Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η πουδρέ πλευρά της θηλυκότητας

Posted: 02 Jan 2012 08:40 AM PST

Η πουδρέ πλευρά της θηλυκότητας

Επιλέξτε το Chanel N°19 Poudré για να αναδείξετε την πιο τρυφερή πλευρά σας.

To Chanel N°19 Poudré Eau de Parfum είναι το πιο όμορφο αρωματικό ταξίδι που μπορείτε να κάνετε. Αν έχετε φορέσει στο παρελθόν το N°19 και σας άρεσε, τότε αυτό το νέο άρωμα με τις αναφορές του στο N°19 και την πουδρέ αίσθηση απλά θα το λατρέψετε.

Το N°19 ήταν το τελευταίο άρωμα που είχε δημιουργήσει ο οίκος πριν το θάνατο της Coco, και ο αριθμός 19 επιλέχθηκε γιατί ήταν ο αγαπημένος της αριθμός, αφού είναι η ημέρα των γενεθλίων της.

Η πουδρέ θηλυκότητα που προστέθηκε στο κλασικό άρωμα, χωρίς να αλλοιώνει τον χαρακτήρα του, συναντά τις ίριδες -iris pallida-, που καλλιεργήθηκαν ειδικά για το Chanel N°19 Poudré.

Όλες οι φωτογραφίες από το ξεφάντωμα του Άστον Κούτσερ στα μπουζούκια

Posted: 02 Jan 2012 08:20 AM PST

Όλες οι φωτογραφίες από το ξεφάντωμα του Άστον Κούτσερ στα μπουζούκια

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Άστον Κούτσερ και... ξεφάντωσε στα μπουζούκια.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr

Το γραμμόφωνο του 2012

Posted: 02 Jan 2012 08:00 AM PST

Το γραμμόφωνο του 2012

Η Apple παίρνει το κλασικό γραμμόφωνο και το επαναπροσδιορίζει για τις ανάγκες του ανθρώπου του 21ου αιώνα.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Matt Richmond ξέρει να αναγνωρίζει την εγγενή αξία της οπτικής και ουσιαστικής αυθεντικότητας και αποφάσισε να μεταφέρει αυτή την ευαισθησία και τον ρομαντισμό σε έναν ακουστικό ενισχυτή που δεν μπορεί να ξεπεραστεί σε όρους απλότητας και κομψότητας.

Το iVictrola βγάζει νοκ-άουτ οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό βοηθητικό με τον απλό συνδυασμό ενός σκαλιστού κομματιού από ξύλο καρυδιάς, που χρησιμεύει ως βάση για iPhone, με τις ικανότητες ενός γραμμόφωνου Magnavox που έχει έρθει από άλλον αιώνα. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά μοναδική βάση για iPhone και iPod η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα ως ηχείο, βγάζοντας έναν υψηλής ποιότητας ήχο που γεμίζει το δωμάτιο και φέρνει μαζί του ίχνη από το παρελθόν.

Σε μια εποχή όπου η τελευταία μόδα είναι τα vintage αξεσουάρ για gadgets τελευταίας τεχνολογίας, το iVictrola αποτελεί το απόλυτο αντικείμενο-φετίχ, τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και για διακοσμητικούς.

Θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην αγορά και θα κοστίζει γύρω στα 400 δολάρια. Διόλου ευκαταφρόνητη τιμή για gadget, αν όμως σας περισσεύουν και έχετε ψύχωση με αυτού του είδους τις συσκευές, είναι σίγουρα ένα υπέροχο δώρο για να κάνετε στον εαυτό σας.

Η ελληνική TV εύχεται καλή χρονιά και προκαλεί σύγχυση (μέρος 2ο και τελευταίο)

Posted: 02 Jan 2012 07:40 AM PST

Η ελληνική TV εύχεται καλή χρονιά και προκαλεί σύγχυση (μέρος 2ο και τελευταίο)

*Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας υπογράμμισε με δηλώσεις του, πως οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να χτυπάμε την νέα κυβέρνηση και το έργο της.

*Εμείς την χτυπάμε; Αυτή μας έχει σακατέψει. Μαύρους μας έχει κάνει, απ το πολύ χτύπημα!

Πάριος πρέπει να αποκάλεσε ίσα με 178 φορές την Έλενα Κατρίτση, «καρδιά μου» στην συνέντευξη που της παραχώρησε.

*Για τραγουδιστής του έρωτα, περιορισμένος γλωσσικά μου κάνει.

*Χάθηκε το «φως μου», «μάτια μου», «ψυχή μου», «θησαυρέ μου»;

*Είδα και τον αξιοθαύμαστο και αντάξιο του σχήματος του, Αναστάσιο της Αλβανίας της, να στην Κρατική, να μιλάει για τα Βαλκάνια, την αγάπη του στην Αλβανία του, την πενία της Ελλάδας και να δείχνει πως γίνονται έργα για όλους, τα λόγια αρκεί να υπάρχει αγάπη.

*Πανεπιστήμιο, νοσοκομεία, τεχνικές σχολές, σχολειά ελληνικών και αλβανικών. Όχι από λεφτά. Από αγάπη!

*Είχε μια κοπέλα πιανίστρια κάποια στιγμή στιγμή και έλεγε πως την ξέρει από παιδάκι, όταν ο πατέρας της, βιολιστής, είχε υποχρεωθεί σε βαριά χειρωνακτική εργασία για να καταστραφούν τα χέρια του!

*Το κορίτσι κοίταζε τον Αναστάσιο σαν άγγελο.

*«Είναι το καλύτερο Πανεπιστήμιο στην Αλβανία» είπε μια άλλη φοιτήτρια, «αλλά και μόνο που είναι υπό την επίβλεψη του Αναστάσιου μου αρκεί».

*Ένας άνθρωπος να αλλάζει ζωές! Να ανακουφίζει πληγές! Να ξέρει προσωπικά κάθε ιστορία και κάθε όνομα, να έχει σχέση.

*Ακουμπάει σε καρδιές αυτός ο ιερέας. Κόβει στεναγμούς και τους κάνει βάλσαμο!

*Πως το έπαθε και η κρατική και έκανε εκπομπή και συνέντευξη αντάξια του κοινωνικού της ρόλου και της αποστολής της.

*«Οφείλει να θυμάται η εκκλησία μας, πως αν έχει πόρους τους χρωστάει στην αγάπη του λαού» είπε, πράα και ταπεινά, στο αν πρέπει η ελληνική Εκκλησία να βοηθήσει τους Έλληνες που ζουν την φτώχεια.

*Κατά τα άλλα έμαθα από το Star, πως ο Κανάκης πήγε με τον Λάτσιο, τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινου στο Ρουβά αλλά και πως γλέντησαν οι νέοι στην Αράχοβα, στα Καλάβρυτα αλλά και στην Ελάτη! Τα δυο πρώτα τα περίμενα. Η Ελάτη είναι που με ξάφνιασε ως προορισμός του ρεπόρτερ δείχνοντας πως ακόμα βασιλεύει η φαντασία στη δημοσιογραφία του lifestyle!

*Κενό έχει μείνει στην ενημέρωση μου! Το κάψανε στο Περτούλι ή μπα; Ψόφια πράγματα φέτος;

Για να διαβάσετε το πρώτο μέρος πατήστε εδώ

Γέννησε η Beyonce;

Posted: 02 Jan 2012 07:20 AM PST

Γέννησε η Beyonce;

Φήμες κυκλοφορούν πως έχει έρθει στον κόσμο το πιο περιζήτητο μωρό του 2012.

 

Πληροφορίες θέλουν την Beyonce Knowles να έχει φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Το όνομα αυτής μάλιστα θα είναι Tiana-May Carter.

Εδώ και δυο μέρες φαίνεται πως η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει μπει στο νοσοκομείο St. Luke's Roosevelt Hospital της Νέας Υόρκης και λέγεται πως έχει ήδη γεννήσει, αν και επίσημα δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Η Beyonce παντρεύτηκε τον ράπερ Shawn Carter, γνωστό και ως Jay-Z, τον Απρίλιο του 2008. Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο του 2011 στα MTV Video Music Awards και αυτό θα είναι το πρώτο της παιδί.

Κάντε σεξ με συνταγή γιατρού

Posted: 02 Jan 2012 07:00 AM PST

Κάντε σεξ με συνταγή γιατρού

Μια σειρά από δεκάδες έρευνες που έγιναν τα τελευταία χρόνια απέδειξαν πως κάνοντας συχνά σεξ ο οργανισμός μας έχει μόνο οφέλη. Χάνουμε πιο εύκολα βάρος και αυξάνουμε τον ρυθμό του μεταβολισμού μας, ρίχνουμε τα ποσοστά πίεσης, μειώνουμε σημαντικά τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη, δυναμώνουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και, ως αποτέλεσμα, έχουμε μια πολύ πιο υγιεινή ζωή.

Έλλη Κοκκίνου: «Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν»

Posted: 02 Jan 2012 06:24 AM PST

Έλλη Κοκκίνου: «Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν»

«Εμπιστοσύνη 100% δεν έχω σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό! Πλέον είμαι σε μια ηλικία που έχει φύγει ο ρομαντισμός, εκείνο το ροζ συννεφάκι το «για πάντα». Μπορεί να λατρεύεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά να κοιταχτείς στα μάτια με έναν άγνωστο και να φας «κεραμίδα» και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πολεμήσεις...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Δέσποινα Βανδή: Tι λέει για τους χωρισμούς Μενεγάκη – Κοκκίνου;

Posted: 02 Jan 2012 06:00 AM PST

Δέσποινα Βανδή: Tι λέει για τους χωρισμούς Μενεγάκη - Κοκκίνου;

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται ως De.Va. Queen για να υποδεχτεί το νέο έτος και δε διστάζει να δηλώσει πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντέμη. Η συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλου πάει πολύ καλά και η ευαισθητοποίησή της με το "Χαμόγελο του Παιδιού" απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αγάπη και στο φλερτ μέσα στην καθημερινότητά της: "Το φλερτ είναι κάτι που δεν πρέπει να πάψει να υπάρχει ποτέ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Είναι σημαντικό να συνεχίζει να διεκδικεί ο ένας τον άλλον. Το δεδομένο σε είναι αυτό που σκοτώνει έναν έρωτα, όσο κι ένα γάμο", δηλώνει η τραγουδίστρια ενώ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν μυστικά για μια υγιή και δυνατή σχέση. "Αν ήξερα ποια είναι τα μυστικά θα είχα εκδώσει βιβλίο για να βοηθήσω οικογένειας!"

Αρκετές φίλες της πήραν διαζύγιο το τελευταίο διάστημα, όπως η Έλλη Κοκκίνου και η Ελένη Μενεγάκη. Την αγχώνει αυτό το πράγμα; "Όλα είναι μέσα στη ζωή! Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ ότι ένα τέλος το διαδέχεται μία καινούρια αρχή" Το γεγονός ότι έχει λίγους αλλά καλούς φίλους τη βοήθησε να μην χρειαστεί ψυχανάλυση: "Το μυστικό μου είναι ότι έχω καλούς φίλους δίπλα μου και έτσι δεν κρατάω ποτέ μέσα μου όσα με απασχολούν".

Άλλωστε η ψυχοθεραπεία της είναι η μαγειρική! "Αν δεν μαγειρέψω, θα με φάνε", λέει η τραγουδίστρια  "Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί είναι αγχολυτική αυτή η διαδικασία για μένα", συνεχίζει σε μια περίοδο που τα επαγγελματικά της αλλά και τα προσωπικά της είναι σε ήρεμη και δημιουργική κατάσταση. Τέλος δεν αφήνει ασχολίαστο και το πόσο δουλεύει και δίνει ενέργεια σε άλλα πράγματα εκτός από το ρόλο της μητέρας και της συζύγου. "Το να δουλεύω το θεωρώ ευτυχία γιατί έτσι ισορροπεί καλύτερα και λειτουργεί πιο ήρεμα σε όλους τους τομείς της ζωής μου" λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις 8 νικήτριες των Κορρές Colour Kit από το διαγωνισμό του Queen.gr

Posted: 02 Jan 2012 05:45 AM PST

Δείτε τις 8 νικήτριες των Κορρές Colour Kit από το διαγωνισμό του Queen.gr

Το Queen.gr εξασφάλισε για εσάς 8 Κορρές Colour Kit, για εντυπωσιακό, επαγγελματικό make-up look.

Η ΚΟΡΡΕΣ επέλεξε οκτώ από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις μακιγιάζ υπό την επίβλεψη professional make-up artist και έκλεισε την κάθε μία σε ένα ξεχωριστό σετ με τις απαραίτητες χρωματικές επιλογές.

Το concept σε κάθε Κορρές Colour Kit είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ και τα επιμέρους προϊόντα που χρειάζονται για να δημιουργηθεί. Στο κάθε kit θα βρείτε τη φωτογραφία της πρότασης, που προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και στις λιγότερο έμπειρες να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό, επαγγελματικό make-up look.

Οι νικήτριες που κέρδισαν ένα από τα 8 Κορρές Colour Kit: Coral Lovers, Winter Nude, Naked Bronze, Khaki Lovers, Smokey Eyes, All Time Classic, Silver Glow και Extraordinary Red, είναι οι:

1. ΑΛΙΚΗ ΣΟΥΛΙΔΟΥ
2. ΜΑΡΩ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ
3. ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΤΡΑΤΙΟΤΟΥ
4. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ
5. ΔΑΦΝΗ ΚΛΕΙΤΣΑ
6. ΑΛΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
7. ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
8. ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΓΕΝΑ

Οι νικήτριες έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και με mail και θα παραλάβουν το δώρο τους μετά από συνεννόηση με το Queen.gr.

Σούπερ τρόφιμα για σούπερ ενέργεια

Posted: 02 Jan 2012 05:40 AM PST

Σούπερ τρόφιμα για σούπερ ενέργεια

Αν νιώθετε αδύναμοι και τα αποθέματα ενέργειάς σας να έχουν πέσει αισθητά, στοκάρετε τα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο με τα ακόλουθα τρόφιμα: Τσάι από ginseng, μπανάνες, τυρί (σκληρά τυριά και όχι σε μεγάλες ποσότητες) και φράουλες. Ο οργανισμός σας θα ανακάμψει στο πι και φι.

10 τρόποι για να παραμείνετε fit μέσα στις γιορτές

Posted: 02 Jan 2012 04:20 AM PST

10 τρόποι για να παραμείνετε fit μέσα στις γιορτές

Αντιμετωπίστε τα μελομακάρονα, τις βασιλόπιτες και τα χοιρινά ρολά όπως τους αξίζει.

Μια εβδομάδα γιορτών έχει μείνει ακόμα και σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη πάει σε τόσα τραπέζια που το στομάχι σας είναι ένα βήμα πριν σας στείλει εξώδικο.

Επειδή όμως τα τραπέζια προβλέπεται συνεχιστούν για κάμποσες μέρες ακόμα, καλό είναι να έχετε υπόψη σας μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να μην παρασυρθείτε (κι άλλο) από τα πλούσια μενού και τα γλυκά που δεν σταματούν να έρχονται και να αρχίσετε να προσέχετε τη σιλουέτα σας, για να μην κοιταχτείτε στον καθρέφτη μετά το τέλος των γιορτών και αποφασίσετε να τον πετάξετε από το μπαλκόνι.

Ακολουθήστε όσο πιο πιστά μπορείτε τις παρακάτω συμβουλές fitness και περάστε καλά χωρίς να κάνετε το σώμα σας να υποφέρει.

  • Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό, το ότι έχουμε γιορτές δεν σημαίνει πως πρέπει να σας πιάσει κατοχικό σύνδρομο
  • Κουβαλάτε πάντα στη τσάντα σας σνακ με χαμηλές θερμίδες για να μετριάζετε την όρεξή σας με υγιεινό τρόπο
  • Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ, καθώς οι θερμίδες που μπορείτε να πάρετε από τα ποτά είναι πάρα πολλές και ούτε καν θα το καταλάβετε
  • Πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε
  • Ξεκλέψτε χρόνο για να γυμναστείτε, ακόμα και 20 λεπτά τρέξιμο μέσα στη μέρα ή ένας μεγάλος περίπατος με ζωηρό περπάτημα θα κάνει τη διαφορά
  • Μην πάτε πεινασμένοι σε τραπέζια και εστιατόρια, φροντίστε πριν να έχετε τσιμπήσει μια μικρή σαλάτα ή να έχετε πιει αρκετό νερό ώστε να κόψετε την όρεξή σας
  • Πείτε ναι στη σαλάτα και φροντίστε να έχετε πάντα στο πιάτο σας μια αξιοπρεπή μερίδα λαχανικών
  • Όταν τρώτε σε εστιατόρια φροντίστε να επεκτείνετε τη ποικιλία των φαγητών σε σχέση με αυτά που διαλέγετε πάντα, αποφεύγοντας τις βαριές σάλτσες, τα τηγανιτά και το πολύ βούτυρο
  • Προτιμήστε τη μουστάρδα από τη μαγιονέζα, καθώς κάθε κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα περιέχει 100 θερμίδες, ενώ το αντίστοιχο μουστάρδας μόλις 3
  • Μετά το φαγητό μην ξαπλώσετε σε μια καρέκλα ή καναπέ αλλά σηκωθείτε και κάντε μια βόλτα για να κρατήσετε τον οργανισμό σας ενεργό και να μην αφήστε τις θερμίδες να «κάτσουν» στο σώμα σας, αλλά να τις κάψετε
  • Οι πιο πολυσυζητημένοι έρωτες του 2011!

    Posted: 02 Jan 2012 03:40 AM PST

    Οι πιο πολυσυζητημένοι έρωτες του 2011!

    Ο έρωτας χτύπησε και τη χρονιά που πέρασε την πόρτα των επωνύμων οι οποίοι τα έδωσαν όλα τον φτερωτό θεό. Γεννήθηκαν νέα ειδύλλια, πολλά από τα οποία δείχνουν να καταλήγουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

    Δείτε ποιοι επώνυμοι ερωτεύτηκαν μέσα στην προηγούμενη χρονιά και έζησαν την απόλυτη ευτυχία...

     

    Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

    Η ελληνική TV εύχεται καλή χρονιά και προκαλεί σύγχυση

    Posted: 02 Jan 2012 05:00 AM PST

    Η ελληνική TV εύχεται καλή χρονιά και προκαλεί σύγχυση

    Γιώργος Παπανδρέου, άνδρας της χρονιάς, σύμφωνα με Γερμανικό περιοδικό και τρίτος ήρωας της χρονιάς σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph.

    *Μεγαλεία ε; ε;

    *Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης, μετρώντας αντίστροφα στη πλατεία Κλαυθμώνος για να υποδεχτεί τον νέο χρόνο, έγραψε ιστορία ανακαλύπτοντας το μη χρόνο. «3, 2, 1, 0» μας είπε και ήρθε το 2012.

    *Το 0 ως 2012 σηματοδοτεί την πεποίθηση του πως ναι, οι Μάγιας είχαν δίκιο και το 2012 η καταστροφή έρχεται άρα και η ώρα 0;

    *Μήπως ταυτοχρόνως ο δήμαρχος εκτόξευε και πύραυλο για λογαριασμό του Κανάβεραλ και της NASA;

    *Με μηδενιστικές προοπτικές πάντως μπήκαμε στο νέο έτος.

    *«Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος μέσα στην ελευθερία του», είπε η λατρεμένη Έλενα Παπαρίζου. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος μέσα στην ελευθερία του, Αρβανιτάκη του, ίσως;

    *Μπαλατσινού και τα Χριστούγεννα στα ασημένια και τα λευκά της και την Πρωτοχρονιά, στα μαύρα της, υπόδειγμα στυλ και κομψότητας. Μακράν η πιο καλοντυμένη παρουσιάστρια της ελληνικής TV.

    *Είδα παραμονές και Σπύρο Παπαδόπουλο που τελείωσε λέει η εκπομπή και δε έφευγαν οι θαμώνες... E... συγγνώμη, οι καλεσμένοι εννοούσα, διότι τόσο κέφι είχαν κάνει που, που να πάνε;

    *Είδα και Τάσο Χαλκιά, που μια φορά τον θυμάμαι καλεσμένο στο Μπλα Μπλα, να έχει βγει και να μιλάει μόνο για την σχολή του, πολύ σοβαρός για οποιαδήποτε συζήτηση. Μόνο που δεν μας έβρισε.

    *Στον Παπαδόπουλο, χτύπαγε ένα παιδικό τριγωνάκι απ αυτά για τα κάλαντα, στο ρυθμό τσιφτετελιού, βλέποντας την Μάρα Δασμουρλή να σείεται και να λυγιέται...

    *... με ποιότητα πάντα!

    *Τλινγκ τλινγκ, το τρίγωνο!

    *Είδα όμως και τον Χρήστο Φερεντίνο ντυμένο Σπύρο Παπαδόπουλο! Έστρωσαν ένα μακρινάρι γιορτάστηκα τραπέζι, απ αυτά τα τηλεοπτικά που δεν κοιτιούνται αλλά συντρώγουν με τις κάμερες και το κάψανε το πελεκούδι με Onirama, λόγω συζύγου Σίσσυς.

    *Είχαν δε από ένα πιάτο τόσο φορτωμένο μπροστά τους, το όποιο δεν αγγίχτηκε μη χαλάσει και η γραμμή, που απ το ντεκόρ τους, σιτίζονταν οι μισοί άστεγοι του Δήμου Αθηναίων.
    *Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας πάντα!

    ... to be continue

    9 και 1 εμφανίσεις που μας έκαναν να ουρλιάξουμε από τρόμο το 2011

    Posted: 02 Jan 2012 04:00 AM PST

    9 και 1 εμφανίσεις που μας έκαναν να ουρλιάξουμε από τρόμο το 2011

    To 2011 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για το γυναικείο στυλ, αλλά μερικές κυρίες βάλθηκαν να αποδείξουν το αντίθετο.

    Τις προηγούμενες ημέρες γράψαμε για τις στυλάτες παρουσίες του 2011. Γυναίκες που φόρεσαν τα designer ρούχα τους και αναδείχθηκαν σε θεές του στυλ. Σήμερα επανερχόμαστε στο θέμα «στυλ του 2011» και σας δίνουμε τη λίστα με τις διάσημες κυρίες που έκαναν να αναφωνήσουμε «OMG», να κλείσουμε τα μάτια μας και να πούμε «Τόσο μεγάλο budget, τόσο ελάχιστο γούστο».

    Η Kesha πρώτη και καλύτερη φιγουράρει στη λίστα με δύο εμφανίσεις, αλλά το παλτό «φτερά πάπιας» σίγουρα θα μείνει σε όλους αξέχαστο, ιδιαίτερα σε αυτούς που φτερνίστηκαν εξαιτίας του. Η Nicki Minaj έκανε σχεδόν μόνο κακοντυμένες εμφανίσεις, έτσι δεν ξέραμε πια να διαλέξουμε, ενώ η Lady GaGa τζόγαρε στυλιστικά και μερικές φορές έχασε. Η Jessie J έγινε αποτυχημένα ο ουρανός με τα άστρα, ενώ η Julianna Margulies της Εντατικής κάνει μάλλον οικονομία και ντύνεται από τη μπουτίκ Ρούλα στο Μπουρνάζι. Η Vanessa του Gossip Girl και η Snooki του Jersey Shore είναι και φαίνονται δεύτερες, ενώ η Uma Therman έκανε απλά ένα λάθος, αλλά δεν της το συγχωρήσαμε ποτέ και τη βάλαμε στη λίστα με τις κακοντυμένες της χρονιάς.

    +1...
    Ειδική μνεία στη Δήμητρα Λιάνη που με την εμφάνιση στοιχειώνει τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες μας.

    Οριστικός χωρισμός για Katy Perry και Russell Brand

    Posted: 02 Jan 2012 03:00 AM PST

    Οριστικός χωρισμός για Katy Perry και Russell Brand

    Μετά από πολλές φήμες και άλλα τόσα σενάρια, το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε τελικά να χωρίσει τους δρόμους του.

    Με μια απρόσμενη κίνηση που ξάφνιασε πολύ κόσμο, όχι τόσο για το ίδιο το γεγονός όσο για τον τρόπο με τον οποίο έγινε, ο Russell Brand έστειλε την Παρασκευή που μας πέρασε τα χαρτιά του διαζυγίου στην μέχρι τώρα αγαπημένη του σύζυγο, Katy Perry.

    Η διαδικασία έγινε στο Los Angeles και η επίσημη ανακοίνωση του Brand ανέφερε «Δυστυχώς, η Katy κι εγώ βάζουμε ένα τέλος στον γάμο μας. Θα την λατρεύω για πάντα και ξέρω πως θα παραμείνουμε φίλοι». Το πραγματικό γεγονός, ωστόσο, είναι πως πηγές θέλουν την Katy Perry να μην είχε ιδέα σχετικά με αυτή τη κίνηση του Brand και αν μη τι άλλο, όλοι περίμεναν πως θα ήταν αυτή που θα έβαζε μπρος πρώτη το διαζύγιο.

    Εδώ και καιρό οι φήμες γύρω από τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού όλο και πλήθαιναν, με αποκορύφωμα τις γιορτές των Χριστουγέννων τις οποίες πέρασαν ξεχωριστά. Ο Russell έμεινε στο West End του Λονδίνου ενώ η Katy πέταξε στη Χαβάη μαζί με φίλους, ενώ και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι χωρίς να φοράνε τις βέρες τους.

    Ο λόγος διαζυγίου σύμφωνα με τα χαρτιά που κατέθεσε ο κωμικός ηθοποιός είναι «αδιάλλακτες διαφορές» και παρά το σοκ που μάλλον υπέστη η Katy όταν έλαβε τα έγγραφα, η αλήθεια είναι πως εδώ και πολύ καιρό το ζευγάρι δεν μπορούσε να βρει χρόνο για τη σχέση τους, εξαιτίας υπερβολικού φόρτου εργασίας που πολλές φορές τους έστελνε σε διαφορετικές ηπείρους. Πηγές, επίσης, θέλουν τον Brand να είχε τις χειρότερες σχέσεις με την Rihanna, η οποία είναι κολλητή φίλη της γυναίκας του.

    Από τη μέρα που το διαζύγιο έγινε γνωστό, Katy και Russell δεν έχουν κάνει καμία περαιτέρω δήλωση, ούτε καν status update σε κάποιο από τα social media που διατηρούν λογαριασμούς. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Brand να έχει επιστρέψει στο Λονδίνο και να διαμένει σε μία σουίτα του London's Savoy Hotel για 1000 λίρες τη βραδιά, ενώ η Perry βρίσκεται ακόμα στη Χαβάη και ετοιμάζεται να επισκεφτεί τα Barbados, όπου την έχει καλέσει η φίλη της Rihanna για να χαλαρώσει και να περάσουν καλά μαζί, μακριά από τα προβλήματα του διαζυγίου.

    Dancing on Ice: Aποχώρησε η Σάγια με τη ψήφο της Έλενας Παπαρίζου

    Posted: 02 Jan 2012 02:20 AM PST

    Dancing on Ice: Aποχώρησε η Σάγια με τη ψήφο της Έλενας Παπαρίζου

    Άλλο ένα live του σόου στον πάγο πέρασε στο χρονοντούλαπο και το μόνο που κρατάμε είναι το ζεστό φιλί του Πέτρου Κωστόπουλου στην Τζένη Μπαλατσινού και η καταπληκτική χορογραφία της Ιωάννας Πηλιχού.

    Το παιχνίδι προχωράει ακάθεκτο για τον τελικό και τα φαβορί είναι αυτά που σας λέγαμε απο το δεύτερο live. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού κάνουν έναν "περίπατο" με πολύ ωραίες χορογραφίες και με διάθεση που χαίρεσαι να της παρακολουθείς. Η Ιωάννα απέσπασε πολύ καλή επιδοση όπως και η Πηνελόπη απο την κριτική επιτροπή και πέρασαν έυκολα στην επόμενη φάση της τετράδας. Ο Γιώργος Χειμωνέτος αν και με πρησμένο μάτι έκανε φιλότιμη προσπάθεια και το κοινό τον κρατάει μέσα και είναι το φαβορί να κλείσει την τριάδα στο μεγάλο τελικό. Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Σάγια ήταν τα δυο πρόσωπα που πήγαν στην κονταρομαχία αποχώρησης και η τραγουδίστρια αποχώρησε με ψήφο της Έλενας Παπαρίζου που ήρθε μάλιστα σε πολύ δύσκολη θέση. Η κατάξανθη Σάγια αν και ήθελε πολύ να συνεχίσει δεν τα κατάφερε με βάση την απόδοσή της. Αυτό επίσης που κρατάμε μέσα απο το σχεδόν 2.5 ώρες σόου είναι το θερμό κοινό στο πλατό που υποστήριξε τον Γιώργο Χειμωνέτο αλλά και τον Κώστα Φραγκολιά. Όσον αφορά στην ψήφο του κοινού;

    1. Ιωάννα Πηλιχού

    2. Πηνελόπη Αναστασοπούλου

    3. Γιώργος Χειμωνέτος

    4. Σάγια

    5. Κώστας Φραγκολιάς

    Είναι η θετική ψήφος απο τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών που μαζί με τις δυο βαθμολογίες των τελευταιών εκπομπών υπολογίστηκαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε απο τις οθόνες μας χθες βράδυ.

    Το αιώνια στυλάτο μαύρο

    Posted: 02 Jan 2012 02:00 AM PST

    Το αιώνια στυλάτο μαύρο

    Νέα χρονιά στη μόδα στο δρόμο με μία super stylish κοπέλα.

    Η Όλγα είναι 22 ετών και είναι φοιτήτρια. Το στυλ της το ονομάζει "back to black"

    Το σχόλιο του Queen.gr:
    Σχεδόν αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μία κοπέλα που θα μπορούσε να περπατά σε show του Lanvin και κάθε άλλου οίκου που αναπαριστά την αιώνια κομψότητα περιφέρεται στους δρόμους της Αθήνας. Όλα στο σύνολο της Όλγας είναι υπέροχα και αποδεικνύουν την αψεγάδιαστη αισθητική της που μάλλον εμπνέεται από iconic προσωπικότητες της μόδας. Σικάτη, υπέροχη, ενδιαφέρουσα και high fashion χωρίς στυλιστικές υπερβολές δεν μπορούμε να βρούμε κάτι που να μη μας συναρπάζει στο look.

    4 επιτυχίες της ιατρικής μέσα στο 2012

    Posted: 02 Jan 2012 01:40 AM PST

    4 επιτυχίες της ιατρικής μέσα στο 2012

    Μέσα στο 2011 η επιστήμη κατάφερε πολλά σε αρκετούς τομείς της ιατρικής. Τι μπορούμε να περιμένουμε, όμως, μέσα στο 2012;

    Μέσα στο 2011 η ιατρική κατάφερε μεγάλα κατορθώματα. Ο Dallas Wiens από τις ΗΠΑ έγινε ο πρώτος αποδέκτης μιας πλήρους μεταμόσχευσης προσώπου, η Gabrielle Giffords, πολιτικός από την Αριζόνα, επέζησε από μια σφαίρα που διαπέρασε τον εγκέφαλό της, και οι ερευνητές του ιού HIV βρήκαν τρόπο να μειώσουν την πιθανότητα μετάδοσης του ιού από ένα μολυσμένο άτομο σε ένα άλλο μέσω της σεξουαλικής επαφής κατά 96%.

    Μετά από αυτά, τι μπορούμε άραγε να περιμένουμε από την ιατρική επιστημονική κοινότητα μέσα στο 2012; Μια ομάδα από εμπειρογνώμονες επιστήμονες, καθένας στον τομέα της ειδικότητάς του, συνέθεσαν μια λίστα με 4 προβλέψεις σχετικά με τις προόδους που θα έχουμε μέσα στη χρονιά.

  • Η ιατρική θα πλησιάσει περισσότερο στην θεραπεία του καρκίνου μέσω εμβολίων: Η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία είναι οι πιο διαδεδομένες θεραπείες κατά του καρκίνου αυτή τη στιγμή, αλλά εδώ και 20 χρόνια οι ερευνητές εξερευνούν τη χρήση θεραπευτικών εμβολίων. Μέσα στο 2012, αυτές οι προσπάθειες μπορεί επιτέλους να καρποφορήσουν. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου της Αμερικής, έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 250 κλινικές δοκιμές με εμβόλια κατά του καρκίνου, 34 από αυτές για τον καρκίνο του μαστού. Τα εμβόλια αυτά, άπαξ και λειτουργήσουν, θα μπορούν να χορηγούνται σε πολλούς ανθρώπους, ενώ κάποια άλλα θα μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής.
  • Θα προχωρήσει η ανάπτυξη για το εμβόλιο κατά της ελονοσίας: Η ελονοσία εξακολουθεί να είναι μια εξουθενωτική και θανατηφόρα ασθένεια, η οποία σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μόνο μέσα στο 2010 μέτρησε 216εκ. κρούσματα και 655.000 θανάτους, κυρίως σε παιδιά. Οι κοινότητες μπορούν να περιορίσουν τα κρούσματα μέσω καταπολέμησης των κουνουπιών, κανένα εμβόλιο όμως δεν μπορεί να τα αποτρέψει. Πριν λίγο καιρό, όμως, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τράβηξαν πάνω τους την προσοχή ολόκληρου του κόσμου ανακοινώνοντας πως ανέπτυξαν ένα εμβόλιο που θα μπορεί να σταματήσει πολλά από τα στελέχη του πιο θανατηφόρου παράσιτου της ελονοσίας, του P. Falciparum, γεγονός που απέδειξαν οι δοκιμές τους πάνω σε ζώα. Πρόκειται ωστόσο για ένα αρκετά περίπλοκο εμβόλιο το οποίο, παρότι είναι το πιο αποτελεσματικό από όσα έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή και επιφυλάξεις, μέχρι τουλάχιστον να δούμε αποτελέσματα σε ανθρώπους.
  • Εκατομμύρια άνθρωποι θα αναπνέουν ευκολότερα, χάρη στους νέους κανονισμούς: Τον Δεκέμβριο, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος ανακοίνωσε νέα όρια για τις εκπομπές υδραργύρου και τοξινών στον αέρα, το οποίο λέγεται πως θα αποτρέπει 11.000 πρόωρους θανάτους και 4.700 εμφράγματα, ετησίως. Πολλές ομάδες από την βιομηχανία του άνθρακα αντιμετώπισαν αρνητικά αυτή τη κίνηση, υποστηρίζοντας πως αυτός ο κανονισμός θα καταστρέψει πολλές δουλειές, θα αυξήσει το κόστος ενέργειας και θα κάνει ακόμα και τον ηλεκτρισμό λιγότερο αξιόπιστο. Η ιατρική κοινότητα, όμως, χαιρέτησε με ενθουσιασμό τους νέους κανονισμούς λέγοντας πως θα προσφέρουν τεράστια οφέλη σε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Οι νέοι κανονισμοί της EPA θα περιορίζουν την ποσότητα υδραργύρου που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα από τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία εγκαθίσταται στο νερό και μετατρέπεται σε μεθυλικό υδράργυρο και στη πορεία περνά στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ψαριών. Η νευροτοξίνη της μπορεί να εισχωρήσει στον άνθρωπο και να τον βλάψει, ενώ είναι ακόμα στη μήτρα. Η νέα νομοθεσία θα κόψει επίσης περισσότερες από 60 τοξίνες που απελευθερώνονται στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων όπως το αρσενικό, το χρώμιο και το νικέλιο. Η κίνηση αυτή θα εμποδίσει χιλιάδες πρόωρους θανάτους, δεκάδες χιλιάδες καρδιακές προσβολές, περιπτώσεις βρογχίτιδας και επεισόδια άσθματος.
  • Πολλά σημαντικά φάρμακα θα γίνουν φτηνότερα: Πολλά επώνυμα φάρμακα με κορυφαίες πωλήσεις στις ΗΠΑ πρόκειται να χάσουν τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας τους μέσα στο 2012 και οι δημιουργοί τους θα έχουν την ευκαιρία να πουλήσουν διάφορες μορφές φαρμάκων για την καρδιά, τον διαβήτη και την αυτοάνοση νόσο του Enbrel σε χαμηλότερες τιμές. Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πολύ πιθανό να χάσουν δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, αλλά η αλλαγή αυτή θα μειώσει τις δαπάνες της υγειονομικής περίθαλψης για εκατομμύρια ασθενών στην Αμερική που υποφέρουν από προβλήματα καρδιάς, άσθματος, διαβήτη και από χρόνιο πόνο.
  • Δείτε την Ρία Αντωνίου στις πρώτες πρόβες του «Dancing with the stars» στην Ιταλία

    Posted: 02 Jan 2012 01:20 AM PST

    Δείτε την Ρία Αντωνίου στις πρώτες πρόβες του «Dancing with the stars» στην Ιταλία

    Η Ρία Αντωνίου έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars» στην Ιταλία.

    Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ιταλία και δεν είναι λίγοι αυτοί που την θεωρούν ακόμα και φαβορί...

     

    Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

    Τα παιχνίδια του μακιγιάζ Dior

    Posted: 02 Jan 2012 01:00 AM PST

    Τα παιχνίδια του μακιγιάζ Dior

    Προτιμάτε tetris, pac-man, arkanoid. Όλα τα έχει ο οίκος Dior!

    Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι. Το έχουμε πει πολλές φορές και το μακιγιάζ του οίκου Dior το αποδεικνύει με ένα ευφάνταστο video που χρησιμοποιεί όλα τα καλλυντικά του οίκου, από παλέτες σκιών μέχρι κραγιόν και lip-gloss για να στήσει τα πιο αγαπημένα και γνωστά ηλεκτρονικά παιχνίδια.

    Από tetris μέχρι pac-man και arkanoid αλλά και σε διάφορες πίστες με εμπόδια που ξεπερνιούνται, οι πίστες προχωράνε και τα παιχνίδια του Dior μας κάνουν να δούμε με άλλο μάτι τα μέχρι πρότινος συνηθισμένα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

    Υπάρχει, και μία άλλη μεριά στα καλλυντικά που αξιοποιεί τη φαντασία σε όλα τα επίπεδα και δημιουργεί έναν κόσμο παραμυθένιο και λιγότερο σοβαρό από όσο φαντάζεστε. Απολαύστε το.

    Related Articles :


    Stumble
    Delicious
    Technorati
    Twitter
    Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

    LOST EMPIRE

    Γράψε το e-mail σου:

    Σας ευχαριστώ!

    Συγγραφείς

    Συνεχώς

    30 ημέρες

    7 ημέρες

    Comments Posts

    Top 10 σχολιαστές