Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Πανικός από επωνύμους στην πρεμιέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Posted: 21 Nov 2012 03:20 PM PST


Επώνυμος για επώνυμος δεν υπήρξε χθες το βράδυ, που να μην πήγε στην επίσημη πρεμιέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη...

για την πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα, με την ταινία «Αν». Κάντε κλικ και δείτε στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, ποιοι πήγαν στην πρεμιέρα: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Κατερίνα Κόκλα.

































Ο Γιώργος Λιανός.





Η Ναταλία Γερμανού.





Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.





Η Αγγελική Νικολούλη.







Η Κατερίνα Καινούργιου με το Γιώργο Σατσίδη.





Η Ελένη Μενεγάκη.





Η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη.





Ο Σάκης Ρουβάς.





Η Ζέτα Μακρυπούλια.





Ο Γιώργος Κιμούλης.





star.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΖΗΛΙΑ: Πώς τη βιώνουν οι άντρες και πως οι γυναίκες;

Posted: 21 Nov 2012 03:17 PM PST




Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε έστω και μια φορά στη ζωή μας όλοι έχουμε νιώσει ζήλια...


για το σύντροφό μας ή έστω έχουμε οι ίδιοι γίνει αποδέκτες αυτής.



AΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Η ζήλια αποτελεί ένα αρνητικό συναίσθημα το οποίο όταν διαρκεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα εμποδίζει το άτομο από το να σκέφτεται και να πράττει λογικά, δυσκολεύει την αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων ενώ μπορεί ακόμα και να καταστήσει την καθημερινότητα ιδιαίτερα πιεστική και δυσάρεστη. Βέβαια, στις περιπτώσεις αυτές σίγουρα δεν μιλάμε για τη θετική ζήλια που έχει την έννοια του θαυμασμού ή την επιθυμία να κατακτήσουμε κι εμείς αντίστοιχα προνόμια με αυτά κάποιου άλλου.



ΤΑ ΑΙΤΙΑ

Τα αίτια της ζήλιας ποικίλουν. Σε κάποιες περιπτώσεις οι σκηνές ζηλοτυπίας είναι τουλάχιστον εν μέρει δικαιολογημένες, καθώς ο σύντροφος μπορεί να είναι παραπάνω κοινωνικός με τους γύρω του -με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του συχνά να παρερμηνεύεται-, μπορεί τα λεγόμενά του να μη συμβαδίζουν με τις πράξεις του ή άλλες φορές μπορεί να αποδεικνύεται ανειλικρινής και μη έμπιστος. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές η ζήλια είναι αδικαιολόγητη και έχει να κάνει περισσότερο με ανασφάλειες του συντρόφου που ζηλεύει, καθώς και με άλυτα θέματα με τον ίδιο του τον εαυτό.



ΑΝΤΡΕΣ VS ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αναφορικά με τα δύο φύλα, υπάρχει η αντίληψη ότι οι άνδρες αντιδρούν εντονότερα στη σεξουαλική απιστία, ενώ οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη συναισθηματική αφοσίωση του συντρόφου τους.

Το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αγωνιώδη σκέψη του άνδρα ότι πιθανά να μην είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που εγκυμονεί η σύντροφός του.

Ωστόσο, νεώτερες έρευνες τείνουν να υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν τέτοιου είδους διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, ενώ αυτό που φαίνεται να διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στο κατά πόσο και με ποιον τρόπο θα ζηλέψει καθένας από τους δύο συντρόφους είναι το πολιτισμικό και μορφωτικό πλαίσιο ανάπτυξης του ατόμου.



Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΖΗΛΙΑΡΗ

Σε κάθε περίπτωση, τα ζηλότυπα άτομα χαρακτηρίζονται από την εκδήλωση συγκεκριμένωνσυμπεριφορών.

-Πρώτα απ' όλα, είναι ιδιαίτερα καχύποπτα, καθώς υποψιάζονται σχεδόν κάθε κίνηση ή ενέργεια του /της συντρόφου τους.

-Επίσης, θυμώνουν εύκολα όταν το έτερόν τους ήμισυ δεν ακολουθεί τις «υποδείξεις» τους και γενικά νιώθουν σαν να βρίσκονται σε έναν συνεχή ανταγωνισμό με κάθε άτομο που περιστοιχίζει τον/την σύντροφό τους.

-Επιζητούν συνεχώς επιβεβαίωση από αυτόν ότι τους είναι πιστός, ενώ η σκέψη της πιθανής απώλειας του συντρόφου τους μπορεί να γίνει ακόμα και έμμονη ιδέα. Εκτός αυτού, εκδηλώνουν μια έντονη κτητικότητα αλλά και μια ελεγκτική στάση προς τον σύντροφό τους, στην προσπάθειά τους να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα πάντα για τη ζωή και τις ασχολίες του καθώς κάτι τέτοιο τους δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.



Φαίνεται πως όταν κάνουμε αρνητικές σκέψεις για τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, αυτές επηρεάζουν το συναίσθημά μας (με αποτέλεσμα να βιώνουμε ζήλια, άγχος, θυμό, φόβο) αλλά και τη συμπεριφορά μας (καθώς γινόμαστε ελεγκτικοί, καταπιεστικοί, παράλογοι). Μέσα στη δίνη ενός τέτοιου φαύλου κύκλου τείνουμε να επικεντρωνόμαστε μόνο στα αρνητικά σημεία της σχέσης ή του συντρόφου μας, διογκώνουμε μικρογεγονότα, ενώ θυμόμαστε μόνο όσα θέλουμε να θυμόμαστε. Όμως, όσο περισσότερο διαρκεί η κατάσταση αυτή, τόσο περισσότερο παγιώνεται το πρόβλημα και κατά συνέπεια όχι μόνο διαταράσσουμε την ψυχική μας ηρεμία, αλλά δεν μπορούμε να απολαύσουμε ούτε την ίδια μας τη ζωή!





ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ



-Αναζήτησε τα αίτια της ζήλιας προκειμένου να ελέγξεις το κατά πόσο όντως ισχύουν και έτσι να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότερα.



-Βάλε στοπ στις αρνητικές σκέψεις που σε κατακλύζουν, καθώς προκαλούν άδικα αυξημένη ανησυχία και άγχος που με τη σειρά τους οδηγούν σε λανθασμένες κρίσεις και συμπεριφορές.



-Συζήτησε με τον σύντροφό σου όλα όσα σε προβληματίζουν και ενοχλούν, καθώς μπορεί να μην έχει καταλάβει ακριβώς πόσο σημαντικά ή δυσάρεστα είναι κάποια πράγματα για εσένα.



-Μπες στη θέση του συντρόφου σου και σκέψου πώς θα αντιδρούσες εάν κάποιος έλεγχε την κάθε σου κίνηση ή προκαλούσε διαρκώς «σκηνές ζηλοτυπίας».



-Μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ψυχολόγου εάν νιώσεις ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τα χέρια σου και πως δεν αναγνωρίζεις κάποιες στιγμές τον ίδιο σου τον εαυτό.



Θυμήσου πως στόχος της συντροφικότητας είναι η βίωση χαράς, ικανοποίησης, πληρότητας και όχι θυμού, αγωνίας, κατάθλιψης!



tuned.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Eκπέμπουν σε άλλα μήκη κύματος!

Posted: 21 Nov 2012 03:11 PM PST


 Όπως εκφράζεται ο καθένας...












































newsbeast.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Στα 28 της έχει πάει με πάνω από 177 άντρες!

Posted: 21 Nov 2012 03:06 PM PST



Η 28χρονη Biannca Lake, πρώην παίκτρια του βρετανικού X Factor και πρώην στρίπερ αποκάλυψε ότι...



έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 177 άνδρες, προσθέτοντας ότι «κατά βάθος όλες οι γυναίκεςθα ήθελαν να είναι σαν κι εμένα». Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το χαρακτηρισμό της «εύκολης» που της αποδίδουν, λέγοντας ότι όσοι την κριτικάρουν απλά… τη ζηλεύουν! «Πολλές κοπέλες με κατακρίνουν, αλλά κατά βάθος θέλουν να γίνουν σαν κι εμένα. Και πολλές είναι σαν κι εμένα, απλά εγώ δεν ντρέπομαι γι' αυτά που κάνω» είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «How To Get A Life» του BBC3.

H Biannca τρίτη από αριστερά σε παλαιότερη εμφάνισή της στο X Factor. Η ίδια πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά αγόρια στον κόσμο για να είναι πιστή μόνο σε ένα και πως η μόνη περίοδος του χρόνου που θα της άρεσε να είναι σε σχέση είναι τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλιά της… αλλά κατά τ' άλλα οι σχέσεις της προκαλούν στρες.



Ομολόγησε ακόμη ότι η μοναδική φορά που ήταν αφοσιωμένη σε έναν άντρα, εκείνος κατέληξε να της «ραγίσει την καρδιά»



 kokoria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποια γνωστή τραγουδίστρια χαρακτήρισε τους Έλληνες... γίδια;

Posted: 21 Nov 2012 03:00 PM PST



Είναι γνωστή τραγουδίστρια, περισσότερο για τη συμμετοχή της σε reality show και λιγότερο για τη μουσική της πορεία...



Πρόκειται για τη Ραλλία Χρηστίδου, η οποία χαρακτήρισε τους Έλληνες ως "γίδια" που έχουν αποκτηνωθεί τελείως. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter: "Έχουμε αποκτηνωθεί εντελώς. Ηλικιωμένη πέφτει κάτω στο δρόμο και δε σταματάει κανένας να τη βοηθήσει. Γίδια ελληνάρες..."!



Αλήθεια, η Ραλλία της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες;;;;;







athensmagazine.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι ευτυχισμένοι έφηβοι γίνονται πλούσιοι ενήλικες!

Posted: 21 Nov 2012 02:56 PM PST



Πιο ευτυχισμένοι μικροί, πιο πλούσιοι μεγάλοι: οι έφηβοι και οι νέοι που νιώθουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευτυχία στη ζωή τους...



κερδίζουν κατά μέσο όρο περισσότερα χρήματα αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.



Η έρευνα που συσχετίζει τη συναισθηματική ισορροπία στη νεανική ηλικία με το ύψος του εισοδήματος στην ενήλικη ζωή, έδειξε ότι οι νέοι που εμφανίζονται πιο δυστυχισμένοι, βγάζουν αργότερα περίπου 30% λιγότερα χρήματα από τον μέσο όρο, ενώ οι πιο ικανοποιημένοι περίπου 10% περισσότερα από τον μέσο όρο.



Η νεανική ευτυχία σχετίζεται με αρκετούς παράγοντες που άμεσα ή έμμεσα επηρεάζουν το μελλοντικό εισόδημα, σύμφωνα με τους ερευνητές, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες για ένα καλό πανεπιστημιακό πτυχίο, για πρόσληψη σε μια καλή δουλειά, για ταχύτερη προαγωγή, για περισσότερη αισιοδοξία και θετικό πνεύμα, για εξωστρέφεια και λιγότερες νευρώσεις της προσωπικότητας. Όλα αυτά βοηθούν έναν νέο περισσότερο σε σχέση με τους πιο «κλειστούς» και «κατσούφηδες» συνομηλίκους και συναδέλφους του - και τελικά έχουν αντίκρισμα στο πρτοφόλι του.



Σύμφωνα με την έρευνα, μια αύξηση κατά μία μονάδα στην κλίμακα μέτρησης της ικανοποίησης από τη ζωή (που κυμαίνεται από το 1 έως το 5), στην ηλικία των 22 ετών, σχετίζεται με μια αύξηση του ετήσιου εισοδήματος κατά τουλάχιστον 2.000 δολάρια ήδη από την ηλικία των 29 ετών.



Μάλιστα μεταξύ των αδελφών που έχουν μεγαλώσει στην ίδια οικογένεια, τα πιο χαρούμενα και ευτυχισμένα παιδιά συνήθως βγάζουν γύρω στα 4.000 δολάρια πιο πολλά το χρόνο σε σχέση με τα ανικανοποίητα και πιο δυστυχισμένα αδέλφια τους.



newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Σαρλίζ Θερόν: H εικόνα του άλλοτε ξανθού άγγελου!

Posted: 21 Nov 2012 02:51 PM PST



Αγνώριστη εμφανίστηκε η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) στην τελευταία της έξοδο, στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής...



Με δυσκολία μπορούσε κάποιος να καταλάβει ότι επρόκειτο για τη λαμπερή σταρ του σινεμά...



Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σε καφέ-εστιατόριο της πόλης, όπου συντροφιά με τη μητέρα της Γκέρντα (Gerda), απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό τους. Όπως παρατηρείτε και στις φωτογραφίες η ξανθιά πλούσια χαίτη της ανήκει στο παρελθόν. Η Χολιγουντιανή σταρ πλέον έχει κοντό μαύρο μαλλί. Επιπλέον το άλλοτε αψεγάδιαστο πρόσωπο της, έχει γεμίσει σπυράκια και σημάδια.



Είναι τόσο αγνώριστη που μετά από αρκετή ώρα μπόρεσαν οι θαυμαστές της, να καταλάβουν ότι επρόκειτο για την αγαπημένη τους ηθοποιό.



Η ίδια πάντως, ακομπλεξάριστη, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρυφτεί ή να καλύψει τις ατέλειες. Χαμογελαστή δεν δίστασε να μοιράσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους!








tuned.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ζει σ΄ένα καροτσάκι του σούπερ-μάρκετ!

Posted: 21 Nov 2012 02:46 PM PST



Μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σφίξιμο στην καρδιά...



Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας χάνουν τις δουλειές τους και τα σπίτια τους κια μην έχοντας άλλους πόρους καταλήγουν στους δρόμους.



Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δε χρειάζονται ιδιαίτερη περιγραφή. Και μόνο στη θέα τους το στομάχι σφίγει!



Ο άστεγος άντρας, κοιμάται στην ύπαιθρο μέσα στο κρύο και τη βροχή. Όλη κι όλη του η περιουσία χωράει σ έ να καροτσάκι του σούπερ-μάρκετ. Τα προσωπικά του αντικείμενα ελάχιστα: Ένα κατσαρολάκι κι ένα σκέπασμα.













Ένα κομμάτι από νάιλον τον προστατεύει όσο γίνεται από τη βροχή. Αυτή είναι η "αναπτυγμένη" Ελλάδα του 2012! Η Ελλάδα της κρίσης και της φτώχειας!



newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σας τελείωσε η κρέμα; Βάλτε σαλιγκάρια!

Posted: 21 Nov 2012 02:42 PM PST



Η 62χρονη Edith Pangle ισχυρίζεται ότι έχει διατηρήσει νεανική την επιδερμίδα της χάρη σε ένα απολύτως φυσικό μυστικό ομορφιάς...



Η Edith από το Cape Town της Νότιας Αφρικής αντί να αγοράζει πανάκριβες κρέμες περιποίησης προσώπου έχει το δικό της σύμμαχο ενάντια στο πέρασμα του χρόνου που το βρίσκει… στα χωράφια!



Η ίδια μαζεύει ζωντανά σαλιγκάρια και τα αφήνει να «κάνουν βόλτα» στο πρόσωπό της 15 λεπτά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.



Η ιδέα της ήρθε όταν είδε να διαφημίζουν στην τηλεόραση ακριβές κρέμες προσώπου βασισμένες σε μια αναπλαστική ουσία που περιέχουν τα σαλιγκάρια.



«Απλά τα αφήνω να κάνουν βόλτα στο πρόσωπό μου, στο λαιμό και τα χέρια μου. Όταν μια γυναίκα φτάσει σε κάποια ηλικία, πρέπει να φροντίζει για την επιδερμίδα της… Εμένα αυτό δε μου κοστίζει τίποτα!» λέει η ίδια.







Η Edith ακολουθεί τη δική της «θεραπεία ομορφιάς» τα τελευταία δύο χρόνια και ισχυρίζεται ότι είναι πολύ αποτελεσματική. Μάλιστα αφού είδαν τα αποτελέσματα στην ίδια, άρχισαν να την ακολουθούν και ορισμένες φίλες της.







«Με πήρε μια φίλη μου από την Αγγλία και της είπα να το δοκιμάσει. Μετά από μερικές εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι όντως παρατήρησε διαφορά» πρόσθεσε.







newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιος γόης έζησε εφιάλτη φιλώντας τη Sarah Jessica Parker;

Posted: 21 Nov 2012 02:36 PM PST







Και όμως το δήλωσε...







Η Sarah Jessica Parker αποτελεί το είδωλο κάθε fashionista ανά τον κόσμο. Όμορφη, πετυχημένη και φυσικά πάντα καλοντυμένη.
Μπορεί να μην έχει την κλασική ομορφιά των μοντέλων με τα αψεγάδιαστα πρόσωπα και κορμιά, παρόλα αυτά είναι πολύ γοητευτική και δε θα μας πήγαινε ποτέ ο νους ότι κάποιος θα... τόλμαγε να δηλώσει ότι έζησε έναν εφιάλτη προσπαθώντας να τη φιλήσει.

Ποιος είναι αυτός; Δεν είναι άλλος από τον γόη του Hollywood, Bradley Cooper. Ο διάσημος ηθοποιός, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πέρασε ένα δράμα, την ώρα που την φιλούσε. Πώς και γιατί;

Ο Cooper είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο της πετυχημένης σειράς Sex and the City, όπου ο ρόλος του απαιτούσε να φιλήσει την Carrie Bradshaw, κατά κόσμον γνωστή Sarah Jessica Parker. Και θα αναρωτηθείτε εύλογα, γιατί του φάνηκε εφιάλτης να την φιλήσει!
Η ιστορία έχει ως εξής: Στη διάρκεια των γυρισμάτων ο Cooper έπρεπε να οδηγάει μια χειροκίνητη Porsche. Όπως ο ίδιος τόνισε ήταν πολύ αγχωμένος και είχε μονίμως το νου του να μη χτυπήσει η Sarah το κεφάλι της στο ταμπλό!
Και σα να μην έφτανε το άγχος του, την ώρα του διαλείμματος, πετάχτηκε ένας από την παραγωγή και φώναζε: «Όχι γλώσσα! Όχι γλώσσα στη SJP!» Ο Bradley Cooper, αιφνιδιασμένος καθώς ήταν με απορία ρώτησε ποια είναι η Sarah Jessica Parker και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ερώτησή του, η σκηνή ξεκίνησε να γυρίζεται και η Parker τον άρπαξε ξαφνικά και τον φίλησε μέσα στο αμάξι.
Ο όμορφος ηθοποιός, μη προλαβαίνοντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, το μόνο που σκεφτόταν κατά τη διάρκεια του φιλιού, ήταν να κρατάει τη γλώσσα του όσο πιο πίσω γίνεται! Όπως δήλωσε χαριτολογώντας, ήταν ένα φιλί-εφιάλτης. Ο τρόμος και το άγχος του ήταν τόσο μεγάλος που δεν απόλαυσε ούτε δευτερόλεπτο, το έστω και χάριν των γυρισμάτων, φιλί του με τη star.

Παραστατικός και ιδιαίτερα αστείος στις αφηγήσεις του ο Bradley Cooper. Άραγε το είχε εκμυστηρευτεί αυτό στη Sarah Jessica Parker;





gossip-tv





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πασίγνωστη ηθοποιός ψωνίζει εσώρουχα με 2 ευρώ από... πανέρι!

Posted: 21 Nov 2012 02:32 PM PST



Πασίγνωστη ηθοποιός εθεάθη σε υπαίθριο..















παζάρι να ψωνίζει εσώρουχα αξίας 2 μόλις ευρώ!



Η ηθοποιός με την συνοδεία μιας φίλη της επιδόθηκε σε χαμηλού κόστους αγορές από τα πανέρια..



Ο λόγος για την 29χρονη Mila Kunis που χάρισε στον εαυτό της μια μέρα στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Ρώμη, στο παζάρι του Porta Portese.



Οι φήμες αναφέρουν πως η Μίλα πρόσφατα απολύθηκε από τον οίκο μόδας Dior, επειδή πάχυνε και έχασε τη σιλουέτα της, αλλά η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται από τα δημοσιεύματα, που τα αφήνει αναπάντητα συνεχίζοντας τη ζωή της.



Οι φωτογραφίες φαίνεται να δίνουν δίκιο στα κακεντρεχή σχόλια, αφού σε σχέση με την ταινία "Ο μαύρος κύκνος" είναι εμφανές πως τα έχει πάρει τα κιλάκια της..









Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2012/11/2_20.html#ixzz2CktAbbwQ



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δειτε την 21χρονη που μοιάζει εξωφρενικά με την Barbie

Posted: 21 Nov 2012 02:26 PM PST



Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια 21χρονη Ρωσίδα η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην Barbie, χωρίς προσπάθεια.
Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει.
















Η Valeria Lukyanova είναι μια από τις top αναζητήσεις στο Internet τα τελευταία 24ωρα, ενώ όπως αναφέρει η ίδια στο blog της, είναι η πιο διάσημη γυναίκα στο διαδίκτυο στην Ρωσία.



O λόγος; Η εκπληκτική ομοιότητά της με την Barbie. Μεγάλα γαλάζια μάτια, μικρή μύτη, σαρκώδη χείλη αλλά και αδύνατο -αλλά με καμπύλες- σώμα. Όλα αυτά μαζί με τα all time classic ξανθά μακριά μαλλιά κάνουν το 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία να μοιάζει με πραγματική Barbie.





Η Valeria πάντως, θέλοντας ίσως να πείσει όσους αμφισβητούν το αν είναι "φυσική" 'η όχι έχει ανεβάσει στο blog της 10.896 φωτογραφίες, στις περισσότερες από τις οποίες ποζάρει μόνη της. Πολλές από αυτές δείχνουν να έχουν υποστεί photoshop, άλλες πάλι μοιάζουν πιο φυσικές. Μάλιστα, η ίδια έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο δε φορά ίχνος make-up.



cosmo.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ στην Αττική: Κλείδωσε τα παιδιά της και τα τάιζε μόνο φελιζόλ!

Posted: 21 Nov 2012 02:21 PM PST



Ο Δημήτρης και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του..



περνούσαν πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, εξαιτίας των συχνών καυγάδων των γονιών τους.



Η μητέρα του αποφάσισε...

κάποια στιγμή να εγκαταλείψει τον πατέρα τους.



Έβαλε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά σε ίδρυμα και πήρε μαζί της μόνο αυτόν.



Τότε ήταν μόλις ενός έτους.



Στο υπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου επέλεξε η μητέρα του να ζήσουν, κάτι δεν πήγαινε καλά, σύμφωνα με τους γείτονες...



Από το σπίτι αναδυόταν μια δυσοσμία, καθώς η μητέρα δεν τηρούσε βασικούς κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ενώ το κλάμα του μωρού δεν ακουγόταν καθόλου.



Παράλληλα, υπήρχαν ενδείξεις ότι η μητέρα έκανε χρήση αλκοόλ και ψυχοφαρμάκων.



Κάποια μέρα οι γείτονες παρατήρησαν ότι τα παιδιά, ο Δημήτρης και ο τότε οκτάχρονος αδερφός του, που είχε βγει για λίγο από το ίδρυμα, έμεναν κλειδωμένα στο σπίτι για περισσότερο από μια εβδομάδα.



Η εισαγγελική παρέμβαση ήταν σωτήρια για τα δύο παιδιά που ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες.



Ο Δημήτρης, σχεδόν ημιλυπόθυμος φορώντας μόνο μια πάνα, καθόταν με απλανές βλέμμα, ενώ γύρω του έκαναν βόλτες κατσαρίδες.



Όπως διαπιστώθηκε τα δύο παιδιά τρέφονταν με φελιζόλ (!), αφού στο σπίτι δεν υπήρχε άλλη επιλογή τροφής.



Αυτή είναι μία από τις 700 υποθέσεις παιδικής κακοποίησης που έχουν καταγραφεί μόνο φέτος στην χώρα μας. Προέρχεται από στοιχεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που δόθηκαν στην δημοσιότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση.

Πηγή: newsbomb.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πόσο χρονών είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου!

Posted: 21 Nov 2012 02:16 PM PST



 Ότι και να πούμε γι' αυτό το κορίτσι είναι λίγο..





Είναι από αυτές τις εντυπωσιακές γυναίκες που...

απλά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η Ζέτα το ξέρει αυτό και το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο!



Η Ζέτα έγινε 27 χρόνων πριν μερικές μέρες και το γιόρτασε με κουνελοτούρτα!











Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2012/11/blog-post_6156.html#ixzz2Cqdw9C8Q



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η δύναμη της αγάπης-Με ένα «σε αγαπώ» ξανάδωσε ζωή στη νεκρή γυναίκα του

Posted: 21 Nov 2012 02:10 PM PST



Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία που αποδεικνύει πόσο μεγάλη δύναμη έχει η αγάπη
, το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου, που αν πιστεύει κάτι, μπορεί να κατευθύνει μια κατάσταση όπως...



επιθυμεί και να κάνει όσα φαντάζουν αδύνατα να πραγματοποιηθούν.



Η 49 χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή. Για τους γιατρούς ήταν νεκρή. Όμως ο σύζυγος της, κατάφερε να την επαναφέρει στη ζωή, ψιθυρίζοντάς της «σ'αγαπώ».



Οι γιατροί προσπαθούσαν επί τρεις ώρες να την επαναφέρουν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα και μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους, θεωρούσαν τη γυναίκα «τεχνικά νεκρή», καθώς το μόνο που την κρατούσε στη ζωή ήταν ηλεκτρικά σοκ και τεχνητές δόσεις αδρεναλίνης.



Όμως η δύναμη των συναισθημάτων και η πίστη του άντρα και των παιδιών της υπερέβη τους φυσικούς νόμους. Μόλις ο σύζυγός της έσκυψε στο αφτί και της ψιθύρισε, «Lorna σ' αγαπώ, σε παρακαλώ, γύρνα πίσω», η γυναίκα άρχισε σιγά σιγά να αποκτά το φυσιολογικό της χρώμα.

Η νοσοκόμα που την επέβλεπε υποστήριξε ότι αυτό ήταν απλά μια παρενέργεια της έκτακτης θεραπείας, που ακολούθησαν οι γιατροί.



Σταδιακά όμως έκαναν την εμφάνισή τους όλο και περισσότερες ενδείξεις, ότι η γυναίκα επανήλθε στη ζωή. Άρχισε να κουνάει τις βλεφαρίδες της, προσπαθώντας να ανοίξει τα μάτια της και στη συνέχεια έσφιξε το χέρι της κόρης της, που στεκόταν στο πλευρό της.

Η οικογένεια της συνέχισε να επιμένει ότι κατά ένα τρόπο «αναστήθηκε» και έτσι η νοσοκόμα πείστηκε να φωνάξει άμεσα το γιατρό στο δωμάτιο.

Ο γιατρός που την έπιασε επιβεβαίωσε ότι οι δικοί της είχαν δίκιο καθώς διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε σφυγμό.



«Είμαστε τόσο δεμένη οικογένεια που δεν θα τα παρατούσαμε τόσο εύκολα», είπε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η οποία επίσης δεν σταμάτησε να συμπαραστέκεται στη μητέρα της, να της μιλάει και να της ζητάει να «γυρίσει πίσω».

Λίγες ώρες μετά το θαύμα ολοκληρώθηκε. Η Lorna σηκώθηκε από το κρεβάτι, κούνησε τα χέρια της και επικοινώνησε κανονικά με την οικογένειά της.

http://himaira.blogspot.com/2012/11/blog-post_894.html




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εμφανίστηκε Το Πρόσωπό Του Σε Σύννεφο Λίγο Πριν Πεθάνει!

Posted: 21 Nov 2012 02:06 PM PST



Μία ανατριχιαστική, όσο και ανεξήγητη, ανακάλυψη έκανε η οικογένεια ενός 62χρονου στην Αυστραλία.
Μία φωτογραφία απεικόνιζε σύννεφα τα οποία είχαν πάρει τη μορφή του άνδρα, μόλις λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του. Η φωτογραφία τραβήχτηκε...


στις 9 Ιανουαρίου από ένα δημοσιογράφο κι ενώ ο 62χρονος Τζέρι Γουέλς πετούσε πάνω από το Μπρίσμπεϊν για το Σίδνεϊ προκειμένου να επισκεφθεί συγγενείς και φίλους. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου ο 62χρονος Τζέρι Γουέλς πέθανε από καρδιακή προσβολή Ο Γουέλς δεν είδε ποτέ την «προφητική» φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε στις 11 Ιανουαρίου σε τοπική εφημερίδα, ωστόσο ένας φίλος του γιου του τη βρήκε στο διαδίκτυο και μάλιστα η οικογένεια τη διένειμε την ημέρα της κηδείας. Σύμπτωση ή κάτι ανώτερο – όπως σημειώνει η αδελφή του – γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί;


news24gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ζούσε για τρία χρόνια με το πτώμα του άνδρα της

Posted: 21 Nov 2012 02:01 PM PST






Μακάβρια αποκάλυψη στην κεντρική ΡωσίαΜία γυναίκα από την κεντρική Ρωσία είχε διατηρήσει για τρία ολόκληρα χρόνια το πτώμα του συζύγου της, στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τα πέντε παιδιά τους!
Σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης Γιάροσλαβ, η γυναίκα, η οποία είναι...
αφοσιωμένη Χριστιανή, είχε πάθει σοκ όταν πέθανε ο άνδρας της και δεν ήθελε να αποχωριστεί τη σορό του επειδή ήταν πεπεισμένη ότι εκείνος θα ανασταινόταν.  Το πτώμα βρέθηκε σε μία πλαστική σακούλα, σε μία χωματερή και οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν στη χήρα.
Όπως αποκάλυψαν τα παιδιά της, η μητέρα τους είχε τοποθετήσει τη σορό σε ένα κρεβάτι.
Σε όλο το διάστημα, μιλούσε στον σύζυγό της και του πήγαινε φαγητό.
Δύο από τα παιδιά αποφάσισαν, τελικά να ξεφορτωθούν το πτώμα όταν η οικογένεια χρειάστηκε να μετακομίσει.
Μην μπορώντας να δηλώσουν επίσημα το θάνατο ενός ανθρώπου που είχε αποβιώσει τρία χρόνια νωρίτερα, τα παιδιά απλώς πέταξαν τη σορό στη χωματερή.



news24gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σε ποια Ελληνίδα σταρ ανήκει αυτό το κορμί με τους τέλειους κοιλιακούς;

Posted: 21 Nov 2012 01:57 PM PST






Αντικρίζοντας αυτό το θέαμα λες: "κόβω τώρα τα τηγανιτά, τις πίτσες, τα σουβλάκια και τα γλυκά" (τα πιο νόστιμα…).

Και συνεχίζεις: "Αχ και να είχα το κορμί της…" και άλλα τέτοια διάφορα! Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έχει κάνει πολλές θυσίες, έχει ιδρώσει πολύ για να αποκτήσει αυτό το αξιοζήλευτο κορμί! Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Ο λόγος δεν θα μπορούσε να γίνεται για άλλη εκτός από την Μαριάντα Πιερίδη!




news24gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εντυπωσιακό κτίριο… Jenga!

Posted: 21 Nov 2012 01:52 PM PST





Σαν ένα τεράστιο παιχνίδι Jenga, το κτίριο 88 Benguela προετοιμάζεται να κάνει δυναμική εμφάνιση στην πόλη Benguela της Αγκόλας, τη δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας.
 Μια ασύμμετρη δομή 26 ορόφων θα κατασκευαστεί... στην κεντρική πλατεία, όπου κάθε τμήμα του κτιρίου θυμίζει το γνωστό παιδικό παιχνίδι με τα τουβλάκια, όπου κάθε παίχτης προσπαθεί να αφαιρέσει ένα χωρίς να ρίξει το οικοδόμημα!








Περισσότερο ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης παρά ένα αστικό κτίριο κατοικιών, το 88 Benguela φιλοδοξεί να προσφέρει στους ενοίκους του υψηλής ποιότητας κατασκευή αλλά και πλούσιους υπαίθριους κήπους και επιπλέον παροχές.



«Η ιδέα μάς ήρθε από το γνωστό παιδικό παιχνίδι που εξ αρχής μας εντυπωσίαζε ο σχεδιασμός του και σκεφτήκαμε να τον μεταφέρουμε σε πραγματική διάσταση. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες μας», λένε οι υπεύθυνοι του πορτογαλικού αρχιτεκτονικού γραφείου OODA, που ανέλαβαν το σχεδιασμό.






perierga.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απειλούν να σκοτώσουν την Taylor Swift!

Posted: 21 Nov 2012 01:46 PM PST







Η πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια της κάουντρι και της ποπ Taylor Swift έβαλε πλώρη για την καρδιά του Harry Styles, μέλους του πολύ...
πετυχημενου βρετανικού boy band One Direction. Αυτή η προοπτική φαίνεται ότι έχει εξοργίσει τις στρατιές θαυμαστριών του γκρουπ, που απειλούν ακόμα και με εξόντωση την διάσημη τραγουδίστρια.

Οι θαυμάστριες, που θεωρούν ότι χωρίς την... πλανεύτρα Taylor έχουν μια ελπίδα με το διάσημο είδωλό τους, έχουν ξεσπαθώσει στο Twitter γράφοντας πράγματα από τρελά έως τελείως επικίνδυνα:

"Θα δολοφονήσω την Taylor Swift. Δεν θα τα φτιάξει με τον Harry μου!" γράφει μια θαυμάστρια. Και μια άλλη επαναλαμβάνει την ίδια απειλή με διαφορετικά λόγια: "Αν βγεις με το Harry μου, θα σε σκοτώσω!"

Άλλα twits γίνονται ακόμα πιο μακάβρια, έως διεστραμμένα στις απειλές κατά της ζωής της τραγουδίστριας. Τώρα, αν κάποιες ή κάποιοι το βρίσκουν αστείο να γράφουν τέτοια πράγματα (αν και δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος ότι μέσα σε αυτό το πλήθος δεν θα βρεθεί κάποιο πραγματικά ανισόρροπο πλάσμα που να εννοεί όσα γράφει), αλλά σίγουρα η Taylor Swift δεν θα γελάει με αυτές τις απειλές.
monopoli.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο! Το αφεντικό λέει στον σκύλο του να πάει να κάνει τσουλήθρα και αυτό τον υπακούει!

Posted: 21 Nov 2012 01:41 PM PST








Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ίσως το πιο υπάκουο σκυλί που υπάρχει!
Το αφεντικό του, του λέει να πάει να κάνει τσουλήθρα και αυτό δεν του χαλάει χατήρι!








tromaktiko



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ένας στους πέντε άνδρες διατηρεί κρυφό email από τη σύντροφό του

Posted: 21 Nov 2012 01:35 PM PST






«Νομίζετε ότι ξέρετε τι κάνει ο σύντροφός σας όταν βρίσκεται μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του; Ξανασκεφτείτε το!»
, γράφει η Daily Mail και παρουσιάζει τα αποτελέσματα έρευνας που ενδέχεται να σας βγάλουν στην επιφάνεια το…

Σερλοκικό σας ένστικτο.



Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία BullGuard, ένας στους πέντε άνδρες διατηρεί ενεργή παλιά διεύθυνση email ώστε να επικοινωνεί με πρώην συντρόφους, να έρχεται σε επαφή με ερωμένες, ή ακόμα και να κρατά καλά φυλαγμένα τα οικονομικά στοιχεία της περιουσίας του, χωρίς να γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά το ταίρι του.



Ένας στους είκοσι άνδρες παραδέχεται ότι έχει αγοράσει δεύτερο κινητό τηλέφωνο ώστε να μιλά με την «παράνομη» σχέση του, ενώ το 77% δήλωσε ότι συχνά σβήνει μηνύματα ώστε να αποφύγει η σύζυγος ή η φίλη του να τα ανακαλύψει.



Ο Μάικ Χοντς της BullGuard που ήταν επικεφαλής σε αυτή την έρευνα δήλωσε πως «ελπίζω στις περισσότερες των περιπτώσεων οι άνδρες να διατηρούν δεύτερη διεύθυνση email για να άλλους λόγους. Πολλοί είναι εκείνοι για παράδειγμα που τη χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς όπως χόμπι, ενδιαφέροντα, ενώ η κύρια διεύθυνση προορίζεται για πιο σοβαρά θέματα όπως online τραπεζικές συναλλαγές και online αγορές».







Την ίδια ώρα βέβαια αποδεικνύεται ότι ένας στους τέσσερις άνδρες αλλάζει συχνά τον κωδικό πρόσβασης προσπαθώντας να ξεγελάσει τη σύντροφό του που ενδέχεται να έχει μάθει το μυστικό κωδικό, τον οποίο τα δύο τρίτα των ανδρών προτιμούν να μη μοιραστούν ποτέ με το ταίρι τους. Παράλληλα παραδέχονται ότι θα τους έφερνε σε δύσκολη θέση αν η αγαπημένη τους κοιτούσε το ιστορικό τους στο Google, ενώ ένας στους είκοσι υποστηρίζει ότι χώρισε αφού η σύντροφος του βρήκε…ενοχοποιητικά στοιχεία στο κινητό του.



Ο Μάικ Χόντς από την άλλη, τονίζει ότι «το να κοιτάξει κανείς το κινητό του άλλου είναι τεράστια παραβίαση της προσωπικής του ζωής και σαφώς είναι κάτι που δεν εγκρίνουμε».




tromaktiko


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ: Έγκυος μητέρα αυτοκτόνησε επειδή ήθελε να γεννήσει... κορίτσι!

Posted: 21 Nov 2012 01:30 PM PST







Η νεαρή νοσοκόμα από το Dunboyne, στην περιοχή County MeathRead της Ιρλανδίας είχε επισκεφτεί ψυχίατρο ενώ απέφευγε τις φίλες της, ιδίως όσες είχαν κόρες.

Η ίδια ήθελε όσο τίποτε άλλο να γεννήσει ένα κοριτσάκι και η είδηση ότι θα έδινε ζωή σε δυο δίδυμα αγοράκια την έριξε σε βαριά κατάθλιψη.

Συντετριμένος ο σύζυγος είπε στις αρχές ότι σκεφτόντουσαν να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα και ότι δεν είχε καταλάβει τις προθέσεις της γυναίκας του η οποία πήδηξε από έναν λόφο στο Howth Summit κοντά στο Dublin τον Μάρτιο.





tromaktiko



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο πρώτος γάιδαρος – μελισσοκόμος

Posted: 21 Nov 2012 01:27 PM PST






Αν και ο σκύλος έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, ο μελισσοκόμος Manuel Juraci βρήκε τη φιλία και τη συντροφικότητα σε έναν γάιδαρο.


Ο κ. Juraci είναι ένας από τους 120 μελισσοκόμους της πόλης Itatira, στο βραζιλιάνικο κρατίδιο Ceará και κάθε χρόνο παράγει πολύ μεγάλες ποσότητες μελιού.

Το μέλι αποφέρει σημαντικά κέρδη στη φτωχή βραζιλιάνικη πόλη, ωστόσο υπάρχουν πολλοί ανασταλτικοί παράγοντες που δυσχεραίνουν την παραγωγή και τη μεταφορά του προϊόντος.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά του ο Juraci επιστράτευσε ένα χρήσιμο εργαλείο: τον γάιδαρό του.

Φορώντας μια προστατευτική στολή για τα τσιμπήματα που σχεδίασε ο μελισσοκόμος, ο γάιδαρος, εν ονόματι Boneco, μεταφέρει το μέλι στην αγορά.

Με αυτόν τον τρόπο η «ομάδα» καταφέρνει να μεταφέρει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες μελιού, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Συνδέσμου Παραγωγών Μελιού που ετοιμάζεται να ζητήσει από τον μελισσοκόμο –σχεδιαστή να φτιάξει μερικές στολές για γαϊδάρους ακόμα.

Εκτιμάται ότι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τους υπόλοιπους μελισσοκόμους να μεταφέρουν περισσότερο μέλι, ωστόσο ο Juraci επιμένει ότι η επιτυχία του δεν οφείλεται στη στολή αλλά στη σχέση φιλίας που έχει αναπτύξει με τον γάιδαρό του.




tromaktiko

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

9 πράγματα που δεν γνωρίζετε για το κραγιόν!

Posted: 21 Nov 2012 01:21 PM PST







Το παλαιότερο κραγιόν υπολογίζεται πως έγινε γνωστό πριν από 5.000 χρόνια.
Βρέθηκε στην πόλη Sumerian στο σημερινό Ιράκ, ενώ στις... μέρες μας υπολογίζεται πως το 92% των γυναικών φορούν κραγιόν. Απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ, το οποίο δεν λείπει ποτέ μια γυναικεία τσάντα που… σέβεται τον εαυτό της! Οι αποχρώσεις ατελείωτες και η εξάρτηση ακόμη μεγαλύτερη, γιατί όπως και να το κάνουμε το κραγιόν… μεγάλωσε γενιές και γενιές γυναικών. Μαμάδες, κόρες, γιαγιάδες που το λάτρεψαν και δεν ζούσαν χωρίς αυτό. Η ιστορία του μεγάλη όση και η αποδοχή του από τον γυναικείο πληθυσμό…

• Η Κλεοπάτρα, η πιο διάσημη φαραώ της Αιγύπτου, χρησιμοποιούσε λιωμένα κόκκινα σκαθάρια για να βάφει τα χείλη της σε έντονο κόκκινο χρώμα.

• Το κραγιόν έγινε διάσημο το 16ο αιώνα χάρη στην Βασίλισσα Ελισάβετ I και τις κυρίες της αυλής της, που έβαφαν τα χείλη τους με ένα μείγμα από κερί μέλισσας και υδραργυρούχο σουλφίδιο.

• Τα πρώτα κραγιόν σε μεταλλικές θήκες εμφανίστηκαν στην αγορά το 1915.

• Η μέση γυναίκα καταναλώνει περίπου 2 με 3 κιλά κραγιόν στη διάρκεια της ζωής της γλύφοντας τα χείλη της!

• Κατά τη Χρυσή Εποχή του Ισλάμ, ο Ανδαλουσιανός Άραβας ιατρός και φαρμακοποιός Abu al-Qasim al-Zahrawi δημιούργησε το πρώτο κραγιόν σε στερεά μορφή, χρησιμοποιώντας άρωμα και άλλα συστατικά πεπιεσμένα σε καλούπια. Περιέγραψε τη διαδικασία στην εγκυκλοπαίδειά του περί ιατρικής και φαρμακολογίας, την Al-Tasrif.

• Το 1770, το Βρετανικό Κοινοβούλιο πέρασε έναν νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποια γυναίκα φορούσε κραγιόν θα δικαζόταν για μαγεία.

• Η Max Factor, η make-up artist των αστέρων, δημιούργησε το λιπ-γκλος το 1930.

• Η δημοτικότητα του κραγιόν αυξήθηκε κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο χάρη στη βιομηχανία του σινεμά και το μακιγιάζ έγινε συνήθεια για τις γυναίκες.

• Το 1950, η Αμερικανίδα φαρμακοποιός Hazel Bishop δημιούργησε το πρώτο μακράς διάρκειας κραγιόν.
perierga.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές