Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Νεκροθάφτες με πτυχίο!

Posted: 13 Jun 2012 02:46 PM PDT


Ο θάνατός σου η ζωή μου, ή -αλλιώς- το μεροκάματό μου!


Αυτή την άκρως κυνική προσέγγιση της πραγματικότητας φαίνεται ότι συμμερίζονται πολλοί νεαροί Κινέζοι που, παρά το γεγονός ότι έχουν μεγαλώσει σε μια χώρα που σνομπάρει τους νεκροθάφτες, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον να μάθουν την… τέχνη.

Δεδομένου ότι ο κύκλος.....



 εργασιών της βιομηχανίας της κηδείας στην Κίνα ανέρχεται κάθε χρονιά σε 31 δισεκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις δέκα πιο επικερδείς επιχειρήσεις της χώρας, λειτουργούν ήδη τέσσερα τεχνικά κολέγια που παρέχουν σχετικές σπουδές.



Πρωτοπόρο στον τομέα θεωρείται το Changsha Social Work College στην επαρχία του Κεντρικού Χουνάν, που από το 1995 διδάσκει τις πρακτικές της βιομηχανίας της κηδείας. Σύμφωνα με τη σχολή, σε όλη τη χώρα πάνω από 1.500 φοιτητές σπουδάζουν κάθε χρόνο με στόχο να γίνουν πτυχιούχοι νεκροθάφτες. Ο τομέας αυτός είναι πολύ δημοφιλής σε όσους επιθυμούν να βρουν δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.



Ο πρώτος μισθός δε του απόφοιτου νεκροθάφτη κινείται από 628 έως 785 δολάρια, δηλαδή είναι υψηλότερος από τον πρώτο μισθό σε άλλα επαγγέλματα.



Ο κύκλος σπουδών διαρκεί τρία χρόνια, διάστημα κατά το οποίο εκτός από μαθήματα καλούνται να κάνουν και πρακτική σε γραφεία τελετών. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ταρίχευση νεκρών, μακιγιάζ κηδείας και όλο το τελετουργικό της εξόδιου ακολουθίας, που είναι έτσι κι αλλιώς πολύπλοκο.



Με τους σπουδαγμένους, όμως, πια νεκροθάφτες οι τελευταίες περιποιήσεις των νεκρών κινούνται σε άλλη σφαίρα! Τα ταφικά έθιμα στην Κίνα προβλέπουν, για παράδειγμα, το πλύσιμο του σώματος.



Αυτή η τελευταία περιποίηση έχει εξελιχθεί πλέον σε διαδικασία που παραπέμπει σε μακάβριο… spa, αφού οι φοιτητές μαθαίνουν να κάνουν ελαφρύ μασάζ στον νεκρό πριν του βάλο [Σε όλη τη χώρα πάνω από 1.500 φοιτητές σπουδάζουν κάθε χρόνο με στόχο να γίνουν πτυχιούχοι νεκροθάφτες, και ο κύκλος σπουδών διαρκεί τρία χρόνια.] ουν τα καλλυντικά αλλά και το μακιγιάζ, προσδοκώντας ότι έτσι θα πετύχουν καλύτερη όψη.

Πάντως, δεν είναι όλα εύκολα στη διαδικασία της μάθησης για τους νέους νεκροθάφτες, αφού αναγκάζονται να έρθουν σε επαφή με νεκρούς, ενώ δεν είναι αμελητέο και το κοινωνικό στίγμα που εξακολουθεί να τους ακολουθεί. Πολλοί από αυτούς δέχονται πιέσεις από συγγενείς και φίλους να αλλάξουν επάγγελμα, ενώ κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν σύζυγο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διάσημες μαμάδες που υιοθέτησαν παιδάκια

Posted: 13 Jun 2012 02:42 PM PDT


Η μητρότητα είναι πολύ σπουδαίο
πράγμα και πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood ονειρεύτηκαν τη στιγμή που θα κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους.

Κάποιες όμως λόγω σοβαρών ιατρικών προβλημάτων, άλλες λόγω... αντικειμενικών δυσκολιών, αποφάσισαν να....



 χαρίσουν απλόχερα την αγάπη τους και την αγκαλιά τους σε παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Η Charlize Theron μόλις πέρσι έλεγε ότι θέλει πάρα πολύ ένα μωρό και φέτος έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Υιοθέτησε τον μικρούλη Jackson και δηλώνει πιο γεμάτη και ευτυχισμένη από ποτέ.



Η Denise Richards πάλι αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρούλα Eloise Joni παρά το γεγονός ότι ήταν χωρισμένη και είχε ήδη δύο βιολογικές κόρες. Έδωσε στη μιρκή το όνομα της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή το 2007 και δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή της.



Δύο αγόρια έχει υιοθετήσει και η Sheryl Crow, τον Wyatt Steven και τον Levi James. Η τραγουδίστρια πήρε σπίτι της τα παιδιά της αμέσως αφότου γεννήθηκαν και έχει υποσχεθεί και στους δύο ότι όταν ενηλικιωθούν θα τους βοηθήσει να βρουν τους βιολογικούς τους γονείς.

Η Sandra Bullock πάλι μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Jesse James βρήκε έναν καινούργιο άνδρα για να της πάρει τα μυαλά. Μιλάμε φυσικά για τον μόλις τριών ετών Louis ο οποίος της έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά.

Την επιλογή της υιοθεσίας έκανε και η Catherine Heigl. Η γνωστή ηθοποιός από το Grace Anatomy έχει υιοθετήσει δύο κοριτσάκια και όπως παραδέχθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη της πρώτης κόρης, Naleigh. Τελικά τα κατάφερε όμως και της έφυγαν και οι κακές σκέψεις ότι δεν είναι καλή μητέρα.

Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσαν να λείπουν η Madonna και η Angelina Jolie. Η μρν πρώτη έχει υιοθετήσει δύο παιδιά με την υιοθεσία του David να εξελίσσεται σε κανονικό σκάνδαλο με τη βασίλισσα της ποπ να κατηγορείται ότι δεν ακολούθησε τις νόμιμες διαδικασίες του Μαλάουι.



Η Angelina Jolie πάλι έχει υιοθετήσει τρία παιδιά, τον Maddox, τον Pax και τη Zahara και μάλιστα όταν ακόμα ήταν μόνη της και δεν είχε σχέση με τον Brad Pitt.

Όταν η Nicole Kidman ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Connor και την Isabella. Μετά το διαζύγιό της από τον Cruise η Kidman βρήκε την αγάπη στο πλευρό του Keith Urban και έτσι απόκτησε και δύο βιολογικά παιδιά, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια. Οι δύο ηθοποιοί έχουν από κοινού την κηδεμονία των δύο υιοθετημένων τους παιδιών και τα πάνε μια χάρα όσον αφορά στην ανατροφή τους.



Η Michelle Pfeiffer υιοθέτησε το 1993 την κόρη της Claudia Rose, την οποία μετά από ένα χρόνο υιοθέτησε και ο μετέπειτα σύζυγός της David Kelley. Οι δυο τους μάλιστα αργότερα απόκτησαν κι ένα βιολογικό γιο, τον John, ο οποίος τα πάει τέλεια με την αδελφήτ ου.

Tέλος, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι έχει υιοθετήσει και η Diane Keaton. Η Dexter γεννήθηκε το 1995 και ο Duke το 2000 και η ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση πάρα το γεγονός ότι ήταν μόνη της και μάλιστα δεν παντρεύτηκε ποτέ. Είχε φροντίσει δε να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να τα δούμε σε φωτογραφία όταν η Dexter ήταν 13 και ο Duke 8.

Ευαγγελία Ντούρου

η διαδρομη



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Υπάρχουν εξωγήινοι και κυνηγούν χρυσό στη γη"!

Posted: 13 Jun 2012 02:35 PM PDT

Αν
νομίζατε πως μόνο οι άνθρωποι λεηλατούν τη γη για το χρυσό κάνετε λάθος. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι κάπου εκεί ψηλά που αρέσκονται στο κυνήγι χρυσού.




Αν πριν 1,5 χρόνο είχατε πάει στο...

Μουντιάλ που έγινε στη Νότια Αφρική και είδατε ιπτάμενους δίσκους στον ουρανό μην περάσετε τον εαυτό σας για τρελό. Είχαν κατέβει για να βρουν χρυσό όπως αναφέρθηκε στο πρώτο συνέδριο με θέμα η επιστήμη των UFO που έγινε στη χώρα.



"Υπάρχει μάχη στη γη από ενδιαφέρουσες σκοτεινές δυνάμεις. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι μαριονέτες μιας μικρής ομάδας ξεχωριστών όντων", είπε στο News 24 ο Michael Tellinger διοργανωτής του συνεδρίου.



Τα τελευταία 300.000 χρόνια εξωγήινοι παίρνουν τα διαστημόπλοιά τους και κατεβαίνουν στη γη για να αναζητήσουν χρυσό προσθέτει ο κ. Tellinger. Για να μην τους αναγνωρίσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί μεταμφιέζονται σε κανονικούς ανθρώπους.



Συνήθης τόπος όπου προσγειώνονται είναι η Νότια Αφρική, χώρα πλούσια σε διαμάντια και αποθέματα χρυσού.



"Η Νότια Αφρική έχει ονομαστεί ως το λίκνο της ανθρωπότητας και το μέρος όπου ξεκίνησε η ζωή. Για αυτό η συγκεκριμένη χώρα επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το συνέδριο. Έχουμε επιστημονικές αποδείξεις πως υπήρξε ζωή στην Αφρική πριν τους ανθρώπους", συμπλήρωσε.



Οι δηλώσεις του κ. Tellinger έχουν κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Αφρικής ενώ οι πιο διαβασμένοι σύγκριναν αυτή τη θεωρία και την πλοκή της ταινίας Cowboys & Aliens.

http://www.cosmo.gr/


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η εκδίκηση της απατημένης συζύγου σε βίντεο!

Posted: 13 Jun 2012 02:30 PM PDT

Η θυμωμένη γυναίκα ξεσπάει
στο SUV του συζύγου της, και δεν της...

φτάνει η μια φορά…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί βάζουν τις πίτσες σε τετράγωνα κουτιά;

Posted: 13 Jun 2012 02:25 PM PDT

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι πίτσες,
αν και είναι στρογγυλές, έρχονται σε τετράγωνα κουτιά;



Καταρχήν, τα τετράγωνα κουτιά κατασκευάζονται πιο...

εύκολα από τα στρογγυλά. Επιπλέον, απαιτούν πολύ λιγότερο χώρο για μεταφορά και αποθήκευση, αφού στα καταστήματα φτάνουν επίπεδα και όταν ο υπάλληλος χρειαστεί κάποιο από αυτά, μπορεί εύκολα και γρήγορα να του δώσει το γνωστό του σχήμα, διπλώνοντάς το σε προκαθορισμένα σημεία.



Ο δεύτερος λόγος είναι μάλλον και ο πιο πρακτικός. Αν μια πίτσα ερχόταν σε στρογγυλό κουτί, θα μας ήταν δύσκολο να πάρουμε ένα κομμάτι χωρίς να λερωθούμε. Τώρα, χρησιμοποιώντας τον κενό χώρο στις γωνίες των τετράγωνων κουτιών, μπορούμε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να σηκώσουμε ένα κομμάτι και παράλληλα να αφήσουμε τα υπόλοιπα ανέπαφα.



Το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε και ένα στρογγυλό κουτί αν οι διαστάσεις του ήταν μεγαλύτερες από αυτές της πίτσας, αφού θα υπήρχε αρκετός κενός χώρος για να μας εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα κομμάτια.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, η πίτσα κατά τη μεταφορά της δε θα παρέμενε στη θέση της και θα έφτανε στο σπίτι μας σχεδόν διαλυμένη. Από τη στιγμή όμως που ακουμπάει στις τέσσερεις πλευρές του τετράγωνου κουτιού, παραμένει πρακτικά ακίνητη και οπότε φτάνει σε εμάς ακριβώς όπως έφυγε από το κατάστημα.



Zougla.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως θα ζήσουμε περισσότερο !

Posted: 13 Jun 2012 02:20 PM PDT

Ότι διαβάσετε παρακάτω είναι επιστημονικά
τεκμηριωμένο. Απλά ίσως λίγο ξενίζουν στην αρχή. Πάντως αν θέλετε να ζήσετε περισσότερα χρόνια, σημειώστε:…



*Η μητέρα σου σε...

γέννησε σε νεαρή ηλικία. Αν ήταν νεότερη από 25 χρονών, έχεις διπλάσιες πιθανότητες να φτάσεις τα 100 απ' ό,τι κάποιος που γεννήθηκε από μεγαλύτερη μητέρα, σύμφωνα με έρευνα του Παν/μίου του Σικάγο. Οι ειδικοί θεωρούν πως τα ωάρια μιας νεαρής γυναίκας είναι «καλύτερα», γι' αυτό δίνουν και υγιέστερα νεογνά.



*Πίνεις τσάι. Τόσο το μαύρο όσο και το πράσινο τσάι περιέχουν κατεχίνες, ουσίες οι οποίες προστατεύουν την καρδιά. Στην πραγματικότητα, χρειάζεσαι 1 με 2 φλιτζάνια τη μέρα για να αρχίσεις να προστατεύεις και να «ανακουφίζεις» την καρδιά σου. Τέλος, αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που το απολαμβάνουν προσθέτοντας γάλα, καλό είναι να αλλάξεις συνήθειες. Κι αυτό γιατί, κάποιες παλαιότερες έρευνες, έχουν δείξει ότι και το γάλα ελαττώνει τις ευεργετικές επιδράσεις του τσαγιού στο καρδιαγγειακό μας σύστημα. Περιορίσου λοιπόν στο να εμπλουτίσεις τη γεύση του με μερικές σταγόνες λεμόνι ή λίγο μέλι.



*Προτιμάς το περπάτημα. Τα γυμνασμένα άτομα -εννοώντας και όσους περπατάνε 30′ τη μέρα- έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερο από εκείνα που κάνουν καθιστική ζωή, άσχετο με το πόσο λίπος έχουν, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σε 2.063 άντρες και γυναίκες. Παρομοίως, οι υπέρβαρες γυναίκες μπορούν να βελτιώσουν την υγεία της καρδιάς τους προσθέτοντας έστω και 10′ σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή ρουτίνα τους, εννοώντας το γρήγορο βάδισμα και όχι το πλύσιμο των πιάτων.



*Έχεις υπάρξει φοιτητής. Πρόσφατη έρευνα του Harvard έδειξε πως τα άτομα, τα οποία έχουν μεγαλύτερη από τη 12ετή βασική εκπαίδευση (ακόμα κι αν φοίτησαν μόνο 1 χρονιά σε Ανώτερη ή Ανώτατη Σχολή ή είχαν ακολουθήσει οποιαδήποτε μετεκπαίδευση) ζουν κατά μέσο όρο 18 μήνες περισσότερο συγκριτικά με εκείνα τα οποία έχουν λιγότερα χρόνια εκπαίδευσης. Για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Καταρχάς, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως όσο περισσότερο μορφώνεσαι τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να καπνίσεις ή να ακολουθήσεις άλλες βλαβερές συνήθειες (π.χ. αλκοόλ). Συγκεκριμένα, μόνο ένα 10% φοιτητών (που όμως δεν τελείωσαν τις ανώτατες σπουδές τους) κάπνιζε, σε αντίθεση με ένα 35% που περιορίστηκε στο απολυτήριο Λυκείου (ή Γυμνασίου).



*Έχεις δυνατά πόδια. Το δυνατό κάτω μέρος του κορμού μεταφράζεται σε καλή ισορροπία, ευλυγισία και αντοχή. Όσο μεγαλώνεις, αυτοί είναι οι παράγοντες-κλειδιά, που θα μειώσουν τον κίνδυνο πτώσεων και τραυματισμών – ιδίως καταγμάτων των ισχύων, που συχνά οδηγούν σε γενικότερη κατάρρευση της υγείας (έως και ένα 20% των ασθενών πεθαίνουν μέσα στο επόμενο έτος από τις επιπλοκές). Οι χαλαροί μηροί είναι η Νο 1 ένδειξη σωματικής αδυναμίας στα γεράματα.



*Καταναλώνεις… τα σκούρα. Μαύρο σταφύλι, μούρα, κόκκινο κρασί: Και τα τρία έχουν πλούσιο, βαθύ χρώμα από την πολυφαινόλη, ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει από καρδιακά επεισόδια, ακόμα και από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με νεότερη έρευνα. Οι πολυφαινόλες διατηρούν τα καρδιακά αγγεία υγιή. Ό,τι είναι καλό για τη στεφανιαία αρτηρία είναι επίσης καλό για τα εγκεφαλικά αγγεία.



*Είχες φυσιολογικό βάρος στην παιδική ηλικία. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Journal of Pediatrics και παρακολούθησε 137 Αφροαμερικάνους από τη γέννηση μέχρι τα 28 τους χρόνια, συμπέρανε ότι τα παιδιά που είναι υπέρβαρα στα 14, έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν διαβήτη τύπου 2 μεγαλώνοντας. Επιπλέον, οι ενήλικες με διαβήτη αντιμετωπίζουν τέσσερις φορές μεγαλύτερο κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις από εκείνους που δεν πάσχουν από ζάχαρο σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Καρδιάς.



*Δεν τρως χάμπουργκερ. Μερικά χοιρινά ή μοσχαρίσια μπιφτέκια στο μέγεθος της παλάμης μια στο τόσο δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά αν καταναλώνεις περισσότερο από 500 γραμμ. κόκκινο κρέας την εβδομάδα, κινδυνεύεις περισσότερο από καρκίνο του εντέρου, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που διενήργησε ο Αμερικανικός Οργανισμός για την Έρευνα του Καρκίνου. Οι πιθανότητες αυξάνονται κατά 42% με κάθε μερίδα 100 γραμμαρίων επεξεργασμένου κρέατος (π.χ. αλλαντικά) που καταναλώνουμε καθημερινά, συμπέρανε η μελέτη.



*Δεν έχεις οικιακή βοηθό. Απλά σκουπίζοντας, σφουγγαρίζοντας ή πλένοντας τα παράθυρα για λίγο περισσότερο από 1 ώρα, ένα μέσο άτομο μπορεί να χάσει 285 θερμίδες, μειώνοντας τις πιθανότητες θανάτου κατά 30%, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε σε 302 εθελοντές.



*Έχεις καλούς φίλους. Οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις δρουν σαν οδοστρωτήρας απέναντι στο άγχος. Και μόνο η αίσθηση ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για σένα, σου κάνει καλό ψυχικά και σωματικά, αφού το χρόνιο άγχος εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα και επιταχύνει τη γήρανση των κυττάρων, αφαιρώντας 4 με 8 χρόνια από τη ζωή μας, σύμφωνα με σχετική έρευνα.



*Λες «ναι» στις προκλήσεις. Τα άτομα με αυτοπειθαρχία και οργάνωση ζουν περισσότερο και κινδυνεύουν λιγότερο από Αλτσχάιμερ από τα λιγότερο συνεπή. Όταν καταφέρνουμε να εστιάσουμε σε ένα θέμα, ενεργοποιούμε περισσότερο τον εγκέφαλο. Κράτα το μυαλό σου σε φόρμα, λοιπόν, θέτοντας προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους και βάλε σκοπό να τους πραγματοποιήσεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, δοκίμασε καινούργια πράγματα για να τροφοδοτείς τον εγκέφαλο με ερεθίσματα: Αν είσαι φανατική της επιστημονικής φαντασίας, διάβασε μια βιογραφία, έτσι για αλλαγή, και την επόμενη, προσπάθησε να θυμηθείς τρία γεγονότα που έμαθες από το βιβλίο.



*Απολαμβάνεις τη ζωή. Χρειάζεται να έχουμε θετική στάση κι ένα νόημα στη ζωή μας, να νιώθουμε ότι ανήκουμε κάπο

http://www.mychannel.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Της επέστρεψαν το κλεμμένο αμάξι, φουλ φτιαγμένο

Posted: 13 Jun 2012 02:15 PM PDT

Κι όμως είναι πραγματικότητα, πριν τρία χρόνια
είχαν κλέψει το αμάξι σε μια δασκάλα από το Μπρούκλιν και τώρα το πήρε πίσω..





φουλ "φτιαγμένο" και εντελώς αγνώριστο. Το Honda του 1996, που επέστρεψαν στην Amanda Pogany ήταν έτοιμο για αγώνα dragster! Το αμάξι είχε νέο κινητήρα, δερμάτινο σαλόνι, νέο κιβώτιο ταχυτήτων, αεροτομές, φιμέ τζάμια και μεγάλες ζάντες αλουμινίου!

Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο σε ένα παράνομο ψητοπωλείο και ανακάλυψαν ότι άνηκε στην Amanda αν και ο αριθμός πλαισίου είχε σβηστεί !

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι η δασκάλα δεν μπορεί να το οδηγήσει, το αμάξι είναι νευρικό και σκοτώστρα! Καλύτερα να το πουλήσει, δασκάλα και καγκούρισσα δεν λέει! Άσε που μπορεί να της το κλέψουν για όλα τα καλά ανταλλακτικά που φοράει !

http://www.to-gamato.com/2012/06/blog-post_3304.html


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζητούνται πολίτες για να πλένουν... περιπολικά

Posted: 13 Jun 2012 02:10 PM PDT


Η Αστυνομία του Staffordshire στη
Βρετανία απηύθυνε μία μάλλον παράξενη έκκληση προς τους πολίτες της περιοχής, καλώντας τους να προσφέρουν εθελοντική εργασία, πλένοντας τα περιπολικά της υπηρεσίας. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της...




Αστυνομίας, στόχος είναι να ελαφρύνουν από τον φόρτο εργασίας τους αστυνομικούς, που κάνουν αυτήν τη δουλειά, η οποία υπολογίζεται σε 5.000 ώρες τον χρόνο.

Αυτή η ιδέα είναι η τελευταία που είχε η Αστυνομία της περιοχής, που καλεί τους πολίτες να προσφέρουν κι άλλου είδους εθελοντική εργασία, κάνοντας κηπουρική και δουλειά γραφείου.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν, πως θα προκύψει θέμα ασφάλειας, αφού ο εξοπλισμός των περιπολικών θα είναι εκτεθειμένος σε ανθρώπους που δεν έχουν δικαιοδοσία να τον χρησιμοποιούν.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο έχουν κατατεθεί πολλές αιτήσεις από ενδιαφερόμενους, αλλά δεν θέλησε να δηλώσει εάν κάποιες από τις θέσεις έχουν καλυφθεί.
http://www.trelokouneli.gr/2012/06/blog-post_6035.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι βρισιές κάνουν καλό στην υγεία

Posted: 13 Jun 2012 02:05 PM PDT

Οι βρισιές μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου Keele.



Μετά από πείραμα που...

έκαναν σε 71 φοιτητές οι ερευνητές παρατήρησαν ότι όσοι έβριζαν,… ενώ είχαν το χέρι τους σε ένα κουβά με κρύο νερό 5o C, άντεξαν περίπου το διπλάσιο χρόνο σε σύγκριση με εκείνους που δεν έβριζαν.



Οι βωμολοχίες συνδέονται με την αύξηση της αντοχής στον πόνο, καθώς και των παλμών της καρδιάς, εξηγούν οι ερευνητές και εκτιμούν ότι ενώ ο λόγος σχετίζεται με την ενεργοποίηση του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, οι βρισιές φαίνεται ότι ενεργοποιούν βαθύτερα στρώματα του εγκεφάλου που σχετίζονται με τα συναισθήματα.



Από την άλλη μεριά, όμως, παρατήρησαν ότι όσοι συνηθίζουν να βρίζουν διαρκώς δεν απολάμβαναν την παυσίπονη δράση του βρισίματος, εν αντιθέσει με εκείνους που κατέφευγαν σ' αυτό περιστασιακά.
Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Από το Facebook.. στο κρεβάτι...

Posted: 13 Jun 2012 02:01 PM PDT

Ούτε χρόνο να φάει…
δεν είχε ο 60χρονος Κλίβ Γουόρθ που ισχυρίζεται ότι έκανε έρωτα με περισσότερες από 1500 γυναίκες τις οποίες γνώρισε μέσω του διαδικτύου.



Ο πρώην ανθρακωρύχος δήλωσε ότι τις 300 κοπέλες, τις...

γνώρισε από το facebook, ενώ τις υπόλοιπες τις γνώρισε από άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Ήταν τόσο απροκάλυπτα σεξομανής που το Facebook αναγκάστηκε να του διαγράψει το λογαριασμό, κάτι πο

υ είχε συμβεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.

Σήμερα ο Κλίβ έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό με όνομα... Κάρολ Πίτερς και εμφανίζει τη φωτογραφία του μοντέλου Κάρολι Ρόμπινσον...

Το ίδιο συνέβη και το 2004 όταν τον έδιωξαν από το datingdirect.com μετά από χιλιάδες παράπονα γυναικών που τις ενοχλούσε.

Μέχρι τα 80 του έχει πολύ δουλειά να κάνει…!!!!!

Dinatos
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε πως είναι σήμερα ο Τζόι και ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια!

Posted: 13 Jun 2012 01:58 PM PDT

Γέρασαν ο Τζόι κα
ι ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια».



Μπορεί οι επαναλήψεις να μην μας αφήνουν να το αντιληφθούμε αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε...



Και θα το συνειδητοποιήσετε στις παρακάτω φωτογραφίες!



Ο χρόνος παραδείγματος χάρη δεν φέρθηκε καλά στους δύο αχώριστους φίλους στη σειρά, Matthew Perry, γνωστός και ως «Chandler», και Matthew Perry γνωστό ως «Joey».



Στα 42 του, ο  Matthew Perry δείχνει να είναι σε κακή κατάσταση, «γκριζαρισμένος», απεριποίητος και με αρκετά παραπανίσια κιλά.







Ο Matthew Perry κατά το παρελθόν είχε προβλήματα με το αλκοόλ ενώ τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.














Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε πως είναι η Ε. Ελευθερίου χωρίς μακιγιάζ!

Posted: 13 Jun 2012 01:48 PM PDT

H 23χρονη φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision πέρασε
το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο...



Στις φωτογραφίες του "ΟΚ" θα τη δείτε με ρετούς, αλλά στο αποκαλυπτικό βίντεο με brazilian μαγιό... χωρίς!



Για το κυκλαδίτικο νησί αναχώρησε ακτοπλοικώς από τον Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουνίου μαζί με τους στενούς της συνεργάτες.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έπεσε η Φαίη Σκορδά την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι!

Posted: 13 Jun 2012 01:40 PM PDT

Σήμερα η Φαίη Σκορδά έκανε θαλάσσιο σκι.



Μετά τον Γιώργο
Λιάγκα, η παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής «Πρωινό mou» έκανε σκι!

Άνετη και ωραία με την δεύτερη προσπάθεια ισορρόπησε και τα κατάφερε μια χαρά!



Βέβαια στην αρχή σηκώθηκε, αλλά μετά από λίγο έπεσε στη θάλασσα.



Όμως δεν το έβαλε κάτω... Τη δεύτερη φορά που προσπάθησε, σηκώθηκε, ισορρόπησε και τα κατάφερε για δύο μέτρα μόνο!



Δείτε την Φαίη να κάνει σκι!




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα λουλούδι με «πρόσωπο» μαϊμούς! (pics)

Posted: 13 Jun 2012 01:31 PM PDT

Κι όμως υπάρχει..  και έχει δύο παράξενα ονόματα, «ορχιδέα-μαϊμού» και
«Δράκουλας»

 βγαλμένα από την περίεργη εμφάνιση της, και αποτελεί μία από τις πιο σπάνιες ορχιδέες του πλανήτη, η οποία ευδοκιμεί σε μεγάλα υψόμετρα 1.000 και 2.000 μέτρων στο Εκουαδόρ και το Περού.



Η «ορχιδέα-μαϊμού» ή αλλιώς «Δράκουλας»  ονομάστηκε έτσι εξαιτίας της μεγάλης ομοιότητας που έχουν τα άνθη της με το πρόσωπο της μαϊμούς αλλά και επειδή οι απολήξεις των πετάλων θυμίζουν τα δόντια του… Κόμη Δράκουλα της Τρανσυλβανίας!

Είναι από τις πιο σπάνιες στον κόσμο, ανακαλύφθηκε το 1978 από τον βοτανολόγο Luer, και δύσκολα ευδοκιμεί σε καταστάσεις «αιχμαλωσίας», μέσα σε γλάστρες ή θερμοκήπια, αν και γίνονται αρκετές προσπάθειες γι'αυτό.
















Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι πιο τρελές εικόνες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ...

Posted: 13 Jun 2012 01:26 PM PDT


Βρήκαμε ότι πιο τρελό
και περίεργο κυκλοφορεί στο ίντερνετ και σας το παρουσιάζουμε...












































Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άγριος καβγάς Μιχαλολιάκου -Τσίπρα - Κασιδιάρη

Posted: 13 Jun 2012 01:14 PM PDT

Μπλέχτηκε ξανά σε «καβγάδες» ο Ηλίας Κασιδιάρης, αυτή
τη φορά με τον Αλέξη Τσίπρα και υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μιχαλολιάκου.



Η καταληξη είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής να εκφράσει τον θαυμασμό του στο στέλεχός του Η. Κασιδιάρη για τον τρόπο που διαχειρίσθηκε τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: newsbomb.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε το video που πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα Τζολί για τους πρόσφυγες

Posted: 13 Jun 2012 01:04 PM PDT

Η παγκόσμια ημέρα των προσφύγων γιορτάζεται την επόμενη εβδομάδα
στις 20 Ιουνίου και η Αντζελίνα Τζολί δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν.



Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και πάλι σε ένα σύντομο βίντεο και αναφέρεται σε νούμερα πραγματικά ανατριχιαστικά.



Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων καθιερώθηκε για πρώτη φορά με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 4 Δεκεμβρίου 2000 και πρωτογιορτάσθηκε στις 20 Ιουνίου του 2001, με αφορμή τα 50 χρόνια από την υπογραφή της "Συνθήκης για το καθεστώς των προσφύγων".



Η Συνθήκη αυτή προέβλεπε, μεταξύ άλλων, τη σύσταση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, η οποία ήταν επιφορτισμένη να βοηθήσει στη μετεγκατάσταση των 1,2 εκατομμυρίων Ευρωπαίων που είχαν μείνει άστεγοι εξαιτίας του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.



Στα 54 χρόνια της ύπαρξής της, η Ύπατη Αρμοστεία έχει βοηθήσει πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους και για τις προσπάθειές της αυτές έχει τιμηθεί δύο φορές με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.



Το διεθνές δίκαιο ορίζει ότι πρόσφυγες είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επιστρέψουν στις χώρες τους, εξαιτίας βάσιμου φόβου δίωξης, με βάση τη φυλή, το θρήσκευμα, τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, την εθνικότητά τους ή τη συμμετοχή τους σε μία ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα.



Σήμερα, η Ύπατη Αρμοστεία είναι ένας από τους κυριότερους ανθρωπιστικούς οργανισμούς στον κόσμο.



Τα περισσότερα από 5.000 στελέχη της, πολλά από τα οποία αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρούς κινδύνους κατά της προσωπικής τους ασφάλειας, βοηθούν πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους πουν συγκεντρώνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα. 






Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα τραγουδίστρια με το σκισμένο παντελόνι;

Posted: 13 Jun 2012 12:54 PM PDT

Εμφανίστηκε με σκισμένο παντελόνι και φουλ στο μαύρισμα.




Πάντως, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση η ενδυματολογική της αυτή επιλογή.



Το φούξια παντελόνι το έβαλε για να παρευρεθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς.



Ετοιμάσου να υποδεχθείς μια σταρ της πίστας.



Οι ατάκες της μένουν στην ιστορία σαν μαργαριτάρια συλλεκτικής αξίας. Έλα, κατάλαβες αμέσως ποιά εννοούμε!



Eίναι η Άντζελα Δημητρίου!








Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έδωσε €12.000 σε ενέσεις σιλικόνης για να φουσκώσει!

Posted: 13 Jun 2012 12:49 PM PDT

Κάνεις εξαντλητικές δίαιτες, σκορπάς τα χρήματά σου σε γυμναστήρια
και κρέμες αδυνατίσματος για να μικρύνεις την περιφέρειά σου;



Η 30χρονη Αμερικανίδα ξόδεψε 12.000 ευρώ σε ενέσεις σιλικόνης για να πετύχει το ακριβώς αντίθετο!



Η Vanity Wonder, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο, όπου εξομολογείται πώς εθίστηκε στις ενέσεις σιλικόνης.



Η Βάνιτι αποκαλύπτει στην Daily Mail πως έμπλεξε σε κύκλωμα που δραστηριοποιείται στη μαύρη αγορά αισθητικών επεμβάσεων και κατέληξε να βοηθά έναν μαυραγορίτη.



"Νοσοκόμες, αστυνομικοί και τραγουδιστές ήταν ανάμεσα στους πελάτες. Οι περισσότεροι ήξεραν ότι αυτό που συνέβαινε ήταν λάθος", δηλώνει.







Η Βάνιτι υποστηρίζει πως έγραψε το βιβλίο "Shot Girls" διότι θέλει να ρίξει φως στους λόγους για τους οποίους έμπλεξε σε αυτή την διαδικασία. Η ίδια λέει πως δεν ήταν ούτε καταθλιπτική ούτε ήθελε να ικανοποιήσει τις ορέξεις ενός συγκεκριμένου άντρα – όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Παρασύρθηκε από την μόδα του "πεταχτού" πισινού και οι μαυραγορίτες μπορούσαν να της τον προσφέρουν σε χαμηλότερη τιμή…



Η ίδια σταμάτησε τις ενέσεις όταν κινδύνευσε να μπει φυλακή. Τρόμαξε ότι δεν θα υπήρχε κανείς να φροντίσει τα δύο ανήλικα παιδιά της.



Όσο για το σώμα της; Μια χαρά το βρίσκει έτσι όπως είναι!



Υποστηρίζει ότι ένας ακόμη λόγος που έγραψε το βιβλίο είναι για να αποτρέψει άλλες κοπέλες να κάνουν αυτές τις ενέσεις. Ωστόσο, αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες γυναίκες, όταν την βλέπουν την ρωτούν εκστασιασμένες: "Πως μπορώ να κάνω και τα δικά μου έτσι;". Την ικετεύουν – όπως λέει – να τους αποκαλύψει το μυστικό του τεράστιου πισινού της…



Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι γυναικών μετά από χρήση τέτοιων ενέσεων.





Πηγή: newsbeast.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εξαρθρώθηκε 6μελή ομάδα που είχε διαπράξει συνολικά 36 κλοπές στη Θεσσαλία

Posted: 13 Jun 2012 12:42 PM PDT



Εξαρθρώθηκε, έπειτα από συντονισμένες...



και μεθοδικές έρευνες των
αρμοδίων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, εξαμελής
εγκληματική ομάδα που κατά το χρονικό διάστημα από...
12-02-2012 έως και 11-06-2012 είχε διαπράξει κλοπές οχημάτων,
καταστημάτων και περιπτέρων στους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας και
Φθιώτιδας, ενώ συνελήφθη πρωινές ώρες της 11-06-2012 ένας 33χρονος
ημεδαπός ΡΟΜ, μέλος της ομάδας.

Σχηματίστηκε επίσης ποινική
δικογραφία σε βάρος πέντε ακόμη ημεδαπών (ΡΟΜΑ), ηλικίας 17,18,25,27 και
37 ετών αντίστοιχα οι οποίο κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις
κλοπών κατά συναυτουργία, κλοπές τροχοφόρων και παράβαση της
Νομοθεσίας Περί Όπλων.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 36 περιπτώσεις
κλοπών (19 τροχοφόρων και 17 καταστημάτων – περιπτέρων) τις οποίες είχαν
διαπράξει σε περιοχές των νομών Καρδίτσας, Λάρισας και Φθιώτιδας.

Ειδικότερα,
πρωινές ώρες προχθές (11-06-2012) εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ
Καρδίτσας στην πόλη των Σοφάδων Καρδίτσας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο
επέβαιναν τέσσερις ΡΟΜΑ. Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα είχε κλαπεί
νυχτερινές ώρες από τους Σοφάδες κι αναζητούνταν. Σε σήμα στάσης των
αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε και
ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει. Καταδιωκόμενος από τους
αστυνομικούς εγκατέλειψε το όχημα εντός του οικισμού ΡΟΜΑ Σοφάδων και
τόσο ο ίδιος όσο και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα χάρτινο κουτί που περιείχε πενήντα φυσίγγια των 9mm των οποίων η προέλευση ερευνάται



-μία κουκούλα full face,
-ένα μπoυφάν,
-ένα κατσαβίδι και
-χρηματικό
ποσό 137,24 ευρώ σε κέρματα το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική
έρευνα είχε αφαιρεθεί από τον συλληφθέντα και τους συνεργούς του
νυχτερινές ώρες χθες (11-06-2012) από πέντε συνολικά καταστήματα στην
ευρύτερη περιοχή του νομού Καρδίτσας.

Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Μετά
από επισταμένες έρευνες - αναζητήσεις, πρωινές ώρες προχθές
(11-06-2012) συνελήφθη ένας 33χρονος ΡΟΜΑ ο οποίος επέβαινε στο όχημα.

Όπως
προέκυψε, τα μέλη της ομάδας αφαιρούσαν οχήματα από τις προαναφερόμενες
περιοχές, τα χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους και τη διάπραξη
των κλοπών σε διάφορα καταστήματα και περίπτερα, ενώ στη συνέχεια τα
εγκατέλειπαν σε διάφορα σημεία απ' όπου αφαιρούσαν άλλα οχήματα
προκειμένου να επιστρέψουν στον οικισμό ΡΟΜΑ των Σοφάδων Καρδίτσας.

Από
τα καταστήματα και τα περίπτερα οι δράστες αφαιρούσαν ηλεκτρικές
συσκευές (τηλεοράσεις, στερεοφωνικά συγκροτήματα κ.α.) καθώς και
χρηματικά ποσά.

Αναλυτικότερα, τα μέλη της ομάδας διέπραξαν:

στο νομό Καρδίτσας 7 κλοπές Ι.Χ.Ε., 1 κλοπή Ι.Χ.Φ., 7 κλοπές καταστημάτων και 1 κλοπή περιπτέρου
στο νομό Λάρισας 6 κλοπές Ι.Χ.Ε., 2 κλοπές Ι.Χ.Φ., 7 κλοπές καταστημάτων και 1 κλοπή περιπτέρου
στο νομό Φθιώτιδας 3 κλοπές Ι.Χ.Ε, και 1 κλοπή καταστήματος

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΝΥ ΤΙΜΕS: Η κρίση επηρεάζει και τις ελληνικές αρχαιότητες

Posted: 13 Jun 2012 12:37 PM PDT



Ένα εκτενέστατο ρεπορτάζ για την κατάσταση ...



των ελληνικών Μουσείων και
αρχαιολογικών χώρων κάνουν οι Times της Νέας Υόρκης, σημειώνοντας ότι η
λιτότητα και οι περικοπές χτυπούν τις ήδη... εξαιρετικά εύθραυστες αρχαιότητες.

Μεταξύ
άλλων, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τους τελευταίους έξι μήνες δεκάδες
από τους πλέον έμπειρους αρχαιολόγους (με μισθούς των 1.500 ευρώ)
αποχώρησαν από την ενεργό δράση με το μέτρο της «εφεδρείας».

Το
αποτέλεσμα: από τους 1.100 εργαζόμενους, έχουν πλέον μείνει 900. Η
Ελλάδα ολόκληρη είναι ένας αρχαιολογικός χώρος και όπως λέει και ο τέως
υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, «ακόμα και τους τριπλάσιους
εργαζόμενους και φύλακες να προσλαμβάναμε, πάλι λιγότερους θα είχαμε».

Το πρόβλημα όμως είναι έντονο, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως τα Κύθηρα, όπου βρέθηκε ο ανταποκριτής της εφημερίδας.

Ένας
συνταξιούχος του υπουργείου Πολιτισμού, εξήγησε πώς είναι πλέον δύσκολο
να βρει διαθέσιμο προσωπικό για να προχωρήσει ζωτικής σημασίας
ανασκαφές.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στη Μεσσηνία, όπου η
πρόσφατη ανακάλυψη Ναού, έμεινε στη μέση. «Και δεν πρόκειται απλά για
έναν ακόμα Ναό» αναφέρει η συνταξιούχος πλέον αρχαιολόγος.

Όμως
οι ελλείψεις και η λιτότητα έχουν μία ακόμα αρνητική πλευρά: αφού δεν
υπάρχουν κονδύλια, πολλοί αρχαιολόγοι περιορίζονται στο γραφειοκρατικό
τμήμα της δουλειάς. Επιθεωρούν αρχαιολογικούς χώρους, όπου γίνονται
έρευνες. Απουσιάζει πλέον η έρευνα, οι δημοσιεύσεις.

Ένας Αμερικανός αρχαιολόγος με χρόνια εμπειρία στις ανασκαφές στην Ελλάδα, μίλησε στην εφημερίδα:

«Κανείς
δεν μπορεί να προχωρήσει την ανασκαφή όσο οι Έλληνες αρχαιολόγοι, αλλά
όμως αν δεν δημοσιεύουν αυτά που ερευνούν και βρίσκουν, θα μπορούσαν
καλύτερα να τα ξαναθάβουν.»


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μάθετε τους τρόπους για να προστατεύσετε τα μάτια σας

Posted: 13 Jun 2012 12:28 PM PDT


Τα μάτια μας είναι πιο επιρρεπή...


στις φθορές του χρόνου σε σχέση με το
υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί το πάχος της επιδερμίδας γύρω
από τα βλέφαρα είναι πιο λεπτό ενώ περιέχει και ελάχιστα λιπαρά
στοιχεία. Για το λόγο αυτό τα μάτια παρουσιάζουν πιο γρήγορα προβλήματα
όπως ρυτίδες, μαύρους κύκλους και σακούλες. Δείτε πώς μπορείτε να
προστατέψετε τα μάτια σας και πώς να αντιμετωπίσετε κάποια συχνά
προβλήματα.


Αρχικά φορέστε γυαλιά ηλίου καλής ποιότητας, αν είναι δυνατόν μεγάλα και
με 100 προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Καλύψτε τα βλέφαρά σας
με σκιές ματιών. Προσφέρουν μία άριστη προστασία ενάντια στην υπεριώδη
ακτινοβολία και στη μόλυνση της ατμόσφαιρας.




Επίσης φορέστε καπέλα καθώς σκιά που δημιουργεί το καπέλο προστατεύει
τα βλέφαρα από τη σύσπαση οπότε κάνουμε και λιγότερες ρυτίδες- και τα
μάτια από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία.




Διαλέξτε τη σωστή κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας
σας και την ηλικία σας και απλώστε σωστά την κρέμα ματιών. Δεν απλώνετε
ποτέ την κρέμα ματιών πολύ κοντά στα βλέφαρα. Η σωστή εφαρμογή ξεκινάει
από την εξωτερική γωνία του φρυδιού ακολουθώντας το κόκαλο γύρω από τα
μάτια και καταλήγοντας στο κέντρο του κάτω βλεφάρου. Η απόσταση από τα
βλέφαρα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 εκατοστά. Απλώστε την κρέμα με
πολύ απαλές κινήσεις.



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πόσο καθαρές είναι οι πισίνες;;;

Posted: 13 Jun 2012 12:21 PM PDT


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJlk6KyP_Aae0oLwGUexW9M960Lwo1dDWyYKoDGl4pxLPpNn7q1cZlbsdMUdtL4ytYgByJrlyU5uRNQfIk7ekXSwl_oh7dE3LqLmlWL3zsbuUa-65ZP5vCbacCjKPYM2349iGZSLTPQpM4/s400/9.jpgΤι δείχνει έρευνα στην Αμερική...


Ποια είναι η διαφορά της πισίνας από την τουαλέτα; Ένας στους πέντε Αμερικανούς μάλλον δεν τη γνωρίζει γι' αυτό κάνει στην πρώτη τις φυσικές ανάγκες που θα έπρεπε να κάνει στη δεύτερη, σύμφωνα με νέα έρευνα.



Και όχι μόνο αυτό: όπως προκύπτει από την έρευνα...

του Συμβουλίου

Ποιότητας Νερού και Υγείας, επτά στους δέκα χρήστες πισίνας δεν κάνουν

ντους πριν βουτήξουν στο νερό. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο αλλά στην

πραγματικότητα αν δεν προηγηθεί ντους ό,τι έχουμε στο δέρμα μας- από

σκόνη μέχρι όπου πάει το μυαλό του καθενός, διαλύεται στο νερό της

πισίνας και ενώνεται με το χλώριο σε ένα μείγμα που μπορεί να προκαλέσει

ερεθισμό στο δέρμα και τα μάτια.





Επίσης, αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, το χλώριο δεν μπορεί να

σκοτώσει όλα τα μικρόβια. Υπάρχουν και κάποια που ξεφεύγουν, όπως το

Cryptosporidium, στο οποίο αποδίδονται σχεδόν τα μισά περιστατικά

γαστρεντερίτιδας...









to-gamato.com


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τ.ΣΙΣΕ: Οι καλοί παίκτες κοστίζουν

Posted: 13 Jun 2012 12:11 PM PDT


http://www.newsbeast.gr/files/temp/15DDC79403838D40EDC0352E38E461E6.jpgΑν βελτιώνονταν τα πράγματα θα σκεφτόταν την επιστροφή ο Γάλλος...


Κανένα πρόβλημα για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως δήλωσε σε γαλλικό περιοδικό ο επιθετικός της ΚΠΡ.







«Αυτή την στιγμή είναι δύσκολο λόγω των οικονομικών και πολιτικών προβλημάτων, αλλά αγαπάω τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα και αν βελτιώνονταν τα πράγματα, θα το σκεφτόμουν», είπε ο Γάλλος σταρ και συμπλήρωσε:





«Το βασικό είναι μία ομάδα να διεκδικεί τίτλους και για να γίνει αυτό πρέπει να αγοράσει καλούς παίκτες, οι οποίοι κοστίζουν».





Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλιός επιθετικός του Παναθηναϊκού:





-Θα θέλατε να επιστρέψετε στον Παναθηναϊκό;

«Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την πορεία μου στην ομάδα. Θα το ήθελα πολύ, αλλά αυτό το διάστημα κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο λόγω των οικονομικών και πολιτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Αν βελτιωθούν τα πράγματα, τότε θα μπορούμε να ξεκινήσουμε τέτοιες συζητήσεις. Αγαπώ πολύ τον Παναθηναϊκό και τους Έλληνες».





-Το 2012 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Είστε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας;

«Θα αναφερθώ μόνο στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι και το αντικείμενό μου. Συμφωνώ ότι η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες, όμως, οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι της ομάδας αγνόησαν όλες τις δυσκολίες κι έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Ειλικρινά, έκαναν ό,τι μπορούσαν».





-Κατά τη γνώμη σας τι αλλαγές πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να γίνει ξανά πρώτη;

«Το πιο βασικό σε μια ομάδα για να μπορεί να διεκδικεί τίτλους και πρωταθλήματα, είναι να έχει χρήματα για να αποκτά καλούς παίκτες, οι οποίοι κοστίζουν. Αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, τότε όλα αυτά γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και δυστυχώς αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως».





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Υπνοβάτης ο ένας στους τρεις μικρούς και μεγάλους

Posted: 13 Jun 2012 12:01 PM PDT


http://www.newpost.gr/var/thumbs/ypnos1306_625___.jpgΗ υπνοβασία των ενηλίκων είναι δύο φορές πιο συχνή απ' ό,τι νόμιζαν έως σήμερα οι
επιστήμονες...

σύμφωνα με μία νέα αμερικανική μελέτη.



Όπως έδειξε, το 3,6% των ενηλίκων – περίπου ο ένας στους 25 – υπνοβατεί, ενώ τα έως τώρα στοιχεία μιλούσαν για έναν στους 50.





Όταν εξάλλου συνυπολογίσθηκαν τα ποσοστά των παιδιών που υπνοβατούν, ο συνολικός αριθμός των υπνοβατών σε όλες τις ηλικίες έφτασε στο 29,2% - σχεδόν ο ένας στους τρεις.





Οι ερευνητές τονίζουν ότι τα ευρήματά τους «υπογραμμίζουν το γεγονός ότι η υπνοβασία είναι πολύ πιο συχνή στους ενήλικες απ' ό,τι υπολογιζόταν έως πρότινος».





Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Neurology», κατέληξαν σε συτά τα ευρήματα λαμβάνοντας συνεντεύξεις από 19.136 εθελοντές για την ψυχική υγεία, το ιατρικό ιστορικό, την χρήση φαρμάκων και την υπνοβασία.





Όσοι δήλωσαν πως δεν είχαν υπνοβατήσει κατά το τελευταίο έτος, ρωτήθηκαν εάν υπνοβατούσαν ως παιδιά.





Περισσότερο από το 80% των υπνοβατών δήλωσαν πως υπνοβατούσαν επί περισσότερο από 5 χρόνια, ενώ ο ένας στους τρεις είχε οικογενειακό ιστορικό της διαταραχής αυτής.





Όσοι εθελοντές έπασχαν από κατάθλιψη, είχαν 3,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να υπνοβατούν, ενώ όσοι έκαναν κατάχρηση αλκοόλ ή έπασχαν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή επίσης είχαν περισσότερες πιθανότητες να υπνοβατούν.





Οι εθελοντές που έπαιρναν αντικαταθλιπτικά της οικογένειας των SSRI είχαν τριπλάσιες πιθανότητες να υπνοβατούν δύο ή περισσότερες φορές τον μήνα, σε σύγκριση με τους ασθενείς που δεν τα έπαιρναν.





Αντιθέτως, τα επεισόδια της υπνοβασίας δεν φάνηκε να συσχετίζονται με το φύλο, ενώ έδειξαν να μειώνονται με την ηλικία.





Όπως δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μωρίς Οχάγιον, καθηγητής Ψυχιατρικής & Συμπεριφορικών Επιστημών στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να εξηγηθεί η συσχέτιση της υπνοβασίας με τα ψυχιατρικά νοσήματα.



tanea.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές