Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


«Άμα μεγαλώσω θέλω να γίνω στριπτητζού σαν την μαμά μου»

Posted: 31 Jul 2012 03:48 PM PDT


Η επιστολή που έστειλε
μια μάνα στην δασκάλα του παιδιού της για να δικαιολογήσει το σκίτσο που ζωγράφισε η μικρή κόρη της, κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσα από μια ιστοσελίδα όπου οι εκπαιδευτικοί σε ΗΠΑ και Βρετανία αναρτούν τα πιο απίστευτα πράγματα που βλέπουν στην δουλειά τους.

Η κα Τζόουνς έβαλε τους 6χρονους μαθητές της να της ζωγραφίσουν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα αντίκριζε το εν λόγω σκίτσο. Αυτό όμως που ήταν πραγματικά απίστευτο ήταν η επιστολή-απολογία της μάνας του παιδιού που έφτασε στα χέρια της λίγες μέρες αργότερα

«Αγαπητή κα Τζόουνς. Εργάζομαι σε ένα ένα κατάστημα με είδη για το σπίτι και είπα στην κόρη μου πόση δουλειά είχαμε αυτές τις μέρες λόγω του χιονιά. Της ανέφερα πως ξεπουλήσαμε όλα τα φτυάρια για το χιόνι μία εβδομάδα πριν την κακοκαιρία και πως μας ξέμεινε μόνο ένα φτυάρι στην αποθήκη και πολλοί πελάτες τσακώνονταν για το ποιος θα το πάρει. Αυτό ζωγράφισε η κόρη μου. Εμένα να ξεπουλάω το τελευταίο φτυάρι του καταστήματος Home Depot»




Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πως ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης πριν την πλαστική!

Posted: 31 Jul 2012 03:43 PM PDT

Όπως βλέπετε δεν
ήταν πάντα όσο γοητευτικός είναι σήμερα..Τι σου κάνει μια μύτη!!!!













Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Κι άλλος αθλητής αποβλήθηκε εξ’ αιτίας ρατσιστικού σχολίου του στο Twitter!

Posted: 31 Jul 2012 03:38 PM PDT


Μετά το περιστατικό
με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ένας ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε εξ' αιτίας ρατσιστικού σχολίου του στο Twitter..

Ο λόγος για τον 23χρονο Ελβετό, Μικέλ Μοργκανέλα, ο οποίος μετά τον παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Νότια Κορέα χαρακτήρισε τους Νοτιοκορεάτες καθυστερημένους και ηλίθιους.
Ο Μοργκανέλα είχε πολλές αψιμαχίες με τους αντιπάλους του κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του, ξεσπάθωσε εναντίον τους στο διαδίκτυο.

"Θέλω να δείρω όλους τους Νοτιοκορεάτες. Είναι διανοητικά καθυστερημένοι ηλίθιοι", ήταν το σχόλιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο μετά το σάλο που προκλήθηκε, διαγράφηκε από το λογαριασμό του.

Ωστόσο, από τη στιγμή που κάτι ανεβαίνει στο internet, δεν χάνεται ποτέ. Πολλοί χρήστες πήραν screenshot τα οποία καίνε τον Μοργκανέλα.
Στη συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη (ξανά μέσω twitter), όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση της αποπομπής του έγινε από τον αρχηγό της Ολυμπιακής Ομάδας της Ελβετίας, Τζιάν Τζίλι:
"Ο Μοργκανέλα προσέβαλε την αξιοπρέπεια της Νότιας Κορέας και των ανθρώπων της", δήλωσε.

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Γυναίκα απήγαγε νεογέννητο κοριτσάκι το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της!

Posted: 31 Jul 2012 03:32 PM PDT


Η Ανν Πέταγουέι, η οποία
αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και είχε τρεις αποβολές απήγαγε το κοριτσάκι μεταμφιεσμένη σε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης στις 4 Αυγούστου 1987.

Ο δικαστής Κέβιν Κάστελ ανακοινώνοντας την ποινή τόνισε πως οι γονείς του βρέφους έζησαν όλα αυτά τα χρόνια "έναν πραγματικό εφιάλτη".

Η 50χρονη Πέταγουέι εξέφρασε την βαθιά της λύπη στους πραγματικούς γονείς.

Η μικρή Καρλίνα Ρενέ είχε μεταφερθεί από τους γονείς της στο νοσοκομείο επειδή παρουσίαζε υψηλό πυρετό. Νωρίς την επόμενη ημέρα το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε ότι είχε χαθεί. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, το κοριτσάκι δεν βρέθηκε ποτέ.

Οι βιολογικοί γονείς, που σήμερα έχουν πάρει διαζύγιο, διηγήθηκαν στο δικαστήριο τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όταν εξαφανίστηκε η κόρη τους πριν από 23 χρόνια και τη λύπη τους όλο το διάστημα μέχρι που την ξαναβρήκαν την περασμένη χρονιά. Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις τους με το παιδί τους είναι προβληματικές, τόνισαν.

Η πραγματική μητέρα του κοριτσιού, Τζόι Γουάιτ δήλωσε: "η καρδιά μου έγινε ένα εκατομμύριο κομμάτια" και ο πατέρας της Καρλ Τάισον τόνισε πως θα άξιζε στην Πέταγουέι ποινή κάθειρξης 23 χρόνων, "όσα και τα χρόνια που του στέρησε την κόρη του".

Τον Ιανουάριο του 2010, η Καρλίνα που μεγάλωσε στο Κονέκτικατ με άλλο όνομα ήταν έγκυος και όταν θέλησε να απευθυνθεί σε κέντρο προγεννητικού ελέγχου, η "μητέρα" της δεν ήταν σε θέση να της δώσει τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της, αλλά ούτε και τον αριθμό κοινωνικής της ασφάλισης.

Η νέα γυναίκα υποπτεύθηκε ότι κάτι συνέβαινε και απευθύνθηκε στο Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα Παιδιά. Εξετάσεις DNA αποκάλυψαν ποιά ήταν στην πραγματικότητα και τους αληθινούς της γονείς.



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Έλληνας παίκτης reality δίνει μάχη για τη ζωή του!

Posted: 31 Jul 2012 03:29 PM PDT

Παίκτης γνωστού reality της ελληνικής τηλεόρασης νοσηλεύεται
σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο..
της Αθήνας ύστερα από τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία και πρώην παίκτη του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Φάρμα», Γιάννη Βάκρινο, ο οποίος τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, τράκαρε με το αυτοκίνητό του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το Ξυλόκαστρο.

Ο Γιάννης Βάκρινος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού υπέστησαν τραύματα ζωτικά του όργανα.
Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το συγγενικό του περιβάλλον, (η επιθυμία του οποίου είναι να μη δει το φως της δημοσιότητας το όνομά του, κάτι που το gossip-tv.gr σέβεται απόλυτα), ο οποίος μας επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση και μας μετέφερε πώς είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Βάκρινου. «Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Έχει κάποια τραύματα αλλά τώρα πια αντιμετωπίζονται . Όσο περνάνε οι μέρες η κατάσταση είναι υπέρ του», μας λέει ο συγγενής του Γιάννη και συνεχίζει:
«Βρίσκεται σε καταστολή γιατί είναι χτυπημένος πρόσφατα. Αυτό μας εξήγησαν οι γιατροί. Δεν μας έχουν τρομάξει για τη ζωή του, τουλάχιστον προς το παρόν».

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μας τόνισε ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του. Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πώς είναι σήμερα αυτό το κορίτσι! Δεν θα το πιστεύετε!

Posted: 31 Jul 2012 03:19 PM PDT


Η κυρία της φωτογραφίας ονομάζεται Τζόσι Γκίμπσον και είναι
νικήτρια του Βρετανικού Big Brother. Αν εσείς τρομάξατε μία φορά με τη φωτογραφία της, αυτή τρόμαξε 10!

Τι εννοούμε; Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν πέρσι το καλοκαίρι στην Ίμπιζα με το ροζ μπικίνι της, βγάζοντας στη φόρα τα παραπανίσια κιλά, τους τόνους κυτταρίτιδας και την αδιανόητη χαλάρωση του κορμιού της.

Όταν η Τζόσι είδε τις φωτογραφίες στα Μέσα, έπεσε σε κατάθλιψη. "Έχω γίνει τέρας", φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δεν κάθισε όμως να κλαίει τη μοίρα της άπραγη.

Έλαβε δραστικά μέτρα και όχι μόνο έχασε αρκετό βάρος, αλλά το κορμί της ανέκτησε τη χαμένη του σφριγηλότητα.

Ένα χρόνο μετά, εμφανίστηκε ξανά στην Ίμπιζα με το ανανεωμένο κορμί της σε πρώτο πλάνο.

Μάλιστα, το τόνισε με body painting για να βεβαιωθεί ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη.


ΧΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ....ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!! http://goo.gl/bfAEl

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Έξαλλη είναι η Τζούλια με την νέα ταινία-πορνό της..

Posted: 31 Jul 2012 03:14 PM PDT

Έξαλλη έγινε η Τζούλια
Αλεξανδράτου με την νέα πορνό ταινία που..
κυκλοφόρησε η «Sirina» με πρωταγωνίστρια την ίδια. Γιατί η Τζούλια εξοργίστηκε με τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής;

Η ίδια υποστηρίζει ότι πρόκειται για πλάνα από παλιά γυρίσματα και όχι για νέα ταινία.

Μάλιστα αρκετά θυμωμένη έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:
«Λυπάμαι που βγαίνουν διάφοροι επιτήδειοι για ακόμα μια φορά ξαναπλασάροντας παλιά DVD κλπ..βγάζοντας τα τώρα στη φόρα!! Είναι άδικο ! Τι άλλο θα σκεφτούν κάποιοι τελικά να κάνουν, για να πλουτίσουν !! Έλεος ! δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη όλη αυτή η "fake" αγορά κ τα Ίντερνετ !!! Τραγικό!».

Η Τζούλια αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της στην Μύκονο με τον σύντροφό της και όταν το έμαθε δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαίωσε τις φήμες..

Posted: 31 Jul 2012 03:03 PM PDT

«Παίζει» για τη θέση
της Παπαβασιλείου τη νέα σεζόν..

Τις πληροφορίες περί συζητήσεών της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για να βρεθεί τη νέα χρονιά «Μες στην καλή χαρά», στη θέση της Έλενας Παπαβασιλείου, επιβεβαιώνει η Κατερίνα Σιτκούδη.

«Ναι, ισχύει αυτό» δήλωσε ξεκάθαρα στην κάμερα του Star η 27χρονη. «Έχω κάνει συζητήσεις, αλλά δεν το θεωρώ σωστό να λέω λεπτομέρειες γιατί στην πορεία δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μόλις ξεκινήσει η εκπομπή της Ναταλίας, θα δείτε!».

Εσείς ποια από τις δύο προτιμάτε;

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Βίντεο σοκ: Ετσι «γεννιούνται» Κινέζοι Ολυμπιονίκες

Posted: 31 Jul 2012 02:58 PM PDT


Η Κίνα αποτελεί μια
άκρως παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του αθλητισμού. Αυτό το βίντεο, όμως, έφερε σήμερα στο προσκήνιο η Daily Mail και εμφανίζει τον τρόπο με τον οποίο... χτίζονται οι Κινέζοι πρωταθλητές από μικρά παιδιά, θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη για τον τρόπο αντιμετώπισης του ολυμπιακού πνεύματος...



Πηγή:onsports.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Απίστευτο! δείτε πως είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του prison break!

Posted: 31 Jul 2012 02:54 PM PDT


Το μόνο σίγουρο
είναι ότι έχει αλλάξει πολύ!














Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1/8;

Posted: 31 Jul 2012 02:50 PM PDT


Τα Ζώδια Σήμερα 1 Αυγούστου 2012



Κριός
21/3-20/4

Αν κάνεις σήμερα υπομονή, φίλε Κριέ, σύντομα θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι' αυτή. Θα δεις πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες, αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Άλλωστε, πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή Τετάρτη θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση και την όρεξη να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με το σύντροφό σου, αλλά να είσαι και έτοιμος για κάποιες μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Μη δώσεις περισσότερη σημασία απ' όση χρειάζεται. Αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου χρειάζεται λίγη προσοχή. Καλό είναι να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη κίνηση και να αναθεωρήσεις κάπως την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε ορισμένα άτομα. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να καλύψεις έξοδα από το παρελθόν, που σε βαραίνουν ακόμα.





Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα δεις πολλά ζητήματα, που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, καλύτερα να είσαι ήρεμος και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Κινήσου με διπλωματία και υπομονή, για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, να θυμάσαι πως η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι. Γι

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, η δυναμική σου στάση είναι εγγύηση επιτυχίας και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει μπροστά σου αυτήν την Τετάρτη. Πάντως, αν μπορείς να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα θα ήταν καλύτερα, ώστε να έχεις το χρόνο να σκεφτείς ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σου.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Σήμερα, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις, αγαπητέ Δίδυμε. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει απέναντι στο σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα, που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, είναι η ώρα να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μέχρι τότε, δείξε αυτοέλεγχο και προσοχή.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός και ψυχραιμία, φίλε Καρκίνε, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να χαλάσουν το κλίμα και κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, κάνε μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι, που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, στη δουλειά σου κάποιες καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι επιπόλαια. Καλό είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου, για να μην κάνεις λάθη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα.






Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια, σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά, αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Εσύ που ακόμη έχεις τη μοναξιά στη ζωή σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα λάμψει η δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις και θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Παρθένε, και αυτό φαίνεται καταρχήν από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις, να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα, που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ενθουσιάζει, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Φρόντισε να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα μπορείς να νιώσεις επιτέλους πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου μειώνουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.






Ζυγός
23/9-22/10

Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη. Πάντως η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα, που έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μη χάνεις χρόνο μένοντας κλεισμένος στο σπίτι, αλλά βγες έξω με αγαπημένους φίλους, φλέρταρε και διασκέδασε χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και να τολμήσεις συνεργασίες που φοβόσουν. Θα δεις ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σου. Πάντως οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σου έχουν εκτιμηθεί, τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα σου προκαλεί μια έντονη περισυλλογή, αγαπητέ Σκορπιέ, και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά σε αυτή την αναζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι στο χέρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμείς. Το πιο σημαντικό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και να μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ, και οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αρχίσουν σύντομα να αποδίδουν καρπούς. Δείξε προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν, με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Σύντομα και αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις, φίλε Τοξότη. Είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλό είναι να δείξεις σήμερα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από τον εγωισμό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, μίλα στο άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και αν συνεχίσεις έτσι, θα δεις πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, μέσα από νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα σε χρειαστούν αρκετοί άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον, φίλε Αιγόκερε, και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά σήμερα στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια ουσιαστική αναζωογόνηση στη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε εφήμερες καταστάσεις, που δεν αξίζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές, που μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και οι επαφές με δικά σου άτομα, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις, φίλε Υδροχόε. Κάνε λίγο υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, ειδικά για τα νέα σχέδια και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι' αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο προχωρημένα ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι καλό σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι' αυτό μη χάνεις το χρόνο σου μέσα στο σπίτι. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα χρειαστεί προσοχή, γιατί δεν είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να ακολουθήσουν σήμερα του ρυθμούς σου και πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις. Στα οικονομικά, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές έχεις.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τοτός γράφει έκθεση !

Posted: 31 Jul 2012 02:45 PM PDT

Ο δάσκαλος έβαλε έκθεση με θέμα:...


το βουνό.



Τα παιδιά έγραψαν κάτι για το βουνό.



Ο Τοτός έγραψε:



- Το βουνό είναι πολύ ωραίο. Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Έχει κι έναν ταύρο. Ο ταύρος πήδηξε την άσπρη αγελάδα...



Ο δάσκαλος βλέπει ότι είναι εκτός θέματος και όχι μόνο, αλλά δεν λέει τίποτα.



Την επόμενη εβδομάδα βάζει έκθεση με θέμα: η λίμνη.



Τα παιδιά έγραψαν κάτι για τη λίμνη.



Ο Τοτός έγραψε:



- Πολλές λίμνες είναι στο βουνό. Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Έχει κι έναν ταύρο. Ο ταύρος πήδηξε την άσπρη αγελάδα...



Ο δάσκαλος βλέπει ότι είναι εκτός θέματος και πάλι, αλλά δεν λέει τίποτα.



Το επόμενο θέμα: το ποτάμι.



Τα παιδιά έγραψαν κάτι για το ποτάμι.



Ο Τοτός έγραψε:



- Το ποτάμι πηγάζει από το βουνό. Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Έχει κι έναν ταύρο. Ο ταύρος πήδηξε την άσπρη αγελάδα..



Ο δάσκαλος βλέπει ότι είναι εκτός θέματος και πάλι, εκνευρίζεται και φωνάζει τον Τοτό και του λέει.



- Καλά βρε Τοτό, εκτός του ότι δεν προσέχεις και ξεφεύγεις από το θέμα γράφεις μέσα και λέξεις που δεν επιτρέπονται, όπως τη λέξη πήδηξε. Δεν μπορούσες να το γράψεις αλλιώς αυτό μια που σου έκανε τόση εντύπωση;



- Και τι να έγραφα κύριε;



- Να έγραφες…. Της έκανε έκπληξη, να μην άκουγαν και τα άλλα παιδιά.



Την επόμενη εβδομάδα βάζει έκθεση με θέμα: η θάλασσα.



Τα παιδιά έγραψαν κάτι για τη θάλασσα.



Ο Τοτός έγραψε:



- Στη θάλασσα χύνεται το ποτάμι που πηγάζει από το βουνό. Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Ο ταύρος έκανε έκπληξη στην άσπρη αγελάδα. Πήδηξε τη μαύρη !!!



totefteri.blogspot.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Φοιτητική εστία από άλλο... πλανήτη!

Posted: 31 Jul 2012 02:40 PM PDT

Καμία σχέση με αυτά που ξέρουμε εμείς...



Η συγκεκριμένη φοιτητική εστία ονομάζεται Tietgen και βρίσκεται σε προάστιο της Κοπεγχάγης...



























































newsbeast.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι που λέμε... μπυροκοιλιά!

Posted: 31 Jul 2012 02:26 PM PDT

Δεν παίζεται ο τύπος...









newsbeast.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τί γίνεται όταν πέφτει το...internet!!!

Posted: 31 Jul 2012 02:18 PM PDT

Πόσο αλήθεια μπορεί να είναι...


Δείτε τι γίνεται όταν ''πέφτει'' το ίντερνετ.Κάποιοι δεν θα θέλουν να το παραδεχτούν , αλλά φίλοι μου ξέρετε ότι είναι η αλήθεια!Δείτε...













frappedoupoli.blogspot.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Πώς να εκνευρίσεις μια γυναίκα...

Posted: 31 Jul 2012 02:13 PM PDT

Τέλειο...






frappedoupoli.blogspot.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Τα 30 πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο!!

Posted: 31 Jul 2012 02:04 PM PDT

Ποιος πίνακας ζωγραφικής θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ωραιότερος του κόσμου;..
.


Ποια παραλία, ποιο άγαλμα; Σας παρουσιάζουμε ταπεινά τις πιο υπέροχες ομορφιές της υφηλίου και που θα τις βρείτε...







Το πιο ωραίο γυμνό

Λυπούμαστε, αλλά όχι, οι φωτογραφήσεις του Playboy δεν παίρνουν μέρος. Ψάχνουμε πράγματα με μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο. Κι έτσι καταλήγουμε στο πιο διάσημη παρουσίαση του αντρικού σώματος που δημιουργήθηκε ποτέ. Ο Βαζάρι, ιστορικός τέχνης του 16ου αιώνα έγραψε: ¨Όποιος έχει δει το συγκεκριμένο έργο, δεν χρειάζεται να δει άλλο γλυπτό, είτε στην εποχή μας είτε σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου». Το άγαλμα του Δαβίδ που φιλοτέχνησε ο Μιχαήλ Άγγελος ολοκληρώθηκε το 1504, μετά από τρία χρόνια δουλειάς. Θα το βρείτε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας.Το πιο ωραίο νησίΑγαπημένος προορισμός πολλών διασήμων, το νησί Μπόρα Μπόρα αποτελεί μέρος της Γαλλικής Πολυνησίας. Περιτριγυρίζεται από λιμνοθάλασσα και κοραλλιογενείς υφάλους, ενώ στο κέντρο του υψώνεται ένα αδρανές ηφαίστειο.Ο πιο ωραίος μοντέρνος πίνακαςΟ πιο ακριβός πίνακας ζωγραφικής του κόσμου είναι το No 5, 1948 του Τζάκσον Πόλοκ. Αλλά τα χαρακτηριστικά του έργα δεν βρίσκουν απήχηση σε όλους τους φιλότεχνους, όπως συμβαίνει πιθανότατα με τα έργα του Γκούσταβ Κλιμτ. Το πορτραίτο της Adele Bloch-Bauer I, έργο του 1907 πουλήθηκε για 135 εκ. δολάρια και είναι το τρίτο πιο ακριβό του κόσμου. Μπορείτε να το δείτε στη Neue Galerie της Νέας Υόρκης.Το πιο ωραίο πτηνόΤο κετσάλ αποκαλείται ως το πιο όμορφο πουλί του κόσμου και δεν θα διαφωνήσουμε. Την εποχή της αναπαραγωγής του, το αρσενικό αποκτά δύο έντονα χρωματισμένες ουρές που φτάνουν σε μήκος ενός μέτρου. Αλλά αυτά τα σπάνια πτηνά έχουν πανέμορφα μπλε, πράσινα και κόκκινα χρώματα όλο το χρόνο. Το κετσάλ ζει στα ορεινά, τροπικά δάση της Κεντρικής Αμερικής, κυρίως στη Γουατεμάλα και την Κόστα Ρίκα, όπου τιμούνται από την εποχή των Μάγιας και των Αζτέκων.Το πιο ωραίο άγαλμαΠεριγράφεται ως «το αποκορύφωμα εκατοντάδων ετών του πολιτισμού», «ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα στην ιστορία της τέχνης» και ως απόδειξη της «σπίθας της Θείας Παρουσίας σε κάθε μορφή ζωής». Η Νίκη της Σαμοθράκης, άγαλμα του δεύτερου αιώνα προ Χριστού, προς τιμήν της Θεάς Νίκης, είναι ένα από τα πι περίφημα γλυπτά όλων των εποχών και εκτίθεται στην πιο περίοπτη θέση του Λούβρου, στο Παρίσι.Το πιο ωραίο κάστροΔεν υπάρχει αμφιβολία ως προς το ποιο κάστρο είχε στο νου της η Ντίσνεϊ όταν κατασκεύαζε τα θεματικά της πάρκα. Μα φυσικά το Νοϊσβάινσταϊν του Λουδουβίκου του Β' της Βαυαρίας. Είναι ένα φανταστικό κτήριο με πύργους και οβελίσκους, κτισμένο περισσότερο για να κάνει εντύπωση παρά για οχυρωματικούς σκοπούς. Αυτό που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το κάστρο που χτίστηκε πριν από περίπου 150 χρόνια είναι η εκπληκτική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, κάπου στις Βαυαρικές Άλπεις, όπου συχνά μοιάζει να επιπλέει στα σύννεφα. Ο ίδιος ο Λουδοβίκος είπε γι' αυτό: «Είναι το πιο όμορφο, το πιο ιερό και το πιο απλησίαστο που μπορεί να δει άνθρωπος…»Το πιο ωραίο προϊστορικό έργο τέχνηςΘα επιλέξουμε το απίστευτο σύμπλεγμα σπηλαίων που αποκαλείται η Καπέλα Σιξτίνα της προϊστορικής τέχνης. Τα σπήλαια του Λασκό στη νοτιοδυτική Γαλλία είναι γεμάτα με εκπληκτικά όμορφες βραχογραφίες βισώνων, αλόγων, αγελάδων και κατσικιών, ηλικίας 17 χιλιάδων χρόνων. Παρά το γεγονός πως τα σπήλαια δεν είναι πλέον ανοικτά για το κοινό, προκειμένου να προστατευθούν οι βραχογραφίες, δίπλα στο Λασκό, υπάρχει αντίγραφο του σπηλαίου και των έργων, που δημιουργήθηκαν με τις ίδιες τεχνικές και υλικά όπως και τα πρωτότυπα.Το πιο ωραίο μοντέρνο κτήριο



Έγινε μεγάλη συζήτηση για το κτήριο που θα έπρεπε να επιλεγεί σε αυτή την κατηγορία, με το Guggenheim του Μπιλμπάο και το Eden Project στη Μεγάλη Βρετανία, να είναι δύο φιλόδοξοι διεκδικητές του τίτλου. Αλλά στην κορυφή βρέθηκε η θαυμάσια εκκεντρική Σαγράδα Φαμίλια της Βαρκελώνης. Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους θρησκευτικούς χώρους στον κόσμο και ένα από τα πιο χρονοβόρα projects ως προς την κατασκευή τους, αφού άρχισε να κτίζεται το 1882 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026, όταν θα συμπληρώνονται 100 χρόνια από το θάνατο του αρχιτέκτονά του, Αντόνι Γκαουντί.Το πιο ωραίο αυτοκίνητοΤο 2009, 20 διάσημοι σχεδιαστές αυτοκινήτων επέλεξαν το Citroen DS ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο όλων των εποχών. Ο Τζορτζέτο Τζουτζιάρο, μέλος της επιτροπής, βραβευμένος ως ο σημαντικότερος σχεδιαστής αυτοκινήτων του 20 αιώνα, δήλωσε: «Το Citroen DS είναι το μοναδικό παράδειγμα ενός αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε πραγματικά πρωτοποριακά». Το σχεδίασε ο Ιταλός Φλαμίνιο Μπερτόνι και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1955 προκαλώντας μεγάλη αίσθηση. Μπορείτε να το δειτε σε αρκετά μουσεία αυτοκινήτου ανά τον κόσμο.Οι πιο ωραίες παραλίες


Οι Μαλδίβες φημίζονται για το σύνολο σχεδόν των παραλιών τους, ώστε είναι σχεδόν αναπόφευκτο το να φιγουράρουν στο top 10 κάθε σχετικού δημοψηφίσματος. Είναι το τέλειο μέρος για να νιώσετε ναυαγοί, με περίπου 1200 ακατοίκητα νησάκια, με λεπτή, μεταξένια άμμο, διάφανα τιρκουάζ νερά και καλειδοσκοπικούς υφάλους. Δυστυχώς, η άνοδος της στάθμης του νερού ενδέχεται να εξαφανίσει πολλά από αυτά (κατά μέσο όρο εξέχουν 1,5 μέτρο από το επίπεδο της θάλασσας)…Ο πιο ωραίος κόλποςΟ Κόλπος Χαλόνγκ του Βιετνάμ είναι η επιλογή μας για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Χο Τσι Μινχ είπε κάποτε πως ο Κόλπος Χαλόνγκ είναι ένα θαύμα που δεν μπορεί να περιγραφεί. Πράγματι, πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει. Ο κόλπος είναι ένα απίστευτο θαλάσσιο σκηνικό, με περίπου 1600 νησάκια με κοφτερές άκρες, ζούγκλες και σπηλιές. Είναι εκ των φιναλίστ στην ψηφοφορία για τα 7 νέα θαύματα της φύσης.Ο πιο ωραίος πίνακαςΚανένα άλλο έργο τέχνης δεν έχει προκαλέσει τόσο ένθερμες εκδηλώσεις θαυμασμού, συζητήσεις κι απομιμήσεις όσο η αινιγματική Μόνα Λίζα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι (γνωστή και ως Τζιοκόντα). Συνεπώς, θα ήταν άδικο να μη συμπεριληφθεί στη λίστα με τα πιο ωραία πράγματα. Ολοκληρώθηκε το 1506 και σήμερα εκτίθεται πίσω από αλεξίσφαιρο τζάμι μπροστά σε άφωνους τουρίστες στο Λούβρο του Παρισιού.Το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα


Ξέρουμε, ξέρουμε. Το να επιλέξεις το καλύτερο ηλιοβασίλεμα, είναι εξίσου δύσκολο με το να επιλέξεις την πιο ωραία νιφάδα σε χιονοθύελλα. Είναι όλα διαφορετικά και η επιλογή είναι αποκλειστικά προσωπική. Παρόλα αυτά, μερικά μέρη είναι θρυλικά για το μαγευτικό τους ηλιοβασίλεμα. Η Valle de la Luna στην έρημο Ατακάμα της Χιλής είναι ένα από αυτά. Η Σαντορίνη είναι επίσης διάσημη. Θα ξεχωρίσουμε τον κόλπο της Μανίλας στις Φιλιππίνες όπου δεκάδες ταξιδιώτες σκαρφαλώνουν έναν τεράστιο αμμόλοφο κάθε απόγευμα για να δουν ένα εκθαμβωτικό ηφαιστειώδες τοπίο γεμάτο ροζ, πορτοκαλί και μωβ αποχρώσεις. Αξέχαστη εμπειρίαΤο πιο ωραίο μοναστήρι


Το εκπληκτικό μοναστήρι – αξιοθέατο του 17ου αιώνα κρέμεται στα απόκρημνα βράχια της κοιλάδας Παρό στο Μπουτάν. Γνωστό ως Paro Taktsang (Η Φωλιά της Τίγρης), το μοναστήρι συνεχίζει να λειτουργεί ευλαβικά με Βουδιστές μοναχούς. Το επιλέξαμε όχι μόνο για την προφανή ομορφιά του και την τοποθεσία στην οποία έχει κτιστεί 700 μέτρα πάνω από την κοιλάδα, αλλά και για το γεγονός πως παραμένει άθικτο από τον τουρισμό. Ο αριθμός των τουριστών που επιτρέπεται να το επισκεφτεί καθημερινά είναι εξαιρετικά περιορισμένος.Το πιο ωραίο ταβάνιΑυτό ήταν εύκολο. Ο Γκαίτε κάποτε έγραψε: «Όποιος δεν έχει δει την Καπέλα Σιξτίνα, δεν μπορεί να σχηματίσει επαρκή ιδέα του τι μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος». Αμέτρητοι ειδικοί περιγράφουν το αριστούργημα του Μιχαήλ Άγγελου ως καθοριστικό σημείο στην ιστορία της τέχνης. Η Καπέλα Σιξτίνα είναι παρεκκλήσι του Αποστολικού Μεγάρου, της επίσημης κατοικίας του Πάπα, στην πόλη του Βατικανού.Το πιο ωραίο ιστορικό κτήριο


Είναι κλισέ αλλά εξίσου ειλικρινές το να επιλέξεις το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία ως το πιο όμορφο ιστορικό κτήριο του κόσμου. Όποιος θεωρεί υπερεκτιμημένο αυτό το επιβλητικό μαρμάρινο οικοδόμημα μάλλον δεν το έχει δει ποτέ. Μοιάζει να λαμπιρίζει από ζωή. Τα υλικά του είναι γεμάτα αγνότητα, η τέχνη του ασύγκριτη και η ιστορία του συγκινητικά ρομαντική. Ο διάσημος Ινδός ποιητής Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ το περιέγραψε ως «ένα δάκρυ που κύλισε λαμπερό στο πρόσωπο της αιωνιότητας».Η πιο ωραία μάσκα


«Ήταν ένα θέαμα που ξεπερνούσε όλα τα προηγούμενα και κανείς ποτέ δεν είχε ονειρευτεί πως θα δει». Αυτό είπε ο αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ μετά την ανακάλυψη του τάφου του Τουταγχαμών, του πιο εκπληκτικού ενταφιασμένου θησαυρού που ανακαλύφθηκε ποτέ. Από όλα τα ανεκτίμητα ευρήματα που εκτίθενται πλέον στο Μουσείο του Κάιρο, το πιο μεγαλειώδες είναι αναμφισβήτητα η μάσκα του. Φτιαγμένη από ατόφιο χρυσάφι και στολισμένη με πολύτιμους λίθους, η μάσκα του Τουταγχαμών είναι ένα από τα εξαίσια αριστουργήματα που φτιάχτηκαν ποτέ από χρυσό.Ο πιο ωραίος υπόγειος σιδηρόδρομος


Οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν κάνεις συζήτηση περί ομορφιάς. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί σταθμοί που κόβουν την ανάσα του επιβάτη – συνήθως με φουτουριστική διακόσμηση (εκτός κι αν κόβεις βόλτες με το Αθηναϊκό Μετρό). Θα δώσουμε την ψήφο μας σε ένα παράδειγμα της παλιάς σχολής. Οι σταθμοί του Μετρό της Μόσχας (πρωτολειτούργησε τη δεκαετία του 1930) πρέπει να είναι οι πιο φανταχτερά διακοσμημένες στάσεις του κόσμου. Τεράστιοι πολυέλαιοι, γύψινα ταβάνια, καμάρες και τοίχοι ζωγραφισμένοι στο χέρι, σε κάνουν να νιώθεις πως την επόμενη στιγμή οι επιβάτες θα αρχίσουν επιτόπου να χορεύουν βαλς.Το πιο ωραίο μέρος για κατάδυση



Επίσης εύκολη απόφαση. Ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος της Αυστραλίας δεν έχει αντίπαλο σε ομορφιά. Απλώνεται σε μήκος 2600 χιλιομέτρων στην ακτή του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και συναποτελείται από αρκετές χιλιάδες υφάλους και περίπου 900 νησιά. Ο ύφαλος αποτελεί καταφύγιο χιλιάδων ειδών. Θαλάσσιοι δράκοι (είδος ιππόκαμπου), κροκόδειλοι και 125 είδη καρχαρία ζουν εδώ.Το πιο ωραίο νεκροταφείο


Θάνατος. Ταφή. Αποσύνθεση. Λέξεις που δεν είναι ακριβώς συνώνυμες με την ομορφιά. Αλλά πολλά μπορούν να λεχθούν για τη μελαγχολική χάρη των κοιμητηρίων. Και το Λονδίνο δύσκολα μπορεί να βρει αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία. Ανάμεσα στα απόκοσμα νεκροταφεία του, ξεχωρίζει το Highgate, μία άκρως ατμοσφαιρική έκθεση επιμελώς σκαλισμένου μαρμάρου και γρανίτη. Φιλοξενεί επίσης, μερικές διάσημες τελευταίες κατοικίες, όπως αυτές του Καρλ Μαρξ και του Ντάγκλας Άνταμς.Το πιο ωραίο βιβλίο


Κάποτε το περιέγραψαν ως έργο αγγέλων. Το Βιβλίο του Κελς είναι ένα πλούσια εικονογραφημένο Λατινικό χειρόγραφο Κελτών μοναχών του 8ου αιώνα κι ένας από τους σπουδαιότερους εθνικούς θησαυρούς ολόκληρης της Ιρλανδίας. Τα επίπονα και περίπλοκα σχέδιά του είναι τόσο περίτεχνα που συχνά το κείμενο είναι σχεδόν αδύνατο να διαβαστεί. Το βιβλίο (ή βιβλία, μιας και είναι χωρισμένο σε τέσσερα μέρη) εκτίθεται στην βιβλιοθήκη του Κολεγίου Τρίνιτι στο Δουβλίνο.Το πιο ωραίο συντριβάνι


Θα μπορούσαμε να έχουμε επιλέξει τη Φοντάνα Ντι Τρέβι, το κλασικό αριστούργημα της Ρώμης ή ένα σιντριβάνι στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας που πετάει το νερό σε ύψος μεγαλύτερο του Πύργου του Άιφελ. Ωστόσο, καταλήξαμε στο Λας Βέγκας. Τα συντριβάνια του ξενοδοχείου Bellagio είναι η πιο εντυπωσιακή επίδειξη με νερό στον κόσμο, όπου πίδακες και φώτα έχουν χορογραφηθεί υπέροχα. Πρόκειται για μία τεχνητή λίμνη με 1200 εκτοξευτήρες νερού και 4500 φώτα.Η πιο ωραία θέα


Δεν δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε στο μέρος με την πιο υπέροχη θέα της υφηλίου. Με μήκος που φτάνει τα 446 χιλιόμετρα, πλάτος τα 29 και βάθος τα 1,6, το Γκραντ Κάνιον είναι μία συγκλονιστική άβυσσος με μαγευτικές αποχρώσεις, λαβυρινθώδη αυλάκια και βράχους ηλικίας 2 δισεκατομμυρίων ετών. Είναι λογικό λοιπόν, να προσελκύει ετησίως περισσότερους από 5 εκατομμύρια επισκέπτες, που μένουν άναυδοι μπροστά σε ένα από τα σπουδαιότερα θεάματα της Γης.Ο πιο ωραίος στρατός


Οι πολεμιστές και τα άλογα από τερακότα στην Κίνα είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά αρχαιολογικά ευρήματα του 20ου αιώνα. Πρόκειται για ολόκληρο στρατό που υπολογίζεται πως αποτελείται από περίπου 8000 ανθρωπίνου μεγέθους διαφορετικές φιγούρες στρατιωτών, καθώς και δεκάδες άρματα και άλογα, όλα πανέμορφα σκαλισμένα σε πηλό, και ο οποίος βρέθηκε σε ένα χωράφι του Λιντόνγκ στην επαρχία Σιάν το 1974. Η Unesco τον περιέγραψε ως «αριστούργημα ρεαλισμού». Οι στρατιώτες φιλοτεχνήθηκαν γύρω στο 210 προ Χριστού για να υπερασπιστούν τον πρώτο αυτοκράτορα της Κίνας, Κιν Σι Χουάνγκ, στη μετά θάνατο ζωή του.Ο πιο ωραίος καταρράκτης


Οι καταρράκτες του Νιαγάρα είναι οι πιο διάσημοι του κόσμου. Οι καταρράκτες Angel στη Βενεζουέλα οι πιο ψηλοί. Της Βικτωρίας έχουν τον μεγαλύτερο μονοκόμματο καταρράκτη. Αλλά οι πιο όμορφοι; Για εμάς αυτοί είναι οι καταρράκτες Ιγκουαζού, στα σύνορα Αργεντινής και Βραζιλίας. Αποτελούνται από 275 καταρράκτες, απλώνονται σε πλάτος 2 χιλιομέτρων και ο όγκος του νερού που πέφτει φτάνει κατά μέσο όρο τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα ανά δευτερόλεπτο. Όλο αυτό γίνεται πιο εντυπωσιακό από το παρθένο δάσος που τους περιτριγυρίζει αλλά και το θαυμάσιο σχήμα τους, που σε σημεία σου δημιουργεί την εντύπωση πως βρίσκεσαι κυκλωμένος από υδάτινα τείχη.Τα πιο ωραία αρχαία ερείπια


Το Μάτσου Πίτσου είναι μία από τις πιο γνωστές αρχαιολογικές τοποθεσίες του κόσμου για έναν λόγο: είναι απίστευτο. Χτίστηκε στην ακμή του πολιτισμού των Ίνκας, τον 15ο αιώνα και ανακαλύφθηκε ξανά από τον Χίραμ Μπίνγκαμ το 1911. Η αποκομμένη πόλη στη στενή κορυφή ενός βουνού που περικυκλώνεται από κάθετους ορεινούς όγκους και δάση από σύννεφα συνθέτουν το σκηνικό. Τα γιγάντια τείχη του, τα κτήρια και τα επίπεδά του, δεν είναι ορατά από κάτω, αλλά σχηματίζουν ένα απίστευτο θέαμα σε σχήμα κόνδορα (όπως τουλάχιστον πίστευαν οι ίδιοι οι Ίνκας) για τους θεούς.Η πιο ωραία λίμνη


Κι εδώ υπήρχε έντονος συναγωνισμός με λίμνες στον Καναδά (Peyto), τη Βολιβία και την Κίνα (Five Flower Lake), αλλά η Ατιτλάν, η βαθύτερη λίμνη της Κεντρικής Αμερικής, κέρδισε τον τίτλο. Η λίμνη γεμίζει έναν τεράστιο κρατήρα ηφαιστείου που υπολογίζεται πως σχηματίστηκε πριν από 84 χιλιάδες χρόνια.Ο πιο ωραίος κήπος


Αν ήταν αρκετοί για έναν από τους πιο αγαπημένους ζωγράφους τοπίων όλων των εποχών, τότε είναι και για εμάς. Οι πανέμορφοι κήποι του Ζιβερνί στην ανατολική Νορμανδία είναι ένα ζωντανό έργο τέχνης, που δημιούργησε ο ίδιος ο ιμπρεσιονιστής ζωγράφος Κλοντ Μονέ προκειμένου να τους ζωγραφίσει. Το αποτέλεσμα ήταν μερικοί από τους πιο σπουδαίους πίνακες του 20ου αιώνα. Οι κήποι φτιάχτηκαν από το 1883 ως το 1926 και αποκαταστάθηκαν θυμίζοντας το περασμένο τους μεγαλείο το 1976. Λουλουδένια κρεβάτια, κουρτίνες από ιτιές και στρώματα από νούφαρα ξεχωρίζουν μέσα σε αυτούς.Το πιο ωραίο παλάτι


Τα παλάτια κατασκευάζονται ως επίδειξη πλούτου και μεγαλοπρέπειας, επομένως κι εδώ υπήρχαν άφθονοι υποψήφιοι για τον τίτλο. Η Αγία Πετρούπολη, οι Βερσαλλίες, η Απαγορευμένη Πόλη, η Ποτάλα… η λίστα μπορεί να συνεχίζεται για πολύ. Αλλά το πιο ονειρεμένο παλάτι είναι η Αλάμπρα στη Γρανάδα της Ισπανίας. Κατασκευάστηκε από τους Μαυριτανούς μονάρχες το 14ο αιώνα και είναι ένα αριστούργημα ισλαμικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, ως αντανάκλαση λες, μέρους της ιστορίας του ως καταφύγιο καλλιτεχνών και διανοούμενων.Ο πιο ωραίος δρόμος



Γνωστή στη Γαλλία ως «η πιο ωραία λεωφόρος του κόσμου», η λεωφόρος Σαμπς Ελιζέ στην καρδιά του Παρισιού είναι πράγματι ένας από τους πιο διάσημους, ακριβούς και όμορφους δρόμους του πλανήτη. Έχει στη μία της άκρη, την ιστορική Αψίδα του Θριάμβου και στα 2 χιλιόμετρά της, μπορεί να βρει κανείς καταστήματα των διασημότερων brands του κόσμου, καφετέριες κι όμορφα μικρά πάρκα. Ο δήμος του Παρισιού προσπαθεί να διατηρήσει με κάθε τρόπο τον μοναδικό της χαρακτήρα, απαγορεύοντας συχνά σε μεγάλες διεθνείς αλυσίδες να ανοίξουν καταστήματά τους στη Σαμπς Ελιζέ.




frappedoupoli.blogspot.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα!

Posted: 31 Jul 2012 01:59 PM PDT

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε μείνει έκθαμβοι


μπροστά στη θέα ενός ηλιοβασιλέματος...


πόσο μάλλον στη χώρα μας που ο ήλιος δε χάνεται ποτέ κι ας μας έκανε κολπάκια φέτος!





Σας παρουσιάζουμε μερικά απ τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα που θα μπορούσε να απολαύσει κάποιος στη χώρα μας!.....





Κερί,Ζάκυνθος







Εδώ, ο κόσμος συγκεντρώνεται από νωρίς σε μια αμφιθεατρική πλαγιά που αγναντεύει το Ιόνιο, για να απολαύσει την θέα του ήλιου που χάνεται στα βάθη του. Το υπόλοιπο τοπίο είναι επίσης εντυπωσιακό,ένας απότομος γκρεμός στα δεξιά του λόφου και καμία άλλη στεριά στον ορίζοντα,καθότι το Κερί βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Ζακύνθου.





Οία,Σαντορίνη







Πείτε ό,τι θέλετε:υπερ-προβεβλημένο,υπερ-φωτογραφημένο,υπερτιμημένο πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση.Όταν ο ήλιος δύει βάφει τη Καλντέρα και τα χρωματιστά σπίτια της Οίας στο χρυσαφί αυτό χρώμα που τους ταιριάζει τόσο!Όσοι δεν το χετε απολαύσει ακόμα,σπεύστε γρήγορα!





Καϊάφας,Ηλεία







Από την απέραντη αμμουδιά του,ίχνος στεριάς δεν διακρίνεται στον ορίζοντα.Μετά από μία ολόκληρη μέρα στην φανταστική παραλία του έχουμε την δυνατότητα να δούμε τον ήλιο να βουτά στη θάλασσα!Ένας παλιός θρύλος στη Χαβάη λέει ότι οι ευχές πραγματοποιούνται την στιγμή που η τελευταία ηλιαχτίδα χάνεται στο νερό.





Μύρτος,Κεφαλονιά







Το εξωπραγματικό τιρκουάζ των νερών του,το λευκό της βοτσαλωτής παραλίας και τα βράχια που υψώνονται γύρω απ τη παραλία κάνουν το τοπίο ακόμα πιο εντυπωσιακό.Αυτά σε συνδυασμό με έναν κόκκινο ήλιο να βουτά στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου,μας κάνει να μιλάμε για το πλέον φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα του Ιονίου.





Χώρα,Ανάφη







Ακριβώς δίπλα στη Σαντορίνη,η μικρούλα Ανάφη προσφέρει ακριβώς αυτό που δεν μπορεί να δώσει η Σαντορίνη,ηλιοβασίλεμα με ρομάντζο,χωρίς πλήθη και κανέναν ήχο να σας αποσπά.





Μόντε Σμιθ,Ρόδος







Ο λόφος που υψώνεται πάνω από τη πόλη της Ρόδου,πήρε το σημερινό όνομα του από τον Άγγλο ναύαρχο Σίντεϊ Σμιθ,ο οποίος έστησε εκεί ένα παρατηρητήριο το 1802.Ο λόφος φιλοξενεί τα ερείπια της Άνω Ακρόπολης,τα οποία συμβάλλουν στο εντυπωσιακό θέαμα του ηλιοβασιλέματος.





Πλάκα,Μήλος







Το γραφικότερο ίσως χωριό του νησιού στεφανώνεται στην κορυφή του από το περίφημο Κάστρο που το βράδυ,φωτισμένο,κάνει το τοπίο ακόμα πιο ατμοσφαιρικό.Το Κάστρο προσφέρει πάνω απ όλα πανοραμική θέα σε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα των Κυκλάδων.Αυστηρά για ερωτευμένους θα λέγαμε.





Άνω Μερά,Φολέγανδρος







Η άγρια ομορφιά της Φολεγάνδρου,τα απότομα βράχια της που βουτούν στη θάλασσα σε αντίθεση με τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος,δημιουργούν ένα επιβλητικό σκηνικό,έστω και αν απο δω δεν φαίνεται ο ήλιος να βουτά στη θάλασσα.





Γιάλοβα,Μεσσηνία







Η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας,είναι από μόνη της ένα τοπίο μοναδικό.Κι ακόμα περισσότερο όταν ο ήλιος βουτά πίσω από τα γαλλαζοπράσινα νερά της,για να βυθιστεί στη θάλασσα.Αν βρεθείτε το φθινόπωρο στη περιοχή,όπου οι μεταναστευτικοί πληθυσμοί των πουλιών κάνουν την εμφάνιση τους,το θέαμα θα σας θυμίσει ντοκιμαντέρ άλλων χωρών.Αλήθεια!



youropia.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Όταν σε πίνει και δεν το πίνεις...

Posted: 31 Jul 2012 01:52 PM PDT

Μεγάλες στιγμές...
!





















































newsbeast.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



7 πράγματα που δεν πρέπει να έχεις

Posted: 31 Jul 2012 01:43 PM PDT

Σύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας...



Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:



1. Πλούτο χωρίς μόχθο

2. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα

3. Εμπόριο χωρίς ήθος

4. Γνώση χωρίς χαρακτήρα

5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά

6. Λατρεία χωρίς θυσία

7. Πολιτική χωρίς αρχές





Σκεφτείτε λίγο αυτές τις φράσεις..αν μπορέσετε να τις εφαρμόσετε ο κόσμος μας θα γίνει σίγουρα καλύτερος...



to-kounavi.blogspot.gr



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Οι Ρώσοι προειδοποιούν Αγγλία και Τουρκία...

Posted: 31 Jul 2012 01:38 PM PDT

Νέα κλιμάκωση στις σχέσεις Δύσης και Ρωσίας, με το ρωσικό Ναυτικό να δηλώνει πριν λίγες ώρες ότι...

έχει λάβει εντολή να προστατέψει το φορτηγό πλοίο ALAED,









το οποίο μεταφέρει μεταξύ άλλων και αναβαθμισμένα επιθετικά ελικόπτερα (gunship είναι η ακριβής ορολογία του συγκεκριμένου τύπου) στην Συρία και το οποίο είχε εμποδιστεί από ...το βρετανικό Ναυτικό τον περασμένο Ιούνιο στα Βόρεια της Σκωτίας α συνεχίσει την πορεία του.

Είναι η πρώτη φορά που οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας εμπλέκονται κατά τέτοιο τρόπο στο power game που εκτυλίσσεται με επίκεντρο την Συρία και όλοι πλέον κρατάνε την ανάσα τους: Τι θα συμβεί αν επιχειρήσει κάποιο δυτικό σκάφος, είτε πολεμικό είτε εκτοφυλακής να εμποδίσει την πορεία του ALAED;



Το defencenet.gr ήδη από το περασμένο Σάββατο προέβλεψε ότι βρισκομαστε ενώπιον επανάληψης του σκηνικού της κρίσης της Κούβας το 1962, με τις ΗΠΑ τότε να απειλούν να βυθίσουν το ρωσικό πλοίο που μετέφερε εξαρτήματα των βαλλιστικών πυραύλων στο νησί.



Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε με την ευκαιρία της καθόδου των ρωσικών πλοίων προς την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ειδικότερα τη Συρία, η Rosoboronexport τόνισε ότι δεν πρόκειται για καινούρια ελικόπτερα, αλλά για επισκευασμενα Mil Mi-25, τα οποία όμως αποτελούν "καρφί στο μάτι" των ισλαμιστών και κατ'επέκταση των δυτικών αφού έχουν "θερίσει" τις τελευταίες εβδομάδες ισλαμιστές αντάρτες και μισθοφόρους στις μάχες με τον συριακό Στρατό.



Το ρωσικής ιδιοκτησίας (εταιρία Femco) εμπορικό πλοίο ALAED πριν από ένα μήνα υποχρεώθηκε να σταματήσει στα ανοιχτά των ακτών της Σκωτίας και στο τέλος επέστρεψε στον λιμένα του Μουρμάνσκ, καθώς η ασφαλιστική «Standard Club» αναγκάστηκε μετά από πίεση της βρετανικής κυβέρνησης να αποσύρει την ασφαλιστική κάλυψη του πλοίου και του φορτίου.







Το πλοίο επέστρεψε στην Ρωσία, άλλαξε σημαία και ασφαλιστική εταιρεία και βγήκε στην θάλασσα και τώρα ψάχνουν αφορμή να το εμποδίσουν ξανά οι δυτικοί και πιο συγκεκριμένα οι Bretano;i, αλλά η Μόσχα έχει προειδοποιήσει ότι αυτό θα ήταν παράνομο κια θα αντιδρούσε ανάλογα. Δεν έχει διευκρινίσει απλώς πως εννοεί το "ανάλογα"..

Τώρα το ίδιο το ρωσικό Ναυτικό - πράγμα εξαιρετικά ασυνήθιστο - ανακοινώνει ότι "Θα εγγυηθεί, αν χρειαστεί, την ασφάλεια του πλοίο και θα του παράσχουμε αποτελεσματική προστασία αν χρειαστεί".



Ήδη ανεπιβεβαίωτες ηγές από την Μόσχα αναφέρουν οτι το πλοίο παρακολουθείται από ρωσικό υποβρύχιο, ενώ οπωσδήποτε όταν θα πλησιάσει στις περιοχές που ελέγχονται από τους δυτικούς, όπως η βρετανικη ΑΟΖ, τα στενά του Γιβραλτάρ κλπ, το πιθανότερο είναι ότι θα συνοδεύεται από πλοίο επιφανείας του ρωσικού Ναυτικού.



Πρόκειται για επίδειξη ισχύος της Μόσχας, για ένα είδος "τσαμπουκά" και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των δυτικών...



defencenet


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Το φωτομοντάζ αποκάλυψε τη δημοσιογραφική προπαγάνδα!

Posted: 31 Jul 2012 01:32 PM PDT

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστρίας αλλοίωσε φωτογραφία σε ρεπορτάζ για τη Συρία...



Έκθετη είναι η εφημερίδα Die Kronen Zeitung, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε, στην προσπάθεια της να δραματοποιήσει τα γεγονότα στη Συρία, και να παρουσιάσει φωτορεπορτάζ από τις μάχες στο Χαλέπι, προχώρησε σε ένα απίστευτο φωτομοντάζ.









Εμφάνισε τη φωτογραφία ενός ζευγαριού με το παιδί τους να προσπαθεί να ξεφύγει από το βομβαρδισμένο Χαλέπι.





Μόνο που στην πραγματικότητα το ζευγάρι εκινείτο μεν στο Χαλέπι, αλλά η πόλη ήταν στη θέση της, δίχως χαλάσματα και βομβαρδισμένα τοπία.





Οι υπεύθυνοι του… τμήματος φωτομοντάζ και πλαστογραφίας της Die Kronen Zeitung πήραν τη φωτογραφία του ζευγαριού από το Χαλέπι, και την τοποθέτησαν μέσα σε μια κατεστραμμένη γειτονιά της πόλης Χομς!





Τώρα οι υπεύθυνοι της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Αυστρίας, καλούνται να εξηγήσουν πως πέτυχαν το ακατόρθωτο: Να βομβαρδίσουν το Χαλέπι από τη Βιέννη με δημοσιογραφικές οβίδες..











olympia.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Οι πιο όμορφες κόρες διάσημων Rockstars

Posted: 31 Jul 2012 01:25 PM PDT

Ε ρε τι βγάζουν οι ροκάδες… Σίγουρα φταίνε τα "born to be wild" γονίδια!























Erin Lucas

Κόρη του μπασίστα των AC/DC, Cliff Williams





Amber Le Bon

Κόρη του αργηγού και τραγουδιστή των Duran Duran, Simon Le Bon





Lily Collins

Κόρη του Βρετανού ποπστάρ των Genesis, Phil Collins





Zoe Kravitz

Κόρη του κιθαρίστα Lenny Kravitz





Calico Cooper

Κόρη του Alice Cooper





Kimberly Stewart

Κόρη του τραγουδιστή και συνθέτη Rod Stewart









Rosanna Davison

Κόρη του τραγουδιστή και συνθέτη Chris de Burgh, που έγραψε το πασίγνωστο "Lady in Red"









Brooklyn Sudano

Κόρη της Donna Summer





Norah Jones

Κόρη του Ινδού κιθαρίστα Ravi Shankar





Lucy Walsh

Κόρη του κιθαρίστα των Eagles', Joe Walsh





Bijou Phillips

Κόρη του τραγουδιστή και κιθαρίστα των The Mamas & the Papas, John Phillips









Jesse Money

Κόρη του τραγουδιστή και συνθέτη των "Two Tickets to Paradise", Eddie Money





Sophie Simmons

Κόρη του τραγουδιστή των Kiss, Gene Simmons





Lauren Harris

Κόρη του μπασίστα και ιδρυτή των Iron Maiden, Steve Harris

















Lara Johnston

Κόρη του ιδρυτή των Doobie Brothers, Tom Johnston





Daisy Lowe

Κόρη του τραγουδιστή και κιθαρίστα των Bush, Gavin Rossdale





Elizabeth Scarlett Jagger

Κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones, Mick Jagger





Alexandra Richards

Κόρη του κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards









Minka Kelly

Κόρη του κιθαρίστα των Aerosmith, Rick Dufay





Georgia May Jagger

Κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones, Mick Jagger





Theodora Richards

Κόρη του κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards





Avy Lee Roth

Ροζ πρωταγωνίστρια κόρη του τραγουδιστή των Van Halen, David Lee Roth





Nicole Richie

Κόρη του Lionel Richie





Peaches Geldof

Κόρη του Bob Geldof, βασικό τραγουδιστή της Ιρλανδικής punk μπάντας The Boomtown Rats





Liv Tyler

Κόρη του αρχηγού και τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler

















otherside.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δεν αγοράζεται η Αγάπη...

Posted: 31 Jul 2012 01:19 PM PDT

Ένας αγρότης πουλούσε κουταβάκια. Έφτιαξε λοιπόν μια πινακίδα κι όπως έβαζε το τελευταίο καρφί, αισθάνθηκε κάποιον να τον...


τραβά από το μανίκι.

Γύρισε κι είδε ένα μικρό αγόρι.

''-Κύριε, θέλω να αγοράσω ένα κουταβάκι" είπε το αγόρι.

Ο αγρότης σκέφτηκε λίγο και απάντησε.

-"Ξέρεις, αυτά τα κουταβάκια είναι από πολύ σπουδαίους γονείς και στοιχίζουν πολλά χρήματα."

Το αγόρι χαμήλωσε το κεφάλι για ένα λεπτό. Μετά έβγαλε από τη τσέπη του μερικά κέρματα... τα έτεινε στον αγρότη και ρώτησε:

- "έχω αυτά τα χρήματα. Φτάνουν για να αγοράσω ένα κουταβάκι;"

Ο αγρότης έβγαλε ένα σφύριγμα και στη στιγμή πετάχτηκε από το σκυλόσπιτο η μαμά σκύλα κι από πίσω της τρέχοντας πέντε γούνινες μπαλίτσες. Το αγόρι τα κοιτούσε με μάτια γεμάτα ευτυχία. Ξαφνικά, είδε μια ακόμα γούνινη μπαλίτσα να έρχεται προς το μέρος τους, ακολουθώντας όμως με μεγάλη δυσκολία τα άλλα κουτάβια. Σερνόταν και αγωνιζόταν να τα φτάσει.

-"Αυτό θέλω" είπε το αγόρι...

- "Μα δεν μπορείς να πάρεις αυτό" είπε ο αγρότης.

"Δεν θα μπορέσει ποτέ να τρέξει και να παίξει όπως τα άλλα κουτάβια"...

Το αγόρι έσκυψε και σήκωσε το μπατζάκι του παντελονιού του αποκαλύπτοντας δύο ατσάλινες λάμες να συγκρατούν το πόδι του και να καταλήγουν σε ένα ειδικό παπούτσι...

- "Βλέπετε κύριε" είπε το αγόρι,ούτε κι εγώ μπορώ να τρέξω πολύ καλά και θα χρειαστεί στη ζωή του κάποιον να τον καταλαβαίνει"...

Ο αγρότης με δάκρυα στα μάτια έσκυψε, πήρε το κουτάβι και το απόθεσε στην αγκαλιά του αγοριού.

-"Πόσο κάνει;" ρώτησε ο μικρός.

-"Τίποτα δεν κάνει" είπε ο αγρότης...

Το μικρό αγόρι του είχε δώσει το μεγαλύτερο μάθημα ζωής...



...ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ...





agioritikovima.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Οι 8 μεγαλύτερες τραγωδίες σε κινηματογραφικά γυρίσματα

Posted: 31 Jul 2012 01:12 PM PDT

Ο θάνατος του Μπράντον Λι και το ραδιενεργό set. Δείτε τις 8 μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια κινηματογραφικά γυρισμάτων του Χόλιγουντ!

















8. The Conqueror (1956)



Η ραδιενέργεια που προκάλεσε καρκίνο στον Τζον Γουέιν και σε άλλα 90 άτομα





Από τα 220 άτομα που δούλεψαν μαζί για την ταινία The Conqueror, η οποία γυρίστηκε το 1955 σε μια περιοχή κοντά στη Γιούτα των Η.Π.Α. , οι 91 απέκτησαν καρκίνο στις αρχές της δεκαετίας του '80 και οι 46 από αυτούς, μεταξύ των οποίων ο Τζον Γουέιν, η Άγκνες Μούρχεντ και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντικ Πάουελ, έχουν πεθάνει. Οι ειδικοί λένε ότι οι πιθανότητες να πεθάνουν από καρκίνο τόσα πολλά μέλη μιας κινηματογραφικής παραγωγής είναι σχετικά απίθανες. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, μόνο 30 άνθρωποι από ένα γρουπ 220, θα είχαν προσβληθεί από καρκίνο.



Τι είναι αυτό που φταίει; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αλλά πολλοί το αποδίδουν στην ραδιενεργή περιοχή της Νεβάδα, λόγω των πυρηνικών δοκιμών που γίνονταν εκεί. Η συνέχεια της ιστορίας έχει επίσης ενδιαφέρον. Ο παραγωγός της ταινίας, Χάουαρντ Χιους, θεωρούσε ότι η ταινία ήταν τόσο κακή, που ξόδεψε 12 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει κάθε κόπια της, αρνούμενος να διανέμει το φιλμ. Για πολλά χρόνια, ο μόνος που είχε δει την ταινία ήταν ο ίδιος ο Χιους και λένε ότι την έβλεπε κάθε νύχτα για να "τιμωρήσει" τον εαυτό του. Εν τέλει, η εταιρεία παραγωγής Paramount τον προσέγγισε, του έκανε μια προσφορά και ο Χιους τους έδωσε το φιλμ. Ήταν η τελευταία ταινία στην οποία έκανε την παραγωγή.

7. Troy (2004)



Τυφώνες, ατυχήματα και η αχίλλειος πτέρνα του Μπραντ Πιτ





Τι μπορεί να πάει στραβά σε μια… επική παραγωγή που κόστισε εκατομμύρια δολάρια και έχει πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ, τον Ορλάντο Μπλουμ και την Ντάιαν Κρούγκερ; Μέσα σε ένα μόνο μήνα, δύο τυφώνες χτύπησαν στην περιοχή όπου γίνονταν τα γυρίσματα, κοντά στο Μεξικό. Άλλος ένας ήρθε αργότερα, λίγες μέρες πριν το τέλος των γυρισμάτων. Επίσης, η ζωή αντέγραψε την… τέχνη, αφού ο Μπραντ Πιτ που υποδυόταν τον Αχιλέα, χτύπησε το πόδι του και τραυμάτισε σοβαρά τον τένοντα της φτέρνας του!



Όμως, το λιγότερο κωμικοτραγικό γεγονός συνέβει όταν ο Τζορτζ Καμιλέρι, ένας bodybuilder extra ηθοποιός, έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος. Εγχειρίστηκε την επόμενη μέρα αλλά μετά από μετεγχειρητικές επιπλοκές, πέθανε δύο εβδομάδες αργότερα.

6. XXX (2002)



Ο κασκαντέρ του Βιν Ντίζελ πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται





Ο Χάρι Λ. Ο' Κόνορ, κασκαντέρ του πρωταγωνιστή Βιν Ντίζελ, σκοτώθηκε όταν, για τις ανάγκες μιας σκηνής, έπρεπε να προσγειωθεί από ένα αερόστατο σε ένα υποβρύχιο, με τη βοήθεια ενός σκοινιού. Ήταν η δεύτερη φορά που γύριζε τη συγκεκριμένη σκηνή, γιατί θεωρούσε ότι δεν το είχε κάνει καλά την πρώτη και ζήτησε από το σκηνοθέτη να το ξαναγυρίσουν. Ο Ο' Κόνορ, όμως, τότε άργησε να κατέβει το σκοινί και χτύπησε πάνω σε μια γέφυρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Λένε ότι παρόντες ήταν οι γονείς του, οι οποίοι είχαν έρθει για να τον δουν να κάνει την επικίνδυνη σκηνή.



Ο θάνατός του έχει απαθανατιστεί στην κάμερα και ο σκηνοθέτης Ρομπ Κόεν αποφάσισε να συμπεριλάβει τη συγκεκριμένη σκηνή στην ταινία, χωρίς όμως τις τελευταίες στιγμές, ως ένδειξη σεβασμού στον άτυχο άντρα.

5. Top Gun (1986)



Ο πιλότος που σκοτώθηκε μετά τη σκηνή του





Η ταινία που έκανε διάσημο τον Τομ Κρουζ, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αρτ Σολ. Ο 53χρονος, Σολ, είχε προσληφθεί για να βοήθησει στις σκηνές που απαιτούσαν εναέρια γυρίσματα. Όταν, όμως, απογειώθηκε για να κινηματογραφίσει τις σκηνές- πράγμα που είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν- δεν είχε ιδέα για την τραγική συνέχεια.



Όσο η κάμερα κατέγραφε, ο Σολ ειδοποίησε για ένα πρόβλημα στο αεροπλάνο. Δεν μπόρεσε να το διορθώσει και έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει στον Ειρηνικό ωκεανό στις 16 Σεπτεμβρίου του 1985. Ποτέ δεν βρέθηκαν τα απομεινάρια του αεροσκάφους, ούτε και το πτώμα του Σολ, και μέχρι σήμερα τα αίτια της πτώσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

4. The Final Season (2007)



Ο κάμεραμαν σκοτώνεται μετά από πτώση ελικοπτέρου





Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Final Season, που κυκλοφόρησε το 2007, ο κάμεραμαν Ρόλαντ Σλοτζχάουερ σκοτώθηκε, όταν γύριζε κάποια πλάνα από ένα γήπεδο μπέιζμπολ. Ο Ρόλαντ ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο για την ικανότητα του να τραβάει καλά πλάνα από ελικόπτερο, αλλά αυτό το προσόν του φαίνεται ότι του "κόστισε" τη ζωή. Το ελικόπτερο, μετά από βλάβη, έπεσε στο γήπεδο και ενώ ο πιλότος και ο παραγωγός τραυματίστηκαν σοβαρά, ο Ρόλαντ Σλοτζχάουερ έχασε τη ζωή του.

3. The Return of the Musketeers (1989)



Ο ηθοποιός Ρόι Κινίαρ πέφτει από το αλογό του και πεθαίνει





Στα γυρίσματα της ταινίας του '89 που έγιναν στο Τολέδο της Ισπανίας, ο ηθοποιός Ρόι Κινίαρ έπεσε από το άλογό του και έσπασε τη λεκάνη του. Τον μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, αλλά πέθανε την επόμενη ημέρα από καρδιακή προσβολή. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίτσαρντ Λέστερ εγκατέλειψε την καριέρα του, συντετριμένος από τον θάνατο του Κινίαρ.

2. The Twilight Zone: The Movie (1983)



Το ελικόπτερο που αποκεφάλισε τρεις ηθοποιούς





Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στα γυρίσματα μιας σκηνής για την ταινία The Twilight Zone, στην οποία παραγωγός ήταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ο ηθοποιός Βικ Μόροοϋ και οι μικρές ηθοποιοί, Μίκα Ντιν Λι(7 ετών) και Ρενέ Σιν-Γι Τσεν (6 ετών) σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας σκηνής που απαιτούσε τη χρήση ενός ελικοπτέρου. Το ελικόπετρο πετούσε μόλις στα 8 μέτρα, και ήταν πολύ χαμηλά για να μπορέσει να αποφύγει τα πυροτεχνήματα και τα εκρηκτικά που υπήρχαν στο σετ.



Όταν τα ακούμπησε, έγινε έκρηξη, η ουρά του αποκόπηκε πέφτωντας στο έδαφος, ενώ οι λεπίδες του αποκεφάλισαν την μικρή Λε και τον Μόροοϋ. Όταν το υπόλοιπο του ελικοπτέρου έπεσε, καταπλάκωσε τη μικρή Σιν-Γι Τσεν και σκοτώθηκε ακαριαία. Το παράξενο είναι ότι κανένας από αυτούς που βρίσκονταν μέσα στο ελικόπτερο δεν έπαθε σοβαρή ζημιά.



Το περιστατικό αυτό "έτρεχε" στα δικαστήρια του παραγωγούς για σχεδόν μια δεκαετία, και κατάφερε να αλλάξει τους κανονισμούς σχετικά με την παιδική εργασία σε κινηματογραφικά σετ και σε σκηνές που απαιτούν ειδικά εφέ. 'Ηταν και ο λόγος που τελείωσε η φιλία ανάμεσα στο σκηνοθέτη Λάντις και τον Σπίλμπεργκ. Ο Σπίλμπεργκ, ούτως ή άλλως, δεν τα πήγαινε καλά με τον Λάντις, γιατί ο τελευταίος είχε παραβιάσει κάποιους κανονισμούς, ειδικά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αληθινά πυρομαχικά στην ταινία.

1. The Crow (1994)



Μια σφαίρα σκοτώνει τον Μπράντον Λι





Ο Μπράντον Λι- γιος του Μπρους Λι- ήταν έτοιμος για να γυρίσει ακόμα μια σκηνή για την ταινία The Crow. Το σενάριο έγραφε ότι ο χαρακτήρας του Λι έπρεπε να πυροβοληθεί από ένα άσφαιρο Magnum 44. Όμως όταν η κάμερα άρχισε να καταγράφει τη σκηνή, μια αληθινή σφαίρα τρύπησε το κρανίο του Μπράντον Λι. Κανένας τεχνικός, κανένας από αυτούς που ήταν στο σετ τη δεδομένη στιγμή, δεν γνωρίζει πως βρέθηκε η σφαίρα μέσα στο όπλο -ειδικότερα όταν το σενάριο έγραφε ότι θα πρόκειται για "άσφαιρη βολή".



Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο τραγικό περιστατικό. Πολλά ατυχήματα είχαν συμβεί, ακόμα και πριν τον θάνατο του Λι. Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, ένας τεχνικός έπαθε ηλεκτροπληξία. Μετά από λίγες εβδομάδες, μια ισχυρή καταιγίδα κατέστρεψε μέρος των σκηνικών. Ένας εργάτης τραυματίστηκε όταν τραυμάτισε ο ίδιος το χέρι του με ένα κατσαβίδι και ένας κασκαντέρ έπεσε από την οροφή ενός κτιρίου.



Μετά τον ατυχή θάνατο του Μπράντον Λι, βρέθηκε ένας άλλος ηθοποιός ο οποίος θα τον αντικαθιστούσε για να τελειώσει η ταινία. Με την βοήθεια των οπτικών εφέ, το πρόσωπο του Λι "τοποθετήθηκε" ψηφιακά πάνω στον αντικαταστάτή του.





 men24.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές