Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi" via Pantocrator in Google Reader

"Paparazzi"


ΤΑ ΧΧΧ σαδομαζό tweet της εβδομάδας: «Πάρε πακέτο» μωρή άρρωστη

Posted: 20 Nov 2012 09:26 AM PST

ΤΑ ΧΧΧ σαδομαζό tweet της εβδομάδας: «Πάρε πακέτο» μωρή άρρωστη

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος μαστιγώνεται την τηλεοπτική και όχι μόνο πραγματικότητα των τελευταίων ημερών δεμένος και φορώντας κολάρο σκύλου.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ 

Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτή την περίοδο δεν θα ήθελα να ερωτευτώ»

Posted: 20 Nov 2012 09:21 AM PST

Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτή την περίοδο δεν θα ήθελα να ερωτευτώ»

Πώς νιώθει η Αγγελική Ηλιάδη που είναι μόνη; Θα ήθελε να ερωτευτεί ξανά;

«Νιώθω μια χαρά, όμως αυτή την περίοδο δεν θα ήθελα να ερωτευτώ. Είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου και γι' αυτό νιώθω πλήρης. Και ύστερα έχω το γιο μου, που είναι 7 ετών και έχει τρομερές απαιτήσεις. Είμαι λοιπόν υπερπλήρης» τόνισε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με τον Κώστα Μηλιωτάκη; «Μας δένουν πολλά και κάποια άλλα μας χωρίζουν. Αυτό σημαίνει κάτι. Όταν κάτι τελειώνει, πρέπει να τελειώνει για πάντα. Όμως κάθε μέρα που περνά μαθαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα και η ίδια η ζωή σε κάνει να αναθεωρείς. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πολλές φορές στην ζωή μου ήμουν απόλυτη με πράγματα στην πορεία που ανατράπηκαν. Κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει».

 

 

Χρήστος Χολίδης: «Δεν υπάρχει θεραπεία για να αποβάλλεις την ζήλια»

Posted: 20 Nov 2012 09:14 AM PST

Χρήστος Χολίδης: «Δεν υπάρχει θεραπεία για να αποβάλλεις την ζήλια»

Θα αντιμετώπιζε ποτέ μια πολύ ωραία γυναίκα ως τρόπαιο ο Χρήστος Χολίδης;

«Για τους κομπλεξικούς και γι αυτούς που φτιάχνουν λίστες με τις ωραίες γυναίκες μπορεί να είναι έτσι. Εγώ είμαι από το Αιγάλεω και λειτουργώ διαφορετικά» τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε αναφορικά με το αν υπάρχει ζήλια και ανασφάλεια στην σχέση του: «Η ζήλια είναι μέσα στον άνθρωπο και δεν υπάρχει θεραπεία για να την αποβάλλεις. Από εκεί και πέρα υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται τιμή, λόγος και εμπιστοσύνη. Προσωπικά δίνω στον άλλο την ευκαιρία να κινηθεί όπως θέλει, να κάνει την δουλειά του και από εκεί και μέσα βλέπω και κρίνω».

 

 

Απίστευτο: Συνέλαβαν τον γαμπρό... στο γάμο του!

Posted: 20 Nov 2012 07:58 AM PST

Απίστευτο: Συνέλαβαν τον γαμπρό... στο γάμο του!

Ένα ζευγάρι πήγε σε δημαρχείο στο Μπέρκσαϊρ της Βρετανίας για να παντρευτεί... Ωστόσο λίγο πριν τους ενώσουν τα δεσμά του γάμου, η τελετή διακόπηκε από την αστυνομία και ο γαμπρός, αντί για βέρα, φόρεσε χειροπέδες...

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Υβέτ Τζάρβις: «Επιστρέφω στην Αμερική για ένα καλύτερο μέλλον του παιδιού μου»

Posted: 20 Nov 2012 07:27 AM PST

Υβέτ Τζάρβις: «Επιστρέφω στην Αμερική για ένα καλύτερο μέλλον του παιδιού μου»

Όταν πριν από τριάντα χρόνια η Υβέτ Τζάρβις πατούσε πρώτη φορά το πόδι της επί ελληνικού εδάφους, ίσως να μη πίστευε ούτε η ίδια ότι κάποια στιγμή θα τη συνέδεαν τόσο έντονοι δεσμοί με τη χώρα μας.

Ωστόσο η αγωνία για το μέλλον του παιδιού της την οδήγησε στην απόφαση να αφήσει πίσω την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Αμερική. Ύστερα από τριάντα χρόνια η αγωνία για το αύριο και η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας την οδηγούν πίσω. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να βρεθεί κοντά στο παιδί της, τον 17χρονο Γιάννη-Ιάκωβο που τελειώνει το σχολείο στο Κολοράντο. Μιλώντας στην Espresso εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση αυτή: «Είναι πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν. Είναι η έλλειψη δουλειάς στους νέους ανθρώπους, είναι η έκρηξη της Χρυσής Αυγής, γενικά δεν μου αρέσει η κατάσταση που επικρατεί. Γυρίζω στην Αμερική για ένα καλύτερο μέλλον του παιδιού μου».

Miranda Kerr: Μαθήματα στυλ για νεαρές μαμάδες

Posted: 20 Nov 2012 08:08 AM PST

Miranda Kerr: Μαθήματα στυλ για νεαρές μαμάδες

Η ιέρεια του street style Miranda Kerr σε άλλη μια υποδειγματική εμφάνιση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Πώς θα καταλάβετε αν είστε ομοφυλόφιλη;

Posted: 20 Nov 2012 07:56 AM PST

Πώς θα καταλάβετε αν είστε ομοφυλόφιλη;

Ή τελοσπάντων θα το υποψιαστείτε...

 

Η σεξουαλικότητα, και δη η ανθρώπινη, είναι κάτι το οποίο μπορεί συνήθως να διαμορφώνεται από τηνεφηβεία, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που οι πειραματισμοί αλλά και οι προβληματισμοί συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής μας.

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Δείτε τη Δέσποινα Βανδή εν ώρα φωτογράφησης!

Posted: 20 Nov 2012 08:56 AM PST

Δείτε τη Δέσποινα Βανδή εν ώρα φωτογράφησης!

Μαλλιά, μακιγιάζ, ρούχα, παπούτσια, φώτα, πλατύ χαμόγελο και καλή διάθεση και τα φλας «παίρνουν φωτιά».

Η Δέσποινα Βανδή σήμερα είχε φωτογράφηση για το κυπριακό «Must Magazine» και φρόντισε να δώσει μια μικρή γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους για το τι θα δούμε στο περιοδικό. Η τραγουδίστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από τα παρασκήνια και μας «έβαλε στο κλίμα»! Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Σοκ: Έγκυος μητέρα αυτοκτόνησε επειδή ήθελε να γεννήσει... κορίτσι!

Posted: 20 Nov 2012 07:57 AM PST

Σοκ: Έγκυος μητέρα αυτοκτόνησε επειδή ήθελε να γεννήσει... κορίτσι!

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Μεγάλη Βρετανία από την αυτοκτονία της 35χρονης Anna Byrne, μητέρας μικρών δυο αγοριών, η οποία έμαθε από τους γιατρούς ότι ήταν έγκυος και θα γεννούσε δυο δίδυμα αγοράκια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Mulberry: Το καλύτερο πολυτελές label της Βρετανίας

Posted: 20 Nov 2012 08:00 AM PST

Mulberry: Το καλύτερο πολυτελές label της Βρετανίας

Άφησε πίσω του Alexander McQueen, Stella McCartney...

Η Αγγλία απεφάνθη για το ποιο είναι τελικά το καλύτερο Βρετανικό Luxury Brand. Εχτές το βράδυ το πρωτεία κέρδισε η Emma Hill του οίκου  Mulberry,  φέρνοντας το label της στην κορυφή!

Άφησε κατά πολύ πίσω της  brands όπως τον  Alexander McQueen και την  Stella McCartney. Η  Mulberry πήρε επάξια το βραβείο σε μία φαντασμαγορική τελετή στο Λονδίνο. Το καλύτερο πολυτελές label με δυναμική παρουσία στο διδίκτυο κατέκτησε η Burberry ενώ το καλύτερο ανερχόμενο Βρετανικό  Luxury Brand, τα μαγιώ Orlebar Brown.

Φέτος η Αγγλία ανήλθε στην κορυφή των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού σε είδη πολυτελείας με το Λονδίνο να κλέβει την παράσταση ανάμεσα στις πρωτεύουσες. Η βροχερή πρωτεύουσε θεωρείται ο πιο chic προορισμός , και πόλη των καλοντυμένων. Η  Kate Middleton, έλαβε τον τίτλο της Βρετανίδας με την μεγαλύτερη επιρροή στη μόδα, δίνοντας μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις  high-street εταιρειών την περίοδο των Ολυμπιακών....

Η  Mulberry έγραψε σύσσωμη ένα ευχαριστήριο γράμμα στην Αγγλία, δηλώνοντας ότι θα κάνει ό, τι μπορεί να να προωθήσει τις άγνωστες ομορφιές και τις αξίες της χώρας!

Διαβάστε ακόμη:

These boots are made for walking! Δείτε τα πιο hot trends της σεζόν.

Sarah Jessica Parker: «Δεν είμαι fashion icon»

Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε μόνο σεξ και τίποτα παραπάνω αλλά τον ερωτεύτηκα και ζηλεύω την σχέση που έχει με μια μεγαλύτερη. Τί να κάνω;

Posted: 20 Nov 2012 07:40 AM PST

Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε μόνο σεξ και τίποτα παραπάνω αλλά τον ερωτεύτηκα και ζηλεύω την σχέση που έχει με μια μεγαλύτερη. Τί να κάνω;

Καλησπέρα! 
Εγώ έχω γνωρίσει ένα παιδί ένα χρόνο τώρα και το μόνο που συμβαίνει μεταξύ μας είναι σεξ. Όταν τον γνώρισα στην αρχή που μιλούσαμε μου είχε πει ότι είχε μια ελεύθερη σχέση με μια μεγαλύτερη του  και μου είχε πει οτι δεν είναι σε φάση που να θέλει σχέση ή κάτι παραπάνω... 
Ούτε κι εγώ ήθελα σχέση αλλά ήθελα να περνάω καλά και να είμαι χαρούμενη.  Δεν βρισκόμαστε πολύ συχνά μια φορά τον μήνα περίπου..  Αυτός μου είπε οτι συνεχίζει να βρίσκεται και με την άλλη...  Αλλά εγώ ζηλεύω, τον έχω ερωτευτεί νομίζω και δεν θέλω κανέναν άλλο...


Αγαπητή φίλη,

Τί δεν καταλαβαίνεις; Πες το μου και αυτό, δηλαδή τώρα...

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα σου δώσω τα στοιχεία.

Στοιχείο Α: Όταν γνωριστήκατε αυτός ήθελε σεξ, εσύ ήθελες σεξ. Φάση πέντε αστεράκια...
Στοιχείο Β: Αυτός θέλει ακόμα μόνο σεξ, εσύ θέλεις σχέση και έρωτες. Φάση άστα να πάνε...

Το ξέρεις το κομματάκι, δύο δρόμους έχει η ζωή; Ε, κάπως έτσι είναι η κατάσταση και στη σχέση σας.

Λύση Α: Κάθεσαι, συνεχίζεις να ζεις τη κατάσταση "το μόνο που συμβαίνει μεταξύ μας είναι σεξ" (το ξέρεις ότι άλλοι θα σκότωναν για κάτι τέτοιο; Απλά το επισημαίνω σε περίπτωση που δεν σου είχε περάσει από το μυαλό) και κομμένες οι ζήλιες και οι έρωτες, γιατί είναι μια κατάσταση που έχεις αποδεχθεί.
Λύση Β: Κόβεις μαχαίρι την όλη κατάσταση (όπως το τσιγάρο ένα πράγμα), τον εξαφανίζεις από τη ζωή σου και προχωράς, αφού θέλεις να βρεις τον έρωτα.

Εγώ πάντως να ξέρεις σου προτείνω τη "Λύση Β", γιατί κρύβει και μια υποκατηγορία. Αν πραγματικά θέλεις αυτόν και κανέναν άλλο, τότε μόνο αν ξεκόψεις ίσως καταφέρεις να τον κερδίσεις. Όσο αποδέχεσαι μια κατάσταση "μόνο σεξ", τότε δεν θα γίνει ποτέ δικός σου. Βλέπεις το αντρικό μυαλό τις περισσότερες φορές λειτουργεί εγωιστικά, έτσι όσο κάθεσαι δεν θα μπει ποτέ στη λογική "αν μου φύγει θα μου λείψει". Απλά θα συνεχίσει να έχει και τις δύο, διότι όπως και να το κάνεις, ποιος δεν τα θέλει όλα δικά του;
Όμως αν εξαφανιστείς και πραγματικά σε θέλει, τότε έχεις μια ελπίδα να σε κυνηγήσει και η free σχέση σας να μετατραπεί στον έρωτα που τόσο θέλεις. Άλλωστε δεν έχει βγει τυχαία η φράση "μόνο όταν χάσουμε κάτι, καταλαβαίνουμε την αξία του"...

Ναταλία Γερμανού: «Οι νέοι άντρες έχουν διάθεση για τα πράγματα και διεκδικούν αυτό που θέλουν ενώ οι μεγαλύτεροι βαριούνται λίγο»

Posted: 20 Nov 2012 07:20 AM PST

Ναταλία Γερμανού: «Οι νέοι άντρες έχουν διάθεση για τα πράγματα και διεκδικούν αυτό που θέλουν ενώ οι μεγαλύτεροι βαριούνται λίγο»

Η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε μεταξύ άλλων για τις διαφορές των νέων αντρών με τους μεγαλύτερους...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Miranda Kerr: μαθήματα στυλ για νεαρές μαμάδες

Posted: 20 Nov 2012 07:15 AM PST

Miranda Kerr: μαθήματα στυλ για νεαρές μαμάδες

Η ιέρεια του street style Miranda Kerr σε άλλη μια υποδειγματική εμφάνιση.

Το ξέρουμε πως σας έχουμε κουράσει λέγοντας σας ξανά και ξανά πόσο λατρεύουμε το στυλ της καλλονής Miranda Kerr, αλλά κάθε εβδομάδα μας δίνει εμφανίσεις που δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστες.

Χθες, λοιπόν, η εικοσιεννιάχρονη μητέρα Miranda εντοπίστηκε από τους paparazzi να βολτάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης κρατώντας στην αγκαλιά της το γιο της Flynn. Για άλλη μια φορά φόρεσε τις αγαπημένες της ψηλές δερμάτινες μπότες από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του οίκου Hermès σε συνδυασμό με ένα jumper dress και γυαλιά ηλίου από την περσινή φθινοπωρινή Miu Miu συλλογή. Υγιή, λαμπερά, ίσια μαλλιά και ένα χαμόγελο που μαγνητίζει σε άλλη μια ανεπιτήδευτα chic εμφάνιση.

Αυτό είναι και το μυστικό στην επιτυχία της Miranda. Καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα χωρίς να κάνει στυλιστικές υπερβολές και συνδυάζοντας απλά κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα της (τόσο χρωματικά, όσο και σχεδιαστικά) με δυναμικά αξεσουάρ (μπότες, τσάντες κ.ο.κ.).

Διαβάστε επίσης:

Miranda Kerr: με τα πιο hot μποτάκια της σεζόν και την αγαπημένη της τσάντα στο Manhattan

Miranda Kerr: μια αψεγάδιαστη εμφάνιση

Fashion SOS: Τα Fullah Sugah συνεχίζουν τις προσφορές!

Posted: 20 Nov 2012 07:00 AM PST

Fashion SOS: Τα Fullah Sugah συνεχίζουν τις προσφορές!

Στιλάτα, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές έκπληξη

Τα Fullah Sugah δίνουν την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερες φίλες τους να  κάνουν δικά τους στιλάτα παπούτσια και τσάντες σε σούπερ τιμές.

Για λίγες ακόμη ημέρες μπορείτε να αποκτήσετε ρούχα, παπούτσια και τσάντες - όπως και βασικά αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τα outfits μας. Oι στιλάτες συλλογές των Fullah Sugah μπορούν να εφοδιάσουν τις fashionistas με αμέτρητες προτάσεις.

Επισκέψου κι εσύ ένα από τα ομώνυμα καταστήματα της Fullah Sugah ή σέρφαρε στο online κατάστημα www.fullahsugah.gr και κέρδισε με αγορές έως 29,90€ έκπτωση 10%, με αγορές από 30€-69,90€ έκπτωση 20%, με αγορές άνω των 70€ έκπτωση 30%! Ισχύει από 19 έως 30 Νοεμβρίου σε όλη την νέα συλλογή!!!

ewkjbtg

Κεντρική διάθεση τηλ. 2109939909 , www.fullahsugah.gr

Δες αναλυτικά όλες τις διευθύνσεις:

Κεντρική Διάθεση: Σουλίου 74, Αγ. Δημήτριος τηλ. 21099 39 909

Καταστήματα:
Αττική:

Αθήνα :Ευαγγελιστρίας 21
Αθήνα :Κολοκοτρώνη 44-46,
Αθήνα :Πατησίων 129,
Αγ. Δηµήτριος :Λεωφ. Όλγας 112,
Πειραιάς : Βασιλέως Γεωργίου Α' 17,
Χαλάνδρι :Αγ. Παρασκευής 19 & Πλάτωνος 22,
Σπάτα :SmartPark, Ε. Πουλάκη,

Υπόλοιπη Ελλάδα:

Άρτα: Ν. Σκουφά 155
Ιωάννινα: Χαρ. Τρικούπη 6
Κρήτη Ηράκλειο : Δαιδάλου 19
Κρήτη Χανιά: Μουσούρων 18
Λάρισα: Κούμα 33
Πάτρα: Ρήγα Φεραίου 81
Πρέβεζα: Εθνικής Αντιστάσεως 20 &Σαπουτζάκη 1

Διαβάστε ακόμη:

Η σωστή all-day bag από τα Fullah Sugah

Τα printed πουκάμισα Fullah Sugah

Vodafone Internet: Όλη-Μέρα στο εξωτερικό με 2€ επιπλέον

Posted: 20 Nov 2012 06:53 AM PST

Vodafone Internet: Όλη-Μέρα στο εξωτερικό με 2€ επιπλέον

H νέα υπηρεσία περιαγωγής

Τώρα όλοι μπορούν να σερφάρουν στο internet από το κινητό τους και στο εξωτερικό, χωρίς να τους απασχολεί το κόστος, με τη νέα υπηρεσία περιαγωγής Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό .

Οι χρήστες της υπηρεσίας Vodafone Internet Όλη-Μέρα στην Ελλάδα ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν πλέον με τη νέα υπηρεσία να απολαμβάνουν την πλοήγηση στο Internet όλη μέρα και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Έτσι μόνο με 2€ επιπλέον χρέωση την ημέρα, όλοι μπορούν ξένοιαστα να χρησιμοποιούν το internet από το κινητό τους και στο εξωτερικό, να έχουν πρόσβαση στα email τους, να είναι συνέχεια σε επαφή με τους φίλους τους μέσα από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.α), αλλά και να κάνουν χρήση της υπηρεσίας χαρτών όπου και αν βρίσκονται.

H χρέωση πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο internet από το κινητό και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να πλοηγηθούν στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό διατίθεται με πολιτική ορθής χρήσης 10ΜΒ την ημέρα.

Η Vodafone βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνδρομητές της, παρέχοντας τους καινοτόμες λύσεις επικοινωνίας, αλλά και οικονομικές υπηρεσίες. Έχοντας αναπτύξει ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ποιότητα, και εκτενή κάλυψη 3G σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στις περισσότερες χώρες του κόσμου, η Vodafone δίνει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία mobile internet με πολύ μικρό κόστος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό απλά με μια δωρεάν κλήση στο 1333 ή να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα Vodafone. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/roaming.

Ελένη Μενεγάκη: «Τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι, δεν τρώω… δεν είμαι καλά»

Posted: 20 Nov 2012 06:50 AM PST

Ελένη Μενεγάκη: «Τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι, δεν τρώω... δεν είμαι καλά»

Σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς δεν είναι καλά!

«Τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι καλά... Δεν τρώω, δεν κοιμάμαι... Τι μου συμβαίνει; Είναι κάτι καινούργιο για μένα... Βέβαια, το πρωί έχω μια υπνηλία που πριν δεν την είχα. Για μένα είναι σαν να είμαι ξύπνια όλη νύχτα αν κοιμάμαι δύο η ώρα. Σας λέω, δεν είμαι καλά...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

O μοναχός Επιφάνιος μαγείρεψε στην κουζίνα του Jamie Oliver

Posted: 20 Nov 2012 08:40 AM PST

O μοναχός Επιφάνιος μαγείρεψε στην κουζίνα του Jamie Oliver

Ποιος είπε πως οι μοναχοί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν gourmet;

Ο μοναχός αγιορείτης Επιφάνιος ήρθε να το διαψεύσει και να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες. Ο μοναχός βρέθηκε στην κουζίνα του διάσημου Βρετανού τηλεοπτικού σεφ Jamie Oliver, στο εστιατόριο «Recipeace» στο Notting Hill που του ανήκει.

Ο λόγος; Το σεμινάριο αγιορείτικης μαγειρικής που έγινε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού μετά από πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω. Ωστόσο, ο Jamie Oliver δεν μπορούσε να παρευρεθεί αλλά τον εκπροσώπησε το δεξί του χέρι, ο Αndy Harris αρχισυντάκτης των περιοδικών του.

Το γεύμα σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», απήλαυσαν δημοσιογράφοι που καλύπτουν γαστρονομικό και τουριστικό ρεπορτάζ και έμειναν άφωνοι με τη νοστιμιά της χταποδόσουπας, του ροφού με άσπρη σάλτσα με βάση το κρεμμυδόζουμο, της μελιτζανοσαλάτας, του χαλβά και του αγιορείτικου κρασιού.

Πρόστιμο 70000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV!

Posted: 20 Nov 2012 08:44 AM PST

Πρόστιμο 70000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV!

Αντίθετο με την προβολή των τηλεπαιχνιδιών «Τηλεκύβος» και «Call for cash» φαίνεται πως είναι το ΕΣΡ αφού επέβαλε γι' αυτό πρόστιμο 70000 ευρώ σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο επέβαλε δυο πρόστιμα στον ΑΝΤ1 της τάξεως των 100.000 ευρώ και 200.000 ευρώ και τρία στο Μακεδονία TV της τάξεως των 100.000 ευρώ, 150.000 ευρώ και 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ΕΣΡ, τα εν λόγω τηλεπαιχνίδια δεν είναι αδειοδοτημένα από την αρμόδια αρχή ελέγχου τυχερών παιγνίων και ως τούτου δεν μπορούν να προβάλλονται από την τηλεόραση.

Τους «έδωσε» όλους ο Ντομενέκ! (photos)

Posted: 20 Nov 2012 03:35 AM PST

Τους «έδωσε» όλους ο Ντομενέκ! (photos)

Ένα βιβλίο ή μία αυτοβιογραφία σπουδαίου ποδοσφαιριστή ή προπονητή πάντα «μαγνητίζει» τον κόσμο, αφού βγαίνουν άγνωστες πτυχές διάφορων διάσημων χαρακτήρων στη... φόρα!

Αυτό ακριβώς έκανε ο Ραϊμόν Ντομενέκ. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Έλλη Στάη: Κατέθεσε πρόταση για πρόωρη ανανέωση της σύμβασης της!

Posted: 19 Nov 2012 09:51 AM PST

Έλλη Στάη: Κατέθεσε πρόταση για πρόωρη ανανέωση της σύμβασης της!

Μπορεί η απομάκρυνση της Έλλης Στάη από τον σταθμό και τα καθήκοντα της να έγινε βασικό θέμα για πολλές ημέρες όμως η ίδια δείχνει να θέλει να παραμείνει στην ΕΡΤ με «νύχια και με δόντια».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να δώσει μάχη για να μείνει στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό έχει καταθέσει πρόταση στη διοίκηση για πρόωρη ανανέωση της σύμβασης της.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές