Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Επιστροφή στο σπίτι;

Posted: 10 Sep 2011 03:13 PM PDT

Βάλτε τα πάντα σε τάξη

Βάλτε τάξη στην κουζίνα σας, τη ντουλάπα σας, τα συρτάρια σας, την αποθήκη σας. Γιατί ένα τακτοποιημένο περιβάλλον είναι και οικολογικό!

Αν θέλετε να αποκτήσετε οικολογική συνείδηση ξεκινήστε πρώτα από το σπίτι σας. Όσα λιγότερα και τακτοποιημένα πράγματα έχετε τόσο πιο «πράσινο» θα είναι το περιβάλλον στο οποίο θα ζείτε. Δεν υπάρχει λόγος να είστε περιτριγυρισμένοι από πράγματα που δε δουλεύουν, δε χρειάζεστε ή δε σας αρέσουν. Δείτε τι πρέπει να κρατήσετε, να χαρίσετε ή να πετάξετε. Ό,τι πετάξετε μην ξεχάσετε να πάνε στους σωστούς κάδους! Ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες.

Τα βασικά
1. Ό,τι κατέχετε πρέπει να έχει κάποια αξία, είτε γιατί είναι λειτουργικό, είτε είναι όμορφο, είτε το αγαπάτε.
2. Βάλτε τα στη θέση τους. Το να ακουμπάτε πράγματα στο τραπεζάκι του σαλονιού ή στον πάγκο της κουζίνας προκαλεί ακαταστασία. Βάζετε τα πράγματα στη θέση τους.

Η κουζίνα
Συσκευές: Αυτές που δε χρησιμοποιείτε απλώς καταλαμβάνουν χώρο. Χαρίστε τες ή πουλήστε τες.
Τάπερ: Όλα τα πλαστικά είδη αποθήκευσης πρέπει να έχουν το καπάκι τους. Αν σας λείπει το ένα ή το άλλο, στείλτε τα για ανακύκλωση.
Σκεύη: Αν δεν έχετε χώρο στην κουζίνα, χρησιμοποιήστε ράγα για σκεύη. Αν έχετε χώρο, κρεμάστε τα στον τοίχο για γρήγορη πρόσβαση.
Πλαστικές σακούλες: Όλοι έχουν μια πλαστική σακούλα, γεμάτη άλλες πλαστικές σακούλες. Βάλτε αυτές που έχετε στο σκουπιδοτενεκέ ή δώστε τες για ανακύκλωση. Προμηθευτείτε υφασμάτινες τσάντες ώστε να μη μαζεύετε κι άλλες πλαστικές.
Βιβλία μαγειρικής: Αν δεν είστε συλλέκτης ή δεν έχετε χώρο, ξεκαθαρίστε τα. Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το καθένα; Αν το έχετε χρόνια και δεν έχει ούτε ένα λεκέ από τη χρήση, χαρίστε το ή ανακυκλώστε το.

Η ντουλάπα
Όλοι έχουμε κάτι που θα φορέσουμε «κάποια μέρα». Το πρόβλημα είναι ότι η «κάποια μέρα» δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο το σήμερα. Δείτε τι να κάνετε με αυτά που φοράει μόνο η κρεμάστρα σας.
Ρούχα που δε σας κάνουν: Αν έχετε πάρει βάρος, μην κρατάτε τα μικρότερα ρούχα. Αν έχετε ήδη χάσει βάρος, μην κρατάτε ένα σωρό μεγάλα ρούχα,. Χαρίστε τα.
Ρούχα περασμένης μόδας: Αν περιμένετε να έρθει κάτι ξανά στη μόδα, ξεχάστε το. Ακόμα κι αν επιστρέψει η μόδα του, θα φαίνεται παλιό.
Ρούχα για ειδικές περιστάσεις: Ο κανόνας που λέει «αν δεν έχεις φορέσει κάτι για ένα χρόνο, χαρίστε το», είναι ένας καλός οδηγός για το πότε πρέπει να τα δώσετε.
Κομμάτια με συναισθηματική αξία: Λέτε «το αγαπώ πολύ αυτό το μπουφάν». Μπορεί να το αγαπάτε. Αν, όμως, δεν το έχετε φορέσει εδώ και χρόνια και δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα σας, είναι καιρός να το δώσετε.

Η αλληλογραφία
Όταν μπαίνετε στο σπίτι, βάλτε τα σε ένα καλάθι ή σε ένα κουτί. Δεν έχετε τέτοιο κουτί; Γι' αυτό υπάρχουν στοίβες από γράμματα σε όλο το σπίτι!
Ξεκαθαρίστε τα: Πρώτα, βγάλτε τα διαφημιστικά και στείλτε τα στην ανακύκλωση. Έπειτα, χωρίστε τα υπόλοιπα: λογαριασμοί, προσωπική αλληλογραφία, προσκλήσεις, αιτήσεις για φιλανθρωπικές δωρεές, ανανέωση συνδρομών, νέες προσφορές για πιστωτικές κάρτες κ.ο.κ.

Τα αντικείμενα που κληρονομήσατε και τα αναμνηστικά
Το σπίτι σας δεν είναι μουσείο. Αν τα πράγματα που αποκτήσατε έχουν χρηματική αξία, ίσως να νιώθετε δεμένοι οικονομικά μαζί τους: «Είναι πραγματικό ασήμι–δεν μπορώ να το πετάξω». Ναι, μπορείτε. Χαρίστε το σε άλλο συγγενή που του αρέσει πραγματικά. Ή πουλήστε το στο ίντερνετ. Αν θέλετε πολύ να το κρατήσετε, θεωρήστε το ως κάτι που αντικαθιστά κάτι άλλο, όχι ως κάτι πρόσθετο–κρατήστε τη λάμπα της γιαγιάς, αλλά δώστε αλλού το δικό σας.

Τα αναμνηστικά από τη δική σας ζωή είναι πιο δύσκολο να τα αποχωριστείτε γιατί όταν τα βλέπετε, ξαναζείτε το παρελθόν. Το μυστικό για να αποχωριστείτε αντικείμενα που σταματούν το χρόνο είναι το εξής: αν δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, πρέπει να φύγει.

Το μυστικό
Το να είστε οργανωμένοι δε σημαίνει να πετάξετε ό,τι έχετε. Έχει να κάνει με τον τρόπο που ζείτε. Αγοράζοντας λιγότερα, χρησιμοποιώντας πάνινες σακούλες, και το ίντερνετ αντί για χαρτί μειώνετε κατά πολύ τα σκουπίδια και βοηθάτε το περιβάλλον. Επίσης, μη ξεχνάτε να καθαρίζετε το σπίτι σας με οικολογικά καθαριστικά που δεν το επιβαρύνουν.

Το ΔΝΤ αναγνωρίζει το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο

Posted: 10 Sep 2011 03:12 PM PDT

Για νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναγνωρίζει το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο της Λιβύης ως τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας αυτής, δήλωσε σήμερα στη Μασαλία η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

«Τη Λιβύη εκπροσωπεί πλέον επίσημα στο ΔΝΤ το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο», τόνισε η Λαγκάρντ στη διάρκεια συνόδου της G8 στο πλαίσιο της Συνεργασίας της Ντοβίλ που συνδέει τις χώρες της G8 με τις χώρες της «Αραβικής Ανοιξης».

Άτυπο υπουργικό σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Posted: 10 Sep 2011 03:11 PM PDT

Ο πρωθυπουργός συγκαλεί σύσκεψη με όλους τους υπουργούς.

Άτυπο υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί ο πρωθυπουργός, σήμερα το πρωί, λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα η σύγκληση του οργάνου θα γίνουν στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία».

Στη συνεδρίαση θα μετέχουν όλοι οι υπουργοί που βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα.

Που πήγαν τα μαλλιά σου John Travolta;

Posted: 10 Sep 2011 03:11 PM PDT

Η φαλακρή… αλήθεια του ηθοποιού

Κάποτε ήταν γνωστός για τα πλούσια κατάμαυρα μαλλιά του, τώρα όμως το κεφάλι του άρχισε να απογυμνώνεται σιγά –σιγά.

Πριν μόλις λίγες εβδομάδες ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί με πλούσια μαλλιά σε ένα ταξίδι του στο Παρίσι. Όμως, απ' ότι αποδεικνύουν οι φωτογραφίες αυτή τη φορά ο 57χρονος John Travolta «ξέχασε τα μαλλιά του σπίτι», όπως χαρακτηριστικά σχολίασαν τα ξένα μέσα και κυκλοφόρησε αποκαλύπτοντας τη φαλακρή του αλήθεια.

Στο παρελθόν, πάντως, ο ηθοποιός και το hairstyle του έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς.








«Κανονιά» πριν έρθει η… Άρσεναλ

Posted: 10 Sep 2011 03:09 PM PDT

Τα γκολ έπεσαν βροχή

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Χέρτα Βερολίνου γνώρισε η Ντόρτμουντ, για την πέμπτη αγωνιστική της Bundesliga, ενόψει της πρεμιέρας της στο Champions League κόντρα στην Άρσεναλ.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν το μυαλό τους στους «κανονιέρηδες», με αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να σκοράρουν με τους Ράφαελ (50'), Νιεμάιερ (81') και τον Λεβαντόφσκι, απλά να μειώνει στο 88ο λεπτό.

Ακραία… καιρικά φαινόμενα πάνω από το «Αλιάνζ Αρίνα», με τα γκολ να πέφτουν «βροχή», καθώς η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε με 7-0 τη Φράιμπουργκ. Τέσσερα γκολ σημείωσε για τους Βαυαρούς ο Γκόμες (8', 52', 55', 71'), δύο ο Ριμπερί (26', 41') και το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Πέτερσεν ακριβώς με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Σε «υγιεινό περίπατο» μετέτρεψε η Χόφενχαϊμ, την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάιντς, την οποία «φιλοδώρησε» με τέσσερα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φιρμίνο στο 16', με τον Μπάμπελ να σκοράρει –αργότερα- δύο φορές. Αρχικά με πέναλτι, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια στο 74'. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με αυτογκόλ, ο Νοβέσκι στο 85ο λεπτό.

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, η Στουτγκάρδη επικράτησε, εντός έδρας, με 3-0 του Ανόβερου, με τέρματα των Οκαζάκι (9'), Κουζμάνοβιτς (79') και Τάσκι (86'). Τέλος, η Γκλάντμπαχ νίκησε με 1-0 την Καϊζερσλάουτερν, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Αράνγκο στο 58ο λεπτό.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Παρασκευή 9/9

Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν 1-4
(5' Οσογκάι- 6', 72'Σαμ, 23' Κίσλινγκ, 79' Ντερτιγιόγκ)

Σάββατο 10/9

Ντόρτμουντ-Χέρτα 1-2
(88' Λεβαντόφσκι-50' Ράφαελ, 81' Νιεμάιερ)

Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ 7-0
(8', 52', 55', 71' (πεν.) Γκόμες, 26', 41' Ριμπερί, 90' Πέτερσεν)

Μάιντς-Χόφενχαϊμ 0-4
(16' Φιρμίνο, 45+2' (πεν.), 74' Μπάμπελ, 85' (αυτ.) Νοβέσκι )

Στουτγκάρδη-Ανόβερο 3-0
(9' Οκαζάκι, 79' Κουζμάνοβιτς, 86' Τάσκι)

Γκλάντμπαχ-Καϊζερσλάουτερν 1-0
(58' Αράνγκο)

Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο

Κυριακή 11/9

Κολωνία-Νυρεμβέργη
Βόλφσμπουργκ-Σάλκε

Η επόμενη αγωνιστική:

Παρασκευή 16/9

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη

Σάββατο 17/9

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Κολονία
Αμβούργο-Γκλάντμπαχ
Νυρεμβέργη-Βέρντερ Βρέμης
Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ
Χέρτα-Άουγκσμπουργκ
Καϊζερσλάουτερν-Μάιντς

Κυριακή 18/9

Ανόβερο-Ντόρτμουντ
Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου

Κοντά στη Γη ανακαλύφθηκε ένα άστρο-βρέφος

Posted: 10 Sep 2011 03:11 PM PDT

Τα πολύ νεαρής ηλικίας άστρα συνήθως βρίσκονται πολύ μακριά από τη Γη στο χώρο και το χρόνο, για αυτό θεωρείται ασυνήθιστη η ανακάλυψη ότι βρέθηκε ένα άστρο-βρέφος σχεδόν στην «πόρτα» του πλανήτη μας, σε απόσταση μόλις 27 ετών φωτός, που θεωρείται ασήμαντη για τα συμπαντικά δεδομένα.

Οι αστρονόμοι, με επικεφαλής τον Άντρικ Ρίντελ του τμήματος φυσικής και αστρονομίας του πολιτειακού πανεπιστημίου της Τζόρτζια στην Ατλάντα, που παρουσιάζουν την ανακάλυψή τους στο αστρονομικό περιοδικό «The Astronomical Journal», σύμφωνα με το «Science», ονόμασαν το άστρο «AP Columbae».

Το άστρο είναι τόσο «βρέφος» που δεν έχει ανάψει ακόμα η βασική φλόγα των πυρηνικών καύσεων στο εσωτερικό του, ενώ οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να διακρίνουν τη λάμψη των ευρισκόμενων σε τροχιά γύρω του πλανητών, αν υπάρχουν, οι οποίοι ακόμα θα ψύχονται μετά τη δημιουργία τους. Ένα άστρο, όπως ο ήλιος μας, δημιουργείται όταν ένα ψυχρό νέφος αερίων και σκόνης καταρρέει υπό το δικό του βάρος. Καθώς η βαρύτητα συμπιέζει το νέφος, αυξάνεται η θερμοκρασία του τελευταίου και γίνεται τόσο καυτό που αρχίζει να λάμπει. Γεννιέται έτσι ένα νέο άστρο, το οποίο σε πρώτη φάση τροφοδοτείται ενεργειακά όχι από πυρηνικές αντιδράσεις αλλά από τη βαρύτητά του. Ο ήλιος μας εκτιμάται ότι επί 50 εκατ. χρόνια βρισκόταν σε αυτή την αρχική κατάσταση υπό την πίεση της δικής του βαρύτητας, πριν ο πυρήνας του γίνει τόσο καυτός που τα πρωτόνια άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους και να σχηματίζουν ήλιο, οπότε πήρε δηλαδή μπρος ο πυρηνικός «κινητήρας», που μέχρι σήμερα τροφοδοτεί με ενέργεια όλο το ηλιακό μας σύστημα. Το νεογέννητο κοντινό άστρο βρίσκεται στο νότιο αστερισμό της Περιστεράς (Columba), στα νότια του λαμπρού αστερισμού του Ωρίωνα. Παρόλο που το άστρο είναι αχνά ερυθρό, είναι αφύσικα φωτεινό για τα δεδομένα του, καθώς έχει τετραπλάσια λαμπρότητα από αυτή που θα έπρεπε να έχει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το «AP Columbae» έχει ηλικία περίπου 40 εκατ. ετών, δηλαδή δεν έχει καν το 1% της ηλικίας του δικού μας ήλιου. Η νεότητά του επιβεβαιώνεται από το ότι περιέχει αρκετό λίθιο, καθώς το συγκεκριμένο στοιχείο, με το πέρασμα του χρόνου, καταστρέφεται από τις πυρηνικές αντιδράσεις (ο ήλιος μας δεν έχει σχεδόν καθόλου πια). Επειδή όμως το «AP Columbae» έχει μεγάλη ποσότητα λιθίου, θεωρείται ότι είναι ακόμα βρέφος. Ακόμα, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις, το άστρο διαθέτει ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο, που εξαπολύει φωτεινές εκλάμψεις στο διάστημα.

Οι αστρονόμοι σκοπεύουν να ερευνήσουν αν το άστρο συνοδεύεται από πλανήτες, οι οποίοι αναμένεται να είναι ακόμα θερμοί, καθώς ο σχηματισμός τους θα είναι πρόσφατος, με συνέπεια να εκπέμπουν υπέρυθρη ακτινοβολία και να είναι ανιχνεύσιμοι.

Στο παρελθόν οι αστρονόμοι έχουν βρει μερικά ακόμα νεαρά άστρα σε σχετικά κοντινή απόσταση από τη Γη, όπως το «Beta Pictoris» (63 έτη φωτός) και το «AU Microscopii» (32 έτη φωτός).

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Η γρήγορη Cadillac CTS-V

Posted: 10 Sep 2011 03:08 PM PDT

Η τελική των χειροκίνητων εκδόσεων φτάνει τα 308 χλμ./ώρα

Η Cadillac ετοιμάζει απόβαση στην Ευρώπη με πλήθος μοντέλων που έρχονται στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε πολεμά με τα υπάρχοντα όπλα της, όπως η CTS-V, η οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας συμβολίζει την αναγέννηση της μάρκας ως premium παγκόσμια εταιρεία.

Από αισθητικής απόψεως οι κορυφαίες εκδόσεις της CTS με τον κωδικό V έχουν μια δόση υπερβολής. Τροχοί 19ιντσών, μαύρες ζάντες και τεράστιες κίτρινες δαγκάνες από πίσω. Ωστόσο δίνουν τον Αμερικάνικο χαρακτήρα ενός Muscle Car που η CTS-V δεν κρύβει ότι είναι.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γρήγορα μοντέλα παραγωγής. Η τελική των χειροκίνητων εκδόσεων φτάνει τα 308 χλμ./ώρα. ενώ για την διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα δε χρειάζονται παραπάνω από 4 δλ. Η δύναμη είναι πραγματικά τερατώδης. Ανεβάζει με την ίδια ένταση σχεδόν από τις 2.500 σ.α.λ και ως τα 300 χλμ./ώρα.

Οι ικανότητές της αυτές οφείλονται στο 8κύλινδρο κτήνος των 6,2 λτ. που βρίσκεται κάτω από το καπό της. Παράγει δύναμη ίση με 564 ίππους και ροπή 747 Νm (76,1 χλγμ.)/3.800 σ.α.λ.

Για το στήσιμο της CTS-V δαπανήθηκαν πολλές ώρες και διανύθηκαν χιλιάδες μίλια στους δρόμους και στο Νίμπουργκριγκ. Μερικά από τα εντυπωσιακά στοιχεία της είναι οι 6απίστονες δαγκάνες εμπρός, 4απίστονες πίσω, ελαστικά Michelin Pilot Sport PS2 και βέβαια η ανάρτηση MRC (Magnetic Ride Control. Αυτή δίνει δυο επιλογές: tour για άνετη οδήγηση και sport.

Σε κάθε περίπτωση η CTS-V δείχνει από την αρχή ότι δεν είναι ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Τα καθίσματα της Recaro σε στηρίζουν άριστα, το τιμόνι έχει σωστό βάρος και πολύ καλή ακρίβεια ενώ το στήσιμο είναι αυτό που περιμένει κανείς από ένα τόσο δυνατό αυτοκίνητο. Όλα αυτά τα ιδιαίτερα είναι η αλήθεια εντυπωσιακά στοιχεία κοστίζουν 137.000 ευρώ επί ελληνικού εδάφους.

To Ποντίκι -

Posted: 10 Sep 2011 01:52 PM PDT

To Ποντίκι -


Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την ομιλία Παπανδρέου

Posted: 10 Sep 2011 12:45 PM PDT

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσαν τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της 76ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι «ο κ. Παπανδρέου αντί να απολογηθεί για τα αδιέξοδα, που έφερε η πολιτική του, προτίμησε την πολυπαιγμένη κασέτα, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι».

Ο κ. Μιχελάκης σημείωσε επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου μίλησε στους εκπροσώπους των παραγωγικών ομάδων, αλλά για την παραγωγή δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο και κατηγ...

Παπανδρέου: «Πήραμε την απόφαση να δώσουμε μάχη»

Posted: 10 Sep 2011 12:26 PM PDT

«Πήραμε την απόφαση να δώσουμε μάχη για να αποφύγουμε μία καταστροφή για τη χώρα και τον πολίτη, τη χρεοκοπία και  να μείνουμε στο ευρώ. Πρώτη μας προτεραιότητα λοιπόν, είναι η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου»τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η κυβέρνηση πραγματοποιεί μια σειρά από μεγάλες τομές που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητές της, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι θα ...

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Posted: 10 Sep 2011 11:03 AM PDT

Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε από την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε στη συγκέντρωση που οργάνωσε η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κρύβεται και τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθούν νέοι κοινωνικοί συσχετισμοί μέσα από τις κάλπες.

Τέλος ανέφερε ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην οικονομία και στην αγορά έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Posted: 10 Sep 2011 10:31 AM PDT

Στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης μιλά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ.

Επεισόδια με δακρυγόνα, προσαγωγές και συλλήψεις πραγματοποιούνται παράλληλα έξω από το Βελλίδειο.

Η Γερμανία προτείνει Ασμούσεν

Posted: 10 Sep 2011 07:58 AM PDT

Τον υφυπουργό Οικονομικών Γεργκ Ασμουσεν αναμένεται να προτείνει η Γερμανία ως αντικαταστάτη του Γιούργκεν Σταρκ, επικεφαλής οικονομολόγου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως ανακοίνωσε από στη Μασαλία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Πιο συγκεκριμένα, ο 63χρονος Σταρκ ενημέρωσε την Παρασκευή τον πρόεδρο της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ για την απόφασή του να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους.

Την υποψηφιότητα του Άσμουσεν θα πρέπει να εγκρίνει πρώτα το Eurogroup και στη συνέχεια ...

Ευ. Βενιζέλος: Θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας

Posted: 10 Sep 2011 07:48 AM PDT

«Χρειάζεται να γίνει ένα ντου προς τα μπρος» τόνισε ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος  και έστειλε μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει της δεσμεύσεις της με κάθε κόστος.

Ο υπουργός είπε ότι αν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου εκπληρωθούν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις, σε σχέση με τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου για την ελληνική οικονομία, «θα αλλάξει η ατμόσφαιρα και θα αποσυμφορηθεί η χώρα» και πρόσθεσε  «αν δεν κάνουμε "ντο...

Διάψευση Σόιμπλε περί διαδοχής του Γιούνκερ

Posted: 10 Sep 2011 05:42 AM PDT

Διαψεύδει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόφγκανγκ Σόιμπλε τις φήμες ότι είναι φαβορί για τη διαδοχή του Ζαν-Κλοντ Γιούκερ στην προεδρία του Eurogroup, από τη Μασαλία όπου βρίσκεται.

«Eίναι παράλογο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Μάρτιν Κράινμπάουμ, αναφερόμενος στο σχετικό δημοσίευμα του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού Focus. Πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το περιοδικό, ο Σόιμπλε θεωρείται φαβορί για τη διαδοχή, τον Ιανουάριο του 2012, του λουξεμβούργιου Ζαν-Κλοντ Γιούν...

Το αρνητικό κλίμα δεν ανατρέπεται, κ. Μπακογιάννη, ούτε με συγκεντρώσεις σαν αυτήν της Γλυφάδας, ούτε με δηλώσεις εντυπωσιασμού...

Posted: 10 Sep 2011 05:38 AM PDT

Γράφει ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και τ. Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σύμφωνα με ανακοινωθέν του ΑΠΕ-ΜΠΕ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πετύχει στην πορεία της. Σε εκδήλωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στην Γλυφάδα όπου έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές και στελέχη των κεντρικών γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τον ρόλο του κόμματος στην πολιτική ζωή του τόπου. «Δεν έχω κα...

Μέρκελ: Υπομονή με την Ελλάδα

Posted: 10 Sep 2011 05:08 AM PDT

Υπομονή με την Ελλάδα συμβουλεύει τους συμπατριώτες της η γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα «Τagesspiegel am Sonntag».

Αναλυτικότερα, όπως είπε «αυτό που δεν έγινε επί χρόνια, δεν μπορεί να επιτευχθεί σε μία νύχτα», υπενθυμίζοντας πόσο δύσκολη ήταν η ανοικοδόμηση της πρώην Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας μετά τη γερμανική ενοποίηση.

«Θυμηθείτε τη διαδικασία της γερμανικής ενοποίησης. Πόσο πολύς χρόνος χρειάστηκε στις αρχές της δεκαετία...

Συνάντηση Λοβέρδου- Άνθιμου

Posted: 10 Sep 2011 05:02 AM PDT

Συνάντηση με τον μητροπολίτη Άνθιμο είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στη Θεσσαλονίκη.

Η εν λόγω συνάντηση περιελάμβανε θέματα που αφορούν την προώθηση των μεταμοσχεύσεων και τη συνεργασία στην προσπάθεια που καταβάλει η πολιτεία για στήριξη και επανένταξη των τοξικομανών. Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να είναι «ουραγός» στις μεταμοσχεύσεις, σημείωσε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να πειστεί η κοιν...

Δεν υπάρχει περίπτωση αναστολής των γεωτρήσεων λόγω τουρκικών απειλών, λέει η Κύπρος

Posted: 10 Sep 2011 04:57 AM PDT

Μέσω της υπουργού Εξωτερικών, Ερατούς Κοζάκου Μαρκουλή, η Κύπρος δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει στην εξόρυξη υδρογονανθράκων από την ΑΟΖ της παρά τις τουρκικές απειλές.

«Η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει με βάση τους σχεδιασμούς της στην εξόρυξη υδρογονανθράκων από την Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη και δεν υπάρχει καμία περίπτωση αναβολής ή αναστολής τους λόγω των τουρκικών απειλών» είπε η υπουργός Εξωτερικών στο ΡΙΚ. Η υπουργός χαρακτήρισε «αρκετά ικανοποιητικές» τις δηλώσεις της εκπ...

Επεισόδια, προσαγωγές και συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Posted: 10 Sep 2011 04:51 AM PDT

Εκτεταμένα επεισόδια πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη καθώς ομάδες κουκουλοφόρων πετούν μολότοφ κατά των αστυνομικών οι οποίοι απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πέντε τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε ένα πρόχειρο νοσοκομείο στον Λευκό Πύργο και έχουν πραγματοποιηθεί 94 προσαγωγές εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις για κατοχή βεγγαλικών και όπλων αντίστοιχα.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας οπερατέρ ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από αστυν...

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Posted: 10 Sep 2011 04:01 AM PDT

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου μέλη του ΠΑΜΕ.

Κατά τη συγκέντρωση, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα νέα φορολογικά μέτρα, ενώ δήλωσαν ότι θα δώσουν δυναμικό παρών στην απογευματινή συγκέντρωση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία δήλωσε: «Να παραμερίσουμε τους φόβους, τις αυταπάτες, τους δισταγμούς, διαφορετικά θα βρεθούμε κυριολεκτικά κολλημένοι στον τοίχο, ο ερ...

50.000 «έφεδροι» υπάλληλοι

Posted: 10 Sep 2011 03:49 AM PDT

Η εργασιακή εφεδρεία περιλαμβάνει τελικά όλους τους φορείς της γενικής κυβέρνησης, δηλαδή ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου και Οργανισμούς.

Οι προχθεσινές δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου απλά σηματοδοτούν την ένταση της καταιγίδας που έρχεται για 50.000 υπαλλήλους του Δημοσίου.

«Θα διευρυνθεί η δεξαμενή του μέτρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι «δεν μπορούν να υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν καλύπτουν οργανικές ανάγκες».

Εκτός της εργασιακής εφεδρείας, έμφαση θα δ...

Φαβορί ο Σόιμπλε στη θέση του Γιούνκερ

Posted: 10 Sep 2011 02:30 AM PDT

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθίσταται ο επικρατέστερος για τη διαδοχή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία του Eurogroup τον Ιανουάριο του 2012, σύμφωνα με το γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Focus, το οποίο επικαλείται διπλωματικές πηγές.

«Όταν ακούγονται ονόματα, τις περισσότερες φορές ακούγεται το όνομα του Γερμανού Σόιμπλε. Αν το θέλει, θα γίνει» αναφέρουν οι διπλωμάτες στο Focus, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή. Από την άλλη, ο πρόεδρος των ευρωβουλευτών ...

Σε έκτακτη ανάγκη η Πενσιλβάνια

Posted: 10 Sep 2011 01:24 AM PDT

Μέχρι και τα 13 μέτρα  έφτασε ο ποταμός Σασκιχάνα, που είχε φουσκώσει από τις βροχοπτώσεις τις οποίες προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Λι, στην Πενσιλβάνια, πλημμυρίζοντας πολλές μικρές πόλεις καθώς και εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων.

Το αυξημένο επίπεδο του νερού και οι πιέσεις στα φράγματα θέτουν κινδύνους για την Πενσιλβάνια, τη Βιρτζίνια και το Μέριλαντ, που επλήγησαν ήδη από πλημμύρες τον Αύγουστο λόγω του κυκλώνα Αϊρίν.

Στη Βιρτζίνια, ο κυβερνήτης Μπομπ Μακντόνελ κήρυξε κατάσταση έκτακτης α...

Πρωθυπουργός του ευρώ ή της δραχμής;

Posted: 10 Sep 2011 01:03 AM PDT

Θα είναι ο Γιώργος Παπαν­δρέου ο «τελευταίος πρω­θυπουργός του ευρώ»; Θα είναι ο επόμενος ο «πρώτος πρωθυ­πουργός της δραχμής»; Αν πιστέψου­με την Άννα Διαμαντοπούλου ή όσους εδώ και καιρό παίζουν αυτό το εκβι­αστικό χαρτί για να περάσουν χωρίς μεγάλο ζόρι τα μέτρα που έχει απο­δεχθεί, συνυπογράψει και ψηφίσει στη Βουλή η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης για τα 110 δισ. ευρώ της τρόικας, κάπως... έτσι είναι τα πράγματα.

Οι Ευρωπαίοι δεν βλέπουν φως με τη χώρα μας, αντιμετωπίζουν ό...

Έκρηξη στην είσοδο Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

Posted: 09 Sep 2011 11:42 PM PDT

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια εξερράγη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, στην πλατεία Κάνιγγος, στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα του κτιρίου. Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αθήνας

Posted: 09 Sep 2011 11:36 PM PDT

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αθήνας, ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, διοργανώνει Συμπόσιο με θέμα, Οι Τραγικοί Μύθοι Σήμερα,  την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα του Συμποσίου περιλαμβάνει, κυρίως, ανοιχτές συζητήσεις, προκειμένου να αναπτυχθεί ευρύς διάλ...

Εκρηκτική η κατάσταση στην Αίγυπτο

Posted: 09 Sep 2011 11:26 PM PDT

Σε κατάσταση συναγερμού κήρυξε την Αίγυπτο η κυβέρνηση της χώρας, καθώς εκατοντάδες Αιγύπτιοι γκρέμισαν τον τοίχο που έστησαν οι Αρχές της χώρας μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Κάιρο και παράλληλα πολλές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και πάλι στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Ειδικότερα, οι διαμαρτυρόμενοι μπήκαν στα γραφεία της πρεσβείας, που στεγάζεται σε πολυώροφο κτίριο, περιβαλλόμενο από ψηλό τοίχο, και πέταξαν στο δρόμο δεκάδες έγγραφ...

Κι άλλο χαστούκι

Posted: 09 Sep 2011 08:36 PM PDT

Οι σοσιαλδημοκράτες θριάμβευσαν στο κρατίδιο του Μέκλενμπουργκ - Δυτικής Πομερανίας, ενώ οι χρι­στιανοδημοκράτες της Μέρκελ καταβαραθρώθηκαν συγκεντρώνοντας στις εκλογές της Κυριακής το χειρό­τερο αποτέλεσμα που είχαν ποτέ εκεί.

Με το 35,7% το Σοσιαλδημοκρατικό Kόμμα είναι ο καθα­ρός νικητής, αφού αύξησε τη δύναμή του κατά 5,5 μονάδες σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του 2006. Έτσι ο Έρουιν Σέλερινγκ, ο ηγέτης των σοσιαλδημοκρατών, θα παραμείνει πρωθυπουργός του κρατιδίου.

Οι Χριστιανοδημοκρά...

Τράπεζα - προστάτης για τους καταθέτες

Posted: 09 Sep 2011 06:59 PM PDT

Tη δημιουργία ενδιάμεσης τράπεζας για την προστασία των καταθετών σε τράπεζες που πτωχεύουν αλλά και αυξημέ­νες εποπτικές αρμοδιότητες στην Τράπεζα της Ελ­λάδος προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγ. Βενιζέλο. Ο νέος νόμος παρέχει τη δυνατότητα στην Τράπεζα της Ελλάδος να ζητά ακόμη και προ­ληπτικά από κάποια τράπεζα που εμφανίζει πρό­βλημα στα κεφάλαιά της να προχωρήσει άμεσα σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με προνομι­ούχες μετοχές και εκπόνη...

Πήγαν στην Ελβετία για να... χαθούν

Posted: 09 Sep 2011 06:43 PM PDT

«Νέα εποχή για τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, την Ελλήνων και των άλλων κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκινάει από την 1η Ιουλίου.

Σε λιγότερο από δυόμισι μήνες οι ελ­βετικές τράπεζες θα παρακρατούν ένα ποσοστό από τους τόκους έναντι φορο­λογίας, που θα αποδίδουν στις αρχές της χώρας - μέλους της E.E. όπου κατοι­κεί ο δικαιούχος του λογαριασμού. Από εκείνη την ημερομηνία θα τεθεί σε ισχύ η νομοθεσία της E.E. για τη φορολογία των αποταμιεύσεων, που έχει στόχο να εξασφαλίσει ότι θα...

Μια πένθιμη Συνδιάσκεψη

Posted: 09 Sep 2011 06:08 PM PDT

Πικρή ήταν η γεύση όλων όσοι συμμε­τείχαν στην Πανελλαδική Συνδιάσκε­ψη του ΠΑΣΟΚ, αφού μπορεί να μην είχαμε εκτεταμένα επεισόδια, όπως περίμεναν κάποιοι, ή τρομερές κόντρες, αλλά η αμη­χανία, η απογοήτευση και ο προβληματισμός ήταν διάχυτα σε όλους. Η αχανής αίθουσα άδειασε αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυ­πουργού, ο οποίος δεν έδειξε και τρομερή προσήλωση στο να ακούσει τη σκληρή κριτι­κή που εξαπέλυσαν στελέχη όλων των βαθμί­δων. Αυτή τη φορά τα σκάγια της κριτικής πή­ραν και τον ίδιο, και...

Petros Ntagas likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 10 Sep 2011 01:49 PM PDT

facebook
Petros Ntagas likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Δέχτηκε 65.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την πρώην φίλη του!

Posted: 10 Sep 2011 12:03 PM PDT



Σε μια ολέθρια σχέση φαίνεται ότι έμπλεξε ένας Ολλανδός στη Χάγη, o oποίος δέχτηκε το τελευταίο έτος 65.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την πρώην φίλη του, η οποία μάλιστα επέμεινε στο δικαστήριο ότι δεν είχαν χωρίσει.

Η επίμονη κυρία, 42 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα στο Ρότερνταμ. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν επίσης «αρκετά κινητά τηλέφωνα» και υπολογιστές.

Αν υποθέσουμε ότι η ερωτοχτυπημένη Ολλανδή πραγματοποιούσε τον ίδιο αριθμό κλήσεων σε καθημερινή βάση για ένα χρόνο, το θύμα πρέπει να άκουγε το τηλέφωνό του να χτυπά πάνω από 178 φορές την ημέρα,

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές την Πέμπτη, η γυναίκα υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι ο αριθμός των κλήσεων δεν ήταν υπερβολικός, δεδομένου ότι διατηρούσε σχέση με το θύμα.

Όμως ο πρώην σύντροφός της, 62 ετών, είχε υποβάλλει καταγγελία για παρενόχληση από τον Αύγουστο.

Το δικαστήριο απαγόρευσε στη δράστη να τον ξανακαλέσει.
από: tanea.gr


Δέχτηκε 65.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την πρώην φίλη του!


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Προσέξτε καλά τι κάνετε στο αμάξι μας, γιατί... παρακολουθήστε!

Posted: 10 Sep 2011 11:34 AM PDT

Big Brother is watching you! Προσέξτε καλά τι κάνετε στο αμάξι μας, γιατί… παρακολουθήστε! Έτσι την πάτησε ένας παντρεμένος επιχειρηματίας στην Κίνα, που συνελήφθη από τις κάμερες κυκλοφορίας την ώρα που ανέπτυσσε ταχύτητα, ενώ… «χούφτωνε» το στήθος της συνοδηγού του!!! Μα και αυτός την ώρα που χαριεντίζονταν του ήρθε να τρέξει;

Ο μπελάς του όμως ήταν άλλος: Η συνοδηγός του δεν ήταν… η σύζυγος, αλλά μια φοιτήτρια πανεπιστημίου…

Ο ίδιος όμως για να αποφύγει την γκρίνια και τις συνέπειες που μπορεί να έχει (π.χ. διαζύγιο) αρνείται ότι είχε συνοδηγό και κατηγορεί τις αρχές για φωτομοντάζ!!!

«Ήμουν μόνος στο αμάξι και δεν καθόταν κανείς δίπλα μου», λέει.

Το διαβάσαμε στο Star.gr


Προσέξτε καλά τι κάνετε στο αμάξι μας, γιατί... παρακολουθήστε!


δείτε ο Εζέλ πεθαίνει τελικά ...

Posted: 10 Sep 2011 11:24 AM PDT


Εζέλ: Το τέλος του Ezel. Ελληνικοί υπότιτλοι


Αυτό που όλοι οι τηλεθεατές του «Εzel» περιμένατε  έφτασε!Η τελική αναμέτρηση  του Εζέλ  και  του Τζεγκίζ  θα γίνει και μάλιστα σύντομα.Οι δύο άντρες που διεκδικούν την καρδιά της Εισάν θα βρεθούν αντιμέτωποι και η οργή θα έχει τον πρώτο  λόγο.

Ο Ezel είναι εξαιρετικά θυμωμένος αφού ο Τζεγκίζ  έζησε τη ζωή που εκείνος έπρεπε να ζήσει. Του πήρε και τα λεφτά αλλά και τη γυναίκα που αγαπούσε ενώ εξαιτίας του πέρασε το μεγάλο μέρος της ζωής του, πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Μετά τη σύγκρουση των δύο ανδρών  ο κακός της υπόθεσης αιμόφυρτος παρακαλά τον  Ezel να τον αφήσει να ζήσει όμως ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Η Εισαν όπως βλέπετε είναι ένα βήμα πριν από το θάνατο εξαιτίας του άλλοτε συνεργάτη του.
Στο τέλος ο Εzel  με τη βοήθεια ενός φίλου ρίχνουν τον ραδιούργο Τζεγκίζ κάτω από τη γέφυρα σφραγίζοντας έτσι το φινάλε αυτής της ολέθριας σχέσης.
Σας παρουσιάζουμε το τελικό επεισόδιο 71 τα τελευταία 4 λεπτά με υπότιτλους στα Ελληνικά δείτε ο Εζέλ πεθαίνει τελικά ή ζει ! Στον φάρο αφού έχει ανοίξει η πόρτα και χαμογελάει ο μικρός κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση που έκανε στα μαλλιά του ο Εζέλ!!!
Βίντεο
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ένταση στους χώρους περιμετρικά της ΔΕΘ. Live

Posted: 10 Sep 2011 10:31 AM PDT




Ένταση στους χώρους περιμετρικά της ΔΕΘ. Live

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στους χώρους περιμετρικά της ΔΕΘ. Συνεχής μετακίνηση μονάδων των ΜΑΤ, ρίψη χημικών και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής συνθέτουν το σκηνικό που εκτυλίσσεται μέχρι στιγμής έξω από τη Διεθνή Έκθεση.

Οι Αγανακτισμένοι έσπευσαν πρώτοι στα τρία σημεία προσυγκέντρωσης που είχαν καθορίσει (Λευκός Πύργος, Βασ. Γεωργίου και έξω από το κτήριο του πρώην 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου). Εκατοντάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν έξω από την πολυτεχνική σχολή και πλέον κινούνται προς το Βελλίδειο, ενώ ήδη έχει αρχίσει η προσέλευση των μελών των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ στα σημεία συγκέντρωσης.

Σε 45 προληπτικές προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, εν όψει των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα. Επίσης έχει γίνει μία σύλληψη, με την κατηγορία της κατοχής βεγγαλικών.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, οι αυτοκινητιστές και οπαδοί του Ηρακλή εκσφενδόνισαν διάφορα αντικείμενα προς τη μεριά των αστυνομικών, έξω από την κεντρική πύλη της ΔΕΘ, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιάννη Ραγκούση. Στη συνέχεια, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να απωθήσουν το μπλοκ των διαδηλωτών που κινήθηκαν προς αυτές, με ρίψεις αντικειμένων και φωτοβολίδων.

Λίγο μετά τις 19:00 η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.



Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι κινητοποιήσεις συνδικάτων εργαζομένων, σωματείων, οργανώσεων πολιτών, φοιτητών και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή τα εγκαίνια της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.



Ρεπόρτερ της zougla.gr και του web zougla radio βρίσκονται στο σημείο και θα σας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις με live συνδέσεις.


(Ο φράχτης έχει ήδη στηθεί)


(Οι Αγανακτισμένοι έξω από τον Λευκό Πύργο)



Ήδη, έχει στηθεί στην οδό Μ. Ανδρόνικου- από το ύψος της πλατείας της ΧΑΝΘ- και στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου (στη διασταύρωση με τη Μ. Αλεξάνδρου) ο μεταλλικός φράχτης που ήρθε από την Αθήνα, για να ενισχύσει στο μέγιστο τα μέτρα ασφαλείας.

Ο φράχτης, που το καλοκαίρι είχε χρησιμοποιηθεί στο Σύνταγμα, μαζί με τον Αίαντα, την αντλία ρίψης νερού που αποκτήθηκε τα τελευταία χρόνια από την Αστυνομία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις γενικευμένων επεισοδίων, είναι οι δύο «καινοτομίες» στον σχεδιασμό των αστυνομικών δυνάμεων στη φετινή Δ.Ε.Θ..



Εκτός του μεταλλικού φράχτη και του Αίαντα, κλούβες και κιγκλιδώματα έχουν στηθεί περιμετρικά του συνεδριακού κέντρου «Ι.Βελλίδης», το οποίο έκαναν «φύλλο και φτερό» νωρίτερα οι αστυνομικοί, όπως και τους γύρω χώρους. Όποιος θέλει να προσεγγίσει το Βελλίδειο θα πρέπει, εκτός της πρόσκλησης, να φέρει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα.





Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πόσο ξανθιά είσαι κοπελιά;

Posted: 10 Sep 2011 05:24 AM PDT

Γυναίκες σε τέσσερις τροχούς

Ήδη υπάρχει μία επιφυλακτικότητα όταν ακούμε... «γυναίκα οδηγός». Όταν μάλιστα προηγείται η λέξη «ξανθιά» τότε τα πράγματα μπορεί να πάρουν πολύ απρόβλεπτη τροπή. Κάποιες φορές είναι για γέλια και κάποιες για κλάματα. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, στην θέα περιστατικών σαν αυτά που ακολουθούν η πρώτη αντίδραση είναι το γέλιο.


Βασικός κανόνας. Δεν φεύγουμε από το βενζινάδικο αν πρώτα δεν έχουμε βγάλει την αντλία.


Είπαμε τι κάνουμε πριν φύγουμε από το βενζινάδικο. Μην επαναλαμβανόμαστε.


Θέμα λογικής. Χρησιμοποιούμε την πλησιέστερη στο αυτοκίνητο αντλία.



Προς ενημέρωση. Η βενζίνη είναι εύφλεκτη. Σε συνδυασμό με αναμμένο τσιγάρο μπορεί να προκαλέσει έκρηξη. Η έκρηξη μπορεί να σκοτώσει. Γκέγκε;


Και μετά σου λέει ότι τα τζιπ παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Αν πέσεις πάνω σε ξανθιά δεν σε σώζει τίποτα...


Επιτέλους και κάτι ανώδυνο. Εκτός βέβαια κι έχει μέσα την πιστωτική του άντρα της.


Στάση όπου να 'ναι, όπως να ΄ναι.


Και μόνο που κατάφερε να μπει εκεί της αξίζει ένα μπράβο. Και να θες δεν το πετυχαίνεις αυτό βρε αδερφέ...


Κλασικό. «Έκανα που έκανε την μ..., μην με δει ο τεχνικός της οδικής βοήθειας και αχτένιστη».


Αυτό θα πει να ξέρεις σημάδι. Τσααακ στο κέντρο!


Οδήγηση και ράψιμο δεν έχουν καμία σχέση. Το αυτοκίνητο δεν είναι κλωστή να προσπαθείς να την περάσεις μέσα στην βελόνα. Ok;

Γιατί προτιμούν βαριά παυσίπονα οι καπνιστές;

Posted: 10 Sep 2011 05:21 AM PDT

Νέο χτύπημα για τους λάτρεις της νικοτίνης

Οι καπνιστές καταναλώνουν περισσότερα παυσίπονα από τους μη καπνιστές και στατιστικά προτιμούν τα «βαριά» αναλγητικά, δηλαδή παυσίπονα που χορηγούνται με ιατρική συνταγή. Ο λόγος σχετίζεται με τη χρήση της νικοτίνης.

Δηλαδή, οι καπνιστές, λόγω της χρόνιας χρήσης νικοτίνης, χρειάζονται πιο ισχυρά παυσίπονα όταν έχουν προβλήματα πόνου, επισημαίνουν Νορβηγοί επιστήμονες.

Όταν αποσπάται η προσοχή

Posted: 10 Sep 2011 05:20 AM PDT


Και οι stars έχουν δικαίωμα στο μάτι

Όσο διάσημοι κι αν είναι δεν παύουν να είναι άνθρωποι και δη άντρες. Το μόνο κακό είναι πως ακόμα κι όταν εκείνοι έχουν την προσοχή τους στραμμένη αλλού οι φωτογράφοι δεν... λοξοκοιτάζουν.



Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκει κάτι πιο ενδιαφέρον από την Βικτόρια!


Ο Τζάστιν Μπίντερ, το νέο teen idol με το κούρεμα «κατσαρόλα»,
ανυπομονεί να γίνει άντρας.



Ο Μαρκ Άντονι κάνει κακές παρέες (βλέπε Μπέκαμ).


Ο Λεονάρτνο ντι Κάπριο βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα.


Έπιασαν «λαβράκι» στο κέντρο της Αθήνας

Posted: 10 Sep 2011 05:17 AM PDT

Συνελήφθησαν έμποροι ναρκωτικών

Πακέτα με 3,5 κιλά ηρωίνη βρήκαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε σπίτι που διατηρούσαν στο κέντρο της Αθήνας δύο Αλβανοί υπήκοοι, 32 και 24 ετών.

Η Δίωξη είχε πληροφορίες για δύο αλλοδαπούς που διακινούσαν ηρωίνη στα στέκια των ναρκομανών στο κέντρο της Αθήνας. Μετά από συντονισμένες ενέργειες και έρευνες εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Εκτός από τα νακρωτικά, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 400 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα.

Ξεπερνούν τους 100 οι νεκροί στη Ζανζιβάρη

Posted: 10 Sep 2011 05:15 AM PDT

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι των Αρχών

Τουλάχιστον 107 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός από τη βύθιση πλοίου που μετέφερε 600 ανθρώπους, ανοιχτά του αρχιπελάγους της Ζανζιβάρης στην Τανζανία.

O υπουργός Εκτάκτων Αναγκών Μοχάμεντ Αμπούντ δήλωσε ότι περίπου 260 επιβάτες, ανάμεσά τους και 60 παιδιά, έχουν μέχρι στιγμής διασωθεί.

Διαφημιστική εκστρατεία κατά του χρήματος!

Posted: 10 Sep 2011 04:44 AM PDT

Εμπνευσμένη από τα πακέτα των τσιγάρων


«Το χρήμα βλάπτει σοβαρά εσάς και τους γύρω σας»


«Το χρήμα είναι εξαιρετικά εθιστικό, μην το ξεκινήσετε»


«Η δημιουργία χρήματος μπορεί να καταστρέψει το σπέρμα και να μειώσει τη γονιμότητα»


«Ζητήστε βοήθεια για να σταματήσετε να παράγετε χρήμα: συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας»


«Το χρήμα σκοτώνει»


«Το χρήμα μπορεί να προκαλέσει έναν αργό και επώδυνο θάνατο»


«Προστατεύστε τα παιδιά: μην τα αναγκάζετε να χρησιμοποιούν τα χρήματά σας»

Εξανθρωπισμένα κατοικίδια

Posted: 10 Sep 2011 04:42 AM PDT

Όταν οι ιδιοκτήτες τους τα αντιμετωπίζουν σαν να ήταν παιδιά αυτά συμβαίνουν...

















































Η πολιορκία της Θεσσαλονίκης. Προετοιμασία "μάχης"

Posted: 10 Sep 2011 04:41 AM PDT




Η πολιορκία της Θεσσαλονίκης. Προετοιμασία "μάχης"

Έρημη πόλη η Θεσσαλονίκη. Λιγοστά αυτοκίνητα στους δρόμους και λίγοι περαστικοί, δεν θυμίζουν σε τίποτε την εικόνα της πόλης που έχουμε συνηθίσει την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης.

Μία και μόνον λέξη μπορεί να περιγράψει αυτό που θα αντικρίζει ο επισκέπτης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ντόπιος ή από άλλη πόλη της χώρας. Πολιορκία. Συνδικάτα και πολίτες πολιορκούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τον εκθεσιακό χώρο, στην ανατολική πλευρά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρώσεις αρχίζουν όλες μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου από την κεντρική πλατεία Αριστοτέλους με την πρόθεση να κινηθούν ανατολικά και να «κλείσουν» τον χώρο της Δ.Ε.Θ. από όλες τις πλευρές.

Η Αστυνομία έχει «θωρακίσει» αυτόν τον χώρο αποφασισμένη να μην αφήσει τον κλοιό να διασπάσει τις γραμμές της, ώστε η ομιλία του πρωθυπουργού να πραγματοποιηθεί χωρίς κώλυμα, έστω και υπό συνθήκες πολιορκίας του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου.
Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη μετάβαση και αναχώρηση του πρωθυπουργού προς και από το «σημείο μηδέν» θα έχει σχηματίσει ένα «κορδόνι ασφαλείας» με όλα τα τεχνικά μέσα που διαθέτει και με την ανάπτυξη 7.000 αστυνομικών, διμοιριών ΜΑΤ κλπ, σε μία μεγάλη περίμετρο η οποία ωστόσο εφάπτεται της Πανεπιστημιούπολης η οποία τελεί ήδη υπό κατάληψη.

Από τις 15:00 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στις μεγάλες παράλληλες αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, οι οποίες όλες καταλήγουν στον χώρο της Έκθεσης. Η παραλιακή αρτηρία (Λεωφόρος Νίκης), η Τσιμισκή, η Εγνατία και η Αγίου Δημητρίου. Κατόπιν όλων αυτών, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει την γνωστή και παραδοσιακή βόλτα στους εκθεσιακούς χώρους της Δ.Ε.Θ. και θα περιοριστεί μόνον στην καθιερωμένη ομιλία στο Βελλίδειο η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 του Σαββάτου.

Προσυγκεντρώσεις

Οι «Αγανακτισμένοι», οι οποίοι συγκεντρώνονται από την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη έχουν δώσει ραντεβού στις 15:00 το Σάββατο στον Λευκό Πύργο. Στις 15:30 οι ιδιοκτήτες ταξί θα συναντηθούν στην Τσιμισκή. Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στο άνω τμήμα Αριστοτέλους με την πρόθεση να πραγματοποιηθεί πορεία προς τον χώρο της ΔΕΘ.

Λίγο αργότερα, στις 18:30 το ΠΑΜΕ που πρόσκειται του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συγκέντρωση και πορεία από την Αριστοτέλους προς την ΔΕΘ. Την ίδια ώρα οι διαμαρτυρόμενοι για την τύχη της ομάδας του οπαδοί του Ηρακλή θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία με αφετηρία την οδό Αγίου Δημητρίου.

Την ίδια ώρα, φοιτητικές οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές έχουν δώσει ραντεβού στην Καμάρα επί της Εγνατίας. Όλες αυτές οι συγκεντρώσεις και πορείες θα συγκλίνουν τελικά προς την ΔΕΘ αλλά και τον ευρύτερο χώρο όπου βρίσκεται και η Πανεπιστημιούπολη με τις εγκαταστάσεις του ΑΠΘ νε τελούν υπό κατάληψη. Περί τις 20:00 ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βελλίδειο όπου και θα εκφωνήσει ομιλία προς οικονομικούς παράγοντες.

Την Κυριακή στις 13:00 ο κ Γ. Παπανδρέου θα μεταβεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπου για λόγους ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου σε μία από τις ανακαινισμένες αποθήκες που έχουν μετατραπεί σε εκθεσιακούς χώρους.

Μετακίνηση διαδηλωτών

Στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου αναχώρησε από τον Σταθμό Λαρίσης της Αθήνας η ναυλωμένη από την ΑΔΕΔΥ, αμαξοστοιχία με διαδηλωτές. Η αμαξοστοιχία θα φθάσει στην Θεσσαλονίκη γύρω στις 14:00 και θα αναχωρήσει πάλι με προορισμό την Αθήνα στις 23:00. Ναυλωμένα λεωφορεία από τα συνδικάτα αναχώρησαν από την Παρασκευή και θα αναχωρήσουν και το Σάββατο από την Αθήνα και άλλες με προορισμό την Θεσσαλονίκη.










Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πρωτότυπα έργα τέχνης

Posted: 10 Sep 2011 04:40 AM PDT

Θέλει προσοχή για να τα ακουμπήσεις διότι... «τσιμπάνε»!

Τα έργα τέχνης που ακολουθούν είναι δημιουργίες της Jennifer Maestre. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι είναι φτιαγμένα από... μολύβια! Δείτε τα, αλλά όσοι τα αγγίζουν πρέπει να προσέχουν διότι μπορεί να τσιμπηθούν!









































Οι φωτογραφίες που πήραν Πούλιτζερ από το ’81 έως σήμερα

Posted: 10 Sep 2011 04:39 AM PDT

Στιγμιότυπα με ιστορική σημασία

1981


1982


1983


1984


1985


1986


1987


1989


1990


1992


1993


1995


1996


1997


1998


2000


2001


2002


2003


2005


2006


2007


2009


2010


2011


Δεν έχετε ξαναδεί... τέτοια όπλα

Posted: 10 Sep 2011 04:36 AM PDT


Vintage και... πολύπλοκα































Ποντίκια με... προσωπικότητα

Posted: 10 Sep 2011 04:33 AM PDT

Για όλα τα γούστα





















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές