Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τελετή Λήξης Λονδίνο 2012 φωτογραφίες

Posted: 12 Aug 2012 03:29 PM PDT


London 2012 Olympic Games Closing Ceremony

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:






η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια θα συζούσα με ντίλερ!

Posted: 12 Aug 2012 03:25 PM PDT


Αυτό δήλωσε η ελληνικής καταγωγής
τραγουδίστρια..
Τουλίσα Κοντοστάβλος, η οποία πιστεύει ότι η καριέρα της την έσωσε από μία ζωή μέσα στην εξαθλίωση!

«Αν δεν είχα γίνει τραγουδίστρια, μάλλον θα συζούσα με κάποιον ντίλερ ναρκωτικών και θα ζούσα σε εργατική πολυκατοικία».
«Φαντάζομαι ότι θα είχα κάνει και ένα-δυο μωρά γιατί δεν θα είχα κάτι άλλο να κάνω».

Η Τουλίσα Κοντοστάβλος είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2012 σύμφωνα με το ανδρικό περιοδικό «FHM».
kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τα μάτια μαρτυρούν τη σεξουαλική έλξη

Posted: 12 Aug 2012 03:19 PM PDT

Ερευνα επιστημόνων έδειξε πως η διαστολή της κόρης είναι αντίστοιχη της διέγερσης των...


σεξουαλικών οργάνων!



Η διαστολή της κόρης είναι μια πολύ καλή ένδειξη της σεξουαλικής προτίμησης ενός ανθρώπου. Ερευνα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο του Κορνέλ (ΗΠΑ) σε εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες, στρέιτ και γκέι, έδειξε ότι η διαστολή της κόρης όταν βλέπουν μια σεξουαλική εικόνα είναι αντίστοιχη της διέγερσης των σεξουαλικών τους οργάνων.



Τη σχέση της κόρης του ματιού με τη σεξουαλική έλξη την είχαν καταλάβει οι άνθρωποι από πολύ παλιά. Τον 16ο αιώνα, οι γυναίκες της ισπανικής και της ιταλικής αριστοκρατίας χρησιμοποιούσαν τον χυμό του τοξικού βοτάνου μπελαντόνα για να διαστείλουν τις κόρες των ματιών τους, ώστε να δείχνουν πιο σαγηνευτικές.



Η νέα έρευνα είναι το πρώτο πείραμα του είδους σε μεγάλη κλίμακα που καταδεικνύει την ταύτιση της διαστολής της κόρης των ματιών με αυτό που οι άνθρωποι δηλώνουν ότι τους προκαλεί σεξουαλική διέγερση.

«Αν ένας άνδρας δηλώνει στρέιτ, η κόρη του διαστέλλεται με τις εικόνες γυναικών. Αν δηλώνει γκέι, αυτό συμβαίνει με τις εικόνες ανδρών», λέει ο Ριτς Σάβιν-Γουίλιαμς, αναπτυξιακός ψυχολόγος και επικεφαλής της έρευνας στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ.



Οι κόρες διαστέλλονται με οτιδήποτε όμορφο κι αγαπημένο βλέπει ο άνθρωπος, είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο του πρόσωπο είτε για ένα αντικείμενο τέχνης. Η διαστολή είναι σημάδι ότι «ανάβουν τα λαμπάκια» στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, που ελέγχει τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή.



Συνήθως, οι ερευνητές μελετούν τη σεξουαλική διέγερση μετρώντας τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα των εθελοντών. Στους άνδρες αυτό γίνεται με τη μέτρηση της περιφέρειας του πέους και στις γυναίκες με μια συσκευή που μετρά την αλλαγή στην πίεση των αιμοφόρων αγγείων στα τοιχώματα του κόλπου.



Ομως, κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους μελέτες, ενώ άλλοι δεν διεγείρονται όταν βρίσκονται σε εργαστηριακό περιβάλλον.



Το πείραμα. Γι' αυτό οι επιστήμονες στο Κορνέλ δοκίμασαν μια άλλη μέθοδο. Διάλεξαν 165 άνδρες και 160 γυναίκες, στρέιτ, γκέι και αμφιφυλόφιλους, και τους έδειξαν βίντεο με ανδρικό και γυναικείο αυνανισμό. Παράλληλα, κατέγραφαν τη διαστολή της κόρης των ματιών τους με ειδικές κάμερες, ενώ τους έβαλαν να δηλώσουν γραπτά τα συναισθήματά τους.



newsit

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο καπετάνιος και το πειρατικό πλοίο

Posted: 12 Aug 2012 03:15 PM PDT

Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου...


όταν ακούγεται δυνατή η φωνή του παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι:



- «Πειρατικό δεξιά μας»





- «Γρήγορα φέρτε μου το κόκκινό μου πουκάμισο», φωνάζει ο καπετάνιος.



Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τον ρωτάει:



- «Γιατί θέλεις το κόκκινο πουκάμισο;»



- «Κοίτα, μπορεί να πληγωθώ και δεν θέλω να φαίνεται το αίμα και να χάσει το ηθικό του το πλήρωμα» του απαντά εκείνος.



Γίνεται η μάχη και βυθίζεται το πειρατικό.



Σε λίγες μέρες νέα κραυγή από τον παρατηρητή:



- «ΔΩΔΕΚΑ πειρατικά μπροστά μας!!!»



Και αμέσως μετά η φωνή του καπετάνιου:



- «Το καφέ μου παντελόνι γρήγορα !!!»



tsantiri.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Πως να προσελκύσετε ερωτικά κάποιον σύμφωνα με το ζώδιο του

Posted: 12 Aug 2012 03:09 PM PDT

Σας ενδιαφέρει ερωτικά ένας Κριός ; Ωραία, δεν
χρειάζεται να κάνετε τίποτε εσείς ! Θα τα κάνει...

όλα αυτός ! Εσείς φροντίστε απλά να περιφέρεστε σε μία τέτοια ακτίνα απόστασης που να γίνεστε εύκολα αντιληπτή από αυτόν. Αν ο Κριός που σας ενδιαφέρει είναι «βέρος» τότε θα έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα κρύβει έναν μικρό Καζανόβα μέσα του (παρεμπιπτόντως, ο Καζανόβας ανήκε στο ζώδιο του Κριού). Έτσι, αν του αρέσετε είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σας προσεγγίσει αμέσως σχεδόν μόλις σας ξεχωρίσει. Προσέξτε, όμως. Το στάδιο της κατάκτησης είναι πολύ σημαντικό εδώ. Μην κάνετε το λάθος και του παραδοθείτε με την πρώτη γιατί τότε θα θεωρήσει ότι σας κατέκτησε πολύ εύκολα, θα βαρεθεί και μετά ίσως να μην καθίσει για πολύ μαζί σας. Αντισταθείτε όσο μπορείτε στις αρχικές εφορμήσεις του, αφήνοντας όμως και κάποια υπονοούμενα για να μην τον παγώσετε τελείως. Αν κάποια στιγμή ζευγαρώσετε, θα πρέπει να ξέρετε ότι τον Κριό δεν τον συγκινούν τόσο οι λεπτές και ρομαντικές ατμόσφαιρες, τα δείπνα με τα κεριά και τα τυχόν κουκλάκια που θα του προσφέρετε όσο οι στιγμές αντιπαράθεσης και έντασης. Για τον Κριό έρωτας σημαίνει υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης. Πιο εύκολα θα σας ερωτευτεί αν τον κερδίσετε στις ρακέτες ή αν πιείτε μία μπύρα μαζί του, βλέποντας στην τηλεόραση κάποιο ματς, φωνάζοντας και χειρονομώντας. Θα ενθουσιαστεί μαζί σας γιατί μία τέτοια, ακριβώς, γυναίκα αναζητά, μία γυναίκα που να τον ακολουθεί στις εξορμήσεις του για «ράφτινγκ» στον Αχελώο, για «μπάντζι» στον Ισθμό ή στις κόντρες που ενδεχομένως θα κάνει με το μηχανάκι του ! Επομένως, αν δεν έχετε το τσαγανό αφήστε το καλύτερα. Αξίζει, πάντως, τον κόπο γιατί στο σεξ ο Κριός είναι σκέτος Ταρζάν !



ΤΑΥΡΟΣ



Είναι λιγάκι δύσκολο να ξεφύγετε από τη γοητεία αυτού του παιδιού της Αφροδίτης. Κάθεται νωχελικά δίπλα σας στην πλαζ, στο καράβι ή στο ξενοδοχείο και κάθε τετραγωνικό του καλοχτισμένου σώματος του (φανταστείτε τον Κώστα Κακαβά στα νιάτα του), κάθε πόρος του δέρματος του αποπνέει έναν μοναδικό, κάπως ντροπαλό, ρουστίκ σεξουαλισμό που σας καθηλώνει. Παριστάνει τον αδιάφορο αλλά δεν είναι καθόλου. Ο Ταύρος συγκινείται πολύ από την ομορφιά και τη θηλυκότητα οπότε αν διαθέτετε αυτά τα στοιχεία θα σας κοιτάζει κρυφά και θα έχει ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό του : πως θα κάνει το κορμί σας δικό του. Και λέμε το κορμί σας γιατί ο Ταύρος, χωρίς να είναι ρηχός ή χυδαίος, νιώθει, αισθάνεται ή ακόμη και σκέφτεται κυρίως μέσα από το σώμα του ! Το σώμα σημαίνει πολλά γι' αυτόν. Επομένως, στα πρώτα στάδια της επαφής σας δεν χρειάζεται να πείτε πολλά πράγματα. Αφήστε το σώμα σας να μιλήσει για σας. Σε αυτή τη φάση αυτός δεν θα είναι ιδιαίτερα αυθόρμητος και εκδηλωτικός. Ο Ταύρος για λόγους αυτοπροστασίας έχει αργούς ρυθμούς και για να μην πατήσει καμία πεπονόφλουδα το πηγαίνει λάου - λάου. Το γεγονός είναι, όμως, ότι κρύβει μέσα του ένα ηφαίστειο. Όπως θα μάθετε μετά, του αρέσει πολύ να τον χαϊδεύουν και να τον φιλούν στον λαιμό. Μία άλλη χρήσιμη πληροφορία γι΄ αυτόν είναι ότι ο Ταύρος διαθέτει «λεπτά» αισθήματα. Είναι, μεν, κρυφορομαντικός αλλά σαν ζώδιο της Γης ο ρομαντισμός του θα ανεβαίνει και ο έρωτας του θα φουντώνει ανάλογα με το πάχος του πορτοφολιού σας. Είναι, πάντως, ένας πολύ σταθερός άντρας και η σχέση σας μαζί του είναι πιθανό να συνεχιστεί και μετά τις διακοπές. Βασικά του μειονεκτήματα είναι η ζήλια του και η φοβερή του κτητικότητα.



ΔΙΔΥΜΟΙ



Ζητάτε έναν έρωτα χωρίς επιπλοκές, ένα απλό και ανώδυνο καλοκαιρινό φλερτ που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα τώρα και που μετά από λίγες εβδομάδες είτε θα το ξεχάσετε είτε θα το κουβαλήσετε μαζί σας στη πόλη με τη μορφή γραμμάτων και κανενός τηλεφωνήματος που και που ! E, τότε ένας «Δίδυμοι» είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σας ! Σας κάνει, που θα τον βρείτε ; Ίσως τον κοιτάζετε, κιόλας ! Λεπτός και αέρινος είναι δίπλα σας στην πλαζ και διαβάζει με έναν «ιντελεκτουέλ» αέρα κάποιο βιβλίο ή εφημερίδα. Μην σας αποκαρδιώνει το ύφος. Στην πραγματικότητα ένας τέτοιος τύπος παρακαλάει να πιάσει κουβέντα μαζί σας. Ίσως, μάλιστα, σας πλησιάσει αυτός πρώτος, λέγοντας σας μία έξυπνη ατάκα. Είναι βέβαιο ότι στην αρχή θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ενθουσιάσει με τον πνευματώδη χαρακτήρα του, με όλα εκείνα τα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά πράγματα που θα σας λέει. Στη συνέχεια, όμως, ίσως ανακαλύψετε ότι ο Δίδυμος σας δεν είναι ανάλογα εντυπωσιακός και αποτελεσματικός στην πεζή καθημερινότητα. Ίσως δείτε να βγαίνει πολύ γρήγορα στην επιφάνεια ένας ευμετάβλητος, ασταθής και νευρικός χαρακτήρας. Ένας «βέρος» Δίδυμος είναι εγκεφαλικός οπότε μην περιμένετε μεγάλο πάθος και ατέλειωτους ερωτικούς μαραθώνιους μαζί του. Για τον τύπο αυτόν είναι πιο σημαντικό να μιλάει για τον έρωτα παρά να τον κάνει. Ακόμη, λοιπόν, και στις πιο καυτές σας στιγμές ίσως σας χαλάσει την ατμόσφαιρα καθώς θα επιχειρεί να ανοίξει μαζί σας παράλληλο διάλογο. Γενικά, στον έρωτα βαριέται εύκολα. Έχει ισχυρή περιέργεια και του αρέσει να πειραματίζεται. Τελικά ίσως αποδειχτεί καλύτερος σαν αδελφάκι σας και σαν φίλος σας παρά σαν ερωτικός σας σύντροφος.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Κάτι στο «μπεμπέ» ύφος του τύπου που βρίσκεται δίπλα σας δημιουργεί τρυφερά συναισθήματα ; Κάτι πάνω του σας είναι οικείο και σας θυμίζει κάποια οικογενειακή σας φιγούρα ; Τότε, κατά πάσα πιθανότητα έχετε δίπλα σας έναν Καρκίνο ! Ίσως, μάλιστα να μην είναι μόνος του αλλά να έχει φέρει και τη γιαγιά του, τα ανιψάκια του, τη μισή του οικογένεια ! Αυτό διευκολύνει τα πράγματα γιατί όλο και κάποιο παιδάκι θα σας βρέξει με το κουβαδάκι του και πιάσετε κουβέντα μαζί του. Θυμηθείτε ότι στο πρόσωπο ενός Καρκίνου μπορεί να συνυπάρχουν η ευαισθησία και η σκληρότητα και ότι η δεύτερη δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει γιατί είναι μόνο ένα «κέλυφος». Από κει και πέρα δεν έχει σημασία τι θα του πείτε αλλά ο τρόπος που θα του το πείτε. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο να μάθει πράγματα για σας, να ακούσει τις εμπειρίες σας όσο το να «ζεσταθεί» ψυχικά μαζί σας. Θα πρέπει να λειτουργείτε, λοιπόν, με βάση το συναίσθημα και να διαθέτετε αρκετή ευαισθησία έτσι ώστε να διαισθάνεστε από πριν το τι μπορεί να τον πληγώσει. Αν ανήκετε στους πολύ παρορμητικούς και εγκεφαλικούς τύπους θα καταλάβετε γρήγορα ότι το πράγμα δεν τσουλάει και ότι ο άνθρωπος που σας συγκίνησε τόσο και που θέλατε να γνωρίσετε σαν τρελή γίνεται μπροστά σας όλο και πιο «μυγιάγγιχτος» και κλείνεται στο καβούκι του. Αντίθετα, αν ζητάτε την αίσθηση της ζεστασιάς και της πληρότητας που φέρνει η ανθρώπινη επαφή τότε ο Καρκίνος είναι ο άνθρωπος σας. Στον έρωτα είναι αρχικά ντροπαλός και θέλει ρομαντικές ατμόσφαιρες. Τον μπλοκάρει ότι το βίαιο και επιθετικό. Του αρέσουν οι θηλυκές - μητρικές γυναίκες, με πλούσιο στήθος και έντονες καμπύλες. Θα θυμάται για πολύ καιρό τις στιγμές που ζήσατε μαζί και ίσως σας αναζητήσει και μετά το καλοκαίρι.



ΛΕΩΝ



Αυτόν τον τύπο δεν τον έχετε βάλει στο μάτι μόνο εσείς αλλά πιθανώς και δεκάδες άλλοι μια και είναι το αστέρι της περιοχής όπου παραθερίζετε. Εάν βρίσκεστε στην πλαζ ο τύπος αυτός θα είναι ο πιο μαυρισμένος, ο πιο μυώδης, ο πιο ακτινοβόλος, εκείνος που θα παίζει ρακέτες εντυπωσιακά κλέβοντας την παράσταση. Πρόσθετα χαρακτηριστικά του ; Ψηλός (συνήθως), καστανόξανθος, με μαλλί «χαίτη». Μιλάμε για ένα σύγχρονο πριγκιπόπουλο το οποίο θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον γαλαζοαίματη για να πλησιάσετε. Μετράει, πάντως και το να είσαστε εντυπωσιακά όμορφη, επιβλητική, γενναία. Θα τον εντυπωσίαζε π.χ. αν κάνατε μία εντυπωσιακή βουτιά από τον ψηλότερο βατήρα της πλαζ. Θα «έπιανε», επίσης, το να αδιαφορούσατε παντελώς γι' αυτόν και να αρχίζατε να χτενίζετε τελετουργικά το μακρύ ξανθό μαλλί σας. Πόντους στα μάτια του θα κερδίζατε και αν καθόταν δίπλα σας και σας έβλεπε να είσαστε το κέντρο προσοχής της παρέας σας. Το παρουσιαστικό μιας γυναίκας μετράει πολύ για τον Λέοντα που έχετε βάλει στο μάτι. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη μέρα που θα ζευγαρώσετε μαζί του. Θα βρεθείτε ξαφνικά να «παρελαύνετε» στις τοπικές καφετέριες, παραλίες, κεντρικές αρτηρίες κ.λ.π. για να επιδεικνύεστε στους ντόπιους «υπηκόους» σας και να αποσπάτε τον θαυμασμό τους. Στο ξενοδοχείο θα περνάτε λίγες μεν αλλά καυτές στιγμές. Ο Λέων διαθέτει αστείρευτη ενεργητικότητα και έναν ανεξάντλητο ερωτισμό. Προσέξτε, όμως, γιατί πάνω στην έξαψη του μπορεί να ξυπνήσει μέσα του η αγριόγατα και να σας κόψει καμιά δυνατή δαγκωνιά. Την ώρα του έρωτα καλό είναι να φωνάζετε και να ουρλιάζετε όσο το δυνατόν περισσότερο, μια και ο άντρας αυτός λατρεύει τις γυναίκες που εξωτερικεύουν αυτό που νιώθουν (και που τον επαινούν διαρκώς).



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Στην εποχή μας δύσκολα βρίσκουμε ανθρώπους που να έχουν μέσα τους αγνά και ενάρετα στοιχεία. Να, όμως, που κάθισε δίπλα σας ένας τέτοιος. Καθάρισε προσεκτικά την άμμο από τα σκουπίδια και άπλωσε την ψάθα του. Έβγαλε τα ρούχα του, τα δίπλωσε κατά μήκος των τσακίσεων τους και τα έβαλε προσεκτικά στην τσάντα του. Από κει μέσα έβγαλε δεκάδες αξεσουάρ (μίνι ομπρέλα ηλίου, αντηλιακό, αλοιφή για τα τσιμπήματα αχινών και εντόμων κ.λ.π.). Σκέφτεστε παρακολουθώντας τον ότι πρόκειται για κάποιον υποχονδριακό τύπο όταν ξαφνικά, από κίνητρα που ούτε ο ίδιος ο ψυχίατρος σας θα μπορούσε να προσδιορίσει, σας δημιουργείται μία έντονη επιθυμία να τον γνωρίσετε. Πρέπει να ξέρετε ότι γενικά ο Παρθένος είναι συνεσταλμένος και διακριτικός, οπότε θα πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Παρόλο το αρχικό «γκρινιάρικο» του ύφος θα αποδειχτεί πιο καταδεκτικός -ίσως και πιο φλύαρος- από ότι αναμένατε. Πριν κάνετε, όμως, αυτό το βήμα σκεφτείτε πρώτα μήπως μυρίζουν οι μασχάλες σας, μήπως έχουν πιάσει «μάκα» τα νύχια σας ή τα αυτιά σας, μήπως τα ρούχα σας είναι τσαλακωμένα και βρώμικα. Όλα αυτά ενοχλούν αφάνταστα έναν Παρθένο και αν τα δει πάνω σας όπως πηγαίνετε να του μιλήσετε είναι ικανός να το βάλει στα πόδια. Αν, όμως, είσαστε καθαροί, τακτικοί, θρησκευόμενοι και έχετε ατσαλένια νεύρα τότε βρήκατε το ταίρι σας ! Από σεξ, τώρα, πως τα πάμε ; E, μη τα ζητάμε και όλα. Ένας Παρθένος είναι βασικά εγκεφαλικός τύπος, του αρέσει να μιλάτε την ώρα του σεξ και είναι ανοιχτός σε πειραματισμούς (όχι, όμως, σε ότι θεωρεί «βρόμικο»). Δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε ηφαίστειο αλλά θα κάνει το παν για να σας ευχαριστήσει. Αφήστε που θα σας επισκευάσει και το καζανάκι που τρέχει στο ξενοδοχείο σας.



ΖΥΓΟΣ



Η εμφάνιση του, οι κινήσεις του, το ντύσιμο του όλα πάνω του αποπνέουν μία μοναδική αρμονία και χάρη που σας μαγνητίζει ακατανίκητα και σας τραβάει σαν υπνωτισμένους πάνω του. Δεν είναι τυχαίο κυρίες μου. Έχει ρίξει πάνω σας τα μάγια του ο Ζυγός, ο μεγάλος γητευτής του ζωδιακού, το ζώδιο που έχει μάστερ στο φλερτ και διδακτορικό στα χάδια και στα φιλιά ! Να τον, τώρα, που κατεβάζει (προμελετημένα) τα γυαλιά του για να σας κοιτάξει και εσείς κεραυνοβολείστε από τη γοητεία του, από το ερωτικό κύμα που εκπέμπουν τα πλάνα μάτια του. Όλα πάνω σε έναν Ζυγό αποσκοπούν σε έναν και μοναδικό σκοπό: στη σαγήνεψη των εκπροσώπων του αντίθετου φύλου ! Ο Ζυγός είναι από τους λίγους άντρες που δεν είναι μισογύνης και που αγαπάει πραγματικά τη γυναίκα. Ακριβώς, όμως, γι΄ αυτόν τον λόγο θέλει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα από γυναίκες κοντά του. Δύσκολα θα παραμείνει μόνο σε μία. Τι σας νοιάζει, όμως, εσάς ; Εσείς θέλετε απλά να περάσετε καλά στις διακοπές σας. Ε, τότε έχετε βρει τον πιο κατάλληλο άνθρωπο ! Ο Ζυγός είναι εξαιρετικά συντροφικός και συνεργάσιμος. Κοντά του δεν θα νιώσετε ούτε στιγμή παραμελημένη. Θα παραμερίζει για να περάσετε, θα σας ανοίγει αμέσως την πόρτα του αμαξιού του. Επιπλέον, είναι μεγάλος διπλωμάτης και θα «σβήνει» γρήγορα τις όποιες διαφορές προκύπτουν ανάμεσα σας. Ζώντας μαζί του θα βρεθείτε σε λεπτές και ραφινάτες ατμόσφαιρες. Παρόμοια συνεργάσιμος είναι και στο σεξ όπου μπορεί να αποδειχθεί αρκετά θερμός, χωρίς όμως μεγάλες εξάρσεις. Αντιπαθεί τις βιαστικές και άγαρμπες κινήσεις. Γενικά, ο Ζυγός «εισπράττει» έντονα την κάθε είδους δυσαρμονία. Αν νοιώσει να υπάρχει δυσαρμονία στη σχέση σας θα απομακρυνθεί με τον πιο πολιτισμένο τρόπο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Σκορπιός και ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές ; Σα να λέμε ένεση χωρίς να πονέσετε ! Δεν το αποκλείουμε τελείως να συμβεί αλλά συνήθως τα δύο αυτά πράγματα δεν πάνε μαζί. Και για να ολοκληρώσουμε την παρομοίωση με την ένεση, εσείς για να ζητάτε καλοκαιριάτικα έναν Σκορπιό φαίνεται να υποφέρετε από κάτι. Μόνο οι βασανισμένες ψυχές βγαίνουν σε άγρα αυτού του το τόσο ακραίου, παθιασμένου και μεταμορφωτικού ζωδίου. Κοντά σε έναν Σκορπιό μπορεί να γιατρευτείτε τελείως αλλά μπορεί και να χειροτερέψετε ραγδαία. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Εξωτερικά, βέβαια, τίποτε δεν θα προδίδει τα στοιχεία αυτά στον εκπρόσωπο του ζωδίου που κάθεται δίπλα σας. Θα δείχνει ένα συνηθισμένο, ήσυχο άτομο (μόνο αν είσαστε πολύ δεκτικοί θα πιάσετε έναν μυστηριώδη μαγνητισμό πάνω του). Τα φαινόμενα κυρίες μου απατούν. Δίπλα σας κάθεται ένα ζωντανό «Τόμαχουκ», ένας «πύραυλος» ικανός να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η πρώτη σας επαφή μαζί του μπορεί να περιέχει στοιχεία έντασης και καχυποψίας. Ο Σκορπιός θα σας περάσει πρώτα ακτινογραφία για να ανακαλύψει τις αληθινές σας προθέσεις και μετά θα σας ανοιχτεί (κάπως). Σε αυτό το στάδιο συμπεριφέρεται σκληρά αλλά όσο περνάνε οι ημέρες θα ανακαλύπτετε έναν πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο άνθρωπο που αγαπάει βαθιά και παθιασμένα. Στο σεξ, δεν το συζητάμε ο Σκορπιός είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς. Ο έρωτας μαζί του θυμίζει απεγνωσμένη πάλη ζωής ή θανάτου. Θυμηθείτε ότι ο Σκορπιός δεν κάνει επιφανειακές σχέσεις, παρά μόνο για να πετύχει κάποιον σκοπό. Μην προσπαθήσετε, λοιπόν, να παίξετε μαζί του γιατί θα το πληρώσετε ακριβά. Η εκδίκηση του θα έρθει και θα είναι ανηλέητη. Σε γενικές γραμμές, ο Σκορπιός θα σας ζητήσει την ίδια την ψυχή σας αλλά και θα σας προσφέρει τη δική του ! Συνιστάται μόνο για σκληρούς παίχτες.



ΤΟΞΟΤΗΣ



Έχει μόλις ξεπεζέψει από το μηχανάκι του ή κατέβει από το τζιπ του και στρώθηκε δίπλα σας. Η εμφάνιση του και η συμπεριφορά του είναι ανέμελες. Κάποια χαρακτηριστικά πάνω του σας κάνουν να σκεφτείτε ότι είναι ξένος αλλά το βιβλίο που διαβάζει είναι Ελληνικό. Που και που του ξεφεύγουν κάτι γελάκια. Επιτέλους, να ένας απροσποίητος, ευδιάθετος και χαρούμενος, τύπος που θα θέλατε να γνωρίσετε για να σας φτιάξει το καλοκαίρι σας ! Ανοίξτε του κουβέντα απλά και αυθόρμητα, σαν να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Το μυστικό με τον Τοξότη είναι να νιώθει πάντα ελεύθερος. Αν αισθανθεί ότι τον περιορίζουν ή τον δεσμεύουν θα το βάλει στα πόδια ! Δώστε του την εντύπωση ότι για σας η ανεξαρτησία σας είναι ύψιστο αγαθό και θα ενθουσιαστεί ! Θα έρθει κοντά σας για να σας πει κάποιο ανέκδοτο ή για να σας μιλήσει για τα ταξίδια του. Κάποια στιγμή ίσως πάει και σε πιο προχωρημένα θέματα, όπως στο νόημα της ζωής, το Σύμπαν κ.λ.π. Ο Τοξότης κρύβει μέσα του έναν φιλόσοφο. Κοντά του θα μάθετε πολλά και πέρα από ταίρι σας μπορεί να γίνει και πνευματικός οδηγός σας. Είναι φυσιολάτρης γι' αυτό ετοιμαστείτε να επισκεφτείτε μαζί του φαράγγια, διάσελα, ερημονήσια, να κοιμηθείτε σε σκηνές κ.λ.π. Είναι καλοπροαίρετος και δεν κολλάει σε λεπτομέρειες. Από την άλλη, επειδή είναι πληθωρικός και βιαστικός μπορεί κάποια στιγμή να σας πληγώσει χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Στον έρωτα, σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι μπορεί να γίνει θερμός εραστής, χωρίς να είναι το σεξ αυτοσκοπός γι' αυτόν. Μέσα στη μεγάλη σας έξαψη, για παράδειγμα, μπορεί να τον νιώσετε ξαφνικά να αποστασιοποιείται και να αρχίσει να συλλογίζεται κάποια ιδέα που του κατέβηκε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό !



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Στην αρχή, ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου που θα καθίσει δίπλα σας ενδέχεται να μην σας εντυπωσιάσει. Η όλη του εμφάνιση είναι συντηρητική και μετρημένη, το σώμα του ενδεχομένως ασκητικό. Όσο θα περνάει η ώρα, όμως, θα αρχίσετε να διακρίνετε μία «κούλ» αταραξία πάνω του που θα σας εντυπωσιάσει. Ο Αιγόκερος είναι, γενικά, ένα ζώδιο πολύ ώριμο, πειθαρχημένο, στωικό, γήινο. Κάτι πάνω σε αυτόν τον άντρα μπορεί να σας θυμίζει πατρική φιγούρα (παρόλο που θα είναι μικρότερος από ότι νομίζετε) και να που το ειδύλλιο αρχίζει ! Πως, όμως, να τον πλησιάσετε ; Ο Αιγόκερος δεν πιστεύει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλάει στα καλά καθούμενα στον διπλανό του και ίσως θεωρήσει μία τέτοια σας κίνηση απρεπή. Καλύτερα να του μιλήσετε μετά από μερικές μέρες, όταν θα έχει γίνει συνήθεια το να βρίσκεστε δίπλα - δίπλα στην πλαζ (ή αλλού). Ο άντρας αυτός δεν βιάζεται ποτέ και αφήνει τα πράγματα να ωριμάσουν πριν ανοίξει την καρδιά του και πριν εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Έτσι, στον στενό χρονικό ορίζοντα των διακοπών ίσως να μην προλάβετε να φτάσετε σε κάτι ολοκληρωμένο μαζί του. Σε τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να συνεχίζατε τη γνωριμία σας στην πόλη. Ένας Αιγόκερος ελέγχει τις κινήσεις του και δεν κάνει επιπολαιότητες. Ώρες - ώρες θα φαντάζει περισσότερο σαν κηδεμόνας σας παρά σαν ένας σχεδόν συνομήλικος σύντροφος σας. Με το πέρασμα του χρόνου ο άνθρωπος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο ζεστός και εκδηλωτικός από ότι νομίζατε στην αρχή. Ένας Αιγόκερος δίνει εξωτερικά την εντύπωση ενός απαθούς ανθρώπου αλλά μέσα του τρέχει καυτή λάβα. Στον έρωτα μπορεί να αποδειχθεί ένας μεγάλος τεχνίτης, ένας ακούραστος και ακαταπόνητος εραστής ικανός να σπάσει όλα τα ρεκόρ αντοχής !



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Στη διπλανή σας παρέα υπάρχει κάποιος που αναλύει με εμβρίθεια παρουσιαστή τοκ - σόου τη διεθνή πολιτική σκηνή, αναφέρει εκτενώς όλα τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζωικά και φυτικά είδη και προασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των ιθαγενών της Μπουργκίνα Φάσο. Κοιτάτε καλά γύρω σας αλλά δεν βλέπετε πουθενά στολές οικολόγων. Η διπλανή σας είναι μία συνηθισμένη παρέα και ο τύπος που μιλάει είναι μάλλον Υδροχόος ! Η προσωπικότητα του σας σκλαβώνει και σας εξιτάρει. Άλλο τόσο και η εμφάνιση του. Τον θέλετε δικό σας, για να σας κάνει τέτοιες αναλύσεις και στο κρεβάτι, στα διαλείμματα των κολασμένων σας στιγμών. Προσοχή, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ! Το να πιάσετε κουβέντα με έναν Υδροχόο είναι πανεύκολο, αρκεί να του φέρετε μία τεκμηριωμένη αντίρρηση σε αυτά που λέει. Θα τον εντυπωσιάσετε και θα τον έχετε μετά για πολύ ώρα δίπλα σας, καθώς θα σας αραδιάζει μία υψηλού επιπέδου και οριακά ακαταλαβίστικη διαλεκτική. Εδώ, ακριβώς, βρίσκεται το λεπτό σημείο. Μην βιαστείτε σε αυτή τη φάση να του εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Ο Υδροχόος είναι ένα τρομερά εξελιγμένο ζώδιο και θεωρεί τα συναισθήματα σαν ένα είδος αναφυλαξίας, σαν ένα αναγκαίο κακό στον άνθρωπο. Θα πρέπει, λοιπόν, σε πρώτη φάση να επιδιώξετε να γίνετε φίλοι μαζί του, μέχρις ότου η φιλία σας μεταλλαχτεί αβίαστα σε κανονική σχέση. Και με έναν Υδροχόο στο πλευρό σας είναι βέβαιο ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές μια και θα βρεθείτε στα πιο απίθανα μέρη και θα ζήσετε τις πιο ασυνήθιστες καταστάσεις. Στον έρωτα δεν είναι ιδιαίτερα θερμός αλλά είναι πολύ απελευθερωμένος. Ίσως κάποια στιγμή καλέσει στο κρεβάτι σας και τον καλύτερο φίλο/φίλη του. Το 'παμε, άλλωστε, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της κοινοκτημοσύνης !



ΙΧΘΕΙΣ



Τον κοιτάτε λοξά στη διπλανή σας ξαπλώστρα, το ίδιο κάνει και αυτός. Κάτι σας θυμίζει αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι. Τώρα που το καλοσκέπτεστε φέρνει λιγάκι στον κωμικό ηθοποιό Τσέβι Τσέις, έχοντας στο ύφος του και μία δόση από Δημήτρη Πιατά ! Ναι, είναι ένα γλυκό ψαράκι που σας έχει αναστατώσει και ονειρεύεστε μαζί του τρυφερές στιγμές. Η επαφή σας μπορεί να ξεκινήσει με έναν τρόπο λιγάκι κωμικοτραγικό. Εκεί που περνάει καμαρωτός μπροστά σας μπορεί να πατήσει κανέναν αχινό ή να γλιστρήσει. Εσείς διακρίνεστε για την ευαισθησία σας και θα τρέξετε να τον βοηθήσετε. Για λίγο θα γίνετε γι' αυτόν η νοσοκόμα του και σας πληροφορώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας ερωτευτεί σφόδρα ένας Ιχθείς ! Αν, μάλιστα, έχετε και κάποια μόνιμη σωματική ή ψυχική ατέλεια ακόμη καλύτερα. Το ψαράκι αυτό θα κάνει σκοπό της ζωής του να σας δώσει άπειρη αγάπη και να σας ανακουφίσει από τη λύπη και τη στεναχώρια σας. Θα αναπτυχθεί ένα πολύ βαθύ συναίσθημα ανάμεσα σας, ένα αίσθημα αγάπης ανακατεμένης με λύπη. Μαζί του θα βρεθείτε, τον πρώτο ιδίως καιρό, σε διαστάσεις ονειρικές και παραμυθένιες αλλά όσο εξελίσσεται η σχέση σας μπορεί να αρχίσει να σας κουράζει η παράξενη και ακατανόητη συμπεριφορά του, οι συχνές του μεταπτώσεις, η ασυνέπεια του. Στον έρωτα οι Ιχθείς είναι πολύ τρυφεροί και φροντίζουν να ικανοποιούν όλα τα ερωτικά γούστα του συντρόφου τους, ακόμη και αν το πράγμα πηγαίνει προς τον μαζοχισμό. Τον εξιτάρουν απίθανες λεπτομέρειες, όπως τα λεπτά δάκτυλα των ποδιών βαμμένα με ένα παράξενο βερνίκι. Είναι με τον τρόπο τους άτομα ερωτικά αλλά δύσκολα περιορίζονται σε μία μόνο σχέση. Μπορεί κάποια στιγμή να τσακώσετε το ψαράκι σας να παρέχει τις φιλανθρωπικές του υπηρεσίες και αλλού !



pinnokio.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



QUIZ: Ποια είπε: Eάν δεν έχεις μεγάλα οπίσθια είσαι ένα τίποτα;

Posted: 12 Aug 2012 03:04 PM PDT

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι διάβασαν την πρόσφατη συνέντευξη της...


Sofia Vergara στο περιοδικό Allure.H ίδια δήλωσε: «Δεν μου αρέσει όταν ο κώ**ς μου γίνεται μικρότερος. Στη Λατινική Αμερική εάν δεν έχεις μεγάλο κώ*ο, είσαι ένα μηδενικό»!









Αναφερόμενη στη σχέση της με τη γυμναστική είπε: «σιχαίνομαι να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Όταν γυμνάζομαι, η διάθεση μου είναι χάλια. Ποτέ δεν περιλάμβανα στο πρόγραμμα μου τη γυμναστική»!



star.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Αμερικανός ολυμπιονίκης έχει τατουάζ γραμμένο στα ελληνικά

Posted: 12 Aug 2012 03:00 PM PDT

Ryan Steven Lochte... ο Αμερικανός ολυμπιονίκης που έχει τατουάζ γραμμένο στα ελ
Ο πολλά υποσχόμενος ολυμπιονίκης της
κολύμβησης έχει ήδη 11 ολυμπιακά μετάλλια...

στο ενεργητικό του, αλλά και ένα τατουάζ στην πλάτη, με ελληνικούς χαρακτήρες!



Ένας κροκόδειλος και από επάνω η λέξη "Πρώτα" η οποια συμβολίζει τον συναγωνισμό, αλλά και την θέση που θέλει να κατακτά πάντα ο αθλητής!









athensbars.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



4 εθισμοί που μπορεί να μην γνωρίζετε ότι έχετε!

Posted: 12 Aug 2012 02:54 PM PDT


Γνωρίζετε ότι ο πονοκέφαλος που έχετε
τελευταία μπορεί να είναι σύνδρομο στέρησης από την καφεΐνη;
 Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είστε εθισμένοι με τη δουλειά σας, με το ίντερνετ ή με την αγαπημένη σας εκπομπή; Ανακαλύψτε αν σας αφορά κάποια μορφή εθισμού χωρίς να το γνωρίζετε…
1. Εθισμένοι στον καφέ
Αν κάθε πρωί ξυπνάτε πίνοντας το καφεδάκι σας ή όταν πηγαίνετε στο γραφείο πριν ξεκινήστε τη δουλειά παραγγέλνετε τον καφέ σας, μάλλον κάνετε ότι κάνουν και οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας. Αν όμως πίνετε πολλούς καφέδες και όταν σας λείπει ο καφές γίνεστε οξύθυμοι ή έχετε πονοκέφαλο, τότε ίσως είστε εθισμένοι στην καφεΐνη. Ακόμη όμως και αν ο καφές δεν είναι η αδυναμία σας, το ίδιο μπορεί να σας συμβαίνει και επειδή έχετε εθιστεί σε κάποιο άλλο ρόφημα που περιέχει καφεΐνη όπως πολλά αναψυκτικά ή το τσάι. Όπως και οι περισσότερες εθιστικές ουσίες έτσι και η καφεΐνη ενεργοποιεί το σύστημα  «ανταμοιβής» στον εγκέφαλο μας και μιμείται την αδενοσίνη, ένα μόριο που δρα κατευναστικά για το νευρικό σύστημα και βοηθάει στην έλευση του ύπνου.
Όταν πίνουμε κάποιο ρόφημα με καφεΐνη οι υποδοχείς του εγκεφάλου αντί να δεσμεύουν την αδενοσίνη, δεσμεύουν την καφεΐνη. Η τελευταία ωστόσο δεν έχει ακριβώς τις ίδιες επιδράσεις με την αδενοσίνη  καθώς αντί να ηρεμεί το νευρικό σύστημα του προκαλεί υπερδιέγερση. Όσο περισσότερη καφεΐνη λαμβάνετε, τόσο περισσότερο την έχετε ανάγκη για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Ακόμη η καφεΐνη αυξάνει την παραγωγή ντοπαμίνης που ενεργοποιεί με τη σειρά της τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που την καθιστά εθιστική. Ναυτία, κούραση, πονοκέφαλος και πόνοι στο στήθος είναι μερικά από τα συμπτώματα που προκαλεί ο εθισμός στην καφεΐνη.
2. Μανιακοί με το Ιντερνετ;
Αν και το  ίντερνετ δεν έχει παρά μερικές δεκαετίες που έχει μπει στη ζωή μας, για πολλούς έχει πάψει να είναι ένα απλό χόμπι και έχει μετατραπεί σε εθισμό.  Δεν είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αυτό αν αναλογιστεί πόσες ώρες της ημέρας ξοδεύουμε σήμερα πολλοί από μας μπροστά από τις οθόνες του υπολογιστή μας. Από τη στιγμή που η δουλειά μας, οι κοινωνικές μας επαφές ή και η ψυχαγωγία μας γίνεται ολοένα και πιο εξαρτώμενη από την τεχνολογία, είναι λογικό κάποιοι να δυσκολεύονται να βάλουν όρια στη χρήση της. Σύμφωνα με έρευνα υπολογίζεται ότι σήμερα περίπου το 10 με 15% των ανθρώπων είναι εθισμένο στο ιντερνετ. Για τους εθισμένους ο χρόνος το να είναι συνδεδεμένοι και να σερφάρουν στο διαδίκτυο έχει προτεραιότητα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Η αποχή από το διαδίκτυο δημιουργεί σε όσους είναι εθισμένοι συμπτώματα στέρησης και μπορεί να αισθάνονται εκνευρισμό, να νοιώθουν μόνοι ή να υποστούν κατάθλιψη, όταν δεν μπορούν να περνούν αρκετό χρόνο στο διαδίκτυο
3. Μήπως είστε «κολλημένοι» με τη δουλειά
Ο όρος «Εργασιομανής» είναι πολύ διαδεδομένος στις μέρες μας, αν και με την ανεργία να καλπάζει ίσως θα αρχίσει να γίνεται λίγο δύσκολο να αποκτήσει κανείς αυτή τη μορφή εθισμού. Ακόμη όμως και αν ξοδεύετε πολύ χρόνο στην εργασία σας και είστε αφιερωμένοι στο επάγγελμά σας, αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είστε εργασιομανής. Οι εργασιομανείς βρίσκουν λόγους για να δουλέψουν, ακόμα και αν δεν υπάρχει ουσιαστική ανάγκη για αυτό, ενώ  το μυαλό τους είναι συνεχώς κολλημένο στη δουλειά τους. Η εργασιομανία είναι μια ψυχαναγκαστική διαταραχή και κάποιος που είναι εξαρτημένος δεν σημαίνει ότι αγαπάει κατ΄ ανάγκη τη δουλειά του. Η εργασιομανία είναι μια συναισθηματική διαταραχή που δεν σχετίζεται με τις ώρες που εργάζεστε ή με το πόσο αγαπάτε τη δουλειά σας, λένε οι ειδικοί. Είναι οι διεργασίες που συντελούνται στο  μυαλό σας και οι χημικές διεργασίες που συμβαίνουν στο σώμα σας, που ενισχύουν τη συμπεριφορά.
Μερικές φορές οι εργασιομανείς παράγουν υψηλή δόση αδρεναλίνης μια ορμόνη που τους κάνει πιο δραστήριους. Άλλοι, πάλι, μπορεί να είναι εξαρτημένοι με το βαθμό απόδοσης τους και να αποζητούν τον έπαινο και την αίσθηση της ολοκλήρωσης  που τους παρέχει ουπερβολικός φόρτος εργασίας. Όπως και κάθε εθισμός, η εξάρτηση από την εργασία σας, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά άλλους τομείς της ζωής σας, όπως τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας, αλλά ακόμη και τη σωματική σας υγεία.
4. Δεν μπορείτε χωρίς τηλεόραση;
Μήπως η σκέψη και μόνο ότι θα σας λείψει η αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά σας προκαλεί στρες; Μήπως  ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο μπροστά στην τηλεόραση; Καλά, δεν είστε οι μόνοι. Ανήκετε στο 12,5 τοις εκατό των ανθρώπων που παραδέχονται ότι είναιεθισμένοι στην τηλεόραση. Ορισμένοι τύποι του εθισμών αναπτύσσονται ως ένα είδοςαυτοθεραπείας, λένε οι ειδικοί. Με άλλα λόγια, μπορεί η τηλεόραση να είναι ένας άλλος τρόπος να αντιμετωπίσετε διάφορα άλλα συναισθήματα όπως η θλίψη, η μοναξιά ή το στρες. Μερικές φορές η τηλεόραση μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο χαλαροί. Ένα παράδειγμα αυτού του αποτελέσματος είναι η τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι ότι αν στηρίζεστε στην τηλεόραση για νααντιμετωπίσετε το άγχος μπορεί αυτό να εξελιχθεί σε εθιστική συμπεριφορά. 
πηγή:lifezone.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



«Δώσε πίσω τη σκυτάλη γιατί αλλιώς...»

Posted: 12 Aug 2012 02:49 PM PDT

Το ενθύμιο παραλίγο να βγει ξινό στον Μπολτ


Ο Γιουσέιν Μπολτ κατάφερε τελικά να πάρει μαζί του τη σκυτάλη της
απίστευτης κούρσας των 4x100 μ., αλλά η εξασφάλιση του ενθυμίου δεν ήταν
εύκολη υπόθεση.



Αμέσως μετά τον τερματισμό και το παγκόσμιο ρεκόρ, μία κριτής πλησίασε
τον Μπολτ για να του πάρει τη σκυτάλη, όπως υπαγορεύει ο κανονισμός. Ο
άνθρωπος-αστραπή την αγνόησε και συνέχισε το γύρο του θριάμβου. Λίγο
αργότερα, ένας δεύτερος κριτής ζήτησε τη σκυτάλη από τον Μπολτ, ο οποίος
δυσανασχέτησε μεν, ενέδωσε δε.



Το θέμα λύθηκε μετά από λίγα λεπτά, όταν η πρώτη κριτής πήγε και έδωσε στον Μπολτ το πολυπόθητο σουβενίρ.



Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η ομάδα της Τζαμάικα ο Γιουσέιν Μπολτ
αποκάλυψε ποια ήταν η φράση που τον έκανε να αφήσει τις... μαγκιές και
να δώσει τη σκυτάλη στον κριτή που τη ζήτησε.



«Μου είπαν ότι αν δεν επέστρεφα τη σκυτάλη, η ομάδα μας θα ακυρωνόταν», είπε και έλυσε τις απορίες!




newsbeast.gr

















Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τα οπίσθια που τρέλαναν τον εκφωνητή των Ολυμπιακών

Posted: 12 Aug 2012 02:44 PM PDT


Μπορεί η Αλένκα Μπίκαρ να μην τερμάτισε
πρώτη στα 200μ., όμως, την παράσταση την έκλεψε: στα… οπίσθιά της ζούμαρε ο σκηνοθέτης, ενώ ο εκφωνητής των Ολυμπιακών Αγώνων της έδωσε το χρυσό!


Η Σλοβένα σπρίντερ ενθουσίασε τον ανδρικό πληθυσμό και οι υπεύθυνοι της μετάδοσης... δεν κρύφτηκαν.

Τα κοντινά στα οπίσθια πήγαν σύννεφο –πιο πολλά και από εκείνα στο πρόσωπο των νικητριών ήταν- ενώ ο εκφωνητής αναφώνησε: «Θεέ μου!... Το Νο 208 τερμάτισε τρίτο, αλλά για μένα αξίζει το χρυσό μετάλλιο»!

Δείτε στο βίντεο τον εκφωνητή να... αποθεώνει τα οπίσθια της Μπίκαρ

kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



VIDEO: Η εκδίκηση της γυναίκας οδηγού

Posted: 12 Aug 2012 02:39 PM PDT

Τέρμα πια η απαξίωση και η προπαγάνδα εναντίον της γυναίκας οδηγού...



Βρέθηκε η εκπρόσωπος του ωραίου φύλου που όρθωσε το ανάστημα της και πήρε την εκδίκηση της από τους άνδρες… Μη το χάσετε!









otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Το χρυσό αντίο του Κόμπε Μπράιαντ

Posted: 12 Aug 2012 02:34 PM PDT


Ο black Mamba αποχαιρέτισε την εθνική ομάδα των ΗΠΑ


Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ,
συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς
Αγώνες. Ο λόγος για τον Κόμπε Μπράιαντ ο οποίος μετά την νίκη επί της
Ισπανίας στον τελικό, δήλωσε ότι αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό
συγκρότημα της χώρας του.

«Ηταν μια μεγάλη και υπέροχη
περιπέτεια. Αυτό ήταν το τελευταίο μου ματς και ήταν μια μεγάλη πρόκληση
για εμάς, αλλά τελείωσε. Τέσσερα χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δεν θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016», ήταν τα λόγια
του σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς που συμπλήρωσε: «Είμαι ήσυχος
γιατί αφήνω την ομάδα σε μία νέα γενιά παιδιών με μεγάλο ταλέντο».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr











Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Φεύγει ο Ριτζ από την "Τόλμη και Γοητεία" μετά από 25 χρόνια. Wow...

Posted: 12 Aug 2012 02:29 PM PDT


Ο Ronn Moss, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον
Ridge Forrester, στην
σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία, για παραπάνω από 25 χρόνια, αποφάσισε να
φύγει από τη σειρά.
Ο Ronn άνηκε στο αρχικό cast της σειράς από την κυκλοφορία της το 1987.



 


Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την απόφαση του Moss, όμως
σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο ηθοποιός δεν θα ανανεώσει το
συμβόλαιό του για οικονομικούς λόγους.







 

Προφανώς ο Moss θα σκέφτηκε πως δικαιούται αύξηση ύστερα από 25 χρόνια σε μια σαπουνόπερα.







ΠΗΓΗ: cosmo.gr











Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



6 ασθένειες που είναι δύσκολο να διαγνωστούν

Posted: 12 Aug 2012 02:24 PM PDT



Κοιλιοκάκη
Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία στη γλουτένη, την πρωτεΐνη δηλαδή που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη.
Σε μία τέτοια περίπτωση η αντίδραση του οργανισμού είναι η παραγωγή αντιγλιαδινικών αντισωμάτων, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του εσωτερικού τοιχώματος του λεπτού εντέρου. Πρόκειται για κληρονομική πάθηση και επειδή η βλάβη προκαλείται από το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, θεωρείται αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο ωστόσο δεν έχει ούτε φυλετικές ούτε ηλικιακές διακρίσεις.
Ομάδες υψηλού κινδύνου: Αν και δεν υπάρχουν δεδομένα συμπτώματα, κάτι που κάνει τη διάγνωση της χρόνιας αυτής πάθησης ιδιαίτερα δύσκολη, η κοιλιοκάκη παρατηρείται σε βρέφη ως γαστρεντερική ενόχληση, διάρροια, συχνές, ογκώδεις και ιδιαίτερα δύσοσμες κενώσεις και στασιμότητα ή απώλεια βάρους. Στα παιδιά, εκτός από τα παραπάνω, μπορεί επίσης να εκδηλωθεί με ναυτία, εμετούς, ανορεξία, αναιμία, δερματίτιδα και στοματικές άφθες, ενώ πιθανή είναι και η εκδήλωση οξυθυμίας.
Στους ενήλικες τέλος, και σε αρχικό στάδιο της ασθένειας, παρατηρείται γενικά ένα αίσθημα αδιαθεσίας και κόπωσης ακόμη κι όταν οι γαστρεντερικές ενοχλήσεις είναι περιορισμένες.
Ως συνέπεια της μειωμένης απορρόφησης βιταμινών, των ιχνοστοιχείων και των θρεπτικών συστατικών παρατηρούνται στη συνέχεια αναιμία, οστεοπενία και οστεοπόρωση καθώς και νευρικές και ορμονικές διαταραχές.

Καρδιακές παθήσεις
Αν και η τεχνολογία σε συνδυασμό με την ιατρική έχουν καταφέρει «θαύματα» σήμερα, η αλήθεια είναι ότι η καρδιά παραμένει ακόμα ένας αχανής λαβύρινθος σε ορισμένες περιπτώσεις.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μία στις τέσσερις γυναίκες παρουσιάζουν καρδιαγγειακές παθήσεις, οι οποίες ωστόσο παρερμηνεύονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι αν και κάθε χρόνο πεθαίνουν από καρδιακά επεισόδια περισσότερες γυναίκες από ότι άντρες, ωστόσο είναι κατά έξι φορές πιο πιθανό μία γυναίκα με καρδιακή πάθηση να διαγνωστεί λανθασμένα.
Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός, ότι οι γυναίκες δεν παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα με τους άντρες. Στη γυναικεία περίπτωση μάλιστα ένδειξη καρδιακού επεισοδίου είναι η ναυτία, η δυσκολία στην αναπνοή, η δυσπεψία και η κούραση.
Ομάδες υψηλού κινδύνου: καπνιστές, άτομα με υψηλή χοληστερίνη, άτομα που δεν κινούνται, που έχουν στρες, παχύσαρκα άτομα, διαβητικοί, γυναίκες με ιστορικό καρδιακών νοσημάτων και άνω των 65 ετών είναι οι περιπτώσεις υψηλού κινδύνου.
Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος (ΣΕΛ)
Πρόκειται για μία αυτοάνοση χρόνια πάθηση με άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να είναι ακόμη και θανατηφόρα.
Ο ΣΕΛ επιτίθεται στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος προκαλώντας φλεγμονή και ιστολογική βλάβη, και η πορεία του είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος αλλά σε συχνότερη μορφή προκαλεί βλάβες στην καρδιά, το δέρμα, τους πνεύμονες, τις φλέβες, το συκώτι, τα νεφρά και το νευρικό σύστημα.
Ομάδες υψηλού κινδύνου: η ασθένεια είναι 10 με 15 φορές πιο πιθανό να εμφανιστεί σε γυναίκα από ότι σε άντρα, σε ηλικίες μεταξύ 15 ετών και 44 ετών.

Ηπατίτιδα C
Η ηπατίτιδα C είναι μόλυνση του ήπατος που προκαλείται από τον ιό της ηπατίτιδας C (HCV), ο οποίος κατόπιν βρίσκεται στο αίμα του ασθενή, στο σπέρμα και σε άλλα υγρά ή ιστούς του σώματος τους. Το 75% με 85% των ασθενών, που έχουν μολυνθεί από τον ιό, παραμένουν φορείς σε όλη τους τη ζωή και μπορούν να μεταδίδουν τον ιό για πολλά χρόνια.
Το 20% ωστόσο από αυτού είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν κίρρωση ή καρκίνο του ήπατος. Στα συμπτώματα της ηπατίτιδας C, που παρουσιάζονται 6 με 8 εβδομάδες αφού ο ασθενής έχει προσβληθεί από τον ιό, συγκαταλέγονται ο ίκτερος (δηλαδή κιτρίνισμα του δέρματος και του άσπρου των ματιών), η κούραση, οι αναγούλες, η ανορεξία και οι πόνοι στο στομάχι.
Ομάδες υψηλού κινδύνου: χρήστες ναρκωτικών ουσιών, αποδέκτες μεταγγίσεων αίματος, πλάσματος, οργάνων και άλλων ιστών, βρέφη των οποίων η μητέρα, όταν τα γέννησε ήταν μολυσμένη από τον ιό, ασθενείς που υποβάλλονται μακροχρόνια σε αιμοκάθαρση και άτομα με πολλούς ερωτικούς συντρόφους, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο.
Χλαμύδια
Πρόκειται για σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, το οποίο στις γυναίκες μετεξελίσσεται συνήθως σε καρκίνο του τραχήλου. Αν και τα πιο κοινά συμπτώματα είναι πόνος στην κοιλιά, ναυτία, πόνος ή κάψιμο κατά την ούρηση, έκκριση υγρών από τον κόλπο, ερεθισμός του τραχήλου, αίμα από τον κόλπο, πόνος κατά τη συνουσία στις γυναίκες, φλεγμονή και έκκριση υγρών από το πέος, πόνος και πρήξιμο των όρχεων για τους άντρες, το 70% των ασθενών, δεν παρουσιάζουν καθόλου συμπτώματα με αποτέλεσμα να κάνει τη διάγνωση της νόσου ιδιαίτερα δύσκολη.
Ωστόσο η εμφάνισή τους γίνεται τουλάχιστον 7 με 21 ημέρες, από τη στιγμή της μόλυνσης. Τα χλαμύδια βέβαια, μπορούν να μεταδοθούν στο βρέφος κατά τη γέννηση του ενώ σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, τα χλαμύδια μπορούν να προκαλέσουν πνευμονία, φλεγμονή στα μάτια ακόμα και τύφλωση.
Ομάδες υψηλού κινδύνου: νέοι κάτω των 25 ετών.

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Πρόκειται για μία εκφυλιστική ασθένεια του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ), που οφείλεται στην καταστροφή της μυελίνης που περιβάλλει τους νευράξονες (άξονες των νευρικών κυττάρων μέσω των οποίων μεταδίδεται η πληροφορία σε ένα άλλο κύτταρο).
Δυστυχώς η αιτιολογία εμφάνισης παραμένει άγνωστη αλλά τα επιστημονικά ευρήματα κάνουν λόγο για μια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο ενδεχομένως αντιδρά ανώμαλα στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει κάποιον εξωτερικό παράγοντα, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι ένας ή περισσότεροι ιοί.
Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μία αυτοάνοση διαταραχή, με τελικό αποτέλεσμα τη δημιουργία αντισωμάτων ενάντια στην βασική πρωτεΐνη της μυελίνης του ΚΝΣ. Αν και τα αυτοαντισώματα δεν καταστρέφουν το σύνολο της μυελίνης του ΚΝΣ, το αποτέλεσμα προκαλεί διακοπή της επικοινωνίας των διαφόρων τμημάτων του ΚΝΣ και την δυσχερή λειτουργία του με τελική έκβαση την παράλυση.
Ομάδες υψηλού κινδύνου: άτομα που οι γονείς τους έπασχαν από Σκλήρυνση κατά πλάκας, έχουν 20 με 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν την ασθένεια. Χαρακτηριστικό στοιχείo επίσης είναι ότι σύμφωνα με τελευταίες έρευνες η ασθένεια αυτή είναι πιο κοινή σε χώρες, που έχουν κρύο κλίμα και ειδικά στη Βόρεια Ευρώπη.
πηγή:clickatlife.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Αυνανισμός και σχέση

Posted: 12 Aug 2012 02:20 PM PDT



Είναι λες φυσιολογικό να έχεις μόνιμη σχέση και πάλι να του δίνεις να καταλάβει;
Εννοείται! Πολλά πράγματα μπορεί να κόψει ο άντρας σε μια σχέση, τις προσωπικές στιγμές ικανοποίησής του πάντως ποτέ. Κι αν νιώθεις περίεργα που το κάνεις (που δεν θα 'πρεπε!), μάθε ότι δεν είσαι μόνος: πρόσφατη έρευνα υποδεικνύει ότι πάνω από το 85% των αντρών που συζούν μάλιστα με την καλή τους παίζουν με τον γιαννούκο τους. Γιατί μόνο 85%; Γιατί απλώς οι άλλοι δεν το παραδέχονται...
Κι αν θες και την ψυχοκοινωνική ερμηνεία του «περίεργου» φαινομένου, δώσε βάση: με το που τελειώνουν τα μέλια της πρώτης ερωτικής φάσης, τότε που σηκώνεστε από το κρεβάτι μόνο για την ικανοποίηση των άλλων βασικών αναγκών, τα δύο εμπλεκόμενα μέλη της σχέσης διαπιστώνουν ότι δεν είναι πάντα ερεθισμένοι(!) ή δεν συγχρονίζονται απόλυτα οι ορεξούλες τους. Κι εκεί μπαίνει ο αυνανισμός, που καλύπτει ακριβώς την ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση όταν η σύντροφος δεν είναι εκεί ή... έχει πονοκέφαλο. Πρόβλημα λοιπόν δεν υπάρχει, όλα φυσιολογικά είναι, εκτός βέβαια κι αν εθιστείς στο πορνό ή απολαμβάνεις τόσο την αυτο-ικανοποίηση που δεν ενδιαφέρεσαι πλέον ερωτικά για τη σύντροφο. Κομματάκι δύσκολο αυτό, οπότε όλα καλά...
πηγή:delamagen.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Η συγκλονιστική αφοσίωση ενός σκύλου

Posted: 12 Aug 2012 02:14 PM PDT


Είναι γνωστό πως οι σκύλοι φημίζονται για την
αφοσίωση και την αγάπη προς τον ιδιοκτήτη τους, όμως η παρακάτω ιστορία είναι βέβαιο πως... 

θα σας συγκλονίσει. 

Ο Leao, τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία, κάθεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δίπλα στον τάφο της ιδιοκτήτριας του, Cristina Maria Cesario Santana, η οποία πέθανε στις 15 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια της μεγάλης καταστροφής από κατολισθήσεις εξαιτίας των πλημμυρών στην Βραζιλία, στο κοιμητήριο της Teresopolis, κοντά στο Rio de Janiero. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την χειρότερη καταστροφή από πλημμύρες στην ιστορία της Βραζιλίας, η οποία στοίχησε εκατοντάδες ζωές. 
otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δείτε τις σέξι φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook!

Posted: 12 Aug 2012 02:09 PM PDT


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει μετακομίσει την
Κύπρο και εκεί κάνει τα μπανάκια της!

Το κορίτσι του «Next Top Model», μας ενημερώνει συνεχώς...

για τις καλοκαιρινές της αποδράσεις ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες!

Η Δήμητρα έκανε τις βουτιές της στην πισίνα και όπως είναι λογικό αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό!









tromaktiko











Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πώς ήταν η Χριστίνα Κολέτσα πριν 6 χρόνια! Ολική μεταμόρφωση!

Posted: 12 Aug 2012 02:04 PM PDT



Τότε έκανε τα πρώτα της βήματα έχοντας μέσα
από το μουσικό ριάλιτι «Fame Story»..

Η Χριστίνα Κολέτσα είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με την εμφάνιση (αν και είχε λίγα κιλά παραπάνω), όσο και με τη φωνή της..  σήμερα δείχνει τελείως διαφορετική!

Δείτε τη φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!
kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Η 14χρονη που λέει ...όχι στην οικογενειακή παράδοση σιλικόνης

Posted: 12 Aug 2012 01:59 PM PDT



Ένα 14χρονο κορίτσι από τη Βρετανία αντιστέκεται στην οικογενειακή παράδοση, που θέλει τις γυναίκες να κάνουν πλαστική στήθους, τοποθετώντας εμφυτεύματα, αρνούμενη να αλλάξει το σώμα της.

«Περίεργη φάση» χαρακτηρίζει την περίοδο που διανύει η κόρη της, η 53χρονη Βρετανίδα που μαζί με τις 4 μεγαλύτερες κόρες της, έχουν κάνει πλαστική στήθους.
Η Μπρίτνεϊ όμως, που καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στο σχολείο και ονειρεύεται να μπει στο πανεπιστήμιο, διαφωνεί με την ιδέα να αλλάξει οτιδήποτε στην εμφάνισή της.
Οι πλαστικές επεμβάσεις της οικογένειας έχουν στοιχίσει περίπου 50.000 λίρες.
Η μητέρα εννέα παιδιών έχει κάνει τέσσερις επεμβάσεις από το 1996, για να μεγαλώσει το στήθος της, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τις κόρες της, ηλικίας 30, 27, 26 και 21 ετών.
newsbomb.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13/8;

Posted: 12 Aug 2012 01:54 PM PDT



Τα Ζώδια Σήμερα 13 Αυγούστου 2012





Κριός
21/3-20/4

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, αγαπητέ Κριέ. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί, για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν και να περάσεις ευχάριστα μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν αλλαγές. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση και θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.





Ταύρος
21/4-20/5

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι' αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια τέτοια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά, αγαπητέ Δίδυμε. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις, αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι κοιμάσαι μόνος τα βράδια, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα έξοδα, γιατί σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος σου, για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί αυτό το πάθος μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η σχέση σου καλυτερεύει και κάποια προβλήματα μένουν πίσω. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και, με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και μην κλείνεσαι άδικα στο καβούκι σου. Έχεις τόσα πολλά να δώσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αρκεί να μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως, καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα, αγαπητέ Λέων. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά, πρέπει πρώτα να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθησή και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Καλό είναι να μην καθυστερείς τις κινήσεις σου και να δουλέψεις εντατικότερα. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.








Παρθένος
24/8-22/9

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η γενικότερη πίεση είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, φέρσου διακριτικά και πλησίασέ τον, χωρίς όμως να φανερώσεις απροκάλυπτα τα συναισθήματά σου. Βεβαιώσου πρώτα αν ισχύει το ίδιο και από την μεριά του και μετά βλέπεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Κάποιες συγκυρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κάνεις κάτι πιο δραστικό, για να συναντήσεις το άτομο που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα και, αν δεν βιάζεσαι, όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να σου φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε σημείο να σε πιέζουν αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.







Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές, προσπάθησε να μην τα κάνεις όλα μαζί, αλλά βάλε προτεραιότητες, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει, αρκεί να γίνεις πιο ανοιχτός στα φλερτ που προκύπτουν και μην σε πιάνουν οι ντροπές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου, φίλε Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή στα λάθη που οφείλονται στη βιασύνη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστείς ψυχραιμία για να τα διεκπεραιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Δευτέρα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την γοητευτική σου προσωπικότητα, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε καλά και, με κάποιες μελετημένες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα, που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.






Υδροχόος
20/1-19/2

Καλό είναι σήμερα, φίλε Υδροχόε, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις άλλο, ώστε να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη επιτυχία που κυνηγάς. Ένας ήρεμος διάλογος, με τους συνεργάτες και τον φιλικό σου περίγυρο, θα σου λύσει τα χέρια και θα σου χαρίσει οπτικές, που ούτε καν είχες φανταστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει. Όλες οι σχέσεις θέλουν συντήρηση, πόσο μάλλον η καθημερινή συμβίωση! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τον Καρκίνο και γίνε λίγο πιο ανοιχτός και συναισθηματικός, σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Αλλιώς δεν θα μάθεις ποτέ τι κρύβει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου σήμερα ίσως να νοιώσεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις το περιθώριο να αναλάβεις.






Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις, σε κάποια ζητήματα που απασχολούν το σύντροφό σου. Μην κάνεις πράγματα εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, θα έχεις σοβαρές πιθανότητες να την διώξεις καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλά φλερτ και προκλήσεις. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στον τρυφερό Καρκίνο, είναι άκρως ερωτική!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Xλιδάτες πισίνες σε όλο τον κόσμο! (Pics)

Posted: 12 Aug 2012 01:49 PM PDT



Γνωστό site αρχιτεκτονικής συγκέντρωσε τις αγαπημένες του πισίνες για το 2012. Βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, Καλιφόρνια, Ισπανία, Μαλδίβες, Καραϊβική, Ταϊλάνδη.

Κάποιες εξ αυτών infinity, κάποιες όχι. Κάποιες έχουν θέα τον ωκεανό, άλλες δάση στον Αμαζόνιο, ενω άλλες ουρανοξύστες.
Όσοι μπορούν να κάνουν μια βουτιά σε αυτές είναι πολύ τυχεροί!
Εμείς αρκούμαστε στο να τις θαυμάζουμε!
pistepseto
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΣΟΚ: 4χρονος σκότωσε τον πατέρα του για ένα Playstation

Posted: 12 Aug 2012 01:44 PM PDT

ΣΟΚ: 4χρονος σκότωσε τον πατέρα του για ένα Playstation  Σύμφωνα με την εφημερίδα Asharq, ένας 4χρονος ζήτησε από τον πατέρα του να του ....




αγοράσει ένα Playstation και όταν εκείνος του το αρνήθηκε, ο μικρός πήρε ένα όπλο και τον πυροβόλησε. Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι ήθελε την δημοφιλή κονσόλα και ανυπομονούσε να την παραλάβει ως δώρο. Όταν ωστόσο ο πατέρας του επέστρεψε στο σπίτι με άδεια χέρια, ο 4χρονος νευρίασε πολύ. Χωρίς δεύτερη σκέψη, και ενώ ο πατέρας του είχε αφήσει το όπλο εκτεθειμένο και άλλαζε ρούχα, ο μικρός το άρπαξε και πυροβόλησε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.newsbomb.gr/




Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Οι άντρες τελικά δεν προτιμούν τις ξανθιές!

Posted: 12 Aug 2012 01:39 PM PDT


Λαχταρούν καστανές με μπλε μάτια και όχι φυσικά τις αδύνατες αλλά ούτε τις παχουλές….








Όπως καταλαβαίνεις, αν το μαλλί σου έχει καεί από το ντεκαπάζ, ήρθε ο καιρός να το βάψεις καστανό αφού σύμφωνα με έρευνα του κοινωνικού δικτύου Badoo, οι άντρες προτιμούν τις καστανές γαλανομάτες που διαθέτουν ένα μέσο βάρος (ούτε πολύ παχουλές, ούτε και εξαιρετικά αδύνατες).



Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άντρες που απάντησαν σε ερωτηματολόγιο με σκοπό να βρεθούν τα στοιχεία εκείνα που τους έλκυουν στο αντίθετο φύλο.



Σύμφωνα με το Badoo λοιπόν, το 33,1% των συμμετεχόντων βρίσκει τις καστανές ιδιαίτερα ελκυστικές ενώ το 28,6% δηλώνουν φαν των μελαχρινών και μόλις το 29,5% δηλώνουν φαν των ξανθών καλλονών! Στο πυρ το εξώτερο βρίσκονται οι κοκκινομάλλες με ποσοστό προτίμησης που φτάνει μόλις το 8,8%.



Καλά είναι τα νέα και για τα πιο αφράτα κορίτσια αφού η πλειοψηφία των αντρών -περί το 38,8%- αναζητά την τέλεια γυναίκα με καμπύλες μεγέθους medium προς large (12-14 σε βρετανικά μεγέθη ρούχων) ενώ μόνο το 10% ψάχνει κορίτσια λεπτεπίλεπτα μεγέθους extra small (6-8)



Βέβαια, τα πολλά πολλά κιλά δεν εξιτάρουν τα αρσενικά αφού μόλις το 4,2% εκφράζει προτίμηση για κορίτσια παχουλά με περίσσιες καμπύλες.



Όταν φτάνουμε στο χρώμα ματιών, το 40,2% προτιμά τις γαλανομάτες, το 29,2% τις καστανομάτες, το 17,5 % τις πρασινομάτες και το 13,1% των ανδρών αγαπά τα κορίτσια σκουρόχρωμα φουντουκί ματάκια.



Το ίδιο κοινωνικό δίκτυο έκανε την πιο πάνω έρευνα και σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Τα αποτελέσματα μπορούν να σε εκπλήξουν. Οι Γάλλοι ήταν οι μόνοι που έδειξαν να προτιμούν τη γυναίκα λεπτή!



Δυστυχώς για τις ξανθιές παρουσίες, σε καμία χώρα δεν πρώτευσαν στις επιλογές των ανδρών.



Σε όλες τις χώρες οι άντρες προτιμούν τα μελαχρινάκια εκτός της Βρετανίας που έδειξε προτίμηση στο καστανό.



newsit.gr









Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση σε χωράφι και δεν είχα λεφτά ούτε για βενζίνη!

Posted: 12 Aug 2012 01:35 PM PDT


Ο Σπύρος Λεμπέσης, ο αθλητής που καθήλωσε το
πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης Ολυμπιακής θέσης, περιέγραψε την ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά την...

διάρκεια της προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.



Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα σε ένα χωράφι, χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία. Δεν είχα στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ, δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη στο αυτοκίνητό μου»



Αλλά και στο Λονδίνο τα πράγματα γι αυτόν δεν ήταν ιδανικά, όπως δήλωσε ο ίδιος: «Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί δεν είχα κοντά μου τον προπονητή μου. Ελπίζω αυτό να μην ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου αλλά και τον πρώτο μου προπονητή».



Πάντως εμφανίστηκε χαρούμενος για την έβδομη θέση στον τελικό του ακοντισμού και τόνισε πως δεν απείχε πολύ από το μετάλλιο ενώ υποσχέθηκε να το κατακτήσει στους αγώνες του 2016 της Βραζιλίας.



«Είμαι χαρούμενος για την έβδομη θέση, τα πήγα πολύ καλά. Θα ήθελα κάτι παραπάνω γιατί θεωρώ πως μπορούσα να αγγίξω το μετάλλιο. Πάντα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με χαρά τη συμμετοχή μας και να παθιαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερη διάκριση. Ήταν ένας απρόβλεπτος αγώνας αλλά τέτοιου είδους αγώνες θέλουν παραπάνω πάθος.



Βέβαια μετά την δεύτερη βολή είχα αρκετές ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να τα δώσω όλα. Νιώθω πάντως μεγάλη ικανοποίηση και πιστεύω ότι θα είμαι στα μετάλλια το 2016»
enimerwsi.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Μεγάλο αφιέρωμα αυστριακής εφημερίδας για την Κάρπαθο

Posted: 12 Aug 2012 01:32 PM PDT

Τουριστικό αφιέρωμα στην Κάρπαθο, στο αγαπημένο νησί των Αυστριακών, όπου όλα...


λειτουργούν άψογα και τίποτε δεν αληθεύει από τις ειδήσεις τρόμου για δήθεν διακοπές ρεύματος ή για δήθεν άδεια σούπερμαρκετ», δημοσιεύει στο Κυριακάτικο φύλλο της η μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ», υπογραμμίζοντας στον υπότιτλο, πως όποιος κάνει αυτή την εποχή διακοπές στην Κάρπαθο «τον κουβαλούν στα χέρια». Ούτε που μπορεί να γίνει λόγος για κρίση, η οποία ίσως υπάρχει στην Αθήνα, αλλά όχι στην Κάρπαθο, τονίζεται στο δημοσίευμα, που όπως αναφέρει, όλοι, από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας, τον δήμαρχο και τους τουρίστες, συμφωνούν στο ότι «τίποτε δεν μαρτυρά πως ενδεχόμενα μπορεί να είναι μετρημένες οι ημέρες του ευρώ για την Ελλάδα».





Όπως επισημαίνει ο συντάκτης του αφιερώματος, όποιος περνά τις διακοπές του σε ένα από τα αμέτρητα ελληνικά νησιά, βιώνει, ακόμη και στους πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, ένα κομμάτι αυθεντικής Ελλάδας και μια αντιμετώπιση από τους κατοίκους τους, ως «ένας Δίας σε διακοπές». «Είμαστε έντιμοι πολίτες, πληρώνουμε τους φόρους μας και είναι εξοργιστικό που σε όλο τον κόσμο γίνεται λόγος για χάος στην Ελλάδα», εκφράζει το παράπονό της ιδιοκτήτρια ταβέρνας, ενώ ο ιδιοκτήτης καφετέριας στο Μεσοχώρι, Μανόλης Νουαράκης, που δίνει κάθε χρόνο το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Βιέννης, διαφημίζοντας εκεί την Κάρπαθο, καταγγέλλει πως τις μεγάλες εκπτώσεις που έκαναν οι ξενοδόχοι του νησιού στους τουριστικούς πράκτορες, αυτοί δεν τις μετέφεραν στους τουρίστες- πελάτες τους.





Στην πραγματικότητα, η ζωή στο νησί είναι πολύ χαλαρή, χαλαρότερη από ό,τι στο παρελθόν την εποχή της υψηλής τουριστικής κίνησης, σημειώνει ο συντάκτης, προσθέτοντας πως τη λιγότερη κίνηση στις ταβέρνες, ο δήμαρχος του νησιού Μιχαήλ Χανιώτης, αποδίδει στο γεγονός της ύπαρξης δύο επιχειρήσεων που προσφέρουν πακέτα «All inclusive». Ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος πως «το ευρώ θα υπάρχει πάντα στην Κάρπαθο».





Αξίζει να σημειωθεί, πως σε πρόσφατο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Κουρίρ» έκανε λόγο για θετική τροπή στον ελληνικό τουρισμό, επικαλούμενη τα στοιχεία του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων, σύμφωνα με τα οποία ο αριθμός των τουριστών από το εξωτερικό, τον Ιούλιο ήταν μειωμένος μόνο κατά 3,4% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2011, κάτι που οφείλεται και στη μείωση των τιμών των ξενοδοχείων.





Όπως αναφερόταν σχετικά, από την Κρήτη μέχρι και την Κέρκυρα οι παραλίες είναι γεμάτες, ενώ και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία είναι και πάλι αυξημένες και αυτό που, μέχρι πρότινος, διαγραφόταν ως ένα καταστροφικό καλοκαίρι για τον ελληνικό τουρισμό, φαίνεται να έχει πάρει θετική τροπή.



Protothema.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές