Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Ημερολόγιο πασίγνωστης αεροπορικής εταιρίας σε πάει στα... σύννεφα! (pics)

Posted: 17 Oct 2012 03:17 PM PDT



Οι «καυτές» αεροσυνοδοί της γνωστής σε όλους αεροπορικής εταιρίας..



Ryanair ποζάρουν με σέξι διάθεση για.. καλό σκοπό!

«Τα πανέμορφα κορίτσια της Ryanair είναι και πάλι χαρούμενα να γδυθούν για φιλανθρωπικούς λόγους. Αυτή την χρονιά διάλεξαν το Πολωνικό ίδρυμα TVN. Στόχος μας να συγκεντρώσουμε 100.000 λίρες για να βοηθήσουμε στην αγορά ιατρικών μηχανημάτων».

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σας υποσχεθεί ότι θα πετύχετε τις συγκεκριμένες αεροσυνοδούς στην επόμενη πτήση με την συγκεκριμένη εταιρεία...

pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τον καλά και σκεφτείτε ποιος είναι! Κι όμως τον έχετε ξανά δει!

Posted: 17 Oct 2012 03:04 PM PDT




Τον γνωρίσαμε μέσα από ένα, από τα πλέον αγαπημένα, σίριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης..
ναι, τω καιρώ εκείνω που ακόμα γινόταν Ελληνικές παραγωγές- και ξεχώρισε καθώς, αν και πιτσιρίκι -πήγαινε δημοτικό- το αστεράκι του είχε αρχίσει να λάμπει!


Τα χρόνια πέρασαν και ο μικρός Παναγιώτης μεγάλωσε και, μετά από πολύ κόπο και διάβασμα, κατάφερε να περάσει στο τμήμα δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Το ξέρουμε ότι το όνομα Παναγιώτης δεν σας λέει κάτι, καθώς εσείς τον γνωρίσατε με το όνομα Μιλτιάδης. Το πραγματικό του όνομα όμως είναι Παναγιώτης Φιλιππαίος!

Πρόκειται για τον μικρό -σε ηλικία- «Μιλτιάδη», τον γιο της Αννέτας και του Παναγιωτάκη στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».
Τώρα ο νεαρός ηθοποιός είναι ένας από τους καλύτερους αρθρογράφους στο Lapsus, συνεργάσιμος, «αστέρι» στους υπολογιστές και πολύ καλός φοιτητής, αλλά κυρίως ένας πολύ καλός φίλος-στήριγμα για τους δικούς του ανθρώπους.
Πηγή: gossp-tv.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο πρωτότυπα και διασκεδαστικά USB Hubs που κυκλοφορούν!!! (pics)

Posted: 17 Oct 2012 02:56 PM PDT




USB Hub είναι μία συσκευή στην οποία μπορεί κανείς να συνδέσει πολλές USB συσκευές στον υπολογιστή του!!Δείτε τα πιο πρωτότυπα και διασκεδαστικά USB Hubs που κυκλοφορούν στην αγορά!!
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι σήμερα το σατανικό κοριτσάκι από το "The Ring"... Σατανικά όμορφο

Posted: 17 Oct 2012 02:47 PM PDT







Κυρίως στα θρίλερ πολλές φορές είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μετατραπεί ένα όμορφο κορίτσι σε αποκρουστικό πλάσμα...


Όλοι θυμόμαστε την ταινία "Τhe Ring", του 2002 και την μικρή Daveigh Chase που έπαιζε τη Samara.

Σήμερα είναι 22 ετών και αν την βλέπατε σίγουρα δεν θα την αναγνωρίζατε!





















Πηγή: pistepseto





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δίχτυα Ρονάλντο στο κορίτσι του Μπόατενγκ (pics)

Posted: 17 Oct 2012 02:35 PM PDT






Σύμφωνα με τα Μέσα της Ιταλίας και το..
Sport.it, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να πλησιάσει την αγαπημένη του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Μελίσα Σάτα με πονηρές διαθέσεις.


Ό,τι και να προσφέρει μία γυναίκα σε έναν άνδρα, φαίνεται πως δεν είναι αρκετό.

Βλέπει κάποιος την Ιρίνα Σάικ και σκέφτεται πόσο τυχερός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που χαίρεται αυτό το κορίτσι. Βέβαια, ο Πορτογάλος διεθνής, φαίνεται πως δεν μένει ικανοποιημένος από τη Ρωσίδα καλλονή και θέλει νέες περιπέτειες στη ζωή του.


Σύμφωνα με το Sport.it ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε και έμαθε το τηλέφωνο της Ιταλίδας, Μελίσα Σάτα, η οποία έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.


Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως οι δύο τους αντάλλαξαν μηνύματα πονηρού περιεχομένου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου ούτε στον παίκτη της Μίλαν, ούτε στο μοντέλο από τη Ρωσία, το οποίο είχε και άλλα μπλεξίματα το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς για τον αγαπημένο της, υπήρξαν φήμες για παράνομη σχέση με τη Ρίτα Περέιρα.














Πηγή: onsports.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο αστεία και παράξενα τηλεκοντρόλ που κυκλοφορούν στην αγορά!! (pics)

Posted: 17 Oct 2012 02:26 PM PDT






Φανταστήκατε ποτέ ότι ένα τηλεκοντρόλ θα έμοιαζε με ραβδί?? με μαξιλάρι??? θα είχε ενσωματωμένο ανοιχτήρι??? Απολαύστε τα πιο πρωτότυπα, αστεία και παράξενα τηλεκοντρόλ που κυκλοφορούν!!









































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η φυσική ομορφιά της Courtney Stodden με... σφραγίδα ειδικού

Posted: 17 Oct 2012 02:12 PM PDT






Δεν την έχει αγγίξει νυστέρι..!


Τέλος στις εικασίες πως έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της θέλησε να βάλει η 18χρονη Courtney Stodden.

Η τηλεπερσόνα ήθελε να αποδείξει πως είναι 100% φυσική και έτσι πήρε τον 52χρονο σύζυγό της Doug Hutchison κι επισκέφθηκαν τον πλαστικό χειρουργό του Beverly Hills Δρ Marc Mani για μία εξέταση.



Η στάρλετ κάθισε ακίνητη καθώς ο ειδικός εξέταζε το πρόσωπό της. «Ο κόσμος λέει πως έχω κάνει τα πάντα, από πλαστική στη μύτη μέχρι προσθετική στα χείλη και εμφυτεύματα στα ζυγωματικά», λέει στο γιατρό.


Ο Δρ. Mani αρχίζει την εξέτασε και παρατηρεί με προσοχή, βάζοντας την 18χρονη να κάνει και τις ανάλογες κινήσεις, τα φρύδια της, τα μάγουλά της, το χαμόγελό της, τα χείλη της, το λαιμό και το πηγούνι της.

«Η Courtney δεν έχει κάνει καμία πλαστική», τονίζει στο τέλος ο γιατρός.



Ενθουσιασμένη η Courtney τον αγκαλιάζει κι επιδεικνύει τη γεμάτη καμπύλες σιλουέτα της.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Stodden απευθύνεται σε ειδικό για να αποδείξει πως δεν την έχει αγγίξει νυστέρι. Τον περασμένο Ιούλιο είχε προστρέξει στον πλαστικό χειρουργό Δρ. Gabriel Chiu ο οποίος εξέτασε το στήθος της και διαβεβαίωσε πως είναι 100% φυσικό.


Πηγή: newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18/10;

Posted: 17 Oct 2012 02:04 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 18 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ερωτική θα είναι η σημερινή Πέμπτη, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Κριούς, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη και η θετική της όψη που πραγματοποιεί με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, σας προκαλεί να εκδηλώσετε το πάθος και τον ρομαντισμό σας στα άτομα που θέλετε. Το βράδυ σας μπορεί να είναι γεμάτο χάδια και αγκαλιές, αν το θελήσετε, και θα περάσετε υπέροχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Χωρίς νεύρα και με αρκετή αισιοδοξία, θα καταφέρεις να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις είναι ήδη πολλές.






Ταύρος


21/4-20/5


Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καλύτερα να αποφύγεις τις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πολύ και, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις, θα τα καταφέρεις όλα μία χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Καλλιέργησε περισσότερο την επαφή με το σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, πλησίασε τον με όμορφο τρόπο και θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ τα κακώς κείμενα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας και μιλήστε για τα άγχη και τις ανασφάλειές σας. Θα νιώσετε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μην δίνεις άλλες αναβολές, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα επόμενα, κοινά σχέδιά σας. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα επίσης ευνοούνται, γι' αυτό μην αμελήσεις να τα τακτοποιήσεις άμεσα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εντυπωσιάσουν και μία πιθανή οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ερωτική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, μπορεί σήμερα να οδηγηθεί σε ανώτερα επίπεδα, αν το θελήσεις. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό στο σύντροφό σου και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα. Η τύχη συνοδεύει και εσένα που είσαι ακόμη μόνος σου και ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο σου, φέρνει στην πόρτα σου ένα άτομο από το παρελθόν, που δεν έχεις όμως ακόμη ξεπεράσει. Λίγο προσοχή χρειάζεται και το κοινό σας μέλλον είναι πολύ κοντά..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει από το παρελθόν. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα και διεκδίκησε αυτά που θέλεις, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, και κάνε τις προτάσεις στο σύντροφό σου, για να αναβαθμίσετε και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ένα χαλαρωτικό απόγευμα μαζί του θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, σήμερα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, πρέπει να ασχοληθείς με το πώς θα μεθοδεύσεις διάφορες καταστάσεις και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, παρά να πραγματοποιήσεις κινήσεις, που δεν τις έχεις προγραμματίσει σωστά. Είναι προτιμότερο να χάσεις λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει και όχι με βιασύνες. Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που σε περιμένουν, στο χώρο της δουλειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, θα δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο σύντροφό σου, απλά φρόντισε να του μιλήσεις χωρίς υπεκφυγές, ώστε να ξεκαθαριστούν οι μεταξύ σας παρανοήσεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, το βράδυ πρόκειται να σας αποζημιώσει, με μία συνάντηση που θα έχετε με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, φίλε Λέων. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Εστίασε τις προσπάθειές σου, βασιζόμενος αποκλειστικά στον εαυτό σου και την πρόοδο της καριέρας σου, και σταμάτα να ασχολείσαι με τις ανάγκες των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα σου ξεκινάει με μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για να δώσεις γρηγορότερα λύσεις. Έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, βάλε πρόγραμμα και στα αισθηματικά σου, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς σε κάποιες συνεργασίες, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να νιώσεις πιο ανάλαφρος και αισιόδοξος για τις εξελίξεις. Οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές και η ανάγκη να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες στην ερωτική σου ζωή, στο σπίτι ή στον χώρο της εργασίας σου, θα έχουν την θετική έκβαση που κυνηγάς, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις και στα λόγια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα, φίλε Ζυγέ, να πεις στο σύντροφό σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία που επιθυμείς. Μην το βάζεις κάτω!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
 Στη δουλειά σου τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά, αν είσαι Ζυγός. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές, που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτές.





Σκορπιός
23/10-22/11

ήμερα συγκεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και μην αποσυντονίζεσαι. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου, που τρέχει συνέχεια σε άσχετα θέματα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λες και είναι οδηγός αγώνων. Την δύναμη και την εμπειρία που χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου, τις έχεις, το μυαλό μόνο χρειάζεται και όσο δεν είναι στη θέση του, τόσο θα αναβάλλεται η πραγματοποίηση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στην συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις ένα άτομο συμβατό με τα γούστα και τις ανάγκες σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις, αγαπητέ Τοξότη, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, αν είσαι Τοξότης. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και ο σύντροφος σου θα είναι δεκτικός στις κινήσεις και στα λόγια σου και θα στο ανταποδώσει με ουσιαστικές πράξεις. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, χειρίσου με υπομονή και διπλωματία μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα και μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, αν φτιάξεις ένα ανάλογο πρόγραμμα και το ακολουθήσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα κληθείς να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αρκετά, αλλά για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις κάθε τύπου εντάσεις. Με χαμηλούς τόνους, με μεγάλη επιμονή και με την σωστή κρίση σου, θα αντλήσεις μεγάλη ικανοποίηση από την πρακτική υλοποίηση των στόχων σου. Οι διαπραγματεύσεις κάθε τύπου ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, που θα έχεις της εύνοια της Αφροδίτης από την Παρθένο, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και μην σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία και ανήκουν στο παρελθόν. Αν δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, αυτή την περίοδο, που η διάθεση και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, να περιμένεις να γίνει κάτι καλό στη ζωή σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες, για να το προλάβεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σου την προσφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις και πολλές προτάσεις. Εκμεταλλεύσου τες!






Υδροχόος
20/1-19/2

Κάνε νέα σχέδια, αγαπητέ Υδροχόε, και οργάνωσε ένα χρονοδιάγραμμα, στην διάρκεια του οποίου ένας πρωταρχικός σου στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση των οικονομικών σου. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους ξεκινήματα και μπορείς τώρα να βάλεις τις βάσεις, τόσο για το επαγγελματικό όσο και για το αισθηματικό σου μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, να περιμένεις μία είδηση για μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το βράδυ σου μπορεί να είναι καταλυτικό για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος, αλλά τουλάχιστον τα αποτελέσματα της εργατικότητας σου θα είναι άμεσα και θα σε ικανοποιήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, γιατί έτσι όπως πας, στο τέλος θα ξεμείνεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα κατακλύζεσαι από ιδέες, για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Η Σελήνη από τον Τοξότη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Θα πάρεις κάποιες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, μην έχεις άγχος, πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να την διώξεις, αν υιοθετήσεις μία πιο χαλαρή και ανοιχτή συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις. Άλλωστε, η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα πρέπει να γίνουν σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα φορολογικά, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, και να ξεμπερδεύεις τελειωτικά μαζί τους.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πατέρας και γιος εμφάνισαν διαφορετικές μορφές καρκίνου

Posted: 17 Oct 2012 01:49 PM PDT







«Πιο πιθανό ήταν να κερδίσουμε το λαχείο»


Η μοίρα χτύπησε την οικογένεια Wantling από το Gloucestershire δύο φορές, καθώς πατέρας και γιος διαγνώσθηκαν με δύο διαφορετικούς τύπου καρκίνου επιθετικής μορφής. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μία στα 14 εκατομμύρια.

Ο 48χρονος Andrew Wantling διεγνώσθη με λεμφοβλαστικό λέμφωμα –μια σπάνια μορφή καρκίνου σε ενήλικες- πριν από εννέα χρόνια.







Επί 18 μήνες υποβλήθηκε σε εξαντλητικές θεραπείες, σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων και κατάφερε να γίνει καλά. 


Τέσσερα χρόνια μετά, οι γιατροί ανακοίνωναν για άλλη μια φορά δυσάρεστα νέα στην οικογένεια. Ο 13χρονος γιος τους James έπασχε από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.





Ο James εξακολουθεί να δίνει μάχη με την ασθένεια, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή κάθε μέρα και κάνοντας χημειοθεραπείες κάθε μήνα. 





Οι γιατροί τους είπαν ότι δεν υπάρχει συσχέτιση στις μορφές καρκίνου που εμφάνισαν πατέρας και γιος και ότι οι πιθανότητες να αναπτύξουν διαφορετική μορφή καρκίνου ήταν πιο σπάνιες από το να κερδίσουν το λαχείο!











pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Όταν η κατάσταση σηκώνει πατέντα

Posted: 17 Oct 2012 01:41 PM PDT







Βρήκαν τον μάστορά τους


























































pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τούρτες βγαλμένες από τον χειρότερο εφιάλτη

Posted: 17 Oct 2012 01:30 PM PDT







Γλυκιά γεύση, φρικτή όψη
Η Gillian Bell δημιουργεί τούρτες με φρικιαστική εμφάνιση που όμως δε στερούνται σε τίποτα, ως προς τη γεύση, τις υπόλοιπες ευπαρουσίαστες τούρτες.


Οι δημιουργίες της 34χρονης τώρα εκτίθενται σε έκθεση στο Λονδίνο προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για τις διάφορες ασθένειες του ανθρώπινου οργανισμού.
















































pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν θα ξαναφάτε τηγανιτές πατάτες μετά απ’αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 17 Oct 2012 01:18 PM PDT






Δείτε το παρακάτω βίντεο και ξανασκεφτείτε το πριν φάτε τηγανιτές πατάτες από Fast Food.


Το πείραμα το έκανε ένας λάτρης της υγιεινής διατροφής για να αποδείξει τα συντηρητικά των "πλαστικών" φαγητών…







pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΧΡΥΣΑ ΔΡΑΚΑΚΗ: Συνεχίζει να απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα

Posted: 17 Oct 2012 01:05 PM PDT



Είμαστε ήδη στα μέσα Οκτωβρίου και η ζέστη καλά κρατεί. Εκτός, λοιπόν, από το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχουμε και το... φαινόμενο Χρύσα Δρακάκη.



Το γνωστό μοντέλο ζεστάθηκε, ίδρωσε και είπε να βάλει το στενό μπικίνι της και να απολαύσει τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία της. Και καλά έκανε. Μας δρόσισε...





Απολαύστε τις φθινοπωρινές φωτογραφίες της ξανθιάς καλλονής.































pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Το μεγαλύτερο σχολείο στον κόσμο!

Posted: 17 Oct 2012 12:57 PM PDT





perierga.gr - Το μεγαλύτερο σχολείο στον κόσμο!


Το σχολείο Montessori School (CMS) που βρίσκεται στην πόλη Lucknow της Ινδίας...


κατέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ: Είναι το μεγαλύτερο σχολείο στον κόσμο με 45.000 μαθητές εγγεγραμμένους στο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί τη φετινή χρονιά. Το σχολείο, που λειτουργεί αρκετές δεκαετίες, παρέμεινε κλειστό για κάποιο διάστημα, για να ξανανοίξει το 1959 από τον Jagdish Gandhi και τη σύζυγό του Bharti, έχοντας τη χρονιά εκείνη μόλις 5 μαθητές!







Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μέσος αριθμός των μαθητών σε μια τάξη είναι 45 παιδιά, γεγονός, όμως, που δεν φαίνεται να επηρεάζει την εκπαίδευσή τους, καθώς το σχολείο είναι παγκοσμίως διάσημο για τα καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις αλλά και για τα διεθνή προγράμματα ανταλλαγών που εφαρμόζει με σχολεία του εξωτερικού. Ο κ. Jagdish Gandhi, ο οποίος εξακολουθεί να έχει διευθυντικό ρόλο στο σχολείο στην ηλικία των 75 ετών, λέει σχετικά: «Η ραγδαία ανάπτυξη του σχολείου μας είναι μια αντανάκλαση των προσπαθειών μας για να ευχαριστήσουμε τόσο τους γονείς που μας εμπιστεύονται όσο και τα παιδιά. Είμαστε περήφανοι για το ρεκόρ αλλά δεν είναι μόνο για το… μέγεθος!"



perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το password του μέλλοντος θα είναι οι κινήσεις των ματιών

Posted: 17 Oct 2012 12:51 PM PDT




Το password του μέλλοντος θα είναι οι κινήσεις των ματιώνΤο έχουμε δει σε αρκετές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει...


υπολογιστές και πόρτες και ανοίγουν με τις κινήσεις των ματιών.



Γι αυτό η επιστημονική ομάδα του Texas State University-San Marcus αναπτύσσει ένα σύστημα ξεκλειδώματος του υπολογιστή το οποίο θα βασίζεται στις κινήσεις των ματιών μας.



Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι κοιτάζουν διαφορετικά μία φωτογραφία και εστιάζουν σε διαφορετικά σημεία με ξεχωριστή συχνότητα.



Εκμεταλλευόμενοι αυτή την απόδειξη, οι επιστήμονες δηλώνουν αισιόδοξοι για το νέο τους σύστημα και εκτιμούν ότι η τεχνολογία τους, η οποία θα είναι έτοιμη σε 1 με 3 χρόνια, θα είναι ταχύτερη και ακριβέστερη σε σχέση ,ε τις προηγούμενες.



Συγκεκριμένα, παλαιότερες προσπάθειες απέτυχαν επειδή δεν περιείχαν το στοιχείο της κίνησης και το σύστημα μπορούσε εύκολα να ξεγελαστεί με την τοποθέτηση φωτογραφιών στην κάμερα.



Ακόμη, οι επιστήμονες επιθυμούν να κάνουν ακόμα πιο αξιόπιστο το σκανάρισμα της ίριδας του ματιού, το οποίο χρησιμοποιείται σε κάποια αεροδρόμια, εντάσσοντας και την κίνηση του ματιού στο σύστημα.



newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Διαιτητής πιο κοντός και από... το σημαιάκι του κόρνερ!

Posted: 17 Oct 2012 12:43 PM PDT

: Τον τίτλο του πιο κοντού ρέφερι κατέχει ο Τσεμ Γιαζιρλίογλου, που σφυρίζει από το ύψος του 1 μέτρου και 38 εκατοστών! ...













Ο διαιτητής – νάνος είναι Γερμανός με τουρκικές ρίζες και δεν ενοχλείται καθόλου από τον χαρακτηρισμό «πιο κοντός και από το σημαιάκι του κόρνερ» που του έχουν «κολλήσει» οι συνάδελφοί του.









Ο Γιαζιρλίογλου άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο ως παίκτης, όμως -όταν τον έβαλαν... μόνιμα στον πάγκο μιας και με το ζόρι «έπιανε» κεφαλιές- αποφάσισε να γίνει «άρχοντας» στους αγώνες.









«Εδώ και τρία χρόνια είμαι στην έβδομη κατηγορία. Αλλά είμαι πολύ φιλόδοξος και θέλω να διευθύνω ματς στην τέταρτη ή στην πέμπτη κατηγορία», δηλώνει ο ίδιος και παραδέχεται πως κάποιες φορές πρέπει να τρέχει περισσότερο από τους άλλους για να βλέπει τι γίνεται εντός του αγωνιστικού χώρου.









Με το 1,38 του, πάντως, έχει... συμβιβαστεί: «δεν είναι εύκολο να υποδείξω μόνος μου ένα οφσάιντ. Όμως, παρά το μειονέκτημα που έχω με το ύψος μου, έχω επιβλητική παρουσία χάρη στην προσωπικότητά μου και είμαι σεβαστός. Το ύψος σε διευκολύνει σε πολλά πράγματα όμως δεν είναι τα πάντα», αναφέρει!











Star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: 11 Παιδικές σειρές που όλοι αγαπήσαμε!

Posted: 17 Oct 2012 12:36 PM PDT



Μήπως είστε και εσείς της άποψης ότι τα παιδικά που εμείς μεγαλώσαμε δεν έχουν καμιά μα καμία σχέση με Πόκεμον, Σφουγκαράκη, κτλ...


Σας παρουσιάζουμε 11 από τις καλύτερες παιδικές σειρές...



1. Κάπου, Κάπως, Κάποτε





2. Lassie



3. Ροζ Πάνθηρας



4. Μικρό μου Πόνυ



6. Καρουζέλ



9. Αστυνόμος Σαΐνης



7. Τα Στρουμφάκια



8. Μάγια η μέλισσα



9. Dragonball



10. Kabamaru



11. Χελωνονιντζάκια



kamikazi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Μερικά από τα καλύτερα καρφώματα στο NBA

Posted: 17 Oct 2012 12:30 PM PDT



Καταιγισμός δράσης με μια μπάλα του μπάσκετ, στο παρακάτω βίντεο διάρκειας 11 λεπτών...


Τι κόμισε η σεζόν 2011-12 στην μπασκετική ιστορία; Μια σειρά από απίστευτα καρφώματα!

Εκπληκτικά, μαγικά, υπεραπίστευτα καρφώματα αποδεικνύουν γιατί το ΝΒΑ είναι τόσο αθεράπευτα εντυπωσιακό.



tsantiri.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΡΙΑΝΑ: Καπνίζει ναργιλέ μετά τη συναυλία

Posted: 17 Oct 2012 12:26 PM PDT



Βρέθηκε στο Αζερμπαϊτζάν για μία συναυλία και είπε να δοκιμάσει τις τοπικές σπεσιαλιτέ...



Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ριάνα (Rihanna) στα παρασκήνια της συναυλίας, ενώ κάπνιζε ναργιλέ. Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε φορώντας μαύρα γυαλιά και εκπνέοντας καπνό... Συνεργάτες και φίλοι την περιτριγυρίζουν, λίγο μετά το εντυπωσιακό σόου που έδωσε στο Μπακού, την πρωτεύουσα της χώρας.





radar.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

QUIZ: Ποια παρουσιάστρια ήπιε... ληγμένο και τώρα ανησυχεί;

Posted: 17 Oct 2012 12:21 PM PDT



Που είχε το μυαλό της η
Κατερίνα Καινούργιου...

Μια απροσεξία φαίνεται πώς έβαλε μπελάδες στο κεφάλι της γλυκιάς παρουσιάστριας.

Όπως
έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έκανε λάθος
και ήπιε γάλα που είχε λήξει εδώ και μία εβδομάδα. Το γεγονός προφανώς
την αναστάτωσε και αμέσως αναρωτήθηκε για τις παρενέργειες που μπορεί να
έχει η αμέλεια της να ελέγξει την ημερομηνία λήξης του προϊόντος.
Βεβαίως, επιστράτευσε και το χιούμορ της, σχολιάζοντας ότι μπαίνει στο
"κλίμα των νέων δεδομένων".



















fthis.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πως είναι σήμερα η Ηλέκτρα από το Καλημέρα Ζωή!

Posted: 17 Oct 2012 12:17 PM PDT

Η Μίνα Χειμώνα είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός που ξεχώρισε στο ευρύ κοινό μέσα από την κοινωνική σειρά...


του Νίκου Φώσκολου "Καλημέρα Ζωή" που είχε διάρκεια 13 χρόνια! Ο ρόλος της Ηλέκτρας την στιγμάτισε, όμως μετά το τέλος της σειράς (31 Μαρτίου 2006) η Μίνα Χειμώνα δεν συμμετείχε σε καμιά άλλη τηλεοπτική σειρά, παρά μόνο σε θεατρικές παραστάσεις!



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ







zappit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο... αστροναύτης παντρεύεται

Posted: 17 Oct 2012 12:09 PM PDT

Ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και πάλι...



αυτή τη φορά με το γάμο με τον πρώην μοντέλο Νικόλ Οέτλ, το επόμενο έτος.



Μετά την ελεύθερη πτώση του που έσπασε όλα τα ρεκόρ, (και τα νεύρα όσων παρακολουθούσαν ζωντανά), τώρα πια ο ριψοκίνδυνος Αυστριακός νιώθει έτοιμος για το πιο σημαντικό άλμα της ζωής του: από περιζήτητος εργένης να γίνει ένας καλός σύζυγος!



Η τυχερή δεν είναι άλλη από την εξαετίας σύντροφό του Νικόλ, η οποία παρακολουθούσε μαζί με την οικογένεια του Φέλιξ το πιο ριψοκίνδυνο εγχείρημα του.





Η Νικόλ προσευχόταν και έκλαιγε την περισσότερη ώρα που διήρκεσε η ανάβαση στην στρατόσφαιρα και η πτώση του αγαπημένου της Φέλιξ



Ο skydiver και η πρώην Μις Κάτω Αυστρία γνωρίστηκαν το 2006 σε ένα πάρτυ και από τότε είναι αχώριστοι. Τώρα θα παντρευτούν στις αρχές του 2013 και σκοπεύουν να εγκατασταθούν στο Αρμπόν της Ελβετίας







Ο 43χρονος Φέλιξ αποφάσισε να αποζημιώσει την 26χρονη φίλη του για όλες τις αγωνίες που πέρασε, με το να την κάνει κυρία Μπαουγκάρντνερ!




24wro

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έμαθε ότι έχει καρκίνο την ημέρα του γάμου της

Posted: 17 Oct 2012 12:04 PM PDT

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, ομως είναι η πραγματική ιστορία ζωής της Lucy Duffy...


από το Leeds της Αγγλίας. Λίγες ώρες πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με το σύζυγό της, πληροφορήθηκε πως είναι καρκινοπαθής. Η ίδια ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό, όπως αδιαθεσία κατά τις πρωινές ώρες και μία μικρή γυναικολογική αιμορραγία. Το ζευγάρι προσπαθούσε να κάνει παιδί, κι έτσι η νεαρή κοπέλα κάλεσε αμέσως την αρμόδια μονάδα για εγκυμοσύνες και αναφέροντας τα συμπτώματα τη διαβεβαίωσαν ότι είναι όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.









Η νεαρή κοπέλα έκανε εξετάσεις να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της και σκόπευαν με το σύζυγό τους στο πάρτυ που θα ακολοθούσε μετά την τελετή του γάμου να ανακοινώσουν την ευχάριστη είδηση σε όλους τους συγγενείς και φίλους που ήταν καλεσμένοι. Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας . Λίγες ώρες πριν φορέσει το νυφικό της το τηλέφωνο χτύπησε και πληροφορήθηκε τα συντριπτικά νέα. Στην πραγματικότητα δεν περίμενε μωρό αλλά είχε όγκο. Πρόκειται για μία περίπλοκη και ανώμαλη εγυμοσύνη που ονομάζεται "μοριακή εγκυμοσύνη". Είναι ιδιαίτερα σπάνια και μπορεί να συμβεί μία φορά στις 2.000. Ουσιαστικά μπορεί να προκύψει όταν ένα ή περισσότερα σπερματοζωάρια εμφυτεύονται σ' ένα ωάριο αλλά δε μπορούν να αναπτυχθούν φυσιολογικά σε έμβρυο με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκυμονεί και να αναπτύσσει ορμόνες χωρίς να μεγαλώνει όμως το έμβρυο που μετατρέπεται σε όγκο.



Με το σύζυγό της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την τελετή του γάμου τους κανονικά ώστε να μην προκαλέσουν αναστάτωση στους συγγενείς τους. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης και χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό, με τεράστια δύναμη ψυχής. Κανείς δεν αντιλήφθηκε τη δημόσια υπόσχεση αν αγαπούν ο ένας τον άλλον και σε ασθένειες και σε υγεία.



Η Lucy ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της και σήμερα, ένα χρόνο μετά τη διάγνωση οι καρκινικές ορμόνες της έχουν φτάσει στο κατώτατο σημείο και σύμφωνα με τους γιατρούς της μέσα στο επόμενο διάστημα η νεαρή κοπέλα θα είναι εντελώς "καθαρή" και θα μπορεί να ξαναπροσπαθήσει να κάνει παιδί.



newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πώς είναι σήμερα το τρομακτικό κοριτσάκι από την ταινία Τhe Ring

Posted: 17 Oct 2012 11:58 AM PDT

Δείτε πώς είναι σήμερα η Daveigh Chase, η Samara από την ταινία ''The Ring''...




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





pineza.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποια χαζοχαίρεται για τα καινούργια της παπούτσια;

Posted: 17 Oct 2012 11:51 AM PDT



Είναι ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογραφικών ...


ταινιών. Ο λόγος για την ελληνοκαναδέζα Αντωνία Ευγενία Βαρντάλος, γνωστή ως Νία Βαρντάλος, η οποία με μια φωνή αλλά και με αποδεικτικό στοιχείο, μία φωτογραφία… παρουσίασε το καινούργιο της απόκτημα και δεν είναι άλλο από ένα καλοκαιρινό, θα λέγαμε…, ζευγάρι παπούτσια…









«Ooh, I love my new shoes» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.



Η Νία με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει πόσο αγαπά τα καινούργια της υποδήματα





zougla.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές