Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Διάσημος ηθοποιός βάζει τέλος στην καριέρα του λόγω Πάρκινσον!

Posted: 09 Aug 2012 03:15 PM PDT


Αντίο στην υποκριτική και τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ λέει διάσημος ηθοποιός...






αφού έχει χτυπηθεί από τη νόσο του Πάρκινσον.



Ο λόγος για τον Βρετανό Μπομπ Χόσκινς τον οποίο όλοι αγαπήσαμε μέσα από την ταινία«Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ» η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία. Εκπρόσωπός του ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός αναγκάζεται να εγκαταλείψει την καριέρα του λόγω της εύθραυστης υγείας του.

Ο Μπομπ Χόσκινς είναι σήμερα 69 ετών και για 40 ολόκληρα χρόνια ήταν αγαπητός στο κοινό της Μεγάλης Βρετανίας καθώς πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές σειρές, πριν εμείς τον γνωρίσουμε σε ταινίες του Χόλιγουντ. «Ο Μπομπ Χόσκινς θα ανακοινώσει ότι θα συνταξιοδοτηθεί μετά τη διάγνωση της νόσου του Πάρκινσον, που έγινε το περασμένο φθινόπωρο» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του και συνέχισε: «Θέλει να ευχαριστήσει όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί χρόνια και όλους τους θαυμαστές του που τον στήριξαν σε όλη του την υπέροχη καριέρα».
gossip-tv








Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η Νaomi Campbell καράφλιασε!

Posted: 09 Aug 2012 03:10 PM PDT

Tα μακριά μαλλιά είναι το πάθος της πλειοψηφίας των γυναικών!
Μια γρήγορη λύση για πλούσια μακριά μαλλιά είναι τα extensions.
Αυτό έκανε και το top model Νaomi Campbell αλλά η χρόνια εξάρτησή της απ΄αυτά, φαίνεται, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ξένος τύπος, την οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.
Η μαύρη γαζέλα έχει χάσει τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος το κεφαλιού της...Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι έπαθε αλωπεκίαση, όπως και πολλές άλλες διάσημες κυρίες, που φορούν χρόνια extensions.
Oι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ίμπιζα!



tromaktiko




Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Νέο... άθλημα! Πληκτρολόγηση μηνυμάτων!

Posted: 09 Aug 2012 03:05 PM PDT

Απ' ότι φαίνεται η διοργάνωση του Λονδίνου δεν είναι οι μόνοι Αγώνες που γίνονται αυτό το καλοκαίρι.
Στην Times Square της Νέας Yόρκης υπάρχει ένας εντυπωσιακός διαγωνισμός που ονομάζεται LG National Texting Competition.

Εκεί, πολλοί νέοι επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στη πληκτρολόγηση σύντομων μηνυμάτων (sms) και μάλιστα υπάρχει ήδη ένα παιδί θαύμα στο… άθλημα!

Ο 17χρονος Austin Wierschke έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής και πήρε τον τίτλο των πιο γρήγορων δακτύλων της Αμερικής. Σύμφωνα με το Associated Press, τα κριτήρια του διαγωνισμού είναι η ακρίβεια και η ταχύτητα στη συγγραφή.

Οι υποψήφιοι αγωνίζονται σε ένα QWERTY πληκτρολόγιο στο LG Optimus Zip Phone αντιγράφοντας φράσεις ή πληκτρολογώντας ό,τι τους υπαγορεύουν οι κριτές. Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι υποχρεωμένοι να τα πληκτρολογήσουν με… κλειστά τα μάτια!

Ο Wierschke κέρδισε σε όλες τις κατηγορίες και πήρε το βραβείο των 50.000 δολαρίων. Ο ίδιος δήλωσε στο πρακτορείο, όπως αναφέρει το Cnet, ότι σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα για τις σπουδές του.

Μία από τις αντιπάλους του, η Kelly Barracato, δήλωσε ότι δεν την εξέπληξε το αποτέλεσμα αφού μόλις είδε τον 17χρονο να πληκτρολογεί, είπε: «Οι αντίχειρες αυτού του ανθρώπου πετάνε».

tromaktiko


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Οι "μύθοι" του καλοκαιριού

Posted: 09 Aug 2012 03:00 PM PDT

Διαβάστε 5 διαδεδομένους μύθους για την υγεία και τη διατροφή
που συνδέονται με το καλοκαίρι, αλλά δεν έχουν επιστημονική βάση.
Η ζέστη του καλοκαιριού «κόβει» την όρεξη

Ο οργανισμός αντιμετωπίζει τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, αποβάλλοντας νερό μέσω της εφίδρωσης.

Κατά τη διάρκεια της πέψης αμέσως μετά από κάθε γεύμα, στο εσωτερικό του οργανισμού παράγεται επιπλέον θερμότητα, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να προσαρμόζεται με μεγαλύτερη δυσκολία σε αυτές τις θερμοκρασίες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα τροφής κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Η προσαρμογή στις κλιματικές συνθήκες της εποχής είναι άσχετη με το αίσθημα της όρεξης. Το αίσθημα της πείνας λειτουργεί κανονικά, απλά δεν έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα τα γεύματά μας.

Το καλοκαίρι επιβάλλεται να τρώμε μόνο βράδυ

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι προτιμούμε να τρώμε βράδυ, επειδή δεν έχει τόση ζέστη, όση το μεσημέρι, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγουμε να τρώμε όλη την ημέρα και το βράδυ να τρώμε τρία γεύματα μαζί.

Σε αυτήν την περίπτωση το φορτίο στο πεπτικό σύστημα είναι βαρύ και δεν διευκολύνεται η πέψη μας, προκαλώντας έτσι χειρότερη δυσφορία. Αποτέλεσμα η ποιότητα του ύπνου χειροτερεύει, ενώ έχουμε την τάση να τρώμε πολύ περισσότερο φαγητό.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας που πρέπει να τρώμε. Πραγματικός σύμμαχος σε αυτό αποτελεί το αίσθημα της πείνας που μπορεί να μας ειδοποιήσει πότε ακριβώς πρέπει να φάμε.

Το καλοκαίρι πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερο αλάτι

Η σύσταση είναι να καταναλώνουμε το καλοκαίρι τα φαγητά ελαφρώς αλατισμένα, επειδή το αλάτι συμβάλλει στην κατακράτηση υγρών, άρα στην μικρότερη απώλειά τους λόγω ζέστης. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς τρώμε άφθονο αλάτι με το φαγητό μας όλο τον χρόνο.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να προσθέτουμε περισσότερο αλάτι το καλοκαίρι, αλλά μάλλον να τρώμε λιγότερο αλάτι τον χειμώνα!

Οι διατροφικές οδηγίες, άλλωστε, συνιστούν κατανάλωση 5 - 6 γραμμαρίων αλατιού καθημερινά (ποσότητα που αντιστοιχεί περίπου σε ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού), ενώ στην καθημερινότητα η ποσότητα αυτή ξεπερνά τα 10 γραμμάρια κατά μέσον όρο.

Ειδικά όσοι έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, πρέπει να τρώνε 3 γραμμάρια αλάτι την ημέρα. Συνεπώς οι αυξημένες θερμοκρασίες του καλοκαιριού δεν μπορούν αν λειτουργούν ως δικαιολογία για την κατάχρηση αλατιού.

Το φαγητό μπορεί να μείνει εκτός ψυγείου, αν πρόκειται να το φάμε την ίδια μέρα

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες ευνοούν την ανάπτυξη μικροβίων. Επομένως, το μαγειρεμένο φαγητό, εφόσον έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, πρέπει να συντηρείται στο ψυγείο, αλλιώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναπτυχθούν παθογόνα μικρόβια σε αυτό (να «χαλάσει» όπως λέμε) και να προκληθούν γαστρεντερικά προβλήματα.

Συνεπώς, ό,τι περισσεύει το μεσημέρι από το φαγητό, πρέπει να μπαίνει σύντομα μετά το μαγείρεμα στο ψυγείο.

Τα καλοκαιρινά φρούτα παχαίνουν, λόγω… περισσότερης ζάχαρης

Οι περισσότεροι τρέφουν την αντίληψη πως τα φρούτα του καλοκαιριού είναι πιο ελκυστικά άρα και πιο «αμαρτωλά».

Στην πραγματικότητα, μία μερίδα οποιουδήποτε φρούτου περιλαμβάνει 15 γραμμάρια σακχάρων ανά 80 γραμμάρια καρπού.

Αυτό σημαίνει πως η αμαρτία δεν κρύβεται ούτε στους υδατάνθρακες-σάκχαρα, ούτε στην ελκυστική γεύση, αλλά στην ποσότητα που συνηθίζουμε να τα καταναλώνουμε.

Οι συστάσεις ορίζουν την κατανάλωση φρούτων σε 3 – 6 φρούτα την ημέρα, ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες του καθενός, όπου μία μερίδα φρούτου αντιστοιχεί σε μία φέτα καρπούζι ή πεπόνι, 2 βερίκοκα, ένα ροδάκινο ή 8-10 κεράσια ή σταφύλια.

Το παγωτό όταν λιώνει, χαλά και πρέπει να το αποφεύγουμε

Το παγωτό συντηρείται σε θερμοκρασίες ψύξης και πρέπει να καταλώνεται σύντομα αφού βγει από την κατάψυξη, ώστε να μην αναπτύσσονται μικρόβια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εάν λιώσει δεν τρώγεται, απλά πρέπει εφόσον λιώσει να καταναλωθεί όλο και να μην επιστρέψει σε κατάσταση ψύξης, διότι τότε αυξάνεται ο κίνδυνος να «χαλάσει».

Γι' αυτό συνιστάται να ελέγχονται τα παγωτά για να εντοπίζονται τυχόν κρύσταλλοι (αποτελούν ένδειξη ότι έχουν αποψυχθεί και επαναψυχθεί).

Εξίσου σημαντικό είναι τα ψυγεία πωλήσεως των παγωτών να βρίσκονται σε σκιερό μέρος και όχι εκτεθειμένα στον ήλιο.

Το κολύμπι αμέσως μετά το φαγητό, οδηγεί στον πάτο της θάλασσας

Η διαδικασία της πέψης απαιτεί να μεταφερθεί μεγάλη ποσότητα αίματος στο πεπτικό σύστημα και άρα να λείψει από τα άλλα όργανα του σώματος. Γι' αυτό όταν καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα φαγητού νιώθουμε υπνηλία (δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος).

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εάν φάμε ένα ελαφρύ γεύμα ή ένα σάντουιτς δεν μπορούμε να δροσιστούμε στην θάλασσα.

Απλά δεν πρέπει να κολυμπήσουμε στα βαθιά και πολύ έντονα, εφόσον η ελλιπής αιμάτωση των μυών μας μπορεί να προκαλέσει κράμπες και μούδιασμα ή σε περίπτωση που υπερκαταναλώσουμε φαγητό, δεν μπορούμε να πάρουμε τις κατάλληλες αναπνοές, ούτε η καρδιά μας μπορεί να αντλήσει αρκετό αίμα, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες και της πέψης και της κολύμβησης.

Από αυτήν την διαπίστωση όμως, μέχρι να αποφεύγουμε την οποιαδήποτε επαφή με το νερό μετά το φαγητό, επειδή «θα πάθουμε έμφραγμα», υπάρχει μεγάλη απόσταση, η απόσταση της λογικής από την υπερβολή, που πολλές φορές χαρακτηρίζει τους καλοκαιρινούς μύθους.
nutrimed.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Έπιασε γατόψαρο 2 μέτρων!

Posted: 09 Aug 2012 02:56 PM PDT

Μία 20χρονη γυναίκα από την Αγγλία
, η οποία έπιασε ένα τεράστιο γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και 13 εκατοστών, «έβαλε τα γυαλιά» στους έμπειρους ψαράδες και ειδικά στο αγόρι της.
Παρόλο που η ίδια έχει ύψος 1.58 μέτρων, τίποτα δεν την εμπόδισε να πιάσει ένα ψάρι που ζυγίζει 54 κιλά! Με το ψάρι αυτό, η Kirstin Hole έσπασε το ρεκόρ της μεγαλύτερης ψαριάς από γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου αγοριού της, Lee Pollard και των ψαράδων της περιοχής.

Μετά από μάχη μίας ολόκληρης ώρας, η Kirstin κατάφερε να τραβήξει έξω από το νερό το τεράστιο πλάσμα και μετά τις… απαραίτητες για το ρεκόρ φωτογραφίες και μετρήσεις, το άφησε να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Η Kirstin ψάρεψε το γατόψαρο κατά τη διάρκεια της εκδρομής της με τον Lee στο πάρκο Oakwood του Norfolk.

Η ίδια δήλωσε: «O Lee λατρεύει τα γατόψαρα και διοργανώνει εκδρομές σε ποτάμια όπως τον ποταμό Έβρο στην Ισπανία» και πρόσθεσε ότι μόλις έβγαλαν έξω το ψάρι έμειναν έκπληκτοι από το μέγεθός του. Το γατόψαρο δεν χωρούσε στην ψάθα 2 μέτρων που είχε το ζευγάρι για να βάζει τα ψάρια.
tromaktiko



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ο Πιστόριους στα 4x400μ.

Posted: 09 Aug 2012 02:52 PM PDT

Η Νότια Αφρική κέρδισε την ένσταση και θα λάβει μέρος στον τελικό των 4x400 μ.
, με τον Όσκαρ Πιστόριους να μην κρύβει τη χαρά του.

Ο 25χρονος σπρίντερ με τεχνητά μέλη δεν πρόλαβε να τρέξει, καθώς ο αθλητής της ομάδας του έριξε τη σκυτάλη, κάτι που ....



αποδείχθηκε πως έγινε με αντικανονικό τρόπο από αντίπαλο, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής να καταθέσει ένσταση που έγινε δεκτή.

Αμέσως μετά, ο Πιστόριους ευχαριστούσε το Θεό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter που θα είναι στον τελικό του αγωνίσματος.
i-diadromi


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



QUIZ: Ποιος διάσημος τραγουδιστής συνελήφθη γυμνός από την αστυνομία;

Posted: 09 Aug 2012 02:46 PM PDT

http://www.radar.gr/media/k2/items/cache/61f6d878b0208e424cc758f888100379_M.jpgΝτυμένος με μία φόρμα από χαρτί...


αυτή που δίνουν σε όσους δεν έχουν ρούχα να φορέσουν εμφανίστηκε κατά την έξοδό του από αστυνομικό τμήμα του Τέξας ο πασίγνωστος τραγουδιστής.Το προηγούμενο βράδυ είχε εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, και οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα… γυμνό.

Ο λόγος για τον διάσημο τραγουδιστή της κάντρι μουσικής, Ράντι Τράβις, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 22,000 δολαρίων περίπου.

Από το ατύχημα με το αυτοκίνητο, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε στο πρόσωπο…





radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Τα 20 πιο άσχημα σκυλιά όλων των εποχών

Posted: 09 Aug 2012 02:41 PM PDT

Οι ιδιοκτήτες των σκυλιών αυτών προφανώς τα λατρεύουν...



αλλά τα κακόμοιρα είναι τόσο άσχημα που προκαλούν γέλιο!























































































otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Διάσημοι στα πιο… μεθυσμένα τους

Posted: 09 Aug 2012 02:36 PM PDT


Ίσως δεν είναι και η πιο έξυπνη ιδέα να το ρίξεις έξω τη στιγμή που...








περιτριγυρίζεσαι από κάμερες. Μερικοί διάσημοι παρόλα αυτά το έκαναν και… ιδού τα αποτελέσματα!























Simon Cowell








Kelly Osbourne








Jessica Simpson








Madonna








Ryan Phillippe








Reese Witherspoon








Michelle Rodriguez








Kevin Spacey








Cindy Crawford








Mary Kate Olsen








David Arquette








Paula Abdul








Nick Nolte








Deena Cortese



 



Kirsten Dunst








Kate Moss








Guy Ritchie








Naomi Campbell








Mickey Rourke








Drew Barrymore








Lily Allen



 







otherside.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Δέκα παρανοϊκοί νόμοι

Posted: 09 Aug 2012 02:31 PM PDT



http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/11/baby_blanket-1-300x225.jpg
Διαβάστε δέκα παρανοϊκούς νόμους...











Ο φόρος της γενειάδας



Ο τσάρος Πέτρος ο Μέγας της Ρωσίας, από κάποιους θεωρείται ριζοσπάστης και από άλλους απολύτως παλαβός...



Κάτι νόμοι σαν αυτόν όμως τείνουν να τον κατατάξουν στην δεύτερη κατηγορία. Όχι μόνο φορολόγησε αυτούς που έφεραν γένια αλλά απαιτούσε να φέρουν και παράσημα με τα οποία παραδέχονταν ότι οι γενειάδες τους ήταν γελοίες.







Δηλώστε τα χρήματα από την διακίνηση ναρκωτικών







Αν φαίνεται ακατόρθωτο για μια κυβέρνηση να πείσει τους πολίτες να δηλώνουν όλα τα εισοδήματα τους στην εφορία, φανταστείτε πόσο τρελό είναι να τους λέει να δηλώσουν τα χρήματα που κέρδισαν από διακίνηση ναρκωτικών. Κι όμως, οι οδηγίες για την συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης από την Αμερικανική IRS (Internal Revenue Service)επιμένουν ότι «παράνομο εισόδημα, όπως χρήματα από την διακίνηση παράνομων ναρκωτικών, πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην φόρμα δήλωσης εισοδήματος 1040, γραμμή 21″ !!!.







Φόρος απελευθέρωσης σκλάβου







Στην Αρχαία Ρώμη θεσπίστηκε ένας φόρος γνωστός ώς φόρος απελευθέρωσης, ο οποίος ουσιαστικά απαιτούσε χρήματα από κάποιον που δεν ήταν πια σκλάβος. Σε μερικές περιπτώσεις επιβαλλόταν στους ιδιοκτήτες που αποφάσιζαν να απελευθερώσουν κάποιον αλλά τις περισσότερες φορές το χρέος έπεφτε στον πρώην σκλάβο που έπρεπε να παραδώσει το 10% της τιμής που είχε σαν σκλάβος στην Ρώμη.







Φόρος διαφωνίας με τον βασιλιά







Ο Oliver Cromwell (που δεν θεωρείται φυσικά πραγματικός βασιλιάς), θέσπισε αυτόν τον φόρο το 1655 για τους ευγενείς που εξακολουθούσαν να υπάρχουν στην Αγγλία αφότου ανέλαβε την εξουσία. Ο Cromwell χρησιμοποίησε μερικά από τα χρήματα που εισέπραττε για να χρηματοδοτήσει την πολιτοφυλακή που πολεμούσε εναντίον των άλλων ευγενών.







Ο φόρος ύπαρξης







Στην Αγγλία του 14ου αιώνα, θεσπίστηκαν αρκετοί φόροι της κατηγορίας poll taxes (φόροι που πρέπει να πληρώσουν όλοι οι ενήλικες ανεξαρτήτως εισοδήματος), με κορυφαίο τον φόρο που έπρεπε να πληρώσει κάποιος επειδή απλά και μόνο ζούσε. Κάποιες διαμαρτηρίες ξέσπασαν, κάποιοι χωρικοί επαναστάτησαν και έτσι ξεκίνησε η ιδιαιτέρως καταστροφική «εξέγερση των χωρικών».







Ο φόρος του βραβείου Νόμπελ







Οι χρηματικές απολαβές από ένα βραβείο Νόμπελ φορολογούνται από την Αμερικανική IRS. Αυτό θα λέγαμε ότι ακούγεται λίγο παράδοξο, μιας και σύμφωνα με τα λόγια του Alfred Nobel, το βραβείο απονέμεται σε αυτούς που «έχουν προσφέρει το μέγιστο όφελος στο ανθρώπινο γένος». Ωστόσο εκτός από τους Νομπελίστες, φορολογεί και τους κατόχους βραβείων Πούλιτζερ καθώς και άλλων χρηματικών επάθλων εκτός και αν δωρίσουν το βραβείο σε φιλανθρωπικό οργανισμό ή στην κυβέρνηση.







Ο φόρος των μεταναστών







Οι φόροι σε ξένους και μετανάστες δεν είναι καθόλου ασυνήθιστοι ακόμη και στον 20ο αιώνα. Ο Καναδάς ξεκίνησε να φορολογεί τους Κινέζους μετανάστες το 1885 και σταμάτησε το 1923. Ο τερματισμός του φόρου αυτού δεν οφείλεται στην ξαφνική αλλαγή συναισθημάτων απέναντι στους μετανάστες αλλά στην ολοκληρωτική απαγόρευση της εισόδου Κινέζων μεταναστών στην χώρα.







Ο φόρος του τζακιού







Όταν ένας μονάρχης ξεμένει από χρήματα και έχει ήδη φορολογήσει την ακίνητη περιουσία, τότε το μόνο που του απομένει είναι να φορολογήσει τυχαία τμήματα κατασκευών.



Το πρόβλημα με τον φόρο που επιβλήθηκε στην Αγγλία του 1660, ήταν ότι έπληττε κυρίως τις κατώτερες τάξεις (όπως γίνεται συνήθως, κάτι που οδήγησε αρκετούς να κρύβουν τις καμινάδες τους. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το 1684, όταν ξέσπασε πυρκαγιά που κατέστρεψε 20 σπίτια και σκότωσε 4 άτομα και η οποία οφειλόταν στις προσπάθειες ενός φούρναρη να κάνει χρήση της καμινάδας ενός γειτονικού σπιτιού.







Ο φόρος με την ονομασία Danegeld







Η ιστορία είναι γεμάτη με δυσβάσταχτους φόρους που πλήρωναν κάποιες χώρες σε άλλες ώς συνέπεια της ήττας τους στο πεδίο της μάχης. Έναν τέτοιο φόρο αναγκάστηκαν να πληρώνουν οι Σάξονες στους Δανούς που είχε την ονομασία Danegeld, δηλαδή φόρος του να μην σκοτώθηκαν από τους Δανούς. Το εξευτελιστικό προνόμιο του να είναι ο πρώτος που πλήρωσε τον φόρο αυτό, είχε ο βασιλιάς Etheired «ο απροετοίμαστος».







Ο φόρος του αλατιού







Όσο απίθανο και άν φαίνεται, το να φορολογήσει κάποιος το αλάτι είναι μια από τις πιο προβληματικές και απερίσκεπτες ιδέες στην ιστορία.







Η φορολογία στο αλάτι είναι μερικώς υπεύθυνη για την πτώση της Κινέζικης αυτοκρατορίας, ο Γαλλικός φόρος αλατιού (γνωστός ώς gabelle) συνεισέφερε στην Γαλλική επανάσταση και ο Γκάντι πήρε μέρος σε μια διαμαρτυρία εναντίον ενός τέτοιου φόρου το 1930, θέτοντας τα θεμέλια για ένα κίνημα ανεξαρτητοποίησης της Ινδίας από την Αγγλική κατοχή.





ipanic.gr






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Το μικρότερο σκυλί του κόσμου

Posted: 09 Aug 2012 02:26 PM PDT



Σύμφωνα με δημοσιέυμα της Daily Mail, το εικονιζόμενο σκυλάκι είναι...







υποψήφιο για τον τίτλο του μικρότερου εν ζωή σκυλιού στον κόσμο, τον οποίο μέχρι τώρα κατείχε ένας σκύλος από την Φλόριντα έχοντας 15 εκατοστά μήκος.



Το εικονιζόμενο πρόκειται για ένα κουτάβι που είναι διασταύρωση Τσιουάουα και Τζακ Ράσελ και όπως βλέπετε είναι σχεδόν ίδιο με ενα φλυτζάνι καφέ.



Ο κοντορεβυθούλης- Tiny, όπως το έχουν ονομάσει τα αφεντικά του, ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τα 4 αδέρφια του, ζυγίζει μόλις λίγα γραμμάρια και έχει μήκος λιγότερο από δέκα εκατοστά από την άκρη της μουσούδας έως το τέλος της ουράς του.







otherside.gr






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε που κάθονται αυτές οι κοπέλες!

Posted: 09 Aug 2012 02:20 PM PDT

Το ευχαριστιούνται κιόλας...








kamikazi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Ρεκόρ Γκίνες που θα σας αφήσουν άφωνους!

Posted: 09 Aug 2012 02:15 PM PDT

Από τα πιο περίεργα...










Το μεγαλύτερο φαλάφελ του κόσμου με βάρος 74,75 κιλά, δημιουργήθηκε στην Ιορδανία





Το μεγαλύτερο καπνιστό λουκάνικο του κόσμου, μάκρους 392 μέτρων στη Ρουμανία!





Το μεγαλύτερο αντρικό... σώβρακο στον κόσμο δημιουργήθηκε από 57 συμμετέχοντες

στο Λονδίνο. Το συγκεκριμένο εσώρουχο έχει διαστάσεις 5Χ1,5 μέτρα.





Αλεξιπτωτιστές σπάνε το ρεκόρ της ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο που σημειώθηκε

στο Πέπερελ, στη Μασαχουσέτη!





Ο Claudio Paulo Pinto «βγάζει» τα μάτια του από τις κόγχες τους, στο Μπέλο Οριζόντε,

στη Βραζιλία.





Ο Marco Hort από την Ελβετία έβαλε στο στόμα του 259 καλαμάκια!





Ο Aaron Caissie έχει καταφέρει να στερεώσει 17 κουτάλια στο πρόσωπό του.





Ο Steve Spalding μαζεύει 1.203 σταφύλια μέσα σε 30 λεπτά.





Το πρόγραμμα Reebok CrossFit, σε συνεργασία με καλλιτέχνες 3D τον Joe και τον Max,

έχουν φτιάξει την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ζωγραφιά 3D street art 1.160,4 τετραγωνικών

μέτρων στο West India Quays!





Ο Manoharan Manu, από το Τσενάι της Ινδίας, έβαλε ένα φίδι στη μύτη του και το βγάζει

από το στόμα του.



frappedoupoli.blogspot.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Πολιτικός αποκάλεσε τη Μαντόνα πρώην πόρνη

Posted: 09 Aug 2012 02:10 PM PDT

http://www.radar.gr/media/k2/items/cache/7404f17ae8de55270ef9435e4ae2b3dd_M.jpgΠολλά μέτωπα έχει ανοίξει τελευταία η βασίλισσα της ποπ...


τόσο με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της όσο και με της δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της."Όσο περνάει η ηλικία κάθε πρώην πόρνη θέλει να δίνει και μαθήματα ηθικής στον κόσμο. Ειδικά όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό".





Το παραπάνω σχόλιο έγραψε στο Twitter του ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκόζιν, απευθυνόμενος στη Μαντόνα, η οποία ζήτησε την απελευθέρωση των τριών μελών του γκρουπ Pussy Riot.



"Βγάλε το σταυρό που φοράς η τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο", πρόσθεσε ο Ρώσος αντιπρόεδρος.



Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Μόσχα η αμερικανίδα ποπ σταρ είπε ότι προσεύχεται για την απελευθέρωση των τριών γυναικών του γκρουπ Pussy Riot, οι οποίες βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση εδώ και πέντε μήνες και κινδυνεύουν να εγκλειστούν σε στρατόπεδο για τρία χρόνια επειδή τραγούδησαν ένα τραγούδι εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια εκκλησία.



Επίσης, στη συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη, η Μαντόνα εξέφρασε την υποστήριξή της στους ομοφυλόφιλους.





radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Χαροπαλεύει ο πρώην σύζυγος της Amy Winehouse

Posted: 09 Aug 2012 02:06 PM PDT

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=633102&w=400&h=300&q=80Να κρατηθεί στη ζωή παλεύει ο πρώην σύζυγος της Amy Winehouse...


ο άνθρωπος που την «μύησε» στον κόσμο των ναρκωτικών, περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατό της! Ο Blake Fielder-Civil νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση σε βρετανικό νοσοκομείο, μετά από χρήση ναρκωτικών και κατανάλωση αλκοόλ.Τον 30χρονο βρήκε σε άσχημη κατάσταση η σύντροφός του και μητέρα του 15 μηνών γιού του, Sarah Aspin, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο και αργότερα έγραψε στο Twitter: «να θυμάστε ότι η Amy Winehouse τον λάτρευε. Ας προσευχηθούμε γι' αυτόν».



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Blake πάσχει από ανεπάρκεια πολλών ζωτικών οργάνων και οι γιατροί τον έθεσαν σε κώμα, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην ξυπνήσει ποτέ ξανά…



Amy Winejouse και Blake Fielder-Civil γνωρίστηκαν σε παμπ το 2005 και παντρεύτηκαν το 2007 στο Μαϊάμι, ενώ χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Όπως είχε αποκαλυφθεί, ο 30χρονος ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την αδικοχαμένη τραγουδίστρια στον κόσμο των ναρκωτικών και των καταχρήσεων!





star.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Πατέρας έφτιαξε Roller coaster στην πίσω αυλή

Posted: 09 Aug 2012 02:00 PM PDT

Ένας πατέρας κατασκεύασε αυτοσχέδιο roller coaster με ύψος που ξεπερνά τα 3,6 μέτρα στην πίσω αυλή του σπιτιού του...


χρησιμοποιώντας σωλήνες PVC, ξύλο και σκυρόδεμα. Μπορεί να μην φαίνεται απόλυτα ασφαλές, όμως η κόρη του θα έχει να λέει πως ο μπαμπάς της έφτιαξε ολόκληρο roller coaster!











otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Αρκούδα... τουρίστρια

Posted: 09 Aug 2012 01:56 PM PDT

http://www.newpost.gr/var/thumbs/0808dv_nm_hotel_bear_400x300_625___.jpegΑπολαύστε το παρακάτω βίντεο με την αρκούδα-τουρίστρια...









newpost.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



VIDEO: 10 τύποι μεθυσμένων σε ένα πάρτυ

Posted: 09 Aug 2012 01:51 PM PDT

Οι 10 τύποι μεθυσμένων που μπορεί να σου τύχουν σε ένα πάρτυ…



Πρόσεξε, μπορεί να είσαι ένας από αυτούς!







otherside.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Απλά… Υπεράνθρωπος!

Posted: 09 Aug 2012 01:46 PM PDT

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2012/08/USAIN-BOLT-300x225.jpgΟ Γιουσέιν Μπολτ το έκανε και πάλι...

Με 19.32 αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης και στα 200μ και πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων το «νταμπλ»!Ο 26χρονος Τζαμαϊκανός είπε ότι θα γράψει ιστορία στο Λονδίνο και πραγματοποίησε την… απειλή του. Ούτε ο μεγάλος Καρλ Λιούις δεν είχε καταφέρει να πετύχει κάτι ανάλογο και ήρθε ο σπρίντερ από το Τρελάουνι να τους… τρελάνει όλους!





Με 19.32 ο Μπολτ πλησίασε το ολυμπιακό ρεκόρ που είχε πετύχει πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο (19.30) το κυριότερο, όμως, έγινε ζωντανός θρύλος! Προσπάθησε ο Γιόχαν Μπλέικ στα τελευταία μέτρα, όμως ήταν αδύνατον να νικήσει και με 19.44 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τζαμαϊκανή κυριαρχία στο αγώνισμα, με τον Γουόρεν Γουέιρ να συμπληρώνει την τριάδα των νικητών με 19.84 και νέο ατομικό ρεκόρ.

24ωρο


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δεν είχαν δει το φως της μέρας! Κρατούσε παιδιά και γυναίκες επί 10 χρόνια σε υπόγειο καταφύγιο

Posted: 09 Aug 2012 01:40 PM PDT

Μεταξύ των μελών της σέχτας περιλαμβάνονταν και 20 παιδιά
, το μικρότερο από τα οποία είναι 18 μηνών. Πολλά από αυτά είχαν γεννηθεί κάτω από τη Γη και δεν είχαν δει ποτέ... το φως της ημέρας μέχρι που εντοπίστηκαν από τις αρχές την 1η Αυγούστου.

Ένα 17χρονο κορίτσι ήταν έγκυος.

Η σέχτα αυτή ιδρύθηκε από τον 83χρονο Φαϊζραχμάν Σατάροφ, που αυτοανακηρύχθηκε προφήτης και το σπίτι του ανεξάρτητο ισλαμικό κράτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου Vesti.

Ο Σατάροφ ήταν σουνίτης ιερωμένος τη δεκαετία του 1970. Οι οπαδοί του ενθαρρύνονται να διαβάζουν τα γραπτά του, ενώ στους περισσότερους δεν επιτρεπόταν να βγαίνουν από το οκταώροφο καταφύγιο που δημιούργησε στο υπόγειο ενός κτιρίου, σύμφωνα με το Vesti.

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τη σέχτα και επεσήμαναν ότι θα την διαλύσουν αν συνεχίσει τις παράνομες δραστηριότητές της, όπως το να μην επιτρέπει στα μέλη της να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις, όμως η ρωσική αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κάποια από τα παιδιά να έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. Δικαστήριο θα αποφασίσει αν τα παιδιά θα μπορέσουν να παραμείνουν με τους γονείς τους.
lamiareport.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



5 τρόποι για να τον κάνεις να δεθεί μαζί σου! Ένας άντρας σου δίνει τα "κλειδιά"!

Posted: 09 Aug 2012 01:35 PM PDT

Να φταίει η πολλή τηλεόραση; Μήπως είναι ο άτιμος ο Jack που χάθηκε στον πάτο του Ατλαντικού
και όλες ψάχνουν να βρουν εκείνον στα μάτια κάθε αρσενικού; Είναι ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο των απανταχού μανάδων, που για χρόνια ετοιμάζουν... στρατιές θηλυκών που ζητούν έναν και μόνο τύπο άνδρα;

Το καλό παιδί, που όμως είναι και το απόλυτο αρσενικό και παράλληλα έχει χρήματα! Είναι ο από μόνος του φτιαγμένος και θα σε κάνει κυρά (το δούλα πάει περίπατο-και καλά κάνει δηλαδή), χωρίς όμως να καταπιέζει την φεμινίστρια μέσα σου, αλλά έχοντας στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να χρειαστεί να στη δώσει τη σφαλιάρα σου (σχήμα λόγου θέλω να πιστεύω)!

Κουράστηκες; Έλα που μέσα στο μυαλουδάκι σου περνούν όλα αυτά... Κλισέ, στερεότυπα, χαζοφαντασιώσεις, αδυναμίες και ανασφάλειες έχτισαν το προφίλ ενός άνδρα που δεν υπάρχει. Και έτσι εσύ κάνεις τα πάντα για να κρατήσεις εκείνον τον απόλυτο άνδρα, τον άνδρα το σωστό και το δόλωμα δεν τσιμπάει! Να σου πω εγώ τι πρέπει να κάνεις; Μου... αφήνεις το πηδάλιο; Έχουμε και λέμε...

1. Κάθε ζώο θέλει να του μιλάς στη γλώσσα του...
Το ίδιο κι εγώ! Και ναι, δεν είναι όλοι οι άνδρες φτιαγμένοι από την ίδια πάστα. Υπάρχει εκείνος που έχει ανάγκη από τα κομπλιμέντα του, τις φιλοφρονήσεις, τα καλά τα λόγια! Πες το κι εσύ μην τον σκας. Πέτα ένα τι ωραία που περάσαμε απόψε στο κρεβάτι. Μην τον αναγκάσεις να σου πει το κλασικό "σου άρεσε αγάπη μου;"! Είναι από την άλλη εκείνος ο άνδρας που δεν έχει ανάγκη από τέτοια πράγματα... Θέλει όμως πράξεις! Να βλέπει την αγάπη από εσένα με κινήσεις και όχι με λόγια! Όπως όταν σου λέει πως τον εκνευρίζει "τα μάλλα" που για να ετοιμαστείς σου παίρνει 3 ωρες κάθε φορά; Ε, θα τον σκλαβώσεις αν την επόμενη φορά τον κάνεις να εκπλαγεί με την ταχύτητα σου να ντυθείς για να βγείτε.

Με λίγα λόγια, παρατήρησε, τσέκαρε, βρες τον τρόπο που εκείνος αντιλαμβάνεται την αγάπη και φέρσου ανάλογα.

2. Κάνε χώρο να αναπνεύσει, κάνε χώρο να διαβεί...
Διαλυθείτε ησύχως. Αφήστε τον ασθενή να αναπνεύσει. Ελευθερώστε τον αέρα που... αναπνέει. Είναι κάποιοι άνδρες και για να ακριβολογώ, είναι όλοι οι άνδρες σύμφωνοι με αυτή την ιατρική συμβουλή. Ακόμη και αν η ζωή τους περιστρέφεται μόνο γύρω από τη σχέση τους, θέλουν να έχουν την αίσθηση πως μπορούν να κάνουν κάτι μόνοι τους. Ότι δηλαδή αν ήθελαν - που με τα χρόνια δεν θα θέλουν, να το δεις - μπορούν να κάνουν κάτι χωρίς να έχουν εσένα στο κεφάλι τους. Ειδικά αν είστε λίγο καιρό μαζί, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση μια γυναίκα που στέλνει 100 μηνύματα την ημέρα, μουτρώνει που δεν συναντιέστε και τους μεταφέρει αυτή τη νευρικότητα!

3. Δεν θέλω άλλη μαμά. Έχω τη δική μου και είναι υπερπροστατευτική
Αν και είναι αλήθεια πως με τα χρόνια όλοι οι άνδρες εξαρτώνται από τις συντρόφους τους σαν να είναι οι μανάδες τους, δεν θέλουν να το κάνεις από την αρχή. Και ίσως ακόμη κι όταν αυτό συμβαίνει δεν θέλουν να το καταλαβαίνουν. Καταλαβαίνεις πως αν με ρωτάς αν έφαγα ή αν πήρα μαζί μου ζακετάκι μην κρυώσω θα ξενερώσω για τα καλά. Δεν θέλω καλή μου γυναίκα νταντά! Σύντροφο θέλω που θα δείχνει ότι νοιάζεται σαν συνομήλικος, όχι σαν τη γιαγιά μου. Οπότε προσοχή στις δοσολογίες.

4. Ασκήσεις συμβατότητας! Ή απλά ανοχής...
Στον παιδικό ενθουσιασμό μου που βγαίνει στους κινηματογράφους η νέα ταινία του spiderman, καλό είναι να μην σουφρώσεις τα μούτρα σου σαν να έφαγες χαλασμένο φαγητό. Απέναντι στην αγάπη μου για τους Offspring δεν χρειάζεται να αντιδράς όπως η Ελένη Λουκά με τον Σάκη Ρουβά! Όλοι μας έχουμε αγάπες παλιές που όπως λένε είναι παντοτινές. Αν δεν σου αρέσουν οι super ήρωες δεν είναι ανάγκη να μου βγάλεις διάλεξη για την αμερικάνικη ψευτοηθική και επιφανειακή αντιμετώπιση των κοινωνικών ζητημάτων από την βιομηχανία του Hollywood. Ούτε βέβαια να μου αντιπροτείνεις το τελευταίο ερωτικό δράμα που κυκλοφόρησε ως εναλλακτική. Ή έρχεσαι και κάνεις υπομονή ή αποφεύγεις την παγίδα ευγενικά, με κάποια πολύ πειστική δικαιολογία!

Όσο για τη μουσική μου παιδεία, καλό θα ήταν να κάνεις προσπάθεια να μάθεις τα τραγούδια που μου αρέσουν. Αν δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι θα ξυπνήσεις μέσα μου τον Πυγμαλίωνα που προσπαθεί να μάθει στην αγαπημένη του όσα τον έκαναν - μουσικά πάντα - αυτό που είναι σήμερα. Κι είναι κάτι που θα με κάνει να σε λατρέψω περισσότερο κι από την περίπτωση να είχαμε τα ίδια μουσικά γούστα!

5. Απόφυγε επιμελώς τις λέξεις γάμος, εκκλησία, στέφανα...
Εντάξει, αν είσαι με κάποιον 5 χρόνια και τα πράγματα κυλούν όμορφα και ωραία δεν λέω! Ίσως κάποιος πρέπει να βάλει το θέμα του γάμου στο τραπέζι (αν πρέπει σώνει και καλά να παντρευτείς δηλαδή!). Αλλά στα ντουζένια μιας φρέσκιας σχέσης δεν κάνεις λόγο για το μυστήριο του γάμου ούτε καν για αστείο. Με κάνει να φρικάρω... Φαντάζομαι πως είσαι η κλασική - μυθοποιημένη γυναίκα - που κυνηγά τον τέλειο γαμπρό για να διαιωνίσει το είδος και να κάνει τη μαμά της περήφανη.

Ακολούθησε τις συμβουλές αυτές και θα δεις πως δεν θα ξεκολλά τα μάτια του από πάνω σου. Προσπάθησε όμως όλο αυτό να το κάνει φυσικά... Μην είσαι σαν το ρομπότ! Μην μοιάζεις λες και παίζεις κάποιον ρόλο γιατί τότε όλα θα καταρρεύσουν. Άλλωστε αν όντως περνάς καλά με τον άλλο, όλα όσα σου ανέφερα παραπάνω θα έρθουν από μόνα τους! Σαν να τα ήξερες από πάντα!
tlife.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι "ξεσηκώνει" τους άνδρες;

Posted: 09 Aug 2012 01:31 PM PDT

Είχες φανταστεί πέρα από τη συμπεριφορά σου και την ομορφιά σου τι μπορεί να ξεσηκώνει τους άντρες;
Ρωτήσαμε φίλους και συναδέλφους να μας πουν ποιες από τις κινήσεις που κάνουμε και αφορούν στην εξωτερική μας εμφάνιση και την περιποίηση του εαυτούς μας μπορεί να είναι σέξι για εκείνους.
Πολλά από αυτά ίσως να μην έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σου...

Το ασυναίσθητο άγγιγμα των μαλλιών μας.
Αποδικοποιώντας τη γλώσσα του σώματος έχει γραφτεί ότι όταν μια γυναίκα πιάνει ασυναίσθητα τα μαλλιά της ενδιαφέρεται ερωτικά γι' αυτόν που έχει απέναντί της. Είτε συμβαίνει, είτε όχι ένα είναι το γεγονός: όσους άντρες κι αν ρωτήσαμε όλοι συμφώνησαν ότι μια γυναίκα που χαϊδεύει τα μακριά, πλούσια μαλλιά της είναι σέξι. Ακόμη και όταν δεν είναι η Megan Fox!

To να απλώνεις κρέμες και αντηλιακά στο σώμα σου.
"Μας αρέσει πολύ να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και ειδικά όταν το κάνεις με απαλές κινήσεις". Πράγματι, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια απαλή και περιποιημένη επιδερμίδα; Απλώς, την επόμενη φορά που θα απλώσεις στο σώμα σου αντηλιακό καν' το με τρυφερές κινήσεις. Έτσι περνάς στους άλλους το μήνυμα ότι αγαπάς τον εαυτό σου κι έχεις απαίτηση από τον άλλο να σε αγαπήσει εξίσου.

Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη για να διορθώσεις το μακιγιάζ σου.
Δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ για να τον κάνεις δικό σου. Αρκεί να βγάλεις από την τσάντα το μικρό σου καθρεφτάκι, να αγγίξεις απαλά τα χείλη σου και να προσποιηθείς ότι κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις. Αυτό σε συνδυασμό με τα μισάνοιχτα χείλη σου θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια σε αυτό που θες. Εξάλλου, όπως μας είπαν "Η εικόνα σου την στιγμή που περιποιείσαι τον εαυτό σου είναι άκρως ελκυστική!".

Οι λαβές του έρωτα.
Κι όμως, η κοιλιά και τα πλαϊνά της θεωρούνται από τις πιο ερωτογενείς ζώνες. Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι λέγονται και λαβές του έρωτα; Τι λένε, όμως, οι άντρες γι' αυτό; "Δεν είμαι τέλειος γι' αυτό και δεν απαιτώ από τη φίλη μου να είναι αψεγάδιαστη. Οι μικρές της ατέλειες, όπως μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα την κάνουν ακόμη πιο σέξι".

Κι ένα ακόμη tip: Μην τον ζαλίζεις με τα κιλάκια που πήρες στην κοιλιά. Ακόμη και αν δεν το έχει προσέξει, θα τον προκαλέσεις να το κάνει. Εκτός αυτού, η εικόνα σου να μουρμουράς είναι τρομερό turn off για τους άντρες!

Τα μαλλιά που τα παίρνει ο αέρας.
Ο αέρας του νησιού σε κάνει να γίνεσαι έξαλλη για τα κατεστραμμένα σου μαλλιά; Τα καλά νέα είναι ότι οι άντρες θεωρούν την εικόνα αυτή πολύ σέξι (ok, χωρίς εσένα να είσαι έξαλλη). Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα σου συμβεί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι σα να νιώσεις σαν την Beyonce on stage. Πολύ, πολύ ποθητή και γεμάτη αυτοπεποίθηση!
kouinet.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Γιατί και με ποιον τσακώθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Νάξο

Posted: 09 Aug 2012 01:26 PM PDT

Eίπε να χαλαρώσει στις διακοπές του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
και μέχρι τώρα μια χαρά τα κατάφερνε, μέχρι που τσακώθηκε με...

κάτοικο της Νάξου και μάλιστα μπροστά στην κάμερα του Star.



Όλα άρχισαν όταν ο παρουσιαστής πήγε με την αγαπημένη του Κατερίνα στο λιμάνι της Νάξου, για να πάρουν το πλοίο για Κουφονήσια, όπου αποφάσισαν, έτσι για αλλαγή, να περάσουν μερικές μέρες.



Ενώ το ζευγάρι περίμενε να επιβιβαστεί στο πλοίο, ένας κάτοικος του νησιού του είπε χαμογελώντας: "Είσαι ο μόνος στο νησί που δεν θα χαιρετούσα. Καλά είμαι υποχρεωμένος να ακούω την μουσική σου σε όλο τον Άγιο Προκόπιο;".



Ο Γρηγόρης αρχικά δεν αντέδρασε και παρέμεινε καθισμένος στο μηχανάκι του ήρεμος, αλλά ο κάτοικος δεν έλεγε να σταματήσει: "Από τον εκθειασμό της τηλεόρασης στον εκθειασμό της παραλίας" του είπε και αυτό έκανε τον παρουσιαστή να αντιδράσει: "Πλάκα μου κάνεις . Δεν τα λες σοβαρά", απάντησε ο Γρηγόρης και κουβέντα στην κουβέντα "άναψαν τα αίματα" και ο διάλογος των δυο αντρών άρχισε να γίνεται έντονος.



Ο κάτοικος μάλιστα είπε ότι άνθρωποι σαν κι αυτόν κατέστρεψαν το νησί και, αν δεν θέλει να του μιλάει, να σηκωθεί να φύγει! Ο Γρηγόρης δεν άντεξε: σηκώθηκε από το μηχανάκι και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κατοίκου, ενώ η Κατερίνα έτρεξε πίσω του για να τον ηρεμήσει.



"Άντε τώρα μην σου ρίξω καμιά κουτουλιά", είπε ο παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια όλο το πλοίο τον άκουσε να φωνάζει από το γκαράζ: "Δεν με παρατάτε! Δεν πουλάω λούσα! Με ένα απλό μηχανάκι κυκλοφορώ, όχι με τζιπάρες"

sigmalive.com



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ένα χωριό πάνω στα δέντρα! [video]

Posted: 09 Aug 2012 01:21 PM PDT

Μία καλύβα στην παραλία αναζητούσαν οι Mateo και Erica Hogan
όταν επισκέφθηκαν την Κόστα Ρίκα. Αντ' αυτού έφτιαξαν ένα δεντρο-χωριό μέσα στο δάσος.



Ο Mateo Hogan ερωτεύτηκε τη χώρα όταν βρέθηκε εκεί για να κάνει σερφ. Στις επόμενες διακοπές επέμεινε η Erica να τον ακολουθήσει. Ήθελαν και οι δύο να βρουν ένα μικρό καταφύγιο στους τροπικούς για να ξεφεύγουν από τις μελαγχολικές ημέρες του Κολοράντο. Είχαν στο νου τους μία καλύβα για σέρφερ στην παραλία ή ένα μπάνγκαλοου στο δάσος.



Κατά τύχη όμως έπεσαν πάνω σε μία αγγελία για πώληση γης. Η ομορφιά του τοπίου τους κέρδισε και επιδίωξαν να γίνουν οι ιδιοκτήτες και για έναν επιπλέον λόγο: το πωλητήριο έλεγε πως η γη μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως καλλιεργήσιμη, κάτι που σημαίνει πως κάποιος αγοραστής θα μπορούσε να κόψει τα δέντρα!



«Ήταν μεγαλύτερη έκταση από αυτή που θέλαμε αρχικά να αγοράσουμε. Και μια νύχτα σκέφτηκα: τι ωραία δέντρα υπάρχουν εκεί, αν φτιάχναμε δεντρόσπιτα;»



Το ζευγάρι έπεισε φίλους και συγγενείς να επενδύσουν στη γη- ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά- και να φτιάξουν τα δικά τους δεντρόσπιτα.



Τελικά έφτιαξαν 24 δεντρόσπιτα στην περιοχή Finca Bellavista την τελευταία 5ετία, σχηματίζοντας στην πραγματικότητα ένα ολόκληρο χωριό.



Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο








planitikos.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Αυτοκτόνησε όταν είδε τι έγραψε η κοπέλα του στο facebook!

Posted: 09 Aug 2012 01:16 PM PDT

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 30χρονος Ιταλός από την Πάντοβα
όταν η κοπέλα του έγραψε στο προφίλ της στο Facebook ότι... είναι «single».

Οι δύο τους ήταν μαζί αρκετά χρόνια και έδειχναν στο φιλικό τους περιβάλλον ότι ήταν ευτυχισμένοι, παρά τις λίγες φυσιολογικές διαφωνίες στο πλαίσιο μιας σχέσης.

Όταν όμως η νεαρή σύντροφος του 30χρονου αποφάσισε ότι ήθελε να χωρίσει γράφοντας στο προφίλ της στο Facebook ότι πλέον είναι «single» εκείνος δεν το άντεξε. Πήρε λοιπόν το τουφέκι από τη συλλογή του νεκρού πατέρα του, όταν η μητέρα του με την οποία έμενε έλειπε από το σπίτι, πήγε στην αποθήκη και αυτοκτόνησε. 

Ο 30χρονος ζούσε μια ήσυχη ζωή όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του, αλλά λίγες ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό είχε δείξει κάποια ανησυχητικά σημάδια. Προφανώς ήταν φανατικός χρήστης του Facebook μέσω του οποίου ξεσπούσε ζητώντας ίσως συμπαράσταση ή βοήθεια από τους φίλους του, μια και την τελευταία εβδομάδα είχε γράψει φράσεις όπως «δεν αντέχω άλλο», «νιώθω μόνος», που πρόδιδαν την ψυχολογική του κατάσταση. Όπως φαίνεται όμως οι εικονικοί ή πραγματικοί φίλοι του δεν έδωσαν σημασία στις φράσεις του...

Ήταν μέσα στη ζωντάνια, αστειευόταν πάντα. Είχε χάσει τον πατέρα του μικρός και η μητέρα του ζούσε αποκλειστικά για εκείνον. Ήταν πολύ εργατικός και καλό παιδί, δήλωσε η μητέρα ενός φίλου του 30χρονου στην εφημερίδα Il Messaggero.

Το τραγικό περιστατικό αυτό θυμίζει την περίπτωση του 16χρονου μοντέλου Gabrielle Joseph από την Βρετανία που ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι θα αυτοκτονήσει επειδή ένα αγόρι ακύρωσε το ραντεβού τους για σινεμά μέσω μηνύματος στο κινητό της. Η πανέμορφη Gabrielle δεν άντεξε αυτό που η ίδια αντιλήφθηκε ως απόρριψη και αφού έγραψε στο προφίλ της «απόψε θα αυτοκτονήσω», πήγε στο κοντινότερο σιδηροδρομικό σταθμό κι έπεσε στις ράγες.
prismanews.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές