Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Και όμως θεωρείται η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη!

Posted: 14 Dec 2012 03:09 PM PST




Αυτή η γυναίκα είναι η ωραιότερη στον κόσμο....
ενδεχομένως μετά από μακιγιάζ!

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την... Mila Kunis να κάνει βόλτα με τον Ashton Kutcher!

Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν δίχως μακιγιάζ και με φόρμες!

Η ηθοποιός, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε είχε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και ήταν χλωμή... Λες και ήταν μία άλλη κοπέλα!

Μαύρα χάλια λέμε! Ενώ όταν βάφεται και εμφανίζεται σε διάφορα event, μεταμορφώνεται και είναι μία υπέροχη γυναίκα!























pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ DEMY!!!!!!!!

Posted: 14 Dec 2012 03:04 PM PST


H πανέμορφη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε
και μίλησε για πρώτη φορά για το αγόρι της...

Η DEMY ή κατά κόσμον.....
Δήμητρα Παπαδέα είναι το κορίτσι που πολύ σωστά γράφει η συνάδελφος Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό "HELLO"...μοιάζει με "Μια ζωγραφιά", όπως τιτλοφορείται το πρώτο σινγκλ που ερμήνευσε!

Πότε ξεκινάει η προσωπική ζωή για εσάς ; Τον τελευταίο καιρό θα έλεγα ότι έχει γίνει ένα με το επάγγελμά μου. Με το τραγούδι και το διάβασμα (σσ. είμαι φοιτήτρια στη Νομική Αθηνών) έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο και έτσι βλέπω τους φίλους μου λιγότερο. Το καλό είναι ότι και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου δείχνουν κατανόηση και με στηρίζουν πολύ.












Υπάρχει ο ένας και ο μοναδικός ; Σίγουρα κάπου θα υπάρχει! Δεν πιστεύω στον ένα και μοναδικό, ούτως ή άλλως. Αλλά για την ώρα..."music is my boyfriend"!














pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ! Δείτε πώς είναι η Cameron Diaz χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Posted: 14 Dec 2012 02:59 PM PST

Την έχουμε συνηθίσει λαμπερή σε κάθε της έξοδο....



Με "όπλα" της τα γαλάζια μάτια και το καλλίγραμμο κορμί της, η Cameron Diaz έχει καταφέρει να θεωρείται μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του Χόλιγουντ!

Η πραγματική της εικόνα όμως διαφέρει πολύ από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα περιοδικά.

Δείτε την με μαύρο αθλητικό μαύρο κολάν, λευκό μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.. Τα καστανόξανθα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κότσο, ενώ στο πρόσωπο της δεν είχε κανένα ίχνος μακιγιάζ. Χωρίς τη βοήθεια του μέικ απ και του κονσίλερ, οι μαύροι κύκλοι και τα σημάδια στο άλλοτε αψεγάδιαστο πρόσωπό της "βγάζουν μάτι"!
























pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για την παχυσαρκία

Posted: 14 Dec 2012 02:54 PM PST


Τι είναι η παχυσαρκία; Πως μπορείς να βρεις
μόνος σου αν έχεις προδιάθεση ή είσαι παχύσαρκος; Ποιες είναι οι αιτίες;



Η παχυσαρκία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο παράγοντα κινδύνου για τη δημόσια υγεία και έχει λάβει στις μέρες μας διαστάσεις παγκόσμιας επιδημίας. Η "νόσος του πάχους" αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα λειτουργίας του οργανισμού, ενώ συνδέεται άμεσα με δεκάδες άλλες θανατηφόρες ασθένειες.

Τι ονομάζουμε παχυσαρκία;

Παχυσαρκία είναι η παθολογικά αυξημένη εναπόθεση λίπους στο ανθρώπινο σώμα. Αυτή η αύξηση της ποσότητας του σωματικούς λίπους, συνεπάγεται βέβαια και αύξηση του σωματικού βάρους. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι οποιαδήποτε αύξηση του βάρους δεν είναι παχυσαρκία, αφού ακόμη και κάποιος που γυμνάζεται μπορεί να αυξήσει τα κιλά του, αυξάνοντας τον μυϊκό ιστό που διαθέτει.

Διάγνωση

Ένας διεθνώς αποδεκτός δείκτης που χρησιμοποιείται από τους ειδικούς για να καθοριστεί ποιος είναι και ποιος δεν είναι παχύσαρκος είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΒMI). Οι φυσιολογικές τιμές του κυμαίνονται μεταξύ 18 και 25, και κάθε άτομο με τιμή πάνω από το ανώτατο όριο θεωρείτε παχύσαρκος. Όσο πιο παχύσαρκος είναι ένα άτομο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να αναπτύξει προβλήματα υγείας.

Body Mass Index (BMI)

Για να υπολογιστεί ο δείκτης μάζας σώματος εφαρμόζουμε μια πολύ εύκολη διαδικασία. Ο μαθηματικός τύπος έχει ως μεταβλητές το βάρος και το ύψος.

BMI = βάρος(kg) / (ύψος)2 (m2). Έτσι ένας άνθρωπος με βάρος 80 κιλά και ύψος 1,80 έχει δείκτη μάζας σώματος 80/(1,80Χ1,80)=24,69.

Δημιουργώντας μια κλίμακα βάση αποτελέσματος έχουμε:

Κάτω απο 18.5 Λιποβαρής

Φυσιολογικό βάρος 18.5 – 24.9

Υπέρβαρος 25.0 – 29.9

Πάνω από 30.0 Παχύσαρκος

Κατηγορίες παχυσαρκίας

Υπάρχουν τρεις μεγάλες κατηγορίες παχυσαρκίας:

Κατηγορίας Ι – Δείκτης Μάζας Σώματος μεταξύ 30 και 34,9

Κατηγορίας ΙΙ – Δείκτης Μάζας Σώματος μεταξύ 35 και 39,9

Κατηγορία ΙΙΙ – Δείκτης Μάζας Σώματος πάνω από 40

Στην κατηγορία τύπου Ι ανήκει η πλειοψηφία των παχύσαρκων ανθρώπων. Στη κατηγορία τύπου ΙΙ έχουμε τη νοσογόνο παχυσαρκία, ενώ στη τρίτη κατηγορία θωρούμε την κατάσταση υπερνοσογόνο. Μια λιγότερο συνήθης κατάσταση αφορά τους ανθρώπους με δείκτη μάζας σώματος άνω του 50 και εκεί μιλούμε πλέον για κακοήθη παχυσαρκία.

Παθήσεις που συνδέονται με τη νόσο

Η παχυσαρκία αποτελεί από μόνη της μια πολύ σοβαρή ασθένεια με δεκάδες σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις. Εάν εξετάσουμε τις παθήσεις που συνδέονται με τη νόσο μπορούμε να αναφέρουμε καρδιοπάθειες, διαβήτη τύπου ΙΙ, εγκεφαλικό, καρκίνο της χοληδόχου κύστης, καρκίνου του παχέος εντέρου, του ορθού έντερο, του προστάτη, αρτηριακή πίεση, οστεοαρθρίτιδα, αρθρίτιδα. Αλλά και μελαγχολία, κατάθλιψη και κοινωνική απομόνωση. Αμέτρητα είναι και τα μυοσκελετικά προβλήματα που προκύπτουν λόγο του βάρους, αφού η επιβάρυνση του σκελετού καταστρέφει κυριολεκτικά τη σωστή στάση σώματος.

Αίτια της νόσου

Γενετικός παράγοντας

Το γεγονός ότι τα μέλη μιας οικογένειας μοιράζονται κατά κανόνα κοινό τρόπο ζωής και διατροφικές συνήθειες καθιστά δύσκολη την αναγνώριση του βαθμού επίδρασης των γενετικών παραγόντων. Σε μια έρευνα, ενήλικες που υιοθετήθηκαν κατά την παιδική τους ηλικία, βρέθηκε να έχουν βάρος πιο σχετικό με αυτό των βιολογικών γονιών τους παρά με αυτό των γονιών με τους οποίους μεγάλωσαν .

Ψυχολογικός παράγοντας

Ο ψυχολογικός παράγοντας είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού το φαγητό αποτελεί μέσο αντίδρασης των ανθρώπων απέναντι στα προβλήματα του περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα επικίνδυνη φαίνεται η σχέση του άγχους με τη παχυσαρκία. Μεγάλο μέρος των παχύσαρκων ανθρώπων χρησιμοποιεί το φαγητό ως αγχολυτικό.

Περιβαλλοντικός παράγοντας

Η έλλειψη σωματικής άσκησης κυριολεκτικά σκοτώνει. Εάν λάβουμε υπόψη μας και τις λάθος επιλογές τροφίμων τότε οδηγούμαστε μαθηματικά στη νόσο της παχυσαρκίας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι καταστρεπτικός αφού παραβιάζει όλους τους κανόνες σωστής ανθρώπινης λειτουργίας. Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για τη καθιστική ζωή αλλά ούτε για τα χημικά επεξεργασμένα τρόφιμα.

Η παχυσαρκία επίσης μπορεί να οφείλεται σε παθολογικούς παράγοντες όπως ο υποθυρεοειδισμός , το σύνδρομο Cushing, η κατάθλιψη και ορισμένα νευρολογικά προβλήματα. Ορισμένα φάρμακα επίσης όπως τα στεροειδή και μερικά αντικαταθλιπτικά χάπια μπορούν να προκαλέσουν αύξηση βάρους.

Τρόποι αντιμετώπισης παχυσαρκίας

Γεύμα ανά τρεις ώρες

Το κλειδί στο αδυνάτισμα είναι η ρύθμιση του μεταβολισμού. Δημιουργούμε αυστηρό πρόγραμμα γευμάτων το οποίο τηρούμε ''ευλαβικά''.
Επιλογή ποιοτικών τροφών

Επιλέγουμε μόνο φυσικά τρόφιμα με βασικό κριτήριο την ενεργειακή τους αξία. Αποφεύγουμε το ΄΄γρήγορο φαγητό και τα τρανς λιπαρά.

Θρεπτικό πρωινό

Είναι αποδεδειγμένο ότι το πρωινό γεύμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατροφή. Οι άνθρωποι που τρώνε θρεπτικό πρωινό είναι, συνήθως, πιο αδύνατοι, ενώ έχουν πολύ περισσότερες δυνάμεις στη διάρκεια της ημέρας.

Σωματική άσκηση τρεις φορές την εβδομάδα

Η συστηματική άσκηση προφυλάσσει από δυσάρεστες καταστάσεις όπως η παχυσαρκία. Εφαρμόζουμε αερόβια και αναερόβια προπόνηση τρεις τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, ενώ δεν αποφεύγουμε οποιαδήποτε κινητική δραστηριότητα στη διάρκεια της ημέρας.

Έλεγχος του άγχους

Το άγχος λειτουργεί υπέρ της παχυσαρκίας με ένα σύνθετο μηχανισμό. Οι άνθρωποι που αγχώνονται εύκολα, ξεσπούν στο φαγητό, ενώ οι προτιμήσεις τους συνήθως αφορούν λιπαρές τροφές και ζάχαρη. Μας απασχολεί μόνο οτιδήποτε σημαντικό, ενώ αντιμετωπίζουμε τη ζωή γεμάτοι θετική ενέργεια.

Επτά, τουλάχιστον, ώρες ύπνο

Οι άνθρωποι που κοιμούνται αρκετά λειτουργούν πιο σωστά. Ο μεταβολισμός στο ξεκούραστο σώμα γίνεται με ορθό τρόπο, ενώ το σώμα παράγει πολύ περισσότερη ενέργεια. Κακός πιστεύεται ότι η ταλαιπωρία της αϋπνίας μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια βάρους.

Αυτοπειθαρχία

Οι παχύσαρκοι άνθρωποι εγκαταλείπουν σταδιακά το σώμα τους, ενώ δεν έχουν καμία πίστη στον εαυτό τους. Εάν δεν μπορούμε να τιθασεύσουμε τις επιθυμίες μας δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουμε εκεί όπου θέλουμε. Το κομμάτι της εσωτερικής πειθαρχίας επηρεάζει άμεσα και την εκτίμηση που διατηρούμε οι ίδιοι για τον εαυτό μας..

Αντί επιλόγου

Η παχυσαρκία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Εάν εξετάσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από προβλήματα που συσχετίζονται με το πάχος θα καταλάβουμε ότι το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Στη χώρα μας η παχυσαρκία θεωρείται η τρίτη βασικότερη αιτία θανάτου, μετά τις καρδιαγγειακές παθήσεις και τον καρκίνο. Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι, στο σύνολο του πληθυσμού, σε ποσοστό 35,2% οι Έλληνες εμφανίζονται να είναι υπέρβαροι και σε 22,5% παχύσαρκοι. Από αυτούς αρκετοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως διαβήτη, καρδιαγγειακά νοσήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, υπέρταση και καρκίνο. enstikto-gr                                                                   ygeianews.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι 4 στους 10 πιστεύουν στο τέλος...

Posted: 14 Dec 2012 02:50 PM PST


Τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ένδειξη
ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου, υποστηρίζουν 4 στους 10 Αμερικανούς.


 Ενώ 6 στους 10 θεωρούν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

 Σχεδόν τέσσερις στους δέκα Αμερικανούς υποστηρίζουν ότι οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές, όπως αυτές που προκλήθηκαν από τον τροπικό κυκλώνα Σάντι, είναι μια απόδειξη ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του, όπως προφητεύεται στην Αγία Γραφή, ενώ έξι στους δέκα θεωρούν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

 Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Public Religion Research Institute (PRRI), σε συνεργασία με το ειδησεογραφικό πόρταλ «Religion News Service», διαπιστώνει ότι οι πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις καθορίζουν τις απόψεις των ανθρώπων για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως τους καύσωνες και τις ξηρασίες που σημειώθηκαν φέτος. Οι περισσότεροι Καθολικοί (60%) και οι λευκοί, μη Ευαγγελικοί Προτεστάντες (65%) θεωρούν ότι οι τυφώνες και οι πλημμύρες είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής.

 Όμως σχεδόν τα δύο τρίτα (65%) των λευκών Ευαγγελικών Προτεσταντών είπαν ότι οι καταιγίδες είναι μια ένδειξη του επικείμενου τέλους του κόσμου. Συνολικά, το 36% των ερωτηθέντων είπε ότι η κακοκαιρία οφείλεται στο επικείμενο "τέλος των ημερών" ενώ το 63% την αποδίδει στην κλιματική αλλαγή. Ο διευθυντής ερευνών του PRRI Ντάνιελ Κοξ είπε ότι ορισμένοι (μεταξύ των οποίων και το 75% των μη λευκών Προτεσταντών) πιστεύουν ότι τα ακραία φαινόμενα οφείλονται μεν στην κλιματική αλλαγή αλλά ταυτόχρονα προαναγγέλλουν και το τέλος του κόσμου. Οι πολιτικές πεποιθήσεις παίζουν επίσης το ρόλο τους όσον αφορά το πώς αντιλαμβάνεται κανείς τις καιρικές συνθήκες.

Έτσι, τα τρία τέταρτα των Δημοκρατικών και έξι στους δέκα ανεξάρτητους πιστεύουν ότι τα τελευταία χρόνια οι καιρικές συνθήκες έχουν γίνει πιο ακραίες. Λιγότεροι από τους μισούς Ρεπουμπλικάνους είπαν ότι έχουν αντιληφθεί μια τέτοια αλλαγή στον καιρό. "Οι πολιτικές τάσεις τους επηρεάζουν ακόμη και το πώς αντιλαμβάνονται τον καιρό, γεγονός εξαιρετικά ενδιαφέρον", είπε ο Κοξ. Σε ποσοστό 15% οι Αμερικανοί πιστεύουν επίσης ότι το τέλος του κόσμου, όπως προφητεύεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο το 2% όμως πιστεύει στην πρόβλεψη των Μάγια ότι το τέλος θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Όπως επισήμανε ο Καλ Τζίλσον, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Σάουδερν Μέθοντιστ, κάποιοι από αυτούς που πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου έρχεται, στην καθημερινότητά τους δεν ενεργούν με βάση αυτήν την πεποίθηση.

"Αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί τους και τους ρωτήσεις αν πραγματικά θεωρούν ότι θα βιώσουν το τέλος του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια, πιθανότατα θα απαντήσουν όχι", εξηγώντας ότι "πολλοί από αυτούς αποταμιεύουν χρήματα για τα γεράματά τους"...







 enikos.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

H στιγμή που μάνα έπιασε την καρδιά της νεκρής κόρης της!

Posted: 14 Dec 2012 02:44 PM PST



Όταν η 9 μηνών κόρη της Kara Mellick
χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της ενώ εκείνη ήταν στην δουλειά, γνώριζε ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον χαμό της…
 
Όμως τώρα, τρία χρόνια μετά το τραγικό συμβάν, η χαροκαμένη μάνα βρήκε μια παρηγοριά όταν άκουσε τον χτύπο της καρδιάς της νεκρής κόρης της από το στήθος ενός τρίχρονου αγοριού.
kardia

Η Kara από το Clarksville, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της Karlie όταν εκείνη έμεινε εγκεφαλικά νεκρή από τα τρομερά χτυπήματα του Matthew Vaugh τον Ιούνιο του 2009.

Ο Faris Samara που σώθηκε χάρη στην μεγαλοψυχία της Kara Mellick, ήταν μόλις 11 μηνών όταν του έγινε μεταμόσχευση καθώς έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια.
kardia
Αυτήν την εβδομάδα, η Kara ταξίδεψε με την μητέρα της Allison Ellis, προκειμένου να συναντήσει τον Faris και την μητέρα του στο σπίτι τους στο Illinois.

Χρησιμοποιώντας ένα στηθοσκόπιο και τοποθετώντας το στο στήθος του Faris, η Kara άκουσε τους χτύπους της καρδιάς της κόρης της. «Αισθάνομαι σαν να ζει ακόμα. Δεν έφυγε. Το σώμα της μπορεί να έχει φύγει, όμως η καρδιά της είναι ακόμα εδώ…» λέει με δάκρυα στα μάτια η Kara και προσθέτει «Είμαι πολύ χαρούμενη που άκουσα την καρδιά της. Ήθελα να σώσω κάποιον. Τώρα θέλω να δω τον Faris να μεγαλώνει.»
kardia
Η συνάντηση αυτή ανακούφισε και τον μικρό Faris Samara, ενώ η μητέρα του μόλις αντίκρισε την Kara την αγκάλιασε και της είπε «Λυπάμαι για τα όσα πέρασες. Λυπάμαι που η Karlie έπρεπε να πεθάνει έτσι ώστε να μπορέσει να ζήσει ο γιος σου μου…»
kardia









fwnazw.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο: Προφυλακτικό που λιώνει στον γυναικείο κόλπο!

Posted: 14 Dec 2012 02:39 PM PST



Ερευνητές στο πανεπιστήμιο της
Ουάσιγκτον δημιούργησαν ένα πρωτότυπο πρoφυλακτικό.

Το συγκριμένο προστατεύει από τα μεταδιδόμενα νοσήματα και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, είναι φτιαγμένο από μικρο-ίνες και ουσιαστικά εκλύει χημικά εντός του οργανισμού μέσω του κόλπoυ. Μπορεί για πολλές ....γυναίκες να ακούγεται extreme, όμως σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να αποδειχθούν καλύτερες στη χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών σε σύγκριση με τις υπάρχουσες τεχνολογίες όπως για παράδειγμα τα χάπια.

Το υλικό αυτό θα μπορούσε να διαλύεται είτε μέσα σε λίγα λεπτά, παρέχοντας άμεση και διακριτική προστασία, είτε πιο αργά, μέσα σε μερικές ημέρες, επιτρέποντας την ελεγχόμενη και σταδιακή χορήγηση ουσιών.

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012!

Posted: 14 Dec 2012 02:34 PM PST


Άφησε πίσω της Mila Kunis, Kate Upton, Rihanna και Emma Stone..


H πρωταγωνίστρια του Hunger Games, Jennifer Lawrence, ετών μόλις 22, έλαβε τον τίτλο της πιο επιθυμητής γυναίκας φέτος στον κόσμο μετά από την ψηφοφορία που διεξήγαγε το online ανδρικό περιοδικό  AskMen.com με πάνω από 2.4 εκατομμύρια μοναδικούς ψηφοφόρους- χάρη στον προσγειωμένο χαρακτήρα της!

Ο Editor-In Chief James Bassil λέει: «Πάνω απ' όλα είναι πιο αυθεντική από άλλες ηθοποιούς. Είναι φρέσκια και δεν την έχουμε δει ποτέ σε καμία κουτσομπολίστικη στήλη τα τελευταία 3-4 χρόνια που είναι γνωστή».
Η ίδια δήλωσε πως δεν περίμενε να βγει πρώτη σε τέτοια ψηφοφορία, ούτε καν σε αξιόλογη θέση ενώ δεν γνώριζε καν ότι βρίσκεται στη λίστα.

Οι επόμενες του top five είναι η Mila Kunis, η Kate Upton, η Rihanna και η Emma Stone. Η περσινή νικήτρια  Sofia Vergara έπεσε στη 12η θέση. Μέσα στην 20άδα είναι επίσης η  Michelle Obama, παρά τα 48 της χρόνια, η κωμμικός Sarah Silverman, 42, και η  Rachel Weisz επίσης 42.

Η Jennifer έχει εδώ και 2 χρόνια σχέση με τον Βρετανό ηθοποιό  Nicholas Hoult, επίσης 22 ετών, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του  X-Men: First Class, αλλά κρατούν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.























kamikazi
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Είναι εφικτό να ταξιδέψουμε στο χρόνο;;;

Posted: 14 Dec 2012 02:29 PM PST


Μια ομάδα κβαντικών φυσικών του
πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ θεωρούν ότι είναι δυνατή η δημιουργία μιας χρονομηχανής, η οποία θα επιτρέπει το ταξίδι στο παρελθόν και συνεπώς την πρόκληση αλλαγών σε αυτό, χωρίς καν να δημιουργούνται παράδοξα στο παρόν και το μέλλον. 


 Οι κβαντομηχανικοί έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα –αξιοποιώντας το μυστηριώδες φαινόμενο του «κβαντικού εναγκαλισμού» (που ξένιζε ακόμα και τον Αϊνστάιν)- να τηλεμεταφέρουν κβαντικές καταστάσεις από το ένα μέρος στο άλλο, σε απόσταση χιλιομέτρων.

 Τώρα ο καθηγητής Σιθ Λόιντ και οι συνεργάτες στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ», φιλοδοξούν να πάνε ακόμα παραπέρα, αξιοποιώντας ένα άλλο κβαντικό φαινόμενο, την «μετα-επιλογή», προκειμένου να ταξιδέψουν ανάποδα στον χρόνο. Όπως δήλωσε ο Λόιντ στο περιοδικό "Technology Review" (Τεχνολογική Επιθεώρηση), «είναι δυνατό για τα σωματίδια (και, θεωρητικά, για τους ανθρώπους) να ταξιδέψουν στο τούνελ του χρόνου, από το μέλλον προς το παρελθόν».

Οι ερευνητές του ΜΙΤ θεωρούν ότι αν συνδυαστούν τα φαινόμενα του «κβαντικού εναγκαλισμού» και της «κβαντικής μετα-επιλογής», είναι η εφικτή η τηλεμεταφορά στο παρελθόν. Αντίθετα με άλλες θεωρίες τηλεμεταφοράς στον χρόνο, η συγκεκριμένη κβαντική θεωρία αποφεύγει διλήμματα και παράδοξα που προκύπτουν από ένα τέτοιο ταξίδι στον χρόνο (του τύπου «αν φρόντισα ο μπαμπάς και η μαμά μου να μη συναντηθούν ποτέ στο παρελθόν, τότε εγώ πώς υπάρχω σήμερα;» ή «αν σκότωσα τον παππού μου όταν τον συνάντησα στο παρελθόν, τότε πώς εγώ γεννήθηκα και πώς γίνεται μετά να ταξίδεψα στο παρελθόν κοκ;»).

 Επιπλέον, αντίθετα με άλλες θεωρίες «επιστροφής στο μέλλον», η κβαντική χρονομηχανή δεν προϋποθέτει την κάμψη του χωροχρόνου (κάτι που υποτίθεται ότι κάνουν οι μαύρες τρύπες, όμως ένα ταξίδι μέσω αυτών φαντάζει ιδιαίτερα απίθανο από πρακτική άποψη…). Φυσικά και το κβαντικό ταξίδι στο παρελθόν δεν φαντάζει προς το παρόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, καθώς δεν είναι παρά μια αμφιλεγόμενη θεωρία και πολλοί φυσικοί δεν πιστεύουν ότι μπορεί ποτέ να υλοποιηθεί. Πάντως η ομάδα του ΜΙΤ την παρουσίασε με τίτλο «Η κβαντομηχανική του ταξιδιού στον χρόνο μέσω μετα-επιλεγμένης τηλεμεταφοράς» στο arxiv.org – Quantum Physics.








odysonline.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σάλος: Μητέρα και κόρη παίζουν στις ίδιες "ροζ" ταινίες!

Posted: 14 Dec 2012 02:24 PM PST



Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η
απόφαση μιας μητέρας και της κόρης της στην Φλόριντα, να γυρίσουν ταινίες ερωτικoύ περιεχομένου.

Τι απαντούν σε όσους τις επικρίνουν Οι ερωτκές δραστηριότητες μιας μητέρας και μιας κόρης στην Tampa της Φλόριντα, οι οποίοι εργάζονται σαν δίδυμο στη βιομηχανία ροζ ταινιών αγγίζουν τα όρια της ευπρέπειας πυροδοτώντας συζητήσεις μεταξύ των ειδικών για μια βιομηχανία που είναι γνωστή για τα ταμπού της. Η 56χρονη Jessica και η 22χρονη κόρη της Monica αποφάσισαν να κάνουν την κοινή τους "απόλαυση" επάγγελμα και να φτιάξουν μια ροζ ιστοσελίδα με ταινίες που γυρνούν οι ίδιες και πρωταγωνιστούν και οι δύο μαζί! Οι νομικοί κύκλοι της πολιτείας μπορεί να ισχυρίζονται ότι ο νόμος ορίζει τις πράξεις τους ως αιμομιξία, ωστόσο αυτό δεν τις πτοεί. Έτσι κανείς στην ιστοσελίδα μπορεί να δει εμπειρίες των δύο γυναικών με τους παρτενέρ τους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Randy Reep "Το να συμμετέχεις ροζ ταινιες στο Νότο φέρει ορισμένους κινδύνους. Δεν είναι τόσο ελεύθερο όσο και στην Καλιφόρνια." Από την πλευρά του ο ψυχίατρος πιστεύει ότι οι πράξεις τους εμπεριέχουν "συναισθηματική αιμομιξία." Η Donna Mae Depola, ακτιβίστρια παιδικής κακοποίησης, τονίζει "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά. Μια μητέρα δεν μπορεί να κάνει έρωτα στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη της " Ωστόσο το αυτί της Monica δεν ιδρώνει καθώς ήταν αυτή που παρότρυνε την μητέρα της να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα. Από την πλευρά της, η 22χρονη το βλέπει σαν κάτι εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για να βγάλουν λεφτά.. Σε δήλωση της στην Huffington Post αναφέρει "Όταν γυρίζω τις σκηνές σκέφτομαι ότι θα γίνουμε πλούσιες. Αλλά δεν είναι μόνο τα χρήματα. Το απολαμβάνουμε κιόλας. Άσε που δεν χρειάζεται να ντυνόμαστε κάθε μέρα για τη δουλειά."

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ Έφερε στον κόσμο τα δίδυμα!

Posted: 14 Dec 2012 02:20 PM PST

Είδηση της τελευταίας στιγμής! Η Καλομοίρα έγινε...
τριπλή!
Τα δύο νέα μέλη της οικογένειας είναι δύο πανέμορφα αγοράκια που χαίρουν άκρας υγείας!
Τα καλά νέα τα έκανε γνωστά η θεία της Καλομοίρας, Ξένια Σαράντη μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook!
Πιθανόν το Καλομοιράκι γέννησε με καισαρική αφού η προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού ήταν στα μέσα Ιανουαρίου.
 
 
 
 
 
 
radar
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κατερίνα Γερονικολού:Δείτε το νέο της look!!

Posted: 14 Dec 2012 02:14 PM PST


Εδώ η Κατερίνα, εκεί η Κατερίνα, πουθενά η
Κατερίνα…την χάσαμε τον τελευταίο καιρό.
Είναι βέβαια και σπιτόγατος και κάνει σπάνια εμφανίσεις. Πρόσφατα τη τσακώσαμε στη Πλάκα με νεαρό αγόρι!

Με νέο λουκ, αφέλειες κι εκείνη, απόλαυσε το τρίο Τσακαλός, Μαλου, Μιχαλακάκος στη βραδιά της πρεμιέρας τους.

Η όμορφη ηθοποιός για την οποία σφάζονται τα αγόρια στους «Βασιλιάδες» ήταν πολύ διακριτή με τον σύνοδό της.

Δεν είχαν αγκαλίτσες και φιλάκια. Και ξέρετε γιατί; Διότι μπορεί στην αρχή η υπερπροστατευτικότητα του συνοδού να έδειχνε άλλα…όμως τελικά οι δυο τους είναι κολλητοί φίλοι.

Μάλιστα αργότερα ήρθε και μια ακόμα κοπέλα στη παρέα!

Η Κατερίνα πέρασε σχεδόν απαρατήρητη με το νέο της λουκ κάτι που της άρεσε πολύ.

Διασκέδασε με τη ψυχή της και αποχώρησε όταν οι τραγουδιστές κατέβηκαν από τη σκηνή.














gossip-tv.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νέες αποκαλύψεις για την αποχώρηση της Κοκκίνου από την πίστα! Οι μπουνιές, οι κλωτσιές και ο άγριος καυγάς

Posted: 14 Dec 2012 02:09 PM PST




Όπως σας ενημερώσαμε η εμφάνιση της..

Έλλης Κοκκίνου στο πάρτι της Ομόνοιας ήταν επεισοδιακή!

Σύμφωνα με το showtime-cy ούτε τα λουλούδια που ορισμένοι ανεγκέφαλοι της πετούσαν στο πρόσωπο δεν την ενόχλησαν αλλά ούτε και τα ασταμάτητα συνθήματα των οπαδών!

Ένα ακόμα περιστατικό ήταν εκείνο που την έκανε την τραγουδίστρια έξαλλη και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πίστα! Ξέσπασε ένας απίστευτος καυγάς που κάθε λεπτό που περνούσε δυνάμωνε όλο και πιο πολύ...

Γύρω στα 50 άτομα πιάστηκαν στα χέρια, μπουνιές, κλοτσιές με αποτέλεσμα ο ίδιος ο πρόεδρος να ζήτησε από την ΑΙΑΣ (παραγωγές) να απομακρύνουν την Έλλη από τo stage και να λήξουν το πρόγραμμα. "Η κατάσταση είχε πλέον ξεφύγει εκτός ελέγχου μετά από απίστευτο καυγά που ξέσπασε..." λέει αποκλειστικά στο ShowTime-cy άνθρωπος από τις ΑΙΑΣ παραγωγές...

Και τόνισε: "Για όλα αυτά φταίνε πενήντα με εξήντα ανεγκέφαλοι που δημιούργησαν όλο αυτό το καυγά και έφεραν τα πράγματα ως έχουν... Η Έλλη πραγματικά έπρεπε να αποχωρήσει από την σκηνή όχι λόγω συνθημάτων αλλά λόγω του ανεξέλεγκτου καυγά που δημιουργήθηκε και που δύσκολα μπορούσε πλέον να... κοντρολαριστεί».





gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποδοσφαιριστής με παπούτσια αξίας 3.000 ευρώ!! (pics)

Posted: 14 Dec 2012 02:06 PM PST


Δεν είναι Έλληνας τραγουδιστής που εμφανίζεται σε πίστα είναι

Γκαμπονέζος εκκεντρικός ποδοσφαιριστής, που στυλιστικά μπορεί να έκανε θραύση και στην Ελλάδα!



Ο 23χρονος, λοιπόν, Πιερ Εμερίκ Αουμπαμεγιάνγκ, επιθετικός της Σεντ Ετιέν, εμφανίστηκε στην προπόνηση του, πριν την έναρξη του αγώνα με την Λιόν, με το αθλητικό ζευγάρι παπουτσιών που βλέπετε, το οποίο είναι γεμάτο από λευκά και πράσινα Swarovski!



Σαν "πυγολαμπίδα" του γηπέδου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε πάταγο με τα λαμπυρίζοντα αθλητικά του, τα οποία μάλιστα ήταν ειδική παραγγελία, κόστισαν 3.000 ευρώ και ο σχεδιαστής τους χρειάστηκε πενήντα ώρες για να τα διαμορφώσει.Ευτυχώς που δεν τα φόρεσε στον αγώνα... 4.000 κρύσταλλα Swarovski είχε πάνω...!



Μάλιστα, τα παπούτσια έχουν τον αριθμό της φανέλας του, το νούμερο "7".

Οι πληροφορίες λένε πως αρέσουν τόσο τα Swarovski στο νεαρό Αφρικανό ποδοσφαιριστή, που παρήγγειλε μερικά ζευγάρια και για τις καθημερινές του εμφανίσεις...



... ενώ ζήτησε την Aston Martin Rapide του, από μαύρο χρώμα που ήταν, να γίνει πράσινη, για να ταιριάζει με τα παπούτσια!!!!




























katara.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 15/12!

Posted: 14 Dec 2012 02:02 PM PST



Τα Ζώδια Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2012







Κριός


21/3-20/4


Αγαπητέ Κριέ, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου Άρη, θα προκαλέσουν μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός, φίλε Κριέ. Με γνώμονα αυτό στο μυαλό σου, κάνε ό,τι χρειαστεί για να φέρεις πιο κοντά το σύντροφό σου και μην αφήνεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποια καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα θα σε χαροποιήσουν, αν είσαι Κριός. Κάποιες καθυστερήσεις ή αντιρρήσεις που θα προβάλλουν οι συνεργάτες σου, ενδέχεται να σε προβληματίσουν, αλλά θα είναι πρόσκαιρες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.






Ταύρος


21/4-20/5


Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος ακάλυπτες. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή μέρα με τη Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Σκορπιό, αργά το βράδυ, θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Και αν ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σου, που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Μήπως πρέπει να τα δεις και εσύ ανάλογα;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ταύρε, σήμερα φρόντισε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στις συνεργασίες σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη της γνώμης σου. Στα οικονομικά σου, μην αμελείς τίποτα και προπάντων μην αφήνεις εκκρεμότητες για την εβδομάδα που έρχεται. Επίσης, σήμερα μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετική σου διάθεση κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, η σεξουαλικότητά σου σήμερα θα παρασύρει και το σύντροφό σου σε ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνος σου, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου τώρα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στον Τοξότη και σου χαρίζει τις πιο ευεργετικές του ιδιότητες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα χτυπάει κόκκινο, φίλε Δίδυμε. Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις, που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρα μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου αποφέρουν πολύ καλά έσοδα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, αγαπητέ Καρκίνε, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επίσης, σου χαρίζει και αρκετή υπομονή, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη, λόγω κάποιων δυσκολιών που θα προκαλέσουν οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη. Κάνε τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεσαι, αλλά να θυμάσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει, μιας και η γοητεία σας θα είναι σήμερα στα ύψη και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου οι προτάσεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησε την, ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Μη βιαστείς σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην ερωτική σου σχέση, αν είσαι Λέων, ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές που αφορούν στη δουλειά σου, φίλε Λέων, λόγω των ανατροπών που θα προκαλέσουν οι αρνητικές όψεις ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ερμή και τον Άρη. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.





Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αγαπητέ Παρθένε, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, φίλε Παρθένε, καλύτερα σήμερα να μην ανακοινώσεις αποφάσεις, αλλά να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου, να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Μην ξεχνάς πως όλα είναι πιθανά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, το οργανωτικό πνεύμα και η μεθοδικότητά σου θα σου φανούν χρήσιμα στα επαγγελματικά σου. Οι κουβέντες που θα κάνεις σήμερα με τους συνεργάτες σου, μπορεί να δώσουν λύσεις ή άλλες εναλλακτικές σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις περιττές σπατάλες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι αρνητικές όψεις της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη, σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόψε ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά, φίλε Ζυγέ. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησέ του πως σε στεναχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις χωρίς την δική σου έγκριση και συμμετοχή. Δώσε του να καταλάβει ότι αντίστοιχο μερίδιο έχεις και εσύ σε αυτήν τη σχέση. Και αν ακόμα είσαι σε περίοδο μοναξιάς και στεναχωριέσαι, βγες έξω με τους φίλους σου, μοιράσου μαζί τους τις έννοιες σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια κάποια λάθη, που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, αντίθετα φρόντισε να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης σου, γιατί μόνο έτσι θα εκτιμηθείς. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Στις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, κινήσου μεθοδικά και με πρόγραμμα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και γι' αυτό, πριν μπεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Και σ' εσένα, που ακόμη δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, η Αφροδίτη για τελευταία ημέρα από το ζώδιό σου θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές της, για να πλησιάσεις αποτελεσματικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να βγεις στην πρώτη γραμμή. Όσο δεν έχεις το θάρρος να δείξεις τις ικανότητές σου, κανείς δεν θα μπορεί να σε αναγνωρίσει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη. Επίσης, φρόντισε να χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή όποια συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα.





Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει ρουτίνα στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου το σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν χτίζεται χωρίς κόπο!!! Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό θα ήταν να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με τις τακτική που ακολουθείτε, είναι λίγο δύσκολο να βρείτε το άτομο που θα μπορεί να σας ακολουθήσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δημιουργικότητά σου σήμερα θα σε βγάλει αρκετές φορές ασπροπρόσωπο, αν είσαι Τοξότης. Σκέψου καλά πριν βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Έχεις και εσύ την δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα κάποια θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου, φίλε Αιγόκερε, και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν στη σχέση σου. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, πριν φτάσουν στο τέλμα. Αν κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στο κρεβάτι σου. Μην φοβηθείς να του αφεθείς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την πορεία κάποιων υποθέσεων που δεν λένε να πάρουν ακόμη το δρόμο της υλοποίησης Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αν φροντίσεις να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή, αγαπητέ Υδροχόε, και θα δεις αρκετές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Μην καταπιέζεσαι και φρόντισε να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις μερικές φορές. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Δεν φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα, αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου φλερτάροντας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου και εμπιστεύσου λίγο την κρίση τους. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, φίλε Ιχθύ, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία συνετή στάση. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος μοναξιάς φτάνει τώρα στο τέλος της, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδέψει, επιστρέφει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις διεξοδικά αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.





 myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τσακωμένη με το διάδρομο γυμναστικής γνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Posted: 14 Dec 2012 01:57 PM PST






Για κάποιους η γυμναστική είναι απόλαυση, ενώ για κάποιους άλλους μεγάλο βάσανο...


Στη δεύτερη κατηγορία όπως φαίνεται ανήκει και η γνωστή παρουσιάστρια που αρνείται να ανέβει στο διάδρομο γυμναστικής!



Αναφερόμαστε στην Σίσσυ Χρηστίδου που το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε στο twitter της μια φωτογραφία με τον "εχθρό" της, το όργανο γυμναστικής. Μάλιστα απευθυνόμενη στο διάδρομο γυμναστικής έγραψε: "Μη με κοιτάς καθόλου....!".







radar.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιταλοί ερευνητές αποδεικνυουν οτι οι αρχαίοι Έλληνες έφτασαν ως την χώρα των Ίνκας!

Posted: 14 Dec 2012 01:50 PM PST






Το 1850 έφτασε στο Περού ο Ιταλός ερευνητής-περιηγητής Αντόνιο Ραϊμόντι...


Για σαράντα ολόκληρα χρόνια έμεινε εκεί, ερευνώντας κάθε σπιθαμή της μακρινής και «περίεργης» -ιστορικά- αυτής χώρας και είναι οι

δικές του περιηγήσεις και έρευνες πάνω στις οποίες βασίσθηκε ο φυσικομαθηματικός- ερευνητής συμπατριώτης του Ενρίκο Μάτιεβιτς, ώστε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι οι ναυτικοί του Αιγαίου πολλές χιλιετίες προ του Κολόμβου έφτασαν στην Κεντρική και Νότιο Αμερική.

Ο Μάτιεβιτς βεβαίως πρωτίστως παρακινημένος από τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, τόσο από τον Όμηρο όσο και από τον Απολλόδωρο έβλεπε ότι οι γνώσεις που περιγράφονταν στους στίχους της Οδύσσειας και των Αργοναυτικών, και είχαν να κάνουν με τόπους πολύ μακρινούς, πολύ πέρα αυτού της Μεσογείου, δεν μπορούσε παρά να πιστεύει ότι ένα υπερατλαντικό ταξίδι και η επίσκεψη στις μακρινές εκείνες χώρες της Νοτίου Αμερικής ήταν τα πιθανότερα σημεία αναφοράς των συγγραφέων των μεγάλων επών, «Οδύσσειας» και «Αργοναυτικών» αντίστοιχα.



Έτσι με οδηγό τις περιηγήσεις και έρευνες του συμπατριώτη του Ραϊμόντι, και με τα αρχαία κείμενα στα χέρια περιδιάβηκε τις Άνδεις, και έκανε τις δικές του ανακαλύψεις που έφεραν το αποτέλεσμα που μερικά χρόνια πριν η Ενριέτα Μέρτζ έγραφε στην «Κρασάτη Θάλασσα». Δηλαδή ότι οι Έλληνες είχαν φτάσει κατά τους πρώτους ιστορικούς χρόνους στην Νότιο Αμερική. Η μελέτη του Μάτιεβιτς στηρίχθηκε στην συγκριτική αρχαιολογία και την Μυθολογία.



Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο γεωφυσικό αστεροσκοπείο του Χουανγκάγιο της Λίμα και αυτό του έδωσε πολλά περιθώρια ώστε να κάνει τις μελέτες του επί τόπου και να μείνει έκπληκτος από τις ανακαλύψεις που βρήκε μπροστά του. Στις κεντρικές Άνδεις του Περού, στις παραστάσεις ενός αρχαίου μαντείου ανακαλύπτει τις χθόνιες οντότητες που ο Ησίοδος αναφέρει στην «Θεογονία» του.



Ο Κέρβερος, η Μέδουσα, η Λερναία Ύδρα, οι Άρπυιες, η Χίμαιρα είναι παραστάσεις τις οποίες ανακαλύπτει στα ερείπια ναών και μαντείων της περιοχής. Οι θεότητες του Κάτω Κόσμου, τα Τάρταρα όπως τα ονομάζει ο Ησίοδος φαίνεται να παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο για τους πανάρχαιους κατοίκους της περιοχής, τους Ίνκας.



Έναν λαό που η ύπαρξή του και η εξαφάνισή του αποτελεί ένα μυστήριο, όπως και των Ατζέκων στην Κεντρική και Νότιο Αμερική, ή των Σουμερίων και των Χετταίων στην Μεσοποταμία. Οι παραστάσεις που αφορούν τις θεότητες του Κάτω Κόσμου, οδηγούν τον Μάτιεβιτς να υποστηρίξει ότι εδώ, στην Νότια Αμερική ήταν ο Άδης των αρχαίων Ελλήνων.



Τα Τάρταρα όπου τους φιλοξενούσαν και αποτελούσαν συνάμα το βασίλειό τους με πρωταγωνιστή βεβαίως τον Θεό Πλούτωνα. Πίστευαν οι πανάρχαιοι πρόγονοί μας ότι ο Άδης βρισκόταν στα έγκατα της Χθονός αλλά σε μία μακρινή τοποθεσία δυτικά της γης. Ένα χρόνο ταξίδι χρειαζόταν για να φθάσουν εκεί.



Και αν κανείς υπολογίσει μία τέτοια απόσταση και με τα μέσα βεβαίως της εποχής εκείνης μάλλον η αναφορά γίνεται για την πέρα του Ατλαντικού ήπειρο, αυτή της Αμερικής, της Γης των Εσπερίδων όπως λεγόταν, εκεί όπου ο Άτλας μεταμορφωμένος σε ένα τεράστιο βουνό υποβάσταζε στους ώμους του την Γη. Η Κίρκη λέει στον Οδυσσέα πώς θα πάει στον Κάτω Κόσμο για να πάρει τις οδηγίες που χρειαζόταν για την επιστροφή του στην πατρίδα, αλλά και για να εξευμενίσει τους Θεούς που είχε προκαλέσει με την συμπεριφορά του μετά την συμβολή του στην άλωση της Τροίας.



Η περιγραφή της Κίρκης στην «Οδύσσεια» που γίνεται με την γραφίδα του Μεγάλου Ομήρου, είναι ίσως η περισσότερο άρτια περιγραφή που υπάρχει σε αρχαίο κείμενο. Αν κανείς ακολουθήσει εκείνη την πορεία δεν μπορεί παρά να φθάσει στην Εσπερία, την ήπειρο της Αμερικής. Αν και πολλοί γεωγράφοι το αμφισβητούν παρ' όλα αυτά δεν παύει να υφίσταται ως η πιο άρτια γεωγραφική περιγραφή. Ο Μάτιεβιτς στην αναζήτηση της μυθολογικής κόλασης, αυτά τα Τάρταρα, βλέπει να υπάρχει τέτοια ομοιότητα με την σημερινή περιοχή του Αμαζονίου, ώστε μένει κυριολεκτικά κατάπληκτος.



Οι διηγήσεις εκείνων των πρώτων εξερευνητών στα μεταχριστιανικά χρόνια, αλλά και μερικές χιλιετίες αργότερα από τους Αργοναύτες και τον Οδυσσέα, για το πέρασμα του Μανσερίστε, που είναι το πρώτο πέρασμα που συναντά κανείς καθώς ανεβαίνει τον Αμαζόνιο, θα μπορούσαν να είναι οι διηγήσεις των μυθολογικών αναφορών για την κάθοδο στον Άδη. Όποιος διαπλέει τον Αμαζόνιο καθώς έρχεται από το βόρειο ημισφαίριο, παρατηρώντας τα άστρα έχει την εντύπωση ότι κατεβαίνει σε μία βαθιά άβυσσο.



Έτσι το περιγράφει και η Ενριέτα Μέρτζ, η οποία με οδηγό τους αστερισμούς και κυρίως αυτόν της Μεγάλης Άρκτου, συμπεραίνει για το Ιασωνικό ταξίδι στην Αμερική!!! Και είναι πράγματι άξιο θαυμασμού να βλέπει κανείς τέτοιες ανακαλύψεις που κυριολεκτικά φέρνουν τα πάνω κάτω στην συμβατική ιστορία. Παραβάλλοντας τον μυθικό ποταμό Αχέροντα και τους τρεις μικρότερους παραποτάμους του, την Στύγα, τον Κυκωτό και τον Πυριφλεγέθοντα, με τον Αμαζόνιο κατά τον Μάτιεβιτς, ο Οδυσσέας έπρεπε να εντοπίσει έναν ποταμό που θα του επέτρεπε να διασχίσει τους βάλτους του Άδη.



Έτσι η Στύγα είναι ο ποταμός Μαρανιόν του Περού ο οποίος στην ουσία είναι τμήμα του Αμαζονίου αλλά με άλλη ονομασία. Ο ποταμός Ουκαγιάλι ένας σημαντικός ποταμός στην λεκάνη του Αμαζόνιου που πηγάζει από τις οροσειρές του Κούζκο είναι ο Πυριφλεγέθων της Οδύσσειας. Η παραμονή του Μάτιεβιτς στο Περού και οι διάφορες περιηγήσεις τις οποίες έκανε σχεδόν σ' ολόκληρη την περιοχή της Νοτίου Αμερικής, αλλά και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει μέσα από αυτή του την πολύχρονη έρευνα καταγράφονται στο βιβλίο του «Ταξίδι στην Μυθολογική Κόλαση».



Εδώ ο συγγραφέας λοιπόν περιγράφει πως οι πανάρχαιοι θαλασσοπόροι του Αιγαίου έφθασαν στον Αμαζόνιο, διασχίζοντας τον Ατλαντικό ωκεανό, και μέσω του τεράστιου αυτού πλωτού ποταμού, του δεύτερου σε μέγεθος μετά τον Νείλο έπλευσαν προς νότο μέχρι τις Άνδεις του Περού.



Όπως έχουμε ξαναπεί σε παλιότερα θέματα μαζί τους οι εξερευνητές εκείνοι έφερναν και ολόκληρο τον πολιτισμό τους που ήταν η γλώσσα τους, οι θεοί τους, οι μύθοι τους, οι παραδόσεις τους, οι συνήθειές τους ... Αυτά τα πέρασαν στους ιθαγενείς των περιοχών που βρέθηκαν και σαφώς είχαν την ανάλογη από εκείνους αντιμετώπιση που τους αναβίβασαν τόσο ψηλά ώστε τους έκαναν Θεούς. Τους λευκούς θεούς τους που ακόμη και σήμερα θυμούνται μέσα από τις παραδόσεις τους και τις διάφορες γιορτές- μνήμες που διατηρούν. 



aggouria.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Διαιτητής προσπάθησε να... κόψει παίκτη!

Posted: 14 Dec 2012 01:44 PM PST






O Κρις Χάμφρις των Νετς πήρε θέση στη γραμμή των ελευθέρων βολών...


σημάδεψε, αλλά δε σούταρε, αφού ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης στο Τορόντο πέταξε να τον κόψει!

Ο Κόρτνεϊ Κέρκλαντ βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να πει στον 28χρονο να περιμένει να γίνουν οι αλλαγές, προκαλώντας την απορία, αλλά κυρίως το γέλιο των περισσοτέρων...



24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Έβρεχε 25.000 αρκουδάκια για καλό σκοπό!

Posted: 14 Dec 2012 01:37 PM PST






Μοναδικό θέαμα για καλό σκοπό...


Πλέον αποτελεί παράδοση στις ομάδες χόκεϊ του Καναδά να μαζεύουν αρκουδάκια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.Το ίδιο έγινε και στον φετινό αγώνα της ομάδας Calgary Hitmen κατά τη διάρκεια του οποίου οι θεατές πέταξαν 25.000 αρκουδάκια μέσα στο γήπεδο.





pinnokio.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

QUIZ: Tον αναγνωρίζετε;

Posted: 14 Dec 2012 01:30 PM PST






O πιτσιρικάς που βλέπετε να χορεύει μικρός είναι  στο Dancing with the stars...


Με τη σαλοπέτα και το χαμόγελο ήταν η ψυχή των παιδικών πάρτι.

Κοίτα πως τα φέρνει η τύχη! Μικρός χόρευε στα πάρτι των φίλων του, μέχρι που η μουσική έκλεινε για να πάει η πιτσιρικοπαρέα για ύπνο. Τώρα που μεγάλωσε, κάνει αυτό που του αρέσει πολύ –εκτός από το να τραγουδάει- και τον βλέπει ολόκληρη η Ελλάδα.







Ο νεαρός με τη σαλοπέτα και το χαμόγελο ευτυχίας, είναι ο Γιώργος Τσαλίκης! Και όπως σχολιάζει ο τραγουδιστής: "Απο μικρά παιδιά στα πάρτι ρίχναμε τους χορούς μας.. (Απλά τότε δεν υπήρχε κριτική επιτροπή)".







fthis.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Μου πήρες την θέση;Μείνε τώρα μέσα

Posted: 14 Dec 2012 01:17 PM PST






Πόσες φορές δεν έχουμε δει να μονομαχούν δύο οδηγοί για μια θέση πάρκινγκ...


Αυτό συνέβη και στο βίντεο που αλιεύσαμε στο YouΤube με την διαφορά ότι τελικά χώρεσαν και τα δύο οχήματα λόγω του μικρού τους όγκου. Η οδηγός, όμως, που είχε βρει πρώτη την θέση, πήρε την εκδίκησή της.





enikos.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τελικά έτσι γεννιούνται τα παιδιά!

Posted: 14 Dec 2012 01:09 PM PST






Στη σκέψη και μόνο της εγκυμοσύνης της γυναίκας του ο φωτογράφος Patrice Laroche τρελάθηκε εντελώς..
.

Τόσο πολύ, μάλιστα, που αποφάσισε να δημιουργήσει μια χιουμοριστική συλλογή με φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την πορεία της εγκυμοσύνης της συζύγου του Sandra Denis μέχρι τη γέννηση της κόρης τους Justine. Επιλέγοντας να παρουσιάσει το… φούσκωμα της κοιλιάς σαν ένα άλλο… ελαστικό αυτοκινήτου, το ζευγάρι έκανε μια στάση σε κοντινό βενζινάδικο όπου με τη βοήθεια μιας αντλίας αέρα απαθανατίζει παραστατικά την αλλαγή στο σώμα της γυναίκας. Και στο ίδιο ακριβώς σημείο πόζαραν για εννέα μήνες μέχρι τη γέννηση του μωρού.





















to-kounavi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Έβαλαν πείσμα να αδυνατίσουν και τα κατάφεραν!

Posted: 14 Dec 2012 12:57 PM PST


 Δείτε φωτογραφίες ανθρώπων που αποφάσισαν να χάσουν τα περιττά κιλά..
.


































to-kounavi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σ.ΡΟΥΒΑΣ: Το τρυφερό μήνυμα του και η εντυπωσιακή φωτογραφία!

Posted: 14 Dec 2012 12:48 PM PST


 Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα παιδιά...





Από όταν, δε, έγινε πατέρας είναι ακόμα πιο τρυφερός και ευαισθητοποιημένος. Χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο, "Ελπίδα" και στηρίζει τα παιδάκια με κάθε τρόπο.



Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram τη φωτογραφία μίας όμορφης χριστουγεννιάτικης κάρτας και έγραψε: "Κάθε φορά που συναντώ τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ γεμίζω αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία. Σας ευχαριστώ!".





tuned.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Δείτε τι θα συνέβαινε αν οι γυναίκες ήταν οι άντρες!

Posted: 14 Dec 2012 12:40 PM PST


 Άλλαξαν οι ρόλοι.
..




Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Jay Diaz δημιούργησε το βίντεο «The Flip Side» στο οποίο οι γυναίκες εμφανίζονται σαν να είναι αρσενικά.



Το σκηνικό διαδραματίζεται σε μπαρ όπου οι γυναίκες-άντρες επιδίδονται στο καμάκι.



Το συγκεκριμένο βίντεο μετράει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια views.




newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές