Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


ΣΟΚ: Πήρε ναρκωτικά και ξέχασε το μωρό μέσα σε καυτό νερό!

Posted: 23 Nov 2012 08:37 AM PST

ΣΟΚ: Πήρε ναρκωτικά και ξέχασε το μωρό μέσα σε καυτό νερό!

Ο 19χρονος John Ward, ναρκομανής, είχε την ευθύνη να προσέχει την μικρή κόρη της κοπέλας του...

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Το come back της Ήβης Αδάμου

Posted: 23 Nov 2012 09:05 AM PST

Το come back της Ήβης Αδάμου

Το come back της Ήβης Αδάμου δεν αργεί...

Σε λίγες μέρες η νεαρή τραγουδίστρια θα έχει διπλή χαρά! Αρχικά γιατί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έχει γενέθλια και θα σβήσει 19 κεράκια και έπειτα γιατί θα κυκλοφορήσει δύο ολοκαίνουργια τραγούδια. Μάλιστα, τo πρώτο τραγούδι, σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy έχει τίτλο «Time to love» και είναι από τον πασίγνωστο Ισπανό Dj Marshal Ventura ενώ το δεύτερο θα κρύβει μια μεγάλη έκπληξη. Η Ήβη Αδάμου από χθες βρίσκεται πάλι στην Σουηδία για εμφανίσεις και κλέβει τις εντυπώσεις.

Ρίκα Διαλυνά: Άγαλμα ως άλλη… κόρη του Μίδα

Posted: 22 Nov 2012 05:15 AM PST

Ρίκα Διαλυνά: Άγαλμα ως άλλη… κόρη του Μίδα

Μπορεί να ξέρουμε ότι η Kate Moss είναι αυτή που έχει δικό της άγαλμα, το οποίο μάλιστα πουλήθηκε για 908.000 δολάρια, ωστόσο, μια Ελληνίδα την πρόλαβε.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, η Ρίκα Διαλυνά πόζαρε στον διάσημο Μεξικανό γλύπτη και δημιουργό κοσμημάτων Charles De Temple, όταν αυτός δημιούργησε το άγαλμα της Μεδίνας. Μάλιστα, η επιλογή της Ρίκας Διαλυνά, έγινε μετά από μεγάλη αναζήτηση του γλύπτη σε όλο τον κόσμο.

Μαριέττα Χρουσαλά: Με τη βοήθεια της μητέρας της στόλισε το τραπέζι για το «Thanksgiving»

Posted: 23 Nov 2012 08:57 AM PST

Μαριέττα Χρουσαλά: Με τη βοήθεια της μητέρας της στόλισε το τραπέζι για το «Thanksgiving»

Η Μαριέττα Χρουσαλά σαν καλή νοικοκυρά και σύζυγος τιμάει τις παραδόσεις της οικογένειας!

Με δεδομένο λοιπόν πως η οικογένειά της τηρεί τις αμερικανικές παραδόσεις χθες το βράδυ γιόρτασαν όλοι μαζί το «Thanksgiving». Το τραπέζι φυσικά εκτός από πολλές λιχουδιές είχε και πολύ όμορφη παρουσία αφού το επιμελήθηκε εκτός από τη Μαριέττα και η μητέρα της, Αγλαΐα. Είναι γνωστό πως η μαμά της πρώην παρουσιάστριας έχει ταλέντο στη διακόσμηση το οποίο το έβγαλε και στο βιβλίο που έγραψε μαζί με την κόρη της με τίτλο, «Από Μητέρα σε κόρη».

Η Μαριέττα Χρουσαλά μάλιστα ανέβασε δυο φωτογραφίες από το στολισμένο τραπέζι και στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Πάρτε μια ιδέα

Σέξι βίντεο: Προσοχή κορίτσια, θα... πέσετε!

Posted: 23 Nov 2012 08:09 AM PST

Σέξι βίντεο: Προσοχή κορίτσια, θα... πέσετε!

Είναι πλέον γεγονός και μετά από το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, πρέπει να συμφωνήσετε ότι το επάγγελμα των μοντέλων πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στα ένσημα ανθυγιεινής εργασίας.

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Σάλος με τις σέξι ασκήσεις της κόρης του δικτάτορα! (pics)

Posted: 23 Nov 2012 08:36 AM PST

Σάλος με τις σέξι ασκήσεις της κόρης του δικτάτορα! (pics)

Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί μισητό πρόσωπο όπως και ο πατέρας της, αλλά οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και οι πόζες της ενώ κάνει γιόγκα μπορούν να κερδίσουν και τους πιο δύσπιστους...

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Όταν οι επώνυμοι απολαμβάνουν τα ψώνια τους

Posted: 23 Nov 2012 06:28 AM PST

Όταν οι επώνυμοι απολαμβάνουν τα ψώνια τους

Μετά από μία εβδομάδα δουλειάς και τρεξίματος, μία βόλτα για τα απαραίτητα, ή όχι και τόσο, ψώνια, είναι ότι πρέπει.

Έτσι τουλάχιστον χαλαρώνουν οι εγχώριοι stars. Αλλιώς δεν εξηγούνται οι τόσες πολλές τους φωτογραφίες σε εμπορικά καταστήματα. Όπως είδαμε στο περιοδικό Λοιπόν, αρκετοί επώνυμοι εκμεταλλεύτηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε, το λίγο ελεύθερο χρόνο που είχαν και επέλεξαν αγαπημένους τους χώρους για καφέ και ψώνια.

Απίστευτο: Ανέβηκε γυμνός πάνω σε άγαλμα, μέρα-μεσημέρι! (pics)

Posted: 23 Nov 2012 08:33 AM PST

Απίστευτο: Ανέβηκε γυμνός πάνω σε άγαλμα, μέρα-μεσημέρι! (pics)

Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί.

Ένας άγνωστος άνδρας ανέβηκε πάνω στο άγαλμα του Πρώτου Δούκα του Κέιμπριτζ, του Πρίγκιππα Γεωργίου, ολόγυμνος! Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Χρηστίδου-Παπαδάκης-Ζαρίφη στο πρωινό!

Posted: 23 Nov 2012 08:26 AM PST

Χρηστίδου-Παπαδάκης-Ζαρίφη στο πρωινό!

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναλαμβάνει ξανά να μας πει την πρώτη καλημέρα!

Κάθε εβδομάδα στο πρωινό του Ρυθμού 94,9 07:00 - 10:00, παρέα με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Νίκο Παπαδάκη βρίσκονται στο studio και δημοφιλείς guests.

Από 26 έως 30 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια ξέρει να «σερβίρει» το πιο... γλυκό πρωινό και θα μας το αποδείξει από Δευτέρα!

Μένουμε συντονισμένοι στον Ρυθμό 94,9 και ξεκινάμε τη μέρα μας με αισιοδοξία, αγαπημένα hits και πολλά χαμόγελα. Γιατί εδώ δεν βρίσκουμε μόνο τις καλύτερες μουσικές επιτυχίες, αλλά και την καλύτερη παρέα!

FunNews... goodnews!

Εκτός από super μουσική, στον Ρυθμό 94,9 παίζει... και super ενημέρωση! Εδώ, τα δελτία έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα. Έτσι, με την υπογραφή του Σπύρου Σταμούλη ακόμα και οι ειδήσεις στον Ρυθμό... ακούγονται δυνατά!

Εύα Αντωνοπούλου: Δείτε τον αγαπημένο της!

Posted: 23 Nov 2012 08:16 AM PST

Εύα Αντωνοπούλου: Δείτε τον αγαπημένο της!

Η Εύα Αντωνοπούλου είναι ακόμα ένα δημόσιο πρόσωπο που αγαπάει πολύ τα social media και εκφράζεται μέσα από αυτά.

Έτσι, χθες το βράδυ θέλησε να μας «συστήσει» τον αγαπημένο της και να ποστάρει και μια φωτογραφία του στο twitter. Βέβαια, η παρουσιάστρια δεν αναφερόταν στον αγαπημένο της σύντροφο αλλά στον κομμωτή της, Πάνο Καλίτση. Απολαύστε τους!

Ο Paul McCartney ηχογραφεί για τη σύζυγό του

Posted: 23 Nov 2012 02:55 AM PST

Ο Paul McCartney ηχογραφεί για τη σύζυγό του

Είναι το τραγούδι που έγραψε για εκείνη και της το τραγούδησε για πρώτη φορά στο γάμο τους τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Paul McCartney μπήκε στο στούντιο για να το ηχογραφήσει για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ το οποίο έχει τίτλο Live Kisses. Το τραγούδι έχει τίτλο My Valentine και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Kisses on the Bottom. Στο ντοκιμαντέρ μιλούν για τη συνεργασία τους ο Eric Clapton και ο Stevie Wonder.

Στο στούντιο ηχογράφησης ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Posted: 23 Nov 2012 08:04 AM PST

Στο στούντιο ηχογράφησης ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Τη νέα του δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει ο Θέμης Αδαμαντίδης και δηλώνει ενθουσιασμένος.

Ο τραγουδιστής σήμερα από το μεσημέρι βρίσκεται σε στούντιο ηχογράφησης και ετοιμάζει να νέα του τραγούδια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θέμης Αδαμαντίδης υπόσχεται πως μας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις και τραγούδια με ψυχή. Μάλιστα, τη Δευτέρα το βράδυ στις 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και το promo του πρώτου του τραγουδιού.

Αναγνωρίζετε τον ποδοσφαιριστή;

Posted: 23 Nov 2012 01:45 AM PST

Αναγνωρίζετε τον ποδοσφαιριστή;

Μια παιδική φωτογραφία ενός πολύ γνωστού και αγαπημένου στο κοινό ποδοσφαιριστή.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο άσος της μπάλας είναι μαζί με την αδερφή του. Είχαν ντυθεί για μια γιορτή και έβγαλαν μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία. Τα χρόνια πέρασαν από τότε και ο μικρούλης μεγάλωσε, σήμερα είναι 27 χρόνων και μάλιστα αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι. Είναι Αργεντινός και μάλιστα διεθνής με την ομάδα της «αλμπισελέστε». Ο λόγος για τον Πάμπλο Ζαμπαλέτα, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός στην ομάδα των «Πολιτών».

 

 

Καραμπέτη-Παπούλια: Φωτογραφίζονται σαν αρχαίες Ελληνίδες για καλό σκοπό

Posted: 22 Nov 2012 06:12 AM PST

Καραμπέτη-Παπούλια: Φωτογραφίζονται σαν αρχαίες Ελληνίδες για καλό σκοπό

Μια φωτογράφηση εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία έκαναν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Εβελίνα Παπούλια.

Οι δυο ηθοποιοί συμμετείχαν πρόσφατα σε ένα πρωτότυπο shooting με εντυπωσιακά και επιβλητικά χτενίσματα, με το concept να είναι όλο βασισμένο στην αρχαία Ελλάδα. Οι δυο κυρίες, μαζί και με άλλα πρόσωπα της showbiz πόζαραν για την δημιουργία ενός ημερολογίου, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για την ίδρυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μεταμορφώθηκε σε Μήδεια και η Εβελίνα Παπούλια σε θεά Ήρα.

Πηγή φωτογραφιών: Ciao

 

 

 

Ο Ουγγαρέζος απαιτεί μια «συγνώμη» από τη Σκορδά κι εκείνη τον αγνοεί!

Posted: 23 Nov 2012 07:55 AM PST

Ο Ουγγαρέζος απαιτεί μια «συγνώμη» από τη Σκορδά κι εκείνη τον αγνοεί!

Έντονη διαμάχη υπάρχει ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζο τις τελευταίες ημέρες. Αιτία;

Η μαγειρική! Στην εκπομπή παρουσιαστές και συνεργάτες υποβάλλονται σε τεστ μαγειρικής μέσα σε δέκα λεπτά και κρίνονται εκ του αποτελέσματος από τον τηλεοπτικό σεφ, Άκη Πετρετζίκη και την υπόλοιπη ομάδα του «Πρωινό mou». Σειρά σήμερα είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να διαγωνιστεί ο οποίος επέλεξε να φτιάξει ριγκατόνι με σολομό, βότκα και κρέμα, αγαπημένο του φαγητό από τα φοιτητικά του χρόνια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής όμως εξ' αρχής τον κορόιδευε και του έλεγε πως ούτε ξέρει να μαγειρεύει ούτε θα τα καταφέρει. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζους όμως τη διέψευσε αφού το φαγητό του ήταν έτοιμο σε δέκα λεπτά και ήταν γευστικό, ωραίο σε εμφάνιση και με λίγες θερμίδες. Τότε ο νεαρός παρουσιαστής ζήτησε από τη Φαίη Σκορδά να κοιτάξει την κάμερα και να του πει δημόσια «συγνώμη».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας; «Ποτέ», είπε και αποχώρησε ενώ ψέλλιζε πως έχει εκνευριστεί πάρα πολύ με το καλό αποτέλεσμα του φαγητού αφού δεν το περίμενε.

Αυτές είναι οι 5 θαυματουργές τροφές με χαμηλά λιπαρά και full πρωτείνη!

Posted: 23 Nov 2012 07:45 AM PST

Αυτές είναι οι 5 θαυματουργές τροφές με χαμηλά λιπαρά και full πρωτείνη!

Λέμε ναι στην πρωτείνη και όχι στα λιπαρά.

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

«Ράδιο Αρβύλα»: Με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1

Posted: 23 Nov 2012 07:27 AM PST

«Ράδιο Αρβύλα»: Με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1

Οι «Ράδιο Αρβύλα» θέλουν να «ανοίξουν» νέα μονοπάτια στο κανάλι του Αμαρουσίου!

Ο Αντώνης Κανάκης πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει στην εκπομπή ότι θα του άρεσε να κάνουν μια διαφορετική εκπομπή με μουσική, αφιερώσεις και πολλά άλλα για να δικαιολογήσουν μια φορά και απόλυτα τον – μισό – τίτλο της εκπομπής, δηλαδή το «Ράδιο»! Φαίνεται πως η επιθυμία τους εισακούστηκε , αφού ήδη ο παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με το Γιάννη Λάτσιο για την πραγματοποιήσει αυτής αλλά και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 βλέπουν θετικά τη νέα πρόταση των Αρβύλα.

Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική επιστολή μιας μάνας από την Πάτρα

Posted: 23 Nov 2012 05:38 AM PST

Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική επιστολή μιας μάνας από την Πάτρα
Τα λόγια της συγκλονίζουν. Έχει τέσσερα παιδιά, είναι άνεργη, όπως και ο συζυγός της, τής έχουν κόψει το ρεύμα στο σπίτι της και παρόλα αυτά η αξιοπρέπειά της είναι το μοναδικό της όπλο.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Έρευνα: Η φαγούρα και το χασμουρητό είναι κολλητικά

Posted: 23 Nov 2012 06:50 AM PST

Έρευνα: Η φαγούρα και το χασμουρητό είναι κολλητικά

Κολλητική όπως το χασμουρητό είναι η φαγούρα, υποστηρίζει μια νέα βρετανική έρευνα, η οποία απέδειξε ότι και μόνο το να δει κανείς κάποιον να ξύνεται, είναι αρκετό για να αισθανθεί την ίδια επιθυμία. Οι ερευνητές των πανεπιστημίων του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ έδωσαν σε 30 εθελοντές να κοιτάξουν εικόνες ανθρώπων που ξύνονταν ή που πάνω τους περπατούσαν μυρμήγκια, καθώς και άλλες ουδέτερες εικόνες.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Έρευνα: Η φαγούρα και το χασμουρητό είναι κολλητικά

Posted: 23 Nov 2012 06:50 AM PST

Έρευνα: Η φαγούρα και το χασμουρητό είναι κολλητικά

Κολλητική όπως το χασμουρητό είναι η φαγούρα, υποστηρίζει μια νέα βρετανική έρευνα, η οποία απέδειξε ότι και μόνο το να δει κανείς κάποιον να ξύνεται, είναι αρκετό για να αισθανθεί την ίδια επιθυμία. Οι ερευνητές των πανεπιστημίων του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ έδωσαν σε 30 εθελοντές να κοιτάξουν εικόνες ανθρώπων που ξύνονταν ή που πάνω τους περπατούσαν μυρμήγκια, καθώς και άλλες ουδέτερες εικόνες.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές