Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Παναθηναϊκός: Κεκλεισμένων των θυρών με Τερψιθέα

Posted: 14 Dec 2012 07:54 AM PST

Παναθηναϊκός: Κεκλεισμένων των θυρών με Τερψιθέα

Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Τερψιθέα, στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

 

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν στον νεροχύτη υπάρχουν άπλυτα πιάτα»

Posted: 12 Dec 2012 09:41 AM PST

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν στον νεροχύτη υπάρχουν άπλυτα πιάτα»

«Έχω διάφορους ψυχαναγκασμούς που έχω πάρει από τη μητέρα μου», αποκαλύπτει η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας για όλα όσα θέλει να είναι στην εντέλεια μέσα στο σπίτι της.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν στον νεροχύτη υπάρχουν άπλυτα πιάτα. Οι ντουλάπες μου παλαιότερα ήταν οργανωμένες αλλά τώρα πια εν προλαβαίνω. Όταν σηκωθώ το πρωί δεν θα πιω καφέ, αν προηγουμένως δεν βγάλω τα πιάτα από το πλυντήριο , τα βάλω στο ντουλάπι, βάλω τα ρούχα στο άλλο πλυντήριο και ελέγξω ότι στο τραπέζι και στο πάγκο της κουζίνας είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα», λέει το περιοδικό Ok και συνεχίζει: «Μεγαλώνοντας διαπιστώνω ότι γίνομαι ίδια η μάνα μου, γιατί καθόμουν τρεις ημέρες και στόλιζα το δέντρο. Και η πρώτη εικόνα που μου έρχεται το μυαλό από τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων είναι η μητέρα μου να ασχολείται όλη την ώρα με το δέντρο», καταλήγει.

Σκληρή κόντρα στο Twitter μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Χάρρυ Κλυνν

Posted: 14 Dec 2012 09:06 AM PST

Σκληρή κόντρα στο Twitter μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Χάρρυ Κλυνν

Κόντρα με αιχμηρά tweets ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του κωμικού Χάρρυ Κλυνν.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr



Δώρο Χριστουγέννων: Αυτές είναι οι πιο όμορφες κοκκινομάλλες στην ιστορία της showbiz

Posted: 14 Dec 2012 09:10 AM PST

Δώρο Χριστουγέννων: Αυτές είναι οι πιο όμορφες κοκκινομάλλες στην ιστορία της showbiz

Και οι τριάντα είναι υπέροχες.

Koκκινομάλλες. Μία αγάπη και παντοτινή. Φυσικές και μη. Γεμάτες φακίδες. Με ανοιχτές ή σκούρες επιδερμίδες. Σε όλες τις αποχρώσεις από το πυρόξανθο μέχρι το σκούρο άλικο. Αν σε γοητεύσει μία κοκκινομάλλα δύσκολα θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις. Στο κλασικό ερώτημα ξανθές ή μελαχρινές, η πραγματική απάντηση είναι κοκκινομάλλες. Μπορεί τα παστέλ να είναι το απόλυτο hair trend της σεζόν και όλες οι γυναίκες να ξορκίζουν τα κόκκινα μαλλιά που τόλμησαν τα περασμένα χρόνια, αλλά η πραγματικά μόδα των ginger δεν περνά ποτέ. Το πιο σπάνιο χρώμα μαλλιών στη γη, είναι και αυτό που δίνει και την αίσθηση της μοναδικότητας. Και τριάντα σπουδαίες γυναίκες της μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας των τελευταίων 60 χρόνων το αποδεικνύουν.

Από την Clara Bow, τη Katherine Hepburn, τη Rita Hayworth και τη Jessica Rabbit μέχρι τη Molly Ringwald, την Emma Stone, τη Nicole Kidman και τη Julianne Moore, οι γυναίκες που τίμησαν το κόκκινο χρώμα στην κώμη τους πέρασαν για πάντα στην ιστορία ως μερικές από τις ωραιότερες που περπάτησαν πάνω στη γή. Όλες τους είναι μοναδικές, όλες τους ερωτεύσιμες. Δείτε την gallery και εμπνευστείτε από τα διάσημα κορίτσια που κάνουν τα κόκκινα μαλλιά μια κλασική αξία πέρα από εφήμερα trend.

Διαβάστε ακόμα:
Σε τι διαφέρουν οι κοκκινομάλλες από τον υπόλοιπο κόσμο;
Φετίχ με τα κόκκινα μαλλιά

Κάνουμε «cheers» για την Αρωγή σε 13 αγαπημένα σημεία της πόλης!

Posted: 14 Dec 2012 09:00 AM PST

Κάνουμε «cheers» για την Αρωγή σε 13 αγαπημένα σημεία της πόλης!

Ας πιούμε όλοι για καλό σκοπό!

Μια πρωτότυπη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή» σε συνεργασία με 13 αγαπημένα σημεία διασκέδασης της πόλης, μας προσκαλεί να εγκαινιάσουμε την εορταστική περίοδο και να ενισχύσουμε το εθελοντικό έργο του Σωματείου, που δραστηριοποιείται στη Βορειοανατολική Αττική βοηθώντας συνανθρώπους μας και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Κάνουμε "cheers" για την Αρωγή και για 2 ολόκληρους μήνες, από τις αρχές Δεκέμβρη ως τέλος Ιανουαρίου 2013, βολτάρουμε στη πόλη και επιλέγουμε να δροσιστούμε με μοναδικά cocktails που σερβίρονται για να ενισχύσουν το έργο της «Αρωγής» στα σημεία : The Jin Joint, Osterman, Κλουβί bar, Bardot, TZIZ, Santa Botella, Dos Agaves, TIKI BAR, Amigos, El Ray Alobar, White Monkey, White Spoon.

Επιπλέον, για εκείνους που αγαπούν τις κυριακάτικες πρωινές βόλτες στην Αθήνα το Circus σερβίρει, κάθε εβδομάδα, κυριακάτικο brunch μέσα στη cozy ατμόσφαιρα του (ώρες 11.00-15.00), προσφέροντας μέρος των εσόδων στο Σωματείο Αρωγή.

Η «Αρωγή» και τα 13 bar & dining spots που στηρίζουν αφιλοκερδώς αυτή τη πρωτότυπη πρωτοβουλία μας υπενθυμίζουν την αξία κάθε μικρής ή μεγαλύτερης εθελοντικής προσφοράς προς το συνάνθρωπο και μας προσκαλούν να κάνουμε "Cheers" για την Αρωγή!

Την ενέργεια στηρίζουν:

Circus (Ναυαρίνου 11 Αθήνα, Εξάρχεια) με Κυριακάτικο brunch (11.00-15.00)

Osterman (Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, Κέντρο) με το cocktail Osterman Weekend

ΤΖΙΖ (Ναυαρίνου 12, Εξάρχεια) με το cocktail Cycilala

ΚΛΟΥΒΙ (Κυδαντινών & Δημοφώντος 57, Πετράλωνα) με το cocktail Rum Blazer

Santa Botella (Πανόρμου 115Α, Αμπελόκηποι) με το cocktail Mexican Summer

Gin Joint (Χρήστου Λαδά 1, Κέντρο) με το cocktail Oh my Darling

El Ray Alobar (Θουκυδίδου 7, Χαλάνδρι) με το cocktail Red Right Hand

Dos Agaves (Αβραμιώτου 12, Μοναστηράκι) με το cocktail Dos Agaves Mandarita

TIKI BAR (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη) με το cocktail White Widow

White Monkey (Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, Μαρούσι) με το cocktail Passion Daiquiri

White Spoon (Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1, Χολαργός) με το cocktail Basil & Honey Daiquiri

Bardot (Σκουφά 50, Κολωνάκι) με το cocktail Christmas cobbler

Amigos (Κύπρου 65Α, Γλυφάδα) με το cocktail Spicy mango

Επισκεφτείτε την σελίδα της Αρωγής στο Facebook https://www.facebook.com/somateio.arogi αναζητήστε στο twitter το #cheersarogi και μοιραστείτε, μαζί τους, φωτογραφίες και σχόλια!

Ο Immo Klink μας δείχνει τα πιο «φυσικά» σπίτια στον κόσμο

Posted: 14 Dec 2012 09:00 AM PST

Ο Immo Klink μας δείχνει τα πιο «φυσικά» σπίτια στον κόσμο

Σαν να ξετρύπωσαν από βιβλίο του Τόλκιν

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό φωτογράφο, ονόματι Immo Klink από τη Γερμανία που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Ταξιδεύει όλο τον κόσμο και ψάχνει για ανθρώπους που ζουν με απόλυτη αυτάρκεια και οικονομική ανεξαρτησία, αδιαφορώντας για όλες τις υλικές απολαβές της ζωής. Το πάθος του μετά την φωτογραφία είναι οι οικολογία και του αρέσει πολύ η αρχιτεκτονική.

Όλα τα ενδιαφέροντά του μαζί τα συγκεντώνει στο έργο του «Κατοικίες Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων»,  το οποίο είναι σε συνεχή εξέλιξη και επικεντρώνεται στα σπίτια ανθρώπων που τα κατασκεύασαν μόνοι τους από υλικά που βρήκαν γύρω τους. Τα σπίτια αυτά είναι απόλυτα ενσωματωμένα στην περιοχή και  το τοπίο, ενώ κάποια μας κάνουν να πιστεύουμε πως είναι δημιουργήματα της φύσης τα οποία ο άνθρωπος απλά διαμόρφωσε σε κατοικία

Μη φανταστείτε ότι όσοι επιλέγουν να ζουν σε αυτά διαθέτουν τις ανέσεις που σας έχουμε παρουσιάσει στα projects γνωστών αρχιτεκτονικών studio τελευταία. Μιλάμε για μία καθημερινότητα,  εντελώς πρωτόγονη και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πρόκειται για παράξενα άτομα αλλά για νεαρά ζευγάρια με οικογένεια και παιδιά που ζουν έτσι από επιλογή, στην καρδιά της Ευρώπης. Τέτοιες κοινότητες υπάρχουν και στην Ελλάδα, όπως πχ στο Πήλιο.

Διαβάστε ακόμη:

To σπίτι στο χείλος του γκρεμού!

Cocoon: Ένα καταφύγιο μόνο για σένα!

Τι συμβολίζουν τα χρώματα στις μπάλες του Χριστουγεννιάτικου δέντρου;

Ποιος διάσημος «έφαγε πόρτα» λόγω της κακής του συμπεριφοράς στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής;

Posted: 14 Dec 2012 08:30 AM PST

Ποιος διάσημος «έφαγε πόρτα» λόγω της κακής του συμπεριφοράς στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής;

Κι όμως, ο Βρετανός γόης είναι ανεπιθύμητος

Μπορεί οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που υποδύεται, στη μεγάλη οθόνη, να είναι αγαπητοί σε εκατομμύρια ανθρώπους αλλά, σύμφωνα με τον οικοδεσπότη της τηλεοπτικής εκπομπής The Daily Show, Jon Stewart, ο Hugh Grant του «κάθεται στο λαιμό».

Ο τηλεπαρουσιαστής, μάλιστα, δήλωσε ότι ο Βρετανός σταρ δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην εκπομπή του αφού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο πρωταγωνιστής του «Μια βραδιά στο Notting Hill» υπήρξε αγενέστατος με την ομάδα του show.

Ο Stewart, μιλώντας στο Montclair Film Festival του New Jersey είπε για τον Grant: «Λέει συνέχεια βλακείες, σε όλο τον κόσμο, και βασικά μου κάθεται στον λαιμό. Και στην εκπομπή μου έχει φιλοξενήσει και δικτάτορες», είπε. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, ακόμα, ότι ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε όταν στο στούντιο της εκπομπής έπαιξαν ένα βίντεο της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, Did You Hear About The Morgans?. «Τι είναι αυτό το κλιπ; Είναι απαίσιο», φέρεται να είπε ο σταρ, με τον οικοδεσπότη να του απαντάει «Τότε, κάνε μία καλύτερη ταινία».

Διαβάστε ακόμα:
O Hugh Grant λατρεύει την Ελλάδα, αλλά σιχαίνεται τον ελληνικό καφέ
Ο Hugh Grant με άλλη κάνει το παιδί και με άλλη βγαίνει
Στο νοσοκομείο ο Hugh Grant

Είναι μόλις οκτώ χρονών και μεταμφιέζεται για να πρωταγωνιστήσει στο clip της Nicki Minaj

Posted: 14 Dec 2012 08:13 AM PST

Είναι μόλις οκτώ χρονών και μεταμφιέζεται για να πρωταγωνιστήσει στο clip της Nicki Minaj

Το κοριτσάκι που βλέπετε παραπάνω είναι μόλις οκτώ χρονών και ήδη γνωρίζει τι πάει να πει εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαζί με διάσημες γυναίκες όπως είναι η Katy Perry και η Rihanna.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Ρίτα Σακελλαρίου: Ποια θα την υποδυθεί στο θέατρο;

Posted: 14 Dec 2012 03:08 AM PST

Ρίτα Σακελλαρίου: Ποια θα την υποδυθεί στο θέατρο;

Με το μικρό όνομα «Ρίτα» είναι ο τίτλος του θεατρικού έργου που σκιαγραφεί τη ζωή της Ρίτας Σακελλαρίου και θα παρουσιάζεται στο θέατρο «Εν Αθήναις».

Στο έργο αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της από τότε που ήταν παιδί και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει πώς ξεκίνησε η καριέρα της μικρό κοριτσάκι, για να καταλήξει μετά από λίγα χρόνια να αποτελεί μια μεγάλη λαϊκή ντίβα. Παράλληλα αποκαλύπτονται στιγμές της προσωπικής της ζωής, αφού δεν ήταν μόνο η διάσημη τραγουδίστρια που γνώρισε ο κόσμος, αλλά και σύζυγος, μητέρα και ερωμένη. Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η Ειρήνη Βελιμαχίτη είναι η ηθοποιός που ανέλαβε το δύσκολο αυτό έργο να ενσαρκώσει επί σκηνής την Ρίτα Σακελλαρίου.

Η Amanda Seyfried ντύνεται βάτραχος και ραπάρει!

Posted: 14 Dec 2012 04:44 AM PST

Η Amanda Seyfried ντύνεται βάτραχος και ραπάρει!

Όλα αυτά για χάρη της Ellen DeGeneres.

Η Amanda Seyfried εμφανίστηκε στην εκπομπή της διάσημης ηθοποιού. Δεν τρόμαξε με κάτι, ούτε βράχηκε, αλλά χρειάστηκε να φορέσει μία άκρως αστεία μάσκα – καπέλο βατράχου και να τραγουδήσει ραπ. Δεν αρνήθηκε βέβαια και μάλιστα φάνηκε να το διασκεδάζει. Μόλις πριν μία μέρα η Amanda Seyfried είχε δηλώσει στην εκπομπή του David Letterman ότι για να καταφέρνει να βγαίνει στην τηλεόραση και να βγάζει πέρα τις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις χρειάζεται πριν να έχει πιεί ένα – δύο ποτηράκια.

Ποιος star αυνανίζεται με τα τραγούδια της συζύγου του;

Posted: 14 Dec 2012 08:30 AM PST

Ποιος star αυνανίζεται με τα τραγούδια της συζύγου του;

Aυτό θα πει... άντρας!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

David Beckham: Διασκέδασε με την παρέα του στο Λονδίνο

Posted: 14 Dec 2012 09:00 AM PST

David Beckham: Διασκέδασε με την παρέα του στο Λονδίνο

Ο David Beckham επέστρεψε στο Λονδίνο και πήρε την παρέα του και πήγαν για να διασκεδάσουν.

Η Victoria δεν τον συνόδευσε, αφού προτίμησε να κάτσει σπίτι με τα παιδιά. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν φρόντισε να τον ντύσει με την τελευταία μόδα της λέξης και φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο άσος του ποδοσφαίρου απαθανατίστηκε ευδιάθετος με τους φίλους του σε γνωστό δρόμο του Λονδίνου.

Πηγή φωτογραφιών: star

21-12-2012 - Προβλέφθηκε το τέλος του κόσμου

Posted: 14 Dec 2012 05:03 AM PST

21-12-2012 - Προβλέφθηκε το τέλος του κόσμου

Αγαπητό μου ημερολόγιο. Σου γράφω λίγες ημέρες πριν το τέλος του κόσμου (21/12/12 ντε!) για να κάνω ένα σύντομο απολογισμό των όσων έχουν συμβεί και όσων δεν θα συμβούν.

Τα χρόνια που περάσανε με έκαναν σοφότερη, βαρύτερη και πιο αισιόδοξη. Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος με τετράγωνη λογική και στρογγυλή περιφέρεια. Όρθωνα το παράστημά μου μπροστά στον οδοστρωτήρα της ζωής και ευτυχώς αν και γινόμουν χαλκομανία, διατηρούσα την αίσθηση του χιούμορ μου.... αυτά μέχρι που συστήθηκα με το ΔΝΤ και την ΤΡΟΙΚΑ ένα πρωί.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Έξαλλη η Κεφαλογιάννη με την Νταρίλη

Posted: 14 Dec 2012 08:38 AM PST

Έξαλλη η Κεφαλογιάννη με την Νταρίλη

Γιατί μπορεί να εκνευρίστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη με την Γιάννα Νταρίλη;

Η υπουργός Τουρισμού έγινε έξαλλη όταν έμαθε ότι ο ΕΟΤ πλήρωσε εισιτήριο για να έρθει το πρώην μοντέλο από την Αμερική προκειμένου να παρακολουθήσει μια έκθεση. Σύμφωνα με τα Νέα όταν αυτό έπεσε στην αντίληψη της Όλγας Κεφαλογιάννη εκνευρίστηκε με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ.

Πως κατασκευάζονται οι τσίχλες; (video)

Posted: 14 Dec 2012 08:52 AM PST

Πως κατασκευάζονται οι τσίχλες; (video)

Υπάρχει μέρα που έστω και ένας να μην έχει μασήσει μια τσίχλα;

Η απάντηση είναι «όχι», αφού οι περισσότεροι το κάνουν για διάφορους λόγους. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς κατασκευάζονται οι τσιχλές; Αν όχι παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα σας λυθούν οι όποιες απορίες.  

Δραματικό: Νεαρή φοιτήτρια πέθανε μόλις μπήκε σε ένα μπαρ

Posted: 14 Dec 2012 08:06 AM PST

Δραματικό: Νεαρή φοιτήτρια πέθανε μόλις μπήκε σε ένα μπαρ

Μια νεαρή φοιτήτρια μόδας στη Βρετανία βρήκε τραγικό θάνατο όταν μπήκε σε ένα μπαρ στη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Ένας άντρας δεν μπορεί να καταλάβει αν μια γυναίκα φτάνει σε κορύφωση;»

Posted: 14 Dec 2012 08:33 AM PST

Ελένη Μενεγάκη: «Ένας άντρας δεν μπορεί να καταλάβει αν μια γυναίκα φτάνει σε κορύφωση;»

Απορίες σεξουαλικού περιεχομένου είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη».

Αφορμή στάθηκε η θεατρική παράσταση «Ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους» και οι παρατηρήσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος την παρακολούθησε χθες. Ο δημοσιογράφος είπε πως στο έργο η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε στον σύντροφό της πως για χρόνια δεν μπορούσε να φτάσει σε κορύφωση. Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτά γίνονται και στην πραγματικότητα. «Ένας άντρας δεν μπορεί να καταλάβει αν μια γυναίκα φτάνει σε κορύφωση;», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας: «Μη μένεις μόνο με όσα ακούς στο αυτί σου, δεν βλέπεις;». Και η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί...

Δείτε το βίντεο

Δείτε το σέξι παιχνίδι ζευγαριού στην εξέδρα (video)

Posted: 14 Dec 2012 07:53 AM PST

Δείτε το σέξι παιχνίδι ζευγαριού στην εξέδρα (video)

Παλιό, καλό και συλλεκτικό το βίντεο που ακολουθεί και καταγράφει το σέξι παιχνίδι ενός ζευγαριού στην εξέδρα ενός γηπέδου ομάδας ράγκμπι, παρουσία –φυσικά- πολλών θεατών.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

 

Πουνέντης: «Τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν ζήτησα «συγγνώμη» από κάποιους ανθρώπους»

Posted: 14 Dec 2012 08:22 AM PST

Πουνέντης: «Τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν ζήτησα «συγγνώμη» από κάποιους ανθρώπους»

Ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι.

Η παρουσιάστρια τον κάλεσε στην διαδικτυακή της εκπομπή και εκείνος μίλησε για όλους και για όλα. «Βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου που έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα, γιατί όταν αλλάζεις σελίδα και περνάς σε ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής και της καριέρας σου, βλέπεις τα πράγματα και λίγο διαφορετικά. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι αυτή την εποχή και προδομένος από ανθρώπους, είμαι και προβληματισμένος για τις επιλογές που έχω κάνει, τα έχω βάλει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες με τον εαυτό μου για τις επιλογές που έχω κάνει και για το χρόνο που έχω διαθέσει στη δουλειά και στους ανθρώπους, αφήνοντας κάποιους άλλους ανθρώπους πίσω μου που με αγαπούσαν περισσότερο και κυρίως την οικογένειά μου», δήλωσε ο Μάκης Πουνέντης  στο enter και συνέχισε: ««Περιμένω μία συγγνώμη. Εγώ λέω «συγγνώμη» σε ανθρώπους, που θα έπρεπε να το έχω πει. Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα από την αρχή ότι θα έπρεπε να είχα πει «συγγνώμη» σε κάποιους ανθρώπους, που τους παραμέλησα. Τους παραμέλησα γιατί έδωσα χρόνο και συναισθήματα σε ανθρώπους οι οποίοι δεν ήταν οι κατάλληλοι για μένα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να διακρίνω σε ποιον έπρεπε να διαθέσω την ενέργειά μου»

Ορθόδοξοι ιερείς γδύνονται για ημερολόγιο

Posted: 14 Dec 2012 08:26 AM PST

Ορθόδοξοι ιερείς γδύνονται για ημερολόγιο

Το sex πάντα πουλάει, ακόμη και στην εκκλησία.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές