Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Για ποιον βραβευμένο Έλληνα δημιουργήθηκε γκρουπ μίσους στο FB? (Video) (Αποκλειστικά στο tv πίνεις)

Posted: 22 Nov 2012 09:21 AM PST

Για ποιον βραβευμένο Έλληνα δημιουργήθηκε γκρουπ μίσους στο FB? (Video) (Αποκλειστικά στο tv πίνεις)

Είναι μία από τις σημαντικότερες μορφές των ελληνικών γραμμάτων, με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές διασκευές των βιβλίων του αντιδικτατορική δράση και πλούσιο μεταφραστικό και δημοσιογραφικό παρελθόν,

ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την ίδρυση της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Russell Brand: Συνεχίζει να προκαλεί τα αδιέξοδά του

Posted: 22 Nov 2012 04:48 AM PST

Russell Brand: Συνεχίζει να προκαλεί τα αδιέξοδά του

Η μανία του Βρετανού ηθοποιού να μαζεύει τα βλέμματα επάνω του, μοιάζει πλέον με ψυχαναγκασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Γιώργος Κυβέλλος: Ο νέος γενικός διευθυντής της Heaven music

Posted: 22 Nov 2012 09:15 AM PST

Γιώργος Κυβέλλος: Ο νέος γενικός διευθυντής της Heaven music

Μετά την αποχώρηση του Μάκη Πουνέντη, ο Γιώργος Κυβέλλος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στη Heaven Music και στην Heaven Live.

Ο Γιώργος Κυβέλλος, ένα από τα πιο καταξιωμένα επιτελικά  στελέχη στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Έχει διαγράψει πορεία 40 χρόνων σε κορυφαίες θέσεις των μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιριών στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Mε αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Γιώργου Κυβέλλου, ο  Alexander Holland COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα απαιτητική εποχή για τη μουσική βιομηχανία, είμαι βέβαιος ότι o Γιώργος Κυβέλλος, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις συνέργιες και την δυναμική του Ομίλου μας, θα εφαρμόσει μια καινοτόμο προσέγγιση με έμφαση στα νέα μέσα, δίνοντας έτσι μια νέα ώθηση στην εξέλιξη της Heaven Music και της Heaven Live».

Σάλκε: Τούρτα από τα χέρια του Παπαδόπουλου!

Posted: 22 Nov 2012 06:14 AM PST

Σάλκε: Τούρτα από τα χέρια του Παπαδόπουλου!

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε τάξει σουβλάκια στους συμπαίκτες του στη Σάλκε και τώρα μετά από την επανάληψη της επιτυχίας επί των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως θα φάνε τούρτα από τα χέρια του!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Megan Fox: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε μόλις δυο μήνες!

Posted: 22 Nov 2012 09:05 AM PST

Megan Fox: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε μόλις δυο μήνες!

Μόλις δυο μήνες μετά τον ερχομό του μωρού της η Megan Fox δείχνει να είναι σε άψογη φόρμα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

Katie Holmes: Θα έχει ή όχι μαζί της τη Suri στη γιορτή των Ευχαριστιών;

Posted: 22 Nov 2012 03:07 AM PST

Katie Holmes: Θα έχει ή όχι μαζί της τη Suri στη γιορτή των Ευχαριστιών;

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Οχάιο μεταβαίνει σήμερα η Katie Holmes για να γιορτάσει τη Μέρα των Ευχαριστιών με τους γονείς της.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν η ηθοποιός θα έχει μαζί της και τη Suri ή αν η μικρή επιτέλους θα συναντήσει μετά από καιρό τον πατέρα της, Tom Cruise.

Πώς μια τσατσά από τη Λάρισα κατατρόπωσε το “πουλάκι τσίου”

Posted: 22 Nov 2012 08:03 AM PST

Πώς μια τσατσά από τη Λάρισα κατατρόπωσε το

Οι αλήθειες για την κυρία Σούλα.

Στο εξωτερικό συμβαίνει. Στην Αμερική, στην Αγγλία και σε χώρες που έχουν ανακαλύψει τη σόου μπίζνες πολύ πριν από μας, την έχουν αποθεώσει, την έχουν αποδομήσει, την έχουν βαρεθεί και τελικά την έχουν τοποθετήσει στις σωστές τις διαστάσεις, οι πρωταγωνιστές της τηλεόρασης είναι πια οι άνθρωποι της καθημερινότητας, οι άνθρωποι της πραγματικής ζωής που έχουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Τα «ταξίδια» του Μίκη Θεοδωράκη βρήκαν στέγη

Posted: 22 Nov 2012 08:29 AM PST

Τα «ταξίδια» του Μίκη Θεοδωράκη βρήκαν στέγη

Ο Μίκης Θεοδωράκης ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει με τις μουσικές του επιτυχίες.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και η Παραδοσιακή Ορχήστρα του Χρήστου Τσιαμούλη θα κάνουν το μουσικό αυτό οδοιπορικό για τρεις μόνο παραστάσεις στην μουσική σκηνή «Ιερά Οδό 22». Οι παραστάσεις θα είναι 2,8 και 9 Δεκεμβρίου.

Οι απορίες της Μενεγάκη που «ισοπέδωσαν» τον Καναράκη!

Posted: 22 Nov 2012 08:44 AM PST

Οι απορίες της Μενεγάκη που «ισοπέδωσαν» τον Καναράκη!

Τη δουλειά του πήγε να προωθήσει ο Παντελής Καναράκης στην εκπομπή «Ελένη» και «ισοπεδώθηκε»! Ο λόγος;

Ο ηθοποιός ξεκίνησε να μιλήσει για την παράσταση που γράφει και πρωταγωνιστεί στο bar – restaurant του Φώτη Σεργουλόπουλου «Shamone»! Ποιος να του έλεγε όμως πως η παρουσιάστρια δεν έχει ξανά πάει σε τέτοιου είδους παραστάσεις και θα ξεκινήσει τις ερωτήσεις... «Τι ώρα ξεκινάτε; Πόσο διαρκεί; Μπορώ να πάρω και μπουκάλι ή μόνο ποτό; Γιατί αυτός είναι τόσο ψηλός; Ποιοι κάθονται μπροστά; Πληρώνω ξεχωριστά για την παράσταση; Τις άλλες μέρες το μαγαζί είναι κλειστό; Ο Φώτης το αγόρασε το μαγαζί ή το νοικιάζει;», ήταν κάποιες από τις ερωτήσεις της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το απόσπασμα

Κατερίνα Λέχου: Έχει το δικό της «άβατο»

Posted: 21 Nov 2012 04:09 AM PST

Κατερίνα Λέχου: Έχει το δικό της «άβατο»

Η Κατερίνα Λέχου μπορεί να έχει μια μακροχρόνια σχέση , ωστόσο θέλει τον χώρο και τον χρόνο της.

Η ηθοποιός θέλει να ζει μόνη της στο σπίτι της, για να κάνει με την ησυχία της τις πρόβες της και να χαλαρώνει όταν το έχει ανάγκη. «Το σπίτι μου είναι το «άβατό» μου. Αν είχα μεγαλύτερο σπίτι δεν θα υπήρχε πρόβλημα συγκατοίκησης, αρκεί να εξασφάλιζα για μένα έστω μια πολύ μικρή γωνιά, ένα δωματιάκι κατάδικό μου, όπου να μην μπαίνει κανείς γιατί υπάρχουν μέρες που να μην θέλεις να είσαι με τον σύντροφό σου», εξήγησε στην εφημερίδα news η ηθοποιός και συνέχισε: «Ο ίδιος το σέβεται αυτό, όπως σέβομαι και εγώ τις δικές του συνήθειες». Τέλος, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της έχει το κλειδί του σπιτιού της για ώρα ανάγκης όπως συνέβη πριν λίγο καιρό. «Με έπιασε στις τέσσερις τα ξημερώματα οξύς πόνος στη χολή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και δεν ήθελα να ανησυχήσω τους γονείς μου. Έτσι, ήρθε ο δικός μου άνθρωπος και με πήγε στο νοσοκομείο, όπου μπήκα κατευθείαν για εγχείρηση».

Η απάντηση Τατσόπουλου στο Facebook μετά τον θόρυβο που προέκυψε!

Posted: 22 Nov 2012 08:53 AM PST

Η απάντηση Τατσόπουλου στο Facebook μετά τον θόρυβο που προέκυψε!

Σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος έκανε μια δήλωση που ξεσήκωσε τεράστιο θόρυβο και σχολιάστηκε πολύ ήση στα social media

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Οπαδός κατέβασε το σουτιέν της στην εξέδρα και...

Posted: 22 Nov 2012 04:56 AM PST

Οπαδός κατέβασε το σουτιέν της στην εξέδρα και...

Τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μπορεί να είναι πολλά. Απ' το να σκοράρει ο Αντριάνο καταστρατηγώντας το Fair Play μέχρι να γδύνονται κοπέλες στις εξέδρες, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Η παρέα του MTV μεγαλώνει

Posted: 22 Nov 2012 08:53 AM PST

Η  παρέα του MTV μεγαλώνει

Η πρώτη επιλογή για οικιακή ψυχαγωγία γίνεται το νεανικό μουσικό κανάλι MTV όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα νούμερα μέτρησης τηλεθέασης από την Nielsen Audience Measurement Greece.

 

Το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τις νεανικές σειρές που προβάλει το κορυφαίο διεθνώς μουσικό κανάλι και αυτό φαίνεται από την εκρηκτική αύξηση τηλεθέασης που παρουσιάζει το κανάλι στις ζώνες που προβάλλονται.

Το slot 14:00 – 18:00, το ποσοστό αύξησης είναι 175%, από 2.4% σε 6.6%.
 Στη συγκεκριμένη  ζώνη προβάλλονται οι "αγαπημένες" νεανικές σειρές Big Time Rush & Victorious, το comedy animation Crash Canyon, το talent show America's Best Dance Crew και το  κλασσικό και αγαπημένο «Pimp My Ride».

Συνολικά, το MTV έχει αυξήσει το μερίδιο τηλεθέασής του (SHR%) κατά 55.6% από 1.8% (περίοδος 01/01/2012 – 31/10/2012) σε 2.8% (περίοδος 01/11/2012 – 21/11/2012).

Τα νούμερα αφορούν το ηλικιακό κοινό Αθήνα 15-24.

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η γυναίκα μου με έκανε να πω το “ναι” και να βγω γυμνός στο θεατρικό σανίδι»

Posted: 21 Nov 2012 09:53 AM PST

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η γυναίκα μου με έκανε να πω το

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν είχε ενδοιασμούς να εμφανιστεί γυμνός στο θεατρικό σανίδι.

«Επειδή είμαι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει με πουριτανισμό, εκείνη που με βοήθησε να ξεμπλοκάρω είναι η γυναίκα μου. Αυτή με έκανε να πω το "ναι", γιατί όταν της είπα ότι μου έχει γίνει πρόταση να παίξω στο "Άνδρες έτοιμοι για όλα", μόνο που δεν έκανε πάρτι. "Τέλεια" μου λέει "αφού θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις με αυτούς τους συνεργάτες, μη σκέφτεσαι τίποτα". Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να λύσω, ήταν πώς έπειτα από δέκα χρόνια συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Αθηνών, θα ξαναέκανα κάτι τόσο εμπορικό. Είναι ένα κόμπλεξ που σου δημιουργούν εντέχνως οι εκπρόσωποι του ποιοτικού θεάτρου. Αυτό που με βοήθησε να το ξεπεράσω είναι η ασφάλεια που ένιωσα όταν δούλεψα πέρσι με τους Ρέππα-Παπαθανασίου στο Εθνικό», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

Τα «σπάνε» στο twitter με τον Τατσόπουλο

Posted: 22 Nov 2012 08:21 AM PST

Τα «σπάνε» στο twitter με τον Τατσόπουλο

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου, ότι «έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα» έχει προκαλέσει «παραλήρημα» στο twitter.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Του είπα πως μου αρέσει αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Μετά μου είπε πως νιώθει το ίδιο αλλά δε θέλει σχέση. Εγώ είμαι χαζή ή αυτός ανώριμος;

Posted: 22 Nov 2012 07:50 AM PST

Του είπα πως μου αρέσει αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Μετά μου είπε πως νιώθει το ίδιο αλλά δε θέλει σχέση. Εγώ είμαι χαζή ή αυτός ανώριμος;

Γεια σου Dr.Love! Θα ηθελα τις συμβουλες σου σε κατι που με προβληματιζει

Πριν απο 1 χρονο γνωρισα ενα αγορι στην ηλικια μου (ειμαστε 20 χρονων) μεσω καποιων κοινων φιλων. Οσο περνουσε ο καιρος καταλαβαινα οτι μου αρεσει πολυ να βρισκομαστε γιατι περνουσαμε πολυ καλα και οι δυο και ετσι ξεκινησε ενα φλερτ και απο τις δυο πλευρες.

Επειδη εβλεπα ανταποκριση αλλα ειχα βαρεθει να περιμενω να κανει την πρωτη κινηση, του εξομολογηθηκα εγω τι αισθανομαι. Εκεινος μου ειπε οτι δεν με βλεπει ερωτικα και οτι θελει να μεινουμε φιλοι. Μετα το πρωτο σοκ γιατι δεν το περιμενα, το αποδεχτηκα και αποφασισα μετα απο σκεψη οτι θα συνεχισω να κανω παρεα μαζι του.

Σκεφτηκα οτι θα ηταν επιπονο να βλεπομαστε μετα την απορριψη αλλα μου αρεσε πολυ οταν βγαιναμε και δεν ηθελα να τον χασω απο την ζωη μου.
Μετα απο αυτο το ερωτικο μου ενδιαφερον ΔΕΝ μειωθηκε απλα ημουν πολυ διακριτικη με το θεμα. Δεν ξαναεκανα συζητησεις για αυτο κτλπ.

Εν τελει περασε το καλοκαιρι και οταν επιστρεψαμε και παλι στην Αθηνα αυτος αρχισε να εχει διαφορετικη συμπεριφορα. Ηθελε να βγαινουμε και μονοι μας, με κοιτουσε περιεργα και συνεχεια, με πηγαινε καθε βραδυ σπιτι και πολλα αλλα που με εβαλαν σε σκεψεις.
Απεφυγα να σκεφτω οτι μπορει να ενδιαφερεται γιατι την ειχα ξαναπατησει οποτε προσπαθησα να ειμαι συγκρατημενη.
Πριν απο μια εβδομαδα λοιπον μου λεει οτι απο την μερια του υπαρχει κατι ερωτικο μεταξυ μας και με ρωτησε αν αισθανομαι το ιδιο. Μου ειπε οτι το σκεφτηκε πολυ πριν μου το πει γιατι ηθελε να ειναι σιγουρος για τα συναισθηματα του για να μην κανει επιπολαιοτητες.
Να σημειωσω οτι δεν εχει κανει ολοκληρωμενη σχεση ποτε στο παρελθον, ενω εγω ναι........ και επιπλεον ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ......
Το προβλημα μου ειναι οτι γενικα σαν ανθρωπος θελει να αισθανεται ελευθερος και δεν του αρεσει η πιεση.... γενικα του αρεσει να απομονωνεται σπιτι του.
Δεν λεω πως εμενα δεν μου αρεσει κατι τετοιο αλλα θα ηθελα τουλαχιστον στην αρχη να ερθουμε πιο κοντα για να δουμε και αν οντως ταιριαζουμε.

Ομως εχω τις εξης αποριες..... ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ; Δηλαδη δεν καταλαβαινω το νοημα της πραξης του.
(Εκεινος μου ειπε οτι τωρα που μου το εξομολογηθηκε αισθανεται πιο ανετα μαζι μου γιατι ειναι ξεκαθαρος.....)
Επειτα αν οπως λεει αισθανεται κατι ερωτικο τοτε δεν θα επρεπε να επιδιωκει να μιλαμε ή να ειμαστε γενικα συχνοτερα μαζι?
Γενικα δεν καταλαβαινω........επισης προσφατα του παραπονεθηκα οτι δεν βρισκομαστε συχνα και μου ειπε οτι δεν σημαινει οτι δεν με σκεφτεται.
τι να κανω; γενικα δεν καταλαβαινω τα αγορια......εγω ειμαι χαζη; ή αυτος ειναι ανωριμος και δεν ξερει τι θελει?


Αγαπητή φίλη...

Σίγουρα είσαι 20; Μήπως 15; Γιατί αν το όλο σου θέμα είναι "γιατί δεν μου ζήτησε να κάνουμε σχέση", αρχίζω να αμφιβάλω κάπως για την ηλικία σου. Πάλι καλά που δεν αναρωτήθηκες γιατί δεν έστειλε κάποιο φίλο του να σου μιλήσει πρώτα. Ή μήπως θα προτιμούσες να σου πει "θέλεις να τα φτιάξουμε;". Λατρεμένες ατάκες και συμπεριφορές από το σχολείο. Δεν ξέρω, το πρόσεξες που έγραψα αμέσως πριν... «σχολείο»;!

Ok, μάλλον σε πήρα από τα μούτρα λίγο ε; Κοίτα να δεις πως το βλέπω εγώ το όλο πράγμα. Θεωρώ πως όταν του εξομολογήθηκες εσύ τι νιώθεις, μάλλον τον έπιασες απροετοίμαστο. Λέγοντάς μου πως δεν είχε και ολοκληρωμένες σχέσεις, μπορώ να καταλάβω ότι δεν έχει και πολλές εμπειρίες, με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να χειριστεί τη κατάσταση. Δηλαδή να λες πάλι καλά που ήρθε να σου πει και πως νιώθει. Κατόρθωμα είναι...

Και αφού θέλω να πιστεύω ότι σου έλυσα το μεγάλο ερώτημα "γιατί δεν μου ζήτησε να κάνουμε σχέση", από εκεί και πέρα σου λέω ότι η μπάλα είναι στο γήπεδό σου. Κι αν δεν το πιάνεις, στο λέω και έτσι: η κατάσταση είναι περισσότερο στα χέρια σου. Η σχέση δημιουργείται στη πορεία και όχι όταν λες με τον άλλον ότι έχετε σχέση. Άρα ως πιο έμπειρη και πιο ώριμη -θέλω να πιστεύω- καθοδηγείς τη κατάσταση.

Όσο για το ερωτικό που λες, η αλήθεια είναι δεν βγαίνει σε όλους τους ανθρώπους η ίδια συμπεριφορά. Μερικοί θέλουν να περνάνε αρκετό χρόνο μόνοι τους, άλλοι γίνονται βεντούζες. Το ιδανικό είναι η μέση κατάσταση –και αυτή θα πρέπει να επιδιώξεις. Α, και μην παραπονιέσαι από τώρα! Μην σπας νεύρα, ακόμα δεν αρχίσατε...

Βοσκόπουλος – Γκερέκου: Πώς το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό

Posted: 22 Nov 2012 07:47 AM PST

Βοσκόπουλος – Γκερέκου: Πώς το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό

Χωρίζουν μετά από 16 χρόνια γάμου

Ο διάσημος τραγουδιστής και ο όμορφη βουλευτίνα δεν είναι πλέον ζευγάρι, όπως έγραψε πρόσφατα το περιοδικό ciao επιβεβαιώνοντας τις φήμες οι οποίες δειλά δειλά είχαν κάνει την εμφάνισή τους σε συζητήσεις σε παρέες, δημοσιογραφικές και μη.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, αλλά και το ρεπορτάζ που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός star, τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν όταν εμφανίστηκε το οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε στα χρέη του Τόλη προς την Εφορία. Η Άντζελα που εκείνη την εποχή ήταν υφυπουργός, παρατήθηκε από τη θέση της, αλλά στάθηκε στο πλευρό του Τόλη στηρίζοντάς τον. Όμως τα προβλήματα άρχισαν και από τότε το ζευγάρι ποτέ δεν θα ήταν το ίδιο. Τον τελευταίο καιρό η Άντζελα περνάει τον περισσότερο χρόνο της στην Κέρκυρα πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από γνωστούς και συνεργάτες. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα στη βουλευτίνα τη δικαιολογούν λέγοντας πώς η ίδια προτιμά να περνάει αρκετό χρόνο στο τόπο εκλογής της, ενώ ο Τόλης είναι μόνος του στο σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Μάλιστα ανιψιός του τραγουδιστή, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πώς το καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε ξεχωριστά τις διακοπές του και πως ο Τόλης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του χωρισμού τους. «Δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση. Άμα δεν είναι στα καλά του, δεν πάει πουθενά αυτός. Ο Βοσκόπουλος όταν έχει στεναχώριες δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν μιλάει πουθενά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανιψιός του Βοσκόπουλου και συνέχισε «Ξέρω ότι μένουν χώρια. Ο ένας στην Κέρκυρα και ο άλλος στην Γλυφάδα. Είναι κάτι που έχω μάθει από συγγενείς και γνωστούς. Λόγω της ιδιότητας που έχει τώρα η Άντζελα, μάλλον το έχουν κρύψει».
Σύμφωνα λοιπόν και με το ρεπορτάζ και με τις φήμες που τόσο καιρό δεν είχαν επιβεβαιωθεί άλλο ένα αγνοημένο μας ζευγάρι πηγαίνει για διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και ένα παιδί.

Tuxedo pants: Η νέα μανία των σταρ!

Posted: 22 Nov 2012 07:31 AM PST

Tuxedo pants: Η νέα μανία των σταρ!

To παντελόνι που τις έχει κερδίσει από το πρωί ως το βράδυ

Ακόμη πιο δημοφιλές και από τα χρωματιστά  jeans και το  denim με prints τείνει να γίνει το παντελόνι τύπου σμόκιν, ανάμεσα στις fashionistas και celebrities.

Η νέα μανία του Hollywood τις θέλει να τοποθετούν τη ρίγα στο πλάι και να απογειώνουν τα : tuxedo pants. Πολλές διάσημες κυρίες κυκλοφορούντελευταία με το εν λόγω trend το οποίο δεν σας κρύβουμε πως βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρον.

Σε στενή cigarette γραμμή, φαρδύ μεταξωτό, κάπρι, σε φόρμα, σε τζιν ή κλασικό υφασμάτινο δείχνει chic από το πρωί ως το βράδυ και προβάλλει με τον πιο θηλυκό τρόπο το ανδρόγυνο στοιχείο. Δυναμικό και καλαίσθητο μπορεί να γίνει ιδανικό για ένα business look, όπως και να σντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί. Συνδυάζεται άψογα με ένα από t-shirt,  blazers και γόβες, πέδιλα και γόβες ή δερμάτινα και combat boots. Δείχνει υπέροχο με πέδιλα και μπουστο ή με πουκάμισο και brogues.

Δείτε μερικά παραδείγματα από τις Gwen Stefani,  Miranda Kerr, Jessica Alba, Kourtney Kardashian και όχι μόνο και πάρτε ιδέες για το φετινό χειμώνα!

Διαβάστε ακόμη:

H Yoko Ono θα σχεδιάσει την αντρική σειρά του Opening Ceremony!

Givenchy: Τι προτείνει να κρατήσουμε το label για φέτος το χειμώνα;

H Dolce & Gabbana μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Θα γίνει μπαμπάς γνωστός παρουσιαστής;

Posted: 22 Nov 2012 07:20 AM PST

Θα γίνει μπαμπάς γνωστός παρουσιαστής;

Πυροδοτούνται οι φήμες για την εγκυμοσύνη συντρόφου γνωστού παρουσιαστή και μάλιστα από τον ίδιο...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το κοινό αποφάσισε: H Τόνια Σωτηροπούλου είναι πιο όμορφη από την Angelina Jolie!

Posted: 22 Nov 2012 06:45 AM PST

Το κοινό αποφάσισε: H Τόνια Σωτηροπούλου είναι πιο όμορφη από την Angelina Jolie!

Μετά τον James Bond, κατάφερε να κλέψει και τις καρδιές του αντρικού κοινού παγκοσμίως. Τους αδικείτε;

Η Τόνια Σωτηροπούλου είδε μέσα σε λίγες μέρες το άστρο της να εκτινάσσεται, και από νεαρή ταλαντούχα φοιτήτρια της σχολής θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη, να μεταμορφώνεται σε «κορίτσι του James Bond» και φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών ανά τον κόσμο, «πετώντας» από χολιγουντιανή πρεμιέρα σε χολιγουντιανή πρεμιέρα και με τα φλας να αστράφτουν σε κάθε της βήμα στο κόκκινο χαλί. Και αν όλα αυτά ήταν τουλάχιστον σουρεαλιστικά μέχρι σήμερα για την 25χρονη Ελληνίδα ηθοποιό, η τελευταία της διάκριση έρχεται για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της λαμπερής πορείας της.

Η ιστοσελίδα IMDb, πασίγνωστη ως το απόλυτο ενημερωτικό site για ταινίες, σειρές και οτιδήποτε συμβαίνει στον παγκόσμιο κινηματογράφο, επέλεξε την Τόνια Σωτηροπούλου ως την 4η «πιο όμορφη και εξωτική γυναίκα του πλανήτη» στην σχετική λίστα που δημιουργεί κάθε χρόνο. Και πολύ σωστά έπραξε, θα σκεφτείτε. Το σημαντικό όμως σε αυτή την είδηση, είναι πως η Τόνια κατάφερε να ξεπεράσει την ίδια την Angelina Jolie στην κατάταξη, καθώς η πανέμορφη σταρ έφτασε μόλις μέχρι την 23η θέση!

Αυτό κι αν είναι «δυνατή» αρχή στη showbiz! Συγχαρητήρια στην Τόνια λοιπόν και μόνο τα καλύτερα για την πορεία της στον κόσμο του Hollywood.

Διαβάστε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου: Το στυλ του Bond Girl

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές