Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Όταν οι διάσημοι «βγάζουν τα άπλυτά τους» στη φόρα!

Posted: 09 Jan 2012 08:26 AM PST

Όταν οι διάσημοι «βγάζουν τα άπλυτά τους» στη φόρα!

Πολλές φορές τα ράφια των βιβλιοπωλείων γεμίζουν με «κίτρινα» βιβλία – αυτοβιογραφίες διασήμων τα οποία κάνουν «χρυσούς» εκδοτικούς οίκους και πρωταγωνιστές.

Αυτό το φαινόμενο βέβαια είναι κυρίως προνόμιο των ξένων stars και των απολυμένων συνεργατών τους. Κι αυτό το λέμε με δεδομένο πως συνήθως για τις ζωές των διασήμων και τα «άπλυτά τους» κυρίως μιλάνε παλιοί συνεργάτες οι οποίοι είδαν την έξοδο με όχι και τον καλύτερο τρόπο. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ελένη»

Πώς είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο;

Posted: 09 Jan 2012 07:24 AM PST

Πώς είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο;

Τα λαμπερά καστανά μαλλιά της Kate Middleton, και τα σαρκώδη χείλη της Angelina Jolie συνήθως βρίσκονται πρώτα στις λίστες με αυτά που θα ήθελαν να έχουν οι γυναίκες.

Πώς θα ήταν όμως αν όλα αυτά που θέλαμε συνδυάζονταν; Το site FeelUnique.com έκανε ένα γκάλοπ στο οποίο πήραν μέρος σχεδόν 9.350 από τους πελάτες τους και απάντησαν στο ποιο είναι το αγαπημένο τους διάσημο στοιχείο —από μαλλιά και χείλη, μέχρι φρύδια, ζυγωματικά, στήθος και άλλα. Το αποτέλεσμα; Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία, ένας ηλεκτρονικός συνδυασμός που ονομάζεται Ultimate Celebrity. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Δείτε τι συνέβη σαν σήμερα, 9/1

Posted: 09 Jan 2012 06:49 AM PST

Δείτε τι συνέβη σαν σήμερα, 9/1

Το ιστορικό της ημέρας με αστρολογικό... περιτύλιγμα. Η φωτιά στο Laurier Palace Theatre γνωστή κι ως Θλιβερή Πυρκαγιά ήταν μια μικρή πυρκαγιά που συνέβη στον ομώνυμο κινηματογράφο, στο Μόντρεαλ του Καναδά την Κυριακή 9 Ιανουαρίου του 1927.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από τσιγάρο που πετάχτηκε και το οποίο σιγόκαιγε κάτω από το ξύλινο πάτωμα. Το απόγευμα περίπου 800 παιδιά είχαν πάει να παρακολουθήσουν μια κωμωδία που ονομαζόταν «Get 'Em Young». Όταν ο καπνός άρχισε να κατακλύζει το θέατρο, ξέσπασε πανικός. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Τι αποφάσισε για τη νέα χρονιά η Madonna;

Posted: 09 Jan 2012 02:32 AM PST

Τι αποφάσισε για τη νέα χρονιά η Madonna;

Η απόφαση που πήρε για το 2012 δεν έχει να κάνει με την ίδια αλλά με την φίλη της Demi Moore.

Η Madonna έχει αναλάβει να βοηθήσει την ηθοποιό να προετοιμαστεί για να είναι σε απόλυτη φόρμα ενόψει των Oscars τον ερχόμενο μήνα. Ο λόγος, ότι μετά το χωρισμό, η Moore έδειχνε να είναι αδύναμη και να έχει χάσει πολύ βάρος χάνοντας παράλληλα και το καλλίγραμμο σώμα της. Εντωμεταξύ, έχοντας πια επιστρέψει στη Νέα Υόρκη από τις διακοπές της η Madonna μαζί με τον σύντροφό της Brahim Zaibat και τα παιδιά της επισκέφθηκε όπως κάθε Κυριακή το κέντρο της Kabbalah.

Ποια επώνυμη «χτύπησε» tattoo το όνομα του συζύγου της;

Posted: 09 Jan 2012 08:17 AM PST

Ποια επώνυμη «χτύπησε» tattoo το όνομα του συζύγου της;

Η ίδια είναι χαμηλών τόνων αλλά όταν πρόκειται για την αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της, την «φωνάζει» με ένα tattoo.

 

Λίγοι άνθρωποι χτυπούν tattoos με το όνομα του αγαπημένου τους. Εκείνη όμως, σίγουρη για τα συναισθήματα και τα δικά της και του ανθρώπου με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, δεν δίστασε και έκανε το μεγάλο βήμα... τον έχει διαρκώς πάνω της! Ο λόγος για τη Μαρία Ιωάννου, η οποία έκανε tattoo, στο αριστερό της μπράτσο, το όνομα του άνδρα της, Τζώνυ Καλημέρη.

Με το μυαλό στον Κολοσσό

Posted: 09 Jan 2012 03:53 AM PST

Με το μυαλό στον Κολοσσό

Σε συνθήκες ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (11/01) κόντρα στον Κολοσσό, στο Βενετόκλειο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr

Η κρίση, τα λεφτά, οι άνδρες και η… απαξίωση κοσμικής κυρίας

Posted: 09 Jan 2012 07:27 AM PST

Η κρίση, τα λεφτά, οι άνδρες και η… απαξίωση κοσμικής κυρίας

Απογοητευμένη από την χώρα μας και τους... Έλληνες άνδρες που η κρίση τους έχει φέρει να είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση είναι... εξωτική κοσμική καλλονή.

Σύμφωνα με την ίδια και τις εξομολογήσεις της σε... κολλητές της φίλες, δεν είναι ικανοποιημένη από το οικονομικό επίπεδο των ανδρών και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της. Όμως συναντά εμπόδια, καθώς ο πρώην σύζυγός της, θέλει το παιδί του εδώ, κοντά του για να το βλέπει.

Ότι φάγαμε- τέλος. Δε θα το ξαναφάμε. Τώρα θα το κάψουμε.

Posted: 09 Jan 2012 05:41 AM PST

Ότι φάγαμε- τέλος. Δε θα το ξαναφάμε. Τώρα θα το κάψουμε.

Μ' αρέσουν πολύ τα περιοδικά που σε πλακώνουν στις συνταγές πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών, για να επανέλθουν μετά να σου δώσουν συμβουλές πώς να χάσεις τα κιλά που εκείνοι σε βοήθησαν να πάρεις.

(παιδιά να είστε καλά, δε θέλω άλλη βοήθεια! Κιλά, ξέρω να παίρνω και μόνη μου!). Κατά τη διάρκεια των εορτών, ξυπνάει ο Καρκίνος και ο Ταύρος μέσα μας, κι αρχίζουμε να μαγειρεύουμε και να δοκιμάζουμε γλυκά και φαγητά.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Διαφημίσεις που μας έμειναν το 2011

Posted: 09 Jan 2012 08:42 AM PST

Διαφημίσεις που μας έμειναν το 2011

Η διαφήμιση είναι η πιο σύγχρονη μορφή τέχνης, λένε οι άνθρωποι που την υπηρετούν.

Η διαφήμιση έχει ως σκοπό να μείνει στον καταναλωτή, να δημιουργήσει αυτό που λέμε «ατάκα» και ασυναίσθητα έστω και για λίγο καιρό να χρησιμοποιείται από παρέες και σύνολα ατόμων στην καθημερινότητά τους. Είχαμε άραγε τέτοιες διαφημίσεις τη χρονιά που πέρασε; Στην εκπομπή «Ελένη» ετοίμασαν ένα βίντεο με τις διαφημίσεις που άφησαν εποχή το 2011. Δείτε το

Επίσημη πρεμιέρα για τη «Νοσταλγό»

Posted: 09 Jan 2012 08:32 AM PST

Επίσημη πρεμιέρα για τη «Νοσταλγό»

Ο ερωτισμός και τα πρώτα νεανικά σκιρτήματα γραμμένα από την πένα του λογοτέχνη, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ανεβαίνουν στο Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση».

Η «Νοσταλγός», το Λιαλιώ, ένα νεαρό κορίτσι παντρεμένο με έναν άντρα συνομήλικο του πατέρα της, είναι ένα από τα διασημότερα διηγήματα του Παπαδιαμάντη. Φέτος, 100 χρόνια μετά τον θάνατό του, ανεβαίνει με τη ματιά του κινηματογραφικού σκηνοθέτη, Δήμου Αβδελιώδη στη σκηνή της «Ελεύθερης Έκφρασης». Πρωταγωνιστούν η Μαίρη Ιγγλέση, ο Γιάννης Τσιώμου και η Τζένη Οικονόμου.

Mitch Winehouse: Προετοιμάζει συναυλία στη μνήμη της Amy

Posted: 09 Jan 2012 02:28 AM PST

Mitch Winehouse: Προετοιμάζει συναυλία στη μνήμη της Amy

Η συναυλία πιθανότατα θα γίνει μέσα στον Ιούλιο κοντά στη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο της Amy Winehouse.

Ο πατέρας της ετοιμάζεται πυρετωδώς και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο... τραπέζι. Μεταξύ τους οι Lily Allen, Florence Welch και άλλοι Βρετανοί και Αμερικανοί τραγουδιστές. Φυσικά το παρών θα δώσει και ο Mark Ronson με τον οποίο η Amy ήταν πολύ φίλη. Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στο ίδρυμα Amy Winehouse. Παράλληλα, ο Mitch Winehouse συζητά με τους υπεύθυνους της περιοχής του Κάμντεν όπου έμενε η κόρη του για την ανέγερση ενός αγάλματος στη μνήμη της.

Backstage στο live του «Dancing on ice»

Posted: 09 Jan 2012 08:29 AM PST

Backstage στο live του «Dancing on ice»

Το «Dancing on ice» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και πλέον οι διαγωνιζόμενοι είναι τρεις.

Αν και όσο πλησιάζουμε στον τελικό, οι συμμετέχοντες στεναχωριούνται που αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο, ζουν την κάθε στιγμή και «συλλέγουν» εμπειρίες. Έτσι και στο τελευταίο, για τον Γιώργο Χειμωνέτο, live, όπου δεν έλειπαν οι πλάκες και τα αστεία περιστατικά, όχι μόνο τον αέρα του σόου αλλά και στα παρασκήνια.

Γιώργος Βάλαρης: «Μόνο δυσκολίες αντιμετώπισα»

Posted: 09 Jan 2012 07:35 AM PST

Γιώργος Βάλαρης: «Μόνο δυσκολίες αντιμετώπισα»

Αντιμετώπισε δυσκολίες στην πορεία του ο Γιώργος Βάλαρης;

«Μόνο δυσκολίες αντιμετώπισα, πολλή καχυποψία και έντονο πόλεμο, γιατί δεν ανήκα ποτέ σε καμιά ομάδα, ούτε υπήρξα αυλικός και τσιράκι κανενός και δεν θαύμαζα ποτέ κανέναν Έλληνα καλλιτέχνη, όχι φυσικά από σνομπισμό. Ήθελα πάντα να χαράξω τον δικό μου δρόμο παρακολουθώντας θέατρο και σπουδάζοντας στο εξωτερικό σενάριο και σκηνοθεσία. Χαίρομαι που συνάντησα αυτούς τους ελάχιστους ανθρώπους που με πίστεψαν και τους ευχαριστώ από καρδιάς, όπως ο Νίκος Κούρκουλος, η Τάνια Καψάλη, η Άννα Αδριανού και, τέλος, ο Δημήτρης Μαροσούλης, ο παραγωγός μου στο θέατρο, που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να ανεβάσω μια μεγάλη παραγωγή με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά, τους «Απελπισμένους», και φέτος «Το μήλο» με τη Δραγούμη και τον Τσαλταμπάση, και έπεται συνέχεια. Χαίρομαι που φέτος για πρώτη φορά αρχίζει να ξεχωρίζει το όνομά μου μέσα από επιτυχημένες δουλειές, για τις οποίες έχω καταθέσει όλη την ενέργειά μου και το ταλέντο μου» τόνισε ο Γιώργος Βάλαρης σε καθημερινή εφημερίδα.

Οι αγανακτισμένοι της Wall Street στους «Νέους Φάκελους»

Posted: 09 Jan 2012 08:13 AM PST

Οι αγανακτισμένοι της Wall Street στους «Νέους Φάκελους»

Απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ, οι "Νέοι Φάκελοι" ταξιδεύουν στην Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ για να συναντήσουν τους αγανακτισμένους του Λονδίνου και της Wall Street.

Ο Αλέξης Παπαχελάς αναζητά απαντήσεις στο ερώτημα γιατί για πρώτη φορά Βρετανοί και Αμερικανοί πολίτες, εμπνευσμένοι από τους αγανακτισμένους στις πλατείες της Ευρώπης – όχι μόνο διαδηλώνουν – αλλά καταλαμβάνουν πλατείες, πανεπιστήμια και εκκλησίες ζητώντας να αλλάξει ό,τι μπορεί να αλλάξει: η ανισότητα μεταξύ των ισχυρών παραγόντων της οικονομικής ζωής και των απλών πολιτών, οι στενές σχέσεις των τραπεζιτών με τους πολιτικούς αλλά και ολόκληρο το οικονομικό και πολιτικό οικοδόμημα που οδήγησε στην παγκόσμια κρίση και στο οριστικό τέλος του αμερικανικού ονείρου. Η Ελένη Βαρβιτσιώτη ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και συναντά τους ανθρώπους πίσω από το κίνημα. ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ αναζητούν την ιστορία για το πώς ξεκίνησε μία πρωτόγνωρη για τις ΗΠΑ κίνηση αλλά και τα πρόσωπα πίσω από το σύνθημα «είμαστε το 99%» σε αντίθεση με το 1% των οικονομικά πανίσχυρων της Wall Street.

Ζήτησε συγγνώμη για την «αφλογιστία» ο Τότι με… μπλουζάκι

Posted: 09 Jan 2012 03:24 AM PST

Ζήτησε συγγνώμη για την «αφλογιστία» ο Τότι με… μπλουζάκι

Το μπλουζάκι που φορούσε ο Φραντσέσκο Τότι στον αγώνα με την Κιέβο έκλεψε την παράσταση.

Ακόμα και από τον ίδιο τον αρχηγό της Ρόμα και το γεγονός πως είχε να σκοράρει από τις... 22 Μαΐου 2011. Ο Τότι σκόραρε δυο γκολ στο ματς και πανηγύρισε αποκαλύπτοντας ένα μπλουζάκι που έγραφε πάνω: «Συγχωρήστε την καθυστέρηση». «Ήταν μία απελευθέρωση, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα στα γκολ. Ήθελα να ξεκινήσω καλά τη νέα χρονιά, ήταν μία ημέρα που περίμενα εδώ και πολύ καιρό, είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που νικήσαμε με δικά μου γκολ» δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο «Καπιτάνο».

Αγάπησε το σώμα σου ξανά

Posted: 09 Jan 2012 08:00 AM PST

Αγάπησε το σώμα σου ξανά

Ξεκίνα σήμερα μία διαφορετική σχέση με το σώμα σου και αγάπησε και πάλι τον εαυτό σου με Kellogg's Special K!

Το αγάπησες, το μίσησες, το είδες να αλλάζει, το έφερες στα όριά του, το εγκατέλειψες... Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας μία διαφορετική σχέση με το σώμα σου; Τα δημητριακά Kellogg's Special K αγαπούν τις γυναίκες και έχουν στόχο να τις παροτρύνουν να αγαπήσουν και οι ίδιες τον εαυτό τους και να "ακούσουν" το σώμα τους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του!

Πλούσια σε τουλάχιστον 7 βιταμίνες, τα Kellogg's Special K αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς ένα μπολ συμβάλλει σημαντικά στις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες B1 (θειαμίνη), B2 (ριβοφλαβίνη), Β3 (νιασίνη), B6, B12, φυλλικό οξύ. Επιπλέον, αποτελούν πηγή σιδήρου και βιταμίνης C που συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.

Ένα μπολ Kellogg's Special K σε 7 υπέροχες διαφορετικές γεύσεις (Special K Classic, Special K Red Fruits, Special K Dark Chocolate, Special K Milk Chocolate, Special K Bliss, Special K Stracciatella, Special K Hazelnut & Almond) μπορεί να σε βοηθήσει να φροντίζεις το σώμα σου κάθε μέρα!

Επιπλέον, στο site myspecialk.com.gr μπορείς να δημιουργήσεις ένα online εξατομικευμένο πρόγραμμα καθημερινής διατροφής εντελώς δωρεάν που θα καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σου και προτιμήσεις μέσα από πλήθος γευμάτων που έχουν εγκριθεί από αναγνωρισμένους διατροφολόγους. Έτσι, μπορείς να έχεις ένα διατροφικό ημερολόγιο στην οθόνη του υπολογιστή σου και να έχεις πρόσβαση σε αυτό κάθε ώρα της ημέρας, όσες φορές εσύ θέλεις!

Επιπλέον, μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα άσκησης, να υπολογίσεις το Δείκτη Μάζας Σώματος αλλά και την απώλεια βάρους και πόντων, να πάρεις συμβουλές από Έλληνες ειδικούς και να μοιραστείς την εμπειρία σου ακόμα και μέσω του iPhone σου!

Τα δημητριακά Kellogg's Special K είναι ο πιο πιστός σου σύμμαχος στην προσπάθεια να αγαπήσεις και πάλι τον εαυτό σου!

«Creative Photography and Fine Print»

Posted: 09 Jan 2012 07:41 AM PST

«Creative Photography and Fine Print»

Το κορυφαίο Workshop Φωτογραφίας από τον Anders Petersen έρχεται στο NewSchool.AthensPhotography.

Tο NewSchool.AthensPhotography φιλοδοξεί να κάνει την Αθήνα διεθνή εκπαιδευτικό προορισμό για τη φωτογραφία, κάνοντας μια νέα αρχή αντίθετα στο ρεύμα.

Σε αποκλειστική συνεργασία με το πολυβραβευμένο και πρωτοπόρο Σουηδικό Berghs School of Communication (www.berghs.se) και το Νορβηγικό Bilder Nordic School of Photography (www.bildernordic.no), o νέος Αθηναϊκός εκπαιδευτικός φορέας, το NewSchool.AthensPhotography,
καινοτομεί στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέσω ταχύρρυθμων πρακτικών, διεθνούς απήχησης εργαστηρίων (workshops), σεμιναρίων αλλά και εξαμηνιαίους κύκλους μαθημάτων.

Από τις 31 Ιανουαρίου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2012, το NewSchool.AthensPhotography θα φιλοξενήσει τον εμβληματικό βιωματικό φωτογράφο Anders Petersen που θα συνοδεύεται από την Eva-Teres Gollin, εξειδικευμένη στην ψηφιακή επεξεργασία και εκτύπωση εικόνας. Μαζί θα διδάξουν νέες πρακτικές φωτογραφίας σε ξένους αλλά και Έλληνες φωτογράφους για 10 συνεχόμενες ημέρες. Το Master Workshop θα γίνει στις εγκαταστάσεις του NewSchool.AthensPhotography, στην περιοχή του Μεταξουργείου, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, όπου και θα φιλοξενηθούν οι, κατά πλειονότητα, ξένοι συμμετέχοντες.

Σχετικά με τη μαθησιακή εμπειρία στην Αθήνα, ο Anders Petersen (www.anderspetersen.se) δηλώνει:

«Πιστεύω πως εάν είσαι σε μια ξένη πόλη και δεν επικεντρωθείς μόνο στο φολκλόρ και το εξωτικό στοιχείο, τότε θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να δεις τον εαυτό σου με διαφορετικό τρόπο και να ωριμάσεις ταχύτερα ως φωτογράφος. Η φωτογραφία δεν έχει να κάνει με τη φωτογραφία στην πραγματικότητα. Έχει να κάνει με το ποιος στέκεται πίσω από την κάμερα, με την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο του, ανεξάρτητα από το φωτογραφικό αντικείμενο. Το ζητούμενο στο workshop είναι να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά μεταξύ τους, αλλά και στον εαυτό τους, μέσω εξατομικευμένων ασκήσεων και αλληλοκριτικής της δουλειάς τους»

Την δεύτερη εβδομάδα οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν προεραιτικά στην ψηφιακή επεξεργασία των φωτογραφιών τους στο σύγχρονο Mac lab του ΝewSchool.AthensPhotography υπό την καθοδήγηση της Εva-Terez Gollin
(http://e-t.se).

Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με έκθεση των έργων των συμμετεχόντων σε γκαλερί του Μεταξουργείου.

Το Μaster Workshop είναι ανοιχτό σε Έλληνες και ξένους φωτογράφους με βασικές γνώσεις φωτογραφίας και Photoshop.

Με αφορμή το φιλόδοξο αυτό ξεκίνημα, το NewSchool.AthensPhotography προκηρύσσει υποτροφία για συμμετοχή στο πρώτο του Μaster Workshop δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο νέα/νέο φωτογράφο να ανοίξει περαιτέρω τους δημιουργικούς της/του ορίζοντες. Η απονομή της υποτροφίας θα γίνει από επιτροπή, απαρτιζόμενη από εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο της Τέχνης, της φωτογραφίας και του πολιτισμού, και πιο συγκεκριμένα τους Anders Petersen, Ρεβέκκα Καμχή, Νικάνδρη Κουκουλιώτη, Πάνο Κοκκινιά και τον Γιάννη Κόντο. Η αίτηση συμμετοχής αλλά και υποτροφίας για το workshop βρίσκεται στο www.newschoolathens.org.

Σχετικά με το πρωτοπόρο αυτό εγχείρημα, ο εμπνευστής του NewSchool.AthensPhotography, Ίων Τσάκωνας, δηλώνει:

«Ξεκινάμε το διασυνοριακό αυτό εγχείρημα για να εκθέσει την Αθήνα σε θετικές διεθνείς επιδράσεις, να γίνει μια ζύμωση μεταξύ φωτογράφων, να τροφοδοτηθεί ένας δυναμικός ειλικρινής διάλογος σε ίση βάση με τα παγκόσμια καλλιτεχνικά ρεύματα και τάσεις. Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ένα διεθνή θετικό πυρήνα πολιτιστικής εκπαίδευσης και να προσελκύσουμε στη χώρα μας, δασκάλους και μαθητές, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες με στόχο την δημιουργική ανταλλαγή εμπειριών με φόντο μια διαρκώς μεταβαλλόμενη Ελλάδα.»


Μυλλέρου 22 ,Μεταξουργείο – 10436 Αθήνα
www.newschoolathens.org

Η «είσοδος» της Μαίρης Συνατσάκη στο «Πρωινό mou» και οι ροζ ανταύγειες της

Posted: 09 Jan 2012 07:40 AM PST

Η «είσοδος» της Μαίρης Συνατσάκη στο «Πρωινό mou» και οι ροζ ανταύγειες της

Από σήμερα η Μαίρη Συνατσάκη θα ανήκει επίσημα στην παρέα της εκπομπής «Πρωινό mou».

Η όμορφη...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Δίαιτα για φίδια

Posted: 09 Jan 2012 07:30 AM PST

Δίαιτα για φίδια

Η Betty κάνει διατροφή.

Εάν ταλαιπωρήστε με δίαιτες, διατροφές και πολύ γυμναστική προκειμένου να μπείτε στο αγαπημένο σας τζιν και να χωρέσετε στο μικροσκοπικό μαύρο σας φόρεμα, να ξέρετε πως δεν είστε η μόνη.

Η Betty μπορεί να μην έχει φορέματα και τζιν, αλλά αναγκάστηκε και αυτή να κόψει πολλές κακές διατροφικές συνήθειες και να προσαρμόσει το πρόγραμμά της σε ένα πιο λιτό μενού.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω πύθωνας που ζει σε ζωολογικό πάρκο της Αυστραλίας ζυγίστηκε από τους υπεύθυνους του κήπου και βρέθηκε υπέρβαρη. Έχοντας φτάσει αισίως τα 250 kg, η γλυκύτατη Betty έκοψε τις δέκα κατσίκες το χρόνο έτσι ώστε να μη χρειάζονται έξι άνθρωποι για να την κουβαλάνε.

Ακόμα και τα φίδια μπαίνουν σε δίαιτα όταν χρειαστεί, μπείτε σε πρόγραμμα για να μην καταλήξετε να ζυγίζετε σαν τη Betty!

Lindsay Lohan: Στα πόσα τατουάζ θα σταματήσει;

Posted: 09 Jan 2012 07:20 AM PST

Lindsay Lohan: Στα πόσα τατουάζ θα σταματήσει;

Τα ατελείωτα τατουάζ του πιο άτακτου κοριτσιού.

Η Lindsay Lohan μπορεί να προκαλεί το ένα πρόβλημα μετά το άλλο στον εαυτό της, αλλά δείχνει να βαδίζει στα χνάρια της έτερης πρώην περιθωριακής star, Angelina Jolie.

Μετά το σκάνδαλο περί ομοφυλοφιλικών σχέσεων, ανάρμοστης συμπεριφοράς και κλοπής, η διάσημη ηθοποιός περνάει το χρόνο της διακοσμώντας το κορμί της με αμέτρητα τατουάζ που αφορούν στίχους τραγουδιών, ατάκες διασήμων και μικρά σύμβολα, μοιάζοντας όλο και πιο πολύ σε αυτοκαταστροφικό κορίτσι που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή με κάθε τρόπο.

Έτσι, η 25χρονη celebrity φωτογράφισε το καινούργιο της τατουάζ στον αριστερό της καρπό που γράφει στα αγγλικά, «ζήσε χωρίς τύψεις», συμπληρώνοντας εκείνο που έχει στα πλευρά της από τραγούδι του Billy Joel και τα λόγια της Marilyn Monroe στο δεξί της χέρι τα οποία και έγραψε όταν χώρισε από τη Samantha Ronson.

Μάλλον η άτακτη δεσποινίδα προσπαθεί να μας πει κάτι, ή ίσως να θέλει να πείσει τον ίδιο της τον εαυτό πως μια και κάνει έξαλλη ζωή, τουλάχιστον να το απολαμβάνει.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές