Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Δραματική μεταμόρφωση μιας κοπέλας που έκανε αυξητική χειλιών!

Posted: 23 Nov 2012 03:39 PM PST


Αυτή η όμορφη κοπέλα θέλησε να βελτιώσει την εμφάνιση της, δυστυχώς όμως...






δεν ήξερε πότε να σταματήσει.





Μετά από διαδοχικές επεμβάσεις αυξητικής χειλιών, το αποτέλεσμα είναι μάλλον καταστροφικό…













































kamikazi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποια είναι η κόρη του Λάκη Λαζόπουλου;

Posted: 23 Nov 2012 03:34 PM PST


Η Μαριέλλη Λαζοπούλου χαράζει την
επαγγελματική της πορεία ανεξάρτητη, χωρίς το "βαρύ" όνομα του πατέρα της...






Η ίδια δεν πάει σε κοσμικά πάρτι και αποφεύγει τα φλας των φωτογράφων. Απεχθάνεται την έκθεση στον φακό, αφού έχει επιλέξει να είναι χαμηλών τόνων. Θέλει να πετύχει επαγγελματικά, χωρίς να ταυτίζεται η δραστηριότητά της με το βαρύ όνομα του πατέρα της. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα και προσπαθεί όσο μπορεί να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας. Έτσι είναι ελάχιστες οι φορές που την έχουν απαθανατίσει, όπως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο.

Όπως γράφει η Τεριάννα Παππά στην Espresso, η 25χρονη Μαριέλλη Λαζοπούλου είναι πίσω από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Αν". Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αξιόλογο επαγγελματικά, καθώς είχε συμμετάσχει και ως executive producer και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρη". Η Μαριέλλη εργάζεται σε εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών και αναμένεται το όνομά της να φιγουράρει στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές.



Η Μαριλού, όπως την φωνάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και όπως κάθε κόρη, είναι και η αδυναμία του μπαμπά της Με τους γονείς της έχει ιδανικές σχέσεις, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά τη γιαγιά της στη Λάρισα.







zappit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

5 πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε όταν είναι αργά!

Posted: 23 Nov 2012 03:29 PM PST


Οι άνθρωποι μετανιώνουν και είναι για τα απλά
πράγματα στη ζωή που άφησαν να τους ξεγλιστρήσουν...






Μία πρώην νοσοκόμα που για αρκετά χρόνια φρόντιζε ετοιμοθάνατους ασθενείς, μας μεταφέρει τα 5 πιο συνηθισμένα πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι θα ήθελαν να γυρίσουν πίσω τον χρόνο. Και μας τα λέει για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη.



Η Bronnie Ware, μία νοσοκόμα ανακουφιστικής φροντίδας που αναλάμβανε ασθενείς τις τελευταίες 3-12 εβδομάδες της ζωής τους, κατέγραψε σε ένα βιβλίο τις εμπειρίες της. Να τι έμαθε:



«Οι ασθενείς μου ήταν αυτοί που πήγαιναν σπίτι τους για να πεθάνουν, και μοιραστήκαμε μερικές μοναδικές στιγμές. Οι άνθρωποι ωριμάζουν πολύ όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη θνητότητά τους και μερικές φορές η αλλαγή είναι απίστευτη. Ο καθένας τους βίωσε ένα εύρος συναισθημάτων που, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, ποίκιλλε από την άρνηση, στον φόβο, τον θυμό, τις τύψεις, ακόμη περισσότερη άρνηση και στο τέλος αποδοχή. Παρ' όλα αυτά, όλοι οι ασθενείς κατόρθωσαν να βρουν γαλήνη προτού φύγουν. Όταν τους ρωτούσα για το αν μετανιώνουν για κάτι που θα ήθελαν να κάνουν διαφορετικά, τα ίδια θέματα έβγαιναν στην επιφάνεια ξανά και ξανά».



1. Μακάρι να είχα το κουράγιο να ζήσω μια ζωή αληθινή για μένα και όχι τη ζωή που προσδοκούσαν οι άλλοι από εμένα



«Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μετανιώνουν οι άνθρωποι. Όταν συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει καικοιτούν με διαύγεια προς τα πίσω, είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα έμειναν ανεκπλήρωτα. Οι περισσότεροι δεν πραγματοποίησαν ούτε τα μισά από τα όνειρά τους και έπρεπε να πεθάνουν γνωρίζοντας ότι ήταν εξαιτίας των επιλογών που είχαν ή δεν είχαν κάνει. Η υγεία προσφέρει μια ελευθερία που οι ελάχιστοι συνειδητοποιούν, παρά μόνο αφού την έχουν χάσει».



2. Μακάρι να μην δούλευα τόσο σκληρά



«Το συγκεκριμένο παράπονο εκφράστηκε από όλους τους άντρες ασθενείς. Έχασαν τα πρώτα χρόνια των παιδιών τους και τη συντροφιά της συζύγου τους. Και οι γυναίκες ανέφεραν το συγκεκριμένο θέμα, αλλά καθώς ανήκαν στην παλιότερη γενιά, οι περισσότερες δεν είχαν βγει στην αγορά εργασίας. Όλοι οι άντρες που φρόντισα, λυπούνταν βαθύτατα που αφιέρωσαν τόση πολλή από τη ζωή τους στον εργασιακό στίβο».



3. Μακάρι να είχα το κουράγιο να εκφράσω τα αισθήματά μου



«Πολλοί άνθρωποι καταπίεζαν τα αισθήματά τους για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τους άλλους. Ως αποτέλεσμα, συμβιβάστηκαν σε μια μέτρια ύπαρξη και δεν έγιναν ποτέ αυτό που θα μπορούσαν πραγματικά να γίνουν. Αρκετοί εμφάνισαν ασθένειες που σχετίζονταν με την επακόλουθη πικρία και

απογοήτευση».



4. Μακάρι να είχα κρατήσει επαφή με τους φίλους μου



«Πολλοί δεν αντιλαμβάνονταν πραγματικά τα πλεονεκτήματα των παλιών φίλων παρά μόνο τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους, και δεν ήταν πάντα εφικτό να τους εντοπίσουμε. Απορροφημένοι στην καθημερινότητα της ζωής τους, είχαν αφήσει "χρυσές φιλίες" να χαθούν με το πέρασμα των χρόνων. Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που μετάνιωναν επειδή δεν είχαν δώσει στις φιλίες τους τον χρόνο και την προσπάθεια που άξιζαν».



5. Μακάρι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να είναι πιο ευτυχισμένος



«Αυτή η ευχή είναι ασυνήθιστα συνηθισμένη. Πολλοί δεν συνειδητοποίησαν παρά μόνο στο τέλος ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλιά μοτίβα και συνήθειες. Αυτό που λέμε "βόλεμα" επικράτησε στα συναισθήματά τους, όπως επίσης και στις ζωές τους. Ο φόβος της αλλαγής τούς έκανε να προσποιούνται στους άλλους και στον εαυτό τους ότι είναι ευχαριστημένοι, ενώ μέσα τους επιθυμούσαν να γελάσουν και να είναι και πάλι χαζοχαρούμενοι».



clickatlife.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: Την ανάγκασαν να παντρευτεί τον βιαστή της!

Posted: 23 Nov 2012 03:24 PM PST



Μια δεκαοχτάχρονη από την Τουρκία
αναγκάστηκε να παντρευτεί το..
βιαστή της, αναφέρει η εφημερίδα Akşam, παρά τη θέλησή της έπειτα από πίεση της οικογενείας της.

Η νεαρή κοπέλα ανακοίνωσε στους γονείς της ότι ήθελε να ακυρώσει τον αρραβώνα με τον 28χρονο που είχαν διαλέξει για εκείνη αυτοί.
Ως «αντίποινα» οι γονείς της την... κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο μαζί του ελπίζοντας ότι αφού θα είχαν με αυτόν τον τρόπο σεξουαλική επαφή θα αναγκαζόταν να τον παντρευτεί!

Το κορίτσι όμως κατάφερε να ξεφύγει πηδώντας από το παράθυρο.
Κατέφυγε στη χωροφυλακή όπου κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς της και ο αρραβωνιαστικός της.

Χτες διεξήχθη η δίκη για την υπόθεση, όπου η ιστορία παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική από την αρχική κατάθεση της κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα του Fethiye.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου η νεαρή γυναίκα λίγο καιρό μετά δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή της να παντρευτεί τον άντρα αυτόν, ο οποίος κρατείται μέχρι την έκδοση δικαστικής απόφασης. Οι δυο τους μάλιστα παντρεύτηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο.

Αναιρώντας την πρώτη της κατάθεση δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήθελε απλά να κρατήσει λίγο πιο πολύ καιρό ο αρραβώνας.

Τον περασμένο Αύγουστο η Akşam είχε γράψει ότι η οικογένειά της συνέχισε να την πιέζει να παντρευτεί τον 28χρονο, παρότι τους είχε πει ότι είχε ερωτευτεί έναν άλλον άντρα.



kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Τραβεστί εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στην Κούβα!

Posted: 23 Nov 2012 03:19 PM PST

Ο 48χρονος Χοσέ Αγουστίν
Χερνάντεζ (Josè Agustin Hernandez) με το "καλλιτεχνικό" όνομα Αντέλα Χερνάντεζ (Adela Hernandez) είναι ο πρώτος τραβεστί, εκλεγμένος σε πολιτικό αξίωμα στο νησί!
Η διάσημη όχι μόνο στη χώρα της τρανσέξουαλ, είχε εκτίσει το 1980, 2 έτη φυλάκισης, σε καταναγκαστικά έργα, όταν ο πατέρας της την είχε καταγγείλει επειδή ντυνόταν με γυναικεία ρούχα.
Στις δημοτικές εκλογές στη Caibarien της Κούβας, κέρδισε στο δεύτερο γύρο, με 280 ψήφους, κερδίζοντας τον αντίπαλο που κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 170.
Όπως δήλωσε θα δώσει μάχη για τα δικαιώματα των τρανς, ενώ με τη νίκη της θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει και στις εθνικές εκλογές του 2013.
"Με εξέλεξε ο "λαούλης", οι φτωχοί μου ψηφοφόροι που με λατρεύουν, όπως τους λατρεύω κι εγώ" ήταν τα λόγια της Αντέλα της "νοσοκόμας" όπως την ονομάζουν, μετά την νίκη της και συνέχισε: "Οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεν καθορίζουν το πόσο δημοκράτης και επαναστάτης είναι ο καθένας μας".
"Αυτό που μετράει είναι το τι έχουμε να προσφέρουμε και το πως αισθανόμαστε εσωτερικά" κατέληξε η δημοτική σύμβουλος.




















 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πώς άλλαξε μετά από 2 χρόνια στη φυλακή η όμορφη φοιτήτρια!

Posted: 23 Nov 2012 03:14 PM PST

Δείτε πως άλλαξε μετά από 2 χρόνια στη φυλακή η όμορφη φοιτήτρια! - Φωτογραφία 3 Η Kumari Fulbright, πρώην εστεμμένη
καλλιστείων ομορφιάς και φοιτήτρια της Νομικής στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα...

συνελήφθη για την οργάνωση της απαγωγής και βασανισμού του πρώην φίλου της και καταδικάστηκε το 2010 σε 2 χρόνια φυλάκισης...



 



Δείτε πως άλλαξε μετά από 2 χρόνια στη φυλακή η όμορφη φοιτήτρια! - Φωτογραφία 4







eglimatikotita.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: O έλεχγος!

Posted: 23 Nov 2012 03:10 PM PST

Γυρνάει ο Γιαννάκης από το σχολείο και τον ρωτάει ο
πατέρας του...

- Λοιπόν;



Σήμερα δεν θα παίρνατε βαθμούς;



Πού είναι ο έλεγχός σου;"



- "Θα στον φέρω αύριο.



Σήμερα τον δάνεισα στην Μαίρη."



- "Στην Μαίρη;



Αυτή δεν είναι η πρώτη στην τάξη;"



- "Ναι."



- "Και τι τον ήθελε τον έλεγχό σου;"



- "Ήθελε να κάνει πλάκα στους γονείς της!"



i-diadromi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔEITE: Το αποκαλυπτικό μίνι της Μενεγάκη, τα σχόλια και η κορμάρα

Posted: 23 Nov 2012 03:05 PM PST

Κινείται μες στα πλατό με την άνεση της επιτυχίας δεκαετιών...


Νιώθει σα στο σπίτι της και αυτό φαίνεται σε όλους. Μες στην άνεση της, το ουρανί φωτεινό φορεματάκι της, σηκώθηκε στο σταυροπόδι περισσότερο απ ότι του επιτρεπόταν. Τα πόδια της αποκαλύφθηκαν με κάθε λεπτομέρεια. Και; Βούιξε το διαδίκτυο πως η Ελένη Μενεγάκη έχει κυτταρίτιδα. Καταρχήν στην συγκειμένη πόζα πρέπει να ψάξεις με μεγεθυντικό φακό να βρεις την ατέλεια.



Δεύτερον οι κανονικοί άνθρωποι, οι κανονικές γυναίκες, αν δεν είναι όλες πλαστικοποιημένες και αδιάβροχες όταν κάθονται κάπως θα αντιδράσει το δέρμα τους. Δεν είναι κούκλες ψεύτικες!



Δείχτε μας δε και άλλη μια γυναίκα στη σόου μπιζ, που ακομπλεξάριστα παραδέχεται τα 42 της χρόνια, που είναι μητέρα 3 παιδιών και έχει τέτοια κορμάρα.



Τέλος όσοι κύριοι είδαν την συγκεκριμένη πόζα, δεν αναλογίστηκαν ποτέ και με τίποτα, καμία κυτταρίτιδα (κάναμε γκάλοπ), αλλά αλλού καρφώθηκε το βλέμμα τους.



newpost.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Άνδρες vs γυναίκες: Ποιος αντέχει περισσότερο το κρύο;

Posted: 23 Nov 2012 02:59 PM PST




Ποιος αντέχει περισσότερο στο
κρύο, ένας άνδρας ή μια γυναίκα; 
 Η απορία είναι εύλογη, δεδομένου ότι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη αναλογία σωματικού όγκου προς επιφάνεια δέρματος, περισσότερη μυϊκή μάζα (παράγει θερμότητα) και υψηλότερο μεταβολισμό, λογικά λοιπόν θα έπρεπε να αντέχουν περισσότερο στο κρύο.

Ωστόσο, τα έως τώρα επιστημονικά ευρήματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «The Lancet» και συμπεριέλαβε 219 εθελοντές όλων των ηλικιών, διαπιστώθηκε ότι η μέση σωματική θερμοκρασία των γυναικών ήταν κάπως υψηλότερη από ό,τι των ανδρών (36,5° έναντι 36,3° Κελσίου), αλλά είχαν πιο κρύα χέρια (30,6° έναντι 32,2° Κελσίου).

Η «δυσαρμονία» αυτή ενδέχεται να υποδηλώνει ότι οι γυναίκες έχουν αυξημένη ικανότητα συντήρησης της σωματικής θερμότητας, ώστε να προστατεύονται καλύτερα τα ζωτικά τους όργανα.

Εν τούτοις, η μειωμένη ροή αίματος (ως εκ τούτου και η μειωμένη θερμοκρασία) στα άκρα θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι κρυώνουν και περισσότερο _ μόνο που η μελέτη δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

Ανάλογα ευρήματα είχαν και μελέτες κατά τις οποίες άνδρες και γυναίκες βυθίστηκαν σε κρύο νερό. Η αντίδραση του σώματος στο κρύο διαπιστώθηκε ότι εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος και το σωματικό λίπος, και όχι από το φύλο.

Κάποιες άλλες μελέτες έχουν δείξει πως η αντίδραση των γυναικών στο κρύο μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις ανάλογα με τις φάσεις του έμμηνου κύκλου, κατά τις οποίες παρουσιάζει διακυμάνσεις και η σωματική θερμοκρασία τους.

Ωστόσο, και αυτό το εύρημα είναι αμφιλεγόμενο - και επειδή η σωματική θερμοκρασία και η αντοχή στο κρύο τεκμηριωμένα εξαρτώνται από πλήθος παραγόντων (όπως η διατροφή, το επίπεδο της φυσικής δραστηριότητας, η κλιμακτήριος, το κάπνισμα, ακόμα και η κόπωση) οι ειδικοί δεν είναι βέβαιοι ότι τελικά παίζει ρόλο το φύλο.





 tanea.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πάολα: Στα ροζ ντυμένη και χωρίς μακιγιάζ!

Posted: 23 Nov 2012 02:55 PM PST


Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ταξίδεψε την
περασμένη Παρασκευή η Πάολα με αφορμή τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της σε Αμερική και Καναδά.

O φωτογραφικός φακός του Ok, απαθανάτισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί με προορισμό το Μόναχο. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η φυσική ομορφιά της τραγουδίστριας καθώς απαθανατίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν κούκλα, ενώ αυτό που την έκανε ακόμη πιο γλυκιά ήταν η επιλογή του ροζ χρώματος στα ρούχα της. Σκέτη Barbie η Πάολα... δεν συμφωνείτε;
















pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι τροφές που προκαλούν το «σωσίβιο»

Posted: 23 Nov 2012 02:49 PM PST



Ευνοούν τη συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλίας




Η σωματική «ατέλεια» που απασχολεί περισσότερο άντρες και γυναίκες είναι το κοιλιακό λίπος. Υπάρχουν διατροφικοί παράγοντες που ευνοούν τη συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλίας; Η απάντηση είναι «ναι»!

Δείτε τις τροφές που προκαλούν το «σωσίβιο»…

Παγωτό

Με το πέρασμα του καλοκαιριού, άραγε πόσα παγωτά καταναλώθηκαν; Η απάντηση μας απογοητεύει και μας προκαλεί πανικό, εάν αναλογιστούμε πως ½ φλιτζάνι παγωτό βανίλιας περιέχει γύρω στις 250 θερμίδες.

Το παγωτό έχει από μόνο του θρεπτική αξία και μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή λήψης πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων φτάνει να καταναλωθεί σωστά. Το σπιτικό, το παγωτό σορμπέ ή το παγωτό-γιαούρτι αποτελούν ιδανικές λύσεις για λάτρεις του παγωτού.

Πατατάκια

Αποτελούν την πιο εύκολη λύση για «φαγητό» σε πάρτι,εκδρομές ή σε περιπάτους. Επίσης, αποτελούν και αίτιο παχυσαρκίας, λόγω της εύκολης μεταφοράς και κατανάλωσής τους. Τα 100 γρ. περιέχουν γύρω στις 540 θερμίδες, 23 γρ. λιπαρά, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι κορεσμένα.

Αντί για ένα σακουλάκι τσιπς ή γαριδάκια προτιμήστε ποπ κορν, που περιέχουν λιγότερα λιπαρά και περισσότερες φυτικές ίνες.

Aλκόολ

Το λάθος μας με τα διάφορα αλκοολούχα ποτά είναι ότι δεν σταματάει κανείς στο ένα ποτήρι! Η μέτρια κατανάλωση αλκοολούχου ποτού προστατεύει από πολλές ασθένειες, λόγω των αντιοξειδωτικών στοιχείων που περιέχει όπως για παράδειγμα το κρασί αλλά και η μπίρα, την υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο και την χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.

Η υψηλή κατανάλωση όμως, δηλαδή πάνω από τα 250ml ημερησίως εκτός των βλαβερών επιδράσεών της στην υγεία (καρδιαγγειακά, διαβήτη, καρκίνος, εγκεφαλικό), οδηγεί και σε παχυσαρκία. Παν μέτρον άριστον, λοιπόν!

Λιπαρό Κόκκινο κρέας

Tο κόκκινο κρέας, όπως το μοσχάρι και το χοιρινό, είναι μια νόστιμη τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αλλά συχνά και σε λίπος.

Γι' αυτό πρέπει να προτιμάτε κρέας μέτριο σε λίπος ή εντελώς άπαχο όπως: Nουά και μπον φιλέ (~170 θερμίδες), Ψαρονέφρι, γαλοπούλα και κοτόπουλο (~150 θερμίδες). (Oι θερμίδες αναφέρονται σε ποσότητα 120 γρ.)

Πίτσα

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ή δύο κομμάτια πίτσα. Η σιλουέτα σου όμως διαμαρτύρεται. Ψάξε για διαφορετικές συνταγές πίτσας που να περιέχουν λιγότερες από 200 θερμίδες το κομμάτι.

Γέμισε την πίτσα σου με φρέσκα ντομάτα, μανιτάρια, πιπεριές, γαλοπούλα και τυρί light και το αποτέλεσμα θα είναι θεσπέσιο με έξτρα φυτικές ίνες και πολλές βιταμίνες.

Burgers

Είναι αξιοσημείωτο πως όλες οι αλυσίδες γρήγορων φαγητών ανταγωνίζονται η μια την άλλη με το να φτιάχνουν όλο και μεγαλύτερα μπέργκερς σε χαμηλότερες τιμές.

Εάν είσαι άνθρωπος που όσο και να προσπαθείς δεν μπορείς να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου μπέργκερ, μια καλή συμβουλή είναι να το φτιάχνεις μόνος σου.

Ένα παιδικό γεύμα ή ένα μπέργκερ με κοτόπουλο, αποτελούν κάποιες light εναλλακτικές σε περίπτωση που θες πάση θυσία θα φας στο αγαπημένο σου φαστφουντάδικο.

Πατάτες τηγανητές

Δεν πρέπει να σε ξαφνιάσει το γεγονός, πως μια μεγάλη μερίδα πατάτες μπορεί να έχει τόσες θερμίδες όσες 1 μικρό σε μέγεθος μπέργκερ. Δέκα πατάτες τηγανητές, φτιαγμένες στο σπίτι με ελεγμένη ποσότητα ελαιολάδου, περιέχουν 250 θερμίδες και η θρεπτική τους αξία είναι πολύ μικρή.

Προσθέστε 150 θερμίδες ακόμη για τις πατάτες των fast food. Προτιμήστε με το μπιφτέκι σας, πατάτες πουρέ, σαλάτα ή βρασμένα λαχανικά.

Κατεψυγμένα γεύματα

Όταν πηγαίνετε σπίτι μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα εργασίας, πεινάτε υπερβολικά. Έτσι αυτό που συνηθίζεται είναι να ανοίγετε τον καταψύκτη και να παίρνετε το έτοιμο κατεψυγμένο φαγητό που αγοράσατε χθες από το σούπερ μάρκετ σε τιμή ευκαιρίας. Τα περισσότερα από αυτά τα γεύματα περιέχουν πάρα πολύ νάτριο, λιπαρά και θερμίδες.

Επομένως διαβάστε τις ετικέτες και προτιμήστε αυτά που περιέχουν πολλές φυτικές ίνες, ολικής αλέσεως δημητριακά, άπαχα κρέατα και καθόλου σος.

Προσπαθώντας να φάτε όσο η αξία των χρημάτων σας, χτυπάτε ανελέητα τον μπουφέ και καταναλώνετε όσο δεν καταναλώσατε τις τελευταίες 2 μέρες.

Εάν αντισταθείτε από πριν και βάλετε πρόγραμμα στο τι θα φάτε και πόσο θα γεμίσετε το πιάτο σας, τότε το στομάχι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Άφησε χώρο για λαχανικά και σαλάτα ώστε να χορτάσετε με μικρότερη μερίδα.





mednutrition.gr www.newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λέει ο μήνας γέννησής σας για το επάγγελμά σας;

Posted: 23 Nov 2012 02:45 PM PST


Η υπηρεσια Εθνικών Στατιστικών (ONS) της Βρετανίας αποφάσισε να κάνει μία χρήσιμη έρευνα...







Αντιστοίχισε τους μήνες γεννήσεως χιλιάδων πολιτών με 19 διαφορετικά επαγγέλματα. Αποτέλεσμα: ο μηνας γεννήσεως μπορεί να σημαίνει αυξημένες στατιστικές πιθανότητες να διαλέξει κανείς συγκεκριμένα επαγγέλματα – από ποδοσφαιριστής έως οικοδόμος. Όλα τα έχει ο μπαχτσές! Έχουμε και λέμε:



- Τον Ιανουάριο γεννιούνται αναλογικά περισσότεροι γιατροί και εισπράκτορες, αλλά λιγότεροι μεσίτες.



- Τον Φεβρουάριο γεννιούνται πολλοί καλλιτέχνες και τροχονόμοι, αλλά λιγοστοί φυσικοί.



- Τον Μάρτιο καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις πιλότων και μουσικών.



- Τον Απρίλιο και τον Μάιο τα επαγγέλματα είναι εν πολλοίς μοιρασμένα, με μια προτίμηση τον Μάιο στην γέννηση πολιτικών.



- Τον Ιούνιο γεννιούνται πολλά στελέχη επιχειρήσεων – και επίσης έχουν γεννηθεί πέντε από τους 22 νομπελίστες Ειρήνης...



- Τον Ιούλιο γεννιούνται πολλοί οικοδόμοι, οδηγοί τραίνων αλλά και αρκετοί συγγραφείς και καλλιτέχνες.



- Τον Αύγουστο επίσης καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις οικοδόμων.



- Τον Σεπτέμβριο τα δύο επαγγέλματα με τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων είναι αυτά των φυσικών και των αθλητών. Λιγότερο πιθανό, εξάλλου, είναι να γίνει κανείς οικοδόμος και κομμωτής.



- Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τα επαγγέλματα επίσης είναι μοιρασμένα με αρκετές μεγάλες προσωπικότητες των τεχνών που αυτοκτόνησαν ή χάθηκαν νωρίς στην πρώτη θέση. Επίσης, πολλές γυναίκες επιστήμονες ή μηχανικοί εμφανίζονται το Νοέμβρη. Ωστόσο, όσοι γεννιούνται αυτούς τους δύο μήνες φαίνεται πως έχουν πλεονέκτημα στην επιβίωση.



- Τον Δεκέμβριο, τέλος, οι οδοντίατροι είναι το επαγγελμα που εμφανίζεται συχνότερα από τον μέσο όρο.



Αν και εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν εν τούτοις η επιτυχία στους κλάδους φαίνεται να είναι καθολικοί στα άτομα που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες. Γενικά, πολλοί ειδικοί πιστεύουν πως ο μηνας γεννήσεως επηρεάζει τα πάντα – από την ευφυΐα έως το προσδόκιμο επιβίωσης.


kokoria.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δύο τόνοι κουτσουλιάς κόντεψαν να ρίξουν καμπαναριό!

Posted: 23 Nov 2012 02:39 PM PST


Όχι από παλαιότητα ούτε από σεισμό κόντεψε να καταρρεύσει ένα καμπαναριό στη Σουηδία...








Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν πως κάτι έπρεπε να γίνει γιατί υπό το βάρος των περίπου 2 τόνων κουτσουλιάς που είχαν μαζευτεί στην επιφάνειά του τα τελευταία 30 χρόνια το καμπαναριό κινδύνευε να καταρρεύσει. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εκκλησίας Heliga Trefaldighets, Lennart Helzenius, κάποιος φεγγίτης πρέπει να είχε ξεχαστεί ανοικτός με αποτέλεσμα τα περιττώματα των περιστεριών που κάθονταν στο καμπαναριό να έχουν κάνει ένα στρώμα πάχους 30 εκατοστών.



Ήδη από τον πρώτο γύρο καθαρισμού γέμισαν περισσότεροι από 80 σάκοι και ακόμη η επιφάνεια δεν έχει καθαρίσει...



news.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πως είναι σήμερα η Λόρα από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι?

Posted: 23 Nov 2012 02:34 PM PST


 Σχεδόν όλοι όταν ήμασταν μικροί βλέπαμε αυτή τη σειρά...

Βέβαια η πρωταγωνίστρια έχει αλλάξει αρκετά από τότε που ήταν το πιο γλυκό κορίτσι του λιβαδιού και δεν φταίει μόνο ο χρόνος γι'αυτό!








kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ας βοηθήσουμε την 6χρονη Φωτεινή που πάσχει από καρκίνο!

Posted: 23 Nov 2012 02:29 PM PST


Η Φωτεινούλα, ο 6χρονος άγγελος, πάσχει από
καρκίνο του νεφρού, με μετάσταση στους πνεύμονες.

 Η διάγνωση έγινε πριν μερικές εβδομάδες. Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου του 2012, έκανε 6 χημειοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη με αμφίβολα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Κρίνεται αναγκαίο πλέον το "δύσκολο" ταξίδι της Φωτεινούλας στο Λονδίνο για επέμβαση από τον Ιατρό dr Imran Mushtaq κι εξειδικευμένες θεραπείες στο νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital. Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, οι οικογένεια Δημήτριου Γκάτσου που κατοικεί στο Δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Περαίας, πέταξε για Λονδίνο.

Η επέμβαση και οι θεραπείες που απαιτούνται, θα κρατήσουν περίπου ένα μήνα. Τα έξοδα για την επέμβαση και τη νοσηλεία του "6χρονου άγγελου" ανέρχονται στο ποσό των 30.000 – 35.000 ευρώ περίπου. Μέχρι σήμερα ένα μέρος αυτού του ποσού έχει ήδη "μαζευτεί". Έχει ανοιχθεί λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όποιον θέλει και μπορεί να συμμετάσχει σ αυτό το… "δύσκολο ταξίδι". Είμαστε σίγουροι πως ΠΟΛΛΟΙ από εμάς θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά οι "καιροί" που ζούμε δεν είναι σύμμαχοι. Παρ' όλα αυτά, προσδοκούμε ότι είναι δυνατόν από τους συνανθρώπους μας, ακόμα και το …παραμικρό.

 Ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας της Φωτεινούλας γίνεται μέσα από σελίδα του facebook
https://www.facebook.com/SaveFotini

 Όποιος μπορεί να βοηθήσει να ενημερώνει στην σελίδα με το ονοματεπώνυμό του (χωρίς αναφορά ποσού) καθώς οι γονείς της Φωτεινούλας θέλουν να ευχαριστήσουν προσωπικά, όλους όσους βοηθούν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα ΖΩΗΣ.

 Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 232/608024-36 Αν στο τέλος υπάρξει περίσσευμα χρημάτων, θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 

 πηγή:pontos-news.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τη γυναίκα που ανακηρύχθηκε πιο όμορφη από την Angelina Jolie!

Posted: 23 Nov 2012 02:24 PM PST


Το κοινό αποφάσισε..

η Τόνια Σωτηροπούλου είναι πιο όμορφη!

Μετά τον James Bond, κατάφερε να κλέψει και τις καρδιές του αντρικού κοινού παγκοσμίως. Τους αδικείτε;

Η Τόνια Σωτηροπούλου είδε μέσα σε λίγες μέρες το άστρο της να εκτινάσσεται, και από νεαρή ταλαντούχα φοιτήτρια της σχολής θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη, να μεταμορφώνεται σε «κορίτσι του James Bond» και φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών ανά τον κόσμο, «πετώντας» από χολιγουντιανή πρεμιέρα σε χολιγουντιανή πρεμιέρα και με τα φλας να αστράφτουν σε κάθε της βήμα στο κόκκινο χαλί.

Και αν όλα αυτά ήταν τουλάχιστον σουρεαλιστικά μέχρι σήμερα για την 25χρονη Ελληνίδα ηθοποιό, η τελευταία της διάκριση έρχεται για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της λαμπερής πορείας της.

Η ιστοσελίδα IMDb, πασίγνωστη ως το απόλυτο ενημερωτικό site για ταινίες, σειρές και οτιδήποτε συμβαίνει στον παγκόσμιο κινηματογράφο, επέλεξε την Τόνια Σωτηροπούλου ως την 4η «πιο όμορφη και εξωτική γυναίκα του πλανήτη» στην σχετική λίστα που δημιουργεί κάθε χρόνο.

Και πολύ σωστά έπραξε, θα σκεφτείτε. Το σημαντικό όμως σε αυτή την είδηση, είναι πως η Τόνια κατάφερε να ξεπεράσει την ίδια την Angelina Jolie στην κατάταξη, καθώς η πανέμορφη σταρ έφτασε μόλις μέχρι την 23η θέση!

Αυτό κι αν είναι «δυνατή» αρχή στη showbiz! Συγχαρητήρια στην Τόνια λοιπόν και μόνο τα καλύτερα για την πορεία της στον κόσμο του Hollywood.























kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ! Δείτε πόσα μικρόβια έχει: το σφουγγαράκι της κουζίνας, το κινητό, οι διακόπτες

Posted: 23 Nov 2012 02:19 PM PST


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα μικρόβια μπορεί να..

έχει το σφουγγάρι που πλένετε τα πιάτα, το κινητό σας τηλέφωνο, οι διακόπτες των φώτων και πολλά άλλα;

Στις πιο απίθανες κρυψώνες βρίσκονται μικρόβια και βακτήρια με το φαινομενικά αθώο σφουγγάρι για τα πιάτα να είναι στην πρώτη θέση και να αποτελεί από τις πιο επικίνδυνες πηγές μετάδοσης ασθενειών καθώς είναι 200.000 φορές πιο βρώμικο από το καπάκι της τουαλέτας!!!

Επικίνδυνα μικρόβια στην κουζίνα

Οι πετσέτες  της κουζίνας

Οι επιφάνειες κοπής

Τα χερούλια του ψυγείου

Τα χερούλια του φούρνου μικροκυμάτων

Όλα τα κουμπιά των ηλεκτρικών συσκευών

Μάλιστα, το 83% των ψυγείων περιέχει κάποιο είδος μούχλας!

Η λεκάνη μιας τουαλέτας είναι από τα πιο… καθαρά σημεία ενός σπιτιού!

Εκατομμύρια μικρόβια «κατοικούν» πάνω σε ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και… κινητά τηλέφωνα!

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα πληκτρολόγια είναι 60 φορές πιο βρώμικα από τη λεκάνη μιας τουαλέτας,

Οι οδηγίες του Συμβουλίου Υγιεινής της Βρετανίας αναφέρουν ότι όλα τα σφουγγαράκια, οι πετσέτες και τα διάφορα άλλα ξεσκονόπανα θα πρέπει να απολυμαίνονται τακτικά ή να πλένονται σε θερμοκρασία υψηλότερη των 60ο C.

Όλοι οι ειδικοί τονίζουν ότι πρέπει να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας και να τα απολυμαίνουμε αρκετές φορές την ημέρα με ειδικές λοσιόν ή οινόπνευμα!

Επικίνδυνα μικρόβια στο σπίτι

Η τεχνολογία είναι αρκετά «βρώμικη»! Το 16% των κινητών τηλεφώνων έχουν πάνω τους ανθρώπινα… κόπρανα! Ψηλά στην κατάταξη των πιο βρώμικων συσκευών βρίσκονται και τα τηλεκοντρόλ, όπου έχουν πάνω τους περισσότερα από 70 επικίνδυνα μικρόβια σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό!

Μάλιστα, οι επιστήμονες τονίζουν ότι τα τηλεχειριστήρια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι η μεγαλύτερη πηγή «βακτηρίων» και μάλιστα πολύ περισσότερο και από τα παπλώματα και τις κουβέρτες, που σιχαίνονται οι περισσότεροι άνθρωποι.

217 (!) βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό υπάρχουν πάνω σε διακόπτες φώτων!

«Επικίνδυνα» αντικείμενα, που πρέπει να καθαρίζονται τακτικά είναι και οι εκτυπωτές, τα μηχανήματα φαξ, τα κομπιουτεράκια, οι ταμπλέτες, τα λάπτοπ και όλα τα χειριστήρια ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Στο γραφείο

400 φορές πιο βρώμικο από το καπάκι της τουαλέτας είναι ένα γραφείο!

25.127 μικρόβια ανά τετραγωνικό εκατοστό έχουν τα τηλέφωνα στους περισσότερους χώρους εργασίας

Πέντε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί να καθαρίσετε:

Ακουστικά

Το καλάθι των άπλυτων

Βούρτσες και πινέλα για μέικ απ

Κλειδιά

Στρώματα και όργανα γυμναστική

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα μικρόβια και τα βακτήρια από το φτέρνισμα ή το βήχα μπορούν να επιζήσουν έως και 48 ώρες πάνω στις περισσότερες σκληρές επιφάνειες!




 ''Ελεύθερος Τύπος''




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Tα πιο παράξενα σχολικά λεωφορεία!!! (pics)

Posted: 23 Nov 2012 02:14 PM PST


Δείτε τα πιο αλλόκοτα σχολικά λεωφορεία....

Σχολικά λεωφορεία λίγο …διαφορετικά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Κάποια σχολεία επέλεξαν έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο να προσελκύσουν την προσοχή γονέων και μαθητών.

Το πρώτο σχολικό λεωφορείο παρουσιάστηκε το 1827 από τον George Shillibeer σε ένα προάστιο του Λονδίνου με ικανότητα μεταφοράς 25 μαθητών. Φυσικά το έσερναν άλογα.
















perierga.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μαρία Ηλιάκη: Καινούργια σελίδα στην προσωπική της ζωή!

Posted: 23 Nov 2012 02:09 PM PST


Τον εαυτό της βρήκε ξανά η..

Μαρία Ηλιάκη και πλέον μπορεί και χαμογελά από καρδιάς!

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο χρόνο πέρασε πολύ δύσκολες ώρες τόσο με το χαμό της μητέρας της τον προηγούμενο Απρίλιο όσο και με το χωρισμό της από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε μέχρι το 2011.

Πλέον όμως η Μαρία Ηλιάκη βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και προσπάθησε να κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

Μάλιστα, μετά από χρόνια η παρουσιάστρια του «Δέστε τους!» έβγαλε δίπλωμα οδήγησης, αγόρασε ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού και είναι ακόμα πιο ανεξάρτητη. «Η ζωή της Μαρίας έχει βρει τους κανονικούς της ρυθμούς», λέει άνθρωπος του κοντινού της περιβάλλοντος στο περιοδικό «ΟΚ!» τονίζοντας πως έχει γυρίσει καινούργια σελίδα και στην προσωπική της ζωή.




 gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ Στο πλευρό της σέξι Έλενας Παπαβασιλείου

Posted: 23 Nov 2012 02:04 PM PST

Σε εντατικές πρόβες βρίσκονται οι
συμμετέχοντες του "Dancing wtih the stars", ώστε στο δεύτερο live της Κυριακής να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!
Ένας από αυτούς και ο Ηλίας Βρεττός που το  μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευσε και μια φωτογραφία του στο twitter!
Ο τραγουδιστής ποζάρει στο φακό, έχοντας στο πλευρό του, την όμορφη Έλενα Παπαβασιλείου.
Μάλιστα τη φωτογραφία συνόδευε το παρακάτω σχόλιο: "Με την αγαπημένη @E_Papavasileiou στις πρόβες... Ποιος θα ήθελε να είναι στη θέση μου;;;", έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.
Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από αυτό τα σχόλια έπεφταν "βροχή", αφού πολλοί είναι αυτοί που θα έδιναν τα πάντα για να βρεθούν λίγο στη θέση του!










 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24/11;

Posted: 23 Nov 2012 01:59 PM PST



Τα Ζώδια Σήμερα 24 Νοέμβριου 2012







Κριός


21/3-20/4


Αγαπητέ Κριέ, έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα τα καταφέρεις, αν κάνεις έναν προγραμματισμό που θα σε βοηθήσει να μην αγχωθείς. Σήμερα πάντως, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, αν δεν ηρεμήσεις δεν θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνει στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Από την άλλη, αν δεν έχεις σχέση, μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα, που μπορεί να σε εκθέσει. Με λίγα λόγια… σήμερα απόλαυσε την μοναξιά σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, θα μπορέσεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Έχε το νου σου σε συνεργασίες που θέλουν λίγο σπρώξιμο. Ίσως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να σπρώξει… Τα οικονομικά ανοίγματα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή την ημέρα. Απόφυγε όσο μπορείς τις νέες συμφωνίες.





Ταύρος


21/4-20/5


Φίλε Ταύρε, σήμερα αναθεωρείς αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και η δική σου στάση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική διαδικασία, θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις κάποια άτομα, με τα οποία θεωρείς ότι μπορείς να συνεργαστείς και να ζητήσεις τη συμβουλή τους σε κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μάλλον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με αυτά. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα σήμερα με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις, αγαπητέ Ταύρε, αλλά καλό είναι να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου για κάποιο διάστημα, τουλάχιστον μέχρι να είσαι σίγουρος γι' αυτό που θέλεις. Το καλό είναι ότι αρχίζουν να αποδίδουν οι προσπάθειές σου και τα οικονομικά σου δείχνουν σαφή βελτίωση.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις, σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η στάση του συντρόφου σου σήμερα θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα νιώσεις πολύ όμορφα, μέσα στην ερωτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να θυμάσαι πως είναι μια καλή μέρα για φλερτ… Αξιοποίησέ την!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου μπορεί να σε κουράσει λίγο, φίλε Δίδυμε, καθώς οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στις υποθέσεις που χειρίζεσαι, είναι αρκετές. Καλό θα είναι να κινηθείς με ψυχραιμία και να αποφύγεις καθετί που περιλαμβάνει μεγάλο ρίσκο, κυρίως στα οικονομικά σου, που θέλουν μεγάλη προσοχή.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αρκετά εμπόδια θα προκύψουν σήμερα σε ό,τι κι αν κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε. Τα περισσότερα μάλιστα θα προέρχονται από ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θέλουν να σταθούν στη μέση των σχεδίων σου σαν εμπόδιο. Παρ' όλα αυτά, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο και χάρη στη διπλωματία σου, θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου, με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Δεν χρειάζεται να κρατάς ερωτισμό σου κρυφό. Εκδήλωσε τον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες και θα διευκολύνει την προώθηση των ζητημάτων σου για να έλθουν πιο γρήγορα στην επίτευξη τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό, τι κι αν γίνει και δώσε προσοχή σε κάθε οικονομική συναλλαγή που θα προκύψει.




Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το τι πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην αναβάλεις άλλο τις αποφάσεις γιατί ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και ακολούθησε το για να τελειώνεις μια και καλή με όσα σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου και δεν πρέπει να τα καταλογίζεις στον σύντροφό σου. Αν ηρεμήσεις, μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά, μην απογοητεύεσαι και σε παίρνει από κάτω. Έχε το νου σου για κάτι, που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα σε ωθήσει σήμερα να κάνεις αρκετές αλλαγές, φίλε Λέων, κάποιες μάλιστα θα είναι δραστικές. Μην πάρεις καμιά απόφαση, πριν υπολογίσεις τα θετικά και τα αρνητικά της. Τα οικονομικά σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Μην χάσεις την ισορροπία με άσκοπα έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9

Κάποιες μικροαναποδιές θα βρεθούν σήμερα στο δρόμο σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση, αγαπητέ Παρθένε. Μη δίνεις πολύ σημασία και μην αφήνεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να δείξεις άφοβα τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην κλειστείς σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η διάθεση να πάει χαμένη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αν είσαι Παρθένος, και τα προβλήματα ξεπερνιούνται, χάρη στις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η θέση σου. Αν τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, μην αγχώνεσαι. Όσο δεν αυξάνονται τα έξοδα, τα καταφέρνεις μια χαρά.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα κινείσαι με τεράστια ταχύτητα και θα ξεκαθαρίζεις, θα λύνεις και θα δημιουργείς, με τρόπο τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό, που ούτε εσύ οι ίδιος δεν θα πιστεύεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα παίρνει τα πάνω της και δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Ίσως όμως θα χρειαστεί να σκεφτείς αν τελικά πράττεις σωστά ή αν κάπου έχεις βιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να πρέπει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις ανάμεσά σας. Πάντως, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, να ξέρεις πως σήμερα όλα μπορούν να συμβούν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Ζυγέ, η ένταση της ημέρας μπορεί να σε κάνει να κινηθείς χωρίς πολύ σκέψη και αυτό θα δημιουργήσει αργότερα κάποια προβληματάκια. Τα οικονομικά πρέπει οπωσδήποτε να γλιτώσουν από τη βιασύνη σου, γιατί κινδυνεύεις να τα τινάξεις στον αέρα…





Σκορπιός
23/10-22/11

Αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για εσένα, φίλε Σκορπιέ, και ίσως και η αρχή μιας περιόδου, όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ' όσο περιμένεις. Μην χάνεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη συγκυρία. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να βάλει εμπόδια στο δρόμο σου. Όλα θα πάνε πολύ καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τον σύντροφό σου, χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή μέρα για νέους έρωτες. Μην τη χάσεις, κλεισμένος μέσα στο σπίτι και κλαίγοντας την τύχη σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, κάθε αλλαγή θα είναι προς όφελός σου και όλα όσα επιθυμείς μπορούν να συμβούν. Να είσαι όμως συγκρατημένος και συγκροτημένος στις κινήσεις σου, για να μην πάρεις ρίσκα. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τελειώνεις με χρέη του παρελθόντος.





Τοξότης
23/11-21/12

Μόνο ο προγραμματισμός θα σε σώσει σήμερα από κακοτοπιές, αγαπητέ Τοξότη. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί ίσως να πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, απόφυγε την απομόνωση, στην οποία προσπαθεί να σε παρασύρει η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρνα όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Έχεις μεγάλο σου σύμμαχο την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, μην το ξεχνάς!!! Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια, που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν την φορά, φρόντισε να μην της ανοίξεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Τοξότη, θα πάνε όλα πολύ καλά και θα μπορέσεις να τελειώνεις με αρκετές υποχρεώσεις, που σε έχουν αγχώσει. Το πιο βασικό είναι να αποφύγεις τη βιασύνη και τις υπερβολές, ειδικά σε ό,τι αφορά σε αγορές και έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα, στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου, που μπορεί να σε οδηγήσει στο σωστό συμπέρασμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια, γιατί ο σύντροφός σου δείχνει να έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου μην το βάζεις κάτω, γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Αιγόκερε, στη δουλειά σου αρκετά θα είναι τα γεγονότα που θα εξελιχθούν με καλύτερο τρόπο, από αυτόν που περιμένεις και οι υποθέσεις σου θα προχωρήσουν μια χαρά. Είναι μια καλή μέρα για νέες συμφωνίες ακόμα και οικονομικού περιεχομένου, αλλά προσοχή, δεν είναι καλή μέρα για έξοδα…





Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για σένα και ό,τι σκέφτεσαι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνα λύνοντας υποθέσεις του παρελθόντος, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μη δίνεις πολύ σημασία σε μικρά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα χειριστείς όλα, αν μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και δείξεις με κάθε τρόπο τα έντονα συναισθήματά που έχεις για τον σύντροφό σου. Για εσένα που ζεις ερωτικές μοναξιές, η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να σου εκδηλώνει τον έρωτά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου έχει αυξημένες απαιτήσεις, φίλε Υδροχόε, και ίσως ζητά από εσένα λίγη παραπάνω προσπάθεια, αλλά η καλή σου διάθεση σε κάνει να είσαι αποτελεσματικός σε όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν μια μικρή βελτίωση, αφού ξαφνικά έσοδα θα σου λύσουν τα χέρια.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείς, θα δεις πολύ σύντομα μια αισθητή βελτίωση στη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό, μάλλον δεν έχεις τη διαύγεια, αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνα λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να λύσεις αρκετά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην αναβάλεις άλλο την κουβέντα που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, για να τα ξεκαθαρίσεις. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην κλειστείς και το σημερινό βράδυ στο σπίτι, γιατί με την κίνηση της Αφροδίτης στον φιλικό για εσένα Σκορπιό, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, η δουλειά σου εξακολουθεί να είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται από εσένα απόλυτη ωριμότητα και σύνεση σε κάθε σου κίνηση, διότι ο Ερμής, που συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, σου δημιουργεί αναπάντεχα προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάλι, μπορούν να εξελιχθούν θετικά σήμερα, αν είσαι λίγο προσεκτικός στις επιλογές σου.



 myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Επιγραφές για να... κλαις!

Posted: 23 Nov 2012 01:50 PM PST



Αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής..
.






































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι οδήγησε στην νευρική ανορεξία γνωστή Ελληνίδα πρωταγωνίστρια!

Posted: 23 Nov 2012 01:46 PM PST



Με το θηρίο της νευρικής ανορεξίας πάλεψε και βγήκε νικήτρια, πολύ γνωστή ηθοποιός...



Μια μάχη ζωής που σήμερα βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας.



Βλέποντας την σήμερα, δεν σου πηγαίνει το μυαλό ότι αυτό το κορίτσι κάποτε πέρασε πολύ σοβαρά διατροφικά προβλήματα. Υγιέστατη, λαμπερή, ταλαντούχα και πολύ υποσχόμενη στο χώρο της υποκριτικής, δεν κρύβει από τους δικούς της ανθρώπους ότι υπήρξε μεγάλη χρονική περίοδος στην ζωή της... που δεν μπορούσε να φάει τίποτα! Έχοντας μείνει κυριολεκτικά η σκιά της και κάνοντας τον περίγυρο της να ανησυχεί.



Ο λόγος για την Βίκυ Κάβουρα, το τηλεοπτικό κορίτσι του Ορέστη Τζιόβα στο «Αμάρτημα της μητρός»! Ευτυχώς όπως αποκαλύπτει κατάφερε από μόνη της να το ξεπεράσει. Δεν κρύβει ότι την βοήθησε να λύσει το πρόβλημα αυτό, το ότι μπήκε στην δραματική σχολή! Αυτός ήταν και ο λόγος που της είχε προκαλέσει τις διατροφικές διαταραχές. Η άρνηση των γονιών της να ακολουθήσει το όνειρο της στην υποκριτική με αποτέλεσμα να αντιδράσει ψυχολογικά κατά αυτό τον τρόπο.



Όταν λοιπόν αδιαφόρησε για το τι θέλουν οι γονείς της και έκανε αυτό που πραγματικά την γέμιζε, τότε αυτομάτως κατάφερε να ξεπεράσει την αρχή...που μπορούσε τότε να την οδηγήσει σε πολύ άσχημα μονοπάτια.







soknews.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Του πήραν το... κεφάλι γιατί έπαιξε στο διαδίκτυο βίντεο που κάνει σεξ

Posted: 23 Nov 2012 01:41 PM PST



Παύθηκε αξιωματούχος του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος...



Ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει σεξ με την ερωμένη του ήταν αρκετό για να παυθεί από τα καθήκοντά του ο Λέι Ζενγκφού επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος στην πόλη Τσονγκίνγκ.



Σκηνές από το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκαν για πρώτη φορά την Τρίτη σε ιστοσελίδα. Η υπόθεση δείχνει την επιρροή της συνεχώς αυξανόμενης κοινότητας των χρηστών του microblogging, καθώς επίσης και την αυξανόμενη ειαισθησία και αντίδραση του Κομμουνιστικού Κόμματος στη λαϊκή οργή απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας, την ατιμωρησία των αξιωματούχων και τη διαφθορά.



Ο Ζενγκφού παύθηκε ύστερα από έρευνα του πειθαρχικού οργάνου του Κόμματος, η οποία επιβεβαίωσε ότι εμφανίζεται όντως στο βίντεο, όπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Ο Λέι υποστηρίζει ότι το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε το 2007, είναι κατασκευασμένο.



newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι σχέση έχουν Γερμανού, Τσιμτσιλή και Μπακοδήμου με τον… Τατσόπουλο;

Posted: 23 Nov 2012 01:36 PM PST



​Τι σχέση έχουν Ναταλία Γερμανού, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαρία Μπακοδήμου με τον Πέτρο Τατσόπουλο;...



ΟΧΙ… Oι τρεις παρουσιάστριες δεν ανήκουν στο μισό γυναικείο πληθυσμό της Αθήνας που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται πως έχει πηδήξει!



Αλλά από χθες, με τον πανικό που έχει δημιουργηθεί στα social media και στο Twitter με τα αστεία tweets, συμμετέχουν δυναμικά!



Ξεκινάμε με τη Ναταλία Γερμανού που έγραψε:



«Μόλις κατέβασα ένα βαζάκι Nutella. Είναι προφανές ότι ανήκω στην υπόλοιπη μισή Αθήνα έτσι;»



Και: «Έχει "μπιπ" την μισή Αθήνα και παρ΄όλ΄αυτά έχει τόσα νεύρα ε;… φαντάσου!»







Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόσταρε:



«Λυσσάξατε με τον Τατσόπουλο…Μην πει ένας άνθρωπος την αλήθεια… Αμέσως να τον φάτε! Και για να τελειώνουμε (διπλής ανάγνωσης)…: Η γιαγιά μου έλεγε "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι"».







Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε:



«Έλα κορίτσια παραδεχτείτε το κι εσείς, ότι περάσαμε από τη λίστα».



Και στη συνέχεια, πόσταρε:



«Είμαι κι εγώ στη λίστα».







star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές