Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Η ιστορία της χριστουγεννιάτικης κάλτσας

Posted: 20 Dec 2011 12:41 PM PST

Υπήρχε κάποτε ένας ευγενικός και καλόκαρδος κύριος όπου η γυναίκα του είχε πεθάνει από βαριά αρρώστια και τον είχε αφήσει απογοητευμένο με τρεις κόρες να τις μεγαλώσει... Μετά που έχασε όλα του τα χρήματα σε ανώφελες και κακές επενδύσεις, η οικογένειά του χρειάστηκε να μετακομίσει σε μια χωριάτικη καλύβα, ενώ οι τρεις του κόρες έκαναν μόνες τους το μαγείρεμα, το ράψιμο και το καθάρισμα του σπιτιού.

'Oταν ήρθε ο καιρός να παντρευτούν οι κόρες, ο πατέρας έπεσε σε μεγαλύτερη κατάθλιψη εφόσον οι κόρες του δεν θα έβρισκαν να παντρευτούν χωρίς προίκα και χρήματα για να δώσουν στην νέα οικογένεια του συζύγου τους. Μία νύχτα, μετά που οι κόρες είχαν πλύνει και απλώσει τα ρούχα τους και τις κάλτσες τους στο τζάκι για να στεγνώσουν, έπεσαν για ύπνο. Ο 'Αγιος Βασίλης γνώριζε την απόγνωση και την ατυχία του πατέρα και σταμάτησε στο σπίτι του. Κοίταξε μέσα από το παράθυρο και είδε ότι η οικογένεια είχε πέσει για ύπνο. Επίσης παρατήρησε και τις κάλτσες των κοριτσιών που κρέμονταν στο τζάκι. Και τότε του ήρθε η έμπνευση και αφού πήρε από το πουγκί του τρία μικρότερα πουγγιά με χρυσό, πήγε και τα πέταξε με προσοχή από την καμινάδα έτσι ώστε να πέσουν μέσα στις κάλτσες.

Το επόμενο πρωί που ξύπνησαν οι κόρες, βρήκαν για μεγάλη τους έκπληξη τις κάλτσες τους να περιέχουν χρυσάφι. 'Eτσι ο ευγενής πατέρας τους θα κατάφερνε να δει τις κόρες του να ζουν ευτυχισμένες και μια καλή ζωή με αυτό το χρυσό, και έζησε πολλά πολλά χαρούμενα χρόνια και ο ίδιος. Τα παιδιά όλου του κόσμου συνέχισαν την παράδοση να κρεμούν κάλτσες τα Χριστούγεννα στο τζάκι τους με την ελπίδα να τους τις γεμίσει ο 'Αγιος Βασίλης. Αυτό το έθιμο συνεχίζεται σε πολλές χώρες με μερικές παραλλαγές.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σχετικά με το πόθεν έσχες των Βουλευτών

Posted: 20 Dec 2011 12:39 PM PST

Αναρτήθηκε λέει στο site της Βουλής, κατά το Νόμο Ραγκούση, το πόθεν έσχες των Βουλευτών μας! Και ουδείς δεν έχει καταθέσεις στην Ελβετία; Προσέξτε όμως το εξής: Το πόθεν έσχες που δήλωσαν, αναφέρεται στο 2009. Ούτε στο 2010, Ούτε στο 2011! Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Η πλούσια Ντόρα-Ο «φτωχός» Κουβέλης

Posted: 20 Dec 2011 12:37 PM PST

«Φτώχια καταραμένη» στο «σπιτικό» της Μπακογιάννη με καταθέσεις περίπου 2.500.000 ευρώ.
Πλούσιο, όπως κάθε χρονιά άλλωστε, είναι το πόθεν έσχες της ανεξάρτητης πια βουλευτού...Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Socrates (1954-2011), ένας επαναστάτης στο ποδόσφαιρο...

Posted: 20 Dec 2011 12:36 PM PST

Πριν λίγες μέρες πέθανε ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο Βραζιλιάνος Σόκρατες σε ηλικία 57 ετών.Ο Σόκρατες ήταν ένας ποδοσφαιριστής τελείως διαφορετικός από όλους τους άλλους.
Η πορεία του έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο από αθλητικής άποψης. Ήταν ένας επαναστάτης στο χώρο του ποδοσφαίρου που κατάφερε να εφαρμόσει στο ποδόσφαιρο το σοσιαλιστικό σύνθημα-αίτημα "εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά" στην ομάδα του, την Κορίνθιανς, και μάλιστα σε μια εποχή που Βραζιλία ήταν υπό το καθεστώς στρατιωτικής δικτατορίας πρωτοστάτησε σε κοινωνικούς αγώνες.
Γι αυτό δεν ήταν τυχαίο που όταν πέθανε πριν μερικές ημέρες, οι οπαδοί και οι παίκτες της Κορίνθιανς δεν τον αποχαιρέτησαν με την κλασική "ενός λεπτού σιγή", αλλά με την υψωμένη γροθιά στον αέρα.
Έτσι όπως ταιριάζει σε έναν επαναστάτη.

Βιρτουόζος της μπάλας και του αγώνα ή απλώς Σόκρατες Μπραζιλέιρο Σαμπάιο ντε Σόουζα Βιέιρα ντε Ολιβέιρα

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Σόκρατες μας δίνει τη δυνατότητα ν' ασχοληθού-με με το πραγματικό ποδόσφαιρο και να ξεφύγουμε από τη σαπίλα και τη βρομιά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε ποδοσφαιριστή, ιδιόμορφο, γιατρό, επαναστάτη, καλλιτέχνη, βιρτουόζο, πολιτικό ον, ηγέτη, αυτοκαταστροφικό και θα είχαμε αρκετά επιχειρήματα για να στηρίξουμε κάθε μία από τις παραπάνω ιδιότητες. Πολύ απλά, γιατί με τις πράξεις του και τη γεμάτη δράση και πάθη ζωή του άφησε το στίγμα του σε ό,τι κι αν καταπιάστηκε. Αποτελεί μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα αθλητικό πρόσωπο μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλουμε το ποδόσφαιρο της πολιτικοποίησης και της αντίστασης. Αν και αθλητική η στήλη, θα μας απασχολήσουν πολύ λίγο αυτά που έκανε εντός των αγωνιστικών χώρων. Οχι γιατί είναι αμελητέα και ανάξια αναφοράς, αλλά γιατί ο Σόκρατες, ως ποδοσφαιριστής - πολιτικό ον, παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αλλωστε, όποιος ενδιαφέρεται να δει τα σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε στο Μουντιάλ της Ισπανίας το 1982, κόντρα στη Ρωσία του Ντασάεφ και στην Ιταλία του Τζοφ, είναι εύκολο να τα βρει στο διαδίκτυο.

Ο Σόκρατες είναι η πιο ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική προσωπικότητα της Βραζιλίας, μάλλον και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού σε αντίθεση με τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τον καθωσπρεπισμό του Πελέ και άλλων είχε να επιδείξει το πάθος του για το τσιγάρο και το αλκοόλ και τους αγώνες του υπέρ της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ηταν ο πρωτότοκος γιος μιας πάμφτωχης οικογένειας, ενταγμένης όμως στο κομμουνιστικό κίνημα της Βραζιλίας. Ο ίδιος έλεγε πως θυμάται τον πατέρα του να καίει τα βιβλία των μπολσεβίκων, μόλις έγινε το πραξικόπημα της στρατιωτικής χούντας. Γι' αυτό και, σε αντίθεση με αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κατάφεραν να βγουν από τη φτώχεια εξαιτίας της μπάλας, ο πρώτος σταθμός της δικής του ζωής ήταν η αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή. Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στη Μποταφόγκο μετά την απόκτηση του πτυχίου του, το 1978. Από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα απέδειξε ότι είναι διαφορετικός από τον κλασικό ποδοσφαιριστή. Στο τέλος του 1978 πήρε μεταγραφή για την Κορίνθιανς, συνεχίζοντας παράλληλα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην αθλητιατρική. Σύντομα ήρθε σε κόντρα με τους οπαδούς της ομάδας, εξαιτίας της άρνησής του να πανηγυρίζει έντονα τα γκολ του. Οι οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν στον πρόεδρο της ομάδας, αυτός «έπεισε» τον Σόκρατες να γίνει πιο διαχυτικός και τότε λανσάρισε έναν πανηγυρισμό-παρωδία, πέφτοντας στα γόνατα και υψώνοντας τα χέρια στον ουρανό.

Πολύ γρήγορα η σχέση του με τους οπαδούς αποκαταστάθηκε και έγινε ο παίχτης-σημαία της ομάδας, κυρίως λόγω της εξωαγωνιστικής του δράσης. Η Κορίνθιανς ήταν η εργατική ομάδα του Σάο Πάουλο, που ιδρύθηκε από μια ομάδα μεταναστών εργατών το 1910, μια εποχή που το ποδόσφαιρο ήταν ένα ελιτίστικο άθλημα που παιζόταν μόνο από απόγονους Βρετανών ή από κόσμο που εργαζόταν σε βρετανικές εταιρίες, γι' αυτό και ο Σόκρατες δεν δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει τη «Democracia Corinthiana» («Δημοκρατία της Κορίνθιανς»). Με υπόβαθρο την αριστερή βάση των φιλάθλων και τη φιλελεύθερη διοίκηση, ο Σόκρατες και οι συμπαίκτες του θέσπισαν ένα διαφορετικό σύστημα διοίκησης του συλλόγου, που προέβλεπε ψηφοφορία για κάθε απόφαση, ανεξαρτήτως σημασίας. Για απλά θέματα, όπως η ώρα του γεύματος, μέχρι σημαντικά, όπως η πρόσληψη ή η απόλυση κάποιου ανθρώπου, απαιτούνταν ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν απαράβατα όλοι οι εργαζόμενοι στο σύλλογο, ενώ κάθε ψήφος είχε την ίδια βαρύτητα (από το φροντιστή της ομάδας μέχρι τον πρόεδρο).

Η «Democracia Corinthiana» δεν περιορίστηκε στα εσωτερικά της Κορίνθιανς. Πολύ συχνά οι παίχτες της «τιμάο» τύπωναν στις φανέλες τους, αντί για χορηγούς, πολιτικά μηνύματα υπέρ της δημοκρατίας (η Βραζιλία ήταν τότε υπό στρατιωτικό καθεστώς), ενώ κάποιες εμφανίσεις είχαν τα νούμερα και τα γράμματα αναποδογυρισμένα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς και την κοινωνική κατάσταση. Το 1982, η «τιμάο» κατακτά το πρωτάθλημα Παουλίστα, με τους ποδοσφαιριστές στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν να φορούν φανέλα με τη λέξη «δημοκρατία» στην πλάτη. Για το γεγονός αυτό ο Σόκρατες αναφέρει: «Ισως ήταν η πιο τέλεια στιγμή που έχω βιώσει. Είμαι σίγουρος πως ισχύει το ίδιο για το 95% των συμπαικτών μου. Ηταν η σπουδαιότερη ομάδα που έχω αγωνιστεί ποτέ, επειδή επρόκειτο για κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο. Οι πολιτικές νίκες μου είναι πιο σημαντικές απ' αυτές ως επαγγελματίας παίκτης. Ενα παιχνίδι τελειώνει σε 90 λεπτά, όμως η ζωή συνεχίζεται». Παρά τις αφόρητες πιέσεις του στρατιωτικού καθεστώτος, που απει- λούσε με σκληρές συνέπειες, την τριετία 1982-84 ηχούσε παντού το σύνθημα «νίκη ή ήττα, αλλά πάντα δημοκρατικά» και η Κορίνθιανς κατακτά τον πολιτειακό τίτλο το 1982 και το 1983, αποπληρώνοντας όλα τα χρέη της και δημιουργώντας ένα σημαντικό αποθεματικό.

Το 1984, ο Σόκρατες είναι πλέον ένας θρύλος στη χώρα. Είναι ο αρχηγός της «σελεσάο» του 1982, της μοναδικής ομάδας που μπορεί να συγκριθεί μ' αυτή του 1970 κι ας μην κατάκτησε τον τίτλο στα γήπεδα της Ισπανίας. Είναι ο αρχηγός που έδωσε το «δεκάρι» στον Ζίκο, δηλώνοντας πως εκείνος είναι ο «βασιλιάς» της ομάδας, κρατώντας για τον εαυτό του το «οχτάρι» και το ρόλο του «πρίγκιπα», όπως έλεγε γελώντας, αποδεικνύοντας έτσι πως γι' αυτόν το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ' όλα ένα παιχνίδι συλλογικό, στο πλαίσιο του οποίου αναδεικνύεται η ατομικότητα και το ταλέντο του καθένα. Ολόκληρη η ποδοσφαιρόφιλη ανθρωπότητα έχει υποκλιθεί στο ταλέντο του «γιατρού», που με το πανύψηλο κορμί του, το αρχοντικό στιλ παιχνιδιού και τα συνεχή «τακουνάκια» γεμίζει το γήπεδο, αλλά και στην έντονη προσωπικότητά του, που τον κάνει να ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλο μεγάλο ποδοσφαιριστή του παρόντος και του παρελθόντος. Η κατάσταση στη χώρα είναι έκρυθμη. Σε μία πολιτική συγκέντρωση, μπροστά σε 1.500.000 κόσμο, ο Σόκρατες παίρνει το μικρόφωνο και αποθεώνεται, όταν υπόσχεται πως θα απορρίψει κάθε πρόταση μεταγραφής από την Ιταλία, εάν η Βουλή περάσει τη συνταγματική αναθεώρηση που προέβλεπε μεταξύ άλλων ελεύθερες εκλογές.

Η συνταγματική αναθεώρηση δεν έγινε και ο Σόκρατες αναχωρεί για την Ιταλία και τη Φιορεντίνα, όπου δεν αργεί να έρθει σε πλήρη ρήξη με την αγριανθρωπική νοοτροπία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτός θέλει να πίνει ελεύθερα το ποτό του και να σβήνει το τελευταίο τσιγάρο λίγο πριν πατήσει τον αγωνιστικό χώρο κι όχι να μετατραπεί σε μια μηχανή που θα παράγει θέαμα για να το πουλάνε οι καπιταλιστές (είναι χαρακτηριστικό ότι αυτός, ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, ποτέ δεν απέκτησε ατζέντη). Κάνει μια ανεπιτυχή προσπάθεια να δημιουργήσει μια «Democracia Fiorentina» (η συντριπτική πλειοψηφία των συμπαικτών του τον απομόνωσε). Eρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη φιλοσοφία του ιταλικού πρωταθλήματος και ένα χρόνο αργότερα επιστρέφει στη Βραζιλία. Η φθίνουσα πορεία έχει αρχίσει. Το σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χωράει τη λογική του Σόκρατες. Η «Democracia Corinthiana» ήταν μια σύντομη παρένθεση, ένα καλοκαίρι ουτοπίας, ίσα-ίσα για να μας θυμίζει πώς θα είναι το ποδόσφαιρο του μέλλοντος, το ποδόσφαιρο της κομμουνιστικής κοινωνίας.

Το 1989 σταματάει ουσιαστικά την ποδοσφαιρική του καριέρα. Δουλεύει πλέον ως γιατρός, όμως συνεχίζει ν' αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιχτών. Ερχεται σε αντιπαράθεση με το Εργατικό Κόμμα (το κόμμα του Λούλα και της σημερινής προέδρου της Βραζιλίας), το οποίο δεν αποδέχεται τους ποδοσφαιριστές ως εργαζομένους, διατηρεί στήλη σε βδομαδιάτικο πολιτικό περιοδικό και είναι πολιτικός ακτιβιστής, αρνούμενος όμως να κατέβει στον εκλογικό στίβο. Ο Σόκρατες ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τρία πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων έδωσε στα παιδιά του: Τσε (Γκεβάρα), Φιδέλ (Κάστρο) και Τζον (Λένον). Γράφεται κατά κόρον, ότι πρόωρα στον τάφο τον έστειλαν οι δυο άλλες δυνατές αγάπες του, ο καπνός και το αλκοόλ. Μιλώντας ιατρικά, έτσι είναι. Ας σκεφτούμε, όμως, πριν βιαστούμε να κρίνουμε επιφανειακά, πόση δυστυχία βιώνουν τέτοιοι άνθρωποι, ταλαντούχοι, παρορμητικοί, με όνειρα και σχέδια για τη ζωή, όταν συνθλίβονται από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, χωρίς να καταφέρνουν να βρουν μια ασφαλή διέξοδο στην οργανωμένη επαναστατική δράση. Ας σκεφτούμε πώς θέρισε η ηρωίνη και το αλκοόλ την αφρόκρεμα των τεράστιων μαύρων μουσικών της μεταπολεμικής Αμερικής, που ήξεραν ότι γράφουν ξανά την ιστορία της μουσικής και ταυτόχρονα υπέφεραν από τις διακρίσεις και το ρατσισμό.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ο Σόκρατες μπήκε στο νοσοκομείο και το επόμενο πρωί πέθανε, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση από την Κορίνθιανς ενός τίτλου. Ενός λεπτού σιγή κρατιέται συχνά στα γήπεδα. Παίχτες, όμως, με σηκωμένες γροθιές γύρω από τη σέντρα δεν έχουν ξανασταθεί. Μόνο ο Σόκρατες θα μπορούσε να τιμηθεί μ' έναν τέτοιο αποχαιρετισμό. Οσο για τους οπαδούς, που βίωναν παράξενα συναισθήματα, τον ξεπροβόδισαν φωνάζοντας «obrigado» («σου χρωστάμε»). Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

10 νεκροί σε τροχαία σε όλη την Περιφέρεια της Στερεάς τον Νοέμβριο

Posted: 20 Dec 2011 12:30 PM PST

10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, 7 τραυματίστηκαν σοβαρά και 37...
ελαφρά σε τροχαία σε όλη την περιφέρεια Στερεάς τον Νοέμβριο.
Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα έδωσε στην δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σημειώθηκαν 43 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 45 το 2010). Ειδικότερα σημειώθηκαν:

10 θανατηφόρα ατυχήματα (έναντι 8 το 2010)

7 σοβαρά τροχαία ατυχήματα (έναντι 8 το 2010)

26 ελαφριά τροχαία ατυχήματα (έναντι 29 το 2010)

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών καταγράφηκαν συνολικά 54 παθόντες (έναντι 64 το 2010). Ειδικότερα καταγράφηκαν:

10 νεκροί (έναντι 8 το 2010)

7 βαριά τραυματίες (έναντι 8 το 2010)

37 ελαφρά τραυματίες (έναντι 48 το 2010)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Η απόσπαση προσοχής του οδηγού

Μη κίνηση των πεζών σε διαβάσεις πεζών

Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Η υπερβολική ταχύτητα

Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Η παραβίαση της προτεραιότητας

Λοιπά αίτια (όχημα-οδός-καιρικές συνθήκες).

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, εφαρμόζοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό, που προβλέπει μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και για την πρόληψη και αποτροπή ατυχημάτων και δυστυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο.

Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, το μήνα Νοέμβριο 2011, πραγματοποιήθηκαν (82.871) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (3.691) παραβάσεις ως ακολούθως:

977 για υπερβολική ταχύτητα

42 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη)

6 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδηγού

10 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη

44 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση

70 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση

41 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα

19 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

9 για την παραβίαση προτεραιότητας

34 για φθαρμένα ελαστικά

1 για επικίνδυνη οδήγηση

77 για παραβάσεις Κ.Τ.Ε.Ο.

29 για αντικανονικό προσπέρασμα

4 για αντικανονικούς ελιγμούς

658 παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων

1.670 λοιπές παραβάσεις

γ. Συμβουλές Οδικής Ασφάλειας

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής ασφάλειας με σκοπό να συμβάλλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί οφείλουν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με σύνεση και προσοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις συμβουλές του προσωπικού της Τροχαίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οδηγώ με ασφάλεια σημαίνει:

• Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

• Έχω διαρκώς τεταμένη την προσοχή μου στην οδήγηση και τον έλεγχο του οχήματος

• Όταν οδηγώ δεν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά

• Δεν παραβιάζω τα όρια ταχύτητας

• Φορώ πάντα ζώνη ασφαλείας

• Τοποθετώ τα παιδιά σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας

• Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα φορώ πάντα κράνος

• Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα

• Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη

• Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα

• Δεν μιλώ στο κινητό όταν οδηγώ

• Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς

• Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Οι παραπάνω συμβουλές θα επαναλαμβάνονται διαρκώς με σκοπό να συμβάλλουν στην εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής κουλτούρας.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Προσοχή!!! Τουρκικά κέρματα γέμισαν την Ελλάδα!!!

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

ΦΡΙΚΗ: Πέταξαν στο πάτωμα έγκυο και την πατούσαν στην κοιλιά!

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

Δεν έχει τέλος η βία των ληστών απέναντι στα θύματα τους, αφού δεν δίστασαν να κακοποιήσουν έγκυο γυναίκα, πατώντας την στην κοιλιά μόνο και μόνο για λίγα ευρώ, ενώ έκλεψαν και τηλεόραση από ηλικιωμένη γυναίκα.

Χθες το βράδυ, τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι του ζευγαριού στου Ζωγράφου και μόλις είδαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος (έξι μηνών) την έριξαν στο πάτωμα και την πατούσαν την κοιλιά, απειλώντας τον σύζυγό της, πώς αν δεν τους δώσει ότι πολύτιμο έχει θα σκοτώσουν την ίδια και το μωρό τους.

Ο σύζυγος ευτυχώς έδωσε χρήματα, χρυσαφικά και ότι άλλο πολύτιμο είχε, μέχρι και την μοτοσυκλέτα του και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη ακόμα, αλλά πιθανότατα δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία της δικής της και του μωρού της.

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα άγνωστοι εισέβαλλαν σε σπίτι στην Κυψέλη και έκλεψαν τηλεόραση από μία ηλικιωμένη, ενώ στην οδό Κυψέλης, άγνωστοι εισέβαλλαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ταμείο και μικρό χρηματικό ποσό από πελάτη.

Οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν με όπλο κρότου λάμψης πριν τραπούν σε φυγή.

Επίσης, στο Γαλάτσι, στην οδό Σκιάθου άγνωστος δράστης με την χρήση όπλου, εισήλθε σε ψιλικατζίδικο, χτύπησε με την λαβή του όπλου τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι, αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Μία ακόμα σημειώθηκε στο Π. Φάληρο και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Κέντρο, όπου οι δράστες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το Α.Τ.Μ. τράπεζας, που ήταν εγκατεστημένο σε αυτό.

Ληστείες δεν σημειώθηκαν όμως μόνο στην Αττική. Στην Προσκύνα Αταλάντης στην Φθιώτιδα άγνωστοι δράστες, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, εκ των οποίων ο ένας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, εισήλθαν σε οικία και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν ηλικιωμένη ημεδαπή και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο.

Στην συνέχεια έβγαλαν τη συσκευή τηλεφώνου από την πρίζα και έφυγαν τρέχοντας.

Τέλος, στο Ρέθυμνο άγνωστοι κουκουλοφόροι, που την είχαν στήσει έξω από μαγαζί ΠΡΟ – ΠΟ, του επιτέθηκαν την στιγμή που αποχωρούσε από το κατάστημά του και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά του αντικείμενα.

Oυρές για το «μαγικό χαρτάκι» της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

Λίγο μετά τις 10 το πρωί άνοιξαν τα ταμεία για την πώληση των εισιτηρίων των Red Hot Chili Peppers (ΟΑΚΑ, 4 Σεπτεμβρίου) και οι ουρές στην Πανεπιστημίου είχαν σχηματιστεί από τις 7 το πρωί.

«Αυτοί ήταν και οι πιο τυχεροί» τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ, η 23χρονη Τέρψη που περιμένει στην ουρά, «εγώ ήρθα στις 9, η ώρα είναι 11.30, πρόλαβα καλή θέση», λέει χαμογελώντας λίγο πριν φτάσει στο ταμείο και πάρει στα χέρια της το πολυπόθητο εισιτήριο, σχεδόν εννέα μήνες πριν τη συναυλία.

Η ουρά ξεκινούσε από την Πανεπιστημίου 44 και είχε επεκταθεί έως την Ιπποκράτους, έξω από το θέατρο Γκλόρια, ενώ διαρκώς μεγάλωνε. Χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη παίρνουν σειρά, έστω κι αν η ώρα αναμονής μπορεί να είναι και δυο ώρες.

Στην πλειονότητα άτομα ηλικίας 18-30 ετών, ενώ στη μέση περίπου της ουράς μια μητέρα γύρω στα 60.

Ο γιος της βρίσκεται εκτός Αθηνών και εκείνη δεν μπορούσε να του χαλάσει χατίρι, εξάλλου πρώτη φορά έρχεται το συγκρότημα στη χώρα μας, οι φανατικοί θαυμαστές τους βέβαια το περίμεναν εδώ και χρόνια.

Δίπλα ακριβώς από το ταμείο στέκεται ένας κύριος, μετρά αν όντως έχει όσα εισιτήρια ζήτησε, έξι για την ακρίβεια των 75 ευρώ.

Ακόμα οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί. «Ίσως κάποιες κατηγορίες έχουν εξαντληθεί», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη Τύπου Ηρώ Παστρικού. «Θα μπορούμε να υπολογίσουμε λίγο αργότερα σήμερα γιατί η πώληση γίνεται και μέσω ίντερνετ», προσθέτει.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

PL1 (θύρες 1,35,2,34): 35 ευρώ
PL2 (Pitch – Αρένα): 45 ευρώ
PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ
PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ
PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23Β,25,29): 75 ευρώ
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στις ΡΑ & ΡΒ
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ταμείο του Ticket House

Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας
Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00

Online Sales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας.

Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Οι Red Hot Chili Peppers σχηματίστηκαν στο Λος Αντζελες το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια.

Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους I'm with you, με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία.

Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Ο Σάκης Ρουβάς ψηφίστηκε ως ο πιο «καυτός» καλλιτέχνης του Facebook!

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

Ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις των χρηστών του facebook, σε διαγωνισμό που διοργανώθηκε μέσω μιας εφαρμογής στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τον πιο «καυτό» καλλιτέχνη. Ποιος άλλος Έλληνας καλλιτέχνης θα μπορούσε να πάρει αυτή την πρωτιά; Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς βέβαια, που παρά το γεγονός ότι είναι πλέον ένας παντρεμένος, μπαμπάς δύο παιδιών, δεν σταματάει να είναι σέξι!

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες, όχι μόνο ψήφισαν τον Σάκη Ρουβά ως τον πιο «καυτό» καλλιτέχνη του facebook, αλλά άφησαν στις πιο πίσω θέσεις ονόματα όπως αυτό του Τζόνι Ντεπ, της Αντζελίνα Ζολί, της Μόνικα Μπελούτσι και του Τζάστιν Τίμπερλέϊκ.

Από την άλλη τώρα, ψήφισαν τους πιο «ψυχρούς» celebrities και πρώτη στη λίστα ήρθε η Ευγενία Μανωλίδου ενώ ακολούθησαν ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Lady Gaga, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Άννα Κουρνίκοβα.

«Θόλωσα, όταν μου είπε να χωρίσουμε και τη σκότωσα»

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

«Την αγαπούσα πολύ και τη ζήλευα. Θόλωσα, όταν μου είπε να χωρίσουμε και τη σκότωσα». Την κατάθεση του στυγερού δολοφόνου στις αστυνομικές αρχές, αλλά και τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε η 21χρονη φοιτήτρια στα χέρια του συντρόφου της μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή .

Τα λόγια του 35χρονου, που μίλησε στους αστυνομικούς για το πώς διαδραματίστηκαν τα γεγονότα τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, κόβουν την ανάσα. Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που μετέβησαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου νοσηλεύεται ο Στάθης Ευσταθίου, σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις που τους έκανε, ενώ ρίγη ανατριχίλας διαπέρασαν το κορμί τους.

Με απίστευτη ψυχραιμία και βλέμμα βυθισμένο στο απόλυτο κενό, ο νεαρός manager που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το ειδεχθές έγκλημά του προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σφαγιάσει την 21χρονη αγαπημένη του και να γραφεί στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά ως ένας από τους πιο στυγερούς εγκληματίες.

«Την Αννα (σ.σ.: Ανδριάνα) τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Εκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ηταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα» ανέφερε στην κατάθεσή του ο Στάθης Ευσταθίου και πρόσθεσε: «Συνέχεια καβγαδίζαμε γι' αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Ομως δεν με άκουγε… Την Παρασκευή τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα… Και έγινε ό,τι έγινε…»»

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς: «Ηθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Αρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ… Οταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Ετσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα».

«ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ, ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕ…»

Οπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη Ανδριάνα Γαρδικιώτη βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του αγαπημένου της, που έμελε να είναι και ο δολοφόνος της.

«Η κοπέλα έφερε περισσότερα από εβδομήντα οκτώ χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου τριάντα πέντε χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε» τόνισε στην «Espresso» ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος και πρόσθεσε: «Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο ίδιος, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο 35χρονος ήρθε σε ερωτική συνεύρεση με την άτυχη Ανδριάνα πριν τη σκοτώσει ή μετά τον θάνατό της. Την απάντηση θα τη δώσουν τις επόμενες ημέρες τα εργαστήρια…

ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ο πόνος για τον άδικο και τραγικό χαμό της Ανδριάνας έχει ραγίσει την καρδιά τους και η οργή για τον δολοφόνο της έχει φωλιάσει στην ψυχή τους. Οι συγγενείς της 21χρονης φοιτήτριας ζητούν την τιμωρία του 35χρονου, ενώ οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς φοβούνται αντίποινα.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας της αλλά και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πόσο υπέφερε στα χέρια του στυγερού εγκληματία τους έχουν γεμίσει όλους με συναισθήματα οργής, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τις αστυνομικές αρχές. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συμφοιτητές και όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό κορίτσι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Στάθη Ευσταθίου, που την κατακρεούργησε με 78 μαχαιριές και πέταξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι αστυνομικοί φοβούνται τις σοβαρές πιθανότητες λιντσαρίσματος (και όχι μόνο) κατά του δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς με σοβαρό τραύμα στη σπονδυλική στήλη. Για τον λόγο αυτό έχουν μετατρέψει το νοσηλευτικό ίδρυμα σε φρούριο, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα και την ώρα που θα τον μεταφέρουν στον τόπο του εγκλήματος για να γίνει η αναπαράσταση.

Ο 35χρονος manager αναμένεται ίσως και σήμερα να βρεθεί στην Καστοριά για να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια πώς σκότωσε την 21χρονη Ανδριάνα Γαρδικιώτη και έπειτα να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών για να εξηγήσει τους λόγους και τις συνθήκες υπό τις οποίες τέλεσε το αποτρόπαιο έγκλημά του. Ηδη δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται σε ετοιμότητα για να τον προστατεύσουν από το εξαγριωμένο πλήθος που θα κατακλύσει το δικαστικό μέγαρο, ενώ στην πόλη αναμένεται να φτάσουν σήμερα και συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας από την Κέρκυρα.

Στα 25 του είχε συλληφθεί για αποπλάνηση ανήλικης!

Σε ηλικία μόλις 25 ετών ο Στάθης Ευσταθίου οδηγήθηκε πρώτη φορά στις φυλακές, αφού κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου. Λίγα χρόνια αργότερα εξέτισε ποινή ενάμισι έτους για ένα ακόμα σεξουαλικό έγκλημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης τον Σεπτέμβριο του 2001 είχε συλληφθεί από άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της αποπλάνησης εις βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας μόλις 10 ετών. Την καταγγελία είχαν κάνει οι γονείς της μικρής, όταν έντρομοι άκουσαν το αγγελούδι τους να τους εξιστορεί όσα μαρτυρικά έκανε πάνω στο άγουρο κορμάκι του ο 35χρονος άντρας.

Αμέσως αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Μάλιστα ο δράστης, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε οδηγηθεί στη φυλακή. Ομως λίγους μήνες μετά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς οι γονείς της μικρής, φοβούμενοι ότι η δίκη θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις, απέσυραν τη μήνυση. Οι δυο πλευρές είχαν έρθει σε συμβιβασμό.

Πέντε χρόνια μετά ο Στάθης Ευσταθίου καταγγέλθηκε από μια φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη ότι την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Η υπόθεση έφτασε ξανά στα δικαστήρια και ο δράστης καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Αρρωστημένο υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ακόμη και οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σοκαρίστηκαν από το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας που εντόπισαν στο σπίτι του 35χρονου δολοφόνου τον περασμένο Αύγουστο. Τα 30.000 αρχεία που βρήκαν κρυμμένα στον καναπέ του σπιτιού του περιείχαν βιασμούς ακόμα και μωρών μόλις 6 και 8 μηνών. Επίσης είχαν βρει ένα αεροβόλο όπλο, αμπούλες αερίου και ένα σπρέι πιπεριού. Κατά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, ο 35χρονος είχε αρνηθεί τις πράξεις που του αποδίδονταν, ισχυριζόμενος ότι τα εν λόγω αρχεία μπήκαν στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του την ώρα που κατέβαζε μουσική από το Διαδίκτυο.

Εισαγγελέας και ανακριτής με σύμφωνη γνώμη τον άφησαν ελεύθερο υπό τους όρους της αυτοπρόσωπης εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγυοδοσίας, ύψους 5.000 ευρώ. Μάλιστα στην περίπτωσή του οι εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης είχαν ενεργοποιήσει ειδική διάταξη του νόμου που προέβλεπε τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα εις βάρος ανηλίκων.

«Ηλεκτροπληξία» από τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

Σημαντικές αυξήσεις στο τέλος υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) που θα καταβάλουν, από την 1η Ιανουαρίου 2012, οι καταναλωτές μέσω των λογαριασμών ρεύματος, αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Η χρέωση για τους οικιακούς καταναλωτές θα διαμορφωθεί, από 1ης Ιανουαρίου, στα 5,99 ευρώ ανά μεγαβατώρα, από 1,95 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Το τέλος ΑΠΕ είναι μία από τις πηγές χρηματοδότησης της παραγωγής «πράσινης» ενέργειας.

Σημειώνεται ότι στην εισήγηση του Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας προβλέπονταν ακόμη μεγαλύτερες ανατιμήσεις, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα που έχει δημιουργηθεί στο λογαριασμό των ανανεώσιμων πηγών, το οποίο -σύμφωνα με τη ΡΑΕ- στο τέλος του 2011 θα διαμορφωθεί στα 194,7 εκατ. ευρώ.

Το έλλειμμα προβλέπεται μεταξύ άλλων να καλυφθεί με την εκχώρηση μέρους των εσόδων από το τέλος υπέρ της ΕΡΤ που περιλαμβάνεται επίσης στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά και με την επιβολή έκτακτου τέλους ύψους 2 ευρώ ανά μεγαβατώρα στη λιγνιτική ηλεκτροπαραγωγή, για το οποίο το σωματείο «Σπάρτακος» της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα εξέφρασε την αντίθεσή του.

Αναλυτικά, ανά κατηγορία καταναλωτών, το τέλος ΑΠΕ διαμορφώνεται ως εξής:

Υψηλή τάση 2,96 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 1,04 ευρώ), αγροτική χρήση στη μέση τάση 2,29 ευρώ (από 0,74 ευρώ), λοιπές χρήσεις στη μέση τάση 5,35 ευρώ (από 1,69 ευρώ), αγροτική χρήση χαμηλή τάση 2,96 ευρώ (από 0,90 ευρώ), οικιακή χρήση χαμηλή τάση 5,99 ευρώ (από 1,95 ευρώ) και λοιπές χρήσεις.

«Όχι» στις αυξήσεις λέει η ΓΕΝΟΠ

Την αντίθεσή της στην αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών, εκφράζει η ΓΕΝΟΠ σε σημερινή ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι «οι καταναλωτές ως τα εύκολα θύματα καλούνται πληρώσουν μία ακόμη δυσβάστακτη αύξηση (την 11η μέσα σε 22 χρόνια) εξαιτίας των απαράδεκτων και καταστροφικών αποφάσεων της κυβέρνησης σε βάρος της ΔΕΗ»

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ότι ακόμη και αν η κυβέρνηση εγκρίνει τις αυξήσεις που ζητά η ΔΕΗ, σε λίγους μήνες η διοίκηση της επιχείρησης θα αναγκαστεί και πάλι να ζητήσει αυξήσεις «γιατί η χρεοκοπία της ΔΕΗ είναι αναπόφευκτη» και ότι οι καταναλωτές ρεύματος από το 2013 θα πληρώνουν από 600 εκατομμύρια έως 1,2 δισ. ευρώ ετησίως επιπλέον σε εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται, τέλος, η Ομοσπονδία, το 2011 1,6 εκατ. νοικοκυριά με μικρές καταναλώσεις (έως 800 κιλοβατώρες) το τετράμηνο πλήρωσαν αυξήσεις 11,1%, καθώς δεν εντάχθηκαν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Χρήσιμες συμβουλές για αγορά κρέατος ενόψει Χριστουγέννων

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

Αργός και βασανιστικός ο θάνατος της 21χρονης Ανδριάνας

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST

Παραιτήθηκε ο Κ. Γιαννίκος από το ALTER!

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Την παραίτησή του από την ιδιότητα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Alter, καθώς και από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννίκος του Ανδρέα κατά τη συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έκανε αποδεκτή την ως άνω παραίτηση και αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 17η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μ.μ., στην έδρα της εταιρείας επί της οδού Αγ. Παρασκευής αρ. 36-38, στον Δήμο Περιστερίου Αττικής.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία, η πρώτη, σύμφωνα με το νόμο, επαναληπτική συνεδρίαση θα γίνει στις 2 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μ.μ, στην ως άνω έδρα της εταιρείας.

Όταν τα διάσημα ζευγάρια απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας! Δες φωτογραφίες

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Παντρεμένοι ναι αλλά και ερωτευμένοι πολύ! Ζευγάρια που δεν πάνε πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλον, παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Στην διασκέδαση όμως είναι πάντα μαζί...

Ο Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου βγαίνουν σπάνια τα βράδια. Η Κέλλυ και ο Νίκος από τότε που απέκτησαν το παιδί τους προτιμούν να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι. Άλλωστε από την αρχή της σχέσης τους δεν ήθελαν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή και προτιμούσαν πιο ήσυχα μέρη. Όταν όμως η καλή τους φίλη Άννα Βίσση έχει πρεμιέρα δεν γίνεται να λείπουν.


Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και ερωτευμένο πολύ αλλά ζουν τον γάμο τους διακριτικά. Βέβαια ο Αντωνάκης της, όπως την λέει η παρουσιάστρια, είναι πάντα στο πλευρό της. Το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει την ευτυχία τους είναι ένα παιδάκι! Ίσως φέτος που η Μαρία βρίσκεται ανάμεσα σε τόσους μπόμπιρες στο "Master Chef junior" να το σκεφτέται σοβαρά να γίνει μανούλα.


Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει το show της Άννας και πόζαραν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι στο φακό!


Με το ταίρι του πήγε στο Rex και ο Νίκος Καρβέλας. Η Αννίτα Πάνια είναι πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της μουσικοσυνθέτη και φυσικά στηρίζει την φίλη της Άννα Βίσση. Το ζευγάρι επιλέγει να κυκλοφορεί σπάνια τα βράδια κι αυτό γιατί οι ανάγκες της οικογένειας έχουν μεγαλώσει. Ο γιος τους είναι σίγουρα η προτεραιότητά τους. Επιπλέον, ο Νίκος Καρβέλας κάνει εμφανίσεις στην Αρχιτεκτονική και η Αννίτα προτιμά να βρίσκεται εκεί για να τον απολαμβάνει.



Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας είναι από τα ζευγάρια που βγαίνουν πολύ και πάνε παντού! Σε κάθε πρεμιέρα είναι από τα πρόσωπα που σίγουρα θα συναντήσεις. Μαζί χεράκι χεράκι. Ο Τραϊνός πάντα στοργικός και η Γωγώ πάντα ερωτευμένη. Ελάχιστες είναι οι φορές που θα την δεις έξω χωρίς να συνοδεύεται από τον σύντροφό της.


Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος ποζάρουν με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λίγο πριν ακούσουν το πρόγραμμα στο νυχτερινό μαγαζί. Από τα ζευγάρια που βλέπουμε πολύ τελευταία να κυκλοφορούν. Ο Χρήστος λόγο του "Πρωινό ΑΝΤ1" πηγαίνει σχεδόν σε όλες τις πρεμιέρες και η Σοφία, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι στο πλευρό του.

Η Τάμτα μας δείχνει τα αγαπημένα της στολίδια αλλά είναι μελαγχολική. Τι της λείπει;

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Η Τάμτα άργησε λίγο, αλλά αποφάσισε τελικά να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Στην πορεία ανέβασε στο twitter και τα αγαπημένα της στολίδια.

Η Τάμτα όμως εξέφρασε κι ένα παραπονάκι γράφοντας: "Χαίρομαι και ζηλεύω τους ανθρώπους που αγαπούν τις ερχόμενες γιορτές... Όσο και αν προσπαθώ κάθε χρόνο να τις χαίρομαι, δεν... Μου λείπει η χώρα μου, οι άνθρωποί μου, οι γειτονές μου, οι παιδικοί μου φίλοι, παππούς, γιαγιά, κρύο, χιόνι, τα φαγητά, όλα και όλοι..."




Στη συνέχεια η τραγουδίστρια της pop μουσικής, έγραψε στο twitter: Λυπάμαι που μετά από κάθε "νοσταλγικό" tweet που κάνω πρέπει να προσθέσω πως δεν είμαι αχάριστη και ότι αγαπώ πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους που έχω αποκτήσει εδώ... Θα ήθελα να μην ξεχνάτε αυτό! Απλά η νοσταλγία το να είσαι μακριά από τους ανθρώπους σου και την χώρα σου όπου έχεις ζήσει 21 χρόνια (και δεν είναι λίγα) είναι κάτι που μάλλον μπορούν να καταλάβουν μόνο αυτοί που το ζουν ή το έχουν ζήσει και είναι πολύ ανθρώπινο και λογικό συναίσθημα.

Στη συνέχεια η Τάμτα στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και ανέβασε φωτογραφίες με τα αγαπημένα της στολίδια









Διπλά πλατινένιος ο Ν. Οικονομόπουλος! Δες ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στην απονομή

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Διπλά πλατινένιος έγινε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τη νέα δισκογραφική δουλειά του "Θα είμαι εδώ" που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Η απονομή του πλατινένιου δίσκου του γνωστού τραγουδιστή έγινε χθες το βράδυ σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η Έλλη Κοκκίνου που φέτος συνεργάζεται μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Δέσποινα Βανδή στο "Fever" ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί για να συγχαρούν τον γνωστό τραγουδιστή. Το "παρών" έδωσαν η Sunny Μπαλτζή με την Μαρία Σταματέρη, ο Γιώργος Σαμπάνης, αλλά και ο Γιάννης Πάριος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος που προκάλεσε αντιδράσεις και έκανε αίσθηση με το νέο του τραγούδι, όταν το παρουσίασε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα στο Dream City κέρδισε την αγάπη του κόσμου.
Το "Θα είμαι εδώ" περιλαμβάνει 14 τραγούδια προσεγμένα και επιλεγμένα ένα ένα. Το «Και τι έγινε», τραγούδι που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών airplay είναι η πρώτη συνεργασία του Νίκου με τον Φοίβο. Ακόμα όμως ένα τραγούδι, το "Καλή Καρδιά" του Valentino και του Χριστόδουλου Σιγανού ξεχώρισε και έγινε επιτυχία πριν από την κυκλοφορία του cd.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Sunny Μπαλτζή, Νίκος Οικονομόπουλος, Μαρία Σταματέρη


Ο Νίκος Οικονομόπουλος με την Έλλη Κοκκίνου




Η Έλλη Κοκκίνου με τον Γιάννη Πάριο


Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης


Ο Γιάννης Πάριος με την Έλλη


Λίγο πριν την απονομή...


Η απονομή του διπλά πλατινένιου άλμπουμ








O Νίκος Οικονομόπουλος με τον Valentino

Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη - ''Έσφαξαν'' γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Συγκλονίζουν οι δύο στυγερές δολοφονίες, που έγιναν αργά το βράδυ σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Γνωστός ψυχίατρος βρήκε φρικτό θάνατο στο ιατρείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από άγνωστους για την ώρα δράστες, που μπήκαν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο, τον έδειραν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, τον μαχαίρωσαν και μετά, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν! Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Παρόμοιο έγκλημα με αυτό της Θεσσαλονίκης, είχαμε και στην Κρήτη. Θύμα μια 85χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 85χρονη Μ.Λ. βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, γεγονός που κάνει τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι της, να πιστεύει ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τους δράστες.

Χ. Χωμενίδης: Όλο το παρασκήνιο για τη δήθεν αυτοκτονία του! Τι λέει ο ίδιος

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Όταν το πρωί της Δευτέρας κάποιο blog ανάρτησε την "είδηση" πως ο Χρήστος Χωμενίδης αυτοκτόνησε, πολλοί έπεσαν στην παγίδα. Ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν το θέμα, χωρίς να διασταυρώσουν την πληροφορία... Δεν άργησε να μαθευτεί η αλήθεια και να αποκαλυφθεί ένα... παρασκήνιο.
Ο συντάκτης που ανέβασε τη συγκεκριμένη "είδηση" ανέφερε πως ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στις 07:45 το πρωί της Δευτέρας, αφήνοντας τρία ιδιόχειρα σημειώματα. Επικαλούμενος μάλιστα ως πηγή το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων "ενημέρωνε" πότε και που θα γινόταν η κηδεία. Φυσικά, τίποτα απ' όλα αυτά δεν ίσχυε!
Λίγο μετά την αναπαραγωγή της ψευδούς είδησης, ήρθε η διάψευση του ΑΠΕ, σύμφωνα με την οποία ουδέποτε μετέδωσε ότι ο Χρήστος Χωμενίδης αυτοκτόνησε.
Σαστισμένος ο γνωστός συγγραφέας χαρακτήρισε "άθλια" την "είδηση" και αποκάλυψε πως πρόκειται για μια προσπάθεια συκοφάντησής του. Ο ίδιος εξηγεί ότι όλο αυτό ξεκίνησε από μια ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έγραφε ότι ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος πέθανε, ουσιαστικά, δυο φορές. "Ο ένας θάνατος επήλθε από χέρια τρελαμένου μπάτσου και ο άλλος από ανθρώπους άσχετους με τον νεκρό οι οποίοι, αλλοιώνοντας ακόμη και το όνομά του αποκαλώντας τον Αλέξη και όχι Αλέξανδρο όπως τον φώναζε η μητέρα του, τον χρησιμοποίησαν ως μέσο για δική τους επανάσταση ή εκτόνωση. Σε καμία θρησκεία ή ιδεολογία δεν τιμάται ένας νεκρός με κάψιμο καταστημάτων".
Μετά την ανάρτηση για τον Γρηγορόπουλο "ακολούθησε οχετός ύβρεων στη σελίδα μου. Κάποιος έγραψε "έρχονται κρεμάλες"!", τόνισε στα "Νέα" ο συγγραφέας, προσθέτοντας: "Θα κυνηγήσω το θέμα δικαστικά για να μη συμβεί το ίδιο σε άλλον... Σκεφτείτε η κόρη μου να ήταν πιο μεγάλη και να μάθαινε στο σχολείο αυτή την είδηση".

Πέθανε από καρκίνο του μαστού η πρώην Miss Venezouela

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Θλίψη έχει γεμίσει το χώρο της μόδας ο θάνατος της 28χρονης Miss Venezouela 2000, που άφησε την τελευταία της πνοή στε κλινική στο Houston μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Η άτυχη κοπέλα ήταν μητέρα ένός 2χρονου κοριτσιού.
Η Eva Ekval που είχε βγει τρίτη στην κατάταξη στον διαγωνισμό Miss Universe το 2001, σε ηλικία μόλις 17 χρόνων πέθανε το Σάββατο, βυθίζοντας στο πένθος της οικογένειά της.
Σύμφωνα με το BBC η κοπέλα που εργαζόταν ως μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία δυο χρόνια. Τον Φεβρουάριο του 2010 διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού σε προχωρημένο στάδιο και η ίδια αναγκάστηκε να τεθεί σε πολύ δυνατές χημειοθεραπείες αλλά και μαστεκτομή. Είχε διαπιστώσει πολλούς μήνες πριν πως είχε στο στήθος της έναν όγκο όμως νόμιζε πως επρόκειτο για αλλαγή στο σώμα της λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης της.


Η Eva πάντως δεν το έβαλε κάτω και έγραψε μάλιστα ένα βιβλίο με τίτλο "Fuera de Foco", όπου μιλούσε για τις δύσκολες ώρες που περνούσε εξαιτίας της ασθένειας, αλλά και αναφέροντας πληροφορίες για τις χημειοθεραπείες.

Η ίδια έλεγε πως μπορεί να σόκαρε το κοινό η εμφάνιση μιας πρώην εστεμμένης χωρίς μαλλιά και μακιγιάζ, αλλά αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να αφυπνίσει το κοινό.

Δες το video:
Δες φωτογραφίες της 28χρονης καλλονής:








Πάμε για cupcakes; Η γλυκιά μανία λέγεται Toni Martin...

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Δεν μπορεί να μην είχες ζηλέψει την Κάρι στο Sex and the City να απολαμβάνει ένα χρωματιστό γλυκάκι με την φίλη της Μιράντα συζητώντας για τα προσωπικά τους; Δεν μπορεί να μην ευχήθηκες να είχες ένα κι εσύ;

Η μανία με τα cupcakes ήρθε και στην Ελλάδα και το "χαρούμενο" ατομικό κέικ είναι εδώ για να μαγέψει και τον δικό σου ουρανίσκο.

Ραντεβού στο νέο κατάστημα Toni Martin λοιπόν στην Κηφισιά...


Η γλυκιά μανία

To cupcake είναι ένα ατομικό κέικ μιας μερίδας. Η βάση του αποτελείται από ένα ελαφρύ, ζουμερό παντεσπάνι και η επικάλυψη ποικίλει. Οι συνδυασμοί των γεύσεων είναι απεριόριστοι κι εκεί ίσως αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα: τι να διαλέξεις;


Σοκολατένια βάση με επικάλυψη πορτοκαλιού ή cheesecake, βάση βατόμουρου με επιλάλυψη μασκαρπόνε, σοκολάτα με cheesecake, βανίλια με marshmallows, cheesecake με μπισκότο oreo και πολλοί άλλοι συνδυασμοί που "χαμογελούν" μπροστά σου...

Θα σε δω στην Κηφισιά...

Το "Toni Martin" είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που παράγει και διαθέτει αυθεντικά, χειροποίητα γλυκά. Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2010 στο Ναύπλιο βασιζόμενο στο ταλέντο και το μεράκι της Αγγλίδας, Toni Martin.


Cupcakes και Cheesecakes αποτέλεσαν καταρχήν το κύριο αντικείμενο της φροντίδας της χωρίς όμως να παραγνωριστεί μια ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων (cookies, brownies, κτλ).

Η ενθουσιώδης υποδοχή της οποίας έτυχαν τα δημιουργήματα της Toni, παρά το γεγονός ότι αποτελούσαν σχετικά νέο concept, οδήγησαν στην απόφαση να επεκταθούν οι δραστηριότητες και στην Αθήνα. Έτσι από τον Μάιο του 2011 λειτουργεί το νέο κατάστημα Toni Martin στην Κηφισιά στην οδό Δροσίνη 11.


Τα προϊόντα της Toni Martin ετοιμάζονται καθημερινά στο εργαστήριό της από την ίδια. Στην παρασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο αγνά υλικά γνωστών ευρωπαϊκών και ελληνικών οίκων, φρέσκα φρούτα και ξηροί καρποί χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή χημικών.

Θυμήσου!


Βάλε στο πρόγραμμα μια χριστουγεννιάτικη βόλτα. Απόλαυσε την εορταστική ατμόσφαιρα, ρίξε μια ματιά στις βιτρίνες και φυσικά... μην ξεχάσεις να ανταμείψεις τον εαυτό σου με ένα cupcake... Θα σου φτιάξει το κέφι!

C. Middleton: Έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί η Δούκισσα του Cambridge!

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Μπορεί οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Cambridge να διαδέχονται η μία την άλλη, η ίδια όμως δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για όλα όσα λέγονται και συνεχίζει να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, ενώ μαγεύει τον κόσμο με κάθε της εμφάνισή.
Πάντα κομψή και όμορφη η Catherine ξέρει πως να τραβά πάνω τις τα φλας των φωτογράφων και να "κλέβει" την παράσταση σε κάθε επίσημη εμφάνιση με τον σύζυγό της πρίγκιπα William. Έτσι ακριβώς έγινε και χθες το βράδυ, όπου βρέθηκε με τον William και τον αδελφό του Harry στο "Imperial War Museum" στο Λονδίνο, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ήρωες του στρατού.

Φορώντας μια βελούδινη μαύρη τουαλέτα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Catherine δείχνει να απολαμβάνει το βασιλικό της τίτλο και τη νέα καθημερινότητά της.
Δες φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί:






"Πέθαναν" και τον Bon Jovi! Πώς το αντιμετώπισε ο ίδιος;

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Φαίνεται πως αυτή η κακόγουστη μόδα των θανάτων δεν έχει έξαρση μόνο στην Ελλάδα... Μπορεί στη χώρα μας να "πέθαναν" τον Tus και τον Χρήστο Χωμενίδη, αλλά χθες διάφορα διεθνή blogs πέθαναν και τον Bon Jovi.

Εκείνος ανέβασε στην επίσημη σελίδα της μπάντας, την παραπάνω φωτογραφία γράφοντας τα εξής και διαψεύδοντας τις φήμες: «Ο παράδεισος μοιάζει πολύ με το New Jersey» και μάλιστα δείχνει και την ημερομηνία, 19 Δεκεμβρίου, ώστε να ξεκαθαρίσει κάθε παρεξήγηση.

To λάθος όπως φαίνεται ξεκίνησε
από το Daily newblog international, το οποίο απ' ό,τι φαίνεται αναπαρήγαγε την ιστορία του 2009 με το θάνατο του Michael Jackson, προσαρμοσμένη στον Jon Bon Jovi.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τέτοιες φήμες ο μεγάλος ροκ σταρ, αφού τον ήθελαν νεκρό και τον Ιούλιο του 2011. Το καλό είναι ότι χαίρει άκρας υγείας!

Bρoχές παντού – Χιόνια στα ορεινά! Βίντεο με την τετραήμερη πρόγνωση!

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Βροχές και καταιγίδες σήμερα στη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία και σήμερα δε θα βρεθεί σε χαμηλά επίπεδα και κατά τόπους θα φτάσει μέχρι και τους 17 βαθμούς. Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Τετάρτης.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τα ημιορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί και θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: κατά περιόδους νεφελώδης με πιθανότητα τοπικών βροχών αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: κατά περιόδους νεφελώδης και διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα βροχής μικρής διαρκείας.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

E. Κοκκίνου: Ποζάρει πιο σέξι από ποτέ για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού

Posted: 20 Dec 2011 12:22 PM PST


Η Έλλη Κοκκίνου ερωτεύτηκε και πολύ της πάει, όπως λέει και στο τραγούδι της! Η ευτυχία της φαίνεται στο πρόσωπό της. Ανανεωμένη και πιο σέξι από ποτέ ποζάρει στον φακό του Down Town.



Η τραγουδίστρια είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του περιοδικού αφού έχει φιλοξενηθεί σε πολλά πρωτοσέλιδά του. Κάθε φορά είναι και καλύτερη!



Άλλωστε οι φετινές γιορτές την βρίσκουν στην καλύτερή της φάση τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Αυτές οι γιορτές είναι ξεχωριστές για εκείνη.

Δες την Έλλη μέσα από τα εξώφυλλα του περιοδικού:
















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές