Συνταγές μαγειρικής |
Posted: 29 Jan 2012 03:45 PM PST Υλικά συνταγής μαγειρικής: 5 κουταλιές κοφτές βούτυρο 6 κουταλιές κοφτές αλεύρι 1 1/3 φλιτζανιού τσαγιού γάλα χλιαρό 1 φλιτζάνι τσαγιού καβούρια(κουτιού) 6 αυγά αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα: Βάζετε σε κατσαρολάκι το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε να διαλυθεί. Προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε να πήξει η κρέμα. Κατεβάζετε από τη φωτιά. Ώσπου να κρυώσει, στραγγίζετε τα καβούρια και τα ψιλοκόβετε. Χτυπάτε τους κρόκους και τους ρίχνετε στην κρέμα. Ρίχνετε και τα καβούρια και ανακατεύετε.Προσθέτετε τέλος και τα ασπράδια, χτυπημένα μαρέγκα και ανακατεύετε απαλά για να ενωθούν όλα μαζί. Αδειάζετε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. |
You are subscribed to email updates from Συνταγές μαγειρικής To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου