Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Μπουκατίνι με λαχανικά

Posted: 20 Dec 2011 09:11 PM PST










Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπτά


Χρόνος
ψησίματος 20 λεπτά


Για
4 άτομα


Θερμίδες
290










Υλικά


300γρ.
μπουκατίνι (μακαρόνι τρυπητό)


3
κολοκυθάκια


½ πιπεριά
κίτρινη


½ πιπεριά
κόκκινη


1 μελιτζάνα


1 κρεμμύδι,
μικρό


½ σκελίδα
σκόρδο


4 κουτ.
σούπας ελαιόλαδο


1 ματσάκι βασιλικό


Αλάτι,
πιπέρι








Εκτέλεση





Καθαρίζετε
τη μελιτζάνα, την κόβετε σε λεπτά μπαστουνάκια, τη βάζετε σε ένα σουρωτήρι, την
αλατίζετε και την αφήνετε στην άκρη για 30 λεπτά, να στραγγίσουν τα υγρά της.
Την πλένετε έπειτα κάτω από τη βρύση για να φύγει το αλάτι, τη στραγγίζετε και
τη σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας.


Κόβετε τις άκρες
από τα κολοκυθάκια, τα πλένετε και τα κόβετε σε λωριδίτσες. Αφαιρείτε τους σπόρους
και τις εσωτερικές άσπρες ίνες της πιπεριάς, την πλένετε και την κόβετε σε
λεπτά μπαστουνάκια. Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα ψιλοκόβετε και τα
σοτάρετε σε ένα τηγάνι με το λάδι. Προσθέτετε τα μπαστουνάκια πιπεριάς και τα
σοτάρετε για 4 λεπτά. Ρίχνετε έπειτα τις λωρίδες μελιτζάνας και μετά από λίγα
λεπτά τα κολοκυθάκια και συνεχίζετε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε
με μια ξύλινη κουτάλα.


Αλατοπιπερώνετε,
χαμηλώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε για άλλα 15 λεπτά με κλειστό το καπάκι. Στο
τέλος, προσθέτετε το βασιλικό πλυμένο και χοντροκομμένο. Βράζετε τα μπουκατίνι
σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα σουρώνετε, τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τα
λαχανικά και τα σερβίρετε ζεστά.







Πηγή: «Ευκολία στην κουζίνα», Ηλίας Μαμαλάκης



Από που πήρε το όνομά της η γαλοπούλα;

Posted: 20 Dec 2011 09:08 PM PST

Από που πήρε το όνομά της η γαλοπούλα;
To πιο Χριστουγεννιάτικο πουλί κουβαλάει τη... δική του ιστορία.Όταν οι γαλοπούλες ήρθαν με τα πλοία στην Ευρώπη, πολλοί ονόμασαν τα πλοία αυτά «turkey ships» καθώς προέρχονταν από τη χώρα της Τουρκίας.Όταν η γαλοπούλα έφτασε για πρώτη φορά στην Αγγλία το 1524, είχε ήδη πάρει το όνομα «turkey bird» καθώς αντίστοιχα τα πουλιά αυτά προέρχονταν από την Τουρκία. Μέσα σε μια δεκαετία η γαλοπούλα (που στα αγγλικά ονομάζεται «turkey») είχε γίνει εξαιρετικά γνωστή και είχε μπει στα σπίτια των περισσότερων ανθρώπων.Ωστόσο, η γαλοπούλα δεν έχει πάρει το όνομά της από την Τουρκία σε όλες τις γλώσσες. Στα Hebrew οι γαλοπούλες ονομάζονται "tarnagol hodu" που μεταφράζεται "κοτόπουλο της Ινδίας"! Στα αιγυπτιακά αναφέρεται ως ελληνικό πουλί. Οι Έλληνες την λέμε γαλοπούλα, λέξη που προέρχεται από το λατινικό gallus και σημαίνει "πτηνό της Γαλατίας". queen







by Kostas Petroy

Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ, κάνε με να ξαναθυμηθώ

Posted: 20 Dec 2011 09:02 PM PST

Τη μνήμη του ελπίζει να βρει ξανά ένας πατέρας 2 παιδιών. Τα τελευταία 17 χρόνια που έζησε έσβησαν ύστερα από έμφραγμα που υπέστη.

Ο 43χρονος Gary Rogers έπαθε καρδιακή προσβολή το 2010 κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Τουρκία. Ο άνδρας έπεσε σε κώμα και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα μετά το 1994.

Μάλιστα, αδυνατεί να αναγνωρίσει τις κόρες του Olivia (18) και Lilly (15) ενώ πιστεύει πως έχει χωρίσει από τη γυναίκα του Linda. Η μνήμη του θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτή του χρυσόψαρου αφού ξεχνάει πράγματα που έχουν γίνει πριν λίγες ώρες.
a-pistefto

Συνταγή γαλοπούλας

Posted: 20 Dec 2011 08:49 PM PST


ΥΛΙΚΑ

  • 1 γαλοπούλα περίπου 4 - 5 κιλά
  • 1/4 κούπας χυμό λεμονιού
  • 1/2 κούπα χυμό πορτoκαλιού
  • 1/2 κούπα μαργαρίνη


Για τη γέμιση
  • 1/2 κούπα ρύζι για πιλάφι
  • 1/4 κιλού κιμά μοσχαρίσιο
  • 1/4 κιλού κιμά χοιρινό
  • 1/4 κούπας κρεμμύδι τριμμένο
  • Τα εντόσθια της γαλοπούλας
  • 1 κούπα κάστανα (βρασμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα)
  • 35 γρ. κουκουνάρι
  • 6 κουταλιές βούτυρο φρέσκο
  • λίγο αλάτι - λίγο πιπέρι
  • 1/2 κούπα νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη γέμιση: Πλένετε και κόβετε σε κομμάτια τα εντόσθια της γαλοπούλας. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και τον κιμά. Ρίχνετε το ρύζι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά ακόμη. Προσθέτετε τα κάστανα, το κουκουνάρι, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Για τη γαλοπούλα: Πλένετε πολύ καλά τη γαλοπούλα και την αφήνετε να στραγγίξει. Την αλείφετε με λίγο από το μίγμα των χυμών λεμονιού και πορτοκαλιού μέσα στο οποίο έχετε προσθέσει τη μαργαρίνη λιωμένη. Γεμίζετε τη γαλοπούλα με τη γέμιση, τη ράβετε και την τοποθετείτε μέσα σ' ένα ταψί με νερό, βάζοντας το στήθος της προς τα πάνω. Την αφήνετε να ψηθεί στους 160 C τόσες ώρες όσες είναι τα κιλά της. Σ' όλη τη διάρκεια του ψησίματος σε τακτά χρονικά διαστήματα την αλείφετε με το υπόλοιπο μίγμα χυμών λεμονιού, πορτοκαλιού και μαργαρίνης και συμπληρώνετε στο ταψί νερό, αν χρειασθεί.


Για τη γαρνιτούρα:
Σοτάρετε σε λίγο βούτυρο τα καρότα, τα μανιτάρια, τα αγγιναράκια και τις φλούδες πορτοκαλιού για μερικά λεπτά και τα τοποθετείτε γύρω από τη γαλοπούλα. Πριν παρουσιάσετε τη γαλοπούλα, την περιχύνετε με λίγο ζεστό κονιάκ και την ανάβετε.


Χρόνια Πολλά!

Πηγή: miss.gr

Ανήλικη έπεσε στις γραμμές του τρένου γιατί την απέρριψε το αγόρι της

Posted: 20 Dec 2011 10:45 AM PST

Έπεσε στις γραμμές του τρένου γιατί δεν έγινε το ραντεβούΗ 16χρονη Gabrielle Joseph αυτοκτόνησε πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές επειδή ένα αγόρι ακύρωσε με μήνυμα στο κινητό το ραντεβού τους για σινεμά.

«Σήμερα το βράδυ θα αυτοκτονήσω» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, απογοητευμένη για την… απόρριψη!

Η Gabrielle που είχε ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο, συνεργαζόμενη με γνωστή εταιρεία ρούχων, δεν άντεξε το γεγονός ότι το αγόρι που θα συναντούσε ακύρωσε το ραντεβού τους.

Έπεσε στις γραμμές του τρένου και πέθανε 75 λεπτά αργότερα εξαιτίας των πολλαπλών τραυματισμών που υπέστη όταν τη χτύπησε η αμαξοστοιχία που έκανε τη διαδρομή Milford Haven προς το Cardiff κοντά στο σπίτι της.

thousandnews

«Βόμβες» από Σαουδική Αραβία για Τσάκα και ΠΑΟ!

Posted: 20 Dec 2011 10:04 AM PST

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας και η ιστορία του πρίγκιπα. το gazzeta.gr προσπαθήσε να... ξεψαχνίσει την υπόθεση. Μια υπόθεση που έμπαζε από παντού και, όπως αποδείχθηκε, κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο, καθώς ο Σουλτάν Αλ Σαούντ βγήκε την ύστατη στιγμή της κατάθεσης των χρημάτων....




από το κάδρο! Ο Τσάκας μιλούσε για τον πρίγκιπα «που δεν τον άντεχα άλλο, γιατί έλεγε όλο δικαιολογίες». Αυτή είναι η μία όψη του φεγγαριού, γιατί υπάρχει και η αντίθετη. Αυτή που αποκαλύπτει, μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr, ο Μοχάμεντ Μπάσεμ, σύμβουλος του Σουλτάν! Ο Μπάσεμ ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη μετάφραση στη συνέντευξη που είχε δώσει ο πρίγκιπας στον Sentra fm, ενώ είχε φιλοξενηθεί κατά το παρελθόν και στην τηλεόραση της Nova.

Ο Μπάσεμ φώτισε την υπόθεση από τη δική του σκοπιά, κατηγορώντας τον Βλάση Τσάκα για εξαπάτηση και κοροϊδία! Αποκάλυψε ότι εδώ και ενάμιση μήνα τον είχαν βγάλει από την υπόθεση, πως ο μάνατζερ από την Καβάλα πήγε μία μόνο φορά στην Σαουδική Αραβία και ότι παίζεται χοντρό παιχνίδι στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, έκανε σαφές ότι ποτέ δεν έφτασε στα χέρια τους ο έλεγχος της ΠΑΕ, καθώς δεν γνώριζαν τίποτα γι' αυτόν, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Τσάκας προχώρησε το MoU, χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Μάλιστα, άφησε ανοιχτή την έλευση του πρίγκιπα στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Τζίγγερ, «καθώς θέλουμε ακόμη τον Παναθηναϊκό»!

Ακολουθούν, σημείο-σημείο, οι αποκαλύψεις του Μπάσεμ:

«Άνθρωπος της οικογένειας»

«Ο Πρίγκιπας ήρθε σε επαφή με τον Βλάση Τσάκα μέσω τηλεφώνου πριν από περίπου έξι μήνες. Ο Τσάκας υποστήριξε πως είναι πολύ καλός φίλος με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ότι ψάχνει να βρει επενδυτές για τον Παναθηναϊκό. Εμείς αποφασίσαμε να είναι εκπρόσωπος μας γιατί απλά ήταν από την Ελλάδα και ισχυριζόταν πως είναι άνθρωπος της οικογένειας και λειτουργεί για να βρει επενδυτή. Για κανέναν άλλο λόγο».

«Κανένα επίσημο έγγραφο»

«Από την πρώτη στιγμή δεν έστειλε σε εμάς τίποτα από όσα είχαμε ζητήσει. Ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μας κάποιο επίσημο χαρτί από τις συζητήσεις, δεν μας ενημέρωνε για τίποτα. Είχαμε συμφωνήσει πως πριν γίνει το παραμικρό θα ενημερώνει αλλά δεν το έκανε! Δεν γνωρίζαμε ότι γινόταν έλεγχος στην ΠΑΕ, δεν έχουμε τίποτα σχετικό με αυτό τον έλεγχο, κανένα οικονομικό στοιχείο. Για αυτό αποφασίσαμε να τον αποσύρουμε από την εκπροσώπηση μας. Ακόμη και για το προσύμφωνο δεν πήρε την σχετική άδεια. Ακόμη δεν έχω το πρωτότυπο στο χέρι μου.

Μάθαμε για τα πάντα, όταν στείλαμε ευχές στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και δεν πήραμε καμία απάντηση. Τότε πήραμε απευθείας επικοινωνήσαμε με την πλευρά Βαρδινογιάννη και μάθαμε τα πάντα. Δεν τους είχε φτάσει κανένα έγγραφο από εκείνα που είχαμε δώσει στον Τσάκα. Η πρεσβεία επίσης μας βοήθησε να καταλάβουμε τι ακριβώς έλεγε και έκανε ο Τσάκας. Καμία υπόσχεση από αυτούς που έδινε δεν ήταν οι απόψεις του Πρίγκιπας.

Ο Τσάκας στη Σαουδική Αραβία ήρθε μόνο μία φορά. Τότε που ακούσατε ζωντανά τον Πρίγκιπα να μιλά για τον Παναθηναϊκό. Μόνο τότε».

«Δεν τέλειωσε η υπόθεση»

«Εμείς θέλαμε να επενδύσουμε, αλλά στο τέλος είδαμε πως ο Τσάκας δεν ενδιαφερόταν. Έκανε παιχνίδι για τον εαυτό του. Τι έκανε τα επίσημα έγγραφα; Γιατί το καθυστερούσε; Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι τίποτα δεν τελείωσε. Τον Ιανουάριο θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στις αρχές του Ιανουαρίου. Είμαστε σε επαφές με τους δικηγόρους! Θέλουμε ακόμη τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάκας ζητούσε να βάλουμε λεφτά χωρίς να έχουμε τίποτα επίσημο στα χέρια μας».
gazzetta.gr




Ειε βιάσει την κόρη του και αυτή του εμπιστευόταν τα παιδιά της... Τελικά τα βίασε και αυτά. Φρικη στο Αγρινιο

Posted: 20 Dec 2011 08:17 AM PST


Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγο ο 66χρονος, από χωριό κοντά στο Αγρίνιο, που κατηγορείται ότι βίασε τα εγγόνια του, ηλικίας μόλις 9 και 10 ετών.

Τον περασμένο Αύγουστο η κόρη του κατηγόρησε τον ίδιο της τον πατέρα ότι βίασε τα παιδιά της, όταν αυτά διέμεναν μαζί του, σε χωριό, έξω από το Αγρίνιο.

Ιατροδικαστικά τότε είχε αποδειχθεί ότι όντως το ένα από τα δυο παιδιά, ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών, έχει βιαστεί!
Τα απίστευτα γεγονότα, εκτυλίχθηκαν στο... σπίτι του κατηγορουμένου, σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο, όπου διέμεναν για κάποιο διάστημα τα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 9 και 10 ετών.

Σύμφωνα με την μητέρα τα παιδιά παραπονέθηκαν στην ίδια, ενώ όπως αποκάλυψε στην κατάθεση της και η ίδια είχε βιαστεί από τον πατέρα της πριν χρόνια…

Πηγή: agriniopress.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Η νέα μόδα στις γυναικείες φούστες !

Posted: 20 Dec 2011 04:50 AM PST

Δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία..


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Τα πιο sexy tattoos που έχετε δει (pics)

Posted: 20 Dec 2011 04:48 AM PST



to-potistiri


















Η πρώτη μου φορά με ιερόδουλη

Posted: 20 Dec 2011 03:36 AM PST



 
 sirina

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Εστίασε στα μάτια της! (ΑΠΛΑ…ΤΕΛΕΙΟ)

Posted: 20 Dec 2011 01:55 AM PST

ierosagon404 200x1311 138 200x160 Εστίασε στα μάτια της! (ΑΠΛΑ...ΤΕΛΕΙΟ)Εστίασε στα μάτια της! (ΤΕΛΕΙΟ)



Afghan Hypnotic Woman Εστίασε στα μάτια της! (ΑΠΛΑ...ΤΕΛΕΙΟ)
ierosagon.org

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που στρεβλώνει το πρόσωπό της…! Μη δείτε άν δεν αντέχετε..

Posted: 20 Dec 2011 01:52 AM PST

ierosagon13 177x200 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που στρεβλώνει το πρόσωπό της...! Μη δείτε άν δεν αντέχετε..Τα οστά Marlie αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να στρεβλώνει το πρόσωπό της και να τεντώνει το δέρμα της.
SS 2011.12.12 16.25.59 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που στρεβλώνει το πρόσωπό της...! Μη δείτε άν δεν αντέχετε..
SS 2011.12.12 16.26.27 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που στρεβλώνει το πρόσωπό της...! Μη δείτε άν δεν αντέχετε..
SS 2011.12.12 16.27.15 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που στρεβλώνει το πρόσωπό της...! Μη δείτε άν δεν αντέχετε..
SS 2011.12.12 16.27.59 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που στρεβλώνει το πρόσωπό της...! Μη δείτε άν δεν αντέχετε..
SS 2011.12.12 16.24.50 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που στρεβλώνει το πρόσωπό της...! Μη δείτε άν δεν αντέχετε..



by ierosagon

κάντε like στη σελίδα του kinitro news

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη – ”Έσφαξαν” γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη!

Posted: 20 Dec 2011 01:44 AM PST

ierosagon727 200x133 Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη   Έσφαξαν γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη! - Μετά τις στυγερές δολοφονίες, οι δράστες έβαλαν φωτιές για να σβήσουν τα ίχνη τους
– Ο ψυχίατρος που είχε άδεια να χορηγεί μεθαδόνη βρήκε μαρτυρικό θάνατο στο ιατρείο του
– Τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν να πεθάνει στο φλεγόμενο ιατρείο του
– Στην Κρήτη, οι δράστες κατακρεούργησαν με μαχαίρι μια 85χρονη γυναίκα…
Συγκλονίζουν οι δύο στυγερές δολοφονίες, που έγιναν αργά το βράδυ σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Γνωστός ψυχίατρος βρήκε φρικτό θάνατο στο ιατρείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από άγνωστους για την ώρα δράστες, που μπήκαν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν.
Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο, τον έδειραν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, τον μαχαίρωσαν και μετά, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν! Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.
thesniki Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη   Έσφαξαν γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη!
Η πόρτα του ιατρείου δεν είχε παραβιαστεί, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα οι δράστες μπήκαν μέσα, ως πελάτες-ασθενείς. Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου γιατρού παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ασφυξία από αναθυμιάσεις, αλλά μετά στο σώμα του (που δεν είχε εγκαύματα) βρέθηκαν και τραύματα από μαχαίρι.
maxairi aima Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη   Έσφαξαν γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη!
Η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Καρόλου Ντιλ, στον αριθμό 20, περίπου στις 20:40 το βράδυ της Δευτέρας. Πέντε οχήματα και 10 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά, πριν καταστρέψει το διαμέρισμα.
Όταν κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που έσπευσε στο διαμέρισμα, ο θάνατος του γιατρού ήταν μαρτυρικός, αφού οι δράστες τον έδεσαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο χώρο.
Κρήτη: Κατακρεούργησαν ηλικιωμένη και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη!
Παρόμοιο έγκλημα με αυτό της Θεσσαλονίκης, είχαμε και στην Κρήτη. Θύμα μια 85χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 85χρονη Μ.Λ. βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, γεγονός που κάνει τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι της, να πιστεύει ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τους δράστες.
astynomia Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη   Έσφαξαν γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη!
Οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν, μάλιστα, να βάλουν και φωτιά στο σπίτι – πιθανότατα για να εξαφανίσουν στοιχεία - αλλά η πυροσβεστική την πρόλαβε πριν επεκταθεί. Οι αρχές κρατούν ήδη τον εγγονό της ηλικιωμένης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί της. Ο εγγονός της 85χρονης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές για το στυγερό έγκλημα.
Στο σπίτι της οδού Τσιμισκή έχουν ήδη μεταβεί ο ιατροδικαστής αλλά και η αστυνομία που συλλέγει στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δολοφόνο.
newsit


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Πώς ένας πα- τέρας «τιμώρησε» την κόρη του!

Posted: 20 Dec 2011 01:31 AM PST

«Αυτό συμβαίνει όταν το μωρό μου με ενοχλεί!», έγραψε στον τοίχο του facebook, ένας πατέρας, προκαλώντας δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Πώς ένας πα- τέρας «τιμώρησε» την κόρη του!
Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Αντρέ Κάρυ, έχει δέσει χειροπόδαρα την κόρη του με μονωτική ταινία, επειδή όπως εξηγεί… τον χτύπησε προηγουμένως.
Φυσικά, με το που κυκλοφόρησε η εν λόγω φωτογραφία σε δύο σάιτ όπως το TheDirty.com και The Smoking Gun, σόκαρε και ταυτόχρονα εξόργισε τους χρήστες του facebook.
Μάλιστα, ήδη η αρμόδια αστυνομική υπηρεσία ερευνά ενδελεχώς την υπόθεση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι μια φίλη του Κάρυ, η Τζεβάνα Κόμπινς έγραψε κάτω από τη σοκαριστική φωτογραφία ότι: «Απλά πατέρας και κόρη παίζουν μεταξύ τους» και «ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι ο Αντρέ που θα πλήγωνε τη μικρή του κόρη».
«Κάθε γονέας παίζει διαφορετικά με το παιδί του», συμπλήρωσε η Κόμπινς…
Ωστόσο, τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στην προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Κάρυ δεν είναι στο ίδιο κλίμα.
Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για «παιδική κακοποίηση», ενώ ένας άλλος εύχεται στον Κάρυ «Να πέσει από τα σκαλιά και να προσγειωθεί σ' ένα σωρό από σφαίρες!»
newsbomb

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Τεμάχισε, τηγάνισε και έφαγε το θύμα του

Posted: 20 Dec 2011 01:03 AM PST




Ένας 21χρονος σεφ προκαλεί σοκ στη Ρωσία. Προσποιούμενος τον ομοφυλόφιλο, κατάφερε να παγιδεύσει το θύμα του, να το σκοτώσει και στη συνέχεια να το φάει....


Κρούσμα καννιβαλισμού, σοκάρει την κοινωνία της πόλης Murmansk στο βορειότερο τμήμα της Ρωσίας, χώρα με παράδοση στον κανιβαλισμό.

Ένας 21χρονος σεφ, προσποιούμενος ότι ήταν ομοφυλόφιλος, γνώρισε το θύμα του σε ιστοσελίδα του διαδικτύου. Κατάφερε να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του, να το σκοτώσει και στη συνέχεια να το φάει.

Ο δράστης ομολόγησε στην αστυνομία το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας πως το μόνο κίνητρο που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη ήταν η περιέργεια του για τη γεύση του ανθρώπινου κρέατος.

Και σαν να μην ήταν αρκετή η διαστροφή του εγκλήματός του, ο Ρώσος σεφ ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο «εδέσματα» που ετοίμασε από το σώμα του άτυχου θύματος, το οποίο αργότερα αφαιρέθηκαν από την αστυνομία.

«Του είπα να ξεντυθεί και να μπει στην μπανιέρα και εκεί τον σκότωσα», είπε ατάραχος ο νεαρός καννίβαλος κατά την φρικιαστική ομολογία του. «Toν γύρισα ανάποδα, γέμισα την μπανιέρα με νερό για να μαλακώσει το πτώμα, τον έκοψα σε μικρά κομμάτια και τον τηγάνισα. Πρόσθεσα ντομάτα, λάδι και τον έφαγα».

Οι αρχές οδηγήθηκαν στον δολοφόνο, όταν η μητέρα του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της και συμβούλευσε την αστυνομία να ψάξει μεταξύ των διαδικτυακών του φίλων.

Ο δράστης επέλεξε ομοφυλόφιλο θύμα διότι στη Ρωσία οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις δύσκολα αποκαλύπτονται και ήλπιζε πως με αυτό τον τρόπο θα συγκαλύπτονταν το έγκλημα του.

Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών, αλλά και ψυχιατρική παρακολούθηση για να διαπιστωθεί αν είναι ικανός να παραστεί στη δίκη.


http://topeiraxtiri.blogspot.com

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Τον έδεσαν, τον έδειραν και τον έκαψαν ζωντανό

Posted: 20 Dec 2011 01:01 AM PST


χρήστες ναρκωτικών, γιατρός, έγκλημα, ιατρείο, επίθεση, φωτιά, πυροσβεστική, τονΆγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα γιατρό που χορηγούσε μεθαδόνη σε χρήστες ναρκωτικών.
Οι δράστες ή ο δράστης μπήκαν στο ιατρείο και ακινητοποίησαν τον γιατρό που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες αφού χτύπησαν βίαια τον 46χρονο ψυχίατρο, στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα.

Ωστόσο η μανία των δραστών δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και ο άτυχος γιατρός βρήκε τραγικό θάνατο.
Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, ο άτυχος άνδρας είχε πεθάνει από ασφυξία. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα εντόπισε τραύματα στο πρόσωπο και στο θώρακα, ενώ ο θάνατός του άτυχου 46χρονου προήλθε από αναθυμιάσεις

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
: http://www.tragiko.com/

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΠΑΤΡΑ: Βρέθηκε λύση για την μικρή Αγγελική

Posted: 19 Dec 2011 09:21 PM PST

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.dete.gr/
ρέθηκε λύση για την μικρή Αγγελική από την Πάτρα.Από το γραφείο του υφυπουργού υγείας υπάρχει η δέσμευση πως τα χρήματα που οφείλονται στην οικογένεια από τον ΟΓΑ θα δοθούν μέχρι και τις 22 Δεκεμβριου. Η μικρή Αγγελική που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή "KODIKAS FLAMIS" και η παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας ήταν άμεση. Να θυμίσουμε ότι η μικρή Αγγελική πάσχει από πριοπονική οξυαιμία. Η μικρή Αγγελική πάσχει από Προπιονική οξυαιμία μία σπάνια ασθένεια και για να τραφεί και να αναπτυχθεί χρειάζεται να της χορηγείται ένα ειδικό γάλα .Σε κάθε άλλη περίπτωση η Αγγελική θα πεθάνει αφού δεν μπορεί να τραφεί με οτιδήποτε άλλο έκτος από το γάλα.
Οι δύο άνεργοι γονείς της Αγγελικής πρέπει να δίνουν το μήνα 425 ευρώ για το ειδικό γάλα ενώ μαζί με τα υπόλοιπα φάρμακα χρειάζονται συνολικά 1700 ευρώ το μήνα .
Από τον ΟΓΑ δεν εγκρίνονται οι πιστώσεις για την αγορά των φαρμάκων και του γάλακτος με αποτέλεσμα να καθυστερούν να αποδοθούν τα χρήματα στην οικογένεια η οποία με τη σειρά της δεν έχει να πόρους για να τα αγοράσει αφού και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές