Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Pantocratoria©


Pantocratoria©


[Best of the Best] enimerwsi-gr

Posted: 22 Sep 2012 06:41 PM PDT

enimerwsi-gr


To «μπράβο» του Μόντι στον Σαμαρά Βόμβα μεγατόνων για στελέχη της Ν.Δ. Επίθεση με μαχαίρι σε τρεις Πακιστανούς Κι άλλοι παράνομοι μετανάστες στο Αγαθονήσι Προσλήψεις σε Ειδικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία «Καμπάνα» δύο αγώνων στον Τζιμπούρ Χτύπησε με απορριμματοφόρο έξι αστυνομικούς και έγινε... «καπνός»! Εκτός Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ! Νέο «λουκέτο» στη Δικαιοσύνη μέχρι τις 20 Οκτώβρη Συλλήψεις για κλοπές στο Περιστέρι Πύργος: Άνδρας ξάπλωσε στη μέση της εθνικής για να αυτοκτονήσει Σπάει τα ρεκόρ η Μπαρτσελόνα Ανοιχτός γάμος στην Αρκαδία αλλά μόνο για Έλληνες! Αποθέωση και στην Κρήτη Στη δημοσιότητα η φορολογική δήλωση του Ρόμνεϊ Πακιστάν: Ειρηνικές διαδηλώσεις κατά της ταινίας Νέα όπλα των ΗΠΑ; Κουτουλιές στο λιμάνι Σκάκι στα σχολεία της Ε.Ε προωθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Πως δημιουργείται η βροντή; Πνίγηκε κασκαντέρ στη νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ! Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης καλεί το ΚΚΕ Βλέπει ψηλά ο Αστέρας Κεδίκογλου: "Εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας ο Α.Τσίπρας" Με εντολή Σαμαρά ο φάκελος του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα

To «μπράβο» του Μόντι στον Σαμαρά

Posted: 22 Sep 2012 05:00 PM PDT

Σήμερα ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πάπα Βενέδικτο στη μία το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) μαζί με τους άλλους πρωθυπουργούς που μετείχαν στη διεθνή διάσκεψη των κεντροδεξιών κομμάτων στη Ρώμη... Ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον ομόλογό του για τις εξελίξεις στη χώρα μας και το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το πακέτο των μέτρων, αλλά και για τις προσπάθειες που έχει κάνει η χώρα και τα αποτελέσματα που έχει πετύχει. Διαβεβαίωσε επίσης για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας, αλλά με ιδιαίτερη μέριμνα για την κοινωνική συνοχή η οποία απειλείται από την παρατεταμένη ύφεση. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν στην ανάγκη να εξασφαλιστεί η ρευστότητα στην ευρωζώνη και να προχωρήσουν οι πολιτικές για την ανάπτυξη που είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί η ύφεση που πλήττει αρκετές χώρες και να αντιμετωπιστεί στρατηγικά η κρίση χρέους της ευρωζώνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ιταλός πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα της ευρωζώνης και η παραμονή της Ελλάδας σ΄αυτήν. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν ότι θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες σε κεντρικό επίπεδο για να σταθεροποιηθούν οι αγορές και να συνεχισθεί η διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Ο πρωθυπουργός κ. Μόντι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «εκθείασε το έργο που επιτελεί ο πρωθυπουργός κύριος Σαμαράς και ενθάρρυνε την ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση, σταθεροποιώντας τα δημοσιονομικά της και πραγματοποιώντας όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να εκκινήσει ξανά η οικονομική ανάπτυξη και να ενισχυθεί η απασχόληση». Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζουν τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία και το οποίο εντείνεται από την αύξηση των μεταναστευτικών ροών ως συνέπεια της αστάθειας στον αραβικό κόσμο και κυρίως, το τελευταίο διάστημα, στη Συρία. Ο κ. Σαμαράς επισήμανε την ανάγκη να βοηθήσει άμεσα και πιο αποτελεσματικά η Ε.Ε. τη χώρα μας που δέχεται την μεγαλύτερη πίεση.

Βόμβα μεγατόνων για στελέχη της Ν.Δ.

Posted: 22 Sep 2012 04:00 PM PDT

Τα στοιχεία - σοκ προκύπτουν από τις καταγγελίες του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού και του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη... Ήδη, οι τρεις εμπλεκόμενοι έχουν απαντήσει στο δημοσίευμα, διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή τους και θα υποβάλουν μηνύσεις. O κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για το δημοσίευμα εν πτήσει, επιστρέφοντας από την Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη Προέδρων Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων και μόλις προσγειώθηκε στο ασεροδρόμιο των Σπάτων προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews. Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου». «Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα! Δεν γνωρίζω ούτε κατ 'όψη,απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορταζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα», έγραψε ο Γιώργος Βουλγαράκης στο twiter. Ο Μιχάλης Λιάπης, από την πλευρά του δήλωσε: «Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, το πρωί της Δευτέρας θα έχουμε παρέμβαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς το ζήτημα που προέκυψε κρίνεται από τον ίδιο ως «πολύ σοβαρή πολιτική υπόθεση που πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα» Επίσης, σύμφωνα με παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, το ΣΔΟΕ οφείλει να έχει παραδώσει το πόρισμά του έως το τέλος Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε μία, μόλις, εβδομάδα.

Επίθεση με μαχαίρι σε τρεις Πακιστανούς

Posted: 22 Sep 2012 03:30 PM PDT

Τρεις Πακιστανοί έπεσαν θύμα επίθεσης το βράδυ του Σαββάτου από άγνωστους στην περιοχή της Μεταμόρφωσης... Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ερμού, κοντά στη ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση. Όπως αποκαλύπτουν τα ως τώρα στοιχεία οι αλλοδαποί, Πακιστανοί βρίσκονταν επί της οδού Ερμού όταν τους σταμάτησε ένα ΙΧ και μία μοτοσικλέτα. Μαρτυρίες υποστηρίζουν πως στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τέσσερις άνθρωποι και ένας ή δύο στη μηχανή. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι κάποιος από όλους ρώτησε τους τρεις αλλοδαπούς εάν είναι Πακιστανοί και μόλις εκείνοι απάντησαν θετικά, δέχτηκαν την επίθεση, στην οποία χρησιμοποιήθηκε και μαχαίρι. Αποτέλεσμα ήταν δύο τραυματισμοί, ο ένας μάλιστα σοβαρά. Και οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Ο τρίτος εκ των Πακιστανών έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για κατάθεση.

Κι άλλοι παράνομοι μετανάστες στο Αγαθονήσι

Posted: 22 Sep 2012 03:10 PM PDT

Το Αγαθονήσι έγινε εκ νέου τόπος υποδοχής παράνομων μεταναστών, αφού άλλοι 60 λαθρομετανάστες έφτασαν... στις ακτές του παρά τον εντοπισμό του σκάφους τους από περιπολικό της FRONDEX. Οι επιβαίνοντες, στο δουλεμπορικό, 56 άνδρες, δύο γυναίκες και δύο παιδιά, πρόλαβαν και προκάλεσαν με μαχαίρια σχισμές στο σκάφος, ώστε να μην μπορεί να ταξιδέψει για να επιστρέψει στις απέναντι, τουρκικές ακτές. Έτσι αποβιβάστηκαν κανονικά στο Αγαθονήσι και οδηγήθηκαν στο λιμάνι, όπου και παραμένουν εκεί. Οι 60 παράνομοι μετανάστες προέρχονται από τη Συρία, Αλγερία, Λίβανο , Αφγανιστάν και Παλαιστίνη , ενώ δεν έχει εντοπιστεί ο δουλέμπορος που οδήγησε το φουσκωτό μέχρι το Αγαθονήσι. Όπως όμως εκτιμάται είναι κάποιος ο οποίος παριστάνει πως είναι επίσης μετανάστης. Οι κάτοικοι του Αγαθονησίου εμφανίζονται να μην μπορούν να αντέξουν άλλο αυτή την κατάσταση. "Δεν αντέχουμε πλέον την κατάσταση αυτή και θα πρέπει να ενταθούν τα μέτρα φύλαξης των θαλασσίων συνόρων μας", δήλωσε στην εφημερίδα "Νέα" ο δήμαρχος Αγαθονησίου Ευάγγελος Κόττορος, ο οποίος υπογράμμισε ότι "πολλές φορές συμβαίνει να βρίσκονται εδώ περισσότεροι λαθρομετανάστες από τους 100 κατοίκους του νησιού»"

Προσλήψεις σε Ειδικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία

Posted: 22 Sep 2012 02:50 PM PDT

Την πρόσληψη επτακοσίων πέντε Δασκάλων Ειδικής Αγωγής και εκατόν ογδόντα πέντε Νηπιαγωγών, αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη... των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2012-2013, ανακοίνωσε χθες το βράδυ το υπουργείο Παιδείας. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 24-9-2012 έως και την Τετάρτη 26-9-2012. Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Καμπάνα» δύο αγώνων στον Τζιμπούρ

Posted: 22 Sep 2012 02:40 PM PDT

Με ποινή δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την αφρικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο Ράφικ Τζιμπούρ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ενάντια στη Λιβύη, που έγινε στη Καζαμπλάνκα και στο οποίο επικράτησαν οι Αλγερινοί με 0-1... Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε εμπλακεί σε επεισόδια με αντιπάλους μετά το τέλος του ματς και στην υπερασπιστική του γραμμή, είχε τονίσει πως προσπαθούσε να αμυνθεί. Η αφρικανική ομοσπονδία, πάντως, που συνεδρίασε το Σάββατο, απεφάνθη και αποφάσισε να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον στράικερ του Θρύλου, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο επίσημα ματς της ομάδας του. Το ένα είναι τον Οκτώβριο στις 14 του μηνός στην Αλγερία και πρόκειται για τη ρεβάνς με τη Λιβύη για το Κόπα Άφρικα 2013 και το επόμενο στις 22 Μαρτίου 2013 εντός με το Μπενίν στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Αυτό σημαίνει πως δεν θα κάνει ταξίδια με την εθνική του και θα επικεντρωθεί στον Ολυμπιακό. Η ποινή δεν είναι εφέσιμη, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας, έχει τιμωρηθεί με λιγότερους από τρεις αγώνες.

Χτύπησε με απορριμματοφόρο έξι αστυνομικούς και έγινε... «καπνός»!

Posted: 22 Sep 2012 02:30 PM PDT

Δικογραφία με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αντίσταση κατά της Αρχής, απείθεια και ρύπανση του περιβάλλοντος, σχηματίζουν οι Αστυνομικές Αρχές σε βάρος 50χρονου, ο οποίος τα ξημερώματα... της Παρασκευής εντοπίστηκε να εναποθέτει απορρίμματα παράνομα στον πρώην ΧΑΔΑ του Φλόκα, λίγα μόλις μέτρα από την κοίτη του Αλφειού ποταμού και δίπλα στην Αρχαία Ολυμπία. Κατά την επιχείρηση της σύλληψής του, προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημα που οδηγούσε έξι αστυνομικούς που ήταν στο σημείο. Ο 50χρονος, μετά την ενέργειά του να χτυπήσει με το όχημα τους αστυνομικούς, κατάφερε να διαφύγει και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Εκτός Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ!

Posted: 22 Sep 2012 02:20 PM PDT

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου είναι γεγονός! Τα Τρίκαλα μπροστά σε περίπου 2000 φιλάθλους επικράτησαν με 70-66 του ΠΑΟΚ και τον απέκλεισαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου... Τα Τρίκαλα, είναι νεοφώτιστα στην Α2 (ανέβηκαν ως Αίολος) αλλά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και έδειξαν τις προθέσεις του αφήνοντας εκτός συνέχειας του θεσμού τον ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς παρότι είχαν συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ, οι γηπεδούχοι δεν τους επέτρεψαν σε κανέναν σημείο του αγώνα να ξεφύγουν. Και αφού κατάφεραν να είναι κοντά στο τέλος με μία μικρή αντεπίθεση πήραν τη μεγάλη νίκη που με βάσει την ιστορία του συλλόγου είναι και η μεγαλύτερη! Στα μέσα της τέταρτης περιόδου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 59-65 αλλά κάπου εκεί έπαθε… μπλακ άουτ. Ο Γιάννης Τζήμας γύρισε την άμυνά του σε ζώνη και μπλόκαρε επιθετικά τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα οι γηπεδούχοι άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά. Ο Σωτήρης Γκιουλέκας σημείωσε 7 διαδοχικούς πόντους και τα Τρίκαλα μείωσαν σε 64-65 περίπου 2' πριν από το τέλος. Τέσσερις συνεχόμενοι πόντοι από τον Τάσο Χαρισμίδη, ολοκλήρωσαν ένα σερί 11-0 (!) για τα Τρίκαλα που προηγήθηκαν με 68-65 στο 39' Ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 68-66 στα 52'' με 1/2 βολές, ενώ στα 12'' για το τέλος ο Βεγγάλης Μαργαρίτης απέτυχε να ισοφαρίσει. Στην τελευταία φάση έγινε φάουλ πάνω στον Νίκο Κακλαμάνο και εκείνος με 2/2 βολές έγραψε το τελικό 70-66!

Νέο «λουκέτο» στη Δικαιοσύνη μέχρι τις 20 Οκτώβρη

Posted: 22 Sep 2012 02:10 PM PDT

Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα κατεβαίνουν από τις έδρες των δικαστηρίων οι δικαστές και οι εισαγγελείς όλης της χώρας... Αυτό αποφασίστηκε σήμερα κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Εφετείου της Αθήνας. Ειδικότερα, οι δικαστές, μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν θα δικάζουν από τις 10 το πρωί έως τη λήξη του ωραρείου (15.00) ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλονται και η δημοσίευση αποφάσεων. Η κινητοποίηση των δικαστών ξεκίνησαν με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους (17/9/2012) και πραγματοποιούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δρομολογούμενες από την Κυβέρνηση, νέες περικοπές στις αποδοχές τους.

Συλλήψεις για κλοπές στο Περιστέρι

Posted: 22 Sep 2012 01:50 PM PDT

Στη σύλληψη τριών γυναικών, ηλικίας 19, 21 και 22 ετών, για κλοπές σε κατοικίες στο Περιστέρι, προχώρησαν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης... Οι τρεις γυναίκες είχαν εισέλθει λίγο πριν σε κατοικία στην περιοχή, από την οποία αφαίρεσαν κοσμήματα. Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Β΄ Τ.Α. Περιστερίου, οι συλληφθείσες κατά το τελευταίο δίμηνο είχαν εισέλθει σε άλλες έξι οικίες στο Περιστέρι, από τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πύργος: Άνδρας ξάπλωσε στη μέση της εθνικής για να αυτοκτονήσει

Posted: 22 Sep 2012 01:30 PM PDT

Ένας άνδρας, περίπου 50 έως 55 ετών, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ξαπλωμένος στο κέντρο της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών στο ύψος της μαθητικής εστίας «Αγία Φιλοθέη»... Ο άνδρας, σύμφωνα με γνωστούς του, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πριν πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr. Ευτυχώς γι' αυτόν έσπευσαν αμέσως διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο και την Τροχαία. Μία νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου που περνούσε από το σημείο αφού διαπίστωσε ότι ήταν στην ζωή του προσέφερε πρώτες βοήθειες, μέχρι που ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σπάει τα ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Posted: 22 Sep 2012 01:20 PM PDT

Ομάδα-μοντέλο σε κάθε επίπεδο συνεχίζει να είναι η Μπαρτσελόνα, αφού συνδυάζει όλα τα στοιχεία που συχνά την καθιστούν αντικείμενο θαυμασμού και… ζήλειας για τους υπόλοιπους. Θα περίμενε κανείς πως η ανάγκη να διεκδικεί κάθε χρόνο ανελλιπώς τα σκήπτρα... σε Ισπανία και Ευρώπη θα ερχόταν με κάποιο κόστος. Κι όμως, χάρη στη στρατηγική τους επιλογή να στηρίζονται σε δικά τους παιδιά, οι Καταλανοί σημείωσαν κέρδη-ρεκόρ ύψους 48.8 εκατ. ευρώ! Όλα αυτά μάλιστα αφορούν τη σεζόν 2011-12, στην οποία οι «μπλαουγκράνα» δεν κατέκτησαν ούτε την Primera Division, ούτε το Champions League, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων στο «Καμπ Νου» παρέμειναν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σταθερές. Τα στοιχεία αυτά παρουσίασε -μεταξύ άλλων- ο Σάντρο Ροσέλ κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, προσθέτοντας πως οι φίλοι της ομάδας υπολογίζονται πως ξεπερνούν τα 350 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι συνδέονται με το σύλλογο μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα παρουσίασε το φετινό προϋπολογισμό, σύμφωνα με τον οποίο και η τρέχουσα σεζόν αναμένεται να αποφέρει καθαρά κέρδη ύψους 36 εκατ. δολαρίων. Η πιο σημαντική απόφαση είναι αυτή που αφορά το γήπεδο, καθώς μέχρι το βράδυ οι μέτοχοι του συλλόγου θα πρέπει στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της περιόδου 2012-2016 να αποφασίσουν εάν η Μπαρτσελόνα θα ανακαινίσει την υπάρχουσα ιστορική της έδρα ή θα προχωρήσει στην ανέγερση καινούριου γηπέδου.

Ανοιχτός γάμος στην Αρκαδία αλλά μόνο για Έλληνες!

Posted: 22 Sep 2012 01:10 PM PDT

Γαμπρός ντύνεται σήμερα Σάββατο ο Ηλίας Παναγιώταρος, καθώς παντρεύεται την αγαπημένη του... O γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στην Τρίπολη, στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής. Η συγκεκριμένη επιλογή, ωστόσο, δεν φαίνεται να ήταν τυχαία, καθώς ο ναός που θα τελεστεί το Μυστήριο αποτελεί μοναδικό σύγχρονο μνημείο, που συνδυάζει στοιχεία βυζαντινής τέχνης και αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, ενώ στον προαύλιο χώρο του βρίσκεται ένα εντυπωσιακό Ηρώο, με τεράστιους κίονες, προς τιμήν όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για την πατρίδα. Στο γάμο θα παραστεί και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με τη σύζυγό του, επίσης βουλευτή Ελένη Ζαρούλια και τα υπόλοιπα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός αλλά μόνο για Έλληνες όπως και το γλέντι που θα ακολουθήσει στο χωριό του γαμπρού, Αρτεμίσιο, όπου θα έχει την τιμητική της η παραδοσιακή γουρουνοπούλα!

Αποθέωση και στην Κρήτη

Posted: 22 Sep 2012 01:00 PM PDT

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι δίπλα στην ομάδα παρά τα ως τώρα άσχημα αποτελέσματα και αυτό αποδείχθηκε και στο Ηράκλειο όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας... Οπαδοί της Ένωσης περίμεναν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης όταν η ΑΕΚ ανέβαινε για το ματς με την Ξάνθη, οπαδοί της Ένωσης ήταν και στο Ηράκλειο για να εκφράσουν τη στήριξη τους στην ομάδα ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΟΦΗ. Καπνογόνα και συνθήματα έκαναν τους Κιτρινόμαυρους να αισθανθούν πολύ όμορφα κατά την άφιξη τους και παράλληλα πήραν και την ψυχολογική τους ντόπα για τον αγώνα της Κυριακής, όπου η πρώτη νίκη είναι... υποχρεωτική! Αυτό που έλεγαν συνεχώς οι οπαδοί της ΑΕΚ στους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ήταν να παίζουν ελεύθερα και χωρίς φόβο καθώς ο κόσμος είναι συνεχώς δίπλα τους. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός ότι η ΑΕΚ που... δεν πάει για τίποτα, είναι αυτή τη στιγμή η 2η ομάδα σε εισιτήρια στο φετινό πρωτάθλημα!

Στη δημοσιότητα η φορολογική δήλωση του Ρόμνεϊ

Posted: 22 Sep 2012 12:50 PM PDT

Στη δημοσιότητα έδωσε τη φορολογική του δήλωση για το 2011 ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Μιτ Ρόμνεϊ, μετά από τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε... τόσο από τους Δημοκρατικούς, όσο και από στελέχη του κόμματός του, τους Ρεπουμπλικανούς. Σύμφωνα με τη φορολογική του δήλωσε, ο Ρόμνεϊ το 2011 είχε εισόδημα 13,7 εκατ. δολάρια και κατέβαλε 1,9 εκατ. δολάρια σε φόρους. Τονίζεται ότι φορολογήθηκε με συντελεστή 14,1%, ενώ ο υποψήφιος των Δημοκρατικών και νυν πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πέρισυ κέρδισε 789.674 δολάρια πλήρωσε 162.074 δολάρια φόρους, με φορολογικό συντελεστή 20,5%. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του Ρόμνεϊ προέρχεται από επενδύσεις. Ο Μιτ Ρόμνεϊ είναι από τους πλουσιότερους αμερικανούς που λαμβάνουν μέρος σε κούρσα προεδρικών εκλογών. Η προσωπική του περιουσία εκτιμάται από 190 ως 250 εκατομμύρια δολάρια.

Πακιστάν: Ειρηνικές διαδηλώσεις κατά της ταινίας

Posted: 22 Sep 2012 12:30 PM PDT

Περισσότεροι από 5.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία προς το κοινοβούλιο, κοντά στην περιοχή που βρίσκονται οι πρεσβείες και αυτή των ΗΠΑ, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Αγαπάμε τον προφήτη μας»... Στη Λαχόρη, περίπου 500 μέλη ριζοσπαστικής ισλαμιστικής οργάνωσης διαδήλωσαν μπροστά στο αμερικανιταινκό προξενείο φωνάζοντας συνθήματα κατά των ΗΠΑ. Χθες, μετά τη μεγάλη προσευχή της Παρασκευής, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κυρίως στο Καράτσι και στην Πεσαβάρ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 17 άνθρωποι, διαδηλωτές ή περαστικοί. Στη διάρκεια της νύχτας τέσσερις τραυματίες υπέκυψαν, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.

Νέα όπλα των ΗΠΑ;

Posted: 22 Sep 2012 12:30 PM PDT

0ι ειδικοί σε θέματα κυβερνοασφάλειας θεωρούν ότι η Ουάσιγκτον μπορεί να έχει σχέση με την δημιουργία ιών Διαδικτύου με σκοπό την κατασκοπία και τη διεξαγωγή... κυβερνοπολέμου. Γίνεται λόγος για νέο ιό όμοιο με τους ιούς Flame και Stuxnet. Ο τελευταίος χρησιμοποιήθηκε για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα το 2010. Ο Flame εντοπίστηκε φέτος τον Μάιο από τους ειδικούς του ρωσικού Εργαστηρίου Κασπέρσκι (Kaspersky Lab) Ο ιός αυτός έχει προσβάλει πάνω από 150 υπολογιστές των κυβερνήσεων του Ιράν και της Συρίας, και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη κλοπή διαφόρων δεδομένων,- είπε στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» ο Βιτάλι Καμλούκ, ανώτερος εμπειρογνώμονας του Εργαστηρίου Κασπέρσκι. - Η εφαρμογή του ιού Flame διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τους συνηθισμένους ιούς των υπολογιστών. Στόχος του δεν είναι οι πιστωτικές σας κάρτες, ούτε και οι απευθείας σύνδεσης λογαριασμοί σας - κάτι που είναι επιθυμητός στόχος πρόσβασης για τους συνηθισμένους χάκερς. Αντί για αυτό, ο ιός τοποθετεί ένα επαγγελματικό σύστημα παρακολούθησης με ξεκάθαρα προσδιορισμένα καθήκοντα. Νωρίτερα, ορισμένες πηγές στην κυβέρνηση των ΗΠΑ μιλούσαν για τη συμμετοχή της Ουάσιγκτον στην δημιουργία του Stuxnet. Στα αντίστοιχα δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ αναφέρεται επίσης ότι στη δημιουργία αυτού του κυβερνοϊού πήραν μέρος και οι ειδικές υπηρεσίες του Ισραήλ. Οι ειδικοί του Εργαστηρίου Κασπέρσκι αποφεύγουν να κατηγορούν κάποιον για αυτό. Ωστόσο, επισημαίνουν ότι μετα την έναρξη της λειτουργίας των ιών Flame και Stuxnet μπορεί να γίνεται λόγος για την έναρξη νέου σταδίου ανάπτυξης των κυβερνοόπλων. - Η επεξεργασία εφαρμογών για τους υπολογιστές στοιχίζει για τις σοβαρές εταιρείες σχετικά φθηνότερα από την πραγματοποίηση συγκεκριμένου πραγματικού εγχειρήματος. Η εφαρμογή του υπολογιστή είναι πολύ πιο εύκολη από την άποψη της επεξεργασίας, της διατήρησης και της τροποποίησής της. Εκτός απ' αυτό, το Διαδίκτυο σήμερα επιτρέπει τη διεξαγωγή τέτοιων επιθέσεων ανώνυμα. Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό γνώρισμα των κυβερνοόπλων, κατά τη γνώμη των ειδικών είναι η ταχύτητα επίδρασής τους. Η επίθεση, π.χ., εναντίον κάποιας πυρηνικής εγκατάστασης στο Ιράν ή άλλης μονάδας της κυβέρνησης σε οποιαδήποτε χώρα της περιοχής, είναι στιγμιαία.

Κουτουλιές στο λιμάνι

Posted: 22 Sep 2012 12:20 PM PDT

Το επεισόδιο Πάντελιτς-Ντιόγκο δεν ήταν το πρώτο, καθώς όπως αποκαλύπτεται παραμονές του αγώνα με την Σάλκε, υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη ένταση μεταξύ Φουστέρ και Τζιμπούρ, φτάνοντας στις κουτουλιές.. Δεν ήταν μόνο το επεισόδιο ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Πάντελιτς, το οποίο αναστάτωσε τις τελευταίες ημέρες τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Υπήρχε και ακόμη ένα «χοντρό» σκηνικό, παραμονές του παιχνιδιού με την Σάλκε, το οποίο λόγω της κρισιμότητας του αγώνα δεν... διέρρευσε άμεσα. Ένα σκηνικό πολύ πιο σοβαρό που δείχνει ότι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» είναι το λιγότερο ηλεκτρισμένη και πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πρέπει άμεσα να λάβει τα μέτρα πριν ξεφύγει τελείως η κατάσταση! Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Νταβίντ Φουστέρ στη τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση κόντρα στους Γερμανούς. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν «γαλλικά» και στη συνέχεια ο Αλγερινός επιθετικός... κουτούλησε τον συμπαίκτη του, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα! Το επεισόδιο, όμως, δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση, καθώς ο Ισπανός μέσος είναι ήπιων τόνων και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Σκάκι στα σχολεία της Ε.Ε προωθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Posted: 22 Sep 2012 12:10 PM PDT

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κοινοβουλίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλείται να ενθαρρύνει την καθιέρωση του προγράμματος στα εκπαιδευτικά συστήματα των κρατών μελών της ΕΕ και να διασφαλίσει την επαρκή χρηματοδότησή του από το 2012 και μετά... Επίσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλείται να λάβει υπόψη τα αποτελέσματα των μελετών όσον αφορά την επίδραση του προγράμματος στην ανάπτυξη των παιδιών. Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βασίζεται στο γεγονός ότι το σκάκι είναι ένα άθλημα προσιτό σε παιδιά κάθε κοινωνικής ομάδας και «θα μπορούσε συνεπώς να συμβάλει στην κοινωνική συνοχή και στην επίτευξη στόχων πολιτικής, όπως η κοινωνική ενσωμάτωση, η καταπολέμηση των διακρίσεων, η μείωση της εγκληματικότητας, ακόμη και η μάχη με διάφορες εξαρτήσεις», σύμφωνα με το κείμενο της σχετικής απόφασης. Σύμφωνα άλλωστε, με έρευνες, το σκάκι μπορεί να βελτιώσει τη συγκέντρωση, την υπομονή και την επιμονή του παιδιού, και να συμβάλει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της διαίσθησης, της μνήμης και των δεξιοτήτων ανάλυσης και λήψης αποφάσεων.

Πως δημιουργείται η βροντή;

Posted: 22 Sep 2012 11:50 AM PDT

Η βροντή είναι ένας πολύ δυνατός ήχος που συνοδεύει τους κεραυνούς και τις αστραπές. Προκαλείται λόγω της πολύ έντονης θέρμανσης (κοντά στους 28 – 30 χιλιάδες... βαθμούς Κελσίου) και εκτόνωσης του αέρα κατά μήκος του διαύλου της ηλεκτρικής εκκένωσης. Πως δημιουργείται η βροντή Ο κρότος που ακούγεται οφείλεται στην διέλευση του ηχητικού κύματος μέσα από στρώματα ατμόσφαιρας με διαφορετική θερμοκρασία. Λόγω της τεράστιας διαφοράς στην διάδοσης του φωτός και του ήχου, η βροντή ακούγεται μετά την εκδήλωση της ηλεκτρικής εκκένωσης, ενώ αν μετρηθεί ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ κεραυνού και βροντής μπορεί να προσδιοριστεί η απόσταση μεταξύ του παρατηρητή και του σημείου πτώσης του κεραυνού. Γενικά η βροντή δεν ακούγεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 25 km από το σημείο της εκκένωσης, μπορεί όμως σε κάποιες περιπτώσεις να ακουστεί σε μεγαλύτερες αποστάσεις λόγω διάθλασης του ηχητικού κύματος. Τα προηγούμενα χρόνια οι παρατηρητές των μετεωρολογικών σταθμών συνηθιζόταν να καταγράφουν μια ημέρα ως ημέρα με καταιγίδα όταν ακουγόταν η βροντή. Μια τέτοια παράμετρος ωστόσο σήμερα θεωρείται μη ικανοποιητική.

Πνίγηκε κασκαντέρ στη νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ!

Posted: 22 Sep 2012 11:40 AM PDT

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας κασκαντέρ-δύτης κατά την διάρκεια γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο Τζονι Ντεπ. Το «Lone Ranger» σκηνοθεσίας Γκορ Βερμπίνσκι βάφτηκε με… αίμα, όταν τα μέλη του τεχνικού επιτελείου διαπίστωσαν πως δεν βγαίνουν φουσκάλες από την μάσκα του άτυχου νεαρού που βρίσκονταν μέσα σε μια τεράστια δεξαμενή με νερό. «Η καρδιά και η σκέψη μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του, ενώ θα διεξαχθεί έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Disney στα ΜΜΕ, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του κασκαντέρ από το τοπικό νοσοκομείο. Στην ταινία ο Johnny Depp, που έχει αίμα Cherokee στις φλέβες του, θα υποδύεται τον πολεμιστή Tonto, έναν ιθαγενή Αμερικάνο σε μια ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2013.

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης καλεί το ΚΚΕ

Posted: 22 Sep 2012 11:30 AM PDT

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου και στην οργανωμένη αντεπίθεση για ριζική ανατροπή, καλεί τους πολίτες το ΚΚΕ... «Ο μόνος δρόμος για να εμποδίσει και να σωθεί ο λαός από το νέο όλεθρο που φέρνουν η κυβέρνηση, η ΕΕ και η εγχώρια πλουτοκρατία, είναι η λαϊκή αποδέσμευση από τη λογική των θυσιών για την παραμονή στην ΕΕ και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας, ενώ δεν πρέπει να υπάρχει καμία αναμονή "νέων σωτήρων"», υπογραμμίζει το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του.

Βλέπει ψηλά ο Αστέρας

Posted: 22 Sep 2012 11:20 AM PDT

Την τρίτη του νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές πανηγύρισε ο Αστέρας, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στην Τρίπολη χάρη σε γκολ των Ράγιος και Περόνε και έπιασε Ολυμπιακό και Πανιώνιο στη βαθμολογία. Πρώτη ήττα για τους Χανιώτες που μείωσαν με τον Ουντότζι και πάλεψαν για την ανατροπή... Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τρίπολης χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Το αρχικό εικοσάλεπτο είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και εκτός από τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο, βαρέθηκαν μέχρι και οι τερματοφύλακες, οι οποίοι ίσως και να μην ακούμπησαν τη μπάλα σε αυτό το διάστημα. Στο εικοσιπεντάλεπτο που ακολούθησε, ο Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισε τον Πλατανιά στα καρέ του. Οι Κρητικοί, οι οποίοι στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν ξεχώρισαν για την καλή αμυντική τους λειτουργία (δεν είχαν δεχθεί καν γκολ πριν το σημερινό παιχνίδι), έχασαν τη συνοχή τους, δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να αναπτυχθούν κι έτσι οι Αρκάδες βρήκαν την ευκαιρία να φορτσάρουν για να κυνηγήσουν το γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος. Ο Αλβάρεζ «ξύπνησε» και πήρε πρωτοβουλίες, οι Ράγιος και Ναβάρο έγιναν πιο δραστήριοι και η ομάδα του Σάκη Τσιώλη άρχισε να δημιουργεί φάσεις. Στην πρώτη και στη δεύτερη, που έγιναν με διαφορά ενός λεπτού (21' και 22'), ο Κηπουρός νίκησε τον Αλβάρεζ που σούταρε από μακρινή απόσταση και τον Ντε Μπλάσις, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με το γκολ (κλασική ευκαιρία, με το πόδι έδιωξε ο γκολκίπερ του Πλατανιά). Στην τρίτη φάση, στο 34', ήταν η σειρά του Ποτουρίδη να σώσει τους φιλοξενούμενους αποκρούοντας με το σώμα το πλασέ του πολύ δραστήριου Ντε Μπλάσις. Ε, η τέταρτη ήταν τελικά και η φαρμακερή. Στο 43', λοιπόν, ο Ουσέρο έβγαλε γλυκιά σέντρα από δεξιά, ο Ντε Μπλάσις έκανε την κεφαλιά-πάσα προς τα πίσω και ο Ράγιος που ερχόταν ως τρέιλερ έστειλε με άψογο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα και όχι στο... δοκάρι όπως έκανε τρεις φορές στην Τούμπα την περασμένη εβδομάδα. Με άγχος... Τα όποια σχέδια έκανε ο Γιάννης Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, πήγαν περίπατο με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αστέρας μπήκε με φόρα στο ματς και στο 48' διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ναβάρο να «σερβίρει» στον Περόνε και τον Αργεντινό να νικά τον Κηπουρό με πανέμορφο πλασέ. Ο προπονητής του Πλατανιά αντέδρασε άμεσα αντικαθιστώντας τους δύο κεντρικούς του μέσους που δεν πήγαν καλά και ρίχνοντας στη μάχη τον Γκονζάλες στη θέση του Αγκιλέρα και τον Μιρτσέτα αντί του Κάλαϊτζιτς. Για αρκετή ώρα, ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Φούλοπ. Το έκανε όμως μία φορά και έβαλε φωτιά στο ματς. Ο Ουντότζι έπαιξε το «1-2» με τον Γκονζάλες στο 71' και με τρομερό διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδα στην ομάδα των Χανίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην «Αρκάς» Ουντότζι δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε. Η αγωνία κορυφώθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, καθώς ο Πλατανιάς προσπάθησε να κερδίσει μέτρα και να πιέσει τον Αστέρα και εν μέρει τα κατάφερε. Τού έλειψε βέβαια η μεγάλη ευκαιρία αν και ο Μαραγκουδάκης θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερη κεφαλιά στο 87' όταν βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο Αστέρας κράτησε μέχρι τέλους το προβάδισμα, πανηγύρισε την τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς και έπιασε στην κορυφή Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Όσο για τον Πλατανιά, σήμερα ήταν πιο φοβισμένος από ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα και τελικά το πλήρωσε, καθώς πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο και αναζήτησε με ζήλο το γκολ μόνο στο δεύτερο.

Κεδίκογλου: "Εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας ο Α.Τσίπρας"

Posted: 22 Sep 2012 11:10 AM PDT

Σε ιδιαίτερα καυστικούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στις αιτιάσεις του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ... Αλ. Τσίπρα στην ΚΠΕ του κόμματός του, στη διάρκεια της οποίας επιτέθηκε στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. «Κενός προγράμματος, εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, ο κ. Τσίπρας επιμένει σε μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ποντάροντας στον ξεπερασμένο λαϊκισμό του κρατισμού. Δικαιολογεί, έτσι, πλήρως την καταβαράθρωση της όποιας πολιτικής του αξιοπιστίας", σημείωσε ο κ.Κεδίκογλου και πρόσθεσε: όταν, επίσης, ο κ. Τσίπρας υιοθετεί συκοφαντική ανθελληνική φημολογία περί αμερικανικών προεκλογικών συνωμοσιών και επιμένει να θεωρεί διαπραγματευτικό «όπλο» την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, τότε δικαιολογεί και την εκτίμηση ότι είναι ο πλέον συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής». Σε ότι αφορά την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης: «Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Τσίπρα τη διαφορά μεταξύ των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου και των ανακοινώσεων του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Πάλι βιάστηκε να μιλήσει πριν ενημερωθεί. Του έχουμε ξαναπεί πρώτα να μελετάει και μετά να μιλάει. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού».

Με εντολή Σαμαρά ο φάκελος του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα

Posted: 22 Sep 2012 10:50 AM PDT

Στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές αποστέλλεται ο φάκελος που έχει εκπονήσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ)... σχετικά με πολιτικά πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε οικονομικού χαρακτήρα αδικήματα. Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να μεταβιβαστεί ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των πολιτικών προσώπων, που φέρονται να ελέγχονται, στον εισαγγελέα, μαζί με πλήρη περιγραφή της κατάστασης. Ζήτησε, επίσης, να παράσχει το ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα κάθε δυνατή βοήθεια που θα ζητηθεί για το θέμα αυτό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να μεταβιβαστεί ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των πολιτικών προσώπων, που φέρονται να ελέγχονται, στον εισαγγελέα, μαζί με πλήρη περιγραφή της κατάστασης. Ζήτησε, επίσης, να παράσχει το ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα κάθε δυνατή βοήθεια που θα ζητηθεί για το θέμα αυτό". Σχολιάζοντας την εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των 32 πολιτικών προσώπων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης δήλωσε: "Υπό το βάρος των αποκαλύψεων ο κ. Σαμαράς έκανε την ανάγκη φιλότιμο. Ο φάκελος των "32" να πάει και στη Βουλή. Ατιμωρησία αλά Ζήμενς, τέλος!"

You are subscribed to email updates from Enimerwsi.gr To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:41:00 π.μ.

[Best of the Best] [ ]

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
beast.. like if u think she's sex animal
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
love girl
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ...!
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [ ]

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
SEX BEAST
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
mo gostoza
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
Η Lacey έχει το KAΛΥΤΕΡΟ NTEKOΛΤΕ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΜΩΡΟ!
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 22 Sep 2012 06:20 PM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 3:20 π.μ.
sexy chubby.
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 03:20:00 π.μ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές