Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Επίδομα θέρμανσης... για λίγους

Posted: 15 Sep 2012 08:52 AM PDT

Επίδομα θέρμανσης... για λίγους

Στον «αέρα» βρίσκεται το σχέδιο άμεσης χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης, από τις 15 Οκτωβρίου όταν το πετρέλαιο θα αρχίσει να διατίθεται στην αγορά με τιμές που μπορεί να ξεπερνούν ακόμη και το 1,40 ευρώ το λίτρο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Demy: «Η μουσική και το τραγούδι είναι η διέξοδός μου, το ηρεμιστικό μου»

Posted: 14 Sep 2012 10:07 AM PDT

Demy: «Η μουσική και το τραγούδι είναι η διέξοδός μου, το ηρεμιστικό μου»

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ήξερε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια.

Η Demy τραγουδάει από μικρή και δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχει ακούσει μουσική. «Υποσυνείδητα ήθελα πάντα να γίνω τραγουδίστρια παρότι δεν ήξερα πώς θα το κάνω. Άκουγα πάντα πολλή μουσική και έψαχνα νέα ακούσματα. Πάντα μέσα μου υπήρχε το όνειρο ότι μια μέρα θα γίνω τραγουδίστρια. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα τραγουδούσα», αποκάλυψε στο Forma και συνέχισε: «Όταν είμαι στεναχωρημένη γράφω στίχους που τους κρατώ για τον εαυτό μου και νιώθω ότι ακόμα και μέσα από το αρνητικό μπορεί να βγει κάτι θετικό. Γενικά η μουσική και το τραγούδι ήταν και είναι το ηρεμιστικό μου».

Πήγα με τον καλύτερό μου φίλο και τον ερωτεύτηκα! Τι θα κάνω;

Posted: 15 Sep 2012 09:00 AM PDT

Πήγα με τον καλύτερό μου φίλο και τον ερωτεύτηκα! Τι θα κάνω;

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Διατηρώ στενή φιλία με ένα παιδί εδώ και χρόνια! Πριν από ένα μήνα και ενώ μιλούσαμε για σεξ σπίτι μου υπήρχε μια περίεργη έλξη. Εξ'αρχής έλεγε πως ότι και να γίνει μεταξύ μας, δεν θέλει να χάσει την κολλητή του και πως θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και πως είναι πολύ ανασφαλής με τις σχέσεις του, πράγμα το οποίο δέχτηκα! Κάναμε σεξ 2 φορές και από τότε δεν μου στέλνει και δεν με παίρνει πια τηλέφωνο. Όταν με βλέπει αγχώνεται και εγώ το ίδιο. Φυσικά ούτε κι εγώ τηλεφώνησα. Την δευτερη φορά μου έλεγε πόσο με θέλει. Πριν δύο μέρες τον είδα τυχαία έξω ήρθε μου μίλησε με κρατούσε κολλητά επάνω του όσο μου μιλούσε και ξαφνικά χαιρέτησε μία κοπέλα με την οποία άρχισε να μιλά και δεν με κοίταξε μισή ωρα. Έφυγα κι ακόμα μιλούσαν. Εκείνη μπήκε μόνη της στο μαγαζί... Δεν ξέρω τι να κάνω και τι να υποθέσω...

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη σκούρα τα πράγματα σε αυτές τις υποθέσεις. Το σίγουρο είναι πως η φιλία χαλάει πάντα.  Θέλεις να είστε μαζί και ίσως θέλει κι εκείνος- ίσως, αλλά να ξέρεις σε παρόμοιες περιπτώσεις, τον κυρίαρχο ρόλο έχει ο εγωισμός με αποτέλεσμα να παγώνει η όλη κατάσταση. Το καλύτερο πάντως  να του μιλήσεις ανοιχτά λέγοντας ότι πλεον δεν είναι δυνατόν να υπάρξει φιλία μεταξύ σας και να συζητήσετε αυτό που συνέβη. Αν περάσει καιρός και παγώσει κι άλλο η κατάσταση, δύσκολα θα βγει κάτι από αυτό.

Τα συναισθήματα μπερδεύνται σε τέτοιες περιπτώσεις και καλό θα ήταν να καταλάβεις κι εσύ αν συνέβη σε μία επιπόλαιη στιγμή επειδή επηρεαστήκατε ή αν όντως υπάρχει κάτι βαθύτερο. Φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση του να μην θέλει να το επαναλάβει ή να είναι μπερδεμένος με κάτι άλλο. Αν θέλει δηλαδή να ξεχαστεί το θέμα και να συνεχίσει τη ζωή του ψάχνοντας για κάτι άλλο...  Δε λέω, έχει τη μαγεία του κι αυτό, αλλά δεν κρατάει πολύ, κουράζει και συνήθως οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις.

Αν η φιλία ή αυτός ο άνθρωπος γενικότερα σημαίνει κάτι για σένα ξεκαθάρισέ το ακόμη κι αν ρίξεις τα μούτρα σου. Αν αποδειχτεί ότι δεν ενδιαφέρεται να σώσει κάτι και απλά συνεχίσει να φέρεται σαν να μην έγινε... πας παρακάτω. Από το να αναρωτιέσαι και να αρρωσταίνεις πάντως, καλύτερα.

Περιμένουμε τα γράμματά  σας στο info@queen.dpg.gr

Rihanna: και άλλο εξώφυλλο στη Vogue;

Posted: 15 Sep 2012 08:00 AM PDT

Rihanna: και άλλο εξώφυλλο στη Vogue;

Μάλλον θα την απολαύσουμε στο τεύχος Δεκεμβρίου της αμερικανικής βίβλου της μόδας.

Πως θα μπορούσαμε να μάθουμε αν η Rihanna θα βρίσκεται στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue; Φυσικά από το twitter, όπως μας το είχε ανακοινώσει και την προηγούμενη φορά (στην προηγούμενη φωτογράφιση της για τη Vogue, η Rihanna ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της μέσω του twitter, μόνο που αναγκάστηκε να κατεβάσει το tweet της αμέσως).

Πάλι, λοιπόν, μέσα σε 140 χαρακτήρες η τραγουδίστρια, που όπως φαίνεται δεν μπορεί να κρατήσει και πολλά μυστικά, δήλωσε χθες ενθουσιασμένη που φωτογραφίζεται από την Annie Leibovitz για την αμερικανική Vogue. Προφανώς θα την απολαύσουμε στο εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Τι άλλο θα δούμε: η Rihanna κυκλοφορεί με χρυσά δόντια (φωτος)

Το νέο, τεράστιο tattoo της Rihanna

Δείτε την Φαίη Σκορδά να χορεύει στο γλέντι της βάπτισης!

Posted: 15 Sep 2012 09:06 AM PDT

Δείτε την Φαίη Σκορδά να χορεύει στο γλέντι της βάπτισης!

Νόνα έγινε σήμερα το μεσημέρι η Φαίη Σκορδά βαπτίζοντας το γιο της καλύτερης φίλης, στο Μέτσοβο!

 

Ο Γιώργος Λιάγκας φρόντισε να μας βάλει λίγο μέσα στο κλίμα του γλεντιού ανεβάζοντας στο twitter του, φωτογραφία την ώρα που η νονά Φαίη έριχνε τη ζειμπεκιά της! Ο παρουσιαστής σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Γλέντι στο Μετσοβο...Μετά τα απαραίτητα κοψίδια βέβαια...»

Βουλγαρία: Πάμελα Άντερσον και ένα γουρούνι στο VIP Brother

Posted: 15 Sep 2012 09:04 AM PDT

Βουλγαρία: Πάμελα Άντερσον και ένα γουρούνι στο VIP Brother

Δεκαέξι διάσημα πρόσωπα από τη Βουλγαρία και η λαμπερή ναυαγοσώστρια του "Baywatch" Πάμελα Άντερσον θα συγκατοικούν για ορισμένο διάστημα στο Σπίτι του VIP Brother.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Τα πιο απίστευτα μπασκετικά σουτ (video)

Posted: 15 Sep 2012 08:11 AM PDT

Τα πιο απίστευτα μπασκετικά σουτ (video)

Με όλους τους τρόπους μπορεί και σκοράρει ένας νεαρός που δεν είχε τι να κάνει το καλοκαίρι και ασχολήθηκε με περίτεχνα σουτ στην μπασκέτα του σπιτιού του.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Μαρία Μπακοδήμου: «Είναι ουσιαστικά οικογένειά μου ο Φώτης»

Posted: 14 Sep 2012 09:37 AM PDT

Μαρία Μπακοδήμου: «Είναι ουσιαστικά οικογένειά μου ο Φώτης»

Είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι που βλέπουμε τα περισσότερα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, κι αυτό γιατί η σχέση τους είναι ανθρώπινη και όχι επαγγελματική.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου μίλησαν στο περιοδικό Tvzapping για τη σχέση τους. Ο παρουσιαστής δήλωσε: «Είναι σχέση χρόνων η σχέση μου  με τη Μαρία. Είκοσι πέντε χρόνια μαζί – είναι αδελφή μου, οικογένειά μου, και χαίρομαι πολύ που υπάρχει στη ζωή μου και θα υπάρχει… for ever», ενώ η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Είναι τόσο σημαντικό αυτό – δεν το λέμε για να το πούμε. Είναι ουσιαστικά οικογένειά μου ο Φώτης και απολαμβάνω το ότι είναι μαζί μου και στη ζωή και στη δουλειά. Πολλοί μας ρωτάνε γιατί είμαστε ακόμα δίδυμο. Γιατί να μην είμαστε, αφού μας αρέσει και αρέσει στον κόσμο, όπως έχει αποδειχτεί; Αφού πέτυχε η 'συνταγή', γιατί να την αλλάξουμε»;

Stella McCartney: Τα… πίνει με την Cameron Diaz στα γενέθλιά της

Posted: 15 Sep 2012 03:10 AM PDT

Stella McCartney: Τα… πίνει με την Cameron Diaz στα γενέθλιά της

Αφού το βράδυ διασκέδασε με τον πατέρα και την υπόλοιπη οικογένεια της, είπε να γιορτάσει και με την κολλητή της τα γενέθλιά της.

Η Stella McCartney, έγινε 41 ετών και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Μετά το δείπνο με τον Paul McCartney, τη Nancy Shevell και τον σύζυγό της, την επόμενη μέρα βγήκε για φαγητό και ποτό με την Cameron Diaz και βέβαια το διασκέδασαν και οι δύο πολύ, όπως μπορεί κανείς να δει από τις φωτογραφίες.

Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας

Posted: 15 Sep 2012 08:44 AM PDT

Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 7.00 το απόγευμα θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει στους... παραγωγικούς φορείς το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Προκαλούν και πάλι οι 300: Αγόρασαν νέα έπιπλα για τα γραφεία τους!

Posted: 15 Sep 2012 08:56 AM PDT

Προκαλούν και πάλι οι 300: Αγόρασαν νέα έπιπλα για τα γραφεία τους!

Μπορεί οι Έλληνες να ματώνουμε, ωστόσο η Βουλή συνεχίζει τις αλόγιστες σπατάλες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Η άνοδος του στυλίστα

Posted: 15 Sep 2012 08:05 AM PDT

Η άνοδος του στυλίστα

Οι νέοι stars της μόδας

 

Τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος του στυλίστα γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός. Στο catwalk, το κόκκινο χαλί, τα social media, οι στυλίστες είναι οι νέοι stars, αφού αυτοί είναι που επηρεάζουν τον τρόπο που ντύνεται ολόκληρος ο κόσμος.

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

LIVE Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα

Posted: 15 Sep 2012 08:43 AM PDT

LIVE Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό, μέσα από το live του Onsports, τον τελικό του τουρνουά της Σόφιας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα (15/09, 19.00).

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Asi: Ο Αλί ζητά ανταλλάγματα

Posted: 13 Sep 2012 06:12 AM PDT

Asi: Ο Αλί ζητά ανταλλάγματα

Όσο ο Αλί παλέυει για τη ζωή του, η Ασί νιώθει τύψεις και ενοχές. Είναι απόλυτα σίγουρη πως αυτή τον χτύπησε χωρίς να το θέλει.

Η κατάσταση του Αλί γίνεται αιτία ο Ντεμίρ να έρθει και πάλι κοντά τόσο με τη αδερφή του όσο και με τη γυναίκα του. Με την κατάθεση που δίνει τελικά ο Αλί στην αστυνομία εμποδίζει την τελευταία στιγμή τη φυλάκιση της Ασί και για λίγο καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Αν και για το καλό που τη έκανε θα της ζητήσει κάποια ανταλλάγματα.

Νίκος Αλιάγας: Τι δημοσιεύει γαλλικό περιοδικό περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του!

Posted: 15 Sep 2012 08:36 AM PDT

Νίκος Αλιάγας: Τι δημοσιεύει γαλλικό περιοδικό  περί εγκυμοσύνης  της συντρόφου του!

Επιβεβαιώνεται η είδηση που έγραψε αποκλειστικά ο Νάσος Γουμενίδης, στο Nassos blog, περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του Νίκου Αλιάγα.

Το γαλλικό περιοδικό "Closer", φιλοξένησε χθες το θέμα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Τίνα Γρηγορίου, σύντροφος τα τελευταία δύο χρόνια του Νίκο Αλιάγα, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Και μπορεί ο παρουσιαστής να μην έχει επιβεβαιώσει την είδηση, οι φωτογραφίες όμως που κυκλοφορούν στον Τύπο φουντώνουν ακόμη περισσότερο τις φήμες!

Αποκλειστικό: Ο 30χρονος γιoς εφοπλιστή τα 20 χιλιάρικα για την έκτρωση και η αδυναμία στις βίζιτες!!! (Nassos blog)

Posted: 15 Sep 2012 08:22 AM PDT

Αποκλειστικό: Ο 30χρονος γιoς εφοπλιστή τα 20 χιλιάρικα για την έκτρωση και η αδυναμία στις βίζιτες!!! (Nassos blog)

Αλλάζει τις βιζιτό μοντέλες όπως τα πουκάμισα. Και μαγκιά του για κάποιους.. Αν συνιστά μαγκιά το να πληρώνει διότι δε μπορεί αλλιώς να έχει γυναίκες στο κρεβάτι του... τι να πω. Η ιστορία του ξεκινάει πριν από τρία χρόνια.

Ρένια Λουιζίδου: «Θα ήθελα πολλά παιδιά»

Posted: 14 Sep 2012 10:01 AM PDT

Ρένια Λουιζίδου: «Θα ήθελα πολλά παιδιά»

Είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και την απολαμβάνουμε στο «Αμάρτημα της μητρός μου».

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για την οικογένειά της, ενώ αποκάλυψε στο Tvzapping ότι θα ήθελε κι άλλα παιδιά, πέρα από το γιο της: «Θα ήθελα να έχω και κόρη και έναν ακόμα γιο. Θα ήθελα πολλά παιδιά. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα ήθελα πολλά παιδιά». Ποιος είναι ο λόγος που δεν έκανε κι άλλα παιδιά; Η ίδια δήλωσε: «Δεν έτυχε, δεν ήρθαν. Θα το ήθελα όμως πολύ. Πάρα πολύ», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι με τον γιο της, Βίκτωρα, έχουν μια εξαιρετική σχέση!

Απαγορεύσεις και… περιορισμούς στο sex για τους παίκτες της Νάπολι

Posted: 14 Sep 2012 01:24 AM PDT

Απαγορεύσεις και… περιορισμούς στο sex για τους παίκτες της Νάπολι

 «Κόβεται το σεξ;» ρωτούσε η Θεοπούλα στο «Παρά πέντε». Ο γιατρός της Νάπολι πάντως λέει πως… ναι.

Έπειτα από εντολή του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Αλφόνσο ντε Νίκολα, οι «παρτενοπέι» δεν θα πρέπει να έρχονται σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον δύο ημέρες πριν τους αγώνες. «Το να αποφεύγεις την σεξουαλική πράξη δύο μέρες πριν τον αγώνα είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν τραβήγματα στους μυς, συσπάσεις ή φλεγμονές. Είναι ο κανόνας για την ομάδα μας. Υπάρχει επίσης ένα συγκεκριμένο έργο από το προσωπικό μου και τους προπονητές φυσικής κατάστασης που αποσκοπεί περισσότερο στην πρόληψη από τη θεραπεία».

 

LIVE Πανθρακικός – Παναθηναϊκός

Posted: 15 Sep 2012 08:06 AM PDT

LIVE Πανθρακικός – Παναθηναϊκός

Επιστροφή στη... δράση για τη Super League με την 3η αγωνιστική, όπου ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το Onsports.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Suri Cruise: πρώτη μέρα στο σχολείο για τη λιλιπούτεια star

Posted: 15 Sep 2012 08:04 AM PDT

Suri Cruise: πρώτη μέρα στο σχολείο για τη λιλιπούτεια star

Ακόμα και τα διάσημα τέκνα πάνε σχολείο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές