Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δείτε τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Posted: 22 Nov 2012 03:19 PM PST



Δεν θα μπορούσε να λείπει από..
την επίσημη πρεμιέρα της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας με τον τίτλο "Αν", του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο πατέρας του Μανώλης.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας βρέθηκε κοντά στο γιο του και όπως ήταν φυσικό οι δυο τους κέντρισαν τα φλας των φωτογράφων.

Η ομοιότητα τους, εκπληκτική... μόνο που ο νεαρός σεναριογράφος - ηθοποιός δεν πήρε τα καταγάλανα μάτια του μπαμπά του!





radar.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο!!Το αυτοκίνητο του Donald Duck υπάρχει στην πραγματικότητα!! (pics)

Posted: 22 Nov 2012 03:14 PM PST


Το χαρακτηριστικό κόκκινο αυτοκίνητο της
διάσημης πάπιας υπάρχει και στην πραγματικότητα.Είναι ένα κανονικό αυτοκίνητο που προσελκύει το ενδιαφέρον καθώς κινείται στους δρόμους. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου του Ντόναλντ και χωράει 2 μικρόσωμους ανθρώπους.

Έχει ακόμη και τη χαρακτηριστική πινακίδα με τον αριθμό 313, που είναι η ημερομηνία γέννησης του Ντόναλντ Ντακ, 13 Μαρτίου.












perierga.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι η Πάολα χωρίς μακιγιάζ!

Posted: 22 Nov 2012 03:09 PM PST


O φωτογραφικός φακός
του Ok, απαθανάτισε την..
τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί με προορισμό το Μόναχο.

Δείτε την τραγουδίστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ και θα εκπλαγείτε, ενώ αυτό που την έκανε ακόμη πιο γλυκιά ήταν η επιλογή του ροζ χρώματος στα ρούχα της.

Σκέτη Barbie η Πάολα... δεν συμφωνείτε;









kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απολαύστε αρνάκι με πατάτες γιαχνί στο φούρνο!

Posted: 22 Nov 2012 03:05 PM PST




Υλικά

1½ κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες (μπούτι)
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
1½ κιλό πατάτες
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 ώριμες σφιχτές ντομάτες ψιλοκομμένες
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 δαφνόφυλλα
1 κλαδάκι θυμάρι
Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το αρνί γύρω γύρω μέχρι να κάνει κρούστα, περίπου 8΄-10΄. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα σκόρδα ολόκληρα. Τα αφήνουμε να γυαλίσουν για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε καλά στη βάση της κατσαρόλας.
2. Συμπληρώνουμε ζεστό νερό, σκεπάζουμε το κρέας και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει καλά, περίπου 1 ώρα και 30΄. Προς το τέλος του βρασμού προσθέτουμε τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.
3. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φέτες χοντρές. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ελαφρά σοτάρουμε τις πατάτες να μελώσουν, ίσα να γίνουν διάφανες.
4. Στρώνουμε τις πατάτες σε ταψί. Περιχύνουμε με το κρέας και τη σάλτσα του. Τέλος κάνουμε μια στρώση με τις ψιλοκομμένες, αποφλοιωμένες ντομάτες. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για περίπου 40΄, μέχρι να πιούν οι πατάτες τα υγρά και να μείνουν σχεδόν με το λάδι τους.

Extra tip:
Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, χωρίς προσθήκη νερού, και τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας με τα υπόλοιπα σοταρισμένα υλικά. Έτσι ο πελτές ψήνεται και το άρωμά του είναι συγκλονιστικό. Μετά από αυτή τη διαδικασία συμπληρώνουμε νερό, ζωμό ή κρασί στο φαγητό μας.

μερίδες 5
Χρόνος Μαγειρέματος 90 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά

Καλή σας όρεξη!




argiro.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γιατί παχαίνουμε το χειμώνα;

Posted: 22 Nov 2012 02:59 PM PST



Παχαίνουμε ευκολότερα το χειμώνα για αυτούς τους λόγους:


1. Toυς χειμερινούς μήνες μας πιάνει μια αγάπη για ακινησία. Λατρεύουμε να μένουμε με τις ώρες στο κρεβάτι και να χουχουλιάζουμε στον καναπέ. Αντίθετα, το καλοκαίρι, βγαίνουμε περισσότερες βόλτες, κινούμαστε, παίζουμε ρακέτες, beach volley και φυσικά κολυμπάμε.

2. Εξαιτίας του κρύου καιρού, μένουμε περισσότερο μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε κοντά στον εχθρό που λέγεται ψυγείο. Οι πιθανότητες τσιμπολογήματος, λοιπόν, αυξάνονται δραματικά και μαζί τους και τα κιλά.

3. Το χειμώνα επίσης, σκεπτόμενοι ότι έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας, παρατάμε το γυμναστήριο και αποφασίζουμε να ενδώσουμε σε περισσότερους γευστικούς πειρασμούς μιας και η ώρα του bikini αργεί.

4. Τελευταίος και πολύ σημαντικός λόγος που ο χειμώνας μας παγιδεύει, είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων. Πόσες από εσάς χάνετε τη μπάλα μπροστά στις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές; Και μπορεί να θεωρείτε ότι η χρονική περίοδός τους είναι μικρή, όμως πιστέψτε μας, θα παλεύετε να χάσετε τις χριστουγεννιάτικες αμαρτωλές θερμίδες πολλούς μήνες μετά.

Ποια είναι τα tips ώστε να μη μας παχύνει ο χειμώνας;

- Μην ξεφεύγετε διατροφικά επειδή θεωρείτε ότι το καλοκαίρι αργεί. Δεν είπαμε να είστε υπερβολικά αυστηροί , αλλά μη φτάσετε και στο άλλο άκρο. Τρώτε τουλάχιστον 5 μικρά γεύματα και αν έχετε τάση για τσιμπολόγημα επιλέξτε μια μπάρα δημητριακών, ένα γιαούρτι ή κάποιο φρούτο.

- Μη σταματάτε να επισκέπτεστε το γυμναστήριο. Εντάξτε το στο καθημερινό σας πρόγραμμα και αν το βαριέστε φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα, όπως είναι το tennis ή ο χορός.

- Κινηθείτε, βγείτε για ποδήλατο, βγάλτε βόλτα το σκύλο σας και προς Θεού μη βγάλετε ρίζες στον καναπέ σας με τη δικαιολογία ότι... κάνει κρύο!




queen.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τεστ αίματος προβλέπει τη χρονολογία θανάτου!

Posted: 22 Nov 2012 02:54 PM PST



Ένα τεστ αίματος μπόρεσε να προβλέψει με
ανατριχιαστική ακρίβεια τον ρυθμό γήρανσης και ως εκ τούτου το σημείο του… τέλους της ζωής άγριων πουλιών. Είναι η πρώτη φορά που ένα τεστ για τη γήρανση έδειξε ακρίβεια σε ζώα που ζουν εκτός εργαστηρίου, όπως αναφέρεται σε σχετική δημοσίευση στην επιθεώρηση «Molecular Ecology». Μέτρηση του μήκους των τελομερών

Η εξέταση μετρά το μέσο μήκος των τελομερών – πρόκειται για μικροσκοπικές δομές στις άκρες των χρωμοσωμάτων οι οποίες κονταίνουν κάθε φορά που ένα κύτταρο διαιρείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός οργανισμού. Τα τελομερή θεωρούνται ως το «εσωτερικό ρολόι» του οργανισμού παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες για την αληθινή βιολογική ηλικία του σε σύγκριση με την «απατηλή» χρονολογική ηλικία.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει ειδικούς να πιστεύουν πως τα τεστ μέτρησης των τελομερών μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να προσδιορίσουν όχι μόνο τον ρυθμό γήρανσης των οργανισμών αλλά και τον χρόνο που τους έχει απομείνει έως ότου εγκαταλείψουν τα… εγκόσμια (σε περίπτωση βέβαια που πεθάνουν από φυσικά αίτια).

Τεστ μέτρησης του μήκους των τελομερών εφαρμόζονται ευρέως σε πειραματόζωα ενώ και κάποιες εταιρείες προσφέρουν τέτοιου είδους εξετάσεις έναντι μερικών εκατοντάδων ευρώ σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίζουν πόσο γρήγορα γερνά ο οργανισμός τους.

Το συγκεκριμένο είδος ωδικού πτηνού που ζει σε ένα απομονωμένο νησί στις Σεϋχέλλες χρησιμοποιήθηκε στη μελέτη των ειδικών του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας.

Πρώτη φορά εκτός εργαστηρίου

Τώρα για πρώτη φορά ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας χρησιμοποίησαν ένα τέτοιο τεστ εκτός του εργαστηρίου – συγκεκριμένα σε έναν απομονωμένο πληθυσμό 320 ωδικών πτηνών του είδους Acrocephalus sechellensis που ζουν σε ένα νησί (Cousin Island) στις Σεϋχέλλες. Στο νησί αυτό ορνιθολόγοι μελετούν τα πουλιά εδώ και 20 χρόνια, καταγράφοντας την «ιστορία» του καθενός από αυτά.

Όπως είδαν οι επιστήμονες, η εξέταση προέβλεπε με ακρίβεια το πιθανό προσδόκιμο ζωής των πουλιών. Ο Ντέιβιντ Ρίτσαρντσον, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας ανέφερε ότι «ανακαλύψαμε πως το μήκος των τελομερών αποτελεί καλύτερο δείκτη του προσδόκιμου επιβίωσης σε σύγκριση με τη χρονολογική ηλικία. Ετσι, μετρώντας το μήκος αυτών των δομών έχουμε έναν τρόπο να εκτιμήσουμε και τη βιολογική ηλικία ενός ατόμου – πόση ζωή έχει ήδη 'ξοδέψει'».

Ο ερευνητής προσέθεσε ότι τα νέα ευρήματα παρέχουν τις πρώτες σαφείς ενδείξεις σχετικά με σύνδεση μεταξύ του μήκους των τελομερών και της θνησιμότητας στη φύση.

Ακριβής πρόβλεψη της… κηδείας

Η μελέτη ενός άγριου πληθυσμού πουλιών ήταν σημαντική καθώς υπήρχαν ελάχιστοι εξωγενείς παράγοντες που θα μπορούσαν να παρέμβουν στο προσδόκιμο ζωής των πτηνών – δεν υπήρχαν φυσικοί θηρευτές ενώ και ο βαθμός μετανάστευσης ήταν πολύ μικρός. «Θέλαμε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σε ολόκληρη την πορεία ζωής ενός οργανισμού και το συγκεκριμένο είδος πτηνού αποτελούσε ιδανικό 'πειραματόζωο'. Τα πτηνά αυτά ζουν σε ένα απομονωμένο τροπικό νησί, χωρίς να υπάρχουν θηρευτές. Ετσι μπορούμε να τα ακολουθήσουμε σε ολόκληρη τη ζωή τους, έως ότου γεράσουν» σημείωσε ο δρ Ρίτσαρντσον και εξήγησε πως με βάση τη μέτρηση του μήκους των τελομερών η ερευνητική ομάδα ήταν σε θέση να προβλέψει με σχετική ακρίβεια πότε ένα πουλί θα πέθαινε. «Ανακαλύψαμε ότι τα κοντά τελομερή τα οποία κόνταιναν περαιτέρω με ταχείς ρυθμούς αποτελούσαν δείκτη σχετικά με το ότι το πτηνό θα πέθαινε μέσα σε ένα έτος».

Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι τα πτηνά με μακρύτερα τελομερή είχαν σε γενικό πλαίσιο και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής. Όπως τόνισε ο επιστήμονας «μέχρι σήμερα πιστευόταν ότι το 'ψαλίδισμα' των τελομερών γινόταν με σταθερό ρυθμό σε όλα τα άτομα καθώς και ότι το μήκος των τελομερών μπορούσε να αποτελέσει ένα εσωτερικό ρολόι μέτρησης της χρονολογικής ηλικίας των οργανισμών στη φύση. Ωστόσο, παρότι τα τελομερή κονταίνουν με βάση τη χρονολογική ηλικία, ο ρυθμός με τον οποίον συμβαίνει αυτό διαφέρει μεταξύ ατόμων της ίδιας ηλικίας. Και αυτό διότι διαφορετικά άτομα βιώνουν και διαφορετικά επίπεδα βιολογικού στρες κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες εκτίθενται. Το μήκος των τελομερών λοιπόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέτρο των βλαβών που έχουν συσσωρευτεί σε έναν οργανισμό κατά τη διάρκεια της ζωής του»




aggouria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του Σμήγκολ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Posted: 22 Nov 2012 02:49 PM PST



Είναι ένας από τους πιο διάσημους
κινηματογραφικούς χαρακτήρες της τελευταίας δεκαετίας.

Το περίεργο πλάσμα από την τριλογία "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" που άφησε εποχή λέγοντας τη χαρακτηριστική φράση "My precious" ήταν από τους πρώτους ψηφιακούς χαρακτήρες που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου σε έναν υπολογιστή ως ειδικό εφέ.

Κι όμως, ο ηθοποιός ο οποίος "κρύβεται" πίσω από το γκόλουμ με τη φωνή του δίνοντας ζωή ουσιαστικά στον ψηφιακό Σμήγκολ δεν είναι άλλος από τον Άντι Σέρκις.









aggouria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τιραμισού από την θρυλική Ιταλιάνα Sophia Loren

Posted: 22 Nov 2012 02:45 PM PST



Υλικά


3 αυγά, χωρισμένα

5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

170γρ. τυρί mascarpone

1 μεγάλο πακέτο σαβαγιάρ

1 κούπα λικέρ πορτοκαλιού (πχ. Grand Marnier)

1 κούπα καφέ espresso

60γρ. κουβερτούρα, τριμμένη

½ κούπα σκόνη κακάο

Εκτέλεση

1. Χτυπήστε καλά τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγού σε ένα μπολ.

2. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών μέχρι αν αφρατέψουν.

3. Σε ένα τρίτο μπολ, ρίχτε το μείγμα των κρόκων μαζί με το mascarpone και χτυπήστε καλά και στο τέλος προσθέστε τα ασπράδια των αυγών, χτυπώντας καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μείγμα.

4. Απλώστε τα σαβαγιάρ σε ένα πυρέξ.

5. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, ραντίστε τα σαβαγιάρ με το μισό λικέρ και το μισό espresso.

6. Καλύψτε τα σαβαγιάρ με το μείγμα του mascarpone και την τριμμένη σοκολάτα και καλύψτε το με λίγο περισσότερο από το μισό της σκόνης κακάο.

7. Απλώστε στη κορυφή μια ακόμα στρώση σαβαγιάρ και ραντίστε την με το υπόλοιπο λικέρ και το espresso.

8. Βάλτε το πυρέξ στη κατάψυξη για τουλάχιστον 12 ώρες.

9. Πριν σερβίρετε, καλύψτε τη τιραμισού με το υπόλοιπο κακάο.



queen.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δραματική μεταμόρφωση μιας κοπέλας που έκανε αυξητική χειλιών!

Posted: 22 Nov 2012 02:39 PM PST





Αυτή η όμορφη κοπέλα θέλησε να βελτιώσει την εμφάνιση της, δυστυχώς όμως..
δεν ήξερε πότε να σταματήσει.

Μετά από διαδοχικές επεμβάσεις αυξητικής χειλιών, το αποτέλεσμα είναι μάλλον καταστροφικό…



































otherside.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το πρόβλημα υγείας που κλόνισε την Κατερίνα Λέχου

Posted: 22 Nov 2012 02:34 PM PST



Μάλιστα, χαρακτήρισε την περίοδο αυτή στην
εφημερίδα News, ως την χειρότερη στη ζωή της....


«Μού έτυχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας. Κάτι που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου και να θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τη στιγμή που πάσχεις, τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Ευτυχώς κατάφερα να αντεπεξέλθω και να βγω νικήτρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 12 χρονών. Σε εκείνη την ηλικία είχα ήδη πάρει πολύ ύψος, ήμουν δηλαδή 1,80! Γρήγορα έπαθα σκολίωση, δεν έγινε σωστή αγωγή και μέσα σε σύντομο διάστημα η επιδείνωση, οσφυϊκή και θωρακική ήταν ραγδαία. Σε φοβερή κατάσταση χειρουργήθηκα στην Αγγλία, με πολλούς κινδύνους να ελλοχεύουν, καθώς στην σπονδυλική στήλη υπάρχουν πολλά νεύρα. Ένα λαθάκι να γίνει στην 12ωρη εγχείρηση και έχεις χαθεί... Θυμάμαι πως δεν καταλάβαινα και πολλά. Πονούσα και έκλαιγα στην αγκαλιά της μητέρας μου, ενώ αναρωτιόμουν συνέχεια ''γιατί μανούλα σ' εμένα, γιατί;''. Εκείνη δεν ήξερε η καημένη τι να μου απαντήσει. Στο τέλος αγόρασε το βιβλίο ''Γιατί σ' εμένα'' και ξεκίνησε να μου το διαβάζει. Κάπου εκεί άρχισα να ηρεμώ. Η μαμά ου ερήμην της κατάφερε να μαλακώσει την ψυχή μου και τους πόνους μου. Στη συνέχεια για μία πενταετία φορούσα τον 'κηδεμόνα'.

 Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1998, χρειάστηκε να προχωρήσω σε δεύτερη εγχείρηση. Θυμάμαι τότε είχα πατήσει γκάζι για να τα βγάλω πέρα». Η ηθοποιός εξήγησε γιατί κλονίστηκε η υγεία της για δεύτερη φορά: «Έπαθα ξανά τα ίδια. Για άλλη μια φορά, δηλαδή, αντιμετώπισα τη σκολίωση, καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το έχουμε εφ' όρου ζωής. Δεν βάζουμε ποτέ ''Χ'' να το εξαφανίσουμε. Γι' αυτό πρέπει να μεριμνούμε, ώστε να μην ξανακυλήσουμε. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Δεν είναι ότι σου πέφτει ένα ντουβάρι στο κεφάλι και μένεις στον τόπο. Βλέπεις αυτό εκεί το κόκκινο στρωματάκι; Ακόμα κι αν πάω σε ερημονήσι θα το πάρω μαζί μου γιατί κάθε πρωί για 20 λεπτά πρέπει να κάνω ανελλιπώς γυμναστική...»!

 Η Κατερίνα Λέχου περιέγραψε τις πρώτες της στιγμές, όταν βγήκε από το χειρουργείο: «Ένα σωρό ερωτηματικά έρχονταν στο μυαλό μου: 'Τι έγινε εδώ, τι δεν κάνω καλά, τι πρέπει να καταλάβω από αυτό που μου συμβαίνει, τι πρέπει να αλλάξω στη ζωή μου;'. Τελικά άλλαξα αρκετά πράγματα, καταλαβαίνοντας στην πορεία πως ήμουν πολύ τυχερή που χάρη στην αρρώστια μου έμαθα πολλά για μένα». Όσο για... την άλλη όψη του νομίσματος, η ηθοποιός δήλωσε: «Ναι, να σου τύχουν όλα αυτά και να καταλήξεις να γίνεις τέρας, κατηγορώντας την κοινωνία, τον κόσμο, τον Θεό, το διπλανό σου για όλα όσα σου έχουν συμβεί.

Τέρας δεν θα ήθελα να γίνω έτσι κι αλλιώς. Θέλω να πω, αν περάσεις από τέτοιες αρρώστιες δεν έχεις πολλές επιλογές. Είτε θα γίνεις καλύτερος και σοφότερος είτε θα καταλήξεις τέρας, τελείως αγρίμι».




planet-greece.blogspot.com




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έσβησε τελικά ο άνεργος πατέρας...

Posted: 22 Nov 2012 02:29 PM PST





Ο 33χρονος που έδινε μάχη τις τελευταίες ώρες, έφυγε τελικά από τη ζωή...
Ο άτυχος άντρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πάτρας έπειτα και από την αποτυχημένη προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή, διά απαγχονισμού με καλώδιο από μια ελιά.

 Ο 33χρονος βρέθηκε να αιωρείται από τη θηλιά από περαστικούς οι οποίοι αφού κατάλαβαν ότι δεν είχε εκπνεύσει, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 33χρονος εξέπνευσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας ήταν πατέρας ενός 5χρονου παιδιού και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

enikos.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι από την ταινία Matilda!

Posted: 22 Nov 2012 02:24 PM PST


Η Mara Wilson είναι πλέον 24 χρονών και έχει..

παίξει σε πολλές άλλες ταινίες, όπως Mrs. Doubtfire, A Time to Heal, Miracle on 34th Street και Thomas and the Magic Railroad.

Αφού τελείωσε το Idyllwild School of Music & Arts, πήγε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης να σπουδάσει δράμα και τώρα είναι θεατρική συγγραφέας.

Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί πως είναι σήμερα..








kamikazi
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ! Δεν θα πιστεύετε πως έγινε αυτό το ζευγάρι μετά από 3 χρόνια!

Posted: 22 Nov 2012 02:19 PM PST


Ο έρωτας
τελικά... παχαίνει;
Δείτε πως έγινε το ζευγάρι μετά από τρία χρόνια:






newsbomb.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Χήρα έπαθε σοκ όταν βρήκε στα ρούχα του συγχωρεμένου ένα... (pic)

Posted: 22 Nov 2012 02:14 PM PST


Δεν πίστευε στα μάτια της μία χήρα, την ώρα
που καθάριζε τα πράγματα του άντρα της..

Η συνταξιούχος από τη Βρετανία δεν γνώριζε ότι ο άντρας της είχε αφήσει στην ντουλάπα του, μπερδεμένο ανάμεσα στα ρούχα του, ένα χρυσό νόμισμα.

Στην προσπάθειά της να μάθει την αξία του, συνειδητοποίησε ότι κατέχει ένα από τα πιο σπάνια νομίσματα.

Όταν το έδωσε στους ειδικούς να το κοστολογήσουν, αυτοί ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για ένα χαμένο νόμισμα που δημιουργήθηκε από χρυσό, τον οποίο έκλεψαν Βρετανοί από ένα ισπανικό πλοίο το 1702 στη μάχη στο Βίγκο.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη νίκη των Βρετανών στη μάχη, το βασιλικό χρυσωρυχείο δημιούργησε 20 χρυσά νομίσματα που απεικονίζουν την βασίλισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας.
Με τον καιρό, τα νομίσματα απέκτησαν μεγάλη αξία και συλλέκτες από όλο τον κόσμο κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα από αυτά. Από τα 20 νομίσματα που δημιουργήθηκαν, έχουν βρεθεί τα 15 και βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών.

Εκτιμάται ότι ο σύζυγος της Βρετανίδας κληρονόμησε τυχαία το θησαυρό, αφού ποτέ στη ζωή του δεν είχε δείξει ενδιαφέρον στη συλλογή νομισμάτων. Σήμερα ο οίκος δημοπρασίας Gorringes κοστολογεί τα νομίσματα στις 80.000 με 120.000 λίρες.





newsbomb.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η πιο μεγάλη θαυμάστρια του...Μίκυ Μάους!! (pics)

Posted: 22 Nov 2012 02:11 PM PST


Η Janet Esteves, συνταξιούχος δασκάλα, 53
ετών, συλλέγει αντικείμενα σχετικά με το Μίκυ Μάους για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει στην κατοχή της 2760 σχετικά αντικείμενα που χαρίζουν στη συλλογή της το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης συλλογής αντικειμένων σχετικών με το Μίκυ Μάους.

Η Janet συνεχίζει να μεγαλώνει τη συλλογή της αποδεικνύοντας ότι κάποιοι μπορούν να παραμένουν για πάντα παιδιά στην καρδιά.





























perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σπαρακτικό video των φίλων του 17χρονου Ζαχαρία που έφυγε άδικα

Posted: 22 Nov 2012 02:05 PM PST


Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στον..

αδικοχαμένο νεαρό ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Καραντωνάκη που έπεσε νεκρός στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα την Τρίτη.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του θρηνώντας για τον αναπάντεχο χαμό του αγοριού της.

Ο 17χρονος πέθανε ακαριαία όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή Ραπανιανά Κολυμβαρίου στα Χανιά.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη και στην ομάδα του τον Πλατανιά.

Στο You Tube ανέβηκε ένα συγκλονιστικό βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι του.
Δείτε το:
 



newsbomb.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23/11;

Posted: 22 Nov 2012 01:59 PM PST




Τα Ζώδια Σήμερα 23 Νοέμβριου 2012






Κριός


21/3-20/4


Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα έχει δύο πλευρές, αγαπητέ Κριέ. Απ' τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ' την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν βασανίζεσαι από την μοναξιά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να του δώσεις περισσότερη σημασία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Κριέ, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις, γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο, που με τόσο κόπο έχεις τηρήσει μέχρι τώρα.






Ταύρος


21/4-20/5


Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Ταύρε, και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία, μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα έχεις μια δύσκολη μέρα και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες ενδέχεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικό με χρήματα, πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Γενικά διανύεις μια περίοδο, όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις και μίλα με τον σύντροφό σου για τα σχέδια που κάνεις για Χριστούγεννα που έρχονται. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σας. Βγείτε και μιλήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες, θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Εξέτασε λεπτομερώς κάποιες προτάσεις, που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σου.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις! Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα με έναν μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Καρκίνε, απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, είναι σε μια καλή μέρα, για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις άλλο αυτές τις διευθετήσεις.




Λέων
23/7-23/8

Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου αν είσαι Λέων, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε νέα από ένα άτομο, που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και θα επανέλθει στο προσκήνιο, ζητώντας σας ένα νέο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μην κάνεις πίσω και μην φοβηθείς τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχεις τη δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων, που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν, να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές. Η ημέρα κρύβει απάτες!!!




Ζυγός
23/9-22/10


Σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά και μια ανυπομονησία για τους στόχους, στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις πανικού, που θα αποδειχτούν λανθασμένες. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι' αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου και μην ενδίδεις επίσης σε εμμονές, που σε απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο από κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, το βράδυ αυτό μπορείς να ξεκουραστείς και να σχεδιάσεις καλύτερα το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, μείνε σταθερός στα πιστεύω σου, φίλε Ζυγέ και μην αλλάζεις κάθε τόσο γνώμη, γιατί αυτό θα κάνει τους συνεργάτες σου να μην σε εμπιστεύονται. Μην αφήνεις τον παρορμητισμό να σε οδηγεί και δράσε μόνο με τη λογική. Μεγάλη προσοχή επίσης θέλουν τα οικονομικά σου, που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά. Περιόρισέ τα όσο μπορείς.







Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν πάλι σε έχει κουράσει η μοναξιά, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρνα καλά. Η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να εμφανιστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Σκορπιέ, κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο και δημιουργούσαν επανειλημμένα προστριβές, ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.



Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και, επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, τα πράγματα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη τη σχέση σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι τώρα, που ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις δεν είναι και τόσο πολλές, γι' αυτό κάτσε στη θέση σου και μην εκτίθεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα, που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου, φίλε Τοξότη. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις, γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις, που αφορούν χρήματα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι' αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να εξελιχτούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει βιαστικές κινήσεις και ρίσκο, σε κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Αιγόκερε, θα έχεις κάποιες συζητήσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί η σημερινή μέρα σε παρασύρει σε σπατάλες, που δεν μπορείς να καλύψεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλα μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς, για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η τάση απομόνωσης που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ' ό,τι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Περιόρισε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, τα πράγματα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει, με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν στο μέλλον σας. Για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η σημερινή μέρα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο. Δώσε σημασία στους συνεργάτες σου, που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις



 myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτη απάντηση μαθητή σε διαγώνισμα Φυσικής: Δείτε τι έγραψε!

Posted: 22 Nov 2012 01:57 PM PST


  Δείτε ολόκληρη την απάντηση..
.










Eglimatikotita




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Α. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ: Η... σέξι εμφάνισή της στην παράσταση της φίλης της!

Posted: 22 Nov 2012 01:51 PM PST





Την κολλητή της Βάσω Λασκαράκη πήγε να θαυμάσει στο θέατρο η σέξι ηθοποιός και έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εμφάνισή της! ...
Δείτε πως κατάφερε αν κάνει τη διαφορά, φορώντας μία καυτή κόκκινη - μίνι - φούστα...







Πρεμιέρα έκανε το θεατρικό έργο των Ρέππα - Παπαθανασίου «Βαλ'τον υπουργό στην πρίζα» στο θέατρο «Πειραιώς 131», 16 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή του στο Αθηναϊκό κοινό. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Χρυσούλα Διαβάτη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Σοφία Μουτίδου, η Βάσω Λασκαράκη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο Φώτης Σπύρος, ο Δημήτρης Λέκκας, αλλά και ο ίδιος ο δημιουργός της, Μιχάλης Ρέππας.







24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ζ. ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Δεν με πειράζει που με είπε χαζή ο Λάτσιος

Posted: 22 Nov 2012 01:45 PM PST





Καλεσμένη της εκπομπής ΟΛΑ Μπάχαλο, ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια
η οποία έδωσε ένα τέλος στις φήμες που τη θέλουν να είναι στα…



μαχαίρια
με το διευθυντή προγράμματος του Ant1, Γιάννη Λάτσιο.


Η
παρουσιάστρια υποστήριξε ότι η ίδια και ο κριτής του «Dancing with the
stars» έχουν αναπτύξει έναν δικό τους… κώδικα επικοινωνίας! Γκρίνια και
παρεξηγήσεις δεν έχουν καμία θέση στο «μικρόκοσμό» τους!!!

«Εγώ
τον έχω συνηθίσει τον Γιάννη και αυτά που λέει τα παίρνω σαν αστεία.
Εμείς εκεί πάμε για να περάσουμε καλά. Εκείνο το βράδυ φαίνεται πως είχε
νεύρα» είπε η παρουσιάστρια. Ακόμα, τόνισε πως «εγώ δε μίλησα άσχημα σε
κανέναν. Δεν πειράζει και χαζή που με είπε θα το δεχτώ. Δεν προσβλήθηκα
όσο κι εσείς. Αυτά είναι τα παιχνίδια μας. Ο Γιάννης είναι άνθρωπος που
έχει χιούμορ και το δέχεται, έχω κι εγώ άλλο ένα, οπότε δεν έχω
πρόβλημα. Μας αρέσει αυτή η επικοινωνία», δήλωσε η Ζέτα.

Από εκεί και πέρα, εμάς τί λόγος μας πέφτει!!!



radar.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πλωτό σπίτι πωλήθηκε για 2 εκατομμύρια ευρώ!

Posted: 22 Nov 2012 01:38 PM PST






Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες και ισάριθμα μπάνια...




Τα ποταμόπλοια που έχουν μετασκευαστεί σε σπίτια έχουν αποτελέσει λύση για αρκετούς κατοίκους πόλεων, όπου τα σπίτια απλώς…
δεν είναι αρκετά.



Αρχικά μια λύση ανάγκης, τα ποταμόπλοια-σπίτια εξελίχθηκαν σε πολυτελείς και περιζήτητες κατοικίες. Μία από αυτές, που είναι… αραγμένη σε κανάλι του Τάμεση στο Λονδίνο, πωλήθηκε έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ!



Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου εξηγούν το γιατί. Αυτό το ποταμόπλοιο έχει ανέσεις που θα ζήλευαν πολλοί ιδιοκτήτες κανονικών σπιτιών. Όλοι οι χώροι είναι επενδεδυμένοι με ξύλο, ενώ η κουζίνα και τα μπάνια έχουν επενδυθεί με γρανιτένια πλακάκια από την Ισπανία. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ξυλόγλυπτα και έχουν κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας, στην Ολλανδία, η οποία είναι και η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό ποταμόπλοιων-σπιτιών.



Το σπίτι διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, ισάριθμα μπάνια και μπαρ μέσα, αλλά και έξω, στο κατάστρωμα, το οποίο προσφέρεται για χαλάρωση.



Στις ανέσεις και στο πολυτελές κατάστρωμα, προστίθεται και η δυνατότητα του ιδιοκτήτη να μετακινεί το σπίτι του. Δεν είναι και λίγο αυτό!



Ο αγοραστής του σπιτιού είναι ένας Αμερικανός, ο οποίος, μάλιστα έκανε ανακαίνιση σε αρκετούς χώρους, χρησιμοποιώντας ξύλα που είχαν περισυλλεγεί από τους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, μετά το πέρασμα του τυφώνα «Κατρίνα» το 2005.









































maidanoi.com




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ANEKΔΟΤΟ: Οι.. απορίες

Posted: 22 Nov 2012 01:31 PM PST






Η μικρή στην θάλασσα βλέπει ένα αγοράκι γυμνό και ρωτάει...







- Τι είναι αυτό μαμά;




- Πουλάκι.


- Γιατί δεν έχω και εγώ;


- Γιατί είσαι κοριτσάκι.


...- Όταν μεγαλώσω θα έχω και εγώ ένα τέτοιο;


- Αν είσαι καλό κορίτσι, όταν μεγαλώσεις θα έχεις ένα.


- Και αν δεν είμαι καλό κορίτσι;.


- Ε τότε θα έχεις πολλά!




24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Παρουσιαστές δελτίου ειδήσεων παραιτήθηκαν στον... αέρα!

Posted: 22 Nov 2012 01:24 PM PST





Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, όταν οι παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων ανακοίνωσαν on air τις παραιτήσεις τους...






Ο λόγος για... τη Cindy Michaels και τον Tony Consiglio, που έπειτα από έξι χρόνια παρουσίασης των τοπικών ειδήσεων στο καναλι "ABC 7", αποφάσισαν να παραιτηθούν επιλέγοντας μάλιστα να ανακοινώσουν την απόφασή τους... ενώ βρίσκονταν στον αέρα του δελτίου.



Εξηγώντας ότι η απόφασή τους είχε να κάνει με διαφορές με τη διοίκηση του καναλιού, η Cindy και ο Tony αφού αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, αγκαλιάστηκαν κλείνοντας με τον τρόπο αυτό το τελευταίο τους δελτίο ειδήσεων.



 nonews-news.blogspot.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Χ.ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ: Δείτε πόσο μοιάζει με τον πατέρα του!

Posted: 22 Nov 2012 01:16 PM PST


 Δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας με τον τίτλο "Αν"..
.




του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο πατέρας του Μανώλης. Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας βρέθηκε κοντά στο γιο του και όπως ήταν φυσικό οι δυο τους κέντρισαν τα φλας των φωτογράφων.

Η ομοιότητα τους, εκπληκτική... μόνο που ο νεαρός σεναριογράφος - ηθοποιός δεν πήρε τα καταγάλανα μάτια του μπαμπά του!!!







radar.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο άνθρωπος που ξεγέλασε τον θάνατο!

Posted: 22 Nov 2012 01:07 PM PST


 Γνωρίστε τον Frane Selak από την Κροατία. Τον άνθρωπο που ξεγέλασε πέντε φορές τον θάνατο...





Εξαρτάται πως θα δεις το ποτήρι.. Πόσο άτυχος μπορεί να είναι κάποιος στην ζωή του για να κινδυνέψει να πεθάνει 5 φορές; Αλλά από την άλλη πόσο τυχερός μπορεί να είναι για να γλυτώσει και τις 5;



Τυχερός ή άτυχος αποφασίστε το εσείς.. Εμείς θα σας δώσουμε με χρονολογική σειρά τα γεγονότα..

• Τον Ιανουάριο του 1962, ο Frane ήταν στο τρένο που πήγαινε στο Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία, όταν η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε και έπεσε σε ποτάμι. 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Ο Frane επέζησε.

• Το 1963, ο Frane ταξίδευε με αεροπλάνο από το Ζάγκρεμπ, πρωτεύουσα της Κροατίας, προς την Ριέκα. Ξαφνικά μια πόρτα άνοιξε φέρνοντας την καταστροφή. 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Ο Frane ξύπνησε στα άχυρα. Επέζησε!

• Το 1970, το αυτοκίνητο του Frane έπιασε φωτιά ενώ οδηγούσε. Ευτυχώς για αυτόν πρόλαβε να πηδήξει έξω πάνω στην ώρα πριν το δει να τυλίγεται ολόκληρο στις φλόγες και να εκρήγνυται. Ο Frane επέζησε!

• Το 1995, ο Frane χτυπήθηκε από ένα λεωφορείο στο Ζάγκρεμπ. Υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα. Επέζησε

• Το 1996, ο Frane οδηγούσε με το αυτοκίνητο του σε ένα δύσβατο ορεινό δρόμο του Ζάγκρεμπ. Στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο του τιμονιού και το αυτοκίνητο του έπεσε σε χαράδρα. Ο Frane πρόλαβε να πηδήξει έξω από το αυτοκίνητο του και να πιαστεί από ένα δέντρο όταν άκουσε το αυτοκίνητο του να εκρήγνυται περίπου 300 πόδια κάτω από αυτόν.

Τελείωσε; Όχι ακριβώς! Η μοίρα μάλλον τον λυπήθηκε για όσα τον ανάγκασε να περάσει στην ζωή του και του επιφύλασσε και άλλη έκπληξη. Όχι τόσο δυσάρεστη αυτή την φορά.



Το 2003 ο Frane επιβραβεύτηκε για την ικανότητα του να ξεγελάσει τον θάνατο με το να κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε λαχειοφόρο αγορά της Κροατίας!



dinfo.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές