Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είμαι καλό παιδί»

Posted: 01 Nov 2012 09:08 AM PDT

 Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είμαι καλό παιδί»

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Αχ αυτά τα φαντάσματα!», για την τηλεόραση και την επιλογή του να κάνει λίγες δουλειές σε αυτή, στα 20 χρόνια καριέρας του, για την κριτική αλλά και τη στάση που κρατάει όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε δηλώσει παλαιότερα πως δεν είναι καλό παιδί και η παρουσιάστρια του ζήτησε να της το εξηγήσει. Ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν το είπε κυριολεκτικά και πως εννοούσε ότι δεν θέλει το κοινό να γνωρίζει αν είναι καλό παιδί ή όχι αλλά το αν είναι καλός ηθοποιός. Όσον αφορά στις κριτικές δήλωσε πως οι κακοπροαίρετες δεν τον αφορούν ενώ θέλει να του ασκείται κριτική γιατί μόνο έτσι εξελίσσεται ο άνθρωπος. Ο ηθοποιός, επίσης, δήλωσε πως νιώθει ευτυχισμένος για το επάγγελμα που έχει διαλέξει και θεωρεί ότι είναι το καλύτερο όλων.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην «Ελένη» και πλάνα από τη θεατρική παράσταση «Αχ, αυτά τα φαντάσματα»

{youtube}9Ok6xs31ZCo{/youtube}

{youtube}cBKxnggrlIY{/youtube}

{youtube}A7UO9OLhHTI{/youtube}

Δεν αναγνώρισαν τον Ρόμπι Κιν

Posted: 01 Nov 2012 04:18 AM PDT

Δεν αναγνώρισαν τον Ρόμπι Κιν

Ως…  άγνωστο οπαδό χαρακτήρισε τον Ρόμπι Κιν Μέσο στην Αμερική.

Τι και αν έχει σκοράρει δεκαέξι τέρματα στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στο MLS; Τι και αν η επίδοση αυτή θεωρείται τέταρτη καλύτερη στην λίγκα; Τι και αν παίζει στους LA Galaxy και είναι συμπαίκτης του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για Μέσο στην Αμερική ώστε να τον αναγνωρίσει και να γράψει το όνομά του σε λεζάντα. Και μάλιστα ο Κιν πόζαρε στη φωτογραφία δίπλα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Ράσελ Μπραντ. Και πάλι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και η παρουσία του εκεί περιγράφηκε ως… άγνωστος φίλαθλος.

 

 

 

 

Το πιο τρομακτικό σπίτι στη Βρετανία. Εσείς θα μένατε;

Posted: 01 Nov 2012 09:00 AM PDT

Το πιο τρομακτικό σπίτι στη Βρετανία. Εσείς θα μένατε;

Σίγουρα είναι το πιο «τρομακτικό σπίτι» στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και ένα από τα πιο παράξενα οικήματα, καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα παλιό νεκροταφείο του Σαουθάμπτον, περιτριγυρίζεται από... ταφόπλακες, ενώ το νεκροτομείο χρησιμοποιείται ως σαλόνι της οικογένειας!

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κατηγορεί τον Κώστα Αρβανίτη ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία

Posted: 01 Nov 2012 09:08 AM PDT

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κατηγορεί τον Κώστα Αρβανίτη ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία

Δεν φαίνεται να έχει τέλος η κόντρα του Κώστα Αρβανίτη με την ΕΡΤ.

Μετά την απόφαση του δημοσιογράφου και της συναδέλφου του Μαριλένας Κατσίμη να σταματήσουν την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινή ενημέρωση» ο πόλεμος μεταξύ του καναλιού και του δημοσιογράφου έχει ξεκινήσει. Πριν λίγη ώρα η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Σίμος με το οποίο κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

«Σε απάντηση της δήλωσης του κυρίου Αρβανίτη, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει σε προηγηθείσα δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, ο κύριος Νίκος Σίμος παρατηρεί τα εξής : Σε διατεταγμένη υπηρεσία και μάλιστα από τη θέση του δημοσιογράφου ήταν και εξακολουθεί να είναι ο κύριος Αρβανίτης. Όσον αφορά στην εκδηλωθείσα ευαισθησία του στην αναφορά μου για στρατευμένη δημοσιογραφία ισχύει η παροιμία "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».

Φεύγει την Κυριακή για Μπολόνια ο Λέτο

Posted: 01 Nov 2012 08:18 AM PDT

Φεύγει την Κυριακή για Μπολόνια ο Λέτο

Στην Μπολόνια θα μεταβεί την Κυριακή (4/11) ο Σεμπάστιαν Λέτο, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του, για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Η Σίσσυ μας ξεγέλασε αλλά μας βγήκε σε καλό…

Posted: 01 Nov 2012 09:04 AM PDT

Η Σίσσυ μας ξεγέλασε αλλά μας βγήκε σε καλό…

Τί ωραία που περάσαμε προχθές με την Σίσσυ και τον Παύλο.

Αν και μας ξεγέλασε η Σίσσυ για να δούμε άλλο έργο λέγοντας μας, (και γελάω ακόμα τώρα που το σκέφτομαι), σε μένα ότι δεν υπάρχει την ώρα που υπήρχε η προβολή της ταινίας που είχαμε πει και στον Παύλο ότι έχουν τελειώσει τα εισιτήρια..αχαχαα ακόμα γελάω, αλλά σε καλό μας βγήκε γιατί η ταινία που διάλεξε ήταν τέλεια Τhe odd life of Timothy Green με το πρωταγωνιστή τον Cj Adams που είναι το πιο γλυκό αγοράκι που έχετε δει ποτέ. Τον ερωτεύτηκα.  Στην ταινία παίζει και η Jennifer Garner η οποία μοιάζει πολύ στην Σίσσυ. ( με κοροιδεύει η Σίσσυ όταν τις το λέω και βγάζει τρελή, που να δείτε όταν τις λέω για την Julia Roberts).

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Tον καταδίκασαν σε οχτώ χρόνια κάθειρξη για ένα φόρουμ

Posted: 01 Nov 2012 08:59 AM PDT

Tον καταδίκασαν σε οχτώ χρόνια κάθειρξη για ένα φόρουμ

Δικαστήριο στη νοτιοδυτική Κίνα καταδίκασε σήμερα έναν αντιφρονούντα σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για ανατρεπτική δραστηριότητα, με την κατηγορία ότι οργάνωσε ένα φόρουμ στο Διαδίκτυο για να προωθήσει την αποκατάσταση μιας «φιλελεύθερης δημοκρατίας» στην Κίνα και να συζητώνται κοινωνικά θέματα, ενώ προχώρησε στην ίδρυση ενός πολιτικού κόμματος, είπε ο δικηγόρος του.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Έλενα Παπαβασιλείου: «Και να είχα παράπονο από την Ναταλία δεν θα το έλεγα σε μια συνέντευξη»

Posted: 01 Nov 2012 05:42 AM PDT

Έλενα Παπαβασιλείου: «Και να είχα παράπονο από την Ναταλία δεν θα το έλεγα σε μια συνέντευξη»

Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε για το «Μες στην καλή χαρά» αλλά και τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια δήλωσε στο ΟΚ! ότι ο κύκλος του «Μες στην καλή χαρά», έκλεισε: «Δεν ένιωθα ότι μ ε εξέφραζε πια αυτό που έκανα. Για μένα οι δουλειές είναι όπως και οι σχέσεις. Όταν πω τέλος, είναι τέλος. Και δεν ασχολούμαι άλλο», ενώ συνέχισε λέγοντας τι κρατάει και τι πετάει από την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού: «Όλα τα κρατάω γιατί θεωρώ πως οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας είναι ένα μάθημα που θα μας πάει μπροστά. Δεν μετανιώνω που το έκανα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα». Όσο για το αν έχει κάποιο παράπονο από την Ναταλία Γερμανού, η Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Και να είχα δεν θα το έλεγα σε μια συνέντευξη. Αν είχα την ευκαιρία θα προτιμούσα να το πω στην ίδια. Συνηθίζω να λέω πάντα στους ανθρώπους αυτό που πιστεύω». 

Φτιάξτε το μονόγραμμά του με κουμπιά

Posted: 01 Nov 2012 09:02 AM PDT

Φτιάξτε το μονόγραμμά του με κουμπιά

Είναι πανέμορφη κατασκευή για να διακοσμεί το δωμάτιο του.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

 

Παιδιά και μικρόβια: Οι παγίδες γύρω τους και πως μπορούμε να τα προστατέψουμε

Posted: 01 Nov 2012 08:30 AM PDT

Παιδιά και μικρόβια: Οι παγίδες γύρω τους και πως μπορούμε να τα προστατέψουμε

To μόνιμο άγχος των γονιών...

Όλοι οι γονείς τρέμουν στην ιδέα μήπως τα παιδιά τους αρρωστήσουν. Οι εύλογες όμως, ερωτήσεις είναι οι εξής: Προστατεύουμε τα παιδιά μας ανάλογα; Toυς έχουμε διδάξει τις αρχές της καθαριότητας; Γνωρίζουμε τις σημαντικότερες εστίες μικροβίων; Απολυμαίνουμε τα αντικείμενά τους συχνά;


Που βρίσκονται, λοιπόν, τα περισσότερα μικρόβια;


1. Πάτωμα: Είναι προφανές ότι το πάτωμα δεν είναι και το πιο καθαρό μέρος. Υπάρχουν υπολείμματα τροφών, σκόνη, μικρόβια από τα παπούτσια μας ή και μικρόβια από τις πατημασιές των κατοικίδιών μας. Θέλετε να ακούσετε περισσότερα για να πειστείτε να μην αφήνετε τα παιδιά σας να σέρνονται ή να παίζουν στο πάτωμα; Η λύση; Καθημερινό σφουγγάρισμα με χλωρίνη ή άλλα απολυμαντικά. Επιπλέον, αν έχετε χαλιά ή μοκέτες, θα πρέπει να τις πλένετε πολύ συχνά.


2. Κατοικίδια: Oι αγαπημένοι μας φίλοι είναι άριστη πηγή βακτηρίων, ιών και παρασίτων. Όλα αυτά μπορούν να μεταδοθούν στα παιδιά, μέσω των ακαθαρσιών, του σάλιου ή αν τα γρατσουνίσουν. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να πλένετε συχνά τα μπολ και τα παιχνίδια των κατοικίδιών σας, μιας και εκεί συγκεντρώνονται το βακτήριο E-coli και η σαλμονέλα.


3. Οδοντόβουρτσα: Και όμως, ενώ βοηθάει στην καθαριότητα του στόματος, μπορεί παράλληλα να μας μεταδώσει μικρόβια, αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει λοιπόν, να αποθηκεύουμε τις οδοντόβουρτσες μέσα σε ντουλάπια και να τις καλύπτουμε με το πλαστικό προστατευτικό τους, ώστε να μην πετάγονται πάνω στις τρίχες της, μικρόβια από την τουαλέτα.


4. Παιδική χαρά: Μπορεί να είναι το αγαπημένο μέρος των παιδιών αλλά αν δεν είναι καλοδιατηρημένη και προσεγμένη, τότε αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την υγεία τους. Πώς; Στις παιδικές χαρές κάνει party το βακτήριο του σταφυλόκοκκου. Προσοχή, λοιπόν! Να επιλέγετε σε ποιες παιδικές χαρές πάτε το παιδί σας, γιατί σε περίπτωση τραυματισμού ή γδαρσίματος, τα βακτήρια θα εισχωρήσουν μέσω του δέρματος στον οργανισμό του παιδιού σας.


5. Σχολείο: Eίναι χώρος στον οποίο συγκεντρώνονται πάρα πολλά παιδιά, επομένως και μικρόβια. Θρανία, έδρες, χερούλια πόρτας, ψύκτες, είναι μερικά από τα αντικείμενα με την περισσότερη ποσότητα μικροβίων. Η λύση ποια είναι; Να μάθετε στα παιδιά σας να πλένουν σε κάθε διάλειμμα τα χέρια τους, να τα προμηθεύετε με υγρά απολυμαντικά καθώς και με μαντηλάκια τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν ώστε να καθαρίζουν τα θρανία τους.

Γενικοί κανόνες που θα πρέπει να γίνουν νόμοι στα παιδιά σας είναι οι ακόλουθοι:


-Δε βάζουμε ποτέ τα χέρια στο στόμα
-Δεν τρώμε τα νύχια μας
-Δε σκουπίζουμε τη μύτη με τα χέρια όταν τρέχει
-Πλένουμε συχνά τα χέρια με άφθονο σαπούνι

 

Διαβάστε ακόμα:

Tips για το πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση!

Σχολικός εκφοβισμός: μια «ύπουλη» απειλή για την ψυχική υγεία των παιδιών

Πως να αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα του παιδιού σας..

Τζένη Θεωνά: Αποχώρησε από το MTV μετά από μείωση μισθού

Posted: 01 Nov 2012 08:20 AM PDT

Τζένη Θεωνά: Αποχώρησε από το MTV μετά από μείωση μισθού

Η Τζένη Θεωνά αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό MTV μετά από μείωση μισθού που της ζητήθηκε...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Στα πατώματα η Μενεγάκη για τα μωρά!

Posted: 01 Nov 2012 07:50 AM PDT

Στα πατώματα η Μενεγάκη για τα μωρά!

«Έλιωσε» σήμερα στην εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη από αγάπη και τρυφερότητα.
Και πώς θα μπορούσε να μην συμβεί αυτό αφού στο στούντιο είχε τρία πανέμορφα μωράκια με τις μαμάδες τους για να μιλήσουν για τις ευεργετικές ικανότητες του μασάζ στα μωρά. Η παρουσιάστρια από την ώρα που προλόγισε το θέμα άρχισε να αναφωνεί «αχ!» δείχνοντας πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά και γιατί όχι και την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμα ένα.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Stars και πλαστικές: Ποιοι από αυτούς κυριολεκτικά… παραμορφώθηκαν;

Posted: 01 Nov 2012 07:45 AM PDT

Stars και πλαστικές: Ποιοι από αυτούς κυριολεκτικά... παραμορφώθηκαν;

Το κυνήγι της τελειότητας μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα!

H ματαιοδοξία είναι ένα ελάττωμα- κατάρα που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο, προφανώς για να γελάει μαζί του! Όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε έστω και ένα απειροελάχιστο ποσοστό ματαιοδοξίας μέσα μας, αλλά εκεί που το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αγγίζει ανησυχητικά υψηλά επίπεδα, είναι μεταξύ των απανταχού celebrity! Τα χρήματα, η λάμψη, η φήμη, η διασημότητα είναι ίσως τα χειρότερα, και πιο αποτελεσματικά ναρκωτικά, τα οποία ρίχνουν σε νιρβάνα τους πιο αδύναμους εξ' αυτών και τελικά τους μετατρέπουν σε... καρικατούρες! Ο αγώνας για την αιώνια νιότη και την αψεγάδιαστη εμφάνιση, δημιουργεί τέρατα, ενώ τις περισσότερες φορές τους μετατρέπει κυριολεκτικά σε άλλους ανθρώπους! Εμείς βρήκαμε τις πιο δραστικές μεταμορφώσεις stars από το χειρουργικό νυστέρι και σας τις παρουσιάζουμε! Απομακρύνετε τα παιδιά, οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι σκληρές...

Υπήρξε ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς του κινηματογράφου, και σίγουρα η μαμά σας ήταν ερωτευμένη μαζί του. Ο λόγος για τον Mickey Rourke ο οποίος από γοητευτικός star μετατράπηκε σε μία... πρησμένη και τρομακτική παρουσία η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι αλλαγές στην εμφάνισή του οφείλονται στην ενασχόλησή του με το μποξ και στις συχνές επεμβάσεις που αναγκάστηκε να κάνει στο πρόσωπο λόγω τραυματισμών. Ας δεχτούμε τη σπασμένη μύτη, τα botox πως τα δικαιολογείς βρε Mickey μας; Ακόμα μία star εκείνης της εποχής, την οποία άσχημη σε καμία περίπτωση δεν την χαρακτήριζες, και πλέον μετράπηκε στην πλαστική γυναίκα, είναι η Demi Moore! Kαταλαβαίνουμε το άγχος της όταν τα έφτιαξε με το παιδαρέλι Ashton να δείχνει νέα και φρέσκια, αλλά αν υπάρχει έστω και ένα σημείο πάνω τους που δεν έχει αγγίξει πλαστικός χειρουργός, της βγάζουμε το καπέλο!

Μία star η οποία δεν χρειαζόταν καμία αισθητική παρέμβαση και τελικά εθίστηκε, είναι η Megan Fox. Σύμφωνα με στενό της φίλο, οι επεμβάσεις έγιναν προκειμένου να κερδίσει τον ρόλο της στην ταινία Transformers, καθώς θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετά όμορφη και σέξι. Τον ρόλο τον πήρε, αλλά αναρωτιόμαστε, όταν αντίκρυσε πρώτη φορά το νεογέννητο γιο της, ήταν σε θέση να του χαμογελάσει ή τον κοιτούσε με τα χείλη σουφρωμένα σαν ροφός; Ακόμα μία διάσημη ηθοποιός η οποία έχει καταντήσει γραφική με τις πλαστικές της επεμβάσεις, είναι η Nicole Kidman. Το πιο αστείο φυσικά είναι ότι δεν παραδέχεται ότι έχει κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση, εκτός φυσικά από botox! Ασε μας κουκλίτσα μου Nicole...

Η Linsday Lohan είναι προβληματική. Είναι αυτό που λέμε άνθρωπος με κακό κάρμα καθώς από τη στιγμή που γεννήθηκε η ζωή της είναι απλά χάλια. Και αναφερόμαστε στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στην μεγαλη οθόνη ως παιδί θαύμα, όλοι έκαναν λόγο για ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι. Πλέον, στα 26 της, έχει καταντήσει να μοιάζει τουλάχιστον 50αρα, καθώς έχει την ψευδαίσθηση ότι όσες περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις κάνει, τόσο πιο όμορφη θα είναι! Αμ δε...

Tην Rose McGowan τη θυμάστε; Την όμορφη κοπέλα που πρωταγωνιστούσε στη σειρά CHARMED και υπήρξε και παντρεμένη με τον Marilyn Manson; Στο πέρασμα των χρόνων, έκανε τόσες πολλές πλαστικές επεμβάσεις, που άνετα θα χαρακτηρίζαμε τον πρώην της natural beauty μπροστά της! Μadonna και Meg Ryan θεωρούμε απλά περιττό να αναλύσουμε καθώς μπορούμε να τις χρίσουμε τις βασίλισσες της μεταμόρφωσης και της πλαστικής χειρουργικής. Πάντως η βασίλισσα της pop έχει καταφέρει όσο μεγαλώνει να δείχνει όλο και πιο νέα. Αν την ρωτήσουμε βέβαια το μυστικό της θα πει ότι πίνει πολύ νερό και κοιμάται 8 ώρες την ημέρα!

Για το τέλος, κρατήσαμε το καλύτερο. Η μαμά του σκληρού του κινηματογράφου, Sylvester Stalone, δεν είναι μία τυπική γριούλα 90 ετών. Μπορεί πριν καταφύγει στο χειρουργικό νυστέρι να ήταν ίδια ο γιόκας της, και καλό δεν το λες αυτό, αλλά με τον καιρό άρχισε να μετατρέπεται, με μεγάλη ομολογουμένως συνέπεια, σε εξωγήινο βάτραχο! Χωρίς καμία υπερβολή, από τα πιο τρομακτικά θεάματα που μπορεί να αντικρύσει ανθρώπινο μάτι. Ούτε στον εχθρό σου...

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο περίεργα κουσούρια των star του Hollywood

Lindsay Lohan:Βρήκε το... «λιμάνι» της στο πρόσωπο ενός γυμναστή!

Demi Moore: «Είμαι έτοιμη να ξαναερωτευτώ»

Kate Moss & Jamie Hince: μεταμορφώθηκαν σε Addams Family! (photos)

Posted: 01 Nov 2012 07:30 AM PDT

Kate Moss & Jamie Hince: μεταμορφώθηκαν σε Addams Family! (photos)

Και το Halloween συνεχίζεται...

Μια από τις stars που λατρεύει το Halloween και δε θα μπορούσε να λείπει από το διάσημο party του Jonathan Ross, χθες το βράδυ, είναι η Kate Moss! To διάσημο μοντέλο λατρεύει τις μεταμφιέσεις και αυτή τη φορά είπε να ενθουσιάσει τα πλήθη ως Morticia Addams! Όλοι θυμόμαστε την αγαπημένη οικογένεια Addams! H Κate, λοιπόν, απαρνήθηκε για λίγο τα ξανθά μαλλιά της και φόρεσε μια μακριά, μαύρη περούκα για να μοιάζει στην ηρωίδα.


Η... Μorticia, φόρεσε ένα μακρύ μαύρο αστραφτερό φόρεμα και ένα παλτό με λεπτομέρειες από γούνα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρες γόβες. Μην ξεχνάτε ότι το μαύρο ήταν το αγαπημένο χρώμα της ηρωίδας, τι άλλο θα μπορούσε να επιλέξει η Kate; Το μακιγιάζ της ήταν εξίσου εντυπωσιακό, αφού έβαψε το πρόσωπό της λευκό και για να είναι φτυστή η Morticia, έβαψε κατακόκκινα τα χείλη της και πρόσθεσε ψεύτικες,μαύρες βλεφαρίδες. Το make-up της ήταν σε στυλ cat-eye, το οποίο η Kate συχνά επιλέγει και στις καθημερινές της εμφανίσεις!


Πέραν όμως της Moss, και ο σύζυγός της, Jamie Hince, μιμήθηκε άψογα τον Gomez. Επέλεξε ένα σκούρο μπορντό παλτό, που και αυτό με τη σειρά του είχε γούνινες λεπτομέρειες, έβαψε κι εκείνος το πρόσωπό του λευκό και σχεδίασε μουστάκι, όμοιο με εκείνο του ήρωα. Την εκπληκτική εμφάνιση του ζευγαριού «έκλεισε» η κόρη της Kate Μοss, Lila Grace, ως άγρια γάτα.


Άντε και του χρόνου, με εξίσου πετυχημένες μεταμφιέσεις!

 

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;

Halloween: οι σχεδιαστές μόδας μας εμπνέουν

Τα μοντέλα αγαπούν το Halloween

Το μεγάλο φαγοπότι: Τι γίνεται μετά;

Posted: 01 Nov 2012 07:15 AM PDT

Το μεγάλο φαγοπότι: Τι γίνεται μετά;

Οδηγίες προς ναυτιλλόμενες για να αντιμετωπίσετε τις παρασπονδίες της προηγούμενης μέρας

Ακόμα και οι πιο προσεκτικές έχουν περάσει βραδιές σε πάρτι και εξόδους όπου έχουν καταπατήσει το αυστηρό, διατροφικό τους πρόγραμμα και έχουν επιτρέψει στον εαυτό τους να κάνει μία μικρή- ή μεγάλη παρασπονδία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε, από την επόμενη κιόλας μέρα να το «σώσετε», χωρίς να παραιτηθείτε και να αφήσετε τη δίαιτά σας να ξεφύγει τελείως. Πάρτε απόφαση ότι ό, τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και ξαναμπείτε στον σωστό ρυθμό, με αυτά τα απλά, πέντε βήματα.

Βήμα 1ο: Η πραγματικότητα
Όσο φουσκωμένη και αν νιώθετε, οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Για να πάρετε ένα κιλό λίπους, χρειάζονται 3.500 παραπανίσιες θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι, μία βραδιά δεν μπορεί αν σας παχύνει, εκτός αν, αυτή την βραδιά, φάγατε έξι κομμάτια τούρτα και ήπιατε ένα μπουκάλι κρασί.

Βήμα 2ο: Μην ξεχνάτε το νερό
Το αλκοόλ έχει την τάση να αφυδατώνει τον οργανισμό, οπότε κανονίστε να πιείτε άφθονο νερό. 8 με 10 ποτήρια, την επόμενη ημέρα της κραιπάλης, θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό, και ειδικά από το νάτριο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση υγρών. Επιπλέον, το νερό βοηθάει στο αίσθημα του κορεσμού.

Βήμα 3ο: Καταναλώστε ισορροπημένα γεύματα
Το να μην φάτε, ή να φάτε ελάχιστα την επόμενη ημέρα μπορεί να στραφεί εναντίον σας, αφού ένα άδειο στομάχι επιβραδύνει τον μεταβολισμό και σας κάνει, στη συνέχεια, να πεινάσετε περισσότερο,. Η μέρα μετά την κραιπάλη είναι η καταλληλότερη για να γεμίσετε το στομάχι σας με υγιεινά φαγητά, αλλά και να σχεδιάσετε ένα υγιεινό μενού για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Αν έχετε χρόνο, ιδανικό θα ήταν να προετοιμάσετε μερικά γεύματα, ώστε, όταν γυρίζετε κουρασμένη από το γραφείο, να μην υποκύπτετε στη εύκολη λύση των delivery.

Βήμα 4ο: Βασιστείτε στις φυτικές ίνες
Η κατανάλωση των λάθος τροφών μπορεί να οδηγήσει σε φούσκωμα και δυσπεψία. Διατηρείστε την σωστή ισορροπία του πεπτικού σας συστήματος με τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά και τα δημητριακά ολικής άλεσης.

Βήμα 5ο: Επισκεφθείτε το γυμναστήριο
Αντί να προσπαθείτε να συνέλθετε ξαπλωμένη στον καναπέ σας, μπείτε σε τροχιά! Επισκεφθείτε το γυμναστήριο και κάντε αερόβιες ασκήσεις που θα σας κάνουν να ιδρώσετε καίγοντας θερμίδες και αποτοξινώνοντας τον οργανισμό σας.

Διαβάστε ακόμα:
Αδυνατίστε με την βοήθεια της Ayurveda
Δίαιτα; Οι τέσσερις κανόνες που θα λατρέψετε
Οι πιο παράξενες δίαιτες από όλο τον κόσμο!

Γιατί δεν θα βγει στον αέρα το πρωινό του Mega;

Posted: 01 Nov 2012 07:00 AM PDT

Γιατί δεν θα βγει στον αέρα το πρωινό του Mega;

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Mega. Η ημερομηνία είχε καθοριστεί εδώ και μήνες, οι καλεσμένοι είχαν κλειστεί, (o Γιάννης Ζουγανέλης ο Σάκης Μπουλάς και ο Μιχάλης Χαζηγιάννης) τα τρέιλερ της εκπομπής ήταν στον αέρα, και οι τελευταίες λεπτομέρειες είχαν κανονιστεί. Όμως η ανατροπή ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της εκπομπής αποφασίστηκε απεργία των δημοσιογράφων και των τεχνικών της τηλεόρασης και εκτός από τη Δευτέρα το σωματείο θα αποφασίσει, σήμερα κιόλας, αν η απεργία θα περιοριστεί μόνο στη Δευτέρα ή θα επεκταθεί ως την Τετάρτη.

Οι εναλλακτικές λύσεις που έχει το κανάλι δεν είναι και πολλές. Η μία είναι η πρεμιέρα της εκπομπή να γίνει την Πέμπτη, ενώ υπάρχει και η περίπτωση στην απεργία των δημοσιογράφων τη Δευτέρα, την εκπομπή να την βγάλουν η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη.

Πάντως η εκπομπή και το κανάλι περιμένουν τις εξελίξεις όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.

Το album ζωής του Μιχάλη Ρέππα

Posted: 01 Nov 2012 08:35 AM PDT

Το album ζωής του Μιχάλη Ρέππα

Ο Μιχάλης Ρέππας μοιράζεται μαζί μας το φωτογραφικό album της ζωής του.

 

Και μόνο το γεγονός ότι για περισσότερες από δυο δεκαετίες μας κάνει και γελάμε με την ευφυΐα που περισσεύει στις δουλειές του, τον κατατάσσει στους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα και έχει «σφραγίσει» με το ταλέντο του διαχρονικές επιτυχίες! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις «Τρις Χάριτες», το «Safe Sex» και «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο»;

Εκτός από σωστός επαγγελματίας όμως είναι ένας ανήσυχος άνθρωπος που από νεαρή ηλικία ήξερε να απολαμβάνει με καλή παρέα κάθε στιγμή της ζωής του. Πηγή φωτογραφιών: Life@Style

Kate Moss: Ντύθηκε Mortisia Adams για το Halloween

Posted: 01 Nov 2012 05:45 AM PDT

Kate Moss: Ντύθηκε Mortisia Adams για το Halloween

Μας έχει συνηθίσει να αλλάζει πρόσωπο για τις φωτογραφήσεις της.

Τώρα... η Kate Moss, μεταμορφώθηκε για το Halloween και επέλεξε να ντυθεί η ίδια Mortisia Adams ενώ και ο σύζυγός της και η κόρη της την ακολούθησαν φορώντας στολές από το Addams Family. Όλοι τους ήταν καλεσμένοι στο πάρτι του Jonathan Ross και μπήκαν στο πνεύμα της γιορτής για τα καλά.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Posted: 01 Nov 2012 05:39 AM PDT

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Νοέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

 

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σε ποιους κάνει μηνύσεις για τον θάνατο της μητέρας της;

Posted: 01 Nov 2012 08:25 AM PDT

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σε ποιους κάνει μηνύσεις για τον θάνατο της μητέρας της;

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της καθώς μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο της «έχασε» την μητέρα της.

Η οικογένεια Ρουμελιώτη αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου και των γιατρών. Η μητέρα της Ευδοκίας είχε πέσει μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η οικογένεια της ηθοποιού ισχυρίζεται ότι το ασθενοφόρο έφτασε μιάμιση ώρα μετά το τηλεφώνημα και όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή. Η εκπομπή «Μίλα» έκανε ρεπορτάζ για το πώς θα κινηθεί νομικά η οικογένεια.

{youtube}KjIikLyJwuQ{/youtube}

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές