Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Πέρασες τα τριάντα, ώρα να αλλάξεις τη διατροφή σου

Posted: 17 Nov 2012 03:14 PM PST



Κάποιες τροφές μπορούν να σε γλυτώσουν από τους γιατρούς σε μεγαλύτερη ηλικία. Ποιες είναι και πως θα τις βάλεις στη διατροφή σου.   Κοίτα ποιο είναι το πρόβλημα! Όταν περάσεις τα 30 αρχίζει αυτό που λέμε κατηφόρα. Οι εποχές που έβγαινες τις καθημερινές, έπινες τα ποτάκια σου στη Μαβίλη, σαβούριαζες δύο βρώμικα στην καντίνα και το πρωί πήγαινες στη δουλειά σαν να μην τρέχει τίποτα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το έχεις αντιληφθεί ότι η λίμπιντο σου δεν είναι αυτή που ήταν, οι επιδόσεις σου στα υπόλοιπα αθλήματα έχουν πέσει και αυτές, αισθάνεσαι μια μόνιμη κούραση όταν γυρνάς από τη δουλειά και το Σαββατοκύριακο σου το περνάς στο κρεβάτι. Για ύπνο.
Βέβαια, δεν είναι ότι πρόκειται να πάθεις κάτι, όχι ακόμα δηλαδή. Ασθένειες όπως διαβήτης, πίεση, καρδιά, αρθρίτιδα ευτυχώς προτιμούν τους 40άρηδες και τους 50άρηδες. Έχεις μια δεκαετία, ολάκερη, ακόμα. Το θέμα είναι όμως ότι οι διεργασίες που οδηγούν σε αυτές ξεκινούν μόλις περάσεις τα τριάντα. Κυρίως, οφείλονται στο τέλος της φυσικής ακμής του οργανισμού αλλά επιταχύνονται από το lifestyle. Κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης, καθιστική ζωή, άγχος, τα ξέρεις.
Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις από τη διατροφή και μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Φτιάξε τη διατροφή σου ακολουθώντας τους γνωστούς κανόνες -μικρά γεύματα, βραστά/ψητά, καθόλου τηγανητά/επεξεργασμένα τρόφιμα/αναψυκτικά, μαύρο ψωμί/ζυμαρικά/δημητριακά και μπόλικες σαλάτες σε μικρά γεύματα την ημέρα- και στο υπογράφω ότι θα δεις διαφορά σε μια εβδομάδα. Να στο πω λαϊκά, θα πετάς. Μετά διάβασε παρακάτω να δεις ποια ακριβώς τρόφιμα είναι αυτά που θα σε γλιτώσουν αργότερα από τους γιατρούς.

Αμύγδαλα/Καρύδια/Ξηροί καρποί


Τι σου λείπει: Μονοακόρεστα λίπη
Τι παρατηρείς: Ε, απλά πράγματα. Κάποτε στα 20 σου ήθελες/άντεχες σεξ κάθε μέρα, γύρω στα 28 έπαιρνες ρεπό Τετάρτη/Κυριακή, τώρα με δύο φορές την εβδομάδα ξέρεις ότι είσαι στα όρια της απόδοσης σου. Δεν τρέχει τίποτα, συμβαίνει σε όλους. Αν δε με πιστεύεις υπάρχουν και έρευνες.
Τι χρειάζεσαι: Περίπου μια χούφτα την ημέρα. Μπορείς να τα βάλεις στο μπολ με τα δημητριακά, μπορείς να τα βάλεις και σκέτα στο γραφείο σου. Τα λίπη που περιέχουν υποβοηθούν στην παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία σημειωτέον σε αυτή τη δεκαετία μειώνεται με 4πλάσιους ρυθμούς. Επίσης δίνουν ενέργεια. Επίσης έχουν ένα ζόρικο αμινοξύ, την αργινίνη, που βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. Και ξέρεις τις σημαίνει αυτό, ε;

Τόνος/σολωμός /πέστροφα

Τι σου λείπει: Ω-λιπαρά
Τι παρατηρείς: Τίποτα προς το παρόν αλλά σε βάθος χρόνου θα μπορούσες να καθυστερήσεις την εκδήλωση αρθρίτιδας
Τι χρειάζεσαι: Τα ψάρια του γλυκού νερού περιέχουν ικανές ποσότητες Ω-λιπαρών για να εμποδίσουν τα ένζυμα που αποδομούν τους συνδετικούς ιστούς και να εμποδίσουν την εκδήλωση της αρθρίτιδας. Βάλε τρεις μερίδες των 180 γρ τόνο (που είναι το πιο εύκολο να βρεις στο σουπερμάρκετ) την εβδομάδα στη διατροφή σου.

Σταφίδες/Μπανάνα


Τι σου λείπει: Κάλιο
Τι παρατηρείς: Ότι είσαι λίγο στην τσίτα, ότι τα νεύρα σου σπάνε λίγο πιο συχνά από ότι παλιά - αν γυμνάζεσαι συστηματικά μπορεί να εμφανίζεις και μειωμένη απόδοση.
Τι χρειάζεσαι: Το μόνο κακό με τις σταφίδες και τις μπανάνες ότι περιέχουν σάκχαρα υψηλού γλυκαιμικού δείκτη. Αλλά σε μικρές ποσότητες (μισή μπανάνα/μία χούφτα σταφίδες την ημέρα) βοηθούν στην αναπλήρωση πολύτιμων ηλεκτρολυτών και κυρίως του Καλίου. Ηλεκτρολύτες, επίσης, χάνεις με την εφίδρωση. Διπλασίασε τις ποσότητες αν γυμνάζεσαι συστηματικά (οι τενίστες με δύο τρεις μπανάνες και 1 λίτρο ισοτονικού βγάζουν τρεις ώρες αγώνα).

Σκληρό τυρί ή γιαούρτι light


Τι σου λείπει: Πρωτεΐνη (ενώ η διατροφή σου είναι πλούσια σε υδατάνθρακες)
Τι παρατηρείς: Το σωματικό σου λίπος αυξάνει ειδικά αν τρως πολύ ή έχεις τάση για παχυσαρκία. Δεν αισθάνεσαι ότι έχεις ενέργεια μέσα στην ημέρα, παρότι τρως καλά, και έχεις την επιθυμία για γουρουνιές. Όλα αυτά οφείλονται στο ότι ο μεταβολισμός σου μειώνεται.
Τι χρειάζεσαι: Μια φέτα σκληρό τυρί ή ένα μικρό κύπελλο γιαούρτι (κατά προτίμηση light σε λιπαρά) σε συνδυασμό με χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή θα αναγκάσει τον οργανισμό σου να αυξήσει το μεταβολισμό (των λιπών). Ένα πρωινό με δημητριακά ολικής άλεσης και γιαούρτι/γάλα χαμηλά σε λιπαρά είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινάς τη μέρα σου. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις κιόλας με 2-3 μικρά σνακ (την ημέρα) από φρυγανιές ολικής άλεσης μαύρο ψωμί με φέτες τυρί. Μαγικό τρικ για να κόψεις και την πείνα σου.

Μπρόκολο / Πιπεριές




Τι σου λείπει: Βιταμίνη C και Ε
Τι παρατηρείς: Δεν μπορείς να βγάλεις όσες προπονήσεις έβγαζες παλιά. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός σου δεν έχει απαραίτητα θρεπτικά για να αναρρώσουν οι μύες πλήρως από τη μία προπόνηση στην άλλη.
Τι χρειάζεσαι: Το μπρόκολο και οι κοινές πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) είναι τίγκα σε βιταμίνη Ε, C (αναλογικά πιο πολύ και από το χυμό που σου στίβει η μαμά) που είναι απαραίτητες για την πλήρη και ταχύτερη ανάρρωση των μυών. Παράλληλα, σου δίνουν και πολύτιμους υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Βάλ' τα όσο πιο συχνά μπορείς στη σαλάτα σου, ιδανικά καθημερινά. Αυτός είναι ο πιο εύκολος (και υγιεινός) τρόπος να τα βάλεις στη διατροφή σου.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά η λίστα δεν περιέχει μαγειρευμένα φαγητά και επεξεργασμένα τρόφιμα. Σου λέει κάτι αυτό;  enstikto-gr                     oneman.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Μέσι πέρασε τον Ντι Στέφανο!

Posted: 17 Nov 2012 03:09 PM PST


Η Μπαρτσα νίκησε 3-1 τη Σαραγόσα με δύο
γκολ του Μέσι, ο οποίος έφτασε τις 55 φορές που έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω (54 ο Ντι Στέφανο)...


Καθώς περνάνε οι αγωνιστικές, στη Μπαρτσελόνα θα αρχίσουν να αισθάνονται πως βιώνουν το ίδιο ξανά και ξανά. Νίκη με γκολ Μέσι και τον Βαλδές να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Αυτό είναι το μόνιμο σενάριο στα φετινά παιχνίδια της στην Πριμέρα και επαναλήφθηκε και κόντρα στη Σαραγόσα, η οποία υποτάχθηκε και αυτή με 3-1. Ωστόσο, η νίκη των Μπλαουγκράνα, η 11η σε αυτό το σερί των 12 αήττητων αγώνων, δεν αποτελεί είδηση. Εχει φροντίσει όμως ο Αργεντινός κοντοστούπης να πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα με ένα ξεχωριστό επίτευγμα.

Ο Μέσι έχει βαλθεί να ξεπεράσει τους πάντες. Την προηγούμενη κόντρα στη Μαγιόρκα άφησε πίσω του τα 75 γκολ του Πελέ σε μία ημερολογιακή χρονιά (το ρεκόρ το έχει ο Γκέρντ Μίλερ με 85) και τώρα έκανε κάτι αντίστοιχο με τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε, έφτασε τα 55 ματς στα οποία έχει βάλει από δύο τεμάχια και πάνω (40 νταμπλ, 13 χατ τρικ, 2 καρέ), με την Ξανθιά Σαΐτα να έχει 32 νταμπλ, 18 χατ τρικ και τέσσερα καρέ! Μπροστά του στη σχετική λίστα βρίσκεται πλέον μόνο ο περίφημος matador της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Τέλμο Θάρα.

Μέσα σε ένα σωρό νούμερα και στατιστικά που προκύπτουν υπήρξαν και αυτά που συνέβησαν επί χόρτου. Το σημαντικότερο για την εύρυθμη λειτουργία των Καταλανών ήταν η επιστροφή του αμυντικού διδύμου Πουγιόλ-Πικέ. Ακόμα και έτσι όμως το δέχτηκαν το γκολάκι τους και έφτασαν τα 15 παθητικό, το χειρότερο τους στα 12 τελευταία χρόνια. Δράστης ο Μοντανιές (23') που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με ριμπάουντ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Μέσι (16') να παίζει το 1-2 με τον Ζορντί Αλμπα και αφού πήρε ένα υπέροχο κοντρόλ, πλάσαρε ανενόχλητος. Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που έφτιαξε και το γκολ του Σονγκ, το παρθενικό του με τη νέα ομάδα του. Στο 28 πέρασε μέσα από δύο αντιπάλους, προσπέρασε ακόμα έναν και σέρβιρε το τόπι στο πέναλτι στον αμυντικό μέσο που έγινε ο 10ός Καμερουνέζος που σκοράρει στην Πριμέρα.

Και το τρίτο γκολ, το δεύτερο δικό του (60') ο Μέσι μόνος του το ξεκίνησε. Μόνο που αυτή τη φορά έπαιξε το 1-2 με τον άλλον μπακ, από τα δεξιά, τον Μοντόγια και όταν πήρε πίσω τη μπάλα, την έστειλε συστημένη με φαλτσάκι και μικρή λόμπα στη ρίζα του δοκαριού και... μέσα, πιάνοντας ακόμα έναν ιστορικό παίκτη της Ρεάλ, τον Κάρλος Σαντιγιάνα στην 9η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα (186 γκολ). Το σκορ θα μπορούσε να μεγαλώσει, αλλά ο Ινιέστα που έψαξε πολύ το γκολ, σημάδεψε το δοκάρι (79'). Οσο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, παρέμεινε χωρίς νίκη στο «Καμπ Νόου» από το 1965!

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Πικέ, Πουγιόλ (74' Μπαρτρά), Ζορντί Αλμπα, Μοντόγια, Σονγκ, Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο (77' Φάμπρεγας), Μέσι, Βίγια (60' Τέγιο).

www.gazzetta.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα... Καναρίνια τσίου!

Posted: 17 Nov 2012 03:04 PM PST


Η Νόριτς κελάηδισε στο «Κάροου Ρόουντ» και
με 1-0 έβαλε τέλος στις τρελές ανατροπές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στερώντας της την κορυφή. Ο Πίλκινγκτον το γκολ.


Αυτή τη φορά δεν έβαλε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και παρότι ο διαιτητής κράτησε ένα λεπτό παραπάνω, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Νόριτς πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη της σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία 15 χρόνια και της στέρησε τη δυνατότητα να παραμείνει μαζί με την Σίτι στην κορυφή της Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ και με τον Ρούνεϊ εκτός αποστολής δεν είχαν τις φάσεις και είδαν το σερί των 5 νικών να τελειώνει στο «Κάροου Ρόουντ». Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά ο Πίλκινγκτον μετά από τηλεκατευθυνόμενη σέντρα του Χαβιέρ Γκαρίδο από αριστερά.

Στις καλύτερες ευκαιρίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τζον Ράντι, απέκρουσε το σουτ του Ασλεϊ Γιανγκ, όπως και την κεφαλιά του συμπαίκτη του, Σεμπαστιέν Μπασόνγκ για να παραμείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.

Νόριτς (Κρις Χάουτον): Ράντι, Γουίτακερ, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Τζόνσον, Πίλκινγκτον, Χούλαχαν (83' Χόσον), Τετέι, Σνόντγκρας (90' Μπένετ), Χολτ (83' Μόρισον).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αλεξ Φέργκιουσον): Λίντεγκααρντ, Ραφαέλ, Εβρά, Φέρντιναντ (83' Αντερσον), Σμόλινγκ, Βαλένσια (69' Σκόουλς), Γκιγκς, Κάρικ, Γιανγκ, Ερνάντες (69' Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι.




www.gazzetta.gr









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μάθετε πόσο προβλέψιμοι είστε με ένα απλό τεστ! (video)

Posted: 17 Nov 2012 02:59 PM PST

Ο ψυχολόγος..


Richard Wiseman χρησιμοποιεί ένα ...

απλό και γρήγορο τεστ διάρκειας δυο λεπτών που δείχνει πόσο προβλέψιμοι είστε.



Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που αναφέρονται στο βίντεο

Πηγή: newsbomb.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Είδε τον εαυτό του σε πίνακα του 16ου αιώνα!

Posted: 17 Nov 2012 02:54 PM PST






Δεν πίστευε στα μάτια του από αυτό που αντίκρισε ο 20χρονος Μαξ Γκαλάπο.



Σε ένα μουσείο ζωγραφικής, όπου πήγε μαζί με την κοπέλα του, αντίκρισε έναν πίνακα που είχε εκπληκτική ομοιότητα με αυτόν.





Το σουρεαλιστικό την υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω εικόνα χρονολογούνταν από το 16ο αιώνα.





Η ομοιότητα του 20χρονου με τον άνδρα στον πίνακα ήταν εντυπωσιακή. Έτσι Μαξ δεν έχασε χρόνο και έβγαλε φωτογραφία δίπλα στο πορτρέτο του σωσία του.





Για την ιστορία το πορτρέτο δημιουργήθηκε το 1562 στην Ιταλία και ο τίτλος του είναι «Πορτρέτο Ευγενούς με γάντι πανοπλίας».






radar.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Να και μία ιδιότητα της μπύρας που κανείς δεν φαντάζονταν....

Posted: 17 Nov 2012 02:49 PM PST


Δύο ποτήρια μπύρα
ale και lager την ημέρα μπορούν να μας βοηθήσουν να
αδυνατίσουμε, ενώ μειώνουν τον κίνδυνο διαβήτη και υπέρτασης,
σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Οι ισπανοί ερευνητές που την πραγματοποίησαν εξήγησαν ότι η μπύρα περιέχει φολικό οξύ, βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο, και ότι παρέχει τα ίδια οφέλη στην υγεία με αυτά που ήδη έχουν αποδοθεί στην μετρημένη κατανάλωση κρασιού.

«Η κατανάλωση έως μισού λίτρου μπύρα την ημέρα παρέχει θρεπτικά και ιατρικά οφέλη», είπε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Ραμόν Εστρούθ. «Είναι μύθος ότι η μπύρα οδηγεί κατ' ανάγκην στην αύξηση του σωματικού βάρους. Η αλήθεια είναι πως δεν περιέχει λίπη ενώ το θερμιδικό φορτίο της είναι χαμηλό».

Αναφερόμενος στην χαρακτηριστική «μπάκα» που πιστεύεται ότι αποκτούν οι λάτρεις της μπύρας, ο δρ Εστρούθ τόνισε ότι αυτή δεν είναι απόρροια της μπύρας καθ' εαυτής.

Αντιθέτως, οφείλεται στον συνδυασμό της κατανάλωσής της με την παντελή έλλειψη φυσικής δραστηριότητας και με παχυντικά φαγητά, όπως τα λουκάνικα, οι τηγανητές πατάτες, τα σουβλάκια κ.ά.

«Η μελέτη μας έδειξε πως όταν καταναλώνεται στο πλαίσιο της υγιεινής μεσογειακής διατροφής και συνδυάζεται με συστηματική φυσική δραστηριότητα, όχι μόνο δεν παχαίνει, αλλά αδυνατίζει κιόλας», πρόσθεσε.

Ο δρ Εστρούθ συνέκρινε τους βρετανούς λάτρεις της μπύρας με τους ισπανούς. «Οι Ισπανοί πίνουν μικρές ποσότητες μπύρας με τάπας ενώ οι Βρετανοί πίνουν μεγάλες ποσότητες τρώγοντας τηγανητές πατάτες και λουκάνικα». Τα τάπας είναι χαρακτηριστικά μικρά σνακ της Ισπανίας.

Η νέα μελέτη πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, την Νοσοκομειακή Κλινική της ίδιας πόλης και το Ίδρυμα Υγείας Carlos III στη Μαδρίτη.

Ο δρ Εστρούθ και η δρ Ρόσα Λαμουέλα επιστράτευσαν γι' αυτήν 1.249 εθελοντές. Όπως διαπίστωσαν, όσοι έπιναν συστηματικά μικρές ποσότητες μπύρας (ένα έως το πολύ δύο ποτήρια του νερού, την ημέρα) διέτρεχαν μειωμένο κίνδυνο να πάσχουν από διαβήτη και υπέρταση, ενώ είχαν και μικρότερα ποσοστά σωματικού λίπους.

Ειδικά όσοι ακολουθούσαν και τις επιταγές της μεσογειακής διατροφής, που χαρακτηρίζεται από πολλά φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ψάρια και δημητριακά ολικής αλέσεως, αδυνάτισαν με το πέρασμα του χρόνου.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μπύρα ασκεί προστατευτική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα, εφάμιλλη με αυτήν του κρασιού.

Σημειώνεται πως 500 ml μπύρας lager παρέχουν περίπου 200 θερμίδες – όσες και ένας καφές latte με πλήρες γάλα.






tanea.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Θα ΣΟΚαριστείτε όταν δείτε πως ήταν μικρή η Taylor Swift!

Posted: 17 Nov 2012 02:44 PM PST

Εντελώς αγνώριστη....

Χοντρούλα, στραβά δοντάκια, μαλλιά σκουληκάκια, κόκκινο πρόσωπο....Τι σου κάνει η διασημότητα! Ή μάλλον τι κάνεις για να γίνεις διάσημη!









kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απέβαλαν 14χρονο μαθητή γιατί μοιάζει με 24χρονος!!!

Posted: 17 Nov 2012 02:40 PM PST


Το σχολείο Petersfield του Χαμφσάιρ της
Αγγλίας έδιωξε τον 14χρονο μαθητή Πρινς Σάμερφιλντ επειδή το παρουσιαστικό του
παραπέμπει σε 24χρονο γεγονός που αποτελεί απειλή για τα άλλα παιδιά λόγω της σωματικής του δομής.

Οι καθηγητές του σχολείου δεν πίστεψαν ότι το παιδί είχε γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 1996 και όχι του 1986 όπως παραπλανητικά δείχνει η εμφάνισή του.

Παρά τις μάταιες προσπάθειες του παιδιού που επέμενε ότι είναι 14 χρονών, το σχολείο τον απέβαλε τη πρώτη κιόλας μέρα στέλνοντας επιστολή στη μητέρα του που της ζητούσαν να προσκομίσει αποδεικτικά για την ακριβή ηλικία του γιου της.




Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λέει η 30χρονη μητέρα του «εάν οι ισχυρισμοί του σχολείου ήταν αληθείς θα έπρεπε να ήμουν πέντε όταν τον γέννησα».


Ωστόσο σύμφωνα με το σχολείο θα δεχτούν και πάλι πίσω τον 14χρονο μαθητή μόνο όταν πεισθούν για την ηλικία του.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν νομικά κατά του σχολείο υποστηρίζοντας ότι η επιστολή ήταν μια απαράδεκτη κίνηση εκ μέρους τους












Πηγή:news247.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τα 3 μυστικά μακροζωίας

Posted: 17 Nov 2012 02:34 PM PST



Μια μεγάλη μελέτη που αποτελεί σταθμό για τη..

μακροζωία μας δείχνει ποια είναι τα «κλειδιά» για να κερδίσουμε χρόνια (καλής ) ζωής

Ένας ευτυχισμένος γάμος λοιπόν, μερικοί καλοί φίλοι και ένα συμπαθές κατοικίδιο μπορούν να μας χαρίσουν παραπάνω χρόνια ζωής, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα των ειδικών.

Η μελέτη για τη μακροζωία έδειξε ότι οι παραπάνω παράγοντες, είναι πιο σημαντικοί από τον τόπο γέννησης ή το αν κανείς προέρχεται από φτωχή ή πλούσια οικογένεια καθώς και από την οικονομική του κατάσταση.

Η μεγάλη αυτή μελέτη ξεκίνησε το 1940, όταν ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, παρακολούθησαν πάνω από 200 εθελοντές όλων των ηλικιών με τους οποίους επικοινωνούσαν κάθε 2 χρόνια για να αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας τους και τον τρόπο ζωής τους.

Ακόμα και σήμερα οι ερευνητές εξακολουθούν να έρχονται σε επαφή με όσους βρίσκονται στη ζωή. Το συμπέρασμα της μελέτης είναι πως η μακροζωία εξαρτάται πολύ περισσότερο από την ευτυχία και λιγότερο από την κοινωνική μας θέση.

«Οι ουσιώδεις, ανθρώπινες σχέσεις είναι το κλειδί για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή», ανέφερε ο ερευνητής δρ Τζωρτζ Βάιλαντ, καθηγητής Ψυχιατρικής στο Χάρβαρντ, που είναι επικεφαλής της μελέτης.




" Ένας ευτυχισμένος γάμος, μερικοί καλοί φίλοι και ένα συμπαθές κατοικίδιο μπορούν να μας χαρίσουν παραπάνω χρόνια ζωής "



























«Μόνο 4 από τους 31 εργένηδες της μελέτης εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζωή, όταν το ένα τρίτο όσων είχαν καλές οικογενειακές σχέσεις φθάνουν στα 90 τους χρόνια».

«Το να έχει κάποιος μια αγαπημένη οικογένεια είναι πολύ σημαντικό, και ποτέ δεν είναι αργά για να βάλει κάποιος την αγάπη στη ζωή του», συνεχίζει.

Από την άλλη, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Queens στο Μπέλφαστ, ανακάλυψαν ότι ένα σκυλάκι ως κατοικίδιο μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να μας βοηθήσει να αρρωσταίνουμε σπανιότερα, αλλά και να αναρρώνουμε γρηγορότερα. Επιπλέον, αν βγάζουμε το σκύλο βόλτα κάνουμε ένα επιπλέον καλό στην υγεία μας καθώς ασκούμαστε.
Πηγή: news.pathfinder.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πέθανε ο ηθοποιός Μάκης Ρευματάς

Posted: 17 Nov 2012 02:29 PM PST



Έπασχε από λέμφωμα.



Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Μάκης Ρευματάς. Ο γνωστός ηθοποιός που έπασχε από λέμφωμα πριν μερικούς μήνες είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του.

«Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και πέρασα μεγάλη αγωνία, γιατί τρεις ολόκληρους μήνες ήμουν σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων και δεν έβρισκαν τι έχω. Ήμουν ο πιο γερός ασθενής... Έκανα τόσες εξετάσεις, που δεν έχει κάνει άλλος και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ένα θετικό, να ξέρω τι έχω, τίποτα... Ώσπου πρήστηκε ένας αδένας πίσω από το αφτί... Απευθύνθηκα σε έναν καταπληκτικό αιματολόγο, τον πανεπιστημιακό Παναγιώτη Παναγιωτίδη, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο οποίος βρήκε ότι έχω λέμφωμα. Απλώς ήταν μπελαλίδικο, γιατί έπρεπε να κάνω οκτώ χημειοθεραπείες. Και επειδή φορτώνεται ο οργανισμός με κορτιζόνη αισθάνεσαι κάποια μικροζάλη. Όταν οι λεμφαδένες παρουσιάζουν ένα είδος διόγκωσης εξωτερικό και εσωτερικό, ο θεράπων γιατρός σου πρέπει να έχει μια εμπειρία σαν του κ. Παναγιωτίδη, για να ανακαλύψει αμέσως με μια απλή εξέταση τι έχεις και να σου δώσει την κατάλληλη χημειοθεραπεία», είχε πει ο Μάκης Ρευματάς για την ασθένειά του.

Ο Μάκης Ρευματάς γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα.

Φιλμογραφία

Μοιραία Σχέση (2009) [Σκαρλάτος]
Οι Αριθμημένοι (1998) [διευθυντής τράπεζας]
Ο Αδέξιος Εραστής (1985) [ιδιωτικός ντετέκτιβ]
Τα Πρόσωπα του Θεού (1985) [Μηνάς Ξένος]
Οι Κομάντος με τα Μανούλια (1982)
Κατάσκοπος Νέλλη(1981) [συνταγματάρχης Χάινριχ Ντουφτ]
Αγώνας Χωρίς Τέλος (1979)
Προσκλητήριο στη Μάνα (1979) [Πέτρος]
Η δίκη των δικαστών (1974) [Παναγιώτης Βαλσαμάκης]
Παύλος Μελάς (1974)
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Νίκος]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971)
Ένας τρελλός γλεντζές (1970) [Μάκης]
Η Σκλάβα (1970) [Βλάσης]
Η Ωρα της Αληθειας (1969)
Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά (1969)
Αγάπη για πάντα (1969) [Κώστας]
Ο Άγιος Νεκτάριος (1969)
Ο μπλοφατζής (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Η ώρα της οργής (1968) [(δασάρχης)]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Αυτή η Γη είναι Δική μας (1967)
Ο πόνος του μπεκρή (1966) [Μανώλης]
Στοργή (1965)
Αμφιβολίες (1964) [(βοηθός Μπέκα)]
Απαγωγή (1964)
Διωγμός (1964) [Κοτρίδης]
Γαλήνη (1958) [αφηγητής]

Σειρές που έχει παίξει

Ανατομία ενός εγκλήματος : Σκηνικό θανάτου 1993-1994 ΑΝΤ1
Βελούδο από μετάξι 2004 ALPHA
Βραδινές καμπάνες 1996 ΕΤ1
Για μια θέση στον ήλιο 1999 MEGA
Γιούγκερμαν 1976 ΥΕΝΕΔ
Δρόμοι της πόλης 1995 ΑΝΤ1
Επικίνδυνες σχέσεις 1992 ΕΤ2
Εφιάλτης 1973 ΕΙΡΤ
Ζευγάρια 2002 ΑΝΤ1
Η Αλτάνα της Πάργας 1990 ΕΤ2
Η θεατρίνα 1977 ΕΡΤ
Καθρέφτες 1991 ΕΤ2
Καραμπόλα 1997 ΑΝΤ1
Καρυωτάκης 2009 ΕΤ1
Καταδίωξη 1977 ΥΕΝΕΔ
Κεκλεισμένων των θυρών 1972 ΕΙΡΤ
Μαμά και γιός 2002 ΝΕΤ
Μαύρος ωκεανός 2000 ΑΝΤ1
Μείνε δίπλα μου 2005 ALPHA
Ξενοδοχείο 1981 ΥΕΝΕΔ
Ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο 1972 ΕΙΡΤ
Ο βασιλιάς και το άγαλμα 1975 ΥΕΝΕΔ
Ο πρίγκιπας 1996 ΕΤ1
Οι παραστρατημένοι 1979 ΕΡΤ
Πρόκληση 2001 ΑΝΤ1
Σκληρή γη 1988 ΕΤ1
Σταύρωση χωρίς ανάσταση 1988 ΕΤ1
Συνταγματάρχης Λιάπκιν 1979 ΥΕΝΕΔ
Χρόνια πολλά γλυκιά μου 1988 ΕΤ2

Βιντεοταινίες που έχει παίξει

'Αγνωστος πόλεμος 1: Καταδικασμένη σε θάνατο 1987
Βία και γοητεία 1989
Η γυναίκα της πρώτης σελίδας 1987





newsbeast.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Με γούνα σε ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης

Posted: 17 Nov 2012 02:24 PM PST

Σταμάτησε για λίγο την περιοδεία
της στην Ευρώπη και είπε να τιμήσει τα πάτρια εδάφη. Ο λόγος για την ξανθιά Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μετά από την Αυστρία και το Παρίσι προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Έπιασε κι ένα τραπέζι στον προαύλιο χώρο ψητοπωλείου και παρήγγειλε τα κοψίδια της. Φόρεσε και τεράστια λευκά γυαλιά ηλίου και μια γούνα υπερπαραγωγή και ήπιε στην υγεία όλων. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να πας σε ψητοπωλείο με στυλ, ε; Συγκλονιστική λεπτομέρεια η επώνυμη τσάντα της να περιμένει κι εκείνη με την σειρά της να πάρει άρωμα από τζατζίκι...





 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Τσιρογιάννη έβαλε... γκολ στην καρδιά του Παπάζογλου

Posted: 17 Nov 2012 02:19 PM PST

«Γέροντα, τι σημαίνει ο αριθμός 666. Που ξέρουν και γιατί βάζουν αυτόν τον αριθμό Γέροντα;» είχε ρωτήσει ένας πιστός τον Παϊσιο.
Κι εκείνος απάντησε: (στην γλώσσα γραφής του κειμένου).
«Ερµηνεία εις τήν Άποκάλυψιν τοϋ Αγίου Αποστόλου καί Εύαγγελιστοϋ Ιωάννου του Θεολόγου,
- 'Ήξερε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης τί θά κάνη ό διάβολος, όπως καί οι Προφήτες προφήτευσαν ότι θά πωλήσουν τον Χριστό γιά «τριάκοντα αργύρια» οτι θά Τον ποτίσουν ξίδι, θά διαµερίσουν τά ίµάτιά Του. Πριν άπό δύο χιλιάδες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θά σφραγίζωνται µέ τον αριθµό 666. «Ό έχων νουν ψηφισάτω τον αριθµόν τον θηρίου- αριθµός γαρ ανθρώπου εστί- καί ό αριθµός αύτου χξς» ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύµ-βολο οικονοµίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µιά συγκεκριµένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν µέ διάφορους πολέµους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού
Τώρα, γιά νά υποτάξουν όλον τόν κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φορολογικό αριθµό, πού συνδέεται µέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι' αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν µέ άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Τό πήραν από τά σταθµάτου χρυσού - δεν ήξεραν αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -,άλλα δέν παύει νά είναι µαµωνάς. Τό Ευαγγέλιο όµως λέει «ή Χριστό ή µαµωνά».
«Ου δύνασθε Θεω δουλεύειν καί µαµωνά»
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΛΟΓΟΙ Β


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/253670/exigisi-apo-ton-geronta-paisio-toy-arithmoy-666#ixzz2CWMI9szb
«Γέροντα, τι σημαίνει ο αριθμός 666. Που ξέρουν και γιατί βάζουν αυτόν τον αριθμό Γέροντα;» είχε ρωτήσει ένας πιστός τον Παϊσιο.
Κι εκείνος απάντησε: (στην γλώσσα γραφής του κειμένου).
«Ερµηνεία εις τήν Άποκάλυψιν τοϋ Αγίου Αποστόλου καί Εύαγγελιστοϋ Ιωάννου του Θεολόγου,
- 'Ήξερε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης τί θά κάνη ό διάβολος, όπως καί οι Προφήτες προφήτευσαν ότι θά πωλήσουν τον Χριστό γιά «τριάκοντα αργύρια» οτι θά Τον ποτίσουν ξίδι, θά διαµερίσουν τά ίµάτιά Του. Πριν άπό δύο χιλιάδες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θά σφραγίζωνται µέ τον αριθµό 666. «Ό έχων νουν ψηφισάτω τον αριθµόν τον θηρίου- αριθµός γαρ ανθρώπου εστί- καί ό αριθµός αύτου χξς» ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύµ-βολο οικονοµίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µιά συγκεκριµένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν µέ διάφορους πολέµους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού
Τώρα, γιά νά υποτάξουν όλον τόν κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φορολογικό αριθµό, πού συνδέεται µέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι' αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν µέ άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Τό πήραν από τά σταθµάτου χρυσού - δεν ήξεραν αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -,άλλα δέν παύει νά είναι µαµωνάς. Τό Ευαγγέλιο όµως λέει «ή Χριστό ή µαµωνά».
«Ου δύνασθε Θεω δουλεύειν καί µαµωνά»
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΛΟΓΟΙ Β


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/253670/exigisi-apo-ton-geronta-paisio-toy-arithmoy-666#ixzz2CWMI9szb
- 'Ήξερε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης τί θά κάνη ό διάβολος, όπως καί οι Προφήτες προφήτευσαν ότι θά πωλήσουν τον Χριστό γιά «τριάκοντα αργύρια» οτι θά Τον ποτίσουν ξίδι, θά διαµερίσουν τά ίµάτιά Του. Πριν άπό δύο χιλιάδες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θά σφραγίζωνται µέ τον αριθµό 666. «Ό έχων νουν ψηφισάτω τον αριθµόν τον θηρίου- αριθµός γαρ ανθρώπου εστί- καί ό αριθµός αύτου χξς» ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύµ-βολο οικονοµίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µιά συγκεκριµένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν µέ διάφορους πολέµους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού
Τώρα, γιά νά υποτάξουν όλον τόν κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φορολογικό αριθµό, πού συνδέεται µέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι' αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν µέ άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Τό πήραν από τά σταθµάτου χρυσού - δεν ήξεραν αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -,άλλα δέν παύει νά είναι µαµωνάς. Τό Ευαγγέλιο όµως λέει «ή Χριστό ή µαµωνά».
«Ου δύνασθε Θεω δουλεύειν καί µαµωνά»
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΛΟΓΟΙ Β


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/253670/exigisi-apo-ton-geronta-paisio-toy-arithmoy-666#ixzz2CWMLj2a6

- 'Ήξερε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης τί θά κάνη ό διάβολος, όπως καί οι Προφήτες προφήτευσαν ότι θά πωλήσουν τον Χριστό γιά «τριάκοντα αργύρια» οτι θά Τον ποτίσουν ξίδι, θά διαµερίσουν τά ίµάτιά Του. Πριν άπό δύο χιλιάδες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θά σφραγίζωνται µέ τον αριθµό 666. «Ό έχων νουν ψηφισάτω τον αριθµόν τον θηρίου- αριθµός γαρ ανθρώπου εστί- καί ό αριθµός αύτου χξς» ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύµ-βολο οικονοµίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µιά συγκεκριµένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν µέ διάφορους πολέµους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού
Τώρα, γιά νά υποτάξουν όλον τόν κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φορολογικό αριθµό, πού συνδέεται µέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι' αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν µέ άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Τό πήραν από τά σταθµάτου χρυσού - δεν ήξεραν αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -,άλλα δέν παύει νά είναι µαµωνάς. Τό Ευαγγέλιο όµως λέει «ή Χριστό ή µαµωνά».
«Ου δύνασθε Θεω δουλεύειν καί µαµωνά»
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΛΟΓΟΙ Β


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/253670/exigisi-apo-ton-geronta-paisio-toy-arithmoy-666#ixzz2CWMLj2a6

- 'Ήξερε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης τί θά κάνη ό διάβολος, όπως καί οι Προφήτες προφήτευσαν ότι θά πωλήσουν τον Χριστό γιά «τριάκοντα αργύρια» οτι θά Τον ποτίσουν ξίδι, θά διαµερίσουν τά ίµάτιά Του. Πριν άπό δύο χιλιάδες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θά σφραγίζωνται µέ τον αριθµό 666. «Ό έχων νουν ψηφισάτω τον αριθµόν τον θηρίου- αριθµός γαρ ανθρώπου εστί- καί ό αριθµός αύτου χξς» ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύµ-βολο οικονοµίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µιά συγκεκριµένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν µέ διάφορους πολέµους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού
Τώρα, γιά νά υποτάξουν όλον τόν κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φορολογικό αριθµό, πού συνδέεται µέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι' αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν µέ άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Τό πήραν από τά σταθµάτου χρυσού - δεν ήξεραν αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -,άλλα δέν παύει νά είναι µαµωνάς. Τό Ευαγγέλιο όµως λέει «ή Χριστό ή µαµωνά».
«Ου δύνασθε Θεω δουλεύειν καί µαµωνά»
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΛΟΓΟΙ Β


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/253670/exigisi-apo-ton-geronta-paisio-toy-arithmoy-666#ixzz2CWMLj2a6
«Γέροντα, τι σημαίνει ο αριθμός 666. Που ξέρουν και γιατί βάζουν αυτόν τον αριθμό Γέροντα;» είχε ρωτήσει ένας πιστός τον Παϊσιο.

Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/253670/exigisi-apo-ton-geronta-paisio-toy-arithmoy-666#ixzz2CWMS289l

Ο μεγάλος έρωτας της Σταρ Ελλάς 2012

Για μία ακόμα φορά το μόντελινγκ και ο αθλητισμός μπορούν να συμβαδίσουν.

Ο λόγος για τη Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη και τον παίκτη του ΟΦΗ, Θανάση Παπάζογλου.

Η σχέση των δύο παιδιών ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη, όταν Παπάζογλου αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Μάλιστα όταν η Βασιλική Τσιρογιάννη στέφθηκε βασίλισσα της ομορφιάς ο αγαπημένος της δεν έλειψε από την πιο σημαντική στιγμή της ζωή της.

Ο παίκτης είχε διακριτική παρουσία, διότι ελάχιστοι ήταν αυτοί που το κατάλαβαν, καθώς έμεινε στην άκρη και την παρακολουθούσε από μακριά, μαζί με την οικογένειά της και δεν πλησίασε ούτε όταν η Βασιλική φωτογραφιζόταν και έδινε συνεντεύξεις.



 newsbeast.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Χτύπησε τατουάζ το όνομα του άνδρα της!

Posted: 17 Nov 2012 02:14 PM PST


Για τον άνδρα της Γιάννη
Κωτσόπουλο μπορεί ακόμα να φτάσει και στα άκρα. Ο "άγγελος" της, όπως η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη τον αποκαλεί, είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα.
Εκείνη, για να τον ευχαριστήσει αλλά και να του δείξει την υπερβολική της αγάπη, χτύπησε το όνομα του σε τατουάζ στο αριστερό της χέρι.
Ο σύζυγος της δεν αφήνει τίποτα να της λείψει. Της παρέχει αγάπη, ασφάλεια και σεβασμό. Δείτε το τατουάζ που έφτιαξε για να τον τιμήσει!










 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Και η Ελένη Μενεγάκη έχει την κυτταρίτιδά της!

Posted: 17 Nov 2012 02:09 PM PST



Ένα κακό πλάνο ήταν αρκετό για να της χαλάσει την διάθεση..


Μετά από τις διαφημίσεις η εκπομπή «Ελένη» επέστρεψε με ένα άσχημο πλάνο του σκηνοθέτη στην παρουσιάστρια!

Η Ελένη Μενεγάκη στρογγυλοκαθόταν στην καρέκλα και φαινόταν η κυτταρίτιδα που έχει στο πόδι της.

Μόλις η παρουσιάστρια είδε στο μόνιτορ το πλάνο, αμέσως κατέβασε το πόδι της, κατέβασε το φόρεμά της και φάνηκε στο πρόσωπό της η ενόχλησή της!

Ό,τι και να έκανε η Ελένη εκείνη τη στιγμή, δεν μπορούσε να το σώσει αφού ο φακός είχε καταγράψει την κυτταρίτιδα που έχει!
Δείτε το βίντεο!

Πηγή: gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18/11;

Posted: 17 Nov 2012 02:04 PM PST



Τα Ζώδια Σήμερα 18 Νοέμβριου 2012







Κριός


21/3-20/4


Με την Σελήνη να κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο από το μεσημέρι και να σε ευνοεί, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά κι εσύ αλλά και το ταίρι σου. Αν η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις οπτική και να μεριμνήσεις περισσότερο για να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου για το καλό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ακολούθησε την λογική σου και αυτή με τη σειρά της θα σε ανταμείψει. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά με λίγη οικονομία θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις.





Ταύρος


21/4-20/5


Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από το Ζυγό. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις την απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, φίλε Ταύρε. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ παρέα με την μοναξιά, φρόντισε να αφήσεις το πρόγραμμα αυτής της Κυριακής πιο χαλαρό, ώστε να βρεις χρόνο για να βγεις έξω και να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Ταύρος. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό σε επηρεάζει σήμερα αρνητικά, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό είναι να μην κρίνεις κάποιες καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που σε διακρίνει και σε καμία περίπτωση να μην βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα τη γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς θα εμφανιστούν, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου, σε ευνοεί φίλε Δίδυμε, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες σου για τη σχέση σας. Με ήρεμο και όμορφο τρόπο, κάνε τον να σε κατανοήσει και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, θα έχετε τέτοια γοητεία που πολλοί θα είναι αυτοί που θα πέσουν στα δίχτυα του έρωτα σας και θα τονώσουν το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Καρκίνε. Αν κάποια από τα σχέδιά σου δεν έρθουν όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Αναταραχές και εντάσεις ενδέχεται να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει τροπή προς το καλύτερο σήμερα, φίλε Καρκίνε. Θα έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και θα περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ οι δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς. Τα υπόλοιπα, θα έρθουν από μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Καρκίνος. Θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες υποθέσεις σου, που μέχρι τώρα δημιουργούσαν εμπόδια στα μελλοντικά σου σχέδια, χάρη στη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.



Λέων
23/7-23/8

Τη σημερινή ημέρα, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, αγαπητέ Λέων. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό συνεχίζεται και προκαλεί ασυνεννοησία από το πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μερικά θέματα στη σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Λέων. Μίλα με το σύντροφό σου και μην παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν που σε πολιορκεί και σε διεκδικεί επίμονα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν είσαι Λέων, αφού ο δυναμισμός, αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι στο φόρτε τους. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να πας καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα.




Παρθένος
24/8-22/9

Η υπομονή και η επιμονή που έχεις θα σε οδηγήσουν σήμερα στην επιτυχία, φίλε Παρθένε. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Σελήνη, από το μεσημέρι και μετά στον Υδροχόο, θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα μεταξύ σας πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, θα σου τύχουν κάποιες περιστασιακές καταστάσεις, που θα ανανεώσουν την διάθεση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, φίλε Παρθένε, και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου στις κοινές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ζυγέ, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου, από το μεσημέρι και μετά, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειας. Με καλό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό να επηρεάζει έντονα την αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα δεχτείτε προσκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, για ένα ρομαντικό βράδυ. Απολαύστε το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα, αν είσαι Ζυγός. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στην εργασία σου και έχουν άμεση σχέση με τους συναδέλφους σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Σκορπιέ. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική, προς την επίτευξη των στόχων σου. Η Σελήνη σήμερα, από το μεσημέρι και μετά, κινείται στον Υδροχόο και όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, θα πάρεις ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η διάθεση σου θα χτυπήσει ''κόκκινο''.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιό σου, αλλά μην δίνεις αναβολές στις προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλεια για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.




Τοξότης
23/11-21/12

Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα βρεις τις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο δεσμός σου έχει ήδη αρχίσει να ισορροπεί, αν είσαι Τοξότης, και καλό είναι να διώξεις πια τις ανασφάλειες που νιώθεις απέναντι στο σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις όλα όσα αισθάνεσαι και ονειρεύεσαι για τους δύο σας. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα έχετε αρκετές κατακτήσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, φίλε Τοξότη, καλό είναι σήμερα να πατήσουν μία παύση, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο από το μεσημέρι και να σε κάνει παράτολμο. Οι δημιουργικές ιδέες και η πειθαρχία σου, από την άλλη, θα σε ανταμείψουν με τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές που κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του και καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να καταφέρεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Δεν χρειάζεται να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Προσπέρασέ τα, ώστε να επέλθει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος σου, θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα τη σημερινή ημέρα και, εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να σχεδιάσεις λεπτομερώς το δρόμο για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά δεν τα πας άσχημα, αλλά κάποιες στιγμές η καταναλωτική σου μανία μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες.




Υδροχόος
20/1-19/2

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, αγαπητέ Υδροχόε, στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με την Σελήνη όμως από το μεσημέρι να επισκέπτεται το ζώδιο σου και να σε κάνει υπεραισιόδοξο, φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά -σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα και να σου εκδηλώσει το κρυμμένο του πάθος για σένα. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να θυμάσαι πως η ημέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα, καθώς μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Ιχθύ. Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτε ουσιαστικό. Αν δεν υπάρχει μόνιμη σχέση στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τους φίλους σου και να κάνεις κινήσεις, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα, να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Φρόντισε να μην πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.




 myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ Δείτε τη σέξι φωτογραφία της που σαρώνει στο facebook!

Posted: 17 Nov 2012 01:59 PM PST

Τις μεσογειακές της καμπύλες δεν μπορεί κανείς
να αμφισβητήσει. Πόσο μάλλον το φυσικό της μπούστο, ειδικά όταν αυτό ασφυκτιά μέσα σε ένα ολοκόκκινο φόρεμα.
Η ηθοποιός ανέβασε στο facebook μια άκρως καυτή φωτογραφία της κι έγινε το... φεστιβάλ του like. Κυρίως με την κίνηση που έχει στον αέρα της πασαρέλας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από δύο χρόνια όταν η Ναταλία Δραγούμη περπάτησε στην πασαρέλα του σχεδιαστή Γιάννη Τόγκου. Τώρα όμως η εικόνα ζει τη μεγάλη της δόξα αφού κέρδισε μια θέση στο facebook.
Παρατηρείστε προσεκτικά με πόσο ωραίο και σικάτο τρόπο το μπούστο της ηθοποιού διεκδικούσε τα φλας των φωτορεπόρτερ. Κλικ, κλικ!














 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κατερίνα Λέχου: Δεν εμπορεύεται την προσωπική της ζωή

Posted: 17 Nov 2012 01:53 PM PST




Η Κατερίνα Λέχου ανήκει στους ηθοποιούς, που απασχολούν τα...


ΜΜΕ μόνο για τη δουλειά τους και ποτέ για τα προσωπικά τους.



Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στην πρεμιέρα του θεατρικού «Κράμερ Εναντίον Κράμερ» στο θέατρο «Εμπορικόν» και αμέσως την περικύκλωσαν οι κάμερες.



-Σας ενοχλεί όταν τα media ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή;



«Δεν ασχολείται κανένας με την προσωπική μου ζωή».



-Σας φωτογράφησαν πριν από λίγες μέρες σε μια πρεμιέρα με τον σύντροφό σας…



«Αυτός δεν είναι ιδιωτικός βίος, είναι δημόσιος. Στον ιδιωτικό πρέπει να θες για να μπούνε».



-Σας έχουν πάρει τηλέφωνο να σας προτείνουν να κάνετε ένα θέμα paparazzi;



«Φυσικά και δεν θα το έκανα, γιατί αυτό σημαίνει ότι εμπορεύεσαι την ιδιωτική σου ζωή. Το να βρεθώ όμως, σε ένα δημόσιο χώρο και να με φωτογραφίσει κάποιος, άμα δεν θέλω, δεν πάω».

24ωρο






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Η βασίλισσα της... χαλάστρας!

Posted: 17 Nov 2012 01:48 PM PST



Ξεφυτρώνει σαν το μανιτάρι..
.













































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έλληνας πέθανε στο κελί του, μια μέρα πριν απελευθερωθεί…

Posted: 17 Nov 2012 01:42 PM PST



Είχε αιτηθεί την άρση της φυλάκισής του στο ΕΔΑΔ, αλλά δεν πρόλαβε….



Μία ιστορία ανθρώπινου αδιεξόδου, αλλά και πραγματικού δράματος εκτυλίχτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, με τραγικό "πρωταγωνιστή" Έλληνα κρατούμενο.



Ο κρατούμενος έπασχε από καρκίνο και το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στο κελί του, μία δηλαδή ημέρα πριν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) κάνει δεκτό το κατεπείγον αίτημά του για την άρση της κράτησή τους και πριν τελικά οδηγηθεί στο δρόμο της ελευθερίας.



Ο κρατούμενος πέρασε το κατώφλι των φυλακών το 2008, όταν ακόμα δεν έπασχε από την επάρατη νόσο.



Τρία χρόνια μετά διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο. Σε εκείνο το στάδιο, η ασθένεια θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί με μια απλή επέμβαση λέιζερ.



Ο ασθενής όμως αφέθηκε χωρίς οποιαδήποτε θεραπευτική παρέμβαση για περισσότερους από 14 μήνες, με αποτέλεσμα η νόσος να έχει προχωρήσει με μεταστάσεις σε στάδιο χωρίς επιστροφή.



Κατά τη διάρκεια των 14 μηνών, ο κρατούμενος όχι μόνο δεν δεχόταν κάποια θεραπεία, αλλά ούτε καν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση.



Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου νοσηλεύτηκε χωρίς σοβαρή αντιμετώπιση της κατάστασής του για άλλες έξι εβδομάδες.



Μόνο τότε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας", όπου έγινε και η πρώτη σοβαρή ιατρική εκτίμηση της κατάστασης της υγείας του.



Είχαν περάσει 17 μήνες από την αρχική διάγνωση. Αν και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και στη συνέχεια σε ακτινοθεραπείες, ήταν αργά.



Η προσφυγή στο ΕΔΑΔ ήταν μονόδρομος…



Με απόφασή του στις 5 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, το Δικαστήριο υπέδειξε στις ελληνικές αρχές να εξετάσουν ξανά το ζήτημα της αποφυλάκισης του κρατουμένου, ώστε να μην αφήσει την τελευταία του πνοή σε συνθήκες που δεν συνάδουν με το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.



Δυστυχώς, ο ίδιος δεν πρόλαβε… να ζήσει το όνειρο της ελεύθερης ζωής ξανά.

Η ΕΔΑΔ ανοίγει το δρόμο προς την ελευθερία



Η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ήταν μονόδρομος καθώς η "αναστολή υφ' όρων" που προβλέπεται από τον Ποινικό Κώδικα της χώρας για περιπτώσεις ασθενών σε τελικό στάδιο, αποτελεί διαδικασία τόσο χρονοβόρα που καθίσταται μάταιη, αφού ακόμα και εάν ευοδωθεί, ο αιτών θα έχει πια πεθάνει.





Η άλλη ρύθμιση της "ανήκεστου βλάβης" με την οποία κρατούμενοι μπορούν να πετύχουν διακοπή της ποινής τους για 5 μήνες, απαιτεί αφενός να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της υγείας τους και αφετέρου να μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτικό ίδρυμα, όπως προβλέπεται από τον νόμο και δύο εφετεία…



iefimerida.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Παπάς έψελνε, χτύπησε το κινητό του, διέκοψε και μιλούσε με τη γυναίκα του!

Posted: 17 Nov 2012 01:35 PM PST




Πραγματικά, πολύ σπαρταριστό περιστατικό συνέβη σε ενορία την...


ώρα της λειτουργίας.



Όπως διηγήθηκαν αναγνώστες του katoci.com , παππάς σε ενορία των Ιωαννίνων, τελούσε, ημέρα Κυριακή τη θεία λειτουργία. Κι ενώ έψελνε, χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο. Ως εδώ καλά θα πείτε.



Προφανώς το είχε αφήσει ανοιχτό και φυσικό ήταν ότι θα το έκλεινε ...



Έλα, όμως, που δεν έγινε έτσι. Ο ιερέας έβγαλε το τηλέφωνο από την τσέπη του παντελονιού του, διέκοψε την λειτουργία, λέγοντας συγγνώμη, και άρχισε να μιλάει με τη γυναίκα του. Και μάλιστα δυνατά, τόσο, που τον άκουγε όλο το εκκλησίασμα καθαρά.



Η σύζυγός του, του έλεγε για κάτι οικογενειακά τους θέματα, νομίζοντας ότι ο παπάς είχε τελειώσει τη λειτουργία και ήταν μόνος του στο ναό.



Κάποια στιγμή κι ενώ είχαν περάσει 6 με 7 λεπτά, ο ιερέας είπε στην παπαδιά: "Σε αφήνω τώρα, έχω λειτουργία, θα τα πούμε μόλις έρθω στο σπίτι".



Ωραίος και άνετος...

24ωρο






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο γάμος, οι προϋποθέσεις και η Έλενα!

Posted: 17 Nov 2012 01:31 PM PST




Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και...


κάθε άνδρας θα ήθελε να την έχει στο πλευρό του. Όμως υπό ποιες προϋποθέσεις η Έλενα Παπαβασιλείου θα έλεγε «ναι» σε μια πρόταση γάμου;



«Ο έρωτας δεν αρκεί για να κάνεις το βήμα για ένα γάμο.Πρέπει να ταιριάζεις με τον άλλον, ώστε η σχέση να έχει διάρκεια», εξομολογείται στο περιοδικό «Εγώ». Όσο για το αν της λείπει ένα παιδί σε αυτή τη φάση της ζωής της λέει: «Μου αρέσουν τα παιδιά και πιστεύω πως είναι η συνέχεια μιας ευτυχισμένης σχέσης. Με αυτό το σκεπτικό θα ήθελα να μου γεννηθεί η επιθυμία στο μέλλον. Δεν είναι όμως κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή», καταλήγει.







24ωρο

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Παπαρίζου στο Hollywood

Posted: 17 Nov 2012 01:26 PM PST




Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει στην τελετή απονομής των...


βραβείων Gabby στο Hollywood στις 25 Μαΐου.



Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Ελληνοαμερικάνικο Ίδρυμα με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού στις ΗΠΑ.



Θα βραβευτούν οι Ελληνοαμερικάνοι που ξεχώρισαν το 2012 σε 8 κατηγορίες (Αθλητισμός, Πολιτική, Επιχειρήσεις, Τέχνες και Πολιτισμός, Τέχνες του Θεάματος, Παιδεία, Φιλανθρωπία και Προώθηση του Ελληνισμού).



Ταυτόχρονα θα μαζευτούν και χρήματα για την χορήγηση υποτροφιών σε Έλληνες μετανάστες τρίτης και τέταρτης γενιάς, για να σπουδάσουν στην Ελλάδα.

24ωρο






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο πόλεμος των Barbie

Posted: 17 Nov 2012 01:22 PM PST




Η Barbie έστειλε εξώδικο στη Βέρα Λάμπρου!






Δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για πραγματικό γεγονός. Αφορμή για τον... πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Barbie και της τραγουδίστριας στάθηκε το νέο τραγούδι αλλά και το videoclip της πληθωρικής αοιδού που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στο Διαδίκτυο με τίτλο: «Με λένε Barbie».



Για του λόγου το αληθές, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί νομικά στην Ελλάδα την εταιρεία Mattel έστειλε εξώδικο στη δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Βέρα Λάμπρου προκειμένου να σταματήσει αμέσως η προβολή του videoclip αλλά και η κυκλοφορία του τραγουδιού που φέρει το όνομα της γνωστής κούκλας.



Στο εξώδικο, σύμφωνα με την «Espresso» αναφέρεται: «Ενεργούμε για λογαριασμό της παγκοσμίου φήμης παραγωγού προϊόντων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κούκλων Barbie και Κen... Ο πελάτης μας έχει καταχωρίσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα για μια σειρά αγαθών... Κατόπιν έρευνας κατέχουμε αποδεικτικό υλικό του ότι χωρίς την άδεια του πελάτη μας έχετε θέσει σε κυκλοφορία μέσω YouTube και Facebook ένα videoclip τραγουδιού με τίτλο "Mε λένε Barbie", σε εκτέλεση της ερμηνεύτριας Βέρας Λάμπρου…» Η εκπρόσωπος δικηγορική εταιρεία της κούκλας ζητάει μέσω του εξωδίκου να συνετιστεί η δισκογραφική εταιρεία και να αποσύρει από την αγορά το τραγούδι και το videoclip που χρησιμοποιεί τα προϊόντα «Barbie».



Στο εξώδικο αναφέρεται ρητά πως η Βέρα Λάμπρου και η δισκογραφική εταιρεία έχουν προβεί σε παράνομη πράξη και γι' αυτό τον λόγο, αν δεν υπάρξει λύση μέσω του εξωδίκου, η εταιρεία θα ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων. «Ο πελάτης μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητος σε θέματα παραβίασης δικαιωμάτων βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και έχει στο παρελθόν διώξει σθεναρά τέτοιες παράνομες πράξεις. Ο πελάτης μας δικαιούται να ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων εξαιτίας αυτής της παραβίασης, αλλά διατίθεται εν πάση περιπτώσει να δώσει τη δυνατότητα για εξώδικη λύση του θέματος υπό τη μορφή αναγνώρισης της παρανομίας, άμεσης άρσης της προσβολής και ανάληψης της υποχρέωσης να απόσχετε στο μέλλον από κάθε παράνομη χρήση» αναφέρει το εξώδικο που έστειλε μέσω του δικηγόρου που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρεία της «Barbie».

24ωρο






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Posted: 17 Nov 2012 01:22 PM PST


Ο ληστής ήταν βιτσιόζος

Posted: 17 Nov 2012 01:16 PM PST






Ο Ντάνι Ραϊβέχ συνελήφθη στην Ταϊλάνδη και κρίθηκε ένοχος ...



για κλοπές. Εκ πρώτης όψεως η περίπτωσή του δεν έχει κάτι το ασυνήθιστο. Πρόκειται για έναν κοινό κλέφτη. Το ασυνήθιστο είναι τα κλοπιμαία του 48χρονου: οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του... 5.000 γυναικεία εσώρουχα.



Ο Ραϊβέχ έμπαινε σε σπίτια και εκτός από τις κοσμηματοθήκες, άδειαζε και τα συρτάρια με τα εσώρουχα των γυναικών.

Είναι η δεύτερη φορά που ο βιτσιόζος ληστής συλλαμβάνεται με... δαντελωτή λεία. Στις αρχές του 2012, οι Αρχές είχαν βρει και πάλι στο σπίτι του, 10.000 γυναικεία εσώρουχα.



Ο 48χρονος ομολόγησε ότι κλέβει τα εσώρουχα και τα χρησιμοποιεί για να αυτοϊκανοποιείται! Τουλάχιστον είναι ειλικρινής!

24ωρο





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές