Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Έκοψαν εκπομπή στο Mega λόγω έλλειψης χημείας;

Posted: 20 Dec 2011 08:42 AM PST

Τελικά η «χημεία» είναι το πιο σημαντικό πράγμα μέσα στη σχέση, είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για προσωπική.

read more

Τρύφωνας Σαμαράς: «Το θέατρο με αγχώνει περισσότερο»

Posted: 20 Dec 2011 08:44 AM PST

Ο πολυπράγμων κομμωτής έχει γίνει χίλια κομμάτια φέτος, αφού, εκτός από το βασικό του επάγγελμα, συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή και πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση.

read more

Μια συναυλία «Ελπίδας»

Posted: 20 Dec 2011 10:28 AM PST

Η Αναστασία Ζαννή τραγούδησε για τα παιδιά με καρκίνο.

read more

Ελευθεροτυπία: Καταβολή του δώρου Χριστουγέννων αλλά όχι και του μισθού

Posted: 20 Dec 2011 08:19 AM PST

Τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας για το θέμα που έχει προκύψει με τους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας που παραμένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε το πρωί.

read more

Πάντα νικητής στο φινάλε του χρόνου ο Παναθηναϊκός

Posted: 20 Dec 2011 04:59 AM PST

Το Onsports θυμάται πώς τελείωσαν κάθε χρονιά οι «πράσινοι» από το 1991 ως το 2010.

read more

Η τρισδιάστατη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Kardashian

Posted: 20 Dec 2011 09:40 AM PST

Η τρισδιάστατη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Kardashian

Η οικογενειακή κάρτα των Kardashian, που κατά την προσφιλή τους συνήθεια, την ονομάζουν Kardashian Khristmas Kard, είναι μια ιστορία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Και φυσικά δεν πρόκειται για μια απλή κάρτα, αλλά για μια απεικόνιση των έργων και των ημερών της διάσημης ριαλιτο-οικογένειας, μέχρι και την πιο μικρή ρετουσαρισμένη λεπτομέρεια.
Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, το κεντρικό θέμα ήταν η δύναμη και η ανεξαρτησία -πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η Kim αντί για φόρεμα φόρεσε σμόκιν;- και κυρίως ο... αγώνας της Kim να ξεπεράσει την αντιξοότητα του πολυδιαφημισμένου...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Βασίλη Παλαιολόγε; Χάρηκα που υπάρχεις!

Posted: 20 Dec 2011 09:20 AM PST

Βασίλη Παλαιολόγε; Χάρηκα που υπάρχεις!

Ναι, θα γίνει έξαλλος που τα γράφω αυτά τώρα! Όμως, για να διαχωρίσω τη θέση μου, πως δεν είμαι εγώ στριμμένη και παράξενη και πως μονό υποψιασμένα στέκομαι στα κίνητρα των ανθρώπων αναζητώντας πάντα την ιδιοτέλεια τους, θα πως ότι αναφέρω τον Βασίλη ως πραγματική ηλιοφάνεια ψυχής μέσα στους εγωμανείς συναδέλφους του.

Ναι, οι Έλληνες celebrity, κάνουν αγαθοεργίες! Ντυμένοι στα πανάκριβα τους ρούχα, λαμπεροί και του κουτιού, ποζάρουν στο φακό των φωτογραφιών, εξασφαλίζουν την προβολή τους στα πρωτοσέλιδα του τύπου και στα εξώφυλλα, θα παίξουν και στις ειδήσεις του Star. Συνήθως όποιος κάνει καλό φροντίζει να είναι υπό τη σκέπη κάποιου ή κάποιας πάμπλουτης ώστε να έχει τα οφέλη της καλής γνωριμίας στο μέλλον. Το ενδιαφέρον, η ευαισθησία, η έγνοια διαρκεί όσο η αστραπή του φλας! Αμέσως μετά καταχωνιάζεται στα ντρεσινγκ ρουμ μαζί με τα μοντελάκια ως την επόμενη επέτειο – διαφήμιση της καλής ψυχής του σταρ!

Τα κανάλια αν πραγματικά νοιάζονταν για να διορθώσουν την ασχήμια, δε θα κάναν τηλεμαραθώνιους ή show με άλλοθι την φιλανθρωπία και στόχο την τηλεθέαση, αλλά θα χάριζαν ας πούμε τις εισπράξεις τους απ τις διαφημίσεις μιας εβδομάδας. Οι κυρίες με το μεγάλο ενδιαφέρον, θα έδιναν τα λεφτά που κόστισε η τουαλέτα τους για την περίσταση και το σετ των διαμαντικών τους. Αν πραγματικά νοιάζονταν! Αν όλα αυτά δεν ήταν δημόσιες σχέσεις και προβολή προφίλ και ιματζ σε έναν εγωμανή, αυτιστικό πλανήτη δικό τους.

Ο Βασίλης είναι άλλο! Γνωρίζοντας τον απ τους ιντερνετικούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης, μιλάγαμε κυρίως για τον Ζαχαρία Παπαντωνίου (ναι! Μάλιστα!) και κάναμε χιούμορ για τις εφορίες και τα χαράτσια. Κάποια στιγμή μου είπε πως θέλει να βρεθούμε να μου δώσει κάτι για τους εργαζόμενους στο Alter –εμάς- που ζοριζόμαστε. Ήρθε, όπου βολευόμουν εγώ! Ψηλός, ωραίος, γελαστός, με αυτή την βαθιά καλλιεργημένη φωνή που μόνο οι ηθοποιοί έχουν. Έρχονταν μετά την βάρδια του στην Εντατική του Παίδων. Μιλήσαμε στη βροχή. «Διασημότητα και βλακείες» μου ειπε, καποιαν στιγμή, «είμαι στην εντατική 22 χρόνια. Εκεί βρίσκεται η ουσία της ζωής, η σπουδαιότητα, το νόημα. Στην ίδια την ζωή. Στα παιδιά. Στην υγεία. Όλα τα αλλά είναι χαζά, να περνάει η ώρα». Πιο ωραίος ακόμα μου φάνηκε! Μου δώσε και κρασιά με ευχές να πάω στα παιδιά στο Alter. Θα με συχωρέσει, που άνοιξα ένα και ήπια λιγάκι εχθές το βράδυ. Στην υγειά του. Στην υγειά των πραγματικά ωραίων πλασμάτων.

Σεξ: το καλύτερο πρωινό

Posted: 20 Dec 2011 08:45 AM PST

Σεξ: το καλύτερο πρωινό

Ξεχάστε το γάλα και τα δημητριακά. Το σεξ είναι το καλύτερο πρωινό.

Ξέρουμε πως το πρωί ο χρόνος είναι περιορισμένος και όταν το ξυπνητήρι ουρλιάζει το μόνο που δεν μπορείτε να σκεφτείτε είναι το «πνίξιμο του κούνελου» με τον καλό σας. Έχετε, όμως, σκεφτεί την θετική επίδραση του πρωινού σεξ στον οργανισμό σας;

Μετατρέψτε, λοιπόν, τον ήχο του ξυπνητηριού σε ερωτικό κάλεσμα καθώς σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι άνθρωποι που ξεκινούν την ημέρα τους με σεξ είναι πιο υγιείς και ευτυχισμένοι από εκείνους που δεν δοκιμάζουν το σπορ πρωινιάτικα. Βλέπετε το σεξ το πρωί απελευθερώνει στον οργανισμό την χημική ουσία οξυτοκίνη που προκαλεί ευδιαθεσία (κάτι σαν βιταμίνη για την ψυχολογία σας) αλλά και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύοντας τα επίπεδα του αντισώματος IgA. Και δεν σταματά εδώ. Απελευθερώνονται χημικές ουσίες που αυξάνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων που αυτόματα σημαίνει βελτιωμένη όψη των μαλλιών και του δέρματός σας. Άρα καλύτερη διάθεση, πιο υγιής και πιο όμορφη. Μήπως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε και να αρχίσετε να παίρνετε το πρωινό σας στο γραφείο για να μην χάνετε και χρόνο;

«Στένεψε τη Μύτη Σου!» (Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στο cosmopoliti blog)

Posted: 20 Dec 2011 08:30 AM PST

«Στένεψε τη Μύτη Σου!» (Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στο cosmopoliti blog)

Λοιπόν κορίτσια, τέλεια γυναίκα δεν υπάρχει! Και αν ,ναι σπανίως- όπως η Cindy Crawford που ναι γνήσια...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: Τηλεόραση, θέατρο και Ηλίας Ψινάκης στο μικροσκόπιό του

Posted: 20 Dec 2011 08:23 AM PST

Τρύφωνας Σαμαράς: Τηλεόραση, θέατρο και Ηλίας Ψινάκης στο μικροσκόπιό του

Η κόντρα φαίνεται ότι καλά κρατεί μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και του Τρύφωνα Σαμαρά. Οι επιθέσεις είναι πολύ σκληρές μέσα απο συνεντεύξεις και αυτή τη φορά ο κομμωτής πήρε το δικό του όπλο και έριξε βολές.

Το 2011 ήταν η χρονιά του για πολλούς λόγους. Αφού έκλεψε την παράσταση στο «Dancing With The Stars», η νέα σεζόν τον βρήκε πρωταγωνιστή στην TV, στην σκηνή αλλά και στον κινηματογράφο μαζί με άλλο πρόσωπα της showbiz. Σε συνέντευξη που έδωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ ο γνωστός κομμωτής σχολίασε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου, τη θεατρική υπέρβαση αλλά και την απόλυση του Ηλία Ψινάκη.

Πώς βρέθηκες στο θέατρο;
Ο Γιώργος Βάλαρης είναι ο ηθικός αυτουργός. Κάνω τον μονόλογο που είχε ο Νίκος Μουτσινάς, τροποποιημένο.

Είχες άγχος;
Πολύ. Αγχώθηκα πιο πολύ σε σχέση με όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Εγώ δεν είμαι ούτε ηθοποιός ούτε παρουσιαστής. Όλα αυτά που κάνω είναι αυθόρμητα κι αυτό άρεσε στον Γιώργο Βάλαρη. Είναι και το καστ φοβερό, με στήριξαν και πολύ.

Ποιον ρόλο θα ήθελες να παίξεις στο θέατρο γενικά;
Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Θα ήθελα να παίξω τον κομμωτή στο «Σεσουάρ για Δολοφόνους».

Στην τηλεόραση θα ήθελες να κάνεις και κάτι άλλο;
Είμαι είκοσι χρόνια στη σόουμπιζ. Έχω κάνει στη δουλειά μου πολλά πράγματα. Η ευκαιρία που μου έδωσε ο Γιάννης Λάτσιος ήταν μεγάλη. Αν μου πρότειναν και κάτι άλλο θα το έκανα. Η τηλεόραση μου αρέσει. Είναι ένα είδος όπου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αρκεί αυτό που κάνεις να αρέσει στον κόσμο. Από την άλλη, δεν θα με χαλάσει αν αυτό σταματήσει εδώ.

Είσαι ικανοποιημένος από το Fab 5;
Πολύ. Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι πρωτοπόρο που κάνει φοβερές παραγωγές.

Πώς νιώθεις πλέον που ο Ηλίας Ψινάκης απολύθηκε από το Fab 5;
Στεναχωρήθηκα. Είναι λογικό αυτό όταν ξεκινάμε πέντε και μένουμε τέσσερις, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Από ότι ξέρω, έτσι θα συνεχίσουμε και θα οδηγώ εγώ το τζιπ!

Μαίρη Συνατσάκη: Με έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία

Posted: 20 Dec 2011 08:13 AM PST

Η παρουσιάστρια του «Master Chef 2» μίλησε στο περιοδικό «Hilton Athens Magazine» και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε σημείο να σκέφτεται την πιθανότητα πως κάποια μέρα να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν περιμένατε να πάρετε

Posted: 20 Dec 2011 08:00 AM PST

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν περιμένατε να πάρετε

Η Wind τα Χριστούγεννα αυτά κάνει τόσα πολλά δώρα σε όλους που δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.

Επειδή το 2011 ήταν η χρονιά της κρίσης, δεν είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από τους φίλους σας θα σας κάνουν δώρα, όχι επειδή δε θέλουν, αλλά μάλλον επειδή δε μπορούν. Καμία σημασία δεν έχει όμως, γιατί η Wind είναι πάντα εκεί για εσάς. Τα Smart Xmas της Wind στο Facebook σας βοηθάνε να κάνετε τα πιο smart δώρα σε εσάς και τους φίλους σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάντε click στις 10 κατηγορίες Applications που υπάρχουν στα χιόνια. Ανακαλύψτε τα smartphones και τις δωροεπιταγές που κρύβει η κάθε μία και κρατήστε 1 δώρο για εσάς και στείλτε τα υπόλοιπα στους φίλους σας.

Αλλά το παιχνίδι στο Facebook δεν είναι το μοναδικό δώρο της Wind. Με το πρόγραμμα Xmas Bonus ανανέωσης F2G η Wind δίνει 300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και τα ευρώ σας μένουν στην τσέπη σας. Και αν μάλιστα ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σου από ένα κατάστημα της Wind κερδίζετε ακόμα περισσότερα.

Και επειδή η ζωή όλων γίνεται πιο εύκολη με ένα smartphone, τώρα στα καταστήματα της Wind μπορείτε να βρείτε smartphone μόνο από 99 ευρώ και να πάρετε δώρο mobile internet για όλο το 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε  το site της Wind.

Μαίρη Συνατσάκη: Με έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία

Posted: 20 Dec 2011 08:13 AM PST

Η παρουσιάστρια του «Master Chef 2» μίλησε στο περιοδικό «Hilton Athens Magazine» και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε σημείο να σκέφτεται την πιθανότητα πως κάποια μέρα να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν.

read more

Πάμελα – Κωστέτσος: Dancing on… Κολωνάκι!

Posted: 20 Dec 2011 07:15 AM PST

Μπορεί και οι δυο να έχουν πει… bye bye στον πάγο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν ξεχάσει τις γνωριμίες και τις φιλίες που έκαναν κατά τη διάρκεια των προβών του show.

read more

Κανιβαλισμοί παρουσιαστών on air

Posted: 20 Dec 2011 06:20 AM PST

Οι παρουσιαστέςValerio Zeno και Dennis Storm το έκαναν στα πλαίσια της εκπομπής τους στην οποία απαντούν σε «χαζές ερωτήσεις» όπως λένε και ανταποκρίνονται σε προκλήσεις όπως η συγκεκριμένη αηδιαστική και απαράδεκτη δοκιμασία.

read more

Απεργούν οι κάμερες στο «Πίσω στο σπίτι»

Posted: 20 Dec 2011 06:56 AM PST

Στάση γυρισμάτων κήρυξαν οι τεχνικοί τη σειρά «Πίσω στο σπίτι», με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Καβογιάννη.

read more

«Θέλω να με λένε καλό ηθοποιό, όχι απλώς κωμικό», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Posted: 20 Dec 2011 06:40 AM PST

Έχει διαγράψει μια πολύ πετυχημένη πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Σήμερα θέλει ο κόσμος να λέει απευθυνόμενος σε εκείνον ότι είναι καλός ηθοποιός, όχι κωμικός ηθοποιός.

read more

Ο γιος της Cher χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης

Posted: 20 Dec 2011 12:16 AM PST

Ο γιος –που ήταν κόρη- της Cher, ο Chaz Bono χώρισε από την Jennifer Elia μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης.

read more

Λιτότητα ζητά ο Ζαγοράκης

Posted: 20 Dec 2011 04:58 AM PST

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για το οικονομικό και αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.

read more

Τρεις υπερβάσεις για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις

Posted: 20 Dec 2011 09:06 AM PST

Ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ Δ. Φιλιώτης περιγράφει τη συμβολή του κλάδου -που δίνει δουλειά σε 14.500 οικογένειες και εξάγει σε 100 χώρες- στην έξοδο από την κρίση

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές