Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Περίεργες συμπτώσεις

Posted: 08 Sep 2011 03:15 PM PDT



Η κατάρα του αμαξιού του James Dean

Το Σεπτέμβριο του 1995 , o James Dean σκοτώθηκε σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς οδηγούσε την Porsche του. Μετά το τρακάρισμα, το αμάξι αποδείχτηκε οτι ήταν πολύ γρουσούζικο.
α) Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε απο τον τόπο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε ένα γκαράζ, η μηχανή γλίστρησε απο το αυτοκίνητο και έπεσε στα πόδια ενός μηχανικού με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια.
β) Αργότερα η μηχανή αγοράστηκε απο κάποιον γιατρό που την έβαλε στο δικό του αγωνιστικό αυτοκίνητο και σκοτώθηκε μετά απο λίγο καιρό κατα τη διάρκεια ενος αγώνα. Στον ίδιο αγώνα, σκοτώθηκε ακόμα ένας αυτοκινητιστής στο αμάξι του οποίου υπήρχε ένα εξάρτημα απο το αυτοκίνητο του James Dean.
γ) Όταν η Porsche του James Dean επιδιορθώθηκε, το γκαράζ
στο οποίο βρισκόταν καταστράφηκε απο φωτιά.
δ) Κάποια άλλη φορά το αυτοκίνητο παρουσιάστικε στο Sacramento, αλλα έπεσε απο τη βάση του με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο του ένας έφηβος.
ε) Στο Oregon, το τρέϊλερ στο οποίο βρισκόταν το αυτοκίνητο, έφυγε απο τον κοτσαδόρο και το αμάξι έπεσε πάνω σε μια βιτρίνα.
στ) Τέλος, το 1959 το αμάξι μυστηριοδώς διαλήθηκε σε 11 κομμάτια ενώ στηρίζονταν σε ατσάλινη βάση.

Ένα μωρό που έπεσε απο παράθυρο δύο φορές και σώθηκε απο τον ίδιο άνθρωπο
Στο Detroit γύρω στο 1930 μια νεαρή μητέρα θα πρέπει να ευχαριστεί για πάντα έναν άντρα με το όνομα Joseph Figlock. Καθώς ο Figlock περπατούσε στο δρόμο, το μωρό της γυναίκας αυτής έπεσε πάνω στον Figlock, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η πτώση και να μην πάθει κακό κανείς απο τους δυο. Ένα χρόνο αργότερα η ίδια ακριβώς σκηνή επαναλήφθηκε με το ίδιο μωρό να πέφτει, απο το ίδιο παράθυρο στο ίδιο άτομο. Και πάλι δεν χτύπησε κανείς απο τους δυο.

Μια σφαίρα που έφτασε στον προορισμό της μετά απο χρόνια
Το 1883 ο Henry Ziegland τα χάλασε με την κοπέλα του η οποία απο τη δυστυχία της αυτοκτόνησε. Ο αδελφός της κοπέλας ήταν τόσο εξοργισμένος που κυνήγησε τον Henry και τον πυροβόλησε. Ο αδελφός νόμιζε οτι είχε σκοτώσει τον Henry και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος. Ωστόσο ο Ziegland δεν είχε πεθάνει. Στην πραγματικότητα η σφαίρα του έιχε γρατζουνίσει το πρόσωπο και έιχε σφηνωθεί σε ένα δέντρο. Σίγουρα θεωρούσε τον ευατό του πολύ τυχερό. Κάποια χρόνια αργότερα ο Ziegland αποφάσισε να κόψει το μεγάλο δέντρο το οποίο ακόμα έιχε τη σφαίρα πάνω του. Η δουλεία αυτή του φαινόταν πολύ επίπονη και έτσι αποφάσισε να ανατινάξει το δέντρο με λίγο δυναμίτη. Η έκρηξη προκάλεσε την εξοστράκηση της σφαίρας προς το κεφάλι του Ziegland με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Δίδυμα αγόρια, δίδυμες ζωές
Η ιστορίες με δίδυμα παιδία και σχεδόν δίδυμες ζωές είναι εκπληκτικές αλλα ίσως όχι όσο των δύο διδύμων απο το Ohio. Τα δίδυμα αδέλφια χωρίστηκαν μετά τη γέννησή τους και υιοθετήθηκαν απο διαφορετικές οικογένειες. Χωρίς να υπάρχει επαφή μεταξύ των οικογενειών, και οι δύο οικογένειες ονόμασαν τα παιδία James. Και οι δύο μεγάλωσαν χωρίς ο ένας να γνωρίζει τον άλλον και όμως και οι δύο ενδιαφέρθηκαν να εκπαιδευτούν για την επιβολή του νόμου, και οι δύο έχουν δεξιότητες στο σχεδιασμό και στην ξυλουργική και παντρεύτικαν και οι δύο γυναίκες με το όνομα Linda. Και οι δύο είχαν γιούς, και ο ένας τον είχε ονομάσει James Alan και ο άλλος James Allan. Και οι δύο δίδυμοι χώρισαν τις γυναίκες τους και μετά παντρεύτηκαν ξανά γυναίκες με το όνομα Betty. Επίσης είχαν σκύλο και οι δύο με το όνομα Toy. 40 χρόνια μετά το αποχωρισμό τους, τα αδέλφια συναντήθηκαν ξανά και ανακάλυψαν τις καταπληκτικές ομοιότητες στη ζωή τους.

Ακριβώς όπως το βιβλίο του Edgar Allan Poe

Το δέκατο ένατο αιώνα ο φημισμένος συγγραφέας , Edgar Allan Poe έγραψε ένα βιβλίο με το όνομα " Η αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πυμ" . Έχει θέμα τέσσερις επιζώντες ενός ναυαγίου που ήταν σε μια βάρκα για πολλές μέρες πριν αποφασίσουν να σκοτώσουν και να φάνε τον καμαρότο που το όνομα του ήταν Richard Parker. Κάτι χρόνια αργότερα, το 1884, το πλοίο Mignonette ναυάγησε με μόνο 4 επιζώντες που ήταν σε μια βάρκα για αρκετές μέρες. Τελικά, τα 3 ανώτερα μέλη του πληρώματος, σκότωσαν και έφαγαν τον καμαρότο. Το όνομα του ήταν Richard Parker.

Δίδυμοι σκοτώθηκαν στον ίδιο δρόμο με δύο ώρες διαφορά

Το 2002 , 2 εβδομηντάχρονοι δίδυμοι πέθαναν με διαφορά δύο ωρών στον ίδιο δρόμο, σε δύο διαφορετικά ατυχήματα. Ο πρώτος απο τους διδύμους πέθανε όταν τον χτύπησε φορτηγό ενω βρισκόταν στο ποδήλατό του στο Raahe, 600 χιλιόμετρα μακριά απο την πρωτεύουσα Helsinki. Πέθανε μόλις ενάμιση χιλιόμετρο μακριά απο το σημείο που πέθανε κ ο αδελφός του. Ένας αστυνομικός δήλωσε οτι παρόλο που ο δρόμος είναι πολυσύχναστος, δεν γίνονται συχνά ατυχήματα πράγμα που κάνει το γεγονός ακόμα πιο απίστευτο.

Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας όλες διακόπηκαν απο τον ίδιο μοναχό
Ο Joseph Aigner ήταν ένας γνωστός ζωγράφος τον δέκατο ένατο αιώνα και απ΄οτι φαίνεται δεν ήταν και πολύ χαρούμενος αφού αρκετές φορές προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Όταν ήταν 18 χρονών προσπάθησε να κρεμαστεί αλλα διέκοψε τα σχέδια του λόγο της μυστηριώδης παρουσίας ενός μοναχού. Στην ηλικία των 22 ξαναπροσπάθησε αλλα και πάλι ο ίδιος μοναχός τον διέκοψε. 8 χρόνια αργότερα τον καταδίκασαν σε θάνατο με κρεμάλα, λόγο των πολιτικών του απόψεων. Και πάλι η ζωή του σώθηκε απο την παρέμβαση του ίδιου μοναχού. Στην ηλικία των 68 χρόνων επιτέλους κατάφερε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι. Την κηδεία έκανε ο ίδιος μοναχός το όνομα του οποίου ο Aigner ποτέ δεν έμαθε.

Κέρδη απο το Poker στο ανυποψίαστο γιό
Το 1858 ο Robert Fallon πυροβολήθηκε ως πράξη εκδίκησης απο αυτούς που έπαιζαν μαζί του Poker. Ισχυρίστηκαν οτι ο Fallon κέρδισε 600 δολλάρια κλέβοντας. Με την θέση του Fallon άδεια και ενώ κανείς δεν ήθελε να την πάρει γιατί το θεωρούσαν γρουσουζιά , βρήκαν ένα νέο παίκτη για να συνεχίσουν και του φόρτωσαν τα 600 δολλάρια του νεκρού άντρα. Μέχρι να έρθει η αστυνομία να ερευνήσει το φόνο, ο άντρας είχε μετατρέψει τα 600 δολλάρια σε 2200 δολλάρια. Η αστυνομία απαίτησε τα 600 δολλάρια ( που αρχικά κέρδιζε ο Fallon) να πάνε στον πιο κοντινό συγγενή του, και εκεί ανακάλυψαν οτι ο νέος παίκτης ήταν ο γιος του Fallon ο οποίος δεν είχε δεν τον πατέρα του για 7 χρόνια!

Μία νουβέλα που περιέγραφε τον κατάσκοπο της διπλανής πόρτας
Όταν ο Norman Mailer ξεκίνησε να γράφει τη νουβέλα του Barbary Shore, δεν είχε σχέδια να περιλάβει έναν Ρώσο κατάσκοπο σαν χαρακτήρα. Καθώς δούλευε πάνω στο βιβλίο του περιέλαβε ένα Ρώσο κατάσκοπο στην Αμερική σαν χαρακτήρα. Όσο προχωρούσε η νουβέλα, ο κατάσκοπος έγινε ο κύριος χαρακτήρας του βιβλίου. Μετά την ολοκλήρωση του βιβλίου το γραφείο μετανάστευσης της Αμερικής, συνέλαβε έναν άντρα που έμενε ακριβώς πάνω απο τον Norman Mailer. Ήταν ο Colonel Rudolf Abel, υποτιθέμενος μεγάλος κατάσκοπος της Ρωσίας που δούλευε στην Αμερική εκείνη την εποχή.

Ο Mark Twain και ο κομήτης του Halley.
Ο Mark Twain γεννήθηκε τη μέρα που εμφανίστηκε ο κομήτης του Halley το 1835 και πέθανε τη μέρα της επόμενης εμφάνισής του το 1910. Αυτό το είχε προβλέψει και ο ίδιος το 1909 όταν είπε: "Ήρθα με τον κομήτη του Halley το 1835. Έρχεται ξανά του χρόνου και αναμένω να φύγω μαζί του".
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πράγματα Που Μου Τη Σπάνε

Posted: 08 Sep 2011 02:34 PM PDT



Πράγματα Που Μου Τη Σπάνε
Και ναι λοιπόν! Το άρθρο που πάντοτε ήθελα να γράψω , έγινε πραγματικότητα. Όπως λέει και ο τίτλος , στο άρθρο που ακολουθεί περιέχονται πράγματα και συνήθειες που μου τη δίνουν στα νεύρα , μου τη σπάνε , με εκνευρίζουν και γενικά μου φέρνουν αγανάκτηση.
Και ξεκινάμε….
Άθεος με το παραμικρό:
Γίναμε όλοι ξαφνικά αντιδραστικοί , γαμάτοι , έξυπνοι , κακοί και αμφισβητούμε τα πάντα! Ο αυτοαποκαλούμενος «Άθεος» θεωρεί χαζούς όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που πιστεύουν σε κάποια θρησκεία και με τη πρώτη ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί , πετάει την αγαπημένη το ατάκα «Δεν πιστεύω σε αυτά! Είμαι άθεος εγώ» . Είναι ο συνηθισμένος τυπάκος που στη καθημερινή πρωινή προσευχή του σχολείου είχε τα χέρια στις τσέπες , μιλούσε όσο πιο δυνατά γινόταν με τον διπλανό του και έκανε οτιδήποτε μπορούσε για να δείξει ότι δεν «μασάει» να προσβάλει τη θρησκεία και να πάει κόντρα στον διευθυντή…! Και αν του έλεγες να κάνει ησυχία , τότε είναι που θα σου έλεγε βροντόφωνα και χαμογελαστά: « Έλα ρε μαλάκα! Εγώ δεν πιστεύω. Είμαι άθεος.» …ΟΚ το καταλάβαμε , όμως μπορείς να δηλώνεις άθεος δίχως να προσβάλεις τους άλλους και τη θρησκεία τους αγαπητέ μου στούρνε!
Θυμάμαι συγκεκριμένα που είχα στείλει μήνυμα σε μια φίλη μου , λέγοντάς της : Χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Και αντί για κάποιο ευχαριστώ … τι μου απαντάει ?? « ΕΕεε ξέρεις δεν πιστεύω στις γιορτές γιατί είμαι άθεη…
Εντάξει …φτάνει….. είστε πολύ σκληροί! Με πείσατε…
«Ανέστη? Κοιμάσαι????»:
Κλασσική σε αυτό η μάνα μου. Είναι μεσημέρι και τον έχω «πάρει» για τα καλά. Μπαίνει στο σπίτι και φωνάζει : Ανεεεστη…είσαι εδώ??? ..Εγώ φυσικά δεν απαντάω! Και τότε έρχεται ένα ακόμη πιο δυνατό: Ανεεστηη … κοιμάσαι?? ΚοιμΑΣΑΙΙΙ!!??? Καλεε!! Μη με κάνεις και ανησυχώ!! Κοιμάσαι??? ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΝΑΑΑ!! ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!! Αλλά τώρα και να θέλω δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ…
«Α! Εδώ είσαι??»:
Αυτό συναντάται παντού! Κυριολεκτικά παντού! Είναι η πιο σπαστική και ηλίθια ερώτηση. Ψάχνεις κάποιον για αρκετή ώρα και όταν τον βρεις λες: Α! Εδώ είσαι?? Σε έψαχνα..
Όχι ρε φίλε δεν είμαι εδώ. Είμαι στο Τιμπουκτου και αυτή τη στιγμή μιλάς με το ολόγραμμά μου! Αλήθεια…
Εκλεκτές και περίεργες παραγγελίες:
Είσαι με τη παρέα σου σε ένα high-class εστιατόριο και όλοι παραγγέλνουν μπριζόλες, φιλέτο κοτόπουλο , ψάρι , διάφορα κοψίδια κ.α !! Κι εσύ σαν γνώστης της γεύσης και ως λάτρης των γκουρμε φαγητών παραγγέλνεις αγγουράκι με λάδι!!! Είσαι αίσχος και το ξέρεις. Το ίδιο και το φαγητό σου! Το μόνο καλό είναι ότι κάνεις τη παρέα σου να σκάει πραγματικά από τα γέλια με τη γκάφα που έκανες.
Οι φιγουρατζήδες ταξιδιώτες:
Δεν μιλάω γι αυτούς που πάνε ταξίδια και έχουν χίλιες φωτογραφίες και καμιά εκατοσταριά βίντεο να δείξουν μετά. Δικαίωμά τους άλλωστε! Αναφέρομαι στα άτομα που επιδεικτικά διαλαλούν κάθε ταξίδι τους και ιδίως στο εξωτερικό. Φράσεις του στυλ: Καλααα μιλάμε είναι απίστευτα τέλεια στο ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ !! Να πάτε και θα με θυμηθείτε!!......Τί λες βρε χοντροΜΠΟΥΚΤΟΥ που είναι και θαυμάσια… σε μια περιοχή που κάτοικοί της πριν λίγο καιρό…….. ήταν νομάδες Τουαρεγκ! Εξαίρεση για να πας εκεί αποτελεί μόνο εάν σε λένε UNICEF
«Οι και καλά μπεκρήδες»:
Συναντάται κυρίως σε ηλικίες 15-19 ετών , τότε που το να πίνεις πολύ , να γνωρίζεις πολλά για τα ποτά και να είσαι ανθεκτικός στο ποτό ..θεωρείται μαγκιά. Ο γνωστός μπεκρής της παρέας , έχει πάντα να αφηγηθεί μια από τις πολλές ιστορίες του που ξεκίνησαν με ποτό και κατέληξαν σε ξερατά , νοσοκομείο και ύπνο. Ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε το ποτό γιατί είχε «νταλκάδες». Από τι είχες νταλκάδες βρε έξυπνό μου παιδί? Επειδή σου κόπηκε η σύνδεση στο ίντερνετ …ή επειδή δεν σου έκανε αναπάντητη η γκόμενα??
Οι λιγοστές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί είναι : «ποτό», «ουίσκι», «ήπια», «μέθυσα», «γκολ», «μπουκάλι», «σφηνάκια», «υποβρύχια» , «σέικερ», « κώλος», «ταξί», «ξέρασα» και «κοιμήθηκα». Επίσης είναι μεγάλη ατυχία να υπάρχει μπεκρής στην παρέα σε νυχτερινή έξοδο, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να δείξει το πόσο κακομαθημένος καραγκιόζης είναι, πίνοντας μέχρι τελικής πτώσης. Κυριολεκτικής.
Η «είμαι ωραία και το ξέρω»:
Εδώ ανήκουν οι κοπέλες που είναι πολύ όμορφες και ακούνε συχνά κομπλιμέντα ! ΌΧΙ όμως όλες …, αλλά αυτές που δεν έχουν μάθει να δέχονται τα κομπλιμέντα που τις κάνουν! Λόγου χάρη λες σε μια κοπέλα «είσαι πολύ όμορφη σήμερα ή σου πάει πολύ αυτό το φόρεμα!» Και σου απαντάει « ΤΟ ΞΕΡΩ!!» παίρνοντας το ύφος χιλίων καρδιναλίων… ΛΟΙΠΟΝ την επόμενη φορά που θα μου πεις κάτι παρόμοιο δεν θα διστάσω (πίστεψέ με) και μετά από το « σου πάει αυτό το φόρεμα» , θα σου πω «ναι αλλά δεν ταιριάζει με τα άσχημα γεμάτα κυτταρίτιδα χοντρά σου μπούτια!!» και μην αναρωτηθείς το γιατί. Γίνομαι κακός …το ξέρω , αλλά κι εσύ δεν παύει να είσαι χτυπημένη για τα καλά…
Η «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια-κόπανοι-μαλάκες»:
Αυτό το σίχαμα παίζει να το έχω ακούσει από κάθε θηλυκό με το οποίο έχω ανταλλάξει κουβέντα. Συνήθως ακούγεται από κοπέλες που είναι θλιμμένες – στεναχωρημένες επειδή χώρισαν με το αγόρι τους και δεν βρήκαν την ευτυχία που έψαχναν κι έτσι με μια φρασούλα του στυλ « όλοι οι άντρες είναι γουρούνια!» , βάζουν όλους τους άνδρες στο ίδιο τσουβαλάκι…! Και κάτι ακόμη που μου τη δίνει στα νεύρα είναι ο εξής συνηθισμένος μονόλογος « Έκανα είκοσι σχέσεις ….ΚΑΙ οι είκοσι ήταν αποτυχημένες. Μα τι διάολο?? Μαλακομαγνήτη έχω?»
ΚΑΙ μήπως λέω… μήπως το πρόβλημα το έχεις εσύ?? Και δεν φταίνε τα «γουρούνια» όπως μας αποκαλείς? ….
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Αυτοί που αρνούνται ότι ξεκίνησαν το κάπνισμα από «μαγκιά»:
Όχι ρε φίλε …θες να με κάνεις να πιστέψω ότι άρχισες το τσιγάρο γιατί είχες νταλκάδες όταν ήσουν 8 χρονών και περνούσες «δύσκολα» και για να ξεφύγεις λιγάκι …είπες « τι να κάνω για να καταπνίξω τον πόνο μου? Δεν αρχίζω το κάπνισμα? Χμμ… καλή ιδέα» Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσες να ξεκινήσεις ηρωίνη , κοκαΐνη , χασίς κ.α και τώρα να ήσουν νεκρός και να μη μας τα έπρηζες! Σκέψου …
Οι μανιακοί με τα Greeklish:
Ξεκίνησε από το mIRC και από τους Gamer που γράφανε με λατινικούς χαρακτήρες , είτε διότι γράφανε πιο «γρήγορα» , είτε διότι το παιχνίδι το οποίο παίζανε …δεν δεχόταν ελληνικούς χαρακτήρες! Και αντί για ελληνικά εμφάνιζε κινέζικα. Τώρα το βλέπω συχνά στο Facebook και έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό. Το πιο σπαστικό όμως είναι ότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το κάνει γιατί γράφει πιο γρήγορα !! Και το έβαλα και πριν σε εισαγωγικά διότι έχω να πω το εξής: Εάν σου βάλουν να γράψεις με μολύβι/ στυλό … αρνάκι άσπρο και παχύ ..θα το γράψεις «arnaki aspro kai paxi»? Δεν νομίζω!! Και αυτό επειδή συνήθισε το χέρι σου από μικρό παιδί να γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Έτσι είναι και με τα Greeklish. Μόλις συνηθίσεις να γράφεις ούτε που θα παρατηρείς τη διαφορά στη «ταχύτητα».
Αν βέβαια ανήκεις σε αυτούς που θα έγραφαν «arnaki aspro kai paxi» τότε καλύτερα να βάλεις κι ένα «lol» από δίπλα. Για τη περίπτωση αυτή υπάρχει μόνο μια εξήγηση: Είσαι απίστευτα ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΩΣ!! Και πολύ μα πάρα πολύ gamer-akias
Η ερώτηση «τι κάνεις?»:
Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει , αλλά είναι η πιο συνηθισμένη ατάκα όλου του κόσμου. Τι κάνεις , What's up, Si është puna , क्या हो रहा है κ.τ.λ. Και φυσικά πάντα ακολουθεί η απάντηση «καλά» , «τη παλεύω» , «ομορφαίνω τον κόσμο» κ.α ! Πολλές φορές επειδή είσαι τόσο σίγουρος για το τι θα ακούσεις …τυχαίνει να σου λέει κάποιος «που είσαι ρε?» και να του απαντάς «καλά..».! Αίσχος και μπορώ να πω με σιγουριά ότι εκτός από εμένα έχει συμβεί στον καθένα σας.
Τίνος είσαι εσύ?:
Σπαστικές γιαγιάδες και παππούδες που ζείτε στα χωριά σας, ακούστε με προσεκτικά! Σταματήστε να είστε τόσο περίεργοι και καχύποπτοι και να θέλετε να τα ξέρετε όλα και να γνωρίζετε τους πάντες μόνο και μόνο για να κουτσομπολεύετε! Αμφιβάλλω βέβαια εάν υπάρχει περίπτωση κανένας ηλικιωμένος να διαβάζει το παρόν άρθρο μιας που οι «γέροι» τρομάζουν στη σκέψη να μπουν στο ιντερνετ μιας που ακούνε για ιούς κ.α . Και ξαναμπαίνω στο θέμα! Είστε σπαστικοί και γι αυτό σας «εύχομαι….βασικά δεν εύχομαι τίποτα μιας που είστε πιο ηλίθιοι και από τον ραντανπλαν και τον Αβερελ μαζί» Ντροπή σας λοιπόν!
Κουνούπια:
Είναι λιγάκι άκυρη κατηγορία ανάμεσα στις υπόλοιπες , αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να τη γράψω , μιας και τον τελευταίο καιρό τα κουνούπια έχουν πιεί το μισό μου αίμα και συνεχίζουν να διψάνε τα γαμημένα!! Μα δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Νώε δεν μπορούσε να ξεχάσει δυο τόσο μικρά πλασματάκια και να μη τα βάλει στο πλοίο του με τα άλλα ζώα?? Τόσο ζώο ήταν που τα ήθελε μαζί του?? Ειλικρινά έχω βαρεθεί να ξυπνάω στη μέση του ύπνου μου από σπαστικά ζουζουνίσματα! Άσε που μετά ξυπνάω , σηκώνομαι , παραπατάω λιγάκι και παίρνω το ύφος του νίντζα που ετοιμάζεται να σκοτώσει με τα χέρια του ότι κουνούπι υπάρχει σε ακτίνα 5 μέτρων. Τελικά πάντοτε κάποιο ξεφεύγει και συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα μέχρι να ξημερώσει.
Οι γυαλιστερές γάμπες:
Και αναφέρομαι στους άνδρες οι οποίοι ξυρίζουν τα πόδια τους με τη συνηθισμένη δικαιολογία « ξέρεις όταν ήμουν 8 χρονών , έπαιζα ποδόσφαιρο και ξυριζόμουν για να μη με ενοχλεί η επικαλαμίδα στο πόδι…, εε και έτσι μου έμεινε». Ξέρεις κάτι ρε φίλε? Κι εγώ παίζω ποδόσφαιρο από 4,5 χρονών και ποτέ μου δεν ένιωσα την ανάγκη να ξυρίσω τα πόδια μου! Πόσο μάλλον εσύ όπου η θέση που έπαιζες ήταν δεξί πάγκο ή νεροκουβαλητής. Είναι χαζό να ξυρίζεις τα πόδια σου! Κατάλαβέ το! Πρέπει να ξεχωρίζουμε σε κάποια πράγματα από το άλλο φύλο. Εάν οι γυναίκες θέλουν άντρες άτριχους , τότε να πηγαίνουν με τις φίλες τους! Simple as that….
Παμ' παρακάτω….
Η «θέλω να με πάς σπίτι μου»:
Δεν ξέρω εάν είναι μανία ή φοβία του γυναικείου φύλου να θέλουν να τις συνοδεύσει κάποιος σπίτι , ακόμη και αν είναι να περπατήσει 5 χιλιόμετρα ο άλλος για να επιστρέψει στο σπίτι του. Μερικές φοβούνται το σκοτάδι. Άλλες πάλι φοβούνται ότι μπορεί να τις κλέψουν- βιάσουν.
Πρώτον , κι εγώ μπορεί να φοβάμαι και να χέζομαι από το φόβο μου όταν είναι τα πάντα θεοσκότεινα! Με ρώτησες? ?
Δεύτερον, το ότι σε συνοδεύει ένας μαντραχαλάς , δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να σε κλέψουν – βιάσουν.
Και τρίτον δεν είμαι το σκυλάκι σου να με τρέχεις από εδώ και από εκεί! Δεν λέω , υπάρχουν περιπτώσεις που θα προσφερθούμε εμείς οι ίδιοι να σε πάμε σπίτι , ακόμα και αν μένεις στην άλλη άκρη του κόσμου. Και αυτό μόνο για δυο λόγους. 1) Είσαι φίλη μας εδώ και πολλά χρόνια. 2) θέλουμε να είμαστε μόνοι για να σου τη πέσουμε ή απλά σε γουστάρουμε και το «δικό σου» στάζει για πάρτι μας.
Εκτός από αυτό θα θίξω κι άλλο ένα θέμα. Λέτε ότι υπάρχει ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών ( ως προς το νόμο πάντα) . Οκ το δέχομαι! Αλλά κι εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να έχεις ισότητα όποτε σε συμφέρει και ανισότητα όποτε δεν σε συμφέρει και να μας το παίζεις αδύναμο και απροστάτευτο γυναικάκι. Γιατί δεν είσαι και το ξέρεις.
Αμέτρητο RESPECT σε όσες κοπέλες αρνούνται να τις πάνε σπίτι , διότι μετά νιώθουν τύψεις γιατί ταλαιπώρησαν τον καημένο μαντραχαλά. Πραγματικά είστε άξιες σεβασμού.
Ροχαλητό:
Το σπαστικό « χρρρ…φσσσσςς..χρρρ…φσσσςςς» δεν αντέχεται με ΤΙΠΟΤΑ! Γύρνα τώρα μπρούμυτα αφού πρώτα ρουφήξεις τις μύξες που τρέχουν από τη μύτη σου και απόλαυσε τον ύπνο σου για να απολαύσουμε κι εμείς τον δικό μας! Η αλλιώς αν δεν σε βολεύει η στάση όπως λες, τότε περίμενε μέχρι να κοιμηθεί κάθε ζωντανός οργανισμός σε ακτίνα 50 μέτρων και πέσε και κοιμήσου. Σε περίπτωση που έχεις κρεατάκια, πάνε και βγάλτα! Είναι αηδιαστικά και τα ακούω.
Τα παντελόνια φόρμες που είναι σα χεσμένο βρακί:
Δεν ξέρω αν καταλάβατε για ποιο πράγμα μιλάω , αλλά εννοώ εκείνα τα άθλια φαρδιά παντελόνια που κρέμονται κάτω από τον κώλο και τα φοράνε κάποιες γυναίκες λέγοντας ότι είναι στη μόδα! Βρε καλή μου κοπέλα. Έχεις τόσο ωραίο κορμάκι που αντί να βάλεις κάτι ελαφρύ και ταιριαστό που να αναδεικνύει το σώμα και τις καμπύλες σου , κάθεσαι και μου φοράς αυτή την αηδία που δεν θα τη φορούσε ούτε η γιαγιά μου που είναι 100 κιλά! ( δεν έχω γιαγιά)
Οι δήθεν beat-boxer και DJ:
Εδώ ανήκουν οι νεαροί beat-boxer που το μόνο που κάνουν , είναι ο χαρακτηριστικός ήχος «πουτσι-κατς-πουτσι-κατς». Οκ ρε φίλε! Μας έπεισες … είσαι ο επόμενος Felix Zenger.
Επιπροσθέτως … εδώ ανήκουν και αυτοί οι οποίοι μια μέρα που άκουγαν μουσική στον υπολογιστή τους με το Windows Media Player , πάτησαν κατά λάθος το κουμπί «Next» από το πληκτρολόγιο και είπαν « οοΟΟοο!! Ουααοουυ! Δες τι ωραία που πατάω το κουμπί Next!! Ας γίνω DJ».
Οι « στριμμένοι σκατόγεροι»:
Θα πεις … «μα καλά , πώς μιλάς έτσι?» Ξέρω… σεβασμός στους μεγαλύτερους. Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ τον κωλο-ευκολο-παρεξηγιάρη ηλικιωμένο να μου κάνει παρατήρηση και να με πρήζει μέχρι θανάτου! Μια φορά που ήμουν σε λεωφορείο του Ο.Α.Σ.Θ , έτυχε να ακουμπήσω με τις μύτες των ποδιών μου ένα από τα δεκάδες καθίσματα του λεωφορείου. Και ο παππούς ήρθε , κάθισε στη θέση που έβαλα τα πόδια μου και παίρνοντας το ύφος του παππού από τη διαφήμιση «να φύγετε ! να πάτε αλλού» μου είπε τη γνωστή και αγαπημένη ατάκα των γέρων « παιδί μου στο σπίτι σου έτσι κάνεις? Μα τι κακομαθημένα που έχουν γίνει τα παιδιά στην εποχή μας» . Βρε δε με κατουράς λέω εγώ? Που σου φταίνε και τα παιδιά της εποχής μας …και όχι ότι ξέχασες να πάρεις το ροζ χαπάκι για τα νευράκια.
Οι ράπερ που βρίζουν συνέχεια:
Υο μαλάκες , Υοοοο , σας γαμάω όλους γιο…φτιάχνω ρήμες στο λεπτό ..ΓΙΟ!! Εντάξει ρε φίλε α-ράπερ …το καταλάβαμε ότι μας «κλάνεις» …δεν χρειάζεται να το λες συνέχεια!! Είσαι κακούλης και μοχθηρός…
Το βλέπουμε…. ΓΕΛΟΙΕΕΕ!!!!
Οι μεγάλοι που παινεύουν τη παιδική τους ηλικία:
Πείτε μου έστω κι έναν που να μη τον έχουν πρήξει έστω και μια φορά λέγοντας του για το πώς ήταν αυτοί στην ηλικία του και τι κατορθώματα έκανα και τι καλά και ήρεμα που ήταν τα χρόνια τότε …..κ.α. Πραγματικά στα αρχίδια μας!!!! Το έπιασες?? Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανες στην ηλικία μας διότι απέχουμε πάνω από 20 χρόνια!! Οι εποχές αλλάζουν , η γη γυρίζει κι εσύ συνεχίζεις να μου σπας τα νεύρα με αυτές τις συζητήσεις-κήρυγμα για τα παιδικά-εφηβικά σου χρόνια.
Τα κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητα :
Αναφέρομαι σε κάτι σκατοκάγκουρες που αγοράζουν για αυτοκίνητο ένα γιούγκο ( είναι κάτι σαν κουβάς με ρόδες) και το κάνουν «φτιαγμένο» όπως λένε. Βάζουν αεροτομή , φωτάκια νέον ΠΑΝΤΟΥ,σποιλερ ,τρυπάνε την εξάτμιση για να κάνει θόρυβο κ.α. ! Και σε ρωτάω ρε βλάχο! Τι τη θέλεις την αεροτομή?? Για να παίρνεις καλύτερα τις στροφές και να μη σου φύγει το αυτοκίνητο από την υπερβολική ταχύτητα των 80 χιλιομέτρων την ώρα? Φίλε το αυτοκίνητό σου έχει 60 άλογα από τα οποία τα 20 είναι ψόφια! Χώνεψε το καλά λοιπόν και σταμάτα να κάνεις το αυτοκίνητό σου να ακούγεται σα Ferrari!! Όταν ακούω «ΒΡΟΥΥΥΜΜΜ» θέλω να βλέπω Ferrari και όχι ένα ηλίθιο σακατεμένο αυτοκίνητο που μπορεί να κολλήσει στο δρόμο εάν πατήσει τσίχλα.
Οι «γκόμενες» που δεν απαντάνε στα μηνύματα:
Σταμάτα να το κάνεις σκεπτόμενη ότι θα τρέξω από πίσω σου σα σκυλάκι. Για να πούμε την αλήθεια …θα τρέξω , αλλά μόλις καταλάβω ότι το κάνεις για να με έχεις να σε κυνηγάω ….τότε θα θυμηθώ ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές……(αχλαδιές , μηλιές, καροτιές κ.τ.λ)
Ο σοφός «μαθουσάλας»:
Και γυρνάμε πάλι στους σκατόγερους. Η κατηγορία σοφός «μαθουσάλας» συναντάται σε καφετέριες χωριών και μέσα σε λεωφορεία. Αν τυχόν κάτσει δίπλα σας μαζί με τον «γνώστη της ζωής» φίλο του , τότε τη βάψατε ( οτιδήποτε χρώμα) κυριολεκτικά! Δεν θα σταματήσουν να αναλύουν θέματα περί πολιτικής , για τους νέους της εποχής μας , για τη σύνταξη που παίρνουν και δεν τους φτάνει ούτε για Ipad , για τα εγγόνια τους , και γενικά για ζητήματα που εσένα δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου. Είστε εκνευριστικοί και την επόμενη φορά σας εύχομαι να πέσετε με τα χέρια στις τσέπες.
Η «γουτσουγουτσου»:
Άχου το μωλέ ….τι γλυκούλα ναζιάρα που είσαι. Αντί να μιλάς με τη κανονική σου φωνή , προσπαθείς να βγάλεις μια πιο ήρεμη φωνούλα σαν να έχεις καταπιεί τρεις φιάλες ήλιο! Και πίστεψέ με .. είναι πολύ σπαστική να την ακούω μέσα στο αφτί μου!!! Κόφτο τώρα πριν σου κόψω τη γλώσσα με σκουριασμένο κουτάλι.
Αυτοί που τη «πέφτουν» σε ότι κινείται:
Πραγματικά φίλε πρέπει να το σταματήσεις. Χρειάζεται να πάψεις να τη πέφτεις σε ότι άσχημο , στραβό , χοντρό και αντιαισθητικό κινείται. Το να καταφέρεις να σου κάτσει μια γυναίκα μετά από εκατό χυλόπιτες δεν θεωρείται επιτυχία. Επίσης είναι εξίσου σπαστικό και εξευτελιστικό να φτάσεις στο σημείο να λες στη κοπέλα σου « θες να βγούμε για καφέ» και να σου απαντάει « δεν μπορώ , έχω περίοδο»!!! Αν αρνείσαι ακόμη να το σταματήσεις , τότε σου συνιστώ να πάρεις ένα μαχαίρι για τα πολλά «καμπιονάτα» που θα συναντήσεις.
Tα «spam» στα εμαιλ:
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έχεις 10 εμαιλ ημερησίως τα οποία είναι όλα από διαφημιστικές εταιρείες και άλλες χαζομάρες?? Μήπως γιατί έκανες κλικ σε καμιά διαφήμιση του στυλ « Hot teens near your house» ή « Κέρδισες διακοπές στη Χαβάη» ?? Λέω …μήπως?? Είναι από τα τοπ εκνευριστικά πράγματα μιας που σου γεμίζουν το inbox με μαλακίες και ποτέ δεν μπορείς να βρεις το ένα και μοναδικό χρήσιμο εμαιλ από τα εκατό άχρηστα που έχεις. Και ως αποτέλεσμα αυτού καταλήγεις στο να αλλάξεις εμαιλ.
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:
Η γνωστή μέρα που γεμίζουν όλα τα μαγαζιά με χαριτωμένα κόκκινα αρκουδάκια ,καρδούλες κ.α που γράφουν πάνω τους « σ' αγαπώ». Η μέρα αυτή στάζει από μέλι και γλυκόλογα. Το πιο σπαστικό είναι ότι εάν είσαι Single , όλο και κάποιος βλάκας θα βρεθεί να σου κοκορευτεί για τη σχέση του …λέγοντας « άντε ρε… του χρόνου να το γιορτάσεις κι εσύ με κάποια» . Και το αστείο είναι ότι όλοι περιμένουν εκείνη την ημέρα για να γιορτάσουν τον έρωτά τους! Φίλε ο έρωτας γιορτάζεται κάθε μέρα , κάθε λεπτό , κάθε δευτερόλεπτο, κάθε νανοδευτερόλεπτο , κάθε πικοδευτερόλεπτο…(οκ σταματάω).
Οι άκυροι που σου εύχονται χρόνια πολλά στο φάσεμπουκ :
Κάτσε ρε φίλε! Μέχρι χθες δεν μου μιλούσες από real-life και αποφάσισες ξαφνικά να μου στείλεις στο facebook χρόνια πολλά?? Χέσε με!
Όταν είσαι στη παραλία και χτυπάει το τηλέφωνο του διπλανού σου της διπλανής ξαπλώστρας και ο ίδιος είναι στα βαθειά:
Χτυπάει σαν δαιμονισμένο!!!
Σπαστικό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί θα σε περάσουν και για κλέφτη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις.
Ο συνδρομητής που καλέσατε αυτή τη στιγμή πνίγεται.
Τα παιδάκια που παίζουν στη παραλία με τα κουβαδάκια τους πίσω από το κεφάλι μου:
Παιδάκι?? Θες να παίξουμε τον θαμμένο θησαυρό?? Αν όχι τότε πάψε και…μπλούμ!!
Αυτοί που τρώνε πολυυυυύ αργά:
Ο τύπος της παρούσας κατηγορίας είναι ικανός να τρώει μια μπουκιά ανά δεκάλεπτο. Πραγματικά εάν περπατούσε την ώρα που έτρωγε μια τυρόπιτα θα την είχε τελειώσει κάπου στα 50 χιλιόμετρα απόσταση. Έλα μωρέ… σιγά…! Μάθε να απολαμβάνεις σου λέει. Ρε συ και δόντια να μην είχα , πιο γρήγορα θα έτρωγα από εσένα. Αα! και σταμάτα επιτέλους να κόβεις το φαί σου σε ένα δισεκατομμύριο κομματάκια και να μιλάς την ώρα που τρως!!! Είναι αηδιαστικό να βλέπω έναν εμετό να κινείται μέσα στο στόμα σου. Κόφτο τώρα!!
Οι «σκληροί» πίσω από τις οθόνες:
Μοχθηρός , αιμοβόρος και κακούλης όπως πάντα. Ο σκληρός συχνάζει πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και βρίσκεται ολημερίς στο mIRC , Facebook . Προσπαθεί να το παίξει γαμάτος , φοβίζοντας τους «φλώρους» όπως τους αποκαλεί με διάφορα απειλητικά μηνύματα. Είναι όλο λόγια και πραγματικά σου πρήζει το συκώτι με τις φλυαρίες του και τις απειλές του. Θεωρεί τον εαυτό του ως κακό και επικίνδυνο gangster και γιο μαδαφακα! Αν τυχόν τον συναντήσεις στο δρόμο , μη του μιλήσεις καν. Δεν αξίζει….πίστεψέ με..
Βέβαια υπάρχει και κάτι που μπορεί να κάνει ο «σκληρός» για να ανατρέψει τη κατάσταση! Όπως για παράδειγμα να πεθάνει.
Τελεία και παύλα.
Αυτοί που τρώνε σαν «πουλάκια»:
Κλασσικές σε αυτό οι γυναίκες…..
Για να μη σου δείξουν ότι είναι λαίμαργες και ότι τρώνε τον άμπακο αρχίζουν τα « εεε να ξέρεις είμαι λιτοδίαιτη και δεν τρώω και πολύ». Ναι σε πιστέψαμε !! Είσαι όλη τη μέρα με ένα αμύγδαλο!!. Επιπλέον προσπαθεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι τρώει σαν πουλάκι , μπουκίτσα- μουκίτσα. Μέχρι που θα έρθει η στιγμή να τη πετύχεις σε εστιατόριο με τις φίλες της και τότε θα καταλάβεις ότι όντως τρώει σα πουλάκι , αλλά σα Πτεροδάκτυλος!!! Απλά καταβροχθίζει τα πάντα έτσι ώστε στο ραντεβού που έχετε λίγο πιο μετά να μπορεί να το παίξει άφοβα λιτοδίαιτη γυναίκα. Μας έπεισες….
Αυτοί που κλάνουν και λένε επιδεικτικά «Safety»:
Ήθελα να ήξερα ποιος έβγαλε αυτή τη παπαριά ολκής και την παινεύεται και από πάνω! « Όπα μάγκες !! Αυτή θα είναι καλή! ΑΑχχχχ…Safety» Τι ασφάλεια/σιγουριά μου λες ρε φίλε?? Αντί να απομακρυνθείς καμιά δεκαριά μέτρα με κόντρα τον άνεμο …κάθεσαι δίπλα μου και πισωκροτείς ασύστολα. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις , θα έρθω και θα κλάσω μέσα στη μούρη σου και θα πω και Safety έτσι για να σε προειδοποιήσω.
Αυτοί που κυκλοφορούν με κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημάδια στο λαιμό:
Εάν και το έχω περάσει κι εγώ , δεν παύει να μου τη δίνει στα νεύρα.
Μιλάω φυσικά για τις γνωστές «πιπιλιές» στο λαιμό που σε κάνουν να φαίνεσαι σαν να σε έδειρε νίντζα πολεμιστής. Εντάξει μπορώ να πω ότι καμιά φορά πάνω στο πάθος ξεφεύγει η κατάσταση και κανένα δαγκωματάκι παραπάνω. Αλλά το να σου κάνει ο άλλος / άλλη σημάδι επίτηδες , συμβαίνει για έναν και μόνο λόγο : Νιώθει σαν να βάζει τη σφραγίδα του/της πάνω σου . Σαν να λέει « κάτω τα χέρια από πάνω του λυσσάρες!! Είναι δικός μου». Είναι κάτι σαν τα φαρ ουεστ όπου οι καουμπόηδες σημάδευαν τις αγελάδες για να δηλώνουν την ιδιοκτησία τους . Και σε παρακαλώ…. σταμάτα να κυκλοφορείς με δαγκωματιές σε ΌΛΟ το λαιμό!! Τουλάχιστον έχε ένα συγκεκριμένο σημείο ή ζήτα να σου κάνουν σε άλλα σημεία που δεν…. φαίνονται ;-)
Αυτοί που έχουν ντοπερμαν και αφήνουν την εξώπορτα ανοιχτή:
Το κωλόσκυλό σου με κυνήγησε μία , με κυνήγησε δύο , τη τρίτη φορά όμως μα τον Τσακ Νορρις ορκίζομαι ότι θα το πυροβολήσω. Βάλτο μέσα , φίμωσε το , δέσε το κάπου και κλείσε τη γαμώ γκαραζόπορτά σου. Δεν γουστάρω να φοβάμαι να περάσω έξω από το σπίτι σου κι επίσης δεν γουστάρω να κάνω σε 3 δευτερόλεπτα μια ανηφόρα 30 μέτρων. Όσοι κατάλαβαν ….κατάλαβαν.
Οι «Αγανακτισμένοι»:
Δεν γινόταν να παραλείψω τη κατηγορία αυτή , μιας και τους τελευταίους μήνες μας έχουν πρήξει για τα καλά.
Μέσα στις μέρες βαρεμάρας και ανυπαρξίας , αποφάσισε ξαφνικά ο αγανακτισμένος Facebook-άς να κάνει την επανάστασή του. Ρε συ!! Σκέφτηκε. Μας κοροϊδεύουν ! Εγώ όμως έχω Facebook και θα δουν τι θα πάθουν. Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα "Event" κίνημα-συνάντηση στο οποίο θα παρευρεθούν όλοι στις πλατείες διαφόρων πόλεων και…. και… και …..σας ρωτάω! Ποιο ακριβώς είναι το αίτημα σας? Σιωπή….
Δεν πειράζει όμως , εμείς θα είμαστε όλοι εκεί με τις σκηνές , τα ποδήλατα , τις κατσαρόλες μας , τον ενθουσιασμό που μας διακατέχει , τους μπάφους μας , τις μπυρίτσες μας , μιας που τώρα ο καιρός είναι καλός και μπορούμε όλοι να αράζουμε άνετα στα γρασίδια. Αλλά αν φυσικά πιάσει βροχή , τότε φεύγουμε , πάμε σπίτια μας και μόλις καλυτερεύσει ο καιρός , ξανά έτοιμοι να ξεχυθούμε στις πλατείες και να φωνάξουμε δυνατά « να καεί …να καεί το μπουρδέλο η βουλή».
Στα διάλα ρε! Ντουγάνια…. Νομίζετε ότι εάν διαμαρτυρηθείτε θα σβηστούν τα χρέη της χώρας μας??
ΟΚ …τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης…
Μαγκιά είναι να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα πριν αυτό δημιουργηθεί ….αθώε και αγανακτισμένε Facebook-ά.
Αυτοί που θα διαβάσουν το άρθρο κι επειδή θίχτηκαν από κάτι θα μου πουν ότι το άρθρο κι εγώ είμαστε G.T.P:
Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ! Δικό σας θέμα….
Οποιαδήποτε τυχόν ομοιότητα προσώπων με τις παραπάνω σπαστικές κατηγορίες , είναι απλά συμπτωματική! Αλήθεια…
Γαμώ το ασημένιο χρυσόψαρο του Chuck Norris!
Με μπόλικη αγάπη,
«Like»
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Απόκριες και Πάλι!! Ουαου!!

Posted: 08 Sep 2011 02:28 PM PDT

Απόκριες και Πάλι!! Ουαου!!











Απόκριες
Ήρθαν οι απόκριες … κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Η τηλεόραση τρελαίνεται να προβάλλει  διαφημίσεις με  αποκριάτικες στολές ,οι περισσότεροι ψάχνουν τι στολή θα φορέσουν  , ενώ πάλι άλλοι ψάχνουν μέρος για να φάνε τη τσικνοπέμπτη! Δεν εκλείπουν βέβαια και τα αποκριάτικα πάρτι στα κλαμπάκια κάθε περιοχής , όπως και τα «καρναβάλια» (π.χ Της Πατρας) κι επίσης δεν εκλείπει και ο κόσμος που λέει : Ήρθαν τα καρναβάλια ή ντύθηκες καρναβάλι!! ..Χωνέψτε το επιτέλους! ΔΕΝ είναι καρναβάλια , αλλά ΑΠΟΚΡΙΕΣ  !!

Είναι λοιπόν μια μέρα χαράς και γέλιου , στην οποία κυριαρχεί το αστείο , το γελοίο και γενικά είναι η μέρα που οι πλάκες είναι απαραίτητες …
Δεν θα μπορούσα όμως να παραλείψω τα ντυσίματα που υπάρχουν την ημέρα αυτή! Στολές αστείες , γελοίες , σέξι, περούκες μεγάλες/μικρές , τεράστια ηλίθια γυαλιά και πολλά άλλα που πρόκειται να ταξινομηθούν σε κατηγορίες στις επόμενες γραμμές …
Ξεκινάω με τον πρώτο στόκο:
Ο «περούκας»:
ΌΧΙ… δεν μιλάω για την οποιαδήποτε περούκα , αλλά για μία και συγκεκριμένη! Τούτο εδώ το ηλίθιο κατασκεύασμα που μοιάζει με μια πατσαβούρα – βελέντζα που μόλις την έβαλες στο χοντρό σου κεφάλι…
Η κατηγορία αυτή είναι τόσο σπαστική να την ακούς όσο και να τη βλέπεις.  Είπες μια μέρα:  Τι θα κάνω  για να καταπλήξω τα πλήθη και να είμαι αστείος?? Χμμ… ας φορέσω μια «μικροσκοπική» περούκα για να είμαι διακριτικός και να μη τραβήξω τη προσοχή!! … Πάρτο χαμπάρι!!!Ακόμη και από δορυφόρο μπορούν να σε εντοπίσουν και να σου στείλουν ένα πύραυλο να προσγειωθεί στο τριχωτό σου κεφάλι! ΑΑαα… Ναι…  επίσης είσαι και πρωτότυπος φίλε! Εσύ και άλλοι  δέκα χιλιάδες αστείοι που βγήκατε στις πλατείες  για να «σπάσετε πλάκα»  όπως λέτε. Κάποιοι βέβαια θα πείτε ότι μέσα σε μια εποχή οικονομικής κρίσης  είναι ένας φθηνός τρόπος να τα βγάλεις πέρα τη μέρα εκείνη. Διαφωνώ κάθετα! ! Θυμάμαι  η μάνα μου καθότανε ολομόναχη και έραβε με τις ώρες για να μου φτιάξει μια στολή να έχω να φορέσω. Οι επιλογές της στολής ήταν οι εξής: Ινδιάνος , Ινδιάνος και ΠΑΛΙ Ινδιάνος!! Θυμάμαι επίσης ότι ανταλλάσαμε στολές με τους φίλους μου , έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αγοράζουμε συνέχεια…!  Επομένως  δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να πάρεις τέτοια περούκα!! …Εκτός και αν τη συνδυάσεις με κάποια στολή ή εκτός και αν είναι το φυσικό σου μαλλί (στη περίπτωση αυτή πρέπει να κουρευτείς ΤΩΡΑ!)

Εάν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία , τότε πάνε ΑΜΕΣΩΣ και πήδα από τον 100 όροφο της μονοκατοικίας σου.
Ο «δεν βγάζω το μπουφάν μου»:
Όλοι γνωρίζουμε ότι  οι μέρες εκείνες  των αποκριών είναι λίγο έως πολύ …παγωμένες με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς( το μεσημέρι) . Έτσι ο «δεν βγάζω το μπουφάν μου» όντας υπερβολικά κρυουλιάρης … κυκλοφορεί μασκαρεμένος με το μπουφάν του κλειστό μέχρι το λαιμό!!Κάνει μια βόλτα στο τετράγωνο μπας και συναντήσει κανέναν φίλο και επιστρέφει σπίτι …ΜΑΝΤΕΨΤΕ: με το ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! Ρε να βράσω το κεφάλι σου μέσα….! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεσαι ρε φίλε! Λες μια μέρα: Ααα…θα ντυθώ Ζορο και θα έχω και το 5 κιλά μπουφάν του Εσκιμώου από επάνω μου μη τυχόν και παγώσω!! Και θα δείξω σε όλους πόσο τέλεια είναι η στολή μου!!….?????Αφήνω ένα μεγάλο ερωτηματικό (?) …….Να τονίσω ότι δεν το βγάζει από πάνω του ποτε! Μα ΠΟΤΕ!! Είναι άθλιο και βλακώδες.  Βγάλτο ΤΩΡΑ!!

Η «Μύγα»:


Uploaded with ImageShack.us
ΑχαχαχαχαΧΑΧΑΧαχΑΧΑΧ!!!!!
Αυτό και αν είναι αστείο!! Κοριτσάρες μου…είμαστε και πολύ μαμάτες με αυτά τα γυαλιά!! Ας βγάλουμε μια φωτογραφία να την ανεβάσουμε φουμπουκάκι (FB) μόλις πάμε σπίτι .
Αυτά τα μεγαααΑΑΑΛΑ γυαλιά έχουν γίνει της μόδας? Ειλικρινά πείτε μου! Είναι τόσο αστεία που τα φοράτε και στο δρόμο? Άντε για εκείνη τη μέρα και ΜΟΝΟ , πάει στο διάολο , αλλά και τις υπόλοιπες?? Για να πούμε και την αλήθεια … τα γυαλιά αυτά τα θεωρείτε αστεία , αλλά τα άλλα που αγοράζετε από ακριβά μαγαζιά και είναι λίγο μικρότερα σε μέγεθος ?? Αυτά παύουν να είναι αστεία και γίνονται μονομιάς μοντέρνα?? Τι στον Chuck Norris συμβαίνει πια?

Απαγορεύεται να βγαίνετε έτσι έξω , χωρίς τουλάχιστον να συνοδεύετε τα μικροσκοπικά αυτά γυαλιά με κάποια στολή κλόουν ή χιονάνθρωπου.
Όπως λέει λοιπόν και ο Mikeuis :   Στα ΤΡΕΝΑΑΑ!!!
Άντε μπας και καθαρίσει το είδος.

Ο «καλή φάση»:

Είναι αυτός που θα ντυθεί Οβελιξ και θα πάρει και το μενίρ μαζί του.
Είναι αυτός που θα ντυθεί Αστερίξ και θα πάρει και τον Οβελίξ μαζί του.
Είναι αυτός που θα ντυθεί γάτα και θα νιαουρίζει κιόλας.
Είναι αυτός που θα ντυθεί TRANSFORMER και θα γίνεται αυτοκίνητο.
Είναι αυτός που θα ντυθεί Scream και μόνο που τον βλέπεις θα χέζεσαι από το φόβο σου.

Με  απλά λόγια  (θα) είναι ο «cool» της υπόθεσης .Ταυτίζεται με τον χαρακτήρα που έχει ντυθεί και την ημέρα εκείνη έχει τη περισσότερη πλάκα ! Επίσης τραβάει όλη τη προσοχή , μιας που ο καθένας προσπαθεί απεγνωσμένα να καταλάβει ποιος στο διάολο είναι?? Πραγματικά  αυτά είναι οι ωραίες και απίθανες στιγμές που σου μένουν από εκείνη τη μέρα. Γι αυτό την επόμενη φορά πάρε κι εσύ μια στολή και προσπάθησε να την υποστηρίξεις με όλο σου το είναι ή δεν είναι …Και πάνω από όλα κάνε τη πλάκα σου και πέρνα καλά. Simple as that...
Η «σεμνοπουτανίτσα»:
Η καλύτερή της ημέρα και η καλύτερή της ευκαιρία να ντυθεί αυτό που πάντοτε ήθελε χωρίς να τη κακολογήσουν. Τι είναι αυτό? Η απάντηση είναι μία! Και βρίσκεται στο τίτλο της κατηγορίας. Σκοπός της δεν είναι να φανεί αστεία, αλλά να νιώσει καθώς μπαίνει σε ένα μπαρ-κλαμπ … τα μάτια των ανδρών να τη γδύνουν σιγά-σιγά και απολαυστικά καθώς περπατάει και τρίζουν τα πατώματα. Είναι αυτή που έχει φορέσει το πολύ ένα εκατοστό ύφασμα πάνω της(λόγω οικονομικής κρίσης βρε αδερφέ) και συνήθως ντύνεται σέξι-νοσοκόμα , σέξι-αστυνομικίνα , σέξι-σέξι και όποιος αντέξει! Είναι αυτή που θα σου πει : Τι κοιτάς  λιγούρη?? Δεν έχεις ξαναδεί??

Βέβαια δεν μπορεί η κάθε γυναίκα να ντυθεί έτσι. Χρειάζεται να κατέχει τα … «προσόντα» , για παράδειγμα να είναι καλόκαρδη , να έχει ψυχικά χαρίσματα , χιούμορ……… κ.τ.λ. Αλλά να θυμάσαι ένα πράγμα «ομορφιά» μου: Όπως ντύνεσαι , έτσι θα σου φέρονται! Γι αυτό μη παρεξηγηθείς εάν σε πλησιάσουν 4-5 μαντράχαλοι με τα χέρια κολλημένα στα οπίσθιά σου…
Πάντως η αλήθεια είναι πως εάν έχετε τέτοια κοπέλα στη παρέα σας , το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την απολαύσετε! ;-)  Θα περάσει το ίδιο καλά και εκείνη  ..και εσείς!
Ο «κάνω αλλαγή φίλου»:

Κλασσική σιχαμάρα που κυριαρχεί κάθε χρόνο είναι άνδρες να ντύνονται  γυναίκες. Πρώτον δεν είσαι αστείος αλλά μου προκαλείς εμετό και δεύτερον είναι σπαστικό να βλέπεις από μακριά μια γυναίκα και μόλις πλησιάσεις να τη μιλήσεις να σου πει: Τι γίνεται ρε μαλάκα?? Ωραία η στολή μου??   ΜΠΛΙΑΧΧ και πάλι μπλιαααχ!! Επίσης «φίλε» με το να ντύνεσαι γυναίκα νομίζεις ότι τα θηλυκά τριγύρω σου  θα πουν: Αχχ κοίτα τον Αναξίμανδρο …είναι τόσο άνδρας και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του , που δεν φοβάται να ντυθεί γυναίκα. Και όλα αυτά μπας και κατεβάσεις κανένα βρακί εκτός από το δικό σου. Το πιο άθλιο είναι ότι όσοι αποφάσισαν ποτέ να ντυθούν γυναίκες …δεν ξέρω το  γιατί , αλλά υπάρχει κάτι το σαδιστικό με τις κοπέλες τους να θέλουν να ντύσουν το αγόρι τους  σαν και αυτές!! Και ο λόγος είναι ο εξής: Μόλις καταφέρει η Λουκρητία να ντύσει τον Αναξίμανδρο γυναίκα , θα έχει να κουτσομπολεύει για κανένα μήνα  στις καφετέριες με τις φίλες της ….και θα νιώθει περήφανη επειδή κατάφερε να κάνει τον άνδρα-πολλά-βαρύ Αναξίμανδρο να φορέσει κραγιόν , τακούνια , στρινκγ, καλτσόν,  βυζοπιάστες και άλλα τέτοια.

Το εάν  έχει πλάκα το ντύσιμο αυτό εξαρτάται πάντα από το άτομο που  το φοράει . Η προσωπικότητα παίζει  σημαντικό ρόλο στο να κάνει την οποιαδήποτε στολή διασκεδαστική.
Ααα! Και σταμάτα επιτέλους να βγαίνεις στους δρόμους και να κάνεις στριπτίζ στους μεθυσμένους οδηγούς που περνάνε. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος , αλλά ούτε και ο τελευταίος. Trust me
Ο « hair-spray»:


ΜΕΓΑ- σπαστική κατηγορία. Θυμάμαι μάλιστα μια φορά σε ένα αποκριάτικο πάρτι που είχε γίνει… (και η στολή ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ), ήμουν ο μόνος   που είχα ντυθεί μαζί με άλλους 10-15 και οι υπόλοιποι το μόνο που είχαν κάνει και το θεωρούσαν αστείο και τρέντι … ήταν να βάψουν το μαλλί τους !! Άλλος το έβαψε ολόκληρο(χαχαχα) , άλλος μόνο το τσουλούφι(χαχαχα), άλλος μόνο το κοτσιδάκι (χαχαχα) !! Μα τι  αστείοι!! Χαχαχα!!  Επίσης μου έχει χαραχτεί στη μνήμη και ένας βλάκας μα τι Ουφο θεέ μου …που ήταν μαυρομάλλης και είχε βάψει το τσουλούφι του με σπρέι χρώμα ΜΑΥΡΟ!!! Οκ..
Στο πρώτο συρτάρι είναι το πιστόλι και στο δεύτερο οι σφαίρες. Οδηγίες πώς να το χρησιμοποιήσεις θα βρεις στο «Youtube». Κάνε ένα καλό στην ανθρωπότητα.

Ο «εαυτός μου»:
Είτε σνομπάρει τις απόκριες , είτε βαριέται την ίδια του τη ζωή , είτε πιστεύει ότι είναι διαβολικά πράγματα που θα σε στείλουν να ψήνεσαι στα καζάνια της κολάσεως.
Όπως και να το δει κανείς , ο τύπος είναι απλά εκτός κλίματος. Δεν κολλάει .. πώς να το κάνουμε! Εκείνες τις «λαμπρές» ημέρες τείνει να κυκλοφορεί με το καθημερινό και απλό μπλουτζινάκι του , καθώς και με μια μακρυμάνικη μάλλινη μπλούζα ή πουκάμισο και διάφορα τέτοια.
Όταν τον ρωτάς : Γιατί δεν ντύθηκες τίποτα ρε μαλάκα?? Τέτοιες μέρες που είναι?? Σου απαντάει άμεσα , ρίχνοντας την πιο ωραία ατάκα που θα ζήλευε και παιδάκι του νηπιαγωγείου με νοητική στέρηση …λέγοντας :  Πως δεν ντύθηκα τίποτα?? Τι λες …!! Ντύθηκα Αναξίμανδρος !!! Εύκολο το 'χεις?
Μην ανησυχείς παιδί μου. Δεν φταις εσύ!! Παρά μόνο ο πατέρας σου που έκανε το λάθος και δεν τραβήχτηκε. Και τώρα… ΝΑ τα αποτελέσματα.
Η νοημοσύνη αυτού του ανθρώπου , είναι μικρότερη και από σκύλο που κυνηγάει κόκαλα και θάβει αυτοκίνητα.
Σημείωση για κομπλεξικούς και παρεξηγιάρηδες:

Το παραπάνω κείμενο δεν έχει σκοπό να θίξει κανέναν!
Τα μισά από αυτά για να μη πω και όλα … τα έχω δοκιμάσει , τα έχω φορέσει , έχω γελάσει , διασκεδάσει και γενικά πέρασα καλά! Όπως και όλοι όσοι ντύνονται στις απόκριες.
Απλώς δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να τα κράξω!
ΟΥΓΚ!
Με μπόλικη αγάπη
«Like»

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τα φινάλε που θα θέλαμε να δούμε στα διάσημα καρτούν

Posted: 08 Sep 2011 02:14 PM PDT


Τα φινάλε που θα θέλαμε να δούμε στα διάσημα καρτούν

Πόσες φορές ευχηθηκατε να πιάσει επιτέλους το άμοιρο κογιότ τον σπαστικό Road Runner; Πόσες φορές θελήσατε να δείτε τον Σιλβέστρο να γραπώνει τον ενοχλητικό Τουίτι; 















Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Όλες οι Γυναίκες Είναι Π......!!!

Posted: 08 Sep 2011 02:11 PM PDT


Όλες οι Γυναίκες Είναι Π......!!!

Χαβαλές


Εάν ο τίτλος του άρθρου ήταν «Διαφήμιση» , τότε δεν θα το διάβαζε κανείς! Τώρα εξασφάλισα  πως  θα το διαβάσουν ΟΛΟΙ οι άνδρες για να συμμεριστούν την άποψή μου , να συμφωνήσουν μαζί μου και να βγάλουν το άχτι τους στα «σχόλια»…. Και ΟΛΕΣ οι γυναίκες
για να μου τη «πουν» , να με βρίσουν όσο δεν έβρισαν ποτέ και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους απέναντι στο ανδρικό φύλλο , δείχνοντας το πόσο μαμάτες είναι!
Περιμένετε!!!! Mη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα!
Όπως θα  κατανοήσατε σαΐνια μου ο τίτλος ήταν παραπλανητικός! Και γιατί?  Διότι ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ στις μέρες μας για να τραβήξουν τη προσοχή του κάθε αγαθοεξυπνοστουρνοχαζουλη που υπάρχει….
Και ναι! Μου τη δίνουν ! Στα νεύρα! Πάρα πολύ …ειδικά οι διαφημίσεις που γνωρίζουν πως το προϊόν που  προβάλλουν  είναι άχρηστο από όλες τις πλευρές!! Τόσο άχρηστο όσο να προσπαθείς να πουλήσεις ψυγείο σε Εσκιμώο ….(γεδ) ----(γεδ=γελαω εξω δυνατα = lol).
Έτσι λοιπόν μέσα στα νεύρα που είχα , μου ήρθε η ιδέα να κράξω μερικές από τις «αγαπημένες» μου διαφημίσεις….
Και ξεκινάω ….
Ακουστικό που είναι ενισχυτής ήχου! !! Μόλις το άκουσα αμέσως είπα : ουυυοαααου!! Τώρα θα μπορώ να κατασκοπεύω συζητήσεις από απόσταση 15 μέτρων χωρίς να με πάρει πρέφα κανείς !….ααα!..και ο παππούς μου  σκέφτηκα θα μπορεί επιτέλους να ακούει πιο χαμηλά τη  τηλεόραση χωρίς  να μου πρήζει τα αφτιά!
Και όλα αυτά όπως λέει και η διαφήμιση μπορούν να γίνουν από μια  τόσο δά!  Μικρή …Συσκευούλα που είναι διακριτική και κανείς δεν θα τη πάρει χαμπάρι…
Η συσκευή είναι  κάτι σαν αυτή:
<φωτο 1>


Uploaded with ImageShack.us
Διακριτική ..έτσι?? ΌΧΙ.??  Όχι εεεε?  Είναι τόσο διακριτική , όσο αυτή:


Uploaded with ImageShack.us
Και αυτή:


Uploaded with ImageShack.us
Οκ…πάω πάσο! Το ακουστικό δεν μοιάζει απλώς με Bluetooth…είναι ολόιδιο με :


Uploaded with ImageShack.us
Και είναι όντως μία εύχρηστη και μικροσκοπική συσκευή που κανείς δεν πρόκειται να παρατηρήσει !! Σχεδόν καλύπτει ολόκληρο το αφτί σας… οπότε ειδικά εσείς οι γυναίκες δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε κόπο και να σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σκουλαρίκια και αΐδιες ..! Αρκεί να πάρετε το εύχρηστο – μικροσκοπικό και κομψό ακουστικό από το τηλεορασομαρκετινγκ! Καλέστε τώρα και οι δυο πρώτοι θα κερδίσουν  τον τύπο στη παραπάνω φωτογραφία….

Η διάσημη αυτή ζώνη αδυνατίσματος που ισχυρίζεται ότι με συσπάσεις των μυών και με το να κάθεσαι δέκα λεπτά την ημέρα μπορείς να γίνεις έτσι:


Uploaded with ImageShack.us
Ναι …όντως..μόνο που το βλέπω σκέφτομαι ότι και ο Bruce Lee τέτοια ζώνη φορούσε …Είναι η ζώνη που τη φοράς και γίνεσαι κατευθείαν Ραμπο!!! Μυς ξεπετάγονται από παντού , όπως και φλέβες! ! Τα βυζιά σου γίνονται μεγαλύτερα και από του King Kong και φτιάχνεις μία σωματάρα σαν και αυτού του «παίδαρου» στη φωτογραφία…
Οπότε από αύριο σκέφτομαι να καθίσω στη πολυθρονάρα μου και να τρώω ντοριτος την ώρα μου η ζώνη θα μου κάνεις συσπάσεις ….!!
Για όνομα του θεού και της παναγίας!!! Που ζούμε???  Ξυπνήστε!!
Το μαγικό σιρόπι του αδυνατίσματος:
Μοιάζει κάπως έτσι:


Uploaded with ImageShack.us
Με δύο κουταλιές την ημέρα  βοηθάτε τον οργανισμό σας να αφαιρέσει βάρος , λίπος και «πόντους» από τη κοιλιά...! Σύμφωνα με ευχαριστημένους πελάτες , μπορεί να χάσετε από 5-10 κιλά μέσα σε ένα μήνα! Τέλειο??? Απίστευτο?? Δεν υπάρχει????? (αφού δεν υπάρχει…τότε πώς??) Και λέω εγώ τώρα….! Γιατί άραγε να υπάρχουν αυτά τα τετράγωνα κτήρια που γράφουν "GYM" / «Γυμναστήριο» και μέσα σε αυτά είναι κάτι «τυπάκια» και  τύπισσες που χτυπιούνται ολημερίς για να φτιάξουν το τέλειο σώμα και δεν μπορούν απλά να αγοράσουν το θαυματουργό αυτό προϊόν? Και αναρωτιέμαι: Γιατί ποτέ στις διαφημίσεις αυτές δεν δείχνουν χοντρούς ανθρώπους να πίνουν τα θαυματουργά ροφήματα και βάζουν συνέχεια κάτι θεογκομενάρες που δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας?? Γιατί άραγε….


Uploaded with ImageShack.us
Ελπίζω να καταλάβατε το γιατί…
Δεν ξέρω για εσάς , πάντως εμένα αυτού του είδους οι διαφημίσεις μου θυμίζουν τα λουκι λουκ που διάβαζα μικρός όπου υπήρχε πάντα ο ψεύτης πλανόδιος της περιοχής που πουλούσε το θαυματουργό «ελιξίριο» το οποίο έδινε υπεράνθρωπη δύναμη σε όποιον το κατανάλωνε ……αλλά τελικά ΤΡΙΧΕΣ!!! Τίποτα δεν έδινε , παρά μερικά σπυριά που έβγαζαν από την αλλεργία που προκαλούσε….
Τελικά δεν διαφέρει από τη πραγματικότητα του σήμερα …..Δυστυχώς..
Γι' αυτό κορίτσια αγοράστε το μαγικό ζωμό για να γίνετε κι εσείς σαν αυτή την ασχημομούρα Jessica Alba….
Η φορητή «μικρή» και βολική σάουνα: Καλά …ΕΕΕ …εδώ μιλάμε για το υπέρτατο προϊόν!! Μπαίνεις μέσα , τη βάζεις στη πρίζα και κάθεσαι στο βολικό καθισματάκι διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο …και ΤΣΟΥΠ! !! Σε μία ώρα γίνεσαι μια κορμάρα ατελείωτη που θα τη ζηλέψουν όλες οι φίλες σου…
Αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο:


Uploaded with ImageShack.us
Ιδού  μια τεράστια καπότα!! Χρησιμεύει και στην εξοχή , αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για σκηνή ή κάτι σαν όρθιοκαθιστό sleeping bag.Επίσης δεν πιάνει πολύ χώρο και το καλύτερο?????
Εάν τηλεφωνήσετε ΑΜΕΣΩΣ τώρα , θα πάρετε δώρο άλλη μία φορητή σάουνα για άνδρες , έτσι ώστε να μπορείτε να κάθεστε παρέα με το σύζυγο σας βλέποντας τηλεόραση στο «καθιστικό» και να απολαμβάνετε ταυτόχρονα μια ξεκούραστη και χαλαρωτική σάουνα!
Τα βαράκια :
Έλα… δεν μπορεί να μην τα έχει πάρει το μάτι σου! Είναι τα γνωστά σε όλους πλέον κουνιστά – δονούμενα βαράκια ..!


Uploaded with ImageShack.us
Το κουνάς λίγο , το κουνάς πολύ και το πάν είναι η τεχνική! (ρήμα)
Και φυσικά γίνεσαι σαν τη κοπέλα της φωτογραφίας η οποία προφανώς θα γυμνάζεται όλη της τη ζωή! Κι εσύ πιστεύεις ότι με το ένα χέρι στο βαράκι …και το άλλο χέρι ( άντε να μη πω που) θα γίνεις σαν και αυτή…
Ειδικά η πρώτη αριστερά από τις τρείς φωτογραφίες …. παραπέμπει το μυαλό μου σε άλλα πράγματα…(ααχχ…βρώμικο μυαλό) .
Τα παπούτσια που τα φοράς και γυμνάζεσαι απλά περπατώντας!


Uploaded with ImageShack.us
Είναι τα γνωστά πλέον παπούτσια τα οποία υποτίθεται ότι γυμνάζουν με το περπάτημα …μηρούς , γλουτούς , κοιλιακούς , αστειακούς κ.α
Πρώτον!! Είναι κακάσχημα!!! Και δεύτερον …! ΔΕΝ γυμνάζουν τίποτα!!
Το μόνο που κάνουν και για το οποίο είναι χρήσιμα… είναι ότι σου δίνουν γύρω στους 7 πόντους τακούνι και έτσι νιώθεις λίγο χαρούμενος/νη.
Το κλασσικό που ακούω από κοπέλες που φοράνε τα παπούτσια αυτά , είναι ότι είναι μοδάτα και ότι γυμνάζουν και σφίγγουν τον ποπό!!
Όπως λέει κι ένας φίλος μου: ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ!!!!
Βρε χαζούλη …η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ!! Είναι απλά παπούτσια που ούτε τα  φοράς και πετάς , αλλά και ούτε αδυνατίζεις-γυμνάζεσαι.  Και το πιο τρελό είναι ότι τα διαφημίζουν σε κάτι γυναίκες που φοράνε κοντά σορτσάκια !! Αηδία σκέτη! ! Τουλάχιστον να τα δείχνανε με μακρύ παντελόνι έτσι ώστε να μη φαινότανε ότι είναι κάτι σαν τακούνι με ελαστική σόλα…. τότε θα ήταν κάπως καλύτερα.., αλλά και πάλι αποτελεί μια παπαριά ολκής !!
Αγαπητέ άνδρα αναγνώστη , παρακαλώ σταμάτα να "rollareis" με το ποντίκι πιο πάνω τη σελίδα για να βλέπεις την Alba….ΟΚ είναι άσχημη και το ξέρουμε!
Υ.Γ à Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια…
Με μπόλικη αγάπη
«Like»
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ατάκες διάσημων για το σεξ...

Posted: 08 Sep 2011 02:07 PM PDT


Ατάκες διάσημων για το σεξ...


1. Οι άντρες ξυπνάνε με διέγερση το πρωί. Ξυπνάμε και σας θέλουμε. Οι γυναίκες σκέφτονται, "πώς μπορεί να με θέλει έτσι που είμαι πρωί-πρωί;" Αλλά είναι επειδή δεν σας βλέπουμε. Το αίμα δεν φτάνει μέχρι το οπτικό νεύρο μας, έχει πάει αλλού.
Andy Rooney

2. Το καλό με τον αυνανισμό είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα.
Truman Capote

3. Γιατί να ακούω συμβουλές ως προς το σεξ από τον πάπα; Αν ξέρει για τι πράγμα μιλάει, κακώς ξέρει!
George Bernard Shaw

4. Το σεξ χωρίς αγάπη είναι μια κενή εμπειρία, αλλά σε σχέση με άλλες κενές εμπειρίες, δεν είναι κι άσχημη.
Woody Allen

5. Το σεξ ανάμεσα σ'έναν άντρα και μία γυναίκα μπορεί να είναι υπέροχο, αρκεί να μπείς ανάμεσα στον σωστό άντρα και στη σωστή γυναίκα.
Woody Allen

6. Η αγάπη είναι η απάντηση, αλλά όσο περιμένουμε την απάντηση, το σεξ εγείρει ορισμένες πολύ καλές ερωτήσεις.
Woody Allen

7. Η λογοτεχνία ασχολείται κυρίως με ανθρώπους που κάνουν σεξ και όχι με ανθρώπους που μεγαλώνουν παιδιά.. Η ζωή είναι το ακριβώς ανάποδο.
David Lodge

8. Οι καπότες δεν σου σώζουν πάντα τη ζωή. Ένας φίλος μου φορούσε καπότα και τον χτύπησε λεωφορείο.
Rob Rubin

9. Οποιος πιστεύει ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι του, έμεινε στάσιμος στη Γεωγραφία.
Robert Byrne

10. Όταν ένας άντρας πάει σε μια πουτάνα, δεν την πληρώνει για το σεξ, την πληρώνει για να φύγει.
Ανώνυμος

11. Όταν ένας άντρας λέει βρωμόλογα σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει βρωμόλογα σ'έναν άντρα, είναι 6 ευρώ το λεπτό περίπου.
Ανώνυμος

12. Η αντίδρασή μου στις τσόντες είναι η εξής: μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, θέλω να πάω σπίτι μου να πηδηχτώ. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, δεν θέλω να ξαναπηδηχτώ ποτέ στη ζωή μου.
Erica Jong

13. Αυνανισμός: η κυριότερη σεξουαλική δραστηριότητα της ανθρωπότητας. Στον19ο αιώνα, ήταν ασθένεια. Στον 20ο, είναι θεραπεία.
Thomas Szasz

14. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σεξ επι χρήμασι και στο τζάμπα σεξ είναι ότι συνήθως το τζάμπα σεξ κοστίζει πολύ ακριβότερα.
Brendan Francis

15. Το σεξ μετά τα 80 είναι σαν να παίζεις μπιλιάρδο με σπάγκο αντί για στέκα.
Camille Paglia

16. Νυμφομανής: μια γυναίκα που έχει μανία με το σεξ όσο και ο μέσος άντρας.
Mignon McLaughlin
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Fivos Tsountas likes Panathinaikos.

Posted: 08 Sep 2011 02:00 PM PDT

facebook
Fivos Tsountas likes Panathinaikos.
Update Panathinaikos
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

To Ποντίκι -

Posted: 08 Sep 2011 01:53 PM PDT

To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Posted: 09 Sep 2011 07:04 AM PDT

9/9, Ηρώδειο

Τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες μουσικές παραστάσεις του, ο Σταμάτης Σπανουδάκης δίνει συναυλία, όπου μαζί με τις παλιότερες μελωδίες του θα παρουσιάσει και καινούργια μουσικά έργα από το νέο άλμπουμ του «Θέλω να 'μια πάντα μαζί σου» καθώς και μερικά ακυκλοφόρητα κομμάτια. Κατά την επικύρωση του εισιτηρίου οι θεατές θα λάβουν δωρεάν τον τελευταίο δίσκο του.

 

Περί μαγείας

Posted: 08 Sep 2011 05:36 PM PDT

Giordano Bruno
Μετάφραση: Ευγενία Γραμματικοπούλου
Εισαγωγή - Επιμέλεια: Σμάρω Φιλιππίδου
Εκδόσεις: Εξάντας
Σελ.: 118

Φιλόσοφος, μαθηματικός και αστρονόμος, ο Giordano Bruno υπήρξε μια εξέχουσα προσωπι­κότητα της Αναγέννησης, ο οποίος όπως και άλλοι την ίδια περίοδο καταπιάστηκαν με το ζήτημα της μαγείας, όχι με την τρέχουσα λαϊκή αντίληψη που έχει επικρατήσει, για αυτό και προτρέχει στην αρχή κιόλας του έργου του να διευκρινίσει ότι «οι σημασίες της λέξης μαγεία είναι τόσες όσες και τα είδη των μ...

Επιτήρηση και τιμωρία: Η γέννηση της φυλακής

Posted: 08 Sep 2011 05:32 PM PDT

Michel Foucault
Μετάφραση: Τάσος Μπέτζελος 
Εκδόσεις: Πλέθρον 
Σελ.: 353

Κορυφαίο έργο του Γάλλου διανοητή, όπου ανοίγε­ται ένα τεράστιο όσο και απεριόριστα γοητευτικό θέμα που σχετίζεται με την πολιτική ιστορία των σωμάτων. Ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες πολιτικού πολιτισμού είναι το - λεγόμενο - σωφρο­νιστικό σύστημα που διαθέτει κάθε χώρα. Με δυο λόγια οι φυλακές αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας που ζούμε αλλά και της ηθικής που τη διέπει. Όταν τον 19ο αιώνα τα ικρι...

Πιο νύχτα δεν γίνεται

Posted: 08 Sep 2011 05:29 PM PDT

Σταύρος Σταυρόπουλος
Σημειώσεις για το τέλος του ανθρώπινου μύθου 
Εκδόσεις: Οξύ 
Σελ.: 241

Το φως της νύχτας είναι το πιο δύσκολο, είναι η επι­νόηση ενός θαύματος που δεν υπάρχει, η ουτοπία της αθεράπευτης αισιοδοξίας μας. Ο Σταυρόπουλος περιδιαβαίνει τα νυχτερινά τοπία, όπως ένα πλοίο στο βάθος μιας νυχτερινής θάλασσας. Ανείπωτη μοναξιά, ένας κόσμος ντεκόρ, τόση ψευτιά πώς χώρεσε στα όνειρά μας; Αλλά και η αλήθεια πώς πέρασε σαν τρεχούμενο νεράκι μέσα από τα νιάτα μας στους δρόμους που αγαπήσαμ...

Το μπάχαλο με τα βιβλία

Posted: 08 Sep 2011 11:01 AM PDT

Τη δική τους εκδοχή για το μπάχαλο με τα σχολικά βιβλία έδωσαν χθες σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων , μι­λώντας για μια από τις χειρότερες χρονιές των τελευταίων 35 χρόνων σε ό,τι αφορά τη διανο­μή των βιβλίων.

Κι αυτό γιατί τέσσερις μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς έχει εκδοθεί το 20% με 30% των σχολικών βιβλίων «που θα φτάσουν εγκαίρως στις σχολικές μο­νάδες», ενώ το θέμα θα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως μέχρι τα μέσα ...

Παπακωνσταντίνου: «Εκτός χρηματιστηρίου η πώληση της ΔΕΗ»

Posted: 08 Sep 2011 10:45 AM PDT

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προέβη σε δηλώσεις, σημειώνοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η πώληση της ΔΕΗ μέσω Χρηματιστηρίου λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι επιλογές που προκρίνει η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της επιχείρησης είναι η είσοδος στρατηγικού επενδυτή ή η πώληση θυγατρικών της ΔΕΗ».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρόσβαση τρίτων στη λιγνιτική παραγωγή της ΔΕΗ, επισημαίνοντας πως «θα καταλήξουμε σε ένα συνδυασμό π...

Ετοιμάζεται με.. ποτάκι

Posted: 08 Sep 2011 10:15 AM PDT

Στο παρελθόν ο Κώστας Καρα­μανλής προτιμούσε να συντρώγει με τους βουλευτές του κόμματός του εν όψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Τώρα ο Αντ. Σαμαράς και εν μέσω κρίσης προτιμά να τη βγάζει ξεροσφύρι στα γραφεία του κόμματός του με καφέ και αναψυκτικά. Χθες μάλιστα συνάντησε ομάδα βουλευτών στο φουαγιέ των γραφείων της Ν.Δ. στη Λ. Συγγρού και πί­νοντας ένα… ποτάκι ανέπτυξε τις απόψεις του για το τι πιστεύει ότι θα συμβεί από 'δώ και εμπρός.

Και με δυο λόγια, το συμπέρασμα από τη συζήτηση...

''Δεν αυτοκτόνησε ο Τσαλικίδης''

Posted: 08 Sep 2011 10:12 AM PDT

Γράφει ο Κώστας Μερκουράκης

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξή τύπου που παρέθεσε η οικογένεια του Κ. Τσαλικίδη, αμφισβητώντας το ιατροδικαστικό πόρισμα περί αυτοκτονίας του και παρουσιάζοντας φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο μετά τον θάνατό του…

Οι συνήγοροι της οικογένειας επιδιώκουν την ανάσυρση της υπόθεσης που με… επιμέλεια είχε εναποθέσει στο αρχείο η κυβέρνηση της ΝΔ, με την ανοχή των δικαστικών αρχών, παρά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει, και στην προσπάθεια της να τραβήξει τα «αποτρα...

Κανονικά θα έρθει στην Ελλάδα το ΔΝΤ

Posted: 08 Sep 2011 09:59 AM PDT

Δεν αλλάζει το χρονοδιάγραμμα που έχει σχεδιάσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , σχετικά με την έλευση της Τρόικας στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η αποστολή, η οποία έφυγε από την Αθήνα στις 2 Σεπτεμβρίου, σκοπεύει να επιστρέψει «σε δέκα ημέρες». 

Ερωτηθείς σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία: «Δεν έχω τώρα μια συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως, όπως έλεγε η ανακοίνωση, αυτό θα γίνει προς τα μέσα Σεπτεμ...

Έκλεψαν… κολυμπήθρα

Posted: 08 Sep 2011 09:22 AM PDT

Το ακούσαμε κι αυτό: στη Λάρισα έκλεψαν από την εκκλησία κολυμπήθρα για να αξιοποιήσουν τον χαλκό, η τιμή του οποίου έχει ανέλθει στα 8.500 ευρώ ο τόνος. Έτσι λοιπόν, μετά τους αρχαιοκάπηλους και τους διαρρήκτες κάθε είδους, η χώρα απέκτησε και συμμορίες κυνηγών χαλκού, οι οποίοι, εκτός από κολυμπήθρες, «απαλλοτριώνουν» καπάκια υπονόμων, κάγκελα, προστατευτικά κιγκλιδώματα γεφυρών, μετασχηματιστές από τη ΔΕΗ και καλώδια του ΟΣΕ για να μαζέψουν τον χαλκό. Και μη χειρότερα… A.X

Στην δημοσιότητα οι 6000 μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου

Posted: 08 Sep 2011 09:19 AM PDT

Τα στοιχεία έξι χιλιάδων νομικών προσώπων κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ληξιπρόθεσμες οφειλές μεγαλύτερες από 150.000 ευρώ ανάρτησε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σύνολο των οφειλών που περιλαμβάνονται στον πίνακα ξεπερνά τα 30 δισ. ευρώ από τα 42 δισ. ευρώ συνολικά των ληξιπροθέσμων οφειλών. Η ανάρτηση των ληξιπροθέσμων οφειλών φυσικών προσώπων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τη...

«Απελπισμένος είμαι, όχι αγανακτισμένος…»

Posted: 08 Sep 2011 09:03 AM PDT

Γράφει ο Δημήτρης Τσιμούρας, Καθηγητής Φυσικής

«Απελπισμένος είμαι, όχι αγανακτισμένος» φώναζε σήμερα το πρωί μικροέμπορος, στην αγορά της Βέροιας. Φώναζε και ακουγόταν μακριά. «Εσείς τους ψηφίζετε» μουρμούρισε ένας περαστικός και καλά που δεν ακούστηκε η φωνή του. Η αντίδραση ενός απελπισμένου είναι απρόβλεπτη. Το μάτι του είναι  θολωμένο, του φταίνε όλοι και όλα. Δεν μπορεί να δει την αιτία του κακού,  εύκολα χειραγωγείται από τους μαέστρους της παραπληροφόρησης και εύκολα στρέφεται σε λάθος...

Μόσιαλος: Η κατεύθυνση Λοβέρδου μας βρίσκει σύμφωνους

Posted: 08 Sep 2011 09:00 AM PDT

Κάλυψε η κυβέρνηση τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, την Πέμπτη, σχετικά με τις δηλώσεις του για τους δημοσίους υπαλλήλους. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ανέφερε πως: «η κατεύθυνση που έδωσε ο Α. Λοβέρδος για παραγωγικό δημόσιο τομέα μας βρίσκει σύμφωνους όλους», όπως επίσης είπε πως το ύφος των δηλώσεων αποτελεί «προσωπικό θέμα».

«Ο κ. Λοβέρδος έθεσε ένα γενικότερο πλαίσιο για το κατά πόσο ο δημόσιος τομέας θα συμβάλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας» σημείωσε ο Η. Μόσιαλο...

Έκληση για εθνική συνεννόηση θα κάνει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ

Posted: 08 Sep 2011 08:43 AM PDT

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, θα θέσει μια σειρά ζητημάτων, όπως τις μεγάλες αλλαγές που προωθούνται, το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας, ζητήματα ευνομίας και δικαιοσύνης, ποιοι και γιατί αντιστέκονται ενώ σκοπεύει να καλέσει σε εθνική συνεννόηση και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος κατά τη διάρκεια άτυπης ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους.

Σχετικά με τις διεθνείς επαφές του πρωθυπουργο...

Μαγκιά από Μαγκέτι

Posted: 08 Sep 2011 08:35 AM PDT

Οι μεγάλοι «σταρ» δεν είναι μεγάλοι μόνο μέσα στα γήπεδα, αλλά κι έξω από αυτά! Το «Sentragoal» αποκάλυψε ότι ο Κόρεϊ Μαγκέτι θα δωρίσει την αμοιβή που θα λαμβάνει από τον ΠΑΟΚ, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας μας. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο ο Αμερικανός γκαρντ θα έχει κάνει τεράστια… μαγκιά! Κάποιοι πιο κακεντρεχείς πάντως στη συμπρωτεύουσα, ισχυρίζονται πως και η… Εφορία έχει παίξει το ρόλο της για μια τέτοια απόφαση! Μάλλον πρόκειται για κακίες των… Αρειανών! Σημασία πάντως έχει ότι θα ωφελ...

Με απώλειες έκλεισε το Χ.Α

Posted: 08 Sep 2011 08:28 AM PDT

Αρνητικό κλίμα επικράτησε την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να διαμορφώνεται στις 886,77 μονάδες καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 4,59% και τον τζίρο των συναλλαγών να φτάνει τα 56,23 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση κατά 5,53%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,74% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραψε πτώση 0,82%.

Μεγάλη πτώση κατέγραψε ο τραπεζικός δείκτης, ενώ σημαντικές απώλειες παρουσίασαν ...

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο Λοβέρδος με τον Απόστολο Κακλαμάνη

Posted: 08 Sep 2011 08:23 AM PDT

Γράφει ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με τον πρώην πρόεδρο του Κοινοβουλίου Απόστολο Κακλαμάνη, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Λοβέρδος κατά των δημοσίων υπαλλήλων. Ο κ. Κακλαμάνης από το βήμα του Κοινοβουλίου τόνισε: «Είμαι αντίθετος με την απαξία εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, οι οποίοι βλέπουν ότι πυροβολούνται όλοι, γιατί αυτοί που πυροβολούν δε θέλουν ένα σύγχρονο κράτος, αλλά απλώς θέλουν να συνεχίσουν να...

Τρισέ: Η Ελλάδα θα λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις

Posted: 08 Sep 2011 08:06 AM PDT

«Η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της» τόνισε ο επικεφαλής της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ.

Ο κ. Τρισέ σημείωσε παράλληλα ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι μπροστά από τους δημοσιονομικούς της στόχους «και υποθέτουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι απαραίτητο γι' αυτό».

«Συνεχίζουμε και εμμένουμε στη θέση μας, ζητώντας από όλες τις κυβερνήσεις να εφαρμόζουν πλήρως ό,τι είναι απαραίτητο, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολί...

Προκλητικότατες οι φοροαπαλλαγές για την εκκλησία

Posted: 08 Sep 2011 07:56 AM PDT

Γράφει ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου με έγγραφό του που διαβίβασε στην Βουλή διευκρίνησε τις διαδικασίες φορολόγησης κατά την εμπορική δραστηριότητα ναών και μοναστηριών. Όπως προκύπτει από το συγκεκριμένο έγγραφο, «οι εισφορές στους ιερούς ναούς και τα μοναστήρια που γίνονται επ' ευκαιρία τέλεσης μυστηρίων, υπό τον τύπο της δωρεάς για την ενίσχυση του εκκλησιαστικού έργου, δεν αποτελούν αντικείμενο του Φ.Π.Α.». Όπως τονίζει ...

Ο σπασίκλας μαθητής Λοβέρδος

Posted: 08 Sep 2011 07:27 AM PDT

Ο Αντρέας Λοβέρδος μπορεί να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί του, ούτε άλλη άποψη από τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση για όσα πράττει, αλλά κάθε τρεις και λίγο βγαίνει και κάνει την κριτική τους στους υπόλοιπους. «Η δουλειά έπρεπε να είχε γίνει τον Αύγουστο και με πληθωρικό τρόπο» είπε σε συνέντευξή του, και το ερώτημα είναι αν θεωρεί ότι πολιτικά το να παριστάνει τον σπασίκλα μαθητή που καρφώνει στον καθηγητή τους συμμαθητές του θα τον βγάλει κάπου.. A.X

Αιωρείται η εκταμίευση της επόμενης δόσης

Posted: 08 Sep 2011 07:22 AM PDT

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη», τόνισε ο Αμαντέου Αλταφάζ στους δημοσιογράφους, σε σχετικό ερώτημα για το αν υπάρχει πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από τη νομισματική ένωση.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε πως η Ελλάδα θα μπορεί να λάβει περαιτέρω οικονομική βοήθεια μόνο αν εκπληρώσει συγκεκριμένους όρους.

Οι δηλώσεις Αλταφάζ έγιναν στη σκιά της έντονης προειδοποίησης προς την Ελλάδα, του Γερμανού υπουργού Οικο...

Κατά της εργασιακής εφεδρείας εννέα βουλευτές του ΠΑΚΟΚ

Posted: 08 Sep 2011 07:21 AM PDT

Εννέα βουλευτές του ΠΑΚΟΚ τάχθηκαν κατά της εργασιακής εφεδρείας και μάλιστα έστειλαν έγγραφο στους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς κρίνουν ότι «δεν έχει εκπονηθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο άμεσης εφαρμογής, που θα στοχεύσει στην σωστή και άρτια στελέχωση ελλειμματικών υπηρεσιών και οργανισμών, με το θεωρούμενο πλεονάζον προσωπικό».

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές ζητούν από την κυβέρνηση να ανασυγκροτήσει τις υπηρεσίες του Δημοσίου και τους οργανισμούς και να αξιοποιήσει τ...

Ένταση στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Posted: 08 Sep 2011 07:18 AM PDT

Μικρής διάρκειας ένταση επικράτησε την ώρα που οι φοιτητές πραγματοποιούσαν πορεία μπροστά από τη Βουλή καθώς μια ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησε να εισχωρήσει ανάμεσα στα μπλοκ και να προκαλέσει επεισόδια.

Παράλληλα άγνωστοι επιτέθηκαν σε συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης με αποτέλεσμα μια ηχολήπτρια του καναλιού να τραυματιστεί ελαφρά στο φρύδι.

Νωρίτερα γονείς, φοιτητές, μαθητές και καθηγητές πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας. 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τους φ...

Ο μητροπολίτης Πειραιώς προειδοποιεί ότι αν χωρίσουν πολιτεία – εκκλησία θα δούμε μητροπολίτες-βουλευτές στο Κοινοβούλιο

Posted: 08 Sep 2011 07:15 AM PDT

Γράφει ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απηύθυνε προειδοποίηση πρός τους πολιτικούς ότι αν τελικά γίνει ο χωρισμός πολιτείας-εκκλησίας,θα καταργηθεί αυτοδικαίως το ασυμβίβαστο των κληρικών να μετέχουν στην πολιτική σκηνή της χώρας και θα δούμε μητροπολίτες-βουλευτές στο Κοινοβούλιο. Αυτό και αν είναι η ολοκλήρωση του θεάτρου του παραλόγου! Προφανώς, ο μητροπολίτης Πειραιώς αισθανόμενος ανασφάλεια για το μέλλον του ρόλου της εκκλησίας, θέλησε να ασκήσ...

[★†ⓛⓞⓢⓣ ⓔⓜⓟⓘⓡⓔ†★ ⓋⓛⓅ★] διαβασα ολους τους κανονες της συγκεκριμενης...

Posted: 08 Sep 2011 01:50 PM PDT

διαβασα ολους τους κανονες της συγκεκριμενης...
Katerina Tzampazi 8 Σεπτεμβρίου 11:50 μ.μ.
διαβασα ολους τους κανονες της συγκεκριμενης ομαδας και συμφωνω απολυτα με ολους!!! Απο κανονες ευγενειας ομως υστερει μαλλον ο διαχειριστης της ομαδας!!!! δεν θα επρεπε πρωτα να ρωτηθω αν θελω να συμμετασχω????

Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

Mustafa Aksal likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 08 Sep 2011 01:47 PM PDT

facebook
Mustafa Aksal likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

[★†ⓛⓞⓢⓣ ⓔⓜⓟⓘⓡⓔ†★ ⓋⓛⓅ★] Νέο έγγραφο: Κανόνες chat για τους χρήστες

Posted: 08 Sep 2011 01:30 PM PDT

δημιούργησε το έγγραφο "Κανόνες chat για τους...
Κόζα Νόστρα δημιούργησε το έγγραφο "Κανόνες chat για τους χρήστες"

Κανόνες chat για τους χρήστες

Κανόνας 1ος:

Απαγορεύεται να αντιγράφετε και να μεταφέρετε στο κεντρικό δωμάτιο αυτά που σας γράφει κάποιος χρήστης σε ιδιωτική συνομιλία. Οι συνομιλίες αυτού του τύπου αποτελούν προσωπικό δεδομένο.

Οι διαχειριστές (moderators) έχουν το δικαίωμα μετά από μία τέτοια ενέργεια να αποβάλλουν το χρήστη από το chat.

Κανόνας 2ος:

Απαγορεύεται να γράφετε στο κενρικο δωματιο τηλέφωνα, email, προσωπικά στοιχεία ή links από προσωπικές ή άλλες σελίδες.

Κανόνας 3ος:

Απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους προσβλητικές, ρατσιστικές, χυδαίες και γενικα προκλητικές εκφράσεις ή να χρησιμοποιείτε το chat για την αποστολή οποιουδήποτε είδους παράνομου υλικόύ.

Κανόνας 4ος:

Απαγορεύεται αυστηρά το cybersex σε οποιοδήποτε χώρο του chat, γιατί στο chat δε γνωρίζουμε με ποιόν συνομιλούμε και το χρησιμοποιούν και ανήλικα παιδιά.

Κανόνας 5ος:

Απαγορεύονται οι παρατηρήσεις και υποδείξεις από τους χρήστες στους διαχειριστές όταν αυτοί αποβάλλουν κάποιον χρήστη από το chat. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποβάλλουν κατά την κρίση τους κάποιον και αν υποπέσουν σε λάθος αποβολές αυτό θα το κρίνουν οι admininstrators του LOST EMPIRE.

Κανόνας 6ος:

Απαγορεύεται το flooding (δημοσίευση μεγάλων κειμένων όπως και άσκοπων emoticons).

Κανόνας 7ος:

Χρήστες κάτω των 15 ετών θα πρέπει να το δηλώνουν στους moderators για να μπορούν να έχουν προστασία από αυτούς.

Χρηστες κατω των 12 ετων απαγορευονται απo το chat.

Κανόνας 8ος:

Καλό είναι να αποτρέπεται η διοργάνωση μαζικών συναντήσεων των users χωρίς την εγκριση του LOST EMPIRE. Οι δημιουργία μαζικών συναντήσεων μπορεί να υποκρύπτει δόλο, όπως παιδεραστία κερδοσκοπία κ.τ.λ. Το LOST EMPIRE με τον κανόνα αυτό θέλει να προστατέψει τυχον ανηλικους users η users νεαρής ηλικίας, και να αποτρέψει επίδοξους κερδοσκόπους που θέλουν να επωφεληθούν από την παρέα, την φιλία και τις γνωριμίες που μπορεί και προσφέρει το chat.

Οδηγίες προς τους moderator και administrator

 

Οδηγίες προς τους moderator

Ποιοι γίνονται συντονιστές(moderators);

Συντονιστές μπορούν να γίνουν μέλη του lost_empire που δεν έχουν πέσει σε κανένα παράπτωμα , δεν είναι συντονιστές άλλων παρεμφερών φορέων στο Διαδίκτυο και έχουν συνεισφέρει στο chat.    Οι συντονιστές ορίζονται από την ομάδα του Lost Empire, οπότε αυτή το κρίνει απαραίτητο.

 

Φυσιογνωμία διαχειριστή

 

Τον διαχειριστής του chat LOSTEMPIRE θα πρέπει να τον διέπει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά

Α. Θα πρέπει να είναι ευγενικός

Β. Να βοηθά τους χρήστες νέους ή παλιούς σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην εφαρμογή του chat (υπάρχουν βοήθειες αναρτημένες που καλύπτουν κάτι που δε θα γνωρίζετε)

Γ. Θα πρέπει να είναι ανεκτικός ως κάποιο σημείο το οποίο οριοθετείται βάση των κανόνων πιο κάτω.

Δ. Να μη μπλέκει τα προσωπικά του με την «δύναμη» του moderator.

Ε.Οι διαχειριστές να είναι μέλη του club του http://clubs.pathfinder.gr/LOST_EMPIRE και παράλληλα να συμμετέχουν ενεργά στα blogs.

Δεν ξεχνάμε ότι και οι διαχειριστές είναι χρήστες και μπαίνουν για διασκέδαση στο chat αλλά δεν ξεχνάμε επίσης ότι ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν το chat LOST EMPIRE

 

Κανόνες λειτουργίας διαχειριστή

  • Απαγορεύετε η κατάχρηση της «εξουσίας». Ο διαχειριστής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το αξίωμα του μέσα στο chat για να επιβληθεί σε κάποιον για προσωπικούς λόγους ή λόγους διάθεσης του.

  • Όχι στα άσκοπα ban. Βan γίνετε μόνο για τους εξής λόγους:

α) Όταν ένας χρήστης βρίζει χυδαία στο κεντρικό δωμάτιο

β) Όταν ένας χρήστης προσβάλει άλλους χρήστες στο κεντρικό δωμάτιο εφόσον ακολουθήσει προειδοποίηση με kick

γ) Σε περίπτωση που σας ενημερώνουν οι χρηστες ότι δεχονται link ανταγωνιστικά σε πριβε, αν δεν είναι admin μέσα κάνετε ban και κρατάτε το όνομα του χρήστη όποτε αν ξαναμπεί ταυτόχρονα με κάποιον admin τον ενημερώνετε για forever.

δ)Σε περίπτωση που κάποιος στείλει mail ,τηλέφωνο και άλλα προσωπικά στοιχεία.

 

Δεν κάνουμε ban

α) για προσωπικούς λόγους (επειδή κάποιος την έπεσε, πείραξε, ενόχλησε το flirt μας ή φίλο μας)

β) όταν μας βρίζουν ή βρίζουν άλλους χρήστες prive εκεί τους παραπέμπουμε στο ignore ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ.

γ) όταν μπαίνουν με πρόστυχα ονόματα ή φωτογραφίες κάνουμε πρώτα 2 προειδοποιητικά kick για αλλαγή και αν δε συμμορφωθεί γίνετε ban.

δ) όσο αφορά τα κεφαλαία στο κεντρικό δωμάτιο κάνουμε την παρατήρηση στο room αν δεν συμμορφωθεί γίνετε πάλι kick και αν πάλι όχι τότε γίνετε ban

ε) όταν μας μιλάνε χυδαία στο prive απλά ignore

 

6ωρο ban θα γίνετε στην περίπτωση που βρίσει κάποιος χρήστης στο room η δινει links για αλλες σελιδες,  ειδάλλως το ban που θα δίνουν οι moderator θα είναι 1ώρα.

 

Σε περίπτωση που παρατηρείτε ότι ένας χρήστης βρίζει επανειλημμένα στο room τότε απευθύνεστε στον admin για forever.

  • Όταν καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν ανήλικα παιδιά (κυριώς κοπέλες) μέσα στο δωμάτιο κάτω των 17 τα προσεγγίζουμε πριβε και απαιτούμε με όμορφο τρόπο να βάλουν την ηλικία δίπλα στο όνομα τους π.χ. "Μαρία 15" και τα ενημερώνουμε ότι σε κάθε τι που θα αντιμετωπίσουν εδώ μέσα θα πρέπει να προσεγγίσουν τους moderator ή τους admin. Σε περίπτωση που δε θα συμμορφωθεί με αυτό στα επόμενα 10 λεπτά της συζήτησης σας τότε θα κάνετε ban για 1ωρα.

  • Όταν γίνετε spam στο room (δηλαδή ένας χρήστης ρίχνει μικρά και συνεχόμενα μηνύματα στο room με κείμενα ή φατσούλες) τον προειδοποιούμε με kick και μετά αν συνεχίσει πάλι ban.

  • Οι moderators απαγορεύετε να έρχονται σε αντιπαράθεση για ένα λειτουργικό θέμα κυρίως και καλό θα ήταν ούτε για προσωπικό στο κεντρικό δωμάτιο. Ότι διαφορά υπάρχει θα λύνετε prive και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρνουν τότε θα απευθύνονται στους admin

  • Όταν αντιλαμβάνεστε μια λογομαχία - κόντρα μεταξύ 2 χρηστών (για προσωπικούς λόγους) στο κεντρικό δωμάτιο δεν θα παίρνετε το μέρος κανενός και θα τους παραπέμπετε να συνεχίσουν πριβέ. Σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται στο επόμενο 5λεπτο θα γίνετε ban για 1 ώρα όποιος χρήστης και να είναι.

Για να αποφύγουμε προσωπικές διενέξεις σας ενημερώνουμε ότι από εδώ και στο εξής μια αδικαιολόγητη συμπεριφορά ενός moderator θα μας φέρνει στη δύσκολη θέση να τον κάνουμε απλο μέλος.

Τέλος θα πρέπει όλοι να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες στο  http://clubs.pathfinder.gr/LOST_EMPIRE  για να μπορείτε να λαμβάνετε ανακοινώσεις που αφορούν το chat & το site.

 

 

 

 

 Τα προνόμια κερδίζονται ανάλογα με την προσφορά του κάθε μέλους ατομικά και δεν χαρίζονται.

(θα ήταν καλό οι διαχειριστές -owners, moderators- να έχουν στις προσωπικές τους σελίδες (Facebook ,hi5 κ.α) το room.)

Για οποιαδήποτε απορία στείλτε στο lost-empire@hotmail.com


Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

[Greek Dating - Free Web Cam Chat Room] Νέος σύνδεσμος

Posted: 08 Sep 2011 12:55 PM PDT


Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

[Ακούω, βλέπω και τα λέω] Νέος σύνδεσμος

Posted: 08 Sep 2011 12:51 PM PDT


Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

[Ακούω, βλέπω και τα λέω] Νέος σύνδεσμος

Posted: 08 Sep 2011 12:50 PM PDT


Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

[Ακούω, βλέπω και τα λέω] Νέος σύνδεσμος

Posted: 08 Sep 2011 12:50 PM PDT

Κόζα Νόστρα 8 Σεπτεμβρίου 10:50 μ.μ.

Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

[Ακούω, βλέπω και τα λέω] Νέος σύνδεσμος

Posted: 08 Sep 2011 12:50 PM PDT

Κόζα Νόστρα 8 Σεπτεμβρίου 10:49 μ.μ.
Να μη χαθείς ποτέ από τη ζωή μου - Μαρινέλλα
www.youtube.com
Μαρινέλλα - Να μη χαθείς ποτέ από τη ζωή μου - Marinella

Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

Seleo.gr News - Χωρις τον πρωθυπουργο για πρωτη φορα τα εγκανια της ΔΕΘ!!!

Posted: 08 Sep 2011 12:30 PM PDT

Seleo.gr Newsletter

ΕΚΤΑΚΤΟ. Χωρις τον πρωθυπουργο για πρωτη φορα τα εγκανια της ΔΕΘ!!!

Ο Γ.Παπανδρεου που φθανει σημερα με αφορμη τα εγκαινια της 76ης ΔΕΘ, δε θα παραστει στα..... εγκαινια της!!!Αυτο τουλαχιστον προκυπτει απο το προγραμμα της επισκεψης του εδω , που εξεδωσε το γραφειο τυπου του. Συμφωνα με αυτο , ο πρωθυπουργος θα

Read More

Έφτασε ο Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Πετώντας με τον πρωθυπουργό σε πτήση της γραμμής…Οι επιβάτες της πτήσης 126 της Aegean είδαν με έκπληξη να μπαίνει στο αεροπλάνο στις 7:30 το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου για να πετάξει μαζί τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Read More


 

______________________

"Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) και την οδηγία
2002/31/CE της ΕΕ, το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί
spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από
τη λίστα παραληπτών"

www.seleo.gr

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter μας, πατήστε εδώ: Unsubscribe

Mahir Uslu likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 08 Sep 2011 12:22 PM PDT

facebook
Mahir Uslu likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Maljia Alix Maljia likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 08 Sep 2011 11:58 AM PDT

facebook
Maljia Alix Maljia likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Υγειονομικοί έλεγχοι σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας

Posted: 08 Sep 2011 11:58 AM PDT

» Μίλτος Γήτας
-
Υγειονομικοί έλεγχοι ξεκινούν στα σχολεία όλων των βαθμίδων και κατηγοριών της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με στόχο την τήρηση των κανόνων υγιεινής και την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας προς κάθε περιφερειακή ενότητα, «έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις διασφάλισης των συστημάτων ύδρευσης, αποχέτευσης και διαχείρισης απορριμμάτων, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία ανθυγιεινών εστιών και να προστατεύεται η δημόσια υγεία».



Επίσης, έλεγχοι θα γίνουν και στα κυλικεία των σχολείων, ενώ σύμφωνα με την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, οι έλεγχοι αναμένεται να επεκταθούν και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν γύρω και σε μικρή απόσταση από τα σχολικά συγκροτήματα, διότι όπως αναφέρεται «είχαν διαπιστωθεί στο παρελθόν υγειονομικές παραβάσεις».

Στις περιπτώσεις που κατά τη διενέργεια των υγειονομικών ελέγχων, διαπιστωθούν παραβάσεις ή παραλήψεις, ανακοινώθηκε ότι «θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα η ισχύουσα υγειονομική νομοθεσία, προς κάθε κατεύθυνση, με την επιβολή κυρώσεων, με στόχο πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας».



Πηγή: zougla.gr


Περισσότερα... »

ΑΝΑΡΤΗΣΗ : GiorgosRounis[GR]


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Όχι στην εφεδρεία λένε με επιστολή - βόμβα σε Βενιζέλο 9 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Posted: 08 Sep 2011 11:58 AM PDT

» Μίλτος Γήτας
-
Κατά της εργασιακής εφεδρείας τάσσονται εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επιστολή τους προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτριο Ρέππα. Πρόκειται για τους: Βασίλη Κεγκέρογλου, Μιχάλη Τζελέπης, Νίκο Ζωϊδης, Δημήτρη Βαρβαρίγος, 'Ολγα Ρενταρή, Αθανασία Μερεντίτη, Βάσω Αλεξανδρίδου, Μιχάλης Παντούλα και Σπύρο Μοσχόπουλος.

Σε σημείο της επιστολής τους αναφέρουν:

«η κυβέρνηση κατά την άποψή μας αντί να εφαρμόσει την αντιδραστική πρόταση της ΝΔ για την εφεδρεία και τις πιθανές απολύσεις πρέπει α) να χαρακτηρίσει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους κρατικούς ως κρατικούς β) να προχωρήσει άμεσα σε ένα σχέδιο μετακινήσεων ώστε να καλυφθούν τα κενά σε κρίσιμους τομείς».

Oι βουλευτές επισημαίνουν ότι «η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του θέματος από την κυβέρνηση κάθε άλλο από την σωστή κατεύθυνση είναι αφού θεωρητικολογούμε για πλεονάζουσες και ελλειμματικές υπηρεσίες»

και καταλήγουν λέγοντας πως «για να υπάρξει επομένως ορθολογική λύση στο θέμα της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού πρέπει να αναθεωρήσουμε την μέχρι τώρα πρακτική και να απεγκλωβιστούμε από την λογική της ΝΔ για εφεδρεία που δεν δίνει λύσεις και τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη ο κόσμος».


Περισσότερα... »

ΑΝΑΡΤΗΣΗ : GiorgosRounis[GR]


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μαθήματα τουρκικῆς γλώσσας καὶ κορανίου στὴν Κῶ!

Posted: 08 Sep 2011 11:58 AM PDT

» Ορθοδοξία-Ελληνισμός
-

Τοῦρκοι δάσκαλοι ἀπὸ τὴ Σμύρνη διδάσκουν τὴν τουρκικὴ γλώσσα, τὸ κοράνι καὶ παραδοσιακοὺς χοροὺς σὲ παιδιὰ μουσουλμάνων στὴν Κῶ, σύμφωνα μὲ τὴν ἐφημερίδα «Μπουγκιοῦν».



Στὸ δημοσίευμα, ἀναφέρονται τὰ παιδιὰ ὡς «Τουρκόπουλα», στὰ ὁποῖα οἱ ἐθελοντὲς δάσκαλοι Λεβὲντ Οὐνγκάνερ καὶ Ἀϊντὶν Πεχλιβᾶν διδάσκουν ἐδῶ καὶ 2 μῆνες τὴν τουρκική, ἡ ὁποία δὲν διδάσκεται ἐπισήμως, ὅπως θὰ ἔπρεπε, στὰ ἑλληνικὰ σχολεῖα!

Ἀπὸ τὴν ἄλλη, προστίθεται, ὁ ἰμάμης τοῦ τεμένους Ντεφτερντάρ, ποὺ εἶναι ἕνα ἀπὸ τὰ δύο τεμένη στὸ νησί, Χαγιατὶ Χότζα, ὁ ὁποῖος παραδίδει στὶς γυναῖκες μαθήματα θρησκευτικῶν.

Ὡραία τὰ καταφέρατε, κυρία Διαμαντοπούλου, τὰ ἑλληνόπουλα δὲν ἔχουν οὔτε καν βιβλία καὶ ἡ ἀγαπημένη σᾶς γλώσσα τῶν γειτόνων, ὅπου νὰ 'ναί, θὰ διδάσκεται ἐπισήμως στὰ ἑλληνικὰ σχολεῖα… Τὰ θερμά μας συγχαρητήρια! Μόνο μία μικρὴ λεπτομέρεια, εἶστε ὑπουργὸς Παιδείας τῆς Ἑλλάδας καὶ ὄχι τῆς Τουρκίας, σὲ περίπτωση ποὺ δὲν τὸ ἔχετε καταλάβει…


Περισσότερα... »

ΑΝΑΡΤΗΣΗ : GiorgosRounis[GR]


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Περίεργο περιστατικό με τούρκους κομάντος στην Κύπρο

Posted: 08 Sep 2011 11:58 AM PDT

» Μίλτος Γήτας
-
Μια περίεργη υπόθεση εξετάζουν τόσο το υπουργείο Άμυνας της Κύπρου όσο και η κυπριακή αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σε περιοδικά επανδρωμένο φυλάκιο δίπλα από το φράγμα της Λεύκας στη Μαραθάσα, άγνωστοι έκλεψαν δύο σημαίες, μια ελληνική και μια κυπριακή, έγραψαν συνθήματα στα ελληνικά και στα τούρκικα, μεταξύ άλλων και το "ΤΔΒΚ" και ζωγράφισαν το μισοφέγγαρο.
Τα συμβάντα ανακάλυψαν το πρωί της Τετάρτης οι στρατιώτες του φυλακίου, οι οποίοι μετά από εντολή της ΕΦ έσβησαν τα συνθήματα και τις ζωγραφιές με μπογιά. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 Κύπρου που βρέθηκε εκεί αλλά δεν υπάρχει πλάνο ή φωτογραφία που να το επιβεβαιώνει το περιστατικό έγινε από τούρκους κομάντος που μπήκαν από τα κατεχόμενα στο απομακρυσμένο αυτό φυλάκιο. Η περιοχή της Λεύκας είναι περίπου μιάμιση ώρα μακριά από την Λευκωσία σε μια ορεινή περιοχή.

Μπροστά από την πύλη του φυλακίου στη Λεύκα περνούν φορτηγά που μεταφέρουν αμμοχάλικο από την νεκρή ζώνη, με την εποπτεία των ΗΕ.
Όπως έχει γίνει γνωστό στο πρόσφατο παρελθόν οι κάτοικοι της περιοχής Μαραθάσας έχουν κάνει έντονα παράπονα στην ΕΦ και στο υπουργείο Άμυνας, ζητώντας επιτακτικά τα φυλάκια της περιοχής να είναι μονίμως επανδρωμένα.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από την Κύπρο, εξετάζεται λεπτομερώς το περιστατικό να είναι και προβοκάτσια αφού όταν η αστυνομία έφτασε στην περιοχή δεν υπήρχαν πουθενά γραμμένα συνθήματα. Κάποιοι κάνουν λόγο για προβοκάτσια. Το κλίμα στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα φορτισμένο δύο μήνες μετά την φονική έκρηξη στην Ναυτική Βάση στο Μαρί ενώ την κατάσταση δυναμιτίζουν και οι προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων για τις έρευνες που θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου η Κύπρος στον ΑΟΖ της για να βρει φυσικό αέριο.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει την διευρεύνηση για να βρει τους υπαίτιους, ενώ η Εθνική Φρουρά κάνει τις δικές της ξεχωριστές έρευνες.

Όλο το περιστατικό χαρακτηρίζεται περίεργο αφού κανείς τελικά δεν μπορεί να πει με ακρίβεια τι συνέβη.
Πηγή: newsit.gr


Περισσότερα... »

ΑΝΑΡΤΗΣΗ : GiorgosRounis[GR]


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Έλληνας υπουργός: 'Εχουμε λεφτά για 25 ημέρες

Posted: 08 Sep 2011 11:58 AM PDT

» Μίλτος Γήτας
-
Σήμερα στη Wall Street Journal ένας έλληνας υπουργός φέρεται να δηλώνει πως μετά το τελεσίγραφο της τρόικας γίνεται μονόδρομος για την κυβέρνηση η απόφαση για μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο και για πρωτοφανείς περικοπές στις δημόσιες δαπάνες.Γιατί αλλιώς, πολύ απλά, δεν θα μας δώσουν τη δόση και συνεπώς θα υποχρεωθούμε σε στάση πληρωμών αφού τα μετρητά στο Δημόσιο φτάνουν για 25 ημέρες.


Ο ίδιος υπουργός, που, αν είναι αληθές το δημοσίευμα, επιλέγει την υπεύθυνη και αντρίκεια στάση της διαρροής μέσω ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ τόσο σημαντικών θεμάτων, προβλέπει πως με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, η επόμενη συνάντηση με τους τροικανούς θα είναι αναγκαστικά επιτυχημένη, αφού θα έχει εκβιαστεί η κυβέρνηση στη λήψη εξοντωτικών μέτρων.

''Δεδομένου ότι η επόμενη δόση είναι αμφίβολη και η χώρα αντιμετωπίζει τη ζοφερή πραγματικότητα της εξάντλησης των μετρητών σε περίπου 25 ημέρες, η δυνατότητα ελιγμών είναι εξαιρετικά περιορισμένη'' και άρα η επόμενη δόση θα πληρωθεί κανονικά καταλήγει ο υπουργός που φοβάται και τη σκιά του, εαν ξαναλέμε ευσταθεί το δημοσίευμα.

Πάντως η Wall Street Journal δημοσιεύει απόψεις και άλλων ελλήνων αξιωματούχων, που θεωρούν ως ανέφικτο το στόχο για αποκρατικοποιήσεις 5 δις ευρώ ως το τέλος του 2011.

Πηγή: newsit.gr


Περισσότερα... »

ΑΝΑΡΤΗΣΗ : GiorgosRounis[GR]


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πανεκπαιδευτική οργή στα Προπύλαια

Posted: 08 Sep 2011 11:58 AM PDT

» Μίλτος Γήτας
-
Με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι, τους ιδιοκτήτες ταξί σε απεργία, καθώς και τους γιατρούς του Δημοσίου να αφήνουν κάτω τα στηθοσκόπια για ένα 48ωρο, τους δημοσίους υπαλλήλους να προετοιμάζονται για απεργίες από Δευτέρα, αρχίζει να διαμορφώνεται το σκηνικό αντιπαράθεσης μεταξύ εργαζομένων και κυβέρνησης, με επίκεντρο τους δρόμους και τις πλατείες.

Η κόντρα αναμένεται να κλιμακωθεί στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, με τις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται με επίκεντρο την παρουσία του πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ.

Στο μεταξύ, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση παρατηρούν με έκδηλη αμηχανία τα τελεσίγραφα από τις Βρυξέλλες και τις αγορές να συσσωρεύονται στο ελληνικό οικονομικό σκηνικό. Μόνον το Χρηματιστήριο Αθηνών αντέδρασε την Τετάρτη με θετικό τρόπο στις κυβερνητικές δεσμεύσεις της Τρίτης, για την υλοποίηση «εδώ και τώρα» όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις συμφωνίες της Αθήνας με τους δανειστές της.

Στην ανώτατη παιδεία κυριαρχεί η ενισχυόμενη τάση των φοιτητικών οργανώσεων να προχωρούν σε καταλήψεις των σχολών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εγγραφή των νέων φοιτητών και σπουδαστών στα πανεπιστήμια, αλλά και για τη διοργάνωση των εξεταστικών περιόδων.

Στις 12:00 το μεσημέρι έχει ορισθεί το ραντεβού της ημέρας στα Προπύλαια, όπου η εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων αναμένεται να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή της τόσο ως προς τον νόμο για την ανώτατη παιδεία όσο και για χειρισμούς που αφορούν στη λειτουργία της κατώτατης και μέσης εκπαίδευσης. Κατά τους διοργανωτές αλλά και την αστυνομία, το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αναμένεται να είναι μαζικότερο του προηγούμενου.

Στη Θεσσαλονίκη στρέφεται, ωστόσο, το πολιτικό ενδιαφέρον. ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, εργατικά σωματεία, συνδικαλιστικές κλαδικές οργανώσεις, ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας, εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις της Αριστεράς και, βεβαίως, «Αγανακτισμένοι» έχουν δώσει παράλληλα ραντεβού το Σάββατο, σε τουλάχιστον έξι διαφορετικά σημεία της πόλης, προκειμένου να συνδυαστεί η πίεση που θα ασκηθεί στον χώρο της Δ.Ε.Θ. αλλά και του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου, όπου με βάση το πρόγραμμα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως να ναυλωθούν από τα συνδικάτα και τρένα, ώστε να μεταφερθούν διαδηλωτές από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέτρα που έχει λάβει η αστυνομία είναι δρακόντεια και θυμίζουν εκείνα που είχαν ληφθεί κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. το 2003.

Πηγή: zougla.gr

Περισσότερα... »

ΑΝΑΡΤΗΣΗ : GiorgosRounis[GR]

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές