Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ STAN!!!!!!

Posted: 20 Nov 2012 03:30 PM PST



Ο Στράτος Αντιπαριώτης...κατάγεται από την Πάρο όπου μεγάλωσε και ξεχώρισε από τα πρώτα του σχολικά βήματα. Η μουσική ήταν μέρος της ζωής του και σιγά σιγά ο Στράτος έγινε Stan ,γνωστός σε όλους ποια για τις επιτυχίες του ως τραγουδιστής και στιχουργός.
Είναι μόλις 23 ετών και από τους ποιο ελπιδοφόρους νέους στο είδος του με αμέτρητα Views στο You Tube όπως λένε και οι νέοι…Από την Έλενα Πολυκάρπου Ποιος είναι ο Stan τελικά ; Είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης και σε ποιο είδος μουσικής; Δεν μου αρέσει να κατηγοριοποιώ τη μουσική.
 Όχι μόνο τη δική μου, αλλά γενικότερα. 
Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που έχουν βγάλει κομμάτια R&B και μετά έχουν κάνει διαφορετικές συνεργασίες και το έχουν «γυρίσει» σε κάτι τελείως διαφορετικό. Εμένα πάντα μου άρεσε να πειραματίζομαι και να ξεφεύγω, οπότε δε θεωρώ τον εαυτό μου τραγουδιστή R&B ή Pop ή κάτι συγκεκριμένο. 
Κάνω αυτό που με εκφράζει και απλά ελπίζω οτι ο κόσμος θα το αγκαλιάσει και θα το στηρίξει όπως έχει κάνει με τη δουλειά μου μέχρι τώρα! Πως ξεκίνησε το ταξίδι σου στην μουσική; Πριν από περίπου 2 χρόνια ήρθα στην Αθήνα, όταν ένας φίλος μου παραγωγός μου πρότεινε να δουλέψω μαζί του.
 Είχαμε ένα demo αλλά λόγω χρημάτων δεν βρίσκαμε κάποιον τραγουδιστή για να προχωρήσει το κομμάτι και προσφέρθηκα εγώ. Όταν άκουσαν το demo από την εταιρία, θέλησαν να με γνωρίσουν και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα… 
 Το πραγματικό σου όνομα είναι Στράτος Αντιπαριώτης. Πως πρόεκυψε το όνομα Stan και ποιος είναι ο νονός; Έχει προκύψει από το συνδυασμό του STράτος και του ANτιπαριώτης. Ο νονός ήμουν εγώ, αφού το χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια όταν έκανα graffiti. Ήταν το tag μου. Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια στην Πάρο;
 Θυμάμαι την οικογένειά μου και τους φίλους μου μεγαλώνοντας. Ο τρόπος που ζει ένα παιδί στην Πάρο ή σε οποιοδήποτε νησί είναι πολύ διαφορετικός από την Αθήνα. Δεν ξέρω πως θα ήμουν αν είχα μεγαλώσει στην Αθήνα, σίγουρα πολύ διαφορετικός. 
 Πριν ασχοληθείς με τη μουσική σπούδασες κάτι σχετικό με την μουσική; Πριν ασχοληθώ με τη μουσική είχα ξεκινήσει να σπουδάζω κάτι τελείως διαφορετικό, ηλεκτρολόγος. Όμως, ήθελα από μικρός να ασχοληθώ με τη μουσική και χαίρομαι πάρα πολύ, που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω το πρώτο μου βήμα, που με έχει οδηγήσει τώρα εδώ! 
 Πως έγινε η γνωριμία σου με τους Vegas και τον Bo και πως ξεκίνησε η συνεργασία σας; Το πρώτο κομμάτι που έγραψα ήταν το «Γιατί» για τους Vegas, στο ξεκίνημα της πορείας τους. Από εκεί τους γνώρισα και αργότερα άρχισα να γνωρίζω και περισσότερο κόσμο της μουσικής, που είχαν ακούσει τη δουλειά μου. Μπορώ να σου πω πως μέσα από τις συνεργασίες μου με τους Vegas και τον Bo, έκανα τα πρώτα μου βήματα και ως στιχουργός και ως τραγουδιστής.
 Έχεις δηλώσει ότι αν δεν ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης κάποια στιγμή θα τα είχες παρατήσει. Για ποιο λόγο θα σταματούσες το ταξίδι σου στη μουσική; Πολύ πιθανό να είχα σταματήσει να ασχολούμαι με τη μουσική. Η εταιρία που συνεργαζόμουν τότε, ήθελε να με «σπρώξει» προς το λαϊκό τραγούδι και αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα να ακολουθήσω, ήθελα να κάνω αυτό που με εκφράζει.
 Θα συνέχιζα να γράφω και να τραγουδάω, αλλά θα το έκανα για μένα, δε θα το είχα κυνηγήσει. Ευχαριστώ τον Νίκο και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου τότε και με βοήθησαν να κάνω αυτό το οποίο ήθελα πραγματικά. Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές; Από μικρός RnB άκουγα και προς τα εκεί προσανατολίζομαι ακόμα. Είναι η μουσική που με έχει κερδίσει και με εκφράζει απόλυτα, γι' αυτό και οι μελωδίες μου και τα ακούσματα μου είναι RnB. 
Γενικά ακούω και άλλα είδη μουσικής, αλλά έχω μεγαλώσει με αυτό και μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που το στυλ μου έχει εξελιχθεί έτσι μουσικά. Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου και της αναγνωσιμότητας που σου ήρθε απότομα, πόσο εύκολο η δύσκολο είναι να το διαχειριστείς; 
 Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που ακόμα δεν έχω συνηθίσει. Πάω cinema με τους φίλους μου και ο κόσμος με αναγνωρίζει και μου ζητάει αυτόγραφο. Το καλό είναι οτι ο κόσμος που με γνωρίζει είναι πολύ ζεστός και μου δείχνει την αγάπη του για τη μουσική μου, οπότε μου περνάνε ένα πολύ θετικό vibe. Αυτό είναι που με κρατάει ζωντανό και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίζω. 
 Νοιώθεις τυχερός που σε τόσο μικρή ηλικία κατάφερες να είσαι ένας επιτυχημένος στιχουργός και τραγουδιστής; Νιώθω πολύ τυχερός, σίγουρα! 
Είναι κάτι που δεν περίμενα να συμβεί. Το ήλπιζα και το ήθελα από πολύ μικρός, αλλά δεν μπορούσα πριν ενάμιση χρόνο που ξεκίνησα να φανταστώ το που θα βρίσκομαι σήμερα. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα! Αν σου γινόταν πρόταση με πολύ καλά χρήματα θα τραγουδούσες στα μπουζούκια; Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. 
Γενικά είμαι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές μου και δε θέλω να κάνω κάτι που δε με εκφράζει, ακόμα και αν αυτό μπορεί να μου προσφέρει περισσότερα χρήματα από κάτι άλλο. Φροντίζω σε ότι κάνω να δίνω το 100% του εαυτού μου και να προσφέρω στον κόσμο το καλύτερο αποτέλεσμα. Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Σάκη Ρουβά; 
 Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και πήγε πολύ καλά! Το «Τώρα» ήταν ένα κομμάτι στο οποίο πιστέψαμε από την αρχή. Όταν τελειώσαμε το κομμάτι με τον Παύλο από τους Playmen ήμασταν σίγουροι οτι θα κάνει επιτυχία! Τι κρατάς από την περιοδεία σου στην Αμερική;
 Κρατάω τους ανθρώπους που γνώρισα και τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Κάθε μέρα ήταν και μια διαφορετική περιπέτεια για μένα. Τραγούδησα τα κομμάτια μου στην Αμερική, σε κόσμο που ήδη τα ήξερε και σε κόσμο που με έβλεπε για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό και ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα! 
 Έχεις ονειρευτεί μια καριέρα στο εξωτερικό; Σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα πολύ. Ήδη έχω κάνει εμφανίσεις σε κάποιες χώρες τις Ευρώπης και στην Αμερική. Από όταν γύρισα δουλεύω πάνω στο καινούργιο μου υλικό, το οποίο σίγουρα περιλαμβάνει και κυκλοφορία στην Αμερική μέσα στο επόμενο διάστημα. Έχω αρκετή δύναμη μέσα μου και υποστήριξη από τον κόσμο και ελπίζω πως θα καταφέρω να συνεχίσω και να πετύχω τους στόχους μου!
 Θα ήθελες να γράψεις τραγούδια για κάποιους συγκεκριμένους τραγουδιστές; Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που θαυμάζω, Έλληνες και ξένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλά ονόματα της χώρας μας, αλλά μπορώ να σου πω οτι για μένα θα ήταν τέλειο αν μπορούσα να κάνω ένα κομμάτι με καλλιτέχνες όπως ο Dapy από τους N' Dubz ή ο Lil Wayne.
 Είσαι ερωτευμένος; Είμαι πάντα ερωτευμένος! Δώσε μας μια ευχή για το entertv. Καλό καλοκαίρι, με αγάπη και περιπέτεια!!

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Barbie έστειλε... εξώδικο στη Βέρα Λάμπρου στην κυριολεξια!

Posted: 20 Nov 2012 03:29 PM PST




Της έστειλε εξώδικο η... Barbie - Μάθε γιατί!
Ποίες διαφορές μπορεί να έχει η αοιδός με τη δημοφιλή
κούκλα; Μάθε τί έγινε!
Αφορμή στάθηκε το νέο τραγούδι αλλά και το βίντεοκλιπ της τραγουδίστριας που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στο Διαδίκτυο με τίτλο: «Με λένε Barbie».
Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί νομικά στην Ελλάδα την εταιρεία Mattel έστειλε εξώδικο στη δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Βέρα Λάμπρου προκειμένου να σταματήσει αμέσως η προβολή του βίντεο κλιπ αλλά και η κυκλοφορία του τραγουδιού που φέρει το όνομα της γνωστής κούκλας.  
Σύμφωνα με την «Espresso» στο εξώδικο αναφέρεται:
«Ενεργούμε για λογαριασμό της παγκοσμίου φήμης παραγωγού προϊόντων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κούκλων Barbie και Κen... Ο πελάτης μας έχει καταχωρίσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα για μια σειρά αγαθών... Κατόπιν έρευνας κατέχουμε αποδεικτικό υλικό του ότι χωρίς την άδεια του πελάτη μας έχετε θέσει σε κυκλοφορία μέσω YouTube και Facebook ένα videoclip τραγουδιού με τίτλο "Mε λένε Barbie", σε εκτέλεση της ερμηνεύτριας Βέρας Λάμπρου...»
Η εκπρόσωπος δικηγορική εταιρεία της κούκλας ζητάει μέσω του εξωδίκου να συνετιστεί η δισκογραφική εταιρεία και να αποσύρει από την αγορά το τραγούδι και το videoclip που χρησιμοποιεί τα προϊόντα «Barbie».
Στο εξώδικο αναφέρεται ρητά πως η Βέρα Λάμπρου και η δισκογραφική εταιρεία έχουν προβεί σε παράνομη πράξη και γι' αυτό τον λόγο, αν δεν υπάρξει λύση μέσω του εξωδίκου, η εταιρεία θα ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων.
Σε περίπτωση που η Βέρα Λάμπρου και η δισκογραφική εταιρεία της δεν συμφωνήσουν να συμμορφωθούν με όσα ζητάει η εταιρεία που κατέχει τα νόμιμα δικαιώματα της «Βarbie» εντός μιας εβδομάδας, η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια και η Βέρα Λάμπρου θα βρεθεί να αντιδικεί με την πιο διάσημη κούκλα στον πλανήτη.΄
Πάντως, η Βέρα Λάμπρου δεν φαίνεται διατεθειμένη να αλλάξει τον τίτλο του τραγουδιού της, στο οποίο έχει γράψει η ίδια τους στίχους.
radar


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ!!!!!!

Posted: 20 Nov 2012 03:23 PM PST



Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Mou»..
.ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ρωτήθηκε πότε θα ντυθεί γαμπρός! 
Ο 31χρονος ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του Βάσω Λασκαράκη και το πάει και το φέρνει το κορίτσι αστεφάνωτο! 
 Ο Γιάννης προσπάθησε να ξεγλιστρήσει από την ερώτηση αρχίζοντας τα βαριά φιλοσοφικά: 
«Θεωρώ ότι ο γάμος είναι περισσότερο για τους γύρω σου», είπε με το ύφος από που είναι η έξοδος κινδύνου. Ωστόσο, το πρωινό ζεύγος είχε όρεξη να τον πιέσει κι άλλο και έτσι ρωτήθηκε εάν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα πατέρας.
 Νέα ερώτηση τραγωδία για τον Γιάννη, που και πάλι προσπάθησε να απαντήσει δια της πλαγίας: «Δεν το έχω πολυσκεφτεί, όχι. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ότι "ναι, θα το ήθελα"». 
 Τελικά, δεν χρειάστηκε πολύ για να μας ξεφουρνίσει πώς τη θέλει τη ρημάδα τη ζωή, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου ή να παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Εκεί λύθηκε και απάντησε ευθέως: 
 «Ναι, θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ θα το προτιμούσα». Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να ρωτήσουμε και τη Βάσω Λασκαράκη εάν συμφωνεί με τα "θέλω" του Γιάννη, έτσι για να γίνει ένας μικρός χαμός στον gossipόκοσμο!






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο MIKE TYSON !!!!

Posted: 20 Nov 2012 03:08 PM PST



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ
ΛΙΓΑΚΙ...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

 Ο ΑΛΛΟΤΕ ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΙΝΓΚ...:










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πατέρας μπήκε στο facebook της κόρης του και την έκανε ρεζίλι για να την τιμωρήσει! - Δείτε τι της έκανε

Posted: 20 Nov 2012 03:02 PM PST





Πρωτότυπη τιμωρία
βρήκε ένας πατέρας από το Οχάιο, που για να… διαπαιδαγωγήσει την κόρη του, της χάκεψε το προφίλ της στο facebook και την έκανε ρεζίλι!
«Δεν ξέρω πώς να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Δεν μου επιτρέπεται πια το Facebook και το τηλέφωνο. Παρακαλώ ρωτήστε με γιατί – η μαμά μου λέει ότι πρέπει να απαντήσω σε όλους που θα ρωτήσουν», έγραψε στο προφίλ της κόρης του, ενώ έβαλε μια φωτογραφία της με ένα «Χ» στο στόμα. Η «τιμωρία» έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς αυτός ο τρόπος δεν είναι και πολύ παιδαγωγικός. Το σίγουρο είναι ότι θα το θυμάται για καιρό το κορίτσι…






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΘΗΝΑ ΠΙΚΡΑΚΗ: Δείτε τη Μις Ελλάς 2012 πριν δύο χρόνια...

Posted: 20 Nov 2012 02:51 PM PST








"Μις Ελλάς 2012 η.
.. Αθηνά Πικράκη" αναφώνησε  η Ελεονώρα Μελέτη και η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.






Όμορφο
κορίτσι η ξανθιά Αθηνά, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Αν την
έβλεπε κάποιος όμως πριν δύο χρόνια θα... αρρώσταινε. Μελαχρινή, καυτή
και σέξι!


Η εξωτερική της εμφάνιση έχει αλλάξει κατά πολύ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.


Η ταπεινή μας γνώμη είναι  ότι η... ντεκαπάζ την αδικεί!


Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς θα μπορούσε να ήταν δικός της...
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αρνήθηκε να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο ο Μπουτάρης - "Έκαψε" Παπαγεωργόπουλο και Λεμούσια

Posted: 20 Nov 2012 02:42 PM PST





Στο δικαστήριο
κατέθεσε σήμερα ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη δίκη για την επεξαίρεση στο δήμο επί δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου. 





Ο κ. Μπουτάρης αρνήθηκε να ορκιστεί στο ευαγγέλιο και προτίμησε τον πολιτικό όρκο, ενώ στην κατάθεσή του "έκαψε" τον πρώην δήμαρχο, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, και τον γενικό γραμματία, κ. Λεμούσια, υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατον να υπεξαιρέθηκαν τόσα χρήματα από έναν μόνο άνθρωπο. Κατά συνέπεια τόσο ο κ. Παπαγεωργόπουλος όσο και ο Μιχάλης Λεμούσιας γνώριζαν τι συνέβαινε και συμμετείχαν. Την κομπίνα γνώριζαν επίσης οι αντιδήμαρχοι, οι οποίοι όμως από την πλευρά τους δεν συμμετείχαν υποστήριξε ο κ. Μπουτάρης.



"Είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι ο Σαξώνης και οι διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας έκαναν όλη αυτή την ιστορία, χωρίς να είναι σε γνώση των πολιτικών προϊσταμένων τους", είπε ο Γ. Μπουτάρης.



Για τον πρώην δήμαρχο Β. Παπαγεωργόπουλο είπε: "Πιστεύω ότι συμμετείχε (…) Παρασύρθηκε. Το χρήμα είναι κακός σύμβουλος", ενώ σε άλλο σημείο της κατάθεσής του τόνισε ότι δεν υπάρχει δήμαρχος που θέλει να κάνει χρηστή διοίκηση και να μην ξέρει τι υπάρχει στο ταμείο του.Σε ό,τι αφορά τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μ. Λεμούσια είπε: "Ήταν το λύνειν και το δένειν του δήμου. Ήταν το δεξί χέρι του δημάρχου, ο κολλητός του. Δεν γινόταν τίποτα στο δήμο αν δεν περνούσες από τον πάγκο του Λεμούσια". Μάλιστα είπε, ότι ο άλλοτε γραμματέας του δήμου λειτουργούσε με την αντίληψη "l' etat c' est moi" (σ.σ. το κράτος είμαι εγώ").



Όσον αφορά τον ισχυρισμό των δύο παραπάνω ότι δεν γνώριζαν τον βασικό κατηγορούμενο για την υπεξαίρεση, πρώην ταμεία Π. Σαξώνη, ο Γ. Μπουτάρης επισήμανε: "Είναι δυνατόν να μην ξέρανε τον Σαξώνη; Όλος ο κόσμος ήξερε ότι είναι το χαϊδεμένο παιδί του δήμου".Για το εάν η υπεξαίρεση γινόταν εν αγνοία του τέως δημάρχου τόνισε: "Να δεχθώ ότι θα τον δουλέψεις μία, δύο φορές. Δέκα χρόνια να μην πήρε χαμπάρι, δεν γίνεται".Για ενδεχόμενες ευθύνες των αντιδημάρχων Οικονομικών ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την άποψη ότι όταν αντιλήφθηκαν το σκάνδαλο είπαν "μακριά από μένα". Ταυτόχρονα, διατύπωσε την πεποίθησή του ότι οι διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας είχαν απόλυτη γνώση για το σκάνδαλο και ως εκ τούτου είναι συνένοχοι.

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί Μπουτάρη!




Εντύπωση προκάλεσαν οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο Γ. Μπουτάρης περιγράφοντας τόσο τη διοίκηση στο δήμο Θεσσσαλονίκης επί Β. Παπαγεωργίοπουλου αλλά και την κατάσταση που βρήκε όταν ανέλαβε αυτός το "τιμόνι" του δήμου: "Υπήρχε ένα δημαρχο-κεντρικό σύστημα", είπε, προκαλώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα της έδρας που παρατήρησε ότι "αυτό μας παραπέμπει στον Μεσαίωνα".

 


"Μεσαίωνα είχαμε", ήταν η απάντηση του νυν δημάρχου.Παράλληλα, μίλησε για "ομερτά" και "συμμορία" στο δήμο, σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες συγκάλυψης του σκανδάλου, τονίζοντας ότι "όλοι αλληλοϋποστηρίζονταν κι όλοι λέγανε δεν ξέρω, δεν είδα".



Ακόμη, υποστήριξε ότι ανέλαβε έναν δήμο που είχε χρέος 42 εκατομμύρια ευρώ προς προμηθευτές,

ενώ οι υποχρεώσεις προς την Εφορία ήταν 7,5 εκατομμύρια ευρώ και τα πρόστιμα 22 εκατ. ευρώ.




Ο Γ. Μπουτάρης παρατήρησε ότι δεν διακατέχεται από εκδικητική μανία προς τον προηγούμενο δήμαρχο. "Αν έκανε λάθος να πάει φυλακή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα 51 εκατ. ευρώ του δήμου".Η κατάθεσή του συνεχίζεται με τις ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής και των συνηγόρων υπεράσπισης.








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!!!

Posted: 20 Nov 2012 02:28 PM PST









Το κοριτσάκι της φωτογραφίας...που
ποζάρει χαρούμενο στο φωτογραφικό φακό έμελλε να γίνει μια γυναίκα από τις πιο γνωστές στη χώρα μας. Έχει φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και αρκετούς πολέμιους.


 Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία της,τόσο στην ενασχόλησή της με την δημοσιογραφία, όσο και με την πολιτική, αλλά και το γεγονός ότι λέει πάντα την γνώμη της, ακόμα και αν δεν αρέσει σε κάποιους.











Πρόκειται για την Λιάνα Κανέλλη, η οποία γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1954 στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη Νομική Αθηνών, ενώ ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση και από τις πρώτες στην ιδιωτική. 


Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την πολιτική και έχει εκλεγεί βουλευτής με το ΚΚΕ. 


Η μικρή Γαρυφαλλιά, της φωτογραφίας ποζάρει χαμογελαστή και ανέμελη στα παιδικά της χρόνια. 


Την παιδική φωτογραφία της βουλευτή του ΚΚΕ αλιεύσαμε από τη νέα στήλη της Athens Voice, "Back 2 the future", όπου την είδαμε στην ίδια πόζα της παιδικής της ηλικίας και στην ενήλικη ζωή της, σε παλιότερη φωτογράφισή της.










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τον έκλεβαν την ώρα που μάζευε ελιές!

Posted: 20 Nov 2012 02:24 PM PST





Τη  σοδειά από
τις ελιές του μάζευε ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος στο χωριό Πράσινο του Πύργου Ηλείας, χωρίς να φαντάζεται ότι την ίδια ώρα κάποιοι άγνωστοι μάζευαν την… περιουσία του από το σπίτι και το αυτοκίνητό του!





Οι δράστες μπήκαν χωρίς να τους αντιληφθεί στο εξοχικό του μέσα στο αγρόκτημα, άρπαξαν 200 ευρώ που βρήκαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, το ξεκλείδωσαν και πήραν από μέσα το ραδιο-cd και μια κυνηγετική καραμπίνα! Στη συνέχεια, έφυγαν το ίδιο αθόρυβα όπως είχαν έρθει. Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του όταν διαπίστωσε ότι τον έκλεψαν… κάτω από τη μύτη του και το χειρότερο είναι πως βρέθηκε και κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη του όπλου!



Όμως, το μπαράζ διαρρήξεων συνεχίστηκε  και σε άλλες περιοχές της  Ηλείας, όπου οι αστυνομικοί δεν  προλαβαίνουν να δέχονται καταγγελίες:



Στο Κορακοχώρι άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα μιας μονοκατοικίας και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ.



Στα Γρανιτσέικα, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ.



Στο χωριό Αρβανίτη του δήμου Πύργου, έκλεψαν1.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 1.500 ευρώ από μια μονοκατοικία.



Στα Καβάσιλα τρύπωσαν από το παράθυρο σε ένα σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ και 200 ευρώ.



Διαρρήκτες χτύπησαν  και στην περιοχή «Κάτω Τρίτος» της Λέσβου, όπου παραβίασαν την είσοδο της μονοκατοικίας ενός 35χρονου και έκλεψαν 7.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ.








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Στα 303,5 δισ. το χρέος της Ελλάδας

Posted: 20 Nov 2012 02:23 PM PST





Στα 303,5 δισ.
ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στο τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2012.





Σύμφωνα με το Δελτίο Δημοσίου Χρέους που δημοσιοποίησε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από τα 303,5 δισ. ευρώ τα 148,8 δισ. ευρώ αφορούν σε δάνεια των μηχανισμών στήριξης, τα 117 δισ. ευρώ σε ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου και τα 15 δισ. ευρώ σε έντοκα γραμμάτια.Από το σύνολο του χρέους το 43,4% αφορά σε ομόλογα σταθερού επιτοκίου και το 56,6% σε ομόλογα κυμαινόμενου επιτοκίου.



Το 54,9% του ελληνικού χρέους είναι μη διαπραγματεύσιμο, καθώς αφορά στα δάνεια που έχουν χορηγήσει στη χώρα τα κράτη της ευρωζώνης και το ΔΝΤ.



Συνολικά από τα 303,5 δισ. ευρώ μόλις 10,015 δισ. ευρώ αφορούν σε δάνεια σε ξένο νόμισμα.Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους το διάστημα 2013 -2020 ωριμάζουν ομόλογα ύψους 88,1 δισ. ευρώ, ήτοι το 29% του συνολικού χρέους.Πλέον ο μέσος χρόνος ωρίμανσης του δημοσίου χρέους είναι τα 11,9 χρόνια, ενώ η μέση ωρίμανση των δανείων που έλαβε το ελληνικό Δημόσιο το 2012 ανέρχεται στα 9,5 

χρόνια.








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κάμερα κατέγραψε θαλάσσιο σίφουνα που προκαλεί δέος....

Posted: 20 Nov 2012 02:23 PM PST





Μπορεί ένας
θαλάσσιος σίφουνας να αποτελεί ένα συχνό καιρικό φαινόμενα στα τροπικά νερά, αλλά αυτό που συνέβη πριν μερικές ημέρες στο Batemans Bay της Αυστραλίας, 200 χιλιόμετρα νότια του Σίδνεϊ, προκάλεσε δέος τόσο στους κατοίκους όσο και σε όσους έχουν δει το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube. 





Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν θύματα, ενώ οι τοπικές λιμενικές αρχές απαγόρευσαν προληπτικά τον απόπλου των σκαφών για κάποιες ημέρες.




Ο θαλάσσιος σίφουνας είναι ένα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο, αντίστοιχης επικινδυνότητας με τον ανεμοστρόβιλο, που δημιουργείται όταν ένα δυνατό κρύο ρεύμα αέρα πάνω από την θάλασσα συγκρουστεί με ζεστό ρεύμα αέρα, φτιάχνοντας μια δίνη, μέσα στην οποία οι ταχύτητες των ανέμων μπορούν να φτάσουν την ταχύτητα των 100 χιλιομέτρων την ώρα.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ COLUMBIA PICTURES!!!!!!

Posted: 20 Nov 2012 02:17 PM PST









Έχετε αναρωτηθεί ποτέ βλέποντας
το συγκεκριμένο 



λογότυπο της αμερικάνικης εταιρίας παραγωγής Columbia...ποια είναι η κοπέλα που κρατά στα χέρια έναν πυρσό αναμμένο και φορά ένα μακρύ φόρεμα σε αρχαίο ελληνικό στιλ;








Έχει λοιπόν την ιστορία της. Δεν είναι μοντέλο αλλά ούτε και ηθοποιός. Θα μπορούσε να ήταν μια κοπέλα από εσάς.





Το 1999 η εταιρία αναζήτησε το πρόσωπο που θα ποζάρει, ώστε να 

ταυτιστεί με το σύμβολο της. Έτσι, ανέθεσαν στον ζωγράφο Μάικλ Ντίας να 

βρει μια κοπέλα «της διπλανής πόρτας», που να έχει φρέσκο πρόσωπο αλλά 

και να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό.




Εκείνος αμέσως έβαλε 

αγγελία, στην οποία απάντησαν χιλιάδες κορίτσια από όλη την Αμερική. 

Τελικά κατέληξε σε μια νοικοκυρά από την Λουιζιάνα, την Τζένι Τζόζεφ.




Εκείνη αμέσως έπαιξε τον ρόλο του Mοντέλου και πόζαρε. Στη συνέχεια ο 

ζωγράφος δημιούργησε το λογότυπο της εταιρίας που βλέπουμε συνήθως λίγα 

λεπτά πριν ξεκινήσουν οι ταινίες της συγκεκριμένης εταιρίας παραγωγής!












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21/11;

Posted: 20 Nov 2012 02:16 PM PST




Τα Ζώδια Σήμερα
21 Νοέμβριου 2012





Κριός


21/3-20/4


Φίλε Κριέ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, μην φορτώνεις τη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δεν θα κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την εύνοια του Ήλιου, που από το βράδυ και μετά θα εισέλθει στο φιλικό σας Τοξότη, που σημαίνει πως ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας δυναμικά και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αν είσαι Κριός, είναι ένας τομέας που ευνοείται σήμερα, αφού κάποιες καταστάσεις εξελίσσονται πολύ θετικά και σε κάνουν να διώχνεις ένας μέρος του άγχους σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις επηρεάζουν την πορεία σου.







Ταύρος


21/4-20/5


Αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δεν λύνεται στην ώρα του δεν εξαφανίζεται, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Σίγουρα κάποια καλή συμβουλή θα πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Ταύρε και θα μπορέσεις σήμερα να μιλήσεις για πολλά από αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Με την κατανόηση που θα δείξει ο σύντροφός σου, θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο, που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές θα σε αποσυντονίσουν στη δουλειά σου, αλλά η ψυχραιμία σου θα φέρει πάλι την ισορροπία. Με συνέπεια και αυτοέλεγχο, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μετρημένη διαχείριση.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Δίδυμε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Όμως, με την βοήθεια της Αφροδίτης από το Ζυγό, το μυαλό σου θα είναι καθαρό και θα πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, φίλε Δίδυμε. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με το σύντροφό σου και κοινούς φίλους. Αν είσαι μόνος, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα κινηθεί θετικά, αν είσαι Δίδυμος, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις αρκετά ριζοσπαστικές, για να διορθώσεις λάθη που συμβαίνουν κάτω από τη μύτη σου. Πάντως, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν συνεχίσεις να δρας με σύνεση, θα μπορέσεις να δεις σημαντική αύξηση στα έσοδά σου.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες, με άτομα ισχύος που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Επίσης, καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου, φίλε Καρκίνε, και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις, για το μέλλον της σχέση σου. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα το άτομο που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και πιθανόν να ανήκει στο στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά, καθώς θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου, για την προώθηση κάποιων σχεδίων. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου και, με τεκμηριωμένες κουβέντες, προσπάθησε να τους πείσεις να σε εμπιστευτούν. Τα οικονομικά σου με την σειρά τους, θα αρχίσουν να βελτιώνονται σημαντικά.





Λέων
23/7-23/8

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη, αγαπητέ Λέων, και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί τώρα ή σε απασχολεί από το παρελθόν. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αυτάρκης κι αυτό θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις και τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις, που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, το σημερινό βράδυ με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη, προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο, με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, όλη αυτή η δυναμικότητα που θα έχεις θα σε κάνει να μοιραστείς τις ιδέες σου, ανακαλύπτοντας ότι η ανταπόκριση γύρω σου είναι ιδιαίτερα θετική. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, αρκεί να δείχνεις προσοχή στα αλόγιστα έξοδα και ρίσκα.






Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα είναι καλή για να μπεις σε μια διαδικασία περισυλλογής, αγαπητέ Παρθένε. Τώρα που ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου που αφορούν τόσο στο μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής όσο και στις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ' αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε, δύο πολύ σημαντικοί πλανήτες, η Αφροδίτη από το Ζυγό και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, ευνοούν κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία, ειδικά αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επαγγελματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, θα σου δώσει σήμερα την ευκαιρία να πας μπροστά τα σχέδιά σου. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα εμπιστευτούν και τα μελλοντικά σου σχέδια. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί είναι λίγο επίφοβες σήμερα.






Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή, είναι μια γεμάτη μέρα και πολύ δημιουργική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, αφού η Σελήνη από τους Ιχθείς πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για νέες προτάσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα είναι πολύ καλή για μια βόλτα με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, ή ένα ρομαντικό ραντεβού, διαφορετικό από αυτά που είχατε μέχρι τώρα. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους, όσο και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι, έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε τώρα μία ερωτική σχέση, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου κάποια πράγματα παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό είναι για καλό. Μην ανυπομονείς, χωρίς όμως να αφήνεις και τα πράγματα στην τύχη τους. Κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν σήμερα εκτός προϋπολογισμού. Βρες τις κατάλληλες λύσεις, για να αυξήσεις τα κέρδη σου.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα, που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, σε βοηθάει ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα, φίλε Σκορπιέ. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, εισπράττοντας μάλιστα και θετική ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση, βγείτε με τις παρέες σας και ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις κι εσύ καλό είναι μείνεις αμέτοχος, όσο κι αν αισθάνεσαι ότι κάποιος αδικείται. Δε θα σε ωφελήσει να λάβεις θέση δημοσίως. Αν προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς πολύ καλά.






Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, αγαπητέ Τοξότη, που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Με την Αφροδίτη για τελευταία ημέρα στο Ζυγό, μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα σε έχουν στεναχωρήσει. Με την ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μην μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην κάνει και ο σύντροφός σου το ίδιο. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου θα χαρακτηριστούν από τη δική σου τάση να κάνεις αρκετές αλλαγές, σε τομείς που σε ενοχλούν. Μπορείς σήμερα να κλείσεις κάποια χρέη του παρελθόντος και αυτό θα σε χαλαρώσει αρκετά. Μην χαλαρώσεις όμως πολύ και αρχίσεις τις σπατάλες, που θα σε πάνε πάλι πίσω.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η καλή όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη και τον κυβερνήτη σου Κρόνο, αγαπητέ Αιγόκερε, ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα σε κάνει να ικανοποιηθείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν, μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα στη δουλειά σου μίλησε με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ψάξε να βρεις μαζί τους κάποιες λύσεις στα ζητήματα που σας πάνε πίσω. Μπορείς να κλείσεις πετυχημένες συμφωνίες και να προχωρήσεις ζητήματα, που θέλουν υπογραφές. Προσοχή στις αποφάσεις που έχουν οικονομικό ρίσκο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Υδροχόε. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου μπορείς να κάνεις θαύματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, η ημέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου. Καλό είναι να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος, να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, και αν δείξεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται από μονά τους, χωρίς να σε κουράζουν ιδιαίτερα. Αν τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ανησυχούν, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μην κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε, το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια, δε σημαίνει ότι πρέπει να ''τρελαίνεσαι'' κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου, αν θέλεις να διατηρήσεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και κάνε μια νέα αρχή μόνος. Η μέρα πάντως, είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν δεν έχεις σχέση, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου!!! Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα όσα σε αγχώνουν περισσότερο, για να ηρεμήσεις και να κινηθείς αποτελεσματικά και σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, η ημέρα είναι καλή για οικονομικές συμφωνίες, αλλά με προσοχή στα μικρά γράμματα των όρων..
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΟΚ!!! "Λαμπάδιασε" το κεφάλι της φωτογράφου στο γάμο!

Posted: 20 Nov 2012 02:07 PM PST









Ένα απίστευτο περιστατικό...έλαβε
χώρα στη Νότια Αφρική. Κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής τα μαλλιά της φωτογράφου που "κάλυπτε" το μυστήριο έπιασαν φωτιά! 


 Για μερικά δευτερόλεπτα όλοι πάγωσαν! Ευτυχώw, οι φλόγες σβήστηκαν άμεσα και η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.


 Όταν όλοι βεβαιώθηκαν ότι η φωτογράφος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, νύφη, γαμπρός και καλεσμένοι ξέσπασαν σε γέλια.










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΩΛΙΝΑ!!!!!

Posted: 20 Nov 2012 02:03 PM PST









Η Πωλίνα...ήταν μία τραγουδίστρια
με σημαντική πορεία, κυρίως στην δεκαετία του '80. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, ενώ στο παρελθόν είχε φανατικό κοινό. Έχει κυκλοφορήσει 11 προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει συνεργαστεί με συνθέτες, όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης. Η γνωστή τραγουδίστρια,η οποία είχε πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση, χθες το βράδυ βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Να ζει κανείς ή να μη ζει", στο θέατρο Δανδουλάκη, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του entertv




















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ουγγαρέζος για Ματέο: «Ξεφτίλα να είσαι 45 και να μην έχεις πάει στρατό»

Posted: 20 Nov 2012 02:02 PM PST






5A2E33CE6A7E3095C68BE5AFC8C4F318 300x187 Ουγγαρέζος για Ματέο: «Ξεφτίλα να είσαι 45 και να μην έχεις πάει στρατό»





Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα στο «Πρωινό mου»,
ξαφνικά έφτασε η είδηση που έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής πληροφορήθηκε πως ο Ματέο Παντζόπουλος, ενώ είναι 45 χρονών και δεν έχει πάει φαντάρος, δεν παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στην Τρίπολη.


Έτσι, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Για μένα, αν δεν είναι θέμα "πιστεύω" και συνείδησης, πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος. Στο λέω ξεκάθαρα, γιατί το συζητάμε τρεις μέρες τώρα. Σιγά το παλούκι. Όλοι πήγαμε και δεν πεθάναμε. Πήγαμε φαντάροι, δεν έγινε και τίποτα. Φάγαμε και άμμο στα φασολάκια, πήγαμε και σκοπέτο και βαρέσαμε τέσσερις ώρες και σκουπιδιάρα κάναμε, εντάξει δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Όλα αυτά, αν το αποφεύγεις και δεν είναι τα πιστεύω σου και δεν είσαι αντιρρησίας συνείδησης, που αυτό είναι μια άλλη συζήτηση».


«Ο Ματέο θα κάνει φανταριλίκι ξεπέτα. Μόνο 45 μέρες θα πάει και θα εξαγοράσει τη θητεία του. Το θέμα είναι πότε θα πάει, γιατί δεν πήγε ούτε χθες. Όλο λέει ότι θα πάει και δεν πάει. Λες να λουφάρει;», είπε η Σάσα Σταμάτη και ο Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Θα κάνει που θα κάνει θητεία 45 μέρες, μια αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά θα είναι».






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πιο ανορθόγραφος...πεθαίνεις...! Απίστευτες φωτογραφίες...

Posted: 20 Nov 2012 01:58 PM PST






H φίλη και αναγνώστριά μας Ιωάννα, μάζεψε τις πιο αστείες φωτογραφίες και μας τις έστειλε για να τις μοιραστούμε μαζί σας. Have fun...





























24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Έλενα Παπαβασιλείου περνάει τις φάσεις της

Posted: 20 Nov 2012 01:49 PM PST






Για μια περίοδο στη ζωή της, κατά την οποία δεν ήθελε να ...


βγαίνει από το σπίτι, μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου σε πρόσφατη συνέντευξή της.



«Δεν ξέρω αν θα το ονόμαζα κατάθλιψη, αλλά έχω περάσει φάση της ζωής μου που ήθελα να είμαι κλεισμένη στο σπίτι και να βλέπω μόνο τους δικούς μου. Ήμουν δουλειά, σπίτι, δουλειά και πάλι σπίτι. Αυτό που με βοήθησε ήταν οι συζητήσεις μαζί τους».



Της λείπει κάτι σήμερα;



«Σε στιγμές αδυναμίας, φυσικά και μου λείπουν κάποια πράγματα από τη ζωή μου, αλλά από άποψη και στάση ζωής προσπαθώ να εστιάζω και να χαίρομαι με αυτά που έχω, παρά να στεναχωριέμαι για όσα δεν έχω».





24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μία πόλη που ανήκει σε δύο κράτη!

Posted: 20 Nov 2012 01:43 PM PST






Η πόλη Baarle, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ολλανδίας και Βελγίου, χωρίζεται ..
.

σε δυο δήμους.



Ο δήμος Baarle- Nassau ανήκει στην Ολλανδία και ο δήμος Baarle-Hertog στο Βέλγιο. Υπάρχουν 26 ξεχωριστά κομμάτια της πόλης που κάποια από αυτά ανήκουν στο Βέλγιο και κάποια στην Ολλανδία.



Περπατώντας στους δρόμους της πόλης ο μόνος τρόπος να καταλάβεις σε ποια χώρα βρίσκεσαι κάθε στιγμή είναι οι λευκοί ζωγραφισμένοι σταυροί στα πεζοδρόμια και ακρωνύμια κάθε χώρας. Σε αυτή την πόλη τα σύνορα δεν κάνουν διακρίσεις σε σπίτια και καταστήματα. Υπάρχουν σπίτια, καφετέριες και σουπερμάρκετ που κυριολεκτικά είναι χτισμένα σε δύο χώρες!



Μια γραμμή που καθορίζει τα σύνορα μπαίνει σε ένα κατάστημα με είδη δώρων και βγαίνει από το πίσω μέρος ενός σούπερ μάρκετ. Για να φαίνεται η εθνικότητα του κάθε κτιρίου έχει οριστεί σαν βάση το που βρίσκεται η πόρτα του. Αν τα σύνορα κόβουν την πόρτα στα δυο, τότε υποδηλώνεται από δύο αριθμούς στο δρόμο και πάνω στο κτίριο.



Η παράξενη περίπτωση της πόλης Baarle είναι αποτέλεσμα μερικών «έξυπνων» μεσαιωνικών συμφωνιών και πωλήσεων γης ανάμεσα στους Λόρδους του Breda και τους Δούκες του Brabant τον 12ο αιώνα.
24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δηλητηριώδες ψάρι που μοιάζει με πέτρα!

Posted: 20 Nov 2012 01:35 PM PST






Το γένος ψαριών Synanceia της οικογένειας Synanceiidae...


περιλαμβάνει δηλητηριώδη και άκρως θανατηφόρα για τον άνθρωπο ψάρια, γνωστά με την κοινή ονομασία..

«Stone fishes», ή αλλιώς «ψάρια-πέτρες».



Τα εν λόγω ψάρια ζουν στις παράκτιες περιοχές του Ειρηνικού Ωκεανού, ενώ οφείλουν την ονομασία τους στο γεγονός ότι μοιάζουν με πέτρες της θάλασσας, τόσο πολύ μάλιστα που είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να τα ξεχωρίσει.





Έχουν την ικανότητα να ζουν μέχρι και 24 ώρες εκτός νερού, για το λόγο αυτό απαντούν κυρίως στις αμμώδεις ακτές των θαλασσών παραπλανώντας τους λουομένους με την… εμφάνισή τους, που θυμίζουν βράχια ή κοράλλια!















Θεωρούνται από τα πιο δηλητηριώδη ψάρια στον κόσμο, καθώς φέρουν ισχυρή τοξική ουσία στα ραχιαία αγκάθια τους και όταν το ψάρι πατηθεί κατά λάθος από άνθρωπο μπορεί να επιφέρει ακόμη και το θάνατο.





Ανάλογα, μάλιστα, με την πίεση που ασκείται στο σώμα του ψαριού εκκρίνεται και περισσότερο ή λιγότερο δηλητήριο, ενώ στην Αυστραλία αρκετοί άνθρωποι μεταφέρονται κάθε χρόνο εσπευσμένα στα νοσοκομεία από ανάλογα τσιμπήματα.
24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η έλλειψη πρωινού μας σπρώχνει σε λίπος, θερμίδες

Posted: 20 Nov 2012 01:25 PM PST






Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να παραλείψετε το πρωινό γεύμα, ξανασκεφθείτε το. Μία νέα...


μελέτη αποκαλύπτει ότι η έλλειψή του... καθιστά ακαταμάχητα τα πλούσια σε λίπη και θερμίδες εδέσματα αργότερα στην ημέρα.



Η μελέτη βασίσθηκε σε λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες (fMRI) εγκεφάλου 21 εθελοντών. Όταν έμεναν νηστικοί το πρωί, ο εγκέφαλός τους… λαμποκοπούσε μόλις έβλεπαν εικόνες παχυντικών τροφίμων.



Οι επιστήμονες λένε πως το εύρημα αυτό μπορεί να αποτελεί κλειδί για το αδυνάτισμα, διότι οι λαχτάρες για γλυκά, τυρόπιτες, σοκολάτες και άλλα εδέσματα είναι αυτές που κατά κανόνα οδηγούν στην αποτυχία την δίαιτα.



Είναι καλά τεκμηριωμένο εδώ και χρόνια πως το πρωινό αποτελεί το κυριότερο γεύμα της ημέρας, διότι παρέχει πολλά οφέλη στον οργανισμό, ένα εκ των οποίων είναι η ρύθμιση της ορέξεως.



Είναι επίσης καλά τεκμηριωμένο ότι όποιος δεν τρώει πρωινό, έχει αυξημένες πιθανότητες πριν το μεσημέρι να έχει… ορμήσει σε κάτι με πολλά λίπη και θερμίδες.



Ωστόσο, ερευνητές από το Imperial College του Λονδίνου θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο και συμβαίνει αυτό.



Έτσι επιστράτευσαν τους 21 εθελοντές και άρχισαν να τους δείχνουν φωτογραφίες παχυντικών και υγιεινών τροφίμων, εν όσω βρίσκονταν μέσα σε μαγνητικούς τομογράφους του Imperial.



Όλοι οι εθελοντές είχαν φυσιολογικό σωματικό βάρος, ενώ το πείραμα έγινε δύο συναπτές ημέρες.



Την μία μέρα δεν είχαν φάει πρωινό πριν κάνουν την λειτουργική μαγνητική τομογραφία, ενώ την επόμενη είχαν φάει ένα πρωινό των 730 θερμίδων μιάμιση ώρα πριν μπουν στον μαγνήτη.



Στο τέλος και των δύο πειραμάτων, οι ερευνητές πρόσφεραν στους εθελοντές δεκατιανό.



Όπως έδειξαν οι λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες, η έλλειψη του πρωινού προκάλεσε εμφανείς αλλαγές στην εγκεφαλική λειτουργία των εθελοντών.



Όπως είπαν στο συνέδριο Neuroscience 2012, όταν οι εθελοντές ήταν νηστικοί και κοιτούσαν τις φωτογραφίες των παχυντικών φαγητών, υπήρχε υπερενεργοποίηση του προμετωπιαίου φλοιού του εγκεφάλου τους – κάτι το οποίο δεν συνέβαινε όταν κοιτούσαν τις φωτογραφίες των υγιεινών τροφίμων.



Ο προμετωπιαίος φλοιός είναι το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με την ελκυστικότητα του φαγητού.



Επιπλέον, όταν οι εθελοντές έκατσαν να φάνε μετά το τέλος του πειράματος, κατανάλωσαν κατά 25% περισσότερες θερμίδες απ' όσες την ημέρα που είχαν φάει πρωινό.



«Από τα ευρήματα της fMRI και την κατανάλωση φαγητού καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δίχως πρωινό αφ' ενός πεινάμε περισσότερο, αφ' ετέρου δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση στα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Τόνι Γκόλντστοουν, ενδοκρινολόγος και ερευνητής στην Μονάδας Μεταβολικής & Μοριακής Απεικόνισης του Imperial.



Και πρόσθεσε: «Ένας από τους κύριους λόγους που είναι τόσο δύσκολο το αδυνάτισμα, είναι η έλξη που νιώθουμε προς τα παχυντικά τρόφιμα. Συνεπώς η παράλειψη του πρωινού είναι πολύ μεγάλο λάθος όταν το θέμα είναι ο έλεγχος του σωματικού βάρους».




24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

J.OLIVER: Δεν έχω ανοίξει βιβλίο στην ζωή μου

Posted: 20 Nov 2012 01:19 PM PST


Jamie Oliver: «Δεν έχω ανοίξει βιβλίο στην ζωή μου»




Ο διάσημος σεφ απαντά με ειλικρίνεια στην Independent, βάζοντας όμως μπροστά μια...







δικαιολογία που σηκώνει συζητήσεις



Με ειλικρίνεια και την ίδια στιγμή χρησιμοποιώντας μια δικαιολογία που σηκώνει συζητήσεις, ο 37χρονος σεφ Jamie Oliver απαντά στην στήλη «My secret Life» της Independent και στην ερώτηση ένα βιβλίο που με άλλαξε ως εξής:



«Δεν έχω διαβάσει ποτέ μου βιβλίο. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο με κάνει να φαίνομαι εξαιρετικά αδαής αλλά είμαι δυσλεξικός και βαριέμαι πολύ εύκολα.Το μοναδικό βιβλίο που έχω προσπαθήσει να τελειώσω ήταν το Kitchen Confidential του Anthony Bourdain αλλά τότε ο συγγραφέας ήρθε στη Βρετανία και δεν σταμάτησε να μου επιτίθεται για πέντε ολόκληρα χρόνια.



Έτσι κι εγώ πέταξα το βιβλίο του στη φωτιά. Τώρα πια μου έχει ζητήσει συγγνώμη και τα βρήκαμε. Κάπου εδώ θα πρέπει να το τελειώσω δηλαδή» Η Huffington Post σχολιάζει την απάντηση ως εξής: «Η δυσλεξία δεν εμπόδισε τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, την Αγκάθα Κρίστι και τον Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ να γράψουν αριστουργήματα. Σοβαρά τώρα Τζέιμι... άνοιξε κανένα βιβλίο»



lifo.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

RIHANNA: Έρχεται στην Αθήνα για συναυλία!

Posted: 20 Nov 2012 01:10 PM PST






Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η Rihanna έρχεται στην Αθήνα για συναυλία, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους Έλληνες fans της...








Σύμφωνα με το καινούριο ανανεωμένο της πρόγραμμα συναυλιών, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη χώρα μας, στις 5 Αυγούστου 2013, στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του «Diamonds World Tour».



Δείτε αναλυτικά τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς σταθμούς της:

May 26, 2013 Bilbao Spain Bizkaia Arena

May 28, 2013 Lisbon Portugal Pavilhão Atlântico

June 1, 2013 Barcelona Spain Palau Sant Jordi

June 2, 2013 Montpellier France Arena Montpellier

June 3, 2013 Lyon Halle Tony Garnier

June 5, 2013 Antwerp Belgium Sportpaleis

June 8, 2013 Paris France Stade de France

June 10, 2013 Cardiff United Kingdom Millennium Stadium

June 12, 2013 Manchester Manchester Arena

June 15, 2013 London Twickenham Stadium

June 17, 2013 Birmingham LG Arena

June 20, 2013 Sunderland Stadium of Light

June 23, 2013 Amsterdam Netherlands Ziggo Dome

June 26, 2013 Cologne Germany Lanxess Arena

June 29, 2013 Zurich Switzerland Hallenstadion

July 2, 2013 Berlin Germany O2 World

July 9, 2013 Vienna Austria Wiener Stadthalle

July 20, 2013 Helsinki Finland Hartwall Arena

July 22, 2013 Stockholm Sweden Ericsson Globe

July 25, 2013 Oslo Norway Telenor Arena

July 26, 2013 Bergen Koengen

July 28, 2013 Prague Czech Republic O2 Arena

July 30, 2013 Budapest Hungary Budapest Sports Arena

August 1, 2013 Belgrade Serbia Kombank Arena

August 3, 2013 Sofia Bulgaria Armeec Arena

August 5, 2013 Athens Greece OACA Olympic Indoor Hall





neolaia.gr









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Έσυρε με το σώμα του ολόκληρο σπίτι

Posted: 20 Nov 2012 01:02 PM PST







Ο Kevin Fast από τον Καναδά έσυρε ένα σπίτι 35 τόνων για 11,95 μέτρα στο Οντάριο του Καναδά στις 18 Σεπτεμβρίου του 2010...














24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σούπερ γιαγιά σκότωσε το λύκο που της επιτέθηκε!

Posted: 20 Nov 2012 12:53 PM PST






Η Αισάτ Μαξούντοβα, από ένα χωριό στην περιοχή του Νταγκεστάιν, ήταν με μια ομάδα χωρικών που...







έβοσκαν αγελάδες και τα πρόβατα.



Η 56χρονη άκουσε την κραυγή ενός μοσχαριού που δέχτηκε επίθεση και έσπευσε να τρομάξει τον λύκο για να τον απομακρύνει από το κοπάδι, αλλά αυτός της επιτέθηκε.



"Δεν φοβήθηκα καθόλου, στάθηκα μπροστά του, ο λύκος, με ανοιχτό το στόμα ξαφνικά πήδηξε πάνω μου και με άρπαξε από το πόδι μου!".



"Όταν έβαλα το χέρι μου επάνω του για να προφυλαχτώ, ο λύκος μου το άρπαξε στα δόντια του. Προσπαθούσα να τραβήξω το χέρι μου από το στόμα του χτυπώντας τον με μπουνιές στο κεφάλι με το ελεύθερο μου χέρι" συνεχίζει η σούπερ γιαγιά.



"Όταν μου άφησε το χέρι γύρισα και πήρα το τσεκούρι που βρισκόταν δίπλα μου και τον χτύπησα στο κεφάλι", είπε η θαρραλέα Ρωσίδα που χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη μετά την επίθεση που δέχτηκε.



thestival.gr










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές