Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Σε θρομβόλυση υπεβλήθη η Ρεγγίνα Βάρτζελη - σταθερή η κατάστασή της

Posted: 21 Nov 2012 08:28 AM PST

Σε θρομβόλυση υπεβλήθη η Ρεγγίνα Βάρτζελη - σταθερή η κατάστασή της
Σε επιτυχή θρομβόλυση υποβλήθηκε η διευθύντρια του γραφείου του Γ. Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, που μεταφέρθηκε νωρίτερα εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»,
όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη μαζική πνευμονική εμβολή. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

«Game of thrones»: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη σεζόν

Posted: 21 Nov 2012 09:13 AM PST

«Game of thrones»: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη σεζόν

Είναι από τις σειρές που έχουν αποκτήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εκατομμύρια θαυμαστές

και με το τέλος κάθε σεζόν, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη. Έτσι και για την τρίτη σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει από τις 31 Μαρτίου του 2013, έχει ήδη ξεκινήσει η αναμονή κοινού.

Μάλιστα, η εταιρία παραγωγής έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο trailer για τον τρίτο κύκλο του Game of thrones. Δείτε το!

Μέσι: Πέρασε μεν, «κυνηγά» δε τον Ραούλ!

Posted: 21 Nov 2012 05:23 AM PST

Μέσι: Πέρασε μεν, «κυνηγά» δε τον Ραούλ!

Ο Λιονέλ Μέσι με τα δύο τέρματα που σημείωσε εναντίον της Σπαρτάκ στη Μόσχα, πέρασε τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ και πλέον είναι ο παίκτης που έχει πετύχει δύο γκολ και πάνω σε ένα ματς περισσότερες φορές από κάθε άλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ιωάννα Πιατά: Η κόρη του Δημήτρη Πιατά είναι ηθοποιός

Posted: 20 Nov 2012 01:13 PM PST

Ιωάννα Πιατά: Η κόρη του Δημήτρη Πιατά είναι ηθοποιός

Κλασσική περίπτωση του... «μήλου» που έπεσε κάτω από την «μηλιά»!

Όπου «μήλο» πρόκειται φυσικά για την Ιωάννα Πιατά και όπου «μηλιά» για τον Δημήτρη Πιατά, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιούς. Η ταλαντούχα νεαρή, όπως αναφέρει η espresso, κάνει τα πρώτα της βήματα στο σανίδι. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη» που κάνει πρεμιέρα στη Νεανική Σκηνή του θεάτρου «Ακροπόλ», μαζί με μια ομάδα νεαρών συναδέλφων της. Η κόρη του Δημήτρη Πιατά, αφού πήρε το πτυχίο της από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού), γράφτηκε στη Δραματική Σχολή «Εμπρός» χωρίς να έχει αποφασίσει ότι θα γίνει ηθοποιός. Γρήγορα όμως συνειδητοποίησε πως η δουλειά που θέλει να κάνει είναι αυτή της ηθοποιού κι έτσι χωρίς πολλές σκέψεις εντάχθηκε στην καινούργια καλλιτεχνική ομάδα «Theater-Ψιθέα». Σκοπός της θεατρικής ομάδας είναι να παρουσιάζει παραστάσεις με πρωτοποριακό ύφος, όπως είναι το ανατρεπτικό παραμύθι «Ο θρίαμβος του έρωτα» του Μαριβό, που ανέβηκε πέρυσι στο «Χυτήριο» και συμμετείχε στο πρόγραμμα Perform in Art του πολυχώρου «Six Dogs». Συνεχίζοντας στον ίδιο ποιοτικό δρόμο, η νεαρή ηθοποιός έπαιξε στο έργο του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη «Οι χαλασοχώρηδες», που ανέβηκε στο θέατρο «Αλκμήνη». Επίσης συνεργάστηκε με τον πολλά υποσχόμενο νεαρό σκηνοθέτη Δημήτρη Καράνταζα στο έργο «Ο μικρός Εγιολφ» που παρουσιάστηκε στο θέατρο «Πόρτα», ενώ το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η Σελήνη στον Τοξότη - Πρόσωπα και δημιουργοί

Posted: 21 Nov 2012 05:08 AM PST

Η Σελήνη στον Τοξότη - Πρόσωπα και δημιουργοί

Το μότο της είναι «όπου γης και πατρίς» και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να ζήσει κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Δίωρη στάση στην ΕΡΤ

Posted: 21 Nov 2012 08:57 AM PST

Δίωρη στάση στην ΕΡΤ

Στάση εργασίας στην ΕΡΤ προκειμένου να συνεδριάσουν οι εργαζόμενοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας από τις 16.00 έως τις 18.00 την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στην Ε.Ρ.Τ., προκειμένου να διεξαχθεί συνέλευση των εργαζομένων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Όλοι οι Stones μαζί!

Posted: 21 Nov 2012 08:55 AM PST

Όλοι οι Stones μαζί!

Δύο παλιά μέλη των Rolling Stones ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή, για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια του συγκροτήματος στην μουσική βιομηχανία.

Οι θαυμαστές τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το μεγάλο δώρο στις 25 και 29 Νοεμβρίου. O Bill Wyman και ο Mick Taylor έχουν να παίξουν με το συγκρότημα, περισσότερο από 20 χρόνια, φαίνεται όμως ότι έχουν σκοπό να αποζημιώσουν το κοινό τους!

"Εγώ μεγάλος εραστής; Πήγα με λιγότερες από 10 γυναίκες σε ολόκληρη τη ζωή μου"

Posted: 21 Nov 2012 08:10 AM PST

undefined
Πενήντα χρόνια μετά τον... «Λόρενς της Αραβίας», ο Ομάρ Σαρίφ δε διστάζει να καταρρίψει τον μύθο του μεγάλου εραστή. «Πήγα με λιγότερες από δέκα γυναίκες σε ολόκληρη τη ζωή μου», δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Στα 80 του δεν έχει αλλάξει πολύ. Τα αδρά χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι σήμα κατατεθέν. Τα μαλλιά του και το μουστάκι, όμως, άσπρα σαν βαμβάκι. «Εξακολουθώ ωστόσο να έχω απαλά χέρια», παρατηρεί και διηγείται την ιστορία για το μουστάκι του. Έχει παίξει σε πάμπολλες ταινίες, για αρκετές από τις οποίες δεν επαίρεται που συμμετείχε. Δεχόταν όμως για να μπορεί να συντηρεί το πάθος του για το μπριτζ. Έφτασε μάλιστα να είναι μεταξύ των 50 καλύτερων του κόσμου και το 1967 ίδρυσε τη λέσχη μπριτζ που έφερε το όνομά του, διοργάνωσε παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Η φήμη του ήταν τέτοια ώστε ένα βράδυ τού ζητήθηκε να παίξει μπριτζ με τον σάχη της Περσίας και τη γυναίκα του. Σταμάτησε πριν από έξι χρόνια «όταν έπαψα να είμαι πολύ καλός». Δεν έκανε το ίδιο με το αλκοόλ. «Με τον Πίτερ Ο'Τουλ πεταγόμασταν στη Βηρυτό, στα διαλείμματα των γυρισμάτων, και για 48 ώρες πίναμε αδιάκοπα». Εξακολουθεί να απολαμβάνει τη συντροφιά ενός καλού ουίσκι. «Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι ευτυχισμένος», λέει υψώνοντας το ποτήρι. undefined

Άννα Βίσση: «Έχω κάνει διατροφικά εγκλήματα»

Posted: 20 Nov 2012 05:35 AM PST

Άννα Βίσση: «Έχω κάνει διατροφικά εγκλήματα»

Η Άννα Βίσση είναι από τις γυναίκες που προσέχουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο προσέχει την διατροφή της για να έχει το τέλειο σώμα. «Έχω κάνει διατροφικά εγκλήματα , όμως, ευτυχώς , όχι τόσο ακραία. Αλλά έτσι όπως έζησα τη ζωή μου, η διατροφή μου πάντα ήταν ένα «θέμα» που με καταπίεζε και με ταλαιπωρούσε. Συμβουλές ποτέ δεν δίνω, γιατί το θεωρώ κουτό και επικίνδυνο.  Η ψυχρή αλήθεια στον εαυτό μας είναι η μόνη βοήθεια πιστεύω», δήλωσε στην εφημερίδα news.

Μιτ Ρόμνεϊ: Πριν μερικές μέρες υποψήφιος Πλανητάρχης και σήμερα κουρασμένος μεσήλικας

Posted: 21 Nov 2012 08:53 AM PST

Μιτ Ρόμνεϊ: Πριν μερικές μέρες υποψήφιος Πλανητάρχης και σήμερα κουρασμένος μεσήλικας

Η εικόνα των υποψηφίων παίζει τεράστιο ρόλο στις εκλογές, και αυτό το ξέρουν καλύτερα από όλους οι Αμερικανοί.

Ο Μιτ Ρόμνεϊ, μέχρι λίγο πριν το τέλος των εκλογών, ήταν ένας από τους πιο καλοντυμένους και καλοχτενισμένους άντρες, ενώ τα κουστούμια του γίνονταν συχνά θέμα συζήτησης στα αμερικανικά μέσα.

Ωστόσο, μετά την ήττα του από τον Μπαράκ Ομπάμα, φαίνεται ότι όλα αυτά πήγαν... περίπατο, αφού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκε φωτογραφία του Ρεπουμπλικάνου σε βενζινάδικο, η οποία τον δείχνει ατημέλητο και... αναμαλλιασμένο!

Μένης Κουμανταρέας- Η δήλωση που άφησε άναυδη τη Στάη και το πάνελ της: «Άμα βιάσεις μια γυναίκα μπορεί και να το θέλει…»

Posted: 21 Nov 2012 08:45 AM PST

Μένης Κουμανταρέας- Η δήλωση που άφησε άναυδη τη Στάη και το πάνελ της: «Άμα βιάσεις μια γυναίκα μπορεί και να το θέλει…»

Ο Μένης Κουμανταρέας προκάλεσε απίστευτη αμηχανία και παγωμάρα στην εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ με θέμα τη βία.

Ο συγγραφέας κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή αυτή, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα από ακροδεξιό. Ξαφνικά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Μένης Κουμανταρέας, ακούστηκε να λέει ότι μερικές φορές υπάρχουν κάποιες γυναίκες που τους αρέσει ο βιασμός.

Η απάντηση της Έλλης Στάη ήταν άμεση, παρά το γεγονός ότι έμεινε άναυδη, λέγοντάς του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η συνέχεια δόθηκε από τις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε τελικά αν αυτή είναι μία άποψη του συγγραφέα, αν επρόκειτο για αστείο – έστω κακόγουστο - ή, αν ήταν κάτι το οποίο λέχθηκε χάριν της συζήτησης, χωρίς όμως να είναι η προσωπική του θέση!

Σε κάθε ενδεχόμενο, το παράδειγμα του βιασμού μιας γυναίκας είναι τουλάχιστον άστοχο και ατυχές για να συγκριθεί με οποιαδήποτε μορφή βίας, τις αιτίες της και τα αποτελέσματά της!

Γαμήλιες ευχές… με πρωτότυπο τρόπο!

Posted: 21 Nov 2012 07:30 AM PST

Γαμήλιες ευχές… με πρωτότυπο τρόπο!

Γιατί το κλασικό βιβλίο ευχών είναι πια ξεπερασμένο

Γάμος! Η σημαντικότερη μέρα της ζωής σας σίγουρα θέλετε να σας μείνει αξέχαστη. Πώς; Φυσικά εάν είναι πρωτότυπη.

Το queen σας προτείνει μια έξυπνη λύση για πρωτότυπες ευχές γάμου. Ξεχάστε τα βαρετά βιβλία ευχών και πείτε ναι στο δέντρο των ευχών! Τι είναι αυτό;

Στο χώρο της δεξίωσης σας και εφόσον την κάνετε σε εξωτερικό χώρο, σίγουρα θα υπάρχει ένα όμορφο δέντρο. Τοποθετήστε κάτω από αυτό ένα στολισμένο λευκό τραπέζι στο οποίο θα έχετε τοποθετήσει πάνω, ένα μεγάλο βάζο που θα έχει μέσα χαρτάκια πολλών μεγεθών. Επιπλέον, θα τοποθετήσετε πάνω στο τραπέζι αρκετά στυλό και κορδελάκια στο χρώμα που επιθυμείτε. Έτσι οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να παίρνουν ένα χαρτάκι και να γράφουν πάνω σε αυτό την ευχή τους. Έπειτα θα μπορούν να το δένουν με τα κορδελάκια , περνώντας το από τις τρύπες που θα έχουν πάνω και θα μπορούν τέλος να τα κρεμάνε όπου θέλουν στο δέντρο.

Η ιδέα αυτή είναι πολύ πρωτότυπη και διασκεδαστική. Το δέντρο θα έχει πάνω όλες τις ευχές του γάμου σας και η διαδικασία του να τα δείτε ένα-ένα θα είναι πολύ διασκεδαστική. Τέλος, μπορείτε να φυλάξετε όλες τις ευχές σας σε ένα κουτί και να τις έχετε ως ενθύμιο γάμου.

Μια διαφορετική πρόταση που σίγουρα θα τη θυμούνται όλοι. Τολμήστε το!

 

Διαβάστε ακόμα:

Προσκλητήριο γάμου ή προφορική πρόσκληση;

Eπιλεξτε νυφικό ανάλογα με την ηλικία σας

Όλα του γάμου έτοιμα και πρέπει να τον ακυρώσετε;

Οι διάσημοι φίλοι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας του

Posted: 21 Nov 2012 07:29 AM PST

Οι διάσημοι φίλοι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας του

Ποιους είδαμε

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδέχτηκε χθες το βράδυ τους δεκάδες διάσημους φίλους και γνωστούς που συγκεντρωθήκαν παρά τον κακό καιρό στα Village Cinemas για να δουν την πρώτη προβολή της ταινίας με τίτλο "Αν".
Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του Χριστόφορου στον κινηματογράφο και παρότι ή ιδέα υπήρχε πολλά χρόνια στο μυαλό του, μόλις πρόσφατα αποφάσισε να την πραγματοποιήσει.
Όταν θέλεις κάτι πολύ δεν σε εμποδίζει ούτε η οικονομική κρίση, ούτε η κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτό ήταν το σκεπτικό του Χριστόφορου που μάλλον πέτυχε το στόχο του μια και οι καλεσμένοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για το αποτέλεσμα.
Ο Χριστόφορος πολύ περήφανος, χαρούμενος και αρκετά κουρασμένος -γιατί όπως πάντα είχε την εποπτεία κάθε μικρής ή μεγάλης λεπτομέρειας της ταινίας- υποδέχθηκε, μίλησε και φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους διακρίναμε τους : Λάκη Λαζόπουλο. Ελένη Μενεγάκη, Γιώργο Κιμούλη, Μαρία Σολωμού, Αγγελική Νικολούλη, Ζέτα Μακρυπούλια, Κατερίνα Καινούργιου, Σμαράγδα Καρύδη, Θάλεια Προκοπίου, Σάκη Ρουβά, Δημήτρη Κοντομηνά, Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη, Δήμητρα Γαλάνη, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργος Λιανός Ναταλία Γερμανού κ.ά.

Είναι ο πατέρας του…

Posted: 21 Nov 2012 07:20 AM PST

Είναι ο πατέρας του…

Είναι από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες στον τομέα του...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Πανελλήνιοs διαγωνισμόs ομορφιάς & επικοινωνίας

Posted: 21 Nov 2012 08:37 AM PST

Πανελλήνιοs διαγωνισμόs ομορφιάς & επικοινωνίας

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ του Γιώργου Κουτούλια , καινοτομεί και διοργανώνει τον Πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς, & επικοινωνίας

 

miss-internet.gr στις 30 Νοεμβρίου στο Respect club.-Πειραιάς.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ με μεγάλη πείρα στην αγορά, διοργανώνει διαγωνισμούς, 18 συνεχή χρόνια , όπως: ΜΙΣΣ & MR ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ –

Μiss Hawaiian Tropic–ELITE Model Look -ΜΙΣΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα κορίτσια να πραγματοποιήσουν το Όνειρο τους,

Η Νικήτρια του Πανελλήνιου διαγωνισμού θα κερδίσει συμμετοχή σε παγκόσμιο διαγωνισμό, Συμβόλαιο συνεργασίας με πρακτορείο Μοντέλων, Υποτροφία στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, και ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ.

FACEBOOK: page ..Miss Internet Greece

www.miss-internet.gr

Οι τρεις πριγκίπισσες του P Diddy

Posted: 21 Nov 2012 05:32 AM PST

Οι τρεις πριγκίπισσες του P Diddy

Τις είχαμε δει με τα αδέρφια τους στα γενέθλια του μπαμπά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Ποιος γόης του Hollywood δήλωσε ότι το να φιλάς τη Sarah Jessica Parker είναι... εφιάλτης;

Posted: 21 Nov 2012 08:05 AM PST

Ποιος γόης του Hollywood δήλωσε ότι το να φιλάς τη Sarah Jessica Parker είναι... εφιάλτης;

Kαι όμως το δήλωσε!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Το απίστευτο θάψιμο της Σπυροπούλου στο «Πρωινό mou»! Πώς αντέδρασε η Αραβανή

Posted: 21 Nov 2012 07:54 AM PST

Το απίστευτο θάψιμο της Σπυροπούλου στο «Πρωινό mou»! Πώς αντέδρασε η Αραβανή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε την τιμητική της στο «Πρωινό mou» σήμερα!

Ο λόγος; Η συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η φωτογράφηση που συνόδευε την συνέντευξη και οι φήμες ότι θέλει να «φάει» την θέση της Ναταλίας Γερμανού. Η Σάσα Σταμάτη, με ειρωνικό ύφος αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως «βασίλισσα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μετά το τέλος της εκπομπής πηγαίνει σπίτι και βλέπει τον εαυτό της σε dvd προκειμένου να γίνει καλύτερη, σε αντίθεση με την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία μετά την εκπομπή πήγαινε για καφέδες. 

Στο ίδιο στιλ δηλώσεων κινήθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος δήλωσε ότι θα μπορούσε αντί τον εαυτό της να βλέπει πολύ γνωστή ταινία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, ενώ πιο χαμηλούς τόνους κράτησε η Ευαγγελία Αραβανή! Δείτε το βίντεο!

Δείτε τι τραβάνε οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη!

Posted: 21 Nov 2012 07:44 AM PST

Δείτε τι τραβάνε οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη!

Με αναστεναγμούς και προσευχές πάνε οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη κάθε φορά στο καμαρίνι της για να την ενημερώσουν για τα θέματα των επόμενων ημερών.

Η παρουσιάστρια η οποία έχει χαρακτηριστεί ουκ ολίγες φορές «βασίλισσα» έχει απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες. Σήμερα, λοιπόν, την ώρα που πήγε να προλογίσει ένα θέμα του αγαπημένου της Τέρι για φαντάσματα η κουβέντα πέρασε στα όσα τραβάνε οι συνεργάτες της με το θέματα. Τη σκυτάλη φυσικά στην κουβέντα πήρε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία μίλησε για ένα θέμα για «Νεράιδες και ξωτικά» όπου στο παρελθόν την παρακαλούσε πάνω από 4 μήνες να το παίξουν στην εκπομπή κι η ωραία Ελένη αρνιόταν και το θυμήθηκε όταν το... είχαν ξεχάσει όλοι! Τον πόνο του όμως είπε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη να γελάει ακατάπαυστα επιβεβαιώνοντας τα όσα έλεγαν οι συνεργάτες της.

Δείτε το απόσπασμα καθώς και το βίντεο του Τέρι με το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο

{youtube}ucnXROdhDh4{/youtube}

Η Κατερίνα Καινούργιου μας συστήνει τη μητέρα της!

Posted: 21 Nov 2012 07:28 AM PST

Η Κατερίνα Καινούργιου μας συστήνει τη μητέρα της!

«Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου. Την βλέπω ανελλιπώς όταν δεν δουλεύω και είμαι σπίτι», δήλωσε η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου μπροστά στις κάμερες!

Η παρουσιάστρια πήγε στην avant premier της κινηματογραφικής ταινίας «Αν» συνοδευόμενη από την αγαπημένη της μητέρα.

Βέβαια, το δημιουργό της ταινίας, Χριστόφορο Παπακαλιάτη τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επωνύμων οι οποίοι εκθείασαν το αποτέλεσμα και μίλησαν για τα συναισθήματα που τους γέννησε η ταινία.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πλάνα αλλά και δηλώσεις από τη χθεσινή λαμπερή βραδιά!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές