Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Μετά το σεξ... την ξυλοφόρτωσε!

Posted: 26 Dec 2011 03:44 PM PST

Μετά το σεξ... την ξυλοφόρτωσε!Ένα ... χριστουγεννιάτικο ..."δώρο" στον εαυτό

του έκανε ένας 41χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος, χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, ζήτησε τις ερωτικές "υπηρεσίες" μίας 22χρονης Νιγηριανής. Ωστόσο, η συνεύρεση εξελίχθηκε σε περιπέτεια, με τον 41χρονο αλλά και την 22χρονη να καταλήγουν... στο τμήμα!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος συνευρέθηκε ερωτικά με την 22χρονη έναντι του ποσού των 40 ευρώ. Σύμφωνα με την κοπέλα - η οποία σημειωτέον εκδίδεται επ'αμοιβή χωρίς την απαραίτητη άδεια - ο 41χρονος της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο, κάτι που εκείνη αντιλήφθηκε. Η συσκευή βρέθηκε στην κατοχή του άνδρα και επιστράφηκε στην κοπέλα.

41χρονος και 22χρονη, ωστόσο, αλληλομηνύθηκαν, καθώς από τη μία ο 41χρονος κατήγγειλε κλοπή 500 ευρώ σε βάρος του από την 22χρονη, ενώ η κοπέλα τον κατήγγειλε για σωματική βία με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.


24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έκαναν ακροβατικά για να κλέψουν χρηματοκιβώτια σούπερ μάρκετ

Posted: 26 Dec 2011 03:35 PM PST

Σκαρφάλωναν και αναρριχούνταν σαν κασκαντέρ

, για να μπορέσουν να φτάσουν τη λεία τους. Τα μέλη της σπείρας που έπεσαν στα χέρια... αστυνομικών έβαλαν στο στόχαστρό τους χρηματοκιβώτια από σούπερ μάρκετ. Δείτε σε φωτογραφίες τον "επαγγελματικό" εξοπλισμό τους…! Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΘ, εξαρθρώθηκε μετά από συντονισμένες έρευνες και δράσεις των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τετραμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία ενέχεται σε μία διάρρηξη και σε μία απόπειρα διάρρηξης χρηματοκιβωτίων από σούπερ μάρκετ, στις περιοχές της Σίνδου και της Κερασιάς, κατά το τελευταίο δεκαήμερο.



Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα συνελήφθη επ΄αυτοφώρω ένας 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με τη βοήθεια συνεργών του, που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, εφοδιασμένοι με κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία, αναρριχήθηκαν στην οροφή ενός σουπερ μάρκετ στην περιοχή της Κερασιάς, ώστε να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης.



Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε: Διαπιστώθηκε ότι η συγκρότηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2011, με σκοπό τη διάρρηξη χρηματοκιβωτίων από καταστήματα τροφίμων, η γεωγραφική θέση των οποίων εξασφάλιζε σχετική κάλυψη της εγκληματικής τους δράσης (απομονωμένα σημεία).



Εξακριβώθηκε η σύνθεση των μελών που αποτελούσαν την εγκληματική ομάδα και διευκρινίστηκαν οι ρόλοι τους. Σε άλλον είχε ανατεθεί η παράκαμψη συστημάτων ασφαλείας, σε άλλον η διάτρηση των οροφών, η διάνοιξη χρηματοκιβωτίων, κ.ο.κ.



Προσδιορίστηκε ο τρόπος – μέθοδος δράσης τους (modus operandi), ο οποίος μεταξύ άλλων περιελάμβανε κατόπτευση των επιλεγόμενων επιχειρήσεων, επιλογή κύριων και εναλλακτικών δρομολογίων προσέγγισης και διαφυγής, εξοπλισμό με ειδικά διαρρηκτικά εργαλεία (ηλεκτρικοί τροχοί κοπής μετάλλων, σχοινιά με αυτοσχέδιους κόμπους, κ.α), επικοινωνία μεταξύ των μελών με φορητούς πομποδέκτες αντί κινητών τηλεφώνων, κ.ο.κ.



Ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης ως οι δράστες διάρρηξης καταστήματος-υπεραγοράς, που διαπράχθηκε την 17/18-12-2011, στην περιοχή της Σίνδου.



Εκεί τα μέλη της σπείρας, αφού διάνοιξαν οπή στην οροφή της επιχείρησης με τη χρήση κοπτικών εργαλείων, κατήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος καταρριχόμενοι με σχοινιά και αφού εντόπισαν, διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο, από όπου αφαίρεσαν το ποσό των 55.000 ευρώ



Στην οροφή του καταστήματος όπου σημειώθηκε η απόπειρα διάρρηξης, αλλά και σε αυτοκίνητα που είχαν μισθώσει και χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα προσέγγισης και διαφυγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (ενδεικτικά):



Ηλεκτρικό μηχάνημα διάτρησης μπετόν



Τρεις γωνιακοί τροχοί



Δεκαοκτώ δίσκοι κοπής



Ηλεκτρικός κόφτης



Πέντε τσεκούρια



Σιδηροπρίονο



Φορητοί πομποδέκτες



Φακοί



Κατσαβίδια



Ολοπρόσωπες κουκούλες τύπου full face



Σχοινιά με αυτοσχέδιους κόμπους, κατάλληλα για αναρρίχηση-καταρρίχηση



Πλήθος άλλων εργαλείων και αντικειμένων.



Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της δράσης της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

newsit
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ

Posted: 26 Dec 2011 03:31 PM PST

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ Ύστερα από 30 χρόνια γάμου και 7 παιδιά, ο διάσημος

ηθοποιός πήρε τελικά το διαζύγιο από την σύζυγό του Ρόμπιν, αλλά η... ελευθερία του κόστισε πολύ ακριβά.

Η Ρόμπιν είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2009, αλλά η τελική έκδοσή του εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς το ζευγάρι έπρεπε να χωρίσει την τεράστια περιουσία του. Βέβαια αυτό δεν πτόησε τον Μελ Γκίμπσον που στο μεσοδιάστημα απέκτησε άλλο ένα παιδί με την Ρωσίδα Οξάνα Γκρεγκορίεβα, με την οποία επίσης χώρισε και μπήκε σε δικαστική διαμάχη για την κηδαιμονία της κόρης τους.

Την περασμένη Παρασκευή ο Μελ και η Ρόμπιν έβαλαν τις τελικές υπογραφές στο διαζύγιό τους και πλέον ο Γκίμπσον είναι και επισήμος εργένης αλλά και φτωχότερος κατά 400 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά media η αποζημίωση που πήρε η Ρόμπιν είναι η μεγαλύτερη που έχει πάρει ποτέ σύζυγος αστέρα του Χόλιγουντ καθώς το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει περιουσιακό προσύμφωνο πριν το γάμο και έτσι η 55χρονη Ρόμπιν δικαιούνταν (και το πήρε) το μισό της περιουσίας του Μελ που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

gossip-tv

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΠΟΛΕΜΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Posted: 26 Dec 2011 03:21 PM PST

Μαθητές, σπουδαστές και υπάλληλοι συγκρούονταν επί δύο


νύχτες στη Σαγκάη για να αποβάλουν το... άγχος τους, σε μια αναίμακτη μάχη, αφού τα μοναδικά "όπλα" τους ήταν τα μαξιλάρια που κρατούσαν. Φέτος ήταν η...

πέμπτη χρονιά που οργανώνεται ο μαξιλαροπόλεμος και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.



Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να στήσουν δύο «μάχες», τα βράδια πριν από τα Χριστούγεννα, και σχεδιάζουν άλλη μία για τις 30 Δεκεμβρίου.

«Σήμερα υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι και φοιτητές που αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση στη δουλειά και το σχολείο. Ελπίζουμε να τους δώσουμε μια διέξοδο για να αποβάλουν το στρες πριν από το τέλος του έτους», είπε ο Ιλέβεν Γουάνγκ, ο ιδρυτής και «εγκέφαλος» του επικού μαξιλαροπόλεμου.

«Μερικές φορές πιεζόμαστε από τα αφεντικά, τους δασκάλους ή τις εξετάσεις, για αυτό σήμερα μπορούμε να ξεδώσουμε. Όλοι γράφουν στα μαξιλάρια τα ονόματα των αφεντικών και των καθηγητών ή τα θέματα των εξετάσεων και διασκεδάζουν.



Αφού αποβάλουμε το άγχος μπορούμε και πάλι να αντμετωπίσουμε με χαρά την καθημερινότητα», πρόσθεσε. Τα μαξιλάρια μοιράζονται στους συμμετέχοντες στην είσοδο. Ακολουθεί μια συναυλία ροκ μουσικής και η βραδιά ολοκληρώνεται με τον «πόλεμο». Κάποιοι πετούν απλώς τα μαξιλάρια τους στον αέρα, άλλοι χτυπιούνται με αυτά και λίγοι τα χρησιμοποιούν ως ασπίδες. Οι περισσότεροι ρίχνονται με ανυπομονησία στη μάχη. «Το διασκέδασα πραγματικά αλλά ο φίλος μου ήταν άχρηστος. Έριξε δυο χτυπήματα

και μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει, φοβόταν ότι θα τον χτυπούσαν οι άλλοι"» είπε ένας 24χρονος.

Άλλοι είπαν ότι απόλαυσαν την εμπειρία, έστω και αν αντί για επιτιθέμενοι κατέληξαν αμυνόμενοι. «Δεν ξέρω ποιος με έσπρωξε αλλά ξαφνικά βρέθηκα σε μια

στοίβα από μαξιλάρια, έγινα στόχος και με χτυπούσαν οι πάντες», είπε ένας φοιτητής.
perierga

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κόντεψε να καεί ζωντανός!

Posted: 26 Dec 2011 03:15 PM PST

Τυχερός στην...ατυχία του στάθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας

που υπέστη ελαφρά εγκαύματα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωστών του ΕΚΑΒ, το απόγευμα της Δευτέρας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά από την ξυλόσομπα που είχε μέσα στο σπίτι του.



Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση όπως και του ΕΚΑΒ ενώ ο ηλικιωμένος, που είχε άγιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.


24wro



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανταλλάσουν τα σπίτια τους με άλλα στην επαρχία

Posted: 26 Dec 2011 03:08 PM PST

Σε απόγνωση βρίσκονται ιδιαίτερα οι κάτοικοι της πρωτεύουσας

... που μένουν άνεργοι και αποφασίζουν πως η μόνη λύση είναι να εγκαταλείψουν αυτή την πόλη.

Οι πιο τολμηροί μεταναστεύουν, ενώ άλλοι επιλέγουν την επαρχία προσπαθώντας να ανταλλάξουν το σπίτι στην πόλη με ενα στην ύπαιθρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις μαζικές πωλήσεις μεταχειρισμένων κατοικιών.

Το μαζικό κύμα φυγής από τις πόλεις έχει βάλει «φωτιά» και στις ανταλλαγές ακινήτων. Δηλαδή, αυξάνονται ραγδαία οι ιδιοκτήτες σπιτιών στην Αθήνα π.χ. που ζητούν άλλο ακίνητο στην επαρχία για ανταλλαγή.

Κάποιοι δίνουν το διαμέρισμά τους για ένα αγροτεμάχιο, άλλοι για μια μονοκατοικία στην επαρχία ενώ άλλοι ανταλλάσσουν αγρόκτημα με εργοστασιακές εγκαταστάσεις με οικόπεδο κοντά στη θάλασσα για κάμπινγκ.
prionokordela


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πιάτα και διατροφή, μια σχέση που στηρίζεται στο μέγεθος

Posted: 26 Dec 2011 03:00 PM PST

Πιάτα και διατροφή: μια σχέση που στηρίζεται στο μέγεθοςΕπηρεάζουν τα πιάτα που χρησιμοποιείτε την ποσότητα φαγητού

που καταναλώνετε;

Θυμάστε παλιά που οι γονείς σας σας έλεγαν να καθαρίσετε το πιάτο σας καλά και να μην αφήσετε ούτε μπουκιά; Αυτή, λοιπόν, η παραίνεση που γαλούχησε γενιές και γενιές και δύσκολα μπορεί να ξεριζωθεί από το υποσυνείδητό σας είναι από τους λόγους που καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από τις απαιτούμενες. Πως μπορείτε να το αλλάξετε; Απλά αλλάζοντας τα σερβίτσια σας.

Στα σερβίτσια επειδή το μέγεθος μετράει, πρέπει να κατέβετε αρκετά νούμερα κάτω. Χρησιμοποιήστε πιάτα, μπολ, ακόμη και πιατέλες, μικρότερα από αυτά που χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα. Σύμφωνα με μελέτες όσοι τρώνε σε μικρότερα πιάτα έχουν την ψευδαίσθηση πως καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες από αυτούς που τρώνε την ίδια ποσότητα σε μεγαλύτερο πιάτο. Φάτε παγωτό και δημητριακά σε μικρά μπολάκια ή φλιτζάνια και φυλάξτε τα μεγάλα βαθιά σας πιάτα για σούπες και σαλάτες που έχουν λιγότερες θερμίδες. Χρησιμοποιήστε κουτάλες και εν γένει σκεύη σερβιρίσματος μικρότερα από αυτά που συνηθίζατε μέχρι τώρα και, τέλος, αποφύγετε τα διαφανή πιάτα, καθώς σας προκαλούν να τα αδειάσετε γρηγορότερα. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, κατεβαίνοντας ένα νούμερο στα πιατικά σας να κατεβείτε και ένα μέγεθος στα ρούχα σας.
queen



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ξύπνησε από κώμα πριν τον μεταμοσχεύσουν!

Posted: 26 Dec 2011 02:52 PM PST

Ξύπνησε από κώμα πριν τον «μεταμοσχεύσουν»!Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε... στην Αριζόνα

, όπου ένας 21χρονος φοιτητής, ο Sam Schmid, ενώ είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στο Tuscon στις 18 Οκτωβρίου και είχε διαγνωσθεί κλινικά νεκρός, λίγο πριν προετοιμαστεί για την αφαίρεση των προς μεταμόσχευση οργάνων του, ανένηψε με θαυμαστό τρόπο, λίγες μόνο ώρες πριν οι γιατροί τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Τα εγκεφαλικά τραύματα του νεαρού ήσαν τόσο σοβαρά που δεν μπορούσαν να τον περιθάλψουν στο τοπικό νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Barrow Neurological Institute στο Phoenix όπου χειρουργήθηκε για ανεύρισμα, το οποίο πιθανόν να του κόστιζε τη ζωή.Όταν οι νοσοκομειακοί υπάλληλοι έθιξαν το ζήτημα της δωρεάς οργάνων στην οικογένεια του ασθενούς, ο νεαρός Schmid άρχισε ξαφνικά να επανέρχεται, κινώντας αρχικά δύο δάκτυλα.

Πλέον μπορεί και περπατάει υποστηριζόμενος με μηχχανήματα και η ομιλία του αν και αργή, έχει βελτιωθεί. Οι γιατροί λένε ότι μάλλον θα έχει πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Ο νεαρός ελπίζει να λάβει εξιτήριο μιας ημέρας ώστε να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Η μητέρα του, Susan Regan, πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Lovitt-Touche, είπε, « ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περι θαύματος, αυτό που λέμε σύγχρονο θαυμα», λέει η 59χρονη μητέρα.

Ο γιατρός του νεαρού, δρ. Robert Speltzer, συμπλήρωσε ότι το γεγονός της επαναφοράς του 21χρονου στη ζωή πρόκειται για θαύμα.

«Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Schmid σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του», είπε ο γιατρός.

newsbomb
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ξενώνας για κακοποιημένες γυναίκες

Posted: 26 Dec 2011 02:44 PM PST

Ένα από τα νέα έργα που προβλέπεται στο... Τεχνικό Πρόγραμμα

του Δήμου Τρίπολης, για το 2012, είναι η «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Ανάπτυξη και λειτουργία Ξενώνων Φιλοξενίας».



Ο Δήμος Τρίπολης έχε καταθέσει πρόταση, προκειμένου το έργο να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ. Αναμένεται η αξιολόγηση της πρότασης και αν είναι θετική η έκδοση της απόφασης ένταξης.



Είχε προηγηθεί η πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, που έκανε λόγο για δημιουργία αυτής της δομής στην Τρίπολη, με δυνατότητα φιλοξενίας 20 γυναικών με τα παιδιά τους.



Οι Ξενώνες θα στελεχωθούν με ειδικό επιστημονικό προσωπικό το οποίο θα παρέχει ψυχοκοινωνική και νομική στήριξη για την ενδυνάμωση των γυναικών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από την άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

newsit
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ανθρώπου και κροκοδείλου!

Posted: 26 Dec 2011 02:37 PM PST

Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ανθρώπου και κροκοδείλου!Ο Chito, πολίτης της Κόστα Ρίκα αγαπά τους... κροκόδειλους

και παίζει μαζί τους. Πολλοί θα τον θεωρήσουν τρελό, ο Chito όμως παίζει, κολυμπά και ταΐζει τον γιγαντιαίο κροκόδειλο, Pocho.

Η φιλία του Chito με τον κροκόδειλο άρχισε πριν από 20 έτη, όταν τον βρήκε τραυματισμένο από τον πυροβολισμό ενός αγρότη, κοντά στον ποταμό Parisima.

Όταν συνειδητοποίησε ότι ο Pocho πεθαίνει αποφάσισε να τον μεταφέρει στο σπίτι του για να επιζήσει.

Τον περιέθαλψε με ιδιαίτερη φροντίδα, του προσέφερε φαγητό και κυρίως αγάπη. Όταν ο κροκοδείλος ξεπέρασε το πρόβλημά του, τον άφησε ελεύθερο σε κοντινή λίμνη.

Προς μεγάλη του έκπληξη, όταν ο Chito απομακρύνθηκε, ο κροκοδείλος βγήκε από το νερό και τον ακολούθησε στο σπίτι. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να γίνουν δύο πολλοί καλοί φίλοι.

Ο κροκόδειλος δεν ήταν πλέον απειλή αλλά ένας πιστός σύντροφος.


Η παράξενη αυτή παρέα είναι σήμερα ένα ενδιαφέρον τουριστικό αξιοθέατο και πολλοί τουρίστες πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια του ανθρώπου με τον κροκόδειλο.









24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έφηβος σπάει όλα τα ρεκόρ ορειβασίας!

Posted: 26 Dec 2011 02:30 PM PST

Μία σημαντική αποστολή- στόχο κατάφερε να... φέρει

εις πέρας ένας νεαρός Αμερικανός, μόλις 15 ετών, ο νεαρότερος άνδρας που σκαρφάλωσε... στις κορυφές των ψηλότερων βουνών στις πέντε ηπείρους, αλλά και στην Ανταρκτική.



Ο Jordan Romero, το παιδί θαύμα όπως τον αποκαλούν πολλοί ολοκλήρωσε την αποστολή του, που ξεκίνησε πριν έξι χρόνια, κατακτώντας το Σάββατο την κορυφή του βουνού Vinson Massif στην Ανταρκτική.



Σε ηλικία μόλις 10 ετών, ο Jordan κατέκτησε την κορυφή του Κιλιμάντζαρου, 5895μ. στην Αφρική, ενώ στα 13 του ακολουθώντας τα βήματα των Έντμουντ Χίλαρι και Σέρπα Τένσινγκ Νοργκάι από το Νεπάλ, οι οποίοι πριν πολλά χρόνια πάτησαν την κορυφή του Έβερεστ για πρώτη φορά (8.848μ.), είδε κι αυτός τον κόσμο από την υψηλότερη κορυφή.



Στα υπόλοιπα βουνά που κατάφερε να «σκαρφαλώσει» είναι το ρωσικό Elbrus (Τον Ιούλιο 2007), το βουνό της Αργεντινής Aconcagua (τον Ιούλιο 2007), το McKinley στην Αμερική (τον Ιούνιο του 2008) το Carstensz Pyramid της Ινδονησίας (τον Σεπτέμβριο του 2009).



Τέλος, τον Απρίλιο του 2007, ο Jordan κατέκτησε το υψηλότερο βουνό της Αυστραλίας, το Kosciuszko.
24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ζευγάρι δεν έχει κοιμηθεί ποτέ …μαζί

Posted: 26 Dec 2011 02:22 PM PST

Ζευγάρι δεν έχει κοιμηθεί ποτέ …μαζίΑν αναρωτιέστε πως γίνεται ένα ζευγάρι... να είναι 75

χρόνια μαζί και μάλιστα να δηλώνουν ευτυχισμένοι, η απάντηση είναι μία, …μακριά και αγαπημένοι!

Ο 97χρονος Σίντνεϊ Σμιθ και η 95χρονη σύζυγός του Φίλις, από τότε που γνωρίστηκαν κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Σύμφωνα με τους ίδιους είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο…

Καταλαβαίνετε, χωρίς… κρεβατομουρμούρα όλοι είναι ικανοποιημένοι!
24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πρώτος ο Tom Cruise στο χριστουγεννιάτικο Box Office

Posted: 26 Dec 2011 02:13 PM PST

Οι Επικίνδυνες Αποστολές του Tom Cruise...


κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Box Office του διημέρου στην Αμερική.



Οι εισπράξεις για την υπερπαραγωγή δράσης έφτασαν τα 26 εκατομμύρια δολάρια.



Στη δεύτερη θέση ήταν η επίσης υπερπαραγωγή δράσης του Guy Ritchie «Sherlock Holmes: A Game Of Shadows» με 17,8 εκατομμύρια και στην τρίτη, με εισπράξεις λίγο πάνω από 13 εκατομμύρια, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked».



Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρέθηκαν οι ταινίες «The Girl With The Dragon Tattoo» και «The Adventures Of Tintin» με εισπράξεις 13 και 9 εκατομμύρια αντίστοιχα.

gossip
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φαρμακερές ατάκες, για το… πρώην ταίρι σου!

Posted: 26 Dec 2011 02:05 PM PST

Φαρμακερές ατάκες, για το… πρώην ταίρι σου!Κάτι που να στάζει ειρωνεία, αλλά χωρίς ξεκατινιάσματα;

Έτσι, μόνο για σπάσιμο. Για να του χαλάσεις τη διάθεση και το τουπέ, ιδίως αν «συνοδεύεται». Ε λοιπόν, να μερικές ιδέες για το τι μπορείς να πεις, ανάλογα με το ζώδιο της παλιάς σου αγάπης (αγάπης, λέμε τώρα…).







Αν είναι
ΚΡΙΟΣ: Προχωράς προς το μέρος του/της πρώην, δείχνοντας ότι κάνεις απεγνωσμένη προσπάθεια να μη λυθείς στα γέλια. Τον χαιρετάς χαχανίζοντας.



Και λες: «Συγνώμη που γελάω. Όχι, δεν έχει να κάνει με εσένα. Μ' εμένα γελάω… Χμφφ (πνιγμένο γέλιο)… Μα καλά, είχα στραβωθεί; Πώς μπόρεσα… Χαχαχα…»



Απομακρύνεσαι έχοντας πλέον ξεκαρδιστεί εντελώς. Και μην αναρωτηθείς πώς θα καταφέρεις να γελάς στα ψέματα. Με το ύφος που θα πάρει, θα γελάς και στα αλήθεια.







Αν είναι
ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάζεις αργά και με αυτοπεποίθηση. (Φρόντισε να είσαι αρκετά στις ομορφιές σου, όχι με τίποτα φόρμες γυμναστικής και αλουσιές). Χαιρετάς και ανταλλάσσεις στα γρήγορα τα τυπικά, «Τι νέα, καλά;» χωρίς να επεκταθείς.



Και λες: «Πάντως ωραία είχαμε περάσει. Είχε πολλή πλάκα! Είναι κάτι φάσεις που θυμάμαι… Ξέρεις τώρα ποιες εννοώ, κρεβάτι κι έτσι… Και κάνω κάτι γέλια, μα κάτι γέλια…».



Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει αξέχαστος για το κωμικό του ταλέντο… στο κρεβάτι! Για έναν Ταύρο δε, αυτό είναι σφάξιμο!







Αν είναι
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πας προς το μέρος του, κατά προτίμηση παριστάνοντας ότι μιλάς χαμηλόφωνα στο κινητό. Με χαριεντισμούς. Το κλείνεις (λέγοντας «φιλάκια») και χαιρετάς τον Δίδυμο, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα σου πιάσει το κουβεντολόι.



Και λες: «Πάντα πολυλογάς ε; Βρε παιδάκι μου, δεν θα ξεχάσω εκείνη την πάρλα σου! Η μόνη φορά που μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου μαζί σου, ήταν για να χασμουρηθώ!».



Μεταβολή και έφυγες.







Αν είναι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάζεις με το πιο γλυκό σου χαμόγελο. Δείχνεις ότι χάρηκες πολύ, μα πάρα πολύ. Αν έχεις την οικειότητα, αγκαλιάζεσαι και δίνεις φιλιά σταυρωτά στο μάγουλο. Τέτοια χαρά έχεις, πια.



Και λες: «Μερικές φορές νιώθω λες και είμαστε ακόμα μαζί… Όταν έχω τις μαύρες μου! Αλλά ευτυχώς, θυμάμαι πώς τα περνούσαμε και, κάνοντας τη σύγκριση, μου φεύγει αμέσως».



Μην ξεχάσεις να παρακολουθείς την αλλαγή στο ύφος του, με κάθε σου πρόταση, ενώ θα συνειδητοποιεί ακριβώς τι του είπες.







Αν είναι
ΛΕΩΝ: Μπορεί να τον/την είδες με την πρώτη, αλλά παριστάνεις ότι δεν πρόσεξες τίποτα. Έχεις αφιερώσει όλη σου την προσοχή στη συνομιλία που έχεις στο κινητό, αληθινή ή φτιαχτή. Μιλάς μουρμουριστά και ναζιάρικα, με γελάκια κλπ. Προχωράς προς το μέρος του, εξακολουθώντας να μιλάς στο τηλέφωνο.



Και λες: «Α, εδώ ήσουνα τόση ώρα; Και πώς δεν σε είδα; Όλα καλά; Μπράβο, χάρηκα, άντε γεια, χαιρετισμούς στον αδελφό σου, α, αδελφή έχεις, ε ναι, εκεί…».



Όλα αυτά προφέρονται χωρίς παύσεις και αγνοώντας τις όποιες απαντήσεις σου δίνει. Μάλιστα, μιλάς επάνω στα λόγια του. Αποχωρείς, συνεχίζοντας την κουβέντα σου στο κινητό.







Αν είναι
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάζεις, έχοντας το πολιτισμένο ύφος που αρμόζει στη συνάντηση με έναν Παρθένο. Όσο πιο κοντά έρχεστε, τόσο πιο ανήσυχο γίνεται το ύφος σου. Στο τέλος προσθέτεις και μια νότα φρίκης, σαν να αντικρίζεις ένα ζόμπι.



Και λες: «Πω, πω! Είδα κι έπαθα να σε γνωρίσω, βρε παιδί μου! Πώς άλλαξες έτσι; Είσαι καλά; Σίγουρα; Μήπως να έκανες κανένα τσεκ-απ, τόσα και τόσα ακούμε!»



Αποχωρείς μουρμουρίζοντας ένα τελευταίο «Πάντως μην το αμελήσεις», κι άσ' τον να βράζει στο ζουμί του.







Αν είναι
ΖΥΓΟΣ: Μόλις διασταυρωθούν τα βλέμματά σας, παίρνεις μια έκφραση αγαλλίασης και κινείσαι προς το μέρος του/της. Δείχνεις απίστευτη ευτυχία, σαν η συνάντησή σας να είναι το συναρπαστικότερο γεγονός που σου συνέβη τον τελευταίο μήνα.



Και λες: «Μια χαρά σε βλέπω! Μπράβο! Χαίρομαι που δείχνεις τόσο καλά! Και το πρόσωπό σου, φρέσκο- φρέσκο… Πάχυνες ε; Γιατί δεν νομίζω να φταίνε μόνο τα ρούχα που σε δείχνουν έτσι…»



Εξακολουθείς να χαμογελάς αγγελικά, ενώ απομακρύνεσαι.







Αν είναι
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έχεις τη βεβαιότητα ότι οι συνθήκες του χωρισμού και η μετεξέλιξη της σχέσης σας εξασφαλίζουν τη σωματική σου ακεραιότητα, με άλλα λόγια δεν κινδυνεύεις να φας κανένα τασάκι/μπουκάλι/τούβλο στο κεφάλι, πλησιάζεις χαμογελώντας. Ξεκινάς με τα γνωστά τυπικά, «γεια, τι νέα» κλπ.



Και λες: «Πάντως ένα θα πρέπει να παραδεχτώ. Όσο ήμουν μαζί σου, το μυστικό της ευτυχίας ήταν και παρέμεινε για μένα μυστικό. Επτασφράγιστο!»



Αποχωρείς, έχοντας και τον νου σου μη σε βρει κανένα μαχαίρι πισώπλατα.







Αν είναι
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελπίζουμε να βρίσκεσαι σε κάποια καλή εμφανισιακή φάση, γιατί το να δείχνεις ένα χάλι και να προσπαθήσεις να πουλήσεις μούρη, δε λέει… Αν όμως είσαι ok, προχωράς προς το μέρος του και χαιρετάς με απίστευτη διαχυτικότητα, σχολιάζοντας πως πάντα τον θυμάσαι.



Και λες: «Ε, πώς να το κάνουμε, οι γνωριμίες με ορισμένους ανθρώπους μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή… Η δικιά μας, βέβαια, καμιά σχέση. Πέρασε αλλά δεν ακούμπησε! ».



Άντε γεια!







Αν είναι
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείχνεις να έχεις απορροφηθεί στο κινητό σου. Τον πλησιάζεις εξακολουθώντας να ασχολείσαι με αυτό και χαμογελώντας με ό,τι βλέπεις στην οθόνη.



Του λες: «Χα, χα… Θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες όπου είχες μεθύσει και φορούσες το βρακί σου για σκουφί; Τις ανέβασα στο facebook. Το τι like μάζεψαν δεν σου λέω τίποτα…»



Φυσικά δεν έχεις κάνει τέτοια κατινιά (ελπίζουμε). Αλλά μέχρι να το διαπιστώσει, θα έχει περάσει μεγάλη λαχτάρα.







Αν είναι
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εννοείται ότι αρχικά κάνεις πως δεν τον/την είδες. Τελικά, τον αντικρίζεις με έκπληξη, αφού έχετε πια βρεθεί μούρη με μούρη, και χαίρεσαι πάρα πολύ. Ρωτάς τι νέα, χωρίς να σταματάς να χαμογελάς μέχρι τα αυτιά.



Και λες: «Ξέρεις, πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Χάρη στη σχέση μας γνώρισα τι σημαίνει ευτυχία. Ήταν εκείνο που ένιωθα πριν μπεις στη ζωή μου και το ένιωσα ακόμα πιο έντονο, μετά που βγήκες».



Ορίστε, του έδωσες και τη χαρά πως έκανε κάτι καλό για σένα!







Αν είναι
ΙΧΘΕΙΣ: Πλησιάζεις και πιάνεις κουβέντα για τα νέα του, ξεχειλίζοντας από ενδιαφέρον. Τον ρωτάς αν εξακολουθεί να ξενυχτάει, να καπνίζει ή/και να πίνει τόσο πολύ. Ό,τι και να σου λέει, ακόμα κι αν ισχυριστεί ότι ποτέ δεν παρεκτρεπόταν ιδιαίτερα, απαντάς «μπράβο, χαίρομαι που το παλεύεις». Του εύχεσαι να είναι πάντα καλά.



Και λες: «Άντε, γεια σου τώρα, και να προσέχεις να μαζεύεις το μυαλό σου. Είναι πολύ μικρό, για να περιπλανιέται στον έξω κόσμο ολομόναχο!»



Μέχρι να καταλάβει, θα έχεις απομακρυνθεί με χάρη.

astrology
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ακολουθήστε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη -VIDEO-

Posted: 26 Dec 2011 01:51 PM PST



Την πορεία του Άι-Βασίλη καταγράφει και φέτος στο ίντερνετ η βορειοαμερικανική διοίκηση αεροδιαστημικής άμυνας NORAD.



Για όποιον λοιπόν θέλει να μάθει που βρίσκεται κάθε στιγμή ο Άγιος
Βασίλης και πότε με το καλό θα φτάσει και στην δική του καμινάδα, η
NORAD σε συνεργασία με την Google προσφέρουν την ιστοσελίδα
www.noradsanta.gr σε επτά γλώσσες.


Στην σελίδα θα βρείτε .......

και πολλές πληροφορίες σχετικά με τον
Άγιο Βασίλη, όπως για παράδειγμα την ηλικία του (πάνω κάτω 16 αιώνων), ή
ακόμη και τεχνικά χαρακτηριστικά για το ιπτάμενο έλκηθρό του (ανώτατη
ταχύτητα μεγαλύτερη της ταχύτητας του φωτός, ή βάρος δώρων κατά την
απογείωση: 60.000 τόνοι).




Εκείνο όμως που η NORAD παραδέχεται πως δεν μπορεί να εξηγήσει
επιστημονικά είναι πως ο Αϊ-Βασίλης κατορθώνει να κατέβει από τις
καμινάδες.

Δείτε το ταξίδι του Άι-Βασίλη το 2010:




mediagate.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Απίστευτο κόλπο με την ηλικία και το νούμερο ...παπουτσιών!!!

Posted: 26 Dec 2011 01:38 PM PST


Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών!!!
Το νούμερο των παπουτσιών σου πολλαπλασίασε το επί 5...πρόσθεσε 50...




πολλαπλασίασε επί 20... πρόσθεσε 1011...αφαίρεσε από το αποτέλεσμα τη χρονιά που γεννήθηκες... προκύπτει ένας τετραψήφιος αριθμός. Τα 2 πρώτα ψηφία είναι το νούμερο των παπουτσιών σου και τα 2 επόμενα, η ηλικία σου...






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους..."άντρες"!!!

Posted: 26 Dec 2011 01:26 PM PST


Όσο περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα

μπορείς να προστατευθείς, να έχεις το νου σου να διορθωθείς.
Κι εσύ και η κάθεμιά μας. Γιατί μερικά
πράγματα μπορεί να μας κοστίζουν και να μην το καταλαβαίνουμε...









τι είναι αυτό που δεν

αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι "απωθητικοί"; Ποιες γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή

να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;







1. Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ




Γίνεται κουραστική, γιατί στους άντρες δεν αρέσει τόσο πολύ η λεκτική

επικοινωνία, δεν τους αρέσει το κήρυγμα. Έτσι ένας άνθρωπος που μιλάει

πολύ τους διαταράσσει την ηρεμία και δεν τους αφήνει να σκέφτονται

ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν.







2. Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ




Μια γυναίκα που νοιάζεται μόνο μην της σπάσει το νύχι, μήπως της ξέφυγε

λίγο το ρίμελ, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ είναι γοητευτική

όταν την βλέπει και έλκεται από εκείνη ένας άντρας, όταν την ζήσει και

δει ότι περιστρέφεται η σκέψη και η μέρα της γύρω από την ομορφιά της,

δεν την αντέχει.







3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ




Αυτή που χώνει τη μύτη της παντού, που ψάχνει το κοντέρ του αυτοκίνητου για το

πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει από την μία μέρα στην άλλη και προσπαθεί να

συνδυάσει αν οι διαδρομές που της είπε ότι έκανε είναι πραγματικές,

κοιτάζει τις τσέπες του σακακιού του και γενικώς που χώνει την μύτη της

σε όλες τις υποθέσεις.







4. Η ΞΕΡΟΛΑΣ




Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πολύ δυνατοί, ότι εκείνοι τα καταφέρνουν όλα, ότι

εκείνοι τα ξέρουν όλα και τα μπορούν όλα, να έχουν το επάνω χέρι.

Οπότε μια γυναίκα που πουλάει εξυπνάδα και πολυγνωσία και κανένας δεν

μπορεί να με παραβγεί στην εξυπνάδα και στην ικανότητα, δεν την αντέχει

ένας άντρας.







5. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ




Ακόμη κι αν δεν είναι

τσιγκούνηδες, οι άντρες δεν αντέχουν να βλέπουν τις γυναίκες να

παίρνουν δέκα ζευγάρια παπούτσια το μήνα ή να αλλάζουν το σαμπουάν πριν

τελειώσει επειδή είδαν μια καινούρια διαφήμιση και βέβαια κυρίως όταν

τα πληρώνουν εκείνοι.







6. Η ΖΗΛΙΑΡΑ




Είναι η γυναίκα που του κάνει ανάκριση, του ψάχνει το κινητό. Και η αδιάκριτη μπορεί να

είναι από ζήλια ή απλά επειδή είναι αδιάκριτη και θέλει να τα ξέρει όλα

και να έχει το απόλυτο control. Η ζηλιάρα γυναίκα είναι ανυπόφορη,

χαλάει τη διάθεση και την αγάπη του άντρα.







7. Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ




Οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις πολύ αυταρχικές. Κάποιοι

χρειάζονται μια γυναίκα δυναμική στη ζωή τους γιατί αισθάνονται οι

ίδιοι αδύναμοι ή έτσι τους έχει συνηθίσει η σχέση με την μητέρα τους,

όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν θέλουν αυταρχικές

γυναίκες γιατί αισθάνονται ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η

δύναμή τους.




Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναλογιστείς. Μήπως έχεις

κάποιο χαρακτηριστικό από τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό; Σύσκεψη με τον

εαυτό μας και .... ξέρεις τα παρακάτω.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οικογένειες για... κλάματα

Posted: 26 Dec 2011 01:07 PM PST




ΔΕΙΤΕ
















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Τώρα δεν θα σου το πάρει κανείς

Posted: 26 Dec 2011 12:51 PM PST




Το ασφάλισε τέλεια...

Πηγή 24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ξύπνησε από κώμα λίγο πριν γίνει δωρητής οργάνων!!!

Posted: 26 Dec 2011 12:36 PM PST


Τον θεωρούσαν εγκεφαλικά νεκρό και ανένηψε λίγες ώρες
προτού οι γιατροί τον βάλουν στο χειρουργείο προκειμένου να δοθούν τα όργανά τους για μεταμοσχεύσεις!



Ο λόγος για τον 21χρονο Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μέσα Οκτωβρίου σε τροχαίο δυστύχημα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην νευρολογική κλινική του Φοίνιξ, όπου και χειρουργήθηκε για ανεύρυσμα, το οποίο ήταν και επικίνδυνο για την ζωή του.

Μετά την εγχείριση ο Σαμ διεγνώσθη εγκεφαλικά νεκρός, με συνέπεια οι ιατροί να προτείνουν στην οικογένειά του, να δωρίσει τα όργανά του. Όμως ελάχιστες ώρες προτού τού αφαιρεθεί η εγκεφαλική υποστήριξη ο 21χρονος εμφάνισε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της υγείας του.

Αρχικά κούνησε τα δάχτυλά του, ενώ μέρα με την ημέρα αναρρώνει, σε σημείο σήμερα να μπορεί να περπατάει, έχοντας την υποστήριξη βοηθημάτων. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία απροσδόκητη εξέλιξη, ενώ κάνουν λόγο μέχρι και για πλήρη ανάρρωση του ασθενούς.

Η 59χρονη μητέρα του, Σούζαν Ρήγκαν, πρόεδρος ασφαλιστικής εταιρείας, είπε, "ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περι θαύματος, αυτό που λέμε σύγχρονο θαύμα".

Ο γιατρός του νεαρού, συμπλήρωσε ότι το γεγονός της επαναφοράς του 21χρονου στη ζωή πρόκειται για θαύμα. "Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Σμιντ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του", είπε ο γιατρός.





http://ierosagon.org/


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Απίστευτα γλυπτά τοπίων με βιβλία

Posted: 26 Dec 2011 12:22 PM PST


Ο καλλτέχνης Guy Laramee είναι δημιουργός
δύο απίστευτων συλλογών από γλυπτά τοπίων με την χρήση βιβλιών, οι οποίες έχουν τίτλο «Biblios» και «The Great Wall».

Εκτός από γλύπτης έχει εργαστεί ως συγγραφέας, σκηνοθέτης, συνθέτης, κατασκευαστής μουσικών οργάνων, τραγουδιστής και ζωγράφος, ενώ η επόμενη έκθεση των έργων του θα γίνει τον Απρίλιο του 2012 στην Galerie d'Art d'Outremont στο Montreal.

Θαυμάστε μερικά από τα έργα του!



Απίστευτα γλυπτά τοπίων με βιβλία (1)

Απίστευτα γλυπτά τοπίων με βιβλία (2)

Απίστευτα γλυπτά τοπίων με βιβλία (3)

Απίστευτα γλυπτά τοπίων με βιβλία (5)

Απίστευτα γλυπτά τοπίων με βιβλία (6)

Απίστευτα γλυπτά τοπίων με βιβλία (4)



Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/12/apisteuta-glypta-topiwn-me-vivlia/#ixzz1hfMzem6V


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η γάτα που μισεί τη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Posted: 26 Dec 2011 12:09 PM PST




Τα Χριστούγεννα είναι μια αγαπημένη περίοδος για μικρούς και μεγάλους.


Ακόμα και τα κατοικίδια τους βάζουν σε κλίμα Χριστουγέννων κάποιοι ιδιοκτήτες. Σε τέτοια διάθεση πήγαν να βάλουν και τη γάτα του βίντεο που θα παρακολουθήσετε αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Δείτε την αντίδραση της όταν ακούει μια μουσική χριστουγεννιάτικη κάρτα.






tsantiri


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Αυτός χορεύει και το Youtube υποκλίνεται!

Posted: 26 Dec 2011 11:52 AM PST

Ο τύπος είναι άπαιχτος




με αυτό το χορευτικό που έκανε κατάφερε και

χόρεψε και αυτός και οι κούκλες μαζί του στο ρυθμό του Michael Jackson...









24wro



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μετά τον γάμο....

Posted: 26 Dec 2011 11:35 AM PST




Πως είναι μια γυναίκα και ένας άντρας μετά τον γάμο;;
Δείτε τα βίντεο για να μάθετε...












KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

300 σκυλιά προορίζονταν για λιχουδιά στα εστιατόρια του Βιετνάμ

Posted: 26 Dec 2011 11:22 AM PST


Φορτίο με 300 σκυλιά που προορίζονταν να γίνουν βρώσιμο είδος...


στα εστιάτόρια του Βιετνάμ σταμάτησαν οι αρχές της Ταϊλάνδης.Μετά από πληροφορίες, λιμενικοί και αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χωριό Τάλαντ της επαρχίας Νακόν Πανόμ και εντόπισαν ένα πλοιάριο γεμάτο σκυλιά, το οποίο επρόκειτο να διαπλεύσει τον ποταμό Μεκόνγκ και να περάσει στο γειτονικό Λάος, απ' όπου οι λαθρέμποροι θα προωθούσαν το "εμπόρευμά" τους στο Βιετνάμ. Πολλοί Βιετναμέζοι θεωρούν το κρέας σκύλου εξαιρετική «λιχουδιά». Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, από τα 500 μπατ (16 δολάρια) για κάθε σκύλο στα 1.000 επειδή η Ταϊλάνδη προσπαθεί να σταματήσει αυτό το εμπόριο. Ο αντικυβερνήτης της Νακόν Πανόμ, Σόμντι Κανταγιανγκιούεν είπε ότι η ζήτηση για κρέας σκύλου έχει εκτοξευτεί στα ύψη καθώς τα βιετναμέζικα εστιατόρια κάνουν προμήθειες ενόψει του εορτασμού της παραδοσιακής πρωτοχρονιάς, στις 23 Ιανουαρίου.
http://24wro.blogspot.com/



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές