Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Στο Facebook....Η Δήμητρα Που Ερωτεύτηκε Του Βγήκε…Μήτσος!!

Posted: 28 Jul 2012 04:22 PM PDT

I18 200x149 Η Δήμητρα που ερωτεύτηκε του βγήκε...Μήτσος!!Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες όταν  ένας 35χρονος ερωτεύτηκε παράφορα μία κοπέλα μέσω του facebook. Στην αρχή του άρεσε η φωτογραφία που είχε βάλει ως προφίλ και από την πρώτη στιγμή, ξεκίνησε με "σκουντήματα" να την πολιορκεί. Μετά από μία εβδομάδα προχώρησαν στα μηνύματα. Ο 35χρονος που τυχαίνει να δουλεύει σε εργοστάσιο έξω από την Χαλκίδα, εδώ και αρκετές μέρες ήταν στα high του μιας και όπως εξομολογούνταν στους συναδέλφους του ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Αν και έμενε στην Κρήτη, ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να πάει να την βρει και να την παντρευτεί εκεί. Όλα πήγαιναν μία χαρά μέχρι που αποφάσισε μετά από τόσους μήνες να πάει να την συναντήσει στο νησί. Πήρε άδεια από την δουλειά, έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια και λίγες ώρες πριν φύγει για το Ελευθέριος Βενιζέλος, χτύπησε το τηλέφωνο του. "Γεία σου, είμαι η Δήμητρα" του είπε μία αντρική φωνή. Ο 35χρονος έμεινε κάγκελο. "Πως είναι δυνατόν να είσαι η Δήμητρα" του απάντησε. Και τότε του εξήγησε όλο το παραμύθι που του είχε πασάρει. Ο 35χρονος έπεσε από τα σύννεφα και όταν το είπε στους φίλους του, άλλοι πέθαναν στα γέλια και άλλοι τον πλησίασαν με συμπονετικό ύφος. Από εδώ και στο εξής το αποφάσισε πως νύφη δεν θα βρει από το facebook.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ “ΞΕΖΟΥΜΙΖΕ” ΟΛΗ ΤΗΝ ................!!!

Posted: 28 Jul 2012 04:18 PM PDT

couple sex bed 200x133 ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα λέει η γνωστή παροιμία και αυτό επαληθεύτηκε απόλυτα στην περίπτωση γνωστού Πατρινού φαρμακοποιού ο οποίος είχε πραγματικό σαράκι με μία Ρωσίδα καλλονή.

Μόνο που τον είχε αντιληφθεί η γυναίκα του η οποία αποφάσισε να του ...; στήσει παγίδα για να τον πιάσει στα πράσα όπως διαβάζουμε στο dete.gr. Και πέτυχε τον σκοπό της το προηγούμενο Σάββατο, οπότε όχι μόνο βρήκε τον σύζυγό της με την αλλοδαπή στο κρεβάτι, αλλά τον έπιασε μαζί και με άλλους δύο φίλους του με τους οποίους μοιραζόταν την πανύψηλη Ρωσίδα! Ο εν λόγω φαρμακοποιός εκμεταλλευόταν την εβδομαδιαία απουσία της συζύγου του και των παιδιών τους. Κι αυτό διότι η σύζυγος συνήθιζε να παίρνει τα παιδιά και να πηγαίνουν για σαββατοκύριακο στους γονείς της σε ορεινό χωριό της Αχαΐας. Μάλιστα τις περισσότερες φορές έφευγαν από Παρασκευή απόγευμα και επέστρεφαν Δευτέρα, μιας και η σύζυγος δεν έχει ιδιαίτερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, ο φαρμακοποιός έβρισκε την ευκαιρία να κάνει τη ζωή του και να απολαμβάνει τις βραδινές βόλτες με τους φίλους του. Μέχρι που επισκέφθηκε ένα μπαράκι της Πάτρας και εκεί γνωρίστηκε με τη νεαρή «καυτή» Ρωσίδα. Λέγεται μάλιστα ότι συμφώνησε τη μεγαλύτερη τιμή ώστε να μπορεί να την έχει κάθε εβδομάδα για όλο το σαββατοκύριακο. Και άτομα που γνωρίζουν παραμέσα την περίπτωση, λένε ότι είχε αποδεχθεί να δίνει ...; 600 ευρώ την εβδομάδα ώστε να έχει όλη νύχτα μαζί του τη Ρωσίδα! Τον παρακολούθησε η σύζυγος

Εκείνο που προφανώς δεν είχε υπολογίσει ,ήταν πως η σύζυγός του θα έπαυε να έχει ήσυχο το κεφάλι της και θα προκαλούσε τις υποψίες της η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του. Και όντως αυτό ακριβώς συνέβη, με αποτέλεσμα το προηγούμενο Σάββατο η γυναίκα του να «στήσει» ολόκληρη επιχείρηση. Συμπεριφέρθηκε φυσιολογικά στον άνδρα της και προσποιήθηκε ότι έφευγε για το χωριό μαζί με τα παιδιά. Μόνο που τα παιδιά τα μετέφερε τελικά στο σπίτι μιας φίλης της και η ίδια γύρισε στη μονοκατοικία της για να ανακαλύψει την αλήθεια!

Τους έπιασε σε ...; ομαδικό!

Η έφοδος της συζύγου στο σπίτι έγινε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και συνδυάστηκε από επεισόδιο που ξεσήκωσε όλη τη γειτονιά. Και δεν ήταν μόνο το ότι επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της γιατί έπιασε στα πράσα τον άνδρα της στο κρεβάτι με την αλλοδαπή. Ήταν και το γεγονός ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με μία ...; ομαδική συνεύρεση με την Ρωσίδα και τη συμμετοχή και δύο επιστήθιων φίλων του άνδρα της. Των οποίων γνώριζε τις συζύγους οι οποίες με τη σειρά τους ενημερώθηκαν άμεσα για το περιστατικό ...; Όσο για το ζευγάρι, η σύζυγος πήγε ήδη σε δικηγόρο και είναι ανένδοτη παρά τα παρακάλια του συζύγου ώστε να μην κινήσουν διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

Ιράν: Τρεις Gay Ανδρες απαγχονίστηκαν

Posted: 28 Jul 2012 02:02 PM PDT

Ιράν: Τρεις Gay Ανδρες απαγχονίστηκαν

Τρεις άνδρες εκτελέστηκαν δι' απαγχονισμού στο Ιράν καθώς συνελήφθησαν να κάνουν σεξ μεταξύ τους. Η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν λέει ότι το ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA μετέδωσε την είδηση χωρίς να αποκαλύπτει την αλήθεια. Η είδηση ανέφερε ότι οι τρεις άνδρες παρενέβησαν τον νόμο της σαρία και συγκεκριμένα τα άρθρα 108 και 110 του ισλαμικού ποινικού κώδικα. Τα άρθρα αυτά όμως είναι εκείνα που απαγορεύουν τον σοδομισμό. Το 2007 ο Ιρανός πρόεδρος, Mahmoud Ahmadinejad, είχε ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν gay άνδρες στη χώρα του. «Στο Ιράν δεν έχουμε ομοφυλόφιλους. Δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο», είχε πει. Το 2005, η Human Rights Watch είχε αναφέρει την εκτέλεση δύο ανδρών οι οποίοι είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Αιμοδότες και οι Gay υπό προϋποθέσεις

Posted: 28 Jul 2012 02:00 PM PDT

Αιμοδότες και οι Gay υπό προϋποθέσεις

Εναν νόμο ο οποίος απαγόρευε στα gay άτομα να είναι αιμοδότες ετοιμάζονται να αναθεωρήσουν στη Βρετανία. Ο νόμος αυτός ισχύει από το 1985, καθώς θεωρείται ότι τα gay άτομα ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου για να προσβληθούν από Ηπατίτιδα και Aids. Επειδή όμως ο νόμος αυτός καταγγέλθηκε από οργανώσεις που υπερασπίζοντα α δικαιώματα των gay ως νόμος που προωθεί τις διακρίσεις, οι αρχές ετοιμάζονται να τον αλλάξουν. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί στις 7 Νοεμβρίου 2011 και θα ορίζει ότι οι gay θα μπορούν να είναι αιμοδότες αρκεί να μην έχουν κάνει σεξ τους τελευταίους 12 μήνες. Στην κατηγορία αυτή θα συμπεριληφθούν και ετεροφυλόφιλοι. Συγκεκριμένα εκείνοι που θα πρέπει να μην έχουν κάνει σεξ 12 μήνες πριν δώσουν αίμα, είναι: Ανδρας ο οποίος έχει κάνει πρωκτικό ή στοματικό σεξ με άλλον άνδρα Γυναίκα η οποία έχει κάνει σεξ με άνδρα ο οποίος έχει κάνει σεξ με άλλον άνδρα. Οποιοσδήποτε έχει κάνει σεξ με ιερόδουλες. Οποιοσδήποτε έχει κάνει σεξ με χρήστη ναρκωτικών ουσιών. Οποιοσδήποτε έχει κάνει σεξ με άτομο το οποίο είχε σεξουαλική δραστηριότητα σε χώρες όπου η Ηπατίτιδα και το Aids παρουσιάζουν έξαρση. Οποιοσδήποτε έχει κάνει σεξ με φορέα του Aids και Ηπατίτιδα B και C.

Αντρες και Γυναίκες φαντασιώνονται τα ίδια;

Posted: 28 Jul 2012 01:52 PM PDT

 

Αντρες και Γυναίκες φαντασιώνονται τα ίδια;

Ερευνα λέει ότι πάνω κάτω άντρες και γυναίκες έχουν τις ίδιες φαντασιώσεις με τη διαφορά ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ πιο συχνά... Αναμενόμενο.  Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδα ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης η οποία διαπίστωσε ότι οι σχεδόν το 100% των γυναικών και των αντρών που πήραν μέρος στην ερευνα έχουν βιώσει μια ευχάριστη φαντασίωση, ενώ γύρω στο 80% απάντησαν ότι έχουν βιώσει μια αρνητική ή όχι και τόσο ευχάριστη φαντασίωση σε κάποια φάση της ζωής τους.  Αν και το άρθρο στην ιστοσελίδα Science Blog αναφέρει πως οι φαντασιώσεις αντρών και γυναικών δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές, διαβάζοντας τα αποτελέσματα καταλαβαίνουμε πως οι άντρες είναι πιο kinky... Αναμενόμενο και αυτό.  Πιο συγκερκριμένα οι γυναίκες φαντασιώνονται κάποιες φορές το μήνα διάφορες ρομαντικές καταστάσεις στις οποίες περνάνε καλά με το σύντροφό τους, ενώ οι άνδρες φαντασιώνονται πολύ πιο συχνά κάποιες πιο... πικάντικες σεξουαλικές δραστηριότητες, όπως το να συμμετέχουν σε ένα όργιο ή ότι κάνουν ανταλλαγή συντρόφων... Στη μελέτη πήραν μέρος 2.250 Ισπανοί και Ισπανίδες, ηλικίας 18 έως 73 ετών, οι οποίοι είχαν τουλάχιστον μία ετεροφιλοφιλική σχέση τους τελευταίους έξι μήνες. Για ακόμα μια φορά και σε αυτήν την έρευνα ένα μεγαλο ποσοστό των γυναικών αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του φαντασιώθηκε πως κάνει καταναγκαστικό σεξ.  Για τους άνδρες η πιο περίεργη σεξουαλική φαντασίωση, ήταν η ομοφυλοφιλική επαφή.

Πάτα "Μου αρέσει" και μετά "Επιβεβαίωση" για να δεις όλο το άρθρο

 

 

Κάνοντας Like συμβάλετε στην αύξηση της δημοτικότητας του site και μας βοηθάτε να το κρατήσουμε δωρεάν για πάντα. Πρόκειται για εκούσια ενέργεια και βασίζεται στην καλή διάθεση του χρήστη να διαδώσει το θέμα, που σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι προσβλητικό. Βασιζόμαστε στην πρόθεσή σας να μας βοηθήσετε, κάνοντας like.

Πόσες Κυλότες έχει η Γυναίκα στο Συρτάρι της;

Posted: 28 Jul 2012 01:46 PM PDT

Πόσες Κυλότες έχει η Γυναίκα στο Συρτάρι της;

Οσο πάνε και αυξάνονται οι κιλότες που διαθέτουν οι γυναίκες: Σύμφωνα με μία έρευνα οι Αγγλίδες έχουν στο συρτάρι τους 34 κιλότες κατά μέσο όρο, ενώ το 1999 ο μέσος όρος ήταν μόλις 12. Ο μέσος τύπος γυναίκας έχει στο συρτάρι της περίπου 20 κιλότες για καθημερινή χρήση και περίπου 14 για ειδικές περιπτώσεις, σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η μεγαλύτερη αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων της Βρετανίας, Glo White και στην οποία συμμετείχαν 2.000 γυναίκες. Και παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με άλλες έρευνες, οι άνδρες τρελαίνονται για τα κόκκινα ή τα μαύρα εσώρουχα, οι γυναίκες έχουν ως αγαπημένα τους τα λευκά. Η μανία αυτή με τα εσώρουχα (αλλά και τα sex toys) σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες διαβάζουν πλέον ερωτική λογοτεχνία και ειδικά το βιβλίο, «Fifty Shades of Grey» που σπάει ταμεία στην Αμερική και στην Ευρώπη. Η Susan Fermor εκπρόσωπος της αλυσίδας που διεξήγαγε την έρευνα λέει: «Η έρευνά μας έδειξε ότι ο μέσος όρος των εσωρούχων που είχαν στο συρτάρι τους οι γυναίκες, αυξήθηκε κατά τρεις φορές από το 1999. Πριν από χρόνια δεν ήταν και τόσο συνηθισμένο για μια γυναίκα να διαβάζει πικάντικες ερωτικές ιστορίες. Σήμερα όμως βλέπεις γυναίκες να διαβάζουν ερωτική λογοτεχνία, στο λεωφορείο, στο μετρό, ενώ άνετα μπορεί να ενημερώνεται για το περιεχόμενο ενός τέτοιου βιβλίου από τα social sites».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές