Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Θέλετε να μυρίζετε σαν τον James Bond;

Posted: 13 Aug 2012 09:42 AM PDT

Θέλετε να μυρίζετε σαν τον James Bond;

Αν ναι, αγοράστε το άρωμά του.

Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία αντρών που τους αρέσει να πίνουν μαρτίνι και λατρεύουν μια Aston Martin, πιθανότατα θα θέλετε να αφήνετε πίσω σας και το άρωμα του πράκτορα 007. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Εζέλ: Δείτε τι είπε για την Ελλάδα και με τι ενθουσιάστηκε!

Posted: 13 Aug 2012 09:30 AM PDT

Εζέλ: Δείτε τι είπε για την Ελλάδα και με τι ενθουσιάστηκε!

Ο τηλεοπτικός Εζέλ επισκέφτηκε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μυτιλήνη και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου μετά από την τριήμερη διαμονή του στη Λέσβο, και λίγο πριν αποχωρήσει από το νησί, μίλησε στην κάμερα του lesvosnews, για την εμπειρία του και για την Ελλάδα. Ο Εζέλ ενθουσιάστηκε με τη φιλοξενία των Ελλήνων και με τη συμπεριφορά τους και κατάλαβε πόσο αγαπητός είναι στη χώρα μας και την επιτυχία που σημειώνει το τουρκικό σήριαλ εδώ. Ο γνωστός ηθοποιός ήρθε με την σύντροφό του και έναν φίλο του και θέλησαν να γυρίσουν το νησί και να γευτούν τους ελληνικούς μεζέδες. Ο Κενάν ενθουσιάστηκε με τα ψάρια μας και δήλωσε πως είναι πιο νόστιμα από εκείνα που έχουν στην Τουρκία. Ήταν πολύ φιλικός και επικοινωνιακός με τον κόσμο, δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του και μοίρασε αυτόγραφα. Μάλιστα, εντύπωση έκανε στους κατοίκους του νησιού το ότι ο ηθοποιός με την παρέα του δεν έφτασαν στο νησί με κάποιο σκάφος αλλά με το πλοίο της γραμμής, γεγονός που αποδεικνύει πόσο low profile άνθρωπος είναι. Δείτε τη συνέντευξη

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Ποιος άφησε φιλοδώρημα 2.000 λίρες (photos)

Posted: 13 Aug 2012 07:38 AM PDT

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Ποιος άφησε φιλοδώρημα 2.000 λίρες (photos)

Το γεγονός πως δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών δεν απογοήτευσε ούτε στο ελάχιστο τους παίκτες της Εθνικής Γαλλίας.

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Μάρκος Λεζές: «Αν απελπιστώ, θα πάθω κατάθλιψη»

Posted: 13 Aug 2012 07:12 AM PDT

Μάρκος Λεζές: «Αν απελπιστώ, θα πάθω κατάθλιψη»

Μπορεί να είναι κωμικός, ωστόσο, η κρίση και η συνέπειές της τον επηρεάζουν άμεσα, όπως όλους μας.

Ο λόγος για τον Μάρκο Λεζέ, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα espresso, για το πώς αντιμετωπίζει την κρίση: «Τα αντιμετωπίζω όλα με αγάπη. Άμα τα βλέπεις όλα με αγάπη, δεν υπάρχει κρίση...». Ο ηθοποιός, αν και έχει πληρωθεί από το θέατρο, αφού πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», παραμένει απλήρωτος από την τηλεόραση, από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega «Κλινική περίπτωση» πλάι στον Γιάννη Μπέζο: «Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα. Καταφεύγουμε στην καλή θέληση του παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη» αναφέρει ενώ εξηγεί πώς τα βγάζει πέρα: «Ανέκαθεν δεν ζούσα από το επάγγελμα. Αυτό το επάγγελμα το έκανα γιατί το αγάπησα και όσο το αγάπησα, το μίσησα στο τέλος». Ο ηθοποιός δήλωσε επίσης: «Δεν απελπίζομαι. Αν απελπιστώ, θα πάθω κατάθλιψη, θα ανέβω σε μια ταράτσα και θα αυτοκτονήσω. Και για να μη γίνω αυτόχειρας, τα περνάω όλα στο ντούκου. Ζω το σήμερα. Το πίσω πέρασε, το αύριο είναι μαύρο κι άραχνο, άρα μόνο το σήμερα μου μένει να ζήσω».

Τα μυστικά του Ποσειδώνα

Posted: 13 Aug 2012 07:00 AM PDT

Τα μυστικά του Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας έχει μεν μερικά «αντικειμενικά» χαρακτηριστικά αλλά ουσιαστικά οι εκδηλώσεις του απορρέουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία από την υποκειμενικότητα μας.

Δείτε περισσότερα στο astrology.gr

Ρουβάς-Ζυγούλη στη Μήλο!

Posted: 13 Aug 2012 08:40 AM PDT

Ρουβάς-Ζυγούλη στη Μήλο!

Ο Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά, γυρνάνε από νησί σε νησί με το σκάφος του τραγουδιστή και «γεμίζουν» μπαταρίες αλλά και με όμορφες εικόνες, τις οποίες ο Σάκης απαθανατίζει με τη φωτογραφική του μηχανή.

Μετά τη Νάξο, λοιπόν, το ζευγάρι έβαλε πλώρη για Μήλο. Στο νησί της Αφροδίτης έφτασε από το πρωί η οικογένεια Ρουβά με το Σάκη να θέλει να γυρίσει όσο περισσότερες παραλίες μπορεί, αφού η Μήλος είναι γνωστή για τα καταγάλανα νερά και τις ερημικές παραλίες της. Ο τραγουδιστής, όμως, εκτός από τα τοπία φρόντισε να απαθανατίσει και κάποιες ιδιαίτερες μορφές του νησιού όπως για παράδειγμα έναν καπετάνιο!

Δέσποινα Βανδή: Παγωτό με την κόρη της στην Ρόδο

Posted: 13 Aug 2012 06:15 AM PDT

Δέσποινα Βανδή: Παγωτό με την κόρη της στην Ρόδο

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια υπερπροστατευτική μητέρα και θέλει να έχει μαζί της τα παιδιά της όπου πηγαίνει.

Όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, της το επιτρέπουν, η Μελίνα και ο Γιώργος είναι πάντα μαζί της. Το ίδιο συνέβη και στην Ρόδο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί καλεσμένη ενός φίλου της επιχειρηματία ο οποίος έκανε πάρτι για τα γενέθλιά του, και είχε μαζί της και τα παιδιά της. Μαζί τους έκανε βόλτες στην Χώρα και τους αγόρασε και ένα παγωτό που τόσο τους αρέσει.

 

Βίσση-Κονταρός ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Σαντορίνη!

Posted: 13 Aug 2012 08:52 AM PDT

Βίσση-Κονταρός ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Σαντορίνη!

Στο άγριο αλλά και μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, δυο εξαιρετικές φωνές θα ενωθούν με φόντο την καλντέρα για να δώσουν μια από τις πιο ερωτικές καλοκαιρινές συναυλίες της χρονιάς!

Το Σάββατο, 18 Αυγούστου, η Άννα Βίσση μαζί με τον κρητικό τραγουδιστή και δεξιοτέχνη στο λαούτο Μανώλη Κονταρό, θα ανεβάσουν την διάθεση και το κέφι ψηλά σε μια ανεπανάληπτη συναυλία στο γραφικό κυκλαδίτικο νησί!

Η φιλία των δυο καλλιτεχνών κρατά χρόνια και η μεταξύ τους εκτίμηση είναι αμοιβαία . Η χημεία τους γνωστή και ήδη εξακριβωμένη και από άλλες συναυλίες που έχουν δώσει μαζί στην Κρήτη.

Το ραντεβού αυτή την φορά είναι στην Σαντορίνη. Μια συναυλία με φόντο το Αιγαίο, το ηφαίστειο, σε μια συναυλία σταθμό που συνδυάζει εξαιρετικά την Κύπρο, την Κρήτη αλλά και τα νησιώτικα τραγούδια.

Μια συναυλία που για τους θαυμαστές τους , μπορεί να σημαίνει και πολλά. Ίσως και μια χειμερινή μουσική συνάντηση στην πρωτεύουσα καθώς η Άννα Βίσση μας έχει συνηθίσει στις διαφορετικές μουσικές συναντήσεις. Από την Μαριώ , στην Μαίρη Λίντα... Μπορεί φέτος το χειμωνιάτικο ραντεβού της να έχει κάτι από Κρήτη και την δυναμική ενός από τους καλυτέρους εκφραστές της, τον Μανώλη Κονταρό!

Supermodel λάμψη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!

Posted: 13 Aug 2012 08:25 AM PDT

Supermodel λάμψη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!

Τι φόρεσαν οι θεές του catwalk και πώς τις υποδέχτηκε το κοινό;

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Τα 15 καλύτερα τρόφιμα για κάψιμο του λίπους

Posted: 13 Aug 2012 08:31 AM PDT

Τα 15 καλύτερα τρόφιμα για κάψιμο του λίπους

Υπάρχουν κάποια φαγητά που ξεκινούν να «σμιλεύουν» την περιφέρειά μας, ακριβώς τη στιγμή που αφήνουν το πιρούνι και μπαίνουν στο στόμα μας. Βοηθούν στο να «χτίσουμε» μυς, ενισχύουν το κάψιμο του λίπους και κάνουν το σώμα να χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια για να τα χωνέψει, με αποτέλεσμα να χάνουμε θερμίδες με ρυθμό πολυβόλου. Πάρτε την παρακάτω λίστα και πηγαίνετε για ψώνια:

  • Αμύγδαλα και ξηροί καρποί με τη φλούδα τους
  • Γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς λιπαρά (γάλα, γιαούρτι, τυρί)
  • Αυγά
  • Γαλοπούλα και άλλα άπαχα κρέατα
  • Μούρα
  • Λάδι σόγιας ή canola
  • Φιστικοβούτυρο
  • Λιπαρά ψάρια (σολομός, τόνος, σκουμπρί)
  • Γρέιπφρουτ
  • Πράσινο τσάι
  • Καυτερές πιπεριές
  • Σπανάκι και πράσινα λαχανικά
  • Προϊόντα ολικής αλέσεως (καφέ ρύζι, δημητριακά ο.α., κινόα)
  • Φασόλια και όσπρια
  • Ορός γάλακτος
  • Ζach Galifianakis: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

    Posted: 13 Aug 2012 08:15 AM PDT

    Ζach Galifianakis: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

    O Zach σοβαρεύτηκε και έβαλε κουλούρα!

    Mπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να είναι έξω καρδιά, να κάνει αστεία και να πειράζει ό,τι κινείται, αλλά όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή και δη το γάμο του, ο διάσημος ελληνοαμερικανός κωμικός Zach Galifianakis απαιτεί άκρα μυστικότητα και διακριτικότητα.

    Και μάλλον τα κατάφερε, καθώς δύο μόλις μέρες πριν παντρεύτηκε την καλή του και πρώην μπαλαρίνα Mary Quinn Lundberg κυριολεκτικά κάτω από την μύτη φωτογράφων και ρεπόρτερ! Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι σκόπευε να παντρευτεί, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει ποτέ την ακριβή ημερομηνία του γάμου.

    Στις 11 Αυγούστου λοιπόν, το ερωτευμένο ζεύγος, ενώθηκε εις σάρκαν μία σε μία κλειστή τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά. Οι καλεσμένοι, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους 40, ήταν συγγενείς και στενοί τους φίλοι ενώ εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία των διάσημων φίλων του Zach.

    Παρά το γεγονός ότι οι νεόνυμφοι δεν είχαν δώσει καμία λεπτομέρεια για την τελετή σε μία προσπάθειά τους να προστατεύσουν τη συγκεκριμένη μέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι ψαχούλευσαν το Twitter του Zach και ανακάλυψαν μία φωτογραφία από τη δεξίωση που έδωσε το ζευγάρι μία ακριβώς μέρα πριν το γάμο με τη λεζάντα: «Τι υπέροχη μέρα για δείπνο πριν το γάμο».

    Εμείς ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και τα παιδιά τους να πάρουν την τρέλα και τον cool χαρακτήρα του μπαμπά τους...

    Διαβάστε επίσης:

    Που πήγε η γενειάδα του Zach Galifianakis;

    Zach Galifianakis

    Αντώνης Κανάκης: Κράτησε την υπόσχεσή του σε θαυμαστή του

    Posted: 13 Aug 2012 08:00 AM PDT

    Αντώνης Κανάκης: Κράτησε την υπόσχεσή του σε θαυμαστή του

    Ο Αντώνης Κανάκης δεν ξέχασε την υπόσχεση που είχε δώσει σε έναν θαυμαστή του πριν λίγο καιρό.

    Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

    Το girlie-boheme look της Αλεξάνδρας

    Posted: 13 Aug 2012 08:00 AM PDT

    Το girlie-boheme look της Αλεξάνδρας

    Λιτό, απέριττο και σωστό!

    Η Αλεξάνδρα είναι 24 ετών και είναι δικηγόρος. Με υπερηφάνια μας δηλώνει πως το εν λόγω outfit αποτελείται απο κομμάτια που προέρχονται απ' όλη την Ευρώπη.

    Η άποψη του Queen.gr

    Ο καύσωνας καλά κρατεί παρά τα μπουρίνια, και οι υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της μέρας προστάζουν χαλαρές εμφανίσεις και nude μακιγιάζ ή καθόλου(!) όπως πολύ σωστά πράττει η Αλεξάνδρα και στις δύο περιπτώσεις. Άνετη και απλή, διατηρώντας το στυλ της το οποίο στη προκειμένη περίπτωση θα χαρακτηρίζαμε girlie-bohemian. Ένα αμάνικο μίνι φλοράλ φόρεμα με abstract print σε τρίχρωμη βάση την κρατά μέσα στη μόδα, με ανάλαφρο στυλ και την απαιτούμενη θηλυκότητα. Πολύ σωστή επιλογή οι δίχρωμες espantrillies με πλατφόρμα από raffia, που δένουν με το φόρεμα, δίνοντας μία ναυτική νότα και φωτίζουν το σύνολό της. Η δερμάτινη τσάντα πασπαρτού, είναι ένα κλασικό must have που εμείς θεωρούμε απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα μιας και πολλές φορές θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες χειμώνα-καλοκαίρι.

    Όσο για τα κοκκάλινα γυαλιά της δίνουν μία σοφιστικέ πινελιά ενώ λατρέψαμε τα μωβ στρογγυλά κλιπαριστά σκουλαρίκια της. Μπορεί αυτό το streetstyle να μην έχει τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και statement κομμάτια που θα σε καθηλώσουν- είναι όμως πέρα για πέρα σωστό, απλό και πάνω απ' όλα ανεπιτήδευτο. Μερικές φορές, less is more.

    Θέλετε να μυρίζετε σαν τον James Bond;

    Posted: 13 Aug 2012 07:45 AM PDT

    Θέλετε να μυρίζετε σαν τον James Bond;

    Αν ναι, αγοράστε το άρωμά του.

    Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία αντρών που τους αρέσει να πίνουν μαρτίνι και λατρεύουν μια Aston Martin, πιθανότατα θα θέλετε να αφήνετε πίσω σας και το άρωμα του πράκτορα 007.

    Το επίσημο άρωμα James Bond για άντρες θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην αγορά. Η διαφημιστική καμπάνια γυρίστηκε από τον διάσημο και τον εδώ και πολλά χρόνια φωτογράφο του ήρωα James Bond, Greg Williams. Μετά από δεκάδες gadgets που έχουν συνδεθεί άμεσα με τον 007, σειρά έχει ένα άρωμα. Πάντως η καμπάνια έχει εμπνευστεί από ένα James Bond που παραπέμπει σε πιο ρετρό εποχές, ενώ δεν διακρίνεται κανένα πρόσωπο
    Για την ιστορία η επόμενη ταινία του διάσημου βρετανού πράκτορα, το "Skyfall" θα βγει στις αίθουσες, την αρχή του Φθινοπώρου, μετά από αρκετές αναβολές και 200 εκατομμύρια Budget.

    Ένα τροχόσπιτο μέσα στο σπίτι του!

    Posted: 13 Aug 2012 07:30 AM PDT

    Ένα τροχόσπιτο μέσα στο σπίτι του!

    Ιδέα που σκέφτηκε για να εξοικονομήσει χρήματα...

    Η Airbnb είναι μία εταιρεία που εδώ και χρόνια ασχολείται με την προσωρινή ανταλλαγή σπιτιών για διακοπές καθώς και την ενοικίαση δωματίων μέσα σε σπίτια που ζουν άτομα ή οικογένειες. Σε καιρούς κρίσης είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό.

    Παρέχεις λοιπόν, το σπίτι σου σε κάποιον άλλον και εκείνος το δικό του εξασφαλίζοντας έτσι τόπο διαμονής σε ξένη χώρα. Μέσω αυτής της εταιρείας ακόμη μπορεί κανείς  να νοικιάσει το διαμέρισμα ή ένα δωμάτιο του σπιτιού του ώστε να μείνουν σε αυτό άνθρωποι από άλλη χώρα. Μπορείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο σε κάποιο άλλο σπίτι χωρίς να πληρώνετε ακριβά ξενοδοχεία. Κάποιοι μάλιστα σταθεροί πελάτες της Airbnb, διαμορφώνουν το σπίτι τους ειδικά ώστε πάντα να παρέχει ξενώνα που θα μπορούν να νοικιάσουν εξοικονομώντας χρήματα. Φυσικά η εταιρεία έχει υποχρέωση να ελέγχει την ψυχική κατάσταση και την υγεία των ατόμων με τα οποία συνεργάζεται ώστε να είναι η διαβίωση όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Έβαλε λοιπόν, μέσα στο σαλόνι του ένα τροχόσπιτο το οποίο διακόσμισε με το ίδιο χαρούμενο ποπ ύφος που έχει και το σπίτι του και το διαθέτει προς ενοικίαση για ένα βράδυ, μία εβδομάδα, ένα μήνα, ή όσο θέλει κανείς. Οι ένοικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και στους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού ενώ άνετα μπορούν να απομονωθούν αν το επιθυμούν.

    Θα βρείτε αυτό καθώς και άλλα ενδιαφέροντα μέρη για να μείνεται στο site της Airbnb

    Διαβάστε ακόμη:


    Hosu: Η πιο άνετη πολυθρόνα! 

    Αλλάξτε τη διαρρύθμιση του χώρου σαν με περιστρεφόμενους τοίχους!

    Χτίζοντας μία μίνι έπαυλη σε ένα απλό στενό οικόπεδο!

    Κate Middleton: τι φόρεσε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

    Posted: 13 Aug 2012 07:15 AM PDT

    Κate Middleton: τι φόρεσε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

    Η Δούκισσα του Cambridge στην χθεσινή τελετή λήξης έκανε άλλη μια «άοσμη» εμφάνιση.

    Μπορεί να είναι συνεχώς πρωτοσέλιδο στις βρετανικές εφημερίδες, μπορεί το όνομά της να έχει ακουστεί σε κάθε σχεδόν γωνιά του πλανήτη, μπορεί στη χθεσινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου να κέρδισε ουκ ολίγα κοντινά πλάνα, όμως, στυλιστικά δεν θέλει να αναβαθμιστεί.

    Ο λόγος για τη Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton η οποία χθες παρευρέθη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη βρετανική πρωτεύουσα με ένα outfit που δεν μας συγκίνησε καθόλου. Επέλεξε ένα φόρεμα της βρετανικής εταιρίας Whistles σε συνδυασμό με μια τσάντα της επίσης Βρετανίδας σχεδιάστριας Anya Hindmarch. Μήπως, όμως, αυτό το φόρεμα το έχουμε ξαναδεί; Το είχε φορέσει λίγους μήνες πριν και στον εορτασμό των εξήντα χρόνων στο θρόνο της βασίλισσας.

    Βαρεθήκατε ήδη; Εμείς πάντως ναι, ειδικά όταν βλέπουμε το χτένισμά της που πεισματικά αρνείται να πειράξει λίγο (θα θέλαμε πολύ μια φορά να τη δούμε με τα μαλλιά επάνω) και ξέροντας πως υπάρχουν τόσοι Βρετανοί σχεδιαστές δημιουργίες των οποίων θα μπορούσε να επιλέξει.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί η Kate Middleton έβγαλε τα παπούτσια σε δημόσια εμφάνισή της;

    Kate Middleton: υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα με Zara

    Ρουβάς-Ζυγούλη στη Μύλο!

    Posted: 13 Aug 2012 08:40 AM PDT

    Ρουβάς-Ζυγούλη στη Μύλο!

    Ο Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά, γυρνάνε από νησί σε νησί με το σκάφος του τραγουδιστή και «γεμίζουν» μπαταρίες αλλά και με όμορφες εικόνες, τις οποίες ο Σάκης απαθανατίζει με τη φωτογραφική του μηχανή.

    Μετά τη Νάξο, λοιπόν, το ζευγάρι έβαλε πλώρη για Μύλο. Στο νησί της Αφροδίτης έφτασε από το πρωί η οικογένεια Ρουβά με το Σάκη να θέλει να γυρίσει όσο περισσότερες παραλίες μπορεί, αφού η Μύλος είναι γνωστή για τα καταγάλανα νερά και τις ερημικές παραλίες της. Ο τραγουδιστής, όμως, εκτός από τα τοπία φρόντισε να απαθανατίσει και κάποιες ιδιαίτερες μορφές του νησιού όπως για παράδειγμα έναν καπετάνιο!

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Το... τέρας Γιόχαν Μπλέικ (video)

    Posted: 13 Aug 2012 07:37 AM PDT

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Το... τέρας Γιόχαν Μπλέικ (video)

    Αν δεν υπήρχε ο Γιουσέιν Μπολτ, ο Γιόχαν Μπλέικ, θα ήταν αυτός που θα σάρωνε τόσο στα 100μ., όσο και στα 200μ..

    Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Για πού το έβαλε;

    Posted: 13 Aug 2012 06:12 AM PDT

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Για πού το έβαλε;

    Με μια βαλίτσα στο χέρι πέτυχε την Νατάσα Θεοδωρίδου ο φωτογραφικός φακός. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

    Η Νατάσα ταξίδεψε ως το νησί για να παρευρεθεί στα γενέθλια φίλου της επιχειρηματία, ο οποίος όπως κάθε χρόνο οργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι και κάλεσε όλους τους επώνυμους ή μη φίλους του.

     

    Διδυμότειχο: Απόπειρα βιασμού εις βάρος 19χρονης

    Posted: 13 Aug 2012 08:12 AM PDT

    Διδυμότειχο: Απόπειρα βιασμού εις βάρος 19χρονης

    Ένας 25χρονος από την Αρμενία συνελήφθη στο Διδυμότειχο, έπειτα από καταγγελία 19χρονης Ελληνίδας πως προσπάθησε να την βιάσει.

    Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

    Related Articles :


    Stumble
    Delicious
    Technorati
    Twitter
    Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

    LOST EMPIRE

    Γράψε το e-mail σου:

    Σας ευχαριστώ!

    Συγγραφείς

    Συνεχώς

    30 ημέρες

    7 ημέρες

    Comments Posts

    Top 10 σχολιαστές