Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ποια γυναίκα θα προξενήσει ενδιαφέρον με το στυλ της το 2012;

Posted: 01 Jan 2012 07:29 AM PST

Ποια γυναίκα θα προξενήσει ενδιαφέρον με το στυλ της το 2012;

Μπορεί η χρονιά να τελειώνει αλλά το «κορίτσι με το τατουάζ» μόλις έφτασε.

Αν και έκανε το ντεμπούτο της το 2005, κινηματογραφικά φέτος ήταν η χρονιά της και τράβηξε όλα τα φλας επάνω της. Ο λόγος για το κορίτσι με τις χαρακτηριστικές αφέλειες που πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Girl with the Dragon Tattoo» και ακούει στο όνομα Rooney Mara.

Mόνο που η Αμερικανίδα ηθοποιός δε θα μας απασχολήσει μόνο με τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και με το στυλ της. Εξελίχθηκε τρομερά πολύ (ευτυχώς) και φιγούραρε στα εξώφυλλα των περιοδικών Vogue, W και Dazed & Confused. Tους τελευταίους μήνες μας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της και παρόλο που επιλέγει κυρίως μόνο λευκό και μαύρο χρώμα δεν μας έχει κάνει να βαρεθούμε. Σίγουρα το 2012 θα μας δώσει πολύ περισσότερο χρώμα και θα γραφτεί πολλές φορές σε αυτήν εδώ τη στήλη.

Διπλό παιχνίδι

Posted: 01 Jan 2012 07:05 AM PST

Διπλό παιχνίδι

Οι διπλές σκιές της Estee Lauder, Pure Color EyeShadow Duos είναι το δίδυμο που χρειάζεστε.

Με τις Pure Color EyeShadow Duos, της Estee Lauder που είναι φτιαγμένες τόσο για την γυναίκα που θέλει να πλουτίσει την προσωπική της συλλογή Pure Color EyeShadow όσο και για εκείνη που θέλει να ξεκινήσει με ένα απλό, απέριττο look, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς στις σκιές των ματιών.

Οι διπλές σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή να συνδυαστούν με άλλες σκιές από τη συλλογή Pure Color EyeShadow για ένα ιδιαίτερο, προσωπικό look ματιών που θα είναι μόνο δικό σας.

Ακολουθήστε τις τάσεις της εποχής με ένα από τα πιο τολμηρά ζευγάρια ή ανανεώστε το καθημερινό σας look με βασικά χρώματα, χρησιμοποιώντας το ένα για να δώσετε σχήμα και το άλλο για να τονίσετε και να εμπλουτίσετε το look. «Ένα duo θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες και θα σας δώσει περισσότερες επιλογές», λέει ο Tom Pecheux Creative Makeup Director της Estée Lauder και συμβουλεύει «Αφεθείτε στη χαρά του παιχνιδιού.»

Είναι το κλίμα σταθερό;

Posted: 01 Jan 2012 06:24 AM PST

Είναι το κλίμα σταθερό;

Το κλίμα είναι από τα φαινόμενα της γης που μεταβάλλονται πολύ αργά.

Οι επιστήμονες χαρτογραφούν τα στοιχεία που διατηρούν ή μεταβάλουν το κλίμα. Η βασική εξήγηση για τη διατήρηση της σταθερότητας του κλίματος στους αιώνες μας δίνει ο «κύκλος του άνθρακα».

Στη γη λειτουργεί ένα είδος θερμοστάτη. Όταν οι βροχοπτώσεις λιγοστεύουν και η θερμοκρασία πέφτει ο άνθρακας περνάει μέσα από την ατμόσφαιρα με πιο αργούς ρυθμούς και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει οι βροχοπτώσεις απομακρύνουν το διοξείδιο του άνθρακα  και η θερμοκρασία πέφτει.

Το κλίμα λοιπόν της γης έχει το δικό του μηχανισμό για να παραμένει σταθερό αλλά όταν ο άνθρωπος παρεμβαίνει τα πράγματα αλλάζουν.

 

Έλλη Κοκκίνου: «Θέλω να ζήσω καλύτερα»

Posted: 01 Jan 2012 05:45 AM PST

Έλλη Κοκκίνου: «Θέλω να ζήσω καλύτερα»

Τι στόχους έχει βάλει για την νέα χρονιά η Έλλη Κοκκίνου;

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr

Πως να τον ντύσετε σωστό γαμπρό

Posted: 01 Jan 2012 05:03 AM PST

Πως να τον ντύσετε σωστό γαμπρό

Είστε λάτρεις του κλασικού και της διαχρονικής κομψότητας; Αν ναι, τότε οι παρακάτω συμβουλές είναι γραμμένες για εσάς.

Σας αρέσει η καθαρή και εμφανής κομψότητα, το all time classic στιλ με τις πολυτελείς λεπτομέρειες και την διαχρονκή αξία και θέλετε ο γάμος σας να χαρακτηρίζεται από αυτά ακριβώς τα στοιχεία. Κανένα πρόβλημα μιας και όλοι ξέρουν πως ο γάμος στήνεται γύρω από τη νύφη και οι δικές σας επιλογές θα καθορίσουν το θέμα του. 

Αφού λοιπόν διαλέξετε το νυφικό σας και έχετε ήδη στο μυαλό σας πως θέλετε να διακοσμηθεί η δεξίωση, θα πρέπει να διαλέξετε και το κοστούμι του γαμπρού ώστε να ταιριάζει με το νυφικό και τον επίσημο γάμο που ονειρεύεστε.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της γαμπριάτικής εμφάνισης σε ένα κλασικό επίσημο γάμο βάσει του savoir vivre είναι:

  • Το σακάκι θα πρέπει να είναι μαύρο ή σκούρο γκρι (ακόμα και με ουρά, μόνο όμως αν το νυφικό σας έχει κι αυτό ουρά ή μακρύ πέπλο)
  • Το πουκάμισο λευκό με άκαμπτο λαιμό και άκρες
  • Η γραβάτα μαύρη και από μετάξι
  • Το γιλέκο στην ίδια απόχρωση με το σακάκι ή με τη γραβάτα
  • Τα παπούτσια μαύρα
  • Οι κάλτσες μεταξωτές, μαύρες και μακριές
  • Ενα μικρό λουλούδι στο πέτο (το οποίο συμβολίζει την πίστη)
  • Ένα ημίψηλο μαύρο καπέλο (αν βέβαια είστε τολμηροί και θέλετε όλο το πακέτο, έστω και για να το διασκεδάσετε)

Αν, ωστόσο, δεν θέλετε να φτάσετε στα άκρα και να ακολουθήσετε το παραδοσιακό savoir vivre, οι σύγχρονοι σχεδιαστές και οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν να προτείνουν κάποιες εναλλακτικές που συμβαδίζουν με το ύφος και το στιλ του κλασικού, επίσημου γάμου, οι οποίες είναι πιο κοντά στη σημερινή εποχή:

  • Μαύρο σακάκι με παντελόνι σε στενή γραμμή
  • Πουκάμισο μεταξωτό
  • Γραβάτα γκρι 
  • Κλασικά παπούτσια, γραβάτα και μανικετόκουμπα
  • Μακριές μεταξωτές κάλτσες

Φυσικά, μόλις τακτοποιήσετε αυτό το θέμα, θα πρέπει να συνεννοηθείτε και με την υπόλοιπη οικογένεια ώστε να διαλέξουν όλοι ρούχα που θα ταιριάζουν με το επίσημο θέμα του γάμου σας.

Ο κομμωτής της Kate Middleton αποκαλύπτει τα μυστικά των μαλλιών της

Posted: 01 Jan 2012 04:33 AM PST

Ο κομμωτής της Kate Middleton αποκαλύπτει τα μυστικά των μαλλιών της

Ο κομμωτής της Kate Middleton επιμένει ότι τα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά δεν είναι προνόμιο μόνο της μέλλουσας βασίλισας της Αγγλίας, αλλά όλες μας μπορούμε να τα αποκτήσουμε. Ακολουθήστε τις συμβουλές του:

Προστατέψτε τα μαλλιά σας
Απλώστε serum για να τα προφυλάξετε από το σεσουάρ και τις άλλες συσκευές. Χρησιμοποιήστε πάντα βούρτσα με φυσική τρίχα και σεσουάρ με στόμιο -για σιγουριά, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας δείξει πώς να το χρησιμοποιείτε σωστά.

Μπούκλες που διατηρούνται
Για να βοηθήσετε τις μπούκλες σας μην πέσουν, ξεκινήστε με ένα καλό σπρέι πριν το σεσουάρ, όπως το Volume Expand Volumizing Root Lift Spray της L'Oreal Professionnel. Μετά, τυλίξτε τα μέ ρόλεϊ, στεγνώστε με το σεσουάρ, και αφαιρέστε τα μόνο όταν κρυώσουν τελείως.

Μην ξεχνάτε τη μάσκα μαλλιών πριν από ένα σημαντικό γεγονός
Πριν το γάμο της Kate με τον William -αλλά και πριν από κάθε σημαντικό γεγονός- χρησιμοποίησα μια καλή ενυδατική μάσκα (οι μάσκες μαλλιών της Shu Uemura είναι ιδανικές) για...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr 

Η θέση του ύπνου επηρεάζει τη διάθεση

Posted: 01 Jan 2012 04:02 AM PST

Η θέση του ύπνου επηρεάζει τη διάθεση

Αριστερά ή δεξιά; Μάθετε ποια είναι η σωστή θέση στο κρεβάτι που θα σας κάνει να ξυπνήσετε με ανεβασμένη διάθεση.

Όλοι θέλουμε να ξυπνάμε με καλή διάθεση και όρεξη για τη μέρα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, σωστά; Δεν είναι όμως λίγες οι φορές μέσα στην εβδομάδα που ξυπνάμε με νεύρα, κακή διάθεση και γενικότερα «στραβωμένοι», χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο; Όχι ακριβώς.

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε πρόσφατα, η θέση που έχουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή μας από τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε μέχρι και όταν ξαναπέσουμε στο κρεβάτι στο τέλος της ημέρας. Η μελέτη αυτή έδειξε πως όσοι κοιμούνται στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού ξυπνούν με καλύτερη διάθεση από αυτούς που κοιμούνται στην δεξιά.

Για την ακρίβεια, όσοι κοιμούνται στ' αριστερά, έχουν περισσότερη ενέργεια και ρυθμό όταν ξυπνούν, περισσότερη αισιοδοξία και μπορούν να διαχειριστούν όλες τους τις υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα πολύ πιο εύκολα από αυτούς που κοιμούνται στα δεξιά. Η επίδραση αυτής της θέσης ύπνου δεν αντανακλάται μόνο μέσα στην ημέρα αλλά και σε όλη τη ζωή του ατόμου, καθώς φαίνεται πως οι «αριστεροί» αντιμετωπίζουν τη ζωή τους με θετική ματιά και ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους.

Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης είναι, μεταξύ άλλων, και μια εξήγηση του γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν «δικές τους» θέσεις στο κρεβάτι και αρνούνται να αλλάξουν τη συνήθειά τους αυτή με τον σύντροφό τους.

Ωστόσο, η μελέτη είχε καλά νέα και για αυτούς που κοιμούνται στην δεξιά πλευρά καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι «δεξιοί» τείνουν να παίρνουν περισσότερα από τη ζωή τους σε σχέση με αυτούς που κοιμούνται στα αριστερά τους.

Αλλαγή χρονιάς στο καμαρίνι της Όλγας Φαρμάκη

Posted: 01 Jan 2012 03:02 AM PST

Αλλαγή χρονιάς στο καμαρίνι της Όλγας Φαρμάκη

Θέατρα μπορεί να μη λειτουργούσαν το Σάββατο το βράδυ αλλά νυχτερινά κέντρα και μουσικές σκηνές διασκέδασαν όλο τον κόσμο που θέλησε να δώσει ένα ποσό και να αφήσει στην άκρη τα προβλήματά του. Εμείς βρεθήκαμε σε ένα απο τα hot σημεία των βορείων προαστίων που η παράσταση Crash μονοπώλησε το ενδιαφέρον και αλλάξαμε χρόνο με το γοητευτικό μοντέλο Όλγα Φαρμάκη.

Η Βάνα Μπάρμπα στις 00.00 υποδέχτηκε στην σκηνή όλους τους συντελεστές της αλλά και την κόρη της Φαίδρα και άλλαξε τη χρονιά με πολλές ευχές αλλά και συγκίνηση μιας και το κλίμα ήταν πολύ οικογενειακό και αγαπημένο. Λίγα λεπτά μετά μέσα στο καμαρίνι των συντελεστών εντοπίσαμε την Όλγα Φαρμάκη που μπορεί να μην είχε δίπλα της οικογένειά της μιας και είναι στο Αγρίνιο λόγω υποχρεώσεων, αλλά το χαμόγελό της έχει επανέλθει και δέχτηκε δεκάδες ευχές.

Το πρώτο τηλεφώνημα ήρθε από τους γονείς της και στην συνέχεια από άτομα που έχει στηρίξει και την βοήθησαν αυτή την περίοδο να ξεπεράσει το σοκ του τραυματισμού της αδερφής της. Πανέμορφη και αποκαλυπτική η 27χρονη πολυτάλαντη -μιας και έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι αλλά και με την υποκριτική- κοπέλα έστειλε στις ευχές της και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια.

"Υπάρχουν προτάσεις για την τηλεόραση και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλω κάποια στιγμή επίσης μέσα στο επόμενο εξάμηνο να φύγω για το εξωτερικό σχετικά με κάτι που έχει προκύψει αλλά ακόμη είμαστε σε συζητήσεις. Δεν αγχώνομαι και θέλω να έρθουν όλα την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι σήμερα ό,τι έχω αποκτήσει σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, έχει έρθει με πολύ δουλειά και υπομονή. Θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στην οικογένειά μου και σε κάποια άτομα που ήταν δίπλα μου όταν έπρεπε. Έφυγε ένα δύσκολο έτος για μένα και έρχεται το 2012 που θέλω να γυρίσω σελίδα σε πολλά πράγματα".

 

Η μποτίλια του Αυτοκράτορα

Posted: 01 Jan 2012 02:15 AM PST

Η μποτίλια του Αυτοκράτορα

Μια ένδειξη αυτοκρατορικής αγάπης μέσα από τον κύλινδρο του Αυτοκράτορα της Roger&Gallet.

Στις 10 Απριλίου 1862, οι αρωματοποιοί και φαρμακοποιοί Armand Roger και Charles Gallet δημιούργησαν τον Οίκο Roger&Gallet, που από τότε έγινε σήμα κατατεθέν της τεχνογνωσίας, της αυθεντικότητας και της ποιότητας.

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ο Ναπολέων 1ος ανακάλυψε τα οφέλη του Eau de Cologne Jean Marie Farina και τα χρησιμοποίησε τόσο πολύ που έγινε το αγαπημένο Eau de Cologne της Αυλής και έλαβε έγκριση στις 18 Αυγούστου 1810.

Η Joséphine de Beauharnais επίσης αγαπούσε ιδιαιτέρως το Eau de Cologne Jean Marie Farina. Ως απόδειξη αγάπης, ζήτησε από τον διάσημο προμηθευτή αυτού του ελιξίριου να εφεύρει μια μποτίλια που ο ένδοξος σύζυγός της θα μπορούσε να παίρνει παντού μαζί του. Αυτό αποτέλεσε και την αφορμή για τη δημιουργία της μποτίλιας του Αυτοκράτορα με το επίμηκες σχήμα, που θα μπορούσε να γλιστρά μέσα στις μπότες του και να του εμπνέει τρυφερές σκέψεις για την αγαπημένη του.

Στα απομνημονεύματά της, η Madame de Rémusat σημείωνε ότι ο Αυτοκράτορας «δεν χρησιμοποιούσε άρωμα, απλά Eau de Cologne, σε τόσο μεγάλη ποσότητα σε όλο του το σώμα, ώστε έφτανε να χρησιμοποιεί 60 μποτίλιες το μήνα».

Η Κόμισσα του Luçay, μια από τις Κυρίες των Τιμών της Αυτοκράτειρας Marie-Louise, της δεύτερης συζύγου του Ναπολέοντα 1ου, κρατούσε προσωπικό ημερολόγιο με λίστα όλων των εγκεκριμένων από την Αυτοκράτειρα προμηθευτών. Εκεί αναφέρεται ότι «ο Jean-Marie Farina, Έμπορος του Eau de Cologne στο Παρίσι, στην οδό Saint Honoré αρ. 331», έλαβε έγκριση στις 29 Απριλίου 1811.

Οι εκστρατείες του Ναπολέοντα διέδωσαν τη φήμη του Jean-Marie Farina και πέρα από τα σύνορα, και έτσι έγινε ο επίσημος προμηθευτής των μεγάλων Αυλών της Ευρώπης.

Το 2012, η Roger&Gallet γιορτάζει την επέτειο των 150 χρόνων της με έναν επανασχεδιασμό της περίφημης μποτίλιας του Αυτοκράτορα, εορτάζοντας και τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την ιστορία μιας, αναγνωρισμένου κύρους, μυθικής, μοναδικής μάρκας Roger&Gallet.

Σήμερα, η Collection Éphémère, πήρε την έμπνευση γι' αυτές τις νέες κυλινδρικές μποτίλιες από τον μυθικό κύλινδρο του Αυτοκράτορα. Έχουν καθαρές, χαριτωμένες γραμμές με φωτεινά, ζωηρά χρώματα που ξεχωρίζουν στυλιστικά κάθε άρωμα.

Δεν ήταν ροκ! Ήταν πέτρινη χρονιά!

Posted: 01 Jan 2012 01:05 AM PST

Δεν ήταν ροκ! Ήταν πέτρινη χρονιά!

Το να στήνεις στο τέλος της χρονιάς μια λίστα με τα «κορυφαία ροκ-ποπ τραγούδια» της, δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε πρωτότυπο, αλλά κυρίως ούτε και αντικειμενικό.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr

Πιέστε για το αλάτι

Posted: 01 Jan 2012 12:12 AM PST

Πιέστε για το αλάτι

Η πίεση έχει συνδεθεί με το αλάτι. Για εντελώς διαφορετικούς όμως λόγους από αυτούς που μας μαθαίνει η αλατιέρα του Flip & Tumble.

Διαβάστε περισσότερα στο www.coolspotting.gr

Λεωνίδας Σώζος

Posted: 29 Dec 2011 09:32 PM PST

Γέννημα θρέμμα Βυρωνιώτης, ασχολήθηκε από μικρός με τη μουσική. Παίζει  κιθάρα και πιάνο. Συνθέτει  ο ίδιος τα τραγούδια του, ενώ τους στίχους υπογράφουν εκτός από τον ίδιο, στιχουργοί με τους οποίους συνεργάζεται (Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μαρία Κλινάκη κ.α). Τα τραγούδια του κινούνται κυρίως στο χώρο της "pop".

Αυτή  την περίοδο βρίσκεται  στη διαδικασία ηχογράφησης  της πρώτης δισκογραφικής  του δουλειάς. Τον τελευταίο χρόνο  έχει εμφανιστεί σε αρκετές μουσικές σκηνές όπως  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΟΞΥΓΟΝΟ live( με τη Sunny Baltzi) , ΡΥΘΜΟΣ STAGE (με τον Γιώργο Δημητριάδη), Γυάλα stage. Τέλος έχει συμμετάσχει  στο τραγούδι " Άγγελοι" των "Κάρμα".

Facebook: http://www.facebook.com/sozos?ref=ts
MySpace: http://www.myspace.com/leonidassozos

Energy Deejays & Steve Owner Ft. Maria Andrea – You & Me

Posted: 01 Jan 2012 02:43 AM PST

Οι Energy Deejays πήραν όνομα και ξεκίνησαν από το όμορφο νησί της ρόδου να δραστηριοποιούνται στον χώρο της μουσικής παραγωγής και του remixing το 2009.

Απαρτίζονται από δύο αρκετά δραστήρια άτομα, τον Μιχάλη Ζαλάχα και τον Λευτέρη Τσακίρογλου.
Έχουν δημιουργήσει πολλά επιτυχημένα remix και παραγωγές ( Ελληνικές και ξένες).
Έχουν συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες djs και παραγωγούς καθώς και με διεθνείς μουσικούς και djs.

www.youtube.com/watch?v=VpVrUSMG11w

31/12/2011

Posted: 01 Jan 2012 02:25 AM PST

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

1

+
5

HOT 40 COUNT DOWN CHART SHOW OF GREECE
Μόνο Μπροστά
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Demy - Μόνο Μπροστά
Demy
-

2

-
1

Rec
Το Λεεί Η Καρδία Μας
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Rec - Το Λεεί Η Καρδία Μας
Rec
-

3

-
2

Rihanna
We Found Love
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Rihanna - Man Down
Rihanna feat. Calvin Harris
-

4

+
6

Fly Project Goodbye hot top 40
You Will Never Know
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Imany - You will Never know official
Imany
-

5

-
3

Bo feat Kristina S Pio konta top hot 40
Μια Ζωγραφιά
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Μηδενιστής feat. Demy - Μια Ζωγραφιά
Μηδενιστής feat. Demy
-

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

6

-
4

Vegas - Fili
Για Σένα
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Vegas - Φιλί
Vegas
-

7

~
7

Lady Gaga - Born This Way - edge of glory top hot HOT 40 - Greek Airplay Chart
Moves Like Jagger
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Moves Like Jagger - Maroon 5 & Christina Aguilera
Maroon 5 & Christina Aguilera
-

8

+
11

Stan feat. Nivo
Φέτος Τα Χριστούγεννα
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Stan - Φέτος Τα Χριστούγεννα
Stan
-

9

-
8

Melisses Ivi Adamou Krata Ta Matia Sou Kleista hot 40 top music
Σαν Σκιά
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Melisses - Σαν Σκιά
Melisses
-

10

-
9

Lykke Li hot 40 i follow rivers
I Follow Rivers
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Katy Perry - E.T. feat. Kanye West
Lykke Li

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

11

-
10

Γιώργος Παπαδόπουλος - Απόχρωση Του Γκρίζου
Όλα Στα Κόκκινα
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Γιώργος Παπαδόπουλος - Όλα Στα Κόκκινα
Γιώργος Παπαδόπουλος
-

12

~
12

David Guetta Snooop Dogg Top 40 Hot Music
Without You
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - David Guetta feat. Usher - Without You
David Guetta feat. Usher
-

13

+
16

Nikos Ganos
This Love Is Killing Me
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Nikos Ganos - This Love Is Killing Me
Nikos Ganos
-

14

+
15

Jennifer Lopez Featuring Pitbull - On The Floor HOT 40
Got 2 Luv You
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Sean Paul feat. Alexis Jordan - Got 2 Luv You
Sean Paul feat. Alexis Jordan
-

15

-
13

HOT 40 COUNT DOWN CHART SHOW OF GREECE
Κάνε Με Να Μη Σ'Αγαπήσω
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Sakis Rouvas - Κάνε Με Να Μη Σ'Αγαπήσω
Sakis Rouvas
-

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

16

-
14

dimension X Nikki Ponte
Pumpin'
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Lucky Man Project - Pumpin
Lucky Man Project
-

17

~
17

Black eyed Peas HOT Top 40 Greece
Σαν Το Φύλλο Στον Αέρα
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Γιώργος Σαμπάνης - Σαν Το Φύλλο Στον Αέρα
Γιώργος Σαμπάνης
-

18

+
19

Dimos Anastasiadis HOT 40
Με Σένα Πλάι Μου
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Στέλιος Ρόκκος & Δήμος Αναστασιάδης - Με Σένα Πλάι Μου
Στέλιος Ρόκκος & Δήμος Αναστασιάδης
-

19

-
18

Jennifer Lopez Featuring Pitbull - On The Floor HOT 40
Papi
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Jennifer Lopez - Papi
Jennifer Lopez
-

20

~
20

Myronas Stratis
Μικρή Μου Αγάπη
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Μύρωνας Στρατής - Μικρή Μου Αγάπη
Μύρωνας Στρατής
-

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

21

+
23

Ralvero Dadz N Effect Hot 50
Στο Μυαλό Μου
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Nevma feat. Stan - Στο Μυαλό Μου
Nevma feat. Stan
-

22

~
22

Onirama hot top 40
Να Την Προσέχεις
Sanjuro & Onirama
-

23

-
21

Helena Paparizou Hot
Mr. Perfect
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Helena Paparizou - Mr. Perfect
Elena Paparizou
-

24

~
24

Dimension X
Να Μ'Αγαπάς
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Dimension-X - Να Μ'Αγαπάς
Dimension-X
-

25

~
25

Otherview on HOT 40
Κάτι Μοναδικό
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Otherview feat. Mark Angelo - I'm The One
Goin Through feat. Ελισάβετ Σπανού
-

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

26

+
29

House Twins Elle Never top hot 40
Changed The Way You Kiss Me
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Example - Changed The Way You Kiss Me
Example
-

27

-
26

Pitbull Hot 40
Rain Over Me
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Pitbull feat. Mark Antony - Rain Over Me
Pitbull feat. Mark Antony
-

28

-
27

Pitbull Hot 40
Suave (Kiss Me)
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Pitbull & Mohombi & Neyer - Suave (Kiss Me)
Pitbull & Mohombi & Nayer
-

29

+
33

The Fade Official This Is summer new summer hit
Pumped Up Kicks
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Foster The People - Pumped Up Kicks
Foster The People
-

30

~
30

gym class heroes feat adam levine stereo hearts hot 40 top music
Stereo Hearts
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Gym Class Heroes feat. Adam Levine - Stereo Hearts
Gym Class Heroes feat. Adam Levine
-

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

31

-
28

Sak Noel on Hot 40 countdown
Lucky Star
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Gravitonas - Lucky Star
Gravitonas
-

32

+
34

Tim Aivicii Levels Hot 40 Top Music
Levels
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Avicii - Levels
Avicii
-

33

+
36

DJ KAs Athena HOT Music TOp 40 Chart
Party Like A Freak
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - DJ Kas & Athena - Party Like A Freak
DJ Kas & Athena
-

34

-
32

Playmen Claydee Tamta
Outta My Head
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Playmen & Alex Leon & T-Pain - Outta My Head
Playmen & Alex Leon & T-Pain
-

35

-
31

HOT 40 ADELE
Set Fire To The Rain
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Adele - Set Fire To The Rain
Adele
-


HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

36

+
37

Otherview on HOT 40
Μη Χαθείς
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Otherview - Μη Χαθείς
Otherview
-

37

+
39

LMFAO Lauren Bennet GoonRock Party Rock Anthem
I'm Sexy & I Know It
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - LMFAO - I'm Sexy & I Know It
LMFAO
-

38

-
35

Alexandra Stan - HOT 40
Lovely Words
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Ela Rose - Lovely Words
Ela Rose
-

39

-
38

Mixalis Hatzigiannis
Αξίζω
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - Μιχάλης Χατζιγιάννης & Ιουλία Καλλιμάνη - Αξίζω
Μιχάλης Χατζιγιάννης & Ιουλία Καλλιμάνη
-

40*

NE
-

OGE Antigoni Psixraimi Xamogela hot top 40
Χαμογέλα
HOT 40 - YOU TUBE- MUSIC - VIDEO CLIP - OGE featuring Αντιγόνη Ψυχράμη  - Χαμογέλα
OGE featuring Αντιγόνη Ψυχράμη
-

HOT 40 MUSIC - LISTEN NOW!

Τα hot gossip του 2011

Posted: 31 Dec 2011 11:33 PM PST

Τα hot gossip του 2011

Kάναμε ανασκόπηση των hot gossip που μας απασχόλησαν τη χρονιά που πέρασε και σας τα θυμίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr

Λαμπερή… χρονιά

Posted: 31 Dec 2011 11:00 PM PST

Λαμπερή… χρονιά

Η λάμψη του καινούριου χρόνου αποτυπώνεται στο μακιγιάζ σας με το Kορρές Colour Kit Silver Glow.

Οι μεταλλικές λάμψεις σε ψυχρούς τόνους του γκρι και του ασημί αναδεικνύουν με τον πιο ανάλαφρο τρόπο το εορταστικό μακιγιάζ. Για να το πετύχετε η Korres συγκέντρωσε στο kit Silver Glow, τα απαραίτητα.

Η σκιά Sunflower Evening Primrose Eyeshadow 55 Metallic Grey και το μολύβι ματιών Eyeliner Pencil Black δίνουν αυτή την αέρινη αίσθηση στα μάτια ενώ το Cherry Lip gloss δίνει μία απαλή ροζ λάμψη και χρώμα στα χείλη.

Μαζί με τα προϊόντα για το μακιγιάζ θα βρείτε σε αυτό το κιτ και το eau de toilette Iris/Lily of the Valley/Cotton σε 1,2 ml για να έχετε την αίσθηση της απαλής λάμψης με όλες τις αισθήσεις.

Το εκνευριστικά τέλειο σώμα της Rihanna σας εύχεται καλή χρονιά

Posted: 31 Dec 2011 09:59 PM PST

Το εκνευριστικά τέλειο σώμα της Rihanna σας εύχεται καλή χρονιά

Η RiRi αποφάσισε να περάσει τις γιορτές με αέρα καλοκαιριού, στην πατρίδα της τα Barbados.

Η Rihanna είναι ίσως το πιο σκληρά εργαζόμενο άτομο του 2011, με δύο άλμπουμ μέσα σε σχεδόν μία χρονιά, δεκάδες φωτογραφήσεις, εκατοντάδες συναυλίες και συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας. Γι' αυτό και η 23χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Loud» και να πάει για διακοπές και ξεκούραση στο μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, τα νησιά Barbados.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές της αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που ήταν ούτως ή άλλως γνωστό τόσο καιρό, πως δηλαδή η Rihanna έχει ένα από τα πιο αψεγάδιαστα σώματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη showbiz.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι, η 23χρονη RiRi απέδειξε πως δεν χρειάζεται να ζυγίζεις 40 κιλά και να έχεις six-pack για να είσαι σέξι. Μάλλον το αντίθετο. Με ζουμερές καμπύλες ακριβώς εκεί που χρειάζονται, τέλεια σχηματισμένα χαρακτηριστικά και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ή χαλάρωσης, η Rihanna απόλαυσε τις διακοπές της στη πατρίδα της μαζί με τον αδερφό της, την οικογένεια και του φίλους της και έκανε πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο να αναστενάξουν ξεφυσώντας. Και πολλούς άντρες επίσης, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Σκούρα χείλη: Η make-up artist Φωφώ Σγόντζου μας δείχνει τον τρόπο να υιοθετήσουμε την τάση

Posted: 31 Dec 2011 09:00 PM PST

Σκούρα χείλη: Η make-up artist Φωφώ Σγόντζου μας δείχνει τον τρόπο να υιοθετήσουμε την τάση

Φορέστε σκούρα κόκκινα, μπορντό και μοβ στα χείλη με τέτοιο τρόπο που να τα κολακεύουν, όποιο κι αν είναι το σχήμα και το μέγεθος τους.

«Φέτος, της μόδας είναι τα ματ στόματα με αποχρώσεις του μπορντό, του μοβ του κόκκινου σκούρου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε λεπτά και μικρά χείλη αφού δεν ενδείκνυνται αυτά τα χρώματα, γιατί κάνουν τα χείλη πιο μικρά» σημειώνει η make-up artist Φωφώ Σγόντζου.

«Αν, τα φορέσετε επειδή το θέλετε πάρα πολύ- επειδή είναι της μόδας- θα ξεπεράσετε λίγο το γεγονός ότι είναι τα ματ χρώματα της μόδας και θα βάλετε ένα διάφανο lip-gloss από πάνω να τα κάνετε να φαίνονται λίγο πιο ζουμερά για να τα μεγαλώσετε» συμβουλεύει η Φωφώ.

«Το μολύβι είναι απαραίτητο για να καθορίσετε τη γραμμή, γιατί τα σκουρόχρωμα κραγιόν είναι και τα πιο δύσκολα στο άπλωμα τους. Φαίνονται ευκρινέστατα οι γραμμές, οπότε χρησιμοποιήστε μολύβι όσο πιο κοντά γίνεται στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν, για να το κρατάει και όσο το δυνατόν πιο σταθερό γίνεται και να μη φεύγει έξω από τη γραμμή του στόματος» λέει η Φωφώ.

«Καλύτερα τα σκουρόχρωμα κραγιόν απλώστε τα απευθείας στα χείλη και όχι με πινελάκι, γιατί μπορεί να κάνουν γραμμές και να φαίνονται οι ατέλειες» λέει η Φωφώ «Εκτός, αν έχετε πολύ σταθερό χέρι και σας βολεύει το πινελάκι. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το κραγιόν, γιατί θα χρειαστεί να το ανανεώσετε οπωσδήποτε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, -και εκεί σίγουρα θα το βάλετε απευθείας» καταλήγει.

«Βέβαια, δεν μας πηγαίνει πάντα ότι είναι της μόδας και πάντα υπάρχουν κι άλλες επιλογές» λέει η Φωφώ και συνεχίζει «Προσωπικά μου αρέσουν τα χρώματα στα χείλη που δένουν με τα χρώματα του ρουζ. Αυτά δίνουν αυτομάτως λάμψη και φως στο πρόσωπο σας».

2012 ευχές για… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την DPG Digital Media

Posted: 31 Dec 2011 01:55 PM PST

2012 ευχές για… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την DPG Digital Media

...γιατί όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον!

Πέρασαν 365 δύσκολες ημέρες για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Το 2011 είναι πλέον παρελθόν. Έφυγε και μαζί του πήρε, πολλές κακές στιγμές, λίγες καλές αναλαμπές, πόθους, σκέψεις και ελπίδες...

Η ανατολή του 2012 δεν μας αφήνει περιθώρια για τυπικές ευχές. Ήρθε η ώρα να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Δεν μας αρκούν τα «Χρόνια Πολλά». Διεκδικούμε «Χρόνια Καλά» για εμάς, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας και τον Ελληνισμό στο σύνολό του.

Και στη νέα χρονιά, η "DPG Digital Media" θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Θα βρίσκεται κάθε στιγμή στην αιχμή της επικαιρότητας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον απλό Έλληνα και στην απλή Ελληνίδα, οι οποίοι στέκονται ανήμποροι παρατηρητές στις εξελίξεις που δρομολογούν όλοι εκείνοι που επιβουλεύονται τον πλούτο της χώρας μας.

Όλοι μαζί, εμείς και εσείς, εσείς και εμείς, ενωμένοι, θα πάμε κόντρα στο κατεστημένο, θα ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στο ρεύμα της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει την πολτοποίηση της ιστορίας και του πολιτισμού μας, θα κρατήσουμε σθεναρή αντίσταση στο σιωνιστικό λόμπι που θα κάνει την επέλασή του εντός του 2012 και έχει σαν κύριους εκφραστές πολυεθνικές, οίκους αξιολόγησης, αλλά και γηγενείς-εγχώριους παράγοντες (πολιτικούς, επιχειρηματίες κλπ) που στο όνομα του χρήματος και της δόξας πρόδωσαν πατρίδα και πίστη!

Σε όλες τις κρίσιμες προκλήσεις της ιστορίας, οι Έλληνες αποδείξαμε πως μπορούμε να αντιπαλέψουμε πολλούς και ισχυρούς εχθρούς. Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Με θάρρος, ομόνοια, αποφασιστικότητα, υπομονή, επιμονή και αξιοποιώντας το ιδιαίτερο πνεύμα που μας διακρίνει από συστάσεως του ελληνικού έθνους, θα βγούμε και αυτή τη φορά νικητές σε πείσμα όλων εκείνων που αιώνες τώρα προσπαθούν να υφαρπάξουν την κυριαρχία μας, σε ένα από τα κομβικότερα σημεία της υφηλίου, το σταυροδρόμι των 3 ηπείρων, την Ελλάδα μας.

Ας βάλουμε στην άκρη λοιπόν πολιτικές πεποιθήσεις, κομματικές προτιμήσεις, ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, μικροσυμφέροντα και σκοπιμότητες, δογματισμούς και διαχωριστικές γραμμές και ας οραματιστούμε την εικόνα της Μεγάλης Ελλάδας...

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες, γιατί... ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Καλή Χρονιά!!!

Η πιο καλοντυμένη ανήλικη του 2011

Posted: 31 Dec 2011 01:40 PM PST

Η πιο καλοντυμένη ανήλικη του 2011

Η μικρή Elle Fanning μας κέρδισε όλους με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ποιος θα το περίμενε ότι θα φτάναμε στην εποχή όπου τα δεκαπεντάχρονα κορίτσια αντί να ανησυχούν για το πως θα κλέψουν ένα πεταχτό φιλί από το αγόρι που τους αρέσει, θα ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για μία θέση για την πιο καλοντυμένη, ανήλικη celebrity. Μετά από ενδελεχή μελέτη των look των τριών υποψηφίων που έχουμε στην καρδιά μας (Hailee Steinfeld, Elle Fanning και Chloe Moretz) καταλήξαμε πως η Elle και το ρομαντικό στυλ της κερδίζει επάξια την πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν πολλές δεκατριάχρονες που να είχαν την ευκαιρία να φορέσουν Rodarte, Valentino, Marc Jacobs, Chanel, Dolce & Gabbana και ένα σωρό δημιουργίες υψηλής ραπτικής των σχεδιαστών που λατρεύουμε. Και όμως η Elle όχι απλά κατάφερε να μπει στα designer ρούχα, αλλά πέτυχε να δημιουργήσει ένα iconic και αναγνωρίσιμο στυλ, να αναδείξει τα σχέδια των οίκων και να βάλει τις βάσεις για να γίνει μία major red carpet celebrity τα χρόνια που έρχονται. Τρέμετε Alexa Chung και Coco Rocha γιατί η Elle μεγαλώνει πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές