Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Πώς να νικήσετε τους «γλουτούς του γραφείου»

Posted: 19 Nov 2012 03:49 PM PST


Συρρίκνωση και διάσπαση των μυών,
συσσώρευση άφθονου λίπους: έρευνες του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ αποκαλύπτουν ότι η παρατεταμένη ακινησία αλλάζει το σχήμα των γλουτών, επηρεάζοντας την δομή των μεγάλων μυών που τους απαρτίζουν.

Όπως έγραφαν πέρυσι στο επιστημονικό περιοδικό «American Journal of Physiology - Cellular Physiology», μελετώντας ομάδα παράλυτων ανθρώπων ανακάλυψαν ότι «οι παρατεταμένες περίοδοι μηχανικού φορτίου και πίεσης, είτε οφείλονται στην κατάκλιση είτε στο κάθισμα, έχουν ως συνέπεια αυξημένη παραγωγή λίπους».

Μολονότι δε, η σχετική έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ανθρώπους που κατ' ανάγκην ζουν καθισμένοι σε αναπηρική καρέκλα ή καθηλωμένοι στο κρεβάτι, οι ερευνητές με επικεφαλής τον δρα Αμίτ Γκέφεν, καθηγητή Βιοϊατρικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, τόνιζαν ότι η ακινησία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ζωής και των εργαζομένων σε γραφεία – συνεπώς και αυτοί απειλούνται από την ίδια συνέπεια.

Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; «Οι καμπτήρες μύες των ισχίων, που βρίσκονται στο πρόσθιο τμήμα των γοφών, συσπώνται υπερβολικά πολύ και είναι "σφιγμένοι" σε όσους περνούν τη μέρα τους καθισμένοι», λέει στην εφημερίδα «Daily Mail» ο δρ Κρις Τζόουνς, επικεφαλής του Τμήματος Φυσιολογίας στον υγειονομικό οργανισμό Nuffield Health. «Συνέπεια αυτού είναι να υπολειτουργούν οι τρεις κύριοι μύες των γλουτών (ο μεγάλος, ο μέσος και ο μικρός γλουτιαίος), με επακόλουθο μειωμένο μυϊκό τόνο».

Οι γλουτιαίοι μύες είναι απαραίτητοι για την σταθεροποίηση και τον έλεγχο των κινήσεων της πυέλου, των ποδιών και της μέσης. Όταν, όμως, αυτοί εξασθενήσουν και «σφίξουν» οι καμπτήρες των ισχίων, «το επακόλουθο είναι η αδυναμία της οσφυοπυελικής περιοχής – ένα σύνδρομο που εκδηλώνεται με πόνους στη μέση, στα γόνατα ή τους αστραγάλους και σε μερικές περιπτώσεις περιορισμό της κινητικότητας»,κατά την δρα Ανν Έλιοτ, λέκτορα στο Αθλητικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Μίντλσεξ.

Η διεύρυνση των γλουτών των εργαζομένων στα γραφεία σχετίζεται με τις ώρες της ακινησίας. Όπως έχουν δείξει και οι μελέτες του Τελ Αβίβ, όσο πιο παρατεταμένη είναι η ακινησία, τόσο περισσότερα προλιπώδη κύτταρα (ή προλιποκύτταρα) αναπτύσσονται.

Στην πραγματικότητα, ο ρυθμός ανάπτυξης αυτών των πρόδρομων μορφών των κυττάρων του λίπους (λιποκύτταρα) αναπτύσσονται και συσσωρεύονται με διπλάσια ταχύτητα σε όσους διάγουν καθιστική ζωή, κατά τον δρα Γκέφεν.

Τι να κάνετε

Το μείζον ερώτημα είναι τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι γραφείου για να προστατευθούν. «Δυστυχώς δεν μπορεί κάποιος να μειώσει τοπικά το λίπος», λέει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Άννα Ρέιμοντ, εκπρόσωπος της Βρετανικής Διαιτητικής Εταιρείας. «Μπορεί ωστόσο να προσέξει, κατ' αρχάς, τη διατροφή του».

«Είναι πολύ σημαντικό να περιορίσει την κατανάλωση ζάχαρης, διότι οι απλοί υδατάνθρακες οδηγούν στην παραγωγή ινσουλίνης, η οποία αυξάνει την ικανότητα του σώματος να αποθηκεύει λίπος», εξηγεί.

Η κατανάλωση άφθονου νερού επίσης μπορεί να βοηθήσει. «Οι εργαζόμενοι γραφείου συχνά ξεχνούν να πιουν αρκετά υγρά και αφυδατώνονται, γεγονός που επιτείνει το πρόβλημα», λέει η κυρία Ρέιμοντ. «Επιπλέον, η αφυδάτωση καθιστά εντονότερη την λαχτάρα για γλυκά σνακ».

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να καταναλώνουμε τα σωστά λίπη. «Η ελαστικότητα του δέρματος των γλουτών μπορεί να βελτιωθεί με δύο μερίδες λιπαρών ψαριών (όπως οι σαρδέλες, το σκουμπρί, ο σολομός, ο τόνος) την εβδομάδα», εξηγεί.

Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε τους μυς των γοφών και να ενεργοποιήσετε τους γλουτιαίους μυς, κάνοντας αθλητικό μασάζ: πάρτε μία μπάλα του τένις και κυλήστε την αργά στο πρόσθιο τμήμα των γοφών σας, στα σημεία που τους νιώθετε «σφιγμένους», συνιστά ο δρ Τζόουνς. «Εάν νιώσετε πόνο, ακουμπήστε πάνω τους την μπάλα και πιέστε απαλά για ένα λεπτό ή έως ότου υποχωρήσει ο πόνος». Να κάνετε μασάζ με το μπαλάκι πέντε έως 10 λεπτά την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, έως ότου νιώθετε τους μυς των γοφών σας να χαλαρώνουν.

Μία άλλη καλή ιδέα είναι να τρίβετε καθημερινά το δέρμα των γλουτών με μία βούρτσα με μακρύ χερούλι. Να κάνετε τις εντριβές με κατεύθυνση προς την καρδιά, επί 2 λεπτά πριν μπείτε για μπάνιο.

Ασκήσεις

Πολύ σημαντικό είναι, τέλος, να κάνετε απλές ασκήσεις εν ώρα εργασίας. Η απλούστερη όλων είναι να σηκώνεστε συχνά από την καρέκλα σας (λ.χ. για να μιλήσετε με τους συναδέλφους σας), θέτοντας ως στόχο να είστε όρθιοι επί 2 έως 5 λεπτά ανά ημίωρο εργασίας.

Ο προσωπικός προπονητής Κορνέλ Τσιν, συνιστά επίσης να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το να ανεβαίνετε τη σκάλα με τα πόδια, αλλά δυο-δυο τα σκαλιά (η προσπάθεια αυτή ενεργοποιεί άριστα τους γλουτιαίους μυς).

Εν όσω κάθεστε, εξάλλου, συνιστά να αποκτήσετε τη συνήθεια να σφίγγετε δέκα συνεχόμενες φορές τους γλουτούς σας με αργό ρυθμό, στη συνέχεια δέκα φορές με εξίσου αργό ρυθμό αλλά «κρατώντας» κάθε σύσφιξη δύο δευτερόλεπτα, και μετά ακόμα δέκα φορές με πολύ γρήγορο ρυθμό. Η απότομη εναλλαγή από το αργό στο γρήγορο, κινητοποιεί όλους τους μυς της περιοχής και σε όλο το βάθος τους, εξηγεί.



nutrimed.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο κόκκινος πλανήτης είναι «φιλικός» προς τον άνθρωπο

Posted: 19 Nov 2012 03:44 PM PST


Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπου ο
άνθρωπος κάποια μέρα καταφέρνει να ζήσει στον Άρη, γίνονται εν μέρει πραγματικότητα, καθώς ο ρομποτικός γεωλόγος της NASA, Curiosity, έστειλε πίσω στη Γη, ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία αποκαλύπτουν ότι... η επιφάνεια του Άρη δεν είναι επικίνδυνα ραδιενεργή, όπως υποψιάζονταν οι επιστήμονες, λόγω της λεπτής του ατμόσφαιρας.

Όπως αναφέρει η theregister, το εύρημα αυτό δεν εξαλείφει τους κινδύνους της ακτινοβολίας, καθώς κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής καταιγίδας, τα υψηλά επίπεδα μπορούν να αποβούν μοιραία για τους μελλοντικούς επισκέπτες του Άρη.

Ακόμα ένας παράγοντας, ο οποίος είναι σημαντικός για μία ενδεχόμενη ανθρώπινη επίσκεψη στον Άρη είναι το νερό, καθώς όπως όλα δείχνουν το Curiosity ανακάλυψε ότι τα αποθέματα νερού στον πλανήτη μπορεί να είναι μεγαλύτερα απ' ότι υπολόγιζαν οι ειδικοί.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ικανοποιητικές ποσότητες νερού, οι μελλοντικοί αστροναύτες θα μπορούν να παράγουν καύσιμα για το διαστημικό τους όχημα, η ακόμα και οξυγόνο για τις φιάλες τους.

Η ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσκεψη του ανθρώπου στον Άρη μπορεί να αργεί ακόμα, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως τελικά δεν είμαστε μονοί μας στο διάστημα, καθώς το νερό αυξάνει τις πιθανότητες ύπαρξης εξωγήινων μικροβίων.



lifo.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι ξένες γλώσσες «ακονίζουν» τον εγκέφαλο

Posted: 19 Nov 2012 03:40 PM PST


Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας επηρεάζει
βαθιά τον εγκέφαλο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στους ήχους και κάνοντάς τον πιο αποδοτικό, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Νορθουέστερν που την πραγματοποίησαν εκτιμούν ότι η πολυγλωσσία είναι μία μορφή άσκησης για το μυαλό, που το «τελειοποιεί».

Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» (PNAS), κατέγραψαν τις αντιδράσεις του εγκεφάλου 48 υγιών φοιτητών (οι 23 ήταν δίγλωσσοι), σε διάφορους ήχους.

Στο κεφάλι των εθελοντών τοποθετήθηκαν ηλεκτρόδια που κατέγραφαν την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου τους.Όταν στο εργαστήριο επικρατούσε πλήρης ησυχία, οι εγκεφαλικές αντιδράσεις των φοιτητών ήταν οι ίδιες, είτε ήταν δίγλωσσοι είτε ήταν μόνο αγγλόφωνοι.

Όταν, όμως, στον περιβάλλοντα χώρο επικρατούσε φασαρία, ο εγκέφαλος των δίγλωσσων φοιτητών αντέδρασε πολύ ανώτερα στην επεξεργασία των ήχων, καθώς κατόρθωσε να εστιαστεί στις σημαντικές πληροφορίες (αυτές που έπρεπε να ακούσουν οι φοιτητές) αποκλείοντας τις περιττές (τους περιβάλλοντες ήχους).

Οι εγκεφαλικές αντιδράσεις των δίγλωσσων φοιτητών ήταν ιδιαιτέρως έντονες στο στέλεχος του εγκεφάλου – την δομή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κρανίου και αποτελεί τον αισθητήριο και κινητικό «συνδετικό κρίκο» ανάμεσα στον εγκέφαλο και στο σώμα.

Το εγκεφαλικό στέλεχος επιτελεί πολλούς ρόλους, από την ρύθμιση του καρδιακού ρυθμού, της αναπνοής και της αντοχής στον πόνο έως την εγρήγορση, την επίγνωση και τη συνείδηση.

«Η αυξημένη πείρα των δίγλωσσων ανθρώπων με τον ήχο, οδηγεί σε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό, ευπροσάρμοστο και εστιασμένο ακουστικό σύστημα, το οποίο αποδίδει εξαιρετικά καλά σε δύσκολες ή νέες ακουστικές συνθήκες», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Νίνα Κράους, καθηγήτρια στο Τμήμα Νευροβιολογίας του πανεπιστημίου.

«Ο κόσμος λύνει σταυρόλεξα και παζλ για να διατηρεί το μυαλό του "κοφτερό", αλλά διαπιστώσαμε ότι η εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας παρέχει αυτομάτως τα ίδια οφέλη», πρόσθεσε η ερευνήτρια δρ Βιορίκα Μάριαν.

«Τα στοιχεία μας υποδηλώνουν ότι τα οφέλη της διγλωσσίας είναι ευρεία και πολύ ισχυρά, και συμπεριλαμβάνουν την βελτίωση της προσοχής, των αναστολών και της κωδικοποίησης των ήχων».

Ανάλογο όφελος έχει παρατηρηθεί και στους μουσικούς, όταν κάνουν πρόβα, πρόσθεσαν οι δύο ερευνήτριες.Προγενέστερες μελέτες, εξάλλου, έχουν δείξει πως η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μας προστατεύει και από την άνοια.



tanea



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς με σουτ από πολύ πλάγια θέση [video]

Posted: 19 Nov 2012 03:34 PM PST


Αν και ο αγώνας ήταν για την τέταρτη κατηγορία
της Ρουμανίας, ο Ράσβαν Ερεμία πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς.



Ο άσος της Ρασνόφ σκόραρε με σουτ από πολύ πλάγια θέση από τα 35 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο «παράθυρο» της εστίας του τερματοφύλακα.








iefimerida.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΗΠΑ: Έκρηξη των κρουσμάτων διαβήτη

Posted: 19 Nov 2012 03:29 PM PST


Ο αριθμός των ενηλίκων που πάσχουν από
διαβήτη στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε σε τρομακτικά ποσοστά που σε ορισμένες πολιτείες φτάνουν το 100% και... στις περισσότερες ξεπερνούν το 50%, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Πέμπτη.

"Ανά περιοχή, η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφεται στις νότιες πολιτείες και ακολουθούν οι δυτικές, οι μεσοδυτικές και οι βορειοανατολικές", επισημαίνει η Λίντα Γκέις, στατιστικολόγος των Ομοσπονδιακών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών.

Οι πολιτείες στις οποίος σημειώθηκε πραγματική έκρηξη των κρουσμάτων διαβήτη είναι η Οκλαχόμα (αύξηση 226%), η Τζόρτζια (145%) και η Αλαμπάμα (140%).

Επίσης, στο Κεντάκι (κεντρικές ΗΠΑ) και στην πολιτεία της Ουάσινγκτον (βορειοδυτικά) διαπιστώθηκε κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων σε ποσοστά 158% και 135% αντίστοιχα.

Το 1995, μόνο σε τρεις πολιτείες, στην Περιοχή της Ουάσινγκτον και στο Πουέρο Ρίκο το ποσοστό των ενήλικων διαβητικών ήταν 6% ή μεγαλύτερο.

Το 2010, και στις 50 πολιτείες το ποσοστό αυτό ήταν τουλάχιστον 6%, τονίζει η Δρ Ανν Ολμπράιτ, διευθύντρια του τμήματος Σακχαρώδους Διαβήτη των κέντρων.

"Το ποσοστό αυτό θα συνεχίζει να αυξάνεται, αν δεν υπάρξει αποτελεσματική πολιτική για μεγαλύτερη πρόληψη εναντίον του διαβήτη και της παχυσαρκίας, που συχνά αποτελεί την αιτία εμφάνισης της νόσου (διαβήτη τύπου 2).

Ο διαβήτης τύπου 2, ο οποίος ευθύνεται για το 90-95% των κρουσμάτων σε όλες τις πολιτείες είναι δυνατόν να προληφθεί με την αλλαγή του τρόπου ζωής - περισσότερη σωματική άσκηση και υγιεινή διατροφή, υπογραμμίζει η Δρ Ολμπράιτ.

Περισσότεροι από το 1/3 των Αμερικανών σήμερα είναι παχύσαρκοι.
nooz.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η ανατομία του κεραυνοβόλου έρωτα

Posted: 19 Nov 2012 03:24 PM PST


Ο έσω προμετωπιαίος φλοιός του εγκεφάλου
φαίνεται ότι είναι ο ένοχος για τον...






σπινθηροβόλο μαγνητισμό του κεραυνοβόλου έρωτα, καθώς σύμφωνα με ιρλανδούς επιστήμονες παίζει καθοριστικό ρόλο ως προς τις ερωτικές μας επιλογές.



Όπως διαπίστωσαν συγκεκριμένα οι ερευνητές από το Trinity College στο Δουβλίνο, διαφορετικές περιοχές του έσω προμετωπιαίου φλοιού - που εντοπίζεται στο μπροστινό μέρος του εγκεφάλου -, ευθύνονται για την αστραπιαία κρίση μας γύρω από τη φυσική έλξη που μπορεί μέσα σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου να υποδείξει τον «ιδανικό» σύντροφο.



Speed-dating στο όνομα της επιστήμης



Στην πρωτότυπη μελέτη των Ιρλανδών έλαβαν μέρος 78 γυναίκες και 73 άνδρες, όλοι τους ετεροφυλόφιλοι και ελεύθεροι. Πριν τεθούν στην πραγματική δοκιμασία, 39 από τους συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε λειτουργική μαγνητική τομογραφία (fMRI), ενώ παράλληλα παρατηρούσαν τις φωτογραφίες των ατόμων που επρόκειτο να συναντήσουν κατά τη διάρκεια της επόμενης φάσης και αξιολογούσαν τον καθένα από το 1 ως το 4 (με το 4 να αντιστοιχεί στο «θέλω πολύ να βγω μαζί του»).



Προκειμένου να εξετάσουν τι πραγματικά συμβαίνει με την πρώτη ματιά, οι επιστήμονες διοργάνωσαν μέσα στις επόμενες μέρες μια βραδιά speed-dating κατά την οποία οι συμμετέχοντες κινούνται κυκλικά σε έναν χώρο και μιλούν με όλους για πέντε λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση των ραντεβού-«αστραπή» οι ειδικοί ζήτησαν από τους εθελοντές να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια στα οποία θα υποδείκνυαν το άτομο που θα ήθελα να ξαναδούν.



Όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια της βραδιάς των αστραπιαίων ραντεβού, οι εθελοντές είχαν πολύ καλή κρίση για το ποιος τους ενδιέφερε βάσει των φωτογραφιών. Οι ερευνητές είδαν ότι το αρχικό ενδιαφέρον όσων είχαν υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία απέναντι στους εικονιζόμενους στις φωτογραφίες ήταν κατά 63% αληθινό και κατά την κατ' ιδίαν συνάντησή τους.



Οι εθελοντές που «τα βρήκαν» με το αντικείμενο του πόθου τους κατάφεραν να ανταλλάξουν τηλέφωνα και ένα 10%-20% ξαναβγήκε ραντεβού.



«Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ κατά τη διάρκεια της μελέτης και ελπίζουμε κάποια μέρα να λάβουμε ένα προσκλητήριο γάμου, για την ώρα πάντως δεν έχουμε λάβει κάτι» λέει αστειευόμενος ο διδακτορικός φοιτητής Ψυχολογίας και ερευνητής στη μελέτη Τζέφρι Κούπερ.



Κατά τη διάρκεια των «καυτών» κρίσεων, φάνηκε να «παίρνει φωτιά» μια συγκεκριμένη περιοχή του έσω προμετωπιαίου φλοιού που ονομάζεται PCC (Paracingulate cortex). Σύμφωνα με τους επιστήμονες η έντονη δραστηριότητα που καταγράφηκε στο συγκεκριμένο σημείο συνδέεται με τις τελικές «ροζ» αποφάσεις μας.



tovima.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έκανε ενέσεις με ελαιόλαδο στα γεννητικά του όργανα

Posted: 19 Nov 2012 03:19 PM PST


Έπαθε μόλυνση και γιατροί του τα αφαίρεσαν!


«Το μέγεθος δεν είναι το παν». Αυτό το μήνυμα προσπαθούν να περάσουν οι αρχές της Ταϊλάνδης στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας, ύστερα από μια αποτυχημένη επέμβαση μεγέθυνσης πέους σε έναν άντρα 50 ετών.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν τα γεννητικά όργανα, όταν η επέμβαση που έκανε πήγε εντελώς στραβά.
Ο 50χρονος προσπάθησε να εγχύσει ελαιόλαδο στο πέος του, όταν οι φίλοι του τού είπαν ότι αυτό θα… το έκανε μεγαλύτερο!

Ανάλογες μη εγκεκριμένες πρακτικές περιλαμβάνουν ακόμη τη χρήση κερί μελισσών, σιλικόνης ή παραφίνης. Μάλιστα, ένα νοσοκομείο στην Μπανγκόκ αναφέρει ότι κάθε μήνα νοσηλεύονται περίπου 40 άνδρες ασθενείς, οι οποίοι έχουν δοκιμάσει κάποια από αυτές τις μεθόδους.

Ο άτυχος άντρας έπαθε σοβαρή μόλυνση στα γεννητικά του όργανα, καθώς εφάρμοζε την πρακτική με το… ελαιόλαδο αρκετά χρόνια στα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα να μετεξελιχθεί σε καρκίνο και να χρειαστεί να γίνει αφαίρεση.




pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δηλητηριώδες ψάρι που μοιάζει με πέτρα!

Posted: 19 Nov 2012 03:14 PM PST


Το γένος ψαριών
Synanceia της οικογένειας Synanceiidae...

περιλαμβάνει δηλητηριώδη και άκρως θανατηφόρα για τον άνθρωπο ψάρια, γνωστά με την κοινή ονομασία..

«Stone fishes», ή αλλιώς «ψάρια-πέτρες».



Τα εν λόγω ψάρια ζουν στις παράκτιες περιοχές του Ειρηνικού Ωκεανού, ενώ οφείλουν την ονομασία τους στο γεγονός ότι μοιάζουν με πέτρες της θάλασσας, τόσο πολύ μάλιστα που είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να τα ξεχωρίσει.





Έχουν την ικανότητα να ζουν μέχρι και 24 ώρες εκτός νερού, για το λόγο αυτό απαντούν κυρίως στις αμμώδεις ακτές των θαλασσών παραπλανώντας τους λουομένους με την… εμφάνισή τους, που θυμίζουν βράχια ή κοράλλια!















Θεωρούνται από τα πιο δηλητηριώδη ψάρια στον κόσμο, καθώς φέρουν ισχυρή τοξική ουσία στα ραχιαία αγκάθια τους και όταν το ψάρι πατηθεί κατά λάθος από άνθρωπο μπορεί να επιφέρει ακόμη και το θάνατο.





Ανάλογα, μάλιστα, με την πίεση που ασκείται στο σώμα του ψαριού εκκρίνεται και περισσότερο ή λιγότερο δηλητήριο, ενώ στην Αυστραλία αρκετοί άνθρωποι μεταφέρονται κάθε χρόνο εσπευσμένα στα νοσοκομεία από ανάλογα τσιμπήματα.


24ωρο
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πώς είναι στην πραγματικότητα ο Hagrid από το Harry Potter!

Posted: 19 Nov 2012 03:10 PM PST

Αν τον βλέπατε σε άλλη ταινία σίγουρα δεν θα τον αναγνωρίζατε..









 sainiaa.blogspot.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σούπερ γιαγιά σκότωσε το λύκο που της επιτέθηκε!

Posted: 19 Nov 2012 03:05 PM PST


Η Αισάτ Μαξούντοβα
(Aishat Maksudova), από ένα χωριό στην...

περιοχή του Νταγκεστάιν, ήταν με μια ομάδα χωρικών που...έβοσκαν αγελάδες και τα πρόβατα.



Η 56χρονη άκουσε την κραυγή ενός μοσχαριού που δέχτηκε επίθεση και έσπευσε να τρομάξει τον λύκο για να τον απομακρύνει από το κοπάδι, αλλά αυτός της επιτέθηκε.



"Δεν φοβήθηκα καθόλου, στάθηκα μπροστά του, ο λύκος, με ανοιχτό το στόμα ξαφνικά πήδηξε πάνω μου και με άρπαξε από το πόδι μου!".



"Όταν έβαλα το χέρι μου επάνω του για να προφυλαχτώ, ο λύκος μου το άρπαξε στα δόντια του. Προσπαθούσα να τραβήξω το χέρι μου από το στόμα του χτυπώντας τον με μπουνιές στο κεφάλι με το ελεύθερο μου χέρι" συνεχίζει η σούπερ γιαγιά.



"Όταν μου άφησε το χέρι γύρισα και πήρα το τσεκούρι που βρισκόταν δίπλα μου και τον χτύπησα στο κεφάλι", είπε η θαρραλέα Ρωσίδα που χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη μετά την επίθεση που δέχτηκε.

thestival.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

J.OLIVER: Δεν έχω ανοίξει βιβλίο στην ζωή μου

Posted: 19 Nov 2012 03:02 PM PST

Jamie Oliver: «Δεν έχω ανοίξει βιβλίο στην ζωή μου»

Ο διάσημος σεφ απαντά με ειλικρίνεια στην
Independent, βάζοντας όμως μπροστά μια...






δικαιολογία που σηκώνει συζητήσεις



Με ειλικρίνεια και την ίδια στιγμή χρησιμοποιώντας μια δικαιολογία που σηκώνει συζητήσεις, ο 37χρονος σεφ Jamie Oliver απαντά στην στήλη «My secret Life» της Independent και στην ερώτηση ένα βιβλίο που με άλλαξε ως εξής:



«Δεν έχω διαβάσει ποτέ μου βιβλίο. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο με κάνει να φαίνομαι εξαιρετικά αδαής αλλά είμαι δυσλεξικός και βαριέμαι πολύ εύκολα.Το μοναδικό βιβλίο που έχω προσπαθήσει να τελειώσω ήταν το Kitchen Confidential του Anthony Bourdain αλλά τότε ο συγγραφέας ήρθε στη Βρετανία και δεν σταμάτησε να μου επιτίθεται για πέντε ολόκληρα χρόνια.



Έτσι κι εγώ πέταξα το βιβλίο του στη φωτιά. Τώρα πια μου έχει ζητήσει συγγνώμη και τα βρήκαμε. Κάπου εδώ θα πρέπει να το τελειώσω δηλαδή» Η Huffington Post σχολιάζει την απάντηση ως εξής: «Η δυσλεξία δεν εμπόδισε τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, την Αγκάθα Κρίστι και τον Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ να γράψουν αριστουργήματα. Σοβαρά τώρα Τζέιμι... άνοιξε κανένα βιβλίο»



lifo.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η έλλειψη πρωινού μας σπρώχνει σε λίπος, θερμίδες

Posted: 19 Nov 2012 02:54 PM PST

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να
παραλείψετε το πρωινό γεύμα, ξανασκεφθείτε το. Μία νέα...

μελέτη αποκαλύπτει ότι η έλλειψή του... καθιστά ακαταμάχητα τα πλούσια σε λίπη και θερμίδες εδέσματα αργότερα στην ημέρα.



Η μελέτη βασίσθηκε σε λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες (fMRI) εγκεφάλου 21 εθελοντών. Όταν έμεναν νηστικοί το πρωί, ο εγκέφαλός τους… λαμποκοπούσε μόλις έβλεπαν εικόνες παχυντικών τροφίμων.



Οι επιστήμονες λένε πως το εύρημα αυτό μπορεί να αποτελεί κλειδί για το αδυνάτισμα, διότι οι λαχτάρες για γλυκά, τυρόπιτες, σοκολάτες και άλλα εδέσματα είναι αυτές που κατά κανόνα οδηγούν στην αποτυχία την δίαιτα.



Είναι καλά τεκμηριωμένο εδώ και χρόνια πως το πρωινό αποτελεί το κυριότερο γεύμα της ημέρας, διότι παρέχει πολλά οφέλη στον οργανισμό, ένα εκ των οποίων είναι η ρύθμιση της ορέξεως.



Είναι επίσης καλά τεκμηριωμένο ότι όποιος δεν τρώει πρωινό, έχει αυξημένες πιθανότητες πριν το μεσημέρι να έχει… ορμήσει σε κάτι με πολλά λίπη και θερμίδες.



Ωστόσο, ερευνητές από το Imperial College του Λονδίνου θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο και συμβαίνει αυτό.



Έτσι επιστράτευσαν τους 21 εθελοντές και άρχισαν να τους δείχνουν φωτογραφίες παχυντικών και υγιεινών τροφίμων, εν όσω βρίσκονταν μέσα σε μαγνητικούς τομογράφους του Imperial.



Όλοι οι εθελοντές είχαν φυσιολογικό σωματικό βάρος, ενώ το πείραμα έγινε δύο συναπτές ημέρες.



Την μία μέρα δεν είχαν φάει πρωινό πριν κάνουν την λειτουργική μαγνητική τομογραφία, ενώ την επόμενη είχαν φάει ένα πρωινό των 730 θερμίδων μιάμιση ώρα πριν μπουν στον μαγνήτη.



Στο τέλος και των δύο πειραμάτων, οι ερευνητές πρόσφεραν στους εθελοντές δεκατιανό.



Όπως έδειξαν οι λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες, η έλλειψη του πρωινού προκάλεσε εμφανείς αλλαγές στην εγκεφαλική λειτουργία των εθελοντών.



Όπως είπαν στο συνέδριο Neuroscience 2012, όταν οι εθελοντές ήταν νηστικοί και κοιτούσαν τις φωτογραφίες των παχυντικών φαγητών, υπήρχε υπερενεργοποίηση του προμετωπιαίου φλοιού του εγκεφάλου τους – κάτι το οποίο δεν συνέβαινε όταν κοιτούσαν τις φωτογραφίες των υγιεινών τροφίμων.



Ο προμετωπιαίος φλοιός είναι το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με την ελκυστικότητα του φαγητού.



Επιπλέον, όταν οι εθελοντές έκατσαν να φάνε μετά το τέλος του πειράματος, κατανάλωσαν κατά 25% περισσότερες θερμίδες απ' όσες την ημέρα που είχαν φάει πρωινό.



«Από τα ευρήματα της fMRI και την κατανάλωση φαγητού καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δίχως πρωινό αφ' ενός πεινάμε περισσότερο, αφ' ετέρου δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση στα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Τόνι Γκόλντστοουν, ενδοκρινολόγος και ερευνητής στην Μονάδας Μεταβολικής & Μοριακής Απεικόνισης του Imperial.



Και πρόσθεσε: «Ένας από τους κύριους λόγους που είναι τόσο δύσκολο το αδυνάτισμα, είναι η έλξη που νιώθουμε προς τα παχυντικά τρόφιμα. Συνεπώς η παράλειψη του πρωινού είναι πολύ μεγάλο λάθος όταν το θέμα είναι ο έλεγχος του σωματικού βάρους».







24ωρο
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ "Τα όνειρα των νέων είναι να γίνουν σαν τον Χατζηγιάννη"

Posted: 19 Nov 2012 02:49 PM PST

Ιδιαίτερα απογοητευμένος από το
πολιτικό σύστημα είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε το θυμό του για το "Γολγοθά" που βιώνει η χώρα μας.
"Ο κόσμος το μαζί το έχει ανάγκη, βομβαρδίζεται ανηλεώς και μέρα με την μέρα χάνει όλο και περισσότερα πράγματα, είναι πια πεπεισμένος ότι που κι αναπνέει είναι τυχερός", είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι δεν ήταν τυχαίο που ο ελληνικός λαός περνάει όλη αυτή τη σκληρή διαδικασία.
"Διέγνωσαν ότι υπάρχει εύπορο έδαφος και απουσία πολιτισμού και έχτισαν πάνω σε αυτό, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν σε μια χώρα παγιωμένη, εδώ είναι μπάτε σκύλοι αλέστε", δήλωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Επιπλέον μιλώντας για την έλλειψη ποιότητας στην καθημερινότητα μας, τόνισε πως το lifestyle και η τηλεόραση συνέβαλαν στο να διαλυθούν τα πάντα.
"Τα σημερινά τραγούδια, τα πιπίνια, τα μπουζούκια και ο σεξισμός είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα του σήμερα, χρησιμοποιούν την τακτική του "φύγε εσύ έλα εσύ", δεν θέλουν άλλο Νταλάρα και Σαββόπουλο, τα όνειρα πια είναι να γίνουν σαν τον Χατζηγιάννη, με γυναίκες, χρήματα, σκουλαρικάκι και Μύκονο το καλοκαίρι, πρέπει να γίνω σαν τον κατσιμίχα το θεότρελο να είμαι από το ένα ψυχιατρείο στο άλλο, βλέπεις εμείς είμαστε πια Cult, τρελοί και έντεχνοι ποιος θέλει να γίνει σαν εμάς κι ας έχουμε πουλήσει οχτώ φορές παραπάνω από τους λεγόμενους εμπορικούς", ανέφερε χαρακτηριστικά.



 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι σήμερα ο Αλ Πατσίνο! Σοκαριστική η αλλαγή του!

Posted: 19 Nov 2012 02:44 PM PST



Σοκάρει με την εμφάνισή του ο Αλ Πατσίνο..

Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ έκανε μια βόλτα στην Νέα Υόρκη και δεν θύμιζε σε τίποτα τον γόη των ταινιών μέσα από τις οποίες αγαπήθηκε.

Εμφανώς κουρασμένος και φορώντας σκούφο στο κεφάλι και ένα μακρύ καφέ παλτό ήταν..άλλος άνθρωπος.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν εμφανώς αδυνατισμένος και φορούσε ένα παντελόνι που ήταν αρκετά νούμερα μεγαλύτερό του.

Ο Αλ Πατσίνο είχε μια εφημερίδα στην τσέπη και βιαζόταν προκειμένου να αποφύγει τους φωτογράφους που τον κυνηγούσαν.








Πηγή: gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως ήταν η Άννα Βίσση πριν 30 χρόνια! Απίστευτη αλλαγή!

Posted: 19 Nov 2012 02:40 PM PST



Για τις πραγματικές σταρ, ενώ νομίζεις ότι
γνωρίζεις τα πάντα, πάντα ανακαλύπτεις εκδοχές του εαυτού τους, που σε ξαφνιάζουν..

Η Άννα Βίσση τον Μάρτιο του 83 έμενε στην Φιλοθέη με τον Νίκο Καρβέλα και μίλαγε για την πορεία της, την ζωή της  και τα θέλω της, που δεν έχουν καμία σχέση, με την σημερινή της περσόνα..

Δείτε πως ήταν πριν 30 χρόνια στις φωτογραφίες που ακολουθούν ..




















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

RIHANNA: Έρχεται στην Αθήνα για συναυλία!

Posted: 19 Nov 2012 02:34 PM PST


Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η Rihanna
έρχεται στην Αθήνα για συναυλία, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους Έλληνες fans της...







Σύμφωνα με το καινούριο ανανεωμένο της πρόγραμμα συναυλιών, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη χώρα μας, στις 5 Αυγούστου 2013, στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του «Diamonds World Tour».



Δείτε αναλυτικά τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς σταθμούς της:

May 26, 2013 Bilbao Spain Bizkaia Arena

May 28, 2013 Lisbon Portugal Pavilhão Atlântico

June 1, 2013 Barcelona Spain Palau Sant Jordi

June 2, 2013 Montpellier France Arena Montpellier

June 3, 2013 Lyon Halle Tony Garnier

June 5, 2013 Antwerp Belgium Sportpaleis

June 8, 2013 Paris France Stade de France

June 10, 2013 Cardiff United Kingdom Millennium Stadium

June 12, 2013 Manchester Manchester Arena

June 15, 2013 London Twickenham Stadium

June 17, 2013 Birmingham LG Arena

June 20, 2013 Sunderland Stadium of Light

June 23, 2013 Amsterdam Netherlands Ziggo Dome

June 26, 2013 Cologne Germany Lanxess Arena

June 29, 2013 Zurich Switzerland Hallenstadion

July 2, 2013 Berlin Germany O2 World

July 9, 2013 Vienna Austria Wiener Stadthalle

July 20, 2013 Helsinki Finland Hartwall Arena

July 22, 2013 Stockholm Sweden Ericsson Globe

July 25, 2013 Oslo Norway Telenor Arena

July 26, 2013 Bergen Koengen

July 28, 2013 Prague Czech Republic O2 Arena

July 30, 2013 Budapest Hungary Budapest Sports Arena

August 1, 2013 Belgrade Serbia Kombank Arena

August 3, 2013 Sofia Bulgaria Armeec Arena

August 5, 2013 Athens Greece OACA Olympic Indoor Hall





neolaia.gr









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΚΑΥΤΗ ΧΗΡΑ Ξεσηκώνει τη γειτονιά κάθε βράδυ με τις... επιδόσεις της!

Posted: 19 Nov 2012 02:30 PM PST

Μια 50χρονη χήρα στην Αχαΐα
έχει αναστατώσει ολόκληρη την γειτονιά αφού, δεν αφήνει κανέναν να κοιμηθεί με τα ουρλιαχτά της κατά τη διάρκεια των ερωτικών της στιγμών με το νεαρό σύντροφό της!
Διαμένει στην περιοχή του Απ. Παύλου στην Πάτρα, σε κτίριο που δεν διαθέτει καλή ηχομόνωση, συνεπώς οι κραυγές της 50χρονης χήρας ακούγονται πιο έντονα...
Επειδή μάλιστα κατοικεί σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου και η πολυκατοικία είναι τετραώροφη, βρίσκεται ακριβώς στη μέση οπότε ο θόρυβος φθάνει παντού το ίδιο.
Όπως υποστηρίζουν οι ένοικοι, τα περισσότερα βράδια μένουν ξύπνιοι, όπως επίσης και τα παιδιά τους που την επομένη πηγαίνουν στο σχολείο νυσταγμένα.
Παρ' ότι έχουν γίνει δεκάδες παρατηρήσεις, το πρόβλημα σύμφωνα με το dete.gr, παραμένει, με τους γείτονες να απειλούν πως αν η 50χρονη χήρα δεν συνετιστεί με τις παρατηρήσεις θα ειδοποιήσουν την αστυνομία.



 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Posted: 19 Nov 2012 02:30 PM PST


Μοναδικό υπερθέαμα! Η έκλειψη Ηλίου της 13ης Νοεμβρίου από το διάστημα!

Posted: 19 Nov 2012 02:24 PM PST



Δυο «διαφορετικές» λήψεις της ολικής έκλειψης
Ηλίου που σημειώθηκε τη 13η Νοεμβρίου έδωσαν στη δημοσιότητα η ευρωπαϊκή και η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

Το βίντεο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) «τραβήχτηκε» από το Διάστημα, από τον δορυφόρο Probe 2. Ο δορυφόρος παρακολουθεί τον Ηλιο με υπέρυθρες ακτίνες καταγράφοντας τη δραστηριότητα των ηλιακών κηλίδων και περνάει γύρω από τη Γη 14,5 φορές κάθε εικοσιτετράωρο. Σε αυτές του τις «βόλτες» ο Probe 2 είδε από εκεί ψηλά τρεις πολύ σύντομες μερικές ηλιακές εκλείψεις τις οποίες μπορείτε να δείτε και εσείς στο επάνω βίντεο.

Το βίντεο της NASA (κάτω) «γυρίστηκε» από τη Γη, από την Αυστραλία όπου και ήταν ορατή η ολική έκλειψη. Η λήψη ξεκινάει ακριβώς τη στιγμή που η Σελήνη αρχίζει να καλύπτει πλήρως τον Ηλιο και προσφέρει μια μεγαλοπρεπή και ευκρινέστατη εικόνα του στέμματος του άστρου μας.






real.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥ ΣΕΞ!!! Υπόσχονται ηδονή και... μακροζωία!

Posted: 19 Nov 2012 02:19 PM PST

Όπως φαίνεται η εποχή που οι
σύντροφοί μας θα αντικατασταθούν και μάλιστα επάξια από... μηχανές είναι κοντά!
Οι μελέτες επί του θέματος, αναφέρουν πως το σεξ με τα ρομπότ μπορεί να δώσει στις γυναίκες και τους άντρες μακροζωία(!), αφού επικρατεί η εικασία ότι με κάποιον τρόπο ο οργασμός και η υγεία του ανθρώπου συνδέονται.
Οπότε... αν ένα ρομπότ μπορεί να προσφέρει στο "χρήστη" του πολύ πιο έντονη ηδονή, σε σύγκριση κάθε ανθρώπινη επαφή, τότε του "προσφέρει" και περισσότερα χρόνια ζωής.
Έτσι και οι συγγραφείς του βιβλίου «The Longevity Project», προσπαθώντας να ερευνήσουν τη σχέση οργασμού και υγείας αναφέρουν ότι οι γυναίκες που έχουν συχνούς και έντονους οργασμούς ζουν περισσότερο.
Προκύπτει όμως το ερώτημα: τι παίζει σπουδαιότερο ρόλο στη σχέση οργασμού-μακροζωίας; Η έντονη απόλαυση ή η συχνότητα; Στη δεύτερη περίπτωση είναι σίγουρο ότι ένα ρομπότ δεν θα κουραστεί ποτέ να κάνει σεξ, εκτός και αν... μείνει από μπαταρία, οπότε τους συχνούς οργασμούς τους έχεις εξασφαλισμένους.
Πάντως σε κάθε περίπτωση οι υποστηρικτές των σεξ ρομπότ εκθείασαν τις ικανότητες τους. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Transhumanity αναφέρεται:
"Τα Sexbots θα μας προσφέρουν απίστευτους οργασμούς γιατί θα είναι πιο επιθυμητά, πιο υπομονετικά, πιο πρόθυμα και δεν θα νοιάζονται για την προσωπική τους ευχαρίστηση. Επιπλέον οι γνώσεις τους για το σεξ θα είναι απεριόριστες: Θα μπορούν να κάνουν καλύτερο στοματικό σεξ, να φιλούν πιο παθιασμένα, να κάνουν τέλειο μασάζ στο g-spot και στην περιοχή του προστάτη".
Να σημειώσουμε τέλος πως σε περίπου 40 χρόνια, δηλαδή γύρω στο 2050, ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Victoria υποστηρίζουν ότι το πληρωμένο σεξ θα γίνεται και από ιερόδουλες-ρομπότ!


 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Τα καυτά φιλιά της Σταρ Έλλας στην Μύκονο

Posted: 19 Nov 2012 02:14 PM PST

Ξέρουμε τι έκανε πριν κατακτήσει τον τίτλο
της Σταρ Ελλάς 2012, η Βασιλική Τσιρογιάννη.
Έδινε καυτά φιλιά στις ακρογιαλιές της Μυκόνου!
Ο τυχερός δεν ήταν άλλος από τον Θανάση Παπάζογλου τον παίχτη του ΟΦΗ. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2011, όταν ο άσσος του ποδοσφαίρου αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.
Όπως παρατηρούμε και στις φωτογραφίες το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής πέρασαν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων και μάλιστα ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.
Η Σταρ Ελλάς φορώντας ένα καυτό μπικίνι στο χρώμα του πάθους ήταν ιδιαίτερα "καυτή" και σίγουρα θα ανέβασε κατά πολύ με την παρουσία της, το "θερμόμετρο" στα ύψη!

















 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Στην φυλακή η Ρουσλάνα

Posted: 19 Nov 2012 02:09 PM PST

Σοκ έχει προκαλέσει η φωτογραφία
που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απαθανατίζει  την Ρουσλάνα πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Η νικήτρια της Eurovision του 2004 σε άθλια κατάσταση, πέρασε της φυλακής την πόρτα και βρίσκεται στο κρατητήριο. Όλα αυτά βέβαια, σύμφωνα με το Oikotimes, έγιναν για τις ανάγκες του νέου της video clip, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Τέλος, μέχρι να γίνει γνωστό ότι όλα αυτά δεν είναι αληθινά οι θαυμαστές της είχαν πανικοβληθεί. 




 gossip-tv.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο σήμερα ΤΡΙΤΗ 20/11;;;

Posted: 19 Nov 2012 02:04 PM PST


ΚΡΙΟΣ





aries



Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε αρκετά πιεσμένοι γιατί θα χρειαστεί να ανακαλύψετε νέες ισορροπίες μεταξύ των φιλοδοξιών σας αλλά και των υποχρεώσεών σας που μπορεί να είναι γονείς, οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο έχετε αναλάβει. Εδώ χρειάζεται για να μην ξεσπάσετε εύκολα και με την πρώτη, να είστε όσο μπορείτε πιο ευέλικτοι και έτοιμοι περισσότερο για επικοινωνία παρά για οτιδήποτε άλλο. Ο πήχης πάντως ανεβαίνει και μπορεί ένας Αιγόκερως να σας τον ανεβάσει. Το εξωτερικό μπορεί να είναι μέσα στα επόμενα σχέδια σας.







ΤΑΥΡΟΣ



taurus



Ξεκινάει μια καλή εποχή για σας, παρόλο που οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε αρκετά ζορισμένοι από μια δυσκολία του παρελθόντος που ακόμα κρατάει ή από έναν συνεργάτη ή ακόμα και μια συντροφική σχέση που μπορεί να είναι και Σκορπιός. Καλό είναι να ξεκινήσετε δίαιτα ή να διορθώσετε τη διατροφή σας για να έχετε ενέργεια, επειδή αυτό το διάστημα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μειωμένη ζωτικότητα. Από τις δυσκολίες πάντως θα δυναμώσετε και θα μετρήσετε που ακριβώς είναι τα όριά σας. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας ρίξει τα δίχτυα του αλλά με ένα πολύ σοβαρό τρόπο.



ΔΙΔΥΜΟΙ



gemini



Καιρός να οργανωθείτε και να κάνετε κινήσεις που θα εμπεριέχουν πειθαρχία και φιλοδοξίες. Ο Αιγόκερως σας συντονίζει και σας βάζει ένα άλλο σκεπτικό με το οποίο θα καταφέρετε περισσότερα σε πρακτικό επίπεδο. Μέσα στη δουλειά σας ή στην καθημερινότητά σας βλέπετε ότι έχετε κολλήσει αρκετά και δεν κινείται εύκολα τίποτε. Καλό είναι να ξαναπιάσετε αυτά τα θέματα που σας κουράζουν για να τα λύσετε μια και καλή. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να ξεκινήσει και πάλι, παρόλο που αυτός είναι κάπως επιφυλακτικός μαζί σας.







ΚΑΡΚΙΝΟΣ



cancer



Θα δώσετε προτεραιότητα στους άλλους και αυτό ίσως να σας κουνήσει και να αρχίσετε να έλκετε περισσότερο κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν. Επειδή βαθιά μέσα σας είστε αρκετά φιλόδοξοι, αυτό θα βγει τώρα στην επιφάνεια και ίσως να το δείτε και στα μάτια κάποιου προσώπου που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Καλό είναι όμως να βαδίζετε συντηρητικά, τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές εκρήξεις και αποκαλύψεις από άτομα που δεν τo περιμένατε.







ΛΕΩΝ



leo



Σήμερα, νιώθετε αρκετά πιεσμένοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, επειδή υπάρχει κρυμμένος θυμός μέσα σας και μπορεί και να ξεσπάσετε ξαφνικά και ίσως και άδικα. Από την άλλη, όσοι ασχολείστε με θέματα καλλιτεχνικά ή δημιουργικά θα έχετε μια επιτυχία και επιβράβευση από εκεί που δεν το περιμένατε. Το ότι χρειάζεστε να λάβετε υπόψη σας περισσότερο κάποιες υποχρεώσεις που είναι αναγκαίες και κυρίως της οικογένειάς σας, θα σας ζορίσει αλλά θα σας οργανώσει περισσότερο. Μπορεί να υπάρχει επαφή με έναν Αιγόκερω αλλά επειδή πάντα σας θυμίζει τα καθήκοντά σας, μπορεί να σας καταπιέζει κιόλας. Δυσκολίες με ένα ακίνητο που όμως σιγά σιγά θα εξομαλυνθούν.







ΠΑΡΘΕΝΟΣ



virgo



Υπάρχει ένα καλό κομμάτι που αυτή την στιγμή σας ευχαριστεί και κυρίως αφορά στην δουλειά σας σε σχέση όμως με ομάδες και κάτι πρωτοποριακό που σκέφτεστε να κάνετε ή ήδη έχετε ξεκινήσει. Οικονομική εύνοια από μια συνεργασία σας φτιάχνει το κέφι και το μέλλον. Ένας Σκορπιός επανέρχεται κοντά σας αλλά ίσως να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά μέχρι το τέλος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να είναι ακόμα και μέσα στον χώρο του σπιτιού σας.



 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.







ΖΥΓΟΣ



libra



Ερωτικά, νιώθετε δυνατοί και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε πάνω στο τεντωμένο σκοινί και να φέρετε με μεγάλη μαεστρία τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Χρειάζεται όμως να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που θα νιώσετε την ανάγκη να οργανωθείτε περισσότερο και να κάνετε άμεσες αλλαγές. Να είστε πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση όλη αυτή την εβδομάδα αλλά και να αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα που μπορεί να είναι πιο πάνω στην επαγγελματική ιεραρχία ή με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.







ΣΚΟΡΠΙΟΣ



scorpio



Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε βάλει προτεραιότητες και από αυτό ζορίζεστε αρκετά γιατί θέλετε να ολοκληρώσετε μια δουλειά η οποία σας φαίνεται πολύ δύσκολη. Ένα άτομο που σας απασχολεί αλλά δεν κάνει την εμφάνισή του όπως εσείς θέλετε, καλύτερα θα ήταν να περιμένετε λίγο και να το αφήσετε να κάνει τις δικές του κινήσεις. Αν είστε πάντως προσανατολισμένοι προς την καριέρα σας, τότε θα δείτε ότι θα γίνουν πολλά και καλά πράγματα. Δυσκολίες με Υδροχόο που όμως θα τις ξεπεράσετε εύκολα, αν ανοίξετε τα χαρτιά σας και πείτε αυτό που σας ενοχλεί.







ΤΟΞΟΤΗΣ



sagittarius



Συνεχίζει να υπάρχει ένα δύσκολο κομμάτι στη ζωή σας και δεν μπορείτε να το λύσετε. Μοιάζει με ένα κόμπο που δεν μπορείτε να βρείτε την άκρη του. Καλύτερα είναι να εξετάσετε πιο βαθιά κάποια θέματα που σας απασχολούν και κυρίως αν συνεργάζεστε με ένα Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο. Η ζωή σας αλλάζει γιατί εσείς έχετε αποφασίσει να πάρετε μια νέα γνώση η οποία θα σας απελευθερώσει και θα σας δημιουργήσει πνευματική αναβάθμιση. Με αυτόν τον τρόπο θα λύσετε όλα σας τα προβλήματα από τα πρακτικά μέχρι και τα συναισθηματικά.







ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



capricorn



Ο Άρης στον Αιγόκερω σας δημιουργεί νέες συνθήκες και δραστήρια συμπεριφορά. Για αυτό να επιδιώξετε να ακούσετε περισσότερο το ένστικτό σας και να αφήσετε κατά μέρους τις μεγάλες ενοχές και βαριές υπευθυνότητες. Χρειάζεται να ελαφρύνετε λίγο και να κοιτάξετε πιο βαθιά τον εαυτό σας. Είστε πάντως έτοιμοι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να κάνετε τις αλλαγές σας και μάλιστα μερικοί νιώθετε την ανάγκη να ξεσηκωθείτε και να επαναστατήσετε γιατί δεν θέλετε άλλο να καταπιέζεστε. Ένας φλογερός Κριός μπορεί να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας αλλά και να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι είστε πολύ ειλικρινείς μαζί του και ίσως καμιά φορά να το παρακάνετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



aquarius



Προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις που δεν θα θέλατε να τις ξέρουν οι άλλοι, παρόλα αυτά επιδιώκετε την αποδοχή τους αλλά και τη συνεργασία τους. Μια σχέση από το εξωτερικό μπορεί ξαφνικά να λειτουργήσει και από εκεί που δεν το περιμένατε να έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία προσωπική που θα αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και προσωπική απόφαση η οποία θα σας ξεμπλοκάρει από τις εσωτερικές δυσκολίες που σχετίζονται με το παρελθόν σας. Ένας φίλος με υψηλά κοινωνικά στάνταρ σας στηρίζει σε κάποια επαγγελματικά σχέδια.







ΙΧΘΥΕΣ



pisces



Έχετε ήδη ξεκινήσει να συμμαζέψετε κατά πρώτον κάποια οικογενειακά σας θέματα και κατά δεύτερο θέματα της δουλειάς σας που εκκρεμούν και δεν σας αφήνουν να ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε για να μπείτε σε ένα πρόγραμμα που θα αρχίσετε να εισπράττετε. Η επικοινωνία και η γνώση σας δίνουν ένα άνοιγμα και από αυτό θα πιαστείτε για να δείτε τη ζωή και με άλλα μάτια. Ένας Δίδυμος που έχει μπει στην ζωή σας σάς δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε περισσότερο και να μάθετε πράγματα για αυτόν τα οποία μπορεί να μην σας αρέσουν αλλά είναι αληθινά και σας ανοίγεται.

astrology.gr

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν θα πιστεύετε τι φωτογραφία ανέβασε στο Facebook!

Posted: 19 Nov 2012 02:00 PM PST




Πραγματικά δεν πάει το μυαλό σας, τι φωτογραφία ανέβασε στο Facebook!
Μέσω των social media μπορεί κανείς να γίνει πολύ εύκολα τελικά παγκοσμίως ρεζίλι!









kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Koρέα: Χτίζει πολυτελέσταση μεγαλούπολη αξίας 215 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Posted: 19 Nov 2012 01:55 PM PST



Η Κορέα πρόκειται να δημιουργήσει μια
πολυτελέσταση μεγαλούπολη στην νησιά Yongyu-Miiu στην περιοχή Incheon. Η μεγαλούπολη θα έχει την ονομασία 8City και σκοπός της θα είναι να προσελκύσει τους τουρίστες από κάθε άκρη της γης. Το κόστος του έργου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού φτάνει τα 215 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η μεγαλούπολη θα έχει έκταση 80 τετραγωνικών χιλιομέτρων και θα περιλαμβάνει πολυτελή ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, καζίνο, θεματικά πάρκα, ένα στάδιο Formula 1, ένα συναυλιακό χώρο 50.000 θέσεων και άλλες εγκαταστάσεις με σκοπό τη ψυχαγωγία των τουριστών.

Τέλος να σημειώσουμε πως η ονομασία της μεγαλούπολης (8City) δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού για τους Κινέζους ο αριθμός 8 συμβολίζει την καλή τύχη!









Πηγή: whos.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές