδεις» σκύλους, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες τους να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα εκατοντάδων δολαρίων.

Καθώς τα τελευταία χρόνια τα παράπονα των γειτόνων για τα γαυγίσματα των σκύλων έπεφταν σαν βροχή, οι Αρχές της Χαβάης αποφάσισαν να θεσπίσουν σαφές θεσμικό πλαίσιο που απαγορεύει τα γαυγίσματα, το «κλαψούρισμα» και τις κραυγές των σκύλων για 10 λεπτά συνεχόμενα ή για 20 λεπτά με διαλείμματα.

Ο νόμος επιτρέπει στον σκύλο να γαυγίζει συνεχόμενα, ξεπερνώντας τα επιτρεπόμενα όρια, αν ο ιδιοκτήτης του δέχεται επίθεση.

Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων καταγγέλλουν ότι η νομοθεσία παραβιάζει τα δικαιώματά τους, καθώς και τα δικαιώματα των ζώων, ωστόσο οι γείτονες έχουν αντίθετη άποψη.





econews.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Επιστήμονες εξηγούν τι συμβαίνει στην ψυχή μετά θάνατον

Posted: 26 Nov 2012 03:14 PM PST


Τι συμβαίνει μετά το βιολογικό θάνατο των ανθρώπινων όντων...









Υπάρχει τελικός προορισμός για την ψυχή; Αυτά είναι τα κεντρικά ερωτήματα που καλούνται να πραγματευτούν επιστήμονες από ποικίλα γνωστικά πεδία σε βίντεο της σειράς «Through the wormhole», το οποίο παρουσιάζει ο Μόργκαν Φρίμαν στο Κανάλι του Science.



Πολλοί επιστήμονες, οι οποίοι έχουν μελετήσει το φαινόμενο της συνείδησης και της μεταθανάτιας εμπειρίας, πιστεύουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη λύση του αινίγματος, εκφράζοντας ωστόσο τις διαφωνίες τους και εκθέτοντας τις δικές τους απόψεις.









pinnokio.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Λύνοντας το μυστήριο του αριθμού 12!

Posted: 26 Nov 2012 03:09 PM PST



Από τους πανάρχαιους χρόνους αποδίδονταν στους
αριθμούς μια μυστηριακή σημασία. Είναι γεγονός ότι οι αρχαίοι λαοί γνώριζαν πλήρως τα θαυμαστά μυστήρια που ήταν σε θέση να αποκαλύψουν οι αριθμοί και ανέπτυξαν μία ολόκληρη επιστήμη αριθμητικών ιδεών, εντελώς ξεχωριστή από τα μαθηματικά.

Η συσχέτιση των αρχαίων δοξασιών για τους Αριθμούς με τα γράμματα της αλφαβήτου , τους Πλανήτες με τα Αστέρια , τους Αστερισμούς και άλλα αστρονομικά μεγέθη, ασκούσανε μια μορφή μαντείας. Αν και ο κάθε αριθμός από μόνος του έχει τη δική του… ξεχωριστή αποκρυφιστική και συμβολική έννοια, ο αριθμός Δώδεκα (12) έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ανά την ιστορία και τους λαούς.

Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει έναν πλήρη κύκλο κι έχει ένα τέλειο και σημαντικό χαρακτήρα που ήταν από τους πιο αξιοσημείωτους στους αρχαίους πολιτισμούς , έχοντας μία άμεση και εξαρτημένη σχέση με το ζωδιακό καθώς και με τους μήνες στους περισσότερους πολιτισμούς είτε χρησιμοποιούσαν σεληνιακό είτε ηλιακό ημερολόγιο .

Η ιερότητα του 12 φαίνεται ότι προέρχεται από το αρχαϊκό δωδεκαδικό σύστημα , που πιθανώς ήταν το μοναδικό σύστημα αρίθμησης κατά τη νεολιθική εποχή και παρέμεινε ως συμπληρωματικό του δεκαδικού μέχρι σήμερα. Η δωδεκάδα , ο χωρισμός της μέρας και της νύχτας σε 12 ώρες και του έτους σε 12 μήνες αποτελούν κατάλοιπα του αρχέγονου δωδεκαδικού συστήματος αρίθμησης. Το 12 αντιπροσωπεύει τις 12 Ιεραρχίες των αρχαίων γραφών που καθόριζαν με τη σειρά τους τους 12 αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.

Οι Σουμέριοι ιερείς αστρονόμοι ήταν και οι πρώτοι που διαίρεσαν το έτος σε μικρότερες μονάδες. Έτσι όπως το σεληνιακό έτος τους είχε δώδεκα μήνες των 30 περίπου ημερών και το ημερονύκτιό τους είχε δώδεκα ντάννα.

Έτσι καταλαβαίνουμε ότι ο αριθμός 12 αποτελούσε μία τεχνική για τη διαίρεση της ροής του χρόνου αλλά κι όπως γνωρίζουμε οι δωδεκάδες σχετίζονται είτε φανερά είτε με έναν κρυμμένο τρόπο με τα Σημεία του Ζωδιακού , μέρη του μεγάλου κύκλου του ουρανού.

Όπως μαρτυρούν τα ευρήματα των ανασκαφών , ήδη από το 2.400 π.Χ χρησιμοποιούσαν το ηλιακό έτος των 360 ημερών που διαιρούνταν σε 12 μήνες των 30 ημερών. Αυτό φαίνεται και στο Βαβυλωνιακό ημερολόγιο, αλλά μόνο στην εποχή του βασιλιά Χαμουραμπί (1955-1913 π.Χ) επιβλήθηκε ομοιομορφία στο ημερολόγιο και δόθηκαν στους μήνες ονόματα , τα οποία χρησιμοποιούνται ως σήμερα παραφθαρμένα στο εβραϊκό ,στο συριακό και στο λιβανέζικο ημερολόγιο.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι διαίρεσαν τη μέρα σε 12 (χαρού) και 12 τη νύχτα. Οι 12 ημερήσιες ώρες προσωποποιούνταν με θεές, που έφερναν στο κεφάλι τους τον δίσκο του Ήλιου, ενώ οι 12 νυχτερινές προσωποποιούνταν με θεές που έφερναν αντίστοιχα ένα αστέρι. Στην Κίνα ο Ζωδιακός Κύκλος αντιπροσωπεύεται από δώδεκα ζώα που το καθένα ασκεί αστρική επίδραση για ένα χρόνο.





 periergaa.blogspot.com




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βρέθηκε ο λόγος που οι γυναίκες αργούν να ντυθούν!

Posted: 26 Nov 2012 03:04 PM PST


Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο...

η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την αλήθεια!





















kamikaze.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Είστε σίγουροι ότι αναγνωρίζετε αυτή την γυναίκα;

Posted: 26 Nov 2012 02:59 PM PST


«Κοροϊδευόμαστε τώρα;» ήταν πιθανότατα η
πρώτη σας σκέψη. Αφού όλος ο κόσμος..γνωρίζει την Angelina Jolie…

Κι όμως δεν είναι η ίδια, αλλά η Tiffany Claus, μια Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, mezzo-soprano και επαγγελματίας ζωγράφος.
Έχει γεννηθεί στις 14 Ιουλίου του 1980 και είναι γνωστή για την εκπληκτική ομοιότητα της με την ηθοποιό Angelina Jolie.

Η Claus είναι επαγγελματίας σωσίας της Jolie, την οποία έχει ντουμπλάρει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.








































newsbomb.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ!!!Δεν θα πιστεύετε πως ήταν η Loreen πριν από την Eurovision!! (pics)

Posted: 26 Nov 2012 02:55 PM PST


Aυτή εδώ είναι η Loreen, η οποία κέρδισε
προσφάτως την Eurovision και φυσικά τις εντυπώσεις με το τραγούδι της "Euphoria".
Πριν όμως την συμμετοχή της στη Eurovision, οι παραγωγοί την έπεισαν να αλλάξει λουκ καθώς την ενημέρωσαν πως σπάνια μπορεί ένα Αφρο-αμερικανός να κερδίσει έναν τέτοιο διαγωνισμό.




























katara.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Θρήνος στη Γερμανία (pics)

Posted: 26 Nov 2012 02:49 PM PST


Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
σε μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργαστήριο για άτομα με ειδικές ανάγκες στην νοτιοδυτική Γερμανία. 


Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες και προσπάθησαν να διασώσουν ανθρώπους που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στο κτίριο, στην κοινότητα Νέουσταντ. Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον 120 άτομα εργάζονται στην φιλανθρωπική οργάνωση «Caritas». 



Μέχρι στιγμής, επτά άτομα έχουν τραυματιστεί, όπως μεταδίδει το BBC. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πως ξεκίνησε η πυρκαγιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο κτίριο βρίσκονταν περίπου 50 άτομα. Το κέντρο χρησιμοποιείται για την ξυλογλυπτική και η μεταλλοτεχνία. Στις προσπάθειες της κατάσβεσης επιστρατεύτηκαν και ελικόπτερα της πυροσβεστικής.








real.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιος ηθοποιός από τα Φιλαράκια είναι αυτός ο μικρός νεαρός;

Posted: 26 Nov 2012 02:45 PM PST







Είναι αξιαγάπητος, γοητευτικός και μας χάρισε
άπειρες στιγμές γέλιου...











fwnazw.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Είδηση ΣΟΚ για το χάπι της επόμενης ημέρας!

Posted: 26 Nov 2012 02:39 PM PST


Η Alyce Clark, ετών 19 κατέρρευσε μέσα στο σπίτι
της ένα μήνα αφού πήρε το χάπι. Μέσα στο ασθενοφόρο έπαθε 7 απανωτές καρδιακές προσβολές και οι γιατροί πίστεψαν πως δεν πρόκειται να συνέλθει ποτέ....
Οι εξετάσεις έδειξαν εκατοντάδες θρόμβους στο αίμα της και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει από που προέρχονται. Όταν η άτυχη κοπέλα συνήλθε μετά από 2 μέρες στην εντατική, και μετά από ισχυρές δόσεις αντιπηκτικών αίματος, είπε στους γιατρούς πως ένα μήνα πριν είχε πάρει το Χάπι!




Το γεγονός αυτό έφερε στο φως πολλές νέες έρευνες για τις πάρα πολύ κακές επιδράσεις του Χαπιού. Σύμφωνα με μία από αυτές οι 15 από τις 30 γυναίκες που θα το πάρουν ανάμεσα σε 100,000 θα εμφανίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους θανατηφόρους θρόμβους στο αίμα τους.





Η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως αφού έγινε καλά οι γιατροί της ομολόγησαν πως αν ήταν άνω των 25 δεν θα είχε επιζήσει. Ήταν πολύ τυχερή που έκανε αυτό το λάθος στα 19 της.








kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Όποτε μένει έγκυος κάποιος από την οικογένειά της κερδίζει το ΛΟΤΤΟ.

Posted: 26 Nov 2012 02:34 PM PST



Ανεξήγητο φαινόμενο αλλά πέρα έως πέρα
αληθινό. Η 29χρονη ΄Χέγκε Ζανέτ Όκσνες (Hege Jeanette Oksnes) από τη Νορβηγία είναι η πιο τυχερή έγκυος στον κόσμο. 

Όποτε μένει έγκυος, κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς της κερδίζει εκατομμύρια στο λότο! Φέτος, την οικογενειακή παράδοση τίμησε ο αδελφός της, ο οποίος κέρδισε 1,6 εκ. ευρώ, ενώ η 29χρονη αδελφή του είναι ετοιμόγεννη στο τρίτο παιδί της.

 Πριν από αυτόν, η ίδια η Χέγκε είχε κερδίσει 1.000.000 ευρώ το 2010, μία ημέρα προτού γεννήσει το δεύτερο παιδί της! Το 2006, όταν η κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ο πατέρας της Λέιφ κέρδισε 700.000 ευρώ λίγες ώρες μετά τον τοκετό. Η Χέγκε έχει άλλους τρεις αδελφούς που, όπως λέει, την πιέζουν να αποκτήσει και «άλλα δέκα παιδιά» για να κάνουν και αυτοί την τύχη τους.

 Τα μέλη της οικογένειας Όκσνες δηλώνουν πως «δεν έχουν κάποια μαγική φόρμουλα, ούτε παίζουν στο λότο συγκεκριμένους αριθμούς». Και τις τρεις φορές είχαν αγοράσει έτοιμα δελτία με ήδη συμπληρωμένα τα νούμερα!






olataparaxena.blogspot.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τη Μπέσυ Μάλφα 10 χρόνια πριν! Μεγάλη αλλαγή!

Posted: 26 Nov 2012 02:29 PM PST


Δείτε την γνωστή ηθοποιό μια δεκαετία πριν..

















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βρήκαμε την πιο περίεργη γυναίκα του κόσμου!

Posted: 26 Nov 2012 02:25 PM PST


Δεν είναι ότι έχει 1 μάτι, 3 χέρια ή 40 πόδια..

Είναι κάτι άλλο πιο ''ανώδυνο'' μεν, εξωπραγματικό δε!

Η μέση της συγκεκριμένης γυναίκας έχει περίμετρο μόλις 50 εκατοστά! Ναι, ναι, κι όμως γίνεται! Χωρίς κάποια πλαστική ή λιποαναρόφηση απλά γεννήθηκε με πολύ μικρό στομάχι και κατά συνέπεια με πολύ μικρή μέση!

Η 30χρονη γυναίκα ονομάζεται Ioana Spangenberg, κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι... μοντέλο!
Και όχι, δεν κάνει καριέρα μοντέλου από τα 13 της αλλά μόλις πρόσφατα της ήρθε μια επαγγελματική πρόταση για φωτογράφιση καθώς είχε ποστάρει κάποιες φωτογραφίες της σε ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.
Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι της αρέσει το καλό φαγητό και τα junk food αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα...! Να την πιστέψουμε;





















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ελληνίδα ηθοποιός ζητά «συνοδό» μέσω internet!

Posted: 26 Nov 2012 02:19 PM PST

Ελληνίδα ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό της..

λογαριασμό στο twitter πώς ζητάει συνοδό και φυσικά μετά πληρωμής!

Ο λόγος για την... Γιούλικα Σκαφιδά η οποία έγραψε χαριτολογώντας πως ψάχνει συνοδό για να δουν μαζί την κινηματογραφική ταινία "Holy Motors" και συμπλήρωσε πώς δίνεται αμοιβή!

















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο νικητής του Fame Story σοκάρει: Διάσημοι gay με ρώτησαν πόσα θέλω

Posted: 26 Nov 2012 02:14 PM PST


Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο..

νικητής του ''Fame Story 3'' Περικλής Στεργιανούδης!

Μιλώντας στο Tv Show και στον Γιάννη Βίτσα ο Περικλής αποκάλυψε πως διάσημοι gay του ζήτησαν να κοιμηθεί μαζί τους επί πληρωμή.

«Δεν μου είπαν ατάκα τύπου «Αν έρθεις μαζί μου, θα κάνεις καριέρα». Αυτό το απαξιώ. Το θεωρώ γελοίο. Μου την έπεσαν διάσημοι gay και μου είπαν: «Πόσα ζητάτε να κάνουμε έρωτα;».
Τους απάντησα «Αν γίνει και ο Περικλής gay, μετά θα χαθεί όλος ο πλανήτης»!», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «Με ρώτησαν πόσα θέλω. Προσπαθούν να σε δελεάσουν με το χρήμα, και υπάρχουν πολλοί -συνήθως Αλβανοί- που υποκύπτουν».

Όσο για το πώς αντέδρασε; «Έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Γιατί εγώ είμαι κλασικός τύπος ακόμα με τη χωρίστρα μου. Δεν ξεφεύγω. Τους έλεγα «Εγώ, παιδιά, είμαι άνδρας» και μετά ήρθε η ατάκα «Οι πραγματικοί άνδρες πάνε με τους άνδρες». Τι να απαντήσεις σ' αυτό το θέμα!
Και μόνο με τη σκέψη κάνω εμετό. Τώρα πια αυτό είναι της μόδας στην Ελλάδα, απ' ό,τι κατάλαβα».



 gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ! Είναι μόλις 28 χρονών! Με πόσους άντρες έχει πάει;

Posted: 26 Nov 2012 02:09 PM PST


Η 28χρονη Biannca Lake, πρώην παίκτρια του..

βρετανικού X Factor και πρώην  σ τ ρ ίπ ε ρ  αποκάλυψε ότι έχει κάνει σ  ε ξ  με περισσότερους από...

177 άνδρες, προσθέτοντας ότι «κατά βάθος όλες οι γυναίκεςθα ήθελαν να είναι σαν κι εμένα».

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το χαρακτηρισμό της «εύκολης» που της αποδίδουν, λέγοντας ότι όσοι την κριτικάρουν απλά... τη ζηλεύουν!

«Πολλές κοπέλες με κατακρίνουν, αλλά κατά βάθος θέλουν να γίνουν σαν κι εμένα. Και πολλές είναι σαν κι εμένα, απλά εγώ δεν ντρέπομαι γι' αυτά που κάνω» είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «How To Get A Life» του BBC 3.

Η ίδια πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά αγόρια στον κόσμο για να είναι πιστή μόνο σε ένα και πως η μόνη περίοδος του χρόνου που θα της άρεσε να είναι σε σχέση είναι τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλιά της... αλλά κατά τ' άλλα οι σχέσεις της προκαλούν στρες.

Ομολόγησε ακόμη ότι η μοναδική φορά που ήταν αφοσιωμένη σε έναν άντρα, εκείνος κατέληξε να της «ραγίσει την καρδιά».



















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε την φοιτήτρια που τρώει από τα σκουπίδια ενώ...έχει λεφτά (!)

Posted: 26 Nov 2012 02:04 PM PST


Μια…
περίεργη λογική ακολουθεί η Ashley Fields από τη Νέα Υόρκη.Η νεαρή γυναίκα που βλέπεται στη φωτογραφία τρώει στην κυριολεξία...από τα σκουπίδια, όχι γιατί δεν έχει χρήματα, αλλά για να κάνει οικονομία.

Η Ashley είναι φοιτήτρια και παράλληλα δουλεύει στο θέατρο, το οποίο της εξασφαλίζει 2.000 δολάρια το μήνα, όμως αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να ξοδεύει χρήματα για το φαγητό της όταν υπάρχουν κάθε μέρα έτοιμα γεύματα (μισοφαγωμένα) γι' αυτήν. Κι αν χρειαστεί να βάλει τα χέρια της στα σκουπίδια, θα το κάνει.

Όπως λέει, πολλοί Νεοϋορκέζοι τρώνε δύο μπουκιές από το φαγητό τους και το πετάνε. Το αφήνουν επίσης μέσα στη συσκευασία τους, το οποίο σημαίνει πως είναι καθαρό για την Ashley. Τρώει συνήθως σάντουιτς από το Starbucks, σαλάτες και άλλα φαγητά από fast food. Επίσης, περιμένει να νυχτώσει και πηγαίνει στην πίσω πόρτα εστιατορίων έτοιμου φαγητού που πετάνε το φαγητό που δεν αγοράστηκε. Τα παίρνει, τα αφήνει στο ψυγείο της και βγάζει την εβδομάδα με αυτόν τον τρόπο!

Όπως αναφέρει η Ashley, υπάρχουν πολλοί σαν αυτή και δεν είναι άστεγοι ή φτωχοί. Απλά έχουν βρει, όπως λέει, μια καλή λύση.







katara.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27/11;

Posted: 26 Nov 2012 02:00 PM PST



Τα Ζώδια Σήμερα 27 Νοέμβριου 2012







Κριός


21/3-20/4


Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα, αγαπητέ Κριέ, και επίσης μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, στα καλά καθούμενα και χωρίς να το περιμένεις, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, πολλές θα είναι οι αλλαγές και οι θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό από σήμερα. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα κάποια θέματα γραφειοκρατίας ή θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.






Ταύρος


21/4-20/5


Είσαι σε αναμονή, αγαπητέ Ταύρε, και περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν σύντομα και θα είναι υπέρ σου. Σήμερα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους ή να δρομολογήσεις θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Εσύ που περνάς τον χρόνο σου παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις πως αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, ώστε να κάνεις άμεσα την γνωριμία που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, φίλε Ταύρε, όμως κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συγκρατημένης συμπεριφοράς. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος, για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Φίλε Δίδυμε, μπορείς, αν το θέλεις πραγματικά, να ξεπεράσεις ενδεχόμενες δυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν αυτήν την Τρίτη στην ζωή σου. Σήμερα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς και να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση στα πράγματα και στα γεγονότα και, με λίγη διπλωματικότητα, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, ο ερωτισμός και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την ημέρα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, ετοιμάστε την αγκαλιά σας να υποδεχτεί τον άνθρωπο των ονείρων σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν, φίλε Δίδυμε, να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές και μην μπαίνεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα, στα οποία σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, καλό είναι να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, πρέπει να σκεφτείς μήπως φταις και εσύ σε μερικά πράγματα και δεν θέλεις να διακρίνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που σου χτυπούν την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση, δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και σπατάλες.





Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, προσπάθησε σήμερα να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερούν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Περνάς προβλήματα και εμπόδια, που προσπαθείς να τα λύσεις. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και από σήμερα και στο εξής, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, η περίοδος θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Καλό είναι να μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, γιατί η σχέση θα φτάσει στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεις ένα πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο όλες αυτές τις ευθύνες, που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου, αλλά είναι παροδικές. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταπιάνεσαι με πολλά θέματα μαζί. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μπορείς σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην κάθεσαι αμέριμνος και αμέτοχος, χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις για να βρεις το άλλο σου μισό. Θέλει και την δική σου συμμετοχή η αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Παρθένε, προσπάθησε να αποφύγεις τα λάθη στο χώρο της εργασίας σου και, αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα, γιατί πολύ σύντομα θα καταλάβεις ότι είναι εις βάρος σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσες δεδομένες μέχρι τώρα, αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την Τρίτη, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο, ίσως να ανατραπούν και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Απλώς είναι λίγο περίεργες οι καταστάσεις, διαφορετικά δεν θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου και όλα θα πάνε καλά. Λίγη ψυχραιμία μόνο χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και την επόμενη περίοδο, θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θετικές είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την Τρίτη, φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και να ομαλοποιεί τις επικοινωνίες σου. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθηση σου θα σε βγάλει πολλές στιγμές από την δύσκολη θέση, που προσπαθούν να σε φέρουν κάποιοι ανταγωνιστές σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Μπορείς σήμερα να κινηθείς επικεντρωμένα, αγαπητέ Σκορπιέ, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν είναι πολλές και σημαντικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, φρόντισε να ξεδιπλώσεις το φλογερό σου ταμπεραμέντο και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περιορίσεις το άγχος, γιατί η δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.





Τοξότης
23/11-21/12

Η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη, αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό και να σε ευνοεί. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Η η διάθεσή σου θα χτυπήσει κόκκινο, με την καλή έννοια!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την Τρίτη με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη, φίλε Τοξότη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα τον στεναχωρήσουν, και φρόντισε να περάσεις τον βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αν είσαι Τοξότης. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, χάρη στη βοήθεια που σου προσφέρει ο Ερμής, σε ορθή πορεία πλέον, και στην υποστήριξης που έχεις από κάποια σημαντικά πρόσωπα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και ιδιαίτερα ο Ερμής, που επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό. Θα έχεις την συμπαράστασή τους σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Ωστόσο, φρόντισε να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε το δρόμο της λογικής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε παροτρύνει να κινηθείς δυναμικά, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία, που θα σε ξεσηκώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα στο χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδα σου, ωστόσο φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Μην δείχνεις σήμερα δογματισμό, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου, σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Υδροχόε, νέες συνεργασίες καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, από σήμερα και στο εξής. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Οι συνάδελφοί σου υποστηρίζουν τις ιδέες σου και δίνουν χέρι βοηθείας σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας το να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, εσύ ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στο σύντροφό σου φίλε Ιχθύ, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Αν δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα φανεί κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή, άσε την γοητεία σου ελεύθερη και φλέρταρε απροκάλυπτα. Να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας αυτήν την Τρίτη, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη, που μετά θα πρέπει να διορθώνεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.




myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι μπορεί να σου συμβεί όταν πας να φορέσεις ένα Τζιν παντελόνι;(meme)

Posted: 26 Nov 2012 01:52 PM PST




Έχει συμβεί σίγουρα σε όλους


pinnokio.gr

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO | Ποια παρουσιάστρια βγήκε σήμερα με αυτά τα παπούτσια;

Posted: 26 Nov 2012 01:46 PM PST




Έβαλε το τακουνάκι της και βγήκε στην εκπομπή. Το συγκεκριμένο όμως, δεν θα
μπορούσε να περάσει απαρατήρητo και πώς άλλωστε...






Να της πει χρόνια πολλά για τη γιορτή της πήγε η Ελένη Μενεγάκη
στην Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά όταν το μάτι της έπεσε στα παπούτσια την
έφερε μπροστά για να δει και ο κόσμος το τακούνι... "με τάκο καναπέ"
όπως αυτοσαρκάστηκε η Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο:

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Κόβεται το μήλο με τα χέρια;

Posted: 26 Nov 2012 01:38 PM PST



Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα…


Σωστά; Τι γίνεται, όμως, όταν για κάποιο λόγο τα μαχαίρια έχουν… εξαφανιστεί από προσώπου γης(!) και δεν θέλετε, βέβαια, να χαλάσετε τα ωραία σας δοντάκια; Τι κάνετε; Δεν τρώτε το λαχταριστό μηλαράκι; Όχι, το τρώτε και το παρατρώτε, αφού, βλέποντας το ακόλουθο βίντεο θα μπορείτε πια να κόβετε τα μήλα με τα χεράκια σας, αφήνοντας τα… πλήθη άναυδα! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μήλο και… τεχνική κατάρτιση!




perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Aπίστευτο:Ο μυστικός χάρτης του ανθρώπινου εγκεφάλου

Posted: 26 Nov 2012 01:32 PM PST




Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα μυστήριο από μόνο του.
Οι
επιστήμονες έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να καταλάβουν, και να
κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργεί.






 Οι επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να χαρτογραφήσουν αυτόν τον μαγικό
τόπο και να...


τον μελετήσουν. Την τεράστια βιοχημική πολυπλοκότητα του ανθρώπινου
εγκεφάλου επιβεβαιώνει ένας νέος «χάρτης», που καταγράφει αναλυτικά για
πρώτη φορά τη δραστηριότητα των γονιδίων σε όλο τον εγκέφαλο, κάτι που
ελπίζεται ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των νευρολογικών και
ψυχιατρικών παθήσεων...



 Η μελέτη, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι ανεξάρτητα από τις μυριάδες
προσωπικότητες που υπάρχουν στον ανθρώπινο πληθυσμό, οι εγκέφαλοι μας
φαίνεται πως έχουν την ίδια βασική μοριακή-γενετική δομή και
αρχιτεκτονική.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου 'Αλεν για την Επιστήμη του Εγκεφάλου στο
Σιάτλ, με επικεφαλής τον Μάικλ Χαβρίλιτς, που έκαναν τη σχετική
δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", δημιούργησαν έναν έγχρωμο υψηλής
ανάλυσης τρισδιάστατο «χάρτη» γονιδιακής έκφρασης του ενήλικου
εγκεφάλου. Οι επιστήμονες, που ξεκίνησαν το ερευνητικό πρόγραμμα το
2008, ανέλυσαν γονιδιακά τους εγκεφάλους τριών ανδρών-δωρητών, τους
οποίους έκοψαν σε πολύ μικρά κομμάτια για να αναλύσουν το επίπεδο
δραστηριότητας των περίπου 20.000 γονιδίων του ανθρώπινου γονιδιώματος.



 «Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι η πιο πολύπλοκη δομή που είναι γνωστή
στην ανθρωπότητα και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη σύγχρονη
βιολογία είναι η κατανόηση του τρόπου κατασκευής και οργάνωσής του. Για
πρώτη φορά καταφέραμε μια επικάλυψη του ανθρώπινου γονιδιώματος με τον
ανθρώπινο εγκέφαλο. Αυτό μας δίνει ουσιαστικά ένα είδος "στήλης της
Ροζέτας" για την κατανόηση των συνδέσμων ανάμεσα στο γονιδίωμα και τον
εγκέφαλο και, έτσι, μας ανοίγει ένα δρόμο για την αποκωδικοποίηση των
τρόπων που οι γενετικές διαταραχές επιδρούν και δημιουργούν τις
εγκεφαλικές νόσους», δήλωσε ο καθηγητής μοριακής νευροεπιστήμης Σιθ
Γκραντ του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, ο οποίος συμμετείχε στη
δημιουργία του νέου «χάρτη».



 Η επεξεργαστική ισχύς και η πολυπλοκότητα του εγκεφάλου σχετίζεται με
τις πολύπλοκες συναπτικές συνδέσεις ανάμεσα στους νευρώνες, με την
ποικιλία των εγκεφαλικών κυττάρων και, τελικά, με τους μυστηριώδεις
μηχανισμούς με τους οποίους τα γονίδια του εγκεφάλου ενεργοποιούνται ή
απενεργοποιούνται. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το 84% όλων των
γονιδίων του ανθρώπου ενεργοποιούνται κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο του
εγκεφάλου του. Επιπλέον, η γονιδιακή δραστηριότητα διαφέρει ανάμεσα στο
πιο επιφανειακό και εξελιγμένο μέρος του εγκεφάλου που είναι ο φλοιός
και στο πιο αρχαίο και βαθύ που είναι το εγκεφαλικό στέλεχος.

Ακόμα, ανάλογα με τις διαφορετικές λειτουργικές περιοχές του εγκεφάλου
(για την κίνηση, τις αισθήσεις κλπ), μεταβάλλεται βκαι η γονιδιακή
δραστηριότητα.



 Ο «Άτλας» όμως δεν βρήκε κάποια διαφορά στη δραστηριότητα των γονιδίων
μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου. Επίσης, και στους τρεις
εγκεφάλους που μελετήθηκαν, τα «μοτίβα» γονιδιακής έκφρασης ήσαν τόσο
παρόμοια, που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει ένα κοινό πρότυπο για
την ενεργοποίηση των γονιδίων σε όλους τους ανθρώπινους εγκεφάλους.

Στο παρελθόν, οι επιστήμονες είχαν δημιουργήσει ανάλογους «χάρτες» για
εγκεφάλους τρωκτικών, που όμως είναι περίπου 1.000 φορές πιο μικροί και
σαφώς λιγότερο πολύπλοκοι.



 Ο νέος ανθρώπινος «χάρτης» είναι ελεύθερα προσβάσιμος από τον κάθε ερευνητή μέσω του Allen Institute for Brain Science.



πηγή:trelokouneli.gr
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ: «Χρυσές» δουλειές με τα χαρτάκια προτεραιότητας!

Posted: 26 Nov 2012 01:25 PM PST




Όχι μόνο το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε, αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι από τα εξυπνότερα
κόλπα για εύκολο κέρδος. Ο λόγος για τους ανήλικους οι οποίοι σκαρφίστηκαν το εξής απίστευτο:...


Πηγαίνουν από νωρίς το πρωί σε δημόσιες υπηρεσίες ή ακόμα και υποκαταστήματα όπου συνήθως επικρατεί συνωστισμός από συναλλασσόμενους και κόβουν χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας ανά συγκεκριμένη ώρα. Και όταν «πέσει» η πολλή κίνηση κι αρχίσουν οι ουρές και ο μεγάλος χρόνος αναμονής, πλησιάζουν με τρόπο αυτούς που έχουν προχωρημένα νούμερα και έναντι ενός ή ακόμα και δύο ευρώ, (το παζαρεύουν...), πουλάνε το χαρτάκι με το μικρότερο νούμερο και συνεπώς με τα λιγότερα λεπτά αναμονής. Και μάλιστα φαίνεται πως κάτω από τη μύτη των υπευθύνων κάνουν κυριολεκτικά «χρυσές» δουλειές, μιας και ο συναλλασσόμενος δεν το πολυσκέφτεται να δώσει ένα με δύο ευρώ για να γλιτώσει είκοσι λεπτά ή ακόμα και μισής ώρας αναμονή! Μάλιστα οι ανήλικοι κάνουν αυτή τη δουλειά σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Πηγαίνουν δηλαδή κάθε τόσο στο μηχάνημα και κόβουν χαρτάκια τα οποία φυλάνε για αργότερα...

planet-greece.blogspot.com/
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Μαζορέτες ξυρίζουν γουλί το κεφάλι τους στην μέση του γηπέδου

Posted: 26 Nov 2012 01:19 PM PST



Την συμπαράστασή τους στο προπονητή της ομάδας που πάσχει από λευχαιμία...


δείχνουν η μια μετά την άλλη οι μαζορέτες της ομάδας NFL Indianapolis Colts, δεχόμενες να ξυρίσουν το κεφάλι τους γουλί. Και μάλιστα μπροστά σε 50.000 θεατές.



Τελευταία που «βγήκε κουρεμένη» ήταν η Μέγκαν Μ. η οποία κάθισε και άφησε τον Blue, την μασκότ της ομάδας, να την κουρέψει μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τους Colts νικητές έναντι των Buffalo Bills με 20-13.



Πριν από την Μέγκαν προηγήθηκε μια ακόμη μαζορέτα καθώς και όλοι οι παίκτες της ομάδας που προσπαθούν έτσι να δείξουν την αγάπη τους στο προπονητή Τσακ Παγκάνο που βρίσκεται στο νοσοκομείο.



Μάλιστα για κάθε μαζορέτα που κουρεύεται οι θεατές δωρίζουν και από 10.000 δολάρια στην έρευνα για την καταπολέμηση της λευχαιμίας.




iefimerida.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι επιπτώσεις της καθιστικής ζωής

Posted: 26 Nov 2012 01:12 PM PST



Παράγοντας κινδύνου για παχυσαρκία και καρδιαγγειακά νοσήματα...


Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η καθιστική ζωή αποτελεί παράγοντα κινδύνου για παχυσαρκία και καρδιαγγειακά νοσήματα, ανεξάρτητα από το αν κάποιος κάνει γυμναστική ή όχι. Φαίνεται κυρίως ότι όσο πιο πολύ κάθεται κάποιος και δεν κινείται στον εργασιακό του χώρο, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει από πρόωρο θάνατο ανεξάρτητα από το αν είναι υπέρβαρος ή όχι.



Οπότε θα βοηθούσε αν ο καθένας από εμάς απλά μείωνε το χρόνο καθισιού στη δουλειά του. Σε αυτό θα έπρεπε να συμβάλουν τα κράτη ώστε να βοηθήσουν οι εργοδότες και οι επιχειρήσεις. Ακόμα και η χρήση σκάλας στο χώρο εργασίας για μετάβαση από ένα όροφο στον άλλο, πιθανόν να αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο που, εάν υιοθετηθεί μαζικά από τους εργαζομένους, μπορεί να τους προσφέρει πολλά στον τομέα της πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων.



Άλλα στοιχεία δείχνουν ότι ακόμα και η εντατική άσκηση στο γυμναστήριο ενδεχομένως να αποδειχτεί ανεπαρκής στο να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου, σε περίπτωση που ένας άνθρωπος ακολουθεί εντελώς καθιστική ζωή. Αυτό έδειξαν αναλύσεις που έγιναν σε μια μεγάλη προοπτική μελέτη στις ΗΠΑ στην οποία συμμετείχαν ενήλικες και εξέτασαν τον ελεύθερο χρόνο που δαπανάται στο καθισιό και τη φυσική δραστηριότητα σε σχέση με τη θνησιμότητα. Μετά από προσαρμογή για το κάπνισμα, τον δείκτη μάζας σώματος και άλλους παράγοντες κινδύνου, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο χρόνος καθισιού ήταν άμεσα συνδεδεμένος τον κίνδυνο θανάτου σε γυναίκες και άνδρες.



Σημειώνεται πως, ακόμη μεγαλύτερος βρέθηκε να είναι ο κίνδυνος θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα (π.χ. έμφραγμα, εγκεφαλικό κ.α.). Το αξιοσημείωτο είναι, ότι αυτές οι αυξημένες πιθανότητες δεν άλλαζαν ακόμα και όταν λαμβανόταν υπόψη η αυξημένη φυσική δραστηριότητα που έκαναν ορισμένα άτομα (τα οποία, κατά τα άλλα, έκαναν καθιστική ζωή). Στις περιπτώσεις βέβαια που τα άτομα δεν έκαναν καθόλου φυσική δραστηριότητα, τότε ο κίνδυνος θανάτου λόγω καθισιού αυξανόταν ακόμα περισσότερο.



Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι η πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα και καρκίνο. Ακόμη και σε άτομα που έκαναν μέτρια φυσική δραστηριότητα για περισσότερες από 7 ώρες την εβδομάδα, βρέθηκε ότι αυτοί που παρακολουθούσαν τηλεόραση για πάνω από 7 ώρες την ημέρα παρουσίαζαν αυξημένο κίνδυνο θανάτου από κάθε αιτία και από νοσήματα της καρδιάς, σε σχέση με εκείνους που παρακολουθούσαν μέχρι 1 ώρα τη μέρα.



Στην Αμερική μάλιστα, έχει βρεθεί ότι η μείωση του υπερβολικού καθισιού, σε λιγότερο από 3 ώρες τη μέρα μπορεί να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής των ατόμων αυτών μέχρι και 2 χρόνια και η λιγότερη παρακολούθηση τηλεόρασης (<2 1="1" br="br">
Όσον αφορά τα παιδιά σχολικής ηλικίας 7-15 ετών, από μια ανασκόπηση ερευνών έχει βρεθεί ότι όσο πιο καθιστική είναι η συμπεριφορά τους τόσο πιο πολλά προβλήματα υγείας προκύπτουν από αυτήν. Όσα παιδιά παρακολουθούν τηλεόραση για παραπάνω από 2 ώρες την ημέρα τείνουν να έχουν πιο αυξημένο σωματικό βάρος και λίπος, μειωμένη αθλητική απόδοση, χαμηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης και χαμηλότερες επιδώσεις στα μαθήματα.

Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλά επιστημονικά δεδομένα που αποδεικνύουν ότι μια μείωση του χρόνου καθισιού μέσα στη μέρα είναι άμεση συνδεδεμένη με χαμηλότερο κίνδυνο για την υγεία στη νεολαία. Συστήνεται έτσι, ειδικά τα παιδιά να αποφεύγουν την παρακολούθηση τηλεόρασης για πάνω από 2 ώρες την ημέρα.

Η καθιστική ζωή έχει βρεθεί μεταξύ άλλων, ότι έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις για το μεταβολισμό, επηρεάζοντας το επίπεδο των τριγλυκεριδίων, της χοληστερόλης, της γλυκόζης, της αρτηριακής πίεσης κ.ά.










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πώς να νικήσετε τους «γλουτούς του γραφείου»

Posted: 26 Nov 2012 01:09 PM PST




Συρρίκνωση και διάσπαση των μυών, συσσώρευση άφθονου λίπους: έρευνες του
Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ αποκαλύπτουν ότι η παρατεταμένη ακινησία αλλάζει το σχήμα των γλουτών, επηρεάζοντας την δομή των μεγάλων μυών που τους απαρτίζουν.

Όπως έγραφαν πέρυσι στο επιστημονικό περιοδικό «American Journal of Physiology – Cellular Physiology», μελετώντας ομάδα παράλυτων ανθρώπων ανακάλυψαν ότι «οι παρατεταμένες περίοδοι μηχανικού φορτίου και πίεσης, είτε οφείλονται στην κατάκλιση είτε στο κάθισμα, έχουν ως συνέπεια αυξημένη παραγωγή λίπους».

Μολονότι δε, η σχετική έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ανθρώπους που κατ' ανάγκην ζουν καθισμένοι σε αναπηρική καρέκλα ή καθηλωμένοι στο κρεβάτι, οι ερευνητές με επικεφαλής τον δρα Αμίτ Γκέφεν, καθηγητή Βιοϊατρικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, τόνιζαν ότι η ακινησία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ζωής και των εργαζομένων σε γραφεία – συνεπώς και αυτοί απειλούνται από την ίδια συνέπεια.

Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; «Οι καμπτήρες μύες των ισχίων, που βρίσκονται στο πρόσθιο τμήμα των γοφών, συσπώνται υπερβολικά πολύ και είναι "σφιγμένοι" σε όσους περνούν τη μέρα τους καθισμένοι», λέει στην εφημερίδα «Daily Mail» ο δρ Κρις Τζόουνς, επικεφαλής του Τμήματος Φυσιολογίας στον υγειονομικό οργανισμό Nuffield Health. «Συνέπεια αυτού είναι να υπολειτουργούν οι τρεις κύριοι μύες των γλουτών (ο μεγάλος, ο μέσος και ο μικρός γλουτιαίος), με επακόλουθο μειωμένο μυϊκό τόνο».

Οι γλουτιαίοι μύες είναι απαραίτητοι για την σταθεροποίηση και τον έλεγχο των κινήσεων της πυέλου, των ποδιών και της μέσης. Όταν, όμως, αυτοί εξασθενήσουν και «σφίξουν» οι καμπτήρες των ισχίων, «το επακόλουθο είναι η αδυναμία της οσφυοπυελικής περιοχής – ένα σύνδρομο που εκδηλώνεται με πόνους στη μέση, στα γόνατα ή τους αστραγάλους και σε μερικές περιπτώσεις περιορισμό της κινητικότητας»,κατά την δρα Ανν Έλιοτ, λέκτορα στο Αθλητικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Μίντλσεξ.

Η διεύρυνση των γλουτών των εργαζομένων στα γραφεία σχετίζεται με τις ώρες της ακινησίας. Όπως έχουν δείξει και οι μελέτες του Τελ Αβίβ, όσο πιο παρατεταμένη είναι η ακινησία, τόσο περισσότερα προλιπώδη κύτταρα (ή προλιποκύτταρα) αναπτύσσονται.

Στην πραγματικότητα, ο ρυθμός ανάπτυξης αυτών των πρόδρομων μορφών των κυττάρων του λίπους (λιποκύτταρα) αναπτύσσονται και συσσωρεύονται με διπλάσια ταχύτητα σε όσους διάγουν καθιστική ζωή, κατά τον δρα Γκέφεν.

    Τι να κάνετε

Το μείζον ερώτημα είναι τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι γραφείου για να προστατευθούν. «Δυστυχώς δεν μπορεί κάποιος να μειώσει τοπικά το λίπος», λέει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Άννα Ρέιμοντ, εκπρόσωπος της Βρετανικής Διαιτητικής Εταιρείας. «Μπορεί ωστόσο να προσέξει, κατ' αρχάς, τη διατροφή του».

«Είναι πολύ σημαντικό να περιορίσει την κατανάλωση ζάχαρης, διότι οι απλοί υδατάνθρακες οδηγούν στην παραγωγή ινσουλίνης, η οποία αυξάνει την ικανότητα του σώματος να αποθηκεύει λίπος», εξηγεί.

Η κατανάλωση άφθονου νερού επίσης μπορεί να βοηθήσει. «Οι εργαζόμενοι γραφείου συχνά ξεχνούν να πιουν αρκετά υγρά και αφυδατώνονται, γεγονός που επιτείνει το πρόβλημα», λέει η κυρία Ρέιμοντ. «Επιπλέον, η αφυδάτωση καθιστά εντονότερη την λαχτάρα για γλυκά σνακ».

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να καταναλώνουμε τα σωστά λίπη. «Η ελαστικότητα του δέρματος των γλουτών μπορεί να βελτιωθεί με δύο μερίδες λιπαρών ψαριών (όπως οι σαρδέλες, το σκουμπρί, ο σολομός, ο τόνος) την εβδομάδα», εξηγεί.

Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε τους μυς των γοφών και να ενεργοποιήσετε τους γλουτιαίους μυς, κάνοντας αθλητικό μασάζ: πάρτε μία μπάλα του τένις και κυλήστε την αργά στο πρόσθιο τμήμα των γοφών σας, στα σημεία που τους νιώθετε «σφιγμένους», συνιστά ο δρ Τζόουνς. «Εάν νιώσετε πόνο, ακουμπήστε πάνω τους την μπάλα και πιέστε απαλά για ένα λεπτό ή έως ότου υποχωρήσει ο πόνος». Να κάνετε μασάζ με το μπαλάκι πέντε έως 10 λεπτά την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, έως ότου νιώθετε τους μυς των γοφών σας να χαλαρώνουν.

Μία άλλη καλή ιδέα είναι να τρίβετε καθημερινά το δέρμα των γλουτών με μία βούρτσα με μακρύ χερούλι. Να κάνετε τις εντριβές με κατεύθυνση προς την καρδιά, επί 2 λεπτά πριν μπείτε για μπάνιο.

    Ασκήσεις

Πολύ σημαντικό είναι, τέλος, να κάνετε απλές ασκήσεις εν ώρα εργασίας. Η απλούστερη όλων είναι να σηκώνεστε συχνά από την καρέκλα σας (λ.χ. για να μιλήσετε με τους συναδέλφους σας), θέτοντας ως στόχο να είστε όρθιοι επί 2 έως 5 λεπτά ανά ημίωρο εργασίας.

Ο προσωπικός προπονητής Κορνέλ Τσιν, συνιστά επίσης να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το να ανεβαίνετε τη σκάλα με τα πόδια, αλλά δυο-δυο τα σκαλιά (η προσπάθεια αυτή ενεργοποιεί άριστα τους γλουτιαίους μυς).

Εν όσω κάθεστε, εξάλλου, συνιστά να αποκτήσετε τη συνήθεια να σφίγγετε δέκα συνεχόμενες φορές τους γλουτούς σας με αργό ρυθμό, στη συνέχεια δέκα φορές με εξίσου αργό ρυθμό αλλά «κρατώντας» κάθε σύσφιξη δύο δευτερόλεπτα, και μετά ακόμα δέκα φορές με πολύ γρήγορο ρυθμό. Η απότομη εναλλαγή από το αργό στο γρήγορο, κινητοποιεί όλους τους μυς της περιοχής και σε όλο το βάθος τους, εξηγεί.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές