Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Spor"


"Spor"


ΑΠΟΕΛ Για τη δεύτερη θέση και την ηρεμία…

Posted: 16 Jan 2012 06:11 AM PST

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο σημερινό (19:00) παιγνίδι

Τη νίκη που θα τον φέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και που θα επαναφέρει το ήρεμο κλίμα στην ομάδα, θα ψάξει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι ...; πληγωμένοι ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων», μετά την ήττα από την Αλκή την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχουν περιθώρια για νέα δώρα, καθώς όσο οι αγωνιστικές περνούν, τόσο το πρόγραμμά τους δυσκολεύει και γίνεται πιο απαιτητικό. Άλλωστε, με τη χθεσινή νίκη της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, ο ΑΠΟΕΛ υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το παιγνίδι αποτελεί μια πρώτη ευκαιρία για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να δείξουν πως η ήττα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μια κακή παρένθεση. Η εμφάνιση στο κύπελλο κόντρα στον Ακρίτα άφησε ικανοποιημένο τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος όμως ζητά ανάλογη εμφάνιση και σήμερα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, είναι λες και δεν άλλαξε τίποτα. «Συγκέντρωση και πίεση» Πάντως, σύμφωνα με τον Άλτο Αντόρνο ο αγώνας θεωρείται δύσκολος και θα χρειαστεί συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια. «Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μια ομάδα που διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εκατόν τοις εκατόν για να κάνουμε αυτό που μας ζητά ο προπονητής και να πάρουμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ. Και πρόσθεσε: «Όλα τα παιχνίδια απ' εδώ και πέρα είναι σαν τελικοί και πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας. Πρέπει να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας, να πιέσουμε και να δώσουμε το 101 τοις εκατόν για να πάρουμε το τρίποντο».

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν θα περιλαμβάνει ούτε εκπλήξεις, ούτε πολλές διαφοροποιήσεις, συγκριτικά με τον αγώνα της Τετάρτης. Αν εξαιρέσουμε δύο ερωτηματικά (τερματοφύλακας και επιθετικός), οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Μποαβεντούρα, Ολιβέιρα, Κακά και Σολωμού, με τους Πίντο, Μοράις και Μαρσίνιο να παίρνουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μαντούκα και Χαραλαμπίδης αναμένεται να αγωνιστούν στα φτερά, με τον Τρισκόβσκι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στην επίθεση διεκδικεί και ο Αντόρνο, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να βρεθεί στις αρχικές επιλογές του προπονητή του.

Υπενθυμίζουμε πως στην 18μελή αποστολή του ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας Έλντερ Σόουζα, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως αλλαγή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πουρσαϊτίδη και Αΐλτον, ενώ σε ακόμα ένα παιγνίδι άφησε εκτός αποστολής τον Σολάρι. Η απόφαση αυτή προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού στην ομάδα, αφού όπως είναι γνωστό υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του. Ο Σέρβος τεχνικός δεν δίστασε να τον αφήσει εκτός αποστολής, την ώρα που δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Αΐλτον. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα με την απόφαση αυτή, αλλά είναι και ένα μήνυμα προς όλους τους πδοσφαιριστές της ομάδας.

«Γαλαζοκίτρινη» κυριαρχία Ο ΑΠΟΕΛ στους αγώνες με τον Ολυμπιακό συνήθως δεν συναντά ιδιαίτερες δυσκολίες. Βλέποντας την προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι κυρίαρχη στο τοπικό ντέρμπι. Ενδεικτικό αυτού, οι 17 νίκες σε 21 αγώνες από την περίοδο 1999-00 μέχρι τον αγώνα του πρώτου γύρου. Αξιοσημείωτο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ δεν ηττήθηκε ποτέ από τον σημερινό του αντίπαλο, ενώ έξι παιγνίδια δεν ανέδειξαν νικητή. Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ΑΠΟΕΛ εντοπίζεται το 2000 με το ευρύ 8-2, ενώ ακολουθεί το 5-0 της περιόδου 2006-07. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι επίδοξοι πρωταθλητές κέρδισαν με 4-1.

Αναλυτικά η προϊστορία: ΑΠΟΕΛ Vs Ολυμπιακός 1999-00 8-2 2-0 2000-01 2-1 2-2 2001-02 3-0 2-0 2002-03 1-0 1-1 2003-04 3-1 2-1 2004-05 2-1 4-0 2005-06 3-1 2-2 2006-07 2-1 5-0 2007-08 2-2 4-0 2010-11 2-1 4-1 2011-12 4-1 (σήμερα)

AΠΟΕΛ:Διαδικασία αιτήσεων για τον αγώνα με την Λιόν

Posted: 16 Jan 2012 06:10 AM PST

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ υπενθυμίζει τους κατόχους διαρκείας τύπου BOX, VIP & GOLD πως σήμερα από τις 16:00 έως τις 19:00, στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος Μαρφίν Λαική ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για αγορά ενός εισιτηρίου για τον εκτός έδρας αγώνα για την φάση των 16 του UEFA CHAMPIONS LEAGUE, ΛΥΩΝ - ΑΠΟΕΛ. Η αίτηση είναι προσωπική και θα κατατίθεται αποκλειστικά από τον κάτοχο διαρκείας που αναγράφεται στην κάρτα προσκομίζοντας ταυτόχρονα την πολιτική του ταυτότητα. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα συνεχιστεί στο ORANGE SHOP τις εξής μέρες και ώρες: · Τρίτη 17 Ιανουαρίου, 09:00 - 19:00 · Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, 09:00 - 14:00 Όσον αφορά τους κατόχους θεωρείων, υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις θα πρέπει να φέρουν την σφραγίδα της Εταιρείας / κατόχου του θεωρείου, ενώ η κάθε αίτηση προϋποθέτει την αγορά ενός εισιτηρίου. Τέλος η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια του αγώνα ΑΠΟΕΛ -Ολυμπιακός θα διατίθενται στο ORANGE SHOP μέχρι τις 14:00 σήμερα το απόγευμα, ενώ από τις 17:00 τα εκδοτήρια του ΓΣΠ (Δυτική κερκίδα) θα είναι ανοιχτά για να εξυπηρετούν τους φιλάθλους.

Στο τέλος ήρθε η... βροχή

Posted: 16 Jan 2012 06:09 AM PST

Ο Σιον Ρέι είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της ΕΘΑ.

Με τον Ρέι να κλείνει σερί 10-0, η ΕΘΑ νίκησε δύσκολα τον ΑΠΟΕΛ με 77-73

«Ζωντανή» στη διεκδίκηση ακόμα και της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο παρέμεινε χθες βράδυ η Intercollege ΕΘΑ, η οποία κατέβαλε πολύ δύσκολα στο «Ελευθερία» με 77-73 τον Cytavision ΑΠΟΕΛ, σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας ανδρών στην καλαθόσφαιρα. Οι περσινοί νταμπλούχοι τα βρήκαν πολύ σκούρα από τους «γαλαζοκίτρινους» και χρειάστηκε να συμβούν αρκετά στο «Ελευθερία» ώστε να φτάσει στην αγχώδη νίκη, την οποία χρωστά περισσότερο στον Σιον Ρέι, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά -αμυντικά και επιθετικά- στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, ενώ καθοριστικούς πόντους πέτυχε και ο Τζόσουα Τζάκσον. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα σε όλα τα προβλήματα που είχε ν' αντιμετωπίσει και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, και αδικείται από το τελικό αποτελέσματα, το οποίο θα μπορούσε να το έφερνε υπέρ του, αν ο πρωτοεμφανιζόμενος Μάιλς ΜακΚέι δεν κουραζόταν και είχε καθαρό μυαλό στο φινάλε.

Επειδή συνέβησαν αρκετά χθες βράδυ, θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε την εξέλιξη του αγώνα, αφού πρώτα αναφέρουμε ότι με τον ΑΠΟΕΛ δεν αγωνίστηκε ο Μάικολ Κάφι, εξαιτίας της τιμωρίας του από τη Δικαστική, η οποία αποφασίστηκε την Τρίτη (3/1), ημέρα κατά την οποία ήταν ορισμένος ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τον Αχιλλέα (που δεν επρόκειτο να γίνει), κι ενώ τα άλλα παιχνίδια ήταν ορισμένα για την Τετάρτη (4/1)... Οι φιλοξενούμενοι του Λίνου Γαβριήλ αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση, εξασφαλίζοντας νωρίς διαφορά στο σκορ (3-11, 5-14).

Η ΕΘΑ, μείωσε σε 12-16, όμως έκτοτε οι «γαλαζοκίτρινοι» έτρεξαν σερί 0-11 και ξέφυγαν στο 11΄42΄΄ με 12-27! Όμως, ήταν η ώρα που άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα εντός αγωνιστικού χώρου για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος είδε τον Τόλη Κασκίρη χρεωμένο με 4 φάουλ στο 11΄11΄΄ και ακολούθως στην ίδια θέση (4 φάουλ) τον Αλεξάνταρ Ραντόγεβιτς, από επιθετικό και τεχνική ποινή (14΄19΄΄)! Η έλλειψη ψηλού «γύμνωσε» τον ΑΠΟΕΛ κάτω από τα καλάθια και ταυτόχρονα προκάλεσε εκνευρισμό και σύγχυση στην ομάδα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε άριστα η ΕΘΑ, η οποία έβρισκε πιο εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, την ίδια ώρα που οι επιθετικοί ρόλοι στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ είχαν μπερδευτεί. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» του Αντώνη Κωνσταντινίδη έτρεξαν σερί 18-0 (!!!) και κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη φορά με 30-27 στο 16΄47΄΄. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο ΜακΚέι έριχνε «βόμβες» έξω από τα 6,75μ. και κρατούσε το προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ (38-40).

Στην έναρξη της γ΄ περιόδου χρεώθηκε με 4ο φάουλ και ο τρίτος ψηλός του ΑΠΟΕΛ, ο Μπέντζαμιν Ιβς, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι», χάρη στην άμυνα ζώνης, κρατούσαν την πρωτοπορία με 44-52 (25΄), όμως ακολούθησε επιθετικό φάουλ και τεχνική ποινή και στον Μάντιτς και η ΕΘΑ σιγά-σιγά αναθάρρησε. Μείωσε σε 50-52, όμως οι Σιμς, Χόκινς και Τζόνσον ξανάφεραν τον ΑΠΟΕΛ στο +9 (50-59), για να κλείσει το 3ο δεκάλεπτο στο 55-59, κι ενώ είχε αποχωρήσει με 5 φάουλ ο Ραντόγεβιτς.

Πλέον, τα πάντα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο εξακολουθούσε να υπάρχει νευρικότητα. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά ήταν εμφανής η κούραση στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες της ΕΘΑ. Παρά το ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγούνταν με 67-71 στο 37΄50΄΄, εντούτοις στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να κρατήσουν τη νίκη. Αντίθετα, η ΕΘΑ έβαλε «μεγάλα» καλάθια με τους Τζάκσον και Ρέι (έκανε και καθοριστικό κλέψιμο) και έτρεξε σερί 10-0, αφού ενδιάμεσα ο ΜακΚέι αστόχησε σε δύο βολές (στο 73-71) και έχασε σημαντικό δίποντο έπειτα από άστοχη προσπάθεια των γηπεδούχων. Ο Ρέι ευστόχησε στη λήξη της επίθεσης της ΕΘΑ, έκανε το 75-71 και όλα τελείωσαν στο «Ελευθερία», με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους ηττημένους, που πέρασαν πλέον στην 5η θέση, να διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία, την οποία προτίθενται να καταγγείλουν.

Δεκάλεπτα: 12-21, 38-40, 55-59, 77-73.

* Θα πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια-ντέρμπι δεν είναι αρκετή η παρουσία ενός και μόνο Ελλαδίτη διεθνούς διαιτητή, καθώς το 1/3 δεν μπορεί να ανατρέψει τις... συνηθισμένες κυπριακές σφυρίχτρες. Κι όπως αποδείχθηκε χθες βράδυ η προσπάθεια του Παναγιώτη Αναστόπουλου να κρατήσει κάποιες ισορροπίες στον αγώνα δεν ήταν αρκετές, αφού στο τέλος υπερίσχυσαν τα σφυρίγματα των Ελισσαίου Χριστοδούλου (κυρίως) και Χαράλαμπου Σάντου... Μπορεί να δόθηκαν πέντε συνολικά τεχνικές ποινές (3 στον ΑΠΟΕΛ, δύο στην ΕΘΑ), όμως οι διαιτητές απέτυχαν σε μεγάλο βαθμό στον πειθαρχικό έλεγχο. Σημειώνουμε ότι με 5 φάουλ αποχώρησαν από την ΕΘΑ οι Ντάμπκους και Μασάμπα και από τον ΑΠΟΕΛ οι Αντεγκμπόγε, Ιβς και Ραντόγεβιτς.

Αυλαία στη Λεμεσό Η 14η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με το λεμεσιανό... ντέρμπι, Pizza Express Απόλλωνα - Proteas DaNoi ΑΕΛ, που μόνο ντέρμπι δεν μπορεί να είναι, από τη στιγμή που οι «γαλαζοκίτρινοι» αγωνίζονται με έφηβους παίκτες. Δεν αποκλείεται, σήμερα, να έχουν τη στήριξη του Αλέξη Λιάτσου, ο οποίος απουσίαζε το τελευταίο διάστημα εξαιτίας εγχείρησης στα δόντια. Το παιχνίδι στο «Primetel Απόλλων» είναι ορισμένο για τις 19:00, με διαιτητές τούς Πέτρο Χριστοφίδη, Σάκη Κωνσταντινίδη και Γιώργο Γεωργίου.

Υπέγραψε ο Μασάδο

Posted: 16 Jan 2012 07:02 AM PST

Το συμβόλαιό του με τον Άρη υπέγραψε ο Μάνουελ Μασάδο, ο οποίος προ ημερών είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κίτρινους». Το συμβόλαιο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Από Τετάρτη ο Ουσέρο

Posted: 16 Jan 2012 06:57 AM PST

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας από...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Είναι ένα παιχνίδι»

Posted: 16 Jan 2012 06:45 AM PST

Να αποβάλει το άγχος και την πίεση από τους παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Τέλος» από τον Εργοτέλη ο Νταντόμο

Posted: 16 Jan 2012 06:39 AM PST

Το συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη έλυσε ο Κλαούντιο Νταντόμο. Ο Ουρουγουανός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν πρόσφερε στην ομάδα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΟΦΗ: «Με στόχο την Α.Μ.Κ»

Posted: 16 Jan 2012 06:33 AM PST

Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ με κύριο θέμα την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (16/01)...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Ποτέ ξανά ο Κουκουλάκης»

Posted: 16 Jan 2012 06:31 AM PST

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης κάλεσε την ΚΕΔ και τον Κύρο Βασσάρα να μην ορίσουν ξανά τον Μιχάλη Κουκουλάκη σε παιχνίδι του. «Καλούμε τον...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Προς Πανιώνιο ο Τζαβέλλας

Posted: 16 Jan 2012 06:27 AM PST

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον Πανιώνιο είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Γιώργος Τζαβέλλας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΑΠΟΕΛ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΖΕΡΛΑΝ»

Posted: 16 Jan 2012 06:05 AM PST

kosmos 614x354 ΑΠΟΕΛ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΖΕΡΛΑΝ»

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ υπενθυμίζει τους κατόχους διαρκείας τύπου BOX, VIP & GOLD πως σήμερα από τις 16:00 έως τις 19:00, στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος Μαρφίν Λαική ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για αγορά ενός εισιτηρίου για τον εκτός έδρας αγώνα για την φάση των 16 του UEFA CHAMPIONS LEAGUE, ΛΥΩΝ - ΑΠΟΕΛ.

Η αίτηση είναι προσωπική και θα κατατίθεται αποκλειστικά από τον κάτοχο διαρκείας που αναγράφεται στην κάρτα προσκομίζοντας ταυτόχρονα την πολιτική του ταυτότητα.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα συνεχιστεί στο ORANGE SHOP τις εξής μέρες και ώρες:
· Τρίτη 17 Ιανουαρίου, 09:00 - 19:00
· Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, 09:00 - 14:00
Όσον αφορά τους κατόχους θεωρείων, υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις θα πρέπει να φέρουν την σφραγίδα της Εταιρείας / κατόχου του θεωρείου, ενώ η κάθε αίτηση προϋποθέτει την αγορά ενός εισιτηρίου.
Τέλος η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια του αγώνα ΑΠΟΕΛ -Ολυμπιακός θα διατίθενται στο ORANGE SHOP μέχρι τις 14:00 σήμερα το απόγευμα, ενώ από τις 17:00 τα εκδοτήρια του ΓΣΠ (Δυτική κερκίδα) θα είναι ανοιχτά για να εξυπηρετούν τους φιλάθλους".
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

ΑΠΟΕΛ: ΥΠΟ ΑΤΜΟΝ Ο ΣΟΛΑΡΙ (ΜΟΝΙ ΝΙΚΗ)

Posted: 16 Jan 2012 06:01 AM PST

solari1 614x346 ΑΠΟΕΛ: ΥΠΟ ΑΤΜΟΝ Ο ΣΟΛΑΡΙ (ΜΟΝΙ ΝΙΚΗ)

Φαίνεται ότι το μέλλον του Τάνο Σολάρι στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου θα περάσει από στενή δοκιμασία. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και η δυσαρέσκεια του προπονητή του εκφράζεται καθαρά από το γεγονός ότι για δεύτερο συναπτό παιχνίδι τον άφησε εκτός αποστολής.

Τα ψέματα τέλειωσαν για όλους και όποιος δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων του τότε όντως δεν θα κοιμάται ήσυχος επ΄ ουδενί λόγω. Αυτό είναι το σαφέστατο μήνυμα που έστειλε ο Σερβοέλληνας κόουτς σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο αγωνιστικό μέρος, στον αποψινό αγώνα (19:00) με τον Ολυμπιακό, που για πολλούς και ευνόητους λόγους ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος, επικρατέστεροι ένδεκα για να ξεκινήσουν την αναμέτρηση είναι οι ακόλουθοι:

Κάτω από τα δοκάρια ο Πάρντο. Στο κέντρο της άμυνας οι Ζόρζε και Ολιβέϊρα ενώ στα δύο φτερά της γαλαζοκίτρινης οπισθοφυλακής θα έχουμε τους Σολωμού (δεξιά) και Μποαβεντούρα (αριστερά). Εν συνεχεία το πορτογαλικό δίδυμο Πίντο και Μοράις. Απ εκεί και πέρα αναμένεται να δούμε ως επιτελικό μέσο τον Μαρσίνιο. Στα δύο φτερά της επιθετικής διάταξης θέση θα πάρουν οι Χαραλαμπίδης και Μαντούκα και μοναδικός προωθημένος ο Ιβάν Τρισκόφσκι. * Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσεις και ο Παραγουανός άσος Άλτο Ατόρνο. Ο νεοφερμένος Έλντερ Σόουζα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι στο όριο των καρτών, ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής προς τα τελευταία στάδια της αναμέτρησης. Σε ότι αφορά την προσέλευση των φίλων του ΑΠΟΕΛ, αν και εργάσιμη μέρα η Δευτέρα (θα είναι και ο καιρός αποτρεπτικός παράγοντας) εντούτοις ένας αριθμός κοντά στις 7 χιλιάδες είναι εφικτός υπό τις περιστάσεις.

Κέσελ: «Ψάχνω ομάδα»

Posted: 16 Jan 2012 06:02 AM PST

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Μάρκο Κέσελ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον Τύπο της Σερβίας. Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Στον β’ γύρο του αυστραλιανού Όπεν ο Φέντερερ

Posted: 16 Jan 2012 05:55 AM PST

Στον β΄ γύρο του αυστραλιανού Όπεν πέρασε χωρίς καμία ένδειξη ενόχλησης στην πλάτη ο Ρότζερ Φέντερερ, νικώντας με 7-5, 6-2, 6-2 τον Κουντριάτσεφ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΠΑΟΚ: «Μέσα οι Ίβιτς, Παπάζογλου»

Posted: 16 Jan 2012 05:47 AM PST

Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ και μάλιστα με επιστροφές για τον προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι, που είδε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν και...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΠΑΕ ΠΑΟ: «Τα εισιτήρια με Δόξα Δράμας»

Posted: 16 Jan 2012 04:54 AM PST

Στην κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα (16/01) τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Δόξα Δράμας για το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ρονάλντο: «Δεν με αγχώνει το ντέρμπι»

Posted: 16 Jan 2012 04:45 AM PST

Προπονήσεις σε κανονικό ρυθμό θα συνεχίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δηλώσεις του Πορτογάλου επιθετικού...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ατρόμητος: «Ο Άρης πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του»

Posted: 16 Jan 2012 04:31 AM PST

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για τη διαιτησία του κ. Κουκουλάκη στην αναμέτρηση με τον Άρη εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Χαβίτο: «Ανυπομονώ να με προπονήσει ο Κούπερ»

Posted: 16 Jan 2012 04:26 AM PST

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Φρανθίσκο Χαβίτο για τη νέα συνεργασία που θα έχει και πάλι με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά τον δανεισμό του Ισπανού μέσου στην Ορντουσπόρ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τόρες: «Να επιστρέψω στα γκολ»

Posted: 16 Jan 2012 04:05 AM PST

Αποφασισμένος να επιστρέψει στα γκολ δήλωσε ο επιθετικός της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός θέλει να βρει τη φόρμα του το συντομότερο δυνατόν και να ικανοποιήσει τη διοίκηση των «μπλε»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές