Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Spor"


"Spor"


Φερέιρα: «Να μην τους επιστρέψουμε το "δώρο"»

Posted: 09 Jan 2012 06:53 AM PST

Για την ανέλπιστη βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού κόντρα στη Δόξα Δράμας (0-0) μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόβλημα με τον Ανδράλα

Posted: 09 Jan 2012 06:47 AM PST

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε από το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη ο Πάρης Ανδράλας. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο σε μια σύγκρουση με τον Παπαστεριανό...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Κεκλεισμένων των θυρών το Παγκράτι-Απόλλων Πατρών

Posted: 09 Jan 2012 06:44 AM PST

Χωρίς τους φιλάθλους του θα υποδεχτεί το Παγκράτι τον Απόλλωνα Πατρών για τη 14η αγωνιστική της Α2 ανδρών στο μπάσκετ, λόγω ποινής της έδρας του «κεκλεισμένων των θυρών»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Θέλει Τέβεζ ο Ιμπραΐμοβιτς

Posted: 09 Jan 2012 06:35 AM PST

Θετικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Κάρλος Τέβεζ από τη Μίλαν εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έπειτα από δηλώσεις του τελευταίου πως μπορεί να αποτελέσουν καλό δίδυμο και να...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΑΠΟΕΛ: Πισωγύρισμα…

Posted: 09 Jan 2012 05:59 AM PST

H απογοήτευση στον ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένη μετά την χθεσινή ήττα από την Αλκή (2-1). Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους «γαλαζοκίτρινους» που φαίνεται ότι κόλλησαν στο 2011 και στις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχαν. Στο χθεσινό αγώνα ναι μεν έφτιαξαν ευκαιρίες για να καθαρίσουν τον αγώνα όμως σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε με ΑΠΟΕΛ η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να προηγηθεί με το καλημέρα του αγώνα όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε. Όταν μάλιστα ισοφάρισε η Αλκή και άρχισαν όλα από την αρχή δεν υπήρξε η ανάλογη αντίδραση. Στο β' μέρος έγινε προσπάθεια όμως δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό και στο τέλος την πλήρωσε πολύ ακριβά.

Αυτή η ήττα είναι πισωγύρισμα για τον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο διότι έχασε την κορυφή αλλά και τη δυναμική που είχε η ομάδα, πριν από τον αγώνα.

Υπήρξε παραδοχή τόσο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Φοίβο Ερωτοκρίτου ότι η ομάδα πήρε αυτό που της άξιζε.

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές κυμάνθηκαν στην μετριότητα αν εξαιρέσουμε τον Τρισκόφσκι ο οποίος πέτυχε το τέρμα και προσπάθησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έγιναν λάθη και στα δύο τέρματα που πέτυχε η Αλκή. Υπήρξαν φάσεις που θα μπορούσαν να τελείωναν αν υπήρχε το πιο καθαρό μυαλό. Με απλά λόγια χθες δεν ήταν η μέρα του ΑΠΟΕΛ. Όμως για να έρθει το back 2 back θα πρέπει πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Διότι θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια στην συνέχεια. Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς καμία αμφιβολία είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με το πιο ποιοτικό ρόστερ. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Εκεί που οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να καλύψουν μια διαφορά έξι βαθμών κατάφεραν «να βγάλουν τα μάτια» τους από μόνοι τους και τώρα βλέπουν την πλάτη της ΑΕΛ και πιθανό της Ομόνοιας αν κερδίσει σήμερα τον Άρη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έρθει μόνο με την σταθερότητα.

Σίγουρα αυτή η ήττα δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη και οι ποδοσφαιριστές αν θέλουν να ξορκίσουν το φάντασμα του back 2 back θα πρέπει στη συνέχεια να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Eιναι απόλυτά φυσιολογικό ότι στον Αρχάγγελο θα κάνουν την αυτοκριτική τους για να γυρίσουν σελίδα. Διότι μόνο με τον εαυτό τους θα πρέπει να τα έχουν και αυτό το αναγνωρίζουν. Μετά απο αυτή την ήττα οι απαιτήσεις προς τους ποδοσφαιριστές αυξάνονται ακόμη περισσότερο. Διότι έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στο champions League τις μεγάλες δυνατότητες τους. Πήραν τις απαιτούμενες ανάσες και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ούτε για απουσίες, ούτε για τίποτα

ΑΠΟΕΛ: ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ

Posted: 09 Jan 2012 05:56 AM PST

apo al 300x237 ΑΠΟΕΛ: ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ο ΑΠΟΕΛ στην χθεσινή αναμέτρηση με την Αλκή, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δέχεται την ήττα (δίκαιη) στην εκπνοή του αγώνα. Προσωπικά πιστεύω ότι επιθετικά εάν εξαιρέσουμε τον πολύ καλό Ιβάν Τρισκόφσκι που ήταν μακράν κορυφαίος για τους γαλαζοκίτρινους, ο Σολάρι προβλημάτισε τα μάλα για άλλη μια φορά με την συνολική παρουσία του και ήταν σκιά του καλού εαυτού του.

Η φλυαρία και η επιπολαιότητα των φιλοξενουμένων στοίχησαν στην ομάδα τους, αφού ο αντίπαλος έδειξε ότι είχε μέταλλο νικητή και δικαίως έσπασε μια στοιχειωμένη παράδοση πολλών χρόνων που ήθελε την "αθάνατη" να μην μπορεί να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ στο στάδιο ΓΣΖ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην διάσκεψη Τύπου, έκανε λόγο για τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει πάμπολλες ευκαιρίες στην αναμέτρηση (εννοώντας προφανώς για το Β' ημίχρονο) να χάνει στο τέλος και τον αγώνα.

Ρεαλιστικά ομιλούντες οι πολλές απουσίες που είχε ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο ως προς την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί επ΄ ουδενί λόγω δικαιολογία για την νωχελική και απαράδεκτη εμφάνιση των πλείστων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ.

Αρνητικός πρωταγωνιστής: Στα ρηχά και σε χαμηλές πτήσεις κινήθηκε μετά από καιρό και ο τερματοφύλακας της ομάδας Ούργκο Πάρντο. Στο πρώτο γκολ ασφαλώς και φέρει τεράστια ευθύνη ενώ γενικώς δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα.

Φυσικά για να μην εκμηδενίζουμε και την εκπληκτική εφετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ, τα στατιστικά της χθεσινής συνάντησης έδειξαν καταφανή υπεροχή (ανούσια στο τέλος της ημέρας) 14 κερδισμένα κόρνερ για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, 2 δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Η επόμενη μέρα φέρνει στον ΑΠΟΕΛ πικρή μεν γεύση από την ήττα (όχι όμως και πανικό). Την Τετάρτη οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας θα φιλοξενήσουν στο ΓΣΠ τον Ακρίτα Χλώρακας σε αγώνα Κυπέλλου (νοκ άουτ) και καλούνται να επιστρέψουν με εμφαντικό τρόπο στις νίκες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΖ

Posted: 09 Jan 2012 05:52 AM PST

NS0167591 300x228 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΖ

Αυστηρός με τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΖ. Ο τεχνικός της Αλκή, Ρατμίλο Ιβάνστεβιτς στάθηκε στη νίκη και στη βοήθεια που θα δώσει ση ψυχολογία των παικτών του.

Γιοβάνοβιτς: «Το ποδόσφαιρο ήταν σκληρό μαζί μας σήμερα, η Αλκή εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και με το λάθος που κάναμε στο τέλος, δεχθήκαμε γκολ. Δείξαμε μεγάλη αλαζονεία στο πρώτο ημίχρονο αν και ξεκινήσαμε καλά από νωρίς, ωστόσο η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ άσχημη και δεν εμποδίζαμε την κυκλοφορία της Αλκής. Μετά το γκολ η Αλκή έλεγξε την κυκλοφορία και αύξησε την αυτοπεποίθηση της. Έγινε μόνιμη απειλή για την ομάδα μου. Όταν δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλές φάσεις. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας, ιδιαίτερα στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Η συμπεριφορά της ομάδας δεν είναι ομάδας που πάει για πρωτάθλημα. Προβληματίζομαι έντονα για το πρώτο ημίχρονο και για τον τρόπο που χάσαμε».

Ιβάντσεβιτς: «Ήταν σπουδαία επιτυχία για την ομάδα μας και δεν ήταν μια νίκη τριών βαθμών. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την συνέχεια. Δεχτήκαμε γρήγορα γκολ αλλά δεν ανησυχήσαμε. Η ομάδα μας δεν τα έβαλε κάτω είχαμε, καλές αποστάσεις, κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Θα κρατήσουμε τις καλές στιγμές και θα συνεχίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά εμείς περιμέναμε να βγούμε στην αντεπίθεση».

ΜΕ ΛΙΣΑΝΤΡΟ ΣΤΟΥΣ «32» Η ΛΙΟΝ

Posted: 09 Jan 2012 05:50 AM PST

LYON 300x168 ΜΕ ΛΙΣΑΝΤΡΟ ΣΤΟΥΣ «32» Η ΛΙΟΝ

Με χατ-τρικ τοθ Λισάντρο Λόπες, Λιόν πήρε τη πρόκριση για τους «32» του κυπέλλου Γαλλιάς. Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στη φάση των «16» του Champions League, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Λιόν Λα Ντουσέρ και να πάρει μια εύκολη πρόκριση. Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γαλλίας θα αντιμετωπίσει την Λουσόν.

Στις καθυστερήσεις η Παρί

Με γκολ του Λουγκάνο στο 932 η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε την Λοσμίν και πήρε πρόκριση στο ντεμπούτο του Κάρλος Αντσελότι.

Ο Κάρλο Αντσελότι αγχώθηκε πολύ στο επίσημο ντεμπούτο του στην πάγκο της Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς η ομάδα του χρειάστηκε το γκολ του Λουγκάνο στο 932 για να νικήσει με 2-1 την Λοσμίν και να περάσει στους "323 του γαλλικού κυπέλλου.

Οι Παριζιάνοι με γκολ του Χαβιέρ Παστόρε προηγήθηκαν στο 532, η ισοφάριση ήρθε στο 722 με το πέναλτι του Μαϊγκά, αλλά ο Ντιέγκο Λουγκάνο λύτρωσε τους "φιλοξενούμενους" στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των "643:

Παρασκευή

Ρεν Τουρ ΝτΌβέρν - Κεβιγί 0-0 [4-5 πέν.]

Λε Μαν - Βαλανσιέν 0-2

Σάββατο

Βερσάγ - Ντιζόν 1-5

Μαρκ - Νις 0-2

Τσαμπλί Τεγ - Οσέρ 0-1 (πάρ.)

Μπουρζ-Περονά - Μονκό λε Μιν Μπουργκόν 2-1 (πάρ.)

Βεντ Λουκόν Φουτμπόλ - Ουνιόν Σπορτίβ ντ'Αβράνς 2-1

Σαμπλ-σουρ-Σαρτ - Σεντάν 3-3 [4-2]

Νιόρ - Μπρεστ 2-0

Χάβρη - Λοριάν 4-3

Κομπλιέν - Μοντανιάρντ 2-1 (πάρ.)

Βιτρέ - Τουρ 1-2

Ορλεάν - Κλερμόν 0-0 [5-3 πέν.]

Σερμπούρ - Σατορού 1-2

Βαλένς - Λαβάλ 1-1 [7-6 πέν.]

Φρεζούς Σεντ-Ραφαέλ - Αζαξιό 0-3

Φουτμπόλ Σαντιγί - Λιλ 0-6

Σεντ-Ετιέν - Μπορντό 1-1 [2-4 πέν.]

Μπαστιά - Σοσό 4-1

Red Star 93 - Μαρσέιγ 0-5

Καέν - Τρουά 2-4 (πάρ.)

Ρεν - Νανσί 3-0

Λιμόζ - Μπουλόν 1-0

Κυριακή

Τιέρ - Ιστρ 1-4

Λα Ζαν ντ'Αρκ - Ρασίν Στρασμπούρ 3-3 [4-2 πέν.]

Γκαζελέκ Αζαξιό - Τουλούζ 1-0

Λιόν λα Ντουσέρ - Λιόν 1-3

Μουλούζ - Κρετέλ 1-3

Μετζ - Εβιάν 2-2 [3-5 πέν.]

Λοσμίν - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-2

Πρι λε Μαζιέρ - Μονπελιέ (21:30)

Δευτέρα

Ανζέρ - Μονακό (21:45)

«ΣΟΚ» ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ (ΦΩΤΟ)

Posted: 09 Jan 2012 05:47 AM PST

GMI 7004 300x250 «ΣΟΚ» ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ (ΦΩΤΟ)

Παλικαρίσια νίκη πήρε η Αλκή επί του ΑΠΟΕΛ, που ενώ προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι, η «αθάνατη» έκανε την ανατροπή και με τέρμα του Κόντε στις καθυστερήσεις πήρε τη σπουδαία νίκη με 2-1. Ο Τρισκόφσκι άνοιξε το σκορ στο 3', ενώ η Αλκή γύρισε το παιχνίδι με δύο τέρματα του Άρναλ Κόντε στο 33' και στο 92'.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα και μόλις στο 3' πήρε κεφάλι στο σκορ με ωραίο σουτ του Τρισκόφσκι, ωστόσο στη συνέχεια η Αλκή ισορρόπησε το παιχνίδι με έξυπνη τακτική δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα. Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και υπήρχαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το αγωνιστικό ανέβασμα της Αλκής συνοδεύτηκε και με τέρμα, όταν στο 33' ο Κόντε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Πάρντο.

Στην επανάληψη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε στο παιχνίδι τους Μπελαίντ και Μαρσίνιο που έδωσαν άλλο αέρα στους γαλαζοκίτρινους που έγιναν πιο επιθετικοί και έκλεισαν την Αλκή στο μισό γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές της αθάνατης πέρασαν δύσκολες στιγμές στην άμυνα, ωστόσο κράτησαν και διατήρησαν το 1-1, ενώ προσπαθούσαν να αντεπιτεθούν με γρήγορες επιθέσεις, σε κάθε περίπτωση που έβρισκαν ανοιχτούς χώρους. Σε μια από αυτές τις αντεπιθέσεις, στις καθυστερήσεις, ο Μπασόφ έδωσε στον Κόντε και με ωραίο πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Live ...;

(18:00) ΑΛΚΗ-ΑΠΟΕΛ 2-1

90+22 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗ! Αντεπίθεση από την Αλκή και ο Κόντε με πλασέ δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

502 Κεφαλιά του Ολιβέιρα και η μπάλα σταματά στο δοκάρι.

482 Δυνατό σουτ του Τρισκόφσκι, αλλά η μπάλα σταματά στο δοκάρι.

332 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗ! Ο Κόντε με ωραίο δαγώνιο πλασέ ισοφαρίζει το παιχνίδι.

52 Δυνατό σουτ του Μπασόφ, αλλά η μπάλα σταματά στο δοκάρι του Πάρντο.

32 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ! Ο Τρισκόφσκι με διαγώνιο πλασέ ανοίγει το σκορ.

ΑΛΚΗ (Ιβάντσεβιτς):Tσέρνιακ, Σάνταμαρία, Χαραλάμπους, Φερνάντες, Φούσκο, Άσπας, Ντομπρασίνοβιτς, Μπακάλ, Γκλιγκόροφ, Κόντε, Μπασόφ.

ΑΠΟΕΛ (Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Σολωμού, Ζόρζε, Ολιβέιρα, Αλεξάνδρου, Πίντο, Γιάχιτς, Μπελάιντ, Χαραλαμπίδης, Τρισκόφσκι, Σολάρι.

Σε κοινόβιο 23 αθλητές

Posted: 09 Jan 2012 05:47 AM PST

Στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο θα βρίσκονται μέχρι τις 22 Ιανουαρίου οι 23 αθλητές της κωπηλασίας για να λάβουν μέρος στο προπονητικό κοινόβιο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τον Άρη»

Posted: 09 Jan 2012 05:26 AM PST

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τα εισιτήρια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα (09/01) αναφορικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη την ερχόμενη Πέμπτη...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πρόστιμο 500.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Μαρινάκης

Posted: 09 Jan 2012 05:16 AM PST

Πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ για τη χθεσινή εμφάνιση και τη «λευκή» ισοπαλία εναντίον της Δόξας Δράμας ανακοίνωσε στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες του...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Δοκιμάζει Νιμανί ο Μπόλονι

Posted: 09 Jan 2012 04:41 AM PST

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο 23χρονος φορ της Μονακό Φρεντερίκ Νιμανί προκειμένου να δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες από το Λάζλο Μπόλονι στις προπονήσεις της ομάδας...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Επιστρέφει ο Κουίνσι, δύσκολα ο Σαριέγκι

Posted: 09 Jan 2012 04:33 AM PST

Κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟ της Δευτέρας (09/01) ο Κουίνσι ο οποίος αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Γαλατά καλεί Λέτο

Posted: 09 Jan 2012 04:02 AM PST

Νέα δημοσιεύματα από τον τουρκικό τύπο αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ θέλει να αποκτήσει τον Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού σε μία προσπάθεια του τουρκικού συλλόγους να ενισχύσει το...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Δώνης: «Η έδρα μας κάνει τη διαφορά»

Posted: 09 Jan 2012 03:48 AM PST

Η έδρα είναι το «κλειδί» ως προς την φετινή πορεία του Ατρόμητου, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Δώνη...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Γκούντγιονσεν

Posted: 09 Jan 2012 03:43 AM PST

Το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (09/01) έδωσε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος ξεκίνησε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ισλανδός...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Γλυκοκοιτάζει Λέτο η Γαλατασαράι

Posted: 09 Jan 2012 03:18 AM PST

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο, σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα. Όπως αναφέρει η ajansspor.com, ο Αργεντινός επιθετικός

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Το 1ο indoor Τουρνουά Beach Tennis είναι γεγονός!

Posted: 09 Jan 2012 03:10 AM PST

Το πρώτο Τουρνουά του 2012 διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Λαμίας, στο κλειστό γήπεδο της Ακαδημίας στις 14 και 15 Ιανουαρίου...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Αναβολή ενός έτους για τη δίκη Μπέου

Posted: 09 Jan 2012 03:01 AM PST

Αναβολή για τις 8 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα, πήρε η δίκη για την υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα από τον Αχιλλέα Μπέο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές