Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ελένη Μενεγάκη: «Αν βγω εγώ και καμακώσω, θα έχω περισσότερες επιτυχίες!»

Posted: 30 Oct 2012 09:03 AM PDT

Ελένη Μενεγάκη: «Αν βγω εγώ και καμακώσω, θα έχω περισσότερες επιτυχίες!»

Σιγουριά για τον εαυτό της φαίνεται πως έχει η Ελένη Μενεγάκη.

Και πώς να μην έχει άλλωστε αυτοπεποίθηση η παρουσιάστρια; Ξέρει πολύ καλά πως είναι μια από τις πιο όμορφες ελληνίδες με πολλούς θαυμαστές. Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της κάποια στιγμή η συζήτηση ήρθε  γύρω από το sex, την «ανομβρία» και το πόσο καιρό μπορούμε να αντέξουμε μακριά από την ενεργό δράση,  «Βάζω στοίχημα ότι μπορούμε ν΄αντέξουμε όσο θέλουμε!» δήλωσε η Ελένη, λέγοντας επίσης πως το θέμα της «ανομβρίας», είναι καθαρά εγκεφαλικό για τις γυναίκες: «Στις γυναίκες, όλα στο μυαλό είναι!». Τέλος απαντώντας στο ποιος θα είχε περισσότερες επιτυχίες, ένας άντρας ή μια γυναίκα, είπε πως: «Αν βγω εγώ και καμακώσω, θα έχω περισσότερες επιτυχίες! Καλά όχι εγώ εγώ. Εγώ ως γυναίκα λέμε!»

 

 

Βίντεο: Απίστευτο ατύχημα! Aπό θαύμα δεν σκοτώθηκε!

Posted: 30 Oct 2012 08:49 AM PDT

Βίντεο: Απίστευτο ατύχημα! Aπό θαύμα δεν σκοτώθηκε!

Πρόκειται για έναν από τους πιο απρόσεκτους αλλά τυχερούς οδηγούς

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Σε φιλανθρωπικό γκαλά η Michelle Pfeiffer

Posted: 30 Oct 2012 08:33 AM PDT

Σε φιλανθρωπικό γκαλά η Michelle Pfeiffer

Μετά από αρκετό καιρό έκανε και πάλι την εμφάνιση της η Michelle Pfeiffer.

Η ηθοποιός πιο λαμπερή από ποτέ, αδυνατισμένη και ανανεωμένη φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα έδωσε το παρών σε φιλανθρωπικό gala που διοργανώθηκε για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο. Με χαμόγελο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας την άψογη σιλουέτα της!

Nivο: Τι δηλώνει για τις αντιδράσεις για την εμφάνισή του σε φεστιβάλ της ΚΝΕ

Posted: 30 Oct 2012 08:42 AM PDT

Nivο: Τι δηλώνει για τις αντιδράσεις για την εμφάνισή του σε φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ο Νίκος Βουρλιώτης μιλά και δίνει την δική του απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν για την εμφάνισή του σε φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Ο ράπερ μίλησε στην κάμερα του «Μίλα» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως εδώ και είκοσι χρόνια ψηφίζει ΚΚΕ. Συμπαθεί την Αλέκα Παπαρήγα αν και δεν την γνωρίζει και δεν ενδιαφέρεται για να την συναντήσει. Όταν ακούει «Χρυσή Αυγή»
σκέφτεται το ξύλο, ενώ αναφορικά με την σύζυγό του και τον γάμο τους, είπε πως εκείνη στην αρχή της σχέσης τους τον ζήλευε και είχε ψάξει το κινητό του.

 

 

Ben Affleck – Jennifer Garner: Διασκεδάζουν οικογενειακώς φτιάχνοντας τούρτες

Posted: 30 Oct 2012 08:37 AM PDT

Ben Affleck – Jennifer Garner: Διασκεδάζουν οικογενειακώς φτιάχνοντας τούρτες

Ένα πανέμορφο Κυριακάτικο πρωινό πέρασαν οι δύο ηθοποιοί με τις κόρες τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

Blake Lively: «Ήταν τιμή μου να δουλέψω με τον Oliver Stone»

Posted: 29 Oct 2012 11:43 AM PDT

Blake Lively: «Ήταν τιμή μου να δουλέψω με τον Oliver Stone»

Για τη συνεργασία της με τον Oliver Stone αλλά και τους δυο συμπρωταγωνιστές της μίλησε η Blake Lively.

 

«Ήταν τιμή μου να δουλέψω με τον Oliver Stone και να παίξω μια τόσο πολύπλοκη γυναίκα σαν την Οου. Έχει πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Από έναν σκηνοθέτη σαν Oliver Stone περιμένει κανείς ότι θα του δώσει το μη αναμενόμενο. Είναι γεμάτος εκπλήξεις και, όπως και οι ταινίες του, έξυπνος και αστείος. Ο τρόπος που «δεθήκαμε» με τον Τείλορ Κιτς και τον Ααρόν Τέιλορ - Τζόνσον είναι διαφορετικός, γιατί είναι πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο. Το ότι είναι αγόρια τους δένει περισσότερο και είναι η αντανάκλαση του τι συμβαίνει στην ιστορία. Το να βλέπεις την τέλεια φιλία μετράει για 'μένα. Νοιάζονται και οι δυο για τον Οου, αλλά ακόμα περισσότερο ο ένας για τον άλλον. Έτσι μπορούν και τη μοιράζονται» δήλωσε στο Glam η ηθοποιός.

Μιχάλης Ασλάνης:«Τώρα που τελείωσε το lifestyle, τελείωσαν τα πάρτι στη Μύκονο! Έμεινε μόνο το ηλιοβασίλεμα στη Δήλο!»

Posted: 30 Oct 2012 08:18 AM PDT

Μιχάλης Ασλάνης:«Τώρα που τελείωσε το lifestyle, τελείωσαν τα πάρτι στη Μύκονο! Έμεινε μόνο το ηλιοβασίλεμα στη Δήλο!»

Ο Μιχάλης Ασλάνης μιλά για όλα και εξομολογείται. Τι δηλώνει για την κατάθλιψη, την μόδα και τα οικονομικά προβλήματα;

Κεφάλαιο μόδα. Τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα; Κάποτε υπήρχαν ελπίδες ακόμα και για διεθνές εμπόριο και επέκταση των ελλήνων σχεδιαστών… «Δυστυχώς. Λίγο, πολύ όλα έχουν ναυαγήσει. Ενώ υπάρχουν ταλαντούχοι σχεδιαστές, δεν υπάρχουν εξαγωγές. Ευτυχώς, που τελευταία οι Έλληνες επιμένουν Ελληνικά και δεν υπάρχει η ξενομανία των τελευταίων ετών. Και ευτυχώς που καλό γούστο δεν σημαίνει και παχύς τραπεζικός λογαριασμός, είναι θέμα ταλέντου ή το έχεις ή δεν το έχεις...» τόνισε ο σχεδιαστής στο newpost.

  - Πόσο αυτή η εκτός ορίων κρίση σας έχει επηρεάσει προσωπικά; Τι κόστος είχατε;

«Σίγουρα όλους μας έχει βλάψει, ο καιρός θα δείξει τα αποτελέσματα...»

 - Κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι λόγω οικονομικής δυσπραγίας πουλάτε τα σπίτια σας σε Λυκαβηττό και Μύκονο. Σας ενόχλησαν αυτές οι φήμες, τις οποίες και διαψεύσατε;

«Και βέβαια με ενόχλησαν, έχω συνηθίσει όμως. Το σπίτι στην Μύκονο το έχω 20 χρόνια, τα 3 πρώτα έλεγαν ότι είναι της Ρούλας Κορομηλά. Τα επόμενα ότι το πουλάω. Όσο για το σπίτι στο Λυκαβηττό, επειδή δεν οδηγώ δεν με βολεύει καθόλου και το ενοικίασα».

- Δηλώσατε πως περάσατε μία περίοδο κατάθλιψης. Πώς βοηθήσατε τον εαυτό σας; Υπήρξαν πραγματικοί φίλοι που στάθηκαν στο πλευρό σας προκειμένου σας συμπαρασταθούν;

«Το ξεπέρασα μόνος μου. Δυστυχώς οι φίλοι είναι μόνο για τις ευχάριστες στιγμές κυρίως...»

 - Το σπίτι στη Μύκονο, οι φιλοξενούμενοι, τα πάρτι, η ανοιχτή κάρδια και οι ορθάνοικτες πόρτες, είναι πίσω σας; Μετανιώνετε για την γενναιοδωρία σας κάποιες φορές σε κάποιους ανθρώπους;

«Δεν φτάνει μόνο μία απάντηση, και χάρηκα και μετάνιωσα...Τώρα πια που τελείωσε η εποχή του LIFE STYLE τελείωσαν και αυτά... Έμεινε μόνο το ηλιοβασίλεμα στη Δήλο... Κάτι είναι και αυτό...»

Τυφώνας Σάντι: Mαϊμού... καρχαρίας (video)

Posted: 30 Oct 2012 08:24 AM PDT

Τυφώνας Σάντι: Mαϊμού... καρχαρίας (video)

Μέχρι και... fake καρχαρία σκαρφίστηκαν Αμερικανοί να παρουσιάσουν ότι κολυμπάει μέσα στα νερά που πλημμύρισαν μια από τις περιοχές που χτύπησε ο τυφώνας Σάντι.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Η φωτογραφία της Μπέττυς Κουράκου που αναστάτωσε 1,5 δισ. Κινέζους!

Posted: 30 Oct 2012 07:51 AM PDT

Η φωτογραφία της Μπέττυς Κουράκου που αναστάτωσε 1,5 δισ. Κινέζους!

Η Μπέττυ Κουράκου τους τελευταίους μήνες κάνει καριέρα στον κόσμο της μόδας της Κίνας. Το κορίτσι με τις... δολοφονικές καμπύλες έχει κερδίσει τον λαό της Κίνας και κάθε μέρα μαθαίνουν νέα της από τα ηλεκτρονικά μέσα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ποιος star επιθυμεί διακαώς μία καυτή νύχτα με την Mila Kunis;

Posted: 30 Oct 2012 07:45 AM PDT

Ποιος star επιθυμεί διακαώς μία καυτή νύχτα με την Mila Kunis;

Φανταστείτε να ήταν και ελεύθερος...

Είναι, ψηφισμένη, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, είναι διάσημη και λίαν προσφάτως σύντροφος ενός εκ των πιο περιζήτητων εργένηδων του Hollywood, του Ashton Kutcher! O λόγος για την μικροσκοπική και άκρως αισθησιακή Mila Kunis, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν προκαλεί τα πάθη μόνο στο αγόρι της αλλά και σε άλλους διάσημους άντρες.

Συγκεκριμένα, ο φρεσκοπαντρεμένος και άκρως εκκεντρικός Robbie Williams, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα περνούσε ευχαρίστως ένα καυτό βράδυ με τη σέξι ηθοποιό. «Είμαι παντρεμένος και πρόσφατα έγινα μπαμπάς. Αγαπώ και σέβομαι τη γυναίκα μου αλλά αν η Mila Kunis ήθελε να με συναντήσει στο κοντινότερο ξενοδοχείο, δε θα είχα κανένα πρόβλημα», είπε ο Robbie καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Μάλιστα, είχε έτοιμο και το μέρος που θα τη συναντούσε λέγοντας: «Κοστίζει μόνο £27.99 για ένα βράδυ. Mila θα σε δω εκεί»!

Ο διάσημος τραγουδιστής, φαίνεται πως είχε όρεξη για παιχνιδάκια μιας και δε σταμάτησε να αστειεύεται και να πετά υποννοούμενα. Στην ερώτηση σχετικά με τη σύζυγο του φίλου του Gary Barlow και αν του αρέσει ακόμα, απάντησε με χιούμορ: «Όχι πάλι η ίδια ιστορία. Ξέρετε, την τελευταία φορά που μίλησα γι' αυτό το θέμα, ο Gary το έμαθε και ήταν πραγματικά ντροπιαστικό. Είμαι παντρεμένος άνθρωπος πια».

Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρουμε κατά πόσο η σύζυγός του Ayda θα πρέπει να αισθάνεται ήσυχη. Ευτυχώς που δήλωσε ότι θέλει σύντομα και δεύτερο παιδί...

Διαβάστε επίσης:

Tι γκάφα έκανε ο Robbie Williams με την κόρη της Gwyneth Paltrow;

Mila Kunis: Είναι, τελικά, έγκυος;

Απίστευτο: O οίκος Dior απέλυσε τη Mila Kunis επειδή τη βρίσκει.. χοντρή και ατσούμπαλη!

Η PLAYMOBIL Hellas και ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συνάντηση για τα παιδιά

Posted: 30 Oct 2012 07:23 AM PDT

Η PLAYMOBIL Hellas και ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συνάντηση για τα παιδιά

Η PLAYMOBIL HELLAS καινοτομεί και δημιουργεί το πρώτο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας PLAYMOBIL play & give, για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνου του Συλλόγου Ελπίδα.

Η PLAYMOBIL, η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 23 χρόνια, παρουσιάζει το πρώτο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, αναδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη της στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το PLAYMOBIL play & give εγκαινιάζεται φέτος στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και προσφορά.

Την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.30, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και η Playmobil Hellas, σας προσκαλούν στην επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Play+Give, για την υποστήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Η συνάντηση θα γίνει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» (Οδός Λεβαδίας, Γουδή). Δώστε το παρόν, για να δώσουμε μαζί μέλλον στα παιδιά που το χρειάζονται.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.playmobil.gr
facebook.com/PlaymobilHellas
www.elpida.org

Ποιο διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από την μύτη μας;

Posted: 30 Oct 2012 07:15 AM PDT

Ποιο διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από την μύτη μας;

Χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς

Η επανασύνδεσή τους μετράει ήδη πάνω από ένα χρόνο και, κρίνοντας από τις βέρες στα δάχτυλά τους, σε εμφάνισή τους στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν την σχέση τους στο επόμενο επίπεδο.

Ο λόγος για τους Evan Rachel Wood και Jamie Bell τους οποίους πολλά δημοσιεύματα ήθελα να παντρεύονται μέσα στην εβδομάδα αλλά, όπως όλα δείχνουν, οι δύο τους παντρεύτηκαν αθόρυβα και χωρίς αν το μάθει κανείς. Σύμφωνα με το RadarOnline η 25χρονη σταρ και ο 26χρονος Βρετανός αγαπημένος της πήραν την άδεια γάμου στις αρχές του μήνα. «Η Evan και ο Jamie βρέθηκαν στο δημαρχείο του Μπέβερλι Χιλς σήμερα το μεσημέρι», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο site. «Έπρεπε να κοιτάξω καλά για να καταλάβω ποιοι είναι, αφού στην αρχή δεν τους αναγνώρισα. Έμοιαζαν σαν ένα οποιοδήποτε ερωτευμένο, νεαρό ζευγάρι».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ των Green Day, για το τραγούδι Wake Me Up When September Ends. Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουνε!

Διαβάστε ακόμα:
Evan Rachel Wood: το κοντό και το μακρύ της
Evan Rachel Wood: επιστροφή στο ανδρόγυνο look
Evan Rachel Wood: άλλη μια υπέροχη εμφάνιση

Βλέπετε όνειρα… σεξουαλικού περιεχομένου;Μάθετε τι σημαίνουν!

Posted: 30 Oct 2012 07:00 AM PDT

Βλέπετε όνειρα... σεξουαλικού περιεχομένου;Μάθετε τι σημαίνουν!

Kαι τι εξήγηση υπάρχει για τις kinky φαντασιώσεις...

Θυμάστε την κλασική φράση που έλεγαν οι γονείς μας για τα μικρά αγοράκια ότι βρέχουν το κρεβατάκι τους κατά τη διάρκεια της νύχτας; Αυτά τα περιστατικά, ως γνωστόν, δε συμβαίνουν μόνο σε αγοράκια αλλά σε όλους μας ανεξαιρέτως. Είναι εκείνα τα όνειρα ακατάλληλου περιεχομένου που συνήθως βλέπουμε και ξυπνάμε ταραγμένοι, αναστατωμένοι και αρκετά... μπερδεμένοι. Ανάλογα με το τι βλέπουμε, έχουμε και μία διαφορετική εξήγηση. Οπότε μην αγχώνεστε... Δεν είστε ούτε ανώμαλη, ούτε σεξομανής. Είστε απλά φυσιολογικός άνθρωπος!

Αν δείτε ότι ο σύντροφός σας σας απατά: Ξυπνάτε μέσα στην μαύρη νύχτα σφίγγοντας το μαξιλάρι σε μία προσπάθεια να το πνίξετε. Ναι, έχετε πιάσει στα πράσα τον καλό σας να σας κερατώνει με μία δίμετρη μελαχρινή κι εσείς ως τυπική ελληνίδα γυναίκα απλά αναλάβατε δράση! Ηρεμήστε, το συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το πιθανότερο, και σύμφωνα πάντα με την ψυχολογία, είναι να νιώθετε εγκαταλελειμένη συναισθηματικά και παραμελημένη. Μήπως ο δικός σας εργάζεται πολύ;

Αν δείτε ότι κάνετε δημόσια sex: Το συγκεκριμένο όνειρο έχει δύο εξηγήσεις. Αν κάνετε sex μπροστά σε... κοινό και νιώθετε περίεργα, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην καθημερινότητά σας να αισθάνεστε ανασφάλεια με τη σχέση σας και να δίνετε μεγάλη σημασία στο τι λένε οι άλλοι. Αν από την άλλη αισθάνεστε όμορφα τότε είστε σίγουρες για το σύντροφό σας, δεν δίνετε σημασία στη γνώμη των άλλων και θέλετε ανά πάσα ώρα και στιγμή να βροντοφωνάζετε το πόσο υπέροχη σεξουαλική ζωή έχετε.

Αν δείτε ότι κάνετε sex με κάποιον που δεν περιμένατε ποτέ: Όλες, και αν όχι όλες η συντριπτική πλειοψηφία, έχουμε φαντασιωθεί ότι κάνουμε sex με έναν άντρα από το περιβάλλον μας, είτε αυτός είναι ο κολλητός μας, είτε το αφεντικό μας, είτε ο άντρας της καλύτερής μας φίλης. Μην αγχώνεστε, αυτό δε σημαίνει ότι τρέφετε συναισθήματα για κάποιον από αυτούς, απλά, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές αναλύσεις, πιθανότατα να θαυμάζετε κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα του εκάστοτε ατόμου και το οποίο θα θέλατε να υιοθετήσετε κι εσείς.

Αν δείτε μία... ομοφυλοφιλική περίπτυξη: Είναι πιθανό να συμβεί τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Οι πιθανότητες βέβαια είναι πολύ μεγαλύτερες για μία γυναίκα να ονειρευτεί ότι κάνει sex με μία άλλη γυναίκα, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η εξήγηση είναι, ότι επειδή το γυναικείο φύλο είναι συνδυασμένο με την τρυφερότητα, την ευαισθησία και την μητρότητα ακόμα και κατά τη διάρκεια του sex, σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από περισσότερη προσοχή και φροντίδα από το σύντροφό σας.

Αν δείτε ότι κάνετε sex με κάποιο διάσημο: Και ποια δεν από μας δεν έχει δει κάτι τέτοιο. Από την εφηβεία, μέχρι τα βαθιά γεράματα τα ωραία αγόρια του κινηματογράφου και της μουσικής στοιχειώνουν τα γυναικεία όνειρα. Βέβαια, είναι απολύτως φυσικό, αν γενικά σας αρέσει ο Brad Pitt, να τον ονειρευτείτε...Τι γίνεται όμως όταν φαντασιωνόμαστε ένα διάσημο άντρα που ούτε καν μας αρέσει, όπως κάποιον... πολιτικό; Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν έχουμε ανάγκη από προσοχή. Το sex με κάποιο celebrity, δείχνει ότι έχουμε ανάγκη από ρομαντισμό, glamour και λίγη... μαγεία!

Αν δείτε ότι κάνετε... τρίο: Το τρίο στη σφαίρα της φαντασίας, είναι πολύ λιγότερο kinky και πονηρό απ' ότι στην πραγματικότητα. Αν δείτε λοιπόν ότι κάνετε sex με παραπάνω από έναν παρτενέρ, δε σημαίνει ότι είστε ανήθικη αλλά πολύ απλά ότι χρειάζεστε στήριξη και κάτι σας λείπει. Αν το τρίο κυριαρχείται από γυναικεία παρουσία, τότε πιθανό να σας λείπει τρυφερότητα και φροντίδα. Αν κυριαρχείται από αντρική παρουσία, τότε πιθανό να έχετε ανάγκη από ερωτικό ενδιαφέρον.

Αν δείτε ότι κάνετε sex με κάποιον... ακατάλληλο: Είτε είναι το αγόρι της καλυτερής σας φίλης, της αδερφής σας, είτε ο... ωραίος σας ξάδερφός, δε σημαίνει ότι είστε αμαρτωλή και ότι θα πρέπει να αυτομαστιγωθείτε. Πολύ απλά, μάλλον η σεξουαλική σας ζωή, ή γενικότερα η ζωή σας να έχει βαλτώσει και να χρειάζεστε μία ανανέωση. Τόσο απλά... Οπότε αφήστε το ενοχικό ύφος στην επόμενη οικογενειακή συγκέντρωση.

Διαβάστε επίσης:

Υπήρχε περίπτωση να ενδιαφέρθηκε ή το έπλασα όλο εγώ με το μυαλό μου;

Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη σας στάση για τον χαρακτήρα σας;

Έρευνα που μας διδάσκει: τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες στο κρεβάτι;

 

Ναταλία Σίβιεκ: Για να μην ξεχνιόμαστε (photos+video)

Posted: 30 Oct 2012 06:50 AM PDT

Ναταλία Σίβιεκ: Για να μην ξεχνιόμαστε (photos+video)

Η μούσα του Euro 2012 επέστρεψε με νέα σέξι φωτογράφιση εντυπωσιάζοντας για ακόμα μία φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr 

Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah

Posted: 30 Oct 2012 06:46 AM PDT

Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah

Δείτε τα σχέδια που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πιο πρόσφατη έρευνα αγοράς του Queen.gr

Μέσα σε δύο χρονιές, έχουν αναχθεί στο απόλυτο trend σε ό, τι αφορά τα αξεσουάρ. Οι γιακάδες έπαψαν προ πολλού να αποτελούν  αντρική υπόθεση. Πλέον τους βλέπουμε παντού. Εκτός από τα πουκάμισα, τους καμαρώνουμε σε πουλόβερ, μπλούζες, φορέματα, μεμονωμένους, ακόμη και σε κολιέ! Μπορούμε εύκολα να τολμήσουμε ένα γιακά σε οποιοδήποτε ντύσιμο μας ταιριάζει ανανεώνοντας την εικόνα μας στο  λεπτό δίνοντάς της ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό touch!

To αγαπημένο trend της εποχής το έχουν φορέσει όλες οι γνωστές fashionistas και κακά τα ψέμματα μπορεί να αναβαθμίσει τα περισσότερα outfits. Μπορούμε να επιλέξουμε το ιδανικό στυλ: rock, glam, grunge, punk, preppy και άλλα- προκειμένου να το ενσωματώσουμε στο look μας.

Πάνω από πολόβερ, με πουκάμισο, σε γυμνό λαιμό, με ένα απλό ακόμη τοπ μπορούν να σου δώσουν στυλ και να ανανεώσουν την εμφάνισή σου στο λεπτό.

Βρες τη δική σου ιδανική επιλογή, αφού ρίξεις μια ματιά στην photo gallery, και δεις τα πιο ωραία και οικονομικά κομμάτια που εντοπίσαμε στα Fullah Sugah!

 

Διαβάστε ακόμη:

Fullah Sugah: Το fashion bazaar του αγαπημένου μας, ελληνικού brand είναι γεγονός

Στα Fullah Sugah βρήκαμε τα ωραιότερα booties στις καλύτερες τιμές!

Κλέψε το υπέροχο denim-chic look της Ali Larter σε σούπερ τιμές!

Ποια διάσημη τραγουδίστρια έστειλε στην Adele sexy εσώρουχα επειδή έγινε μανούλα;

Posted: 30 Oct 2012 06:15 AM PDT

Ποια διάσημη τραγουδίστρια έστειλε στην Adele sexy εσώρουχα επειδή έγινε μανούλα;

Από πρωτοτυπία άλλο τίποτα η superstar!

Είναι γεγονός! Η Adele, έγινε μανούλα και όλοι οι διάσημοι φίλοι της, εκ των οποίων και η Jessie J, τη γέμισαν με τρυφερά δώρα για το νεογέννητο!

Μια όμως έκανε τη διαφορά και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η εκκεντρική Rihanna, η οποία έκανε τριπλό δώρο! Δύο φορμάκια για το μωρό, τα οποία είχαν στάμπες πάνω γράφοντας: «Η μαμά μου είναι μια rock star» και «Επιτέλους βγήκα μετά από 9 μήνες... μέσα!»

Ομολογουμένως πρωτότυπα τα σλόγκαν, αλλά η εφευρετικότητα της RiRi δε σταμάτησε εκεί! Είπε να μην αφήσει παραπονεμένη την Adele και έτσι της έστειλε και εκείνης ένα δωράκι. Τι ήταν αυτό; Καυτά εσώρουχα! Η Rihanna έγραψε και μια κάρτα λέγοντας: «Πρέπει να παραμείνεις μια sexy-yummy μαμά! Απόλαυσέ τα! Συγχαρητήρια!»

Πηγές λένε ότι η Rihanna λατρεύει την Adele και ήθελε να είναι από τις πρώτες που θα της ευχηθεί. Επίσης, ήθελε να της κάνει πρωτότυπα δώρα ώστε να τα θυμάται η αγαπημένη της φίλη. Η Adele λέγεται ότι κατενθουσιάστηκε με τα δώρα και τα έδειχνε σε όλους. Ωραίο να βλέπουμε φιλίες στο Hollywood και όχι μόνο μαλλιοτραβήγματα!

 

Διαβάστε ακόμα:

H Adele έγινε μαμά!

H Adele δέχεται απειλές και υβριστικά μηνύματα για το μωρό της

Ποιες διάσημες καλωσόρισαν τον πελαργό πριν το γάμο;

[Hotline] Alexandroupoli nline

Posted: 30 Oct 2012 08:10 AM PDT

Ενημέρωση από Alexandroupoli οnline

Link to Alexandroupoli online
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου όλοι στο Πέραμα για να σταματήσουμε την καταστροφή Αποκλειστικό: Έτσι πήρε τη λίστα ο Βαξεβάνης Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά πόλο στην Αλεξανδρούπολη Πολυεθνική δεν είναι μόνον η Siemens! Paranormal activity? Σκουριασμένα οράματα αειφορίας… Διακήρυξη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης Δύο λίστες με (πολλές) διαφορές στα λεφτά "Το Γαϊτανάκι" της Ζωρζ Σαρρή κάθε Κυριακή πρωί στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Η νέα Μάρθα Βούρτση

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου όλοι στο Πέραμα για να σταματήσουμε την καταστροφή

Posted: 30 Oct 2012 03:30 AM PDT

διαδηλώνουμε στο Πέραμα
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης και τα Δημοτικά Συμβούλια Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Μαρωνείας - Σαπών, μετά από λεπτομερή διάλογο με επιστήμονες και από τις δύο πλευρές απέρριψαν ομόφωνα τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που κατέθεσε η εταιρεία «Χρυσωρυχεία Θράκης» για το μεταλλείο του Περάματος Έβρου. Η αρνητική αυτή απόφαση συμβαδίζει με την άποψη που εδώ και χρόνια έχει εκφράσει το σύνολο των φορέων και των κατοίκων της περιοχής...» Διαβάστε τη συνέχεια

Αποκλειστικό: Έτσι πήρε τη λίστα ο Βαξεβάνης

Posted: 30 Oct 2012 01:45 AM PDT

Κώστας Βαξεβάνης - HOT DOC
Ο Κώστας Βαξεβάνης, δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ στο Hot Doc, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος.Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πώς έφτασε η λίστα στα χέρια του δημοσιογράφου. Κανείς, εκτός από τον Ψαλιδοχέρη φυσικά.Ο Ψαλιδοχέρης αποκαλύπτει πώς έφτασε η λίστα στα χέρια του Κώστα Βαξεβάνη. Δείτε το βίντεο: ...» Διαβάστε τη συνέχεια

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά πόλο στην Αλεξανδρούπολη

Posted: 30 Oct 2012 12:00 AM PDT

τουρνουά πόλο στην Αλεξανδρούπολη
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 27 Οκτωβρίου το τουρνουά υδατοσφαίρισης εφήβων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2012» στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης. Η διοργάνωση, όπως δήλωσαν προπονητές και έφοροι φιλοξενούμενων ομάδων, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες που γίνονται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μιας και όλη η οικογένεια του Εθνικού - Νηρέα Αλεξ/πολης σκέφτηκε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια...» Διαβάστε τη συνέχεια

Πολυεθνική δεν είναι μόνον η Siemens!

Posted: 29 Oct 2012 10:00 PM PDT

ΚΥΡ
Την ώρα που η ελληνική οικονομία βιώνει τη μεγαλύτερη ύφεση στα μεταπολεμικά δεδομένα και ενώ τα νοικοκυριά έχουν πρωτοφανείς απώλειες στο εισόδημά τους και την αγοραστική τους δύναμη, οι τιμές καλπάζουν! Από μια πρώτη ματιά μοιάζει παράδοξο μέσα στην κρίση και την ύφεση οι αυξήσεις στα βασικά προϊόντα που συνθέτουν το καλάθι του καταναλωτή να έχουν εκτοξευθεί στο 27,6%. Πρόκειται για ένα «τσουνάμι» ακρίβειας μέσα σε δύο μόλις χρόνια όπως αποτυπώνεται στα σχετικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ...» Διαβάστε τη συνέχεια

Paranormal activity?

Posted: 29 Oct 2012 03:22 PM PDT

η μεγαλύτερη ελληνική σημαία
Τις ικανότητές του ως επιχειρηματία τις γνωρίζαμε. Το ότι μπορεί να εκτελεί ταυτόχρονα χρέη δημάρχου και γιατρού - τροχονόμου το διαπιστώσαμε. Αλλά ότι έχει και μεταφυσικές ικανότητες δεν το ξέραμε!Ο λόγος, για ποιον άλλο; Τον αγαπημένο της στήλης Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη (Mayor of October), που φαίνεται ότι γνωρίζει και την τέχνη του βουντού! ...» Διαβάστε τη συνέχεια

Σκουριασμένα οράματα αειφορίας…

Posted: 29 Oct 2012 01:37 PM PDT

δάσος των Σκουριών
Μέσα στους τόμους υλικού τεκμηρίωσης για τις μοναδικές αξίες της ελληνικής φύσης, στεκόμαστε σε μια σημαντική δουλειά για τα «Τα 32 πιο σημαντικά δάση της Ελλάδας», ένα εκ των οποίων ήταν το «Στρατωνικό Χαλκιδικής».Με αφορμή τη μάχη που δίνεται από κατοίκους της Χαλκιδικής κατά των μεταλλείων χρυσού, η αποτύπωση της οικολογικής αξίας της περιοχής «Στρατωνικό Χαλκιδικής» (περιοχή που έχει ενταχθεί στο δίκτυο Natura 2000) μας δίνει μια εικόνα των σημαντικών οικοσυστημάτων που...» Διαβάστε τη συνέχεια

Διακήρυξη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης

Posted: 29 Oct 2012 12:14 PM PDT

Ε.Ι.ΝΟ.Κ.Υ.Θ.
Να αντισταθούμε σύσσωμοι   στον επιχειρούμενο αφοπλισμό των εργαζόμενων στην υγεία!  
Ο υπουργός υγείας με διάταγμά του απαγορεύει από 25 Οκτωβρίου στους γιατρούς του ΕΣΥ να διεκδικούν με επίσχεση εργασίας τις οφειλόμενες αμοιβές από δεδουλευμένες εφημερίες! Ο υπουργός υγείας θέτει εκτός νόμου το δικαίωμα των εργαζόμενων στην υγεία να αποφασίζουν με ποιο τρόπο θα διεκδικούν το αυτονόητο: να...» Διαβάστε τη συνέχεια

Δύο λίστες με (πολλές) διαφορές στα λεφτά

Posted: 29 Oct 2012 11:01 AM PDT

Λίστα Λαγκάρντ by Βαξεβάνης
Στο χορό της «Λίστας Λαγκάρντ» by Βαξεβάνης χορεύει εδώ και τρεις ημέρες η Ελλάδα. Μια δημοσιογραφική επιτυχία και αποκάλυψη ήρθε να αλλάξει την ατζέντα των συζητήσεων και όλοι τώρα διαβάζουν προσεκτικά τα ονόματα για να «μαντέψουν» τα ποσά που κρύβονται πίσω από αυτά!Φυσικά στο στόχαστρο βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης με κάποιους να αφήνουν υπονοούμενα για αλλοίωση της λίστας χωρίς φυσικά να έχουν κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει τους...» Διαβάστε τη συνέχεια

"Το Γαϊτανάκι" της Ζωρζ Σαρρή κάθε Κυριακή πρωί στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Posted: 29 Oct 2012 10:07 AM PDT

Το Γαϊτανάκι στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ξεκινάει η νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Ορέστου 76) στη Νέα Ορεστιάδα, από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Η έναρξη των παραστάσεων για τη χειμερινή σεζόν 2012-2013 γίνεται με την Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου, η οποία ανεβάζει "Το Γαϊτανάκι" της Ζωρζ Σαρρή, ένα έργο για παιδιά και όχι μόνο."Το Γαϊτανάκι", που παρουσιάστηκε για τρεις μόνο παραστάσεις την...» Διαβάστε τη συνέχεια

Η νέα Μάρθα Βούρτση

Posted: 29 Oct 2012 08:52 AM PDT

Έλενα Κουντουρά
Πως μας δουλεύουν οι πολιτικοί Χθες η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά πήγε στην παρέλαση με συνοδεία φωτογράφου και κάμερας, στήθηκε μπροστά στο φακό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και έβγαλε και καλά αυθόρμητη φωτογραφία και βίντεο.Στη συνέχεια βομβάρδισε τα e-mail πολιτικών συντακτών και τα social media με φωτογραφία και βίντεο συνοδεία κειμένου που έλεγε: «Εγώ θα βρίσκομαι πάντα με το λαό, απέναντι σε αυτούς που παραδίδουν την εθνική μας» Διαβάστε τη συνέχεια
You are subscribed to email updates from Alexandroupoli online To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 10/30/2012 08:10:00 π.μ.

[Γνωριμίες] to tsiliki

Posted: 30 Oct 2012 07:16 AM PDT

to tsiliki


Δείτε την Ελένη Μενεγάκη νύφη σε ηλικία 18 ετών!Αγνώριστη! [φωτο] Δείτε τη μεγάλη αλλαγή της Σοφίας Αλιμπέρτη που έχει αποχωρήσει εδώ και 4 χρόνια απο την τηλεόραση Το συγκινητικό μήνυμα της Λίζας Δουκακάρου για τον χαμό του άντρα της! Αυτά είναι όλα τα ζευγάρια του Dancing with the stars Έκλεψαν σέξι φωτό της Σοφίας Βεργκάρα στην κρεβατοκάμαρα και τις έβγαλαν σε... πλειστηριασμό Μαριλένα Κατσίμη: "Αφορμή έψαχναν για να μας κόψουν"

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη νύφη σε ηλικία 18 ετών!Αγνώριστη! [φωτο]

Posted: 30 Oct 2012 06:46 AM PDT

Είναι η πρώτη φορά που φόρεσε νυφικό στη ζωή της και όπως φαίνεται.....από το χαμόγελό της, το απόλαυσε πολύ. Με μακριά καστανά μαλλιά ποζάρει σε ηλικία μόλις 18 ετών!
H Ελένη ξεκίνησε ως μοντέλο και φωτογραφήθηκε με νυφικό για τις ανάγκες του περιοδικού ΕΙΚΟΝΕΣ. Ήταν μια από τις πρώτες της φωτογραφήσεις και η πρώτη της με νυφικό. Δεν άργησε όμως να το φορέσει και στη πραγματικότητα καθώς μετά από ένα χρόνο έκανε το πρώτο της γάμο-αστραπή!
Kinitro News
Spread News

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή της Σοφίας Αλιμπέρτη που έχει αποχωρήσει εδώ και 4 χρόνια απο την τηλεόραση

Posted: 30 Oct 2012 05:01 AM PDT

Δείτε,Σοφίας Αλιμπέρτη,deite,sofias aliberti
Η Σοφία Αλιμπέρτη, είχε αρκετό καιρό εμφανιστεί δημόσια και ήταν εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επσκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντύπας με την Δέσποινα Βανδή και φωτογραφήθηκε με τον τραγουδιστή. Σοφία ΑλιμπέρτηΌπως φαίνεται η Σοφία Αλιμπέρτη στο διάστημα της απουσίας της απο την τηλεόραση, έχει πάρει βάρος κι έχει μακρύνει τα μαλλιά της που είναι σε καστανές αποχρώσεις, πολύ κοντά στο φυσικό της χρώμα. Η νέα της εικόνα της πάει πολύ αφού πολλές φορές τηλεοπτικά την είχαμε δει υπερβολικά αδύνατη.
Spread News

Το συγκινητικό μήνυμα της Λίζας Δουκακάρου για τον χαμό του άντρα της!

Posted: 30 Oct 2012 04:36 AM PDT

Η Λίζα Δουκακάρου την Κυριακή 7Οκτωβρίου,  έχασε ξαφνικά τον σύζυγο της από ανακοπή καρδιάς. Πολύς κόσμος έσπευσε να την συλληπηθεί με μηνύματα συμπαράστασης  μέσα από το facebook και το twitter..Η παρουσίαστρια του Mega επέστρεψε την προηγούμενη Τρίτη στα καθήκοντα της ντυμμένη στα μαύρα, χωρίς το γνώριμο χαμόγελό της. Πριν από λίγο ευχαρίστησε το κόσμο που την στήριξε, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. tuned
Mention News
Spread News

Αυτά είναι όλα τα ζευγάρια του Dancing with the stars

Posted: 29 Oct 2012 09:35 PM PDT

Έτοιμοι να ξεκινήσουν πρόβες είναι οι διαγωνιζόμενοι στον τρίτο κύκλο του «Dancing with the stars»... Με το που έκλεισαν και συμφώνησαν όλοι, φτιάχτηκαν και τα ζευγάρια και από αύριο αρκετοί από αυτούς ξεκινούν πρόβες, ώστε να είναι έτοιμοι για τον πρώτο τους χορό την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Ποια είναι όμως, τα ζευγάρια που θα χορέψουν στο talent show; Κώστας Κρομμύδας- Άννα Πολύζου Γιώργος Τσαλίκης- Έμιλυ Ματθαιακάκη Νίκος Αναδιώτης- Αναστασία Δρακά Γιάννης Αϊβάζης- Ευτυχία Μαρκετάκη Ηλίας Βρεττός- Κλώντια Άννα Στόγια Σπύρος Σούλης- Μαρία Αντιμισάρη Κέλλυ Κελεκίδου- Βαγγέλης Χολέβας Λάουρα Νάργες- Τάσος Νικόπουλος Βάνα Μπάρμπα- Θοδωρής Παναγάκος Έλενα Παπαβασιλείου- Ηλίας Μπούτσης Νικολέττα Ράλλη- Γιούρι Ντιμιτρόφ Βάσια Τριφύλλη- Δημήτρης Φωκάς Ντορέτα Παπαδημητρίου - Παύλος Μανογιαννάκης Μαριάντα Πιερίδη - Τάσος Ρούσος Όπως βλέπετε λοιπόν, ανάμεσα στους επαγγελματίες χορευτές, υπάρχουν και αρκετοί που συμμετείχαν σε προηγούμενους κύκλους του «Dancing with the stars», όπως οι νικητές των δύο πρώτων, ο Θοδωρής Παναγάκος που είχε κερδίσει με την Έρρικα Πρεζεράκου και η Έμιλυ Ματθαιακάκη που είχε χορέψει με τον Αργύρη Αγγέλου. Να δούμε λοιπόν τι θα γίνει φέτος, στον τρίτο κύκλο του «Dancing with the stars» που όπως έχουμε αναφέρει, θα παρουσιάσει και πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια. newsit.gr
Spread News

Έκλεψαν σέξι φωτό της Σοφίας Βεργκάρα στην κρεβατοκάμαρα και τις έβγαλαν σε... πλειστηριασμό

Posted: 29 Oct 2012 12:25 PM PDT

Δεκάδες προσωπικές φωτογραφίες της Σοφίας Βεργκάρα κλάπηκαν από το BlackBerry του αρραβωνιαστικού της, Νικ Λόεμπ, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της New York Post. Έδωσε εντολή στους δικηγόρους της να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην δημοσιευτούν. «Οι φωτογραφίες δείχνουν την Σοφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι της ή να κάνει μπάνιο. Παρότι είναι προσωπικές, δεν είναι εντελώς αποκαλυπτικές». Αυτό διευκρίνισε αρχισυντάκτης γνωστού gossip περιοδικού -στον οποίο προσπάθησαν να τις πουλήσουν- στον ρεπόρτερ της New York Post. Προσθέτοντας πως «Πάντως, η Σοφία σε αυτές, δείχνει φαντασμαγορική». Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κλάπηκαν από το κινητό του 36χρονου Νικ Λόεμπ κάποια στιγμή πριν από τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο και βγήκαν μόλις σε πλειστηριασμό από άγνωστο στην Φλόριντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μάνατζερ και ο δικηγόροι της πιο ακριβοπληρωμένης σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης έχουν πάρει εντολή να κάνουν ότι χρειαστεί ώστε να μην δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Πηγή: iefimerida
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite
totsiliki
Spread News

Μαριλένα Κατσίμη: "Αφορμή έψαχναν για να μας κόψουν"

Posted: 29 Oct 2012 11:38 AM PDT

«Εψαχναν μια αφορμή για να το κάνουν». Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο της δημοσιογράφου Μαριλένας Κατσίμη για το «κόψιμο» της από την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση». Μιλώντας αποκλειστικά στο zappit.gr, όταν ζητήθηκε από την κυρία Κατσίμη να σχολιάσει την απόφαση της ΕΡΤ για το κόψιμο της εκπομπής της με αφορμή τα σχόλια που έκανε η ίδια και ο συμπαρουσιαστής της πάνω στο θέμα «Guardian-Δένδια» είπε πως «ψάχνανε μια αφορμή για να το κάνουν αυτό...» και συνέχισε λέγοντας πως «δεν νομίζω ότι είπαμε κάτι κακό. Δεν ζητήσαμε το κεφάλι του Δένδια. Ήταν μια κουβέντα χαλαρή, όπως είναι το στιλ της εκπομπής μας. Δεν στοχοποίησαμε τον Δένδια σε καμία περίπτωση. Άλλωστε έχουμε όλα τα στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα...». Η κυρία Κατσίμη, επίσης, φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός ότι ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσος, ενημέρωσε τον αρχισυντάκτη τους και όχι την ίδια και τον συμπαρουσιαστή της Κώστα Αρβανίτη για το γεγονός ότι... κόβονται. Στο σχόλιο του δημοσιγράφου του zappit.gr ότι η απόφαση, να «κοπούν» οι δύο δημοσιογράφοι από την πρωινή εκπομπή είναι προσωρινή, η κυρία Κατσίμη αναρωτήθηκε «τι πάει να πει προσωρινή». « Μας τιμωρεί με το πόδι ψηλά δηλαδή ; Δεν ήμασταν επικριτικοί. Απαγορεύεται αυτό το θέμα να σχολιαστεί ; Ούτε μας κάλεσε καν να το συζητήσουμε...» κατέληξε η Μαριλένα Κατσίμη.
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite
tipestorare
Spread News
You are subscribed to email updates from Το Τσιλικι To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Γνωριμίες τη 10/30/2012 04:15:00 μ.μ.

Γιώργος Παπαδημητράκης: «Για την σχέση που έχω τώρα θα μπορούσα να κάνω πολλές τρέλες»

Posted: 30 Oct 2012 08:17 AM PDT

Γιώργος Παπαδημητράκης: «Για την σχέση που έχω τώρα θα μπορούσα να κάνω πολλές τρέλες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «MTV Movies & Stars» του Γιώργου Σατσίδη είναι ο Γιώργος Παπαδημητράκης από τα Κόκκινα Χαλιά.

Ο Γιώργος αποκαλύπτει τις τηλεοπτικές του συνήθειες αλλά και τις πιο εσωτερικές του σκέψεις για το γάμο, τις γυναίκες και τον έρωτα. Στην ίδια εκπομπή θα δούμε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Τζέιμς Μποντ και στο νέο του κορίτσι Μπερενίς Μάρλον καθώς και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ  από την πιο τρομακτική τηλεοπτική σειρά το «American Horror Story: Asylum». Ο Γιώργος αποκαλύπτει ότι εδώ και 9 μήνες είναι με μια κοπέλα που τον «έχει ξεκλειδώσει» και ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και από την πρώτη στιγμή που είδε την κοπέλα του ήξερε ότι θα ήταν μαζί. Μάλιστα δηλώνει ότι «Για τον έρωτα δεν έχω κάνει καμία τρέλα. Όμως για την σχέση  που έχω τώρα θα μπορούσα να κάνω πολλές. Είμαι έτοιμος!» - Για τον γάμο λέει «Θα μπορούσα να παντρευτώ  ακόμα κι αν είμαι μικρός. Συνήθως είμαι πολύ σίγουρος γι αυτό που νιώθω και άμα το σκεφτώ θα το κάνω». Συμπληρώνει ότι υπήρξε πάντα πιστός στις σχέσεις του και ότι δεν έχει απατήσει ποτέ και ότι δεν είναι καθόλου ζηλιάρης! Στα 19 του είχε συνυπάρξει με μεγαλύτερη γυναίκα: «ήμουν 19 και ήταν 35 .Νιώθω ότι μπορώ να επικοινωνήσω πολύ καλυτέρα με μεγαλύτερους ανθρώπους.» Για τα Κόκκινα Χαλιά και αν θα εγκατέλειπε ποτέ το group απαντάει ότι αν κάτι δεν έχει κορεστεί δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις. Επίσης δηλώνει ότι βλέπει μόνο συνδρομητική τηλεόραση και ότι δεν βλέπει τούρκικα σίριαλ, ενώ για το αν έχει Τwitter ή  facebook: «Tα διέγραψα. Για την δουλειά μου είναι καλό αλλά με είχε κουράσει και δεν μου αρέσει η έντονη εισβολή στην προσωπική ζωή μου.» Προσθέτει ότι του αρέσει πολύ η Ελλάδα και δεν ότι σκέπτεται να γυρίσει πίσω στην Αμερική παρότι γεννήθηκε εκεί: «Μέσα από τα δύσκολα πιστεύω ότι κάτι θα βγει!»

 

 

 

Μαχαιρίτσας-Σταρόβας: Αυτοσχεδιάζουν… μαζί

Posted: 30 Oct 2012 08:15 AM PDT

Μαχαιρίτσας-Σταρόβας: Αυτοσχεδιάζουν… μαζί

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Μίλτος Πασχαλίδης υποδέχονται  τον φετινό χειμώνα στις μουσικές τους εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Αθήνας την Δήμητρα Παπίου, μία υπέροχη, διακριτική και ταυτόχρονα φλογερή παρουσία στο χώρο της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής σε ένα μοναδικά εκφραστικό μουσικό δρώμενο.

Το πρώτο μέρος  της  ανατρεπτικής αυτής παράστασης σχεδιάζουν και συμμετέχουν οι «OPERA CHAOTIQUE», το δίδυμο Tenorman & Voodoo Drummer  (κατά κόσμον Γιώργος Τζιουβάρας και Χρήστος Κουτσογιάννης). Μαζί τους ο  «πολυπράγμων» Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος συμπράττει καταλυτικά στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων όταν όλοι μαζί τραγουδούν επί σκηνής αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια από το σύνολο των δισκογραφικών επιτυχιών τους αλλά και κομμάτια-εκπλήξεις από ένα πλούσιο ρεπερτόριο χωρίς όμως  να διστάζουν να…  πρωτοτυπήσουν! Κάθε φορά λοιπόν θα φιλοξενείται στο πρόγραμμα κι ένας διαφορετικός καλεσμένος καλλιτέχνης, ο οποίος θα ενσωματώνεται στο πρόγραμμα  και όλοι μαζί,  θα αυτοσχεδιάζουν πάντα με την καθοριστική συμμετοχή του κοινού.

 

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές