Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

The Music Center


The Music Center


Jason Derulo - Fight For You (Lyric Video)

Posted: 19 Nov 2011 06:10 AM PST

Jason Derulo - In My Head (Official Lyrics Video)

Posted: 19 Nov 2011 05:54 AM PST

T-Pain feat. Young Jeezy - REVERSE COWGIRL

Posted: 19 Nov 2011 05:49 AM PST

T-Pain - "Take Your Shirt Off" [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

Posted: 19 Nov 2011 05:46 AM PST

'Sweat' Snoop Dogg vs David Guetta (Remix)

Posted: 19 Nov 2011 05:44 AM PST

Pitbull ft. Shaggy - Fired Up (2011)

Posted: 19 Nov 2011 05:38 AM PST

Jason Derulo feat. Pitbull - My Life ( NEW RNB 2011 )

Posted: 19 Nov 2011 05:34 AM PST

Chris Brown-Where Do We Go ft Pitbull(New 2011)

Posted: 19 Nov 2011 05:32 AM PST

Pitbull feat. Chris Brown - Shame (New 2011 ) ( Dennci Remix ) pro. by dennci.mp3.wmv

Posted: 19 Nov 2011 05:28 AM PST

Pitbull feat Nelly Furtado - New ( 2o11 )

Posted: 19 Nov 2011 05:27 AM PST

Ποιος τραγουδιστής συνελήφθη από τον φακό να ‘στρίβει’ περίεργο τσιγάρο για φίλο

Posted: 19 Nov 2011 02:39 AM PST

Εγγραφή | Σύνδεση 
Ποιος τραγουδιστής συνελήφθη από τον φακό να 'στρίβει' περίεργο τσιγάρο για φίλο του;

Ποιος τραγουδιστής συνελήφθη από τον φακό να 'στρίβει' περίεργο τσιγάρο για φίλο του;

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν αρκετά προβλήματα με μαριχουάνα και ελαφριάς μορφής ναρκωτικά. Γι' αυτό και οι φωτογραφίες που βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας, με τον ίδιο να 'στρίβει' τσιγάρο για έναν φίλο του κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη Βενετία, προκαλούν! Ο 48χρονος ποπ σταρ, George Michael βρισκόταν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του και έφτιαχνε τσιγάρο με τα χέρια του και το έδωσε στον φίλο του για να καπνίσει. Λίγο αργότερα, το πήρε από τα χέρια του για να απολαύσει και εκείνος λίγες ρουφηξιές. Άγνωστο το περιεχόμενο του τσιγάρου αλλά αν κρίνει κανείς από την απόλαυση που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του George Michael μπορεί να μην επρόκειτο για ένα απλό τσιγάρο με καπνό.

Η Καρδιά μου αντιμιλάει

Posted: 19 Nov 2011 02:35 AM PST

Στο πλευρό των διαδηλωτών τραγουδιστές και ηθοποιοί

Posted: 19 Nov 2011 02:34 AM PST

Στο πλευρό των διαδηλωτών τραγουδιστές και ηθοποιοί

Στο πλευρό των διαδηλωτών τραγουδιστές και ηθοποιοί

Τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας δε θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν και την εγχώρια showbiz. Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές βρέθηκαν στο Σύνταγμα και μέσω Twitter ανέβαζαν σχόλια για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.   «Εύχομαι να μην είναι αλήθεια, αυτό που μόλις διάβασα σε ένα blog για τα γεγονότα στο κέντρο. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ ...;», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο λογαριασμό του, ενώ και η Κατερίνα Παπουτσάκη σχολίασε τα γεγονότα, τα οποία έζησε από κοντά: «Προβοκάτορες χτύπησαν το λαϊκό κίνημα για να το διασπάσουν», έγραψε η ηθοποιός, ενώ σε δεύτερη ανάρτηση αναφέρει: «Αυτό ήθελαν να καταφέρουν. Το διχασμό του κόσμου. Μπράβο σας».   Στο κέντρο βρέθηκε και ο Στάθης Δρογώσης και μάλιστα την ώρα που τα ματ επιτίθονταν στους διαδηλωτές. «Τα ματ χτυπούν από κάτω και ο κόσμος πηδάει από τη μάντρα στην πλατεία. Έκκληση για λογική. Δεν έχω δει πιο εγκληματική επίθεση σε ανθρώπους εκτός από τα ματ. Βλάκες με κουκούλες πέταξαν μάρμαρα σε κόσμο χωρίς κράνος. Εικόνες αιμόφυρτων ηλικιωμένων. Μην πετάτε ρε μάρμαρα στον κόσμο! Είναι απίστευτο», έγραψε ο τραγουδοποιός σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter.   Με ...; επαναστατική διάθεση και η Δήμητρα Αιγινίτη που έγραψε: «People have the power. Θα έχουμε κυβέρνηση απόψε;», ενώ τέλος η Ζέτα Δούκα σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό: «Το καλό και το Κακό στην Ελλάδα είναι τόσο ενωμένα που για να διαχωριστούν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Ποιος θα την κάνει;»

Με ποιον τραγουδιστή θα «μονομαχήσει» η Βίσση στον πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό;

Posted: 19 Nov 2011 02:31 AM PST

Με ποιον τραγουδιστή θα «μονομαχήσει» η Βίσση στον πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό;

O πρώτος παγκόσμιος διαδικτυακός διαγωνισμός video clips είναι γεγονός. To όνομα αυτού είναι I.N.F.E.VISION video contest και είναι μια πρωτότυπη ιδέα των μελών του Ιnternational Network of Fanclubs of Eurovision (I.N.F.E.) του οποίου ιδρυτικό μέλος αποτελεί το Ελληνικό σωματείο φίλων Eurovision. 194 συμμετοχές είχαν δικαίωμα να διαγωνιστούν με τα οπτικοποιημένα clips τους μέσω διαδικτύου και ένας θα είναι ο νικητής. Όλα τα μέλη του INFE ανά τον κόσμο έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά και κάθε άλλος φίλος του διαγωνισμού που ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον μαγικό αυτό κόσμο της μουσικής είναι ευπρόσδεκτος.   Οι κανονισμοί σας αναγράφονται αναλυτικά στο επίσημο site του INFE network και η η κλήρωση έχει ήδη γίνει . Οι συμμετοχές είναι έτοιμες και το ταξίδι μόλις άρχισε. Εδώ αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στα 2 «ελληνόφωνα» τραγούδια αυτού του διαδικτυακού διαγωνισμού.   Η ελληνική γλώσσα θα «ακουστεί» σε όλο τον κόσμο δια μέσου της Ελλάδας και της Κύπρου: Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά - Ερμηνευτής Γιάννης Μωραΐτης με σύνθεση-στίχο Ανδρέας Λάμπρου και Ρεβέκκα Ρούση αντίστοιχα. Ενώ την Κύπρο η Άννα Βίσση με το τραγούδι «Αγάπη είναι εσύ» σε σύνθεση και στίχο Νίκο Καρβέλα.   Για να δούμε λοιπόν τι συμβαίνει όταν το παρελθόν συναντά το παρόν και το μέλλον. Για να δούμε η καλλιτεχνική αυτή άτυπη «κόντρα» πώς θα καταλήξει! Άννα vs Γιάννης και Γιάννης VS Άννας ! Θεωρούμε τιμητική στιγμή την εκπροσώπηση της Ελληνικής γλώσσας από τους δυο αυτούς καλλιτέχνες εκ των οποίων η μία έχει τεράστια καριέρα στην πλάτη της ενώ ο νεαρός τραγουδιστής έχει απίστευτη ενέργεια και όρεξη και θα εκμεταλλευτή με κάθε τρόπο την ευκαιρία που του δίνεται. Η ψηφοφορία σύντομα αρχίζει. And 12 points goes to... Νικητής θα είναι σίγουρα η μουσική!

Η Νίκη Κάρτσωνα συναντά αυτή την ώρα τον Ηλία Βρεττό

Posted: 19 Nov 2011 02:27 AM PST

Πριν λίγο η Νίκη Κάρτσωνα υποδέχτηκε στη ραδιοφωνική της εκπομπή τον Ηλία Βρεττό. Η ραδιοφωνική παραγωγός και διευθύντρια του γυναίκειου πόρταλ queen.gr θα ρωτήσει τον τραγουδιστή για την στρατιωτική του θητεία που ολοκλήρωσε πρόσφατα, για το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, για τους τραγουδιστές που το παίζουν βεντέτες και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Ηλίας Βρεττός είναι έτοιμος και πρόθυμος να απαντήσει σε όλα στην εκπομπή της Νίκης Κάρτσωνα στο ραδιοφωνικό σταθμό Play. Καλή ακρόαση!  

Enigma ft Enya - Age Of Loneniess

Posted: 18 Nov 2011 12:42 PM PST

The Hot Violinist- Last of the Mohicans Clip

Posted: 18 Nov 2011 12:39 PM PST

Vangelis - Last of the Mohicans

Posted: 18 Nov 2011 12:35 PM PST

Africa - Enya

Posted: 18 Nov 2011 12:34 PM PST

Christine Evans - Black & Blue(sometimes life isn't black&white it's BLACK&BLUE)

Posted: 18 Nov 2011 11:04 AM PST

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές