Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Πώς φούσκωσε έτσι ο Στράτος Τζώρτζογλου...

Posted: 08 Sep 2011 03:05 PM PDT

Δεν είναι ο Σβαρτζενέγκερ, δεν είναι ο Σταλόνε, είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου...

που ποζάρει στην εφημερίδα "Espresso" και μιλάει για τη δίαιτα που τον έκανε "φέτες"...

O ηθοποιός έχασε λέει 12 κιλά σε 6 εβδομάδες με αφορμή μια φωτογράφιση που έπρεπε να κάνει με θέμα το μύθο των Αμαζόνων.

Έπρεπε να είναι αδυνατισμένος και γυμνασμένος για να μοιάζει με τον Ηρακλή...







Όπως εξηγεί, τα κατάφερε με τη βοήθεια του Σπύρου Μπουρνάζου, μαζί με τον οποίο φωτογραφήθηκε για την "Espresso".







Αποκαλύπτει ότι όταν ήταν μικρός έκανε body building και μάλιστα είχε βγει τρίτος στο "Mr Αθήνα" και έβδομος στο "Mr Ελλάς"! Οι μύες λέει είχαν διαγραφεί από τότε, οπότε το σώμα "το θυμόταν" και επανήλθε γρήγορα μόλις άρχισε να γυμνάζεται...





Λέει επίσης πως όταν ήταν μικρός, ο Σπύρος Μπουρνάζος που τον ανέλαβε τώρα, ήταν το είδωλό του: "Θυμάμαι όταν κάναμε γυμναστική στη Νίκαια είχαμε μία φωτογραφία του Μπουρνάζου και μία του Σβαρτζενέγκερ..."





Όσο για το πώς έχασε τα κιλά;

"Το πρωί έτρωγα πέντε ασπράδια αβγού, που ήταν καθαρή πρωτεΐνη. Έπειτα από δύο ώρες έπινα πορτοκαλάδα ή έτρωγα μια μπανάνα.Το μεσημεριανό μου περιλάμβανε κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα. Έτρωγα οτιδήποτε είναι άσπρο κρέας. Μετά την προπόνηση προσπαθούσα να παίρνω πρωτεΐνη και το βράδυ έτρωγα ένα ελαφρύ γεύμα, όπως γιαούρτι με μέλι"...




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το Ίντερνετ κρατά νέο τον..."εγκέφαλο"!!!

Posted: 08 Sep 2011 03:01 PM PDT

Έρευνα που παρουσιάστηκε την Δευτέρα, στην συνάντηση της Νευρολογικής Εταιρείας του Σικάγο, δείχνει ότι η εγκεφαλική δραστηριότητα ενηλίκων, που δεν χρησιμοποιούσαν σχεδόν καθόλου το ίντερνετ, αλλάζει σημαντικά μετά από μόνο μία εβδομάδα χρήσης. Η χρήση του διαδικτύου μπορεί να κινητοποιήσει τη νευρική λειτουργία και ίσως να ενισχύσει την εγκεφαλική λειτουργία και την δυνατότητα μάθησης σε προχωρημένης ηλικίας ενήλικους.

Όσο ο εγκέφαλος γερνάει, συμβαίνουν διάφορες δομικές και λειτουργικές μεταβολές, όπως η ατροφία, η μείωση της δραστηριότητας των κυττάρων που ...μπορούν να επηρεάσουν την... δυνατότητα μάθησης.Συγκεκριμένα, η ερευνητική ομάδα του UCLA δούλεψε με μία ομάδα εικοσιτεσσάρων νευρολογικά υγιών εθελοντών οι οποίοι ήταν μεταξύ 55 και 78 ετών. Πριν από τη μελέτη, οι μισοί από τους συμμετέχοντες χρησιμοποιούσαν το ίντερνετ καθημερινά ενώ οι άλλοι μισοί είχαν πολύ μικρή εξοικείωση με το μέσο.

Η ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο και το φύλο ήταν όμοιο μεταξύ των δύο ομάδων.Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε είναι αυτή της Απεικόνισης Λειτουργικού Μαγνητικού Συντονισμού. Δηλαδή, ενώ οι συμμετέχοντες δούλευαν στο διαδίκτυο, καταγράφονταν οι μεταβολές στο εγκεφαλικό κύκλωμα. Με αυτήν την μέθοδο, γίνεται δυνατή η μέτρηση της κυκλοφορίας του αίματος κατά τη διάρκεια μίας γνωστικής δραστηριότητας.

Μετά την εγκεφαλική ανίχνευση, οι εθελοντές γύρισαν σπίτι τους και έκαναν έρευνα μέσω διαδικτύου για μία ώρα την ημέρα επί 7 ημέρες σε διάστημα δύο εβδομάδων. Στη συνέχεια, υποβλήθηκαν για δεύτερη φορά στη «διαδικασία της εγκεφαλικής ανίχνευσης» αλλά με διαφορετικά θέματα προς αναζήτηση στο διαδίκτυο.Έτσι, αποδείχθηκε ότι οι συμμετέχοντες με μικρή διαδικτυακή εμπειρία, κατά την πρώτη ανίχνευση έδειξαν εγκεφαλική δραστηριότητα στις περιοχές που ελέγχουν την ομιλία, την ανάγνωση, τη μνήμη και τις οπτικές λειτουργίες.

Κατά τη δεύτερη μέτρηση, παρατηρήθηκε η ενεργοποίηση των παραπάνω πεδίων αλλά και η δραστηριοποίηση των περιοχών του εγκεφάλου που είναι σημαντικές για τις λειτουργίες της μνήμης και της λήψης αποφάσεων. Συνεπώς, οι συμμετέχοντες που δούλεψαν για πρώτη φορά συστηματικά μέσω διαδικτύου παρουσίασαν παρόμοιες εγκεφαλικές λειτουργίες με αυτές των μόνιμων χρηστών.Σύμφωνα με την Teena D. Moody, συγγραφέα της μελέτης, όταν πραγματοποιείται μια ερευνητική δραστηριότητα μέσω διαδικτύου, η ικανότητα να συγκρατούνται οι σημαντικές πληροφορίες στην μνήμη και να εξάγονται τα σημαντικότερα σημεία από γραφήματα και κείμενα είναι αυξημένη.

Προηγούμενη έρευνα του UCLA είχε δείξει ότι η δημιουργική χρήση του διαδικτύου, διπλασίασε την λειτουργία του εγκεφάλου σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 55 ετών με προηγούμενη εμπειρία σε σχέση με αυτούς που δεν είχαν καμία. Όμως, τα νέα ευρήματα δείχνουν ότι δεν χρειάζονται παρά μόνο λίγες ημέρες ενασχόλησης για να φτάσει κάποιος τα επίπεδα εγκεφαλικής δραστηριότητας των έμπειρων.

Ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες σε σχέση με την επίδραση του διαδικτύου στους νέους χρήστες έτσι ώστε να ταυτοποιηθούν ποιες δραστηριότητες μέσω του δικτύου βοηθούν στο να ενεργοποιηθούν οι εγκεφαλικές λειτουργίες.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποιά διάσημη θα γίνει... σε λίγο μαμά;

Posted: 08 Sep 2011 02:57 PM PDT


Και μάλιστα για τρίτη φορά;Ποια είναι;
Η ηθοποιός περιμένει με ανυπομονησία το νέο με μέλος της οικογένεια της.

Η..
... Tori Spelling έδειξε την κοιλίτσα της το σαββατοκύριακο στο Malibu. Μαζί της ήταν ο άντρας της Dean McDermott και τα παιδιά της Liam και Stella.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με τα μάτια ενός μεθυσμένου

Posted: 08 Sep 2011 02:45 PM PDT

Δεν λένε ότι αν πιεις «όλο τον Βόσπορο» βλέπεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα;

Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου




Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου


Με τα μάτια ενός μεθυσμένου



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic για τον Αύγουστο του 2011

Posted: 08 Sep 2011 02:40 PM PDT

H μηνιαία συλλογή φωτογραφιών του National Geographic, εντυπωσιάζει και μας παρουσιάζει κρυμμένες γωνιές του πλανήτη μέσα από το φωτογραφικό φακό των φίλων του.
1. Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τα κρυστάλλινα παγωμένα νερά του ποταμού και τα θαλάσσια σώματα που υπάρχουν μέσα στο πάρκο Peneda-Geres προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες. H εποχιακή μαζική άφιξη των τουριστών είναι ένα πραγματικό τεστ για τους μόνιμους κατοίκους του πάρκου και για την διατήρηση του. (Peter Essick)

2. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, οι άνεμοι κυριαρχούν στις ερήμους της Ναμίμπια που βρίσκονται οι υψηλότεροι αμμόλοφοι στον κόσμο και μάλιστα σε χρώμα κόκκινο εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε οξείδιο του σιδήρου. Η υγρασία του εδάφους αρκεί μόνο για να διατηρήσει ζωντανά πολλά σπάνια είδη φυτών. Οχι πολύ μακρία από αυτούς τους αμμόλοφους μπόρει κάποιος να δει τον "Big Daddy" σε ύψος περίπου 400 μέτρα. (Frans Lanting)
3. Οι προσκυνητές στο ναό του al-Kazim, σιιτικό τέμενος στη Βαγδάτη, σχεδόν ανέγγικτο από τον πόλεμο. (Lynsey Addario)
4. Μοβ αστερίες και φύκια στα ανοικτά των ακτών της Βρετανικής Κολομβίας. (Thomas P. Peschak)
5. Ο Βούδας σε αποθήκευτικό χώρο άνθρακα στη Βόρεια Κίνα. Μετά από πολλές δεκαετίες χρήσης των αποθεμάτων του άνθρακα η Κίνα ετοιμάζεται να στραφεί σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας. (Greg Girard)
6. Μνημόσυνο στην μνήμη του λιμού του 1845 στο Δουβλίνο, Ιρλανδία. (Jim Richardson)
7. Το πορτογαλικό εθνικό πάρκο Peneda-Geres, αντιμετωπίζει ένα δύσκολο έργο: να προστατέψει το περιβάλλον δεχόμενο επισκέπτες. (Peter Essick)
8. Η Dudzhood Ali ήταν δέκα ετών, όταν το έσκασε από έναν βιαίο απάνθρωπο άντρα και πήγε στο δικαστήριο Sinai, στην Υεμένη. Το θαραλλέο κορίτσι, και το επακόλουθο δικαστικό σκάνδαλο την μετέτρεψε σε εθνική ηρωίδα στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών . Μετά τον διαζύγιο, επέστρεψε στην οικογένεια της και συνέχισε τα μαθήματα της στο σχολείο. (Stephanie Sinclair)
9. Αρχαίοι οικισμοί στην Πορτογαλία που βυθίζονται κατά την κατασκεύη μονάδων υδροηλεκτρικής ενέργειας, επανεμφανίζονται πάνω από το νερό όταν η στάθμη του νερού της λίμνης πέφτει. (Peter Essick)
10. Μητέρα δυο νεογνών που πηδά σε μια άγρια μηλιά να συλλέξει καρπούς φρούτων. Οι αρκούδες εκτός από σολομό ψάχνουν για άλλα φαγώσιμα όπως μούρα, ρίζες και μύδια. (Paul Nicklen)
11. Κάνοντας κωπηλασία με ελεύθερα χέρια, οι ψαράδες στην λίμνη Inle στο βόρειο τμήμα της Μπούρμα προσφέρουν ένα πολύτιμο δώρο στους τουρίστες που θέλουν να δουν το όνειρο μιας σύγχρονης χώρας ανέπαφο. (Chien-Chi Chang)
12. Μια φανταστική θέα της γέφυρας του Brooklyn και του Lower Manhattan από μια κρεβατοκάμαρα. Για να τραβήξει αυτή την απίστευτη φωτογραφία, ο φωτογράφος τοποθέτησε τη φωτογραφική μηχανή στο δωμάτιο και άφησε το κλείστρο ανοιχτό για πέντε ώρες. (Abelardo Morell)
13. Μια οικογένεια στην Τουρκία βγάζει τα κοπάδια της να βοσκήσουν. Το μέρος που βόσκουν τα ζώα βρίσκεται στην πλαγιά του ηφαιστείου Karak Doug, μόλις 110 χιλιόμετρα από το αρχαιολογικό αξιοθέατο Tepe Gobekli, στο οποίο σύμφωνα με τους γενετιστές εκεί ξεκίνησε να αναπτύσσεται το σιτάρι. Πρόβατα και κατσίκες έχουν επίσης ξεκινήσει να δαμάζονται εκεί. (Vincent J. Musi)
14. Στην αριστερή πλευρά του τοίχου της εκκλησιάς Denedre έχει κάποιος την ευκαιρία να δει μια από τις ελάχιστες εικόνες της Κλεοπάτρας. Αυτό το μέρος είναι γνωστό ως το μέρος που ο Φαραώ έφερνε δώρα στους θεούς. Μια εικόνα του γιου της Κλεοπάτρας από τον Ιούλιο Καίσαρα αποσκοπεί στο να ενδυναμώσει τη θέση του ως κληρονόμου του θρόνου. Επειτα από τον θάνατο της Κλεοπάτρας, εκείνος συλλήφθη και εκτελέστηκε. (George Steinmetz)
15. Όταν μια πλημμύρα έρθει τα παιδία του Dzhabeda Ali γνωρίζουν τι να πράξουν: να πηδήξουν στην αυλή από bamboo Nudo macha και να παραμείνουν δυνατοί. Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτά τα νησία που το περιβάλλον αλλάζει συνεχώς λόγω των πλημμυρών των τρίων κύριων ποταμών του Μπαγκλανές έχουν μεγαλώσει εξοικιωμένοι με τις φυσικές καταστροφές. (Jonas Bendiksen)
16. Τι θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμο από το να τρομάζεις ένα φοβισμένο ελεφαντάκι αντί για μια κοινωνία ελεφάντων; Η ένταξη στην κοινωνία θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. (Michael Nichols)
17. Οι επισκέπτες του πρώτου 4-D θεάτρου στη Βαγδάτη απολαμβάνουν μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με καθίσματα που κουνίουνται και ρεύματα αέρα. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, η οικογένεια παρακολουθούσε ταινίες στην τηλεόραση η σε DVD καθώς οι κινηματογράφοι ήταν κλειστοί. Τώρα όμως έχουν ανοίξει κινηματογράφοι σαν και αυτόν στη φωτογραφία. (Lynsey Addario)
18. Ανάβωντας πλήθος κεριών, οι άνθρωποι της Burma αποδίδουν φόρο τιμής στους προγόνους τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Thadingyut, μιας τριημέρης εορτασίας των φώτων που λαμβάνει χώρα τον Οκτώβριο. (Chien-Chi Chang)
19. Πρωινή ομίχλη καλύπτει την επιφάνεια της λίμνης. Η Bear Valley στους πρόποδες του όρους Seint Regis. (Michael Melford)
20. Από τότε, καθώς τα υποθαλάσσια λιοντάρια προστατεύονται με νόμο του 1970, ο αριθμός τους στην Βρετανική Κολομβία έχει τριπλασιαστεί και την καλοκαιρινή περίοδο φτάνει τις 30.000. (Thomas P. Peschak)
21. Το δάσος Adirondack αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Το εκλεπτυσμένο σχήμα του φύλλου viburnum από πράσινο το καλοκαίρι μετατρέπεται σε κόκκινο το φθινόπωρο καθώς η χλωροφύλλη εξασθενεί και διαπερνά από τα κατώτερα στρώματα της χρωστικής ουσίας. (Michael Melford)
22. Απογευματινό αεράκι ανακατώνει τα ρούχα των Tuareg, περπατώντας στο όρος Tassilin-Addzher στην Αλγερία. (Brent Stirton)
23. Οι μαιμούδες συχνά μοιράζονται την ευθύνη στην φύλαξη των παιδιών τους. Τα νεογνά γεννιούνται συνήθως με σκούρο λεπτό μαλλί το οποίο στη συνέχεια γίνεται πιο άκαμπτο και το χρώμα του μεταβάλλεται σε γκρι-χρυσό. (Stefano Unterthiner)
24. Ψάρια και scuba diver κοντά στο Memorial Reef του Ποσειδώνα, ένα υποβρύχιο νεκροταφείο, διακοσμημένο με αψίδες και στήλες. Τα οστά 200 ανθρώπων έχουν αποτεφρωθεί ανανεμειγμένα με τσιμέντο και έχουν μετατραπεί σε γλυπτά τοποθετημένα στον πυθμένα του ωκεανού κοντά στο Μαιάμι . (David Doubilet)
25. "Νομίζω πως βρίσκομαι στο διάστημα," είπε ο Dean Potter, στεκόμενος σε έναν καταρράκτη στο Yosemite Highline. Ρίποι του αέρα και ομίχλη δυσκολεύουν την κίνηση σε υψόμετρο 790 μέτρων σε σχοινί πλάτους μιας ίντσας, αλλά σε περίπτωση ατυχήματος παρέχεται ασφάλεια. (Jimmy Chin)
26. Οι γυναίκες του Tuareg , των οποίων τα χέρια είναι ζωγραφισμένα και είναι ντυμένες με καινούρια ρούχα με σκοπό να γιορτάσουν την γέννηση ενός παιδιού . Οι γυναίκες του Tuareg σπανίως κρύβουν το πρόσωπο τους, ενώ παραδοσιακά οι άντρες φοράνε τουρμπάνι αφήνοντας μόνο τα μάτια τους ανοιχτά. (Brent Stirton)
27. Οι ρίζες του δέντρου μοιάζουν να καταπίνουν ένα βράχο στο εθνικό πάρκο Adirondack στη Νέα Υόρκη(Michael Melford)
28. Xοιροτροφείο δίπλα στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας κοντά στο Κάρντιφ, στην Ουαλία. Αυτός ο τύπος του χοίρου έχει την ιδιαιτερότητα να τα πάει καλά με τους ανθρώπους. (Jim Richardson)
29. Μοναχός στο δρόμο για τη Bagan, την αρχαία πρωτεύουσα της Βιρμανίας. Στην περιοχή υπήρχαν 13 000 παγόδες χτισμένες περίπου το 2ο π.Χ. αιώνα αλλ΄΄α ένας σεισμός κατέστρεψε περισσότερες από 10.000 από αυτές. (Chien-Chi Chang)













ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι sexy τραγουδίστριες της Ελλάδας !!

Posted: 08 Sep 2011 02:35 PM PDT

Ήβη Αδάμου..

Αν και μόλις 18 χρονών, η Ήβη Αδάμου έχει κερδίσει μια θέση στο ανδρικό ελληνικό κοινό για το ταλέντο της αλλά και την αψεγάδιαστη ομορφιά της. Μπορεί τώρα να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο αλλά και στη… ζωή, όλα δείχνουν πως έχει τα κότσια για να τα καταφέρει. Την γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια στο talent show X-Factor, και μας εντυπώσίασε με την φωνή της αλλά και με την εμφάνισή της.




Shaya

Την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το γυναικείο pop group Hi-5 και το talent show Pop Stars. Αν και τότε πιο μικρή ήταν και πιο χαμηλών τόνων, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε. Μετά την διάλυση του γκρουπ, η Shaya ξεκίνησε solo καριέρα. Το καλοκαίρι του 2008 όλοι θυμόμαστε την συνεργασία της με τους Stavento στο τραγούδι «Πριν σε γνωρίσω (Τα Κακώς Κείμενα)», ενώ το 2010 ηταν το αποκορύφωμα της καριέρας της με το τραγούδι Far From Everything και την συνεργασία της με τον Mark Angelo.




Αγγελική Ηλιάδη

Η βασίλισσα της νυχτερινής πίστας, αλλά και του χορού! Μετά την συμμετοχή στο Dancing with the Stars 2, ξεδίπλωσε κι άλλα ταλέντα της η Αγγελική Ηλιάδη. Οι νύχτες της ανήκουν δικαιωματικά, βορχή πέφτουν τα λουλούδια στα μαγαζιά που τραγουδάει, ενώ οι θαυμαστές κάνουν ουρές στο καμαρίνι της…



Χριστίνα Σάλτη

Την Χριστίνα Σάλτη τη γνωρίσαμε και με το όνομα Kristina S στο πλάι του Mattyas για την επιτυχία «Secret Love» αλλά και μαζί με τον Bo στην άλλη μεγάλη επιτυχία «Κάνε με να τρελαθώ». Τώρα η Χριστίνα επιστρέφει με ένα φρέσκο και καλοκαιρινό κομμάτι που αναμένεται να ακουστεί πολύ το φετινό καλοκαίρι, «Το πιο τρελό καλοκαίρι μου».



Κατερίνα Στικούδη

Είναι το κορίτσι που τα κάνει όλα! Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια… γυναίκα για σπίτι που λέμε! Η Κατερίνα Στικούδη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ξετρελαίνουν τους άντρες με τα καυτά σορτσάκια, τα κουνήματα και το λάγνο όλο υπονοούμενο βλέμμα τους. Εμείς απλά την λατρεύουμε…



Τάμτα

Η Τάμτα ξεκίνησε την καριέρα της από το talent show Super Idol και εξελίχθηκε σε πραγματική super star! Ο χαμαιλέων της μουσικής. Οι μεταμορφώσεις της είναι το σήμα κατατεθέν της, ενώ τα τραγούδια της γίνονται αμέσως επιτυχία. Αν και πιο συντηρητική στις εμφανίσεις της στην αρχή, δεν δίστασε να τολμήσει στη συνέχεια. Από το afro look και τα έντονα ρούχα στα χρώματα, πέρασε στο ίσιο κατακόκκινο μακρύ μαλλί και στα αποκαλυπτικά σορτσάκια. Η τελευταία της εμφάνιση στη σκηνή των Video Μad Awards με το πλεκτό μαγιό αποκαλυπτική…



Ελένη Φουρέιρα

Η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα στα βραβεία MAD 2010, όταν η πιο sexy από ποτέ Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη σκηνή με τον Dan Balan και εκτόξευσαν κυριολεκτικά το «Chica Bomb»! Την Ελένη Φουρέιρα την γνωρίσαμε μέσα από το γυναικείο γκρουπ Mystique, ενώ δεν άργησε να έρθει η solo καριέρα και να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας με γοργούς ρυθμούς…



Κρυσταλλία (Otherview)

H frontwoman των Otherview είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο που έκανε την έκπληξη αυτή την χρονιά. Γυναίκα- δυναμίτης! Η Κρυσταλλία Ρήγα από τους Otherview μας συστήθηκε μέσα από την διασκευή του "La Luna" και μας καθήλωσε με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Madwalk! Με σήμα κατατεθέν της το έντονο βαμμένο μαλλί της – από έντονο πορτοκαλί και κόκκινο σε φούξια- και το καλλίγραμμο κορμί της, μας αφήνει απλά άφωνους!



Έλενα Παπαρίζου

Η εθνική μας σταρ αναμφισβήτητα, αφού έφερε την πρωτιά στη χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό Eurovision το 2005! Εκτός από ταλαντούχα και επιτυχημένη, είναι όμως και πολύ σέξι με την μεσογειακή της σιλουέτα. Μετά από 12 χρόνια σχέσης, δηλώνει ελεύθερη και ωραία… Όσοι πιστοί προσέλθετε…





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο πόνος του χαμού [video]

Posted: 08 Sep 2011 02:24 PM PDT

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο κάτω...




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πάρτε όλα τα σχολικά βιβλία εδώ! ....

Posted: 08 Sep 2011 02:11 PM PDT

Από σήμερα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τα σχολικά βιβλία της φετινής χρονιάς, όσοι μαθητές και γονείς ενδιαφέρονται χωρίς να χρειασθεί να ψάξουν και να καταφύγουν σε πολυέξοδες λύσεις.



Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού και μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του...





«Ψηφιακού Σχολείου» του υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση http://digitalschool-8.minedu.gov.gr/ ,του υπουργείου , οι μαθητές μπορούν να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους – και βεβαίως να τυπώσουν - το σύνολο των σχολικών εγχειριδίων, χωρίς πρόβλημα.



Βήμα –βήμα ο μαθητής μπορεί να «ανοίξει» τα βιβλία και «φυλλομετρώντας» το περιεχόμενο να ξεκινήσει τη μελέτη των σχολικών βιβλίων, πριν ακόμα να χτυπήσει το κουδούνι.



Επιπλέον, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Παιδείας, από τη Δευτέρα όλοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου θα έχουν ένα dvd στην τσάντα του , όπου θα εμπεριέχεται το σύνολο των γνωστικών αντικειμένων που θα διδαχθούν, ενώ στους μαθητές του δημοτικού η διδασκαλία θα γίνεται με dvd που θα χειρίζεται ο δάσκαλος.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες

Posted: 08 Sep 2011 02:07 PM PDT

Δείτε τις 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες στον κόσμο που εντυπωσιάζουν μικρά και… μεγάλα παιδιά!









Jumeirah Sceirah στο Wild Wadi Waterpark (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)


Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (1)

Τσουλήθρα μέσα σε αεροδρόμιο (Σιγκαπούρη)

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (2)

Τσουλήθρα μέσα σε εμπορικό κέντρο (Καναδάς)

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (3)

Παγωμένη τσουλήθρα στην Blizzard Beach της Disney (ΗΠΑ)

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (4)

Νεροτσουλήθρα Leap of Faith (Dubai)

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (6)

Η μακρύτερη τσουλήθρα της Ιαπωνίας

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (7)

Τσουλήθρα σε σκάλες (Αγγλία)

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (8)

Η πιο Extreme τσουλήθρα στον κόσμο (Βραζιλία)

Οι 8 πιο απίστευτες τσουλήθρες (5)







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πόσο γρήγορα μπορείτε να στρίψετε ένα τσιγάρο;

Posted: 08 Sep 2011 01:58 PM PDT

Δείτε τον άνθρωπο που μπορεί να στρίψει ένα τσιγάρο πιο γρήγορα από τον χρόνο που θέλετε εσείς απλώς για να το ανάψετε!











ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οδηγός με ακρωτηριασμένο πόδι έβαζε τον 11χρονο γιο του να πατά το συμπλέκτη

Posted: 08 Sep 2011 01:50 PM PDT

Αστυνομικοί σταμάτησαν οδηγό φορτηγού στο Κέιπ Τάουν όταν διαπίστωσαν πως ο 11χρονος γιος του βρισκόταν στο συμπλέκτη επειδή έχει ακρωτηριασμένο το αριστερό του πόδι.

Σύμφωνα με την Telegraph, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή(15/7) με τον 39χρονο να έχει ακρωτηριασμένο το αριστερό του πόδι από το 1996 ύστερα από πυροβολισμό που δέχτηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να βάζει το μικρό του γιο ακριβώς δίπλα του στη θέση του οδηγού λέγοντάς του να πατά το συμπλέκτη.

Το δίπλωμα για να οδηγεί φορτηγό έληξε πριν 2 χρόνια ενώ σε αυτό είχε σπάσει η ζώνη του οδηγού.

Ο άνδρας πλήρωσε πρόστιμο 90 λιρών Αγγλίας ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγήσει ξανά.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ξενοδοχείο στα αστέρια

Posted: 08 Sep 2011 01:46 PM PDT

Πιο πολύ θα κοστίζει το εισιτήριο για να πας παρά το κόστος διαμονής στο πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο που αναμένεται να εγκαινιαστεί – σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας – το 2016.

Το ξενοδοχείο θα είναι ρωσικής κατασκευής και θα βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη, σε απόσταση περίπου 350 χιλιομέτρων.

Ακόμη κι αν οι ανέσεις που θα

προσφέρει είναι περισσότερες από εκείνες του «άβολου» Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, το κόστος ωστόσο για να πάει κανείς εκεί αλλά και για να μείνει είναι δυσβάσταχτο.

Η μετάβαση λοιπόν θα γίνεται με έναν πύραυλο τύπου Σογιούζ και το ταξίδι θα είναι από μόνο το μία περιπέτεια καθώς θα διαρκεί δύο μέρες!



Οι πρώτοι επιβάτες που θα επιχειρήσουν το ονειρικό ταξίδι, αμέσως μόλις ο πύραυλος απογειωθεί θα έχουν γίνει… φτωχότεροι κατά 570.000 ευρώ ο καθένας!

Αντιθέτως, η διαμονή στο ξενοδοχείο θα είναι πολύ φθηνότερη και θα κοστίζει περίπου 114.000 ευρώ για πέντε μέρες.



Το ξενοδοχείο, η αλλιώς Εμπορικός Διαστημικός Σταθμός όπως θα ονομάζεται, θα διαθέτει τέσσερις καμπίνες με μεγάλα παράθυρα που θα έχουν θέα στη Γη.

Θα μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι επτά επισκέπτες, οι οποίοι μάλιστα θα συνοδεύονται από εξειδικευμένο πλήρωμα, δηλαδή αστροναύτες.

Λεπτομέρεια καθοριστικής σημασίας όμως είναι ότι οι τουρίστες θα παίρνουν μαζί και το φαγητό τους, το οποίο θα παρασκευάζεται και θα ψύχεται στη Γη.

Τις μέρες που θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο το φαγητό τους θα ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.

Ο σκοπός είναι να μην παρέχεται στους διαστημικούς επισκέπτες φαγητό αντίστοιχο με εκείνο που δεν απολαμβάνουν οι αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό αλλά κάτι πιο φιλικό στις αισθήσεις όπως μοσχαρίσιο κρέας με άγρια μανιτάρια και πουρέ από άσπρα φασόλια(!), πατατόσουπα και κομπόστα δαμάσκηνο.



Στη διάθεση των επισκεπτών θα υπάρχει παγωμένο τσάι, μεταλλικό νερό και φρουτοχυμοί αλλά καθόλου αλκοόλ. Μια και στο ξενοδοχείο δεν θα υπάρχει βαρύτητα, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν αν επιθυμούν τα κρεβάτια τους να είναι οριζόντια ή κάθετα.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έλεος: Πέταξε την κόρη του για να... πιάσει τη μπάλα (video)

Posted: 08 Sep 2011 01:41 PM PDT

Τραγικός φίλαθλος σε αγώνα μπέιζμπολ πέταξε την κόρη του
για να μπορέσει να πιάσει τη μπάλα!











ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η τηλεόραση σας κόβει χρόνια από τη ζωή

Posted: 08 Sep 2011 01:33 PM PDT

Κάθε ώρα μπροστά από τη μικρή οθόνη σας στερεί 22 λεπτά ζωής

Παχυσαρκία, κάπνισμα, αλκοόλ, τηλεόραση: όλοι τους παράγοντες επικινδυνότητας για την εμφάνιση καρδιοαγγειακών παθήσεων και για το μικρό προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με έρευνα. Για ποιόν λόγο και η τηλεόραση; Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ που δημοσιεύεται στην Βρετανική Επιθεώρηση Αθλητικής Ιατρικής, όσοι παρακολουθούν ημερησίως τηλεόραση πάνω από έξι ώρες, θα χάσουν σχεδόν πέντε χρόνια από τη ζωή τους σε σχέση με όσους δεν παρακολουθούν καθόλου τηλεόραση. Ο Λένερτ Βίρμαν και η επιστημονική του ομάδα υποστηρίζουν ότι κάθε ώρα που περνάει ένας ενήλικας μπροστά από την τηλεόραση τού στερεί σχεδόν 22 λεπτά από τη ζωή του. Η επιστημονική ομάδα κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα εξετάζοντας τα στοιχεία της Αυστραλιανής Έρευνας για τον Διαβήτη, την Παχυσαρκία και τον Τρόπο Ζωής, στην οποία περισσότεροι από 11.000 πολίτες, ηλικίας άνω των 25 ετών, κλήθηκαν να απαντήσουν για την σχέση τους με την τηλεόραση και στη συνέχεια συνέκρινε τα στοιχεία αυτά με τα ποσοστά θνησιμότητας. Το 2008 οι αυστραλοί ενήλικες παρακολούθησαν 9.8 δισεκατομμύρια ώρες τηλεόραση.



http://www.newsbeast.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το πιο μαλλιαρό κορίτσι στον κόσμο

Posted: 08 Sep 2011 01:30 PM PDT













ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όταν οι μπόμπιρες έχουν κέφια: αστείες φωτογραφίες με παιδάκια (pics)

Posted: 08 Sep 2011 01:25 PM PDT

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που τα πιτσιρίκια φαίνεται τελικά ότι διαθέτουν τελικά μια απίθανη αίσθηση του χιούμορ, ίσως μερικές φορές και ασυνείδητα. Τα γέλια είναι βεβαίως εγγυημένα.









ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιγαντιαίος κροκόδειλος 6,5 μέτρων

Posted: 08 Sep 2011 01:15 PM PDT

Χωρικοί και βετεράνοι κυνηγοί από το Bunawan στις Φιλλιπίνες κατάφεραν να πιάσουν ζωντανό έναν γιγαντιαίο κροκόδειλο του γλυκού νερού με μήκος 6,5 μέτρα και βάρος ενός τόνου, τον οποίο σκοπεύουν να κάνουν κεντρική ατραξιόν ενός οικοτουριστικού πάρκου που ετοιμάζουν στην περιοχή.

Ο συγκεκριμένος κροκόδειλος θεωρείται ύποπτος για τον θάνατο ενός 12χρονου κοριτσιού το 2009, ενώ έχει «εξαφανίσει» αρκετά από τα ζώα των ντόπιων.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video:Απίθανη φάρσα με δύο Γιαπωνέζες

Posted: 08 Sep 2011 01:12 PM PDT


Δύο νεαρές Γιαπωνέζες ζητούν από κάποιον περαστικό να τις βγάλει μια φωτογραφία και…
Η συνέχεια επί της οθόνης!



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ερεθίζεται με το παραμικρό

Posted: 08 Sep 2011 01:08 PM PDT

Η 39χρονη Joleen Baughman από το Μεξικό, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, μετά από ένα τροχαίο είχε την τύχη-ατυχία να πάθει μια ανεπανόρθωτη ζημιά, με αποτέλεσμα να ερεθίζεται με το παραμικρό.
Η πάθηση αυτή που ονομάζεται "Ακούραστο Γεννητικό Σύνδρομο" ή "Σύνδρομο Συνεχούς Σεξουαλικής Επιθυμίας" είναι αρκετά σπάνια.



Ουσιαστικά, μετά το ατύχημα, ένα νεύρο της νεφρικής πυέλου της, που ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία, πειράχτηκε κι έτσι μπορεί να ερεθιστεί ακόμα και την ώρα που σκουπίζει, κάθεται στο λεωφορείο ή όταν απλώς περπατά σε ένα δωμάτιο.
Αρχικά η ζημιά αυτή της φάνηκε ωραία και αποφάσισε να το διασκεδάσει με τον άνδρα της, αλλά πλέον της έχει γίνει εφιάλτης.
Όπως δήλωσε η ίδια: "Είναι ανυπόφορο. Και μόνο η αίσθηση των ρούχων που τρίβονται πάνω μου με ανάβει και έτσι δεν μπορώ να σκέφτομαι καθαρά. Ντρέπομαι πολύ για την κατάστασή μου και μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ".



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο πόνος του χαμού [video]

Posted: 08 Sep 2011 01:02 PM PDT


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο κάτω...










ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρωτοφανής ασθένεια – 21χρονη κοπέλα από την Αυστραλία, χάνει την όρασή της κάθε 3 ημέρες επειδή κλείνουν τα μάτια της!

Posted: 08 Sep 2011 12:54 PM PDT


Μυστήριο παραμένει για τους οφθαλμίατρους η πάθηση της 21 ετών Νάταλι Άντλερ (Natalie Adler), από τη Μελβούρνη, τα μάτια της οποίας κλείνουν τρεις μέρες την εβδομάδα, ενώ τις επόμενες τρεις μέρες ανοίγουν και επανέρχεται η όρασή της.



Η ανεξήγητη αυτή πάθηση εμφανίστηκε στη νεαρή κοπέλα πριν τέσσερα χρόνια, μετά από μόλυνση της ρινικής χώρας. Ένα πρωί ξύπνησε με τα μάτια της ερεθισμένα και ανίκανη να τα ανοίξει. Από τότε τα μάτια της ακολουθούν τη δική τους ρουτίνα, τρεις μέρες ανοιχτά, τρεις μέρες κλειστά.
Μέχρι τώρα, η Νάταλι είχε τα μάτια της ανοιχτά στα 21α της γενέθλια, την ημέρα που νυμφεύθηκε ο αδερφός της, ωστόσο γιόρτασε με κλειστά τα μάτια τα 18α γενέθλιά της ενώ δεν μπορούσε να απολαύσει την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Όπως λέει η ίδια, τα μάτια της κλείνουν το βράδυ όταν πάει για ύπνο και το πρωί, κατά τις μέρες που δεν μπορεί να δει, απλά δεν μπορεί να τα ανοίξει.
Η Νάταλι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την όρασή της και ίσως το μόνο άτομο στον κόσμο στο οποίο συμβαίνει αυτό το φαινόμενο. Μάλιστα σύμφωνα με τους επιστήμονες του νοσοκομείου Eye & Ear της Μελβούρνης, η κατάστασή της παραμένει μέχρι στιγμής ανεξήγητη. Ο καθηγητής Οφθαλμολογίας Τζάστιν Ο' Ντέι αναφέρει ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει σε άτομα που πάσχουν από βλεφαροσπασμούς, αλλά είναι πρωτάκουστο για την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα τα μάτια του ασθενούς να ανοίγουν και να κλείνουν «με πρόγραμμα».
Αρχικά, η μόνη πρόσκαιρη λύση για να παραμένουν τα μάτια της Νάταλι ανοιχτά τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα ήταν ενέσεις Μπότοξ που αδρανοποιούσαν τους μύες γύρω από αυτά αλλά τώρα πια και αυτή η μέθοδος έπαψε να δουλεύει για την 21χρονη κοπέλα.
Πάντως, η Νάταλι έχει βρει τον δικό της τρόπο να απολαμβάνει την ζωή ακόμα και με την παράξενη αυτή πάθηση. Οργανώνει την εβδομάδα της έτσι που να μπορεί να κάνει όσα την ενδιαφέρουν τις μέρες που τα μάτια της είναι ανοιχτά και όπως λέει και η ίδια: «υπάρχουν και χειρότερα».



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κολλημένος στην κίνηση παίζει το όργανό του…

Posted: 08 Sep 2011 12:50 PM PDT

Το βίντεο τραβήχτηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μεγάλου μποτιλιαρίσματος στο Όκλαντ της Ν. Ζηλανδίας. Ο οδηγός στο μπλε αυτοκίνητο έχει βαρεθεί κολλημένος «πρώτη-νεκρά» μέσα στην κίνηση και έτσι άρχισε να παίζει το όργανό του…






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Κορυφαία φάρσα σε μαγαζί με εσώρουχα!

Posted: 08 Sep 2011 12:45 PM PDT

Δείτε τις αντιδράσεις των ανυποψίαστων πελατών…!!!













ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Αυτό πρέπει να το δει οπωσδήποτε όποιος οδηγεί!

Posted: 08 Sep 2011 12:41 PM PDT


Είναι ίσως μία από τις πιο έντονες καμπάνιες που έχουμε δει ποτέ… Προβάλλεται στην Τηλεόραση της Αυστραλίας.





Αξίζει τον κόπο…ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ σε όποιον οδηγεί!!!






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όταν ο φωτογράφος ξέρει να βγάζει φωτογραφίες

Posted: 08 Sep 2011 12:33 PM PDT



Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά













Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
Amazing Photo Moments
kamikazi.gr






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές