Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Αδυνάτισε και είπε να μας το δείξει... (pics)

Posted: 28 Jul 2012 03:25 PM PDT

Αδυνάτισε και δεν
χορταίνει να φοράει αυτά που πριν ήταν απαγορευτικά και να φωτογραφίζεται. Η Lauren Goodger προφανώς αισθάνεται μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση με το σώμα της το οποίο και μας έδειξε σήμερα το πρωί φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και από πάνω μία διαφάνεια. 
Το όλο σύνολο είχε συνδυάσει με ψηλοτάκουνες λευκές γόβες ενώ τα μαλλιά της έπεφταν ριχτά στους ώμους.



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν συνομιλείτε με ξένους!

Posted: 28 Jul 2012 03:20 PM PDT

Να γιατί δεν πρέπει
να δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ξένους!














Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η σέξυ εμφάνιση της Εύας Καιλή στην παραλία!

Posted: 28 Jul 2012 03:09 PM PDT


Η Εύα Καϊλή
 έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την Θεσσαλονίκη για να πάει στο νησί των ανέμων μαζί με φιλικά της πρόσωπα. Η Εύα πιο sexy από ποτέ απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού, αφού θέλει να γεμίσει της μπαταρίες της έπειτα από μια δύσκολη χρονιά. Η Εύα έχει ανεβάσει στα ύψη την θερμοκρασία στην Μύκονο με τις εμφανίσεις της στην παραλία και φυσικά όλα τα αντρικά βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της.



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ότι χειρότερο έχετε δει σε φωτογραφία στο Facebook (Fail pics)

Posted: 28 Jul 2012 03:01 PM PDT

Έχουμε δει φωτογραφίες και φωτογραφίες στα δίκτυα
κοινωνικής δικτύωσης, άλλα αυτό που πρόκειται να αντικρίσετε στη συνέχεια είναι ανεπανάληπτο. Δείτε τις χειρότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί ως εικόνες προφίλ στο facebook.













Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Posted: 28 Jul 2012 02:51 PM PDT

Ο Γιώργος Καπουτζίδης
είναι σεναριογράφος και ηθοποιός και κατάγεται από τις Σέρρες.

Η σχέση του με τη σεναριογραφία ξεκίνησε με αρχική έμπνευση τη θητεία του στο στρατό, αλλά και επειδή ως ηθοποιός μόνο ήταν δύσκολο να βρει εργασία (όπως έχει πει ο ίδιος). Από τις πρώτες του συνεργασίες εκτός τηλεόρασης είναι αυτή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Παράλληλα ψυχαγωγούσε τους φίλους του με σενάρια και κείμενα που έγραφε ο ίδιος. Οι φίλοι του τού πρότειναν να γράψει κάποιο σενάριο και να το στείλει σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αναφέρει το tsantiri.gr
Αλήθεια πόσο χρονών είναι;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός στις 31 Ιουλίου κλείνει τα 40 του χρόνια.

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Από την Ασία με αγάπη!!(pics)

Posted: 28 Jul 2012 02:44 PM PDT


Μια συλλογή με
σέξυ ασιάτισσες !












































Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29/7;

Posted: 28 Jul 2012 02:36 PM PDT


Τα Ζώδια Σήμερα
29 Ιουλίου 2012



Κριός
21/3-20/4

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, αγαπημένε Κριέ, και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο, που σου τραβάει την προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή, αλλά ούτε και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.





Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη, αγαπητέ Ταύρε. Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, εκδήλωσε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση, που έχει οικονομικό ρίσκο.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν, για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση, με λίγη ψυχραιμία. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές, που επιθυμείς να κάνεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούς κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, πάνω στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, μίλα με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται αυτό το κυριακάτικο, καλοκαιρινό βράδυ, χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα χρειαστούν πολύ δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι. Μην παρασυρθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα, τώρα που ο Ερμής κινείται ανάδρομα και σου βάζει τρικλοποδιές.





Λέων
23/7-23/8

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα, που επηρεάζει όλα τα ζώδια. Εσύ όμως, αγαπητέ Λέων, έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Δώσε τέλος σε όποια κατάσταση σε καταπιέζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα κατακτήσει την καρδιά σου, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Προσπάθησε όμως να μην ξεφύγεις από τα όρια. Τα οικονομικά σου απ' την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν, να σου δημιουργούν πρόβλημα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ' ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη ημέρα. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και κάποιοι καλοί φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις αυτά που σε απασχολούν στο ταίρι σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου έχεις αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν κερδοφόρες ευκαιρίες. Μην τις αγνοήσεις.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια, που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε, έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ίσως προκύψουν κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου, χωρίς φωνές. Αν είσαι μόνος, πέρνα μια όμορφη Κυριακή, κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν, αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις αλόγιστα.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, φίλε Τοξότη. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή σου την ενεργητικότητα, για να ανοίξεις τον δρόμο προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, αν κρατήσεις μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με τον σύντροφο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και σήμερα καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν, αφού μπορούν να σου αποφέρουν νέα έσοδα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Αιγόκερων, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η μέρα μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργήσεις ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη, φίλε Υδροχόε, και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, ίσως να προκύψουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία, που έχεις κάνει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ' όσο νόμιζες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχετε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά, να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, στα αισθηματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι μόνος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρνα καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά, όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Από την Κόνιτσα στον Όλυμπο σε 24 ώρες!

Posted: 28 Jul 2012 02:23 PM PDT

Τρεις ποδηλάτες θα επιχειρήσουν...


να διανύσουν 300 χλμ. πάνω στα βουνά. Όταν φθάσουν στη θέση Γκορτσιά του Ολύμπου θα αφήσουν τα ποδήλατα και θα επιχειρήσουν να... προσεγγίσουν τον Μύτικα. Όλα αυτά μέσα σε 24 ώρες!



Μια αγκαλιά... ορθοπεταλιές και πολύ ορεινό τρέξιμο, από την Κόνιτσα στην κορυφή του Ολύμπου για καλό σκοπό. Τρεις φίλοι, που έχουν ρίξει πολύ ιδρώτα πάνω στα πεντάλ, διανύουν 300 δύσκολα ποδηλατικά χιλιόμετρα και συνεχίζουν τρέχοντας ως τον Μύτικα, για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.



Ο 40χρονος βιβλιοπώλης από την Κόνιτσα είναι ερασιτέχνης αθλητής στην ποδηλασία βουνού, ενώ για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με την αναρρίχηση σε βουνά της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ελβετίας.



Μαζί του θα έχει δύο φίλους του, τον 29χρονο έμπορο Αλέξανδρο Νικολόπουλο, αθλητή του ορεινού τρεξίματος με συμμετοχές σε διοργανώσεις εδώ και στο εξωτερικό και μέλος της Εθνικής ομάδας εφήβων kayak slalom με σημαντικές διακρίσεις.


24ωρο

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Υπάρχουν 4 πράγματα που δεν μπορούμε να ανακτήσουμε...

Posted: 28 Jul 2012 02:16 PM PDT

Η πέτρα αφού ριχθεί...


Η λέξη… … αφού ειπωθεί!

Η ευκαιρία… … αφού χαθεί!

Ο χρόνος… … αφού περάσει!

Μια νεαρή κυρία περίμενε την πτήση της στην αίθουσα αναμονής ενός

μεγάλου αερολιμένα. Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα. Κάθισε σε μια πολυθρόνα, στην αίθουσα VIP του αερολιμένα, για να διαβάσει με ησυχία. Δίπλα από την πολυθρόνα βάζει τα μπισκότα της, ενώ ένας άνδρας που κάθισε στο διπλανό κάθισμα, άνοιξε το περιοδικό του και άρχισε να διαβάζει.

Όταν πήρε το πρώτο μπισκότο, ο άνδρας πήρε κι αυτός άλλο ένα.

Αισθάνθηκε ενοχλημένη αλλά δεν είπε τίποτα. Σκέφτηκε:

"Τι νεύρα έχω! Εάν ήμουν σε κατάλληλη διάθεση θα τον χτυπούσα που τόλμησε!"

Για κάθε μπισκότο που έπαιρνε, ο άνδρας έπαιρνε κι αυτός άλλο ένα.

Αυτό την εξαγρίωνε αλλά δεν θέλησε να κάνει σκηνή. Όταν έμεινε μόνο ένα μπισκότο, σκέφτηκε: «Ααα… Τι θα κάνει αυτός ο καταχραστής τώρα;"

Τότε, ο άνδρας, παίρνει το τελευταίο μπισκότο, το κόβει στη μέση, δίνοντας της το ένα μισό. Ααα! Αυτό ήταν πάρα πολύ

Ήταν πολύ πάρα πολύ θυμωμένη τώρα!

Σε μια στιγμή, πήρε το βιβλίο της, τα πράγματά της και όρμησε στην αίθουσα επιβίβασης. Όταν κάθισε στο κάθισμά της, μέσα στο αεροπλάνο, έψαξε την τσάντα της για να πάρει τα γυαλιά της, και, προς μεγάλη της έκπληξη, το πακέτο με τα μπισκότα της ήταν εκεί, άθικτο, κλειστό! Αισθάνθηκε τόσο ντροπιασμένη!! Συνειδητοποίησε ότι έκανε λάθος…

Είχε ξεχάσει ότι τα μπισκότα της δεν τα είχε βγάλει από την τσάντα της.

Ο άνδρας είχε μοιραστεί τα μπισκότα του μʼ αυτήν, χωρίς κανένα συναίσθημα θυμού ή πίκρας. … ενώ αυτή ήταν πολύ θυμωμένη, σκεπτόμενη ότι μοιραζόταν τα μπισκότα της μʼ αυτόν.

Και τώρα δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να εξηγήσει… ούτε να ζητήσει συγγνώμη."



frappedoupoli.blogspot.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Ε.ΚΟΚΚΙΝΟΥ: Χορεύοντας στο νερό...

Posted: 28 Jul 2012 02:11 PM PDT

Πως αλλιώς θα διατηρούσε αυτή την κορμάρα η Έλλη Κοκκίνου...


Ναι μεν διακοπές και χαλάρωση στη Σκιάθο, αλλά και τα θαλάσσια σπορ έχουν την τιμητική τους.

Η καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου απ΄την άλλη, παρόλο που τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει με τους παπαράτσι, κάνει τη δουλειά των παπαράτσι καλύτερα κι από τους ίδιους.

Αντί να πάρει το καλό παράδειγμα από την Έλλη και να ξεκουνηθεί, ανεβάζει φωτογραφίες τις Έλλης στο Twitter.

Εμείς πάντως, δεν έχουμε πρόβλημα. Να ξεκουραστεί και λίγο ο φωτογράφος μας…







radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

O Δεκάλογος Του Χαβαλέ!!!

Posted: 28 Jul 2012 02:07 PM PDT

Διαβάστε το Δεκάλογο του χαβαλέ...



© Κανονας Νο 1 Η καφρίλα είναι ομαδικό άθλημα. Αυτός που κάνει χαβαλέ σε μια παρέα που δεν ανταποκρίνεται είναι ενοχλητικός. Αυτός που δεν το καταλαβαίνει και συνεχίζει είναι γραφικός. Αυτός που επιμένει να το κάνει καθημερινά στην τηλεόραση είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Και είναι ο ήρωάς μας. Ο «Μασχαλοζούμης».





© Κανονας Νο 2 Κανείς δεν πέρασε πραγματικά καλά τσιμπολογώντας σασίμι. Αντιθέτως, δέκα σουβλάκια και πέντ' έξι μπέργκερ φτιάχνουν από μόνα τους ατμόσφαιρα. Η κρεμμυδίλα είναι ο μέγας χορηγός θετικής ενέργειας.





© Κανονας Νο 3 Το αλκοόλ βοηθάει

«Τίποτα δε λειτουργεί καλά χωρίς μπίρα» – ο Όμερ Σίμπσον ξέρει.



© Κανονας Νο 4 Κάποια στιγμή θα 'ρθει και η σειρά σου. Ο χαβαλές κάνει συστηματικό rotation, οπότε –μοιραία– θα γίνεις κι εσύ αντικείμενο του χλευασμού. Δέξου το με γενναιότητα.



© Κανονας Νο 5 Ο χαβαλές έχει μνήμη ελέφαντα... Είναι η μέθοδος αυτοσυντήρησής του: όταν δεν έχει επικαιρότητα, ανατρέχει σε παλιά, δοκιμασμένα θέματα που δεν εξαντλούνται ποτέ. Όπως εκείνη η φάση που δε σου σηκώθηκε με την ψηλή ξανθιά.



© Κανονας Νο 6 ... Και ποτέ δεν είναι αρκετά χοντρός. Αντίθετα με τη σάτιρα, που είναι κυρία, ο χαβαλές τα βάζει και με τους προβληματικούς. Πάνω στο χαβαλέ βγήκαν ανέκδοτα για τον Βασιλάκη Δοσούλα, τους Δίδυμους Πύργους, το τσουνάμι, τους σεισμούς. Μπορεί τις κανονικές μέρες να ακούγεται χυδαίος σαν απαγγελία με ρέψιμο, στα δύσκολα όμως γίνεται το συκώτι της κοινωνίας. Τη βοηθάει να μεταβολίζει τα αχώνευτα. Στο κάτω κάτω, αν δεν παινέψεις το σπίτι που σε πλάκωσε, θα βάλεις τα κλάματα.



© Κανονας Νο 7 Ο σωστός χαβαλές δεν προσβάλλει τις γυναίκες. Κι αυτό γιατί σπανίως τις αναφέρει ονομαστικά. Η γενική κατηγορία «πουτάνες» δεν αφήνει σε καμία το δικαίωμα να παρεξηγηθεί προσωπικά.



© Κανονας Νο 8 Στο τέλος κανείς δεν τη βγάζει καθαρή. Όλο και κάτι θα σπάσει (κάνα τασάκι, κάνα ποτήρι), όλο και κάτι θα χυθεί (κάνα ουίσκι, καμιά σάλτσα μπάρμπεκιου), όλο και κάτι θα τσαλακωθεί (κάποιο πουκάμισο ή, ιδανικά, κάποια αξιοπρέπεια).



© Κανονας Νο 9 Έξω κόμπλεξ και καημοί. Σε έναν καθαρόαιμο αντρικό χαβαλέ υπάρχει ένας πραγματικά μεγάλος εχθρός, ενίοτε και ανίκητος: το κόμπλεξ. Οι κομπλεξικοί άνθρωποι δε θα καταφέρουν ποτέ να γελάσουν πραγματικά. Γιατί πάντα από μέσα τους για κάποιο λόγο κλαίνε.





© Κανονας Νο 10 Ο γάμος δεν τον σκοτώνει. Την ημέρα που θα βρεις γυναίκα που κάνει χαβαλέ όπως εσύ, παντρέψου. Γιατί ακόμη και αν πεθάνει ο έρωτας, ο χαβαλές θα μείνει.



yupi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

QUIZ: Ποια Ελληνίδα στήνεται και μας δείχνει τα οπίσθιά της...;;;

Posted: 28 Jul 2012 02:01 PM PDT

Είναι μία από τις λίγες γυναίκες που δηλώνει ευχαριστημένη με το σώμα της...


Και πως να μην το κάνει άλλωστε!Η Μαρία Μενούνος έχει καταφέρει με σωστή διατροφή και γυμναστική να αποκτήσει ένα sexy θελκτικό και γυμνασμένο σώμα με καμπύλες στα σωστά σημεία ( είναι και η μεσογειακή σιλουέτα στην μέση βλέπετε ). Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την γνωστή παρουσιάστρια την ώρα που έσκυβε στην παραλία με το χαριτωμένο της μαγιό και το θέαμα ήταν αν μη τι άλλο.. απολαυστικότατο!





athensbars.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

VIDEO: Εξωγήινη μορφή ζωής στη Βαλτική;

Posted: 28 Jul 2012 01:56 PM PDT

Το μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε από Γερμανούς λιμενεργάτες...


Μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο IFM-Geomar, ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο τι ακριβώς είναι. Το βίντεο – ντοκουμέντο ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στην ιστοσελίδα Live Leak προκαλώντας ερωτήματα και αντικρουόμενες απαντήσεις.Πρόκειται για μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα στα νερά της Βαλτικής ή εξωγήινη μορφή ζωής; Συντάκτης του Deep Sea News αναφέρει πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά εντόσθια ζώων. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Mirror, αυτό το σενάριο δεν εξηγεί τη ρυθμική κίνηση του πλάσματος που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο…





radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Τέσσερις τρόποι για να είσαι πιο σέξι

Posted: 28 Jul 2012 01:51 PM PDT

Το να φαίνεσαι σέξι μπορεί να σου φαίνεται σαν ένα πολύπλοκο εγχείρημα...


ειδικά αν έχεις συνηθίσει να ντύνεσαι με business κοστούμια ή τζιν και T-shirts, αλλά πίστεψέ με, είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις.

Θα σου προτείνουμε λοιπόν κάποια πολύ εύκολα κόλπα, που θα σε κάνουν να βγεις από την αφάνεια και να κερδίσεις το θαυμασμό του κόσμου γύρω σου...





Εκμεταλλεύσου τις καμπύλες σου



Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τις καμπύλες σου, οπότε αφού τις διαθέτεις μπορείς να καμαρώνεις γι' αυτές. Αν βέβαια δεν ανήκεις στις προνομιούχες που διαθέτουν πλούσια τα ελέη..., φρόντισε με κάποια απλά tricks να τις δημιουργήσεις. Αγόρασε ένα καλό push-up σουτιέν – πίστεψέ με αξίζει τον κόπο - και ανάδειξε έτσι τα νέα περιουσιακά στοιχεία που θα εμφανιστούν στο ενδιαφέρον μπούστο σου.



Δώσε έμφαση στις υπόλοιπες καμπύλες που διαθέτει το κορμί σου, αναδεικνύοντας τες με στενά τζιν ή με μια εφαρμοστή pencil φούστα, που θα κολακέψει του γοφούς σου.



Μπορείς και να ψηλώσεις... λίγο!

Τα τακούνια είναι ένας καλό σύμμαχος για να φαίνεσαι πιο σέξι, οπότε φρόντισε στις επόμενες αγορές σου να επενδύσεις και σε μια τέτοια επιλογή. Στην περίπτωση που έχεις κοντά πόδια, θα πρέπει να αποφεύγεις τις μπότες πάνω από το γόνατο μπότες και τα παπούτσια σε σχήμα σφήνας με τακούνια.



Αντί γι' αυτά, μπορείς να στραφείς στην επιλογή μιας πιο λεπτής γραμμής και σε μπότες όχι υψηλότερες από τη μέση της κνήμης. Αν τώρα το ύψος σου είναι κανονικό ή ακόμα και κάτι παραπάνω, σίγουρα θα έχεις περισσότερες επιλογές, οπότε συνδύασε το ντύσιμό σου με τα τακούνια που προτιμάς, για να προσθέσεις σεξαπίλ στην τελική σου εικόνα.



Γίνε πιο τολμηρή στις επιλογές σου



Οι γυναίκες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να φαίνονται πιο προκλητικές, γνωρίζουν καλά το παιχνίδι των χρωμάτων. Εάν λοιπόν έχεις υιοθετήσει στο καθημερινό σου ντύσιμο την χρυσή επιλογή που ονομάζεται «little black dress», προσθέτοντας αξεσουάρ όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι γόβες, σ' ένα έντονο χρώμα, μπορείς σε δευτερόλεπτα να κερδίσεις την προσοχή και να αναβαθμίσεις ουσιαστικά την εικόνα σου.



Μεγάλη προσοχή στα χείλη και τα μάτια σου



Όταν μακιγιάρεσαι και θέλεις να δώσεις μια πιο αισθησιακή νότα στο πρόσωπό σου, το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται κρυμμένο πίσω από τα «smoky» μάτια, τις μακριές βλεφαρίδες και τα φωτεινά χείλη σου. Χρησιμοποίησε λοιπόν τα κατάλληλα προϊόντα στις σωστές αποχρώσεις κι άφησε φιλάρεσκα τους γύρω σου να διερωτώνται για την αιτία της απότομης αλλαγής που θα αποκτήσει η εμφάνισή σου.



fe-mail.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΔΕΙΤΕ: Παράξενες στάσεις ύπνου για σκύλους

Posted: 28 Jul 2012 01:46 PM PDT

Μερικά κατοικίδια βρίσκουν πραγματικά απίστευτους τρόπους για να απλώσουν την αρίδα τους…


Ακολουθεί μια ακόμη συλλογή με ξεκαρδιστικές στάσεις ύπνου για σκύλους!



































































































otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Γ.ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ: Δεν θέλω να είμαι πρότυπο

Posted: 28 Jul 2012 01:41 PM PDT

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το πώς βιώνει στην καθημερινότητα του την αναγνωρισιμότητα...


«Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι εγκλωβίζομαι. Δεν είμαι και ο Σάκης Ρουβάς. Μια χαρά μπορώ να βρω προσωπικό χρόνο, μια χαρά μπορώ να κρυφτώ. Δεν έχω κανένα παράπονο».Όσο για το αν είναι κολακευτικό να τον θεωρεί κανείς πρότυπο, ο ηθοποιός δήλωσε: «Μικρός, είχα κάποια πρότυπα, τα οποία γρήγορα ανέτρεψα. Δεν θέλω να είμαι πρότυπο. Δεν είμαι αυτός που θα μπορούσε να γίνει πρότυπο ενός ανθρώπου. Καθένας, πιστεύω, πρέπει να έχει ως πρότυπο τον ίδιο του τον εαυτό. Πρέπει να βρει μόνος του τις αξίες της ζωής του. Αν η ερώτηση αφορά τη δουλειά, αυτό θα φανεί ύστερα από πολλά χρόνια».



zougla.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

..Οταν ο Θεός Επλασε την γυναίκα...

Posted: 28 Jul 2012 01:36 PM PDT

Η γυναίκα μύθος και σύμβολο του σεξ για πολλές δεκαετίες.
Η μούσα  των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής, η γυναίκα που έφερε επανάσταση στα ήθη, η  ενζενί και η femme fatale, ακούει στο όνομα Μπριζίτ Μπαρντό.
Έκανε μόδα τα ανοιχτόχρωμα μακριά ξανθά μαλλιά, γεμάτα μπούκλες και την κόμμωση «choucroute» (ξινολάχανο). Οι κυρίες και τα κορίτσια της εποχής, ήθελαν να αποκτήσουν τα τονισμένα με μαύρο eye-liner μάτια, και τα εκτυφλωτικά κόκκινα βαμένα χείλη της.  Ρούχα σέξυ και εφαρμοστά,

ταγέρ, φούστες, φαρδιές ζώνες, μπαλαρίνες, τζιν, Τ-shirt, έκαναν θραύση.  Η λατρεία στο πρόσωπο της είχε πάρει διαστάσεις θρησκείας.
Με 48 ταινίες στο ενεργητικό της και περισσότερα από 80 τραγούδια σε 21 έτη καριέρας, η Μπριζίτ Μπαρντό, πασίγνωστη επίσης με τα αρχικά της, BB («Μπεμπέ»), είναι μια από τις γνωστότερες Γαλλίδες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως.
Γεννημένη στο Παρίσι το 1934, μεγάλωσε σε μία εύπορη οικογένεια βιομηχάνων με αυστηρή παιδεία και διαπαιδαγώγηση. Ευτυχώς για αυτήν, ο πατέρας της είχε μεγάλη αγάπη για τον κινηματογράφο και ο ίδιος ήταν ο πρώτος παιδικός της σκηνοθέτης, μιας και του άρεσε πολύ να κινηματογραφεί τη Μπαρντό.

Ο πρώτος της ρόλος ήταν το 1952,  στην ταινία «Le trou normand» με τον Μπουρβίλ. Ήταν το εισιτήριο να μπει στο χώρο του θεάματος, τον κόσμο του οποίου η ίδια δεν αποδέχθηκε ποτέ, αλλά και η αρχή του να παρακολουθείται σχεδόν η κάθε της κίνηση.
Μπορεί το σινεμά να ήταν το όνειρο της, σε ηλικία μόλις 18 ετών παντρεύτηκε το Ροζέ Βαντίμ.

Ταυτόχρονα με τον έρωτα, κατάφερε να επισκιάσει μεγάλες σταρ της εποχής. Ο ηθοποιός Κερκ Ντάγκλας τότε κάνει μια απόπειρα να την πάρει μαζί του στην Αμερική.
Οι ταινίες που γύρισε πολλές και επιτυχημένες, όπως  «Κορίτσια με Μέλλον» , «Τα μεγάλα γυμνάσια», η «Μαμζέλ Πιγκάλ», το «Ξεφυλλίζοντας τη Μαργαρίτα» , Και ο Θεός... έπλασε τη γυναίκα». Μπορεί η τελευταία αυτή ταινία να απαγορεύτηκε στην Αμερική, γνώρισε όμως  τεράστια επιτυχία.

Η συνεχής ενασχόληση της με τη δουλειά της, της έφεραν  δυσκολίες στο να  ασχοληθεί με το παιδί της. Και σαν να μην της έφθανε αυτό, η αποκάλυψη των προσωπικών της στιγμών στον τύπο από τη γραμματέα της, την οδήγησε στα άκρα.
Την ημέρα των γενεθλίων της, στις 28 Σεπτεμβρίου 1960, έπεσε σε κώμα μετά από μία απόπειρα αυτοκτονίας.

Το 1962, ξεκινά την πρώτη της μάχη υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, και έκτοτε σιγά-σιγά έφτιαξε και το πρώτο της και μοναδικό ίδρυμα για την προστασία των τους, για τα οποία πολλές φορές έβαλε την ζωή της σε κίνδυνο .

Ήταν τέτοια η λατρεία του κόσμου για εκείνη που σε όποιο μέρος και αν πήγαινε διακοπές, ό τόπος μετατρεπόταν σε θέρετρο για πολλούς διάσημους και λιγότερο διάσημους . Για την ιστορία ν αναφέρουμε ότι σ  ένα χωριό της Βραζιλίας , οι ντόπιοι φτιάξανε δικό της άγαλμα , λίγο καιρό μετά την επίσκεψή της 

Το 1968, ο Σαρλ ντε Γκωλ δηλώνει πως η Μπριζίτ Μπαρντό φέρνει στη χώρα τόσο συνάλλαγμα, όσο και η αυτοκινητοβιομηχανία Renault.
Ήταν η  πρώτη γυναίκα που ενσάρκωσε τα χαρακτηριστικά του γαλλικού συμβόλου. Την διαδέχτηκαν οι Μιρέιγ Ματιέ, Κατρίν Ντενέβ, Ινές ντε Λα Φρεσάνζ, Λετίσια Κάστα και Εβελίν Τομά.

Η ίδια κάποτε είχε δηλώσει :
«Είμαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες, έχω μια μύτη και ένα στόμα, έχω αισθήματα και σκέψεις, αλλά η ζωή μου γίνεται ανυπόφορη. Η ψυχή μου δεν μου ανήκει πια. Για μένα, το βεντετιλίκι είναι μια βιτρίνα. Δεν μπορώ να ζήσω όπως επιθυμώ. …..».
Φέτος 30 φωτογραφίες της Brigitte Bardot, τις οποίες δεν είχαμε δει ποτέ ξανά αποτελούν το θέμα της έκθεσης "BB Forever - Brigitte Bardot, le Légende" που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και είδαμε στο λόμπι του ξενοδοχείου Sofitel Chicago Water Tower. Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες της γυναίκας που δημιούργησε ο Θεός και μετά πέταξε το καλούπι στα...
Η Brigitte Bardot αποχώρησε νωρίς από το καλλιτεχνικό στερέωμα το 1973 στο απόγειο της ομορφιάς της και άρχισε την πραγματική ζωή της. Η γυναίκα θρύλος του κινηματογράφου και της μόδας είναι σήμερα 77 ετών και ντύνεται μονίμως στα μαύρα.


Μαύρο τζιν και μπλούζα, ποτέ φούστα ή φόρεμα. Διπλώνει τα μαλλιά της μέσα σε ένα μαντίλι, φορά λίγο makeup. Έχει να πατήσει στο λιμάνι του Σεν Τροπέ για περισσότερα από 10 χρόνια.



Συχνά λόγω της αρθρίτιδας που την ταλαιπωρεί κυκλοφορεί με ένα μπαστούνι, καθώς αρνείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός καταραμένου φόβου για την αναισθησία. "Όποια αναισθησία". Στη ζωή της απέδειξε ότι προστάτευσε και υπερασπίστηκε τα πιστεύω της χωρίς φόβο.


Ζει σε μια απομονωμένη ιδιοκτησία στο St. Tropez. Αγόρασε το La Madrague το 1958. Η Brigitte Bardot έφερε στην πρώην κατοικία – καλύβα ενός ψαρά το νερό, το φυσικό αέριο, το ρεύμα και τον τότε σύντροφό της. Σήμερα ζει με τον 20 χρόνια σύζυγό της, Bernard d'Ormale, πρώην επιχειρηματία που τώρα αφιερώνει τον εαυτό του κυρίως στη γυναίκα του. Οι επισκέπτες είναι σπάνιοι. Η κυρία του σπιτιού προτιμά την ηρεμία και τα λουλούδια της, τους σκύλους και τις γάτες της.



Δεκαετίες πριν το σπίτι φιλοξενούσε πλήθη από οπαδούς, φίλους και φωτογράφους. Προστατεύει την ιδιωτική ζωή της με ζήλο και αφιερώνει την ενέργειά της στα δικαιώματα των ζώων, των γυναικών και των μεταναστών.


Στο μόνο που αναφέρεται με ελαφρότητα είναι η ξεθωριασμένη ομορφιά της. Η δήλωση είναι ειλικρινής, αν και η πραγματικότητα την διαψεύδει. Πειστική είναι ακόμα όταν αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της. "Αν κάποτε πήγα εναντίον κάποιων κανόνων και στεναχώρησα κάποιους ή κάποιες αξίες, δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μου".


Η Brigitte Bardot σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε μαθήματα χορού με στόχο να γίνει μπαλαρίνα. Η οικογένειά της ευκατάστατη και της υψηλής μεταπολεμικής γαλλικής κοινωνίας ενθάρρυνε την αγάπη της στη μουσική και το χορό. Μετά από λίγα χρόνια και μια αβίαστη γοητεία άρχισε να ποζάρει για έναν φίλο της μητέρας της που κατασκεύαζε καπέλα και πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να την προσέχουν. Το 1950, όταν ήταν 15 ετών φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γαλλικού Elle. Η φωτογράφιση οδήγησε στην πρώτη από τις 58 ταινίες της 'Le Trou Normand' (Crazy For Love) και στο γάμο της με τον σκηνοθέτη Roger Vadim.

 Οι ταινίες της ήταν αρχικά ανάλαφρες ρομαντικές κωμωδίες για τις οποίες έλεγε ότι ξεχάστηκαν εύκολα καθώς "δεν ήμουν καθόλου καλή ηθοποιός. Πάντως προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτό που οι άλλοι μου ζητούσαν να κάνω".



Οι ατάκες της, όμως, δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Στην οθόνη ο κόσμος ανακάλυψε μια νεαρή γυναίκα με το λαιμό ενός κύκνου, μια πλούσια εικόνα που συνδύαζε την αυθάδεια και την χάρη σε ένα μεθυστικό συνδυασμό. Ήταν ένα νέο είδος ξανθιάς σεξοβόμβας, ένα φαινόμενο που ο κόσμος δεν χόρταινε να βλέπει.


Το 1956 ο Vadim της έδωσε τον ρόλο στο "Και ο Θεός έπλασε την γυναίκα", ο οποίος δεν συγκίνησε την συντηρητική Γαλλία, αλλά ξεμυάλισε την Αμερική.
"Στην πραγματικότητα, οφείλω τα πάντα στους Αμερικανούς", έχει πει, αλλά ποτέ δεν έκανε ταινία στην Αμερική ή δεν έπαιξε σε ταινία δίπλα σε Αμερικανούς ηθοποιούς με εξαίρεση λίγους, όπως τον Kirk Douglas. Στο κινηματογραφικό βιογραφικό της υπάρχουν αρκετές καλές ταινίες, όπως "Dear Brigitte", "La Verite"and "Viva Maria", πριν γυρίσει την τελευταία της, λίγο πριν γίνει 40 ετών.


Η επιτυχία πάντως δεν της πρόσφερε την προσωπική ικανοποίηση που κανείς θα μπορούσε να είναι σίγουρος: "Ποτέ δεν ήμουν αυτό που ήθελα να είμαι. Ειλικρινής, τίμια και απλή. Δεν ήμουν σκανδαλώδης, δεν ήθελα να είμαι. Ήθελα να είμαι εγώ. Μόνο ο εαυτός μου".



Έτσι το 1973 έδωσε πρώιμο τέλος στην καριέρα της για να αρχίσει μια νέα ζωή. Σταμάτησε τότε που έπρεπε έχει σχολιάσει, πριν της συμβεί κάτι σαν αυτό που έπαθε η Marilyn Monroe ή η Romy Schneider. Αρνήθηκε ρόλους δίπλα στον Frank Sinatra, τον Steve McQueen και τον Marlon Brando αφήνοντας ξεκρέμαστη περισσότερη δόξα και χρήματα.


Προτιμούσε πάντα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να μαζεύει αδέσποτα που κινδύνευαν και να τα φιλοξενεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. "Ήταν αυτό που ονειρευόμουν", λέει τώρα η Bardot.



Το 1977 ξεκίνησε πολύ σοβαρά την προσπάθειά της με καμπάνιες για τα δικαιώματα των ζώων προσπαθώντας να σταματήσει την θανάτωση της φώκιας στον Καναδά. Για τον σκοπό αυτό πούλησε πολλά από τα προσωπικά αντικείμενα της σε δημοπρασία, φορέματα, αναμνηστικά της, ακόμα και μερικά από τα κοσμήματα της, συμπεριλαμβανομένου ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού, βραχιόλια, κολιέ και ένα μαργαριτάρι δώρο του Γερμανού εκατομμυριούχου τρίτου συζύγου της Gunter Sachs. Δεν έμεινε ποτέ κρεμασμένη από αναμνήσεις, "είναι πολύ αρνητικό", έλεγε πάντα.


Όλα γύρω από την Bardot υπήρξαν προκλητικά. Χωρίς εκείνη να κάνει απολύτως τίποτα. Τα μαλλιά της, το σώμα της, ο τρόπος που χορεύει, που τραγουδά, που υποδύεται, ποζάρει και μιλάει. Μπορεί τώρα να μην θέλει να θυμάται ότι υπήρξε η Λολίτα της αποπλάνησης και εκείνη η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια που τάραξε την συντηριτική πατρίδα της όσο καμία άλλη, αλλά το έκανε. Έδειχνε μάλιστα να μην καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Έκανε το κέφι της και όποτε είχε διάθεση, η οποία άλλαζε τόσο γρήγορα όπως οι σύντροφοί της.

Οι τρόποι της, όμως, ήταν ξεμυαλιστικοί. Από Λολίτα μετατράπηκε απότομα σε μοιραία γυναίκα, περιζήτητη ηθοποιός, γλυκιά τραγουδίστρια, sex και fashion symbol που οι άντρες ποθούσαν και οι γυναίκες μισούσαν. Δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα περισσότερο από το να σηκώσει το μικρό της δακτυλάκι για να την ερωτευτούν, να χτενίσει τα μαλλιά της ψηλά και να γίνει trend, να φορέσει μπικίνι και να το καθιερώσει οριστικά.


Τα ξανθά μαλλιά της, τα καπέλα, το έντονο ροζ ή κόκκινο κραγιόν, τα έντονα μάτια και βλεφαρίδες, ό,τι φόρεσε, όπως το φόρεσε είναι πάντα στη μόδα. Εμπνεύει σχεδιαστές, στιλίστες, κομμωτές και φωτογράφους. Γυναίκες ηθοποιοί προσπάθησαν να αντιγράψουν το ύφος της και μοντέλα το στόμα της. Ακόμα περιμένουμε...


Η έκθεση "BB Forever - Brigitte Bardot, le Légende" θυμίζει στην Αμερική την δίψα να δει τις ταινίες της, καθώς εκείνη επέμεινε Γαλλικά.

           




rc-cafe

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Εντοπίστηκε τάφρος που επιταχύνει το λιώσιμο των πάγων

Posted: 28 Jul 2012 01:31 PM PDT

Μια τάφρο στο μέγεθος του Γκραν Κάνιον εντόπισαν ερευνητές της Βρετανικής Αποστολής της Ανταρκτικής κάτω από τους πάγους.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν... το ρήγμα «Ferrigno», όπως ονομάστηκε, χρησιμοποιώντας ειδικά ραντάρ που διείσδυσαν κάτω από το στρώμα των πάγων.

Η Ανταρκτική φιλοξενεί ένα σύστημα γεωλογικών ρηγμάτων όπου σχηματίζεται νέος φλοιός, γεγονός που σημαίνει ότι το ανατολικό και το δυτικό μισό της ηπείρου χωρίζονται με αργούς ρυθμούς.

Όπως αναφέρουν οι ερευνητές στη μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Nature, μέσω της τάφρου περνά κάτω από το στρώμα πάγου θαλασσινό νερό υψηλής θερμοκρασίας, επιταχύνοντας το λιώσιμο.

Το ρήγμα «Ferrigno» ανακαλύφθηκε κοντά στον παγετώνα «Pine Island Glacier», στη δυτική Ανταρκτική, όπου πέρυσι οι επιστήμονες της NASA εντόπισαν μια γιγάντια ρωγμή.

Η τάφρος, που έχει βάθος 1,5 χλμ, πλάτος 10 χλμ. και μήκος 100 χλμ, βρίσκεται κάτω από την απομονωμένη περιοχή Ferrigno Ice Stream.

Είναι η δεύτερη φορά που ερευνητική αποστολή επισκέπτεται την απομακρυσμένη περιοχή.

Το λιώσιμο των πάγων στη δυτική Ανταρκτική υπολογίζεται ότι ευθύνεται για το 10% της αύξησης του επιπέδου της στάθμης των θαλασσών παγκοσμίως.

Μάλιστα σύμφωνα με τους επιστήμονες, αν οι πάγοι στη δυτική Ανταρκτική και τη Γροιλανδία λιώσουν ολοκληρωτικά, η στάθμη των θαλασσών θα ανέβει πολλά μέτρα.

Σε αντίθεση, η ανατολική Ανταρκτική είναι τόσο ψυχρή που προβλέπεται ότι οι πάγοι θα μείνουν στέρεοι για αιώνες.
kozaro.com



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Απρόβλεπτος καβγάς σε ρεσιτάλ χορού 2χρονων! [Video]

Posted: 28 Jul 2012 01:26 PM PDT

Τα παιδιά είναι απρόβλεπτα στις αντιδράσεις τους. Αυτό ειναι γνωστό.
Και αυτό είναι που πραγματικά τα κάνει αφοπλιστικά απολαυστικά καθώς κάθε τέτοια αντίδραση -ακόμα κι αν δεν είναι σωστή- εύκολα φέρνει χαμόγελα στα χείλη μας.



Οι πιτσιρίκες του βίντεο που ακολουθεί συμμετέχουν στο ρεσιτάλ χορού της σχολής τους. Με τα όμορφα τουτού τους, καλοχτενισμένες και έτοιμες για να γίνουν οι stars του παιδικού show… Κάτι όμως δεν πήγε όπως έπρεπε και δύο από τις μικρούλες "στράβωσαν" μεταξύ τους. Δείτε τι έγινε…




mychannel.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Χιουμοριστικοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Posted: 28 Jul 2012 01:20 PM PDT

Ένα χιουμοριστικό ημερολόγιο «πειραματόζωο Αγώνων 2013".


Είναι ινδικά χοιρίδια που ανταγωνίζονται σε διάφορα Ολυμπιακά αγωνίσματα, φαίνονται όλα πολύ αστεία.

Τα ινδικά χοιρίδια απασχολούνταν στο ταμείο διάσωσης των ζώων σε αντάλλαγμα για μια δωρεά

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα ζώα δεν είχαν θιγεί.

Ο ιδιοκτήτης τους Steve Bicknell ....



έχει πει ότι το προϊόν έχει γίνει η πιο επιτυχημένη έκδοση ημερολογίου. Στο Internet είναι διαθέσιμο για £ 9,99.






















i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε τι έκανε για μια φωτογραφία στο Facebook (ΕΠΙΚΟ FAIL)

Posted: 28 Jul 2012 01:16 PM PDT

Μα καλά τι πήγε και έκανε....Τα σχόλια δικά σας... 





xamaileonnews

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! [PHOTOS]

Posted: 28 Jul 2012 01:10 PM PDT















xamaileonnews

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Είναι στιγμές που η ανθρώπινη βαρεμάρα ξεπερνάει κάθε όριο!!!

Posted: 28 Jul 2012 01:06 PM PDT

 Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...












xamaileonnews

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Οι κραυγές στο σεξ δείχνουν πόσο αριστοκρατική είναι μια γυναίκα

Posted: 28 Jul 2012 01:01 PM PDT


Αν το ζευγάρι της διπλανής πόρτας σας κρατάει 

ξύπνιους όλη νύχτα με το θορυβώδη έρωτά του υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας από τους δυο να έχει λόγο να (βροντο)φωνάζει για την τελευταία κατάκτησή του.





Αν η σύντροφός σου...

συνηθίζει να φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι μόνο για να εκφράσει τη χαρά και την ικανοποίησή της αλλά είναι επίσης και για να δώσει σε όλους τους άλλους να καταλάβουν ακριβώς πόσο δημοφιλής και κοινωνικά ανώτερος είναι ο εραστής της- δηλαδή εσύ



Αν το ζευγάρι της διπλανής πόρτας σας κρατάει ξύπνιους όλη νύχτα με το θορυβώδη έρωτά του, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας από τους δυο να έχει λόγο να (βροντο)φωνάζει για την τελευταία κατάκτησή του



Όσο πιο θορυβώδες ο ένας εκ των δύο συντρόφων τόσο πιο υψηλή είναι η κοινωνική τάξη του άλλου. Πολύ περισσότερο αυτό φαίνεται να ισχύει για τους χιμπατζήδες



Η χαμηλότερης τάξης χιμπατζήδες στα ζευγάρια έκαναν πάντα το μεγαλύτερο θόρυβο στη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία σε έρευνα που έκαναν



Οι κραυγές αυξάνονταν με την κοινωνική θέση του συντρόφου, ανεξάρτητα από το αν ο εν λόγω σύντροφος ήταν άνδρας ή γυναίκα, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν με τον πιο «in» ή με τον κ. ή την κ. «Popular»



Οι χιμπατζήδες αποκτούν ισχύ με τη δημιουργία συνασπισμών τόσο με άλλα θηλυκά όσο και με αρσενικά, για αυτόν ακριβώς το λόγο το να δημιουργούν ισχυρές φίλες και να το διαφημίζουν αποκτά πολύ μεγάλη σημασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δρ Zanna Clay, μέλος της ερευνητικής ομάδας



«Όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους το σεξ μεταξύ των χιμπατζήδων δεν γίνεται μόνο για λόγους αναπαραγωγής αλλά είναι επίσης σημαντικό και με άλλους τρόπους, όπως η φιλία και η συγκόλληση αλλά και να κρατάει κάποιον κοντά σε κάποια άλλα ισχυρά μέλη της κοινωνίας.



Με όλα αυτά επιβεβαιώνεται στην ουσία η ιδέα ότι οι κραυγές και οι θόρυβοι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης εξυπηρετούν έναν πολύ ευρύτερο κοινωνικό ρόλο από την απλή έκφραση της ερωτικής απόλαυσης και της ευχαρίστησης



Πηγή:to-gamato.com


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ο ευρωπαϊκός χάρτης βάσει μεγέθους ανδρικών... μορίων

Posted: 28 Jul 2012 12:56 PM PDT

Αυτός ο διαφορετικός χάρτης της Ευρώπης
κάνει τον γύρο του διαδικτύου

και απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι έχουν τα πιο προικισμένα… 
μόρια.



Στην πρώτη θέση συναντάμε την Ουγγαρία με μέσο όρο μήκους πέους τα 
16, 51 εκατοστά, ενώ έπονται η Γαλλία, η ...

Τσεχία και η Ολλανδία.


Όσο για τους Έλληνες; Μπορεί να βρίσκονται στην 15η θέση, ωστόσο εμφανίζονται να είναι πιο προικισμένοι από τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και σχεδόν το σύνολο των Βαλκάνιων λαών.


Ο "χάρτης του πέους" δημοσιεύτηκε από το MAPPING STEREOTYPES PROJECT, που χαρτογραφεί τον πλανήτη μέσα από τα στερεότυπα.

Δείτε παρακάτω την κατάταξη με βάση… τους πόντους:


1.Ουγγαρία- (16.51 cm)


2.Γαλλία - (16.01 cm)


3.Τσεχία - (15.89 cm)


4.Ολλανδία - (15.87 cm)


5.Ιταλία -(15.74 cm)


6.Βέλγιο - (15.65 cm)


7.Γεωργία - (15.61 cm)


8.Δανία - (15.29 cm)


9.Σλοβακία - (15.21 cm)


10.Σλοβενία - (15.13 cm)


11.Βουλγαρία - (15.02 cm)


12.Σερβία - (14.87 cm)


13.Σουηδία - (14.80 cm)


14.Κροατία - (14.77 cm)


15.Ελλάδα - (14.73 cm)


16.Αλβανία - (14.73 cm)


17.Λευκορωσία - (14.63 cm)


18.Ισλανδία- (14.56 cm)


19.Γερμανία - (14.48 cm)


20.Ελβετία - (14.35 cm)


21.Nορβηγία - (14.34 cm)


22.Πολωνία - (14.29 cm)


23.Αυστρία - (14.16 cm)


24.Τουρκία - (14.11 cm)


25.Σκόπια - (13.98 cm)


26.Ουκρανία - (13.97 cm)


27.Αγγλία - (13.97 cm)


28.Ισπανία - (13.85 cm)


29.Εσθονία - (13.78 cm)


30.Φινλανδία - (13.77 cm)


31.Αρμένια- (13.22 cm)


32.Ρωσία - (13.21 cm)


33.Πορτογαλία - (13.19 cm)


34.Ιρλανδία - (12.78 cm)


35.Ρουμανία - (12.73 cm)
xamaileonnews

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές