Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Αντώνης Ρέμος: Ετοιμάζει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη!

Posted: 11 Jun 2013 03:50 AM PDT

Αντώνης Ρέμος: Ετοιμάζει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη!

Δεν θα απογοητεύσει το κοινό του, ούτε και αυτό το καλοκαίρι στη Βόρεια Ελλάδα, ο Αντώνης Ρέμος.

Όπως αναφέρει το περιοδικό 7 μέρες tv ο τραγουδιστής είναι ήδη σε συζητήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Έτσι οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από τον Αύγουστο και θα παραμείνει και τις ημέρες που λειτουργεί η Διεθνής Έκθεση.

Απίστευτο: Δημιούργησε το δικό του μουσικό όργανο και παίζει από Lady Gaga μέχρι κλασική μουσική! (βίντεο)

Posted: 11 Jun 2013 06:44 AM PDT

Απίστευτο: Δημιούργησε το δικό του μουσικό όργανο και παίζει από Lady Gaga μέχρι κλασική μουσική! (βίντεο)

Ένας έφηβος κατάφερε να δημιουργήσει ένα όργανο αποκλειστικά και μόνο από πλαστικούς σωλήνες αποχέτευσης και το παρουσίασε στους συμμαθητές του.

 

Ο νεαρός μάλιστα άρχισε να παίζει ένα δικό του remix από τραγούδια που του αρέσουν. Από Lady Gaga, Madonna και Ozzy μέχρι κλασική μουσική κορυφαίων δημιουργών!

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Φωτογραφήθηκαν για το Facebook και έκαναν... ρεζίλι την φίλη τους!

Posted: 11 Jun 2013 07:48 AM PDT

Φωτογραφήθηκαν για το Facebook και έκαναν... ρεζίλι την φίλη τους!

Έβαλαν τα καλά τους, πήγαν στο κλαμπ, πήραν την πιο σέξι πόζα και αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή

 

Όταν ωστόσο βρίσκεσαι στις τουαλέτες καλό είναι να ελέγξεις την φωτογραφία προτού την ανεβάσεις στο Facebook!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Μαρία Μπεκατώρου: Η Μενεγάκη…το πρωινό και το μεγάλο δίλημμα… (Nassos blog)

Posted: 11 Jun 2013 08:14 AM PDT

Μαρία Μπεκατώρου: Η Μενεγάκη…το πρωινό και το μεγάλο δίλημμα… (Nassos blog)

«Θα επιστρέψουμε στα χρόνια της Μενεγάκη» ψιθυρίζουν στους διαδρόμους του ΑΝΤ-1! Ο λόγος;

Η Μαρία Μπεκατώρου που έχει ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους ιθύνοντες του ΑΝΤ-1. Τόσοι που σκέφτονται να την αξιοποιήσουν περισσότερο τη νέα χρονιά!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Δεν υπάρχει: Ένοπλη έγκυος κάνει ληστεία για ένα... daiquiri!

Posted: 11 Jun 2013 07:51 AM PDT

Δεν υπάρχει: Ένοπλη έγκυος κάνει ληστεία για ένα... daiquiri!

Είναι γνωστό ότι οι ορμόνες των γυναικών στην εγκυμοσύνη είναι λίγο... τρελαμένες!

Επίσης, μνημειώδης είναι η όρεξη που έχουν και πως δεν μπορούν να αντισταθούν όταν θέλουν να φάνε κάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Εthan Hawke - Ζilli Delphi: «Νομίζαμε ότι στην Ελλάδα γινόταν πόλεμος»

Posted: 11 Jun 2013 08:24 AM PDT

Εthan Hawke - Ζilli Delphi: «Νομίζαμε ότι στην Ελλάδα γινόταν πόλεμος»

Στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της ταινίας τους «Πριν τα μεσάνυχτα» βρίσκονται σήμερα ο Εthan Hawke και η Ζilli Delphi.

Οι δυο τους μίλησαν σε συνέντευξη τους για όλα όσα είχαν ακούσει για την κατάσταση στην Ελλάδα. «Είχαμε παρασυρθεί από τις ειδήσεις. Έδιναν την εικόνα μιας Ελλάδας σε κατάσταση πολέμου», λένε στο Βήμα και συνεχίζουν: «Διαβάζοντας τα νέα για την Ελλάδα, λέγαμε 'Ω, Θεέ μου το τέλος του κόσμου'. Μείναμε στην Ελλάδα μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και περάσαμε υπέροχα. Ασφαλώς ο κόσμος έχει προβλήματα. Υπάρχει αβεβαιότητα, όπως παντού. Αλλά όχι αυτό που νομίζαμε ότι θα δούμε», καταλήγουν οι ηθοποιοί.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πώς πλησίασε την γυναίκα του;

Posted: 11 Jun 2013 08:20 AM PDT

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πώς πλησίασε την γυναίκα του;

Πώς πλησίασε την γυναίκα του ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

«Ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Ήμασταν στον θίασο του Κιμούλη και επειδή εγώ δεν της έδειχνα κανένα φανερό ενδιαφέρον διότι δεν ήθελα να είμαι ο πέμπτος στην σειρά υποψήφιος μνηστήρας της κέντρισα την γυναικεία ματαιοδοξία. Όλοι την φλερτάρανε, ενώ εγώ έκανα πως αδιαφορούσα και αυτό λειτούργησε προς όφελός μου. Και κάποια στιγμή εκεί που δεν το περίμενα πήρε το κείμενο του ρόλου μου και έγραψε στο πλαίσιο της σελίδας: «Πότε θα με πας εμένα βόλτα με την μηχανή σου;» τόνισε στην Real.

 

 

H sexy φωτογράφηση του Χρηστού Βασιλόπουλου

Posted: 11 Jun 2013 08:00 AM PDT

H sexy φωτογράφηση του Χρηστού Βασιλόπουλου

Καμαρώνει για το νέο του σώμα

Τον τελευταίο χρόνο ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος έχει ξεκινήσει ένα μαραθώνιο να αλλάξει το σώμα του και το έχει καταφέρει σχετικά γρήγορα. Αν και ο Χρήστος πάντα είχε ένα ωραίο και γυμνασμένο σώμα, από την εποχή που βρίσκεται στην Αμερική έβαλε το γυμναστήριο και το τζόκινγκ στο καθημερινό του πρόγραμμα και έτσι μπορεί σήμερα να περηφανεύεται ότι έφτιαξε σώμα για εξώφυλλο περιοδικού.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος τον δείχνει να κάνει push-ups σε ένα πάρκο κάπου στην Αμερική. Το αποτέλεσμα είναι άλλη μια sexy φωτογραφία του Χρήστου που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Γιατί τα μωρά μυρίζουν πάντα τόσο όμορφα;

Posted: 11 Jun 2013 07:50 AM PDT

Γιατί τα μωρά μυρίζουν πάντα τόσο όμορφα;

Είναι σίγουρα μια απορία που όλες μας είχαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήραμε αγκαλιά το μωρό μας! Πόσες φόρες έχουμε πει: «Μα πόσο όμορφα μυρίζει το μωρό μου;»
Την απάντηση θέλησε να δώσει η κυτταρική βιολόγος και επιστημονική συντάκτρια του περιοδικού «New Scientist» Λίντα Γκιντς, όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ίδια λοιπόν, όπως αναφέρουν tanea γράφει στο βιβλίο της: «Η μυρωδιά των μωρών έχει κάτι... εθιστικό και πολλές μαμάδες παραδέχονται ότι περνούν ώρες μυρίζοντας το μωρό τους. Και δικαίως, καθώς αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι μέσα σε μία-δύο μέρες από τον τοκετό, οι γυναίκες μπορούν να αναγνωρίσουν το μωρό τους με κλειστά μάτια μόνο και μόνο από την μυρωδιά του.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Ποια είναι η ανατριχιαστικά παράξενη απόλαυση της Rihanna;

Posted: 11 Jun 2013 07:40 AM PDT

Ποια είναι η ανατριχιαστικά παράξενη απόλαυση της Rihanna;

Ή αλλιώς πως να πιάσετε κουβέντα με τη Rihanna.

 Μία απλή γυναίκα συνήθως σιχτιρίζει την ώρα και στιγμή που πρέπει να αποχωριστεί τη μη επιθυμητή τριχοφυΐα από πάνω της και προσπαθεί να βρει κάθε τρόπο για να μην καταλήξει με αποτριχωτικές ταινίες που της προκαλούν πόνο στην καλύτερη περίπτωση. Και ενώ όλες τρέχουν στα laser και στα ξυράφια για να γλιτώσουν τα εξανθήματα και τα σπυράκια, αλλά και την κραυγή άλγους η Rihanna έρχεται να επιβεβαιώσει πως είναι μια ατρόμητη ντίβα που δεν φοβάται τίποτα. Ούτε καν το κερί. Συνεργάτες της pop star επιβεβαιώνουν πως η RiRi όχι απλά δεν θέλει να κάνει laser ή να βάλει κρέμες για την τριχοφυΐα, αλλά σε αντίθεση με αυτό αγαπά τον πόνο της αποτρίχωσης. Συγγνώμη, αλλά εμείς αυτό το λέμε και μαζοχισμό. Σε άλλα νέα, τη βρίσκουμε υπέροχη, όσο παράξενη και να είναι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

Η Rihanna... sexy κουνελάκι!

Το κραγιόν της Rihanna για την MAC ξεπούλησε!

Athens Holiday Park: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο πάρκο διακοπών!

Posted: 11 Jun 2013 07:15 AM PDT

Athens Holiday Park: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο πάρκο διακοπών!

Από 14 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου 2013 ετοιμαστείτε για την πιο διασκεδαστική εμπειρία του καλοκαιριού!

Τα καλά νέα ταξιδεύουν «γρηγορότερα» με όχημα την παιχνιδιάρικη διάθεση που κρύβουμε όλοι μέσα μας, είτε είμαστε μικρά είτε «μεγάλα παιδιά». Στεγασμένο σε χὠρο συνολικής έκτασης 12.000 τ.μ. με 45 πρωτότυπα παιχνίδια, για όλες τις ηλικίες, το Athens Holiday Park έρχεται στην Ελλάδα έτοιμο για όλα και ξεκινά με το πιο fun καλοκαιρινό festival! Γιατί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το γιορτάσουμε αν όχι ένα πολυήμερο party ασταμάτητης διασκέδασηςμε οικοδεσπότες πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες;

Το Athens Holiday Park λοιπόν, διοργανώνει το Summer Fun Festival από 14 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου!

Γνωστές μασκότ, μπάντες, μουσικοί, χορευτές, ζογκλέρ, θεατρικές παραστάσεις σας περιμένουν για να σας απογειώσουν και να σας γεμίσουν χαρά και γέλιο. Ένα καλοκαιρινό festival που θα σας κάνει να συντονίζετε κάθε μέρα τα ρολόγια σας σε «ώρα διασκέδασης» για μικρούς και μεγάλους. Κοινώς κάθε απόγευμα στις 19.00 ακριβώς θα είναι Summer Fun ο' Clock! Τo πρωτότυπο, μοναδικό, συναρπαστικό και πολύ δροσερό Πάρκο Διακοπών, Athens Holiday Park, ετοίμασε για σας ένα απολαυστικό πρόγραμμα:

MIKRO Theater, ή αλλιώς το ΜΙΚΡΟ θέατρο της Δευτέρας
Music Day – ή αλλιώς την Τρίτη οι Νότες είναι 7 και Φωνάζουν Δυνατά
Circus Dayz την Τετάρτη
Dancing with the Kids την Πέμπτη
ComedyDay την Παρασκευή

Και για το Σαββατοκύριακο μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Αναστασία μαζί με την "Αγελάδα", τον "Φαταούλα", τον "Παπαγάλο" και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα ανεβαίνουν στη σκηνή του Athens Holiday Park και περιμένουν τους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη!

Στον πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο χώρο του Athens Holiday Park η θεότρελη παρέα των Xana Zoo δίνει το σύνθημα και ο χορός, το τραγούδι και τα παιχνίδι ξεκινούν και όλοι, μικροί και μεγάλοι, γίνονται μια αγαπημένη παρέα.

Τα παιδιά με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με ατελείωτο παιχνίδι και χορό σε έναν ασφαλή χώρο. Με πολλά φώτα και δυνατούς ήχους θα ακολουθήσουν τις χορογραφίες, που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo θα τους δείξουν, θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και θα τραγουδήσουν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα!

Και όχι μόνο αυτό: Μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν στον πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο διαγωνισμό τραγουδιού! Ποιος θα έχει την πιο δυνατή και μελωδική φωνή, τα αγόρια ή τα κορίτσια; Ή μήπως... οι γονείς;

Οι ημερομηνίες των Xana Zoo Holiday Park Weekend είναι:

Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου
Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου
Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Ιουλίου

Και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, μια special έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους:

Xana Zoo Meet "n" Greet days με τους αγαπημένους ήρωες των Xana Zoo! Όλα τα παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις μασκότ των Xana Zoo που τόσο έχουν λατρέψει.

Μείνετε συντονισμένοι για το υπόλοιπο αναλυτικό πρόγραμμα στο www.athensholidaypark.gr και www.facebook.com/AthensHolidayPark

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Γενική είσοδος στο χώρο 8 ευρώ
2η επίσκεψη 4 ευρώ
3η επίσκεψη ΔΩΡΕΑΝ

ΩΡΑΡΙΟ

Το Athens Holiday Park λειτουργεί καθημερινά 11π.μ. – 11μ.μ.

Η ιστορία με το χωρισμό της Βίκυς Καγιά

Posted: 11 Jun 2013 07:05 AM PDT

Η ιστορία με το χωρισμό της Βίκυς Καγιά

Ποιο σενάριο απ όλα ισχύει;

«Χωρίζουν γιατί δεν έκαναν παιδί. Χωρίζουν γιατί δεν θέλει εκείνος να κάνει παιδί. Χωρίζουν γιατί εκείνη δεν θέλει να κάνει παιδί. Χωρίζουν γιατί δεν τη θέλει η μάνα του. Γιατί δεν τον θέλει η μάνα της. Χωρίζουν γιατί τελευταία μαλώνανε πολύ. Χωρίζουν γιατί έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και έχει δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα τους. Χωρίζουν γιατί βαρέθηκαν. Γιατί ξε-ερωτεύτηκαν. Χωρίζουν γιατί μπήκε η ζήλεια. Χωρίζουν γιατί δεν υπήρχε καμία ζήλια. Χωρίζουν γιατί είχαν ασυμφωνία χαρακτήρων. Χωρίζουν λόγω κρίσης. Χωρίζουν λόγω νεύρων».

Από χθες που πρωτογράφτηκε η φήμη του διαζυγίου της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη ακούστηκαν ένα σωρό σενάρια πριν καν η είδηση επιβεβαιωθεί. Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί να είναι ψέματα, μπορεί να μάλωσαν και να τα ξαναβρούν. Μπορεί εκείνη να πήγε στο Παρίσι για να πάρει αέρα και μαζί τις αποφάσεις της. Επειδή όμως είναι ένα ζευγάρι που α) δεν προκάλεσε ποτέ ούτε και φώναξε τους φωτογράφους στο κρεβάτι του β) είναι προφανές ότι μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί η αγάπη τους είναι πολύ βαθιά ακόμη κι αν ο έρωτας έχει φύγει καλό είναι να μην κάνουμε σαν τις κουτσομπόλες της αυλής. Αν χωρίσουν θα μας το πουν, οπότε ας περιμένουμε.

Η ιστορία με το χωρισμό της Βίκυς Καγιά

Posted: 11 Jun 2013 07:54 AM PDT

Η ιστορία με το χωρισμό της Βίκυς Καγιά

Ποιο σενάριο απ όλα ισχύει;

 

«Χωρίζουν γιατί δεν έκαναν παιδί. Χωρίζουν γιατί δεν θέλει εκείνος να κάνει παιδί. Χωρίζουν γιατί εκείνη δεν θέλει να κάνει παιδί. Χωρίζουν γιατί δεν τη θέλει η μάνα του. Γιατί δεν τον θέλει η μάνα της. Χωρίζουν γιατί τελευταία μαλώνανε πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δείτε πως θα είναι το ανθρώπινο πρόσωπο σε 100.000 χρόνια! (pics)

Posted: 11 Jun 2013 07:44 AM PDT

Δείτε πως θα είναι το ανθρώπινο πρόσωπο σε 100.000 χρόνια! (pics)

Σύμφωνα με επιστήμονες το ανθρώπινο πρόσωπο ενδέχεται να αλλάξει

 

Ο Nickolay Lamm βασισμένος σε έρευνες του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον και τις διαπιστώσεις του Δρ. Allan Kwan δημιούργησε με τη βοήθεια υπολογιστών εικόνες που παρουσιάζουν το πως θα μοιάζουν οι άνθρωποι σε 10.000, 20.000 και 100.000 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Απίστευτο! Μητέρα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα!

Posted: 11 Jun 2013 06:41 AM PDT

Απίστευτο! Μητέρα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα!

Το φαινόμενο με τις δύο μήτρες είναι αρκετά σπάνιο και συνήθως είναι πολύ δύσκολο η γυναίκα να καταφέρει να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

 

Η Ντάνιελ Γιανγκ διαγνώστηκε με δύο μήτρες, διπλό τράχηλο και διπλό κόλπο.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει δυναμικά μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας!

Posted: 11 Jun 2013 07:44 AM PDT

Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει δυναμικά  μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας!

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει!

Ο τραγουδιστής έχοντας πλέον ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε είναι έτοιμος να ξεκινήσει το συναυλιακό του πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα. Ο επί χρόνια συνεργάτης του Άκης Δείξιμος, πριν από λίγη ώρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από τις πρόβες τους!

Καταραμένη κρίση! Ποιος πρωταγωνιστής του «Beverly Hills» θα κάνει αισθησιακό σόου γυμνός;

Posted: 11 Jun 2013 07:41 AM PDT

Καταραμένη κρίση! Ποιος πρωταγωνιστής του «Beverly Hills» θα κάνει αισθησιακό σόου γυμνός;

Είδε και απόειδε ο άνθρωπος, είπε να δείξει το κορμί του προκειμένου να βγάλει χρήματα!

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Beverly Hills», Ιan Ziering, ο οποίος αποφάσισε μαζί με τα μέλη του Chippendales να γδύνεται σε show του Las Vegas. «Είναι ένα sexy και αισθησιακό show και οι γυναίκες όντως τρελαίνονται. Δεν είναι αισχρό και σκανδαλώδες. Δεν έχω πρόβλημα να γδυθώ, με το νέο μου look δεν ντρέπομαι για τίποτε. Μπορώ να σταθώ στο ίδιο ύψος με τα άλλα παιδιά στο cast», δήλωσε ο ίδιος!

Το απίστευτο μακάβριο λάθος της ομοσπονδίας και της ολυμπιακής επιτροπής κανόε καγιάκ για τον Κιλιγκαρίδη!

Posted: 11 Jun 2013 07:38 AM PDT

Το απίστευτο μακάβριο λάθος της ομοσπονδίας και της ολυμπιακής επιτροπής κανόε καγιάκ για τον Κιλιγκαρίδη!

Μακάβριο και απίστευτο λάθος η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και αφορούσε τον θάνατο του Ολυμπιονίκη Ανδρέα Κιλιγκαρίδη από λανθασμένη ενημέρωση της ομοσπονδίας κανόε καγιάκ που οδήγησε και την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποστείλει μάλιστα και συλλυπητήρια επιστολή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα και θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για τη ζωή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες για ένα 24ώρο ακόμη ο αθλητής θα παραμείνει συνδεδεμένος στα μηχανήματα. Πριν από λίγο σε τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ επισημάνθηκε ότι η είδηση που στάλθηκε νωρίτερα για τον θάνατο του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη δεν πρέπει να «ληφθεί υπ' όψη». Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για το τι έχει συμβεί με τον Έλληνα πρωταθλητή.

Το απίστευτο μακάβριο λάθος της ομοσπονδίας και της ολυμπιακής επιτροπής κανόε καγιάκ για τον Κιλιγκαρίδη!

Posted: 11 Jun 2013 07:38 AM PDT

Το απίστευτο μακάβριο λάθος της ομοσπονδίας και της ολυμπιακής επιτροπής κανόε καγιάκ για τον Κιλιγκαρίδη!

Μακάβριο και απίστευτο λάθος η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και αφορούσε τον θάνατο του Ολυμπιονίκη Ανδρέα Κιλιγκαρίδη από λανθασμένη ενημέρωση της ομοσπονδίας κανόε καγιάκ που οδήγησε και την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποστείλει μάλιστα και συλλυπητήρια επιστολή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα και θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για τη ζωή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες για ένα 24ώρο ακόμη ο αθλητής θα παραμείνει συνδεδεμένος στα μηχανήματα. Πριν από λίγο σε τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ επισημάνθηκε ότι η είδηση που στάλθηκε νωρίτερα για τον θάνατο του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη δεν πρέπει να «ληφθεί υπ' όψη». Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για το τι έχει συμβεί με τον Έλληνα πρωταθλητή.

Φαίη Σκορδά: Πάντα με σορτς… τώρα και σε ροζ απόχρωση!

Posted: 11 Jun 2013 07:35 AM PDT

Φαίη Σκορδά: Πάντα με σορτς… τώρα και σε ροζ απόχρωση!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ξεσυνηθίσαμε λίγο το γνωστό καλοκαιρινό της look, καθώς στην εκπομπή την βλέπουμε με μαγιό και ρούχα παραλίας, όμως στην καθημερινότητα της δεν λέει να αποχωριστεί τα αγαπημένα της... σορτς!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Φαίη Σκορδά στην περιοχή της Βουλιαγμένης να κάνει βόλτα παρέα με μια φίλη της! Η παρουσιάστρια για μια ακόμη φορά επέλεξε να φορέσει «καυτό» σορτς σε ροζ απόχρωση και ένα μπλουζάκι μπεζ. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ απήλαυσε την βόλτα της μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές