Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο

Posted: 09 Aug 2012 08:54 AM PDT

Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα το σκυλάκι της φωτογραφίας κατέχει ένα ρεκόρ, αυτό του πιο μικρόσωμου στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ρένια Λουιζίδου: «Έχω την τύχη να ζω με έναν άντρα που μου επιτρέπει να μεγαλώνω»

Posted: 08 Aug 2012 05:32 AM PDT

Ρένια Λουιζίδου: «Έχω την τύχη να ζω με έναν άντρα που μου επιτρέπει να μεγαλώνω»

Η Ρένια Λουιζίδου είναι μια όμορφη γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει να έχει άψογη σιλουέτα.

Σε συνέντευξή της ρωτήθηκε αν φοβάται μήπως στο μέλλον δεν είναι αρεστή στο σύζυγό της. «Έχω την τύχη να ζω με έναν άντρα που μου επιτρέπει να μεγαλώνω. Δεν βλέπω την απόρριψη στα μάτια του». Είναι μαζί 17 ολόκληρα χρόνια και μιλώντας στο περιοδικό «Glam» εξομολογήθηκε αν είναι ακόμα ερωτευμένοι. «Είμαστε μαζί ως σύντροφοι, ως γονείς, δεν ξέρω αν είμαστε ερωτευμένοι. Όλα αυτά είναι σχετικά, είναι λέξεις».

Σοκ! Σε κώμα ο πρώην σύντροφος της Amy Winehouse

Posted: 09 Aug 2012 09:23 AM PDT

Σοκ! Σε κώμα ο πρώην σύντροφος της Amy Winehouse

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην σύζυγος της Amy Winehouse, ο οποίος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση σε βρετανικό νοσοκομείο, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών και κατανάλωση αλκοόλ.

 

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο Blake Fielder-Civil πάσχει από ανεπάρκεια πολλών ζωτικών οργάνων και οι γιατροί τον έθεσαν σε κώμα, ενώ τονίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη.

Τον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που τη μύησε στα ναρκωτικά, βρήκε σε άσχημη κατάσταση η αγαπημένη του και μητέρα του 15 μηνών γιού του, Sarah Aspin.

Ελένη Πετρουλάκη: «Στην Κρήτη χαλαρώνω»

Posted: 09 Aug 2012 09:33 AM PDT

Ελένη Πετρουλάκη: «Στην Κρήτη χαλαρώνω»

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Η γυμνάστρια φροντίζει κάθε καλοκαίρι να περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών της στην Κρήτη, αφού εκεί διατηρεί το δικό της σπίτι. «Στην Κρήτη χαλαρώνω πάντα. Το καθημερινό πρόγραμμα μαζί με τις κόρες μου περιλαμβάνει βεβαίως μπάνιο στην παραλία που είναι κοντά στο σπίτι μου», δήλωσε στο Οκ και αποκάλυψε ότι δοκίμασε τις δυνατότητες της στο ψάρεμα. «Δεν τα κατάφερα και άσχημα. Έπιασα αρκετά χταπόδια και ψαράκια».

Τσιμτσιλή: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Posted: 09 Aug 2012 09:21 AM PDT

Τσιμτσιλή: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στην tv και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γι' αυτό.

«Ήθελα να επιστρέψω και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Όσοι έχουν κάνει τηλεόραση και έχουν μείνει εκτός, τους μένει ένα μικρό απωθημένο», δήλωσε η παρουσιάστρια στο Οκ και συνέχισε: «Συνειδητοποίησα ότι σημασία έχει να είμαι καλά με την οικογένειά μου. Όλα τα άλλα κάνουν έναν κύκλο, έρχονται και παρέρχονται».  

Γ. Ζουγανέλης :Είμαστε αριβίστες, έχουμε έλλειψη αλληλεγγύης

Posted: 09 Aug 2012 08:51 AM PDT

Γ. Ζουγανέλης :Είμαστε αριβίστες, έχουμε έλλειψη αλληλεγγύης
Για την κρίση αλλά και το πως βλέπει το μέλλον μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Νικολέττα Καρρά: Πως έγινε η γνωριμία με τον μέλλοντα σύζυγό της;

Posted: 09 Aug 2012 05:05 AM PDT

Νικολέττα Καρρά: Πως έγινε η γνωριμία με τον μέλλοντα σύζυγό της;

Η Νικολέττα Καρρά ετοιμάζεται ν' ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Φώτου.

Η ηθοποιός και ο Κύπριος δικηγόρος αποκάλυψαν στο περιοδικό Οκ, πώς έγινε η γνωριμία τους. «Ήταν πριν από περίπου δυόμισι χρόνια, όταν με μια κοινή μας φίλη να πάω στην Κύπρο, τον τόπο καταγωγής του Φώτου. Το ταξίδι κανονίστηκε τελευταία στιγμή, γιατί συμπτωματικά δεν είχα γυρίσματα», αποκάλυψε η Νικολέττα και ο  Φώτος συμπλήρωσε: «Εγώ δεν ήξερα τη Νικολέττα γιατί δεν παρακολουθώ ελληνικά σίριαλ. Μου τηλεφώνησε η κοινή μας φίλη και μου είπε ότι έχει έρθει με μια φίλη της ηθοποιό και μου είπε να βρεθούμε για φαγητό και εγώ τις κάλεσα στο σπίτι μου για να δειπνήσουμε μαζί».

Ουρανούπολη: Φωτογραφία που μας μαυρίζει την ψυχή

Posted: 09 Aug 2012 08:48 AM PDT

Ουρανούπολη: Φωτογραφία που μας μαυρίζει την ψυχή

Δύσκολες ώρες ζουν οι κάτοικοι της Ουρανούπολης.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Διάσημα μοντέλα τη μέρα του γάμου τους: Τι φόρεσαν τελικά;

Posted: 09 Aug 2012 08:40 AM PDT

Διάσημα μοντέλα τη μέρα του γάμου τους: Τι φόρεσαν τελικά;

Πολλές εμφανίσεις ήταν πιο απλές από ό, τι θα περίμενε κανείς!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων, μολονότι από το προηγούμενο καλοκαίρι καθώς και ολόκληρο το χειμώνα που μας πέρασε έχουμε δεί περισσότερους από όσους θα περιμέναμε τόσο σε celebrity όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Τρέλανε κόσμο η Λιλιάνα! (photos)

Posted: 09 Aug 2012 09:02 AM PDT

Τρέλανε κόσμο η Λιλιάνα! (photos)

Μπορεί το γυναικείο ισπανικό δίδυμο να αποκλείστηκε στους «16» από το Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, ωστόσο η Λιλιάνα Φερνάντεθ πρόλαβε να... τρελάνει αρκετό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ποιος δημοσιογράφος απόλαυσε αυτές τις νοστιμότατες σαρδέλες;

Posted: 09 Aug 2012 08:25 AM PDT

Ποιος δημοσιογράφος απόλαυσε αυτές τις νοστιμότατες σαρδέλες;

«Σαρδέλα Καλλονής. Το ελληνικό σούσι. Το καλύτερο έδεσμα στον κόσμο» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter γνωστός δημοσιογράφος.

 

Ο λόγος για τον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος επιμένει... ελληνικά! Ο δημοσιογράφος έδειξε την προτίμησή του στα καλούδια της θάλασσας μαγειρεμένα... Greek way και μαζί με τα... παρελκόμενα -ουζάκι και καλή παρέα- τα τίμησε και με το παραπάνω!

Aπατημένη chic: Τι φόρεσαν οι διάσημες απατημένες στην πρώτη τους εμφάνιση

Posted: 09 Aug 2012 08:15 AM PDT

Aπατημένη chic: Τι φόρεσαν οι διάσημες απατημένες στην πρώτη τους εμφάνιση

Όχι θα κάτσουν να σκάσουν!

Είναι συχνό φαινόμενο οι γυναίκες, μετά από μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, να αλλάζουν και την εμφάνισή τους, μαλλιά, ντύσιμο κλπ, σε μία προσπάθεια ίσως να ξορκίσουν το κακό αλλά και την έναρξη μίας νέας αρχής.

Στον πλανήτη Hollywood λοιπόν, τα τελευταία χρόνια, είναι απόλυτο must οι απανταχού απατημένες στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου να φορούν κάτι σε... δερμάτινο ή έστω κάτι αρκετά προκλητικό και αρκούντως εφαρμοστό!

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα φυσικά είναι και ένα από τα πρόσωπα των ημερών, η 33χρονη πρώην μοντέλα Liberty Ross. Η εντυπωσιακή Liberty είδε εν μία νυκτί το γάμο της να καταστρέφεται, λόγω της διάσημης πλέον απιστία του συζύγου της Rupert Sanders με την Kristen Stewart. Aντί λοιπόν να κάτσει στο σπίτι και να κλαίει με μαύρο δάκρυ, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση αλά femme fatale ντυμένη στα μαύρα, με ψηλοτάκουνα σέξι μποτίνια και φυσικά χωρίς τη βέρα της!

Η Liberty όμως δεν είναι η μοναδική απατημένη η οποία αποφάσισε με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση να κλείσει στόματα και να κάνει τον πρώην να σκεφτεί σοβαρά να γυρίσει κοντά της. Ακόμα μία διάσημη απατημένη, η Demi Moore, όλοι γνωρίζουμε πόσο της έχει στοιχήσει ο χωρισμός της από τον Ashton Kutcher τον οποίο δεν έχει ακόμη ξεπεράσει, επέλεξε για την πρώτη εμφάνισή της μετά τη βόμβα του διαζυγίου, skinny τζιν, για να τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια της και από πάνω φυσικά δερμάτινο jacket! Kάτι ανάλογο επέλεξε και η σέξι Cheryl Cole μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες του συζύγου της και διάσημου ποδοσφαιριστή Ashley Cole.

Η superstar Jennifer Aniston, και μέχρι πρόσφατα η πιο λατρεμένη απατημένη του Hollywood γνωρίζει καλά ποια είναι τα δυνατά της σημεία και αποφάσισε να τα επιδείξει όλα, λίγο μετά το χωρισμό της από τον Brad Pitt. Έβαλε λοιπόν ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα μέσα στο οποίο έδειχνε εκθαμβωτική και το οποίο στοιχηματίζουμε ότι έκανε την άλλη, Angelina, να σκίσει τα πτυχία της!

Δερμάτινο και όχι μόνο ένα κομμάτι αλλά ολόκληρο φόρεμα επέλεξε τόσο η Victoria Beckham όσο και η Sandra Bullock. Μετά το γνωστό σκάνδαλο απιστίας του David με την Rebbecca Loos και όλα όσα ακούστηκαν, η Posh Spice αποφάσισε να συγχωρήσει τον μοιχό και πραγματοποίησε μία grante εμφάνιση αγκαλιά με το σύζυγο και ένα σέξι δερμάτινο φόρεμα που θύμιζε περισσότερο... κομπινεζόν! Από την άλλη, η βραβευμένη με Oscar Sandra Bullock, μπορεί να τήρησε σιγήν ιχθύος αρκετούς μήνες μετά το διαζύγιό της από τον Jesse James αλλά στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στα ετήσια Guys Choice Awards του έδωσε και κατάλαβε, καθώς εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό δερμάτινο φόρεμα συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Βρήκε νέο έρωτα για να ζηλέψει ο Ashton;

Φυσικό εφηβικό στήθος ετών 43! Σε ποιά διάσημη ανήκει;

Liberty Ross: 'Οχι, θα κάτσει να σκάσει

Διάσημα μοντέλα τη μέρα του γάμου τους: Τι φόρεσαν τελικά;

Posted: 09 Aug 2012 08:00 AM PDT

Διάσημα μοντέλα τη μέρα του γάμου τους: Τι φόρεσαν τελικά;

Πολλές εμφανίσεις ήταν πιο απλές από ό, τι θα περίμενε κανείς!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων, μολονότι από το προηγούμενο καλοκαίρι καθώς και ολόκληρο το χειμώνα που μας πέρασε έχουμε δεί περισσότερους από όσους θα περιμέναμε τόσο σε celebrity όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τα διάσημα μοντέλα να φωτογραφίζονται ή να κατεβαίνουν την πασαρέλα φορώντας τα πιο αξιοζήλευτα νυφικά. Τι θα φορούσαν άραγε τη μέρα του γάμου τους; Με την απόλυτη πρόσβαση σε τόσους σχεδιαστές, πολλές από αυτές έκαναν την υπέρβαση και τόλμησαν ό,τι πιο απλό σε απόλυτα κλειστό κύκλο. Άλλες πάλι απογείωσαν τις δυνατότητες επιλογής και μεταμορφώθηκαν σε πριγκίπισσες. Οι Margherita Missoni, Leandra Medine και Jacquetta Wheeler είναι μερικές μόνο που παντρεύτηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Καθώς τελειώνει η σεζόν (δεν ισχύει το ίδιο για τις διακοπές!) είπαμε να κάνουμε μία αναδρομή στους γάμους μερικών από τα πιο γνωστά ονόματα της πασαρέλας όπως οι Claudia Schiffer, Stephanie Seymour, Kate Moss και  Lily Aldridge και να θυμηθούμε τα looks τους. Ξεφυλλίστε τη photo gallery και πείτε μας: εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο;

 

Διαβάστε ακόμη:

Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!

Gossip Girl: Τα looks της 6ης σεζόν που ήδη ζηλέψαμε

Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!

 

Ashton Kutcher-Alessandra Ambrosio: Ποζάρουν αγκαλιά

Posted: 09 Aug 2012 07:45 AM PDT

Ashton Kutcher-Alessandra Ambrosio: Ποζάρουν αγκαλιά

Ο ηθοποιός και το μοντέλο σε μια sexy φωτογράφηση.

Ο Ashton Kutcher θυμήθηκε την παλιά του δουλειά, η οποία τον έκανε γνωστό και του έδωσε μια θέση στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ο Ashton ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο και μάλιστα πετυχημένο, πριν μεταπηδήσει στην υποκριτική.

Μαζί με την Alessandra Ambrosio, για άλλη μια φορά βρίσκονταν μαζί στην καμπάνια της βραζιλιάνικης εταιρίας "Colcci". Οι διαφημίσεις που μόλις κυκλοφόρησαν αφορούν την καλοκαιρινή σειρά της εταιρίας.

Ο 34χρονος Ashton αυτή την στιγμή είναι απασχολημένος με την sexy συνάδελφό του Mila Kunis και οι πληροφορίες λένε ότι θέλει να γίνει πατέρας και μάλιστα προσπαθεί να πείσει την 28χρονη Mila . Μέχρι να γίνει μπαμπάς ο Ashton, ας τον απολαύσουμε αγκαλιά με το διάσημο μοντέλο, με το οποίο έχει, ομολογουμένως, πολύ χημεία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το βίντεο από τα γυρίσματα της εντυπωσιακής φωτογράφησης. 

 

Διαβάστε επίσης:

Αshton Kutcher-Mila Kunis: Φωτογραφίες από τις πρώτες τους κοινές διακοπές στο Bali

Mila Kunis: Πώς νιώθει που είναι το πρόσωπο του Dior για δεύτερη σεζόν;

Ήταν μην πάρουν φόρα ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis


Casadei & celebrities: μια νέα «ψηλοτάκουνη» αγάπη γεννιέται

Posted: 09 Aug 2012 07:15 AM PDT

Casadei & celebrities: μια νέα «ψηλοτάκουνη» αγάπη γεννιέται

Δεν υπάρχει μόνο ο Christian Louboutin στον χώρο της υποδηματοποιίας.

Μπορεί ο Christian Louboutin να πήρε τα ηνία από τον Manolo Blahnik και να έγινε ο οίκος που υπογράφει τα παπούτσια που βλέπουμε συχνότερα στο κόκκινο χαλί, αλλά δεν είναι ο μόνος που ξέρει να κολακεύει τα γυναικεία πόδια.

Αν και ο Louboutin, λοιπόν, τραβά τα βλέμματα με τους κόκκινους πάτους του και ο Jimy Choo είναι από τους master των ψηλοτάκουνων σανδαλιών, η νέα αγάπη των celebrities, όταν περπατούν στο κόκκινο χαλί είναι ο ιταλικός οίκος Casadei. Αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά εκτός των άλλων ο Casadei είναι σοφιστικέ γόβες και τον έχουν εμπιστευτεί μεταξύ άλλων οι Camila Alves, Lucy Liu, Claire Danes, Jessica Alba και Lea Michele με πιο πρόσφατη οπαδό του την Anne Hathaway. H δημοφιλής κυρία Catwoman πόνταρε σε ένα ζευγάρι Casadei γόβες στο χρώμα της σαμπάνιας στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Λονδίνο της τελευταίας της ταινίας «The Dark Knight Rises» και κέρδισε.

Εσείς ποια Casadei γόβα προτιμάτε;

Διαβάστε επίσης:

Fendi 2Jours Elite: η τσάντα που έγινε αμέσως αντικείμενο πόθου

Bis Un Bout: Τα νέα αγαπημένα Louboutin των celebrities

Φωτογραφίες-Ντοκουμέντο: Στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας πασίγνωστη ηθοποιός!

Posted: 09 Aug 2012 06:50 AM PDT

Φωτογραφίες-Ντοκουμέντο: Στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας πασίγνωστη ηθοποιός!

Οι παπαράτσι εντόπισαν την γνωστή ηθοποιό μαζί με την κόρη της κατά την έξοδό της από στούντιο στη Νέα Υόρκη, όπου παρευρέθηκε για τις ανάγκες τηλεοπτικής συνέντευξης.
Οι εν λόγω φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου και ο ξένος τύπος σχολιάζει την τόσο αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Παγκοσμιοποίηση Vs Χριστιανισμός-Οι αστρολογικές παράμετροι

Posted: 09 Aug 2012 08:32 AM PDT

Παγκοσμιοποίηση Vs Χριστιανισμός-Οι αστρολογικές παράμετροι

Η εποχή των συνόδων Ουρανού και Ποσειδώνα στον Καρκίνο συνέπεσε χρονικά με την αρχή της Εποχής των Ιχθύων.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Ποια Susan Sarandon, Sharon Stone χέρι-χέρι με το toyboy!

Posted: 09 Aug 2012 08:13 AM PDT

Ποια Susan Sarandon, Sharon Stone χέρι-χέρι με το toyboy!

Δεν τον αφήνει από τα μάτια της πουθενά.

Εδώ και 2 μήνες η 54 χρονη που έκανε το βασικό της ένστικτο την απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού, βγαίνει με τον 27χρονο Martin Mica, γνωστό μοντέλο. Όλο αυτό το διάστημα δεν λέει να τον αποχωριστεί, αλλά κι εκείνος δεν χαλιέται (αυτό έλειπε), με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του! Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Φαίη Σκορδά: Και όμως τρώει απ’ όλα

Posted: 09 Aug 2012 04:26 AM PDT

Φαίη Σκορδά: Και όμως τρώει απ' όλα

Ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz έχει η Φαίη Σκορδά.

Πολλοί αναρωτιούνται τι τρώει για να διατηρεί την γραμμή της και αν στερείται. Και όμως… τρώει απ' όλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τρώει ασταμάτητα, ούτε ότι τρώει «απαγορευμένες» τροφές και λιπαρά. Ποτέ δεν λέει όμως όχι στα ζυμαρικά. Το μυστικό της είναι ότι αποφεύγει να τρώει γλυκά και ότι τρώει μικρές ποσότητες από όλα τα άλλα.

 

Γιάννης Πρετεντέρης: Οι διακοπές στην Πάτμο και το γεύμα με τον Παπανδρέου

Posted: 09 Aug 2012 08:21 AM PDT

Γιάννης Πρετεντέρης: Οι διακοπές στην Πάτμο και το γεύμα με τον Παπανδρέου

Ο Γιάννης Πρετεντέρης και η σύζυγός του Σάντρα Μπακογιαννοπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης.

Ο δημοσιογράφος μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Ο παρουσιαστής συχνά συναντάει φίλους του , ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με το Οκ, οι δυο άνδρες γευμάτισαν οικογενειακώς σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, ενώ έδειχναν ευδιάθετοι και ν' απολαμβάνουν την βραδιά.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές