Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τα πιο περίεργα ρεκόρ (pics)

Posted: 17 Jan 2012 08:15 PM PST

Γρηγορότερα, δυνατότερα, μεγαλύτερα, ακριβότερα...Στον θαυμαστό χώρο της αυτοκίνησης υπάρχουν μοντέλα, που σπάνε κάθε όριο και ρεκόρ. Σταχυολογήσαμε τα εντυπωσιακότερα για το καλό της χρονιάς!



Το ακριβότερο αυτοκίνητο ever

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ακριβότερο μοντέλο στον κόσμο μία Ferrari 250 Testa Rossa του 1957, η οποία πωλήθηκε στα μέσα της χρονιάς στην απίστευτη τιμή των 12,5 εκατ. ευρώ.
Aκριβότερο μοντέλο παραγωγής

Η ανοιχτή Bugatti Veyron κοστολογείται στην έκδοση Grand Sport μόλις 1,66 εκατ. ευρώ, δηλαδή κάπου μισό εκατομμύριο ακριβότερα από την κλειστή Veyron 16.4.
Το πλατύτερο αυτοκίνητο

Όλες οι διαστάσεις του Ford F-650 είναι XXL. Ξεχωρίζει όμως το εκπληκτικό πλάτος του αμαξώματος με 2,24 μ. και το τεράστιο μήκος του μεταξόνιου στα 4,62 μ.
To μεγαλύτερο ντριφτάρισμα

Ο Μάουρο Κάλο έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ drift εφέτος το καλοκαίρι στο τιμόνι μίας πισωκίνητης Mercedes C63. Ο Κάλο ολοκλήρωσε ντιφτάροντας οκτώ γύρους στην κυκλική πίστα της Mercedes στο Γουέιμπριτζ της Μεγ. Βρετανίας διανύοντας έτσι 2.308 μέτρα. Το ρεκόρ καταχωρήθηκε ήδη στο Βιβλίο Γκίνες και είναι κατά 394 μέτρα καλύτερο από το προηγούμενο!
Ψηλότερη ανάβαση με αυτοκίνητο

Τον Απρίλιο του 2007 ανέβηκαν οι Γκονζάλο Μπράβο και Εντουάρντο Κανάλες με ένα πειραγμένο Suzuki Samurai του 1986 σε υψόμετρο 6.688 μέτρων στο ηφαίστειο Ογιος ντε Σαλάντο της Χιλής. Τον Μάιο επιχείρησε να σπάσει το ρεκόρ στο ίδιο βουνό ο Γερμανός Ματίας Γιέσκε με Jeep Wrangler (απ΄ όπου και η φωτό μας), δεν τα κατάφερε όμως για λίγο και έμεινε λίγα μέτρα χαμηλότερα σε υψόμετρο 6.646 μέτρων.
Τα περισσότερα χιλιόμετρα

Ο Αμερικανός Ιρβ Γκόρντον έχει διανύσει σε 44 χρόνια με το απεικονιζόμενο Volvo P1800 περίπου 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα και έχει θέσει ως επόμενο στόχο τα 3 εκατ. μίλια, δηλαδή περίπου 4,82 εκατ. χιλιόμετρα.
To μικρότερο αυτοκίνητο

Το Wind Up του Βρετανού Πέρι Γουότκιν διαθέτει 104 εκατοστά ύψος, 66 εκατοστά πλάτος και μόλις 129 εκατοστά μήκος. Για να μπεις μέσα, πρέπει να ανοίξεις από πάνω το αμάξωμα, ενώ εφοδιάζεται με κινητήρα 150 κ.εκ. από καρτ.
Ρεκόρ στοιβάγματος

Δεκαπέντε κοπέλες και ένας άντρας χώρεσαν μέσα σε ένα VW Up μήκους 3,54 μ. Δύο άτομα βολεύτηκαν στον χώρο αποσκευών, ένα πάνω στο κόκπιτ, επτά στο πίσω κάθισμα, τέσσερα στα μπροστινά καθίσματα και δύο στον χώρο για τα πόδια. Για να ισχύσει το ρεκόρ, έπρεπε να κλείσουν όλες οι πόρτες και τα καπό στο -κανονικά τετραθέσιο- μοντέλο της VW.
Γρηγορότερο μοντέλο παραγωγής

Το Koenigsegg Agera R αναπτύσσει τελική ταχύτητα 440 χλμ./ώρα, επιταχύνει από στάση έως 200 χλμ./ώρα σε 7,5" και εφοδιάζεται με κινητήρα 1.130 ίππων.
Το γρηγορότερο ηλεκτρικό μοντέλο

Το Venturi Jamais Contente με σχήμα πυραύλου είναι μεν ηλεκτροκίνητο, έσπασε όμως κάθε ρεκόρ καθώς το κοντέρ του κατέγραψε ταχύτητα 515 χλμ./ώρα στο Μπονβίλ των ΗΠΑ.
Παγκόσμιο ρεκόρ στον πάγο

Το κατέχει ένα Audi A6 με τις κατάλληλες μετατροπές και ελαστικά της Nokian. Το ρεκόρ ταχύτητας καταγράφηκε στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και ανήλθε σε 331,6 χλμ./ώρα.
Γρηγορότερη επιτάχυνση

Το Caparo T1 εφοδιάζεται με κινητήρα 710 ίππων και οι ανεπίσημες μετρήσεις της επιτάχυνσης από μηδέν έως 100 χλμ./ώρα είναι αισθητά κάτω από τα 2,5".
Μεγαλύτερος κινητήρας

Το μοντέλο Brutus είναι ένα αγωνιστικό American-LaFrance του 1907, στο οποίο έχει μετεμφυτευθεί ένας κινητήρας BMW για αεροσκάφος με δώδεκα κυλίνδρους και 47.000 κ.εκ. χωρητικότητα. Η απόδοσή του φτάνει τους 750 ίππους στις 1.700 σ.α.λ.!

Οι σέξι κόρες των rock stars (pics)

Posted: 17 Jan 2012 08:00 PM PST

Είναι στα γονίδια φαίνεται… Οι αστέρες της ροκ συνηθίζουν να περιτριγυρίζονται από όμορφες και σέξι γυναίκες. Αυτή τους τη συνήθεια φαίνεται πως την έχουν κληροδοτήσει μέχρι και στο γενετικό τους υλικό. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι οι περισσότεροι rock stars έχουν τόσο σέξι κόρες.


Δείτε τις αιθέριες απογόνους του ροκ:

Alexandra και Theodora Richards, κόρες του Keith Richards (Rolling Stones)



Zoe Kravitz, κόρη του Lenny Kravitz


Erin Lucas, κόρη του Cliff Williams (AC/DC)


Elizabeth Jagger, κόρη του Mick Jagger (Rolling Stones)


India Waters, κόρη του Roger Waters (Pink Floyd)


Liv Tyler, κόρη του Steven Tyler (Aerosmith)


Minka Kelly, κόρη του Rick Dufay (πρώην Aerosmith)


Rosanna Davison, κόρη του Chris De Burgh


Amber Le Bon, κόρη του Simon Le Bon (Duran Duran)


Bijou Philips, κόρη του John Philips (Mamas & the Papas)


Avy Lee Roth, κόρη του David Lee Roth (Van Halen)


Τα άγνωστα ζώα του 2011 (pics)

Posted: 17 Jan 2012 07:45 PM PST

Παρά το γεγονός ότι 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι κατοικούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μερικοί αιώνες επιστήμης ήταν αρκετοί για να καταγραφεί κάθε μορφή φυσικής ιστορίας, νέα όντα ανακαλύπτονται συνεχώς στη γη!
Οι προσθήκες της χρονιάς που μόλις έφυγε περιλαμβάνουν ένα δελφίνι που κρυβόταν σε... κοινή θέα, έναν πίθηκο που φταρνίζεται συνεχώς και ένα χέλι από πολύ καλή οικογένεια. Ας δούμε τι αποκάλυψε η επιστήμη το 2011...

Burrunan Dolphin


Τα περισσότερα είδη δελφινιών καταγράφηκαν περί τα τέλη του 19ου αιώνα. Μόνο 4 νέα είδη έχουν ανακαλυφθεί έκτοτε, ανάμεσά τους και το Burrunan Dolphin, που συχνάζει στις ακτές της Αυστραλίας, στη θαλάσσια «αυλή» της Μελβούρνης. Τα Burrunan ωστόσο ήταν πάντα εκεί, εμείς τα είχαμε μπερδέψει με άλλο είδος! Κάτι που δείχνει ότι η άγρια ζωή θα αποτελεί πάντα σύνορο...

African Dwarf Sawshark


Ανακαλύφθηκε τυχαία από βιολόγους στον βυθό ανοιχτά της Μοζαμβίκης. Το αφρικανικό καρχαριοειδές είναι κομματάκι νάνος και είναι εξαιρετικά σπάνιο είδος. Μόνο 7 τέτοια είδη sawshark έχουν εντοπιστεί στον κόσμο...

Psychedelic Gecko



«Ψυχεδελική» λόγω των περίεργων χρωματισμών της, η μικρή αυτή σαύρα (Cnemaspis Ρsychedelica) κατοικεί σε ένα μικρό νησάκι στις ακτές του νότιου Βιετνάμ. Ανήκει στα 208 νέα είδη που ανακαλύφθηκαν εκεί πρόσφατα (28 ερπετά, 25 ψάρια, 7 αμφίβια, 2 θηλαστικά, 1 πουλί και 145 φυτά!), προκαλώντας τις βεβαιότητές μας για το πόσο καλά ξέρουμε τον κόσμο μας...

Barbicambarus Simmonsi


Όπως και τα δελφίνια Burrunan, το Barbicambarus Simmonsi (δεν έχει ακόμα κοινή ονομασία) ανακαλύφθηκε κοντά σε μια πολύ καλά διερευνημένη και πυκνοκατοικημένη περιοχή. Αντιθέτως βέβαια με τα δελφίνια, κανείς δεν είχε παρατηρήσει ποτέ τη γιγαντιαία αυτή καραβίδα...

Beelzebub's Tube-Nosed Bat


Η ποικιλία των ειδών της νυχτερίδας είναι τεράστια και χάνει σε νούμερα μόνο από τα τρωκτικά. Η Beelzebub's Tube-Nosed Bat είναι ένα από τα τρία είδη που ανακαλύφθηκαν το 2011 στη νότια Ινδοκίνα και πήρε το όνομά της (φυσικά) από την ομοιότητά της με τον μυθικό Άρχοντα του Κάτω Κόσμου...

Purple Acorn Worm


Του λείπουν μάτια και ουρά, το πανάρχαιο ωστόσο αυτό σκουλήκι τρυπώνει στον βυθό των ωκεανών όπως και ο ξάδελφός του της ξηράς στο χώμα. Το σκουληκάκι αυτό, επίσημα γνωστό ως «μοβ είδος», είναι ένα από τα τρία νέα είδη που ανακαλύφθηκαν στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού μόλις πέρυσι (τα άλλα ονομάστηκαν, με τον ίδιο βαθμό εφευρετικότητας, άσπρο και ροζ).

Myanmar Snub-Nosed Monkey



Δεν έχει καταγραφεί ακόμα σε φωτογραφία και είναι γνωστός μόνο από δείγματα που σκότωσαν κυνηγοί, ο πίθηκος Myanmar ζει ωστόσο σίγουρα στα Ιμαλάια. Για να αντιμετωπίσει τη συνεχή βροχόπτωση, βάζει το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατά του, ενώ η περίεργη μύτη του τον κάνει να φταρνίζεται συνεχώς, συνήθεια που κάνει τους κυνηγούς να τον ξετρυπώνουν εύκολα! Υπολογίζεται ότι μόνο 350 τέτοιοι πίθηκοι υπάρχουν στα βουνά των Ιμαλαΐων...

Chlaenius Propeagilis


Τα γνωστά είδη σκαθαριών ανέρχονται σε 350.000, ενώ τα άγνωστα είδη υπολογίζονται σε τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό, δεν είναι λοιπόν να απορείς που κάθε χρόνο ανακαλύπτονται και νέα σκαθάρια. Δείγματα του «κομψού» Chlaenius Ρropeagilis συλλέχθηκαν πρόσφατα από ρυάκια και ποτάμια της νοτιοδυτικής Κίνας...

Garuda Wasp


Ανακαλύφθηκε στο νησί της Ινδονησίας Sulawesi, η σχετικά... τεράστια αυτή σφήκα είναι χάρμα οφθαλμών! Πήρε το όνομά της από τον πολεμιστή Garuda της βουδιστικής μυθολογίας.

African Wolf



Γνωστός ως «αιγυπτιακό τσακάλι», ο αφρικανικός λύκος αποδείχτηκε τελικά ότι είναι ο χαμένος από καιρό πρόγονος του γκρι λύκου! Οι πρόγονοί του αποίκισαν την Αφρική πολύ πριν τα «ξαδελφάκια» του κάνουν την εμφάνισή τους στις άλλες ηπείρους...

Leiolepis Νgovantrii


Δεν έχει κοινό όνομα και τιτλοφορείται επιστημονικά έτσι ως φόρος τιμής στον θρυλικό βιετναμέζο εντομολόγο Ngo Van Tri. Είναι όλες θηλυκές, αυτο-κλωνοποιούνται, ενώ εντοπίστηκαν για πρώτη φορά σε menu εστιατορίου!

Protoanguilla Palau


Ο τελευταίος κοινός πρόγονος του Protoanguilla Palau και κάθε άλλου χελιού κολύμπησε πριν από 200 εκατ. χρόνια και όταν οι βιολόγοι ανακάλυψαν το νέο αυτό είδος -που πήρε το παρατσούκλι «Χελι-ό-Σαυρος» (Eel-a-saurus)- σε ένα υπόγειο σπήλαιο του Palau, χαιρετίστηκε από την επιστήμη ως ένας μοντέρνος πρόγονος...

Jogs Night Frog


Είναι ένας από τους 12 νυκτόβιους βάτραχους που ανακαλύφθηκαν το 2011 στη βραχώδη περιοχή της Ινδίας Ghats. Έξι από αυτούς, ανάμεσά τους και ο Jogs, αναπαράγονται χωρίς φυσική επαφή, με τα αρσενικά να γονιμοποιούν τα αυγά που εναποθέτουν τα θηλυκά πάνω σε φύλλα.

Saccharomyces Εubayanus


Δεν είναι ζώο, είναι μύκητας, του αξίζει ωστόσο μια θέση στη λίστα και θα μάθεις αμέσως το γιατί: τον βρήκαν να ζει σε παραθαλάσσια δέντρα της νότιας Χιλής και τα γενετικά τεστ έδειξαν ότι ο πρόγονός του ήταν ένα περίεργο είδος που μεταφέρθηκε κατά τον 15ο αιώνα στην Ευρώπη, όπου οι μοναχοί τον χρησιμοποιούσαν για προζύμι στο ψωμί και για τη ζύμωση του κρασιού! Το υβρίδιο βοηθούσε στη ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες και άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για τις βαυαρικές lager. Έξι αιώνες κρύας και αναζωογονητικής μπιρίτσας κάτι του χρωστάνε...


Το πιο μικροσκοπικό ενυδρείο στον κόσμο (pics)

Posted: 17 Jan 2012 07:30 PM PST

Ο Ρώσος, Anatoly Konenko, έχει πάθος με τις μινιατούρες! Το 1996 κέρδισε ρεκόρ Γκίνες για το μικρότερο βιβλίο στον κόσμο, ενώ πάμπολλα είναι τα αντικείμενα που έχει κατασκευάσει σε μικροσκοπικό μέγεθος!
Η τελευταία του έμπνευση ήταν να φτιάξει το μικρότερο ενυδρείο στον κόσμο, και μάλλον τα κατάφερε! Η κατασκευή του έχει πλάτος 33 χιλιοστά, ύψος 24 και βάθος μόλις 14 χιλιοστά, ενώ η χωρητικότητα του φτάνει τα 10 ml νερού δηλαδή 2 περίπου κουτάλια τσαγιού!

Όπως είναι αναμενόμενο, δύσκολα θα μπορούσε να βρει ψάρια που να χωρούσαν και να μπορούσαν να ζήσουν στο ενυδρείο αυτό που χωρά ακόμα και σε μια παλάμη. Ωστόσο, ο δαιμόνιος κατασκευαστής κατάφερε και βρήκε φιλοξενούμενους για το ενυδρείο του, κάτι μικροσκοπικά ψάρια-ζέβρες.



Ένα κανονικό όμως ενυδρείο δεν αρκεί να έχει μόνο νερό αλλά και πέτρες και φυτά προκειμένου να είναι ολοκληρωμένο. Ο Anatoly Konenko τα βρήκε και αυτά! Βέβαια για να ρίξει το νερό δίχως να χαλάσει το περιβάλλον του «βυθού», αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μια σύριγγα! Παρομοίως και τα ψάρια τοποθετήθηκαν με μια ιδιόχειρη κατασκευή που θυμίζει μικροσκοπικό δίχτυ!







Πώς να αξιοποιήσετε ένα παλιό PC (pics)

Posted: 17 Jan 2012 07:15 PM PST

Ευφάνταστες ιδέες..



























Φωτογραφίες από γάμους που... δεν θα μπουν στο οικογενειακό άλμπουμ (pics)

Posted: 17 Jan 2012 07:00 PM PST

Δείτε μια συλλογή με αποτυχημένες φωτογραφίες γάμων















Sexy κορίτσια στη μέση του πουθενά (pics)

Posted: 17 Jan 2012 06:45 PM PST

















































Αυτοί οι γάμοι είναι σκέτη... υπερπαραγωγή (pics)

Posted: 17 Jan 2012 06:30 PM PST

Η γαμήλια τελετή είναι ένα πράγμα που όλοι μας θα το θυμόμαστε για μια ζωή. Ωστόσο για τους ανθρώπους που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μια απλή τελετή στην εκκλησία δεν είναι αρκετή. Φαίνεται ότι ήθελαν η μέρα του γάμου τους να είναι ξεχωριστή, με όλη τη σημασία της λέξεως. Δείτε γιατί...





Τα 8 πιο διασκεδαστικά επαγγέλματα

Posted: 17 Jan 2012 06:15 PM PST

Όποιον Έλληνα ρωτήσεις τι δουλειά θα ήθελε να κάνει... θα σου πει εισοδηματίας. Να κάθομαι και να πληρώνομαι είναι αυτό που όλοι ονειρεύονται. Αν όμως κάνεις κάτι, που ούτως ή άλλως... το έκανες καιπληρωνόσουν κιόλας δεν θα ήταν καλύτερο; Υπάρχουν τέτοια επαγγέλματα οπότε ξεκίνα να ετοιμάζεις το βιογραφικό σου.


Video Game Tester

Η κοπέλα σου γκρινιάζει που κάθεσαι με τις ώρες στον καναπέ μ' ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι; Αν όμως έβγαζες λεφτά παράλληλα; Ναι, κι όμως γίνεται. Αν κάνεις μια έρευνα στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετές εταιρίες που κυκλοφορούν βιντεοπαιχνίδια και ψάχνουν δοκιμαστές. Μάλιστα πληρώνουν αρκετά καλά, μέχρι και 100.000 δολάρια για όσο χρόνο βέβαια σου πάρει να τερματίσεις το παιχνίδι.

Επαγγελματίας τουρίστας
Πως αλλιώς νόμιζες ότι βγαίνουν όλοι αυτοί οι ταξιδιωτικοί οδηγοί με τόσες λεπτομέρειες. Το καλύτερο είναι ότι έχεις το μισθό σου κανονικά, ασφάλεια και φυσικά όλα τα έξοδα για το ταξίδι πληρωμένα. Όποτε γυρνάς από τις διακοπές σου, δεν έχεις χαλάσει μια, και έχεις και λεφτά να περάσεις άνετα τους δύο επόμενους μήνες-όπως κατάλαβες πληρώνουν καλά.

Blogger
Ειδικά μετά την επιτυχία του Sex and the City και της blogger της σειράς Carrie Bradshaw, έχουν αρχίσει και ξεπροβάλουν bloggers παντού. Και τις περισσότερες φορές η θεματολογία τους είναι το σεξ. Βέβαια μην φανταστείς ότι θα έχεις λεφτά ν' αγοράζεις Manolo Blahnik όπως η Carrie. Άλλα και μόνο που θα μπορείς να δουλεύεις από το κρεβάτι σου και να πληρώνεσαι, δεν ακούγεται άσχημο.

Δοκιμαστής προφυλακτικών

Σίγουρα δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα τους σε μηχανήματα. Τις αλλεργικές αντιδράσεις όμως; Υπάρχει περίπτωση βέβαια να φύγεις από την δουλειά και να σου έχουν πρήξει τ' α%^&*α αλλά αυτή είναι και η δουλειά σου. Δοκιμάζεις, ξαναδοκιμάζεις και αν έχει καμία παρενέργεια το λες. Σκέψου ότι εκτός από καλά λεφτά θα έχεις και τσάμπα προφυλακτικά.

Δοκιμαστής μπύρας
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα νεφρά σου και παρελθόν στους ΑΑ, τότε μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου σε κάποια εταιρία παραγωγής μπύρας. Τώρα αν θα αποκτήσεις κάτι από τα δύο, δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Απ' ότι λένε επαγγελματίες δοκιμαστές υπάρχουν μέρες που μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσουν και 40 μπύρες! Ασφάλεια και καλά λεφτά θα έχεις, τσάμπα μπύρες κάθε μέρα θα έχεις, σκέψου το.

Επαγγελματίας συνοδός
Προς θεού μην πάει το μυαλό σου σε πονηρές δουλειές. Εδώ μιλάμε για τίμια λεφτά, καθαρό κούτελο κτλ. Σε μεγάλες πολυεθνικές συνήθως υπάρχει ένας υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για την διασκέδαση των επισκεπτών της εταιρίας. Τους βγάζεις για φαγητό, τους πας κάνα μπουζούκι και καζίνο, μια βολτούλα από το μουσείο της Ακρόπολης και αυτό ήταν. Εννοείτε πως κερνάει η εταιρία και φυσικά έχεις κι έναν παχυλό μισθό.

Κριτικός μαριχουάνας

Αν νομίζεις πως υπάρχουν κριτικοί μόνο για ταινίες, τραγούδια και βιβλία είσαι γελασμένος. Η χρήση της μαριχουάνας για θεραπευτικούς σκοπούς γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή. Σε αρκετές χώρες μάλιστα υπάρχουν εργαστήρια παραγωγής και επεξεργασίας που λειτουργούν νόμιμα με άδεια από το κράτος. Μπορείς λοιπόν να τους στείλεις το βιογραφικό σου, να έχεις απαραίτητα χαρτί ότι χρειάζεσαι την μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους και ν' αρχίσεις να καπνίζεις… αφού είναι για την επιστήμη, κάποιος πρέπει να θυσιαστεί.

Δοκιμαστής φαγητών

Και το βάλαμε λίγο γενικά γιατί δεν ξέρουμε τις προτιμήσεις σου. Όλες οι εταιρίες που παράγουν φαγώσιμα έχουν και τους δοκιμαστές τους. Σοκολάτες, παγωτά, μπισκότα, είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις. Όπως θα έχεις καταλάβει πας στη δουλειά, τρως τσάμπα και φεύγεις. Έχει βέβαια και τα ρίσκα της η δουλεία και το συνηθέστερο πρόβλημα είναι οι τροφικές δηλητηριάσεις. Αν έχεις γερό στομάχι, τότε αυτή η δουλεία είναι για σένα.

To μωράκι αυτό έχει τη μουσική μέσα του (video)

Posted: 17 Jan 2012 06:00 PM PST

Αν και είναι πολύ μικρό ακόμη χορεύει με κινήσεις που θα ζήλευαν πολλοί. Δείτε το βίντεο...




Τατουάζ στο πέος του προκάλεσε μόνιμη στύση!

Posted: 17 Jan 2012 05:45 PM PST

Έναν πρωτότυπο... τρόπο να «διακοσμήσει» το κορμί του αποτίνοντας ταυτόχρονα…
φόρο τιμής στην κοπέλα του βρήκε ένας 21χρονος Ιρανός, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να κάνει τατουάζ στο πέος του το περσικό ρητό «καλή τύχη στα ταξίδια σου» καθώς και το γράμμα «Μ», αρχικό του επιθέτου της συντρόφου του.

Το 'πε και το 'κανε λοιπόν ο φίλος μας, και ως ενθύμιο του έμεινε να τον συντροφεύει στα «ταξίδια» του, μία κατάσταση μόνιμης… ημι-στύσης! Αφού λοιπόν ταλαιπωρήθηκε από τον πόνο για λίγες εβδομάδες, στη συνέχεια αυτός αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στην 24/7 στύση.

Ο νεαρός πάντως μπορεί να έχει ακόμα φυσιολογικές επαφές και αρνήθηκε να ακολουθήσει θεραπεία, σαν κάθε γνήσιος θαλασσόλυκος που κάποιος θα του ζητούσε να ξεφουσκώσει τα πανιά του. Όσο για τα αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα (αν και για τον ίδιο μάλλον μόνο πρόβλημα δεν είναι); Ο καλλιτέχνης που του έκανε το τατουάζ, τρύπησε το πέος με τις βελόνες του πιο βαθιά από όσο έπρεπε, προκαλώντας μια δυσλειτουργία στα νεύρα της περιοχής με επακόλουθο τη μόνιμη στύση.


«Βασιζόμενοι στη συγκεκριμένη και μοναδική περίπτωση, πρέπει να αποθαρρύνουμε τους ενδιαφερομένους από το να κάνουν τατουάζ στα πέη τους», δήλωσαν Ιρανοί γιατροί.

\

Οι γυναίκες που γνωρίσαμε το 2011 (pics)

Posted: 17 Jan 2012 05:30 PM PST


Από τον συρφετό των γυναικών που ντεμπούταραν το 2011 στη showbiz, να ποιες «νέες προσθήκες» καλωσορίσαμε με σεβασμό και τιμή...

Elizabeth Olsen
Η 22χρονη Elizabeth κατάφερε την προηγούμενη χρονιά να ανατρέψει από τον θρόνο τους τις σούπερ διάσημες (και μεγαλύτερες) αδερφές της, Mary-Kate και Ashley, και να κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι εύκολο να καταλάβεις το γιατί...
Jamie Chung
Η πρώην παίκτρια reality βρήκε τον δρόμο της προς το Hollywood το 2011 με συμμετοχές σε πολλές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες βέβαια και το περιβόητο «The Hangover: Part II». Είμαστε σίγουροι ότι τα προσόντα της Jamie θα την πάνε κι άλλο μπροστά το 2012...
Anais Mali
Η γαλλίδα μοντέλα έχει περπατήσει χιλιόμετρα πασαρέλας, ήταν ωστόσο το 2011 που προστέθηκε στο δυναμικό του λατρεμένου και πολυαγαπημένου μας Victoria's Secret Fashion Show!
Hannah Simone
Όσο κι αν το νέο κορίτσι («New Girl») του Fox είναι η Zooey Deschanel, δεν είναι μυστικό ότι παρακολουθούμε τη σειρά μόνο για τη Hannah Simone...
Jemima Kirke
Δεν θεωρεί τον εαυτό της ηθοποιό, είμαστε ωστόσο πολύ χαρούμενοι που την έπεισαν να κατέβει στον στίβο της ηθοποιίας! Κι αν το 2011 έκανε το πρώτο της «μπαμ», κάτσε να δεις το '12 που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO «Girls».
Zoe Kravitz
Είναι γνωστό ότι η Zoe Kravitz έχει κάποια καλά γονίδια, δεν είχαμε καταλάβει ωστόσο πόσο καλά ήταν αυτά τα γονίδια μέχρι το 2011, όταν και εμφανίστηκε στο νέο «X-Men: First Class»!
Arizona Muse
Τα έντονα χαρακτηριστικά της δεν είναι για κάθε γούστο, ομολογουμένως, είναι ωστόσο το πρόσωπο που μας έκανε να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στη Vogue... Λίγο το 'χεις;
Ruby Aldridge
Μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη όσο η αδελφή της Lily, μοντέλο της Victoria's Secret, ωστόσο ήταν το φρέσκο προσωπάκι της και τα απίστευτα χείλη της που στοίχειωσαν πασαρέλες, διαφημίσεις και καταλόγους καθ' όλη την προηγούμενη χρονιά.
Janelle Monae
Η τραγουδίστρια της R&B/Soul είναι που τράβηξε τα βλέμματά μας στα Grammy του 2011 και δεν έχουμε κοιτάξει αλλού έκτοτε...
Jessie J
Ντεμπούταρε το 2011 με το πρώτο της album «Who You Are», δεν την προσέξαμε ωστόσο αρκετά εξαρχής. Όχι τουλάχιστον πριν εκδηλώσει δημόσια τις αμφισεξουαλικές της προτιμήσεις! Αυτές είναι οι pop star της καρδιάς μας...


delamagen.gr

Τα 5 πιο βρώμικα πράγματα που αγγίζουμε καθημερινά!

Posted: 17 Jan 2012 05:15 PM PST

Τα μικρόβια βρίσκονται παντού. Όπου κι αν ακουμπήσεις κινδυνεύεις να μολυνθείς. Σίγουρα υπάρχουν τα γνωστά σε όλους… βρώμικα σημεία που αποφεύγεις επιμελώς ή που είσαι πολύ προσεκτικός όταν τα πιάνεις. Τι γίνεται, όμως, με τα μέρη που δεν μπορείς να φανταστείς ότι… καραδοκούν τα μικρόβια; Τα 5 πιο βρώμικα πράγματα που αγγίζεις καθημερινά μπορείς τώρα να τα πλησιάζεις με μεγαλύτερη… καχυποψία και προσοχή, ή καλύτερα να μένεις όσο πιο μακριά γίνεται!1. Άπλυτα φρούτα και λαχανικά

Οι συνθήκες υγρασίας στα σημεία διατήρησης των φρούτων και των λαχανικών σε σουπερμάρκετ και μανάβικα μπορεί να είναι απαραίτητες για να παραμένουν φρέσκα, ωστόσο αποτελούν και πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Αν προσθέσετε στα παραπάνω όλα τα χέρια των ανθρώπων που τα πιάνουν, τα πιέζουν και τα περιεργάζονται μέχρι τελικά να φτάσουν σ' εσάς, είναι πλέον σαφές γιατί επιβάλλεται να τα πλένετε πολύ καλά πριν τα καταναλώσετε. Αποστειρώστε τα με ένα απολύτως φυσικό απολυμαντικό: Αναμείξτε 2 κουτ. σούπ. λευκό ξίδι σε μισό λίτρο νερό. Βουτήξτε στο μείγμα τα φρούτα και τα λαχανικά σας για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό.

2. Η αντλία σαπουνιού στις δημόσιες τουαλέτες

Χρησιμοποιείτε την αντλία του σαπουνιού αμέσως αφού έχετε αγγίξει μερικά από τα πιο μολυσματικά σημεία της τουαλέτας – την πόρτα, το καζανάκι, τον σύρτη ή το κλειδί. Αποφεύγοντας για ευνόητους λόγους να μπούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και διεξοδικές περιγραφές, εν ολίγοις μπορούμε να πούμε ότι μετά απ' όλα αυτά, η «αθώα» αντλία του σαπουνιού είναι ίσως το πιο βρόμικο πράγμα που θα αγγίξετε όλη την ημέρα. Για αυτό λοιπόν, μην παραλείψετε να αφιερώνετε κάθε φορά τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα στο πλύσιμο των χεριών σας. Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι χαρτί για να πιάσετε και να ανοίξετε την πόρτα φεύγοντας από την τουαλέτα.

3. Τα κουμπιά του ασανσέρ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσοι διαφορετικοί άνθρωποι έβηξαν ή φταρνίστηκαν πάνω στο χέρι τους ή χρησιμοποίησαν την τουαλέτα πριν πατήσουν το κουμπί του ασανσέρ; Αυτό το ίδιο κουμπί που μετά από λίγο θα πατήσετε κι εσείς; Πολλοί περισσότεροι απ' όσους φαντάζεστε, ακόμη και σε μικρά κτήρια με περιορισμένη κίνηση. Χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο, το μανίκι σας ή στη χειρότερη περίπτωση την κλείδωση του λυγισμένου σας αντίχειρα για να πατήσετε το κουμπί και μην παραλείψετε να καθαρίσετε τα χέρια σας με ένα αντιβακτηριδιακό τζελ ή να τα πλύνετε καλά, πριν ακουμπήσετε το πρόσωπό σας ή πιάσετε κάτι για να φάτε.

4. Το πληκτρολόγιο του ATM

Είναι ο παράδεισος των μικροβίων. Η καλύτερη γραμμή άμυνας; Χρησιμοποιήστε το αδρανές χέρι σας (αν είστε δεξιόχειρας χρησιμοποιήστε το αριστερό και το αντίστροφο) για να πατήσετε τα πλήκτρα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο σαν ιδέα, ωστόσο οι ειδικοί εξηγούν ότι κατ' αυτό τον τρόπο έχετε πολύ λιγότερες πιθανότητες να αγγίξετε κατά λάθος, αφηρημένη, το πρόσωπό σας ή να βάλετε το χέρι σας στο στόμα. Και μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας όσο πιο άμεσα γίνεται

5. Τα κουμπιά του φούρνου μικροκυμάτων στο γραφείο

Πολλές εταιρείες παρέχουν στους εργαζομένους τους έναν κοινόχρηστο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταίνουν το μεσημεριανό τους φαγητό. Αν το ίδιο ισχύει και στη δική σας, προσπαθήστε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που σκουπίσατε και απολυμάνατε τα κουμπιά του. Ακριβώς! Αν ανήκετε στον μέσο όρο των εργαζομένων, η πιο πιθανή απάντηση είναι «ποτέ». Και γι' αυτό, οι κοινόχρηστοι φούρνοι μικροκυμάτων συνήθως καταλήγουν να είναι μετά από λίγο καιρό καλυμμένοι από ένα παχύ, αντιαισθητικό στρώμα λίπους και μουτζούρας. Το σαπούνι και το νερό δεν είναι αρκετά για να απαλλαγείτε από τα ζωικά λιπαρά, τη συσσωρεμένη βρομιά και τα μικρόβια που κρύβονται μέσα της. Αν δεν είστε 100% σίγουρη ότι το προσωπικό καθαρισμού της εταιρείας σας χρησιμοποιεί απολυμαντικά προϊόντα, πάρτε την πρωτοβουλία να το κάνετε εσείς η ίδια. Διαφορετικά, βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα χέρια σας σχολαστικά αμέσως μετά το ζέσταμα του φαγητού σας.

πηγή: cosmo.gr

Ο σύζυγός της έκανε αλλαγή φύλου και εκείνη τον ξαναπαντρεύτηκε!

Posted: 17 Jan 2012 05:00 PM PST


Oυς ο Θεός συνέζευξε, …
αλλαγή φύλου μη χωριζέτο!

Ένα ζευγάρι από το Γιορκσάιρ της Βρετανίας αποφάσισε να ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους έπειτα από 9 χρόνια έγγαμου βίου. Με τη διαφορά όμως ότι αντί για τον παραδοσιακό γαμπρό και τη νύφη, υπήρχε η νύφη και η …νύφη.

υς ο Θεός συνέζευξε, ….αλλαγή φύλου μη χωριζέτο!
Ο σύζυγός της έκανε αλλαγή φύλου και εκείνη τον ξαναπαντρεύτηκε!

newsbomb.gr

5 εταιρίες με απίστευτα προνόμια για τους υπαλλήλους τους (pics)

Posted: 17 Jan 2012 04:45 PM PST

Έχεις φανταστεί ποτέ να σηκώνεσαι απ' το κρεβάτι και να πετάς απ' τη χαρά σου που θα πας... για δουλειά; Το παν είναι το κίνητρο και οι παρακάτω εταιρίες σου δίνουν το καλύτερο.
Βρήκες μια καλή δουλειά, με ικανοποιητικό μισθό, δεν είσαι στο δημόσιο οπότε παίρνεις και τα επιδοματάκια σου και πετάς απ' τη χαρά σου. Κι όμως οι εργαζόμενοι στις παρακάτω εταιρίες έχουν πολλούς περισσότερους λόγους για να χαίρονται.

Google, Inc.


Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα αρνητικό γι' αυτήν την εταιρία. Λοιπόν ξεκινάμε. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ενδιάμεσα σνακ, καφέδες κτλ είναι όλα τσάμπα, και μάλιστα έχεις και δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε 16 gourmet καφετέριες. Όχι ότι κι ότι.

Επίσης αν το σκυλί σου νιώθει μοναξιά και φοβάσαι μην πάθει κατάθλιψη σαν του Κωστέτσου, μπορείς να το πάρεις μαζί σου. Κι αν τελικά το ψυχολογικό πιάσει εσένα κι όχι το σκυλί, μπορείς να πας στον ειδικό χώρο για μασάζ να χαλαρώσεις. Ή αν θες πήγαινε σ' ένα από τα 4 γυμναστήρια που έχει, στον γιατρό ή να πας να βάλεις την μπουγάδα σου στο πλυσταριό. Γιατί το να γυρνάς σπίτι στις 9 και να περιμένεις μέχρι τις 11 το πλυντήριο για να τ' απλώσεις, είναι εκνευριστικό.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Αν είσαι φρέσκος μπαμπάς ή μαμά, μπορείς τους 3 πρώτους μήνες να παίρνεις έτοιμο φαγητό από την εταιρία για το σπίτι. Τέρμα λοιπόν το ταπεράκι απ' την μαμά.

S.C. Johnson


Αν δουλεύεις σ' αυτήν την εταιρία δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς αν δεν έχεις χρόνο για τις δουλειές σου. Η εταιρία προσφέρει στους υπαλλήλους της μια υπηρεσία που αναλαμβάνει διάφορες εξωτερικές δουλειές.

Μπορούν να πάνε τα γράμματα σου στο ταχυδρομείο, να στείλουν λουλούδια στο γκομενάκι που γνώρισες χτες βράδυ, να πάνε super market, να πάρουν τα ρούχα σου απ' το καθαριστήριο, να επιστρέψουν τα βιβλία που πήρες απ' την βιβλιοθήκη, να ανανεώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου ή να στο πάνε για service, ακόμα και να περιμένουν στην ουρά για εισιτήρια μιας συναυλίας. Θες κι άλλα;

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εσύ είσαι στη δουλειά σου για να γυρνάς σπίτι ξέγνοιαστος. Και τα προνόμια δεν σταματούν στην συνταξιοδότηση. Οι συνταξιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν μια ισόβια κάρτα μέλους για το γυμναστήριο και το κέντρο υγείας της εταιρίας. Και να σημειωθεί ότι σε αντίθεση μ' εμάς αυτοί προλαβαίνουν να πάρουν σύνταξη.

MillerCoors, LLC.


Αυτή η εταιρία έχει ένα μόνο προνόμιο για τους υπαλλήλους της. Και ίσως το καλύτερο. Είσαι με τους κολλητούς απ' τη δουλειά, σχολάτε και λέτε «Δεν πάμε για καμία μπύρα;» Είμαι σίγουρη ότι σκηνικό κάτι σου λέει.

Ε, λοιπόν αυτή η μπύρα αλλά και όλες οι επόμενες είναι κερασμένες απ' το αφεντικό. Το 2004 η εταιρία άνοιξε μια μπυραρία για να τα πίνουν οι εργαζόμενοι μετά τη δουλειά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 7 ποικιλίες βαρελίσιας μπύρας και σε 13 σε μπουκάλι.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι στα καινούρια κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σικάγο, η μπυραρία είναι στο roof garden για να πίνεις την μπυρίτσα σου με θέα το ποτάμι. Κάτι μου λέει ότι σε 2 χρονάκια θα έχουν δικό τους group therapy(εννοείτε δωρεάν) στους Α.Α.

Genentech, Inc.


Το 2006 ανακηρύχτηκε η καλύτερη εταιρία για να δουλεύει κανείς. Αν έχεις παιδί ή σκυλί σου παρέχουν δωρεάν φροντίδα σε κέντρο μέσα στην εταιρία. Επίσης δεν έχεις δικαιολογία να πας με χάλια κουστούμι αφού το καθαριστήριο είναι μέσα στην εταιρία κι αυτό. Όπως και το κομμωτήριο αλλά και ο οδοντίατρος. Όποτε βρες άλλη δικαιολογία απ' τον πονόδοντο για να μην πας στη δουλειά.

Όλοι οι καφέδες σου είναι κερασμένοι, καθώς και το φαγητό σου. Απλά αν θες σούσι πρέπει να ενημερώσεις για να στο έχουν έτοιμο. Μην φας το χθεσινό.

Κι επειδή ανησυχούν μην «καείς» απ' την πολύ δουλειά, πέρα από την άδεια που δικαιούσαι κάθε χρόνο, σου δίνουν έξτρα 6 βδομάδες κάθε περίπου 7 χρόνια. Δεν ανέφερα φυσικά ότι η άδεια είναι πληρωμένη. Κατάλαβες τώρα γιατί πήρε το βραβείο;

Chesapeake Energy

Είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία φυσικού αερίου στην Αμερική. Γι' αυτό και δίνει αρκετά προνόμια αν αποφασίσεις να δουλέψεις εκεί.

Αρχικά μπορείς να κάνεις δωρεάν μαθήματα ελεύθερης κατάδυσης και αν πάρεις τη βεβαίωση που χρειάζεται σε πάνε και δωρεάν ταξιδάκι στο Μεξικό για να εξασκηθείς. Τώρα αν δεν είσαι φαν της θάλασσας, μπορείς να βγεις στον κήπο(τώρα ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, κήπο δεν το λες!) οπού μπορείς να συμμετέχεις σε μια σειρά δραστηριοτήτων, από επιδείξεις μαγειρικών ικανοτήτων μέχρι μαθήματα γιόγκα και τάι-τσι.

Τι άλλο θες; Και θα μάθεις να μαγειρεύεις, και να κάνεις καταδύσεις και να διαλογίζεσαι.

Angelina Jolie..η απόλυτη γυναίκα!!! (pics)

Posted: 17 Jan 2012 04:30 PM PST

Ότι η Angelina Jolie είναι μια γυναικάρα είναι γεγονός...Για εμάς όμως είναι ο ορισμός της απόλυτης θεάς. Διαφωνείτε;;;



















frappedoupoli.blogspot.com
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»


25 λογοι που οι αντρες και οι γυναικες θα διαφερουν παντα...

Posted: 17 Jan 2012 04:15 PM PST

Εχει διαπιστωθει επιστημονικα... ότι υπαρχουν 78 γονίδια που κανουν τη διαφορα μεταξυ αντρων και γυναικών  Δεν εχει ομως ακομη διευκρινιστει η ταυτοτητα τους. Οσο λοιπον οι επιστημονες συνεχιζουν την ερευνα τους, δεν βλαπτει να τους δωσουμε κι εμεις ενα χερακι βοηθειας.
Ιδου λοιπον...
1. Οι γυναικες εχουν το γονιδιο του συνδυασμου των χρωματων. Ξερουν ποιο χρωμα ταιριαζει με ποιο.
Οι αντρες σκεφτονται οτι αφου το κοκκινο ειναι ωραιο και το πρασινο επισης, γιατι να μη βαλουμε δυο ωραια χρωματα μαζι.

2. Οι αντρες μιλανε με προτασεις και οι γυναικες με παραγραφους.
Οι αντρες αρχιζουν μια προταση...και οι γυναικες την τελειωνουν.

3. Οι γυναικες μπορουν να θυμουνται καθε λεξη του διαλογου που εγινε πριν απο ενα μηνα αναμεσα σε αυτες και τον συντροφο τους.
Οι αντρες μπορουν να θυμουνται την τελικη ταχυτητα αυτοκινητων που δεν προκειται να αποκτησουν.

4. Οι γυναικες μπορουν να καταλαβουν τις αλλες γυναικες.
Οι αντρες ποτε.

5. Οι γυναικες εχουν το γονιδιο που τις εμποδιζει να παρκαρουν ενα αυτοκινητο αναμεσα σε δυο λευκες ισιες γραμμες σε ενα αδειο παρκινγκ.

6. Οι γυναικες εχουν ενσωματωμενο ημερολογιο στον εγκεφαλο που τους επιτρεπει να θυμουνται ολες τις επετειους.
Αυτο απουσιαζει απο τον εγκεφαλο των αντρων.

7. Στους γαμους οι γυναικες πρωτα κλαινε και μετα μεθανε.
Οι αντρες πρωτα μεθανε και μετα... κλαινε.
8. Οι αντρες εχουν το γονιδιο που τους επιτρεπει να ακουνε το ανοιγμα μιας μπυρας απο τρια δωματια μακρια.

9. Οι γυναικες μπορουν να μυρισουν βρομικα αθλητικα παπουτσια απο 300 μετρα
Οι αντρες μονο αν τους τα βαλεις κατω απο την μυτη τους και αν δεν ειναι τα δικα τους.

10. Οταν καποιος αγοραζει καινουριο αυτοκινητο οι αντρες τον ρωτανε τι μαρκα ειναι και οι γυναικες τι χρωμα.

11. Οι αντρες πληρωνουν για κατι που τους χρειαζεται 300 euro ενω αξιζει 100.
Οι γυναικες πληρωνουν 100 euro για για κατι που αξιζει 300 και δεν το χρειαζονται.

12. Οι γυναικες τρωνε τσιλι οταν τους αρεσει, οι αντρες παντα, για να αποδειξουν οτι μπορουν.

13. Οι γυναικες δεν θα σκοτωναν, θα μπορουσαν ομως να σε κανουν να αυτοκτονησεις.

14. Οι γυναικες θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν το σεξ για να καταφερουν αυτο που θελουν.
Οι αντρες δεν θα μπορουσαν, επειδη αυτο που θελουν ειναι το σεξ.

15. Οι γυναικες δεν βρισκουν διεγερτικο το να παρακολουθουν δυο αντρες να κανουν σεξ.....
Οι αντρες παλι για το αντοιστιχο φυλο....

16. Οι αντρες θεωρουν οτι 2 η ωρα το πρωι ειναι καλη ωρα για να κοιμαται κανεις.
Οι γυναικες θεωρουν την ιδια ωρα καταλληλη για να μιλησουν για τη σχεση τους.

17. Οι γυναικες εχουν το "να παρει, τελειωνει το χαρτι υγειας στο μπανιο και πρεπει να το αντικαταστησω" γονιδιο.
Οι αντρες εχουν το "να παρει, μου φερνεις χαρτι υγειας;" γονιδιο.

18. Οι αντρες εχουν το γονιδιο που τους επιτρεπει να κοιμουνται οταν ενα μωρο κλαιει.

19. Οι γυναικες παραγγελνουν μπροκολο για γαρνιρισμα στην μπριζολα τους και τρωνε τις πατατες των αντρων.

20. Οι γυναικες θυμουνται ολα τα ρουχα που εχουν φορεσει την τελευταια δεκαετια.
Οι αντρες δεν θυμουνται τι φορουσαν την προηγουμενη μερα αν δεν κοιταξουν στο πατωμα.

21. Οι αντρες εχουν το γονιδιο που τους εμποδιζει να παρακολουθουν ποδοσφαιρο και να μιλανε συγχρονως.
Οι γυναικες εχουν το γονιδιο του να παρακολουθουν τηλεοραση, να βαφουν τα νυχια τους, να μιλανε στο τηλεφωνο και να πινουν και καφε.

22. Οι αντρες βλεπουν το γυμναστηριο σαν φυσικη δραστηριοτητα.
Οι γυναικες το βλεπουν σαν κοινωνικη.

23. Αν ρωτησεις μια γυναικα για το πως να πας καπου, θα σε οδηγησει μεσω καταστηματων.

24. Οι γυναικες εχουν το "τα παιρνω ολα προσωπικα" γονιδιο.

25. Οι αντρες εχουν το γονιδιο να απαντανε σε δυσκολες ερωτησεις με ενα μμμμμ...


Η μάνα που ενθαρρύνει την κόρη της για αποκαλυπτικές... πόζες (pics)

Posted: 17 Jan 2012 04:23 PM PST

Η 60χρονη εμψυχώνει την κόρη της για ημίγυμνες πόζες...
«Μάθε τέχνη κι άστηνε και άμα πεινάσεις πιάστηνε» είναι η παροιμία που ταιριάζει στην 60χρονη Annette Edwards, πρώην μοντέλο, που ευελπιστεί ότι θα δει την κόρη της να συνεχίζει τη δική της λαμπρή καριέρα στον κόσμο του modelling!

Η 60χρονη, που ζει στο Worcester, δεν διστάζει να ποζάρει με εσώρουχα δίπλα στην 16χρονη κόρη της Paige, που ποζάρει με άνεση και προκλητικότητα μπροστά στο φωτογραφικό φακό!

Η Annette είναι μητέρα δέκα παιδιών και γιαγιά εννιά εγγονών και υποστηρίζει ότι η δουλειά του μοντέλου μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα μια εξαιρετική καριέρα! Αυτό το δρόμο ακολουθεί και η κόρη της που έχει μάθει να στήνεται μπροστά στο φακό από την ηλικία των 14.

Μπορεί η 16χρονη να κερδίζει 2.000 λίρες μηνιαίως από την ενασχόλησή της με το modelling, αλλά η μητέρα της ξοδεύει περισσότερες από 400 λίρες για να της αγοράζει εσώρουχα, να της παρέχει υπηρεσίες σολάριουμ, μανικιούρ και μαθήματα για ισορροπία σε… ψηλοτάκουνες γόβες, «προσόντα» που θα τη βοηθήσουν στις προκλητικές της φωτογραφίσεις.

Μαμά και κόρη έχουν μάλιστα συμφωνήσει ότι μόλις η Paige ενηλικιωθεί θα κάνει προσθετική στήθους, ένα ακόμα ατού στην καριέρα της σαν μοντέλο. Τι άλλο θα μπορούσε εξάλλου να τη συμβουλεύσει η μαμά της όταν η ίδια έχει κάνει προσθετική στήθους και έχει βάλει εμφυτεύματα σε μάγουλα και πηγούνι;

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το modeling, αρκεί να έχει γούστο, όπως τα μοντέλα στο Playboy. Σε κάνει να νιώθεις σέξι και δυνατή. Και η Paige είναι γεννημένη μοντέλο» λέει η Annette ποζάροντας με εσώρουχα δίπλα στην κόρη της!

 
newsbeast.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»


Οι μεθυσμένοι πίθηκοι της Καραϊβικής (video)

Posted: 17 Jan 2012 03:45 PM PST

Στο νησί Saint Kitts της Καραϊβικής, οι πίθηκοι (Vervet Monkeys) έχουν την επιθυμία να καταναλώνουν αλκοόλ...
και πολύ συχνά κάνουν "επιδρομές" στις παραλίες για να... κλέψουν ποτό από τους λουόμενους.

Οι συγκεκριμένοι πίθηκοι μεταφέρθηκαν στην Καραιβική πριν από 300 χρόνια μαζί με σκλάβους από τη δυτική Αφρική. Κάποιοι από αυτούς συνήθισαν τη γεύση του αλκοόλ, τρώγοντας ζαχαροκάλαμα.
Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι η συμπεριφορά τους απέναντι στο αλκοόλ μοιάζει με αυτήν των ανθρώπων. Υπάρχει ένα ποσοστό 12% που πίνει τακτικά και ένα 5% που θα έκανε τα πάντα για ένα ποτό. Τα ποσοστά αυτά ταιριάζουν απόλυτα με τα αντίστοιχα των ανθρώπων.

Όπως θα δείτε και στο τέλος του βίντεο, οι συνέπεις της κατανάλωσης αλκοόλ είναι το ίδιο αστείες με αυτές των ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο:


tromaktiko.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Αθλήτρια να την πιεις στο... ποτήρι (pics)

Posted: 17 Jan 2012 03:54 PM PST

Η Leryn Franco σαρώνει και στο modeling αλλά και στο στίβο. Η Παραγουανή ακοντίστρια τον Ιούνιο του 2011 σημείωσε την καλύτερη προσωπική της βολή στα 55.66 μέτρα. Η Franco, ωστόσο, δεν εντυπωσιάζει μόνο με τις επιδόσεις της στο ακόντιο αλλά και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.







Η 29χρονη αθλήτρια βγήκε δεύτερη στα καλλιστεία της Παραγουάης το 2006 και συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Bikini.


Οι εικόνες Gif της ημέρας (gifs)

Posted: 17 Jan 2012 03:54 PM PST




2Daily Gifdump
3Daily Gifdump
4Daily Gifdump
5Daily Gifdump
6Daily Gifdump
7Daily Gifdump
8Daily Gifdump
9Daily Gifdump
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

19χρονη ντυνόταν αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κοπέλες!

Posted: 17 Jan 2012 03:15 PM PST

Συγκλονισμένοι δηλώνουν όσοι γνωρίζουν την Gemma Barker, που όπως αποκαλύφθηκε μεταμφιεζόταν σε αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κορίτσια.
Η 19χρονη φορούσε φαρδιά ανδρικά ρούχα και βάραινε τον τόνο της φωνής της, παριστάνοντας τρία διαφορετικά νεαρά αγόρια ώστε να μπορεί να συναναστρέφεται με 15χρονα και 16χρονα κορίτσια που την έλκυαν σεξουαλικά.

Η διπλή ζωή της Gemma αποκαλύφθηκε όταν της αφαίρεσαν τα ρούχα σε αστυνομικό τμήμα, όπου είχε οδηγηθεί ως ένα από τα alter ego της, Aaron Lampard, με την υποψία της σεξουαλικής επίθεσης.

Όπως έγινε γνωστό, τα νεαρά θύματά της είχαν ξεγελαστεί από την μεταμφίεσή της και είχαν υποκύψει στις σεξουαλικές της προτάσεις,πιστεύοντας ότι είναι κάποιος νεαρός με το όνομα Connor McCormack ή Luke Jones.

Μάλιστα, είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ στο Facebook για κάθε μία από τις προσωπικότητες που είχε δημιουργήσει και ο κάθε νεαρός είχε διαφορετικό στυλ ρούχων και διαφορετικά ενδιαφέροντα.
article-2087804-0F8023DA00000578-84_233x423

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Απίστευτο FAIL σε διαγωνισμό σέξι χορού! (video)

Posted: 17 Jan 2012 03:00 PM PST


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια το παρακάτω βίντεο... Παραλία, μαγιό, όμορφες παρουσίες και διαγωνισμός «lap dancing».
Λίγο η δυνατή μουσική, λίγο το αλκοόλ και ο ήλιος να χτυπάει κατακέφαλα, και κυρίως λόγω των «καυτών» χορευτικών κινήσεων της ξανθιάς, παρ' τον κάτω τον κριτή!

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Σκάνδαλο στο Facebook: «Βρες κοπέλα μόνο με 5 δολάρια»!

Posted: 17 Jan 2012 02:50 PM PST

Ένα νέο είδος αγγελίας έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο διαδίκτυο για όσους χρήστες του Facebook βαρέθηκαν να δηλώνουν single.
«Θα γίνω το κορίτσι σου στο Facebook...
για 10 μέρες για 5 δολάρια», αναφέρει η αγγελία μια κοπέλας στην ιστοσελίδα Fiverr, όπου διάφοροι άνθρωποι προσφέρουν υπηρεσίες για 5 δολάρια.

Έτσι, λοιπόν, όσοι θέλουν να κάνουν επίδειξη στους φίλους τους ή να κάνουν την πρώην τους να ζηλέψει και τους περισσεύουν 5 δολάρια για πέταμα, μπορούν να «νοικιάσουν» μια κοπέλα στο Facebook και να ανανεώσουν το status τους σε «In a relationship» με την νέα διαδικτυακή τους φίλη.

Επειδή όμως η αγορά είναι δύσκολη και υπάρχει ανταγωνισμός, οι πιθανοί πελάτες έχουν... ποικιλία διαθέσιμων επιλογών:

«Είμαι η Cathy, 23 ετών, φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη. Εκτός από την παραπάνω επιλογή (να είναι η κοπέλα του για 10 μέρες) μπορείς να κάνεις κάποια να ζηλέψει, με το να σου στείλω μέχρι 3 μηνύματα στο Facebook. Απλά πες μου τι ακριβώς θέλεις να γράψω», αναφέρει η αγγελία της cathy01.

Παρόμοιες εξυπηρετήσεις κάνει και η leite686 μέσω του Fiverr, καθώς στην αγγελία της αναφέρει:

«Μπορώ να γίνω η κοπέλα σου στο Facebook για 7 μέρες. Το όνομά μου είναι Victoria, είμαι μοντέλο και έχω πολλά ταλέντα όπως το τραγούδι και ο χορός. Μπορείς να διαλέξεις ποια φωτογραφία θα έχω στο προφίλ μου από τις πολλές που έχω στο Facebook. Για να κάνεις κάποια να ζηλέψει, μπορώ να στείλω μέχρι 3 ποστ στον τοίχο σου και 3 προσωπικά μηνύματα για επιπλέον 5 δολάρια. Πάντως, με την απλή αγορά παίρνεις δώρο ένα απλό σχόλιο στον τοίχο σου».

Μια απλή αναζήτηση με τις λέξεις «facebook girlfriend» στην ιστοσελίδα δίνει περισσότερα από 500 αποτελέσματα, υποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια «εύφορη» αγορά, χωρίς όμως να γνωρίζουμε εάν το Facebook είναι ενήμερο και αν σκοπεύει να προβεί σε κάποιο μέτρο για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

http://www.mediagate.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Γιατί καυγαδίζουν τα ζευγάρια;

Posted: 17 Jan 2012 02:30 PM PST

Παρότι δεν υπάρχει ζευγάρι που να µην µαλώνει ποτέ, οι συχνοί και έντονοι καβγάδες αποτελούν σηµάδι βαθύτερων προβληµάτων στη σχέση. Μάθετε πώς θα τους αντιµετωπίσετε.Tα ζευγάρια δεν καβγαδίζουν µόνο επειδή οι δύο σύντροφοι συµβαίνει να έχουν διαφορετικές απόψεις ή προτιµήσεις. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο έρωτας προκύπτει ακόµα και ανάµεσα σε ανθρώπους µε εντελώς αντίθετους χαρακτήρες. Γιατί µαλώνουµε λοιπόν και τι µπορούµε να κάνουµε ώστε αυτοί οι καβγάδες να µην στοιχίσουν στη σχέση µας;

Τι φταίει;

Καβγάδες για ασήµαντες αιτίες µπορεί να προκύψουν όταν βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήµατα όπως ο θυµός, η απογοήτευση και η πικρία, όταν δεν έχουν καλυφθεί συγκεκριµένες ανάγκες µέσα στη σχέση ή όταν υπάρχουν προβλήµατα τα οποία τα δύο µέλη αποφεύγουν να αντιµετωπίσουν ή έστω απλώς να µιλήσουν για αυτά. Γι' αυτό είναι σηµαντικό να µάθουµε να αναγνωρίζουµε την πραγµατική αιτία που πυροδοτεί τον εκνευρισµό και την επιθετικότητά µας και να επιδιώκουµε την ουσιαστική επικοινωνία µεταξύ µας πριν φτάσουµε στο σηµείο να µαλώσουµε µε τον σύντροφό µας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε υπόψη σας ότι ένας καβγάς δεν αποτελεί µόνο ένα µέσο για να εκτονώσετε τη συσσωρευµένη ένταση αλλά και έναν τρόπο για να επικοινωνήσετε µεταξύ σας, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι δηλαδή η έσχατη λύση στην προσπάθεια για επικοινωνία.

Πάρτε τα µέτρα σας

Για τη διασφάλιση της όσο το δυνατό καλύτερης επικοινωνίας µε τον σύντροφό σας καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:
1. Αποφύγετε τον καβγά την ώρα που είστε πολύ θυµωµένοι. Είναι καλύτερα να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να ηρεµήσει ώστε να καταφέρετε να συζητήσετε ψύχραιµα αργότερα.
2. Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας πριν αρχίσετε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. ∆ώστε σηµασία στα επιχειρήµατά του και ανταπαντήστε ήρεµα και εµπεριστατωµένα σε ό,τι σας πει.
3. Αν θέλετε οπωσδήποτε να ασκήσετε κριτική, κάντε το µε τρυφερότητα ή χιούµορ, αποφεύγοντας να είστε σκληροί ή ειρωνικοί απέναντι στον σύντροφό σας. Αυτή η στάση µπορεί µόνο να εντείνει την κατάσταση µεταξύ σας.
4. Βρείτε τι είναι αυτό που πραγµατικά σας ενοχλεί και επιχειρήστε να µιλήσετε γι' αυτό χωρίς να καλύπτεστε πίσω από δευτερεύοντα ζητήµατα που δεν αποτελούν την καρδιά του προβλήµατος.
5. Εστιάστε στο βασικό πρόβληµα και στους τρόπους επίλυσης και όχι στο ποιος από τους δύο φταίει.
6. Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το παραδεχτείτε και να ζητήσετε «συγνώµη».

Μην τσακωθείτε…πριν διαβάσετε αυτό!
Αν τελικά δεν αποφύγετε τον καβγά, τουλάχιστον φροντίστε να το κάνετε σωστά.
1. Σε καµία περίπτωση µην ανακατεύετε τρίτους στις διενέξεις σας.
2. Προσπαθήστε να µην φωνάζετε ο ένας στον άλλον.
3. Μην πηγαίνετε από το ένα θέµα στο άλλο.
4. Μην βλέπετε τα πράγµατα µόνο από τη δική σας πλευρά, αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε πώς µπορεί να τα βλέπει και ο σύντροφός σας.
5. Μην βγάζετε βιαστικά συµπεράσµατα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και περιµένετε να δείτε τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας πριν καταλήξετε κάπου.
6. Μην ψάχνετε οπωσδήποτε για φταίχτες.
7. Μην επικρίνετε ή ειρωνεύεστε ο ένας τον άλλον.
8. Μην υποθέτετε πράγµατα. Ρωτήστε τον σύντροφό σας τι ακριβώς εννοεί αν νοµίζετε ότι σας µιλάει µε ασάφειες για να λύσετε τις όποιες απορίες σας.
9. Ποτέ µην επανέρχεστε σε λάθη του παρελθόντος. Εστιάστε στο πρόβληµα που σας απασχολεί κάθε φορά και όχι σε παλιότερες καταστάσεις.
10. Μην πέσετε ποτέ για ύπνο χωρίς να έχετε λύσει τις διαφορές σας γιατί, εκτός του ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρετε να κοιµηθείτε καλά, το πρωινό ξύπνηµα δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν από τους δυο σας, ενώ το πρόβληµα θα µεγαλώνει.

Για να καταφέρουµε να αποφύγουµε έναν καβγά είναι σηµαντικό να µάθουµε να αναγνωρίζουµε την πραγµατική αιτία που πυροδοτεί τον εκνευρισµό και την επιθετικότητά µας και να επιδιώκουµε την ουσιαστική επικοινωνία µεταξύ µας.
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές