Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η Αγγελική Γαζή παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Sex and the City»

Posted: 14 Jun 2012 06:10 AM PDT

Η Αγγελική Γαζή παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Sex and the City»

Η Αγγελική Γαζή, μέλος της Επιτροπής Ακαδημίας Πλάτωνος, παρουσίασε χτες σε μια όμορφη βραδιά, το νέο της βιβλίο.

 

Το βιβλίο φέρει τον τίτλο «Sex and The City: Ταυτότητα και αναζήτηση νοήματος στη μετανεωτερική αφήγηση» (Μεταμεσονύχτιες εκδόσεις) ενώ η παρουσίαση έγινε στο Ίδρυμα Θεοχαράκης. Μεταξύ των ομιλητών ήταν η καλή της φίλη Παναγιώτα Βλαντή και η Πόπη Διαμαντάκου.

Ελένη Μενεγάκη: Τι δεν ανέχεται να της κάνει ένας άντρας;

Posted: 14 Jun 2012 09:32 AM PDT

Ελένη Μενεγάκη: Τι δεν ανέχεται να της κάνει ένας άντρας;

Αν είστε άντρας και ευελπιστείτε πως κάποια στιγμή θα βγείτε ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Η παρουσιάστρια σήμερα το μεσημέρι με αφορμή μια έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα για το τι δεν πρέπει να κάνει ένας άντρας στα πρώτα ραντεβού αποκάλυψε πως δεν αντέχει να της πειράζουν τα μαλλιά. Όπως ανέφερε η ωραία Ελένη όση οικειότητα και να έχει με τον άλλο μόλις κάποιος πάει έστω και να της χαϊδέψει τα μαλλιά τρελαίνεται.

«Να διαλύσω σχέση πεντέμιση χρόνων για ένα πάθος»;

Posted: 14 Jun 2012 08:15 AM PDT

«Να διαλύσω σχέση πεντέμιση χρόνων για ένα πάθος»;

"Είμαι σε σοβαρή σχέση αλλά ποθώ άλλον"

Dr. Love,

Είμαι η Τ. 22 χρονών και έχω σχέση με τον Γ. ( ο Γ. 28 χρονών)εδώ και πεντέμισι χρόνια..
Πριν δύο χρόνια παράλληλα με την σχέση μου με τον Γ. γνώρισα τον Α. και τον ερωτεύτηκα. Ήμασταν και οι δυο σε σχέση τότε. Το πάθος και η έλξη που νιώθαμε δεν το είχαμε ξαναζήσει ή νιώσει ποτέ.
Όλα ήταν διαφορετικά μαζί του. Μετά από 3 μήνες απίστευτου πάθους και καμίας λογικής και επειδή δεν άντεχα άλλο την πίεση της παράλληλης σχέσης το τελείωσα με τον Α. Ο Γ. δεν έμαθε ποτέ και τίποτα.

Στην αρχή με τον Α. Δεν ξαναμίλησα. Αν και προσπαθούσε να κρατήσει επαφή το απέφυγα. Μα πως τα φέρνει η ρουφιάνα η ζωή και στις διακοπές του περσινού καλοκαιριού είδε τον Α. η κολλητή μου. Και της είπε πως ακόμα με σκέφτεται και δεν με έχει ξεπεράσει.
Δεν το πίστεψα.. Αλλά από τότε μου κόλλησε στο μυαλό.. Πριν από κανά μήνα ξαναμιλήσαμε και συναντηθήκαμε.. Το πάθος και η έλξη ακριβώς το ίδιο με τότε.. Κανένας δεν μπορεί να συγκρατηθεί...

Τώρα όμως ο Α. είναι single και εγώ σε σχέση με τον Γ. ακόμα... Το θέμα είναι πως ενώ μου ζητάει να χωρίσω και μου λέει πως θέλει να ζήσουμε αυτή την τρέλα στο έπακρο... Αυτός όμως εξαφανίζετε για ώρες και δεν με παίρνει τηλέφωνο με πολύ φθηνές δικαιολογίες..

Ρωτάω λοιπόν εγώ τώρα.. 1ον Πως χωρίζεις μια σχέση πεντέμισι χρόνων...? Και 2ον Αξίζει ή θα χτυπάω το κεφάλι μου..?
Η λογική μου λέει να κάτσω στα αυγά μου και η καρδιά μαζί με το σώμα μου λέει να χωρίσω, να το ζήσω και ότι βρέξει ας κατεβάσει...

Με τον Γ. δεν λέω περνάμε καλά αλλά... υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω ούτε να με ακουμπάει.. Που σκέφτομαι μόνο τον Α. και ας είμαι με τον Γ. Ίσως η ρουτίνα να μας έφαγε με τον Γ. γιατί έχουμε καθημερινή επαφή (τα σπίτια μας είναι δίπλα) και τα 5 χρόνια και τα 3 τελευταία δεν μένουμε μαζί αλλά κοιμόμαστε μαζί κάθε μέρα σχεδόν...

Σε ευχαριστώ που με διάβασες περιμένω την απάντηση σου!

Αγαπητή Τ. ,

θα σου γράψω αυτό που έχω πει και σε άλλες, όμοιες, περιπτώσεις: Είναι ολοφάνερο πως δεν εισαι ευτυχισμένη στη σχέση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Ο Α. είναι η αφορμή. Θα μπορούσε να είναι ο Β. ο Δ. κλπ (ο Γ.  είναι ήδη πιασμένος σαν γράμμα).

Όταν φτάνεις σε σημείο να αναφέρεις πως "δεν θέλω ούτε να με ακουμπάει", η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σου. Είμαστε με ανθρώπους ερωτικά όσο τους ποθούμε. Αν αυτό πάψει, η ερωτική σχέση σταματά να έχει, εκ φύσεως, νόημα.
Προχώρα παρακάτω. Άλλωστε είσαι μόλις 22 ετών - και όταν λες πως έχεις πάνω από 5 χρόνια σχέση, αυτό σημαίνει πως, λογικά, ο Γ. είναι μια από τις πρώτες και συνολικά λίγες σχετικά, εμπειρίες σου.

Ζήσε τη ζωή σου, γιατί αλλιώς θα σου βγει σαν ανάγκη μεγαλώνοντας. Και τότε ίσως είναι δυσκολότερο και πιο πολύπλοκο να το αντιμετωπίσεις.
Θέλεις να εξερευνήσεις τι θα συμβεί με τον Α.; Κάνε το. Θέλεις να μην "δεσμευτείς" πάλι, αμέσως μετά από μια μεγάλη σχέση, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτείς για τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Ίσως ακόμη καλύτερα - κατ'εμέ τουλάχιστον.

Σκέψου λοιπόν με τη λογική και προσπάθησε με όσο πιο ανώδυνο τρόπο, για τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, να τελειώνεις κάτι που ούτε στην ηλικία, ούτε στα θέλω σου δείχνει να ταιριάζει.

 

Πώς να μιλήσετε στα παιδιά σας για το σεξ

Posted: 14 Jun 2012 08:00 AM PDT

Πώς να μιλήσετε στα παιδιά σας για το σεξ

Ιδίως κατά τη δύσκολη προεφηβική ηλικία

Ακόμα κι να δεν έχετε μιλήσει ποτέ στο παρελθόν με το παιδί σας, που τώρα βρίσκεται στην προεφηβική ηλικία, για το σεξ, δεν είναι αργά για να αρχίσετε. Αν το παιδί σας δεν κάνει ερωτήσεις, ξεκινήστε εσείς τη συζήτηση για το σεξ. Συνήθως χρειάζεται εξάσκηση για να μπορείτε να μιλήσετε άνετα για το σεξ. Κάντε πρόβα για το τι θα πείτε με το/τη σύζυγό σας ή έναν καλό φίλο. Παραδεχτείτε στα παιδιά σας ότι δεν σας είναι εύκολο να μιλήσετε για το σεξ. Μπορείτε να πείτε : Μακάρι να σου είχα μιλήσει για το σεξ, όταν ήσουν πιο μικρό. Οι γονείς μου ποτέ δε μου μίλησαν γι΄ αυτό το θέμα και μακάρι να το είχαν κάνει. Μην αφήνετε το γεγονός ότι δεν αισθάνεστε άνετα, να σας κρατήσει σιωπηλούς. Δεν είναι απαραίτητο να είστε ειδικός για το σεξ για να μιλήσετε με τα παιδιά σας. Αν δεν ξέρετε την απάντηση στην ερώτηση, δείξτε ότι είστε πρόθυμοι να συζητήσετε όποιες ερωτήσεις μπορεί να έχουν τα παιδιά σας.

Ένας τρόπος για να ξεκινήσετε συζήτηση για την εφηβεία είναι να αναφέρετε ότι είδατε τις πρώτες ενδείξεις της ήβης στο παιδί σας χρησιμοποιώντας το σαν ευκαιρία για να του δείξετε τι αλλαγές μπορεί να περιμένει. Μοιραστείτε με το παιδί αστείες στιγμές από τη δική σας εμπειρία την πρώτη φορά που ζητήσατε από κάποιον να βγει μαζί σας ραντεβού ή πόσο ανήσυχοι ήσασταν εσείς με τη δική σας ανάπτυξη και δηλώστε του ότι μπορεί να σας ρωτά για οτιδήποτε. Όσο ακούτε, να είστε ευαίσθητοι σε ερωτήσεις που δεν έχουν διατυπωθεί λεκτικά. Για παράδειγμα, όταν η κόρη σας παραπονιέται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον της καλύτερης φίλης της αυτόν τον καιρό είναι τα αγόρια, μπορεί να θέλει τη δική σας καθησύχαση ότι η δική της έλλειψη ενδιαφέροντος είναι κάτι το φυσιολογικό. Καθώς οι έφηβοι διαφέρουν τρομερά στο πόσο είναι έτοιμοι για τις κοινωνικές και σεξουαλικές σχέσεις, χρειάζεται να μάθουν ότι είναι φυσιολογικό να είναι κανείς τρελός για τα αγόρια και τα κορίτσια στη διάρκεια της εφηβείας του ή και ν α μην είναι.

sex_talk_1204

Ακούστε τα παιδιά σας. Όταν δίνετε στους εφήβους όλη σας την προσοχή, τους δείχνετε ότι σέβεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Το να ακούτε προσεκτικά, σας δίνει επίσης την ευκαιρία να δείτε αν το παιδί σας έχει πάρει λάθος πληροφορίες, που χρειάζονται διευκρίνιση. Να σέβεστε τα μυστικά των παιδιών σας. Αυτό που φοβούνται πολλά παιδιά προεφηβικής ηλικίας, είναι ότι οι γονείς τους θα συζητήσουν αυτά που τους λένε με άλλους. Δείξτε ότι σέβεστε τα παιδιά σας με το να μην καταλήγετε σε γρήγορα συμπεράσματα. Πολλά παιδιά λένε ότι φοβούνται να κάνουν στους γονείς στους ερωτήσεις, γιατί θα δεχτούν άδικες κατηγορίες. Όταν, για παράδειγμα, το παιδί σας ρωτάει για την αντισύλληψη, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις ή σκέπτεται να κάνει. Να απαντήσετε άμεσα κα να περιλάβετε και μια μικρή δήλωση για τις αξίες της οικογένειας γύρω από την αντισύλληψη. Να θυμάστε ότι το να πάρει κανείς αποφάσεις για το σεξ, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο.

Τονίστε ότι: Εσείς θα είστε πάντα εκεί, ψύχραιμοι και ανοιχτοί για να ακούσετε οτιδήποτε έχει να σας πει το παιδί σας. 

Είναι σκόπιμο να προσπαθήσετε να καλλιεργήσετε στο παιδί σας την ιδέα της αποχής για όσο βρίσκεται στην πρώιμη εφηβεία τουλάχιστον. Μπορείτε να του εξηγήσετε ότι είναι νωρίς ακόμα για να έχει ολοκληρωμένες σχέσεις, ότι δεν χρειάζεται να βιαστεί, ότι συχνά είναι δύσκολο να διαχειριστεί κανείς όλο αυτό το συναίσθημα και ότι μπορεί να εκφράσει με πολλούς άλλους τρόπους το ρομαντισμό και το ερωτικό του ενδιαφέρον, χωρίς απαραίτητα να κάνει σεξ. Σκόπιμο είναι να του εξηγήσετε ότι το σεξ είναι κάτι που κάνουμε όταν νιώθουμε έτοιμοι, αγαπάμε τον άλλον, είμαστε φίλοι, νιώθουμε ασφάλεια, εμπιστοσύνη, άνεση... Όσο και αν είναι δύσκολο να το παραδεχτείτε, θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε και δεν θα πρέπει να ελέγχετε τη σεξουαλική συμπεριφορά των παιδιών σας. Τελεσίγραφα, ομιλίες και τρομακτικές ιστορίες για αρρώστιες και εγκυμοσύνη, το μόνο που θα κάνουν είναι να σπρώξουν τους έφηβους να μην σας μιλάνε για το σεξ. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα παιδιά ζητούν πληροφορίες, οι οποίες δίνονται ελεύθερα και ανοιχτά με έναν τρόπο που προκαλεί τις ερωτήσεις και τη συζήτηση.

Αρχικά συζητήστε για την ανατομία των γεννητικών οργάνων και τη λειτουργία τους και βεβαιωθείτε ότι το παιδί είναι εξοικειωμένο με το σώμα και το φύλο του. Όταν θέλουμε να μιλήσουμε για την ερωτική πράξη μιλάμε ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές και απαντούμε σε όλες τις απορίες των παιδιών . Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν πως μεταδίδονται οι ασθένειες ή πως μένει έγκυος το κορίτσι. Εξηγείστε τον μηχανισμό και τη φυσιολογία της ερωτικής πράξης. Επίσης μιλήστε ανοιχτά για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες ,σε περίπτωση όμως που νιώθετε ανεπάρκεια στις γνώσεις ή δεν αισθάνεστε άνετα ζητήστε από κάποιον γιατρό ή κάποιον στενό οικογενειακό φίλο/συγγενή να το κάνει.

TeenGirlMotherShouting

Συζητήστε για την πρώτη φορά που θα έχει σεξουαλική επαφή, τις προφυλάξεις που πρέπει να πάρει (αντισυλληπτικά, προφυλακτικά, κύκλος , διακεκομμένη επαφή ) και τους σχετικούς κινδύνους. Κατά τη διάρκεια της προεφηβείας το παιδί γίνεται πολύ ευαίσθητο σε χάδια και αγγίγματα που πριν δεν τον αναστάτωναν. Σταδιακά αρχίζει να επιδίδεται σε αυτό-ερωτικές πράξεις που του επιτρέπουν να εκφράσει την σεξουαλικότητα του και να εκτονώσει τη διέγερση που προκαλείται. Ο αυνανισμός συνήθως ηρεμεί τον έφηβο , αλλά δημιουργούνται και κάποια συναισθήματα ενοχής και ντροπής τα οποία πιθανώς να ενταθούν από τις οικογενειακές προκαταλήψεις, την αυστηρότητα των γονέων και την έλλειψη ενημέρωσης ότι ο αυνανισμός είναι ένα φυσιολογικό στάδιο πριν την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης συναισθηματικής και σεξουαλικής σχέσης.

Ψάξτε να βρείτε ευκαιρίες για να συζητήσετε για τους σεξουαλικούς ρόλους των δύο φύλων και μιλήστε μαζί τους για τις τηλεοπτικές σειρές, τις διαφημίσεις, τα άρθρα των εφημερίδων, τις εμπειρίες των φίλων. SOS: Συμβουλεύστε το παιδί να προστατεύει τη σεξουαλικότητα του και το σώμα του και να μην αφήνει σε κανέναν να την παραβιάσει με βίαιο τρόπο η απειλές. Δώστε στο παιδί σας ένα λεξιλόγιο για να αντιμετωπίσει τη σεξουαλική πίεση. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας ξέρουν ότι έχουν το δικαίωμα να λένε όχι σε ένα πιεστικό άτομο.Καλλιεργήστε την αυτοεκτίμηση των παιδιών σας. Η αυτοεκτίμηση είναι ουσιαστικό στοιχείο για να πάρουν οι έφηβοι σημαντικές αποφάσεις για το σεξ. Οι έφηβοι, που νιώθουν ότι είναι αξιόλογοι, είναι λιγότερο τρωτοί στην πίεση να ξεκινήσουν πρόωρο σεξ από τους εφήβους, που νιώθουν άχρηστοι. Να περνάτε χρόνο μαζί. Δείξτε τους ταλέντα και ικανότητες που έχουν και που ίσως να μην το έχουν καταλάβει. Η δική σας εκτίμηση και η αγάπη θα βοηθήσουν τους εφήβους να αντέξουν στις έντονες πιέσεις που νιώθουν για να είναι δημοφιλείς και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των συνομηλίκων τους. Τέλος σκεφτείτε επίσης ότι όλες οι ευκαιρίες της καθημερινότητας είναι καλές για να μεταδώσουν στα παιδιά τους το μήνυμα ότι η σεξουαλικότητα αποτελεί μέρος της ζωής , την κάνει πιο ευχάριστη και ολοκληρωμένη.

Ο Παντελής Καναράκης, τα βεντουζάκια στα παπούτσια και η οντισιόν!

Posted: 14 Jun 2012 09:20 AM PDT

Ο Παντελής Καναράκης, τα βεντουζάκια στα παπούτσια και η οντισιόν!

Τις περιπέτειές του στις οντισιόν και τα κατορθώματά του στη δουλειά περιέγραψε ο Παντελής Καναράκης σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός ανέφερε ένα περιστατικό που έγινε όταν ήταν 13 ετών και υποδύθηκε έναν ενήλικο δημοσιογράφο για να πάρει συνέντευξη από την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Ενώ στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία που είχε με την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη όπου την πήρε τηλέφωνο στο σταθερό της για να του κάνει ένα «ρουσφέτι». Ένα από τα πιο αστεία περιστατικά όμως ήταν όταν έδινε εξετάσεις στο κρατικό θέατρο και τα παπούτσια του είχαν από κάτω βεντούζες όπου κόλλαγαν στο πάτωμα.

Αυτές και πολλές ακόμη τραγελαφικές καταστάσεις από την μέχρι τώρα πορεία του, περιγράφει ο Παντελής Καναράκης στο βίντεο που ακολουθεί

Η Keira Knightley στο Τσαντ

Posted: 14 Jun 2012 03:39 AM PDT

Η Keira Knightley στο Τσαντ

Ως μέρος του προγράμματος Soccer Aid 2012 της Unicef η Keira Knightley πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι στο Τσαντ.

Η ηθοποιός μίλησε με πρόσφυγες και με άρρωστα παιδιά και ζήτησε από τον κόσμο μέσω ενός βίντεο να τους βοηθήσει συγκεντρώνοντας χρήματα για να έχουν φάρμακα, νερό και τρόφιμα να ζήσουν.

Ποια είπε: «Η Μενεγάκη είναι απίστευτα sexy γυναίκα»;

Posted: 12 Jun 2012 01:09 PM PDT

Ποια είπε: «Η Μενεγάκη είναι απίστευτα sexy γυναίκα»;

«H Mενεγάκη είναι απίστευτα sexy γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι νούμερο ένα είναι γιατί είναι τρομερά επαγγελματίας, έξυπνη και έχει επίπεδο» εξομολογείται συνεργάτης της παρουσιάστριας.

 

«Δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τη Μενεγάκη. Την αγαπάς αυτόματα. Είχε πολλά χρόνια να με εντυπωσιάσει γυναίκα στα media, από την εποχή της Λάουρας Ντε Νίγκρις είχε να μου συμβεί αυτό» συμπλήρωσε στην Espresso η Ειρήνη Χειρδάρη.

Νέα σοκαριστική φωτογραφία του κανίβαλου του Μαϊάμι

Posted: 14 Jun 2012 09:09 AM PDT

Νέα σοκαριστική φωτογραφία του κανίβαλου του Μαϊάμι

Νέα σοκαριστική φωτογραφία του κανίβαλου του Μαϊάμι, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση ήρθε στη δημοσιότητα

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Νίνα Λοτσάρη: «Αυτοί που έχουν ευεργετηθεί από σένα θα σου δαγκώσουν το χέρι πρώτοι»

Posted: 12 Jun 2012 09:50 AM PDT

Νίνα Λοτσάρη: «Αυτοί που έχουν ευεργετηθεί από σένα θα σου δαγκώσουν το χέρι πρώτοι»

Έχει πληγωθεί η Νίνα Λοτσάρη από ανθρώπους κα συναδέλφους στους οποίους έχει επενδύσει;

«Η ζωή μου έχει δώσει πολλά μαθήματα αλλά αυτό που με ταρακούνησε πιο πολύ είναι το ότι αυτοί που έχουν ευεργετηθεί από σένα θα σου δαγκώσουν το χέρι πρώτοι. Είναι στη φύση του ανθρώπου φαίνεται, αν και θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο αμάρτημα από αυτό της αγνωμοσύνης» τόνισε στο Glam. Γενικότερα, δίνει μεγάλη σημασία στη φιλία; «Χωρίς φίλους δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος άνθρωπος. Γι'αυτό και τις μετρημένες στα δάχτυλα σημαντικές φιλίες της ζωής μου τις φροντίζω μέσα από την ανιδιοτέλεια, το σεβασμό, την ευγένεια της ψυχής, την προσφορά χωρίς όρους. Και είμαι πολύ τυχερή που έχω ανθρώπους γύρω μου που παραβλέπουν τις άτυχες στιγμές μου, αλλά αντέχουν τις «επιτυχίες» μου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου».

 

Νκοπολίδης-Μπασινάς- Κορωνιός-Παπαδόπουλος: Γιόρτασαν την παγκόσμια ημέρα παιδιού με τις οικογένειές τους!

Posted: 14 Jun 2012 08:53 AM PDT

Νκοπολίδης-Μπασινάς- Κορωνιός-Παπαδόπουλος: Γιόρτασαν την παγκόσμια ημέρα παιδιού με τις οικογένειές τους!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού 2012 οι Βάσω Στασινού – Νικοπολίδη, Βιβή Μπασινά, Λίτσα Κορωνιού και Αμαλία Κυπαρίσση - Παπαδοπούλου

συμμετείχαν σε εκδηλώσεις και happenings που πραγματοποιήθηκαν για μικρούς και μεγάλους σε γνωστά εμπορικά καταστήματα. Οι τέσσερις μαμάδες και φίλες που αγαπούν πολύ τον αθλητισμό, επισκέφτηκαν μαζί με τους συζύγους τους, Αντώνη Νκοπολίδη, Άγγελο Μπασινά, Άγγελο Κορωνιό και Δημήτρη Παπαδόπουλο βρέθηκαν στο κατάστημα Mother Care και μοιράστηκαν μαζί με τους μικρούς τους θαυμαστές τα μυστικά της μπάλας. Βέβαια από το πλευρό των ζευγαριών δεν έλειπαν και τα παιδιά τους, τα οποία διασκέδασαν μαζί με τους γονείς τους λαμβάνοντας μέρος σε χαρούμενες δραστηριότητες με πολύ – πολύ παιχνίδι. Πηγή φωτογραφιών: Hello

Kourtney Kardashian: Με τον Mason στο ζωολογικό κήπο

Posted: 14 Jun 2012 03:59 AM PDT

Kourtney Kardashian: Με τον Mason στο ζωολογικό κήπο

Μέχρι να γεννήσει – και η ώρα πλησιάζει – η Kourtney Kardashian, φροντίζει να περάσει αρκετό χρόνο με τον μεγαλύτερο γιο της, τον Mason.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Έδειρε την ταμία επειδή έχασε στο στοίχημα (pics)

Posted: 14 Jun 2012 05:29 AM PDT

Έδειρε την ταμία επειδή έχασε στο στοίχημα (pics)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτιλύχθηκε σε ένα παρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στη Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Άλλος με το "τρενάκι" τους…

Posted: 14 Jun 2012 02:53 AM PDT

Άλλος με το

Σαν μικρά παιδιά έκαναν για λίγο οι παίκτες της Εθνικής Ισπανίας.

Άφησαν τις προπονήσεις και έπιασαν το... τρενάκι. Ανέβηκαν σε ένα από τα ειδικά οχήματα για γκολφ, αλλά και για μεταφορά τραυματιών στο γήπεδο και έκαναν τις βόλτες τους. Ο Jesus Navas και ο Javi Martinez έκατσαν στις θέσεις πίσω από τον οδηγό. «Καπετάνιος» ήταν ο... ανανεωμένος και αλλαγμένος Sergio Ramos, ο οποίος μετά το κούρεμά του έγινε ακόμα πιο γοητευτικός.

Ζανγκ Ζιγί: Η σταρ του κινηματογράφου είναι και πανάκριβο κολ γκερλ;

Posted: 14 Jun 2012 08:51 AM PDT

Ζανγκ Ζιγί: Η σταρ του κινηματογράφου είναι και πανάκριβο κολ γκερλ;

Το πιο μεγάλο σκάνδαλο στην Κίνα αποτελεί μέχρι τώρα η ιστορία της πασίγνωστης ηθοποιού Ζανγκ Ζιγί.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας που συγκέντρωσε πάνω της εξαιτίας των ταινιών που έπαιζε όπως το «Τίγρης και δράκος» και οι «Αναμνήσεις μιας Γκέισας», τράβηξε τα φώτα και τον τύπο με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει στον τραπεζικό της λογαριασμό πάνω από 100.000 ευρώ προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιους από τους ισχυρότερους άνδρες της Κίνας. Η ηθοποιός βέβαια τα αρνείται όλα μιλάει για σκευωρία και κάνει μηνύσεις. Την ιστορία της ξετυλίγει το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «Ελένη».

Δείτε το

Αλέξης Γεωργούλης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Posted: 14 Jun 2012 08:27 AM PDT

Αλέξης Γεωργούλης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Ο Αλέξης Γεωργούλης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Κύπρο.

Όχι μόνιμα, αλλά για το καλοκαίρι τουλάχιστον. Όπως ανέφερε ξανά το gossip-tv.gr, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Δεσποινίς Τζούλη», με αποτέλεσμα να πρέπει να περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στη Μεγαλόνησο. Η φωτογράφηση για την παράσταση έχει ήδη γίνει οι φωτογραφίες του ηθοποιού με τις Κύπριες συμπρωταγωνίστριές του έχουν κυκλοφορήσει!

10 Τρόποι για να κατακτήσετε το αντικείμενο του Πόθου σας: Ζυγός

Posted: 14 Jun 2012 03:55 AM PDT

10 Τρόποι για να κατακτήσετε το αντικείμενο του Πόθου σας: Ζυγός

Αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι και ασφαλείς, όταν υπάρχει δίπλα τους κάποιος και δεν τους αρέσει καθόλου να είναι μόνοι τους. 

Και οι άντρες και οι γυναίκες του συγκεκριμένου ζωδίου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «σχεσάκηδες». Αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι και ασφαλείς, όταν υπάρχει δίπλα τους κάποιος και δεν τους αρέσει καθόλου να είναι μόνοι τους. Μπορεί να κάνουν πολλές παραχωρήσεις και συμβιβασμούς για να διατηρηθεί μια σχέση (ή αυτό «περνούν» στο σύντροφο) και δεν αποφασίζουν ποτέ να χωρίσουν, αντίθετα ωθούν τον άλλο να το κάνει για να έχει και την τελική ευθύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Γιατί… «Μερικοί το προτιμούν Shamone»

Posted: 14 Jun 2012 08:37 AM PDT

Γιατί… «Μερικοί το προτιμούν Shamone»

Κάθε Τετάρτη η Βασιλική Ανδρίτσου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιώργος Αλουπογιάννης και ο Βαγγέλης Ασημάκης ανεβαίνουν στη σκηνή του bar – restaurant του Φώτη Σεργουλόπουλου και μας δείχνουν πώς ένα μεσοβδόμαδο βράδυ μπορεί να μοιάζει με party.

Πρόκειται για τη μουσική παράσταση "Μερικοί το προτιμούν Shamone" με πρόζα και αγαπημένα τραγούδια σε κείμενα και χορογραφίες του ευρηματικού Παντελή Καναράκη που επιμελείται και τη σκηνοθεσία. Στην πρεμιέρα, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Παντελής Καναράκης ο οποίος και σκηνοθετεί την παράσταση.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά και όσα είπαν φίλοι και συνάδελφοι του Παντελή Καναράκη για τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Ελένη»

Νέα επιτυχία για την Adele

Posted: 14 Jun 2012 03:34 AM PDT

Νέα επιτυχία για την Adele

Μπορεί ακόμη να μην έχει βγάλει άλλα τραγούδια, αλλά το 21 ακόμη της δίνει επιτυχίες.

Η Adele ανέβηκε στην κορυφή των charts και με το Someone Like You και έτσι το άλμπουμ της έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών. Για 68η εβδομάδα εξάλλου παραμένει στο Top 10 και μόνο μέσα στην τελευταία εβδομάδα πούλησε 75.000 αντίτυπα.

Δέσποινα Βανδή: «Όταν παίρνω 2-3 κιλά, ο Ντέμης μου το λέει»

Posted: 14 Jun 2012 08:24 AM PDT

Δέσποινα Βανδή: «Όταν παίρνω 2-3 κιλά, ο Ντέμης μου το λέει»

Μπορεί να έχει ένα από τα πιο ωραία σώματα, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει να προσέχει τη διατροφή της.

Όχι μόνο γιατί το απαιτεί η δουλειά της, αλλά γιατί θέλει και η ίδια, αυτό που βλέπει στον καθρέφτη να της αρέσει. Όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μίλα», ο Ντέμης Νικολαΐδης, όταν πάρει μερικά κιλά της το λέει, ενώ η ίδια, τον προτιμάει με μερικά κιλά παραπάνω. Δείτε το βίντεο!

Σωκράτης Μάλαμας: «Εγώ φταίω που χρεοκόπησε η Ελλάδα»

Posted: 14 Jun 2012 06:11 AM PDT

Σωκράτης Μάλαμας: «Εγώ φταίω που χρεοκόπησε η Ελλάδα»

Ο Σωκράτης Μάλαμας δίνει τη δική του εκδοχή, στο ποιος φταίει που η Ελλάδα είναι σε αυτή την κατάσταση.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στο aixmi: «Εγώ φταίω που αντί να γράφω τραγούδια και να σας διασκεδάζω, έπρεπε να ζητήσω μια θέση φύλακα στη Βουλή των Ελλήνων όταν διορίζονταν όλοι σε δημόσιες θέσεις και κάθε μέρα να ρίχνω έναν κουβά παγωμένο νερό στα κεφάλια των εκπροσώπων του Έθνους. Εγώ φταίω που δεν έπιασα απ' το χεράκι τους γνώστες των οικονομικών δεικτών να τους περπατήσω σ' ένα σχολείο της περιφέρειας, σ' ένα νοσοκομείο, σε μια υπηρεσία σε ώρα αιχμής, σ' ένα ασφαλιστικό ταμείο, σε μια τράπεζα, σ' ένα χωράφι κατεστραμμένο, σ' ένα στρατόπεδο, σε σπίτια ανέργων ή σε σπίτια-επιδοτούμενων- πολιτών, στο τιμόνι μιας νταλίκας, ενός ταξί, σ ένα σκυλάδικο και σ' όλα αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά. Ας πάμε, όμως, και στην άλλη πλευρά. Η θρησκεία που ονομάζεται «ελεύθερη αγορά» , η επιστήμη της αγοράς του χρήματος, Οίκοι Αξιολόγησης και όλος ο συρφετός των επιτήδειων, εργαζόμενοι σκληρά, όσο εμείς και πολλά άλλα έθνη ομφαλοσκοπούμε, μεταμόρφωσε το κοινωνικό, οικονομικό , πολιτισμικό, πνευματικό μας σπίτι σε χοιροστάσιο. Έβαλε πάγκους του τζόγου και έπαιξε με μεγάλο ενθουσιασμό τα κεφάλια όλων. Αριβίστες –κυνικοί, εφευρέτες μιας πλασματικής οικονομίας , αντικατέστησαν τα χαρτιά των πλεονεκτημάτων σε χαρτιά χρέους. Έπειτα έβαλαν στοίχημα ποιος θα εξαφανιστεί πρώτος απ' τις οθόνες τους. Κανείς δεν πήρε μυρουδιά ότι όλα είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου; Ούτε και τώρα κατανοούν ότι ένας χαμένος μεταμορφώνει τους πάντες σε χαμένους».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές